Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!


star.gr

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

 Ο Ντάνι Γουέλμπεκ στη φιλική αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους αστέρες της Ταϊλάνδης εκτέθηκε ανεπανόρθωτα.


Συγκεκριμένα λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους και ενώ το παιχνίδι ήταν στο ισόπαλο 0-0, προσπάθησε να κάνει μία εντυπωσιακή ντρίπλα στον αντίπαλό του και...


newsbomb

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Αύριο στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" δημοσιεύεται μια αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα. Μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του, μετά από την αθωωτική του απόφαση από το δικαστήριο. 
Λέει πολλά και ενδιαφέροντα ενώ επιτίθεται σε πολλούς τους οποίους χαρακτηρίζει "ανθελληνικά σκουλήκια"! 
Είναι μια συνέντευξη στην οποία ο Σώρρας φαίνεται ότι μιλάει πλέον από θέση ισχύος! 
H συνέντευξη Σώρρα θα αναδημοσιευτεί αύριο βράδυ και εδώ, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"!

ΟΙ ΗΠΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!

Επιθυμία των ΗΠΑ που εκφράστηκε μέσω του ΔΝΤ ήταν η τοποθέτηση από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο του πρώην υπουργού Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρη πηγή της κυβέρνησης στο defencenet.gr.
Διαρρέεται ότι η επιλογή-φάρσα ενός από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος δήθεν ήθελε να βολέψει κάποιους από την εσωκομματική αντιπολίτευση εκτός Ελλάδος για να μην τον ... ενοχλούν, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.
Ο Χ,Παπουτσής όπως όταν τοποθετήθηκε στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης είχε τις ευλογίες των ΗΠΑ (ΟΛΟΙ οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης από τα μέσα της δεκαετίας του '90 και μετά πρέπει να εγκριθούν από τις ΗΠΑ...), έτσι και τώρα, όντας στον στενό κύκλο της αμερικανικής πρεσβείας, υπήρξε πίεση από την Ουάσιγκτον για να τοποθετηθεί στην Παγκόσμια Τράπεζα, "αδελφό" σχηματισμό του ΔΝΤ.
Με την τοποθέτησή του οι ΗΠΑ ελέγχουν άμεσα μία ψήφο χώρας στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Όταν υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αξιωματικοί που είχαν υπηρετήσει στο υπουργείο δίπλα του αναφέρουν ότι "Η επικοινωνία με την πρεσβεία και τις λοιπές υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ ήταν σε πιο στενό επίπεδο απ'ότι μιας χώρα-μπανανία της Λατινινής Αμερικής".
Το νέο οργανόγραμμα της ΕΥΠ που φτιάχθηκε επί ημερών του, είχε την "σφραγίδα" των Αμερικανών συμβούλων του Χ.Παπουτσή.
Η κόρη του, Ζωή-Μελίνα, που εργάζεται ήδη από τον Σεπτέμβριο  στην Παγκόσμια Τράπεζα, σπούδασε στις ΗΠΑ με υποτροφία του ιδρύματος Fulbright, του οποίου οι ελάχιστες και πανάκριβες χορηγίες σε φοιτητές ελέγχονται από το μορφωτικό τμήμα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήμα και δίνονται με βάσει πολιτικά κριτήρια, πλην των μορφωτικών.
Οι ΗΠΑ που είναι ήδη χολωμένες με την τοποθέτηση του Ε.Βενιζέλου στο υπουργείο Εξωτερικών (θεωρούν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στενά προσδεδεμένο στο άρμα του Βερολίνου) ήθελαν τουλάχιστον να περάσει αυτή η τοποθέτηση και τα κατάφεραν.
Κατ'αυτό τον τρόπο ο Χρήστος Παπουτσής την περίοδο που οι Ελληνες πολίτες έχουν γονατίσει από τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, από την ανεργία που έχει χτυπήσει «κόκκινο», θα πάει στην Νέα Υόρκη για να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Παγκόσμια Τράπεζα με μισθό 10.000 ευρώ.
Να θυμήσουμε ότι από το 1984 μέχρι και το 1999 απολάμβανε τα προνόμια του Ευρωβουλευτή (1984-1995) και του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (1995-1999)...
defencenet.gr

ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!



του
Γεωργίου Επιτήδειου  
Αντιστρατήγου ε.α. 


Στη συνέχεια των καταστροφών που έγιναν πριν μερικούς μήνες στο Άλσος Παπάγου, την προηγουμένη εβδομάδα, άγνωστοι έκαψαν κάδους ανακυκλώσεως σε διάφορα σημεία του Παπάγου και του Χολαργού. Προσωπικά είδα κατεστραμμένους τους κάδους στις διασταυρώσεις των οδών Μπλέσσα και Αργυροκάστρου και Μπλέσσα και Καρναβία.
Οι εκ του ασφαλούς βανδαλισμοί κοινοχρήστων υλικών, είναι προφανώς, ένα γεγονός απερίφραστα κατακριτέο, όχι μόνο γιατί δεν έχει κάποιο νόημα αλλά, κυρίως, γιατί εκφράζει μια νοοτροπία , που είναι εντελώς άγνωστη και ασύμβατη με το επίπεδο του πολιτισμού που χαρακτηρίζει τους δημότες του δήμου μας.
Η διαχείριση των ανακυκλωσίμων υλικών αποτελεί για το δήμο μας δραστηριότητα που, αφενός μεν μειώνει τον όγκο των απορριμμάτων και της εργασίας που απαιτείται για την αποκομιδή τους, αφετέρου δε, δημιουργεί και μία επιπλέον πηγή εσόδων από την διάθεση των παραπάνω υλικών.
 Στον δήμο μας, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, η λειτουργία της ανακυκλώσεως γίνεται με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Για τον λόγο αυτόν εκτιμάται πως η πυρπόληση των κάδων δεν θα διαταράξει ούτε την ομαλή λειτουργία της ανακύκλωσης, ούτε θα έχει επιπτώσεις επί της πολύ καλής αποδόσεώς της. Συνεπώς, αφού αντικατασταθούν εγκαίρως οι καταστραφέντες κάδοι, θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες του δήμου ώστε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η απόδοση  της ανακυκλώσεως.
Παράλληλα, το προαναφερθέν κατακριτέο περιστατικό, επιβάλλει στον δήμο την υποχρέωση να αυξήσει και να συντονίσει τα μέτρα αστυνομεύσεως προκειμένου να αποφευχθούν, στο μέλλον, παρόμοιες ενέργειες και σε άλλες εγκαταστάσεις κοινωφελούς χαρακτήρα. Έχω την βεβαιότητα πως τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, παρά τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, θα λάβουν τις απαιτούμενες αποφάσεις ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η επιτυχημένη προσπάθεια της ανακυκλώσεως.
                                       


ΤΑ ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ: "...ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ..."

[ "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ"  29-3-1997 ]
 O κ. Kωνσταντόπουλος συναντήθηκε χθες[28-3-1997] με τον κ. Γκλιγκόροφ και την ηγεσία των κομμάτων στα Σκόπια.
 
Και ενώ ο Γκλιγκόροφ επιμένει στο «Mακεδονία»   ==> ο κ. Kωνσταντόπουλος -δήλωνε- ότι χαίρεται που βρίσκεται στο «μακεδονικό κοινοβούλιο»!...
 
 ....Όταν όμως τού έθεσε εμμέσως το θέμα της λύσης της σύνθετης ονομασίας, ο γηραιός ηγέτης επανέλαβε, με κομψό πάντως τρόπο, την πάγια θέση που διακηρύσσουν προς τα έξω τα Σκόπια υπογραμμίζοντας την ανάγκη εξεύρεσης μιας κοινά αποδεκτής λύσης, που όμως άφηνε να εννοηθεί ότι αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την «Δημοκρατία της Mακεδονίας». Όπως είπε χαρακτηριστικά «κάθε χώρα έχει τη δική της οντότητα και αυτοσυνείδηση»....

 ....Μια "φράση του κ. Kωνσταντόπουλου κατά τη συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα της Bουλής της ΠΓΔM παρουσία της προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων κ. Iλίνκα Mίτροβα, ότι χαίρεται που βρίσκεται στο «μακεδονικό κοινοβούλιο», προσκάλεσε σχόλια. O ίδιος έσπευσε να την δικαιολογήσει λέγοντας πως «βρίσκομαι σε ξένη χώρα και σέβομαι τους θεσμούς και το όνομα που δίνει αυτή στους θεσμούς της».

Γιώργος Δημόπουλος

ΑΣΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΤΡΙΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΓΩΝΑ

"Κάνουμε μια - δυο ψευτοαπεργίες, άντε να κάνουμε και καμια πορεία και αυτό ήταν όλο. Βγάλαμε την υποχρέωσή μας και έτσι δικαιολογούμαστε στους εργαζόμενους ότι κάναμε τον αγώνα μας. Τώρα τι άλλο θέλετε; Αφου δεν ...έπιασε, τι άλλο να κάναμε;"!
Κάπως έτσι σκέφτοναι οι αρχισυνδικαλιστάδες και κάπως έτσι πορεύονταν όλα αυτά τα χρόνια. Με συνταγή πεπαλαιωμένη, την ίδια και απαράλλαχτη, η ΑΔΕΔΥ νομίζει ότι μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Όχι μόνο τα δικαιώματα χάθηκαν μέσα σε 3 χρόνια που βασιλεύει η τρόικα, αλλά σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν εργαζόμενοι! Θα έχουν απολυθεί οι περισσότεροι κι έτσι οι εργατοπατέρες, όπως ο νεος Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Οδυσσέας Ντριβαλάς, θα έχουν απομείνει μόνοι τους! Θα φωνάζει με την ντουντούκα του ο Οδυσσέας για να τ' ακούει αυτός και 2-3 νοματαίοι! 
Εκεί κατάντησε η ΑΔΕΔΥ! Η τρόικα την έκανε...σκόνη. Με συνταγές προπολεμικές, νομίζει ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων. Με αξίνες και φτυάρια κάνετε πόλεμο κ. Ντριβάλα; Σας βλέπουν οι τροϊκανοί και γελάνε με τα χάλια σας. Καμιά ιδέα σοβαρή για το πώς θα προστατέψετε τους έρμους εργαζόμενους, που τους περνούν από την γκιλοτίνα, δεν κατεβάζει το κεφάλι σας;

Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να σας λένε συνεργάτες των τοκογλύφων, ότι με όσες ψευτοαντιδράσεις κάνετε ουσιαστικά και πρακτικά στρώνετε το χαλί στους οικονομικούς δολοφόνους των Ελλήνων! Εμείς δεν θα σας πούμε έτσι. Σας λέμε ευθέως όμως ότι είστε ΑΣΧΕΤΟΙ! Ανήκετε στη...νεολιθική εποχή και δεν ξέρετε να υπερασπιστείτε τους εργαζόμενους στον πόλεμο που δέχονται. 
Δεν μπορείτε να οργανώσετε και να κάνετε ούτε μια Λευκή Απεργία! 
5 μέρες λευκή απεργία χρειάζεται! Έχετε την δυνατότητα να ρίξετε την κυβέρνηση των δωσιλόγων μέσα σε 5 μέρες. 
Κι εσείς, περιορίζεστε να φωνάζετε με την ντουντούκα! Σε ποιους  φωνάζετε και ποιοι θα σας ακούσουν; Οι συνεργάτες των τοκογλύφων ή ο Τόμσεν; Για να σας λυπηθούν ή για να σας φοβηθούν φωνάζετε;
Γελάνε και οι τροϊκανοί και οι της κυβέρνησης με τα χάλια της ΑΔΕΔΥ κύριε Ντριβαλά!

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


PANAGIA-FANEROMENI-HOLARGOU
Από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι  πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού συγκέντρωση φαρμάκων για τους ανασφάλιστους και απόρους του «Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής».

Το «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής» έχει δημιουργηθεί από το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας και παρέχει ΔΩΡΕΑΝ ιατρική περίθαλψη από εθελοντές γιατρούς και ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα σε ανασφάλιστους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες μας.

Λειτουργεί στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Όποιος είναι ανασφάλιστος και χρειάζεται γιατρό και φάρμακα μπορεί να αποτείνεται εκεί ή στο τηλέφωνο 210 3847374.

Μπορεί ο καθένας να προσκομίσει φάρμακα είτε από το προσωπικό του φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειάζεται πια και δεν έχουν λήξει, είτε να αγοράσει από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων γίνεται σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στα πλαίσια της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία».

Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στο «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής» και θα διατεθούν στους ανασφάλιστους ασθενείς που τα χρειάζονται για τη θεραπεία τους και δε μπορούν να τα πληρώσουν.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!



Ελληνικέ λαέ,
Η κατάσταση έχει φθάσει πλέον στό απροχώρητο. Είναι η ώρα τών μεγάλων αποφάσεων οι οποίες όχι μόνον θά στιγματήσουν τό Εθνος αλλά καί θά καθορίσουν τό μέλλον τών απογόνων μας. Κοιτάξτε τά μάτια τών παιδιών σας καί αναλογιζόμενοι αναλάβετε τήν ατομική σας ευθύνη. Μιά βαρειά μελαγχολία, ένα μαύρο σύννεφο απελπισίας σκεπάζει τόν ουρανό τής χώρας μας. Εκατομμύρια Ελλήνων έχουν πλέον φτωχοποιηθεί. Η οικονομία έχει ήδη καταρρεύσει, ο κρατικός μηχανισμός είναι ανύπαρκτος, η υγεία τού λαού ευρίσκεται σέ κίνδυνο, η εθνική μας ανεξαρτησία κινδυνεύει. Τά κόμματα τής αντιπολίτευσης δέν ενεργούν ( θέλουν τήν πείνα του λαού γιά να φανούν ώς σωτήρες) γιά τήν ανατροπή τής κυβέρνησης του 17%. Οί συνδικαλιστικοί φορείς, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κ.λ.π. φερέφωνα τών κομματικών τους αφεντικών εξαγγέλλουν 2ήμερες απεργίες καί όχι μιά γενική απεργία διαρκείας έτσι ώστε νά εξαναγκαστεί η κυβέρνηση του Δ.Ν.Τ. καί τής ΕΕ νά εγκαταλείψει τήν εξουσία.
Η κυβέρνηση είναι παράνομη, αντισυνταγματική, αντιλαϊκή. Δέν έχει τήν δεδηλωμένη! Υπερασπίζεται τά συμφέροντα τών ξένων οικονομικών κατακτητών καί όχι τό συμφέρον τής χώρας.
Τά υπάρχοντα κόμματα είναι ανίκανα νά προασπίσουν τήν χώρα καί τούς θεσμούς. Τρείς πολιτικές οικογένειε, μιά χούφτα τραπεζιτών καί μεγαλοεπιχειρηματιών αποζυμούν τόν πλούτο της χώρας.
   Αναλαμβάνοντας πλήρως τήν ευθύνη καλώ όλους τούς Ελληνες σέ άμεση συσπείρωση γιά τό μεγάλο ξεκαθάρισμα, τήν μεγάλη ανατροπή. Η μόνη μου φιλοδοξία είναι η αναγέννηση καί εκ βάθρων ανασυγκρότηση τής χώρας μας. Δέν ενδιαφέρομαι γιά τίτλους καί θώκους. 
Καλώ τόν λαό, τίς Ενοπλες δυνάμεις, τά σώματα ασφαλείας αδελφωμένοι σέ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ μέ σκοπό τήν σωτηρία τής χώρας μας καί τήν αποτίναξη τών δεσμών τά οποία επεβλήθηκαν από ντόπιους καί ξένους ανθέλληνες καί κομματικούς μηχανισμούς, αριστερούς δεξιούς κ.λ.π. 
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ επιβάλλεται από τά δάκρυα τών εκατομμυρίων αναξιοπαθούντων συμπατριωτών μας καί τό άρθρο 120 τού συντάγματος. Επιβάλλεται από τήν προσωπική ανάγκη κάθε Ελληνα νά προασπίσει τήν περιουσία του, τό δικαίωμα στήν εργασία, τήν υγεία του, τήν παιδεία, τό ψωμί τής οικογένειάς του, τά παιδιά του.
Δημιουργήστε ομάδες φίλων, συγγενών, γειτόνων σέ όλη τήν Επικράτεια. 
Διαδώστε ΑΜΕΣΑ μέ κάθε μέσο, διαδίκτυο, facebook,  τηλέφωνο κ.λ.π. τήν ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. Ειδοποιήστε τούς συγγενείς σας στήν επαρχία οί οποίοι είναι ανημέρωτοι Μέ γενική απείθεια, στάση πληρωμών τών υποχρεώσεών μας πρός τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, εφορίες, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, ασφαλιστικές εισφορές, διόδια, μέσα μαζικής μεταφοράς καί καταλήψεις δημοσίων κτιρίων. Μήν φοβάστε. Τί θά κάνουν; Θά κόψουν τό ηλεκτρικό ρεύμα καί τό νερό σέ όλη τήν Ελλάδα: Θά φυλακίσουν 7.000.000 Ελλήνων; Τό μεγάλο μας όπλο τό αποτελεσματικό! Δέν θά αντέξουν περισσότερο από 3 ημέρες…!
Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ, Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΑΣ.
Η νεολαία η οποία κυριολεκτικά ευρίσκεται σέ τέλμα καί ανασφάλεια άς διεκδικήσει τά δικαιώματά της δυναμικά, άς εκτονώσει τά απωθημένα της.
Σύντομα θά ξαναεπιστρέψει τό χαμόγελο στά χείλη τού ταλαιπωρημένου λαού μας.
Ο θεός τής Ελλάδας είναι μαζί μας. Η Ελλάδα θά ξαναδώσει τό φώς του πολιτισμού καί τής σύγχρονης δημοκρατίας στήν ανθρωπότητα.
Ελληνικέ λαέ αντέδρασε μέ κάθε τρόπο. Είμαστε πολλοί καί κατάλληλα προετοιμασμένοι. 
Εμπρός λοιπόν Ελληνικέ λαέ. 
Η νίκη θά είναι δική μας.

Φωτεινός Παλαιολόγος
"ισχύς μας η αγάπη τού λαού"
13/7/2013

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ! ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ!

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ! 

Άπλωσε το χέρι σου και πιάσε το χέρι του διπλανού σου.
Κι έλα να γίνουμε ΟΛΟΙ μια γροθιά και να στρέψουμε ΜΑΖΙ την κάνη του όπλου, σε κάθε καργιόλη - καργιόλα που υπέγραψαν τα Μνημόνια.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΘΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ!

Πόπη Σουφλή 


Τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό. Τον οδηγούν στη πλήρη απόγνωση. 
Μην αυτοκτονείτε. Ρίξτε σε αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια.
Αυτό θέλουν οι Εβραίοι τραπεζίτες. Να αυτοκτονήσουμε.

Όταν την είδαν οι γείτονες ήταν ήδη αργά - Είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και είχε πατήσει την σκανδάλη

Συγκλονισμένη είναι τοπική κοινωνία στο Δομοκό, από την αυτοκτονία 35χρονης μητέρας δυο ανήλικων παιδιών. Όλα έγιναν λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι στη βεράντα του σπιτιού της. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας γείτονας είδε τη γυναίκα να..

βγαίνει με την καραμπίνα στα χέρια στη βεράντα και συμπεριφέρεται περίεργα. Επειδή προφανώς δεν ήξερε πως λειτουργεί πρώτα πυροβόλησε δοκιμαστικά στον αέρα.

Όταν ο γείτονας κατάλαβε τι πάει να κάνει άρχισε να της φωνάζει προσπαθώντας να την σταματήσει. «Για όνομα του θεού μην το κάνεις!», της φώναξε και εκείνη απάντησε: «Ξέρω εγώ τι κάνω...» Ο γείτονας κάλεσε σε βοήθεια και έτρεξε προς το σπίτι της 35χρονης, δυστυχώς όμως μέχρι να μπουν μέσα άκουσαν το μπαμ και «πάγωσαν».

Η 35χρονη είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και είχε πατήσει την σκανδάλη. Όταν οι γείτονες έφτασαν στη βεράντα δεν μπορούσαν πλέον να της προσφέρουν καμία βοήθεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 35χρονη μητέρα εκείνη την ώρα ήταν μόνη της στο σπίτι. Δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το Α.Τ. Δομοκού διενεργεί προανάκριση, ενώ η σορός της 35χρονης θα μεταφερθεί στην Αθήνα για νεκροψία νεκροτομή.

Πρόκειται για την τρίτη αυτοκτονία νεαρής μητέρας απο τις αρχές του Ιουλίου.


protothema.gr, attikanea.blogspot.gr

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ; ΕΝΥΠΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;

"Απαιτείται άμεση οργάνωση έκτακτου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, ώστε να αποφασιστούν από το σύνολο της Αυτοδιοίκησης άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και δράσεις". Aυτό ζητεί μεταξύ των άλλων σε ανακοίνωσή του το "Δίκτυο Πολιτών"! Οι σφαγείς των εργαζομένων στους δήμους και το Δημόσιο, τούς "αποκεφαλίζουν" στο πι και φι. Πού είναι όμως η συντονισμένη δράση των δημοτικών παρατάξεων στον Παπάγου-Χολαργό; Ανυπαρξία παντελής! Αποσπασματικές ανακοινώσεις και αυτό είναι όλο κι όλο! Εκεί εξαντλείται κύριοι ο αγώνας σας; Η Πατρίδα τεμαχίζεται και οι εργαζόμενοι ρίχνονται στον καιάδα μέσα σε μια νύχτα. Μέχρι να αποφασίσετε εάν θα κάνετε ή όχι έκτακτο Συνέδριο στην ΚΕΔ για να κάνετε κινητοποιήσεις, οι Σαμαράς-Βενιζέλος θα έχουν καταργήσει και τους Δήμους! Θα έχουν ξηλώσει όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους κι εσείς ακόμη θα...ψάχνεστε! 
Ενωθείτε εδώ και τώρα κύριοι. Συγκαλέστε ...χτες... έκτακτο ΔΣ και σε συνεννόηση με τους άλους Δήμους κάντε λευκή απεργία! 
Στόχος σας πρέπει να είναι ένας: Να διώξετε από την κυβέρνηση τη σαβούρα των υπηρετών της τρόικας. Αυτοί δεν νοιάζονται για εξορθολογισμούς και άλλες μ@@@@ίες. Αυτοί είναι οι δήμιοι που παίρνουν εντολές από τους κατακτητές και...κόβουν κεφάλια! 
Εδώ και τώρα ΛΕΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Γκέ-γκε; 

ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΚΑΝΤΕ "ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ"

Η μόνη λύση για να πέσει η κυβέρνηση των καταστροφέων και των δωσιλόγων είναι η "λευκή απεργία". Να πάνε όλοι οι εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας τους και να αφήσουν κάτω τα στυλό κα τα σύνεργα της δουλειάς τους. Οι εργαζόμενοι στ' απορριμματοφόρα να πιάσουν το τιμόνι αλλά να έχουν ακινητοποιημένα τα οχήματα. Οι εργαζόμενοι των τεχνικών υπηρεσιών, το ίδιο. Το ίδιο να κάνουν και οι υπάλληλοι στα ΚΕΠ ή στα Ληξιαρχεία. Σε πλήρη ακινησία τα πάντα! Οι υπάλληλοι στις ΔΟΥ να συμπαρασταθούν στους δημοτικούς υπαλλήλους κατά τον ίδιο τρόπο. Οι υπάλληλοι σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίε, επίσης να κάνουν το ίδιο. 
Μόνον έτσι θα πέσει η κυβέρνηση των υποδούλων της Μέρκελ και των υπηρετών των τοκογλύφων. 
Ο λαός μπορεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Ο λαός μόνο μπορεί να σώσει την Πατρίδα. Όλοι οι πολιτικοί μας ταγοί είναι υπηρέτες των μασονικών ή σιωνιστικών στοών, ή των λεσχών Bilderberg. Όλοι αυτοί νοιάζονται μόνο για το τομάρι τους αλλά όχι για τον λαό. Είναι έτοιμοι να "αποκεφαλίσουν" χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και να εκτοξεύσουν την ανεργία στο 40%! Δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Ρίξτε την Κυβέρνηση των δωσιλόγων! Να έχουμε πίστη στα ιδανικά των προγόνων μας, στο Θεό, να είμαστε μονιασμένοι και αυτή η μούργα που μας κυβερνά θα εξαφανιστεί!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ...ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣH! ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ!

\
ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ; ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!

 "Φωτιά" οι αντιδράσεις στο twitter
 
Πολλές είναι οι αντιδράσεις στα social media για την τοποθέτηση του πρώην υπουργού ΠΑΣΟΚ Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα.
 
Γράφουν οι χρήστες του twitter:
 
Ο παγκοσμίου φήμης Χρήστος Παπουτσής εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα... Παγκοσμίως ρεζίλι...
 
Το επόμενο λογικό βήμα είναι να πάει ο Κίμωνας ο Κουλούρης εκπρόσωπος της χώρας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου.
 
θα μαρτυρησω ενα ραντεβου του Νικου Παπανδρεου με ανθρωπο του Παπουτση ...και αναρωτιομουν τι παιζει?
 
Γιάννης Μανώλης ‏@giannismanolis Ο Παπουτσής εκπρόσωπος μας στη παγκόσμια τράπεζα:Το σάπιο σύστημα βολεύει δια του Σαμαρά,όλα τα παιδιά του!Να τον χαίρεστε Νεοδημοκράτες!
 
στην αξιολογηση των επιτροπων, ο Χρηστος Παπουτσης ηταν προτελευταιος και περνουσε μονο τον ιρλανδο, που ειχε "κατηγορηθει" για αλκοολισμο.
 
Ο Παπουτσής θυμίζει γιά νιοστή φορά ότι κύρια λειτουργία επαγγέλματος πολιτικού είναι προβιβασμός από Τίποτα σε βολεμένο εφ όρου ζωής Τίποτα
 
O Bούρος στο ΚΘΒΕ.Ο Παπουτσής στη Παγκ. Τράπεζα.Ο ΓΑΠ καθηγητής στο Χάρβαρντ Ας ανοίξει κι' ο Κουκουλόπουλος ενα τσιπουράδικο να ησυχάσουμε
 
Θα τα καταφέρει μια χαρά, όπως τα κατάφερε κι η Τίνα η Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ.
 
Πιο σκληρή κι από τη φτώχεια η διαπίστωση πως τα σκατά εξακολουθούν να επιπλέουν
 
Δηλαδή τι αρμοδιότητες νομίζετε ότι έχει ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην World Bank, εκτός από το να λέει τελετουργικές μπαρούφες σε συνέδρια;
 
να παραγγέλνει κάθε πρωί έναν φρεντοτσίνο το καλοκαίρι και έναν καπουτσίνο με κανέλλλλλλα (αν είναι Σαλονικιός) το χειμώνα
 
δηλ τον ξεφορτωθήκαμε το μούσια;
 
Μετά τον Αντώναρο στν Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, τώρα κ ο Χρήστος Παπουτσής στην Παγκόσμια Τράπεζα. Εξάγουμε μπουμπούκια....
 
Γιατί δεν στέλνουμε και τον Νίκο τον Αλέφαντο στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή;
 
Εύχομαι η παγκόσμια τράπεζα να βουλιάξει στα ανοιχτά της Πάρου δίπλα στις Πόρτες ένα βράδυ του Σεπτέμβρη
 
Να το δεις έβαλαν τον #Papoutsis εκπροσωπώ στην Παγκόσμια ΟΤΟΕ και μπετδευτηκαν και είπαν Παγκόσμια Τράπεζα
 
Εκπροσωπος της Ελλαδας στην παγκοσμια τραπεζα ο Παπουτσης που δεν μαζεψε καν τις ελαχιστες υπογραφες για υποψηφιος του ΠΑΣΟΚ. Καμια ελπιδα..
 
Στα πλαίσια βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος,επελέγη ο Παπουτσής.
 
Ο Χρήστος Παπουτσής. Ο Χρήστος Παπουτσής. Ο Χρήστος Παπουτσής. Που δεν υπάρχουν αρκετά χέρια στο σύμπαν για τόσες μούτζες.
 
defencenet.gr

ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΜΚΑ!

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ …ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!
ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΤΗΝΗ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ!

·       Όσοι αρνούνται τον ΑΜΚΑ δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία και στερούνται ισοβίως σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
·       Δεκάδες επιστολές και υπομνήματα έχουν σταλεί στον Ιερώνυμο και όσοι αρνούνται να λάβουν ΑΜΚΑ ζητούν τη βοήθειά του, διότι σε περίπτωση διακομιδής τους σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν θα τους δεχτούν! Θα πεθάνουν σαν τα ζώα!
·       «Το 2009 μας μίλησαν από άμβωνος και μας είπανε ότι είναι ο αριθμός ονόματος θηρίου γιατί αυτός ο αριθμός πηγάζει μέσα από το 666. Τώρα, η ίδια η Εκκλησία έρχεται και μας προδίδει, μας τραβάει το χαλί»
·       Μητέρα διαβητική χρειάζεται καθημερινά 5 ενέσεις ινσουλίνης αλλά επειδή δεν έχει ΑΜΚΑ σύρεται σε αργό θάνατο! Προς το παρόν τη βοηθούν οι «Γιατροί του Κόσμου»
·        Κόβουν τη σύνταξη και από οικογένεια πεσόντα ήρωα πολέμου

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ. Άλλοι τον αποκαλούν Θηρίο! Το όνομά του πάντως είναι ΑΜΚΑ και είναι ο αριθμός που από το 2009 ρυθμίζει τη ζωή αλλά και το θάνατό μας! Όποιος δεν έχει ΑΜΚΑ οδηγείται από την Πολιτεία στο θάνατο. Χιλιάδες …αντιρρησίες συνείδησης, χιλιάδες χριστιανοί που θεωρούν τον ΑΜΚΑ ως έκφραση του Αντίχριστου, αρνήθηκαν να παραλάβουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Η άρνησή τους αυτή όμως, με νόμο της Πολιτείας, τους δίνει κατευθείαν το διαβατήριο θανάτου!

Το λέει σαφώς ο Ν.3655/08 που πέρασε η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά! Σύμφωνα με τη παρ. 2 άρθρο 153 του Ν.3655/08 από 01/06/2009 «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των «ως άνω αντιστοιχών παραστατικών».

Ξερά-κοφτά δηλαδή,  ο νόμος ΑΜΚΑ καθορίζει ότι όποιος δεν διαθέτει τον αριθμό αυτό δεν θα έχει δικαίωμα στην εργασία, ενώ δεν θα απολαμβάνει ούτε σύνταξης ούτε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης! Θα πεθαίνει δηλαδή στο δρόμο, όπως τα ζώα! Κυριολεκτικά σαν τα ζώα, διότι χωρίς ΑΜΚΑ η Εκκλησία δεν κηδεύει ούτε τους νεκρούς!

Καλά διαβάσατε! Γραφείο τελετών αρνήθηκε να παραλάβει τη σωρό ηλικιωμένης γυναίκας επειδή η τελευταία δεν διέθετε ΑΜΚΑ!!!

Την τραγική ιστορία μας διηγείται η Μ. Π., άτομο που επίσης αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ:

Μ.Π.:  Ήρθε το γραφείο τελετών για την κηδεία της γιαγιάς και μας είπε ότι δεν μπορεί να κάνει την ταφή γιατί δεν υπάρχει ΑΜΚΑ.

Άρα το ΑΜΚΑ το ζητά και η Εκκλησία! Και πώς έγινε η ταφή της γιαγιάς;

Μ.Π.:  Προσκομίσαμε χαρτί εισαγγελέα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπακλαντές!

Τι είναι τελικά αυτός ο ΑΜΚΑ κυρία Μ.Π., που ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατό μας; Παντοδύναμος αριθμός είναι; 

Μ.Π.:   Είναι ο αριθμός που χαράσσει την εικόνα του Θεού. Είναι ο αριθμός του θηρίου. Διαβάστε και ξαναδιαβάστε τι λέει ο Ν.3655/08 και συγκρίνετέ τον με τα λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Ο νόμος λοιπόν του κράτους λέει ότι «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ». Και  ο Άγιος Ιωάννης έχει πει: «ουδείς δύνηται ἀγοράσαιπωλῆσαι εἰ μὴἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ή τον αριθμό ονόματος αυτού".  Το ΑΜΚΑ λοιπόν  μας παραπέμπει  ακριβώς στην αποκάλυψη.

Η Εκκλησία τι κάνει; Δεν έπρεπε να προστατέψει το ποίμνιό της, όταν μάλιστα βλέπει ότι ένας αριθμός ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατό μας;  

Μ.Π.:   Το 2009 το νέο και παλαιό ημερολόγιο της Ορθοδοξίας σήκωσαν σημαίες αγωνιστικότητας κατά του ΑΜΚΑ. Μας μίλησαν από άμβωνος και μας είπανε ότι είναι ο αριθμός ονόματος θηρίου γιατί αυτός ο αριθμός πηγάζει μέσα από το 666. Περνώντας λοιπόν τα χρόνια έρχονται και μας προδίδουν, μας τραβάνε το χαλί. Και μας λένε ότι είμαστε τρελοί.

Η Εκκλησία της Ελλάδος;

Μ.Π.:   Ναι, η Εκκλησία της Ελλάδος. Εγώ προσωπικά και άλλοι σύλλογοι στείλαμε στον Ιερώνυμο επιστολές και υπομνήματα και του ζητάμε βοήθεια, διότι σε περίπτωση διακομιδής μας σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, θα πεθάνουμε.

Μήπως είστε παλαιοημερολογίτισσα;

Μ.Π.: Είμαστε χριστιανοί Ορθόδοξοι και μην αρχίσετε να βάζετε ταμπέλες «παλαιοημερολογίτες», «νεοημερολογίτες», γιατί θα χάσουμε την ουσία. Είναι απαράδεκτο να στερούμαστε ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είμαι αριθμοφοβική. Δεν θέλω τους αριθμούς που χαράσσουν την εικόνα του Θεού. Έχω πρόσωπο, είμαι βαπτισμένη Ορθόδοξη Χριστιανή και ονομάζομαι Μαρία. Έχω αριθμό Ταυτότητας, να μου βάλουν και αριθμό Μητρώου, ό,τι όμως μπαίνει πάνω από το όνομά το δικό μου, αντιτίθεμαι.

Αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας στην οικογένειά σας;

Μ.Π.: Βεβαίως, η μητέρα μου είναι διαβητική. Χρειάζεται καθημερινά 5 ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά πώς να τις αγοράσουμε μόνοι μας; Ζητούμε βοήθεια από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Είναι οι μόνοι που στέκονται στο πλευρό μας. Το ζήτημα όμως που μπαίνει είναι άλλο: πρέπει εμείς οι Έλληνες να φτάσουμε εκεί;

Η δική σας οικογένεια πώς ζει;

Μ.Π.: Τι να σας πω; Έχω μικρό παιδί ανασφάλιστο, ανασφάλιστη είμαι κι εγώ. Εργασία δεν μπορώ να έχω από το 2009. Μέχρι τότε υπήρξα έμπορος αλλά και αργότερα ιδιωτική υπάλληλος.

Πόσοι χριστιανοί είναι στην ίδια μοίρα με τη δική σας;

Μ.Π.: Πάρα πολλοί. Με τον ίδιο τρόπο οδηγούνται στην επετεία ή τον θάνατο πολλοί συνάνθρωποί μας.
ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ…ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ: «ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ»!
Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι στυγνός εγκληματίας. Ενώ στον λαθρομετανάστη παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στον μη έχοντα τον ΑΜΚΑ το κράτος του τα …κόβει όλα!

Μάλιστα, ένιψε τας χείρας του, στέλνοντας σε όσους αρνήθηκαν να πάρουν ΑΜΚΑ την παρακάτω στυγνή επιστολή:    

«Αθήνα 1 Μαρτίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.    

ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση ΑΜΚΑ

Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι βάση της υφιστάμενης νομοθεσίας (άρθ,153 Ν.3655/2008) είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε το Α.Μ.ΚΑ.των υπαλλήλων. Κατόπιν τούτου αν μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες από τη λήψη του παρόντος εγγράφου δεν μας γνωστοποιήσετε τα Α.Μ.ΚΑ. σας, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να σας εξαιρέσουμε από την επόμενη μισθοδοσία».



Οι μη έχοντες ΑΜΚΑ δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό-δημόσιο αγαθό. Ούτε σε φάρμακα ούτε σε σύνταξη! Αυτά δεν λέει και ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη;

Εμείς θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να επικαλεστούμε την φιλανθρωπία του Αρχιεπισκόπου.

1.     Είναι δυνατόν η Εκκλησία να μένει άφωνη σε μια τέτοια πραγματικότητα που επιβάλλει ένας απάνθρωπος νόμος;

2.     Μπορεί ένας αριθμός να καθορίζει τη ζωή και τον θάνατό μας;

3.     Αυτά τα φαινόμενα δεν προσομοιάζουν με όσα ο Άγιος Ιωάννης προφήτεψε;

4.     Η Εκκλησία που έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, δεν πρέπει να αγκαλιάσει όλους όσους αρνούνται να παραλάβουν ΑΜΚΑ; Προσέτρεξαν στην αγάπη σας Μακαριότατε αλλά λένε ότι δεν βρήκαν ανταπόκριση και γι αυτό απευθύνθηκαν στους «Γιατρούς του Κόσμου»!


ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΣΟΝΤΑ ΗΡΩΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!
ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!

Η οικογένεια του Τάσου Τσιμπούρη διαθέτει έναν ήρωα-πεσόντα στην κατοχή του 1941-‘44: τον πατέρα του. Εκτελέστηκε από το γερμανικό στρατό, στις 26 Οκτωβρίου 1942 στα στενά ανάμεσα στα όρη Γκιώνα και Παρνασσό. Το μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο αναφέρει: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ: ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ»! Το «ευχαριστώ» της σημερινής Πολιτείας είναι να κόβουν τη σύνταξη και να οδηγούν στον θάνατο τον γιο του πεσόντα ήρωα, Τάσο Τσιμπούρη. Όπως λέει και ο ίδιος, «μετά από 70 χρόνια αντί αποζημιώσεως, υπάρχει: αποκτήνωση, αδικία, ανεργία, απάτη». 

Ο κ. Τσιμπούρης, εδώ και ένα χρόνο ζει χωρίς σύνταξη, αφού την έκοψαν. Απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την παρακάτω επιστολή. Ακόμη περιμένει απάντηση:

«ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ 21.10.2011 ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ

Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Μετά από ένα χρόνο στέρησης της συντάξεως μου, αγανακτισμένος και απελπισμένος, σας αναφέρω ότι: Χρησιμοποιείτε το επιχείρημα ότι χιλιάδες πεθαμένοι έπαιρναν συντάξεις (τους τι δίνατε για να τις κόψετε από τους ζωντανούς!).

Η απογραφή μπορούσε και μπορεί να γίνει και χωρίς τον ΑΜΚΑ (όπως έγινε στους Συνταξιούχους Δημοσίους Υπαλλήλους).

Δεν μπορεί κανένας νόμος να μου στερεί τη σύνταξη, μετά από 58 χρόνια εργασίας.

ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΩ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΩ

Αναστάσιος Τσιμπούρης»


 "Ελεύθερη Ώρα"