Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΛΑΣΤΑ 50ΕΥΡΑ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ!



50euros
PLASTO1Δείτε πώς μπορείτε να τα ξεχωρίσετε χωρίς να πέσετε θύμα απάτης!

ΑΥΡΙΟ, Ο ΚΕΧΡΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ! ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ!

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ-ΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΣΕ ...ΑΛΛΟΥΣ!

Αύριο βράδυ στις 8.00 στο Chill Out (Περικλέους και Κλειούς γωνία), ο Γιάννης Κεχρής σηματοδοτεί μία νέα δυναμικότερη εξόρμηση στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει καλέσει φίλους για να τους ανακοινώσει πολλά και διάφορα. Μία πρωτοβουλία για ανταλλαγή σκέψεων και πολιτικών ιδεών με δυναμικότερη παρουσία και δράση σε Χολαργό-Παπάγο. 
Ετοιμάζει προφανώς και άλλες εκπλήξεις ο Γιάννης Κεχρής, τις οποίες δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Πάντως, φαίνεται ότι προτίθεται να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στις περιοχές απ'όπου έλκει τις ψήφους του και να ασκήσει μεγαλύτερη κριτική στον νυν Δήμαρχο. 
Ας περιμένουμε μέχρι αύριο. Θα μάθουμε σίγουρα περισσότερα. 
 

ΙΔΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3!



ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ!!!
ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ ΤΩΝ "ΠΡΟΘΥΜΩΝ". Καταλάβατε τώρα πως καλύπτουν επικοινωνιακά τα εγκλήματα; Θέλετε ακόμη λίγο.... Μανώλη και Ζώη;
Πριν 3 μέρες συνετελέσθη ένα νέο έγκλημα μια απίστευτη προδοσία...
Η άξια "νέα κυβέρνηση Σημίτη"| και η εσωτερική τρόικα τροποποίησαν την δανειακή του 2010...

ΠΑΓΚΑΛΕ, ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΤΡΩΤΕ!


PAGKALOS-KOKORETSI



Στο βιβλίο του "Μαζί τα φάγαμμε"  ο κ. Πάγκαλος σημειώνει:
«Εχουμε ακούσει ότι θα δοθούν 600 δισ. ευρώ από ομογενείς της Αμερικής, 350 δισ. ευρώ που μας οφείλουν οι Γερμανοί για πολεμικές αποζημιώσεις (ενώ ουδείς ζητάει σοβαρά και μεθοδευμένα τα 100 δισ. που όντως μας οφείλουν από το κατοχικό υποχρεωτικό δάνειο), 1.000 δισ. που έχουμε να λάβουμε από τα πετρέλαια που θα βρούμε και θα εκμεταλλευτούμε αορίστως».

Και συνεχίζει: «Αλλα 900 δισ. που θα βγάλουμε από την εκμετάλλευση κοιτασμάτων χρυσού, ουρανίου, όσμιου και άλλων πολύτιμων μετάλλων, 350 δισ. από την εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, 200 δισ. από τον θησαυρό του Αλή Πασά που θα τον βρούμε στον βυθό της Λίμνης των Ιωαννίνων, 300 δισ. ο θησαυρός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ομοίως θα βρούμε σε γνωστή στους ειδήμονες τοποθεσία και τέλος 1.000 δισ. που μπορεί να εισπράξουμε από τα Ελοχίμ, την Ατλαντίδα, τους Πελασγούς και άλλα περίεργα όντα και πολιτισμούς».
Λεφτά υπάρχουν, δηλαδή; Όχι κ. Πάγκαλε. Εμείς ξέρουμε και από το ειδικό σου βάρος, ότι υπάρχουν κοκορέτσια και αρνιά! Για λεφτά άστα, τα φάγατε μόνοι σας! Και τώρα πάλι τα τρώτε από τον λαό!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ!!!

dendias
ΟΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΟΡΕΣΙΒΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ
Με αφορμή το μακελειό στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ...
Ο Δένδιας, ανακοίνωσε προ ημερών, με μη αποκρυπτόμενο κομπασμό ότι -επί τέλους οι ΄Ελληνες βουλευτές θα οπλοφορούν και εντός της Βουλής! Κι ούτε ένας δεν έκανε την παραμικρή ένσταση από τους 300! Ούτε ένας,  έτσι για την τιμή της όποιας παιδείας κουβαλάει. Το μόνο ///όπλο των πεπαιδευμένων , των πνευματικών ανθρώπων, ή έστω αυτών που θέλουν να σώσουν το έθνος,  είναι ο λόγος κι όχι τα κουμπούρια! Αυτά δεν μάθανε στα κολέγια που σπούδασαν;
Ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ευγνώμονες προς τον κουζουλό της Κέρκυρας, που χωρίς να το θέλει ...ξεβράκωσε και τους τριακόσιους συναδέλφους του της Βουλής! Τους απογύμνωσε παντελώς, αποκάλυψε την απίστευτη ένδειά τους ..
Αν και απίστευτα φαφλατάδες, ο λόγος δεν τους αρκεί... δεν πιάνει τόπο!  Τους πήραν όλοι χαμπάρι.. Με την κουμπούρα στην τσέπη ή στο ζουνάρι τους όμως, θα αισθάνονται ασφαλέστεροι,  μια κι έρχονται δύσκολες μέρες και για τους 300. Καλού κακού ας κάνουν άμεση χρήση του "δώρου" κι εντός της βουλής σαν προπόνηση σκοποβολής ας πούμε, ώστε να ξεκαθαρίσει ο ορίζοντας από την αγενή, παρουσία τους, εκτός των λοιπών που τους έχει χρεώσει ο λαός.
press-bank.blogspot.gr

ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. 55ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΤΙΚΑ ΤΕΙΧΗ

enetika-teixi
Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει μια 55χρονη γυναίκα πηδώντας από τα Ενετικά Τείχη, στο Ηράκλειο. Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αρχικά βαρύτατα τραματισμένη, κατέληξε τελικά λίγο μετά τις 6 το απόγευμα η Ηρακλειώτισσα Μ.Ν. .
Σύμφωνα με το prιsmanews.gr η άτυχη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τα τείχη, πίσω ακριβώς από το άγαλμα του Βενιζέλου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.
Έτσι, την εντόπισαν οι διερχόμενοι οδηγόι στη Λεωφόρο Ικάρου και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του θανάτου.

TO VIDEO ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΣΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ

 

makeleio.gr
video-arximandritis1

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ: "ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ 60.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ"

paidikos paidia xaroumena
Επιχείρηση ακύρωσης στην Ολομέλεια της απόφασης του Ζ΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία τινάζεται στον αέρα το πρόγραμμα δωρεάν φιλοξενίας 60.000 παιδιών σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς όπως επίσης και στα ΚΔΑΠ, που είναι αποτέλεσμα της συμφωνίας υπουργείου Εργασίας-ΚΕΔΕ,* έχει ξεκινήσει το υπουργείο Εργασίας.
Πρόκειται στην ουσία για προσπάθεια διόρθωσης των αστοχιών της ΕΕΤΑΑ η οποία, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, με τις συνεχείς τροποποιήσεις των προκηρύξεων τόσο ως προς το ύψος της χρηματοδότησης της δράσης όσο και ως προς το διαθέσιμο ποσό ανά παιδί, έδωσε το δικαίωμα αμφισβήτησης της συμφωνίας.
Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του υπουργείου έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με την ηγεσία του Ανώτατου Δικαστηρίου, η οποία «έχει διαβεβαιώσει ότι από τη στιγμή που η συμφωνία ΚΕΔΕ - υπουργείου αφορά το δημόσιο συμφέρον η αντιμετώπιση από την Ολομέλεια η οποία λαμβάνει και τις τελικές αποφάσεις θα είναι θετική».
Έτοιμη και Υπουργική Απόφαση
Οι ίδιες πηγές του υπουργείου Εργασίας διαβεβαιώνουν μέσω της aftodioikisi.gr ότι «δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα για τα 60.000 παιδιά, καθώς η απόφαση του Ζ΄ κλιμακίου είναι απλώς εισηγητική προς την Ολομέλεια η οποία θα λάβει την απόφαση που θα ισχύσει τελικώς».
Ωστόσο, αν παρά τις διαβεβαιώσεις η απόφαση της Ολομέλειας είναι παρόμοια με αυτή του Ζ΄ κλιμακίου το υπουργείο Εργασίας έχει ήδη έτοιμη Υπουργική Απόφαση με βάση την οποία το πρόγραμμα θα συνεχίζεται κανονικά.
Παραδέχεται καθυστερήσεις η ΕΕΤΑΑ
Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ έχουν ήδη κατατεθεί από φορείς - δομές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:
1. «Αίτηση ανάκλησης στο Ελεγκτικού Συνεδρίου κατά της Απόφασής του Ζ΄ Κλιμακίου (Πράξη 387/31-8-2012).
2. Αίτηση Ασφαλιστικών μέτρων ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας.
Με την ίδια ανακοίνωση η ΕΕΤΑΑ παραδέχεται πάντως ότι υπάρχει καθυστέρηση στην υπογραφή των Συμβάσεων μεταξύ των Φορέων και της ΕΕΤΑΑ που αφορά τη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2012-2013, η οποία οφείλεται στην απόφαση του Ζ΄ Κλιμακίου και στην αναμονή των αποφάσεων επί των αιτήσεων ανάκλησης και των σαφαλιστικών μέτρων.
Δαλλαπόρτα: Δε θα υπάρξει πρόβλημα
Στο ίδιο μήκος κύματος με τις πηγές του υπουργείου Εργασίας που μίλησαν στην aftodioikisi.gr κινήθηκε λίγες ώρες αργότερα και η γενική γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας, Άννα Δαλλαπόρτα, τονίζοντας ότι η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη, θα ασκηθεί αίτηση ανάκλησης στο Ελεγκτικό Συνέδριο και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το έργο να υλοποιηθεί κανονικά.
Η κ. Δαλλαπόρτα, αναφέρει επίσης ότι, «οι οριζόντιες μειώσεις που επιβλήθηκαν με στόχο να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες εργαζόμενες μητέρες σε μία εποχή τρομακτικής δημοσιονομικής κρίσης και έλλειψης πόρων για χρηματοδότηση δομών παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και εφήβων έγιναν μετά από διαβούλευση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των αντίστοιχων φορέων κατά την οποία εξασφαλίσθηκε η συναίνεσή τους».
«Σε κάθε περίπτωση», τονίζει η Α. Δαλλαπόρτα «το υπουργείο Εργασίας και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, ως δικαιούχος της πράξης, προβαίνουν ήδη σε συγκεκριμένες άμεσες ενέργειες για την ομαλή διευθέτηση του ζητήματος, η ομαλή εξέλιξη του οποίου αποτελεί προτεραιότητα τόσο του υπουργείου Εργασίας όσο και της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων. Άλλωστε, λόγοι υπέρτατου δημοσίου συμφέροντος επιβάλλουν την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου».
aftodioikisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ!

SAMARAS-STOYRNARAS
Ανάπτυξη δεν προέβλεψε ο Σαμαράς μετά την εκταμίευση της δόσης; Ανάπτυξη, τα πρώτα λουσιαστικά σημ΄δια της οποίας θα γίνου ορατά στο τέλος του 2013! Έτσι ακριβώς είπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός!
Όχι, ο ανθρωπος δεν είναι γκα-γκα, απλά συνεχίζει να εξαπατά τον κοσμάκη με ψέματα και πομφόλυγες! Τις λέει και ξερει ότι κάποιους χαχόλους θα πείσει.
Ιδού λοιπόν ποια θα είναι η ...ανάπυτξη που προβλέπει ο Σαμαράς. Πριν από αυτόν τα έχει προβλέψει η Citigroup.
Οι προβλέψεις λοιπόν της Citigroup για την Ελλάδα είναι εφιαλτικές, καθώς η αμερικανική τράπεζα προβλέπει εκτίναξη των ποσοστών ανεργίας στο 40% το 2015, ενώ δίνει 60% πιθανότητες στο σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επομένων 18 μηνών!
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε εμπιστευτική έκθεση της Citi που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ελλάδας μειώνεται φέτος κατά 7,2%, ενώ το 2013 προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 7,4%, το 2014 κατά 11,8% και θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2015 οπότε προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 3,7%. Για τη Citi, η Ελλάδα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2016 οπότε προβλέπει ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 1,6%.
Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία όλο το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα και θα χρειαστεί να ληφθούν αυτόματα νέα μέτρα.
Το πρόγραμμα έχει ήδη τιναχτεί στον αέρα μια και το 2013 θα είναι πολύ χρονιά που η πολιτική Σαμαρά-Στουρνάρα θα αφήσει καμμένη γη παντού!!! 
Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μισθωτοί και συνταξιούχοι όλων των ταμείων θα κληθούν να πληρώσουν μέτρα ύψους 9,3 δισ. ευρώ. Οι απώλειες στα εισοδήματά τους θα προέλθουν από τις περικοπές μισθών και συντάξεων και από τις μειώσεις επιδομάτων από την 1η Ιανουαρίου 2013 καθώς και από πετσόκομμα των ειδικών μισθολογίων (γιατροί, δικαστές, πανεπιστημιακοί, ένστολοι) που θα ισχύσουν αναδρομικά από τον Αύγουστο 2012.
Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί το φορολογικό που ήδη κατατέθηκε στη βουλή και προβλέπει την υπέρμετρη αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα των περισσοτέρων φυσικών προσώπων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Αυτή θα είναι η ...ανάπτυξη Σαμαρά!
makeleio.gr

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ...ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΡΕ! ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ"!!!




Πολιτικά καταγέλαστος, συνεχίζει να πιπιλάει παραμύθια και ψέματα! ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΚΕΤΟΣ!


 Σε συνέντευξη Τύπου από τις Βρυξέλλες, μία ημέρα μετά την απόφαση του Eurogroup που δίνει το «πράσινο φώς» για την εκταμίευση της δόσης, ο Πρωθυπουργός της συμφοράς συνέχισε τις ίδιες πολιτικές γελοιότητες, αισθανόμενος υπερήφανος και επιτυχημένος!!!!   
Προσέξτε τι είπε ο νέος, μετά τον ΓΑΠ, σωτήρας της χώρας: Αναφερόμενος στην εκταμίευση της δόσης, ύψους 34,3 δισ. ευρώ, τη Δευτέρα, τόνισε ότι "Θα επηρεάσει τη ζωή όλων, θα φρενάρει την ύφεση, ενώ θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, θα αλλάξει η ψυχολογία και θα δοθεί ελπίδα κυρίως στα νέα παιδιά"!!!
Άει...μην πούμε καμιά βαριά κουβέντα! Τολμά και μιλάει ότι θα δοθεί ελπίδα στα μικρά παιδιά, το μέλλον των οποίων υποδούλωσε και τα οποία θεωρεί ως τεκμήριο για μεγαλύτερη φορολόγηση, το δε επίδομα των πολύτεκνων οικογενειών το έκανε φύλλο και φτερό! 
Είναι ή δεν είναι ψεύτης κα, πολιτικά γελοίος; Εξαπατά ακόμη τον λαό!
Συνέχισε τα ψέματά του: Επανέλαβε ότι οι οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες θα καλυφθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους, τους επόμενους μήνες, και στο σύνολο τους το 2013!!! 
Ποιους κοροϊδεύεις πάλι ρε; Ο ΟΠΑΔ, το ΤΥΔΚΥ, ο Οίκος του Ναύτου κι ένα σωρό άλλα ταμεία έχουν φεσώσει τους ιδιώτες και αφού συγχωνεύτηκαν στον ΕΟΠΥΥ, έκαναν...γαργάρα όλα τα χρέη τους και έχεις το θράσος να εμπαίζεις εκατοντάδες χιλιάδες ιδιώτες με ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα εξοφληθούν μέσα στο 2013;;;
ΨΕΥΤΗ!!!

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


RAIAN

Γιος δασκάλας ήταν σύφμωνα με τα αμερικανικά δίκτυα ο δράστης που σκότωσε 27 ανθρώπους, 18 παιδιά και 9 ενήλικους, ανάμεσά τους και η μητέρα του η οποία δίδασκε την ώρα του Μακελειού. 
Στο βίντεο ντοκουμέντο εφμανίζεται ο δράστης μαζί με έναν φίλο του. Ο δράστης Ράιαν Λάντσα λίγο πριν μπει στο σχολείο και σκορπίσει τον θάνατο, φαίνεται ότι πέρασε πρώτα από το σπίτι του πατέρα του τον οποίο επίσης σκότωσε. 
Μάλιστα σύφμωνα με τις μαρτυρίες η τάξη η οποία ξεκλήρισε κυριολεκτικά ήταν η τάξη στην οποία η μητέρα του ήταν δασκάλα. Τα κίνητρά του παραμένουν ακόμα άγνωστα! 
makeleio.gr
Παρακολουθήστε το βίντεο ντοκουμέντο: 

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΗΚΕ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ


KON7

20χρονος ο δράστης που σκότωσε με μανία 26 ψυχές! 
«Μια ολόκληρη τάξη αποδεκατίστηκε» αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, έπειτα από την επίθεση που εξαπέλυσε ένας ένοπλος στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Νιούταουν στο Κονέκτικατ, σκοτώνοντας συνολικά 26 ανθρώπους, ανάμεσά τους και 20 παιδιά.
KON
Την ώρα των πυροβολισμών βρίσκονταν στο σχολείο περί τους 600 μαθητές ενώ μεταξύ των νεκρών είναι επίσης ο διευθυντής του σχολείου και ο σχολικός ψυχολόγος.
KON2
Σε αίθουσα του σχολείου βρέθηκε και το πτώμα του δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 20χρονο ο οποίος κατοικούσε στην περιοχή και «συσχετιζόταν» με το σχολείο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό είχε επάνω του τέσσερα όπλα, ανάμεσά τους και μια ημιαυτόματη καραμπίνα και φορούσε αλεξίσφαιρο.
KON6
KON5


Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ...ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ!


Κάποιος μας ενημέρωσε ότι ο Νικολάου ...τά'χει πάρει τόσο πολύ στο κρανίο επειδή ο Ξύδης άλλαξε το σήμα του Χολαργού και αφαίρεσε από το έμβλημα του Περικλή, ώστε κυκλοφορεί στους δρόμους, φορώντας στο στήθος το μετάλλιο του προηγούμενου Δήμου, που απεικόνιζε τον μέγιστο ιδρυτή της Δημοκρατίας, Περικλή!
Εμείς δεν είμαστε βέβαιοι για το αν ο Νικολάου περιδιαβαίνει τους δρόμους με το μετάλλιο του Περικλή στο στήθος, δεν αποκλείεται όμως να το κάνει. Διότι το ότι τα έχει πάρει στο κρανίο αυτό είναι βέβαιο, όπως και το ότι εμείς τουλάχιστον τον είδαμε και τον φωτογραφίσαμε στην εκδήλωση με  τα ιστορικά κειμήλια των Βαλκανικών Πολέμων. 
Το να τα...παίρνει στο κρανίο με το θέμα του Περικλή, το δικαιολογούμε, αυτό που όμως δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε είναι το να καλεί την Αστυνομία να συλλάβει και να σύρει στα κρατητήρια τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο! 

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕ 11 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ!







Μέλος συμμορίας που κατεζητείτο από την αστυνομία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, εντοπίστηκε από αστυνομικούς  στο σπίτι του.
Ο Duenez, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έφτασε μετά από λίγο με το αυτοκίνητό του. Αν και οι αστυνομικοί του είπαν να παραμείνει ακίνητος, αυτός βγήκε από το αμάξει κρατώντας μαχαίρι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.
Τότε ο αστυνομικός τον πυροβόλησε 11 φορές. Λες και σκότωνε τον King Kong!!!
Στο βίντεο ακούγονται οι προειδοποιήσεις του αστυνομικού και μετά από λίγο εμφανίζεται η σύζυγος του νεκρού...
Η οικογένεια του Duenez καταγέλλει ότι ο αστυνομικός δεν είχε λόγο να πυροβολήσει.
Δείτε το βίντεο που σοκάρει και δημιουργεί ένα ερώτημα: Τελικά ποιος από τους δύο είναι πιο κακοποιός;
makeleio.gr

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ...ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ!!!


Λόγω ...μεγάλου αριθμού στο πινάκιο (Η 11), η αγωγή της πρώην δικαστού Ευγενίας Τσαρμποπούλου κατά του εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Μάκη Βραχιολίδη, δεν κατέστη δυνατόν να εκδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Αποτέλεσμα αυτού ήταν γύρω στις 2.10 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου να αρχίσει να ανακοινώνει τις αναβολές των υποθέσεων. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι μόλις ο πρόεδρος του Δικαστηρίου φώναξε τα ονόματα της εναγούσης Ευγενίας Τσαρμποπούλου και του εναγομένου Μάκη Βραχιολίδη για να πάρει τις καθιερωμένες παρουσίες, προκάλεσε εντύπωση όταν πρότεινε στην πλευρά της εναγούσης, να ματαιώσει την δίκη:! "Μήπως θέλετε να την ματαιώσετε;"
Η απάντηση του δικηγόρου της κ. Τσαρμποπούλου, ο οποίος προφανώς ήταν σε απόλυτη συνεννόηση μαζί της, ήταν άμεση: "Όχι, θέλουμε να εκδικάσουμε την υπόθεση"!!!
Βγαίνοντας μάλιστα από την δικαστική αίθουσα, η κ. Τσαρμποπούλου, περνώντας δίπλα από τον Μάκη Βραχιολίδη, είπε με χαρακτηριστικό ύφος προς τον συνήγορό της: "Αυτός είναι ο κύριος που έγραψε αυτά τα...ωραία πράγματα για μένα"!
Έλα όμως που πίσω από την κ. Τσαρμπούλου περνούσε ο Πέτρος Καραμανέας, μάρτυρας υπεράσπισης του Βραχιολίδη, ο οποίος απευθυνόμενος στον εκδότη του Άνεξάρτητου Παρατηρητή", αντέτεινε: "Μάκη, αυτή είναι η κυρία που σου έλεγα"!
Αναβολή λοιπόν για τα...Χριστούγεννα του 2013 έδωσε ο πρόεδρος του Πολυμελούς Πρωτοδικείου. Και εάν φανταστεί κανείς ότι και του χρόνου είτε με κάποια απεργία είτε με αντίστοιχη λόγω ωραρίου αναβολή, είναι πιθανόν η υπόθεση να τραβήξει μερικά ακόμη χρόνια! Ίσως να πει κανείς ότι θα είναι και καλύτερα: να έχουμε ξεχρεώσει το χρέος μας προς τους δανειστές και να πιάσουν τόπο τα λεφτά που ζητεί η κ. Τσαρμποπούλου! 
Εμείς όμως υποβάλλουμε ένα απλό ερώτημα: Αφού η κ. Τσαρμποπούλου ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την  αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής της, η οποία όπως πιστεύει εθίγη, γιατί δεν υπέβαλε μήνυση; Εάν το είχε κάνει το 2008 όταν και τα επίμαχα δημοσιεύματα, τώρα η υπόθεση θα είχε λήξει! Κατέθεσε όμως ΜΟΝΟΝ αγωγή μετά από 4 σχεδόν χρόνια!!! Επί τόσα χρόνια γιατί δεν ενδιαφερόταν για την αποκατάσταση της τιμής και υπόληψή της;;; 

Τελικά μήπως, λέμε μήπως, η όλη "αποκατάσταση" έχει σχέση μόνο με τα 100.000 ευρώ που απαιτεί μέσω της αγωγής της; Και γι΄αυτή την αποκατάσταση είναι διατεθειμένη να περιμένει μέχρι το 2020! Οπότε ...ξεχρεώνουμε και το χρέος μας!!!
    

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ" ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

 ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΙ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ Ν. ΥΟΡΚΗΣ!
Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει, όπου θέλει ή να μην πιστεύει. Το να «χτυπιέται», όμως, η οποιαδήποτε πίστη χλευαστικά, παραπέμπει σε σκοταδιστικές μεθόδους, οι οποίες στοχοποιούν ανθρώπους, προκειμένου να φοβούνται να πουν την άποψή τους, μήπως και χαρακτηριστούν από τους ξερόλες του πλανήτη.
Οι Αμερικανοί αθεϊστές, μια… μη κερδοσκοπική οργάνωση ξεσήκωσε τους δρόμους της Νέας Υόρκης, αναρτώντας γιγαντοαφίσες (με τι λεφτά;) σε διάφορα σημεία της πόλης, καλώντας τον κόσμο να κρατήσει τα «χαρούμενα (merry)» και να αφήσει τον «μύθο, Χριστoύγεννα (Christmas)». Με λίγα λόγια να κρατήσει τον καταναλωτισμό και ν’ αφήσει την ουσία, χωρίς μάλιστα να την ψάξει.
Ο David Silverman πρόεδρος των ΑΑ αναφέρει για την αφίσα ότι ένα μεγάλο μέρος των Χριστιανών μη-πιστών είναι εγκλωβισμένοι στην θρησκεία των οικογενειών τους. Τι γίνεται όμως με τους κατ’ επιλογήν χριστιανούς; Ή αυτοί δεν υπάρχουν;
Και ας πούμε ότι ο Χριστιανισμός, απαγορεύεται ή σβήνεται από παντού, κάτι που πολλοί θα το ήθελαν. Τότε τι; Λύθηκε το παγκόσμιο πρόβλημα; Τερματίζεται η παγκόσμια διαπλοκή; Χορταίνουν τα πεινασμένα παιδάκια απανταχού; Πέφτουν οι φόροι; Σταματούν τα πυρηνικά; Ας σοβαρευτούν μερικοί και ας δουν τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, από το να το παίζουν ακτιβιστές…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ CODEX ALIMENTARIUS;


codexdees
ρεπορτάζ του Μάκη Βραχιολίδη. 
Μιλάει αποκλειστικά ο Paul Anthony Taylor που πρόσφατα επισκέφτηκε την Αθήνα.
Δηλητήρια και τροποποιημένα προϊόντα στο πιάτο μας, με τη... βούλα της Ε.Ε. και του ΠΟΥ!!!
codex alimentarius
Ο απόλυτος έλεγχος στη διατροφή μας με κατευθυντήριες γραμμές, υπαγορευμένες από το Codex Alimentarius.
Η παγκοσμιοποίηση καθορίζει τι θα φάμε και τι όχι!
Για ποιο λόγο μας απαγορεύουν να φυτέψουμε πατάτες και το αναγράφουν σχετικές ετικέτες σε όλα τα S. Markets;
Την Κυριακή μην χάσετε την αποκάλυψη!

ΣΟΚ ΓΙΑ 61.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

paidikos-stathmos
Περίπου 61.000 παιδιά κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός δημόσιων και ιδιωτικών παιδικών σταθμών, καθώς το Ζ' Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου αποφάσισε την ακύρωση της σύμβασης για χρηματοδότηση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών από το ΕΣΠΑ για τη δωρεάν φιλοξενία τους.
Η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου ελήφθη μετά από προσφυγή τεσσάρων ιδιωτικών παιδικών σταθμών κατά της νέας ρύθμισης που έκανε το υπουργείο Εργασίας στο πρόγραμμα. Το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ότι οι συνεχείς τροποποιήσεις οδήγησαν σε σαφή αλλαγή των όρων του προγράμματος, κάτι που κρίθηκε αντίθετο με τις αρχές της χρηστής διοίκησης.
Έτσι, στον «αέρα» βρίσκονται τα κονδύλια ύψους 140 εκατ. ευρώ για τους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και δεδομένου ότι οι δήμοι δεν μπορούν να καλύψουν τις αναγκαίες δαπάνες, οι γονείς θα αναγκαστούν είτε να πληρώσουν εξ ολοκλήρου το κόστος φιλοξενίας των παιδιών τους, είτε να πάρουν τα παιδιά τους από τους παιδικούς σταθμούς.
makeleio.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΜΑΣ!!!

 Είναι φράσεις που μέχρι πριν τρία χρόνια τις χρησιμοποιούσαμε πολύ συχνά, για να περιγράψουμε εικόνες και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας. Σήμερα έχουν εξαφανιστεί από το φρασεολόγιό μας, λίγο πριν εξαφανιστούμε και εμείς. Ο κατάλογος που ακολουθεί μπορεί άνετα να εμπλουτιστεί από την πλούσια εμπειρία του καθενός. Εικόνες και καταστάσεις που έπαψαν να υπάρχουν, φράσεις που απέδρασαν από τις συζητήσεις μας...
 Πού να βρεις τέτοια ώρα ταξί.
Με πήραν τηλέφωνο από την τράπεζα και μου είπαν ότι εγκρίθηκε το δάνειο σπιτιού.
Σήμερα ο προϊστάμενος μου ανακοίνωσε αύξηση μισθού.
Ήμουνα για ψώνια στα μαγαζιά.
Φούλαρα το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου.
Γέμισα τη δεξαμενή πετρέλαιο για όλο το χειμώνα.
Σήμερα στη δουλειά μάς έδωσαν το ετήσιο μπόνους.
Μου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας. Έχω επιστροφή.
Βρήκα δουλειά!
Το ΜΕΓΚΑ είναι το πιο έγκυρο κανάλι!
Προτιμήσαμε να πάρουμε σπίτι με δάνειο. Οι δόσεις πια είναι σαν ενοίκιο.
Άνοιξα λογαριασμό καταθέσεων, στην τράπεζα.
Ευτυχώς στην Αθήνα δεν έχουμε αστέγους, όπως έχουν οι άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Άσε, κερνάω εγώ σήμερα.
Αν κόψεις λεφτά από τον Έλληνα θα ξεσηκωθεί. Κανείς δεν θα το τολμήσει να του περικόψει μισθό και επιδόματα, γιατί θα γίνει χαμός. Είναι ατίθασος ο Έλληνας. Και υπερήφανος.
Έγραψα το παιδί στο ιδιωτικό σχολείο, στο φροντιστήριο, στα αγγλικά και το χορό.
Έχω πάντα φυλαγμένα στο σπίτι δυο τρεις χιλιάδες ευρώ, για μια άμεση ανάγκη.
Καλές δουλειές! (σε εγκαίνια μαγαζιού).
Πάω κάθε μέρα στη δουλειά με το αυτοκίνητο. (δύο στα δύο)
Τι να το κάνω το ποδήλατο;
Μα, δεν βλέπεις ότι το γάλα έχει λήξει; Πέτα το μην πάθουμε τίποτα.
Τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου; (σε ανυποψίαστα παιδάκια)
Σου έχω αφήσει λεφτά για να πληρώσεις το ΤΕΒΕ.
Πετάξου ως το φαρμακείο για να πάρεις το φάρμακο που πρέπει.
Με καλύπτει η συλλογική σύμβαση εργασίας.
Θα λείψουμε για τριήμερο.
Ήμουνα σε συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη. Ήταν πολλοί επώνυμοι εκεί. Είδαμε και τον Μανώλη Καψή.
Χαθήκαμε, τι έγινε; Έχω πολλή δουλειά τις τελευταίες μέρες. Πνίγομαι.
Απολύθηκε, αλλά τουλάχιστον, μετά από τόσα χρόνια, πήρε καλή αποζημίωση.
Ο Κουβέλης είναι σοβαρός πολιτικός.
Τι να πουν και οι Ισπανοί με 20% ανεργία;
Βρήκε και δεύτερη δουλειά για συμπλήρωμα. (για τον νιόπαντρο ανιψιό)
Σε δύο χρόνια βγαίνω στη σύνταξη. (λόγια ενός αφελούς 62χρονου)
Ε, δεν είμαστε όλοι αριστεροί σαν και εσάς, κύριε Ψαριανέ! (φράση από τηλεοπτικό πάνελ).
Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη. (Η ειρωνεία εδώ και για την πολλή δουλειά αλλά και για τον αφέντη)

Τέλος,
Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Ούτε φασίστες.
Και…
…Είστε τυχεροί, παιδί μου, που δεν ζήσατε πείνα και κατοχή…

ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Γράφει ο Θανάσης Αυγουρόπουλος
 δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού 



Τα τελευταία χρόνια πολλοί συνδημότες μας ρωτάνε: «Σήμερα που οι πάντες βιώνουν τα οδυνηρά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης, τι κάνει η Εκκλησία;».
Προσωπικά, επειδή είμαι απ΄αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Εκκλησία μας κάνει αρκετά και οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν είναι ενημερωμένοι, είμαι υποχρεωμένος να αναδημοσιεύσω απόσπασμα από την τελευταία σχετική ανακοίνωση του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου του Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης:




 «Γεύμα αγάπης: Κάθε μεσημέρι (από Δευτέρα έως και Σάββατο), στις 12.30, στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης προσφέρεται γεύμα αγάπης σε 52 αδελφούς μας. Συνολικά από τον Μάϊο, έχουν προσφερθεί 4.500 μερίδες φαγητού, απ΄ τις οποίες 1.337 μέσα στο μήνα Οκτώβριο.
Κοινωνικό παντοπωλείο: Στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης, γίνεται διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης:
·         καθημερινά από 11 π.μ. έως 13.00 μ.μ. για έκτακτες περιπτώσεις και
·         σε τακτική βάση σε 47 οικογένειες κάθε 15 του μήνα και σε 43 οικογένειες κάθε 30 του μήνα.
·         με κατ΄οίκον παράδοση, σε οικογένειες με κινητικά προβλήματα.
Στο 10μηνο του 2012, προσφέρθηκαν στις 15 και 30 κάθε μήνα 755 τσάντες και σε έκτακτες καθημερινές περιπτώσεις 212 τσάντες με τρόφιμα.
Διανομή ρούχων και υποδημάτων: Στο Κέντρο Ενοριακής Αγάπης γίνεται επίσης διανομή ρούχων, υποδημάτων, ειδών οικιακής χρήσης και παιχνιδιών σε ενδεείς αδελφούς μας. Το περίσσευμα προσφέρεται σε κοινωφελή ιδρύματα. Μέχρι τον Οκτώβριο, είχαν προσφερθεί ενδύματα, υποδήματα και παιχνίδια, σε 413 συνανθρώπους μας, ενώ το περίσσευμα που αποτελείτο από 336 κούτες, προσφέρθηκε στο φιλανθρωπικό κατάστημα Ταβιθά, το οποίο ενδύει δωρεάν αστέγους και λοιπούς ενδεείς συνανθρώπους μας.
Τακτική διανομή οικονομικών βοηθημάτων: Στις 15 κάθε μήνα διανέμονται χρηματικά βοηθήματα σε 27 ενορίτες μας (οικογένειες και ανέργους) που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Συνολικά μέχρι τέλος Οκτωβρίου, το ποσό έφτασε στα 17.750 ευρώ.
Έκτακτα οικονομικά βοηθήματα: Προσφέρονται καθημερινά (κατόπιν ελέγχου), ποσά για την αντιμετώπιση σοβαρών έκτακτων αναγκών, όπως λογαριασμοί Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., ενοίκια, οδοντιατρικές και ιατρικές δαπάνες, έξοδα κηδείας κ.ά., τα οποία ανήλθαν (έως 31/10) σε 7.450 ευρώ.
Σχολικά είδη σε μαθητές: Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο, συνέχισε τη στήριξη σε μαθητές οικογενειών που χρήζουν βοηθείας, για την αγορά των απαραίτητων σχολικών ειδών, όχι μόνο στην έναρξη αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, η οποία έφθασε τα 1.895 ευρώ, μέχρι τέλους Οκτωβρίου.
Επιπρόσθετα, έστειλε επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, ζητώντας τη συνδρομή τους για την από κοινού αντιμετώπιση περιπτώσεων μαθητών με σοβαρά οικονομικά προβλήματα ή ακόμη και κρουσμάτων υποσιτισμού.
Υποτροφίες σε φοιτητές: Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα στην αγωνία και τις προσπάθειες 14 φοιτητών και σπουδαστών της ενορίας μας, με την προσφορά οικονομικού βοηθήματος κάθε 15 του μήνα, για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους. Συνολικά δαπανήθηκαν 14.000 ευρώ.
Ενοριακή τράπεζα αίματος: Χάρις στις δύο αιμοδοσίες που γίνονται κάθε χρόνο στην ενορία μας – άνοιξη και φθινόπωρο – μπορούμε και καλύπτουμε τις ανάγκες σε αίμα ασθενών ενοριτών μας, οι οποίοι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή της ζωής τους, αισθάνονται έμπρακτη την αγάπη και το ενδιαφέρον της Εκκλησίας μας. Στις δύο φετινές αιμοδοσίες, προσήλθαν 175 εθελοντές και συγκεντρώθηκαν 122 φιάλες αίματος, από τις οποίες, μέχρι σήμερα, έχουν ήδη διατεθεί οι 72.
Όμως υπάρχουν και ανάγκες που εμείς δεν ξέρουμε! Για αυτό θέλουμε να μας βοηθήσετε:
Εάν γνωρίζετε, στην γειτονιά σας ή στην πολυκατοικία σας, κάποιον ενορίτη μας, που έχει ανάγκη, μη διστάσετε να ενημερώσετε το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού».