Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΡΙΟ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ!


233.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΒΑΣΕΙΟ

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί  εν μέσω «θέρους»   και εν μέσω, της πιο δύσκολης Οικονομικής  κρίσης,  η οποία μαστίζει κάθε νοικοκυριό στην Πόλη μας , ότι η Δημοτική Αρχή θα «Λάμβανε  απόφαση»  για να εκτελέσει έργα, επισκευής  στο Γιαβάσειο αξίας 233.000 Ευρώ?
Πώς ο άνεργος, ο πεινασμένος και εξαθλιωμένος συμπολίτης μας, να μην «αγριέψει» όταν προκαλείται με τέτοια εξωφρενικά ποσά τα οποία  προορίζονται για απευθείας αναθέσεις έργων  στην τοπική αυτοδιοίκηση;
Ό,τι και να πιστεύουμε είναι καλό να είμαστε φρόνιμοι, γιατί οι καιροί άλλαξαν και η κοινωνία δεινοπαθεί οικονομικά και δε δίνει συγχωροχάρτι σε κανέναν, αντίθετα θα στείλει στο «πυρ το εξώτερον» τα πρόσωπα που έχουν τέτοιες συμπεριφορές.
Ας κοιτάξουμε να νοικοκυρέψουμε τους δήμους μας, αντιμετωπίζοντας τα απλά και καθημερινά  προβλήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες.
Επιτέλους το «μάρμαρο», δεν το αντέχει και δεν  το  μπορεί να το πληρώνει μια ζωή, η κοινωνία .

Φώτης Αλεξόπουλος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Αγίας Παρασκευής

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. ΤΙ ΕΙΠΑΝ

Αγαπητοί φίλοι, δημότες Αγίας Παρασκευής,
όπως σας έχουμε διαβεβαιώσει, το ζήτημα απομάκρυνσης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. από την πόλη μας αποτελεί ένα θέμα το οποίο παρακολουθούμε στενά.
Με συνέπεια στο λόγο μας, πραγματοποιήσαμε εχθές -Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013- το πρωί συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να συζητήσουμε  θέματα παροχής υγείας που αφορούν τους δημότες μας. Στη συνάντηση με τον Υπουργό, συμμετείχαμε -μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα συνεργασίας και κοινού ενδιαφέροντος-  ο υπογράφων, τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο επικεφαλής τής παράταξης «Πρωτοβουλία Ευθύνης» Δημήτρης Αλεφαντής και ο δημότης Αγίας Παρασκευής και σύμβουλος του υπουργού υγείας σε θέματα Ε.Κ.ΕΠ.Υ , Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί.
 
Μέσα από τη διεξοδική συζήτηση που είχαμε με τον Υπουργό, καταφέραμε να αποκομίσουμε τα εξής:
 
  1. Τη ρητή διαβεβαίωση πως ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα παραμείνει ως έχει στο κτήριο της Μεσογείων.
 
  2. Την αμοιβαία αποδοχή για προσπάθεια δημιουργίας, σε συνεργασία με τον Υπουργό και το Ε.Κ.ΕΠ.Υ.,  στην πόλη μας ενός  νέου φορέα, ο οποίος θα προσφέρει  στους δημότες μας περαιτέρω παροχές υγείας.

Βασίλης Γιαννακόπουλος
τ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΜΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΪ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !


Μηνύθηκαν για υπεξαγωγή δικαστικού εγγράφου (απολογίας Κασιδιάρη) μετά χρήσεως, Παραβίαση Μυστικότητας Ανάκρισης και Δικαστικής Συνεδρίασης, Κίνδυνο Δημόσιας Τάξης κλπ. και διώκονται με την ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ...
Ποιός είναι ο ΜΗΝΥΤΗΣ;

Χθές το βράδυ η Ι. Μάνδρου διάβαζε στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου από φωτοτυπία του δικαστικού εγγράφου κατά λέξη τις ερωτήσεις των εισαγγελέων και ανακριτών στον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής....καταιγιστικές εξελίξεις.   

Νεώτερα: Η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη, Παύλο Σαράκη, ο οποίος αφού δήλωσε άγνοια για την μήνυση σε βάρος Ευαγγελάτου-Μάνδρου, είπε ότι αυτή μπορεί να έχει γίνει αυτεπάγγελτα από την Εισαγγελία.
 

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ!

Η μάνα γελάει  τραβώντας το βίντεο, αλλά είναι τουλάχιστον απρόσεκτη. Αυτό που ένανε ο μικρός στον αδερφό του, εάν δεν ήταν εκεί να τραβάει βίντεο και έπλενε τα πιάτα στην κουζίνα, τότε μπορεί να είχαν θρηνήσει και ανθρώπινη ζωή.
Δείτε για να καταλάβετε: 
mothersblog

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ!

 ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ! ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ;

Και ξαφνικά ένας Αλβανός που δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ονόματι "Τζιάνι Άγγο", 37 ετών παραδόθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα καθώς θεωρείται άνθρωπος «κλειδί», για την υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι ο Αγγος ήταν στην ίδια καφετέρια με τον Παύλο Φύσσα, το βράδυ της δολοφονίας και ο άνθρωπος που μάλωσε με τον Π.Φύσσα και αυτός που κάλεσε τον Γ.Ρουπακιά!
Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες κλήσεις, που έκανε με το τηλέφωνο της συζύγου του, ήταν αυτός που ειδοποίησε εμπλεκόμενους στην υπόθεση, τις επίμαχες ώρες.
Οι πληροφορίες της αστυνομίας αναφέρουν, ακόμη, πως ο Αγγος ήταν και εκείνος που επικοινώνησε με τον Γιώργο Πατέλη αμέσως μετά τη δολοφονία από τον Γιώργο Ρουπακιά.
Σύμφωνα με την καταγραφή των συνομιλιών, ο νεαρός είχε πλήθος επαφών με τον Γιάννη Καζαντζόγλου, συνεπιβάτη του Γιώργου Ρουπακιά στο αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς και με τουλάχιστον 12 ακόμη άτομα, κάποια από τα οποία έχουν συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερα, κάποια ακόμη αναζητούνται.
Οι «διακλαδώσεις» των επικοινωνιών του ήταν τόσο πολλές, που έθεταν τον συγκεκριμένο στο επίκεντρο των συνομιλιών.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ήταν το πρόσωπο που ήρθε κατ' αρχάς σε λεκτική αντιπαράθεση μέσα στην καφετέρια του Κερατσινίου και στη συνέχεια, ειδοποίησε για την ενέδρα σε βάρος της παρέας του Παύλου Φύσσα έξω από το κατάστημα.  
defencenet.gr

ΤΟ ΑΙΜΟΔΙΨΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ "ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ" 120.000 ΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο επικεφαλής της ΔΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισμού. Αρθούρος Ζερβός, «ονειρεύεται» να κλείσουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, νιο να αυξηθούν τα κέρδη του! Μάλιστα, παρήγγειλε και μελέτη που μετράει πόσο κερδίζει η ΔΕΗ από κάθε λουκέτο!

Είδατε εσείς ποτέ καμία επιχείρηση που να μη Θέλει πελάτες; Που να παρακαλάει να... κλείσουν (!) οι πελάτες της; Μάλλον όχι. Ε, λοιπόν, σας ενημερώνουμε ότι τέτοια επιχείρηση υπάρχει. Είναι η ΛΕΗ και ο επικεφαλής της, Αρθούρος Ζερβός!

 Ο οποίος δεν τα λέει αυτά στους φίλους του ή σε κάποια «πηγαδάκια», αλλά τα γράφει σε επίσημη επιστολή του. την οποία απευθύνει προς τον πολιτικό του προϊστάμενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Ενα ντοκουμέντο-φωτιά, που φέρνει την Κυριακή στη δημοσιότητα Το ΧΩΝΙ, αποκαλύπτοντας το καλοστημένο πλάνο της τρόικας (και των ντόπιων εντολοδόχων της) να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ στους ξένους εκλεκτούς της Μέρκελ. αφήνοντας στο δρόμο 23.000 οικογένειες Ελλήνων εργαζομένων!

Για ακόμη μία φορά. αποδεικνύεται ότι -προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους άθλιους σχεδιασμούς τους- οι τροϊκανοί δεν διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες Ελληνες (τελικά, οι άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας που θα χαθούν -στην περίπτωση κατά την οποία υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που αποκαλύπτει σήμερα Το ΧΩΝΙ- αναμένεται να φτάσουν τις 120.000).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
toxwni.gr

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο επικεφαλής της ∆ΗΜΟΣΙΑΣ Επιχείρησης Ηλεκτρισµού, Αρθούρος Ζερβός, «ονειρεύεται» να κλείσουν δεκάδες ελληνικές επιχειρήσεις, για να αυξηθούν τα κέρδη του! Μάλιστα, παρήγγειλε και µελέτη που µετράει πόσο κερδίζει η ∆ΕΗ από κάθε λουκέτο!

Είδατε εσείς ποτέ καµία επιχείρηση που να µη θέλει πελάτες; Που να παρακαλάει να... κλείσουν (!) οι πελάτες της; Μάλλον όχι. Ε, λοιπόν, σας ενηµερώνουµε ότι τέτοια επιχείρηση υπάρχει. Είναι η ∆ΕΗ και ο επικεφαλής της, Αρθούρος Ζερβός!

Ο οποίος δεν τα λέει αυτά στους φίλους του ή σε κάποια «πηγαδάκια», αλλά τα γράφει σε επίσηµη επιστολή του, την οποία απευθύνει προς τον πολιτικό του προϊστάµενο, υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής.

Ενα ντοκουµέντο-φωτιά, που φέρνει την Κυριακή στη δηµοσιότητα Το ΧΩΝΙ, αποκαλύπτοντας το καλοστηµένο πλάνο της τρόικας (και των ντόπιων εντολοδόχων της) να ξεπουλήσουν τη ∆ΕΗ στους ξένους εκλεκτούς της Μέρκελ, αφήνοντας στο δρόµο 23.000 οικογένειες Ελλήνων εργαζοµένων!

Για ακόµη µία φορά, αποδεικνύεται ότι –προκειµένου να εξυπηρετήσουν τους άθλιους σχεδιασµούς τους- οι τροϊκανοί δεν διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες Ελληνες (τελικά, οι άµεσες και έµµεσες θέσεις εργασίας που θα χαθούν -στην περίπτωση κατά την οποία υλοποιηθεί ο σχεδιασµός που αποκαλύπτει σήµερα Το ΧΩΝΙ- αναµένεται να φτάσουν τις 120.000).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
- See more at: http://www.toxwni.gr/xoni-apokleistika/item/6445-to-aimodipses-sxedio-tis-troikas-gia-ksepoulima-tis-dei-kai-grigoro-thanato-120000-ellinon#sthash.QsmBRehF.dpuf

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Σε δηλώσεις - σοκ προέβη ο ηγέτης της Αριστεράς στην Ελλάδα, ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώνας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατήγγειλε την ύπαρξη παρακράτους  που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας την ΕΥΠ, για παρακολουθήσεις των πολιτικών δυνάμεων που αντιστρατεύονται το μνημόνιο στην Ελλάδα.

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.



Πληροφορίες από άνθρωπο-κλειδί μέσα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και ένας εν συνεχεία έλεγχος στο τηλέφωνο του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, που επιβεβαίωσε την παρακολούθηση και καταγραφή των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων σε κινητά και σταθερά, έφεραν έναν οργισμένο Α.Τσίπρα να καταγγέλλει για οργουελικές τακτικές της κυβέρνησης.

Αυτή την στιγμή γίνεται έλεγχος και στους υπολογιστές του Α.Τσίπρα, όπως και των κορυφαίων στελεχών του κόμματος, αλλά και μέσα στο ίδιο το κόμμα, για  να διακριβωθεί αν έχει "φυτευθεί" λογισμικό υποκλοπής των δεδομένων τους, όπως υπάρχει υποψία να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος ο Α.Τσίπρας πλέον χρησιμοποιεί τυχαία καρτοτηλέφωνα που είναι αγορασμένα από τρίτους, αλλά γνωρίζει πολύ καλά ότι η ΕΥΠ διαθέτει συστήματα αναγνώρισης φωνής και δεν μπορεί αν ξεφύγει από πουθενά...
«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, αποκαλύπτοντας ότι "Γνωρίζει ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την ΕΥΠ για να κομματικούς λόγους, όπως ακριβώς γίνεται στα ολοκληρωτικά καθεστώτα".

Η διαπίστωση αυτή προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στον Α.Τσίπρα, ο οποίος προχώρησε σε δημόσια καταγγελία.

Το ερώτημα είναι "Τώρα το κατάλαβε;", Φαίνεται πως, ναι ή τουλάχιστον τώρα αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια καταγγελία.

Η ΕΥΠ, όπως φάνηκε και στην υπόθεση δίωξης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αλλά και από όσα έχει καταγγείλει ο Α.Τσίπρας, έχει εξελιχθεί με εντολές της κυβέρνησης, σε οργανισμό παρακολούθησης των αντιπάλων της τρόικα και των Μνημονίων, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.

Εποχές "μεγάλου αδελφοού" και τα χειρότερα έπονται...

defencenet.gr

ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Ο Π. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις φωτογραφίες με ναζιστικό περιεχόμενο που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά, είπε: «Απ' ό,τι αντιλαμβάνεστε είναι σε μία ηλικία, η οποία είναι κάτω των 18 ετών», υποστήριξε ο συνήγορος του Χ. Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που βρέθηκαν έπειτα από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στα Γιάννενα. Στις φωτογραφίες ο Παππάς εμφανίζεται με φόντο τη σβάστικα να χαιρετά ναζιστικά.

Οσο για το κείμενο - όρκο της Χρυσής Αυγής, που φέρει ημερομηνία 30/6/1983 και περιλαμβάνεται στα έγγραφα της δικογραφίας, ο κ. Σταυριανάκης είπε ότι ο πελάτης του ήταν τότε 20 ετών. «Ηταν 20 χρονών παιδί. Βεβαίως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτές είναι έρευνες της πλάκας! Μέσα από φοιτητικές φωτογραφίες πάνε να αποδείξουν ότι ο Παππάς είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ή ότι συμμετείχε στην δολοφία του Παύλου Φύσσα! 


ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ 2 ΝΕΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Το MEGA μετέδωσε ότι η αντιτρομοκρατική εξετάζει εξονυχιστικά τις περιπτώσεις 2 νέων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους δεν εκδώθηκαν εντάλματα σύλληψης και πολύ πιθανόν να συλληφθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες!

ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ

Συγκάτοικοι στο ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού είναι από σήμερα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκοςκαι ο υπαρχηγός του, Χήστος Παππάς.
Από χθες όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Χρήστος Παππάς, οδηγήθηκε σε κελί μόνος του όπου και πέρασε τη νύχτα.
Αλλά ο κουμπάρος του, Νίκος Μιχαλολιάκος (σ.σ. ο Παππάς τον έχει παντρέψει και έχει βαφτίσει την κόρη του Ουρανία) φαίνεται πως προτιμούσε τη δική του παρέα, παρά του βουλευτή του Γιάννη Λαγού.
Έτσι οι κρατούμενοι ζήτησαν αλλαγή στα κελιά και από σήμερα Μιχαλολιάκος και Παππάς είναι συγκάτοικοι, με τον Λαγό να μένει μόνος του.
Από εκεί και πέρα, το επισκεπτήριο σήμερα δεν επιτρεπόταν, αλλά οι κρατούμενοι ζήτησαν από τους δικούς τους ανθρώπους να τους πάνε σόμπες και ρούχα, αφού η απότομη πτώση της θερμοκρασίας δεν τους άφησε ανεπηρέαστους! 
newsit.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 25 ΣΚΥΛΙΑ ΟΡΜΗΞΑΝ ΣΕ ΠΟΔΗΛΑΤΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

 ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!
Καμμία φιλοζωϊκή τα βλέπει αυτά;
Δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 25 τσοπανόσκυλα που επιτέθηκαν σε έναν Έλληνα ποδηλάτη…
Ο νεαρός άνδρας διέσχιζε με το ποδήλατό του έναν δρόμο στο Αμύνταιο της Φλώρινας όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του 25 τσοπανόσκυλα.
πηγή: parganews.com


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένη Μενεγάκη, χθες, έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, όπως παραδέχτηκε στην αρχή της σημερινής της εκπομπής. Η παρουσιάστρια παρακολούθησε, για λίγο, με ενδιαφέρον τον...

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΝΥΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ!

Μετά το εισιτήριο «φωτιά» των 25 ευρώ(ΜΟΝΟ για ΕΛΛΗΝΕΣ-Αυτό δεν είναι ρατσισμός κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ & ΟΙΚΟσυμεροντοΛΟΓΟΙ -ΠΡΑΣΙΝΟΙ Πολυτελείας;),  για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, από το 2014 έρχεται λουκέτο, με προσταγή τρόικας, στις 400 υγειονομικές δομές του ΕΟΠΥΥ,  δηλαδή στα πρώην πολυϊατρεία του ΙΚΑ, όπου προσφεύγουν μεταξύ άλλων χαμηλοσυνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία».
Ήδη ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει στα χέρια του το πρώτο πόρισμα της αρμόδιας στα θέματα υγείας Επιτροπής για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα.
 Η συγκεκριμένη επιτροπή δεν καταπιάστηκε με το καυτό θέμα των πολυϊατρείων και με το εάν ο ΕΟΠΥΥ πρέπει να αποτελεί  μόνο αγοραστή υπηρεσιών ή να παραμείνει και πάροχος, ωστόσο αναμένεται σύντομα και δεύτερο πόρισμα που υποστηρίζει την πρόταση της Task Force για κλείσιμο των υγειονομικών δομών του Οργανισμού.
Έως το Νοέμβριο ο κ. Γεωργιάδης θα πρέπει να έχει λάβει το εν λόγω πόρισμα.

Ο υπουργός, όταν θα έχει και τα δύο πορίσματα, θα πρέπει να κάνει τις δικές του προτάσεις και αλλαγές, ώστε να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό μια ενιαία πρόταση, με στόχο έως το τέλος του έτους να λειτουργήσει ο νέος ΕΟΠΥΥ.
 
NEWSBEAST.GR, paratiritirio-amarousiou.blogspot.gr

ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου



twitter: @egerssi



Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε την απόλυτη “ευαισθησία” και την άμεση κινητοποίηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης απέναντι στην “εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής”. Συλλήψεις και δημόσια διαπόμπευση εκλεγμένων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου χωρίς καν να τους έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο. Από την άλλη μεριά η κυβέρνηση Σαμαρά με εκβιαστικά διλλήματα προτρέπει την “Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη” να προφυλακίσει τους εν λόγω Βουλευτές. Ασκεί ωμή παρέμβαση στο έργο των “Ανεξάρτητων Δικαστών”. Αυτή την “ευαισθησία” και την άμεση δράση δεν την επέδειξε ποτέ καμιά κυβέρνηση και κανένας Δικαστικός Λειτουργός κατά της “εγκληματικής Οργάνωσης” του ΠΑΣΟΚ. Όταν ο πρώην Βουλευτής Επικρατείας και Ταμίας του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Τσουκάτος το 2008  αποδέχτηκε πως είχαν κατατεθεί ένα εκατομμύρια γερμανικά μάρκα σε λογαριασμό του από την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens, και στη συνέχεια αυτά τα χρήματα μπήκαν σταδιακά στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ! Όταν ο πρώην Βουλευτής και Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών του κινήματος, Τάσος Μαντέλης,  παραδεχόταν κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Siemens, πως εισέπραξε χορηγία από τη Siemens, 200 χιλ. γερμανικά μάρκα, για προεκλογική του ενίσχυση και στη συνέχεια άλλες 250 χιλ. γερμανικά μάρκα. Σήμερα εξ άλλου, η διαλεύκανση του μεγαλύτερου μεταπολεμικού σκανδάλου της Siemens  καρκινοβατεί, από τη στιγμή που έχουν παρέλθει τέσσερα περίπου χρόνια από την ημέρα που απαγγέλθηκαν κακουργηματικές κατηγορίες κατά διευθυντικών στελεχών της Siemens και αυτοί βρίσκονται στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης, απολαμβάνοντας την ελευθερία τους, μέσω αδράς εγγυήσεως που κατέβαλαν.

Ωστόσο, γνωρίζουμε πως η Δικαιοσύνη είναι «τυφλή», είναι όμως Ανεξάρτητη; Δέχεται πολιτικές παρεμβάσεις και εκβιαστικά διλλήματα από το εκάστοτε κυβερνόν κόμμα;     

Το άρθρο 90 του Συντάγματος της Ελλάδος, μεταξύ των άλλων αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά: «…Οι προαγωγές στις θέσεις του προέδρου και του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενεργούνται με προεδρικό διάταγμα που εκδίδεται ύστερα από πρόταση του Υπουργικού Συμβουλίου, με επιλογή μεταξύ των μελών του αντίστοιχου ανώτατου δικαστηρίου, όπως νόμος ορίζει. Η προαγωγή στη θέση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ενεργείται με όμοιο διάταγμα, με επιλογή μεταξύ των μελών του Αρείου Πάγου και των αντεισαγγελέων το. Η προαγωγή στη θέση του γενικού επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου ενεργείται με όμοιο διάταγμα με επιλογή μεταξύ των μελών του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της αντίστοιχης Γενικής Επιτροπής. Η προαγωγή στις θέσεις….».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ «Ο ΠΥΡΡΟΣ»



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια της ανανέωσης του μητρώου των μελών του, παρακαλεί όλα τα παλαιά και επιθυμούντα νέα μέλη  να επικοινωνήσουν  με τα μέλη του Δ.Σ  για τη επανεγγραφή η την εγγραφή τους



Τηλέφωνα  επικοινωνίας

ΜΕΓΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ    6945236374
ΛΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  6974312943
ΓΑΡΓΑΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ   6973667864
ΖΥΓΟΥΡΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  6978488112
ΔΟΥΛΑΔΙΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ  6949346978 
Emailopyrrossilogos@gmail.com



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Β.ΓΑΡΓΑΛΑ                                                                       Σ.ΜΕΓΑΣ


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΣΑΜΑΡΑ-ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ!

 Έχουμε να δούμε πάρα πολλά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Ακόμη δεν είδαμε και δεν ακούσαμε ΤΙΠΟΤΑ... 
 πηγή: esxatianasxesi.blogspot.gr

ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στο Σύνταγμα στις 28 Σεπτεμβρίου, οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων «ξαναχτυπούν», οργανώνοντας αυτή τη φορά νέα συγκέντρωση την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στην πλατεία Συντάγματος.........

Η ΚΕΕΔ μάλιστα, δημιούργησε και ομάδα στο Facebook στην οποία απευθύνει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 4 μ.μ.

Σε ανάρτηση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ Γιάννης Τζιάκης, αναφέρει:

«Διακήρυξη ΚΕΕΔ για την 06 Οκτωβρίου 2013

Υπεράσπιση και διατήρηση της ανεξαρτησίας της πατρίδας

Οι έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, σε εφαρμογή του άρθρου 11 του Συντάγματος καλούν σε συγκέντρωση τον ελληνικό λαό

Σεβόμενοι

Την μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για την ανεξαρτησία
Την μνήμη των συνανθρώπων μας που έθεσαν τέλος στη ζωή τους
Συναισθανόμενοι την δεινή θέση των θυμάτων απολύσεων και ανεργίας την τελευταία τριετία
Την απελπισία όσων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους
Ζητούν ό,τι είναι σύμφωνο με τα κοινά περιεχόμενα των θέσεων και προγραμμάτων των αντιμνημονιακών κομμάτων και τις ανάγκες μεγάλου μέρους του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού»

Ενώ στην ομάδα τους στο facebook αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων καλεί όλους τους Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων με μια ελληνική σημαία στην πλατεία Συντάγματος

Η [Κ.Ε.Ε.Δ.] Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του. Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ'επέκταση φυσικό τρόπο. Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.

Όσοι νιώθουν Έλληνες ότι κι αν σημαίνει αυτό, ας έρθουν να συμμετάσχουν. Έτσι για να πέσουν οι μάσκες από όλες τις πλευρές και να μετρηθούμε επιτέλους, να δούμε πόσοι Έλληνες απομείναμε. Έτσι για να ξεκινήσει ο ελληνικός αγώνας και όχι ο αγώνας των συντεχνιακών κατά περίπτωση συμφερόντων.»
(
Πηγή:agioritikovima.gr, apokalipseto.blogspot.gr

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ"


paok-volleyΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ: ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ
 
Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Αθήνα πήραν τηλέφωνο στο Κίνημα Δεν Πληρώνω για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να ξεπουλήσει τις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού του ΠΑΟΚ, για 30 αργύρια προδοσίας,
"Απαράδεκτη απόφαση , μας είπαν, την στιγμή που κρατούνται άνθρωποι , κάτοικοι της Χαλκιδικής μέσα στην φυλακή, να γίνονται συμφωνίες με τους χρυσοθήρες του Μπόμπολα και της Eldorado Gold, που ήρθαν να ...
καταστρέψουν την Χαλκιδική..."
Γενικά  οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ήταν πυρ και μανία ενάντια στους αχυράνθρωπους, όπως τους χαρακτήριζαν, που πήραν αυτή την κατάπτυστη απόφαση..
Παρακάτω η είδηση:...

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς όπως ανακοινώθηκε η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» θα είναι χορηγός της ομάδας.
«Το ΤΑΠ βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία του, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ. 
Στην αγωνιστική περίοδο, που το βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιχειρεί την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη η « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ έρχεται αρωγός της προσπάθειας μας και θερμά την ευχαριστούμε γι΄ αυτή την αρωγή».
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ φέρει στην εμφάνιση του την επωνυμία της «Ελληνικός Χρυσός», αφού κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παρελθόν, όταν η εταιρεία βρισκόταν υπό την καθοδήγηση της TVX.


http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/

"ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ"




Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
 
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ (ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ) Ο  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ

   Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και όλα τα Σωματεία, που βρίσκονται στην ΚΑΤΑΛΗΨΗ του Περιφερειακού Μεγάρου στην Χαλκίδα, διεκδικώντας το δικαίωμα στη  ζωή και την εργασία καταγγέλλουμε τον  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΛΕΑΡΧΟ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΩΣ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ.
   Ενώπιον όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου που είχε γίνει στη Λαμία στις 30/9/2013,    είχε ανακοινώσει ότι του τηλεφώνησε ο Υπουργός Εργασίας ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ και  ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ για την Παρασκευή 4/10/2013 στις 12 το μεσημέρι στον Υπουργό Εργασίας.
   Διαβεβαιώνουμε όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο και τους παριστάμενους εκεί Βουλευτές εργαζόμενους κ.λ.π., ότι τηλέφωνο δεν υπήρξε ποτέ, ραντεβού δεν  υπήρξε και τους ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ.
   Πιστεύουμε ότι και όλο αυτό το  επικοινωνιακό σώου που δόθηκε με την παραίτηση του κ. Μπουραντά, ήταν  μέσα στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού και κοροϊδίας όλων μας.
   Συνεχίζοντας ο κ. Περγαντάς τα ψεύδη του, στέλνει και έγγραφο- πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και αναφερόμενος στα Σωματεία που έχουν τα μεγάλα προβλήματα αλλά και τους βουλευτές του Νομού και τον Δήμαρχο, για ραντεβού που δεν υπήρξε ποτέ.
   Ως άλλος Μινχάουζεν  μέσα στο Υπουργείο Εργασίας μας ανακοίνωσε, ότι ο κ.ΒΡΟΥΤΣΗΣ είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις γι αυτό δεν θα παραβρεθεί.
   Ουδέποτε ο Υπουργός ήταν ενήμερος ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
   Για ακόμη μια φορά προσπάθησε να εξαπατήσει όλους τους εκπροσώπους θεσμών όπως το Εργατικό Κέντρο, τα Σωματεία εργαζομένων  ΣΕΛΜΑΝ – ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΝΕΟΣΕΤ – ΙΝΤΕΡΚΕΜ – ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ αλλά και του Βουλευτές ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ , ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑΝ/ΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων ΖΕΜΠΙΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.
   Οι εργαζόμενοι από την πρώτη εβδομάδα της κατάληψης, προσπαθούσαν και προσπαθούν να βρεθεί κάποια λύση, για να λήξει και η ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
   Από ότι αποδεικνύεται, καμιά πρότασή τους δεν έχει δεχτεί και αντιθέτως μπαίνουν συνέχεια τρικλοποδιές για να μην λυθεί η ΚΑΤΑΛΗΨΗ.
   Κάποιοι δεν επιθυμούν τις συναντήσεις και τις σαμποτάρουν, διότι ενδεχομένως φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν πολλά.
   Ο Περιφερειάρχης πρέπει να δώσει λόγο σε όλους αυτούς που κορόιδεψε (Περιφερειακό Συμβούλιο , Εργατικό Κέντρο, Σωματεία, Βουλευτές, Δήμαρχο) αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους της Εύβοιας και εάν έχει ΜΠΕΣΑ  ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ, που λέει ο λαός ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ   (Περιφερειακό Συμβούλιο – Βουλευτές – Δήμαρχο)


ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Στέφανος ΜΠΑΣΙΝΑΣ                                                     Μαρία ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ