Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ....




Αντί να επαναλαμβάνουν τους εκβιασμούς των ομοΐδεατών τους, Μέρκελ και Σόιμπλε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα απαντήσουν ποτέ επί της ουσίας; Τα κόμματα των φίλων του Χριστοφοράκου προεκλογικά υπερψήφισαν και εφάρμοσαν το μνημόνιο. Μετεκλογικά αρνούνται να δηλώσουν ότι το ακύρωσε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 6 Μάη. Πότε θα μας απαντήσουν στα ερωτήματα που αφορούν άμεσα τη ζωή μας;

Τι θα κάνετε με τη μείωση του κατώτατου μισθού που εσείς ψηφίσατε;

Τι θα κάνετε με τη νέα μείωση του κατώτατου μισθού που όχι μόνο ψηφίσατε να γίνει μέχρι οι μισθοί να φτάσουν στα επίπεδα των ανατολικών χωρών αλλά  επιπλέον δεσμευτήκατε με τις υπογραφές σας στην τρόικα ότι θα εφαρμόσετε μετεκλογικά; 

Τι θα κάνετε με την υπονόμευση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και συμβάσεων εργασίας που σε συνδυασμό με τη μείωση του κατώτατου μισθού κατακρημνίζουν τους μισθούς στον ιδιωτικό τομέα, με αποτέλεσμα βαθύτερη ύφεση, νέα λουκέτα, επιδείνωση της εφιαλτικής ανεργίας, νέα ελλείμματα και νέες περικοπές;

Τι θα κάνετε με τις περικοπές 11,5 δις δημόσιων δαπανών (κυρίως συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων) που έχετε ψηφίσει και δεσμευτεί να πραγματοποιήσετε τον Ιούνιο στο πλαίσιο αναθεώρησης του Μεσοπρόθεσμου;

Τι θα κάνετε με τα φορομπηχτικά μέτρα που πήρατε το προηγούμενο διάστημα που οι πολίτες τώρα που συμπληρώνουν τις δηλώσεις τους κατανοούν την πλήρη έκτασή τους; Πώς θα μπορέσουν οι πολίτες με μισούς μισθούς ή με χωρίς κανένα μισθό να πληρώσουν τους νέους φόρους που προκύπτουν από τη μείωση του αφορολόγητου στα 5.000 ευρώ, από τη μείωση των φοροαπαλλαγών που θίγουν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και σχεδόν καταστρέφουν οικονομικά τους πολύτεκνους, από την αύξηση των αντικειμενικών κριτηρίων διαβίωσης, από τα χαράτσια στα σπίτια και το χαράτσι στο εισοδήματα που φέτος πληρώνεται διπλά (για φέτος και για πέρσι); 

Τι θα κάνετε με τα ασφαλιστικά ταμεία, τα σχολεία και τα νοσοκομεία που η πολιτική του μνημονίου τα έχει φέρει στα πρόθυρα της πλήρους κατάρρευσης.

Θα προχωρήσετε στην απόλυση δεκάδων χιλιάδων εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα;

Τι θα κάνετε με το δίχως όρια ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου;

Τι θα κάνετε με τις τράπεζες; Θα συνεχίσουν αυτές να ανήκουν στους ιδιώτες μεγαλομετόχους τους παρόλο που θα ανακεφαλοποιηθούν με χρήματα που δανείζεται το δημόσιο ταμείο;

left.gr

Αμφισβητεί και τη γενοκτονία των Ποντίων η Ρεπούση!


Όταν ο νέος πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων, η εκλεγμένη βουλευτής με με τη ΔΗΜ.ΑΡ στην Α΄ Πειραιώς M. Ρεπούση (η ίδια που είδε τη σφαγή στη Σμύρνη ως συνωστισμό το οποίο και μετάφερε στο σχολικό βιβλίο της ΣΤ' Δημοτικού, με την έγκριση του Π.Ευθυμίου ως υπουργού Παιδείας το 2004 και την ανοχή της Μ. Γιαννάκου) , βγήκε εκνευρισμένη από την αίθουσα και επέστρεψε λίγο αργότερα. 

Μήπως η κ. Ρεπούση αμφισβητεί πλήρως την ελληνική ιστορία τη οποία υποτίθεται ότι διδάσκει στο Πανεπιστήμιο; Ή είναι και αυτή οπαδός της  μετά-ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ;

Αιδώς… άνθρωποι !



γράφει η Γωγώ Ατζολετάκη
Περπατώ. Το έχω καταθέσει κι άλλες φορές απ’ αυτές τις σελίδες. Μ’ αρέσει να τριγυρίζω στους δρόμους και στα στενά της Αγ. Παρασκευής, ν’ ανεβοκατεβαίνω την αγίου Ιωάννου για να κάνω τις πληρωμές μου και τα ψώνια μου, και βέβαια ένας αγαπημένος μου προορισμός χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης είναι το βουνό. Εκεί ψηλά, στο μοναστήρι του άι-Γιάννη. Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μένα –με κυριεύει μια αίσθηση «παντοκρατόρισσας»– να στέκομαι στην άκρα του βουνού, μπροστά από τον τόπο λατρείας του Θεού μου, και ν’ αγναντεύω τη μεγάλη πόλη. Που άλλοτε λαμπυρίζει πασίχαρη και χρωματιστή κάτω απ’ τον ήλιο, κι άλλοτε βουλιάζει απελπισμένη στο γκρίζο, θανατερό νέφος.
 Στο βουνό ανεβαίνουν κι άλλοι. Κάποιοι κάνουν βόλτα με τα σκυλιά τους, κάποιοι άλλοι αθλούνται, νεαρά παιδιά σκαρφαλώνουν με τ’ αυτοκίνητά τους και σκοτώνουν το χρόνο τους μ’ ένα κουτάκι μπύρας στο χέρι… Αυτά, την ημέρα. Αυτά, στο φως. Ημερήσια δραστηριότητα, για να την ονομάσω κάπως. Γιατί υπάρχει και η νυκτερινή δραστηριότητα. Την οποία δεν ήξερα και την οποία πληροφορήθηκα πρόσφατα με λίγο άγριο, ομολογώ, τρόπο.
 Σίγουρα αρκετοί από σας που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, θα ’χετε σκοντάψει κάποιες φορές σε απομεινάρια του… βιαστικού και ανέστιου έρωτα. Δηλαδή σε προφυλακτικά και σε χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα. Συχνή εικόνα σε πάρκα –πίσω από συστάδες θάμνων–, σε απόμερες γωνιές ή σε κάποια ερημικά ακρογιάλια το καλοκαίρι. Αρκετοί δυσανασχετούν – (πού φτάσαμε!…) – υπάρχουν όμως κι αυτοί που χαμογελούν όταν τα βλέπουνε και κουνάνε με κατανόηση το κεφάλι. Κατά κάποιο τρόπο πρέπει να λειτουργήσει και ο έρωτας, έ;… Πώς θα σας φαινόταν όμως αν βλέπατε δεκάδες χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, σκισμένα φακελάκια και άδεια κουτιά προφυλακτικών, καθώς και πατσαβουριασμένα χαρτομάντιλα μαζί με απολυμαντικά κάθε είδους… έξω από ένα μοναστήρι ;… Αυτό ακριβώς είδαν τα μάτια μου στους πλαϊνούς τοίχους της μονής του άι-Γιάννη του Κυνηγού.
 Λέω συχνά πως όλα τα θεωρώ πιθανά και πως τίποτα πια δεν με εκπλήσσει. Όμως κοιτώντας άφωνη αυτό το απίστευτο θέαμα, θυμήθηκα πως ζω στην Ελλάδα. Και ζώντας στην Ελλάδα πάντα υπάρχει περιθώριο να εκπλαγείς. Κατά κανόνα δυσάρεστα, δυστυχώς. Γιατί όσο προοδευτικός και να δηλώνεις˙  όσο και να θεωρείς «εξέλιξη» τα σύγχρονα αήθη ήθη, το να διαπιστώνεις ότι ο έρωτας της μιας στιγμής κυλιέται στη μάντρα ενός μοναστηριού… είναι ένα γεγονός που οπωσδήποτε προκαλεί έκπληξη.

ΜΙΜΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Ο «ΦΟΥΣΚΑΣ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!


Αρνήθηκε να προσέλθη στην ορκωμοσία των βουλευτών, διαμαρτυρόμενος για την εκλογή της «Χρυσής Αυγής»!


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μίμης Ανδρουλάκης απέδειξε πόσο κενός δημοκρατικού περιεχομένου είναι. Αποφάσισε να απόσχει από την προχθεσινή ορκωμοσία της βουλής προκειμένου δι’ αυτού του τρόπου,  να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για την είσοδο της «Χρυσής Αυγής» στο Κοινοβούλιο!!!
Άραγε, προς ποιους στρεφόταν η διαμαρτυρία Ανδρουλάκη; Προς τους 440.000 ψηφοφόρους της «Χρυσής Αυγής» ή προς το κοινοβούλιο που ...επέτρεψε την είσοδο στους εκλεγμένους βουλευτές της; Μήπως ο κ. Ανδρουλάκης ανέμενε κάποια αντίστοιχη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αντίδραση, να απαγορευθεί δηλαδή η είσοδος στους βουλευτές του εθνικιστικού κόμματος; Μήπως τέλος, επιζητούσε την έκδοση νομοθετικού διατάγματος, περί κηρύξεως ως παράνομου του κόμματος Μιχαλολιάκου;
Σίγουρα πάντως, ο «δημοκράτης» Μίμης Ανδρουλάκης δεν επέρριψε καμία ευθύνη στον εαυτό του ούτε στο κόμμα του, για την παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στα έδρανα του κοινοβουλίου. Δική του διαμαρτυρία εναντίον της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, δεν εκδηλώθηκε επί τόσα χρόνια που είναι βουλευτής. Ο ίδιος, διαπρύσιος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου (ναι, του καταστροφέα της Ελλάδος), στο πλευρό του οποίου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που ο τελευταίος διεκδίκησε με αξιώσεις την Πρωθυπουργία, δεν εναντιώθηκε ποτέ στα όσα αντισυνταγματικά, αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά διέπραξε σε όλη τη θητεία του, ο τότε Πρωθυπουργός. Οι αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, οι οποίες  επριμοδοτούντο και ενισχύονταν με τις ψήφους του Ανδρουλάκη στη Βουλή, οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες. Οι ψήφοι και το «ναι σε όλα» του Ανδρουλάκη, έσυραν ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες στην ανεργία, ταπείνωσαν έναν ολόκληρο λαό, έκλεισαν χιλιάδες επιχειρήσεις και σχεδόν 2 χιλιάδες συνανθρώπους μας τους οδήγησαν στην αυτοκτονία. 
Για όλα αυτά που έγιναν με τη συνδρομή του Μίμη Ανδρουλάκη, ο υπάκουος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ ούτε απείχε σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την βουλή. Αντιθέτως, έδινε πάντα το "παρών" και ψήφιζε «ναι σε όλα»!
Ούτε βεβαίως ο Μίμης Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε εάν η δική του απαράδεκτη και κατά πολλούς ανθελληνική στάση, έφερε στη βουλή την «Χρυσή Αυγή».
Ήξερε μόνο, με εντελώς θεατρινίστικο τρόπο, να απόσχει από την ορκωμοσία για να …διαμαρτυρηθεί για την εκλογή της «Χρυσής Αυγής» στη βουλή. Για να επιστρέψει όμως αμέσως μετά, όπως κάνει τόσα χρόνια, απολαμβάνοντας την παχυλή του αποζημίωση ως βουλευτής!   
  
Ο κατά τα άλλα πολυγραφότατος-λαλίστατος κ. Ανδρουλάκης, σημειώνει μεταξύ άλλων στο προσωπικό του ιστολόγιο: «Ο λαός που ταπείνωσε με το δίκιο του το ΠΑΣΟΚ για να το κάνει διαφορετικό και ώριμο, ξέρει πολύ καλά πως δίχως μια ισχυρή Κεντροαριστερά, η χώρα θα βυθιστεί στην πολιτική αστάθεια και θα γίνει ανέφικτη μια βιώσιμη συμμαχική προοδευτική εναλλακτική λύση. Κάποιοι κουρδίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα γίνει το νέο “ΠΑΣΟΚ του ‘70” αλλά ανάμεσα στη φιλοδοξία και την πραγματικότητα είναι πιθανό να μεσολαβήσει η χαοτική χρεωκοπία της χώρας. Η ιστορία μόνο ως φάρσα επαναλαμβάνεται. Οι ωραίες “φούσκες” μάθαμε από την οικονομία σκάνε πολύ άσχημα».
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, ο κ. Ανδρουλάκης αριστεύει στην «τρομοκρατία» λόγου. Αποδεικνύοντας ότι είναι ένας «φούσκας» δημοκράτης!


Στην φωτογραφία, ο Μίμης Ανδρουλάκης με τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" σε προ της οικονομικής κρίσεως, πολιτική εκδήλωση




Ο ΞΥΔΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Αυτοί οι σκιτζήδες, ερασιτέχνες του κερατά και επικίνδυνοι πολιτικοί μας ταγοί, έχουν φέρει τη χώρα στην άβυσσο της οικονομικής καταστροφής και τον λαό στην εξαθλίωση. Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου, εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας, εξαιτίας της ανικανότητάς τους. Την παντελή τους αχρηστία την επισήμαναν και οι τοκογλύφοι της Ευρώπης, οι οποίοι είπαν "βουρ στον  πατσά. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ηλιθίους, ευκαιρία να τους αρπάξουμε τη χώρα". Και έτσι, ο Παπακωνσταντίνου μαζί με τον Βενιζέλο και με την άδεια βεβαίως του άλλου πολιτικού ηλιθίου, του Παπανδρέου, ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία της χώρας. Ο δε Βενιζέλος, έφτασε στο εξωφρενικό σημείο να πει "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα"!!!

Αυτοί οι αλμπάνηδες, αντί να απευθυνθούν στις τοπικές κοινωνίες, στους επιτυχημένους οικονομικά δήμους και να διδαχτούν από το πρόγραμμά τους, αντί να δουν πώς κάποιοι δήμαρχοι μπορούν να κουμαντάρουν καλά τα οικονομικά των δήμων τους, απευθύνθηκαν υποτελώς μόνο στην τρόϊκα!!!
Δείτε και προς τα δω ρε, πολιτικοί κόπανοι! Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης είναι τοπικός άρχων σχεδόν 20 χρόνια. Δεν αναρωτηθήκατε πώς επί τόσα χρόνια  κατάφερε να διοικεί   άριστα στα οικονομικά του δήμου του; Πρώτα στου Παπάγου και τώρα και στο Χολαργό!
Αντί αυτοί οι πολιτικοί σκιτζήδες τύπου Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, να ρωτήσουν ποιο οικονομικό πρόγραμμα εφαρμόζει ο Ξύδης, έπεσαν σαν τους μπουνταλάδες, σαν τα ποντίκια στην φάκα της τρόϊκας και των δανειστών! Ρε, ουστ, πολιτικοί εγκληματίες!


Βασίλη Ξύδη, εσύ έπρεπε να ήσουν υπουργός Οικονομικών. Οι επιτυχημένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα κυβερνούσαν σωστά τη χώρα, όχι σαν τα πολιτικά λμόγια τύπου Βενιζέλου που λέει , ο θρασύς, "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα"

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Χ. ΣΤΗΝ Β'ΕΘΝΙΚΗ


rosis
Στο MyXolargos μίλησε Δημήτρης Ρώσσης, ο αρχηγός της αντρικής ομάδας του ΚΟΧ που πέτυχε πριν από μερικές ημέρες την άνοδό της στη Β΄Εθνική.
"Η επίτευξη της ανόδου στη Β΄ Εθνική είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του Χολαργού και ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους της ομάδας: παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Η πορεία προς την άνοδο είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά όσο τετριμμένο και αν ακούγεται, αυτό που μέτρησε στο τέλος ήταν οι καλές σχέσεις όλων των συντελεστών και η συγκέντρωση στον κοινό στόχο.
Προσωπικά πιστεύω πως αντίστοιχα μεγάλη είναι και η επιτυχία του εφηβικού τμήματος που κατάφερε να ανέβει στην Α΄ κατηγορία γιατί δείχνει τη σωστή κατεύθυνση που έχει ο σύλλογος και αυτή είναι ότι πρώτη προτεραιότητα είναι οι ακαδημίες και η προσπάθεια να έρθουν κοντά στην ομάδα τα παιδιά του προαστίου μας. Μία ομάδα σαν το Χολαργό, ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή, οφείλει να στραφεί στα τμήματα υποδομής διαφορετικά δεν έχει κανένα μέλλον.
Ελπίζω του χρόνου σε μία κατηγορία που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και να τον κάνουμε να αγαπήσει αυτή την ομάδα. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για το σύλλογο και πιστεύω πως είναι και το όνειρο όλων των Χολαργιωτών που ασχολούνται με αυτή.
Ελπίζω στη γιορτή για την άνοδο να έρθει όσος κόσμος μπορεί, ώστε να δει από κοντά την «ομάδα της γειτονιάς» που κατάφερε χωρίς μεγάλα μέσα να φέρει αυτή την επιτυχία και να τη στηρίξει στην προσπάθεια που κάνει να προσφέρει μία ευχάριστη διέξοδο στην μαύρη καθημερινότητα."
πηγή: myxolargos.gr

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, Πρώτο Θέμα, Βήμα και Έθνος ετοιμάζονται αυτή τη Κυριακή να κάνουν χοντρή προπαγάνδα κατά του Σύριζα μέσα από τα πρωτοσέλιδα τους, βάζοντας παράλληλα το δίλημμα...Τσίπρας και δραχμή ή Πασόκ, ΝΔ και ευρώ. Κάπως πιο χαλαρη θα είναι η Real News. Βέβαια τα πρωτοσέλιδα δεν έχουν κλείσει ακόμη...και ποτέ δεν ξέρεις...
ΠΡΕΖΑ TV
18-5-2012



Σχόλιο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ": Ο "εχθρός", όπως δήλωσε και ο Καρατζαφέρης, είναι ο Τσίπρας! Είναι μοναδικό το μπαράζ ολομέτωπης επίθεσης που δέχεται ένα αριστερό κόμμα που διεκδικεί εξουσία! Εάν όλοι αυτοί που επιτίθενται με τέτοιο πάθος και λύσσα σε βάρος ενός κόμματος, έκαναν την ίδια συντονισμένη επίθεση σε βάρος των δανειστών, τότε η χώρα θα είχε γλιτώσει Μνημόνια, ΔΝΤ και θα είχε διασφαλίσει την εθνική της κυριαρχία. Όμως όλοι αυτοί, θεωρούν μεγαλύτερο εχθρό τον Τσίπρα από την Μέρκελ!!!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΑ ΜΜΕ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Ή ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ...
Σκέψεις για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις εκλογές, με το ερώτημα κατά πόσον επιθυμούν οι Έλληνες πολίτες την παραμονή στην ευρωζώνη, μετέφερε η Γερμανίδα Καγκελάριος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την τηλεφωνική συνομιλία τους, όπως ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Π.Πικραμμένος τους πολιτικούς αρχηγούς.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV



ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΑΣ, ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!!!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ!


Ο Χολαργιώτης Βύρωνας Πολύδωρας εξελέγη Πρόεδρος Βουλής σήμερα το πρωί. Η θητεία του όμως θα είναι εξαιρετικά βραχύβια. Μόνο για μια μέρα! 
Με 170 ψήφους λοιπόν, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας, εξελέγη πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.Το απόγευμα θα γίνει και εκλογή αντιπροέδρων.

Συνολικά ψήφισαν 293 βουλευτές, από τους οποίους 112 ψήφισαν λευκό και δύο άκυρο.
Απόψε το βράδυ ή το αργότερο -αν και το πιθανότερο- αύριο θα διαλυθεί η Βουλή, με την έκδοση του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και την προκήρυξη των νέων εκλογών, στις 17 Ιουνίου.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ, ΟΧΙ Η ΜΕΡΚΕΛ!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

του Μάκη Βραχιολίδη
Με μια απίστευτη στο περιεχόμενό της δήλωση, ο Γιώργος  Καρατζαφέρης δίνει απάντηση στους ψηφοφόρους  και στα στελέχη του ΛΑ.ΟΣ. αναφορικά με το μέλλον του κόμματός του.  Μετά τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις του ότι θα ξαναχτίσει από την αρχή το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε το 2000,  έρχεται η νέα, τροποποιημένη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη, με την οποία εκδηλώνει  σαφή πρόθεση να συνεργαστεί με τον Σαμαρά, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρότασή του για τη δημιουργία μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Εντύπωση  προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο ο Γιώργος Καρατζαφέρης  επιδιώκει να προλειάνει το έδαφος της επιστροφής του στη Ν.Δ. μέσα από μια επιχειρηματολογία που εξοργίζει όχι μόνον αντιπάλους αλλά και οπαδούς του ΛΑ.Ο.Σ. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Καρατζαφέρης ισχυρίζεται, ότι ο εχθρός για την Πατρίδα δεν είναι η Μέρκελ  ή το Μνημόνιο, αλλά ο Τσίπρας και ο κίνδυνος επιστροφής στη δραχμή που συνοδεύει την ενδεχόμενη άνοδό του στην εξουσία!!!
Συγκεκριμένα, η δήλωση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:
«Για τους περισσότερους Έλληνες είναι πλέον ολοφάνερα τα στοιχεία της μετεκλογικής διάλυσης της χώρας.  Η σοφή λαϊκή ετυμηγορία τιμώρησε από οργή και θυμό δικαίους και αδίκους. Και έπραξε καλώς. Αλλά τώρα όμως, τι;
Θα αφήσουμε να παραδοθεί η χώρα στο ροζ όραμα των συντρόφων του κ. Τσίπρα; Στο όραμα ενός τετάρτου γύρου κατάληψης και συντριβής της αστικής Δημοκρατίας;
Θα αφήσουμε να μας κατρακυλήσουν στη δραχμή και από εκεί στην εξαθλίωση και στην κοινωνική επανάσταση;
Θα αφήσουμε τους θεσμούς, όπως αυτόν του Προέδρου της Δημοκρατίας -την ώρα που προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί να περισωθεί- βορά ανοησιών και σκοπιμοτήτων;
Θα καθιερώσουμε στη δική μας ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία τις φασιστικές και ναζιστικές νοοτροπίες που αιματοκύλησαν την Ευρώπη;
Αυτά είναι πλέον τα ερωτήματα που ο κάθε ένας, με ευθύνη απέναντι στον εαυτό του, στην οικογένειά του και στην Πατρίδα του, θα κληθεί να απαντήσει άμεσα.
Ευτυχώς για τον τόπο τα ψέματα τελείωσαν».

Το θέμα είναι εάν τα «ψέματα» τελείωσαν και για τους ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ. οι οποίοι πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μοναδικής εμπνεύσεως πολιτική πιρουέτα του Γιώργου Καρατζαφέρη: Μόλις πριν από 10 μέρες δήλωνε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τον Σαμαρά, αφού ο τελευταίος είχε υπογράψει και με τα δύο χέρια το Μνημόνιο 2 εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία και δημόσια περιουσία της χώρας στους δανειστές, ενώ σήμερα, ο  Γιώργος Καρατζαφέρης διακηρύσσει την πρόθεσή του να συμπορευτεί με τον Σαμαρά λόγω της …εχθρικής επέλασης Τσίπρα και του κινδύνου επιστροφής μας στη δραχμή!!!
Πώς το εθνικό μας νόμισμα καθίσταται μεγαλύτερος κίνδυνος και εχθρός από τη νέο-γερμανική κατοχή, αυτό χρειάζεται ειδικού τύπου ανάλυση! Κατά ποίο τρόπο, η ήδη εκχωρηθείσα εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές είναι προτιμότερη από την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία, είναι κάτι που δεν μπορεί να ερμηνευτεί ούτε με το …λεξικό του Μπαμπινιώτη!
Τέλος, μέσα από τη δήλωση Καρατζαφέρη, αποκαλύπτεται και κάτι άλλο: Εάν το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ. είχε πιάσει το 3% και εκπροσωπείτο στην βουλή μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο ίδιος θα είχε συνάψει κυβέρνηση συνεργασίας με τους Σαμαρά-Βενιζέλου. Κατηγορεί τον Α. Τσίπρα ότι με την άρνησή του να συμβάλει στις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για δημιουργία κυβέρνησης, υπηρέτησε …ανόητες πολιτικές σκοπιμότητες. Δηλαδή, εάν ήταν στην θέση του Τσίπρα ο ίδιος ο Γ. Καρατζαφέρης, τότε θα είχε βοηθήσει τον Κάρολο Παπούλια στη σύσταση κυβέρνησης. Άρα θα είχε συνεργαστεί με τους Σαμαρά-Βενιζέλο τους οποίους κατηγορούσε για δωσιλογισμό!!!
Ποιος άραγε υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες;




ΨΗΦΙΣΤΕ Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ...ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ!!!


Το πιο εντυπωσιακό μενού του αιώνα έχουν ετοιμάσει για τους Έλληνες η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που  o  λαός τους ψηφίσει και τους στείλει να συγκυβερνήσουν μετά τις 17 Ιουνίου. Άλλωστε τα νέα γκάλοπ που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν πιθανό αυτό το ενδεχόμενο με σταδιακή συσπείρωση που παρουσιάζουν οι δυνάμεις της κεντροδεξιάς. Οι μνημονιακοί και οσφυοκάμπτες στις εντολές Μέρκελ Σαμαράς-Βενιζέλος υποχρεώνονται και λόγω υπογραφών να τηρήσουν στο ακέραιο τις εντολές του Μνημονίου. Η δε Μέρκελ και Σόϊμπλε δεν σταματούν να τονίζουν ότι η Κυβέρνηση που θα εκλεγεί για να έχει προοπτική να παραμείνει στην ευρωζώνη οφείλει να τηρήσει κατά γράμμα τις δεσμεύσεις της. Δηλαδή οι Σαμαράς και Βενιζέλος καλούνται να τιμήσουν τις υπογραφές τους. Και επειδή μιλάμε για άνδρες που φοράνε παντελόνια και τιμάνε τις υπογραφές τους, ιδού και ποιο μενού περιμένει τους Έλληνες μετά τις 17 Ιουνίου:
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα.
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 ευρώ καθαρά!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων.
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας.
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων.
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012.  200.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας.
- Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα - Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά.
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.
- Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
- Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%.
- Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ
- Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.
- Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
- Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.
- Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου
- Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο.
- Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης.
- Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών. 
- Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
- Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια).
- Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου.
- Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές: (α) Φόρος εισοδήματος, β)  Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, γ) Τέλος επιτηδεύματος, δ) ΕΤΑΚ 2009, ε)Έκτακτη εισφορά ακινήτων, στ) ΦΑΠ 2010,  ζ) ΦΑΠ 2011, η) Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012)
- Ιδιώτες φοροεισπράκτορες.
- Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, ακόμη και στην... Τουρκία!




Οι Έλληνες δεν θα μπορούν πλέον να πουν οτι δεν ήξεραν ή ότι παραπλανήθηκαν απο τις γνωστές ψεύτικες προεκλογικές δεσμεύσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης, αυτοδύναμης Ελλάδας και άλλες τέτοιες μπούρδες. Το μενού σας το δίνουμε από τώρα, έτοιμο!

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γιούνκερ που αποχωρεί απο το αξιωμά του, δήλωσε σε συνομιλητές του πως φοβάται την εξέγερση των Ελλήνων, αφού καμία κοινωνία δεν θα μπορούσε να δεχθεί το νέο τσουνάμι μέτρων που έρχεται με αρχή τον Ιούνιο. 
Οι Σαμαράς-Βενιζέλος όμως δεν φοβούνται τίποτε! Έχουν εμπιστοσύνη στους... Έλληνες ψηφοφόρους!!!







Καλοκαιρινό Camp 2012 από τον ΔΟΠΑΠ


Ο ΔΟΠΑΠ, ανανεώνοντας και φέτος το ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους, διοργανώνει το καλοκαιρινό camp, με στόχο πάντα τη δημιουργικότερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.  Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η πολιτική στήριξης των οικογενειών  του Δήμου, παρέχοντας ένα επιμελώς σχεδιασμένο πρόγραμμα δημιουργικής και ευχάριστης απασχόλησης στα παιδιά τους.

Η έναρξη λειτουργίας του camp ορίζεται στις 18/6/12.


Οι αιτήσεις συμμετοχής στο καλοκαιρινό camp, θα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στο site του ΔΟΠΑΠ, www.dopap.gr  από 14/5/12 έως 18/5/12. Όσοι δημότες δεν μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους, μπορούν να απευθυνθούν πρωινές ώρες 9:00 - 15:00, κατά την περίοδο που προαναφέραμε, στην έδρα του ΔΟΠΑΠ (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου, Παπάγου, τηλ. 210-6543879) ή στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου, Χολαργός, τηλ. 210-6549033).

Απαραίτητες λεπτομέρειες σχετικά με το camp, όπως, πρόγραμμα, περίοδοι  λειτουργίας ,  αριθμός συμμετεχόντων, τιμολόγηση, τρόπος εγγραφής, δικαιολογητικά κ.α. θα ανακοινωθούν στις 10/5/12 στο site του ΔΟΠΑΠ. Μπορείτε επίσης να απευθύνεστε στα τηλέφωνά μας 210-6543879 & 210-6549033.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΣΩ GENERAL:


Ιασώ General: Μειωμένες τιμές σε σειρά εξετάσεωνΙασώ General: Μειωμένες τιμές σε σειρά εξετάσεων


Δωρεάν εξετάσεις πρόληψης του κακοήθους μελανώματος  προσφέρει το ΙΑΣΩ General (Λεωφ. Μεσογείων 264)  στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος.
Στο ειδικό Ιατρείο Μελαγχρωματικών αλλοιώσεων του ΙΑΣΩ General θα διενεργούνται από  Δευτέρα 21 Μαΐου έως και Παρασκευή 25 Μαΐου και κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικές εξετάσεις για έλεγχο μελαγχρωματικών σπίλων.
Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας,  μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 15.00 στο νούμερο  210 650 2015. O αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος.

Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια σημαντική αύξηση της συχνότητας του κακοήθους μελανώματος και από  τις  κύριες αιτίες της αύξησης είναι οι περιβαλλοντικές αλλαγές-τρύπα του όζοντος- και η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% των περιπτώσεων που εντοπίζονται εγκαίρως, θεραπεύονται.
Η γενική κλινική ΙΑΣΩ General, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η έγκυρη διάγνωση και κατανοώντας τη δεινή οικονομική συγκυρία που βιώνουν οι πολίτες, προσφέρει για άλλη μια φορά στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις Επίσης, ως νοσοκομείο των ιατρών, καθώς την ευθύνη τις διοίκησης έχουν αποκλειστικά ιατροί- μέτοχοι, πρωτοστατεί στην ενημέρωση σε θέματα υγείας που απασχολούν την κοινωνία διοργανώνοντας κάθε εβδομάδα ημερίδες και συνέδρια που αφορούν όλες τις σύγχρονες παθήσεις. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ! ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ!


Ο συγγραφέας και Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης προβαίνει σε μια εξαιρετική ανάλυση του Κορανίου και συγκεκριμένα του τριακοστού κεφαλαίου, όπου αναφέρεται στους Ρωμιούς (Έλληνες) και στον σημαντικό ρόλο που θα διαδραματίσουν μέχρι τις εσχατιές του κτιστού κόσμου. Μάλιστα θα νικήσουν και θα επιστρέψουν στις ρίζες τους,  εκεί όπου διέπρεψε ο ελληνισμός στην Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.  

«ΑΛ ΡΟΥΜ» ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ 
ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΟΥΣΙΑ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ

Νίκου Χειλαδάκη
Δημοσιογράφου –Συγγραφέα -Τουρκολόγου

Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στο Κοράνι που επιγράφεται, «Αλ Ρουμ», δηλαδή οι Ρωμηοί, δηλαδή οι Έλληνες. Το κεφάλαιο αυτό, (που σκόπιμα οι μουσουλμάνοι συχνά αποφεύγουν να το σχολιάσουν), είναι το τριακοστό κεφάλαιο του Κορανίου, έχει ιδιαίτερη εσχατολογική σημασία και για πολλούς θεολόγους είναι προφητικό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάει για την ανάσταση των ανθρώπων και το μεγάλο της νόημα στη ζωή των πιστών. Όλα αυτά συνδέονται με την ιστορική παρουσία των Αλ Ρουμ, δηλαδή των Ρωμηών και τον υπερούσιο ρόλο που θα κληθούν να παίξουν μέσα στον συγκεκριμένο χώρο που άκμασε η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, (δηλαδή περίπου η σημερινή Ελλάδα και η σημερινή Τουρκία), στο τέλος των καιρών και στην εποχή της μεγάλης αποστασίας.
Το κεφάλαιο αρχίζει με τα εξής ενδιαφέροντα λόγια, (σούρες), για τους Έλληνες ή Αλ Ρουμ και φυσικά μιλάει αλληγορικά, όπως άλλωστε για τους μυστικούς του Ισλάμ και ολόκληρο το Κοράνι:
1. Αλέφ Λαμ, Μιμ. Οι Έλληνες νικήθηκαν.
2. Νικήθηκαν στα σύνορα. Θα εξαγοράσουν την ήττα τους με τη νίκη.
3. Μέσα σε λίγα χρόνια ο Θεός κανονίζει την τύχη των μαχών. Η ημέρα που θα θριαμβεύσουν, θα είναι μέρα χαράς για τους πιστούς.
Το ίδιο το Κοράνι δηλαδή προφητεύει τον θρίαμβο της Ρωμηοσύνης.
Είναι σαφές ότι στο πολύ σημαντικό και με μεγάλη συμβολική σημασία αυτό κεφάλαιο, το Κοράνι με τον όρο Αλ Ρουμ δεν εννοεί τους Έλληνες όπως τους εννοούμε εμείς σήμερα στα στενά γεωγραφικά τους πλαίσια και όπως συνήθως το μεταφράζουν, αλλά εννοεί το Ανατολικό Ρωμαϊκό Κράτος, που ένα μεγάλο μέρος του σήμερα καλύπτει η σημερινή Τουρκία και συνεπώς και ο κόσμος που ζει σήμερα στην Μικρά Ασία. Αν εξετάσουμε προσεκτικά το κεφάλαιο αυτό, θα δούμε ότι αναφέρεται σε μια «περίεργη» σειρά πολεμικών γεγονότων κατά τα οποία, πρώτα το εκλεκτό κράτος των Αλ Ρουμ θα ηττηθεί, αλλά στη συνέχεια με ένα εσχατολογικό τρόπο που έχει πνευματικές προεκτάσεις, το κράτος αυτό θα νικήσει. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την έμφαση στην επισήμανση ότι η ημέρα της νίκης του, «θα είναι μια ημέρα χαράς για τους πιστούς», σύμφωνα πάντα με το ίδιο το κείμενο του Κορανίου.

Ο ΔΩΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


Η Ελλάδα διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της. Το συμβόλαιο θανάτου που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει :
1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)
2. Μνημόνιο – Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)
3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)
4. Κώδικα Διατροφής (Επιβολή γενετικά μεταλλαγμένων τροφών)
5. Ψεκασμούς από αέρος (επικίνδυνες χημικές ουσίες, CHEMTRAILS)
6. Λαθρομετανάστες (Στρατός ξένων δυνάμεων εντός της χώρας, που μπορεί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των Ελλήνων)
7. Σχέδιο Καλλικράτης (Πρώτο βήμα γιά Ανεξαρτητοποιήσεις – Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, πχ. Θράκη, Κρήτη)
8. Αντισυνταγματικούς Νόμους (Σωρεία σκληρών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών)
9. Διάλυση της Παιδείας (Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα, εξώθηση των μαθητών σε καταλήψεις, καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές, κατάργηση βασικών μαθημάτων, αλλοίωση της γλώσσας, παραχάραξη της Ιστορίας, αποδόμηση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων, Εθνομηδενισμός κλπ)


Στο πιο ψηλό σκαλί οι κορασίδες του ΓΑΣΧ


Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στην συλλογή της η ομάδα κορασίδων της ρυθμικής γυμναστικής στον προκριματικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε στις 12-13/5 στο γήπεδο του Ολυμπιακού Χωριού.

Παρά την απώλεια της Πολυξένης Ταλιέρη που εισήχθη επειγόντως για εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας την Παρασκευή (περαστικά!), οι αθλήτριες Νάσια Αχλαδιώτου, Λεώνη Κάμλιτζ-Παναγιωτοπούλου, Χαρά Παπαγεωργίου, Ελένη Ποταμιανάκη και Φρόσω Χαρίτου έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και πήραν την πρώτη θέση με 360150 βαθμούς και διαφορά 9925 πάνω από την δεύτερη ομάδα βγάζοντας ασπροπρόσωπες της προπονήτριες τους Θένια Κυριαζοπούλου, Φωτεινή Ασημακοπούλου και Νέλη Ασένοβα!


Στο Σύνθετο Ατομικό η Ελένη Ποταμιανάκη κατέλαβε την 3η Θέση με 92850 βαθμούς και καλύτερη εμφάνιση στις κορύνες όπου κατέκτησε την 1η Θέση. Την 7η Θέση κατέλαβε η Λεώνη Καμπλιτζ Παναγιωτοπούλου με καλύτερη εμφάνιση στο στεφάνι στην 6η Θέση. Την 8η Θέση κατέλαβε η Νάσια Αχλαδιώτου με καλύτερη εμφάνιση στο Χωρίς Όργανο 5η Θέση.  Την 10η Θέση κατέλαβε η Φρόσω Χαρίτου με καλύτερη εμφάνιση στις κορύνες στην 1η Θέση σε ισοβαθμία με την Ποταμιανάκη.  Την 25η Θέση κατέλαβε η Χαρά Παπαγεωργίου με καλύτερη εμφάνιση στο Χωρίς Όργανο στην 8η Θέση.

Η Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 9-10/6.

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να βρείτε στο www.g-a-c-holargos.com στην σελίδα Αγώνες και Αποτελέσματα.


Δημοσκόπηση Marc: 23,1% η ΝΔ, 21% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 7,2% ο Καμμένος


πηγή: iefimerida.gr
Ανοδική είναι η πορεία των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στην νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, καθώς συγκεντρώνει 23,1%. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη εμφανίζεται δεύτερος με 21% ενώ στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 13.2%.
Αναλυτικότερα βάσει της δημοσκόπησης που δημοσιεύθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA,  η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 23,1%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 21% και στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 13.2%. Από την δημοσκόπηση είναι φανερό πως τα τρία πρώτα κόμματα διατηρούν μεγάλη δημοσκοπική διαφορά από τα υπόλοιπα τα οποία βλέπουν τα ποσοστά τους να υποχωρούν.
Σχετικά με τ υπόλοιπα κόμματα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από το διψήφιο ποσοστό που συγκέντρωσαν στις εκλογές, εμφανίζονται με 7.2%, το ΚΚΕ υποχωρεί στο 5,1%, η Χρυσή Αυγή έχει 4,3%. Τέλος η Δημοκρατική Αριστερά είναι σταθερή στο 5,6%.
Δύσκολα σύμφωνα με την δημοσκόπηση πιάνουν το 35 για την είσοδό τους στην Βουλή, η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη καθώς συγκεντρώνουν 1,4% και 1,3% αντιστοίχως.
Από τις μικρές εκπλήξεις είναι η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζίμερου που συγκεντρώνει 1.8% δηλαδή πάνω από την ΔΗ.ΣΥ. Και τον ΛΑΟΣ, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι από την σειρά τους βλέπουν τα ποσοστά τους να πέφτουν στο 1,6%.
Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση οι νέα Βουλή όπως θα διαμορφωθεί αναφορικά με τις έδρες θα έχει ως εξής
Η εκτίμηση ψήφου εμφανίζει τα κόμματα με τα εξής
Στην συνέχεια ενδιαφέρον παρουσιάζει η καρτέλα με την σύγκριση των ποσοστών των κομμάτων εν συγκρίσει με τα ποσοστά των εκλογών της 6ης Μαΐου αλλά και αυτών της προηγούμενης δημοσκόπησης της εταιρείας για τον ALPHA.
Σημαντικές για την εξαγωγή συμπερασμάτων είναι οι καρτέλες με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων όλων των κομμάτων προς την Νέα Δημοκρατία αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικό είναι πως η συνοχή της ΝΔ βρίσκεται στο 85%, εμφανίζοντας όμως σημαντικές «διαρροές» προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 16,7% και από ψηφοφόρους άλλων κομμάτων 21,8%. Μέσα σε αυτό το ποσοστό βρίσκονται οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ, της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δράσης, πράγμα που εξηγείται από τις τελευταίες εξελίξεις για ανασυγκρότηση σε έναν πυλώνα της κεντροδεξιάς φιλοευρωπαϊκής παράταξης.
Σε ότι αφορά τις μετακινήσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παρουσιάζει συνοχή 76,2%, με τις μεγαλύτερες διαρροές από το ΚΚΕ (31,9%) και την Δημοκρατική Αριστερά (14,5%).

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.

ΓΡΑΦΕΤΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ 

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός διέρχεται την πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. μετά την πρόσκληση που απηύθυνε ο Αντώνης Σαμαράς στα αποχωρήσαντα στελέχη, για δημιουργία μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η αδυναμία του ΛΑ.Ο.Σ. να εκπροσωπηθεί στην Βουλή έχει προβληματίσει και απογοητεύσει τον Πρόεδρό του και με δεδομένα μάλιστα τα νέα γκάλοπ, που θέτουν εκ νέου εκτός κοινοβουλίου το κόμμα του, φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την επιστροφή του στις ...ρίζες του παρά τα περί του αντιθέτου από τον ίδιο, λεγόμενα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τη Ν.Δ. και ενδεχομένως να ανακοινωθεί από στιγμή σε στιγμή η επανένταξή του στις τάξεις της φιλελεύθερης παράταξης. 
Ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ δηλώνει ότι θα ξαναχτίσει από την αρχή τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, όμως καμία επίσημη ανακοίνωση του κόμματος δεν έχει υπάρξει στις διαρροές και σε όσα δημοσιεύονται στον τύπο, για την επικείμενη επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Ν.Δ. To βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΛΑ.Ο.Σ. , ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέει: "Είμαι αποφασισμένος να δώσω σκληρή μάχη και όπως το κόμμα το 'χτισα μόνος μου, ένας, εδώ κι εσείς ήρθατε πίσω ο ένας από τον άλλον, θα το ξαναχτίσω σήμερα το κόμμα. Και θά’ναι νικηφόρο το αποτέλεσμα". 
Αυτό όμως το μίνι-τηλεοπτικό μήνυμα δεν αποτελεί εγγύηση ούτε για τα στελέχη ούτε πολύ περισσότερο για τους οπαδούς του κόμματος, πολλοί από τους οποίους "βομβαρδίζουν" το τηλεφωνικό κέντρο του ΛΑ.Ο.Σ. ζητώντας επίσημη-ξεκάθαρη απάντηση. Δεν θέλουν επ' ουδενί την επιστροφή του Καρατζαφέρη στην Ν.Δ. 
Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μερικά από τα προειδοποιητικά τηλεφωνικά μηνύματα που αφήνουν οπαδοί του ΛΑ.Ο.Σ. στα γραφεία της οδού Καλλιρρόης: "Αν πάει ο Πρόεδρος με τον δωσίλογο Σαμαρά, εμάς να μας ξεχάσει μια για πάντα". 
"Θα ταυτιστεί ο Καρατζαφέρης με αυτόν που υπέγραψε τα Μνημόνια και τον οποίο μέχρι χθες κατηγορούσε;  Η καρέκλα τον ενδιαφέρει μόνο; Εάν δεν ισχύουν όλα αυτά, να βγει και να τα διαψεύσει"
"Ο Καρατζαφέρης να γυρίσει στη Ν.Δ. μόνον εάν πρόκειται να πάρει την ηγεσία της και να διώξει τον Σαμαρά. Σε καμιά άλλη περίπτωση δεν θα δεχτούμε επιστροφή του κάτω από την ίδια στέγη με έναν δωσίλογο. Θα είναι προδοσία από μέρους του". 

ΛΗΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!



Τον 78χρονο Μ.Ι δολοφόνησαν ληστές λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στου Παπάγου!!!
Πρόκειται για τραγικό περιστατικό το οποίο -δυστυχώς- πέρασε απαρατήρητο από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, διότι ο άτυχος Παπαγιώτης κατέληξε μετά από πολυήμερη περιπέτεια!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Μ.Ι. μόλις είχε εισπράξει τη σύνταξή του και κατευθύνθηκε από το σπίτι του (στην οδό Κοκκόλα) προς την τράπεζα ALPHA BANK της οδού 25ης Μαρτίου, προκειμένου να κάνει κατάθεση για οικογενειακή του υποχρέωση.
Δυστυχώς όμως, όπως λένε οι πηγές μας, ο Μ.Ι. κρατούσε τα χρήματα στο χέρι του. Προφανώς ο άνθρωπος σκέφτηκε ότι η Τράπεζα απείχε από το σπίτι του μερικές δεκάδες μέτρα, χωρίς να  υποπτευθεί τον κίνδυνο.   Οι ληστές όμως, κινούμενοι μάλλον με μηχανή,τον είδαν και του άρπαξαν απότομα τα χρήματα από το χέρι αφού τον έσυραν και τον έριξαν στο έδαφος!!!
Το χτύπημα όμως αποδείχθηκε μοιραίο. Ο άτυχος Μ.Ι.  με την πτώση του έπαθε εσωτερική αιμορραγία. Υποβλήθηκε πρώτα σε ένα χειρουργείο αλλά μετά από ελάχιστες ημέρες χρειάστηκε και δεύτερο σοβαρό χειρουργείο, στο οποίο δυστυχώς κατέληξε! 


Πριν από λίγες ημέρες έγινε η κηδεία του άτυχου συμπολίτη μας.
Αναζητούμε επιμόνως την οικογένεια του Μ.Ι. αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Η εγκληματικότητα είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Η οικονομική καταστροφή έχει καταστήσει τον κάθε πολίτη στόχο οποιουδήποτε κακοποιού στοιχείου! 

Η ΝΕΑ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥΤΟΥΖΑ


ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

« Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ »
Αναστάσεως 38Α και Κλειούς 15561 Χολαργός
Τηλ. 210-6537146
6945-803334

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

         Πραγματοποιήθηκε στις  13 Μαΐου 2012 με απόλυτη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, διάλεξη  με ομιλητή τον διακεκριμένο Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Παύλο Τούτουζα που παρουσίασε τη νέα του συγγραφική εργασία με τίτλο « Αιγαίο ΠΗΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ » μια Θρησκευτική, Ιστορική και Επιστημονική προσέγγιση.
         Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους  οι    Επίτιμοι Δήμαρχοι, Χολαργού κ. Σκούρτης Χαράλαμπος και Παπάγου  κ. Λιάπη Πίτσα, καθώς και ο πρ. Δήμαρχος Ανδραβίδας           κ. Παπανδρέου Γιάννης. Ακόμη παρέστησαν ο Ευπατρίδης κ. Τσούνης και οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού νυν και πρώην κ.κ. Κουκής, Τούτουζας, Φασούλη, Βεντουζά, Αυγουρόπουλος, Αποστολόπουλος Ανδρέας και Καπουσίζη.
         Επίσης παρέστησαν πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου     κ. Παπαδημητράκης Ιωάννης και οι Εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Φορέων του Δήμου μας, κ. Μαίρη Οικονόμου, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Οργάνωσης «η Ελληνική Εστία», ο  κ. Πάνος Πανούσης, Πρόεδρος των Παλαιών Παπαγιωτών, ο κ. Βασίλης Σταϊκόπουλος Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «ΥΜΗΤΤΟΣ» Χολαργού, ο   κ. Νίκος Καζάκος Πρόεδρος των Ρουμελιωτών  Παπάγου, ο   κ. Γκοτσόπουλος  Ανδρέας  πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Πελλοπονησίων Χολαργού, η κ. Βίκυ Τσιάκα Πρόεδρος της Λέσχης Γυναικών Χολαργού-Παπάγου, ο κ. Κρανιώτης Βάϊος Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης Παπάγου, ο κ. Λάμπρος Καζάκος, Γραμματέας της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, οι  κ. Τσίπρα και Ντόντου, Γραμματέας και Ταμίας  των «Εν Αθήναις διαβιούντων  Καρδιτσιωτών», ο κ. Μιχάλης  Παντελεάκος πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Λακώνων Χολαργού, ο κ. Κων/νος Κούτρας Πρόεδρος των Αναπήρων και κ. Μαίρη Μουρκάκου Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας.

         Αισθανόμαστε  την  ανάγκη  για  ένα  πολύ μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, προς όλους τους  παρευρεθέντες  στην εκδήλωσή μας αυτή. Θέλουμε  να  διαβεβαιώσουμε τα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως, ότι  θα   συνεχίσουμε   την προσπάθειά  μας  με  την  δική  τους  ουσιαστική  στήριξη και συνδρομή, γιατί είναι απόλυτα βέβαιο ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά και έχουμε την ανάγκη ΟΛΩΝ.

                        Σας ευχαριστούμε θερμά και πάλι.

                                                        Παπάγου,  15 Μαΐου  2012

                      Ο                                                               Η
               Πρόεδρος                                            Γεν. Γραμματέας Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                        Ελένη Πανουσοπούλου