Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

σικέ εκτυπωτικός διαγωνισμός στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού;


Καταγγελία  για "σικέ διαγωνισμό" στην ανάληψη του έργου εκτύπωσης του φεστιβαλικού προγράμματος του Κηποθεάτρου Παπάγου, έγινε από το γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Δεληγιάννη  (φωτό). Αφορμή για το γεγονός έδωσε η μη αναγραφή της εφημερίδας την οποία επιμελείται (Αντίλογος) στον κατάλογο των χορηγών του Φεστιβάλ.
Ανιχνεύοντας περισσότερο τις λεπτομέρειες της υπόθεσης για να δει  ποιος ήταν ο ανάδοχος της εκτύπωσης του προγράμματος, ο οποίος απέκλεισε την εφημερίδα του από τους χορηγούς, επικοινώνησε με την υπεύθυνη των πολιτιστικών θεμάτων του δήμου κ. Ένη Ευαγγελοπούλου.
--- Ποιος εκτύπωσε το πρόγραμμα του φεστιβάλ; 

Ευαγγελοπούλου: Ο κ. ....
--- Έγινε κάποιος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάληψη του έργου; ρώτησε ο κ. Δεληγιάννης.
Όπως όμως διαπιστώθηκε από τις απαντήσεις της κας Ευαγγελοπούλου, υπήρχε μεγάλη πίεση χρόνου και δεν τηρήθηκαν με ακρίβεια όλες οι διαδικασίες!

--Δηλαδή τι έγινε; Δώσατε τη δουλειά σε... γνωστό σας; Δεν μπορούσαν να ενημερωθούν και οι άλλοι εκδότες εφημερίδων για να συμμετάσχουν με προσφορές τους στο διαγωνισμό;
Ευαγγελοπούλου: Υπήρξαν δυο-τρεις προσφορές!

Ο κ. Δεληγιάννης ψάχνοντας περισσότερο την υπόθεση, διαπίστωσε ότι την ίδια μέρα, ώρα και λεπτό που κατατέθηκε η προσφορά του αναδόχου, κατατέθηκαν και 2-3 ακόμη προσφορές οι οποίες είχαν αριθμό πρωτοκόλλου διαδοχικό της προσφοράς του αναδόχου!!! Λες και στέκονταν στη σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον πρωτοκολλόντας τις προσφορές !!!

¨Κάτι τέτοιο είναι απίθανο και μυρίζει "σικέ παιχνίδι"¨, δήλωσε ο κ. Δεληγιάννης ! Με άλλα λόγια ότι  οι 2-3 προσφορές ήταν μαϊμού, κατατεθειμένες από αυτόν που ...κέρδισε το διαγωνισμό!
Όπως μας είπε ο κ. Δεληγιάννης το τιμολόγιο που εξέδωσε προς είσπραξη από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ο εν λόγω εκδότης, ξεπερνά τις 4.000 €!!!
--- Για αυτό το πρόγραμμα το ποσό είναι εξωφρενικό, ανέφερε ο σύμβουλος έκδοσης του "Αντίλογου".

Όπως πληροφορούμαστε ο ίδιος ο Δήμαρχος, εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα διαφάνειας (γεγονός που επεσήμανε και ο κ. Δεληγιάννης), έχει φρενάρει την πληρωμή του τιμολογίου έως ότου διερευνηθούν όλες οι πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης.
Σε επισήμανσή μας προς τον κ Δεληγιάννη, ότι δεν πρέπει να έχει παράπονα διότι επί διοίκησης Νικολάου εθεωρείτο από τους ευνοημένους της τότε Διοίκησης σε ανάλογες περιπτώσεις, απάντησε οργισμένος:
"Επιτέλους αυτή η συκοφαντία πρέπει να σταματήσει. Επί διοίκησης Νικολάου δεν πήρα ούτε καν αυτά που δικαιούμουν από τον νόμο. Ήμουν Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΧ και δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ από τα 50.000 € που δικαιούμουν. Και μιλάτε για εύνοια; Την εύνοια να την βρείτε σε αυτό τον εκδότη που ενώ έκανε πολεμική στον Νικολάου, την ίδια ώρα έπαιρνε συνεχείς εκτυπωτικές εργασίες από τον ΔΑΟΧ και όχι μόνο". 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΥΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ!
Τώρα Αποκαλύπτεται το έγκλημα-προδοσία σε βάρος της χώρας από την ίδια την Κυβέρνηση. Με πρωταγωνιστή τον πρώην Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας κ. Γεωργίου (πάνω φωτό κάθεται αριστερά του Παπακωνσταντίνου και χειροκροτούν ομού ...για τα κατορθώματά τους), αλλοιώθηκαν προς τα πάνω  και σκοπίμως τα στοιχεία του ελλείμματος της χώρας , ώστε να εμφανισθεί ο πιο αδύναμος κρίκος σε όλη την Ευρώπη και να μπει υπό οικονομικό έλεγχο και ουσιαστικά να παραδοθεί στη νέα γερμανική κατοχή!
Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο-προδοσία σε βάρος της χώρας, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του ελληνισμού! 
Ενώ η ΕΛΣΤΑΤ είναι ανεξάρτητη αρχή,  η Κυβέρνηση φρόντισε εν μία νυκτί  να την καταργήσει και να αναθέσει ρόλο "μονάρχη" στον Πρόεδρο της υπηρεσίας κ. Γεωργίου, ο οποίος με τη σειρά του  αποτελούσε τον μακρύ βραχίονα του Παπακωνσταντίνου  στην ΕΛΣΤΑΤ!

Όλα αυτά καταγγέλθηκαν από την κα Γεωργαντά, μέλος της ΕΛΣΤΑΤ ενώ η αντιδημοκρατική και αυταρχική λειτουργία του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ  κ. Ανδρέα Γεωργίου καταγγέλθηκε από τον σύλλογο των εργαζομένων της, οι οποίοι τονίζουν ότι αποκλείονταν συστηματικά από το να εκφράζουν την άποψή τους σε σοβαρά ζητήματα έως και για  την επιστημονική ορθότητα των στατιστικών μεθοδολογιών που ακολουθείτο !
Δεν συγκαλείτο Δ.Σ. για την συζήτηση και έγκριση των αποφάσεων, αποφάσεις που ουσιαστικά λαμβάνονταν μόνον από τον κ. Γεωργίου και απηχούσαν τις προδιαγεγραμμένες θέσεις του κ. Παπακωνσταντίνου!!!

 Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά,  με έγγραφο που είχε αποστείλει από τον περασμένο Απρίλιο στον Κάρολο Παπούλια, στον Γιώργο Παπανδρέου και στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, ενημέρωνε την πολιτική ηγεσία για τα όσα απαράδεκτα και πρωτοφανή συνέβαιαν στην ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με αυτό, η Αρχή δεν είχε συνεδριάσει για επτά μήνες ενώ σύμφωνα με τον ιδρυτικό της νόμο (382/2010) έπρεπε να συνεδριάζει μία φορά το μήνα. Ουσιαστικά είχε μετατραπεί σε «Αρχή ενός ανδρός», ο ρόλος της ΕΛΣΤΑΤ είχε αδρανοποιηθεί ενώ οι  ειδικοί επιστήμονες και μέλη της, αγνοούνταν συστηματικά από τον πρόεδρό της. Σ' αυτή την επιστολή ουδέποτε έλαβε κάποια απάντηση.
Προκύπτουν συνεπώς τεράστιες ευθύνες και για τον Πρόεδρο Δημοκρατίας και για τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής κ. Κακλαμάνη (καλό φρούτο κι αυτός!)

Η κ. Γεωργαντά ήταν κατηγορηματική στην άποψή της: «Το έλλειμμα του '09 είχε τεχνηέντως διογκωθεί για να φανεί ότι η χώρα είχε το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και από αυτό της Ιρλανδίας που ήταν 14%, με σκοπό να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα βαριά μέτρα κατά της χώρας. Κι εμείς παρουσιάσαμε στη Eurostat 15,4%»
Μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί το μέγεθος της εθνικής προδοσίας και του εγκλήματος που συντελέσθηκε σε βάρος της χώρας και του λαού της! 

Η κα Γεωργαντά που είχε καταλάβει το δόλιο παιχνίδι  που  παιζόταν στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού, με το να διογκώνεται σκοπίμως το έλλειμμα με αλλοιωμένα στοιχεία και να συμπεριλαμβάνονται σε αυτό (το έλλειμμα) τα χρέη των ΔΕΚΟ (κάτι που δεν γινόταν με άλλα ευρωπαϊκά κράτη), προσπάθησε να μιλήσει με τον  Πρόεδρο της  Eurostat κ. Τόμσεν. Ο τελευταίος της απάντησε "να κάτσεις στ' αβγά σου"!
Η  κα Γεωργαντά σε συνεχείς προσπάθειές της να ωθήσει τον κο Παπακωνσταντίνου στην επανόρθωση του λάθους που φούσκωνε το έλλειμμα της χώρας, ο τελευταίος της απαντούσε -εν ολίγοις- "δεν μπορώ να κάνω κάτι"!!!
Τότε η κ. Ζωή Γεωργαντά, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της κατάλαβε ότι υπήρχε προδιαγεγραμμένη πολιτική να μπούμε υπό γερμανική κατοχή!

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ!

ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Μεσημεράκι στη μικρή πόλη Εντεμπε, στην Ουγκάντα της Κεντρικής Αφρικής.

Στο μικρό σπίτι τα παιδιά, ένα αγόρι 11 ετών κι ένα κοριτσάκι 9 παίζουν κάνοντας μεγάλη φασαρία.
Αίφνης ακούγεται η φωνή της μαμάς:

-Σταματήστε και διαβάστε αμέσως τα μαθήματά σας για το σχολείο.  Το ξέρετε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν παιδάκια που δεν έχουν βιβλία να διαβάσουν; ...

ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!

έγκλημα! 
αύξησαν κατά ένα δις ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της 
Αγροτικής Τράπεζας. 
Ιδού πώς πετάνε τα λεφτά του λαού! Τού κόβουν το ρεύμα και τον εξαναγκάζουν να πληρώσει τα τέλη ακινήτου, για να τα δώσουν στη χρεοκοπημένη ΑΓΡΟΤΙΚΗ!

Δείτε τι σκινζτήδες πολιτικούς έχει η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Θαυμάστε τον ανεκδιήγητο ...Μόμπυ Ντικ-Βενιζέλο που αρπάζει τα λεφτά από τον κοσμάκη μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να τα δώσει στην στήριξη της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος!

Σήμερα, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω Τράπεζας κατά 1 δις ευρώ. Εάν σκεφτεί κανείς ότι πριν από 2-3 μήνες έγινε νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,2 δις ευρώ, γίνεται αντιληπτό πού πετιούνται τα λεφτά από την Κυβέρνηση! 2,2 δις για μια Τράπεζα ουσιαστικά χρεοκοπημένη και της οποίας η αξία σήμερα (εάν επωλείτο) δεν θα ξεπερνούσε τα 300 εκατομμύρια ευρώ!!!
Η Αγροτική Τράπεζα είχε ζημίες από την αρχή του χρόνου 1 δις ευρώ! Το μεγαλύτερο μέρος αυτών των ζημιών, 800 εκατομμύρια ευρώ προερχόταν από το κούρεμα των ομολόγων της!
Ως γνωστόν, το κούρεμα των ομολόγων γίνεται για να μειωθεί το δημόσιο χρέος. Ενώ λοιπόν η Κυβέρνηση προσπαθεί να γλιτώσει 800 εκατομμύρια ευρώ μέσω του κουρέματος, στην πράξη χρεώνεται με 1,2 δις + 1 δις ευρώ= 2,2 δις ευρώ -300 (εκατομμύρια ευρώ η αξία της Τράπεζας) = 1,9 δις ευρώ (=αύξηση ελλείμματος).

Είναι ή δεν είναι πολιτικά ηλίθιος ο Βενιζέλος;
Βενιζέλος ο Μόμπυ Ντικ της ελληνικής πολιτικής. Ο άνθρωπος που παίρνει μαζί του στον βυθό της θάλασσας όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες μαζί! 

Δώσαμε 177 εκατομμύρια στους συνδικαλιστές χωρίς παραστατικά!!!!!


Κατά τα άλλα ο Βενιζέλος ξέρει να ...πίνει το αίμα από τον κοσμάκη και να βάζει τον ένα φόρο πάνω στον άλλο. Για να τα παίρνει μετά και να τα δίνει χωρίς παραστατικά στους συνδικαλιστές;

Για την νέα μεγάλη λαμογιά, ο  Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε:
«Τώρα αποδεικνύεται γιατί απαξιώθηκε το συνδικαλιστικό κίνημα. Γιατί δεν μπορεί ο ελεγκτής και ο ελεγχόμενος να είναι συγκοινωνούντα δοχεία με εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που προκαλεί κατάπληξη και αγανάκτηση είναι ότι δόθηκαν 177 εκατ. ευρώ χωρίς να τηρούνται παραστατικά και ούτε διπλογραφικό σύστημα, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Υπουργός. Το «μαζί τα φάγαμε» ισχύει εδώ για συνδικαλιστές και Υπουργούς, όχι για τον λαό».
19968apantisipdf
19968apantisi2pdf

ΤΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ 1,8 ΔΙΣ € ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ...ΑΡΠΑΞΕΙ 4,5 ΔΙΣ € ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ



ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! ΜΑΣ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ ΠΙΑ!

Όπως είχε ανακοινώσει στην ΔΕΘ ο Ε. Βενιζέλος  επέβαλε   το τέλος ακίνητης περιουσίας επειδή χρειαζόταν  άμεσα 1,8 δις ευρώ όσα έλειπαν από την Κυβέρνηση  για να είναι συνεπής με τον Προϋπολογισμό!
'Ελα όμως που πάλι...είπε ψέματα! Όλος ο δομημένος χώρος στην Ελλάδα είναι 562 εκατομμύρια τ.μ.
Υπολογίζοντας ότι το χαράτσι θα κυμανθεί από 0,5 € έως και 20 € το τετραγωνικό μέτρο, με ένα μέσο όρο 8,0 € τότε τα χρήματα που θα εισπράξει η κυβέρνηση δεν είναι 1,8 € αλλά θα ξεπερνούν τα 4 δις ευρώ και θα προσεγγίζουν τα 4,5 δις ευρώ!!!
Σκάσε ελληνικέ λαέ, σκύψε το κεφάλι στα ψέμματα και τις παπαρολογίες του Βενιζέλου και βεβαίως...ξηλώσου !

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ (ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΛΑΟΣ)

"...ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΑΝΑ;"
"ΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ; ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!"


"Γάντι"  στο Βενιζέλο, πάει η ταινία του Νίκου Φώσκολου(1965) "Αδίστακτοι" με τον Νίκο Κούρκουλο και τον Γιώργο Μούτσιο.
http://www.youtube.com/watch?v=gJMb4eiQ1MY.
Στο αποκορύφωμα της ταινίας,  ο Κούρκουλος παλεύει με τον Μούτσιο και του λέει "Σε μένα ρε πούλησες ψεύτικη μάνα;"   ο δε Μούτσιος του μπήγει και το μαχαίρι στα σωθικά.
Έτσι ακριβώς έγινε με τον Βενιζέλο. Πούλησε στον ελληνικό λαό ψεύτικους συντελεστές με το τέλος ακίνητης περιουσίας (από 0. 50 € έως 10 € το τ.μ.) για να... τους μεταμορφώσει σε 20 € !!!
Και στο τέλος, ο Βενιζέλος μπήγει το  μαχαίρι στον δύσμοιρο ελληνικό λαό. Ο Βενιζέλος ο φορομπήχτης!

s

ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ...


Κύριε Σαμπάνη δεν δικαιούσαι να μιλάς για "τσάμπα μάγκες" και να απευθύνεσαι σε μένα! Ως Μάκης Βραχιολίδης δίνω καθημερινό αγώνα και μέσα από την ιστοσελίδα μου. Το πολιτικό ξεβράκωμα και η επίθεση που ασκώ στην κυβερνητική πολιτική και τους εθνοπροδοτικά φερόμενους εκπροσώπους της, είναι από τα ελάχιστα που μπορείς να βρεις σήμερα στην δημοσιογραφία. Διατρέχω καθημερινά τον κίνδυνο να με σύρουν στα δικαστήρια, ενώ γνωρίζεις ότι έχω ήδη φάει πολλές μηνύσεις, όπως επίσης εκκρεμούν σε βάρος μου μια μήνυση πρώην Δημάρχου Αιτωλοακαρνανίας αλλά μήνυση και αγωγή που μού έχει κάνει δημοτικός υπάλληλος του δήμου Παπάγου. Όλα αυτά για άρθρα μου.
Ποιος άλλος από τους τηλεοπτικούς αστέρες δημοσιογράφους έχει τέτοια τιμή;
Συνεπώς μην μιλάς για "τσάμπα μάγκες" εννοώντας εμένα, γιατί είσαι off.
Και στο Σύνταγμα έχω πάει πολλες φορές, όσο λίγοι δημοσιογράφοι ή εκδότες εφημερίδων, αλλά αυτό που διαπίστωσα από ένα σημείο και πέρα είναι ότι οι συγκεντρώσεις αυτές κατάντησαν χαβαλές ή τζερτζελές δίχως νόημα. Από τη στιγμή μάλιστα που η ίδια η Κυβέρνηση έγραφε στα παλιά της παπούτσια τις μούντζες και τα...λέϊζερ που εκτόξευαν οι διαδηλωτές, κατάλαβα ότι οι διαμαρτυρίες αυτού του είδους δεν είχαν καμία αξία. Σήμερα, με την κυβέρνηση του Μνημονίου και της εκβιαστικής πολιτικής του Παπανδρέου που κάνει ληστρική επιδρομή εναντίον των σπιτιών μας, απαιτούνται άλλες λύσεις. Δραστικές και επιθετικές. Λύσεις ανατροπής της Κυβέρνησης. Σαν αυτή που πρότεινε ο Τσίπρας. Αν και είμαι αντίθετος ιδεολογικά με τον Τσίπρα εντούτοις είπε αυτό που χρειάζεται: Να φύγει ο Παπανδρέου από την Κυβέρνηση που κατέστρεψε την χώρα.
Τι έκανε λοιπόν το άρθρο του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ; Να πει στους "αγανακτισμένους" να ξυπνήσουν και να αλλάξουν ρότα. Με χαβαλέδες και με μούντζες ή με συνθήματα "κλέφτες-κλέφτες" δεν πέφτει ο Παπανδρέου. Αυτός είναι εντολοδόχος της τρόϊκας και δεν πρόκειται να φύγει εάν ο λαός δεν αναλάβει δράση. Το "ντου" στα Υπουργεία δεν σημαίνει "ντουφέκια", αλλά καταλήψεις δεκάδων Υπουργείων, εφοριών κ.λ.π. ώστε η Κυβέρνηση να βρεθεί αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Εάν θέλει να επιτεθεί στους πολίτες που είναι μέσα στα Υπουργεία και τις εφορίες, ας έρθει αντιμέτωπη με την διεθνή κατακραυγή. Τα δεδομένα όμως θα έχουν ήδη αλλάξει.

Όσο γι' αυτόν που λέει ότι έχω βάλει πρώτη μούρη τον Βελόπουλο στο blog μου, έχει πρόβλημα και σίγουρα δεν ξέρει από δημοσιογραφία. Πιο κάτω από τον Βελόπουλο είναι ο Λαφαζάνης ο οποίος πρώτα ήταν αυτός πρώτη μούρη. Τι σημαίνει αυτό; Ότι, επειδή ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ φιλοξενεί τις απόψεις των βουλευτών, τις ασπάζεται κιόλας; Εάν δείτε τις συνεντεύξεις θα καταλάβετε ότι ο υπογράφων δεν χαρίζεται σε κανέναν με ...χαϊδευτικές ερωτήσεις.
Αυτά...
Μάκης Βραχιολίδης

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ...ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ Η ΠΡΑΒΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ένα συγκλονιστικό άρθρο-πρόβλεψη για ραγδαίες εξελίξεις και πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή μας,  που δημοσίευσε η εφημερίδα ΠΡΑΒΔΑ από τον περασμένο Γενάρη, είχε αναφορές και στην Ελλάδα, οι οποίες όμως είχαν αφαιρεθεί από το δημοσίευμα. Σήμερα όμως αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες των εξελίξεων που αφoρούν και στην χώρα μας. Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ χωρίς να έχει καμία γνώση του συγκεκριμένου άρθρου μιλούσε για παγκόσμιο Πόλεμο. Οι εξελίξεις που αφορούν στην Ελλάδα και την εμπλοκή μας σε πόλεμο, είναι συγκλονιστικές. Διαβάστε το απόσπασμα που αναφέρεται σε Ελλάδα-Κύπρο-Τουρκία.-Ρωσία.  




ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ

Το αρχικό άρθρο, στο μυστικό σημείο τώρα που δεν δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Πράβδα, τόνιζε πως το 2011 θα είναι για την Ελλάδα ένα έτος κατάρρευσης, πολέμου, αναταραχών, αλλά και απαρχής αναγέννησης!
Η οικονομική υποδούλωση, που επιβάλλεται από την ΕΕ, αλλά και οι ισλαμιστές «έποικοι» (λαθρομετανάστες) θα προκαλέσουν μεγαλύτερες και χειρότερες αντιπαραθέσεις, με την Κυβέρνηση να γίνεται όλο και πιο αδύναμη και ανίκανη!
Ακόμη, ο πόλεμος του Ισραήλ με Χεζμπολάχ-Τουρκία, που θα μεταφερθεί στην Κύπρο θα δώσει στην Ελλάδα την ευκαιρία να αποκαταστήσει έστω και προσωρινά την ενότητά της.
Από τους Έλληνες Στρατιωτικούς θα αναδειχθεί μια ενωτική και ικανή ηγεσία, μέσα σε μια θάλασσα αναρχίας και μάταιης ανοησίας!
Το γεγονός ότι Τούρκοι Μουσουλμάνοι, καθώς και μη-Τούρκοι Μουσουλμάνοι (εν. λαθρομετανάστες) θα αναμιχθούν δρώντας εναντίον της Ελλάδος, θα δώσει στη χώρα κάθε λόγο για να απαλλαγεί από αυτές τις εθνικές απειλές!
Με την κατάρρευση της τουρκικής πολεμικής προσπάθειας (θα δούμε παρακάτω τι θα συμβεί στην Τουρκία), το
Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, υποστηριζόμενο από την Εκκλησία και με οικονομικές εγγυήσεις από τη Ρωσία, θα καταλάβει την εξουσία!
Η Ευρώπη θα εξοργιστεί και θα επιχειρήσει με μια γρήγορη κίνηση να ρίξει το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μέσα από μια «έγχρωμη επανάσταση», με επικεφαλής τους αναρχικούς και τους Μουσουλμάνους!
(μια πρόβα έγινε ήδη στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008)

Όταν αυτή η προσπάθεια αποτύχει θεαματικά, η Ελλάδα θα κηρυχτεί εκτός Ευρωζώνης και θα έχει τεταμένες σχέσεις στο εσωτερικό της ΕΕ, στην καλύτερη περίπτωση!

Η Ελλάδα θα διευρύνει περαιτέρω τον στρατό της και θα εργαστεί από κοινού με τη Ρωσία, αποτελώντας έτσι και μια χερσαία γέφυρα της με τη Σερβία, η οποία θα συσφίξει τη συμμαχία της με τη Ρωσία.
ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 
Η Ρωσία, γράφει πάντα το ρωσικό άρθρο, λόγω της Τουρκικής εμπλοκής, καθώς και των Ελλήνων και των Κούρδων, θα βγει ως ο κύριος σύμμαχος του Ισραήλ, εναντίον των Τούρκων αρχικά και στη συνέχεια κατά των υπολοίπων Ισλαμιστών!
Έτσι βέβαια η Ρωσία θα χάσει τη μεγάλη επιρροή της στους Άραβες ισλαμιστές, αλλά θα κερδίσει πάρα πολύ σε Ορθοδόξους Χριστιανούς και άλλες χριστιανικές ομάδες, καθώς και τους Εβραίους! (πρόκειται για προαναγγελία θεαματικής στροφής της πάγιας ρωσικής εξωτερικής πολιτικής)


ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ


Η Ρωσία λοιπόν το 2011 θα συμμετέχει σε μια αρχικά πολιτική και στη συνέχεια σε μια σύντομη στρατιωτική αντιπαράθεση στη Μαύρη Θάλασσα με τους Τούρκους!

Αν και η Τουρκία είναι χώρα-σύμμαχος του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει βήμα, αφού δύο άλλες χώρες-σύμμαχοι του ΝΑΤΟ (Ελλάδα και Βουλγαρία) θα συμμετέχουν (εν. στον πόλεμο)!
(Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι η Ρωσία θα περιμένει την εμπλοκή της Ελλάδας - Βουλγαρίας με την Τουρκία για να παρέμβει, ώστε να είναι εξασφαλισμένη η μη Νατοϊκή παρέμβαση, αφού σύμφωνα με άρθρο της «συμμαχίας» αν μια νατοϊκή χώρα δεχθεί επίθεση από τρίτη χώρα, τότε όλο το ΝΑΤΟ δέχεται επίθεση και οφείλει να τη συνδράμει. Εάν όμως εμπλέκεται Νατοϊκή με Νατοϊκή χώρα, το ΝΑΤΟ μόνο συμβουλές μπορεί να δίνει. Αυτό είναι το κομβικό σημείο της Ρωσικής Εμπλοκής κατά της Τουρκίας… Αλλά και από την άλλη, στο κάτω θέρετρο του Πολέμου, εάν η Ρωσία προστρέξει σε βοήθεια του Ισραήλ, ποιο ΝΑΤΟ θα κινηθεί, όταν ΝΑΤΟ σημαίνει ΗΠΑ και ΗΠΑ σημαίνει Ισραήλ;
Σημειώνουμε πως στο μικρό Ισραήλ ζουν χιλιάδες Εβραίοι που μετοίκησαν από τη Ρωσία και αποτελούν πλέον γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και αυθεντικοί Ρώσοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί των Αγίων Τόπων. Και για τις δύο πληθυσμιακές ομάδες, έχει δικαίωμα ενδιαφέροντος και «προστασίας» η Ρωσία από κάθε τρίτη (ισλαμική) απειλή… Αυτό
«μεταφράζεται» σε «δικαίωμα στρατιωτικής αρωγής ή επέμβασης»…)

Η ρωσική εμπλοκή θα γίνει κυρίως με τη μορφή Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορικών Δυνάμεων, αλλά και επιδρομές Πεζοναυτών στις τουρκικές παράκτιες περιοχές, προαναγγέλλει ρητά το ρωσικό άρθρο!

Το αποτέλεσμα θα είναι μια ισχυρότερη ρωσική παρουσία στα Βαλκάνια, ιδιαίτερα με την Ελλάδα και τη Σερβία σταθερά στη ρωσική σφαίρα και τη Βουλγαρία να ολισθαίνει προς την ίδια κατεύθυνση, καταλήγει.


ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ Β. ΚΥΠΡΟΥ, ΙΜΒΡΟΥ - ΤΕΝΕΔΟΥ



Και παρακάτω συνεχίζει το άρθρο για τα εσωτερικά της Τουρκίας:

Η Τουρκία, που η οικονομία της βρίσκεται ήδη στο βούρκο, θα πρέπει να αντιμετωπίσει πέντε Πολέμους ταυτόχρονα και θα καταρρεύσει άμεσα!
Οι Στρατιωτικοί θα συλλάβουν και θα εκτελέσουν γρήγορα τους περισσότερους από το κυβερνόν κόμμα και το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ θα ολοκληρώσουν τους όρους της Ειρήνης και της απόσυρσης στρατευμάτων με τους Ισραηλινούς, Έλληνες, Βουλγάρους, (τους Χριστιανούς) του Λιβάνου και τους Ρώσους!
Θα δοθεί έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στους Κυπρίους να αποκτήσουν το έδαφος της βορείου Κύπρου (κατεχόμενα)!
Το Κουρδικό Ζήτημα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τακτοποιηθεί και θα «αλέθει» τους Τούρκους για την επόμενη δεκαετία!

Η Ελλάδα θα κερδίσει επίσης μερικά νησιά-κλειδιά στα σύνορα (εν. Ίμβρο
, Τένεδο)!
Τέλος, οι Έλληνες Μουσουλμάνοι που θα έχουν απελαθεί (από την Ελλάδα) θα δημιουργήσουν νέους πονοκεφάλους στους Τούρκους στρατιωτικούς!

όλο το άρθρο της ΠΡΑΒΔΑ μπορείτε να το βρείτε στο: 

www.apocalypsejohn.com/2011/01/n.html

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΟΥ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΛΕΒΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ;

Πού είστε κρυμμένοι  "αγανακτισμένοι" πολίτες του Συντάγματος; Λουφάξατε; Ξεχάσατε τα συνθήματά σας προς τους κυβερνώντες, "όπου και να πάτε θα σας βρούμε;" Τώρα που η Κυβέρνηση κάνει την πιο ξεδιάντροπη, επαίσχυντη ληστεία στις οικογένειες και τα σπίτια σας. Θα πάτε σαν τα... σκυλάκια να πληρώσετε τους παράνομους φόρους;

Πού είστε ρε "αγανακτισμένοι" να κάνετε... ντου; Έτσι δεν λέγατε ότι θα κάνατε στη Βουλή; Πού είστε λοιπόν να κάνετε "ντου" στις εφορίες και στο Υπουργείο Οικονομικών για να δείτε τον ...αρχιληστή Βενιζέλο που με το έτσι- θέλω σάς αρπάζει το σπίτι και ό,τι οικονομίες σας έμειναν; Αντί να δώσετε τα χρειώδη στα παιδιά σας, ο Βενιζέλος θα  πάρει το βιος σας για να το καταθέσει στους τροϊκανούς και στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας!
Πού είστε ρε να κάνετε επανάσταση; Σήμερα γίνονται πολύ χειρότερα απ'ότι γίνονταν το 1909!
Τέτοια χούντα δεν έχει περάσει ποτέ από τον τόπο!
Πού είστε ρε Έλληνες αγανακτισμένοι να ανατρέψετε την Κυβέρνηση των εθνοπροδοτών;
Ο Τσίπρας το είπε: "Ο λαός να ξεσηκωθεί και να ανατρέψει την Κυβέρνηση". Και ο Καρατζαφέρης είπε για την Κυβέρνηση: "Δεν θα σας αρκούν τα ειδικά δικαστήρια. Θα έχουμε Γουδί"!
Που λουφάξατε λοιπόν συνέλληνες...αγανακτισμένοι;
Αεροψεκασμούς  σάς έχουν κάνει και έχετε αδρανοποιηθεί;

Τα χρέη των δήμων της χώρας

 (επικαιροποιημένος πίνακας)


Στη Βουλή κατατέθηκαν, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα στοιχεία για τα χρέη -μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις- των δήμων όλης της χώρας. Πρόκειται για στοιχεία που τηρούνται στη βάση δεδομένων του υπουργείου η οποία πάντως ενημερώνεται με ευθύνη των ίδιων των δήμων. Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν στη Βουλή στις 23 Αυγούστου 2011 από τον Υπουργό Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη προς ....
απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ Κυριάκου Βελόπουλου.

Αναλυτικά, ανά δήμο και με φθίνουσα ταξινόμηση, οι μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις τους αντίστοιχα έχουν ως εξής:
Ολοκληρωμένος ο πίνακας δημοσιεύεται στο...
Πηγή: taxalia.blogspot.com

ΑΑΔΗΜΟΣΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣΣΥΝΟΛΟ
1. Αθηναίων του Ν. Αττικής210.970.18876.743.219287.713.407
2. Πειραιώς Αττικής131.240.57326.313.926157.554.499
3. Αμαρουσίου του Ν. Αττικής53.141.99699.272.280152.414.276
4. Ρόδου του Ν. Δωδεκανήσου59.145.93656.069.215115.215.151
5. Αχαρνών του Ν. Αττικής49.806.94148.450.35598.257.296
6. Φυλής Αττικής65.536.28713.571.94479.108.231
7. Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη του Ν. Αττικής41.104.89120.830.76461.935.655
8. Θεσσαλονίκης του Ν. Θεσσαλονίκης43.617.54312.733.01556.350.558
9. Κέρκυρας του Ν. Κερκύρας32.130.54923.953.67656.084.225
10. Ιωαννιτών του Ν. Ιωαννίνων33.155.53122.422.80755.578.338
11. Περιστερίου Αττικής40.562.2649.396.83549.959.099
12. Ασπροπύργου του Ν. Αττικής40.702.8519.103.46449.806.315
13. Πατρέων του Ν. Αχαΐας27.490.16019.638.41247.128.572
14. Ηρακλείου του Ν. Ηρακλείου21.377.71624.393.63545.771.351
15. Τρικκαίων του Ν. Τρικάλων28.885.96014.168.97743.054.937
16. Ζωγράφου του Ν. Αττικής27.664.70914.523.87142.188.580
17. Κοζάνης του Ν. Κοζάνης14.535.19927.106.04341.641.242
18. Λαρισαίων του Ν. Λαρίσης14.277.35223.262.30337.539.655
19. Καρδίτσας του Ν. Καρδίτσας26.400.00610.453.69536.853.701
20. Σπάτων - Αρτέμιδος Αττικής6.132.77026.630.84832.763.618
21. Κατερίνης του Ν. Πιερίας18.264.05313.472.84231.736.895
22. Κορυδαλού του Ν. Αττικής12.161.60519.481.58731.643.192
23. Βύρωνος του Ν. Αττικής17.895.53012.644.88330.540.413
24. Καλαμαριάς του Ν. Θεσσαλονίκης3.124.62527.016.22030.140.845
25. Περάματος Αττικής16.027.81613.185.64929.213.465
26. Κερατσινίου-Δραπετσώνας του Ν. Αττικής12.786.11815.699.58428.485.702
27. Βόλου του Ν. Μαγνησίας10.588.67516.448.01927.036.69

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΛΗΣΤΗΣ (ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ) ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!

ΑΦΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ  ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!


Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ληστεύει τους πολίτες. Με το ψευδεπίγραφο δίλημμα "πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα" επιβάλλει  φόρους και ξανά φόρους, χωρίς έλεος και οίκτο. Από το "τέλος ακίνητης περιουσίας" δεν εξαιρούνται ούτε οι άνεργοι ούτε οι ανάπηροι ούτε οι πολύτεκνοι. Όλοι καλούνται να καταβάλλουν το παράνομο, αντισυνταγματικό χαράτσι! 
Η Κυβέρνηση είναι ληστής κατά συρροή. Και όσο την πληρώνουμε (ειδικά εάν όσοι...μακάκες πείθονται με το "δώσε για να σώσεις την Πατρίδα"), τόσο οι κρατούντες θα επιδράμουν σε βάρος των πολιτών, για να κάνουν νέο πλιάτσικο σε ό,τι έχει απομείνει. 
Αυτοί οι αλήτες, οι ληστές που έφαγαν τα λεφτά από το κράτος, σήμερα έρχονται  να ληστέψουν τους πολίτες και την περιουσία τους. Και ως ανάλγητοι και στυγνοί επιδράμουν ακόμη και εναντίον των αναπήρων, των πολυτέκνων και των ανέργων!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ -Η ΙΔΙΑ-ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!




ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ ΑΤΕ
ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΟΥΝ!!!

Το δόλιο, απατεωνίστικο σχέδιο της Κυβέρνησης προκειμένου να μην πουληθεί δημόσια περιουσία, βρίσκει εφαρμογή βάζοντας με τη βία τους ιδιώτες να ξεπουλάνε τη δική τους περιουσία!
Το τέλος ακίνητης περιουσίας  επιβάλλει χαράτσια δυσθεώρατα στους ιδιώτες, ενώ την ίδια ώρα η ζημιογόνος Αγροτική Τράπεζα (δημόσια περιουσία), χρηματοδοτείται από το κράτος με πακτωλό χρημάτων. Παρά το ότι οι ζημιές της Αγροτικής Τράπεζας το πρώτο εξάμηνο του 2011 έφτασαν το 1 δις ευρώ, η Κυβέρνηση προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 1,2 δις ευρώ! Χρήματα τα οποία πληρώνουν οι πολίτες.
Και σήμερα η Κυβέρνηση αναγκάζει τους πολίτες να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους ώστε  με την καταβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας να πληρωθούν οι ζημιές της Αγροτικής Τράπεζας  και μαζί οι υπάλληλοί της οι οποίοι κάθονται και...κοπανάνε μύγες πίσω από τα γκισέ της Τράπεζας. 
Πηγάδι δίχως πάτο είναι οι ζημιές της Αγροτικής Τράπεζας και αυτό απουτπώνεται και στην τιμή της μετοχής της στο Χρηματιστήριο Αξιών, τιμή που με το ζόρι πασχίζει να σταθεροποιηθεί γύρω από τα 0,50 λεπτά του ευρώ!!!
Σήμερα, εάν επωλείτο η συγκεκριμένη Τράπεζα, με το ζόρι θα έπιανε 300 εκατομμύρια ευρώ. Και όμως, η Κυβέρνηση αντί να την ξεφορτωθεί και να απαλλαγεί το δημόσιο από ένα τέτοιο βαρίδι,  την ενισχύει και, σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να της δώσει άλλο ένα δις ευρώ!!!
Από πού θα βρει τα λεφτά; Μα από τους πολίτες-κορόϊδα! Το τέλος ακίνητης περιουσίας που σκαρφίστηκε ο Βενιζέλος ενώ αρχικά είχε προσδιοριστεί  από 0,50 - 10 € το τετραγωνικό μέτρο, τελικά θα φτάσει έως και 20 € το τ.μ. ανάλογα με το πόσο καινούργια είναι η κατασκευή του κτιρίου!!!
Φορομπήχτες και πολιτικοί απατεώνες του κερατά!
Σημ. Όλοι αυτοί του ΠΑΣΟΚ έχουν σπουδάσει και σε Πανεπιστήμια! Φτού σας ξεφτίλες!

ΞΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.. και ειναι όντως είδηση
Γιατί σας...κρύβουν πολλά!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ...  ΑΝΤΙΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣΜΕ e-mail (από το 1968) -Υπό τη διεύθυνση του θρυλικού ρεπορτερ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ
 
Σας αρέσει η δημοσιογραφία; Μπορεί !
Υπάρχει και το ενδεχόμενο, να μην ...αρέσετε εσείς στην δημοσιογραφία! Γιατί η δημοσιογραφία αργεί να ερωτευθεί εκείνους, που από διάφορα ερεθίσματα νομίζουν ότι την ερωτεύονται.
Είναι άγρια “ερωμένη”. Αποδιώχνει , κλωτσάει όλους εκείνους, που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των...  απαιτήσεών της.
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ  ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, Επειδή έτσι σου κάπνισε! Όχι θα το καταλάβουμε από τη πρώτη στιγμή. Δεν νοιαζόμαστε για πελάτες....Νοιαζόμαστε μόνο για ένα:
Τον ΕΝΑΝ, ανάμεσα στους χίλιους ενδιαφερόμενους  που θα τον κάνουμε δημοσιογράφο! Αν είσαι εσύ στην αναλογία αυτή...λέμε μακάρι!
Αυτές οι αναλογίες ισχύουν... Από τους 1000 ο ένας γίνεται δημοσιογράφος! ΣΤΑΝΤΑΡ ταρίφα!..Δεν σας το είπανε; Κρίμα!
 Κι αν έχετε απορίες πηγαίνετε στην www.press-bank.gr ( ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΥΠΟΥ)  και στην ενότητα ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ή όπου στη θεματολογία της κεντρικής σελίδας συναντήσετε το μπλε κουτάκι που βλέπετε εδώ... και μετά...   επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας πούμε τα σύκα- σύκα και τη σκάφη-σκάφη, δηλαδή αν κάνεις για δημοσιογράφος ή όχι!Ναι,ναι  περνάς από δοκιμασία..!Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην χάνεις το χρόνο σου και πετάς τα λεφτά σου κι ονειρεύεσαι  άσκοπα!
Για επικοινωνία μόνο στο info@press-bank.gr
Δεν απαντάμε σε τηλεφωνικές κλήσεις, διότι όλες οι απορίες τις λύνουμε στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΣΤΟ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΛΑΓΟΣ  ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ .>
** Aν δεν ξέρετε τον Βραχιολίδη , τρέξτε την www.pressliberty.wordpress.com

 ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

«Στο 98% η πιθανότητα χρεοκοπίας στην Ελλάδα»

xreokopiaπηγή: marketbeast.gr
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το πρακτορείο Bloomberg, αναφερόμενο στις πιθανότητες χρεοκοπίας της χώρας μας. Όπως μετέδωσε το πρακτορείο, τα ασφάλιστρα κινδύνου του ελληνικού χρέους άγγιξαν χθες το 98%, φτάνοντας τις 7.318 μονάδες, με αύξηση 52% μέσα σε μία ημέρα. 
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η εξέλιξη αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν κατάφερε να πείσει τους επενδυτές περί ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Επιπλέον, αιτία για την εκτίναξη των ασφαλίστρων κινδύνου αποτελούν και οι δηλώσεις εκ μέρους αξιωματούχων της Ευρωζώνης ότι η χρεοκοπία δεν είναι πλέον ζήτημα-ταμπού.

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ! ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΡΙ ΤΟΥ

Την μια μέρα δηλώνουν "λεφτά υπάρχουν" και την επομένη που παίρνουν την εξουσία λένε ότι "δεν υπάρχει σάλιο"
Την μια υπόσχονται διασφάλιση των μισθών και των συντάξεων, με αύξηση μάλιστα πάνω από τον πληθωρισμό και μέσα σε ελάχιστο διάστημα κατεδαφίζουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα. 
Έτσι και ο Βενιζέλος: προ δυο μηνών υποσχόταν ότι δεν θα επιβαρυνόταν ο λογαριασμός της ΔΕΗ με άλλους σκοπούς, γιατί το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να συνδέεται με εισπρακτικά μέτρα! Τελικά η Κυβέρνηση έκανε ακριβώς το αντίθετο. 



Ο Βενιζέλος και στις δυο περιπτώσεις μιλούσε με το ίδιο σοβαρό ύφος! 
Ένας ακόμη Καραγκιόζης της πολιτικής. Ψεύτης και πολιτικός απατεώνας. Ενεργεί εντελώς παχυδερμικά όπως άλλωστε χοντρόπετση είναι και η παρουσία του! 

«Λεφτά υπάρχουν». Βιβλία όμως όχι!



Τα βιβλία του ΟΕΔΒ αποφέρουν ελάχιστο κέρδος στο βιβλιοπώλη και αποτελούν περισσότερο βάσανο παρά κέρδος. Αυτό, μπορεί να το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε ασχολείται με το επάγγελμα. Εμάς, ως ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πουλήσουμε τα βιβλία του οργανισμού. Σε αυτό είναι καλό να είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή.
Ενδιαφερόμαστε όμως για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα σχολικά βιβλία τόσο ως άνθρωποι που αγαπάνε και ασχολούνται με το βιβλίο όσο και ως πολίτες που αναγνωρίζουν ότι ένα αγαθό που προσφερόταν δωρεάν στη δημόσια εκπαίδευση, δεν θα έπρεπε από τη μία στιγμή στην άλλη να δημιουργεί τόσα και τόσα προβλήματα σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, με κίνδυνο να καταργηθεί. Το να έχεις καλούς συνεργάτες που διαβάζουν έξυπνα blogs, προσφέρει τη δυνατότητα σε εμάς να υλοποιούμε όμορφες ιδέες!
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους γονείς που θέλουν να βοηθήσουν αλλά και να βοηθηθούν, να προσφέρουν στο εθελοντικό πρόγραμμα ανταλλαγής βιβλίων του CaptainBook.gr, τα περσινά σχολικά βιβλία των παιδιών τους. Με αυτό τον τρόπο, οι γονείς που δυσκολεύονται να βρουν απαραίτητα βιβλία για τα παιδιά τους θα μπορέσουν να τα προμηθευτούν δωρεάν.
Στην ουσία, δηλαδή, πρόκειται για μία απλή ανταλλαγή βιβλίων και το μόνο που χρειάζεται είναι η συμμετοχή όλων μας.
Το CaptainBook.gr θα είναι μονάχα ο διοργανωτής και παρακινητής αυτής της δράσης, που ελπίζουμε να βοηθήσει γονείς, μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς, αλλά και να λειτουργήσει ως παράδειγμα συλλογικής πρωτοβουλίας.
Θα σας παρακαλούσαμε να δωρίστε μόνο βιβλία που είναι σε καλή κατάσταση, σαν να προορίζονταν για τα δικά σας παιδιά.
Το λινκ της εφαρμογής: www.captainbook.gr/schoolbooks

Προωθείστε αυτό το μήνυμα σε φίλους και γνωστούς σας ώστε να γίνει γνωστή αυτή η προσπάθεια.
Βρείτε το event στο facebook: http://www.facebook.com/event. php?eid=236712899708105#!/ event.php?eid=236712899708105

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ

Διαμαρτυρία Χολαργιωτών καταστηματαρχών και επιτηδευματιών στην εφορία Χολαργού.  



Στις 8.45 σήμερα το πρωί, επιτροπή από 30-40 περίπου επαγγελματίες επισκέφτηκε το γραφείο του εφόρου κ. Λυμπέρη και του επέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας για τα αυθαίρετα χαράτσια που επιβάλλονται στους καταστηματάρχες. 
Τέλος επιτηδεύματος, έκτακτη εισφορά, περαίωση έχουν τσακίσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 
Το ψήφισμα το οποίο θα κοινοποιηθεί και στον Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο, επέδωσε στον έφορο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών και επιτηδευματιών Παπάγου-Χολαργού κ. Άγγελος Μπελιτσάκος.
Το ψήφισμα των καταστηματαρχών είναι το παρακάτω:
"Βιώνουμε  έναν πρωτοφανή σε ένταση και διάρκεια οικονομικό πόλεμο από την κυβέρνηση. Πρώτα με τις δύο συνεχείς αυξήσεις στον Φ.Π.Α. (21% και 23% αντίστοιχα), με συνέπεια την πλήρη καθίζηση της αγοράς και τώρα με νέα, αυθαίρετα χαράτσια.
Ενώ το Δημόσιο χρωστάει πάνω από 6,5 δις ευρώ σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις κ.λ.π. χωρίς να αποδίδει ούτε ένα ευρώ από αυτά, κάνοντας ουσιαστικά στάση πληρωμών, έρχεται σήμερα η Κυβέρνηση και επιβάλλει νέους, οθωμανικού τύπου κεφαλικούς φόρους, ζητώντας από  την στεγνή από χρήμα αγορά,  να της  καταβάλλει τα χαράτσια!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διότι τα χαράτσια αυτά βρίσκονται εκτός ορίων του Συντάγματος. Το άρθρο 4 § ορίζει ότι  «οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους».  Οι  ήδη επιβληθέντες φόροι έχουν τσακίσει τις δυνάμεις μας!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  κανένα φόρο χαράτσι, που μόνο σκοπό έχει την περαιτέρω εξαθλίωσή μας και το κλείσιμο των καταστημάτων μας.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διότι με τη  βάρβαρη αυτή κυβερνητική  πολιτική, καταστρεφόμαστε εμείς και οι οικογένειές μας, καταστρέφεται η εμπορική και μεσαία τάξη, η λεγόμενη «σπονδυλική στήλη»  της οικονομίας της Ελλάδος. Πρέπει λοιπόν να παραμείνουμε ζωντανοί  για να μείνει και η Ελλάδα ζωντανή.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διότι αντιστεκόμαστε στην οικονομική ακόμη και φυσική δολοφονία μας από το κράτος. Ήδη, από την είσοδό μας στο ΔΝΤ καταγράφηκαν 70 αυτοκτονίες καταστηματαρχών.

Κοινοποιείται στον Υπουργό Οικονομικών

Κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

Για το Προεδρείο του Συλλόγου
      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Άγγελος Μπελιτσάκος"
Δείτε και το βίντεο, όπως το κατέγραψε το "myxolargos.gr"

Τέλος, να σημειώσουμε ότι  στον χώρο βρέθηκε και το τηλεοπτικό συνεργείο του MEGA  το οποίο αναμένεται να καλύψει το γεγονός στο αποψινό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη. Σύμφωνα με πληροφορίες το γεγονός θα καλύψει ειδησεογραφικά και το EXTRA 3. 

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Ο Τσίπρας είπε την αλήθεια έξω από τα δόντια. 

Ο Λαός θα τον ακούσει ή θα παραμείνει στ' ...αβγά του;

πηγή: madata.gr
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ "η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί υπό το βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων".
"Η χώρα μας είναι στην πρώτη γραμμή ενός πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολέμου, στον οποίο βρίσκονται από τη μία λαοί και εργαζόμενοι και από την άλλη το παγκόσμιο χρηματο-πιστωτικό κεφάλαιο", είπε ο κύριος Τσίπρας.
Και πρόσθεσε: "Σε αυτό τον πόλεμο η κυβέρνηση Παπανδρέου επέλεξε να είναι η γραμμή του πυρός για λογαριασμό των δυνάμεων του κεφαλαίου, πρόθυμη να κάνει ό,τι της ζητήσουν τα διεθνή και ευρωπαϊκά νεοφιλελεύθερα κέντρα".

Για το λόγο αυτό είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ  "πρέπει όχι να φύγει επιλέγοντας μία ευνοϊκή ημερομηνία εκλογών, αλλά να ανατραπεί υπό το βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων και του λαϊκού ξεσηκωμού, που θα γίνει έναυσμα και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης".

"Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει συνειδητοποιήσει ότι μοναδικός δρόμος διεξόδου είναι η απαλλαγή από τη θηλιά του μνημονίου " συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ;


Στο "βωμό"  της παραμονής τους στο μαντρί, 
αφήνουν τη χώρα να παραδοθεί στο χάος!

                                                                                   
                                                                                                        
Η χώρα έχει ήδη πέσει στα βράχια με ευθύνη του Παπανδρέου και βυθίζεται στο χάος. Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα. Ο Παπανδρέου από το "λεφτά υπάρχουν"  κατέληξε στο "παλεύουμε να μη χρεοκοπήσει η χώρα".
Επί δύο σχεδόν χρόνια στην εξουσία, το ΠΑΣΟΚ έχει κυριολεκτικά διαλύσει την Πατρίδα! Δεν υπάρχει ούτε ένας (μα ούτε ένας) τομέας στον οποίο η Κυβέρνηση να έχει επιτύχει θετικό έργο! Μόνον καταστροφή.
Η Ελλάδα έχει ουσιαστικά χρεοκοπήσει. Για το μόνο για το οποίο μιλάνε οι Ευρωπαίοι είναι η επιλεκτική χρεοκοπία ή ελεγχόμενη χρεοκοπία, προκειμένου να μην ζημιωθούν οι δανειστές-τοκογλύφοι μας. Όταν με την ελεγχόμενη χρεοκοπία οι δανειστές μας θα έχουν απαλλαγεί από όλα τα δικά μας βαρίδια, τότε θα βγει ο Παπανδρέου να ανακοινώσει την επίσημη και οριστική χρεοκοπία μας. Εάν βεβαίως υπάρχει ο Παπανδρέου ως Πρωθυπουργός και δεν έχει ...δραπευτεύσει προηγουμένως με εκλογές ώστε να χρεωθεί άλλος τη χρεοκοπία.
Έτσι, με τέτοια κόλπα έχουν μάθει να ενεργούν οι καραγκιόζηδες της πολιτικής.
Και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παραμένουν άβουλοι, σαν τα πρόβατα που περιμένουν να μασήσουν το κουτόχορτο που θα τους δώσει ο αρχηγός τους. Άβουλα άτομα, χωρίς σθένος, βλέπουν την χώρα να βυθίζεται στο χάος, βλέπουν την Πατρίδα να έχει πέσει σε κώμα, να τις κόβουν το σώμα λίγο-λίγο οι δανειστές της και αυτοί δεν αντιδρούν. Δεν βγαίνει ένας να πει: "Που πάμε ρε παιδιά; Επί 20 μήνες η ίδια συνταγή απέτυχε. Ό,τι μας λένε οι δανειστές μας το κάνουμε και αντ' αυτού και το χρέος αυξάνει και το έλλειμμα είναι ανεξέλεγκτο και η ύφεση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η ανεργία καλπάζει και η αγορά καταστράφηκε και τον λαό τσακίζουμε στα χαράτσια. Πού θα παει η χώρα πια;" 
Κι όμως. Δεν υπάρχει κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να αντιτάξει διαφορετικό λόγο. Κλεισμένοι στο ...μαντρί τους, περιμένουν τις εντολές του ...αρχιτσοπάνη!
Δεν έχετε τσίπα ρε εκεί στο ΠΑΣΟΚ; Ακόμη και τώρα που γυρίσατε τη χώρα 100 χρόνια πίσω, δεν ντρέπεστε να παραμένετε άβουλοι και απαθείς στην καρέκλα του βουλευτού; Και θα έχετε το θράσος να ξανακατεβείτε στις εκλογές με αρχηγό τον καταστροφικό Παπανδρέου;
Καταντήσατε γελοίοΙ!


Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Ο Δ. Νικολάου με παρέμβασή του στην εφημερίδα μας, διευκρινίζει ότι θα ξανακατέβει στις επόμενες εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, τονίζοντας ότι  "αυτή τη φορά θα προσέξω ποια σκουλήκια έχω γύρω μου"
Πετάει το μπαλάκι σε όσους εμφανίζονται στο εσωτερικό της παράταξής του ως επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, λέγοντας ότι "αν έχουν τα κότσια ας βγουν μπροστά και ας κατέβουν υποψήφιοι Δήμαρχοι. Εγώ είμαι ιδρυτής της παράταξης, δεν είναι μαγαζί τους οι "Ενεργοί Δημότες" και όσοι θέλουν να το παίζουν αρχηγίσκοι, ας το δηλώσουν. Εγώ είμαι αρχηγός της παράταξης ως το 2014 και από πουθενά δεν προβλέπεται ότι θα πάμε για νέο αρχηγό. Μάλιστα σκοπεύω να καλέσω έναν από αυτούς τους αρχηγίσκους και εάν δεν δηλώσει ότι συντάσεται με μένα επικεφαλής της παράταξης, θα κινήσω διαδικασία διαγραφής του".

-- Μα καλά, αφού υπάρχει ανακοίνωση των "Ενεργών Δημοτών", η οποία μιλάει για Συνέδριο και για εκλογή νέου αρχηγού. Αυτή η ανακοίνωση δεν σας δεσμεύει;

Νικολάου:  Η ανακοίνωση βιάστηκε να βγει στη  δημοσιότητα από αυτούς που ήθελαν να το παίξουν αρχηγίσκοι. Εγώ έφευγα την επομένη για την Ιταλία. Έπρεπε λοιπόν να περιμένουν την επιστροφή μου για να δούμε με περισσότερη ηρεμία τη διατύπωση της ανακοίνωσης.  Παρ' όλα αυτά εγώ δεν φυγομαχώ. Θα πάμε στο Συνέδριο, όπου εκεί θα μιλήσω στα στελέχη της παράταξης και θα αναφερθώ στους λόγους της ήττας. Θα ζητήσω από τα στελέχη εάν θέλουν να πάμε σε εκλογή νέου αρχηγού. Εάν πάμε σε εκλογές, θα ξαναβάλω υποψηφιότητα όπου είναι βέβαιον ότι θα έχω την καθολική υποστήριξη των "Ενεργών Δημοτών". Όπως ξέρετε εγώ δεν έχασα από το Πασόκ. Στον πρώτο γύρο ήμουν πρώτος παρά την προδοσία που είχα από 2-3 πρώην δικά μου στελέχη. Αυτή την φορά που θα ξανακατέβω για Δήμαρχος,  θα προσέξω ποια...σκουλήκια έχω δίπλα μου. 
Θέλουν να κατέβουν για υποψήφιοι Δήμαρχοι; Ορίστε, ας κατέβουν. Και η  Καλλιοντζή προσπάθησε να το παίξει υποψήφια Δήμαρχος αλλά έκανε πίσω. Και ο Τίγκας προσπάθησε να κατέβει για Δήμαρχος και αυτός έκανε πίσω.
Έχω την καθολική στήριξη των "Ενεργών Δημοτών" και νιώθω δυνατός και έτοιμος για τις επόμενες εκλογές.

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ...ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!


http://1.bp.blogspot.com/_VfdG9H2sHqo/TA-xcMujHMI/AAAAAAAAJvU/xmj_8uY774k/s1600/%CE%91%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A3.bmp
Το χθεσινό χαράτσι στα ακίνητα αποτελεί το "σχέδιο Β" της Γερμανίας και των εταίρων μας, ώστε  να αρπάξουν, μετά τη γη και τα σπίτια μας!
Όλες οι κατοικίες θα ταυτοποιηθούν μία προς μία. Κάθε κατοικία δηλαδή θα αποκτήσει την ...ταυτότητά της. Όπως  μαρκάρουνε τα βόδια κατά τον ίδιο τρόπο θα μαρκάρουν και τα σπίτια!
Τα χαράτσια από 'δω και στο εξής θα πέφτουν βροχή στις κατοικίες. Με τον ...μπαμπούλα των επόμενων δόσεων και την επαπειλούμενη πτώχευσης της χώρας, έχοντας τη δήλωση Παπανδρέου "καλύτερα να χάσουμε όλοι από κάτι παρά να χάσουμε τα πάντα" ως οδηγό πλεύσης, τα σπίτια θα δέχονται τον ένα φόρο μετά τον άλλο! Η αξία των σπιτιών θα πέσει στο κατώτατο σημείο. Όπως το χρηματιστήριο έφτασε στο ναδίρ έτσι και οι τιμές των κατοικιών.
Όποιος αντέξει, άντεξε. Οι  Έλληνες που δεν θα μπορούν να πληρώνουν άλλους φόρους κατοικίας, είτε θα αναγκαστούν να πουλήσουν το σπίτι τους για ένα κομμάτι ψωμί είτε θα είναι χρεωμένοι στην ΔΕΗ (μέσω των λογαριασμών της οποίας θα έρχονται τα χαράτσια) και θα χρησιμοποιούν για τον φωτισμό τους σπαρματσέτα με λάμπες πετρελαίου, ψυγείο με πάγο από το παγοπώλη, σκάφη για το πλύσιμο των ρούχων και σίδερο με ...κάρβουνο για το σιδέρωμα. Άλλοι πάλι θα κοιμούνται σε αντίσκηνα! Η Ελλάδα, ένα απέραντο τσαντήρι!
Η Ελλάδα επιστρέφει στον Μεσαίωνα και ο ...περήφανος  ελληνικός λαός θα ζει σαν τον Σομαλό!!!
Όλα αυτά θα έχουν την σφραγίδα του ...πατριώτη Παπανδρέου, ο οποίος δεν πάει σε εκλογές μέχρι να ολοκληρώσει το...πατριωτικό του έργο!
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εφορία Χολαργού και 
επίδοση ψηφίσματος στον Βενιζέλο, την Τετάρτη 14/9 (8.30π.μ.)!

 Ο φόρος επιτηδεύματος και η έκτακτη εισφορά άρχισαν ήδη να καταφτάνουν στα ελληνικά νοικοκυριά από τις κατα τόπους εφορίες.
Οι σύγχρονοι...σκλάβοι όμως δεν αντέχουν άλλο τους οθωμανικού τύπου φόρους και επαναστατούν. Οι επαγγελματίες και καταστηματάρχες Χολαργού-Παπάγου, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη το πρωί (14/9) στην πλατεία Φανερωμένης και αμέσως θα επισκεφτούν την Εφορία Χολαργού, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας  προς την τοπική έφορο το οποίο θα κοινοποιήσουν και στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο.
Σε επιστολή-κάλεσμα προς όλους τους καταστηματάρχες το  Προεδρείο του Συλλόγου, υπογραμμίζει μεταξύ των άλλων:
"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κανένα φόρο-χαράτσι που έχει σκοπό μόνον την εξαθλίωσή μας και το κλείσιμο των καταστημάτων μας.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να μην νομιμοποιήσουμε την παρανομία του "έτσι θέλω" και βάζω χαράτσια να πληρώσει η μεσαία και εμπορική τάξη, τα κλεμμένα από εμάς" της κυβέρνησης και βουλής.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διότι αντιστεκόμαστε στην οικονομική (και φυσική πολλές φορές, ήδη καταγράφηκαν 70 αυτοκτονίες καταστηματαρχών) δολοφονία μας από το κράτος."
Ο Σύλλογος καταστηματαρχών Παπάγου-Χολαργού καλεί όχι μόνον τους καταστηματάρχες αλλά και κάθε επαγγελματία, ακόμη και μισθωτούς, αγανακτισμένους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο την εξαθλίωση στην οποία τους οδηγεί η Κυβέρνηση.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ...ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ!

Η θλιβερά πρωτοφανής εικόνα που βιώνει η χώρα αποτυπώνεται και στα σχολεία. Ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά, όμως με την απουσία βιβλίων από την πλειοψηφία των σχολείων.
Τέτοιες καταστάσεις η χώρα βίωνε την προπολεμική εποχή, όπου μας γύρισε η εθνοπροδοτική κυβέρνηση Παπανδρέου.
Κατά άλλα, σε μια χώρα που...τρώει τα παιδιά της, το αισιόδοξο μήνυμα προσπαθούν να το δώσουν οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι αναμένεται να καταβάλλουν τιτάνιες προσωπικές προσπάθειες. Την ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και επιδόματα και σε μια Ελλάδα με διαλυμένη Παιδεία, οι δάσκαλοι καλούνται να σηκώσουν το σταυρό τους και να ανέβουν με τους μαθητές τους το Γολγοθά της εκπαίδευσης.


Η δημοτική αρχή Παπάγου-Χολαργού έδωσε την παρουσία της σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα.
Η κατήφεια και περισυλλογή ήταν ευδιάκριτη στα πρόσωπα όλων.
Ας ευχηθούμε ο...Θεός να βάλει το χέρι του, διότι η Ελλάδα ...αποσυντίθεται με τη σφραγίδα ενός άθλιου πολιτικού, του Γιώργου Παπανδρέου...
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ βρέθηκε στο 1ο και 6ο δημοτικά σχολεία Χολαργού, απ' όπου και οι φωτογραφίες. Η μικρή φωτογραφία, ακριβώς επάνω μην σας μπερδεύει: Όχι, δεν είναι Δήμαρχος ο Νικολάου, απλά λόγω ύψους ξεχωρίζει. Δίπλα του φαίνεται ο Αντιδήμαρχος Χολαργού κ. Δασκαλόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε το Δήμαρχο κ. Ξύδη, ενώ πίσω από τον πατέρα Ευθύμιο (δεν διακρίνονται) είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τίγκας, Κεχρής και η κα Αθανασάκου-Μουντάκη.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: "ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ"



ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ 2013. Η ΕΥΡΩΠΗ (ΜΕΡΚΕΛ) ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ  ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Συνέλληνες προετοιμαστείτε! Ο Παπανδρέου είναι σαν να είπε: Θα μείνουμε μέχρι το 2013 μέχρι να σας ...ξεσκίσουμε τελείως! 
Και μάλλον θα πρέπει να σκεφτόμαστε εάν θα πάμε σε εκλογές το 2013! Η Ελλάδα, εάν υπάρχει έως τότε, μπορεί να έχει παραδώσει και τυπικά τα κλειδιά της διακυβέρνησης στην τρόϊκα! Άλλωστε μας ζητούν ήδη να τους τα δώσουμε όλα. 
Μην σας φαίνεται εξωπραγματικό. Κανείς πριν από 2-3 χρόνια δεν μπορούσε να διανοηθεί τα όσα εξωπραγματικά βιώνουμε σήμερα. Μπορεί λοιπόν, μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων αλλαγών στην Ε.Ε. , αυτή να μετεξελιχθεί σε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, με μία κυβέρνηση, για όλες τις χώρες. Αυτή σε πρώτη φάση (προσαρμογής) θα αφορά στις αδύναμες οικονομικά χώρες. Αυτές οι χώρες δηλαδή που δεν μπορούν να διαχειριστούν το δημόσιο χρέος τους και θα βρίσκονται υπό χρεωκοπία ή θα έχουν χρεοκοπήσει (η Ελλάδα έως τότε είναι βέβαιον ότι θα έχει χρεοκοπήσει και τυπικά), θα παραδίδουν την διακυβέρνηση της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση!
Και έτσι, ο Παπανδρέου ενδεχομένως να παραδώσει κατευθείαν και τα κλειδιά της χώρας στην Ευρώπη της Μέρκελ και στην τρόϊκα!
ΧΑΪΛ ΜΕΡΚΕΛ!