Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΑΝΘΗΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ! ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!


Στα όρια της πρόκλησης είναι  η αμοιβή της όμορφης Ανθής Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ !!

Οι πληροφορίες από το ραδιομεγαρο της Αγίας Παρασκευής αναφέρουν ότι επί τρεις μήνες πληρωνόταν για να κάνει πρόβες! Τελικά το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην  ΕΡΤ το πραγματοποίησε μέσα από την εκπομπή με τον Μαμαλάκη και υπό τον τίτλο «136».
Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» η ταλαντούχας Ανθή, κόρη του πρώην υφυπουργού Γ. Σαλαγκούδη, βρισκόταν επί 90 ημέρες στην ΕΡΤ (από τις 17 Σεπτεμβρίου), έχοντας προσληφθεί ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων με μισθό 3.500 ευρώ μηνιαίως! Η εκπομπή της κατάφερε μετά από 3 μήνες να βγει «στον αέρα» με κόστη που όπως δημοσιεύει το «Έθνος» είναι εξωφρενικά:
- Το κόστος παραγωγής μόνο για τα πρώτα 60 επεισόδια ανέρχονται στα 302.770 ευρώ. Στο 20ετές εισόδημα δηλαδή ενός μέσου Έλληνα.
- Παράλληλα 24.980 ευρώ πλέον ΦΠΑ θα καταβληθούν στον παραγωγό σύμφωνα με τις μισθοδοτικές καταστάσεις και στις θεωρημένες ΑΠΔ και ΙΚΑ.
- 22.000 ευρώ αναφέρει το κοστολόγιο της εκπομπής για έξοδα προεργασίας των συντελεστών παραγωγών, χωρίς εξήγηση για το τι σημαίνει αυτό.
- 23.240 ευρώ για έξτρα αναγκαία έξοδα παραγωγής όπως σώμα εφημερίδων, γραμματεία γραφείου παραγωγής, έξοδα συνεργείων, έξοδα φιλοξενίας κ.α. Δηλαδή η ΕΡΤ δεν έχει «σώματα» εφημερίδων από άλλα τμήματα; Δεν διαθέτει γραμματείς;
Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με το Έθνος μόνο για τα 60 πρώτα επεισόδια. Αν δηλαδή η εκπομπή μακροημερεύσει τότε τα νούμερα θα γίνουν... επταψήφια.

ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;



Η ηθοποιός που έχει φίλη την άσπρη σκόνη, τα τελευταία δυο χρόνια «έπιασε» την καλή αφού πρωταγωνιστεί σε σειρά με μεγάλη επιτυχία, 

ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΡΟΥΚΕΤΕΣ!


Ελιές πήγε να μαζέψει από το λιοστάσι του στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, αλλά πήρε την τρομάρα της ζωής του ο ιδιοκτήτης όταν είδε μπροστά του ένα μεταλλικό κουτί γεμάτο? ρουκέτες! 

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του τοπικού τμήματος απέκλεισαν την περιοχή.
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κουτί με το πολεμικό υλικό βρισκόταν στο μαντρότοιχο του ελαιώνα και ενημέρωσαν τη Μεραρχία που εδρεύει στα Ιωάννινα για να στείλει πυροτεχνουργούς. Οι ρουκέτες είναι παλαιές και πιθανολογείται ότι προέρχονται από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. 
Ώσπου να φτάσουν οι ειδικοί του στρατού που θα ερευνήσουν αν υπάρχει και άλλο επικίνδυνο υλικό στο λιοστάσι, ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος και φυλάσσεται από τους αστυνομικούς.
tragiko.com

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ  ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:   http://www.analystsforchange.org/2012/12/blog-post_22.html#more
 
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟ.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΤΖΩΗΣ


ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝΕ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!


Έτσι προσπαθούν οι Γερμανοί να προσελκύσουν πελάτες!!! Στα επίσημα site τους μιλάνε για πολυτελείς Ναυαρχίδες συγκεκριμένου γερμανικού οίκου και πιστεύουν ότι έτσι θα τραβήξουν τα βλέμματα και τα πορτοφόλια μερικών για να αγοράσουν την BMW ή τη MERCEDES!!!
Δεν μας...χέζουν λέω εγώ οι Γερμαναράδες!!!
Εάν έχετε περιέργεια, ιδού τα διαφημιστικά τους σλόγκαν!

Πισωκίνητη, διθέσια, πολυτελής και BMW. Ή, πιο απλά, Z4. Ένα αυτοκίνητο που στοιχειώνει τα όνειρα πολλών από μας. Κι απ’ ότι φαίνεται, θα συνεχίσει να το κάνει μιας και η Βαυαρική εταιρία έχει έτοιμη την δεύτερη γενιά της Z4.Ο νέος σχεδιασμός θυμίζει έντονα την ναυαρχίδα της BMW, την Z8. 


autocarnet.blogspot.com-Κοινή χρήση Οι πολυτελείς ναυαρχίδες του γερμανικού οίκου, S-Class και CL-Class.

ΚΟΝΤΡΑ-ΓΙΑΛΑΝΤZΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ-ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!!! ΡΕ, ΑΒΡΑΜ, ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ!!!


«Χαιρέκακες δηλώσεις, που αναπαράγουν ψευδή στερεότυπα και ανακριβή στοιχεία, δεν ταιριάζουν σε ηγέτες και μάλιστα γειτόνων, που λένε ότι επιθυμούν την οικοδόμηση σχέσεων φιλίας και εμπιστοσύνης», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας Τ. Ερντογάν για την Ελλάδα ότι "Δεν μπορεί να αναβαθμίζουν οι ξένοι οίκοι χρηματοπιστωτικής αξιολόγησης της Ελλάδα που πουλάει τα νησιά της".
«Οι οικονομικές κρίσεις είναι σαν τις πανδημίες, δεν γνωρίζουν σύνορα και δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσουν την πόρτα», τονίζει ο κ. Αβραμόπουλος και προσθέτει: Για αυτό απαιτούνται μετρημένα λόγια.
Ο κ. Αβραμόπουλος διαψεύδει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο πώλησης ελληνικών νησιών και υποστηρίζει:
«Όσο για τα περί πώλησης νησιών, φοβούμαι ότι όσοι συμβουλεύουν τον κ. Ερντογάν δεν γνωρίζουν, ή μάλλον κατασκευάζουν πληροφορίες. Κανένα ελληνικό νησί δεν πωλείται, γιατί οι αξίες ενός έθνους δεν έχουν ποτέ τιμή».
«Και τα ιστορικά έθνη, όπως η Ελλάδα, πάντα βρίσκουν το δρόμο τους. Αυτό καλά θα κάνει να μην το ξεχνά κανείς», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν έδωσε συνέντευξη σε δύο τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και... είχε το θράσος να πει ότι η Ελλάδα πουλάει τα νησιά της(!) και ότι κακώς αναβαθμίστηκε η ελληνική οικονομία (σσ. αναφερόμενος στην αναβάθμιση από την Standard & Poor's).
«Δεν είναι δυνατό να συμφιλιωθώ με τους οίκους αυτούς. Είναι πλήρως πολιτικοποιημένοι. Η Ελλάδα έχει βουλιάξει και ανεβάζουν την βαθμολογία της κατά έξι μονάδες, ενώ της Τουρκίας με το σταγονόμετρο. Αυτοί δεν είναι ειλικρινείς. Ακόμα αυξάνουν κατά έξι βαθμίδες την βαθμολογία μιας χώρας που πουλάει τα νησιά της», υποστήριξε ο κ. Ερντογάν όταν εκλήθη να σχολιάσει από τους τουρκικούς τηλεοπτικούς σταθμούς NTV και Star γιατί οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης δεν ανεβάζουν την προοπτική της τουρκικής οικονομίας...
Αυτά να τα ακούν όσοι κυβερνητικοί υποστηρίζουν ότι πρέπει να καλοδεχόμαστε τις τουρκικές επενδύσεις, όπως αυτή του Τούρκου που αγόρασε την μαρίνα του Φλοίσβου...
Επί της ουσίας, η τουρκική οικονομία κινδυνεύει με υπερθέρμανση και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης δεν ανεβάζουν την προοπτική της επειδή ο ρυθμός ανάπτυξης της τουρκικής οικονομίας έχει πέσει σημαντικά.
Μόλις προχθές η Τουρκική Κεντρική Τράπεζα αναγκάστηκε να μειώσει κι άλλο τα επιτόκια την ώρα που η τουρκική οικονομία στηρίζεται σε δανεισμό, ενώ και οι ρυθμοί ανάπτυξής της συρρικνώνονται.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΒΟΥΛΓΑΡΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΗΔΗ Η ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑΪΒΑΝ-ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ!



Εκεί κατάντησαν τους Έλληνες: εκλιπαρούν για μισθούς 200-300 ευρω το μήνα. Και αν τούς παίρνουν από τους εργοδότες τους!
Η Ελλάδα βιώνει ένα δράμα δίχως τέλος. Μέσα σε χρόνο dt οι Κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά με τα συνεχή Μνημόνια έχουν φέρει την Ελλάδα σε μισθούς Βουλγαρίας οι οποίοι ήδη ισχύουν. Άνεργοι επί πολλά χρόνια μπροστά στην απελπισία που βιώνουν εκλιπαρούν για εργασία ακόμη και για 200 ή 300 ευρώ! "Από το τίποτε, έστω κι αυτό", λένε οι δύσμοροι και ταπεινώνονται με μισθούς Βουλγαρίας αλλά και ακόμη πιο κάτω. 
Δείτε τι γίνεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Έχουν απολύσει μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας για να διώξουν το μισθολογικό τους βάρος κι έχουν προσλάβει "τζόβενα" της δημοσιογραφίας ...πουλώντας τους το όνειρο της επαγγελματικής καταξίωσης! Οι νεαροί-νεαρές δημοσιογράφοι εργάζονται νυχθημερόν για 200 ή 300 κατοστάρικα,  χωρίς μάλιστα να τα εισπράττουν στην ώρα τους!!!
Η Ελλάδα του 2012 έχει ...ξεπεράσει τους μισθούς Βουλγαρίας και πιάνει τα ρεκόρ της Ινδονησίας και της Ταϊβάν. Η εγκληματική πολιτική της Μέρκελ έχει πιάσει τόπο. Η Ελλάδα μετατράπηκε σε Εδική Οικονομική Ζώνη!

ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 3.400!

klopi-aftokinitou
Πραγματικά, πρόκειται για πρωτοποριακή ιδέα... Δεν φτάνει που θα σας κλέψουν το αυτοκίνητο, κινδυνεύετε με φυλάκιση δυο χρόνων ή με προστιμο 3.400 ευρώ!
Η αστυνομία προειδοποιεί: ή θα λαμβάνετε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης του αυτοκινήτου σας,  ή οι αρχές θα σας καταγγέλουν και θα κινδυνεύετε με φυλάκιση, πρόστιμο ή και τα δυο.
Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση της η αστυνομία καλεί τους πολίτες για ακόμη μια φορά να λαμβάνουν τα απαραίτητα προοληπτικά μέτρα προκειμένου να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, συνεχίζεται στην ανακοίνωση, ότι από τη στιγμή που δεν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα ασφαλούς φύλαξης ενός οχήματος, αυτό μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταστεί αντικείμενο κλοπής και στη συνέχεια, είτε να εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα είτε να χρησιμοποιηθεί στη διάπραξη οποιουδήποτε εγκλήματος.
makeleio.gr

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ Ε.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΤΡΩΝ. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΕΚΡΗ ΣΕ ΦΟΒΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ


troxaio
Τροχαίο δυστύχημα συνέβη στην νεα εθνική οδό Πατρών - Πύργου κοντά στα Βραχνέικα. Ενα τζιπ εξετράπη της πορείας του και έπεσε από την νέα εθνική... στην παλιά εθνική οδό.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία γυναίκα είναι νεκρή. Πρόκειται για ένα τζιπ μάρκας Τσερόκι, χρώματος χρυσαφί.
dete.gr

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΝΕΞ.ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ..ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

 
Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας φωτίζει το δρόμο που πρέπει να διανύσουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Να αγωνιστούμε για την ευημερία όλων των λαών στην Ενωμένη Ευρώπη, την ειρήνη και την αλληλεγγύη στον κόσμο.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μας δίνει δύναμη για να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία Ελλάδα της προόδου, της αξιοπρέπειας, της εργασίας, να σταθούμε δίπλα σε αυτούς που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη τη βοήθειά μας.

Για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον οι επόμενες γενιές.

Με τον χρόνο που φεύγει ας αφήσουμε πίσω μας την Ελλάδα του χθες με όλες τις παθογένειές της.

Ας συστρατευθούμε στην προσπάθεια για μία καλύτερη Ελλάδα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, Καλή καινούργια Χρονιά.




Ο ΨΕΥΤΗΣ, ΠΟΜΦΟΛΥΓΑΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (VIDEO)!




Στον προχθεσινό διαξιφισμό Σκουρλέτη-Κεδίκογλου και με αφορμή την δήλωση του πρώτου ότι "EINAI ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ" , ο κ. Κεδίκογλου, απάντησε αραδιάζοντας ψεύδη  και μπαρούφες.
 Δείτε το βίντεο να το ξαναθυμηθείτε:
 Ιδού λοιπόν τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος (του γλυκού ύδατος): "Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά λύσεις, ο κ. Σκουρλέτης εύχεται να καούν άνθρωποι από ξυλόσομπες ή να πεθάνουν από το κρύο, για να κερδοσκοπήσει πολιτικά". 
Μα, οι άνθρωποι ΚΑΗΚΑΝ και ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ από τις σόμπες (βλέπε τα άτυχα αδερφάκια στην Καβάλα). Δηλαδή ο Κεδίκογλου, παρουσιάζει τα γεγονότα σαν "ευχές" του Σκουρλέτη!!!



Ο κ. Κεδίκογλου όμως συνέχισε τα ψεύδη και τις μπαρούφες του:

 "Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ θα είναι πολύ μικρότερες από την αύξηση της τιμής ενέργειας τα τελευταία 10 χρόνια. Στη δεκαετία αυτή, η τιμή του πετρελαίου υπερτετραπλασιάστηκε, παρασύροντας και το κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος"!!!

Όπως είναι γνωστό, η τιμή του πετρελαίου στις 2-1-2003 ήταν ~38$/βαρέλι και το δολάριο ήταν 1:1 με το ευρώ. Άρα η τιμή του πετρελαίου για την Ελλάδα (και για τη ΔΕΗ) ήταν ~38€/βαρέλι. Σήμερα, μετά από 10 ακριβώς χρόνια το μεν πετρέλαιο έχει ~88$/βαρέλι και η ισοτιμία €/$ είναι ~1,32. Άρα στην Ελλάδα στοιχίζει ~66€/βαρέλι. Πέραν αυτού, φυσικά, η ΔΕΗ καίει ελάχιστο πετρέλαιο (~ το 4% ). Κυρίως καίει λιγνίτη και δευτερευόντως παράγει ρεύμα από τα Υ/Η εργοστάσια. Καίει και φυσικό αέριο. 

Όταν λοιπόν η τιμή του πετρελαίου αυξήθηκε κατά ~80%, που και πάλι δεν είναι το αντιπροσωπευτικό μέτρο σύγκρισης για του λόγους που προανέφερα, γιατί ο Σκουρλέτης αφήνει τον άθλιο Κεδίκογλου να λέει ότι δήθεν η τιμή του πετρελαίου  υπερτετραπλασιάστηκε; (!!!)

Περαιτέρω, η τιμή του ρεύματος από τις 2-1-2003 μέχρι σήμερα διπλασιάστηκε, δηλ. υπερκάλυψε την αύξηση του πετρελαίου, κι' ας συμμετέχει αυτό ελάχιστα στο κόστος παραγωγής ρεύματος, λαμβανομένου φυσικά υπ' όψιν ότι το κόστος παραγωγής εξαρτάται και από το κόστος εργασίας που παραμένει καθηλωμένο εδώ και 3 χρόνια και θα βαίνει μειούμενο, αφού από 1-1-2013 οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ θα εξομοιωθούν με αυτούς του δημοσίου.

 Γιατί ο Σκουρλέτης αφήνει τον άθλιο εκπρόσωπο των Αθλίων του Βίκτωρος Ουγκώ να εξαπατά τον κόσμο; Και γιατί δεν τα λένε αυτά η Χ.Α., το ΚΚΕ ή οι ΑΝΕΛ; Διότι είναι όλοι τους ανεπαρκείς.

Τα λέμε λοιπόν εμείς αφού είναι ανίκανοι να τα πουν ο Σκουρλέτης και οι λοιποί της αντιπολίτευσης. 


ΣΟΚ! ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ!!!

edith
Ποια είναι η ιστορία της Edith Casas που παντρεύτηκε τον δολοφόνο της δίδυμης αδερφής της

(VIDEO): ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ! ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

 ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!


ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!!


Σοκ, ανατριχίλα και αηδία προκαλεί η αποκλειστική είδηση του star.gr ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 41χρονος που διαμένει στο Μαρούσι ανάγκαζε τον 16 ετών γιο του να ασελγεί πάνω του!
Την καταγγελία έκανε η ίδια η μάνα η οποία έντρομη βρήκε στο κινητό του άντρα της βίντεο στα οποία φαινόταν ο γιος να ασελγεί στον πατέρα....
Ο 16χρονος επιβεβαίωσε τα όσα η μάνα του κατήγγειλε προχθές στην αστυνομία.
Η ψυχή του ανήλικου αγοριού έχει στιγματιστεί μια για πάντα. Παρ όλα όσα όμως του έκανε ο πατέρας του, εκείνος δεν του κρατά κακία. «Μου έταζε δώρα... Είναι ο πατέρας μου και δεν θέλω να διωχθεί. Είναι αυτός που μας συντηρεί και δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 16χρονος.
Μάλιστα όταν ο γιος του 41χρονου, ρώτησε τoν πατέρα του γιατί τον αναγκάζει να συνουσιάζεται μαζί του, εκείνος έδωσε την εξής απάντηση: «Όταν ήμουν μικρός με είχαν δέσει και με είχαν βιάσει ομαδικά»...
Αυτές τις αρρωστημένες εμπειρίες του πατέρα πλήρωσε το παιδί χάνοντας μια για πάντα την αθωότητά του.
«Είχα φθάσει στο σημείο να λέω ότι σε δύο χρόνια θα ενηλικιωθώ και θα φύγω από το σπίτι....» εξομολογήθηκε ο 16χρονος.
Ποιος ξέρει...; Μπορεί να τα επέμενε όλα αυτά και να καθησύχαζε τον εαυτό του λέγοντας πως σε λίγο καιρό όλα θα τελειώσουν.
Ο εφιάλτης του αγοριού ξεκίνησε από όταν ήταν στην ηλικία των 12.
Η μάνα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε καταλάβει κάτι... Άρχισε να υποψιάζεται κάτι όταν ένα βράδυ είδε τον άντρα της με κατεβασμένο το εσώρουχο να κοιμάται μαζί με το γιο της...
Μια άλλη μέρα βρήκε στο μπάνιο το κινητό του άντρα της ανοιχτό να βιντεοσκοπεί... Όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό..... ο 41χρονος απάντησε πως κατέγραφε το παιδί... Όμως η γυναίκα αν και απόρρησε δεν είχε δει το περιεχόμενο των βίντεο.
Έτσι αυτήν την βδομάδα βρήκε το κινητό του άντρα της που ήταν κρυμμένο στο μπάνιο. Το άνοιξε, το έψαξε και αντίκρισε προς έκπληξή της τον 41χρονο να αναγκάζει τον γιο του να ασελγεί πάνω του.
Αμέσως πήγε στην αστυνομία και έκανε την καταγγελία. Ο εισαγγελέας έβγαλε ένταλμα σύλληψης και ο 41χρονος συνελήφθη την Πέμπτη.
Ο φερόμενος ως δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Σημειώνεται ότι εκτός από τον 16χρονο ο πατ-έρας έχει και μια 11χρονη κόρη στην οποία δεν είχε ασελγήσει ποτέ.
star.gr

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΒΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!




Εκμεταλλεύεται στο έπακρο το οικονομικό ξεδόντιασμα των Ενόπλων μας Δυνάμεων!
Ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα η έναρξη ανάπτυξης του πρώτου βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.
TURKEYICBMXL2
Όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα του τουρκικού τύπου ο πύραυλος που θα ανήκει στην κατηγορία ΜRBM, θα κατασκευαστεί κατόπιν απόφασης του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, το οποίο ενέκρινε το πλαίσιο ανάπτυξης από κοινού με τον Οργανισμό Αμυντικής Βιομηχανίας και Προμηθειών και τον ερευνητικό επιστημονικό οργανισμό TUBΥTAK.
Τα σχέδια της Άγκυρας για την απόκτηση βαλλιστικού πυραύλου υπήρχαν εδώ και καιρό, στο πλαίσιο ενίσχυσης του προφίλ, ως περιφερειακή υπερδύναμη.
Βάση αυτού η γειτονική χώρα διεξάγει ένα άνευ προηγουμένου εξοπλιστικό πρόγραμμα ενίσχυσης και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων με κύρια συστήματα, τα οποία θα προσφέρουν υπεροχή σε όλες τις κύριες κατηγορίες οπλικών συστημάτων και μάλιστα με μεγάλο ποσοστό εγχώριας συμπαραγωγής.
Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία για την έναρξη του προγράμματος, είχε υπογραφεί στις 17 Ιουλίου 2012, σε συνάντηση της επιτροπής Αμυντικής Βιομηχανίας στην οποία προεδρεύει ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρ.Ταγίπ Ερντογάν, και ο Αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Νετσέτ Οζέλ.
Προηγουμένως ο τούρκος Πρωθυπουργός είχε ζητήσει από τις Ένοπλες Δυνάμεις να προχωρήσουν στην ανάπτυξη ενός βαλλιστικού πυραύλου με εμβέλεια 2.500km. Βασικό σκέλος προς την υλοποίηση του στόχου αυτού είναι η κατασκευή ενός κέντρου εκτόξευσης πυραυλικών φορέων, προκειμένου η Τουρκία να είναι σε θέση:
Α) Να θέσει σε τροχιά αυτόνομα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης – αναγνώρισης
Β) Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να έχουν την ικανότητα να εκτοξεύσουν αυτόνομα βαλλιστικούς πυραύλους που θα εξέρχονται της ατμόσφαιρας και εν συνεχεία να εισέρχονται και πάλι κατευθυνόμενοι προς το στόχο τους.
Βασικός λόγος για την κατασκευή ενός κέντρου εκτόξευσης αναφέρεται το δεύτερο σκέλος ενώ σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η Άγκυρα ενδέχεται συνεργαστεί με μη κατονομαζόμενη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης για την ανέγερση του εν λόγο συγκροτήματος.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα οπλικό σύστημα το οποίο η ελληνική πλευρά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, υπερκαλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια ακόμη και αν εκτοξευτεί από τα βάθη της Ανατολικής Τουρκίας.
Το σχέδιο ανάπτυξης πύραυλου ΜRBM φαίνεται ότι ενισχύεται και από την αισιοδοξία του ινστιτούτου TUBYTAΚ να αναλάβει να φέρει εις πέρας την πρόκληση μετά την επιτυχή ανάπτυξη και έναρξη παραγωγής του βλήματος cruise τύπου SOM με εμβέλεια 300km που εκτοξεύεται από μαχητικά α/φη.
Αποτελεί το πρώτο μέλος της οικογένειας με εκδόσεις που θα έχουν βεληνεκές 1.500 και τελικά 2.500km να ακολουθούν μελλοντικά. Αν και δεν διευκρινίζεται αν το βεληνεκές των 2.500km αφορούσε το SOM ή ένα αυτόνομο σχέδιο βαλλιστικού πυραύλου η σχετική είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Τουρκία επίκειται να εισέλθει στη λέσχη των χωρών με πυραύλους ΜRBM στο οπλοστάσιο τους όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ, το Ην. Βασίλειο, η Γαλλία, η Κίνα και η Ινδία.
Θεωρείται επίσης βέβαιο ότι τα βήματα εξέλιξης σε όπλα αυτής της κατηγορίας εξυπηρετούν τον απώτερο κρυφό πόθο της Άγκυρας να αναβαθμιστεί μελλοντικά σε πυρηνική υπερδύναμη, οπότε και η ύπαρξη πυραύλων ΜRBM θα αποτελέσει τους φορείς ενός εγχώρια κατασκευασμένου πυρηνικού οπλοστασίου.
defencenet.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ;


Μας ενημέρωσαν ότι γίνεται χαμός στον Ν. Κόσμο. Εντελώς ξαφνικά κατέρρευσαν μερικές κατοικίες γύρω από περιοχές στις οποίες περνάει το ΜΕΤΡΟ. Δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αλλά όπως μας πληροφορούν υπάρχει πανικός ότι το φαινόμενο συνδέεται με την αναμενόμενη συντέλεια! 
Όπως μας ειπώθηκε πρόκειται για παλιές μονοκατοικίες, μάλλον ακατοίκητες! 
Μην κάνετε έτσι ρε παιδιά! Υστερία θα μας πιάσει με την συντέλεια! 
Στέλνουμε άτομο επί τόπου να δει τι γίνετααι στην περιοχή του Ν. Κόσμου...
Άρχισε από εκεί η αναμενόμενη συντέλεια; Από το Ν. Κόσμο ή πρόκειται για ...κρίση πανικού;

"ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ" . ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ (VIDEO)


SKOURLETIS
Συμφωνείτε;
Η δήλωση του κ. Σκουρλέτη που έγινε στο MEGA προκάλεσε την οργισμένη αντίδρση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου.
Αυτή είναι η επίμαχη δήλωση Σκουρλέτη, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
«Η αύξηση του ρεύματος είναι μια επιλογή που οδηγεί τελικά στο να έχουμε νεκρούς από κρύο αυτό το χειμώνα. Με δεδομένο ότι με το ρεύμα εισπράττεται τελικά και το χαράτσι, με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, η επιλογή αυτή είναι επιλογή αυτό το χειμώνα να έχουμε νεκρούς από το κρύο. Είναι συνειδητή επιλογή. Ή να καούν από ξυλόσομπες ή να καταστραφούν τα δάση – βλέπετε καθημερινά ότι υπάρχει παράνομη υλοτομία – ή να ζούμε σε ένα νέφος αιθαλομίχλης με ανυπολόγιστες επιπτώσεις λόγω των αιωρούμενων σωματιδίων στις μεγάλες πόλεις όλης της Ελλάδας. Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα μιας τέτοιας επιλογής. Και γνώση έχουν και λόγο έχουν. Τα πράγματα είναι γνωστά καθώς και οι επιπτώσεις. Αντικειμενικά η απόφαση αυτή οδηγεί σε νεκρούς. Μην κοροϊδευόμαστε. Το ρεύμα είναι πάρα πολύ ακριβό, δεν είναι φτηνό».
Απάντηση Σ.Κεδίκογλου
Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσαν δηλώσεις του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ότι θα υπάρξουν νεκροί από το κρύο, λόγω των αυξήσεων στα τιμολόγια του ρεύματος σε συνδυασμό με την είσπραξη του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.
«Δεν τον καταγγέλλουμε, γιατί μάλλον δεν έχει επίγνωση του τι λέει. Παραληρεί! Τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών», σημειώνει ο κ. Σίμος Κεδίκογλου.
Οπως αναφέρει, «ο κ. Σκουρλέτης προαναγγέλλει νεκρούς από το κρύο, λόγω αυξήσεων στην τιμή του ρεύματος που όμως δεν θα γίνουν πριν τον ερχόμενο Ιούνιο και που θα είναι πολύ μικρότερες από αυτές που προεξοφλεί. Επίσης, θα είναι πολύ μικρότερες από την αύξηση της τιμής ενέργειας τα τελευταία 10 χρόνια».
«Στη δεκαετία αυτή, η τιμή του πετρελαίου υπερτετραπλασιάστηκε, παρασύροντας και το κόστος παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος», συνεχίζει ο κ. Κεδίκογλου και σημειώνει: «Την ώρα που η κυβέρνηση αναζητά λύσεις, ο κ. Σκουρλέτης εύχεται να καούν άνθρωποι από ξυλόσομπες ή να πεθάνουν από το κρύο, για να κερδοσκοπήσει πολιτικά».

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΔΗΜ. ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗ!ΔΕΝ ΑΠΕΔΙΔΕ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"!!!

dimos-ilioupolis
Διατηρούμε τις επιφυλάξεις αναφορικά με το παρακάτω γεγονός αλλά επειδή αποτελεί δημόσια καταγγελία το δημοσιοποιούμε. Γι'αυτό ζητούμε από το Δήμαρχο να απαντήσει.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΟΥΝΟΥ "ΥΜΗΤΤΟΣ 2013"


14ος Δρόμος Βουνού ‘ΥΜΗΤΤΟΣ 2013

Διοργάνωση

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος  προκηρύσσει τον 14ο Δρόμο Βουνού "Υμηττός 2013".
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 10:00 π.μ.
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αθλητικό Κέντρο Κοινότητας Χολαργού ( Τέρμα οδού Σύρου,  όπισθεν Κλειστού Γυμναστηρίου Χολαργού ‘Α. Τρίτσης’ )
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Πρέπει να αποσταλούν μέχρι την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Π., μέσω ίντερνετ στην ηλεκτρονική σελιδα   www.dopap.gr
Δ/νση: Τέρμα οδού Σύρου, 15562 Χολαργός (έναντι Κλειστού Γυμναστηρίου Χολαργού ‘Α. Τρίτσης’)
Τηλέφωνα: 210.65.49.033,    Fax.: 210.65.41.432
Οι δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα, θα γίνονται δεκτές έως και τις 09:30 αυστηρά.
ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών ανέρχεται στις 550 (πεντακόσιες πενήντα). Σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεραστεί πριν από την ημέρα του αγώνα, θα υπάρξει νέα απόφαση από την Οργανωτική Επιτροπή.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013, 09:00 - 14:00, από τα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος (τέρμα οδού Σύρου)  και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013, 08:00 - 09:30 αυστηρά, από την γραμματεία του αγώνα.
Η παράδοση των αριθμών  θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του δελτίου αθλητικής ιδιότητας.
ΕΠΑΘΛΑ: Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας. Αναμνηστικά διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Η υποβολή σε ιατρικό έλεγχο των αθλητών και των αθλητριών είναι απαραίτητη για την συμμετοχή τους στον αγώνα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες μετέχουν στον 14ο Δρόμο Βουνού "Υμηττός 2013", με δική τους ευθύνη.   
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ο Δρόμος Βουνού ( 20 χλμ )  διεξάγεται σε άσφαλτο και σκληρό χωματόδρομο με υψομετρική διαφορά 350 μ. και θεωρείται δρόμος δύσκολος και με προχωρημένες απαιτήσεις από πλευράς φυσικής κατάστασης για τον αθλητή και την αθλήτρια. 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή, θεωρεί απαραίτητο να ενημερώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις τεχνικές ιδιαιτερότητες της διαδρομής, όπως και τις αυξημένες απαιτήσεις της σε δυνάμεις και προσοχή.
Η εκκίνηση θα δοθεί από το Β΄ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού, τέρμα οδού Σύρου, πίσω από το Κλειστό  Γυμναστήριο Χολαργού.
Οι δρομείς θα τρέξουν 250 μέτρα μέσα στο στάδιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τον ασφαλτόστρωτο δρόμο αριστερά. Μετά 800 μέτρα φεύγουν από την άσφαλτο και συναντούν δρόμο ανωφερικό και ανώμαλο που μετά 1 χλμ  οδηγεί κάτω από την Αττική Οδό μέσα από μικρό τούνελ. Ο δρόμος συνεχίζει ηπιότερος για άλλα 1200 μέτρα και στη συνέχεια οι δρομείς στρίβουν αριστερά, μέσα από μονοπάτι 300 μέτρων, συναντούν την άσφαλτο του περιφερειακού δρόμου του Υμηττού. Σύνολο ως εδώ 3,3 χλμ. όπου και ο πρώτος σταθμός υποστήριξης.
Από εδώ αρχίζει η κυκλική διαδρομή των 13,400 χλμ., που θα καταλήξει στο ίδιο αυτό σημείο (έξοδος από το μονοπάτι), από όπου οι δρομείς θα συνεχίσουν το δρόμο της επιστροφής (3,3 χλμ.) και θα καταλήξουν στο Στάδιο, που θα τρέξουν 250 μέτρα μέχρι να φθάσουν στον τερματισμό.
Σταθμοί υποστήριξης θα υπάρχουν κάθε 3,5 χλμ. περίπου, όπως και προσωπικό της διοργάνωσης καθ’ όλη τη διαδρομή, ιδιαίτερα στα πλέον δύσκολα σημεία.
Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το πευκοδάσος του Υμηττού, θα δουν από ψηλά τον Ευβοϊκό Κόλπο, τον Σαρωνικό Κόλπο, την Αθήνα με την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, τους ορεινούς όγκους της Πάρνηθας και της Πεντέλης, τον κάμπο των Μεσογείων, θα περάσουν δίπλα από το σπήλαιο του Λέοντα και γενικά η συνεχής εναλλαγή των παραστάσεων θα αφήσει στους δρομείς αξέχαστες αναμνήσεις.
 

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Έφηβοι ( γεννηθέντες 1994-95 )

Άνδρες ( γεννηθέντες 1979-1993 )

Νεανίδες ( γεννηθείσες 1994-95 )

Γυναίκες ( γεννηθείσες 1984-1993 )

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ

Άνδρες


35 – 39  ( 1974-78 )
40 – 44  ( 1969-73 )
45 – 49  ( 1964-68 )
50 – 54  ( 1959-63 )
55 – 59  ( 1954-58 )
60 – 64  ( 1949-53 )
65 – 69  ( 1944-48 )
70 – 75 ( 1943-39 )

Γυναίκες


30 – 34  ( 1979-83 )
35 – 39  ( 1974-78 )
40 – 44  ( 1969-73 )
45 – 49  ( 1964-68 )
50 – 54  ( 1959-63 )
55 – 59  ( 1954-58 )
60 – 64  ( 1949-53 )
65 – 69  ( 1944-48 )
70 – 75  ( 1943-39)

ΑΙΤΗΣΕΙΣ 21/12/2012 - 30/1/2013

Αίτηση Συμμετοχής (on-line) 
Αίτηση Συμμετοχής (έντυπη-αποστολή στο fax 2106541432)

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 

Λίστα συμμετεχόντων

 

ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΪΜΟΥ" ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΤΖΕΝΤΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ"!!!

Ο βουλευτής του Αλβανικού κοινοβουλίου Dritan Prifti ο οποίος εκλέγεται σε μια ορθόδοξη περιοχή (Μουζακιά) ανοίγει τον διάλογο για τα αποτελέσματα της Αλβανικής απογραφής. Ο Prifti δηλώνει ότι έχουν παραποιηθεί τα νούμερα των ορθοδόξων αλλά και της Ελληνικής μειονότητας και δηλώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει "ατζέντα" κατά της ορθοδοξίας στην Αλβανία.
«Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η απογραφή θα χτυπούσε τον Ορθόδοξο πληθυσμό στην Αλβανία. Η δραστική μείωση του αριθμού των ορθοδόξων δεν είναι ρεαλιστική. Οι εντολείς της απογραφής συγχέουν τους Έλληνες μειονοτικούς με τους αλβανούς ορθόδοξους. Εκείνοι δεν θα έπρεπε να ανακατευτούν στην απογραφή ούτε για να συρρικνώσουν αριθμητικά την ελληνική μειονότητα, πολλώ δε μάλλον για την τεχνητή να μείωση  του αριθμού των Αλβανών Ορθοδόξων. Μόνο η περιοχή της Μουζακιάς έχει περισσότερους Αλβανούς ορθόδοξους, απ' όσους έχει καταγράψει η απογραφή σε όλη τη χώρα. Αυτή η απογραφή με προσβάλλει ως Αλβανό ορθόδοξο. Αυτό δείχνει ότι κάποιος στην Αλβανία έχει μια αντι-Ορθόδοξη ατζέντα. Αυτή η πρόκληση χαλάει την θρησκευτική αρμονία στην Αλβανία, για την οποία είμαστε υπερήφανοι για δεκαετίες. Κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει για αυτή την ανησυχητική χειραγώγηση, με σκοπό την αποσταθεροποίηση και τη διχόνοια» - είπε ο Prifti.
borioipirotika.blogspot.gr

ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΜΕ!!! Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ! ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ

CACH
Πάει κι αυτό! Μια...συντέλεια ήταν και πέρασε. Τζάμπα...Μάγια ήταν! Αν και οι εντρυφύσαντες υποστηρίζουν ότι οι Μάγια δεν μίλησαν ποτέ για συντέλεια του κόσμου...
αλλά στην υπόθεση μπήκαν οι χιλιαστές που κάθε τόσο μιλάνε για το τέλος του κόσμου, προσδιορίζοντας και συγκεκριμένες ημερομηνίες.Σαν τη σημερινή.
Κύριοι, η 13.00 παρήλθε και την γλιτώσαμε αν και κάποιοι άλλοι έχουν προγραμματίσει τον αργό θάνατό μας και την εξαφάνιση των Ελλήνων!
Η Ελλάς όμως προόρισται να ζήσει.
Καλή συνέχεια.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ

ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ



Συνελήφθη μετά από μπλόκο της αστυνομίας στη Γλυφάδα στις 11 το πρωί ο φυγόποινος κατασκευαστής Γιάννης Καρούζος. Εις βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για 6 καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής 19 ετών.
Ο επιχειρηματίας συνελήφθη στη Γλυφάδα στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ».
Οι εισαγγελικές Αρχές που χειρίζονται την υπόθεση με τις χρυσές αγοραπωλησίες ακινήτων, σε συνεργασία με την αστυνομία, εντόπισαν ότι σύχναζε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έπειτα από παρακολούθηση ημερών τον συνέλαβαν το πρωί.
Την ίδια ώρα, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου συνεχίζει την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση του σκανδάλου Καρούζου.
Το όνομα του είχε συνδυαστεί με τον νυν πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μειμαράκη, γεγονός που είχε διαψευστεί από τον πολιτικό.