Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Η Γερμανία και η Ρωσία φαίνεται πως συζητούν κρυφά, για την εύρεση μίας λύσης στο θέμα της Ουκρανίας, με στόχο τον τερματισμό των μεταξύ τους αντιπαραθέσεων (κάτι που δεν θα χαροποιούσε τις Η.Π.Α.) – Η Αργεντινή και το Ισραήλ

Η αποκάλυψη των μυστικών συζητήσεων μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας (πηγή), εάν φυσικά είναι σωστή, με στόχο την εύρεση μίας ειρηνικής λύσης για τον τερματισμό των εντάσεων στην Ουκρανία,θυμίζει σε πολλούς τη συμφωνία «μη επίθεσης Χίτλερ-Στάλιν» – γνωστή και ως «Molotov–Ribbentrop Pact», από τα ονόματα των υπουργών εξωτερικών των δύο δυνάμεων που την υπέγραψαν (επίσης ως Ναζί-Σοβιετική συνθήκη).
Σε γενικές γραμμές δε φαίνεται στο γράφημα που ακολουθεί, το οποίο αφορά τις περιοχές διαπραγμάτευσης - όπου επάνω το κόκκινο αφορά τη Σοβιετική Ένωση, το μωβ τη ναζιστική Γερμανία, το ανοιχτό πράσινο τις υπόλοιπες χώρες και περιοχές, ενώ το βαθύ μωβ την Ανατολική Πρωσία.
  .
Χάρτης – οι περιοχές διαπραγμάτευσης του «Molotov–Ribbentrop Pact».

Χάρτης – οι περιοχές διαπραγμάτευσης του «Molotov–Ribbentrop Pact».
 .
Η υποτιθέμενη συμφωνία συμπεριλαμβάνει το θέμα της Κριμαίας, το εμπόριο, καθώς επίσης εγγυήσεις σχετικά με την ενεργειακή ασφάλεια – ενώ οι βασικές φιλοδοξίες της είναι αφενός μεν η σταθεροποίηση των συνόρων της Ουκρανίας, αφετέρου η παροχή μίας ισχυρής οικονομικής βοήθειας στην ταραγμένη χώρα. Ιδίως δε μία νέα συμφωνία ενέργειας, η οποία να διασφαλίζει την προμήθεια της Ουκρανίας με φυσικό αέριο – κάτι που αποτελεί θέμα ζωής και θανάτου για τη χώρα.
Έχοντας αναφερθεί στο παρελθόν στην πιθανότητα συνεργασίας των δύο μεγαλύτερων δυνάμεων της Ευρώπης (άρθρο), η οποία θα ήταν αποφασιστική για το μέλλον της Ευρασίας και του πλανήτη, καθώς επίσης στη σπουδαιότητα των Βαλκανίων (άρθρο), διαπιστώνοντας πως οι μυστικές συζητήσεις μάλλον διεκόπησαν μετά την κατάρριψη τηςπτήσης ΜΗ17, δεν είναι δύσκολο να συμπεράνουμε ποιός είχε συμφέρον από το έγκλημα – ενώ είναι ευκολότερο να ερμηνεύσουμε τη στάση του «φερέφωνου» της υπερδύναμης, του Spiegel.
Μέχρι τότε (20.07), η καγκελάριος είχε συνομιλήσει πάνω από τριάντα φορές με το Ρώσο πρόεδρο – μεταξύ άλλων για την μόνιμη παραμονή της Κριμαίας στη Ρωσία, με αντάλλαγμα όμως την παροχή φυσικού αερίου στην Ουκρανία, η οποία έχει διακοπεί πριν από ένα μήνα περίπου, λόγω των ανεξόφλητων υποχρεώσεων της τελευταίας.
Με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η μυστική συμφωνίααπαιτεί από τη Ρωσία την απόσυρση της οικονομικής και στρατιωτικής βοήθειας που παρέχεται στις αυτονομιστικές ομάδεςπου δραστηριοποιούνται στην Ανατολική Ουκρανία – όπου όμως θα επιτραπούν στην περιοχή ορισμένες αποκεντρωμένες εξουσίες.
Περαιτέρω, ο πρόεδρος της Ουκρανίας θα συμφωνούσε για την μη ένταξη της χώρας του στο ΝΑΤΟ – όπου σε αντάλλαγμα η Ρωσία δεν θα επιδίωκε να εμποδίσει ή να παρεμβαίνει στις νέες εμπορικές σχέσεις της Ουκρανίας με την ΕΕ, στα πλαίσια της συμφωνίας που έχει ήδη υπογραφεί.
Από την άλλη πλευρά η Ουκρανία θα υπέγραφε μία νέα, μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Gazprom – όσον αφορά τις μελλοντικές ποσότητες φυσικού αερίου, με τις οποίες θα προμηθευόταν, καθώς επίσης την τιμολόγηση τους. Η σύμβαση αυτή θα ήταν εξαιρετικά σημαντική για τη χώρα, αφού τα αποθέματα της θα εξαντληθούν πιθανότατα πριν από το χειμώνα – γεγονός που θα σήμαινε μία κοινωνική και οικονομική καταστροφή άνευ προηγουμένου για την Ουκρανία.
Συνεχίζοντας, μέρος της συμφωνίας θα αποτελούσε ένα οικονομικό πακέτο αρκετών δις $ προς όφελος της Ουκρανίας – έναντι των «μισθωμάτων» που έχασε από τη Ρωσία, για την χρήση των λιμανιών της Κριμαίας, επίσης της Σεβαστούπολης, από το ρωσικό πολεμικό ναυτικό.
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται και από εδώ, από το σταμάτημα των συνομιλιών δηλαδή μεταξύ της Γερμανίας και της Ρωσίας ότι, η κατάρριψη της πτήσης δεν ωφελεί ούτε τη Ρωσία, ούτε την Ουκρανία, ούτε την Ευρώπη – οπότε είναι πολύ δύσκολο να μην αποδεχθεί κανείς πως η ευθύνη για το συμβάν δεν είναι ενός «σκοτεινού τρίτου», ο οποίος θα αποκόμιζε μεγάλα οφέλη, καταρρίπτοντας απλά και μόνο ένα αεροπλάνο.
Σε κάθε περίπτωση, οι απώλειες για τη γερμανική βιομηχανία από την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία θα είναι τεράστιες – γεγονός που φάνηκε από την κατακόρυφη πτώση της τιμής της Adidas (γράφημα), λόγω της σημασίας που έχει για τη συγκεκριμένη εταιρεία η ρωσική αγορά.
 .
Η εξέλιξη της μετοχής της εταιρίας Adidas, μετά την έναρξη της διαμάχης Δύσης-Ρωσίας.

Η εξέλιξη της μετοχής της εταιρίας Adidas, μετά την έναρξη της διαμάχης Δύσης-Ρωσίας.
 .
Το ίδιο σημαντική είναι για την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς επίσης για τη βιομηχανία πολεμικού εξοπλισμού της Γαλλίας – ενώ η ενεργειακή εξάρτηση ολόκληρης της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο θα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα σε πολλές χώρες. Πόσο μάλλον εάν αυξανόταν απότομα η τιμή πώλησης του, όπως ανήγγειλε ήδη η Ρωσία.

Περαιτέρω, παρά το ότι Βρετανία και Η.Π.Α. ανέφεραν πως δεν είχαν γνώση των μυστικών διαπραγματεύσεων, θεωρείται απίθανο να ισχύει – ενώ καμία από τις δύο αυτές χώρες δεν θα συμφωνούσε με την αναγνώριση της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία. Φυσικά μία αντίστοιχη «ευαισθησία» τους στο θέμα της Κύπρου, στην οποία εισέβαλλε βίαια ο τουρκικός στρατός κατοχής, χωρίς να αντιδράσουν ούτε η Βρετανία, ούτε οι Η.Π.Α., δεν υπήρξε - γεγονός που ορίζει τις δήθεν «ευαισθησίες» της διεθνούς κοινότητας.
Υπενθυμίζουμε εδώ πως η Γερμανία τροφοδοτείται απ’ ευθείας από τη Ρωσία με φυσικό αέριο, μέσω του αγωγού Nord Stream – οπότε είναι πολύ λιγότερο ευάλωτη σε τυχόν διακοπή της παροχής του, μέσω της Ουκρανίας. Η Ρωσία δε με τη σειρά της είναι ο τρίτος μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της ΕΕ, με διασυνοριακό εμπόριο ύψους 460 δις $– ενώ οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν θα βλάψουν κυρίως τις ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά δε τη Γερμανία, καθώς επίσης το City του Λονδίνου.
analystsforchange.org

Η MARILYN MONROE ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΝΕΚΡΗ


H Marilyn υπήρξε για αρκετές δεκαετίες το απόλυτο σύμβολο και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια να «λάμπει» παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη συμπληρωθεί 52 έτη από τον μυστήριο θάνατό της.
Οσα βιβλία και να γραφτούν και όσες «κρυφές» ιστορίες και ακυκλοφόρητες φωτογραφίες να υπάρξουν το χαμογελαστό, αλλά προβληματισμένο κορίτσι από το Λος Αντζελες πάντα θα ιντριγκάρει το κοινό αίσθημα και το μάτι.


Για τις αμέτρητες εντυπωσιακές της φωτογραφίες «ευθύνεται» ο προσωπικός της φωτογράφος Τζορτζ Μπάρις, ο οποίος τράβηξε και αυτό το συγκλονιστικό φιλμ σε παραλία του Μαλιμπού έναν μήνα προτού φύγει από τη ζωή η λαμπερή ηθοποιός.
Η Marilyn αμακιγιάριστη σε αυτά τα καρέ δείχνει ανέμελη και χαμογελαστή μακριά από τα προβλήματα που την ακολουθούσαν για αρκετά χρόνια της ζωής της.

Θεά ή μύθος; Ότι και από τα δυο και εάν ισχύει, παραμένει μεγάλο και ιστορικό σύμβολο του σεξ...
Γιάννης Παπαγιάννης

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ! ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!

Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατέχει ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει»! 

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται ο Στιγκ Σεβερίνσεν, μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του κάτω από το νερό, όχι για ένα, όχι  δύο, αλλά  είκοσι δύο ολόκληρα λεπτά.

Ο 41χρονος ελεύθερος δύτης, από την Δανία, τον Οκτώβριο του 2012 έσπασε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ (20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα), καθώς όπως σας αναφέραμε παραπάνω, κατάφερε να παραμείνει κάτω από το νερό, δύο λεπτά περισσότερα.

Τίποτα όμως σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, αφού ο Σεβερίνσεν  έχει διδακτορικό στην ιατρική και μεταπτυχιακό στη βιολογία και είναι γνωστός στη χώρα για τη συμμετοχή του στις πιο ακραίες προκλήσεις, όπως το κολύμπι σε παγωμένο νερό. 

Όπως καταλαβαίνετε, ο Στιγκ διαθέτει πολύ δυνατούς πνεύμονες, ενώ στις απίστευτες επιδόσεις του έχει συμβάλει το γεγονός, ότι προπονείται από νεαρή ηλικία.

Ο 41χρονος άνδρας  ή αλλιώς ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει» είναι ανήσυχο πνεύμα, καθώς  είναι ο συγγραφέας του βιβλίου που ονομάζεται «Breatheology», στο οποίο περιγράφει την τη διαδικασία που ακολουθεί για τις αναπνοές του, αποκαλύπτοντας ότι το μυστικό του βρίσκεται στο διαλογισμό, που τον βοηθά να μην πανικοβάλλεται κάτω από το νερό.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο ελεύθερος δύτης διδάσκει την επιστήμη της αναπνοής σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα και σε παιδιά.

tragiko.net

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η δημοφιλής Σία Κοσιώνη έχει ερωτική σχέση με τον Κώστα Μπακογιάννη (γιο της Ντόρας και του δολοφονηθέντος Παύλου Μπακογιάννη). Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, πριν από λίγο καιρό χώρισε από την Κάλια Καμπουρίδου, με την οποία έχει ήδη δύο παιδιά! Τώρα, βρίσκεται μαζί με τη νέα του αγαπημένη, δημοφιλή δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. 

Επειδή όμως η δημοσιογραφία οφείλει να μην σιωπά και να κάνει την έρευνά της πέρα από συγγενικές ή ερωτικές σχέσεις (αλλιώς δεν λέγεται δημοσιογραφία αλλά δημόσιες σχέσεις), ρωτάμε την Σία Κοσιώνη εάν θα ασχοληθεί με την περίπτωση της Siemens και τις σχέσεις που έχουν οι οικογένειες Μπακογιάνη-Μητσοτάκη με τη γερμανική εταιρεία.

Μπορεί να μας πει η κα Κοσιώνη, τι ...αγάπες είχε με τη Siemens το αμόρε της, ο Κώστας Μπακογιάννης;
Ερωτήσεις υποβάλλουμε, διότι η δημοφιλής και όμορφη δημοσιογράφος οφείλει να κάνει τη δημοσιογραφική της έρευνα. Αν θέλει, μπορούμε να της δώσουμε ορισμένα στοιχεία για  να ασχοληθεί διεξοδικά σε κάποια από τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ! 
Στις 14 Ιουλίου 2006, μία ημέρα πριν από τον γάμο του του Κώστα Μπακογιάννη με την Κάλλια Καμπουρίδου, μία θυγατρική εταιρεία της Siemens Γερμανίας, η Christ Hellas, η οποία εκπροσωπούσε στην Ελλάδα τον γνωστό γαλλικό οίκο Christofile, εξέδωσε τιμολόγιο χορηγίας 600 ευρώ στο νυμφευόμενο ζεύγος.  Δείτε καλά το τιμολόγιο που σας επισυνάπτουμε. Έχει τον αριθμό παραστατικού 00133 και κάτω αριστερά αναγράφει ως παραλήπτες τα ονόματα Μπακογιάννης-Καμπουρίδου. 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, εκείνη την εποχή το τιμολόγιο επιβεβαίωνε «Τις στενές επαφές της οικογένειας Μητσοτάκη - Μπακογιάννη με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο». Υπενθυμίζεται ότι στον γάμο του Κώστα Μπακογιάννη είχε δώσει το παρόν ο πρώην ισχυρός άνδρας της SIEMENS-HELLAS, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση των μαύρων ταμείων του γερμανικού Κολοσσού, Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο οποίος τελικά διέφυγε από τη χώρα όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, εξαιτίας της αμέλειας... των αρχών. Μάλιστα, στο εξωτερικό διέφυγε και ο άλλος ισχυρός άνδρας της Siemens, Χρήστος Καραβέλας, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που κατηγορούν την ίδια την Ντόρα Μπακογιάννη ότι δεν ενήργησε τα δέοντα για να αποτρέψει τη διαφυγή τους στο εξωτερικό, με συνέπεια, εξαιτίας αυτής της δραπέτευσης, το σκάνδαλο της Siemens να έχει ουσιαστικά κουκουλωθεί! 

Η Siemens Ελλάδος λοιπόν (με διεύθυνση έδρας επί της οδού Αρτέμιδος 8 στο Μαρούσι) πίστωνε 600 ευρώ για λογαριασμό του κ. Μπακογιάννη και της μέλλουσας (τότε) συζύγου του, Κάλλιας Καμπουρίδου. "Η κατάθεση του ποσού των 600 ευρώ, μόλις μία μέρα πριν από τον γάμο του γιου της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Νόστιμο Ευρυτανίας, δεν άφηνε καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι επρόκειτο για δώρο, και μάλιστα επίσημο, από τη Siemens",  σημείωνε δημοσίευμα μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας. Ενώ, "ο Κώστας Μπακογιάννης διέψευσε κατηγορηματικά ότι η γαμήλια δεξίωση, είχε πληρωθεί από τη SIEMENS, όπως τουλάχιστον ανέφεραν οι φήμες, αλλά όπως και να το κάνει κανείς, πόσο ζευγάρια δέχονται γαμήλια δώρα, από εταιρείες οι οποίες εμπλέκονται σε σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει την πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου και έχουν προσλάβει διεθνείς διαστάσεις; Όπως δε λένε ακόμη οι κακές γλώσσες, ανεξάρτητα από το επίσημο δώρο, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος είχε προικίσει το ζευγάρι..." υπογράμμιζε μεταξύ άλλων η ίδια εφημερίδα. 
Για την ολοκληρωμένη σας έρευνα, κυρία Κοσιώνη, σας επισυνάπτουμε και την εκκαθάριση των επαγγελματικών εξόδων της Siemens, όπου επιβεβαιώνεται επίσημα το ποσό-δώρο  της γερμανικής εταιρείας προς τον αγαπημένο σας Κώστα Μπακογιάννη! 

Για δείτε και αυτό το δωράκι της Siemens προς την κα Ντόρα Μπακογιάννη, όταν η τελευταία ήταν υπουργός Εξωτερικών! Ποτά, δώρα και είδη ζαχαροπλαστικής παραδίδονται στη Siemens και μέσω αυτής απευθείας στο υπουργείο Εξωτερικών (Βασ. Σοφίας 5) στην κα Μπακογιάννη. Ημερομηνία παραστατικού 28/12/208 (αριθμ. 01260), για ...καλά Χριστούγεννα στην μητέρα του αμόρε σας, κυρία Κοσιώνη! 
Συγγνώμη κυρία Κοσιώνη που σας ...μπουκώνουμε με τιμολόγια της Siemens προς την οικογένεια-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη αλλά δεν φταίμε εμείς. Τέτοιες ...ειδυλλιακές σχέσεις ανάμεσα στη γερμανική εταιρεία που διέλυσε-διέφθειρε το πολιτικό σύστημα και σε πολιτική οικογένεια μόνο σε σειρές τύπου Δυναστεία μπορούμε να βρούμε. 
Δείτε λοιπόν μερικά ακόμη τιμολόγια-δώρα της Siemens προς την οικογένεια Μητσοτάκη, τα οποία βεβαίως τα αποδέχτηκαν όλα! Προφανώς εις υγείαν του ελληνικού λαού!

Προς τον ..παππού Μητσοτάκη στις 20/12/2007, ως Άγιος Βασίλης η Siemens έστειλε ποτά και δώρα στην οδό Αραβαντινού 1. 
Αλλά και τον Μάιο του 2006 στην ονομαστική εορτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είχαν δοθεί δωράκια από τη Siemens.
Να πάμε και σε προηγούμενα χρόνια; Κρατάει χρόνια αυτή η...κολόνια. Και τα Χριστούγεννα του 2005, δωράκια προς τον πρώην Πρωθυπουργό από τη γερμανική εταιρεία!
Για δείτε και αυτό κυρία Κοσιώνη: Μέχρι και η μικρότερη θυγατέρα της οικογένειας Μητσοτάκη, η  Κατερίνα και ο σύζυγός της Απόστολος Μαυραγάνης πήραν δωράκια από τη Siemens! Ναι, τη γερμανική εταιρεία για την οποία μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού πιστεύει ότι ευθύνεται για την καταστροφή που έχει υποστεί σήμερα η χώρα και οι Έλληνες! 
Εσείς κυρία Κοσιώνη που μιλάτε τέλεια Γερμανικά νομίζουμε ότι με το υλικό που σας δίνουμε μπορείτε να κάνετε ένα ρεπορτάζ-λουκούμι για τις σχέσεις Μπακογιάννη-Μητσοτάκη με τη Siemens!

Ή μήπως θα το κάνετε γαργάρα;;; Ή κάνετε δημοσιογραφία ή ...επιλεκτική δημοσιογραφία! Κατά το...επιλεκτική χρεωκοπία! Σε αυτή την περίπτωση μάλλον "χρεωκοπήσατε" κυρία Κοσιώνη! 

ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ!!! "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΑ!

Αυτοί όλοι πότε επιτέλους θα καθίσουν στο σκαμνί; Κλέβουν εν ψυχρώ τον κόσμα μια και βλέπουν ότι είναι σε λήθαργο και δεν αντιδρά! Συμμορία που θα ζήλευε και η μαφία! Θα αρπάξουν πολύ περισσότερα από τον λαό από αυτά που έχουν εγγράψει στον προϋπολιγισμό!!! Το τι θα έρθει σε κάθε σπιτικό θα είναι χειρότερο από τσουνάμι. Και όποιος δεν έχει να πληρώσει θα πάει σούμπιτος φυλακή Ακόμη και λάθος να έχουν κάνει, που είναι όλο λάθη ο ΕΝΦΙΑ, θα πρέπέι να πληρώσουν το λάθος ποσό και μετά θα περάσουν από....δικαστήριο να πάρουν τα λεφτά τους! Όπως τα πήρανε  και οι ομολογιούχοι: δηλαδή Ποτέ. 
Δείτε το σχόλιο του Σπύρου Λιόση, αγανακτισμένου όπως όλοι οι Έλληνες! 
"Η αδίστακτη συμμορία του λημεριού των αρχιληστών επανέρχεται δριμύτερη με νέες ληστρικές επιθέσεις....Προκειμένου να το διαπιστώσετε, δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε παρά να επισκεφτείτε το κέντρο αποφάσεων της Γενικής Γραμματείας Ληστρικών συστημάτων... http://www.gsis.gr/gsis_site/ Στα νέα χαράτσια που λέγονται ΕΝ.Φ.Ι.Α.... Θα παθετε Σοκ !!!! Κλέφτες, απατεώνες, αρχιληστές @αμώ τα....

Η ΜΠΛΟΦΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!!!

Δείτε τι λέει η είδηση: ''O EMΠΟΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ''...

Ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μπαίνει μπροστά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για να ...πετάξει τη φόλα! Θυμηθείτε τι είχε γίνει πριν από χρόνια με τη νόσο των χοίρων Η1Ν1. Για θυμηθείτε καλά... 
Τώρα λοιπόν αρχίζει το νέο σχέδιο της παγκόσμια τάξης. 
Διαβάστε προσεκτικά πώς πλασάρουν την είδηση-φόβο-τρομοκρατία στα πλήθη και σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε πού το πάνε: 

Την εκτίμηση ότι ο ιός Έμπολα «κινείται πιο γρήγορα από τις προσπάθειές μας να την ελέγξουμε» διατύπωσε ...
η επκεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Μάργκαρετ Τσαν στη συνάντηση που είχε με τους προέδρους της Γουινέας, της Λιβερίας, της Σιέρα Λεόνε και της Ακτής Ελεφαντοστού στο Κόνακρι.

Η Τσαν χαρακτήρισε την κατάσταση στα κράτη της Δυτικής Αφρικής ως εκτός ελέγχου αλλά παρόλα αυτά συμπλήρωσε ότι μπορεί να μπει φρένο.

«Η επιδημία αυτή κινείται πιο γρήγορα από τις προσπάθειές μας να την ελέγξουμε. Εάν η κατάσταση συνεχίσει να επιδεινώνεται, οι συνέπειες μπορεί να είναι καταστροφικές σε ό,τι αφορά τις ζωές που θα χαθούν αλλά και τα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα που δημιουργούνται, αλλά και σε ό,τι αφορά τον υψηλό κίνδυνο εξάπλωσης της σε άλλες χώρες», πρόσθεσε η Τσαν.

«Το προσωπικό που έχει κινητοποιηθεί ως σήμερα σε εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι θλιβερά ανεπαρκές», ανέφερε ακόμη η Τσαν κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής των χωρών της περιοχής για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΤΑΕΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ!!!

Το βίντεο κατέγραψε η daily Mirror

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΒΑΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ!

ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! 
Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι έτοιμη να εισβάλλει στο Ορθόδοξο "Βατικανό", στο προπύργιο της Ορθοδοξίας, καθώς το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, στην τελευταία συνεδρίασή του στο Πουσάν της Νοτίου Κορέας, αποφάσισε την κατάργηση του άβατου στο "Περιβόλι της Παναγιάς". Ένα άβατο που σεβάστηκαν ακόμα και οι Οθωμανοί Τούρκοι
Πρόκειται για μια κατά μέτωπο επίθεση ενάντια στο σκληρό πυρήνα της Ορθοδοξίας, καθώς οι νεοταξίτικες δυνάμεις επιχειρούν να χτυπήσουν τους Φρουρούς της Ζώσας και Αληθινής θρησκείας.
Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», που αναφέρει ότι αποφασίσθηκαν επίσης «διοργανώσεις πορειών προς όλα τα θρησκευτικά κέντρα του πλανήτου, ιδιαιτέραν αναφοράν εις το Άγιον Όρος, εις την Πάτμον και την Ρόδον, ανακήρυξις ιερών βουνών, ελευθερία εις όλας τας χώρας των θρησκευτικών πεποιθήσεων και ανέγερσις ναών, διοργάνωσις ειδικών χώρων εις τας Ι. Μονάς διά την πραγματοποίησιν Συνεδρίων, κατάργησις της Ι. Παραδόσεως».
Φυσικά κατι τέτοιο αποκλείεται λόγω του καταστατικού χάρτη, αλλά υποδηλώνει την λαχτάρα των νεοταξιτών να πατήσει πόδι στον ιε΄ρό χώρο. Αλήθεια το Οικουμενικό Πατριαρχείο τι απαντά στο δημοσίευμα;
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα, υπεγράφησαν 16 Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» και 16 άλλες, μετά των άλλων θρησκειών. 
Τρεις από τις Συμφωνίες των Χριστιανικών «Εκκλησιών» αφορούν και στο Άγιον Όρος: 
7η Συμφωνία:
Αλλαγή διαρρυθμίσεως εις Ιεράς Μονάς και διοργάνωση Συνεδρίων εντός αυτών όπως ήδη γίνεται διά ποίηση (εκφώνηση ποιημάτων) και εορτάς Ισημερίας, κατάργηση πολλαπλών Ακολουθιών εις Ιεράς Μονάς.
8η Συμφωνία:
Κατάργησις ΑΒΑΤΩΝ σε διάφορα μέρη του πλανήτη κόσμου των Χριστιανικών “Εκκλησιών” καθώς και διαφόρων θρησκειών. 
16η Συμφωνία:
Διεξαγωγή κοινών Ακολουθιών μεταξύ Χριστιανικών «Εκκλησιών» και κοινής Λατρευτικής Ακολουθίας, μεταξύ «Εκκλησιών» με μήνυμα διά την Νέαν Εποχήν. 
Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών (Αγγλ. World Council of Churches, συντομογρ. ΠΣΕ) είναι μια οικουμενική χριστιανική οργάνωση, της οποίας σκοπός είναι η προώθηση της "χριστιανικής ενότητας". Αποτελεί κοινωνία 340 εκκλησιών, από τις οποίες οι 157 είναι μέλη του, και αντιπροσωπεύει πάνω από 550 εκατομμύρια Χριστιανούς, σε περισσότερες από 100 χώρες.
Ιδρύθηκε τις 23 Αυγούστου 1948, και στα ιδρυτικά μέλη του συμπεριλαμβάνονταν το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, η Εκκλησία της Ελλάδος και η Εκκλησία της Κύπρου. 
Σήμερα συγκεντρώνει τις περισσότερες Ορθόδοξες, και έναν αριθμό Προτεσταντικών εκκλησιών, όπως την Αγγλικανική Εκκλησία, πολλές Λουθηρανικές, Μεθοδικές και Μεταρυθμισμένες, και μερικές Βαπτιστικές και Πεντηκοστιανές εκκλησίες. Επίσης συμμετέχουν Παλαιοκαθολικές, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ενωμένων και ανεξάρτητων εκκλησιών. 
Η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, αν και δεν είναι εκκλησία-μέλος, συνεργάζεται στενά με το ΠΣΕ, στο οποίο αποστέλλει παρατηρητές και εκπροσώπους. Από την Ελλάδα, εκτός από την Εκκλησία της Ελλάδος, στο ΠΣΕ συμμετέχει και η Ελληνική Ευαγγελική Εκκλησία.
Τα πράγματα είναι απλά. Η Ορθοδοξία ενοχλεί την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ως θεματοφύλακας της Θείας Γνώσης και του Ελληνισμού. Δεν επιθυμεί να υπάρχουν φάροι της Ελεθερίας και της Πνευματικότητας, ώστε μέσω του Υλισμού να μετατρέψει τις κοινωνίες σε μάζες ανθρώπινου πολτού, χωρίς έθνος, θρησκεία, και οικογένεια, και εύκολα διαχειρίσημες και υπταγμένες σε ποταπά ιδεώδη και πάθη, άρα μη έχοντας ουδεμία διάθεση να αμφισβητήσουν την εξουσία της. Για να επιβληθεί η Παγκοσμιοποίηση, απαιτείται μια κοινή Πανθρησκεία, για να γίνει αυτό πρέπει να εξαφανιστούν οι παλιές θρησκείες ή να στρογγυλέψουν τόσο πολύ που να γίνουν ίδιες, ώστε να ενωθούν σε μια. Το Άγιο Όρος διαθέτει μια πνευματική ανεξαρτησία που καθιστά κάτι τέτοιο αδύνατο.
Βασικό γεωπολιτικό εμπόδιο για την επικράτηση των Παγκοσμιοποιητών είναι η Ορθόδοξη Ρωσία του Β.Πούτιν, στην οποία στρέφονται τα μάτια και τα ώτα όλων των ορθόδοξων πληθυσμών του πλανήτη, δεν είναι τυχαία η εκρίζωση πανάρχαιων ορθόδοξων κοινοτήτων από τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα και του ΙSIL σε Ιράκ και Συρία, όπως και έντεχνη μετατροπή της άλλοτε βαθιά θρησκευόμενης Ελλάδας σε χώρα άθεων και άθρησκων (είναι της μόδας να έισαι άθεος, για να σε αποδέχονται κοινωνικά) μέσω του lifestyle που επί δύο δεκαετίες κατέστρεψε στην χώρα οτιδήποτε άξιο λόγου, στο όνομα της ελευθερίας της "έκφρασης". Στο Άγιο Όρος υπάρχει μεγάλος αριθμός Ρώσων μοναχών και ο ίδιος ο Β.Πούτιν είναι λάτρης του Ιερού Βουνού.
Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του γνωστού νεοταξίτη και ανθέλληνα Σουηδού ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ προ μερικών μηνών.
Ο φιλότουρκος (γνωστή η υπόθεση με τις αμοιβές του από την Τουρκία ως λομπίστας των τουρκικών συμφερόντων) και γνωστός θαμώνας της Λέσχης Μπίλνερμπεργκ (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής, ο Σουηδός ΥΠΕΞ Καρλ Μπιλντ (Nils Daniel Carl Bildt) προχώρησε σε πρωτοφανείς δηλώσεις κατά της Ορθoδοξίας.
Δηλώσεις οι οποίες δεν έχουν απαντηθεί από την ελληνική κυβέρνηση.
Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994),  δήλωσε συγκεκριμένα ότι "Η Ορθοδοξία αποτελεί απειλή για το δυτικό πολιτισμό" και ο Β.Πούτιν δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την Ορθοδοξία"!
Κηρύσσοντας κατ'αυτόντον τρόπο έναν θρησκευτικό "πόλεμο" στην Ευρώπη που είναι ότι πιο σίγουρο όχι απλά για να διαλυθεί αλλά για να κυλήσει πάαλι σε πολυαίμκτους θρησκευτικούς πολέμου.
Ο Σουδός ΥΠΕΞ προφανώς για να βρειμκάτι πρωτότυπο να πει για τον Β.Πούτιν, υποστήριξε ότι : "Έδειξε σύνδεση με τις δυτικές αξίες κατά την πρώτη δεκαετία μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και προσπάθησαν να τις επιβάλλει στους πολίτες της, αλλά η σημερινή ηγεσία της Ρωσίας παίρνει μια σταθερή στάση κατά της Δύσης'
Σύμφωνα με τα λόγια του Bildt, "ο Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει την προσήλωσή του όχι στις παγκόσμιες αξίες, αλλά στις αξίες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας", σε σχετικό post στο Twitter του.
"Η νέα αυτή συμπεριφορά κατά της Δύσης του Πούτιν βασίζεται στο βαθύ συντηρητισμό των ιδεών της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας", είναι πεπεισμένος ο Καρλ Μπιλντ.
Ο Σουηδός υπουργός εξηγεί την επιδίωξη να καταστραφεί η ουκρανική εκκλησία και να φερθεί η ουκρανική αυτοκέφαλη εκκλησία πίσω στις πτέρυγες του Πατριαρχείου Μόσχας, με τον Πούτιν να επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο της Ουκρανίας. Αλλά ακριβώς η Ανατολική Ορθοδοξία, σύμφωνα με τον Mpild, είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό.
Η δήλωση του Καρλ Μπίλντ είναι η ακόλουθη και το θέμα το ανέδειξε το εξαιρετικό ιστολόγιο redskywarning.blogspot.gr (Κόκκινος Ουρανός) το οποίο κάνει κταπληκτικη δουλειά.
«Στη σημερινή Ρωσία, η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη. Ο Πούτιν δείχνει ότι δεν δεσμεύεται από τις διεθνείς αξίες, αλλά δεσμεύεται από την ορθοδοξία και πυροδοτεί το φόβο και το μίσος.
Η υποστήριξή που προσέφερε στον Άσαντ στη Συρία μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι ο Άσαντ προστατεύει την Ορθοδοξία στη Συρία.
Επιπλέον, η ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και ως εκ τούτου, αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το δυτικό πολιτισμό».
Ο Καρλ Μπιλντ, ο οποίος είναι διαβόητος για τον ανθελληνισμό του, αφού όπου υπάρχει αντίπαλος της Ελλάδας αυτός εμφανίζεται να τον υποστηρίζει (Σκοπια, κατεχόμενα στην Κύπρο, Τουρκία), προέκυψε ότι είναι και πληροφοριοδότης των Αμερικανών.
ΟΤζούλιαν Ασάντζ του «WikiLeaks», έδωσε το «πράσινο φως» στους συνεργάτες του να δείξουν στη σουηδική εφημερίδα Expreseen απόρρητο τηλεγράφημα της αμερικανικής πρεσβείας στη Στοκχόλμη προς το State Department, από το οποίο προκύπτει ότι ο Μπιλντ «συνεργάστηκε με την αμερικανική κυβέρνηση με παράνομο τρόπο».
Ο Καρλ Μπιλντ αποκαλύπτεται στο τηλεγράφημα ότι είναι πράκτορας των Αμερικανών από τα μέσα της δεκαετίας του 1970!
Φέρεται να στρατολογήθηκε από τον υπεύθυνο στρατηγικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Καρλ Ρόουβ με τον οποίο διατηρεί φιλική σχέση από παλιά.
Δεν είναι τυχαία η νέα επίθεση εναντίον του άβατου του Αγίου Όρους, βλέπετε η Παράδοση λέει κάτι πολύ σημαντικό. Στα χρόνια του Αντιχρίστου, σε ένα από τα τρία μέρη που ο "υιός της απωλείας" δεν θα περπατήσει ποτέ θα είναι το Άγιο Όρος.

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΣΤΟ FACEBOOK)! ΔΕΙΤΕ...

  • "ΓΔΥΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΑΜΑΡΑ"! ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ...ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!
  • Χαμός γίνεται στο προφίλ του Πρωθυπουργού στο facebook. Κάνει αναρτήσεις για τις επισκέψεις και συναντήσεις του και από ...κάτω δίνουν και παίρνουν τα σχόλια. Τα περισσότερα σε βάρος του. 
  • Τώρα δε που αποφάσισε να πάει και διακοπές και έκανε τη σχετική ανάρτηση για τις διακοπές του στην Κρήτη όπου και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας γίνεται το "έλα να δεις"! Σχόλια ειρωνικά αλλά και αγανάκτησης για τον Πρωθυπουργό που απολαμβάνει διακοπές με τον λαό να τρέχει στα γκισέ της εφορίας! Έχουμε σχόλια ακόμη και σεξουαλικού πέριεχομένου. Απολαύστε τα:


  • Συνάντηση στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης με τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας Taavi Rõivas και τη σύζυγό του, που επέλεξαν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

  • Nikolaos Bakaloglou Eisouna Paron Sthn Sysithsh,pou Eichane H diotous.
  • Marios Grammenopoulos Οτι και να λενε,εμεις μαζι σου ειμαστε...!!!
  • Αντωνακης Γιαννης Πάντως νομίζω οτι οι διακοπές σας κύριε Σαμάρα δεν είχαν το ιδιο κόστος!!!
  • Giorgos Zafolias Άραγε μένει και ο Α.Σαμαράς σε κατάλυμα των 40 ευρώ /ημέρα όπως ο Εσθονος Πρωθυπουργός?
  • παναγιωτης κοζακος παντα οχι δραστηριος αλλα υπερδραστηριος-καλη δυναμη και κουραγιο
  • Givrgos Pappas αοκνος παντα ο πρωθυπουργος μας
  • Vasilis Nikolaidis Μια χαρά σε βλέπω πρωθυπουργέ! Δώσε χερετισματα ξέρουν αυτοί πες απο το Βασίλη θα καταλάβουν!!
  • Βουλα Μωρακη Εγω παντως θα προτιμουσα τον αλλο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ της ΕΣΘΟΝΙΑΣ 40 ΕΥΡΩ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ενω ο δικος μας σιγουρα πανω απο 150 και τα πληρωνει και το Ελληνικο Δημοσιο δηλαδη εμεις!!
  • Παρή Κυριακοπούλου αυτο πως το ξερουμε?? τι πληρωνει ο πρωθυπουργος, και οτι το πληρωνει το δημοσιο??? μηπως δεν ειναι ολοι οι πρωθυπουργοι το ιδιο? μηπως αυτος εδω πληρωνει μονος του τα εξοδα του? διοτι, και στην Καλαματα που πηγαινει δεν μενει στο κοστα ναυαρινο οπως θα εκαναν αλλοι, αλλα στο παλιο πατρικο του σπιτι.ειναι απλος ανθρωπος ο Σαμαρας, και σιγουρα δεν θα καταδεχοταν να χρεωσει το δημοσιο για το ξενοδοχειο των διακοπων του, οταν εχει δωσει το μισο πρωθυπουργικο μισθο του,στο δημοσιο απο τοτε που ανελαβε πρωθυπουργος...!!!
  • Anastasios Staikos ola einai gia ta mme, emas mas exoun gia na ta xavoume distixos akoma polu ta pisteuoun.
  • Δήμητρα Ιωάννης Είναι κούκλος ο προθυπουργός της Εσθονίας
  • Δημήτρης Βασιλάκης Αυτός που δεν κανει τιποτα κατηγορεί τους αλλους που δεν εκαναν τα παντα. Βολεμενα λαμογια που ξεβολευτικαν σκουζουν
  • Efi Lazarou Τι χαρα πηρα που πηγε ο σαμαρας διακοπες.τωρα με καθαρη συνειδηση μπορω να παω και εγω!!!!!!
  • Eleni Martidou Καλό μηνα και στο προθυπουργικο ζεύγος!!!!!
  • Despoina Plevria Ρε μπράβο διακοπούλες! Καμιά θέση στον ήλιο παρακαλώ;
  • Chris Tourtsak geia sou antwnare!! ainte kales diakopes na exoume! pame gia xefantwma! 
  • Ευδοκια Δελήβαλτα εμείς με άδειες τζεπες καθόμαστε και σχολιάζουμε και αυτοι με γεμάτες (ακούρευτοι οι μισθοί τους) λιάζονται.Για ξεκάρφωμα κάνουν και καμία <<συνάντηση>>πάτε και εσείς αν μπορείτε?
  • Maria Kpn Αξιότιμε κύριε Σαμαρά, έλεος πια! μας έχετε γονατίσει! ΔΕΝ είμαστε κλέφτες, δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε συνεπείς στους υπέρογκους φόρους & υποχρεώσεις όταν δεν έχουμε δουλειά & απ΄τους συνταξιούχους γονείς μας μειώνετε συνεχώς τις συντάξεις. Μετράμε το γάλα & το ψωμί των παιδιών μας, άραγε έχετε έρθει ποτέ στη θέση μας, δε σας το εύχομαι... Αυτοί οι υπέροχοι νομοθέτες, θα ήθελα να μας πουν αν πληρώνουν τον αέρα που αναπνέουν γιατί σ΄ εμάς ,το λαουτζίκο, αυτό συμβαίνει... Ο ΟΑΕΕ μας πνίγει για κάτι που δε μας παρέχει & όχι μόνο αυτό κάθε μήνα τόκο στον τόκο. Ως πότε & γιατί??? πώς να κάνουμε ρύθμιση όταν η μηνιαία καταβολή ξεπερνά τη λογική-όταν δεν μπορούμε ν΄ ανταπεξέλθουμε στα 350 ευρώ/μήνα, θα μπορούμε να πληρώσουμε 1.350 ευρώ/μήνα (& για τη ρύθμιση)? & να ρυθμίσουμε τί ακριβώς? ποια παροχή? για πόσο ακόμα θα μας τιμωρεί ο υπέροχος νομοθέτης? δώστε μας την επιλογή να αφαιρεθούν από τα συντάξιμα χρόνια αυτά που χρωστάμε στον ασφαλιστικό μας φορέα, διαγράψτε τα ποσά & τους τόκους για τις ανύπαρκτες ιατροφαρμακευτικές παροχές , σας φαίνεται παράλογο??? δυστυχώς επιλέξαμε τον ιδιωτικό τομέα γιατί εμείς δεν είχαμε κάποιον να μας "βολέψει" ή γιατί, απλά, ξέρουμε να δουλεύουμε & τιμωρούμαστε γι αυτή την επιλογή. Δίνετε συντάξεις σε τρίτεκνες γυναίκες της ΔΕΗ ακόμα & αν είναι 35 ή 39 ετών επιβραβεύοντας τ΄ ότι δε σπούδασαν, αφού είχαν τον κύριο "σας εξασφαλίζω" στο δημόσιο από τα 20 έτη σας... Σας παρακαλώ απαντήστε μας ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ???
  • Nona Xaletzi εαν διαβάσετε κ. πρωθυπουργέ το μήνυμά μου θα θελα να σας εκφράσω την επιθυμία - ανάγκη να πάω και γω με την οικογένειά μου διακοπές , κάπου ,οπουδήποτε και να ξεκουραστούμε , βλέπετε έχουμε να πάμε διακοπές πάνω απο 5 χρόνια και με 500€ το μήνα για 4 άτομα δεν τα καταφέρνουμε . Σύζυγος 40 ετών άνεργος ......υπάρχει περίπτωση να ικανοποιήσετε αυτή μας την ανάγκη;
  • Είπαμε παραμυθάς, αλλά εσύ το παράκανες :-) Για να ξέρετε πως ακριβώς έγιναν τα πράγματα, σας εξιστορώ  : 
    '' - Aντ. : (στο τηλέφωνο) Γεωργία πεινάω. Έχεις μαγειρέψει τίποτε καλό;
    - Γεωργ. : Μπαααα, όχι. Είχα γυμναστήριο, κομμωτήριο, μετά καφέ με τα κορίτσια και το δουλικό σήμερα είχε ρεπό...
    - Αντ. : Τι λες; Να περάσω να σε πάρω να πεταχτούμε με το (για λίγο ακόμη) Ι.Χ αεροσκάφος μου, για ψαράκι στην Κρήτη; Για ξεκάρφωμα, θα πούμε και καλά οτι πάω να συναντήσω τάχα για ...επαφές εκείνον τον φτωχομπι@νέ Πρωθυπουργό της Εσθονίας που ήρθε και μένει σε παράγκα με 40 €. Θα πουλήσουμε και λαϊκότητα—σεμνότητα στο πόπολο... Είσαι;
    - Γεωργ. : Ωραία ιδέα αγάπη μου. Φύγαμε !! ''
    Και ζούνε αυτοί καλά, ενώ οι χαχολογλύφτες τους αποθεώνουν κι ευφραίνονται με την χλιδάτη ευζωϊα των πολυχρονεμένων τους ...Τέτοια γελοία κατάντια βιώνουμε!!
  • Κοριτσάκι με σπίρτα και κοκτέιλ μολότοφ Τώρα τι άλλο πια μας μένει; Με αγωνία περιμένω μωρό μου, να μας δημοσιεύσεις και φωτογραφίες σου με μαγιό, με πιτζάμες, με εσώρουχα, ΜΕ ... ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!!! Μην απογοητεύσεις άλλο το κοινό σου και ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΤΤΟΥΜΕ.ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!..... Και πάψε πια ανάγωγο πλάσμα όλο να σβήνεις τα τρυφερά μου σχόλια και να μ΄αναγκάζεις ν' ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου!! Με το λάδι καρύδας στα χέρια με υποχρεώνεις να τα ξαναγράψω.... Δεν είναι ευγενικό.  
  • Κοριτσάκι με σπίρτα και κοκτέιλ μολότοφ Τον Αλέξη, τον είδαμε ήδη με σορτσάκι και μαγιό. Τώρα η σειρά σου μωρό μου. ΓΔΥΣΟΥ λοιπόν. Μην ντρέπεσαι!! Θα ψηφίζουμε από εδώ και πέρα αποκλειστικώς, μόνο με κριτήρια ...αισθητικής μιας και στα ψέματα, είσαστε άπιαστοι...
  • Κοριτσάκι με σπίρτα και κοκτέιλ μολότοφ ...Αν θες να σου επιτρέπουμε να συνεχίσεις να βολτάρεις και να καλοπερνάς παριστάνοντας τον σκληρά εργαζόμενο Πρωθυπουργό σε αποδράσεις τριήμερα - όνειρο, μετά της κομπανίας σου και με το κρατικό αεροσκάφος ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, πρέπει από εδώ και πέρα να μας προσφέρεις τουλάχιστον, θέαμα. Πλήρη βιντεοφωτογραφική κάλυψη απαιτούμε .  Σαν πολιτικό Big Brother ένα πράγμα, ας το κάνουμε.....Διαφορετικά, δεν ενδιαφέρει.
  • Μιχαήλ Λαδάς Πρόεδρε γδύσου κάντους το χατίρι να πέσουν τέζα όλες τους
  • Χαζή κι ωραία, για να ταιριάζουμε ΝΑΙ. ΓΔΥΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΩΡΙΟ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. ΚΡΑΤΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ), ΣΕ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.
  • Χαζή κι ωραία, για να ταιριάζουμε Μωρό άφησε τις ανοησίες.... Σοβαρέψου επί τέλους!! Ζείς αποκλεισμένος σ΄ένα δικό σου ψεύτικο κόσμο, που μπορούν να εννοήσουν μονάχα οι παντελώς βολεμένοι, οι...''σαν εσένα''. Αυτοί που έχουν εξασφαλισμένο παρόν και μέλλον, παιδιά σε ιδιωτικά σχολεία και Πανεπιστήμια, γυναίκες με πληρωμένες μπουτίκ, κομμωτήρια, γυμναστήρια, δεδομένη οικογενειακή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα...καλύτερα , αν ω μη γένοιτο χρειαστεί. Πίσω απ΄τη θολωμένη τζαμαρία του εγωϊσμού και της αισχρής ευημερίας σου λοιπόν, μας λες φτηνές ψευτιές, παραμύθια κι ανόητα ιδεολογήματα.Περιγράφεις μια πραγματικότητα ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΞΥΠΝΑ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ. Κλείσε το όμορφο, φλύαρο κι αυθάδικο στοματάκι σου και χρησιμοποίησέ το πιο …εποικοδομητικά. Αν δεν πηγαίνει ο νούς σου ''πως'', τότε γλυκέ μου είσαι τελειωμένος και από πολιτικός και από εραστής. Επειδή δε συμβαίνει το δεύτερο, γι αυτό συμβαίνει και το πρώτο.
  • Αναστάσιος Γκιολής ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ...Π.ΦΙΛΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
  • Τι λες μωρό μου; Χορεύουμε; Βρε ξεμυαλισμένο μου μωρό, αυτά που λές αλήθεια τα καταλαβαίνεις, ή μόνο αναπαράγεις τις αρλούμπες που σου υπαγορεύουν οι ...φωστήρες σύμβουλοι; Αυτοί οι 2 χλέμπουρες φτωχομπινέδες τουρίστες που και καλά μου ...αναλογούν , με ποιό τρόπο ακριβώς θα βελτιώσουν τη ζωή μου; Οι φήμες πάντως λένε, πως οι λιγότερο ευφυείς άνδρες, είναι καλύτεροι στο Sex... Απροβλημάτιστοι!! Για Πρωθυπουργός, δεν μου κάνεις. Αλλά τι λες; Χορεύουμε; 
  • Τι λες μωρό μου; Χορεύουμε; Πρόβλεψη : Το επόμενο καλοκαιρινό ταξίδι ...εργασίας , θα είναι στη μαγευτική Μάλτα!! Εκεί θα πας οικογενειακώς, για να λύσεις μια για πάντα το ...λαθρομεταναστευτικό για την πατρίδα μας. Θυσία γίνεσαι πια γι αυτόν τον αχάριστο λαό. Άντε, και καλά μπάνια. Δεν μας κοροϊδεύεις πάντως, μην κουράζεσαι άδικα αγάπη μου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ {ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ  }
  • Konstantina Fountea Την πολιτική άνοιξη άραγε ποιος τη χρηματοδοτούσε ;;;;
  • Γιώργος Αντωνίου Επειδή διαβάζω διάφορα περί "διακοπών" του πρωθυπουργού και επειδή σιχαίνομαι τη μιζέρια και την κακία ορισμένων, ένα θα σας πώ: Ο πρωθυπουργός ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ δεν κάνει διακοπές! Τις ελάχιστες ημέρες που έκανε διακοπές τα προηγούμενα χρόνια, δεν έμεινε σε πολυτελή ξενοδοχεία, δεν καταβλήθηκαν τα έξοδα από το δημόσιο, δεν χρέωσε τίποτε απ΄όλα ορισμένοι εδώ μέσα σπεύδουν να του καταλογίσουν. Λυπάμαι για τη μικροψυχία όλων όσοι είναι πρόθυμοι να κακολογίσουν. Ο Σαμαράς δεν είναι Παπανδρέου. Ούτε Ανδρέας, ούτε Γιωργάκης. Τέλος!
  • Φανατικοί λαϊκιστές εμείς, πλιατσικολόγος και ξεπουλητάρι εσύ Αντωνάκη μου Παραληρείς δε λέω... Αλλά δεν εχεις κάτι παθολογικό αγάπη μου. Το πολύ καλό Sex, αυτό μονάχα σου λείπει και σου βραχυκυκλώνει τον εγκέφαλο. Αφήσου πια να εκτονωθείς, γιατί μας κατέστρεψες !! Τα 18 σημεία τα ξέχασες, έτσι κι αλλιώς…Βρες το σημείο G τουλάχιστον, για να δικαιωθείς .
  • Kostas Papadakis Φανατικοι λαικιστες δεν αφηνεις τις παπαριες και ασχολησου με τον προεδρο σου τον Τσιπρα που εδω και ενα μηνα κανει διακοπες σε διαφορα νησια?που ηθελε να γινουμε Αργεντινη αντε μπραβο.
  • Maon Zedong Μηδέν του μηδενός ενδιαφέρον για τον κόσμο όλα για την πάρτι του και τους φίλους του μας φορολογεί με απίστευτη βιαιότητα για να κάνει ο ίδιος πολυτελείς διακοπές, η προπαγάνδα των οπαδών του έχει ξεπεράσει κατα πολύ ακόμα και του Ανδρέα Παπανδρέου την δεκαετία του '80
  • Aris Periandros den sou dino mia teliomene



ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Φανατικοί λαϊκιστές εμείς, πλιατσικολόγος και ξεπουλητάρι εσύ Αντωνάκη μου Παραληρείς δε λέω... Αλλά δεν εχεις κάτι παθολογικό αγάπη μου. Το πολύ καλό Sex, αυτό μονάχα σου λείπει και σου βραχυκυκλώνει τον εγκέφαλο. Αφήσου πια να εκτονωθείς, γιατί μας κατέστρεψες !! Τα 18 σημεία τα ξέχασες, έτσι κι αλλιώς…Βρες το σημείο G τουλάχιστον, για να δικαιωθείς .