Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΜΠΌΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ LIDL!

ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ! 
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ;

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Νυχάς εξαναγκάστηκε σε παραίτηση διότι  δεν ενέδωσε στις πιέσεις που δεχόταν να επαναφέρει στην αγορά τα αποσυρμένα προϊόντα της γερμανικής αλυσίδας LIDL  τα οποία βρέθηκαν μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E-COLI. 
Διαπιστώθηκε μεν ότι το στέλεχος που εντοπίστηκε δεν είναι το ίδιο με αυτό που προκάλεσε τους θανάτους στη Γερμανία αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο. Οι ποσότητες αυτών των προϊόντων έχουν αποσυρθεί από τα ράφια του σούπερ μάρκετ αλλά δεν έχουν καταστραφεί. Η γερμανική αλυσίδα πιέζει για επιστροφή τους στην κατανάλωση.
Οι Ενώσεις Καταναλωτών προκειμένου να προστατευθούν τα οικονομικά συμφέροντα και πρωτίστως η υγεία των καταναλωτών ζητάμε:
  • Άμεση καταστροφή των μολυσμένων προϊόντων διότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος της υγείας και της ζωής των καταναλωτών,
  • Ανάκληση της παραίτησης του προέδρου του ΕΦΕΤ κ. Γιώργου Νυχά, διότι πρέπει επιτέλους να αφήσουμε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να κάνουν τη δουλειά τους,
  • Οι καταναλωτές να σταματήσουν τις αγορές τους από το συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ μέχρις ότου πραγματοποιηθούν τα δύο πρώτα αιτήματα μας
 Εμείς από την έπαλξη αυτή υποστηρίζουμε ότι οι Έλληνες πρέπει να μποϋκοτάρουν όλα τα γερμανικά προϊόντα. Αυτοί που έρχονται να πάρουν τη δημόσια περιουσία της χώρας, αυτοί που τσάκισαν την Ελλάδα στην κατοχή, αυτοί που δεν δέχονται να πληρώσουν τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές και τους θανάτους που προκάλεσαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο,δεν επιτρέπεται να εξακολουθούμε να τους αγοράζουμε τα προϊόντα σαν να μην συμβαίνει τίποτε!

ΝΟΜΙΜΗ Η ΧΡΗΣΗ ΣΠΡΕΫ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΥ


Εγκαινιάσθηκε με νόμο του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοϊδη η χρήση ανεξίτηλου σπρέι για την καταστροφή των παράνομων εμπορευμάτων!
Ήδη στην λαϊκή αγορά του Καματερού, στελέχη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαίθριου Εμπορίου, σε συνεργασία με την δημοτική Αστυνομία της περιοχής, κατέστρεψαν εκατοντάδες παράνομα εμπορεύματα!
Ο νέος νόμος δίνει επιπρόσθετες αρμοδιότητες στις κατά τόπους δυνάμεις της Δημοτικής Αστυνομίας.
Είναι καιρός επιτέλους να παταχθεί το παρεμπόριο, το οποίο κυριολεκτικά σακατεύει την  εθνική οικονομία, με πολλά δις ευρώ κλεμμένα από τους παράνομους μικροπωλητές λόγω της μη καταβολής ΦΠΑ και άλλων φόρων. Όμως και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες που υποφέρουν από τους παρεμπόρους, ελπίζουν ότι το νέο μέτρο θα τους ανακουφίσει!
Πιστεύουμε ότι και στον Χολαργό θα αναλάβει δράση η δημοτική Αστυνομία ώστε να αντιμετωπίσει το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών μικροπωλητών οι οποίοι δρουν ανεξέλεγκτοι και συχνά ανενόχλητοι!
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος είναι υποχρεωμένος να αναλάβει άμεσα δράση και να απαλλάξει την περιοχή από τους παρεμπόρους, αφήνοντας κατά μέρος τις θεωρίες του ότι «οι λαθρομετανάστες πωλούν φθηνότερα προϊόντα από τους νόμιμους καταστηματάρχες»

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

απίστευτο! ΞΑΝΑMΠΑΙΝΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Δεν πρόλαβε να ανοίξει για δεύτερη φορά το αναψυκτήριο στο άλσος Χολαργού και απόφαση της Περιφέρειας μετά από προσφυγή του πρώην Δημάρχου Νικολάου, έρχεται να βάλει λουκέτο για ακόμη μια φορά στο πολύπαθο για φέτος αναψυκτήριο!
Η απόφαση της Περιφέρειας ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία για τον Δήμαρχο Ξύδη,  ο οποίος βλέπει να διαψεύδονται οι προσδοκίες που είχε επενδύσει στη λειτουργία του δημοτικού αναψυκτηρίου υπό διεύθυνση ιδιωτών επενδυτών. Η απόφαση για λουκέτο από την Περιφέρεια, βρήκε τον κ. Ξύδη  στο Λουτράκι όπου έχει μεταβεί για ολιγοήμερες διακοπές.
Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και ουσιαστικά το αναψυκτήριο δεν το έχουν χαρεί οι δημότες.
Την ίδια ώρα, ο "δράστης" της αρνητικής για το κυλικείο εξέλιξης Δ. Νικολάου, υποστηρίζει ότι για όλα ευθύνεται ο κ. Ξύδης ο οποίος όπως λέει "δεν ξέρει να διοικεί σωστά, γι' αυτό υπάρχει αυτή η εξέλιξη στην υπόθεση".
Από την πλευρά του ο κ. Ξύδης δεν κάνει προς το παρών δηλώσεις επί του θέματος, αλλά αφήνει τους δημότες να μιλήσουν.
Οι δημότες, οι οποίοι βλέπουν τον εμπνευστή της λειτουργίας του αναψυκτηρίου στο άλσος,  να αντιτίθεται -ως αντιπολίτευση- στην λειτουργία του κυλικείου!

ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Επειδή λάβαμε σχόλιο το οποίο μας καταλογίζει μεροληψία υπέρ του Ξύδη! Εμείς καταγράφουμε τα γεγονότα και τις απόψεις όλων. Δεν πήραμε καμία θέση υπέρ του ενός ή του άλλου. 
Αντιθέτως, για όσους δεν γνωρίζουν  ή κάνουν πως αγνοούν, ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" και ο εκδότης της εφημερίδος έχουν εκφραστεί δημοσίως και με αγώνες  για την μη λειτουργία του αναψυκτηρίου. Προ διετίας μάλιστα, ο πρώην Δήμαρχος προπηλάκισε τον Μ. Βραχιολίδη σε δημοτικό συμβούλιο ,χαρακτηρίζοντάς τον "ρουφιάνο" και "παλιάνθρωπο" επειδή ο εκδότης του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" εναντιωνόταν με παρεμβάσεις σε Περιφέρεια και Δασαρχείο, στην λειτουργία του κυλικείου. Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι εμείς δεν έχουμε πάει ούτε μια φορά να φάμε ή να πιούμε στο κυλικείο του άλσους. Μην λένε λοιπόν βλακείες, όσοι γράφουν τέτοια ανόητα σχόλια!!!! 
Σήμερα όμως, ο Δ. Νικολάου κάνει ό,τι έκανε ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ προ διετίας, απευθυνόμενος στην Περιφέρεια και καταγγέλλοντας τον Ξύδη! 
Τελικά ποιος δικαιώνεται; Ο Νικολάου ή ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΛΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΥΜΑ!

ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ–ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ-  ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ!

Όσοι πίστευαν ότι με την έλευση της τρόϊκας θα εξυγιαίνετο η Δημόσια Διοίκηση, κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Η Πολιτεία εξακολουθεί να λειτουργεί με τους ίδιους όρους: Το νόμο του ισχυρού. Η είδηση που αποκαλύπτει ο «Παρατηρητής», αποδεικνύει του λόγου το αληθές: Κτίσμα-φρούριο πάνω στον αιγιαλό, στην περιοχή Αρτέμιδας Λούτσας, αν και έχει χαρακτηριστεί αυθαίρετο και ο χώρος στον οποίο ευρίσκεται ως «δημόσιο κτήμα», η Πολιτεία δεν εφαρμόζει τον Νόμο και κωλλυσιεργεί. Μάλιστα, οι καταγγελίες γειτόνων εμπλέκουν το όνομα του Γιάννη Αγγέλου (φωτό), του πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή, υπόδικου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, για τον οποίο λένε ότι παρεμβαίνει ακόμη και με απειλητικά τηλεφωνήματα στην Κτηματική Υπηρεσία, ώστε να μην εφαρμοστεί ο νόμος και να μην προβεί η αρμόδια υπηρεσία στην κατεδάφιση του κτίσματος! Ένα κτίσμα το οποίο έχει χτιστεί ακριβώς πάνω στο κύμα! Η φερόμενη ιδιοκτήτρια του οικοπέδου λέγεται Άννα Αγγέλου.
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ-βίντεο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» τα λέει όλα. Δείτε το:


Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ !


Ως κομματόσκυλα του χειρίστου είδους, οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Παπάγου και Χολαργού, εξέδωσαν κατάπτυστη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν «τον προπηλακισμό – εκφοβισμό του  Χρήστου Παπουτσή» όπως χαρακτηρίζουν τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του μνημονιακού Υπουργού Προστασίας του Πολίτη!

Πού ήταν κρυμμένοι αυτοί τυφλοπόντικες, οι γυμνοσάλιαγκες της πολιτικής θολούρας, τόσους μήνες που ο Παπουτσής και η ξεφτιλισμένη Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,  σύρουν την χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή;
Πού ήταν καταχωνιασμένες  οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, να συμπαρασταθούν με ανακοινώσεις στην χειμαζόμενη ελληνική οικογένεια; Πού είναι τα χαμένα αυτά πολιτικά υποκείμενα να δώσουν εξηγήσεις στο λαό, πώς  το προδοτικό κόμμα που στηρίζουν, από το «λεφτά υπάρχουν» και «θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στους Έλληνες», οδηγεί τον τόπο στην άβυσσο και στο χάος;
Τα ανάλγητα αυτά κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, βγήκαν από την πολιτική τους τρώγλη να συμπαρασταθούν στον Χ. Παπουτσή, επειδή κάποιοι εξεγείρονται και αγανακτούν απέναντι στον πολιτικό που είναι απ’ τους σημαντικότερους μοχλούς της καταστροφικής Κυβέρνησης της χώρας!
Και όλη αυτή η πολιτική μούργα του τοπικού ΠΑΣΟΚ έχει το θράσος να ζητεί και ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. ώστε να… καταδικασθούν τα φαινόμενα βίας και να… ληφθούν πολιτικές αποφάσεις για την… προάσπιση των δημοκρατικών θεσμών!!!
Άει στο διάολο ρε ξεφτίλες! Ποιος είναι αυτός που θέλει να προπηλακίσει τον Παπουτσή; Ο κουκουλοφόρος; Στον δρόμο βγαίνει να διαμαρτυρηθεί ο άνεργος, ο μισθωτός, ο συνταξιούχος, αυτός που εξ’ αιτίας της εθνοπροδοτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει και ελπίδα και χαμόγελο και βλέπει να χάνει την εθνική του κυριαρχία.
Δεν διαμαρτύρεται ούτε προπηλακίζει αυτός που εμφορείται από αντιδημοκρατικά ιδεώδη. Διαμαρτύρεται αυτός που βλέπει ότι βιάζεται η Δημοκρατία και το Σύνταγμα. Αυτός που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ για να του φέρει το χαμόγελο και την ελπίδα και αντ’ αυτού τού κατάσχουν το μισθό, τα επιδόματα και τον αναγκάζουν να πληρώνει τόσους φόρους όσους δεν πλήρωσε η Ελλάδα ούτε επί Οθωμανικής κατοχής.
Το καταλάβατε κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού;
Το κατάλαβες Δημήτρη Μονογιέ (φωτό), Πρόεδρε της Τοπικής ΠΑΣΟΚ Χολαργού; Είσαι κι εσύ συνυπεύθυνος γι’ αυτή την κατάσταση, βάζεις λάδι στην φωτιά και αντί να δείξεις μετανιωμένος ή ότι συμμερίζεσαι την απόγνωση του Έλληνα (απόγνωση στην οποία τον οδήγησε το ΠΑΣΟΚ και ο Παπουτσής), βγαίνεις και προκαλείς, στέργοντας ως κομματόσκυλο να δώσεις διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης στον Παπουτσή και όχι στον Έλληνα και στην Πατρίδα! Ουστ ρε! Θα σε φάει και σένα το μαύρο πολιτικό σκοτάδι!
ΕΦΙΑΛΤΕΣ
Υ.Γ. Μην τολμήσετε να στείλετε απάντηση. Θα ξεφτιλιστείτε. Καλύτερα ξανακρυφτείτε στις τρώγλες σας!

Ιδού ποια είναι η εμετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού:

"Χολαργός, 8 Ιουλίου 2011
Είναι σίγουρο ότι οι μεγάλες οικονομικές κρίσεις γεννούν πάντα αισθήματα ανασφάλειας στους πολίτες, κοινωνική αναταραχή, συγκρούσεις, οξείες πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτά και να μην καταγγελθούν τα πρόσφατα και επαναλαμβανόμενα επεισόδια που συνέβησαν στην πόλη του Χολαργού, με κύρια χαρακτηριστικά τους τον προπηλακισμό – εκφοβισμό του σ. Χρήστου Παπουτσή και της Οικογένειας του, την άσκηση βίας εναντίων συμπολιτών μας που αντέδρασαν στις «πρακτικές» που επέλεξαν ομάδες "αγανακτισμένων πολιτών" και βεβαίως στην εκδήλωση έκνομων πράξεων εναντίον αιρετών εκπροσώπων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Ανάλογες πράξεις / ενέργειες, μας γυρίζουν πίσω σε αλήστου μνήμης εποχές, όπου οι προπηλακισμοί, ο εκφοβισμός και οι τραμπουκισμοί υπερίσχυσαν της ελεύθερης έκφρασης και επιλογών των πολιτών, υπερίσχυσαν της ίδιας της Δημοκρατίας !
Καλούμε το σύνολο των Πολιτικών & Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού :
•             Πρώτον, να καταδικάσουν με "καθαρά λόγια" τους προπηλακισμούς πολιτικών προσώπων και συμπολιτών μας και γενικότερα των πράξεων βίας που διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα στην πόλη μας, αφού οι αποκλεισμοί, η βία και η προσπάθεια ιδεολογικής τρομοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στη Δημοκρατία.
•             Δεύτερον, να απαντήσουν θετικά στο κάλεσμά μας για άμεσο προγραμματισμό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, προκειμένου να συζητηθούν τα πρόσφατα φαινόμενα βίας και από κοινού να ληφθούν πολιτικές αποφάσεις και μέτρα, έχοντας σημείο αναφοράς την προστασία των πολιτών και την ενίσχυση των δημοκρατικών μας θεσμών.
Δημοκρατικό δικαίωμα είναι η ελευθερία όλων μας. Δεν είναι η ελευθερία των φανατικών να αυθαιρετούν σε βάρος συνανθρώπων και συμπολιτών τους !!!
Οι Γραμματείς και τα Μέλη των Συντονιστικών Επιτροπών των Τοπικών Οργανώσεων
ΠΑΣΟΚ Χολαργού και Παπάγου"


ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ


Το είπαμε,  οι λαθρομετανάστες που έρχονται στον Χολαργό να πουλήσουν παράνομα την πραμάτεια τους, κάποια στιγμή θα γίνουν επιθετικοί και απειλητικοί!
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το  "τυπογραφικό μελάνι" και σημειώθηκε το πρώτο κρούσμα:
Θύμα ήταν ο  Σπύρος Δ. γνωστός Χολαργιώτης ο οποίος δεν ανέχεται τους παράνομους μετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την απαλλάξει από το καρκίνωμα.
Πριν από μερικές ώρες και ενώ έξω από την στάση Μετρό Χολαργού τέσσερις  λαθρομετανάστες είχαν εγκαταστήσει το εμπόρευμά τους σε δημόσια έκθεση-παζάρι, ο Σπύρος κατάφερε να διώξει τους δύο από αυτούς λέγοντάς τους "μαζέψτε τα και φύγετε" ενώ ένας τρίτος, μαύρος, όχι μόνον δεν εγκατέλειπε το σημείο, αλλά πλησίασε τον Σπύρο και του είπε απειλητικά: "Πρόσεχε. Θα σε βρούνε, όπου κι αν είσαι" !!!
Προφανώς και το μήνυμα ήταν σαφές: ότι δηλαδή είναι πολλοί μαζί ενωμένοι και ότι θα κινδυνέψει η ζωή του από τους λαθρομετανάστες αν συνεχίσει να τους διώχνει!
Ο Σπύρος δεν έχασε την ψυχραιμία του και επικοινώνησε με την Αστυνομία.
Ευτυχώς και για καλή του τύχη, περιπολικό της Αστυνομίας έφθασε σύντομα στη στάση Μετρό Χολαργού και οι εναπομείναντες δύο μαύροι με το που είδαν το περιπολικό, τα μάζεψαν κι  ...εξαφανίστηκαν αμέσως!
Ο Σπύρος Δ. έχει επισκεφτεί κατ' επανάληψη τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο αλλά η αδιάφορη στάση του κ. Δασκαλόπουλο σπάει κόκκαλα!
Δυστυχώς εκεί οδηγείται η κατάσταση!