Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ: 1. ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΞΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! 2.ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! 3.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ DRONES, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ...ΑΔΕΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!

Ακούστε και διαδώστε τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που κάνει ο υποστράτηγος ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης για το τι γίνεται με την Τουρκία. Ο ρόλος του Πούτιν ο οποίος εξωθεί σε σύγκρουση πολεμική την Ελλάδα...

με την Τουρκία. Γι' αυτό τον λόγο την εξοπλίζει με τους S400 διότι ο διακαής του πόθος είναι να φέρει σε πολεμική αναμ,έτρηση τη χώρα μας με την Τουρκία. Προσέξτε όμως πώς το αιτιολογεί ο κ. Καρατουλιώτης. 
Αναφέρεται επίσης και στους άσχετους πιλότους των τουρκικών μαχητικών οι οποίοι [προέρχονται σχεδόν όλοι από την πολιτική αεροπορία, γιατί τους υπόλοιπους τους έχει φυλακίσει ο Ερντογάν ως πραξικοπηματίες. Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται στον αέρα και ίσως μπορεί να καταλάβει πώς και γιατί έπεσε το πολεμικό μας μαχητικό με τον Γιώργο Μπαλταδώρο. Εξουθενώνονται στην κτυριολέξία οι πιλότοι μας. 
Διαδ'ώστε το εκπληκτικό βίντεο-συθνέντευξη του κ. Κατρατουλιώτη στον Μάκη Βραχιολίδη και την εκπομοπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" στον eoellas.org.

1 σχόλιο:

  1. Οι δεξιοί που υπέγραψαν το μνημόνιο.....
    Θα σώσουν τώρα την Ελλάδα....

    Τον Τσίπρα τον έβαλαν οι δανειστές.... ενώ τον γαπ και τον γαμω το κεφάλι μου .... τους έβαλαν οι δανειστές !!!!!!

    Είδατε διάφορά στους προδότες??

    Είδατε γιατί ο γαμω το κεφάλι μου είναι καλύτερος από τους άλλους δυο προδότες?

    Αυτοί είναι!!! Για φτύσιμο όλοι τους! Μας δουλεύουν!!!

    Ε, μας λέει ο Κόπανός... κάναμε και εμείς τα λαθάκια μας...έκανε και η δεξιά τα λαθάκια της και πρέπει τώρα να διορθώσει...

    ΟΥΣΤ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ! ΟΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή