Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!


ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!


Η ομιλία Ερντογάν προς τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αλλά και οι δηλώσεις του προς τα αμερικανικά ΜΜΕ,  είναι ό,τι πιό κυνικά επιθετικό  έχει να επιδείξει η Άγκυρα, την ώρα που  έχει πάρει διαζύγιο από τη σταθερότητα  και το σεβασμό στη διεθνή έννομη τάξη. «Αν χρειαστεί, θα πάμε και σε πόλεμο με το Ισραήλ», δήλωσε  στο έκπληκτο ακροατήριο ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, ενώ για την ελληνική πλευρά διευκρίνησε: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε»...Προφανώς δεν θεωρεί την Ελλάδα σημαντικό αντίπαλο!   
Ειδικά για τις έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ της, για εντοπισμό υδρογονανθράκων, ο Τούρκος Πρωθυπουργός κάλεσε τους εμπλεκομένους να καταβάλουν προσπάθειες «...για να πειστεί η ελληνοκυπριακή διοίκηση να τερματίσει πρωτοβουλίες που προκαλούν ένταση όχι μόνο στη νήσο». Εναντίον του Ισραήλ όμως, έφτασε στο σημείο να το απειλήσει με πόλεμο
Ο Ερντογάν κατηγόρησε τη Δύση και τις ΗΠΑ ότι προστατεύουν το Ισραήλ, ενώ τόνισε πως  οι Παλαιστίνιοι βιώνουν μια πολιορκία, και ότι "το Ισραήλ έχει καταντήσει το κακομαθημένο παιδί της Δύσης".
Ο Τούρκος Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «ανεύθυνη» την ενέργεια της Κύπρου να οριοθετήσει μόνη της Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και να αρχίσει γεωτρήσεις, αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως θα επηρεαστούν οι διαπραγματεύσεις επίλυσης του Κυπριακού, αφού κατ' αυτόν η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν έχει την αναγκαία πολιτική βούληση να τερματίσει τη σύγκρουση. Ισχυρίστηκε πως οι έρευνες των Ελληνοκυπρίων στοχεύουν στο να πλήξουν τις συνομιλίες, ενώ η χώρα του υποστηρίζει συνολική διευθέτηση του Κυπριακού.
Η περιοχή με την επιθετικότητα της Τουρκίας, μυρίζει μπαρούτι. Τον Ερντογάν, ήδη φοβούνται πολλοί ότι μπορεί να προκαλέσει πόλεμο με ανεξέλεγκτες διαστάσεις!
 

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

πηγή: elkeda.gr
Mείζον ζήτημα προκύπτει από τη ''βόμβα'' που έσκασε στη Λευκωσία, ως προς τις προθέσεις της Αθήνας για εμπλοκή της στα του φυσικού αερίου, κατόπιν κυπριακής πρότασης. Σύμφωνα με έγκυρες - όπως εκτιμούμε - πληροφορίες, η προσφορά που έγινε ανεπίσημα από τη Λευκωσία πριν λίγες ημέρες ήταν πολύ συγκεκριμένη και αφορούσε ελλαδική εμπλοκή και εκμετάλλευση στο οικόπεδο 
1. Παρά τη σοβαρή προοπτική για αποκόμιση οικονομικών και βεβαίως γεωστρατηγικών οφελών, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε την κυπριακή προσφορά...
Εάν αληθεύει αυτό και έχουμε ουσιαστικά παραίτηση της Αθήνας από μια παρουσία στην ανατολική Μεσόγειο, έχουμε το δικαίωμα να μιλούμε για εθνικά απαράδεκτη πολιτική. Την ώρα που ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πένεται, την ώρα που η Ελλάδα περνά την βαρύτερη κρίση στην ιστορία της, η κυβέρνηση υποθηκεύει την κυριαρχία, τα πιθανά οφέλη, εν τέλει και την αξιοπρέπειά της, αρνούμενη να δεχθεί το κυπριακό ''δώρο'', αρνούμενη να αναλάβει η χώρα μας την εκμετάλλευση ενός από τα θαλάσσια οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.
Είναι προφανές πως η ελλαδική ακηδία συνδέεται με την φοβία της κυβέρνησης απέναντι στο τουρκικό θηρίο που βρυχάται. Ταυτόχρονα είναι εθνικά παρήγορο, αλλά συνάμα μελαγχολικό, για να μην πούμε τραγικό, η Αθήνα να αρνείται να ακολουθήσει τη Λευκωσία σε ρεαλιστικές ατραπούς παραγωγής ουσιαστικού αποτελέσματος, παραδομένη στην απραξία και εγκλωβισμένη στα αδιέξοδά της. 

 

ΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ!

Οι Έλληνες βουλευτές με τους παχυλότατους μισθούς, τα επιδόματα και τη σύνταξη με την συμπλήρωση μιας και μόνο 4ετίας στην Βουλή, αυτοί που δεν διώκονται ποτέ, αποφασίζουν για την εξόντωση της μικρομεσαίας τάξεως. Στέλνουν στην εργασιακή εφεδρία και ανεργία χιλιάδες Έλληνες πολίτες και οδηγούν στην αυτοκτονία εκατοντάδες συμπολίτες μας κάθε χρόνο!
Διαβάστε λοιπόν και φρίξτε για τις τεράστιες απολαβές των εκπροσώπων μας στο Κοινοβούλιο!
Άντε μετά να μην σου ...κάθονται στο στομάχι, ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος, ο Ραγκούσης,  ο Πάγκαλος και οι άλλοι της Κυβέρνησης!

ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ. 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα... 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά. ... ... 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο. 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..

ΤΟ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΨΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ: ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Η κα Άννα Διαμαντοπούλου ,  Υπουργός Παιδείας  αλλά και μέλος της Λέσχης Bilderberg,   υπεραμύνεται της Δημόσιας εκπαίδευσης και του  Πανεπιστημίου, πράττει όμως τα αντίθετα για το παιδί της!
Ο γιος της που πηγαίνει  σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη ) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB ( Διεθνές Μπακαλορεά ) .
Αυτά σημαίνουν δύο πράγματα :
 1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο .... Δημόσιο Σχολείο .
 2. Δεν εμπιστεύεται το Ελληνικό Πανεπιστήμιο , αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό .


Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις! Φανταστείτε αυτοί οι άνθρωποι τι παραμυθάδες είναι! Αυτά που λένε ούτε καν τα πιστεύουν και βεβαίως δεν τα εφαρμόζουν. Άντε μετά αυτός ο τόπος να δει προκοπή!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Η  παρακάτω υπεύθυνη δήλωση που μας έστειλε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ, αποτελεί την απάντηση- αντίδραση στους κεφαλικούς φόρους της κατοχικής κυβέρνησης του Μνημονίου, που κατακλέβει τον λαό για να δώσει τα χρήματα στην Μέρκελ! 
Αρνηθείτε να πληρώσετε τους κεφαλικούς φόρους, προσκομίζοντας την ακόλουθη δήλωση στην Εφορία.  
 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΠΡΟΣ: ΤΗΝ Δ.Ο.Υ:..................................................
«Αρνούμαι να καταβάλω τα ποσά που εμφανίζονται στο παρόν εκκαθαριστικό και αυτό διότι:
Συνιστούν κεφαλικό φόρο που παραπέμπει σε καθεστώς ξένης κατοχής και ως τέτοιο αρνούμαι να τον νομιμοποιήσω.

Αφορούν σε ύλη ή οποία έχει ήδη φορολογηθεί και ως εκ τούτου στερούνται παντελώς και συνταγματικής νομιμότητας.

Έχουν αμφιλεγόμενο προορισμό διότι αν και εγώ ο ίδιος είμαι «φύσει και θέσει» δικαιούχος κοινωνικής αλληλεγγύης, εν τούτοις καλούμαι να πληρώσω με χρήματα που δεν διαθέτω έτσι κι αλλιώς.

Επιβλήθηκαν από μια κυβέρνηση ουσιαστικά έκπτωτη, αφού από την πρώτη μέρα της εκλογής της έχει προβεί σε αλλεπάλληλες παραβιάσεις του Ελληνικού Συντάγματος, και ως τέτοια αρνούμαι να της αναγνωρίσω το δικαίωμα διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών της χώρας.

Αντίθετα με βάση το ίδιο το Σύνταγμα, υποχρεούμαι ως Έλληνας πολίτης, στην υπεράσπισή του με κάθε μέσον έναντι κάθε παραβίασης, και ως εκ τούτου θεωρώ πρώτιστη και αυτονόητη υποχρέωσή μου, να εμποδίσω και έμπρακτα τη νομιμοποίηση της συνταγματικής εκτροπής που επιχειρείται συστηματικά, αρνούμενος τη συνενοχή μου ακόμη και με την πληρωμή σε χαράτσια που στερούνται κάθε νομιμότητας.

Επιφυλάσσομαι για την πιθανή διεκδίκηση νομίμων απαιτήσεών μου έναντι του Ελληνικού Δημοσίου στο μέλλον, στο βαθμό που μια άλλη κυβέρνηση που δε θα στερείται δημοκρατικής και συνταγματικής νομιμότητας, θα παραπέμψει για επανεξέταση νομιμότητας τις διοικητικές αποφάσεις της παρούσας καθώς και τις συμβάσεις εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας που προσυπέγραψε.»
                                                                                                        Ο ΔΗΛΩΝ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΑΘΩΟΣ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ 600.000 ΕΥΡΩ!!!


αποκλειστικό!


Αθώος κρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Θεόδωρος Γεωργακόπουλος, για τις ψευδείς βεβαιώσεις που θεωρούσε κατά συρροή ως νόμιμες και αφορούσαν στην εγκατάστασή του σε κτίριο του Δήμου Περιστερίου το 2005 (φωτό).
Την υπόθεση είχε αποκαλύψει ο εκδότης του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στα 2008, στη δε δίκη ήταν μάρτυρας, όπου και εξετάστηκε για 50' λεπτά της ώρας. 

602.000 ευρώ από υπερκοστολογήσεις, χωρίς νόμιμα παραστατικά, χωρίς επιβλέποντες των έργων, χωρίς πρωτόκολλα παράδοσης και παραλαβής, με δεκάδες παραβάσεις, τις οποίες βεβαίωσε στο δικαστήριο και η Επίτροπος κ. Γκίνη που έκανε τον κατασταλτικό έλεγχο, πέρασαν στο...ντούκου και ο κατηγορούμενος αθωώθηκε κατά πλειοψηφία! 
Ο Eισαγγελέας της έδρας, παρά το ότι ήταν καταπέλτης εναντίον του κατηγορουμένου για τη σωρεία παραβάσεων στις οποίες είχε προβεί,   η απόφαση του Δικαστηρίου ουσιαστικά επιβράβευσε τις πράξεις του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου!
Υπογραμμίζεται ότι ο Εισαγγελέας δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση επί της αποφάσεως και θα οδηγήσει σε δεύτερο βαθμό δίκης την υπόθεση. 
Αυτή είναι λοιπόν η Δικαιοσύνη στη χώρα μας. 
Οι 110 αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ανάμεσα στους οποίους 14 Δήμαρχοι), αθωώθηκαν, αθωώνεται και ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. 

Το Δικαστήριο  δέχθηκε ότι υπέπεσαν σε παράβαση καθήκοντος αλλά ότι δεν είχαν δόλο!!!
Είναι σαν να λέμε ότι ένας οδηγός δημόσιου λεωφορείου που παίρνει αμπάριζα με το όχημά του 5-6 ανθρώπους και τους τραυματίζει ή σκοτώνει, δεν τιμωρείται παρά μόνον εάν αποδειχθεί ότι είχε δόλο!!!
Τις τελευταίες ημέρες βουϊζουν τα Μ.Μ.Ε. για τα 70.000 € που θα στοιχίσουν στο Δημόσιο οι 45 επίτροποι της Τρόϊκας που θα εγκατασταθούν στην Αθήνα. Στο ελληνικό δημόσιο αν και στοίχισε 600.000 €  η εγκατάσταση ενός Επιτρόπου με 5 υπαλλήλους στο Περιστέρι, όλα ήταν μέλι-γάλα! 
Μπράβο στον Επίτροπο, μπράβο στους Δημάρχους, μπράβο στη Δικαιοσύνη. Πάντα τέτοια! Συνεχίστε να ...κατατρώγετε το Δημόσιο. Και μετά ας μην αναρωτιέστε γιατί η χώρα έφτασε στη χρεοκοπία! 
Θυμίζουμε ότι με αποφάσεις της Δικαιοσύνης (σε ...πλήρη αντιστοιχία με το κοινόν περί δικαίου αίσθημα), αφέθηκε ελεύθερος ο Ψωμιάδης, ο Μαντέλης με τα 200.000 επίσης παραδόθηκε στην κοινωνία ως...λευκή περιστερά, το ίδιο και ο Τσουκάτος. Ο τελευταίος μάλιστα έκανε και αγωγή στο βουλευτή  Καμμένο γιατί τον αποκάλεσε "ταμία του Πασόκ στο μαύρο χρήμα της SIEMENS".

ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!

ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ, Ο
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ... ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!


Ο καταστροφέας της Ευρώπης, η Γερμανία, έχει κρυφό χρέος  5 τρισ. ευρώ σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt.
Το δημόσιο χρέος δηλαδή της Γερμανίας είναι υπερδιλπάσιο από αυτό που δείχνουν οι επίσημες στατιστικές της χώρας.
Την ώρα που η Ελλάδα του Παπανδρέου μαζί με τον Παπακων/νου και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας φούσκωναν δολίως το έλλειμμα της χώρας για να παρουσιαστεί η Ελλάδα ως η χειρότερη οικονομικά χώρα και να μπούμε στο ΔΝΤ, η Στατιστική Υπηρεσία της Γερμανίας έκρυβε το δικό της χρέος!!!

Ο Γερμανός  καθηγητής οικονομικών Bernd Raffelhueschen, αποκαλύπτει ότι δεν έχουν υπολογιστεί σημαντικά ποσά για κοινωνική ασφάλιση και συνταξιοδοτικά ταμεία, κάτι που εκτινάσσει το δημόσιο χρέος. Συγκεκριμένα, το Βloomberg αναφέρει ότι τα επίσημα στοιχεία κάνουν λόγο για δημόσιο χρέος ύψους 2 τρισ. ευρώ, όμως ο καθηγητής τονίζει ότι δεν υπολογίζονται 5 τρισ. ευρώ για υποχρεώσεις της κοινωνικής ασφάλισης και των συνταξιοδοτικών ταμείων.
Και μόνο αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι τη Γερμανία δεν την έσωζαν ούτε δύο ΔΝΤ!
Τι λέει για όλα αυτά το πολιτικό επιτελείο της χώρας μας; Ο Παπανδρέου, ο Βενιζέλος και τα άλλα πολικά ανθρωπάκια, θα τολμήσουν να στείλουν στο διάολο όλους αυτούς τους άθλιους κερδοσκόπους πού κάθισαν στο κεφάλι του ελληνικού λαού; 
Η τρόϊκα και το ΔΝΤ έψαχναν να βρουν το χρέος του Δήμου Μενιδίου και του Δήμου Ζωγράφου προκειμένου να μας δώσουν μια δόση δανείου, την ώρα που στη Γερμανία έχουν κάνει φτερά 5 τρις ευρώ!!!
Ουστ, στο διάολο ρε αλήτες! Ήρθατε να αρπάξετε την Ελλάδα, με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Παπακνωνσταντίνου και τους άλλους, να σας ανοίγουν την πόρτα για να μας αλώσετε!
Αυτή είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ!

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Εάν όλοι οι βουλευτές ήταν σαν την Λιάνα Κανέλλη, η χώρα σήμερα δεν θα είχε ανάγκη ούτε τους τροϊκανούς ούτε κανέναν!
Από την μια μεριά  ο σύγχρονος υπόδουλος  των ξένων δυνάμεων στην χώρα μας, το πολιτικό-ανδρείκελο Βενιζέλος, ευχαριστεί την τρόϊκα που είναι στην πολιτική μας ζωή για να μας βάλει ...σε τάξη και από την άλλη η πατριώτισσα Λιάνα Κανέλλη.
Είναι η γυναίκα που θα μπορούσε και θα έπρεπε να ηγηθεί μιας Κυβέρνησης Εθνικής σωτηρίας. Η Λιάνα Κανέλλη είναι βέβαιον ότι θα έστελνε στο διάολο τα κοράκια της διεθνούς οικονομικής τρομοκρατίας. 
Κάντε σύγκριση (αν μπορείτε), ανάμεσα στη ξεφτιλισμένη, ραγιαδίστικη πολιτική του "yesmen" του Παπανδρέου-Βενιζέλου με την φιλοπατρία της Λιάνας Κανέλλη.
Εμείς,  απλά την ευχαιστούμε και συστήνουμε για μια ακόμη φορά στην κα Παπαρρήγα να την βάλει μπροστά, στην ηγεσία του κόμματος. Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε ότι η Λιάννα Κανέλλη μπορεί να ηγηθεί μιας προσπάθειας πανεθνικής σωτηρίας.Το θέλουν και οι Έλληνες.

ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!

Γιάννης Σταθόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος

Δικαιώθηκε όπως φαίνεται η εκτίμηση του Γιάννη Σταθόπουλου, επκεφαλής της παράταξης "¨Νίκη για την Αγία Παρασκευή"  για το υψηλό χρέος του Δήμου από την θητεία της προηγούμενης Διοίκησης. 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου τα λέει όλα: 
"Η ανακοίνωση των χρεών των Δήμων από το Υπουργείο Εσωτερικών, απέδειξε αυτό που έγκαιρα, στην θητεία Β. Γιαννακόπουλου, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ για την Αγ. Παρασκευή» έχει επισημάνει. Επιβεβαίωσε δηλαδή ότι ο Δήμος μας έχει χρέη που ξεπερνούν τα 13.000.000 ευρώ. Η σύγκριση μάλιστα με τους Δήμους της Αττικής αλλά και όλης της χώρας αποδεικνύει ότι είμαστε αρκετά υψηλά στην κατάταξη (στην 70η θέση σε σύνολο 325 Δήμων).
Προκύπτει, παράλληλα το ερώτημα που κατευθύνθηκαν και που κατευθύνονται τα χρήματα. Ποιο έργο έγινε ή γίνεται ; Διότι η υπερχρέωση είναι αρνητική, γίνεται όμως πιο αρνητική όταν συνοδεύεται από έλλειψη έργου και διαρκή υποβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών. Η προηγούμενη αλλά και η σημερινή Δημοτική αρχή καλούνται να εξηγήσουν τι έχει συμβεί.

                                                 Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
                                                 ΄΄ΝΙΚΗ  για  την  Αγία  Παρασκευή΄΄
                                       ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ"

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!


Ο Πρωθυπουργός της καταστροφής και υποδούλωσης του Ελληνισμού Γ. Παπανδρέου, είναι αυτός που τσακίζει και τις πολύτεκνες οικογένειες!
Ενώ ο ψεύτης και απατεώνας (εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με  ψέμματα και υπέκλεψε την ψήφο του) Γ.Παπανδρέου, υποσχόταν τα καλύτερα στους πολύτεκνους, ενθαρρύνοντάς τους να κάνουν όσα παιδιά θέλουν, σήμερα τους εξοντώνει με τα αλλεπάλληλα χαράτσια ! 
Ο Παπανδρέου δηλαδή καταστρέφει από την ρίζα του τον ελληνισμό!


Ο βουλευτής Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Μάκης Βορίδης κατέθεσε ερώτηση για την απαλλαγή των πολυτέκνων από τους ειδικούς φόρους στα τέλη κυκλοφωρίας των αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης, κατέθεσε στον Υπουργό Οικονομικών την παρακάτω ερώτηση:
"Ενόψει της ανάγκης να συγκεντρωθούν από το Δημόσιο πόροι, για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, υιοθετούνται αδιακρίτως μέτρα που αντιβαίνουν και τη λογική και τα ακρότατα όρια αντοχής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, όπως είναι οι πολύτεκνοι.
Ειδικότερα, πολύτεκνος δημοτικός υπάλληλος (με 5 παιδιά), που διαθέτει επταθέσιο πολυμορφικό αυτοκίνητο 2000 κ.ε., υφίσταται, εκτός από τις γενικές περικοπές αποδοχών των εργαζομένων του δημοσίου τομέα και την υποχρέωση να καταβάλει 270 Ευρώ για τον ειδικό φόρο καθώς και 660 Ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που θεωρείται λόγω κυβισμού «πολυτελές», χωρίς καμία διάκριση. 
Ερωτάται ο κ . Υπουργός:
1. Ποιος είναι ο λόγος που δεν προεβλέφθησαν κοινωνικά κριτήρια κατά την εφαρμογή της διάταξης περί επιβολής ειδικού φόρου και τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που χρησιμοποιούνται από πολύτεκνους;
2. Προτίθεται η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας την προσφορά των πολυτέκνων στη χώρα, να τους εξαιρέσει τουλάχιστον από την υποχρέωση να καταβάλουν 930 Ευρώ κατ’ έτος, για την κίνησή τους και αν όχι, γιατί; "
.

Τι απάντηση όμως να περιμένει από μια τέτοια κυβέρνηση ο Βορίδης;
Από μια κυβέρνηση που καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό. Τον ίδιο τον ελληνσιμό!