Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗ SHOWBIZ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Λίγα αλλά χαρακτηριστικά γνωστά επώνυμα πρόσωπα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα εγκόσμια και το χώρο του θεάματος και να...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ! ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ

Προσγειώθηλε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου το αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο μεταφέρει το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!

Δεν έχουν τον Θεό τους! Η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα με την Τουρκία, δεν ξέρουμε τι θα γίνει την...

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ. ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ"! ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΕΙΕΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΗ!

Αποκάλυψη-«βόμβα» κάνει ο Πέτρος Καραμανέας στο τελευταίο τεύχος της εφημερίδας του «Η Φωνή του Δημότη» στο πρωτοσέλιδο της οποίας...

εμφανίζει τον Δήμαρχο να έχει προβεί σε παράβαση καθήκοντος, μια και, όπως αναφέρει, επιχείρησε να εξαπατήσει την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, κάτι το οποίο πέτυχε σε πρώτη φάση, με την έγκριση άδειας οδήγησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων σε άτομο το οποίο δεν είναι υπάλληλος του Δήμου! Η εξαπάτηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, έγκειται στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος ενώ υποχρεούται να έχει υπαλλήλους του Δήμου σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Δημοτικής Αρχής, εδήλωσε ως δημοτικό υπάλληλο άτομο που δεν έχει καμία τέτοια ιδιότητα. 
Η καταγγελία της αντιπολίτευσης και η προσφυγή της στην Περιφέρεια, ακύρωσε την αρχική της απόφαση.
Το γεγονός, σύμφωνα με τον Πέτρο Καραμανέα, συνιστά παράβαση καθήκοντος και όπως σημειώνει στο τέλος του ρεπορτάζ του, «Για την εξαπάτηση της αποκεντρωμένης διοίκησης, επιφυλλασόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας». Τι σημαίνει αυτό; Ότι απειλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, κάτι το οποίο ενδεχομένως να φέρει βαριά καμπάνα στον Δήμαρχο, καμπάνα η οποία μπορεί να φτάσει "μέχρι και στην έκπτωση από το αξίωμά του"! Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος ο Πέτρος Καραμανέας, θυμίζοντας μάλιστα την περίπτωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος εξέπεσε από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για παράβαση καθήκοντος (2013).

Η εφημερίδα μας δεν λαμβάνει καμία απολύτως θέση, είναι όμως υποχρεωμένη, για την ενημέρωση των δημοτών-κατοίκων Χολαργού-Παπάγου, να αναδημοσιεύσει το ρεπορτάζ-«βόμβα» της «Φωνής του Δημότη» το οποίο προκαλεί τριγμούς στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου. Θα ήταν ανέντιμο δημοσιογραφικά από μέρους μας να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, να «θάψουμε» την είδηση-«βόμβα» και να…σφυρίζουμε αδιάφορα.
Απλά, σας την μεταφέρουμε και τα συμπεράσματα δικά σας. 

Να μας κλαίνε και οι ρέγγες!
Εξαπάτηση από τον κ. Αποστολόπουλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής.
Με "κόλπα" παλιάς κοπής εξαπατήθηκε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΞΑΝΑ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014: ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ

ΑΝΟΙΞΗ 2015: ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015! ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ


ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015: ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Ποιος θα τον καθίσει στο σκαμνί για  εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας; Ποιος θα τον στείλει στη φυλακή;

ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΚΟΜΕΝΙΖΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!

Στο δρόμο που χάραξε ο πατέρας του Ανδρέας, ο Γιωργάκης! Αφού χώρισε είπε να...γκομενίσει! Τώρα, στα γεράματα. Έτσι δεν έκανε και ο...

ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ/ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ!

Πολύ καλό βίντεο που δείχνει μέσα σε λίγα λεπτά βιντεοσκόπησης πώς οδηγούν οι Έλληνες! 
Δείτε το με προσοχή:

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ! Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Μάτην φυλάττεις τὸν τάφον, κουστωδία.
Οὐ γὰρ καθέξει τύμβος αὐτοζωΐαν.
Βιογραφία
Το Σάββατο, αφού συγκεντρώθηκαν οι αρχιερείς και οι φαρισαίοι στο Πόντιο Πιλάτο, τον παρακάλεσαν να...

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 3,6 ΔΙΣ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το εφιαλτικό σενάριο για αυτά που πρόκειται να συμβούν τις επόμενες μέρες με το κούρεμα των καταθέσεων, προφανώς έχει να κάνει με το προληπτικό πακέτο μέτρων των 3,6 δις ευρώ που απαιτούν οι δανειστές...

Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Ο παικταράς, παγκόσμιας κλάσης Γιάννης Αντετοκούμπο, από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ ήρθε στον Παπάγου σε εκδήλωση μνήμης για τους αθλητές Απόστολο Τσαούση και Μένιο Βασάκη, που 'έφυγαν' τόσο γρήγορα από κοντά μας! Την εκδήλωση πραγματοποίησε με πρωτοβουλία της η Ολυμπιάδα Παπάγου. 
Παρών και ο Γιάννης Αντετοκούμπο. 
Σε ανάρτησή του στο προφίλ του, ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος που ήταν παρών, σημειώνει: "Ο Θεός να δίνει δύναμη στις οικογένειες των παιδιών. Πολλά μπράβο στην Ολυμπιάδα Παπάγου για την πρωτοβουλία".

Όμως, όλα τα...λεφτά είναι η φωτογραφία του Δημάρχου πλάι στον...

SOS! ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ 15 ΑΤΟΜΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνετρίβη ελικόπτερο με 15 άτομα!
Μπροστά από την ακτή....

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΠΑΓΗ: "ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ"!!!!

Η πληροφορία μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη. Αν επιβεβαιωθεί θα μιλάμε για την μεγάλη αρπαγή των καταθέσεων των πολιτών! 
Οι τράπεζες είναι κλειστές λόγω αργιών, ωστόσο πληροφορία η οποία...

ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ & ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ....

ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Για τη συνέχεια μπείτε στα περισσότερα να δείτε ποιοι σας στέλνουν τις πασχαλινές ευχές τους...

Ο ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ…ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ! ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΡΑΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ: "ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ"! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

•«Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν βοηθούν στη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων, παρά μόνο κλείνουν τα δικά τους σύνορα; Τί παριστάνουν η FRONTEX και οι φρεγάτες του ΝΑΤΟ; Ποιόν κοροϊδεύουν; Ή οι ΜΚΟ και οι «Αλληλέγγυοι» και οι πράκτορες του Σόρος και των άλλων διεθνών τζογαδόρων ψυχών και funds, στο έδαφος και στη θάλασσά μας; Πόσα διαβήματα έκανε η Ελλάς στον ΟΗΕ, πόσες προσφυγές;»
•«Θα απέκρουα τη λύση της εγκατάστασης και της διασποράς των προσφυγομεταναστών στον τόπο μας. Θα αντιπρότεινα να κάνουν «αερογέφυρα» οι ΕυρωΑμερικάνοι να τους δεχθούν. Αυτοί τους δημιουργούν, αυτοί να τους δεχθούν, να κάνουν ανανέωση πληθυσμού ή εργατικού δυναμικού ή ό,τι άλλο επιδιώκουν. Όχι, δεν εκβιαζόμαστε, δεν παραδινόμαστε»  
•«Κακώς ακούστηκε ότι συνεργάζομαι με το κόμμα Καρατζαφέρη. Υποβολιμαίο ήταν.  Δεν ταξινομούμαι εύκολα. Δεν ετεροπροσδιορίζομαι. Ό,τι είμαι και ό,τι κάνω είναι «χειροποίητο» έργο και δημιούργημα, δικό μου και αυθεντικό»
•«Μπορεί και πρέπει να αντιδράσει ο λαός. Να τούς κάθε λογής τσαρλατάνους, δημοκόπους, τα πλουσιόπαιδα που του «πουλάν μυαλό» και μόστρα με αγορασμένα πτυχία και παριστάνουν τους δήθεν τεχνοκράτες»
•«Οι τύραννοι δείχνουν μεγάλοι, γιατί εμείς έχουμε πέσει στα γόνατα»
•«Ό,τι πέτυχα 33 χρόνια βουλευτής ήταν «κότινος» σε τίμιους αγώνες, όχι σε καριέρες. Όχι επιδιώξεις ιδιοτελείς»

Ο Βύρων Πολύδωρας πήρε το φραγγέλιο και ραπίζει τους υποκριτές και τους τσαρλατάνους της πολιτικής. Από τον Πάπα και την υποκριτική του επίσκεψη, μέχρι τους σημερινούς πολιτικούς τύπου Τσίπρα! Σε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια», που έδωσε τον Μάκη Βραχιολίδη μιλάει για όλους και για όλα. Ακόμη και για την υποτιθέμενη συνεργασία του με το κόμμα του Καρατζαφέρη! 

Κύριε Πρόεδρε, η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου η οποία θα καταργούσε....

ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΕΣ....

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΣΟΥΒΕΛΕΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.ΧΟΛΑΡΓΟΥ
----------------------------------------------------------------------------------------
Για πολύ περισσότερες ευχές μπείτε στα περισσότερα...
----------------------------------------------------------------------------------------
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
----------------------------------------------------------------------------------------
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Με τη συμμετοχή σας στηρίζετε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο!


Δείτε εδώ πολλά από τα εκθέματα:
https://www.facebook.com/events/925610867537985/

Βρισκόμαστε εδώ:
----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------


ΑΥΞΗΣΗ 100 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ SUPER MARKET! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ SUPER MARKET ΤΟΛΜΗΣΕ...

Αυξήσεις των κατώτατων μισθών κατά 100 ευρώ....

Η ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!!

EΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Τσιμισκή 38  ΤΚ:546 23 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο:  2310-240451
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στη Δράμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ Α Π Α Ν Τ Ε Σ !!!

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ; 2.200 ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ, ΣΤΑ «ΥΠΟΓΕΙΑ»;;;
ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ Α Π Α Ξ Α Π Α Ν Τ Ε Σ !
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ;
ΣΑΣ …ΠΟΝΑΕΙ; ΚΑΝΕΙ …’ΤΖΙΖ’;
toskas-750-1-800x465
EXOYME KATAΛΑΒΕΙ, ΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ...

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ: "'ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ"! ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ; ΑΝΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ "ΘΕΣΜΟΥΣ" ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΔΩΝ ΜΑΣ;

Σχόλιο : 1. Αφού ο Αναστασιάδης (τουλάχιστον) το αποκαλύπτει και το δηλώνει ευθαρσώς ότι ξένα κέντρα-δυνάμεις θέλουν την αρπαγή της Ελλάδος και της Κύπρου, ο ίδιος τι κάνει; Συνεργάζεται με τους εχθρούς για την αρπαγή της Κύπρου. Και μάλιστα συμφωνεί, διότι το μακρινό σχέδιο της Τουρκίας είναι να αρπάξει ολ΄ποκληρη την Κύπρο! Οι δε...

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ "REPUBBLICA" ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ: ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ! ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ...

Ο Τσίπρας τα...μαζεύει και φεύγει. Οι Ιταλοί πάντως πήρανε χαμπάρι τι πολιτικό κουμάσι και προδότης είναι! "L'unica cosa che puo chiedere e' asilo politico...in Paraguay" λέει η τεράστιας κυκλοφορίας Ιταλική...

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ;

Κλαίει ο ουρανός; Σκοτεινιάζει το σύμπαν; Η φύση αισθάνεται; Ποιος Μας περιβάλλει κάθε Μεγάλη Παρασκευή; Την Μεγάλη Εβδομάδα και...

ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ! Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΕΙΧΕ "ΤΝΤ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ! ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!

Μια μέρα νωρίς το πρωί το Μοναστήρι της Σεντνάγια στη Συρία επισκέφθηκε ένα άτομο που έφερε και μια λαμπάδα ύψους 1,60 μ και ανέφερε ότι ήταν τάμα του. Στην πόρτα της εκκλησίας τον συνάντησε η...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΡΑΜΑ!!!

Από την Κρήτη ως τη Θράκη και από τη Ρόδο ως τη Κέρκυρα κάθε γωνιά...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ!

Στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή "Οι Αταίριαστοι", που παρουσιάζουν, ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας, όπου και έκανε  σημαντικές...

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ...

Έντονο ξύλο και επεισόδια έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια τη διάρκεια της...

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΡΑΜΑ": ΔΙΑΣΗΜΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ", ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!

Μια είδηση που απομυθοποιεί την πολυδιαφημιζόμενη «προσφυγική» κρίση, έρχεται με τον Ιρακινό «πρόσφυγα» και την οικογένειά του, που...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΙΨΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ....

Πρωτοφανές είναι το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί η χώρα με ευθύνη του Τσίπρα. Μοιάζουν με παιδική χαρά όσα ζήσαμε πέρσι το...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ....

Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡOI ΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΑΝΑΔΡΟΜΙΑΚΑ!) ΓΙΑ ΔΥΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΌΣΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!

Από το "PRESS-GR"
Athena Venetaki
4 έξτρα δημοσιογράφοι ( 2 στον Βερναρδάκη και 2 στον Τόσκα)...

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

από τον πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη
Κάποτε ένας ξένος συνομιλητής ρώτησε τον Γιώργο Σεφέρη το εξής:
"Μα πιστεύετε σοβαρά ότι είστε απόγονοι του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή;"

Η απάντηση του νομπελίστα ποιητή μας: "Όχι, είμαστε απόγονοι...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ!

Ο Διάβολος είπε στον Χριστό, αν με προσκυνήσεις θα σου χαρίσω όλα τα βασίλεια του κόσμου. 

Τι συμπεραίνουμε απ' αυτή την πρόταση;
Ότι η πολιτική εξουσία  πάντα υπηρετεί τον Διάβολο.

Ας δούμε τώρα και την εξουσία της Εκκλησίας,

Τα πρώτα 300 χρόνια οι Χριστιανοί ήταν σε συνεχόμενο διωγμό - γράφε Συρία....

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΖΗΤΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΝ!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει πέριξ της οδού Δαρδανελίων στον Χολαργό, με τους ιδιοκτήτες των κατοικιών να καλούνται να πληρώσουν...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ! ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ!!!

Το Θείο Δράμα κορυφώνεται τη Μεγάλη Πέμπτη με την υμνογραφία της ημέρας να σχετίζεται με τα Πάθη του Χριστού, τη Σταύρωση και το θάνατό Του...

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟ "ΣΟΜΠΡΕΡΟ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Μέγα θέμα έχει προκύψει στον χώρο των αποστράτων με τις θεσμικές....

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

"ΤΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ"! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

 ΤΑ  ΟΝΤΑ  ΤΗΣ  ΣΤΙΓΜΗΣ

Γράφει η Ελένη Ευαγγελοπούλου,PhD

" Στον Αδη θα κατέβω και στον Παράδεισο,τον Χάρο ν' ανταμώσω δυό....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Ο "ΗΡΩΑΣ" ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ: "UND HEIL HITLER" (ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)!!!

Σάν συμπλήρωμα τοῦ δημοσιευθέντος σήμερα στό ΜΑΚΕΛΕΙΟ ἄρθρο ἀναγνώστου μέ τίτλο "Τί ἔκανε στήν κατοχή ὁ "ἥρωας " τῆς ἀριστερᾶς Γρηγόρης Λαμπράκης" , σᾶς στέλνω μία ἰδιόχειρο ἐπιστολή τοῦ ἐν λόγω...