Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

ΣΟΚ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΕΦ ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΟΥΡΝΤΕΝ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΕΝΟΣ!

Ο δημοφιλής σεφ Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών, όπως μετέδωσε εκτάκτως το CNN. O Μπουρντέν βρισκόταν στο Στρασβούργο, για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου της βραβευμένης ...

σειράς  «Parts Unknown» την οποία παρουσιάζει. Ένας στενός του φίλος, ο Eric Ripert, βρήκε τον σεφ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, την Παρασκευή το πρωί. Το BBC αναφέρει πως ήταν στο Στρασβούργο. 
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πώς ο Μπουρντέν απαγχονίστηκε αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν βρέθηκε κάποιο σημείωμα καθώς ο θάνατός του έγινε γνωστός από το τηλεοπτικό δίκτυο με το οποίο συνεργαζόταν και όχι από τις αρχές.   
«Με τεράστια θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου μας και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν», έγραψε το τηλεοπτικό δίκτυο.   «Η αγάπη του για τις περιπέτειες, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό και τις υπέροχες ιστορίες ανά τον κόσμο, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή.   Τα ταλέντα του ουδέποτε σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει τόσο πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένεια του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή», αναφέρει το δίκτυο.   Tα social media έχουν πλημμυρίσει με μηνύματα σοκαρισμένων χρηστών και θαυμαστών της εκπομπή τους Μπουρντέν, καθώς η είδηση του θανάτου του είναι πρώτο θέμα παγκοσμίως.  
lifo.gr/

1 σχόλιο:

  1. O EΒΡΑΙΟΣ SOUPER STAR ΤΟΥ ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΟΜΠΑΜΑ
    "Celebrity σεφ" Άντονι Μπουρντέν: «Η μόνη λύση και η μόνη ελπίδα είναι να αφανιστεί η λευκή φυλή» (video)
    http://redskywarning.blogspot.com/2018/06/celebrity-video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή