Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011



KILL THE KILLERS  OF GREECE NOW Τώρα... 
Είναι το σύνθημα.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ>

ΕΞΕΓΕΡΣΗ! Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Ο λαός  εξεγείρεται. Και ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντίσταση της 19ης Οκτωβρίου, όπου αναμένεται να παραλύσουν τα πάντα.  Τότε, που θα δοθεί καταλυτική απάντηση στην Κυβέρνηση. Οι Έλληνες είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ. Ακόμη και να συγκρουστούν έως εσχάτων με τις δυνάμεις καταστολής, εφόσον  η Κυβέρνηση  αποφασίσει να ...μοιράσει χημικά και να επιτεθεί με γκλόμπς ή μάρμαρα στους διαδηλωτές.
Έγκριτοι συνταγματολόγοι σαν τον Κασιμάτη, ζήτησαν από τον λαό να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας και να επαναστατήσει. Να εξεγερθεί και να ανατρέψει με κάθε μέσο την φασιστική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την κατοχική Κυβέρνηση του Μνημονίου.
Σήμερα, στο Χολαργό-Παπάγο, πολίτες διαδηλώνουν την πίστη τους για εξέγερση, προσπαθώντας να κινητοποιήσουν σε αντίσταση όλο και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ είναι το σύνθημα που δεσπόζει στην πορεία των κατοίκων που περιδιαβαίνουν τους δρόμους των δύο πόλεων, διανέμοντας έντυπο υλικό.
"Όλοι στο δρόμο να σπάσουμε τον τρόμο",
"Αν δε αντισταθούμε σε όλες τις γειτονιές, οι πόλεις μας θα γίνουν μοντέρνες φυλακές", είναι δυο ακόμη από τα συνθήματα που κυριαρχούν.
Εάν ο Παπανδρέου συνεχίσει να αδιαφορεί στο κύμα αντίστασης και οργής του κόσμου, δηλώνοντας ότι θα παραμείνει στην εξουσία έως το 2013 και πολύ περισσότερο, εάν απαντήσει σαν τον...Καντάφι ή τον Άσαντ, τότε θα αιματοκυλήσει τον τόπο, γυρίζοντας τη χώρα στα χρόνια του εμφυλίου σπαραγμού!

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ!

ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ, ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ 
(Και ο Παρατηρητής)


Το ότι ο Κώστας Χαρδαβέλας είναι εγνωσμένης αξίας ρεπόρτερ, δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως η είδηση που παρουσιάζει ως αποκλειστική-δική του, το τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αναφορικά με τη βάση της Σούδας στην οποία οι Αμερικάνοι δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρο, μόνον δική του δεν είναι!!!
Μάλιστα για την είδηση αυτή, ο Γιώργος Τράγκας έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Χαρδαβέλα , παρουσιάζοντας την ως... μεγάλη αποκλειστικότητα του γνωστού ρεπόρτερ!! Η διαφήμιση για τον Χαρδαβέλα,έλαβε χώρα από την εκπομπή του  Τράγκα, "Χωρίς Αναισθητικό" !
Η είδηση, είναι αποτέλεσμα ερωτήσεων του Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Υπουργό Οικονομικών και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας! Οι απαντήσεις που έλαβε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. τού κοινοποιήθηκαν στα μέσα Σεπτεμβρίου και αμέσως την είδηση-βόμβα την ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο "velopoulos.gr", αποστέλλοντάς την και σε άλλα γνωστά ιστολόγια, ανάμεσα στα οποία και στου ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!
Παρακάτω δείτε την είδηση για την βάση της Σούδας με τα ντοκουμέντα του Βελόπουλου, την οποία εμείς δημοσιεύσαμε στις 28 Σεπτεμβρίου 2011!
Συνεπώς δεν πρόκειται για ...αποκλειστική είδηση Χαρδαβέλα αλλά για είδηση Βελόπουλου!
Και είναι απορίας άξιον πώς ο κ. Χαρδαβέλας, που διατηρεί και δυνατό ιστολόγιο δεν είδε (;) την είδηση -που παρουσίασε ως δική του- να φιγουράρει σε διάφορες ιστοσελίδες ένα μήνα πριν δημοσιευτεί ως "δική" του επιτυχία!!!

Οι ΗΠΑ προμηθεύονται καύσιμα από την Ελλάδα χωρίς να πληρώνουν φόρους!


ΣΑΜΑΡΑΣ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


http://2.bp.blogspot.com/_3MpDn_9fVVw/Swt0wFMEygI/AAAAAAAADIs/NN8DbAH12dc/s1600/%CE%A3%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82+%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD%CE%B7%CF%82.jpg
Ο Σαμαράς που οσονούπω  έρχεται ως ο αντικαταστάτης του εθνοπροδότη Παπανδρέου, αποτελεί μια εξίσου επικίνδυνη για τη χώρα λύση! 
Ο Σαμαράς είναι ο άνθρωπος ο οποίος στην πραγματικότητα δεν αλλάζει την πολιτική του αντζέντα σε σχέση με τον Παπανδρέου. Κινείται πάνω στην ίδια πεπατημένη:  συνομιλεί δηλαδή με τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, λέγοντας μόνο "θα κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνηθέντων"! Είναι ο άνθρωπος που μίλησε για ... "αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας" ουσιαστικά δηλαδή για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, και είναι αυτός που πρώτος ανέφερε το θέμα της ... εφεδρίας, πριν ακόμη τεθεί στο τραπέζι από την τρόϊκα!!! 
Ο Σαμαράς δηλαδή υιοθετεί την πολιτική των δανειστών μας, η οποία έχει βάλει στο γύψο όλη τη χώρα! 
Να μην ξεχνάμε ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ενώ ανακοινώνονται οι συνεχείς τυφώνες, αντισυνταγματικών κεφαλικών φόρων που τσακίζουν το λαό και καρατομούν την αγορά,  δεν έχει πει κουβέντα ούτε για αντισυνταγματικά μέτρα, ούτε συστήνει στον κόσμο να μην πληρώσει τα εγκληματικά χαράτσια, ούτε πολύ περισσότερο δηλώνει ότι θα καταργήσει τις έκτακτες εισφορές όταν έρθει στην εξουσία!!!
Με άλλα λόγια, ο Σαμαράς παίζει το παιχνίδι της διαδοχής, περιμένοντας να πάρει την καρέκλα από τον σημερινό Πρωθυπουργό, για να ακολουθήσει μια παραλαγή της πολιτικής Παπανδρέου!!!
Θα αλλάξει ο...Μανωλιός, για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς!
Θα γίνει και ο Σαμαράς Πρωθυπουργός και ο ...ηλίθιος λαός θα πέσει στην παγίδα, χάνοντας και τα παπούτσια και τα ρούχα του!!!

Υ.Γ. Σημειώστε ότι ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν λέει κουβέντα για στροφή της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής προς τη Ρωσία. Όπως βεβαίως δεν λέει κουβέντα για το αν θα αγωνιστεί να διώξει τους δανειστές από τη χώρα και να επικεντρώσει την ελληνική διπλωματία στη σύσφιξη των σχέσεών μας με τη Ρωσία. Ο Σαμαράς έχει κάνει ...γαργάρα και τις εκπληκτικές αποκαλύψεις του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ που εμφανίζουν με ντοκουμέντα, τον Παπανδρέου να τα έχει ξεπουλήσει όλα. Ακόμη και τη Μακεδονία στους Σκοπιανούς! 
Κουβέντα για όλα αυτά από τον Σαμαρά!

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ...ΠΗΔΟΥΣΑΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!


 Δείτε την Μέρκελ πόσο ανέραστη αλλά και ...ψαγμένη για γκόμενους ήταν!
Από τα 15 της χρόνια είχε βάλει  αγγελία  σε νεανικό περιοδικό της εποχής! Έγραφε για τα χόμπυ της και έψαχνε για...γκόμενους  ανά τον κόσμο για το γνωστό penpaling...
Η...γυναίκα έψαχνε απεγνωσμένα. Παντρεύτηκε και χώρισε!













Δεν το'βαλε κάτω! Μέχρι και στην Ελλάδα ήρθε για διακοπές και έξαλους έρωτες. Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο στα 2000, σε μεθυσμένη κατάσταση να χορεύει φορώντας μπικίνι!
Φαίνεται κανείς Έλληνας δεν της έδωσε σημασία και γι΄αυτό αποφάσισε να εκδικηθεί όλους τους Έλληνες και τη χώρα μας.
"Έτσι, είστε; Θα σας...ξεσκίσω" φέρεται να είπε!
Και αυτό κάνει η Άγγελα Μέρκελ!
Πάντως διατηρούμε μια επιφύλαξη για το αν η ...μεθυσμένη χορεύτρια με το μπικίνι είναι η Μέρκελ. Διότι φαίνεται πολύ ψηλή ενώ η Μέρκελ είναι εξαιρετικά μετρίου αναστήματος.

ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ «ΠΑΣΟ» ΜΕ …ΧΑΡΑΤΣΙ 2,46 €!!!

γράφει η Ζωή Ηλία
Μετά την κατάργηση του φοιτητικού ασύλου, άλλη μια ανατροπή έρχεται στο χώρο των Πανεπιστημίων: Πρόκειται για την έκδοση του φοιτητικού «πάσου», το οποίο από ‘δω και στο εξής θα επιβαρύνει τους φοιτητές  με το ποσό των 2,46 ευρώ!!!
Ενώ μέχρι πέρσι  η  χορήγησή του  ήταν εντελώς δωρεάν, από φέτος, μαζί με το χαράτσι αλλάζει ο τρόπος διανομής καθώς  και τα κριτήρια καθορισμού όσων δικαιούνται το «πάσο».  Oι φοιτητές θα μπορούν να προμηθεύονται το νέο δελτίο από τα εμπορικά καταστήματα
«Γερμανός» αφού προηγουμένως έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά την αίτησή τους. Καταλήγουμε λοιπόν στην  σταδιακή παράδοση  του δημόσιου Πανεπιστήμιου, στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Ειδικότερα το νέο φοιτητικό πάσο, δικαιούνται οι φοιτητές του πρώτου κύκλου σπουδών, εφόσον δεν έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη φοίτησης, οι φοιτητές του δεύτερου κύκλου σπουδών για όσα έτη διαρκεί η φοίτησή τους σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών, καθώς και οι φοιτητές του τρίτου κύκλου σπουδών, για 4 έτη από την ημερομηνία εγγραφής τους. Ωστόσο, δεν δικαιούνται δελτίο ειδικού εισιτηρίου, οι φοιτητές που έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους, (με συνέπεια να αδικούνται οι μαθητές των νυχτερινών  Λυκείων, των οποίων η πρόσβαση  στα ΑΕΙ-ΤΕΙ είναι συνήθως  άνω των  29 ετών) και όσοι έχουν εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση με κατατακτήριες εξετάσεις.
Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι αυτή η παράμετρος, που τίθεται ως αναγκαία προϋπόθεση για την απόκτηση του πάσου, είναι αντικειμενικά περιττή. Διότι αρκεί  μια αίτηση του φοιτητή με τα στοιχεία του, για να του χορηγηθεί το πάσο, αφού οι Γραμματείες των Τμημάτων διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία των φοιτητών τους και μπορούν να κάνουν διασταυρώσεις για τον εντοπισμό των «δικαιούχων».
Με το παραπάνω μέτρο παίρνουμε μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στη  «φοιτητική μέριμνα» (σίτιση, στέγαση, συγγράμματα).

ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

πηγή: inews.gr                                                   


 

Φουντώνουν οι φήμες για την έλευση στην Ελλάδα ταξιαρχίας της περιβόητης Ευρωπαϊκής Δύναμης Στρατοχωροφυλακής. (Eurogendof)
Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη από τον ιστότοπο OnAlert και την εφημερίδα «Δημοκρατία», μια ταξιαρχία πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα και εγκαταστάθηκε στη Λάρισα στην πρώην 110 Πτέρυγα Μάχης που έχει κλείσει.
 Η ταξιαρχία αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, εισήλθε στην Ελλάδα με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια που είχαν την ένδειξη της Eurogendof.
 Αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί, ακόμη και αν η συγκεκριμένη ταξιαρχία ήρθε για άσκηση, είναι εύλογο να φανταστούμε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται για τα χειρότερα σενάρια αναταραχών στο εσωτερικό.  


Φυσικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο συνδέεται άμεσα τα συνεχιζόμενα μέτρα σκληρής λιτότητας που ανακοινώνονται καθημερινά καθώς επίσης και με το ενδεχόμενο ενός μεγάλου κουρέματος που θα πάει τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.

ΝΕΚΡΩΣΕ Η ΑΓΟΡΑ!

ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Ένα ακόμη σχέδιο σε βάρος της χώρας υλοποιείται με την ισοπέδωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ο βομβαρδισμός από νέα, συνεχή χαράτσια (κεφαλικοί φόροι, έκτακτες εισφορές, φόρος επιτηδεύματος, τέλος εκίνητης περιουσίας κ.λ.π.), εκτός των άλλων,  έχουν νεκρώσει την αγορά.
Οι επιχείρησεις κλείνουν  με μεγαλύτερη...ταχύτητα.
Πριν από μια εβδομάδα, έβαλε λουκέτο και η πιχείρηση Bodyline στην Λ. Μεσογείων  στο Χολαργός (φωτό).
Δυο καταστήματα της αλυσίδας Saturn έβαλαν και αυτά λουκέτο.
Η κρίση τσακίζει την αγορά.
Ο Παπανδρέου όμως, θα παραμείνει στην εξουσία, για να ολοκληρώσει το...ολοκαύτωμα!!!

ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

 Μια άλλη τραγική πτυχή της οικονομικής καταστροφής που έχει επιβάλει η Άγγελα Μέρκελ στη χώρα μας, εξαθλιώνοντας το λαό , είναι ότι θα εξωθήσει πολλές Ελληνίδες -φευ- στην πορνεία!
Η ιστορία δείχνει ότι ο οικονομικός μαρασμός και η πολύχρονη ανεργία, ωθούν πολλές γυναίκες στο...αρχαιότερο επάγγελμα!
Γιατρός μιλώντας για το θέμα στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, μάς είπε αυτό που ηχεί αληθινά δραματικό: "Οι Γερμανοί, μέσα σε όλα τα άλλα, θέλουν να φέρουν εκατοντάδες  Ελληνίδες ως πόρνες στο Κάϊζερσλάουτερν και στο Βούπερταλ"!
Εκεί σκοπεύουν να εξωθήσουν τις Ελληνίδες οι Γερμανοί: Στην υποδούλωση και στον απόλυτο εξευτελισμό!
Θέλουν δηλαδή να μας ...πηδήξουν και κυριολεκτικά!
Ρε, θα τους αφήσουμε;
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ!

Αυτό το μαρτύριο που εδώ και δυο χρόνια περνά η χώρα, μαρτύριο το οποίο μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορο, δεν πρόκειται να τελειώσει παρά μόνον όταν οι δανειστές της Ελλάδος, πάρουν στα χέρια τους το Αιγαίο και τις πλουροπαραγωγικές πηγές του! 

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο έχουν μπει στο στόχαστρο  Αμερικανών και Γερμανών.
Η τραγική κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός, με τους εκβιασμούς και τα συνεχή, ατελείωτα φορομπηχτικά μέτρα που οδηγούν στον όλεθρο και τον αφανισμό την μέση ελληνική οικογένεια, είναι καλά οργανωμένο σχέδιο, που αποσκοπεί αφενός στην ισοπέδωση μισθών σε επίπεδα Ταϊβάν-Μπαγκλαντές, αφετέρου στην αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Αιγαίου.
Ο Παπανδρέου, ο μοχλός Αμερικάνων και Γερμανών στην υλοποίηση του πιο δόλιου σχεδίου υποδούλωσης της Ελλάδος, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εξουσία εάν δεν φέρει σε πέρας το σχέδιο των δανειστών της χώρας. Γι΄αυτό, παρά την κοινωνική κατακραυγή και τις αντιδράσεις, επιμένει να λέει ότι θα παραμείνει στην Πρωθυπουργία έως τον Οκτώβριο του 2013!
Έως ότου δηλαδή τα ισοπεδώσει όλα!
Μόνον ο λαϊκός ξεσηκωμός μπορεί να δώσει ελπίδα στη χώρα...

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΟ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!

"Δέχομαι μαθήματα ΗΘΟΥΣ από από έναν ΡΟΥΦΙΑΝΟ "δημοσιογράφο" 50 χρονών !!!! Τι άλλο θα ζήσω θεέ μου!!!" 
Κώστας Σαμπάνης για τον Μάκη Βραχιολίδη!
Αυτή είναι η απάντηση ενός νέου με...ήθος! Μέσα από το προφίλ του στο facebook, δεν είχε να πει τίποτε άλλο από το να βρίσει! 
Μπράβο νέε μου. Προχώρα έτσι στη ζωή σου. Η Ελλάδα μπορεί να ελπίζει πολλά από σένα και από το ήθος σου! Και μια και επικαλείσαι και τον Θεό, από τον οποίο προφανώς θα πήρες το ...Ο.Κ. για να αποκαλέσεις "ρουφιάνο" και "δημοσιογράφο" το Βραχιολίδη, ευχόμαστε να σε βοηθάει.

Εμείς πάντως αναρωτιόμαστε: 
Δεν είσαι από αυτούς που θέλουν να φύγει το Μνημόνιο και η κατοχική Κυβέρνηση που έφερε τη χώρα σε αυτό το χάλι; Μήπως τελικά είσαι υπέρ του Μνημονίου;
Διότι αυτή εδώ η εφημερίδα και ο εκδότης της δεν κάνουν τιποτε άλλο από το να πολεμούν τον εθνοπροδότη Παπανδρέου και την πολιτική του. Και εσύ, αντί να συστρατευθείς σε αυτό τον αγώνα, βρίζεις και λασπολογείς τον Βραχιολίδη ως εκπρόσωπο αυτής της λαμογιάς και απάτης που βιώνουν οι Έλληνες! 
Άντε στην ευχή του Θεού παιδί μου, για να μην πούμε τίποτε άλλο!

Υ.Γ. Ο Νικολάου που θα ξανακατέβει για Δήμαρχος, θα σε επιλέξει πάλι για υποψήφιό του; Να σε χαίρεται και ο Νικολάου τότε.
 

Παρεμβάσεις - Προτάσεις


     
                          του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα

Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου - Χολαργού

 Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας έκανε προ Ημερησίας Διατάξεως, δύο Παρεμβάσεις – Προτάσεις  ανά μία για Χολαργό και Παπάγο.

         Για Χολαργό

Eγκαταλειμένα Οχήματα σε Δημόσιους Χώρους
   
         Το ζήτημα αφορά κυρίως στη Δημοτική Κοινότητα Χολαργού, δεδομένου ότι στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου έχει επιλυθεί στο μεγαλύτερό του ποσοστό. Είναι πολύ εύκολο κάνοντας κάποιος μια βόλτα στους δρόμους του Χολαργού να διαπιστώσει ότι υπάρχουν πάρα πολλά αυτοκίνητα εγκαταλειμμένα σε δημόσιους και δημοτικούς δρόμους.

       Ενδεικτικά αναφέρω τις παρακάτω θέσεις όπου υπάρχουν εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα που βεβαίως δεν είναι και οι μοναδικές:
       
       ● Οδός Πάτμου
Παρκαρισμένο όχημα δίπλα στην πλατεία επί δύο και πλέον χρόνια.

       ● Οδός Ψαρρών
          Παρκαρισμένο όχημα επί άγνωστο χρονικό διάστημα.
      
       ● Οδός Υμηττού
          Στο ύψος του αριθμού 82 υπάρχει παρκαρισμένο όχημα επί δύο και πλέον χρόνια.

       ● Οδός Αρτέμιδος
          Κοντά στην οδό Αετιδέων υπάρχει παρκαρισμένο όχημα επί ένα χρόνο.

       Είναι φανερό ότι τα προαναφερθέντα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα δεν είναι τα μόνα, υπάρχουν και άλλα πολλά. Σκοπός μου δεν είναι ούτε να σας απαριθμήσω τα οχήματα αυτά, αλλά ούτε και να υποκαταστήσω τις αρμόδιες προς τούτο Υπηρεσίες του Δήμου. Θέλω μόνο να αναδείξω το θέμα για να δραστηριοποιηθείτε ανάλογα.
   Η ύπαρξη των εγκαταλελειμμένων αυτών οχημάτων δημιουργεί πολλά προβλήματα για το περιβάλλον, την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων, το παρκάρισμα, την απορροή των ομβρίων υδάτων και άλλα  πολλά.
   Σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία προβλέπονται διαδικασίες και μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την εναλλακτική διαχείριση των οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους. Τα οχήματα αυτά χρησιμοποιούνται ως ανταλλακτικά και μετά την απενεργοποίηση των καταλυτών τα υπόλοιπα μέρη τα λιώνουν.
     Επίσης θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι όχημα δεν επιτρέπεται  να μένει σταθμευμένο σε δημόσιους ή δημοτικούς χώρους για διάστημα  μεγαλύτερο των 30 ημερών, χρονικό διάστημα που μετά από άδεια της Δημοτικής Αρχής  μπορεί να φθάσει μέχρι τις 90 ημέρες.
   Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν πολλοί δημότες μας οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα απόσυρσης, αλλά και δεν γνωρίζουν τις  προβλεπόμενες διαδικασίες. Εξάλλου η απόσυρση φέρνει και ένα μικρό οικονομικό όφελος στο Δήμο της τάξεως των 55Ε ανά όχημα.
  Από το Π.Δ. 116/5 Μαρτίου 2004 προβλέπονται όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες εναλλακτικής διαχείρισης των οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής του.

      Προτείνεται να γίνουν σχολαστικοί έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία  για  την  επισήμανση  και  καταγραφή  των εγκαταλειμμένων αυτοκινήτων και στη συνέχεια την εκδήλωση όλων των διαδικασιών και την απόσυρση.
      Τούτο θα σημάνει και τη βελτίωση σε κάποιο βαθμό και του πολύ μεγάλου ζητήματος του πάρκινγκ.
        Το πρόβλημα είναι σοβαρό, αλλά η αντιμετώπισή του εύκολη. Θέλει όμως ισχυρή βούληση και πιστεύω ότι θα την επιδείξετε.
     Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και την ενημέρωση εντός μηνός όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.


      Για Παπάγου

Επέκταση Σχεδίου Πόλεως - Πολυκατοικίες ΑΟΟΑ
    Ένα από τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι κάποιων πολυκατοικιών του πρώην Δήμου Παπάγου, αφορά στη νομική υπόσταση των κτισμάτων τους,  επί των παρακάτω οδών:

          α.  Μακεδονίας και Χατζηκωνσταντή
               ΟΤ 382 και Ρ47,
               ΟΤ 381 και Ρ46,
               ΟΤ 380,
               ΟΤ 372(Συμπληρωματικό),
               ΟΤ 378,
               ΟΤ 375,
               ΟΤ 369-370.

          β.  Μαυραγάνη και Δογαροπούλου
               ΟΤ 418 και Ρ.

          γ. Πίνδου
               ΟΤ 471,
               ΟΤ 470 και Ρ6,
               ΟΤ 464,
               ΟΤ 461.
              
          δ. Νευροκοπίου και Εθνικής Αμύνης
               ΟΤ 474 και Ρ3.

          ε. Παπακωνσταντίνου και Αλιβιζάτου
               ΟΤ 453 και Ρ.

         Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που ευρίσκονται οι πολυκατοικίες αυτές, είχαν ενταχθεί στο σχέδιο με το από 29-5-1979 Π.Δ (ΦΕΚ 321/Δ/1979). Στη συνέχεια εκδόθηκαν νομίμως οικοδομικές άδειες για την ανέγερσή τους.
       Αν και καταργήθηκε το προαναφερθέν Π.Δ. με την 3754/1981 απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, τα κτίσματα είναι νομίμως υφιστάμενα καθότι ουδέποτε ακυρώθηκαν οι οικοδομικές άδειες.
       Οι κάτοικοι των πολυκατοικιών αυτών αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Συγκεκριμένα ύστερα από αίτηση  κατοίκων κάποιων από αυτές, για έκδοση αδείας βαφής της εξωτερικής επιφάνειας, η Πολεοδομία αρνήθηκε να την χορηγήσει γιατί έχει καταργηθεί η πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου βάσει της οποίας η περιοχή περιελήφθη στο σχέδιο και εκδόθηκαν οι άδειες οικοδομής.
  Είναι συνεπώς οι πολυκατοικίες «νόμιμες», ως νομίμως κατασκευασθείσες, αλλά επειδή ευρίσκονται σε περιοχή που εκ των υστέρων προέκυψε εκτός σχεδίου πόλεως, στην ουσία είναι «παράνομες» αλλά «μη κατεδαφιστέες».
    Τούτο είναι πολύ σοβαρό εάν αναλογισθεί κανείς ότι οι κάτοικοι των πολυκατοικιών αυτών δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν νόμιμες παρεμβάσεις ή συντήρηση  αυτών, πράγμα απόλυτα απαραίτητο αφού κατοικούνται επί αρκετά χρόνια. Ακόμη θα πρέπει να σκεφθούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί σε περίπτωση ακραίου φαινομένου μπορεί να χάσουν ολόκληρη την περιουσία τους.
  Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν το πρόβλημα είναι δημότες μας και καταβάλουν κανονικά τα δημοτικά τέλη που τους αντιστοιχούν αλλά και όλες τις άλλες επιβαρύνσεις,
  Στην περίπτωση αυτή η λύση στο πρόβλημα είναι η ε­πέ­κτα­ση του σχε­δί­ου πό­λε­ως. Ένας α­πό  τους ση­μα­ντι­κό­τε­ρους θε­σμούς του ελ­λη­νι­κού πο­λε­ο­δο­μι­κού Δι­καί­ου εί­ναι ο Ν. 1337/1983  ή ευ­ρέ­ως γνω­στός  ως νό­μος Τρί­τση,  ο ο­ποί­ος κα­θο­ρί­ζει τις ε­νέρ­γειες που εί­ναι α­να­γκαί­ες να γί­νουν για την υ­λο­ποί­η­ση της ε­πέ­κτα­σης του σχε­δί­ου πό­λε­ως. Βεβαίως και όλοι οι νόμοι που η Νομική Υπηρεσία του Δήμου καλλίτερα από εμένα γνωρίζει.
  Προτείνεται όπως, στα πλαίσια της σύνταξης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του πρώην Δήμου Παπάγου, που είναι σε εξέλιξη, εκδηλωθούν οι αναγκαίες ενέργειες, ώστε να επεκταθεί το Σχέδιο πόλεως και να περιληφθούν οι πολυκατοικίες αυτές.
  Τούτο θα σημάνει και την οριστική, μόνιμη και πλήρη νομιμοποίηση των πολυκατοικιών και θα απαλλάξει τους δημότες αυτούς από ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα.
   Το πρόβλημα είναι σοβαρό, θέλει όμως ισχυρή βούληση και πιστεύω ότι θα την επιδείξετε.
  Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και την ενημέρωση εντός μηνός όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.








ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; Ή ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες  του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της  χώρας μας. 
Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με την Ρωσία! Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!! 
Ο Παπανδρέου δηλαδή ενήργησε ως δωσίλογος, ως πράκτορας των συμφερόντων της Αμερικής και της δολιοφθοράς της χώρας μας. 
Όπως αποκαλύπτουν επίσης τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκαλύψεις που προέρχονται από τις... προγραμματικές εκτιμήσεις του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο Παπανδρέου είχε προσυμφωνήσει και για το όνομα των Σκοπίων: Είχε δώσει την πλήρη συγκατάθεσή του στο όνομα "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", για όλες τις χρήσεις, χωρίς να απαιτεί από τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμά τους!!!
Ο Παπανδρέου επίσης δεν θα έκανε καθόλου διαπραγματεύσεις για την ταυτότητα και τη γλώσσα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να εγείρουν θέμα σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, καθώς και να ζητήσουν αναγνώριση της "γλώσσας" και "ταυτότητάς" τους!!!
Η στάση αυτή του Παπανδρέου κονιορτοποίησε αμέσως τα όποια ωφέλη είχε αποκτήσει η χώρα μας με το βέτο που είχε βάλει ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι, για την μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!!!

Η ενέργεια Παπανδρέου να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, άναβε το πράσινο φως στο γειτονικό κρατίδιο και στον φανατισμένο Γκρουέφσκι, να εγείρουν θέμα... αλύτρωτης... Νότιας Μακεδονίας, ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του αιόλου, για την συρρίκνωση των συνόρων της Πατρίδας μας!!!
Ο Παπανδρέου ενήργησε ως εθνοπροδότης για την Ελλάδα, καταργώντας μέσα σε λίγες ημέρες όλες τις επιτυχίες του προκατόχου του Κ. Καρααμανλή, σε διπλωματικό επίπεδο.
Γι' αυτό τον λόγο, ο Παπανδρέου έβγαινε και μίλαγε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία"! Επειδή είχε προσυμφωνήσει για την μειωμένη εθνική κυριαρχία με τους Αμερικάνους και είχε τηρήσει κατά γράμμα όλες τις στοχεύσεις της Αμερικής,  που καταδυνάστευαν τη χώρα μας για τα επόμενα 50-100 χρόνια, ξεπουλώντας τα εθνικά μας συμφέροντα και τα προαιώνια εθνικά δίκαια!
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας να παρέμβει σε όλα αυτά τα πρωτοφανή για τη χώρα μας, όπου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σκάβει τον λάκκο της Πατρίδας και του λαού της, σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της χώρας;
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστω αυτή την ύστατη ώρα, θα εγερθεί από την πολυθρόνα του ή θα απολαμβάνει την μακαριότητα της αδράνειας και σιωπής του;

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ:ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10,2 %!


Για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι το έλλειμμα στο τέλος του χρόνου θα είναι πολύ παραπάνω από την πρόβλεψη του 8,5% ακόμη και από αυτή του 9% που εκτιμά εσχάτως η τρόϊκα! Είναι μπουνταλάδες. Αναλαμβάνουμε το ρίσκο και προβλέπουμε ότι το έλλειμμα στο τέλος του έτους θα ξεπεράσει το 10% κι ενδεχομένως το 10,2%! Ιδού το άρθρο μας:

http://esperida.files.wordpress.com/2011/06/venizelos2k11.jpgΟ ...μπαρούφας Βενιζέλος  ισχυρίστηκε με τα ...μαθηματικά του ότι το έλλειμμα θα είναι 8,5 % (αν και τα νούμερα που ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα, δείχνουν ότι το έλλειμμα θα είναι 9,2%).
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ προβλέπει ότι στο τέλος του χρόνου, το έλλειμμα θα είναι με τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς στο 10,2% του ΑΕΠ!
Ιδού πώς βγαίνουν τα νούμερα, επαναλαμβάνουμε, με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς:

Πέρσι  το έλλειμμα ήταν 231 δις ευρώ. Η ύφεση φέτος θα φτάσει στο 7%. Άρα 231Χ93%=214,8 δις ευρώ. 
Προβλέπουμε ότι το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο τέλος του χρόνου θα είναι τουλάχιστον 22 δις ευρώ. 
Άρα 22:214,8= 10,24 %  έλλειμμα!!!
Η εκτίμηση λοιπόν του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ στο τέλος του χρόνου θα υπερβεί το 10,2% επί του ΑΕΠ με τάση αυξητική!!!
ΒΕΝΙΖΕΛΟ,  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!

ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Κτηνωδία δίχως όρια για την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ! Ακόμη και οι μακροχρόνια άνεργοι και οι ανάπηροι, υποχρεούνται να καταβάλουν την πρώτη δόση  του τέλους ακίνητης περιουσίας, (θα πληρώσουν δηλαδή ολόκληρο τον πρώτο λογαριασμό της ΔΕΗ) και εφόσον η αίτησή τους γίνει δεκτή, θα ληφθεί υπόψη στον αμέσως επόμενο λογαριασμό που θα εκδώσει η ΔΕΗ. Τυχόν επιπλέον ποσό που θα έχει καταβληθεί για το τέλος, θα συμψηφιστεί στους επόμενους λογαριασμούς!!!
Δείτε τον συνάνθρωπό μας που αυτοπυρπολήθηκε πριν από μερικές ημέρες μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με την Εθνικής Αμύνης στην Θεσσαλονίκη..
Σε αυτή την κατάσταση απελπισίας και απόγνωσης οδηγεί η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα ελληνικά νοικοκυριά!

ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Ή ΔΙΑΛΥΣΗ


http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/10/blog-post_11.html

Βρισκόμαστε εν μέσω θύελ­λας στις διεθνείς αγορές κε­φαλαίου και κυρίως στις χρη­ματιστικές αγορές, όπου η κίνηση των χρηματιστηρίων σημειώνει διαρκώς αρνητικά ρεκόρ πιάνοντας πά­το. Τόσο στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ όσο και στην Ασία, όπου μέχρι πρόσφατα στηρίζονταν όλες οι ελπίδες «ανάκαμ­ψης» της παγκόσμιας οικονομίας.

Οι χρηματαγορές έχουν αισίως φτά­σει πολύ κοντά στο επίπεδο του φθινο­πώρου του 2008, όταν είχε ξεσπάσει το μεγάλο κραχ μετά την κατάρρευση της
Lehman Brothers. Από τις 26 Ιου­λίου έως σήμερα τα χρηματιστήρια έχουν χάσει πάνω από 9 τρισ. δολάρια κεφαλαιοποίησης, κυρίως από τις τρα­πεζικές μετοχές της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Μόνο μια εβδομάδα νέων αρνητι­κών ρεκόρ χωρίζει τις διεθνείς αγορές χρήματος από ένα νέο μεγάλο κραχ. Κι αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι θα είναι πολύ χειρότερο από το προηγούμενο.

«Να φοβάστε!»
Το «
Economist» (1.10) εκδηλώνει τον διάχυτο πανικό λέγοντας: «Να φοβά­στε! Η παγκόσμια οικονομία θα συνε­χίσει να κατευθύνεται προς μια μαύρη τρύπα, εκτός κι αν οι πολιτικοί ενεργή­σουν πιο τολμηρά». Πρόκειται για την πιο μακάβρια αποκαθήλωση της ελεύ­θερης αγοράς και της θεολογικής λογι­κής που τη θέλει να λειτουργεί πάντα ορθολογικά. Αρκεί να μην παρεμβαί­νουν το κράτος και οι πολιτικοί.
Η... πολεμική «λύση»!
Κι αυτό διότι, αν κάτι έχουν διδάξει οι παγκόσμιες ιστορικές κρίσεις, σαν αυτήν που βιώνουμε σήμερα, είναι ότι δεν μπορούν να δοθούν διεθνείς λύ­σεις. Πρέπει αναγκαστικά να δοθεί λύ­ση σε εθνικό επίπεδο. Οι παγκόσμιες κρίσεις δεν μπορούν να βρουν τη λύση τους σε διεθνές επίπεδο, εκτός αν ξε­σπάσει παγκόσμια σύρραξη με τη μια ή την άλλη μορφή. Δεν συνέβη ποτέ και δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα. Εκτός κι αν αυτοί που την αναζητούν σήμερα, ψάχνουν την ευκαιρία για να γεννη­θούν νέες πολεμικές συρράξεις.

Ορισμένοι δεν το κρύβουν. Όπως, π.χ., ο Πολ Κρούγκμαν, ο οποίος δεν κρύβει την άποψή του ότι μόνο ένας νέος πολεμικός παροξυσμός θα μπο­ρούσε να λυτρώσει την αμερικανική και την παγκόσμια οικονομία από την κρίση. Έτσι, στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε μια ανοιχτή ομιλία του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ο Κρούγκμαν ισχυρί­στηκε ότι «αυτό που χρειαζόμαστε εί­ναι στην πραγματικότητα ένα οικονομι­κό ισοδύναμο του πολέμου». Και συνέ­χισε: «Αυτό που πραγματικά έφερε το τέλος στη Μεγάλη Ύφεση ήταν το τερά­στιο πρόγραμμα δημοσίων δαπανών, αλλιώς γνωστό ως Δεύτερος Παγκόσμι­ος Πόλεμος» («
Huffington Post », 28.9).

περισσότερα στο :
http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/10/blog-post_11.html

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!


Στην Ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού έγινε  η υποδοχή της παλαιάς λειψανοθήκης του Ιερομονάχου Καλλινίκου Βαρβατάκη του ανακαινιστού της Ιεράς Μονής Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί Νάξου. Χθες το απόγευμα στις 6:30μμ . πλήθος κόσμου, μέσα σε κλίμα κατάνυξης, υποδέχθηκε την λειψανοθήκη την οποία μετέφερε στα χέρια του ο πατήρ Ιωάννης (φωτό). Στη συνέχεια εψάλη εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος (κάτω δεξιά φωτό.
Σήμερα Τετάρτη το πρωί τλέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία.


Η παλαιά Λειψανοθήκη, ποιηθείσα το έτος 1817 από τον Ιερομόναχο Καλλιίνικο Βαρβατάκη, ανακαινιστή της Ιεράς Μονής Αγίου Ελευθερίου στο Σαγκρί Νάξου και ιδρυτού σχολείων στο ίδιο νησί.
Η ιερά Λειψανοθήκη δωρήθηκε στο Ναό, από ευλαβή οικογένεια του Χολαργού και θα παραμείνει σ’ αυτόν ως πολύτιμος θησαυρός και πνευματική κληρονομιά στους απογόνους μας.
Η ιερά Λειψανοθήκη περιέχει τίμια Λείψανα των Αγίων:
1. Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου (23 Απριλίου)
2. Αγίου Χαραλάμπους του Ιερομάρτυρος (10 Φεβρουαρίου)
3. Αγίου Παντελεήμονος του Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού (27 Ιουλίου)
4. Αγίου Ερμολάου (26 Ιουλίου)
5. Αγίου Ελευθερίου του Ιερομάρτυρος (15Δεκεμβρίου)
6. Αγίου Θεοδώρου του Μεγαλομάρτυς του Τήρωνος (17 Φεβρουαρίου)
7. Αγίου Αντύπα επισκόπου Περγάμου (11 Απριλίου)
8. Αγίου Διονύσιος του Αρεοπαγίτου (3 Οκτωβρίου)
9. Αγίας Παρασκευής της Οσιομάρτυρος (26 Ιουλίου)
10. Αγίας Βαρβάρας της Μεγαλομάρτυρος (4 Δεκεμβρίου)
11. Αγίας Κυριακής της Μεγαλομάρτυρος (7 Ιουλίου)
12. Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας (22 Δεκεμβρίου)
13. Οσίας Πελαγίας της Μάρτυρος (4 Μαΐου)


ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!

Την ώρα που η Ευρώπη μαστίζεται από την οικονομική κρίση που παίρνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις, οι μουσουλμάνοι ετοιμάζονται να εξαπολύσουν επίθεση σε βάρος των κρατών της Ε.Ε. αρχίζοντας μάλιστα από το Λονδίνο! Εκεί όπου πριν από μερικές  ημέρες, ισλαμιστές πραγματοποίησαν ογκώδη διαδήλωση, με απειλητικά συνθήματα, με την ευκαιρία της ημέρας "θρησκεία της ειρηνικής διαδήλωσης".
Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από την διαδήλωση των μουσουλμάνων για να καταλάβετε το φανατισμένο ...σμήνος που απειλεί την Ευρώπη.
Διαβάστε μερικά συνθήματα και ανατριχιάστε: "Σκοτώστε αυτούς που βρίζουν το Ισλάμ"
Η πιο κάτω φωτογραφία με τον κουκουλοφόρο ισλαμιστή λέει "Αποκεφαλίστε αυτούς που προσβάλουν το Ισλάμ"
Πιο κάτω άλλο σύνθημα "Η Ευρώπη είναι καρκίνος. Η απάντηση είναι το Ισλάμ".
Άλλο σύνθημα "Εξολοθρεύστε αυτούς που συκοφαντούν το Ισλάμ".
"Το Ισλάμ θα κατακτήσει τον κόσμο"!
Ποιος εμφανίζεται ως ...κηδεμόνας των μουσουλμάνων; Η Τουρκία. Μια Τουρκία η οποία ανήκει ήδη στους οικονομικά ισχυρούς του κόσμου και ονειρεύεται να κατακτήσει την Ευρώπη, επανεγκαθιδρύοντας την πάλαι ποτέ Οθωμανική Αυτοκρατορία!!!
Γίνεται αντιληπτός λοιπόν ο επερχόμενος κίνδυνος.
Αν μάλιστα βάλετε στο ...παιχνίδι και την οικονομικά διαλυμένη Ελλάδα, με τον Παπανδρέου να ξεπουλάει τα πάντα στους δανειστές μας, την Ελλάδα να έχει μετατραπεί σε ανοχύρωτη χώρα με τους κάθε είδους μουσουλμάνους να περνούν καθημερινά στη χώρα μας, μπορείτε να διαννοηθείτε τι μας περιμένει;

Οι μουσουλμάνοι στην διαδήλωση αυτή ανακοίνωσαν ότι το Λονδίνο θα είναι η πρώτη χώρα στην οποία θα αναλάβουν ...αποστολή!
Μάλιστα το σύνθημά τους "Ευρώπη, πάρε μερικά μαθήματα από την 11η Σεπτεμβρίου" (δίπλα φωτό), δείχνει με τον πλέον ανατριχιαστικό τρόπο τι ετοιμάζουν οι φανατικοί ισλαμιστές!
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όλα αυτά εκτυλίχθηκαν κάτω από τα βλέμματα των βρετανικών αστυνομικών αρχών, χωρίς να εμποδίσουν τη διαδήλωση των μουσουλμάνων!!!