Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΑΘΛΟ ΓΙΑ ΤΟ...1ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ! ΜΑΣ ΕΧΕΙ...ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ!

https://indobserver.gr/%

Δώστε του Δήμαρχε το κύπελλο εδώ και τώρα! Διότι ο νεαρός blogger σε...
κάθε του ανάρτηση κοτσάρει από δίπλα και το...είμαστε το πρώτο ηλεκτρονικό μέσο της πόλης! Έχει... θέμα ψυχολογικής ηρεμίας ο νεαρός, την οποία του την παρέχει το alexa.com με το να...δείχνει την ιστοσελίδα του ότι είναι πρώτη! Κατά το...καθρέφτη-καθρεφτάκη μου ποια είναι η πιο ωραία;  Μάλιστα δεν μπόρεσε να το αντέξει που η boreiageitonia.gr επί ένα δίμηνο ήταν σε καλύτερη θέση (σύμφωνα πάντα με την πλατφόρμα alexa.com), ώσπου...άρχισε να πασπατεύει πάλι τα πλήκτρα για να τον εμφανίσει εκ νέου πρώτο! 
Κι έτσι ξαναβγαίνει στην πιάτσα και βαυκαλίζεται: Είμαστε το πρώτο μέσο της πόλης! Όταν δε, παίρνει εύσημα και από τοπικούς παράγοντες: "Ναι είστε το πρώτο και πιο έγκυρο ηλεκτρονικό μέσο της πόλης", τότε ο νεαρός...κατουριέται από τη χαρά του! 
Γι' αυτό λοιπόν προτείνουμε Δήμαρχε να θεσπίσεις έπαθλο για το 1ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! Και μάλιστα να του απονεμηθεί ο τίτλος με συνοπτικές διαδικασίες. Ο άνθρωπος είναι ασυναγώνιστος! Τι κι αν υπάρχουμε εμείς -ως εφημερίδα- επί 48 χρόνια στον Χολαργό-Παπάγου; Τι και αν έχουμε προσφέρει και συνεχίζουμε να προσφέρουμε -ως εφημερίδα- τόσα, όσο λίγες εφημερίδες πανελληνίως; Δεν έχει καμία σημασία! Το...κοντέρ θα αρχίσει να γράφει από τότε που το alexa.com συμπεριέλαβε το νεότευκτο ιστότοπο της πόλης και το καταχωρεί ως το...1ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Δήμαρχε, δώστου εδώ και τώρα τον τίτλο του πρωταθλητή! 

2 σχόλια: