Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ολοκληρώνεται η γιορτή της τσικουδιάς στον Χολαργό από τον Σύλλογο Κρητών Χολαργού-Παπάγου. Η εκδήλωση μπορεί να μην είχε τον κόσμο των προηγούμενων ετών διότι το κρύο ήταν πολύ δυνατό και απότομο (10 βαθμούς Κελσίου) ωστόσο δεν έλειψε ο παλμός και ο...τρελός κρητικός χορός (φωτό). 
Η τοπική ηγεσία με πρώτο τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους...

ΙΔΟΥ OI ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ MEGA! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΣΩΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ! "ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ" ΤΟΥΣ!

14500000

Πόσα παίρνει η φωνή της Τρόικας και των κατοχικών δυνάμεων ;
Οι μισθοί των τηλεσχολιαστών του ΜΕGA, όπως τους παρουσιάζει το περιοδικό UNFOLLOW, ζαλίζουν και εξηγούν κατά σημαντικό ποσοστό της στάση τους. To δημοσίευμα του περιοδικού εξηγεί κατά μεγάλο ποσοστό την… αγάπη προς το Μνημόνιο και τη στάση του καναλιού προς διάφορες κοινωνικές ομάδες, καθώς και την κινδυνολογία:

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ! ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!



Γράφει ο Δημήτρης Περδίκης
     Στην Αλβανία αλλά και ειδικότερα στον νότο, στον χώρο όπου κατοικεί ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός στις πατρογονικές του εστίες, έχει εμφανιστεί δυναμικά και απαιτητικά η Τουρκία. Μπορεί η Ελλάδα να είναι η πρώτη και με διαφορά χώρα σε επενδύσεις και σε προγράμματα βοηθείας, όμως δεν βλέπει κάποιος ελληνικές σημαίες να κυματίζουν ή άλλες μορφές διατράνωσης της παρουσίας της στον χώρο, παρόλο που θα είχε κάθε τέτοιο δικαίωμα. Οι εταιρίες αποφεύγουν να προβάλλουν την ταυτότητά τους θεωρώντας πως αυτό μπορεί να είναι εις βάρος της κερδοφορίας τους. Η επίσημη Ελληνική Πολιτείας δεν απαιτεί...

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΙ' ΑΛΛΗ ΑΠΟΒΟΛΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ! ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προβλέψει, μετά τον ορισμό του Πειραιώτη Σπάθα για διαιτητή στον αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού, ότι θα απέβαλε έναν παίκτη του Αστέρα και μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο! "Έτσι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον Αστέρα", προέβλεπαν. 
Η πρώτη πρόβλεψή τους βγήκε αληθινή! Ο Σπάθας απέβαλε στο 42' του α' ημιχρόνου με 2η κίτρινη τον Μάσα! Όμως, ο μέτριος έως κακός...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΦΙΓΓΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΕΟΣ!

Οι ανασκαφείς συνεχίζουν τις προγραμματισμένες ανασκαφικές και στερεωτικές εργασίες προσπαθώντας να βρουν λύση για την...
ταυτότητα του νεκρού ή των νεκρών μέσα στο ταφικό μνημείο.

Η Κατερίνα Περιστέρη δηλώνει συγκινημένη από την πορεία των εργασιών και εξηγεί ότι :

«Η αρχαιολογία είναι πάντα μαγεία και πάντα είναι το άγνωστο… Δεν ξέρουμε τι θα μας κρύψει και τι θα μας βγάλει η αυριανή μέρα. Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια. Ποτέ δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρούμε ωραία πράγματα».

Την ίδια ώρα η ομάδα Greektoys.org έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη αναπαράσταση των Σφιγγών:
Δείτε τη:

ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ! ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! ΔΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ...

Μια νέα δημοσκόπηση η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» της εταιρείας «Metrisi»,  δίνει προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3,1 μονάδες. Φαίνεται δηλαδή ότι ο Σαμαράς μειώνει έστω και λίγο τη διαφορά... Προχώρα μεγάλε ηγέτη. Δείξε εσύ στον Τσίπρα ποιος είσαι! Μην σου πάρει τον αέρα, Πρωθυπουργάρα! Ο λαός σε θεωρεί καταλληλότερο...

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ! ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΘΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!! ΔΕΙΤΕ...


Προειδοποιούν από την Ευρώπη!Ότι και η Ελλάδα θα χτυπηθεί από την θεομηνία!
Προειδοποιούν όλοι οι μετεωρολόγοι και οι επιστήμονες του εξωτερικού, πως τις επόμενες ημέρες, όλη η Ευρώπη σχεδόν, θα χτυπηθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία πιθανότατα θα δημιουργήσουν πλημμύρες και ο κίνδυνος να χαθούν ανθρώπινες ζωές είναι μεγάλος.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!

Ο Πέτρος Καραμανέας κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου από την πρώην Αντιδήμαρχο Παπάγου-Χολαργού, Κική Κούτρα, στις 25 Νοεμβρίου. Ο εκδότης θα δικαστεί από το 6ο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης της κας Κούτρα! 
Ωστόσο, η υγεία του Πέτρου Καραμανέα έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, μια και εισήλθη στην εντατική του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" , όπου μετά από μερικές μέρες παραμονής σε αυτή, υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και επέμβαση με τοποθέτηση stent. Μάλιστα, ο εκδότης ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα και η ζωή του διέτρεξε κίνδυνο από...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΑΜ! ΙΔΟΥ...

Μετέτρεψαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσ/νικη σε γιορτή του ΕΑΜ....

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ!!!

Η Εκκλησία δεν θα τελεί νεκρώσιμη ακολουθία και μνημόσυνο σε όσους αποδεδειγμένως και οικειοθελώς έχουν δηλώσει την επιθυμία για καύση του σώματός τους.
 
Την παραπάνω απόφαση έλαβε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (ΔΙΣ) της Εκκλησίας της Ελλάδος και γνωστοποίησε με εγκύκλιο που έστειλε στις ιερές μητροπόλεις.
 
Ακολουθεί η εγκύκλιος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου:
 
«"Περί τῶν κανονικῶν συνεπειῶν τῆς καύσεως νεκρῶν"
 
Πρωτ. 5055
Ἀριθμ. Διεκπ. 2415 Ἀθήνῃσι 29ῃ Ὀκτωβρίου 2014
 
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 2 9 5 9
 
Πρός
Τούς Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτας
τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος
Εἰς τάς Ἕδρας των
 
Ἡ Διαρκής Ἱερά Σύνοδος, μέ ἀφορμή τό νέο νομοθετικό καθεστώς γιά τήν ἀποτέφρωση νεκρῶν, σύμφωνα μέ τά ἄρθρα 48 καί 49 τοῦ Νόμου ...

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ!


Στο προσκήνιο επανέρχεται η υπόθεση του θανάτου του Δημήτρη Γαλάνη -ήτοι, του γνωστού «Μητσάρα» των γηπέδων.
Σύμφωνα με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», που προβλήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, η… ίδια δέχτηκε… καταιγισμό πληροφοριών από τηλεθεατές, που ισχυρίζονταν ότι είχαν δει τον «Μητσάρα» σε διάφορους χώρους μέχρι και πρόσφατα.
Η αδελφή του, Αναστασία Γαλάνη, βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του Alpha. Όπως είπε, έχει ερευνήσει νοσοκομεία, νεκροτομεία και άλλους χώρους, αλλά πουθενά δεν επιβεβαιώνεται ο θάνατος του.
Στη Νέα Σμύρνη, απ» όπου προέκυψαν πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έγιναν έρευνες, ωστόσο δεν εντοπίστηκε ο ίδιος.
Πλέον, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο «Μητσάρας», αν και με προβλήματα υγείας, πρέπει να βρίσκεται στη ζωή.
Ο γνωστός φίλαθλος του Πανιωνίου ζούσε σαν άστεγος και μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου έβρισκε καταφύγιο τα βράδια στο δημαρχείο της Καλλιθέας.

ΝΑΤΑ ΜΑΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4.500 ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!!!

Τίρανα-Αλβανία.

«Μέσα σε μια τριετία οι πιστοί μουσουλμάνοι των Τιράνων, θα μπορούν να προσεύχονται στη λεωφόρο  «Των Μαρτύρων του Έθνους» [«Dëshmorët e Kombit»], γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.


Η Τουρκία αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός τζαμιού στην πόλη των Τιράνων, το οποίο σύμφωνα με το ‘oranews’ θα είναι το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια.

Η είδηση –συνεχίζει το δημοσίευμα- ανακοινώθηκε από τα τουρκικά...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ "BARBAROS", ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΚΛΥΣΜΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡA-ΔΕΝΔΙΑ!

Η Τουρκία θα ξεσπάσει τα εσωτερικά της προβλήματα με τους Κούρδους πάνω στην Ελλάδα και την Κύπρο! Δεν αποσύρει το Barbaros από την κυπριακή ΑΟΖ ενώ προκαλεί την Ελλάδα για πόλεμο! Δεν θεωρείται μακρυά νέα της, χειρότερη πρόκληση, αυτή τη φορά στο Αιγαίο. Το Καστελόριζο αλλά και η περιοχή της Θράκης είναι στο στόχαστο της Τουρκίας η οποία εκμεταλλεύεται την αλλαγή στο πόστο του Ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας! Είπαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι ο Δένδιας θα διαλύσει και τις ένοπλες δυνάμεις. 
H Άγκυρα, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  defencenet.gr θα συνεχίσει να παρανομεί και να παραβιάζει την κυπριακή κυριαρχία στην ΑΟΖ, επεκτείνοντας τις έρευνες με το Barbaros, και στην ελληνική ΑΟΖ, όπως αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις και την διπλωματική της απομόνωση.

ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ!


πηγή: Misha Sarov

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΡΟΔΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ!

Αυτό είναι το απόλυτο σοκ των πολιτισμών.Νέο κρούσμα κανιβαλισμού στη Συρία. Του έκοψαν το κεφάλι με τις ρόδες φορτηγού και στη...
συνέχεια τοποθέτησαν το ακέφαλο πτώμα του ομήρου στο καπό του αυτοκινήτου ανάσκελα. Με ένα μαχαίρι ο τζιχαντιστής ανοίγει το στέρνο του νεκρού και του αφαιρεί όργανα.

Και ενώ ο συριακός λαός βρίσκεται στο ικρίωμα κάποιοι ευνοούν την λαφυραγώγηση και τη σίληση μιας νεκρής Συρίας όπως την θέλουν .Tριχοτόμηση στα πρότυπα του Ιράκ ένα μοντέλο που παταγωδώς απέτυχε.

ΚΟΥΡΔΟΙ :ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ

Με αυτό το σύνθημα υποδέχθηκαν τους Peshmerga κούρδοι της ..


ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει την αποχριστιανοποίηση των Ελλήνων και τη διάλυση της οικογένειας. Θέλει το κλείσιμο των μικρών καταστημάτων και την απόλυτη κυριαρχία των πολυεθνικών. Αυτά όλα τα επιτυγχάνει το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή. Η ελληνορθόδοξη παράδοση αιώνων έχει καθορίσει ως Κυρίαρχη, την Κυριακή αργία, για ...

ΟΡΓΗ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ...


Πλήθος παραπόνων δέχτηκε την Τρίτη το τηλεφωνικό κέντρο της ΝΕΡΙΤ επειδή ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου...
δεν έπαιξε ο εθνικός ύμνος. Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso πολλοί τηλεθεατές έπαιρναν τηλέφωνο στην εκπομπή «Έξι - δέκα» στη δημόσια τηλεόραση για να κάνουν παράπονα στους δημοσιογράφους.

Οι διαμαρτυρίες έγιναν κυρίως από τους ομογενείς στην Αμερική, στην Αυστραλία, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς και από τους Έλληνες της περιφέρειας -κυρίως από τη Μακεδονία- , οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς πριν την παρέλαση και το πρόγραμμα που θα ακολουθούσε με το πλούσιο αφιέρωμα στο έπος του 1940, να ακούσουν τη μελοποιημένη από τον Νικόλαο Μάντζαρο «Ωδή εις την Ελευθερία» του Διονυσίου Σολωμού.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ, ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟ! ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΟΣΜΑ ΚΑΙ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

Ιερά Λείψανα: Αποτμήματα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Κοσμά βρίσκονται στις Μονές Διονυσίου και Παντοκράτορος Αγίου Όρους.
Αποτμήματα των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δαμιανού βρίσκονται στις Μονές Διονυσίου και Παντοκράτορος Αγίου Όρους και στον ομώνυμο Ρωμαιοκαθολικό Ναό Ρώμης.
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιος Κοσμας Ο Αναργυρος Και Θαυματουργος, ΑγιοςΔαμιανος Ο Αναργυρος Και Θαυματουργος
Εἰ καὶ παρῆκαν γῆν Ἀνάργυροι δύω,
Πληροῦσιν, ὡς πρίν, καΙ πάλιν γῆν θαυμάτων.
Πρώτῃ Ἀκέστορε φῶτε Νοεμβρίου ἔκπτατον ἐκ γῆς.
Βιογραφία
Οι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός κατάγονταν από την Ασία. Οι γονείς τους ήταν άριστο πρότυπο χριστιανών συζύγων.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ...ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ! ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!

Ευχόμαστε σε όλους καλό μήνα, γεμάτο με υγεία! 
Όμως, οι ολετήρες της χώρας, Σαμαράς-Βενιζέλος (για τον Τζέφρι δεν γίνεται πλέον λόγος διότι κάθισε στον...πάγκο) άνοιξαν ορθάνοιχτο το χάος μπροστά μας! Πειθήνια όργανα των τοκογλύφων και των Εβραιομασόνων, από την ώρα που ανέλαβαν την κυβέρνηση της χώρας από τον Παπαδήμο έχουν σύρει τον τόπο σε μεγαλύτερη καταστροφή! 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΕΜΒΟΛΙΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΙEΥΤΙΚΟ!

Επεισόδιο στο θρακικό πέλαγος. Αν στον τουρκικό αλητεία απαντούμε με ...ευγένεια ...ζήτω που καήκαμε!
Οι πληροφορίες που παραθέτει το τοπικό thrakitoday αναφέρουν ότι η ανεμότρατα «Οι Τρεις Αδελφοί», είχε βγει στα ανοιχτά για ψάρεμα όταν εμφανίστηκε το τουρκικό σκάφος.
Κατά την ίδια πηγή οι κινήσεις του ήταν απειλητικές και εντός λίγων λεπτών εμβόλισε την ελληνική ανεμότρατα στην πλώρη.
Οι σχετικά μικρές ζημιές που προκλήθηκαν, κυρίως στα ρέλια, είναι αποτέλεσμα και των ελιγμών που πραγματοποίησε ο Έλληνας καπετάνιος, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ  ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ! ΝΑΙ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ!
Φαίνεται ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα! 
Ανάμεσα στα προς συζήτηση θέματα του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού στη συνεδρίαση της 5ης Νοεμβρίου (δείτε τα εδώ) είναι και η λήψη απόφασης για να δοθεί συνδρομή από τον δήμο στην εφημερίδα "Καθημερινή" του Αλαφούζου! Εμείς τσιμπιόμαστε και ξανατσιμπιόμαστε! Τελικά εμείς εδώ στον τοπικό Τύπο πρέπει να είμαστε πολύ μακάκες! Από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ ασχολούμαστε με την ενημέρωση των δημοτών για ό,τι γίνεται στον δήμο και ως...

ΝΕΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ...ΚΑΙΝΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ!

Σας υπογραμμίζουμε με κόκκινο τα θέματα που θεωρούμε ότι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον...
Καλείστε να παρευρεθείτε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στις 05/11/2014 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (Περικλέους 55) προκειμένου να συζητηθούν και αποφασιστούν τα κάτωθι θέματα της Ημερησίας Διατάξεως:

1.    Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού και της Στοχοθεσίας του Δήμου, έτους 2014 (45915/33301/1-9-2014 και 57917/40896/10-10-14 έγγραφα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής).
2.    Έγκριση της υπ’ αριθ. 88/2014 απόφασης του ΔΣ του «ΔΟΚΜΕΠΑ» σχετικά με την αναμόρφωση της στοχοθεσίας αυτού, έτους 2014.
3.    Έγκριση της υπ’ αριθ. 52/2014 απόφασης του ΔΣ του «ΔΟΠΑΠ» σχετικά με την αναμόρφωση της στοχοθεσίας αυτού, έτους 2014.
4.    Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, έτους 2014, με ένταξη σε αυτό νέων έργων και μελετών και καθορισμός τρόπου ανάθεσης αυτών.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;

Πανελλαδικό συλλαλητήριο διοργανώνει αύριο, Σάββατο 1 Νοεμβρίου, το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι. Προηγήθηκε μια πολύμηνη προετοιμασία στους τόπους δουλειάς και κατοικίας, αποτέλεσμα της οποίας είναι ο μεγάλος αριθμός εργατικών σωματείων, εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, αλλά και άλλων κοινωνικών φορέων που καλούν σε συμμετοχή.
Συγκεκριμένα, μέχρι χθες, πάνω από 993 οργανώσεις και φορείς πήραν αποφάσεις με τις οποίες καλούν τα μέλη τους στο σημερινό συλλαλητήριο. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε πολλές περιπτώσεις στις διοικήσεις πολλών φορέων και οργανώσεων, που πήραν αποφάσεις για συμμετοχή, δεν έχει πλειοψηφία το ΠΑΜΕ. Γεγονός που δείχνει την ευρύτερη απήχηση του πλαισίου που προβάλλει το ΠΑΜΕ, αλλά και τις αγωνιστικές διαθέσεις που αναπτύσσονται κόντρα στις συμβιβασμένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Το κάλεσμα του ΠΑΜΕ

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΛΕΖΑΚΟΥ, ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Σήμερα ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Θανάσης Χαρακτινιώτης ο οποίος λαμβάνει κι επισήμως καθήκοντα δημοτικού συμβούλου στη θέση του Θεόδωρου Γκλεζάκου που έχασε μετά από ένσταση της εκλογής του στο Διοικητικό Πρωτοδικείο. 
Η εφημερίδα μας πρώτη αποκάλυψε το γεγονός την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου. Διαβάστε τη εδώ
Μέσα σε μια βδομάδα από την αποκάλυψή μας η απόφαση καθαρογράφτηκε και ο Δήμος κάλεσε τον Θανάση Χαρακτινιώτη ο οποίος και αναλαμβάνει καθήκοντα....

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ...ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ...ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                                                        31/10/2014

Να μην κόψεις ούτε ένα κιλό (λεμόνι), θα κόψεις όταν τελειώσει το τούρκικο (σ.σ. που έκανε εισαγωγή ...).  

Στιχομυθία μεγαλέμπορου οπωροκηπευτικών Αθηνών με συνάδελφο και συνεργάτη του πόλης της επαρχίας στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου ...

Εμπορος επαρχίας : Τι θα γίνει; υπάρχει λεμόνι στην περιοχή, να κόψω ?
Εμπορος Αθηνών: Να μην κόψεις κιλό, φέραμε λεμόνι από την Τουρκία.
Εμπορος επαρχίας: Μα εδώ υπάρχει πολύ λεμόνι και είχα υποσχεθεί ότι θα κόψουμε την άλλη εβδομάδα...

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ LIDL ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΤΙΚΑ! ΠΟΥΛΑΝΕ ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!


ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!

.... ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ LIDL ΥΓΡΑ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ
ΠΡΟΣ 3,90€ Η ΦΙΑΛΗ ....!!!!!!!!
Βλεπε ιστοσελιδα του LIDL !!


Ως γνωστόν η lidl είναι το δεξί χέρι της ΜΕΡΚΕΛ, αυτής της Αλεμάνας που έχει επιβάλει την κατοχή στην Ελλάδα... Να συνεχίσεις ΩΡΕ να είσαι πελάτης των Γερμανικών  πρακτορικών εταιριών στην Ελλάδα. 
Σημειώνουμε, συμπληρώνοντας την είδηση που μας έστειλε ο φίλος ΤΖΑΚ από Θεσσαλονίκη ότι το καλοκαίρι φέτος η ίδια εταιρία πουλούσε σπορτίβικα γυαλιά ηλίου με 5 ευρώ... που συνοδεύονταν: με όμορφη θήκη, διπλά κρύσταλλα, δύο πανάκια κ.λ.π. ΄Ετσι για να ξέρετε τους  Γερμανους πράκτορες, πως αγοράζοντας από LIDL... πληρώνεις για να μας εξαφανίσουν οι αρχικλεφταραδες της Υφηλίου! 

Υπ΄όψιν μας ...πηδάνε από εποχής Όθωνος... !
press-vision.blogspot.gr

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟ-ΠΟ-ΤΖΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΥΠ-ΑΝΑΠ-ΤΗΚΤΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Όλα όσα κάνει ο Σαμαράς είναι προμελετημένα και με εντολές απ'έξω. Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι ο Δένδιας. Ο άνθρωπος του Ρότσιλντ! Δεν το λέμε εμείς. Δείτε τι γράφουν με ντοκουμέντα για τον Δένδια (ethniki-afipnisi.blogspot.gr) ο οποίος προφανώς και ήρθε με συγκεκριμκένη αποστολή!

Ποζάρει δίπλα στον σιωνιστή μεγαλοτραπεζίτη Ρότσιλντ

Ο Δένδιας ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη πρωτοστατεί στη δίωξη των Ελλήνων Εθνικιστών. Ταυτόχρονα, εφαρμόζει κατά γράμμα τα...


σχέδια της παγκοσμιοποίησης, αφήνοντας τους λαθρομετανάστες ασύδοτους να εγκληματούν ανεξέλεγκτα, διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος. …………………….. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ΕΝΑΣ 15ΧΡΟΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ...


Αναρτούμε ως ξεχωριστή είδηση το σχόλιο ενός 15χρονου για τις παρελάσεις. Όταν μιλάνε οι νέοι αποτελεί ξεχωριστό γεγονός. Προς το παρόν δεν απαντούμε στον αγαπητό νέο. Ο λόγος του ανήκει. Όποιος θέλει με ευπρέπεια μπορεί να κάνει από κάτω τα σχόλιά του.

"Ειμαι 15 χρονων και μαθητης της Β Λυκειου.
Το θεμα στο οποιο θελω να εκφρασω το σχολιο μου ειναι ασχετο αλλα δεν με πολυενδιαφερει...
Αυτο το σχολιο απευθυνεται προς τον κ Μακη και ολους τους ενηλικους αναγνωστες.
Το θεμα με την παρελαση της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ πρεπει να σταματησει.
Εγω παλαιωτερα ημουν προσκοπος και ξερω τι θα πει παρελαση.Την παρελαση δεν την κανεις ουτε για τον μπαμπα σου ουτε για την μαμα σου ουτε για κανεναν.Την κανεις για τον προσωπικο σου λογο που εσυ ξερεις ποιος ειναι αυτος και δεν σε αναγκαζει κανεις να κανεις παρελαση αλλα θελεις και το κανεις.
Ειναι ετσι ανουσιο να μιλαμε για τα 15ποντα που φορανε μαθητριες στην Ροδο ...


ΑΜΦΙΠΟΛΗ: ΒΡΕΘΗΚΕ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ! ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ...

13:00 (Ανανέωση)Η ύπαρξη τεχνητού ορύγματος επί φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας 4Χ2,10μ., το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο (όπως άλλωστε και η υπόλοιπη επίχωση του μνημείου), διαπιστώθηκε κατά την αποχωμάτωση του τέταρτου χώρου, όπου επικεντρώνεται τα τελευταία 24ωρα το ανασκαφικό έργο στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης. Ti κρύβεται μέσα στο όρυγμα;
------------------------------------------------------------
Τα νέα ευρήματα από την Αμφίπολη που δόθηκαν στη δημοσιότητα σήμερα 

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ! ΤΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΟΛΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ....

Άνω-κάτω τα έκαναν οι διαρρήκτες στον ΔΟΠΑΠ αδειάζοντας μάλιστα και έναν πυροσβεστήρα για να μην βρεθούν ποτέ τα δακτυλικά τους αποτυπώματα! 
Σαν κοινοί διαρρήκτες μπήκαν, σαν κύριοι έφυγαν από τον ΔΟΠΑΠ! 
"Είναι η δεύτερη φορά μετά τον Φεβρουάριο που κάνουν διάρρηξη στον ΔΟΠΑΠ" μας είπε ο Πρόεδρος του Οργανισμού Μιχάλης Τράκας. 
Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί σχεδόν ποτέ ο συναγερμός στο κτήριο! Πώς λοιπόν να μην μπουν ανενόχλητοι οι διαρρήκτες; 
Τα έκαναν άνω-κάτω όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες. Μάλιστα, όπως μας είπε ο κ. Τράκας, οι διαρρήκτες (κανείς δεν γνωρίζει όσοι ήταν) αδιαφόρησαν για το σήμα...

ΤΟ ΣΟΦΟ ΤΕΣΤ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!

Μια μέρα, εκεί που ο μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του...
Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της “τριπλής διύλισης”.
“- Τριπλή διύλιση;” ρώτησε με απορία ο γνωστός του.


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΚΟΥΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη τραγωδία που εξελίχθηκε την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη... Μικροί και μεγάλοι αρνούνται να δεχτούν ότι ο Θοδωρής δεν είναι πλέον ανάμεσα τους.




Πένθιμο είναι το κλίμα και στο σχολείο του, όπου οι συμμαθητές και οι συμμαθήτριες του δεν έχουν καταλάβει ακόμα πως ένα παιχνίδι στέρησε τη ζωή στο φίλο τους, που βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από φωταγωγό πολυκατοικίας.

"ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ...


Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ TΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 Η Αλβανία μπορεί να επιδιώκει την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να συνεχίζει την ανθελληνική πολιτική και την ενθάρρυνση των αλυτρωτικών και εθνικιστικών εξάρσεων που γίνονται όλο και πιο συχνές το τελευταίο διάστημα.
 Οι ελπίδες που είχαν στηριχτεί στον Έντι Ράμα, ότι   η εκλογή του στην πρωθυπουργία της Αλβανίας  θα οδηγούσε σε σταδιακή απομόνωση των στοιχείων αυτών που προκαλούν προσκόμματα και στις σχέσεις με την Ελλάδα, αλλά και σε βάθος χρόνου υπονομεύουν τις ενταξιακές διαδικασίες, δεν επαληθεύτηκαν. Το αντίθετο μάλιστα συμβαίνει και σύμφωνα με εκτιμήσεις ξένων παρατηρητών που παρακολουθούν την πολιτική ζωή της Αλβανίας, οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και στον υπέρμετρο εγωισμό ή και αλαζονεία, που διακρίνει τον Αλβανό πρωθυπουργό.

Στους δεκατέσσερις μήνες ζωής που μετρά η Κυβέρνησή του, τα προβλήματα οξύνονται και διογκώνονται...

ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;

Αναγνώστης μάς έστειλε την παρακάτω φωτογραφία η οποία συνοδεύεται και από κείμενο με αιχμές σε βάρος του Δήμου. 
Για δείτε οι αρμόδιοι μήπως μπορείτε να επιληφθείτε του θέματος!
"Δήμος Παπάγου και παρκαρισμένα με κατάθεση πινακίδων Αισίως κλείνουν ένα χρόνο τα συγκεκριμένα οχήματα των οποίων οι πινακίδες έχουν κατατεθεί.
Προφανώς, οι ιδιοκτήτες τους εξυπηρετούσαν τις ψήφους της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Παρκαρισμένα στο ύψος της Αλεβιζάτου 61.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ;

Στις 12 Οκτώβρη του 1944, απελευθερώθηκε η Αθήνα από τους Γερμανούς, όμως «είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν γιορτάζει την απελευθέρωση της»!

Εκατονταδες χιλιαδες οι δολοφονημενοι νεκροι και μια κατεστραμενη χωρα απο τους Ναζι παλεψε και αντισταθηκε εως οτου απελευθερωθει.
Κι όμως, αυτή η χώρα δεν γιορτάζει τη μέρα της απελευθέρωσής της!
Κάτι τέτοιο, δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.

ΓΙΑΤΙ να γιορτάζεται, δηλαδή, η έναρξη ενός πολέμου όπως είναι η 28η Οκτωβρίου και όχι η μέρα της απελευθέρωσης, 12 Οκτωβρίου 1944 ;
Μηπως πρεπει να το δουμε το θεμα ζεστα και υπερκομματικα ;
Κανω ανοιχτη προταση προς ολους.

Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

http://olympia.gr

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπει στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας. Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο, «Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους». 

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ!!!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:
Είμαι Ολυμπιακός και θέλω να δημοσιευτεί η οργή μου 

Είμαι αγανακτισμένος και θυμωμένος πολύ με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό που έχει πολλούς ξένους που παίζουν απαίσιο ποδόσφαιρο, είναι άμπαλοι, δεν αξίζουν και το χειρότερο που με ενοχλεί πολύ είναι ότι έχει τον Αλβανό από την Στρούγκα των Σκοπίων, Κασάμι να πανηγυρίζει Αλβανικά σε κάθε γκολ και να ονειρεύεται την ανύπαρκτη Μεγάλη Αλβανία που δεν υπάρχει, να έχει ο Ολυμπιακός στις φανέλες του το χρόνιο ανυπαρκτόσημο που με κάνει να ξερνάω εμετό!

Εγώ απαιτώ σύντομα από τον Ολυμπιακό να φύγουν όλοι οι ξένοι παίκτες από τον Ολυμπιακό και να ξηλωθεί το εκτρωματικό ανυπαρκτόσημο από τις φανέλες του!

ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!!!!

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!!!!!!

Για αυτό αφιερώνω στον ξενομανή Ολυμπιακό αυτά τα απαγορευτικά σήματα οργής με απαγορευτικό στον Κασάμι και απαγορευτικό στο ανυπαρκτόσημο.

ΥΣ: Δεν πρόκειται να γίνω "φίλαθλος" της εθνικής ομάδας των χορηγών με έβλημα το ανυπαρκτόσημο... ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ!!!!!!!

Kokkinos Anemos

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ! ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΧΑΤΖΑΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ





ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η Κατερίνα Γκούμα είναι η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού
17η συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού.

Στις 04/11/2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 θα γίνει τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα (Περικλέους 55), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων :
1. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.
2. Παραχώρηση θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ σε οδικά τμήματα του Δήμου Χολαργού.
3. Προτεινόμενη θέση βιολογικής λαϊκής.
4. Διατύπωση προτάσεων αναφορικά με τον καθορισμό χώρων για την τοποθέτηση «πλαισίων» προβολής υπαίθριων διαφημίσεων.

Η συνεδρίαση είναι ανοικτή για το κοινό

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ!!!

Δύο ώρες περίπου προσευχόταν κλαίγοντας ο Κωνσταντίνος Πολυχρονίου, ανώτερος κρατικός υπάλληλος μπροστά στον Άγιο.
Μπήκε στην εκκλησία με πιτζάμες κάτι που έκανε εντύπωση σε όλους. Τον σταμάτησε ένας ιερέας και τον ρώτησε γιατί έκλαιγε τόση ώρα, και γιατί δεν ήταν ντυμένος κανονικά.»Όχι πάτερ», απάντησε και συνέχισε, «με ξεκούρασε για πολλά χρόνια ο Άγιος, αυτός, ο μεγάλος και θαυματουργός γιατρός που υπηρετείτε. Το πρωί στον «Ευαγγελισμό» ήρθε η γυναίκα μου να με δει.
Έχει περάσει δεκαετία και πλέον να σταθώ όρθιος όπως με βλέπετε τώρα. Μία χρόνια πάθηση του νευρικού συστήματος και μία αρρώστια που είχα περάσει μου έφεραν αναπηρία τόση που έχασα τη θέση μου, πήρα πρόωρα σύνταξη και οδηγήθηκα στα Νοσοκομεία γιατί...

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ APPLE: "ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ"! ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Πού 'στε ρε τσίφτηδες της Βουλής να μας πείτε πού υπάρχει ρατσισμός; Όταν ο Νικολόπουλος μίλησε για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου που είναι gay ορμήξατε όλοι να τον φάτε, τώρα που βγαίνει το αφεντικό της Apple να πει ότι είναι περήφανος που είναι gay; Αυτό δεν μας θίγει και μας προσβάλλει όλους εμάς τους υπόλοιπους που θεωρούμε τον εαυτό μας φυσιολογικό; Θα πρέπει δηλ. τα παιδιά μας να μαθαίνουν από αυτόν τον άρρωστο άνθρωπο ότι "είναι καλό να 'μαστε ομοφυλόφιλοι γιατί θα αισθανόμαστε περήφανοι;". Έχουμε χάσει κάθε μέτρο και αίσθηση του λογικού!

Το παρακάτω ρεπορτάζ διαβάσαμε στο news247.gr

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!

Η κατάσταση γίνεται τραγικότερη μέρα με τη μέρα στο Μετρό Χολαργού. Δείτε τώρα το δράμα που εκτυλίσσεται μπροστά μας. Ο Νότης είναι από την Αυλώνα. Άστεγος που περίμενε να πάει από την Τρίτη στα Ιλίσια, σε ξενώνα. Παραμένει όμως εδώ. Με τα χάπια δίπλα του, τυλιγμένος μέσα στο sleeping bag για να κλέψει λίγη ζέστη και μισή ώρα ύπνου! Όλοι περνούν από δίπλα του. Άλλοι κοιτούν με πόνο, του δίνουν μερικά κέρματα του ευρώ, ενώ άλλοι περνούν βιαστικά και αδιάφορα. Αυτή η εικόνα μας αφορά όλους. Μην ζητάμε από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που μας έφεραν εδώ να εκδηλώσουν ευαισθησία. Αυτοί είναι κτήνη. Τους ανθρώπους όμως που έχουν ευαισθησία, αυτή η εικόνα πρέπει να αντανακλά στο πρόσωπό τους. Ο Νότης είναι ένας από μας. Αύριο μπορεί να βρεθούμε εμείς στη θέση του. Τι κάνουμε κύριοι; 
Δήμαρχε, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αύριο, δίπλα στον Νότη, θα έρθει και ο Χάρης ή ο Τάσος. Ας κάνει κάτι ο Δήμος! 

ΕΦΟΔΟΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ! ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ!

«Όμηροι» περίπου 50 φοιτητών για αρκετή ώρα τα μέλη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών..
Το απόλυτο χάος επικράτησε στις 9 το πρωί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς την ώρα που συνεδρίαζε η Σύγκλητος, φοιτητές εισέβαλαν στον χώρο, αντιδρώντας για την εξαγγελία του πρύτανη Θεόδωρου Φορτσάκη για τη φύλαξη των πανεπιστημιακών σχολών.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεόδωρος Φορτσάκης ζήτησε από τους φοιτητές να ανοίξουν την πόρτα και να αποχωρήσουν. Σε διαφορετική περίπτωση, προειδοποίησε, ότι θα υποβάλει μήνυση. Εμφανώς εκνευρισμένος, ο κ. Φορτσάκης επιτέθηκε φραστικά προς τους φοιτητές, αναφωνώντας: «Περάστε έξω είστε παράνομοι», «Θα σας κάνω μήνυση, η κράτησή μου είναι παράνομη».

ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Η ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Σκληρή και οξύτατη αντιπαράθεση στο επίπεδο πολλές φορές της ιδεολογικής εμμονής αλλά και της ακραίας κριτικής που αναμένεται να ενταθεί μέχρι την “δίκη του αιώνα”(όπως αποκαλούν την παρουσία στελεχών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενώπιον του φυσικού δικαστή τους), έχει λάβει η κόντρα της ακροδεξιάς οργάνωσης τόσο με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο όσο και με τους εκπροσώπους της Αμερικανοσιωνιστικής Κομητείας. Αυτή τη φορά δεν γλύτωσε ούτε η νέα πρέσβειρα των Εβραίων στην Αθήνα, Ιρίτ Μπέν- Άμπα Βιτάλε, η οποία θεώρησε φρόνιμο να πάει με λευκό μίνι και να συστηθεί στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή. Τι ήταν να κυκλοφορήσουν ι φωτογραφίες της, άρχισε το “θάψιμο” και τα “γαλλικά” από την ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής” αλλά και από στελέχη του κόμματος.
“…Οι εβραίοι πιέζουν την εκκλησία να αφορίσει την Χρυσή Αυγή!

ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ! Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΣΠΑΘΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Και μετά λέμε πώς ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα! Πριν από 2 χρόνια δεν ήταν που έκλεψε το κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης στον τελικό; Τώρα λοιπόν πάει ...πάνοπλος στην Τρίπολη για να κλέψει τη νίκη από τον Αστέρα με διαιτητή τον...Πειραιώτη Σπάθα! 
Αυτό θα πει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο! Αλλά και ο ένας από τους δύο επόπτες είναι από τον Πειραιά! 
Ρε μάγκες, πείτε μας από τώρα πόσες κόκκινε θα φάνε οι παίκτες του Αστέρα; Πόσα πέναλτυ έχει κανονιστεί να κερδίσει ο ...θρύλος;  Το μας θα γίνει το Σάββατο (1/11) το απόγευμα (19:30, NS2) .
Εκτός από διαιτητή Ηλία Σπάθα του συνδέσμου Πειραιά, βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Ιωάννης Κοντιζάς (Πειραιά). Τέταρτος διαιτητής είναι ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα.

ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!

Μπείτε να δείτε το βίντεο και...καλή διασκέδαση