Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: "Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΤΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΜΑΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Μακαριστός Χριστόδουλος Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα.

"ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ" ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥ ΣΥΡΙΖΟΦΥΛΛΑΔΕΣ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! (;)

Εκφράζονται πλέον έντονοι φόβοι ότι η κυβέρνηση θα επιστρατεύσει τους μπαχαλάκηδες για να διαλύσει το τεράστιο συλλαλητήριο κι έτσι να ...

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ": "ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΑ ΧΡΙΣΜΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ"

Με αφορμή δημοσιεύματα που με παρουσιάζουν να έχω λάβει χρίσμα η...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3.000 ΠΟΥΛΜΑΝ!

Μια πραγματική λαοθάλασσα ετοιμάζεται να "πνίξει" τις Πρέσπες στην...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Για τη διευκόλυνση των συμπολιτών μας που ενδιαφέρονται να...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΑ ΠΛΆΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!


Ο,ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Αποκαλύπτουμε έγγραφο Policy Briefing της ελεγχόμενης και ...

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΔΙΔΥΜΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ!

Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι-χέρι

Οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα είναι μια στις 30. Οι πιθανότητες να γεννηθούν δίδυμα μονοαμνιονικά είναι πολύ πολύ μικρότερες. Αλλά οι ...

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ


ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Υπεύθυνοι οι Παυλόπουλος, Τσίπρας, Καμμένος και Μητσοτάκης…
Εκφοβισμός του Λεβέντη από ΗΠΑ και Γερμανία…

Του Παναγιώτη Αποστόλου
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ η σκηνοθετημένη διαδικασία ψηφοφορίας στη Βουλή από τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, για...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ:"ΕΦΥΓΕ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ..."!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης πριν από λίγο σε συνέντευξή του στον Γιώργο Αυτιά (ΣΚΑΪ) δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον Πάνο Καμμένο σε ένα ενιαίο πατριωτικό μέτωπο. Αυτό που είπε είναι ότι ο Πάνος Καμμένος άργησε να φύγει από την κυβέρνηση Τσίπρα (κάτι που είναι αρνητικό) και ότι χρειάζεται να δει τη συνέχεια της πορείας του...

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Μία ακόμη αξιόλογη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Ηλία Αποστολόπουλου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Πρόκειται για την  Ιωάννα Μαλαγαρδή.
Την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος. Ιδού τι λέει:
Με την καλή φίλη και συνεργάτη Ιωάννα Μαλαγαρδή, Δρ. Υπολογιστικής ...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ!

Ψήφισμα για να σωθεί η Μακεδονία και να μην εκχωρηθεί στα Σκόπια έδωσαν στην δημοσιότητα τέσσερις Ιεράρχες.

Το ψήφισμα απευθύνεται στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Π.Παυλόπουλο...

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ! ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!

Οι τραγικοί για το ΕΘΝΟΣ όροι της συμφωνίας

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Δ. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Όλη η αλήθεια για το Σκοπιανό πρόβλημα σε 4'.

ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, Ε;;; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΛΟΓΙΚΗ...ΣΥΡΙΖΑ!

Συλλήψεις στη Μακεδονία για τις αφίσες με πρόσωπα βουλευτών - Αν έκανε συλλήψεις ο Σαμαράς, όταν τον παρουσίαζαν με πυροβολημένο το κεφάλι, θα ήταν φασίστας εεεεεεεεεεε;;;;;

ΤΟ ΕΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ!


          Το ΕΠΑΜ καλεί  τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να διαδηλώσουμε μαζί:

·        Ότι στεκόμαστε, με όλη την δύναμη της αδούλωτης ελληνικής ψυχής...

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ"! ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ-ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Η απόλυτη ξεφτίλα για τους οπαδούς της εκχώρησης της Μακεδονίας. Τσίπρας-Κοτζιάς διατυμπάνιζαν τόσο καιρό ότι με την Συμφωνία των...

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ! ΒΟΥΤΣΗΣ: ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"! ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών, αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος της ...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ EURO Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι ακατάλληλου περιεχομένου και...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!

Αυτά που γίνονται στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό είναι πρωτοφανή, καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απ΄ ό,τι φαίνεται σε κάποια πράγματα...

ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ: "ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ"! Η ΚΥΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα...

ΓΙΑΤΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΤΡΥΠΙΑ ΝΟΜΙΚΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΖΑΕΦ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΒΟΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΕΣΥ ΣΙΩΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR ΚΑΙ REAL.GR; ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

Ενώ τα sites βοούν ότι η Συμφωνία των Πρεσπων είναι...τρύπια νομικά και ότι ο Ζάεφ δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα, ο Νίκος Χατζηνικολάου ...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΤΡΩΝΟΥΝ -ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ- ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Αντί να πάρουν ευθεία θέση κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αφήνουν χαλαρά τα λουριά στο κόμμα τους, μιλούν για ψήφο...

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΜΑΣ!

Ανακοίνωση για το συλλαλητήριο της Κυριακής έβγαλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.

Οπως αναφέρει η Ομοσπονδία μαζί με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις ανα...

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η -ΔΗΘΕΝ- ΣΤΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ! ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ! ΝΟΜΙΚΑ ΕΩΛΗ! ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε πλέον για την εκχώρηση της Μακεδονίας. Οι βουλευτές μας, δεν έχουν δεν έχουν συνειδητοποιήσει το μεγάλο ..

ΚΑΙ Η ΙΕΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: "ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ"!

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Tην καταδίκη της Συμφωνίας των Πρεσπών ανακοίνωσε η Ιερά Κοινότητα...

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ

Μανώλης Κωστίδης
Ο Τσαβούσογλου δήλωσε πως «είμαστε μια χώρα που απο την αρχή..

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ "ΝΑΙ" ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΘΕΙΟΔΩΡΑΚΗΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΕΙΡΑ ΕΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ"!

Με μία άκρως αινιγματική δήλωση – «χρησμό» που θα μπορούσε να..

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΣ!

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι ο αγαπημένος...

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΙ ΦΡΙΚΗ ΘΕΕ ΜΟΥ! 8ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ, ΕΝΩ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤOY! ΒΙΝΤΕΟ

Έχασε την μάχη για τη ζωή το 8χρονο κοριτσάκι το οποίο μεταφέρθηκε ...

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ! Η "ΚΟΛΑΣΗ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ! ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!

Ψήφισμα-διαμαρτυρία από τους κατοίκους για το μέγα πρόβλημα που...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Αν είναι δυνατόν που καταντήσαμε η Ελλάδα, η πρώτη Ναυτική Δύναμη του Εμπορικού Στόλου στο Κόσμο, με Ιστορία χιλιάδων ετών στο...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ" Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! 300.000 ΒΛΑΧΟΦΩΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ!

Η άγνωστη Eλληνική μειονότητα των Σκοπίων. Λίγοι γνωρίζουν ότι στα...

ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΖΙ! ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟ! ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Μήνυμα Λευτεριάς από την Κρήτη και τον Ευάγγελο Γραμματικάκη. Η Δημοκρατία να γυρίσει στον τόπο που γεννήθηκε....

ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!!


Πριν από λίγο έκανε την ανακοίνωση ο κ. Αποστολόπουλος με ανάρτηση...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ "ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ"! ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....


Άκουγα το πρωί στον ΣΚΑΪ ότι η πΓΔΜ έστειλε στην Ελλάδα μια ρηματική...

ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ" ΜΙΛΑ Η ΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΤΟ "ΕΘΑΨΕ" Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ!

Αυτό που έγραφε εδώ και μήνες το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ότι δηλαδή με την ...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ! ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ! ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ! "ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ...ΚΟΙΜΑΤΑΙ"!

Πρόκειται για έναν Ρομά που έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς...

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ! ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ TV ΣΤΟΝ "ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ"!

Σε ηλικία 81 ετών πέθανε, στις 14 Ιανουαρίου, ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης.

Γεννημένος στην Αθήνα στις 30 Ιουλίου 1938 πρωτοεμφανίστηκε στο ...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” σχετικά με το θάνατο του 60χρονου εργάτη που έπεσε από σκαλωσιά στο εργοτάξιο του υπό ανέγερση...

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ! 151 "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Με ψήφους 151 «υπέρ» έναντι 148 «κατά» σε σύνολο 299 παρόντων βουλευτών, υπερψηφίστηκε πριν από λίγο στη Βουλή η πρόταση για την...

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ-ΣΑΚΑΡΗ! "ΧΟΡΤΟ ΜΑΓΙΚΟ" ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ!

Τόσο στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, όσο και σε εκείνον της Μαρίας Σάκκαρη η ελληνική κερκίδα τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και έγινε ...

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ...

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΜ για τη συνταγματική εκτροπή

Με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση συνεργασίας, ο...

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΣΕ ΛΙΟΓΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ! STOP ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΕΣ ΑΡΧΕΣ!

Οι αυστραλιανές αρχές απαγόρευσαν στους Αυστραλούς πολίτες των ..

ΔΕΚΤΑ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ! ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ!


16 Ιανουαρίου 2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ραχήλ Μακρή: «Στη Σμύρνη ως Δημοκρατία της "Μακεδονίας" οι...

ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ "ΓΙΓΑΣ" ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΘΑ ΤΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Εξαιρετικό ενδιαφέρον αποκτά η εξέλιξη του καιρού πανευρωπαϊκά, για...

ΣΤΗΝΟΥΝ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ...ΚΕΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΉΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Δείτε τι αποκάλυψε στο δελτίο...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΠΤΩΣΗ ΔΙΘΕΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ! ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μεσολόγγι, μετά την ενημέρωση για πτώση...