Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

΄Η ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ!


από το Πατριωτικό Μέτωπο
Την εξευτελιστικότερη περίοδο της νεώτερης ιστορίας μας βιώνουμε ως έθνος και ως γένος από το 1897 και εντεύθεν, μετά την χθεσινή «συμφωνία» των 17, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την παραχώρηση του δικαιώματος σε ιδιώτες, συμμετοχής στο υποτιθέμενο «χρέος», ο Γ.Α.Π., παραχώρησε και το δικαίωμα κατάσχεσης της εθνικής αλλά και ιδιωτικής περιουσίας του καθενός εξ’ ημών, σε οποιονδήποτε «δανειστή» μας. Συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Τούρκων.

Την ίδια ώρα, με την εγκληματική συμφωνία για περιορισμό του λειτουργικού κόστους της Εθνικής μας Άμυνας, από τα 2,5 δις ευρώ, στα 200 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2013, αποφασίσθηκε ουσιαστικά η διάλυση της Άμυνας της χώρας. Και φυσικά η προετοιμασία  για το επόμενο βήμα, του περαιτέρω περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας.

Περάσαμε πια την «πύλη της κόλασης» και εισερχόμαστε με καταιγιστικούς ρυθμούς, σε περιπέτειες, των οποίων την διαδρομή, ούτε ο χειρότερος εφιάλτης, δεν θα μπορούσε να περιγράψει.

Αυτό που εμφανίζεται από τις αποφάσεις της «Ευρωζώνης (κυρίως της Γερμανίας δηλαδή, κατ’ εντολή του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου), είναι η πάση θυσία προστασία του Ευρώ και των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ τραπεζών που το διαχειρίζονται αποκλειστικά.

Η «διάσωση» της ελληνικής οικονομίας, δεν είναι παρά η τοποθέτησή της σε καθεστώς «αναγκαστικής διαχείρισής της», στα πρότυπα πτωχευμένων εταιρειών. Η ολοκλήρωση δηλαδή της εθνικής μας ταπείνωσης, που ξεκίνησε το 2010 με την συνυπογραφή του πρώτου μνημονίου και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.

Μοναδικός στόχος, όπως ξεκαθαρίζεται στα προγράμματα αποκρατικοποιήσεων, είναι αρχικά η παράδοση κάθε πλουτοπαραγωγικής μας πηγής και αργότερα η παράδοση εδαφών. Μια πρώτη νύξη γίνεται με την πώληση στο 100% του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

…Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, το Πατριωτικό Μέτωπο, που εδώ και τρία χρόνια ύψωσε θαρραλέα και γενναία φωνή για την Πατρίδα, τον Λαό μας και την Δημοκρατία, καλεί για μιαν ακόμη φορά, όλους τους Έλληνες στων οποίων την καρδιά κυλάει ακόμη η φωτιά της Ελευθερίας και της Αξιοπρέπειας, να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα.

Σε όλους τους τόνους, σε όλα τα ελεύθερα βήματα, οφείλουμε να διακηρύξουμε πως το σχέδιο που εφαρμόζεται εναντίον της Πατρίδας μας, είναι σχέδιο υποδούλωσης, παράδοσης του Εθνικού μας πλούτου, εξαθλίωσης και υποταγής του Λαού μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο δηλώνει για μία ακόμη φορά πως δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ της κυβέρνησης Παπανδρέου από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου κι έπειτα., και ασφαλώς το ίδιο ισχύει για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ που αφορά Εθνική Περιουσία.

Καλεί επίσης τους Έλληνες Πατριώτες, στην Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό, να δραστηριοποιηθούν, κάνοντας παγκοσμίως γνωστό την ΑΡΝΗΣΗ του Ελληνικού Λαού να αποδεχτεί τα σχέδια υποδούλωσης που εκδηλώνονται εις βάρος μας.

Ακόμη, γυρίζουμε τις πλάτες στους «σωτήρες» και «μεσσίες» που φυτρώνουν σαν «μανιτάρια», ακονίζοντας τα μαχαίρια για να ικανοποιήσουν την πείνα τους για εξουσία και οικονομικά οφέλη, μέσα από τη διαχείριση της κρίσης.

Μοναδική μας υποχρέωση είναι να συμπαραταχθούμε στην κοινή γραμμή της μάχης, αφήνοντας στην άκρη, τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές, επί μέρους διαφορές μας. Το Πατριωτικό Μέτωπο, του οποίου τα στελέχη, δεν είναι και δεν θα είναι υποψήφιοι διαχειριστές οποιαδήποτε τύπου, όπως αυτό και καταστατικά ξεκαθαρίζεται, είναι ο μοναδικός εκείνος πολιτικός φορέας, που εγγυάται την δυνατότητα να φιλοξενηθούμε όλοι στο ευρύχωρο σπίτι του αγνού και άδολου πατριωτισμού. Αυτού του πατριωτισμού που γέννησε τις επαναστάσεις, εθνικοαπελευθερωτικές και κοινωνικές, στο πέρασμα της ιστορίας μας.

Φτύνουμε κατάμουτρα τους «μεσσίες» του τύπου «εγώ θα σώσω την Ελλάδα, ψηφίστε με», τους «σωτήρες» νεοσταλινικού τύπου, που βλέπουν ακόμη «ταξικό» το ζήτημα της εθνικής μας κυριαρχίας, τους πατριώτες του τύπου «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, τρία βιβλία 40 ευρώ» και φυσικά τους θλιβερούς νεοταξίτες, που βλέπουν «αδέλφια» τους, στα πρόσωπα του Γκρουέφσκυ, του Ερντογάν και σε κάθε λογής «πρακτόρικο μανιτάρι» που ξεφύτρωσε παρασιτικά, στο πληγωμένο κορμί της ελληνικής κοινωνίας, φυτεμένο από μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών.

Ενώνουμε τα χέρια, τη φωνή μας, την οργή μας, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Οι στιγμές που βιώνουμε, είναι στιγμές ευθύνης, στους ήρωες μας, στους μάρτυρές μας, στους ποιητές μας, στους σοφούς δασκάλους μας, αλλά και στις νέες γενιές. Χρωστάμε πολλά σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να μην είμαστε σήμερα Ντιγιάρμπακιρ. Χρωστάμε πολλά στις νέες γενιές, στις οποίες είμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι για το χάλι που δημιουργήσαμε.

Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, είμαστε εδώ και δηλώνουμε παρόν, σε παράταξη μάλιστα μάχης. Δεν θέλουμε, δεν μπορούμε να ζητήσουμε να γίνουμε «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη», «πλοίαρχοι» στο «καράβι που βουλιάζει». Απλά, πολύ απλά, επαναλαμβάνουμε τη ρήση του Στρατηγού μπάρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη: «Ελάτε να φκειάξωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί».

Άρωμα θανάτου στο Όσλο με περισσότερους από 100 νεκρούς!

πηγή:news247.gr

Τραγικές είναι οι διαστάσεις της διπλής δολοφονικής επίθεσης στο Όσλο και τα περίχωρά του, καθώς και στο νησί Οτόγια. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Ρόιτερς τουλάχιστον 84 άτομα σκοτώθηκαν στο νησί Οτόγια, ενώ οι νεκροί της επίθεσης στο Όσλο ανέρχονται στους 7, και οι τραυματίες στους 14 (Pics+Vids)
Σοκαρισμένη είναι η Νορβηγία μετά την πρωτοφανή βομβιστική επίθεση στο κέντρο του Όσλο και στον πανικό που ακολούθησε όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε συγκέντρωση της κομματικής νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος.
Καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ο αριθμός των θυμάτων της επίθεσης αυξάνονταν, ενώ, μέχρι το ξημέρωμα, είχε συλληφθεί ένας άνδρας ως υπεύθυνος για τις δολοφονίες.
Πρόκειται για τον 32χρονο Νορβηγό Anders Behring Breivik, ακροδεξιό, με εχθρικές για το Ισλάμ απόψεις, φονταμενταλιστή, ο οποίος είχε γράψει στο Twitter του πως "ένα άτομο με πίστη είναι ίσο σε δύναμη με 100.000 που έχουν μόνο ενδιαφέροντα".
 
"Ένας άνθρωπος συνελήφθη (...) Με ενημέρωσαν ότι πρόκειται για Νορβηγό", δήλωσε ο Νορβηγός υπουργός Δικαιοσύνης Κνουτ Στορμπέργκετ σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό Γενς Στόλτενμπεργκ. "Δεν ξέρω πολλά για αυτόν", πρόσθεσε.

"ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ''


ΑΦΟΡΜΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ! 

Αντιγράφουμε το σχόλιο της εφημερίδας:                              



ΒΡΕΧΕΙ… "ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ"

Πολύ πανικό βλέπω στους ανώνυμους υβριστές που προσπαθούν πίσω από το σκοτάδι να μας απειλήσουν με εκβιασμούς και αντριλίκια.
Μας αρκεί η τρομοκρατία του Μνημονίου, δεν μας χρειάζονται και οι Γκαιμπελίσκοι...
Τι συμβαίνει παιδιά;
Κακομάθατε με τα λαμόγια, αλλά μαζί μας, ατυχήσατε..
Υ.Γ. Το αφεντικό σας, πως σας πληρώνει; Με τον εκβιασμό, ή με τον μήνα;

ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!


Χαμός στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δείχνει να τα κάνει…σαλάτα στην άσκηση των καθηκόντων του, φτάνοντας έως του σημείου να μηνύει στενό του συνεργάτη και να τον καταγγέλλει ότι κράτησε παράνομα ποσό από τις συνδρομές του Δημοτικού Ωδείου!
Ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος με επιστολή του που δημοσιεύσαμε προχθές, κατηγορεί τον νυν Δήμαρχο, για κακό τρόπο διοίκησης του Δήμου, ενώ στο παιχνίδι των αντεγκλήσεων μπαίνει και ο…μπαλαντέρ των εκλογών Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος τα βάζει και με τους δύο!
Εντύπωση πάντως προκαλεί το σημείο της επιστολής του κ. Σταθόπουλου που υποστηρίζει ότι ο πρώην Δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος, στήριζε «τη δημοσιογραφία λάσπης κατά αντιπάλων»!!!
Επειδή αυτή η αόριστη μομφή του κ. Σταθόπουλου προσβάλλει το σύνολο του τοπικού Τύπου, καλείται να αναφερθεί συγκεκριμένα τι και ποιους δημοσιογράφους εννοεί. Ποιοι …υπηρετούσαν τη δημοσιογραφία λάσπης κύριε Σταθόπουλε; Οφείλετε να αναφερθείτε συγκεκριμένα, διότι διαφορετικά υποπίπτετε σε τεράστιο ολίσθημα!
Παρακάτω δημοσιεύουμε το άρθρο του κ. Σταθόπουλου:

ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
Έξi μήνες της νέας Διοίκησης του Δήμου Αγ. Παρασκευής δεν δείχνουν να φέρνουν καινούργια πνοή στην πόλη. Την τετραετία Β. Γιαννακόπουλου (με αρνητικό πρόσημο την προχειρότητα στα έργα, τις δημόσιες σχέσεις με διαπλοκή και ανοχή σε συμφέροντα, την στήριξη δημοσιογραφίας λάσπης κατά αντιπάλων, τον διπλασιασμό δανείων και την αδιαφάνεια σε οικονομικά θέματα) διαδέχθηκε η
Διοίκηση Β. Ζορμπά που επίσης φαίνεται χωρίς σχέδιο και όραμα για την Αγ. Παρασκευή. Έχουμε ήδη τα πρώτα αρνητικά δείγματα: Παραχώρηση δημόσιων χώρων σε ιδιώτες, αποδέσμευση οικοπέδου, “κλείσιμο” ΚΕΠ, σπίλωση ατόμων, ακραίοι φανατισμοί, οικογενειοκρατία, διαγραφές συμβούλων, απαξίωση του ΚΑΠΗ κ.α. Η νέα Διοίκηση δίνει την εικόνα ενός κλειστού συστήματος εξουσίας
χωρίς διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες και τις ανάγκες τους.
Όμως οι καιροί απαιτούν μεγάλες τομές. Η Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να γίνει μέρος της κρίσης του συστήματος. Οφείλει να συνδεθεί με τις καλύτερες παραδόσεις του χώρου της και να χαράξει καινούργιους δρόμους:
1. Προάσπιση της κοινωνικής συνοχής
Όταν η ανεργία καλπάζει και τα εισοδήματα των μισθωτών και συνταξιούχων υφίσταται συνεχή συμπίεση, πρωταρχική μέριμνα είναι να διασφαλίζονται το αναγκαίο δίχτυ προστασίας και η δίκαιη κατανομή βαρών. Αυτό σημαίνει διατήρηση αλλά και διεύρυνση της κοινωνικής πολιτικής. Όχι μόνο να διατηρηθούν αλλά να διευρυνθούν οι κοινωνικές δομές προς όφελος των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων και στρωμάτων.
2. Εμβάθυνση της τοπικής δημοκρατίας –Ενίσχυση θεσμών
Καθαρές εργασιακές σχέσεις, κατοχύρωση νομιμότητας όλων των ενεργειών, ισότητα στην αντιμετώπιση των πολιτών, διαφάνεια, αξιοκρατία και αμεροληψία στην καθημερινή λειτουργία, χρηστή διοίκηση, προστασία δημόσιου συμφέροντος και
δημόσιου χώρου. Και κυρίως: Συμμετοχή και ενεργοποίηση των πολιτών με λαϊκές
συνελεύσεις σε πλατείες και μικρότερους χώρους με όραμα τον συμμετοχικό προϋπο-
λογισμό.
3. Τοπική ανάπτυξη
Η Αυτοδιοίκηση οφείλει να ασχοληθεί με την ανεργία στην περιοχή κάθε Δήμου και
την αναζήτηση τρόπων τοπικής ανάπτυξης.

ΖΗΤΗΣΑΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ


91879CD5BE79FA52DD1BCF861A0A9E43




πηγή: marketbeast.gr
Την ώρα που στις Βρυξέλλες οι διαβουλεύσεις έπαιρναν φωτιά προκειμένου να επιτευχθεί μία συμφωνία τόσο για το δεύτερο πακέτο στήριξης για την Ελλάδα, όσο και για τα μέτρα που απαιτούνται για τη σταθεροποίηση της ζώνης του ευρώ, κάποιοι από τους εταίρους μας αποφάσισαν να ζητήσουν περίεργες εγγυήσεις προκειμένου να μη βρεθεί η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.
Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, επικαλούμενη διπλωματικές πηγές, οι Φινλανδοί ζήτησαν την υποθήκευση του Παρθενώνα, ως εγγύηση για τη συμμετοχή τους στο νέο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα.

«Ως απαραίτητη συνθήκη για τη χορήγηση του νέου δανείου, η Φινλανδία κατά τη διάρκεια των πυρετωδών διαπραγματεύσεων στη Σύνοδο Κορυφής, ζήτησε ως εγγύηση δημόσια αγαθά όπως μερικά ελληνικά νησιά και την Ακρόπολη και μερικά ελληνικά νησιά» γράφει η Ιταλική εφημερίδα.


Μάλιστα οι Φινλανδοί «κοστολόγησαν» τον Παρθενώνα στα 300 εκατομμύρια ευρώ!


Στο τέλος του άρθρου, η Corriere della Sera θέτει και ένα ρητορικό ερώτημα: «Άραγε θα άφηναν τον Παρθενώνα στο σημείο και θα τον νοικιάζανε ή θα τον έπαιρναν μαζί τους στο Ελσίνκι»;

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!


«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…»

γράφει ο Γιάννης Κεχρής
Δημοτικός σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

Είμαστε στα μέσα της αντιπυρικής περιόδου και δυστυχώς δεν έχουν ακόμη ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την θωράκιση του Υμηττού παρά την εκτεταμένη σχετική αρθρογραφία και τις επανειλημμένες εκκλήσεις μου στην Διοίκηση. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21/7/2011 κατέθεσα τα ακόλουθα πέντε ερωτήματα προς την Διοίκηση του Δήμου, στα οποία η απάντηση θα έπρεπε να είχε δοθεί από τις αρχές  Ιουνίου, ελπίζοντας ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα δοθεί κάποια λύση.
       Προς την Διοίκηση του Δήμου:
1.      Δεν έχει ολοκληρωθεί η  αποψίλωση των ξερών χόρτων ακόμη. Αυτή θα έπρεπε να είχε περατωθεί  πριν από δύο μήνες. Ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι πολύ μεγάλος. Σκοπεύετε να πάρετε κάποια μέτρα;
2.      Πήρατε μια πολύ σωστή απόφαση. Να προχωρήσει η Ενοποίηση των δύο Εθελοντικών Ομάδων της Εθελοντικής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας Δήμου Χολαργού (ΕΥΔΑΔΗΧ) και της Δασοπροστασίας Παπάγου (ΔΑΠΑ) με Κέντρο Επιχειρήσεων της Δασοπροστασίας το πυροφυλάκιο του Χολαργού.
Ως τώρα που μιλάμε, κέντρο επιχειρήσεων παραμένει το Πυροφυλάκιο του Παπάγου, αφού οι Παρατηρητές απευθύνονται σε αυτό και όχι στο Πυροφυλάκιο του Χολαργού. Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΠ η αίτηση για εθελοντές αναφέρει μόνο το πυροφυλάκιο του Παπάγου και η υπάλληλος του Δήμου για τις ραδιοτηλεπικοινωνίες εδρεύει στο Πυροφυλάκιο του Παπάγου και όχι στου Χολαργού.
Να σημειώσω εδώ ότι με την κωλυσιεργία σας αυτή παραμένει ανεκμετάλλευτος ο σύγχρονος εξοπλισμός και η πλούσια υλικοτεχνική υποδομή του Πυροφυλακίου Χολαργού όπως και η άριστη επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΥΔΑΔΗΧ. Γιατί δεν εφαρμόζετε τελικά την απόφασή σας;
3.      Το πυροσβεστικό όχημα «4χ4» που δόθηκε από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο με βάσει την επιχειρησιακή ικανότητα της ΕΥΔΑΔΗΧ, τελικά αντί να δοθεί στην ΕΥΔΑΔΗΧ, δόθηκε στην ΔΑΠΑ. Αναφέρατε δημοσίως, ότι τα πυροσβεστικά θα είναι διαθέσιμα και στις δύο ομάδες. Το «4χ4» δυστυχώς επιχειρεί μόνο από τις 18.00 έως τις 21.00 αποκλειστικά από την ΔΑΠΑ. Οι εθελοντές του Χολαργού ζήτησαν να τους δοθεί τις υπόλοιπες ώρες, ώστε σε περίπτωση φωτιάς να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν. Δυστυχώς ως τώρα το «4χ4» παραμένει κλειδωμένο και απροσπέλαστο στο διάστημα εκτός του τετραώρου 18.00 – 21.00. Γιατί τελικά δεν υλοποιείτε την δική σας απόφαση για κοινή χρήση όλων των πυροσβεστικών και από τις δύο ομάδες;
4.      Ακόμη και τώρα χρησιμοποιείται η συχνότητα της Καισαριανής και όχι η νόμιμη  συχνότητα του Χολαργού που χρησιμοποιούσε η ΕΥΔΑΔΗΧ όλα αυτά τα χρόνια. Πρακτικά αποκλείετε τους εθελοντές του Χολαργού από την επικοινωνία με τους Παρατηρητές. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος, επικεφαλής της ΔΑΠΑ, διατείνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την αντένα της ραδιοσυχνότητας του Χολαργού. Είναι 21 Ιουλίου! Γιατί δεν την έχετε στήσει ακόμη;
5.      Παλαιότερα η Πυροσβεστική από τις αρχές του Ιουνίου διέθετε τον ψηφιακό ασύρματο «TETRA» στην ΕΥΔΑΔΗΧ και όχι στην ΔΑΠΑ. Πληροφορίες λένε ότι ο ασύρματος είναι διαθέσιμος εδώ και ένα μήνα, απλά δεν τον παραλαμβάνετε. Να σημειώσω ότι αυτός ο ασύρματος αυξάνει την επιχειρησιακή ικανότητα της εθελοντικής ομάδας, αφού δίνει δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και κατά προτεραιότητα με την πυροσβεστική. Γιατί δεν έχετε παραδώσει ακόμη τον ψηφιακό ασύρματο της Πυροσβεστικής «ΤΕΤΡΑ» στην ΕΥΔΑΔΗΧ;

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

5.000.000 ευρώ το χρόνο τσεπώνουν τα κόμματα για …ερευνητικούς σκοπούς ! 

πηγή: www.tsantiri.gr

5.000.000 ευρώ το χρόνο τσεπώνουν τα κόμματα για …ερευνητικούς σκοπούς !
Η χρηματοδότηση των κομμάτων γίνεται σε 4 δόσεις (τρίμηνα). Κάθε δόση είναι 13.504.656 ευρώ και συνολικά τα κόμματα παιρνουν 54.018.624 ευρώ το 2011. Αλλά το ωραίο είναι ότι τα 6 κόμματα που επιχορηγούνται από τον προϋπολογισμό παίρνουν 4.823.091 ευρώ για ..ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς.
Προφανώς οι έρευνες για την «βελτίωση της ικανότητας στα ψέμματα» είναι ακριβές….
Δείτε τα ντοκουμέντα από το taxalia:
Το ΦΕΚ της δόσης για το β΄τριμηνο

το ΦΕΚ για το α’ τρίμηνο του 2011:
Σημείωση: Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, είχε εξαγγείλει μείωση της κρατικής επιχορήγησης κατά 20%, οπότε θα έπρεπε συνολικά να είναι γύρω στα 45 εκ. Δεν το βλέπουμε! Επίσης, είχε δεσμευθεί ότι τα κόμματα θα πρέπει να τηρούν βιβλία Γ’ κατηγορίας του ΚΒΣ (ακόμη έχουν εσόδων-εξόδων!!), ώστε να ειναι καλύτερος ο έλεγχος. Δεν νομίζουμε να έγινε πράξη η πολύ σωστή ιδέα του κ.Ραγκούση.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

«Η ΕΥΡΩΠΗ…ΞΥΠΝΗΣΕ», ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!


Karolos Papoulias .jpgΠρόεδρος Δημοκρατίας να σου πετύχει! Δεν έχει ανοίξει ποτέ το στόμα του να σταθεί αλληλέγγυος των Ελλήνων που καταδυναστεύονται από την βάρβαρη πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Συμμέτοχος και συνένοχος ο ίδιος στην καταλήστευση των μισθωτών, συνταξιούχων και των άλλων μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, με τις υπογραφές που βάζει στα ληστρικά Νομοσχέδια της Κυβέρνησης. Κατά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, ο Κάρολος Παπούλιας μίλησε για την Ευρώπη που…ξύπνησε, ενώ χαρακτήρισε ως …στεφανωμένη με δάφνες επιτυχίας το ταξίδι του Παπανδρέου στις Βρυξέλλες!

Ο κ. Παπούλιας απέδειξε για μιαν ακόμη φορά ότι ζει στον δικό του κόσμο! Μέσα στην …γυάλα του Προεδρικού Μεγάρου, αποστασιοποιημένος από την κοινωνία και τα μεγάλα προβλήματα που σωρεύει καθημερινά η τυραννική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου!

Ιδού τι είπε ο ανεκδιήγητος και εν τέλει ακατάλληλος Προέδρος Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας: "Η Ευρώπη ξύπνησε και έφτασε η στιγμή που τώρα αρχίζει η δουλειά που πρέπει να γίνει και να βάλουν όλοι πλάτη για την ανάπτυξη του λαού και της Ελλάδας",

«Δεν υπάρχουν περιθώρια ανάπαυσης στις δάφνες που, γρήγορα μαραίνονται.


Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "Ανησυχητικά φαινόμενα διαχείρισης στο δήμο Αγίας Παρασκευής"

Ο πρώην Δήμαρχος β. Γιαννακόπουλος ρίχνει το γάντι και κατηγορεί για κακοδιοίκηση τον νυν Δήμαρχο Β. Ζορμπά!


Επτά μήνες τώρα ακούμε διαρκώς αόριστες καταγγελίες για κακοδιαχείριση και διαφθορά της διοίκησής μας. Χαρακτηριστική η φράση του δημάρχου "κάθε συρτάρι και διαφθορά".
 

Η πραγματικότητα όμως δεν αλλάζει και το πρώτο χειροπιαστό δείγμα κακοδιαχείρησης που έφερε ο δήμαρχος στη δημοσιότητα ακολουθώντας παράλληλα το δρόμο της δικαιοσύνης, αφορά τη δική του παράταξη και μάλιστα στενό του στέλεχος και συνεργάτη!

Η δημοτική αρχή στην αρχική της ανακοίνωση αναφέρει "Τα θέματα ηθικής και διαφάνειας καθώς και η διαχείριση του δημοσίου χρήματος για την παράταξή μας είναι μη διαπραγματεύσιμα" που σημαίνει πως ο πρώην πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.Α.Π. κ. Μουστογιάννης, παραβίασε αυτές τις αρχές.
Οφείλει όμως ο κος δήμαρχος να παραδεχθεί ότι η διαδικασία που έχει επιλέξει, να κρατάει και να μεταφέρει δεξιά κι αριστερά τα χρήματα ο πρόεδρος αντί η μισθοδοσία να λαμβάνει χώρα μέσω τραπεζών όπως γινόταν τόσα χρόνια, αποδεικνύεται διάτρυτη και έκθετη στις όποιες προσωπικές λάθος επιλογές ή παραλείψεις του καθενός.

Ακούσαμε ακόμη με έκπληξη το δήμαρχο στον απολογισμό να αποκαλύπτει δημόσια τους λόγους που οδήγησαν τον κο Αλεξόπουλο στην ανεξαρτητοποίησή του εξηγώντας πως αυτό συνέβη όταν ο δήμαρχος αρνήθηκε αψηφώντας το νόμο να παρατείνει τη σύμβαση της συζύγου του κου Αλεξόπουλου στα Δημοτικά Ιατρεία.

Κι αναρωτιέται κανείς, η πολιτική ζωή ενός μεγάλου δήμου όπως ο δικός μας εξαρτάται από προσωπικές αδυναμίες και ανάγκες;
 Σαφώς ο κος δήμαρχος διαχειρίστηκε όπως αυτός θεωρούσε σωστά τις δύο περιπτώσεις. Διατηρεί όμως στο ακέραιο την ευθύνη της επιλογής τους ως πρόσωπα για να πλαισιώσουν τόσο το ψηφοδέλτιό του όσο και τη νέα δημοτική αρχή.
Συνιστούμε λοιπόν στη νέα διοίκηση να σταματήσει επιτέλους τη φιλολογία των αδιάφθορων και της καταγγελίας των πάντων καθώς τα δύο πρώτα δείγματα είτε κάνουμε λόγο για κακοδιαχείριση και αδιαφάνεια είτε για εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών προέρχονται από τα σπλάχνα της.


Βασίλης Γιαννακόπουλος
ΜΑΖΙ για την Αγία Παρασκευή
πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ!


Η Ελλάδα μπήκε στην Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση πριν από 10-11 χρόνια, επί ΠΑΣΟΚ (Σημίτη), με παραποιημένα-ψευδή στοιχεία, για να έρθει σήμερα -πάλι- το ΠΑΣΟΚ με τον Παπανδρέου, να σταυρώσει τον Έλληνα φορολογούμενο για τα επόμενα 40 χρόνια και να βάλει λουκέτο στην Ελλάδα, παραδίδοντάς την στους διεθνείς κερδοσκόπους.
Ο Παπανδρέου που βλέπεται στην φωτογραφία, χαμογελάει γιατί –δήθεν- απέφυγε την… χρεοκοπία, όπως δηλώνει κατά την προσφιλή του συνήθεια ψευδόμενος, όμως τα όσα συμφώνησε στις  Βρυξέλλες αποτελούν την υποβάθμιση της χώρας μας σε «selective default» (επιλεκτική χρεοκοπία).



Στις αποφάσεις της Συνόδου περιλαμβάνεται η επαναγορά ομολόγων και ανταλλαγή του χρέους με νέα ομόλογα 30ετούς διάρκειας, η μείωση του επιτοκίου των δανείων στήριξης στο 3,5%, καθώς και μία δέσμη αναπτυξιακών μέτρων τύπου «σχέδιο Μάρσαλ» και επιμήκυνση της περιόδου αποπληρωμής των παλαιών και νέων δανείων σε 15 έτη.
Πηγές όμως από τις Βρυξέλλες υποστήριζαν πως το πιθανότερο είναι ότι η συμφωνηθείσα διαδικασία  επαναγοράς ομολόγων και ανταλλαγής χρέους οδηγεί στην υποβάθμιση της χώρας μας σε «selective default» (επιλεκτική χρεοκοπία).

Αναμένεται δε σε λίγο διάστημα η αντίδραση των διεθνών οίκων,κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σύντομα σε παρόμοιο ασφυκτικό κλοιό γύρω από την Ελλάδα, η οποία θα χρειαστεί νέο Μνημόνιο και νέα σε βάρος των Ελλήνων δυσβάσταχτα μέτρα! .



Όπως δήλωσε χθες ο ίδιος ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεν αποκλείεται η υποβάθμιση της Ελλάδας σε καθεστώς «επιλεκτικής χρεοκοπίας» - μια υποβάθμιση, που δεν απέκλεισε ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΚΤ κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά το τέλος της Συνόδου. 

Καταλάβατε τι κατάφερε ο κ. Παπανδρέου, που χασκογελάει σαν γύφτικο σκερπάνι; Την καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων! 


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ...ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΣ!


Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, απευθύνονται στον "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" και στον Βραχιολίδη, εκτοξεύοντας σχόλια του αέρα νομίζοντας ότι έτσι κάνουν...διάλογο.
Επειδή όμως ο Βραχιολίδης έχει μάθει να απαντάει ακόμη και σε τσιρλιάρηδες ανώνυμους, κλείνει τον ιδιότυπο αυτό διάλογο με τις δέουσες απαντήσεις:
1.  "ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΕ. ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ. Ο ΚΟΣ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ...."


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες εφημερίδες. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ έχει τις δικές του συνταγές τις οποίες οι άλλοι αντιγράφουν. Απάντηση επί όσων αφορούν τον κ. Αυγουρόπουλο, δώσαμε. Εάν  παρ' όλα αυτά θέλετε να βγάλετε από την...μύγα ξύγκι, τότε λυπούμαστε, ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν ξεκατινιάζεται. Για τέτοιου είδους λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον ίδιο τον κ. Αυγουρόπουλο. Εμείς δεν ασχολούμαστε με τέτοιου είδους δημοσιογραφία!


2. "Ανεξάρτητε Παρατηρητή διαφωνώ με το άρθρο σας. Σας ζητήθηκε να κάνετε Πολιτική κριτική σε Πολιτικό Πρόσωπο και εσείς μας ζητάτε και τα ρέστα...Καθήκον σας είναι!! Και σε άλλο site που δείχνει βίντεο από Δημοτικά Συμβούλια οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται το site έχουν κάνει Πολιτική Κριτική...."

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν ζητάμε τα ρέστα από κανέναν. Καθήκον μας είναι η ενημέρωση και η κριτική την οποία κάνουμε -κυρίως- σε όσους ασκούν εξουσία και δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Με τον Αυγουρόπουλο ασχοληθήκαμε όταν ήταν στην διοίκηση. Αυτό μάλιστα που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, είναι ότι ελάχιστα καλά λόγια έχουμε γράψει για τον Αυγουρόπουλο. Σε αντίθεση με τον Δασκαλόπουλο, που και έχουμε γράψει και έχουμε εκφραστεί δημοσίως με τα καλύτερα λόγια. Επειδή όμως μάς απογοητεύει, επειδή διαψεύδει εμάς και τις προσδοκίες των ψηφοφόρων οφείλουμε να του ...τραβήξουμε το αυτί (δημοσιογραφικά). 


3. DIKIO EXEI. NA EDW EINAI ENA ARTHRO ME VIDEO POY ASKEI LIGI....LIGI...KRITIKI...
http://myxolargos.gr/nea-epi-topou/eidiseis/1808-apisteytes-kataggelies-sto-dimotiko-symvoylioDEN YOUETOYME TO LEEI O KATHENAS ALLA SE MIA DIMOKRATIA H ENHMERWSI PREPEI NA EINAI POLYPREYRH KAI GIA OLOYS.....DHMOKRATIA EXOYME...SAS ENOXLEI?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι γράφεις σε...ιερογλυφική γραφή ή ΓΡΑΜΜΙΚΗ Β' Μάθε να γράφεις ελληνικά και μετά έλα να μας μιλήσεις για....πολύπλευρη Δημοκρατία!


4. kai o kos Daskalopoulos krithike kai malista EPITYXWS!! Anexartitos upopsifios me MEGALA pososta, eklexthike 2os ston Xolargo.....Mallon ke. Braxiolidi exete epilektiki mnimi.....


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μάλλον και εσείς πρέπει να μάθετε πρώτα να γράφετε ελληνικά και μετά εφόσον περάσετε με τον κηδεμόνα σας, μπορούμε να αναλύσουμε την...βαθυστόχαστη σκέψη σας: Ο κ. Δασκαλόπουλος κατάφερε να συνεργαστεί με όλους. λόγω της...πολύπλευρης Δημοκρατίας από την οποία διαπνέεται: Με το Κ.Κ.Ε. (όταν τό'παιζε ανεξάρτητος), μετά με το ΠΑΣΟΚ (όπου συμμετείχε στις διαδικασίες αλλά τελικά το κατήγγειλε όταν δεν πήρε το χρίσμα), συνεργάστηκε υπογείως με τον Νικολάου για να εμποδίσει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Δεμερτζή να μην κερδίσει τις εκλογές, μετά κατέβηκε πάλι ανεξάρτητος, αλλά μόλις είδε τα σκούρα, συνεργάστηκε με τον δυνατό υποψήφιο της Δεξιάς κ. Ξύδη, οπότε και εξελέγη δημοτικός Σύμβουλος. Προφανώς ο κ. Δασκαλόπουλος είναι σαν την Coca-Cola, πάει με όλα!!!


5. Το προσωποποιείτε πολύ κε. Βραχιολίδη το θέμα....Κριτική σας ζητήθηκε να κάνετε όχι "πόλεμο"...έλεος δηλαδή, αν ο κος Αυγουρόπουλος είναι στο απυρόβλητο του δημοσιογραφικού σας ενδιαφέροντος, να σας κεράσουμε τον καφέ της "παρηγοριάς" στο Δημοτικό Καφέ που Παλιότερα αντιδρούσατε και τώρα επιβραβεύετε....
Παιδια προτινω να ανοιξουμε την δικη μας εφημεριδα και το δικο μας σιτε. Δεν βγαζουμε ακρη με τον Παρατηρητη....χαχαχαχα
NA KANONISOYME GIA KAFE STO DIMOTIKO KAFE...TWRA POY KAI O PARATHRHTHS SYMFWNEI ME TIN LEITOYRGIA TOY.....GIATI PALIOTERA ANTIDROYSE KAI DEN EPINE EKEI TO KEFEDAKI TOY..
"Ξύδι-Τοπ"...κάνει ακόμα και τους πλέον πολέμιους του δημοτικού καφέ να το υποστηρίζουν.....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Το Δημοτικό Καφέ το ...πολεμήσαμε και ακόμη και τώρα δεν το επιδοκιμάζουμε. Από την πρώη στιγμή όμως διαπιστώσαμε και το δηλώσαμε δημοσίως, ότι η κοινή γνώμη το θέλει. Εμείς βλέπουμε λίγο πιο πέρα από την μύτη μας: Τι θα γίνει μετά από 3-5 χρόνια; Πώς θα έχει μετεξελιχθεί το αναψυκτήριο; Θα έχει μετατραπεί σε έναν νέο VERDE; Τι θα γίνει με την συγκοινωνία που κάθε τόσο παρατηρείται ΜΠΟΤΙΛΙΆΡΙΣΜΑ;
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν υποστηρίζει κανένα αναψυκτήριο. Απλά παρουσίασε τις απόψεις των δύο ιδιωτών επιχειρηματιών, οι οποίοι ως Χολαργιώτες, υποσχέθηκαν και δεσμεύτηκαν μέσω της εφημερίδας μας ότι δεν πρόκειται να αλλοιώσουν το περιβάλλον αλλά αντιθέτως θα το προστατέψουν. Εμείς απλά τους ευχηθήκαμε καλή προσπάθεια στο έργο τους. Τι δηλαδή, έπρεπε να κάνουμε; Να τους διαολοστείλουμε; Για σοβαρευτείτε ρε, και αφήστε τις ειρωνείες με τα ...ξύδια-Τοπ! 

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ!



Σειρά ανώνυμων σχολίων, μας καταλογίζουν δημοσιογραφικό αλληθωρισμό, ενώ επικεντρώνονται κυρίως στο πρόσωπο του Θανάση Αυγουρόπουλου (δημοτικού συμβούλου Παπάγου-Χολαργού) για τον οποίο λένε, δεν κάνουμε καμία κριτική!
Λένε αυτοί οι ανώνυμοι ότι καλώς ασκούμε αυστηρή κριτική στον Παπανδρέου, στον πρώην Δήμαρχο Νικολάου, στον Δασκαλόπουλο (ο οποίος είναι μόνον 6 μήνες Αντιδήμαρχος) ενώ για τον Θ. Αυγουρόπουλο δεν έχουμε να πούμε τίποτε!
Τι λέτε ρε παιδιά; Ο Αυγουρόπουλος διοικεί τον Δήμο; Και ωραία, να του κάνουμε κριτική, τι θα βγεί; Πού επηρεάζει σήμερα τα τοπικά δρώμενα ο Αυγουρόπουλος; Ένας απλός δημοτικός σύμβουλος είναι και τίποτε περισσότερο!
Τι λέτε λοιπόν για βίντεο-ντοκουμέντα και βλακείες;
Και για οικογενειοκρατία!
Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Αυγουρόπουλος έχει έναν συγγενή, τον Αναστάσιο Αυγουρόπουλο ο οποίος προσελήφθη στο Δήμο με εξετάσεις, μέσω ΑΣΕΠ. Τι έπρεπε δηλαδή, να τον... κόψουν επειδή λέγεται Αυγουρόπουλος;
Επίσης ο Θ. Αυγουρόπουλος είχε μια ανιψιά, την Γεωργία, η οποία απεβίωσε προ διετίας και η οποία ήταν υπάλληλος του Δήμου Χολαργού επί εποχής Σκούρτη. Δεν την διόρισε ο Αυγουρόπουλος  στο Δήμο.
Αφήστε λοιπόν τις βλακείες. Ο Αυγουρόπουλος κρίθηκε. Και μάλιστα κρίθηκε επί πολλά χρόνια, από το 1986 που τον εξέλεγαν συνεχώς  δημοτικό σύμβουλο οι ψηφοφόροι του Χολαργού. Εάν όλοι αυτοί έκριναν ότι ήταν κακός στα καθήκοντά του, θα έπρεπε να τον είχαν στείλει σπίτι του!
Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.
Όσον αφορά τον Χ. Δασκαλόπουλο, πράγματι, είναι μόνον 6 μήνες στην Αντιδημαρχία αλλά δυστυχώς, είναι απαράδεκτος στα καθήκοντά του! (Έως σήμερα) . Τι δηλαδή, πρέπει να το...βουλώσουμε;

Ζητήσαμε από τον Θανάση Αυγουρόπουλο να απαντήσει στα σχόλια που αναφέρονται στο όνομά του, αλλά αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν απαντά σε ανώνυμα σχόλια!

Ακυρώθηκε το πρόστιμο των 76 εκ. Ευρώ της VODAFONE για τις υποκλοπές!




Ακυρώθηκε το πρόστιμο των 76 εκ. Ευρώ της VODAFONE για τις υποκλοπές. Την ίδια στιγμή οι ραγιάδες καλούνται να πληρώσουν φόρο και για την σύνταξη των 500 Ευρώ. Που είστε δημοσιογράφαροι, τεχνοκράτες, που ουρλιάζατε για τις υποκλοπές, την φοροδιαφυγή για να μιλήσετε;

Κοιτάξτε τι ανακαλύπτουμε στο διαδίκτυο (κλικ στην εικόνα, από άρθρο του θρυλικού pressmme σε αναπαραγωγή press-gr)


http://olympiada.files.wordpress.com/2010/08/cea4cea3ce91ce9bce99ce9ace99ce94ce97cea3.jpg?w=203&h=152&h=152
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΜ”Ε” ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ;

Ακυρώθηκαν τα πρόστιμα σε Vodafone και Εricsson για τις υποκλοπές

Ακύρωσε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ως μη νόμιμες τις αποφάσεις της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) το 2007 με τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone και πρόστιμο 7,3 εκατομ. ευρώ στην εταιρεία Έρικσον για τις τηλεφωνικές υποκλοπές που αποκαλύφθηκαν το 2006.
Το πρόστιμο στην Vodafone επιβλήθηκε για παράβαση της νομοθεσίας περί απορρήτου των επικοινωνιών και στην Έρικσον, η οποία ήταν προμηθευτής του λογισμικού της Vodafone, με το σκεπτικό ότι δεν…έπραξε τα δέοντα προκειμένου να προληφθούν και αποτραπούν οι υποκλοπές.
Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ με τις υπ’ αριθμ. 3319 και 3320/2010 αποφάσεις και με πρόεδρο τον Κων. Μενουδάκο, έκρινε ότι οι συνεδριάσεις των μελών της ΑΔΑΕ δεν γίνονται δημόσια και η μη δημοσιότητα αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την Vodafone και την Έρικσον να είναι άκυρες.
Η Ολομέλεια του ΣτΕ αφού έλαβε υπ’ όψιν της την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου που επιτάσσει τον κανόνα της «δίκαιης δίκης» (άρθρο 6) και τις επιταγές του Συντάγματος για το απόρρητο των επικοινωνιών και του τρόπου λειτουργίας ανεξάρτητων Αρχών (άρθρα 19 και 101Α), έκρινε ότι ο κανονισμός εσωτερικής λειτουργίας της ΑΔΑΕ ο οποίος «θεσπίζει απαγόρευση της δημοσιότητας των συνεδριάσεων της Αρχής» είναι παράνομος, καθώς αυτές πρέπει να είναι δημόσιες!!!!!!!!

Η Ε.Ε. εξακολουθεί να κάνει την πάπια στον Τούρκο εισβολέα της Κύπρου!


Με επιστολή στον Ευρωπαίο διαμεσολαβητή ο υποψήφιος βουλευτής (ΕΔΕΚ) Ζαχαρίας Τσίρτος (φωτό), ραπίζει την ανύπαρκτη και στην διεθνή πολιτική της Ευρωπαϊκή Ένωση:  

Όταν τον Δεκέμβρη του 1976 ο πατέρας και η μάνα αποχαιρετούσαν για τελευταία φορά τη Γιαλούσα, που βρίσκεται στην κατεχόμενη Καρπασία της Κύπρου, μετά από δυόμισι χρόνια εγκλωβισμού, δεν ήμουν εκεί. Είχαν προλάβει οι Τούρκοι να μας διώξουν εμάς τα παιδιά από τον Ιούνιο του 1975. Μπορώ όμως να διακρίνω την έκφραση στα μάτια τους. Όπως το βλέμμα χάιδευε το σπίτι, την αυλή, την κληματαριά. Και εκείνο το δάκρυ που μάταια προσπαθούσαν να κρύψουν… Σας απευθύνω σήμερα αυτή την επιστολή, γιατί ως πολίτης χώρας μέλος της Ε.Ε., στερούμαι του δικαιώματος ελεύθερης εγκατάστασης, διακίνησης, κατοχής και νομής της περιουσίας μου, στον τόπο που γεννήθηκα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τις ενέργειες ή και τις παραλείψεις της, δεν ενεργεί αποτελεσματικά στην κατεύθυνση αποκατάστασης των δικαιωμάτων μου, που αποτελούν την πεμπτουσία συγκρότησης και ύπαρξης της Ε.Ε. 

Η έναρξη διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, παραμερίζοντας το γεγονός ότι αυτή η χώρα είναι η αιτία αποστέρησης των δικαιωμάτων μου, η προώθηση κανονισμού για το ελεύθερο εμπόριο με τα κατεχόμενα -δηλαδή η νομιμοποίηση της κλοπής και του σφετερισμού της περιουσίας μου-, μού δημιουργούν την αίσθηση ότι αντιμετωπίζομαι ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας της Ε.Ε. και θίγουν την ανθρώπινή μου αξιοπρέπεια. 

Το 1974 η Τουρκία εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο. 


Τα στρατεύματα της, με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας, δολοφόνησαν αμάχους και αιχμαλώτους, βίασαν, λεηλάτησαν και εκδίωξαν βίαια από τις εστίες τους 200.000 Ε/κ και εξανάγκασαν τους μισούς Τ/κ να εγκαταλείψουν τα χωριά και τις πόλεις τους. Οι τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, ότι και να μην υπήρχαν Τ/κ η Τουρκία θα έπρεπε να τους ανακαλύψει, διώχνουν και το τελευταίο φύλλο συκής, ότι τάχατες εισέβαλε στην Κύπρο για να προστατέψει τους Τ/κ. 

Παρά τις ομόφωνες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης και του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, του Συμβουλίου της Ευρώπης και πολλών άλλων διεθνών οργανισμών, αλλά και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η διεθνής κοινότητα συνεχίζει να ανέχεται εδώ και 37 χρόνια την καταπάτηση των πιο στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όχι μόνο της πλειοψηφίας του 82% αλλά στην ουσία ολόκληρου του λαού της Κύπρου, στο όνομα δήθεν της προστασίας του 18%. 

Η Ε.Ε. δεν μπορεί στην περίπτωση της Κύπρου να συνεχίζει να μένει απαθής στην παρατεινόμενη αδικία. Οι αξιωματούχοι της δεν νομιμοποιούνται να μέμφονται και να απειλούν με τιμωρία τον λαό της Κύπρου -όπως συνέβη μετά το «όχι» στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν- επειδή αρνήθηκε να ξεγράψει τους τόπους που γεννήθηκε, να αποδεχτεί μόνιμες παρεκκλίσεις από το ευρωπαϊκό κεκτημένο, ρατσιστικές διατάξεις και διαχωρισμούς στο Σύνταγμα και εγγυητικά δικαιώματα επέμβασης τρίτων χωρών. Αυτοί που εμπνεύστηκαν αυτό το σχέδιο και αυτοί που θύμωσαν με την απόρριψή του, θα ψήφιζαν «ναι» αν αφορούσε την δική τους πατρίδα; Η ΕΕ έχει τις δομές, τους θεσμούς, τη νομική αλλά πρωτίστως την ηθική υποχρέωση να εμπλακεί άμεσα στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού. Έντιμε κύριε διαμεσολαβητή, οι προτάσεις και οι σκέψεις μου αυτές γίνονται στην προσπάθειά μου να απαντήσω στο ερώτημα των μικρών παιδιών μου: «Γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε στη Γιαλούσα και το σπίτι μας;» Θέλω να πιστεύω ότι τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Συμβουλίου Κορυφής, του Συμβουλίου Υπουργών και του Ευρωκοινοβουλίου, που θα λάβουν γνώση με τη δική σας μέριμνα, θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για μια ελπιδοφόρα απάντηση στα παιδιά όλης της Κύπρου. 

Γιατί όταν η Ευρώπη μιλά για δικαιοσύνη στα παιδιά της, πρέπει να μπορεί να τα κοιτάζει στα μάτια.

Απελευθέρωση των αδειών ταξί: Μια ακόμη παγίδα της κυβέρνησης των νεοταξιτών-τοκογλύφων.

 από το Πατριωτικό Μέτωπο:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά η νεοταξίτικη κυβέρνηση των τοκογλύφων του Γ. Παπανδρεου επιχειρεί να στρέψει την μια κοινωνική τάξη εναντίον της άλλης, με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Προφανής και δόλιος στόχος της κυβέρνησης, δεν είναι η απελευθέρωση ενός επαγγέλματος  εν προκειμένω των ιδιοκτητών ταξί , επειδή – δήθεν -  υπάρχει η μεγάλη ζήτηση που πρέπει να καλυφτεί. Στόχος της είναι η κατεύθυνση της στρατιάς των ανέργων που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ , στο να κάνουν τις αιτήσεις για τις άδειες, έτσι ώστε να τους διαγράψουν από τους καταλόγους της ανεργίας  , να σταματήσουν να τους δίνουν τα επιδόματα , να τους πάρουν τα παράβολα και να τους εγγράψουν στον ΟΑΕΕ. Χωρίς φυσικά να τους νοιάζει αν αύριο θα μπορούν να επιβιώσουν σε ένα υπερκορεσμενο επάγγελμα, με μηδαμινή ζήτηση.
Για πολλοστή φορά, το ανίκανο πολιτικό σύστημα, προσπαθεί με απατεωνιές να δικαιολογήσει την ύπαρξη του, μετατρέποντας την εργασία σε πάρεργο. Μπορείς – όπως λέει μια σοφή παροιμία - να ξεγελάσεις έναν άνθρωπο πολλές φορές, πολλούς ανθρώπους μια φορά, δεν μπορείς όμως να εξαπατάς όλους τους ανθρώπους, όλες τις φορές.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ...ΝΕΟ ΑΤΤΙΛΑ



Επίδειξη θράσους και Οθωμανικής πυγμής κάνει η Τουρκία, απειλώντας διά στόματος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος από τα κατεχόμενα, ευρισκόμενος για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, δήλωσε ότι δεν θα αναγνωρίσει την κυπριακή προεδρία της Ε.Ε. (το δεύτερο εξάμηνο του 2012)!
Οι σκληροπυρηνικές δηλώσεις με τις οποίες τροφοδότησε την επίσκεψή του ο Ερντογάν, όχι μόνον δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας για την   επίλυση του Κυπριακού, αλλά παραπέμπουν σε εποχές 1974, θυμίζοντας ότι ο νέος Αττίλας, ίσως είναι προ των πυλών! 
Οι δηλώσεις Ερντογάν έρχονται μάλιστα σε μια δραματική για την οικονομία της χώρας μας συγκυρία, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για την οικονομική βοήθεια της Ελλάδος από την Ε.Ε. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και βεβαίως ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται το γεγονός να τις εκτοξεύσει την πιο κατάλληλη γι΄ αυτόν στιγμή! 
Η ανησυχία που υπάρχει στις ένοπλες Δυνάμεις και στο ΓΕΣ είναι έκδηλη και για όσους γνωρίζουν καλά, προετοιμάζονται για τα...χειρότερα. 
Ο Τούρκος και ο νεοεκλεγείς για τρίτη φορά Πρωθυπουργός της γείτονος Ταγίπ Ερντογάν, είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ. 
Οι ...αυτοκρατορικού τύπου δηλώσεις του, μυρίζουν έντονα μπαρούτι! 



 ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ 


Το μήνυμα που έστειλε ο Ερντογάν προς τους Ελληνοκυπρίους είναι να μην περιμένουν «παραχωρήσεις» από την τουρκική πλευρά όπως αυτές που περιείχε το σχέδιο Ανάν. «Δεν ισχύουν πλέον οι συνθήκες που υπήρχαν επί εποχής του σχεδίου Ανάν», δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν και γι' αυτό όπως είπε:
- ΔΕΝ πρόκειται να αποχωρήσουν τουρκικά στρατεύματα
- ΔΕΝ πρόκειται να ανοίξει η περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου στους ελληνοκύπριους κατοίκους της
- ΔΕΝ πρόκειται να επιστραφεί στους ελληνοκυπριους η Μόρφου
- ΔΕΝ πρόκειται να δεχθεί η τουρκική πλευρά οποιαδήποτε συζήτηση για το Ριζοκάρπασο

Ο τούρκος πρωθυπουργός επιστέγασε τις προκλητικές δηλώσεις του αναγγέλλοντας ότι κατά τη διάρκεια του εξαμήνου κατά το οποίο η Κύπρος θα ασκεί την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης (το δεύτερο μισό του 2012) η Τουρκία θα παγώσει τις σχέσεις της με την Ευρωπαϊκή Ενωση. «Επί έξι μήνες δεν θα υπάρχουν σχέσεις Τουρκίας - Ε.Ε. Εμείς απλώς θα παρακολουθούμε από την Αγκυρα τη διαδικασία», ανέφερε και πρόσθεσε πως «δεν τίθεται θέμα να συνομιλήσουμε με τους Ελληνοκυπρίους. Δεν συνομιλούμε με χώρα που δεν αναγνωρίζουμε. Θεωρούμε ντροπή για μας ακόμη και το ότι βρισκόμαστε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους στον ΟΗΕ». Την οργή του κ. Ερντογάν εισέπραξε και η Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία - όπως είπε - επιχειρεί να μεταφέρει το θέμα στο δικό της έδαφος αλλά η Αγκυρα δεν την αναγνωρίζει ως συνομιλητή στο Κυπριακό παρά μόνο τα Ηνωμένα Εθνη.

ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΞΩΣΗ!

ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 
ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ!

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Ο 41χρονος Βασίλης Κουτσούκης (φωτό), καθ’ όλα αξιοπρεπής, βρίσκεται στα όρια της απόγνωσης. Άνεργος εδώ και ένα χρόνο, του έχουν κάνει αγωγή εξώσεως από το σπίτι του στα Σεπόλια, γιατί χρωστάει νοίκια που ήδη έχουν φτάσει στα 2000 €! Σχεδόν απελπισμένος, ζητεί την ύστατη αυτή ώρα, μια  τίμια δουλειά!
Ήρθε και στην εφημερίδα μας, παρακαλώντας μας να βοηθήσουμε όπως μπορούμε.
Ο Βασίλης Κουτσούκης, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η μάνα του έχει προσβληθεί από την νόσο Άλτσχάϊμερ και νοσηλεύεται σε κλινική, της οποίας η μηνιαία αμοιβή είναι 740 €!
--- Η μάνα μου δίνει από την σύνταξή της 480 € τα υπόλοιπα όμως 240 € για την ώρα τα καταβάλλει η αδερφή μου, όμως κι εκείνη έχει την δική της οικογένεια, οπότε το πρόβλημα είναι δυσεπίλυτο. Ζητώ μια αξιοπρεπή εργασία προκειμένου να μπορώ να βοηθήσω και την μάνα μου να πληρώνει την κλινική.

Ο Βασίλης Κουτσούκης έχει προϋπηρεσία 14 ετών σε ξενοδοχεία ως room server, ενώ μιλάει και Αγγλικά.

Αυτή την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης Κουτσούκης, αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποί μας. Δεν έφτασαν στο σημείο αυτό γιατί το επέλεξαν οι ίδιοι. Εκεί τους έσυρε η μεθοδευμένη, προδοτική πολιτική Παπανδρέου, που εξαθλιώνει τον λαό, ξεπουλά την δημόσια περιουσία, για να σωθούν οι Τράπεζες και οι τοκογλύφοι-δανειστές της Ελλάδος.
Κάνουμε έκκληση βοήθειας. Σε όποιον μπορεί να δώσει εργασία ατον Βασίλη Κουτσούκη, ας το κάνει. Η έκκλησή αυτή απευθύνεται και στους Δημάρχους Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Ψυχικού και Χαλανδρίου, όπου και διανέμεται η εφημερίδα μας. 
Το τηλέφωνο του Βασίλη Κουτσούκη είναι: 6976914169.

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ»

ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» 
ΟΙ ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 
ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

Ο Νίκος Μαγδαληνός και ο Πρίαμος Αθανασίου (φωτό) είναι οι δυο νέοι ιδιοκτήτες του «Δημοτικού Αναψυκτηρίου» στο άλσος Χολαργού οι οποίοι  τονίζουν ξεκάθαρα ότι στόχος τους είναι να διατηρήσουν το αναψυκτήριο στην κατάσταση που βρίσκεται, σεβόμενοι απόλυτα το περιβάλλον.
«Είμαστε Χολαργιώτες και εδώ μεγαλώσαμε. Μέσα σε αυτό το δάσος περπατήσαμε και ζήσαμε τα καλύτερα παιδικά μας χρόνια. Αγαπάμε τον τόπο μας και θα σεβαστούμε το περιβάλλον στο οποίο αναλαμβάνουμε τη νέα δουλειά μας στο δημοτικό αναψυκτήριο».
Ο Νίκος Μαγδαληνός και ο Πρίαμος Αθανασίου είναι επαγγελματίες επί πολλά χρόνια εντός και εκτός Χολαργού.
 Ο Νίκος διηύθυνε για χρόνια το περίφημο τοστάδικο έξω από το Λύκειο Χολαργού, στην συμβολή των οδών Καραϊσκάκη & Μελά, ενώ σήμερα διατηρεί επιχείρηση στην οδό Κων/πόλεως, το τσιπουράδικο-ουζερί «Γοργόμυλος».
Ο Πρίαμος, επί χρόνια ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας  στην Πάρο, εδώ και έτη δραστηριοποιείται στον Χολαργό με το ουζερί «25αράκι».
Οι δύο μοντέρνοι επιχειρηματίες,  ένωσαν τις δυνάμεις τους και κέρδισαν τον ανοιχτό διαγωνισμό του δήμου, αναλαμβάνοντας την επιχείρηση «δημοτικό αναψυκτήριο» στο άλσος Χολαργού.
--- Δεν είναι πολύ υψηλό το τίμημα των 13.000 € μηνιαίως; Ρωτήσαμε.
---Πολύ υψηλό τίμημα, μας λέει ο Νίκος Μαγδαληνός. Θα φανεί στην πορεία αν κερδίσουμε στην επιλογή μας. Είναι αλήθεια ότι η σύζυγος του κ. Μπόμπου (ο σύζυγός της είναι ιδιοκτήτης του TEASE PLUS) επιχείρηση που πρόσφατα έκλεισε με δικαστική απόφαση, έπαιξαν …παιχνίδι,  με αποτέλεσμα η τιμή της δημοπρασίας να εκτοξευτεί στα 13.000 €. Στο τέλος φάνηκε ότι –μάλλον- ήταν σκόπιμη ενέργεια από την άλλη πλευρά, μια και ο Θωμάς (Μπόμπος) μου είπε, «ήθελα να δείτε και σεις την γλύκα να πληρώνετε τόσο ψηλό νοίκι». Όπως είπα όμως, θα φανεί στο τέλος ποιος θα δικαιωθεί.  Εγώ ειλικρινά λυπήθηκα που έκλεισε το μαγαζί του Θωμά, διότι 15 τουλάχιστον οικογένειες έχασαν το ψωμί τους και σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα.


Ρωτήσαμε τον κ. Μαγδαληνό και για τις αποφάσεις που βγαίνουν και κάθε τόσο σφραγίζουν την επιχείρηση.
---Κατ' αρχήν αυτό έχει κάνει ζημιά στην επιχείρησή μας. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα είχατε παρουσιάσει στην εφημερίδα σας. Δεν υπήρξε λάθος δικό μας. Ανέκαθεν ισχύει, όταν ανοίγει μια επιχείρηση,  παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου και περιμένει να έρθει η άδεια, ενώ η επιχείρηση λειτουργεί. Έτσι έγινε και στη δική μας περίπτωση. Όμως απ' ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς να μπορώ να το αποδείξω, ο κ. Νικολάου, ο πρώην Δήμαρχος, κάνει συνεχείς προσφυγές, με αποτέλεσμα να μας κλείνει την επιχείρηση. Δεν ξέρω τι θέλει να πετύχει ο άνθρωπος. Προφανώς έχει εμπάθεια επειδή νόμιζε ότι το αναψυκτήριο που δημιούργησε ο ίδιος, θα ήταν μια ζωή στα χέρια του. Όσο για την τελευταία απόφαση της Περιφέρειας που γράψατε στην εφημερίδα σας ότι αναμένεται, περιμένουμε κι εμείς να δούμε τι θα λέει αυτή. 

Οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης  μαζί με το προσωπικό του καταστήματος φορούν ειδικές μπεζ εμφανίσεις με την σφραγίδα «Δημοτικό Αναψυκτήριο».
---Έτσι θα παραμείνει ο τίτλος, διότι η επιχείρηση ανήκει στον δήμο και σε όλους τους δημότες. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και φροντίζουμε να διατηρούμε χαμηλές τιμές στα προϊόντα μας. Μια επιχείρηση φτιαγμένη για τον δημότη, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αγαπάμε τον τόπο μας, σεβόμαστε τον καταναλωτή και όσο βρισκόμαστε εδώ δεν πρόκειται να θίξουμε ούτε την τσέπη του πελάτη και πολύ περισσότερο θα σεβαστούμε το δάσος. Εάν φύγουμε, όποτε φύγουμε από την επιχείρηση και ο χαρακτήρας της αλλοιωθεί, προσβάλλοντας το περιβάλλον, θα βρεθούμε απέναντι, με όλους αυτούς που είναι εναντίον όσων ασεβούν στη φύση. Πρέπει να τονίσουμε ότι διατηρούμε και αυστηρό ωράριο μέχρι τις 12.00 το βράδυ, οπότε και κλείνουν οι ταμειακές μας μηχανές χωρίς να πουλάμε τίποτε, ενώ μετά τις 11.00 μ.μ. σταματάμε και την μουσική.
---Λέγεται  ότι τον χειμώνα θα τσιμεντοποιήσετε και θα επεκτείνετε το αναψυκτήριο, προκειμένου να …τραβήξετε πελατεία.
--- Είπαμε, δεν πρόκειται να θίξουμε το περιβάλλον ούτε  την σημερινή εικόνα του αναψυκτηρίου. Μια απλή τέντα θα βάλουμε και δεν πρόκειται να κλείσουμε το χώρο. Εξάλλου ο Χολαργός έχει πολλές καλές μέρες και τον χειμώνα.
Οι ιδιοκτήτες της τονίζουν ότι οι Χολαργιώτες και οι Παπαγιώτες πρέπει να στηρίζουν την τοπική αγορά και τις επιχειρήσεις:
---Οι μέρες είναι κρίσιμες. Η κρίση χτυπάει όλους μας. Είναι ανάγκη λοιπόν να αλληλοβοηθηθούμε. Όσοι ακόμη δυσπιστούν στην λειτουργία του αναψυκτηρίου ας αναθεωρήσουν άποψη. Εμείς ξαναλέμε, δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε, γιατί είμαστε κομμάτι της περιοχής. Εδώ γεννηθήκαμε, σπουδάσαμε και ζούμε επαγγελματικά. Ας στηρίξουμε όλοι την τοπική αγορά. Και μέρος της τοπικής αγοράς είναι και το «δημοτικό αναψυκτήριο».
Μετά από αυτό τον γόνιμο διάλογο που είχαμε με τον Νίκο Μαγδαληνό και τον Πρίαμο Αθανασίου, δυο ανθρώπους δικούς μας, νομίζουμε ότι μας κέρδισαν…
Καλή δύναμη και καλές δουλειές παιδιά!