Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ! ΕΝΩ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ!




ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΜΕΤΕΤΑΞΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΝΕΑ (59) ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΙΝΟΣΕ  ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ  !!!
αποκλειστικό!
 Την ώρα που η Κυβέρνηση στέλνει στον καιάδα τους Έλληνες εργαζόμενους,  με το ενιαίο μισθολόγιο και με την εργασιακή εφεδρεία στην ανεργία, τέσσερις υπουργοί συνεχίζουν την σωρεία των διορισμών για την εξασφάλιση του κομματικού τους στρατού (επί το πλείστον)!

Πρόκειται για τους  Φίλιππο Σαχινίδη (Υφυπουργό Οικονομικών) Δημήτριο Ρέππα (Υπουργό Μεταφορών), Χαράλαμπο Καστανίδη (Υπουργό Δικαιοσύνης) και Γιώργο Ντόλιο (Υφυπουργό Εσωτερικών).
Τα 59 αυτά στενά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (επί το πλείστον)  που μετατάχθηκαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο (ΦΕΚ 402 τ. Γ 16/6/11) με την πλουσιοπάροχη αυτή τοποθέτησή τους θα απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και το περίφημο μηνιαίο επίδομα ΔΙΒΕΤ (Δικαιώματα Βεβαίωσης εσόδων υπέρ Τρίτων), κομματικό επίδομα το οποίο δεν πρόκειται να καταργηθεί αλλά –όπως είπε ο Βενιζέλος- θα λογιστεί ως προσωπική διαφορά!!! Σημειώνουμε ότι το ΔΙΒΕΤ υπολογίζεται σε επίδομα που ξεπερνά τα 1000 € μηνιαίως !!!

Με άλλα λόγια, τα 59 αυτά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (επί το πλείστον) με την μετάταξή τους στο Ελεγκτικό Συνέδριο, θα απολαμβάνουν αύξηση στον μισθό τους  την ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία του λαού θα υποστεί δραματικές μειώσεις ακόμη και απολύσεις!!!
Τα ερωτήματα που γεννώνται είναι σοβαρά:
Α) Τι είπε η υπηρεσιακή ιεραρχία του Υπουργείου Οικονομικών  για τις μετατάξεις αυτές; Συμφώνησε; Διότι εάν δεν συμφώνησε,  το πολιτικό έγκλημα και η απάτη των Σαχινίδη, Ρέππα, Καστανίδη και Ντόλιου παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Αγνόησαν την εισήγηση της υπηρεσίας, βολεύοντας τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αδιαφορώντας για τον υπόλοιπο χειμαζόμενο ή διωκόμενο λαό;
Β) Σε ποια διοικητική λειτουργία του Ελεγκτικού Συνεδρίου  μπορούν να συμβάλλουν  59 κομματικοί εγκάθετοι του ΠΑΣΟΚ  (επί το πλείστον) από τους οποίους οι 11 είναι απόφοιτοι του Δημοτικού και οι  22 του Γυμνασίου; Ερωτάμε: Τι σόι έλεγχο  στις δαπάνες του κράτους θα κάνουν οι απόφοιτοι του δημοτικού και του Γυμνασίου ώστε να απολαμβάνουν  και το μηνιαίο επίδομα του ΔΙΒΕΤ;
Γ) Ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κος Καραβοκύρης τι λέει για όλα αυτά; Είναι μια απλή μαριονέτα που απλά υπογράφει ό,τι του φέρνουν, κάνοντας τα χατίρια των κυβερνώντων;  Είναι δυνατόν να επιτρέπει να στελεχώνουν το Ελεγκτικό Συνέδριο απόφοιτοι του Δημοτικού ή του Γυμνασίου;
Μαζί τα φάγανε και μαζί  εξακολουθούν να τα τρώνε με τα υπολείμματα του κομματικού τους στρατού.
Συνεπώς, δεν μιλάμε για απατεώνες , μιλάμε για... κτηνάρες του κερατά!
Δείτε τα ντοκουμέντα της ντροπής!