Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΙΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ!


«Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ
ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΥΡΩΜΑ!»

Kαί «πάλιν πλοῖα καί δίκτυα καί ἄγρα» ψήφων πολλή! Ἐπίκεινται ἐκλογές. Ἴσως οἱ κρισιμότερες ἀπό τῆς καθιερώσεώς τους στήν Πατρίδα μας. Καί ὅμως! Οὔτε τώρα, στήν κρίσιμη αὐτή περίοδο δέν ἐπικρατεῖ νηφαλιότητα, σοβαρότητα καί πνευματική ὡριμότητα, ἀλλά ἀνακυκλώνονται συνθήματα, προτάσεις, ἐπιχειρήματα καί κινδυνολογίες πού συνετέλεσαν στό νά ἀποχριστιανισθῆ ἡ Πατρίδα μας καί νά ἐξαθλιωθῆ τό Κράτος μας.
Ἔχει ἐξαπλωθεῖ μιά ἄνευ προηγουμένου τρομοκρατική ἐκ­στρα­τεία μέ ἀρχιστρατήγους τούς ἀρχηγούς τῶν Κομμάτων πού κομ­μάτιασαν τήν Ἐκκλησία, τήν Ὀρθόδοξη Πίστη, τό Ὀρθόδοξο ἦθος καί ἐξαθλίωσαν κοινωνικά καί οἰκονομικά τόν πνευματικά περήφανο λαό μας.
Ἐπιβάλλουν μέ ὅλα τους τά Μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, ἐφημερίδες, διαδικτυακή προπαγάνδα κ.ἄ.π.) μιά τρομοκρατία πού ἀναπαράγει τό δίλημμα πού ἔθεταν οἱ δωσίλογοι τοῦ 1941 στόν πεινασμένο καί ἐξουθενωμένο ἀπό τόν πόλεμο Ἕλληνα: Ὑποταγή τῆς Ἑλλάδος στήν Εὐρώπη τοῦ Ἄξονα ἤ ἐξαθλίωση καί “σβήσιμό” της ἀπό τόν Χάρτη;
Διαβάζουμε σέ ἐφημερίδα τῶν Καλαμῶν (Καλαμάτας), τῆς 18ης Ἰουνίου τοῦ 1941:
«Αἱ περιστάσεις τάς ὁποίας διέρχεται σήμερον ἡ Ἑλλάς, εἰς τήν δύσκολον αὐτήν καμπήν τῆς Εὐρωπαϊκῆς ἱστορίας, εἶναι ἐξαιρετικαί. Ὅλαι αἱ ἐκδηλώσεις τῆς ζωῆς μας ἔχουν καταφανῆ τά δείγματα μιᾶς πρωτοφανοῦς κρίσεως. Ἡ οἰκονομική δέ κρίσις θά ἦτο ἴσως ὀλιγώτερον αἰσθητή, ἄν δέν ὑπῆρχεν εἰς τήν Ἑλληνικήν ζωήν, τόσον ἔκδηλος, ἡ ἠθική καί λογική κρίσις ἐκ τῆς ὁποίας πάσχομεν ὡς κοινωνικόν σύνολον. Τό χρῆμα δέν θά ὑφίστατο τότε τόν σημερινόν ἐκμηδενισμόν. Ὁ πλοῦτος θά ἔρριπτε καί ἕνα βλέμμα φιλανθρωπίας καί κοινωνικῆς ἀλληλεγγύης εἰς τά πλήθη τῶν πειναλέων, αἱ λαϊκαί τάξεις θά ἀνεκουφίζοντο μέ τάς γενναίας χειρονομίας τῶν εὐπόρων. Ἀλλά δέν πρόκειται περί αὐτοῦ…

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δημοσιεύουμε κατά σειρά ανάρτησης, τις απαντήσεις του Άγγελου Αναγνωστόπουλου επί των οποίων δεν  κάνουμε κανένα σχόλιο. Ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε και νομίζουμε ότι δώσαμε σαφέσταστες απαντήσεις. 


1. Κύριε Βραχιολίδη,

σαφέστατα και με προσβάλλει το σύνολο του παλαιοπολιτικού κόσμου που έφτασε την Ελλάδα σε αυτό το σημείο. Στην επιστολή μου, όμως, το θέμα μας δεν είναι ο Σaμαράς, αλλά τα πουλάκια που κελαηδάνε ψευτιές και το γεγονός ότι δεν με πήρατε ένα τηλέφωνο να με ρωτήσετε.

Σε ότι αφορά στο Σαμαρά, θεωρώ ότι, όταν σε φέρνει κάποιος προ τετελεσμένου γεγονότος, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προκαλέσεις όσο το δυνατόν μικρότερη ζημιά.

Προφανώς, όλοι θα θέλαμε ο Σαμαράς να μην είχε υπογράψει, αλλά να πάει η χώρα σε εκλογές. Οι εκλογές δεν θα γίνονταν την επόμενη μέρα. Και μέχρι τότε, χωρίς εκείνη τη δόση του δανείου, ουδείς θα μπορούσε να λάβει μισθό, ο κόσμος θα πεινούσε και η αγορά θα κατέρεε. Ως παλαιότερος από μένα στην αγορά, αυτό θα έπρεπε να το λάβετε σοβαρά υπόψιν.

Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να λειτουργώ με το "αν". Έχω μπροστά μου μία δεδομένη κατάσταση και αυτήν καλούμαι να αντιμετωπίσω. Δεν αποκηρύσσω το δικοματισμό, αλλά τον παλαιοκομματισμό, για την κατάντια του οποίου έχουμε τεράστια ευθύνη και εμείς οι απλοί πολίτες.

Σέβομαι την άποψή και το θυμό σας και σας διαβεβαιώ ότι έχω πολύ μεγαλύτερα νεύρα με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου "από μέσα". Επιτρέψτε μου, όμως, να μην εμπιστεύομαι το μέλλον μου στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (και σε κάθε είδους τραμπούκο), το οποίο κάθε μέρα εμφανίζει και διαφορετικό σχέδιο-παραβωμάρα σωτηρίας με τελικό λιμάνι τη... δραχμή. Επιτρέψτε μου να παραμείνω Δεξιός και να εμπιστεύομαι, όχι τις κρατικοποιήσεις και το μπάσιμο όλων στο Δημόσιο, αλλά την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ελεύθερη Οικονομία. Επιτρέψτε μου να πιστεύω στο όραμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και να θεωρώ ότι μόνο ένα σοβαρό, οργανωμένο και φιλοευρωπαϊκό κόμμα, μπορεί να επιτύχει την Επαναδιαπραγμεύτευση που για μένα είναι μονόδρομος.

Τέλος, επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι ως Νέα Δημοκρατία, δεν είπα ψέμματα το 2009, δεν είπα ότι "λεφτά υπάρχουν", δεν είχα προσυμφωνήσει με το Στρος Καν, δεν έβαλα τη χώρα στο ΔΝΤ, δεν έφερα την τρόικα, δεν υπέγραψα το Μνημόνιο 1 και ότι, άρα, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Κατά τα άλλα, ο καθείς έχει την άποψή του και δεν βλέπω κανένα λόγο να πλακωνόμαστε μεταξύ μας, λες και έχουμε κάτι να χωρίσουμε.

Καλό σας βράδυ,
Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος 



2. Κύριε Βραχιολίδη,

δεν έχω ακόμη αντιληφθεί πού το πουλάκι σας λέει την αλήθεια. Εγώ δεν διέψευσα τη συνεργασία Νικολάου-Ξύδη, υπέρ Σαμαρά, την οποία φυσικά και δεν εγκρίνω.

Εγώ διέψευσα την υποτιθέμενη μελλοντική συμμετοχή μου στη συνάντηση-γεύμα, αλλά και την οποιαδήποτε σχέση μου με το συγκεκριμένη συνεργασία. Αν ο Ξύδης και ο Νικολάου θέλουν να έχει ο ένας τον άλλον από κοντά, διότι έχουν αλληλομηνυθεί, είναι δικό τους πρόβλημα. Όποιος δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του, δεν έχει κανένα λόγο συμπόρευσης με τους εχθρούς του και δυστυχώς, εμένα και την οικογένειά μου, ο Ξύδης και οι προδότες του, μου συμπεριφέρθηκαν χειρότερα και από τον τελευταίο εχθρό τους.

Αντί να έχω εγώ τα νεύρα μου για τα ψεύτικα 25 εκατομμύρια χρέη, και τις δήθεν παρανομίες και παρατυπίες των Ενεργών Δημοτών, ήθελαν να με εκδικηθούν πολιτικά αυτοί, τους οποίους δεν ξεπούλησα και δεν πείραξα ποτέ.

Για αυτόν το λόγο, ο υποφαινόμενος και όποιος Ενεργός Δημότης σέβεται τον ευατό του και παραμένει τίμιος και αξιοπρεπής δεν θα παραστεί σε καμία κοινή εκδήλωση με τους ανθρώπους της Νέας Πορείας.

Τέλος, είναι και λίγο αστείο να μιλούμε για Νέα Πορεία και Νέα Δημοκρατία, όταν τα βασικότερα στελέχη της είναι γνωστό τοις πάσι ότι, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, άνηκαν και μεταπηδούσαν από κόμμα σε κόμμα.

Δηλώνω πιστός στη Λαϊκή Δεξιά και στηρίζω τον εκάστοτε αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, ενώ είναι γνωστό ότι είμαι Καραμανλικός. Μου είναι αδιαφορο το τι θα φτάσει στα αυτιά του Σαμαρά και του κάθε Σαμαρά, τόσο λόγω της στάσης που κράτησε στις δημοτικές εκλογές, όσο και διότι δεν ασχολήθηκε με τους πολιτικούς ρεβανσισμούς της παράταξης του Ξύδη, απέναντι σε ιστορικά στελέχη του κόμματος.

Ο Σαμαράς, αφού μάζεψε πίσω τον κάθε πικραμένο, μπορεί κάλιστα να διαγράψει εμένα για να γελάσουμε. Ο καθείς μπορεί να συνεχίζει να προσφέρει από το δικό του μετερίζι, παραμένοντας τίμιος και αξιοπρεπής.

Με τιμή,
Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος
τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού 

ΔΥΝΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

ΣΧΟΛΙΟ: Αυτά που λέει περί δανεισμού ο Καμμένος τα λέει μετά πλήρους γνώσεως. 
Ποτέ δεν ψήφισε την Συνθήκη της Λισσαβόνας βάσει πρακτικών της βουλής.
Ο Δημαράς λέγοντας παρών ψήφισε το μνημόνιο;
Ο Προκόπης Παυλόπουλος (Ν.Δ.) δεν ευχαριστούσε τους μετανάστες, γιατί προτιμούν την Ελλάδα; Ο Δημαράς τους καλούσε;
Ο Μαρκάτος πού κολλάει; 

ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ!

Διαβάζουμε ξανά με προσοχή, την επιστολή που μας έστειλε προ ημερών ο Γιώργος Αρώνης (φωτό).
Ο Γιώργος Αρώνης, στα 1989 ως μαθητής Λυκείου  Παπάγου, μαζί με άλλους συμμαθητές-συναθλητές του, κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Υπουργείου Παιδείας. Ήταν  η πρώτη και μοναδική φορά που συνέβη κάτι τέτοιο. Η σχολική ομάδα του Γιώργου Αρώνη με την μεγάλη εκείνη επιτυχία της, τίμησε και τα σχολεία της περιοχής και το Υπουργείο Παιδείας. 


Η επιτυχία εκείνη, αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας.  Μέρες κρίσης θεσμών, δημοκρατίας, απαξίας των πάντων, ακόμη και του αθλητισμού. Ποιος ξεχνά το κύκλωμα στημένων αγώνων που αποκαλύφθηκε  πέρσι το καλοκαίρι και ονόματα τα οποία αρχικά φιγουράριζαν στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων ως επιτυχημένοι παράγοντες, τελικά ήταν μέλη του κυκλώματος στημένων αγώνων;  Μπέος, Μάκης Ψωμιάδης, Τσακογιάννης, αμαύρωσαν με όσα αποκαλύφθηκαν, την εικόνα του ποδοσφαίρου. Τα ίδια βλέπουμε και στην Ιταλία αυτές τις μέρες, σε σημείο μάλιστα που εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην παραστεί καν η εθνική ομάδα της Ιταλίας στο EURO που ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή. 
Ο επαγγελματικός αθλητισμός βάζει βόμβα στα θεμέλια του αγνού, ανόθευτου αθλητισμού. Αυτόν τον γνήσιο αθλητισμό υπηρέτησαν τότε ο Γιώργος Αρώνης και άλλοι δέκα συναθλητές του, τιμώντας τον Χολαργό-Παπάγο και το Υπουργείο Παιδείας.   Έδωσαν και την ψυχή τους για να τιμήσουν την περιοχή μας. 
Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Γιώργος Αρώνης, " το Πανελλήνιο Χρυσό Μετάλλιο Ελλάδος είναι το πλέον αναγνωρισμένο από το Ελληνικό κράτος, παλαιότερα (ίσως και σήμερα αν δεν έχει αλλάξει η σχετική νομοθεσία) προσέφερε και μοριοδοτήσεις σε διάφορα υπουργεία και σχετικούς διαγωνισμούς και είναι σίγουρα δείγμα ανιδιοτελούς τιμής και προσφοράς στην περιοχή μας, στον τόπο μας"
Επιπλέον, επειδή η επιτυχία εκείνων των μαθητών δεν συγκρίνεται σε ποιότητα και αυθεντικότητα με συμμετοχές σε σωματειακούς αγώνες επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής κατηγορίας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού οφείλει να αναζητήσει όλους εκείνους τους μαθητές και σήμερα επαγγελματίες-οικογενειάρχες, για να τους τιμήσει. Στο πρόσωπό τους θα τιμήσει τον σχολικό, αγνό, γνήσιο αθλητισμό. Θα τιμήσει την Ελλάδα, την γεννήτορα του αθλητισμού, ενόψει μάλιστα αγώνων EURO, EUROBASKET και Ολυμπιακών αγώνων. 
Υπ'όψιν ότι εκείνοι οι αθλητές, όπως πληροφορούμαστε, δεν διορίσθηκαν ποτέ στον Δήμο Παπάγου ή Χολαργού. Ένας λόγος παραπάνω για να τιμηθούν σήμερα. Το αξίζουν και ο Δήμος τούς το χρωστά. 

ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ, ΘΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!



ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου, τα φασιστοειδή, απολειφάδια του Νικολάου και κολλητών συνεργατών του,  από θύτες, το «παίζουν» θύματα! Όπως ακριβώς κάνουν αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια: ενώ καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, ενώ ρίχνουν μαχαιριά στη χώρα, ισχυρίζονται ότι είναι οι σωτήρες της Ελλάδος και ενεργούν πατριωτικά! Το άσπρο-μαύρο κάνουν. 
Το ίδιο και οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. Ενώ βρίζουν και συκοφαντούν διαρκώς, κρυμμένοι στην κουκούλα τους, εμφανίζονται ότι απειλούνται από πάνω!  Φασιστόμουτρα! Να είστε βέβαιοι ότι αυτοί οι τύποι, Βενιζέλο ή  Σαμαρά ψηφίζουν στις εκλογές.
Ενώ χτυπάνε με τις εμετικές και συκοφαντικές τους αναρτήσεις  τον Βραχιολίδη, απολαμβάνοντας παράλληλα την ανωνυμία της κουκούλας τους, θέλουν να εμφανιστούν και ως θύματα απειλούμενα! Από ποιον να απειληθούν οι φαντομάδες;

Δείτε τι γράφουν τα φασιστοειδή: «Αντίθετα, όλη μέρα, μας βρίζεις και φωνάζεις ότι θα μας βγάλεις την κουκούλα. Γιατί Μάκη; Για να μας εκβιάσεις; Για να μας σκοτώσεις; Για να πάθουμε κανένα "ατύχημα"; Συνέχισε και δημιουργείς μία πρώτης τάξεως δικογραφία, έτσι και συμβεί τίποτα. Όλα τα κείμενα και οι απειλές σου έχουν κατατεθεί σε δικηγόρο και θα είσαι ο Νο1 ύποπτος, ακόμη και αν πέσει κανείς μας από τη σκάλα».

Οι ανύπαρκτοι και αόρατοι, που δεν έχουν ταυτότητα και όνομα, λένε ότι  απειλούνται από τον Βραχιολίδη! Ο Βραχιολίδης όμως υποσχέθηκε, ότι θα τους ξεσκεπάσει και θα τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Αυτοί χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρίσουν και να ρίξουν λάσπη. Αφού λένε ότι έχουν δικηγόρο, εάν είναι άντρες, που δεν είναι, να τον φέρουν σε επαφή με τον δικό μας δικηγόρο.
Εμείς, έχουμε συλλέξει όλα τα υβριστικά και συκοφαντικά τους σχόλια και από βδομάδα στέλνουμε τον φάκελο στη Δικαιοσύνη. Αφού λοιπόν έχουν δικηγόρο, εάν έχουν τα κότσια, να τον βάλουν να επικοινωνήσει με τον δικό μας και να πάμε σύντομα στο δικαστήριο, ώστε  να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, μέσω μηνύσεως κατ’ αγνώστων.
Πού να τά’χετε τα κότσια όμως; Θρασύδειλοι είστε.  
Όσο για τις συκοφαντίες περί «εκβιαστού», «συκοφάντη», «λιβελλογράφου» Βραχιολίδη, ας έρθουν να τις στηρίξουν και να τις αποδείξουν επίσημα.
Απολειφάδια του Νικολάου, μπολιασμένα με την νοοτροπία που είχε εκείνος τότε, όταν πρωτοβγήκε Δήμαρχος. Το 2002, λίγες ημέρες μετά την νίκη του στις δημοτικές εκλογές, είχε καλέσει τον Βραχιολίδη στο γραφείο του στην οδό Φανερωμένης και ενώπιον του τότε δικηγόρου του Χάρη Κοψαχείλη, του είπε: «Είσαι ο συκοφάντης και λασπολόγος του Χολαργού». Ό,τι λένε με πάθος σήμερα οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου. Μπολιασμένοι, δασκαλεμένοι. Ο Νικολάου, από τότε ρήμαξε τον Βραχιολίδη στις μηνύσεις. Δεν κατάφερε σε καμία να αποδείξει ότι ο Βραχιολίδης ήταν ...συκοφάντης. Σήμερα, έρχονται οι κουκουλοφόροι και αποκαλούν τον Βραχιολίδη με τα ίδια κοσμητικά επίθετα του Νικολάου.
Φτάνουν μάλιστα σε χειρότερα επίπεδα. Διασύρουν με αισχρές συκοφαντίες τον Βραχιολίδη ότι κέρδιζε τις δίκες με... παρακάλια, εκβιασμούς ή συμφωνίες κάτω από το τραπέζι! Έφτασαν στο σημείο δε, να μιλήσουν για συνάντηση σε ταβέρνα του Χολαργού, όπου,  δήθεν ο Ξύδης με τον Βραχιολίδη κανόνισαν να λήξει η υπόθεση της δίκης στο δικαστήριο!  Αισχρή συκοφαντία. Ο Βραχιολίδης είχε αθωωθεί ήδη δυόμισι μήνες  πριν από την συνάντηση της ταβέρνας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εκδήλωσης των Κουκή-Ξύδη, όπου είχαν προσκαλέσει και τον Βραχιολίδη. Συνάντηση που έγινε δυόμισι μήνες μετά την απόφαση του δικαστηρίου! Στην ταβέρνα το ίδιο βράδυ, όλως τυχαίως εμφανίστηκε αργότερα, ο Νικολάου και κάθισε στο απέναντι τραπέζι!!!
Γι’ αυτό λέμε ότι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου είναι απολειφάδια του Νικολάου!

Από σήμερα, επειδή τόλμησαν και έπιασαν στο στόμα τους τον γιο του Βραχιολίδη, θα μιλήσει μόνον η Δικαιοσύνη.  Εμείς δεν ξανασχολούμαστε μαζί τους. Είναι από την φύτρα τους αλητήριοι και συκοφάντες.  Θα ασχοληθεί πλέον μαζί τους μόνον η Δικαιοσύνη. 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΞΥΔΗΣ!


Αντώνης Σαμαράς. 

1. Ο άνθρωπος που δε κόλλησε ποτέ ούτε ένα ένσημο στη ζωή του. Από την ημέρα που γεννήθηκε βρήκε στρωμένα τα χαλιά στα σαλόνια, όπου πήγαινε. Πανεπιστήμιο στην Αμερική και λούσα, αλλά δουλειά μηδέν!


2. Δεν υπηρέτησε στον στρατό. Ή μάλλον για την ακρίβεια, παρουσιάστηκε στο ναυτικό για τρεις μήνες και μετά εξαγόρασε τους υπόλοιπους  21 μήνες της θητείας του με 21.000 δρχ. το 1976!!! Τότε που ακόμη ήταν νωπή η Κυπριακή τραγωδία, τότε που η Κύπρος μας αιμορραγούσε και ουσιαστικά η χώρα μας βρισκόταν με το όπλο υπό μάλης, ο κ. Σαμαράς την ..."έκανε" από το ναυτικό και είπε "άντε γεια"!
Αυτόν τον άνθρωπο πάτε σήμερα να στηρίξετε δημοσίως κ. Ξύδη;
Ως υποναύαρχος που είστε, εάν υποθέσουμε ότι  ως ανώτατος αξιωματικός του ναυτικού, καλούσατε στο γραφείο σας έναν τέτοιο τύπο σαν τον Σαμαρά, πώς θα τον αποκαλούσατε με στρατιωτικούς όρους; Δεν θα τον χαρακτηρίζατε "τσάτσο", "βισματία", "λουφαδόρο" και "χαραμοφάη"; Εάν θέλατε να επιβραβεύσετε από την μονάδα σας έναν στρατιώτη,  τον Σαμαρά θα επιβραβεύατε ο οποίος δεν υπηρέτησε την Πατρίδα του και κούνησε επιδεικτικά το μαντηλάκι στους υπόλοιπους Έλληνες-κορόϊδα ή κάποιον ο οποίος υπηρέτησε την θητεία του και μάλιστα σε μάχιμες μονάδες; Και αν τυχόν υποθέσουμε ότι δεν διέθετε η μονάδα σας τέτοιους στρατιώτες, δεν θα ήταν καλύτερο να μην επιβραβεύσετε κανέναν και να σιωπήσετε; Τώρα όμως, που θα βγείτε δημοσίως να στηρίξετε αυτόν τον άνθρωπο, δεν εκτίθεστε; Δεν νομίζετε ότι τσαλακώνετε το κύρος και την στρατιωτική σας υπερηφάνεια, για χάρη ενός "λουφαδόρου" και "βισματία";
Πάμε παρακάτω:
3. Ο Σαμαράς, αυτός που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τα οικονομικά του κόμματός του, πιστεύετε ότι θα σώσει την οικονομία της χώρας; Το κόμμα του, χρωστάει του κόσμου τα εκατομμύρια ευρώ και αυτός αντί να καθίσει στην Ρηγίλλης πήγε σε καινούργια γραφεία στην Συγγρού, αυξάνοντας το χρέος του κόμματός του! Πώς μπορεί λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να σώσει την χώρα, όταν μάλιστα δεν έχει δουλέψει ποτέ του; Εσείς κ. Ξύδη, θα δίνατε το τιμόνι του πολεμικού σας πλοίου σε έναν ναύτη που δεν έχει πιάσει ποτέ του τιμόνι πλοίου; Ε, λοιπόν αυτό πάτε να κάνετε τώρα!
4. Η γιαγιά του Σαμαρά, Πηνελόπη Δέλτα, με το που έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα, αυτοκτονούσε στα 67 της χρόνια με δηλητήριο. Δεν άντεχε να δει σκλαβωμένη την Αθήνα από τα στρατεύματα κατοχής. Αυτοκτόνησε, όπως σήμερα αυτοκτονούν χιλιάδες συμπολίτες μας, μην αντέχοντας την οικονομική κατοχή που επιβάλλει στην Πατρίδα μας το Δ' Ράϊχ . Την οικονομική αυτή κατοχή, επιτείνουν και διαιωνίζουν οι υπογραφές Σαμαρά προς την Μέρκελ για την απαρέγκλιτη τήρηση του Μνημονίου2.
Οι υπογραφές Σαμαρά, από την ώρα που μπήκαν έχουν αυξήσει τις αυτοκτονίες των Ελλήνων πολιτών. Εσείς κύριε Ξύδη, με την εκδήλωση υπέρ Σαμαρά που ετοιμάζεται μεθαύριο και η πολιτική εκστρατεία που θα αναλάβετε υπέρ Σαμαρά, μήπως συμβάλλει στην περαιτέρω εξαθλίωση του λαού; Αυτό το ενδεχόμενο δεν το σκεφτήκατε;


Τι χρείαν έχετε εσείς, ανώτατος αξιωματικός του ναυτικού, να στηρίξετε έναν τέτοιον άνθρωπο; Μήπως πρέπει να προβληματιστείτε με όλα τα παραπάνω; Κύριε Ξύδη, μην κάνετε το μέγα λάθος. Θα τσαλακώσετε την ιστορία σας και θα τραυματίσετε το κύρος του τιμημένου ελληνικού στρατού. Σκεφτείτε ότι ένας εκ των αξιωματικών που χάθηκαν στα Ίμια (Γιαλοψός, Βλαχάκος, Καραθάνος) ήταν Παπαγιώτης και κάθε χρόνο τιμάται η μνήμη του εδώ στου Παπάγου.  Εσείς λοιπόν θα στηρίξετε έναν "λουφαδόρο" και "βισματία"; 
Δεν προσβάλλεται έτσι η μνήμη των τιμημένων-αθανάτων ηρώων των Ιμίων;

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΞΥΔΗ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΥΠΕΡ ΣΑΜΑΡΑ!

ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ", ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ!!!
η ξεφτίλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Το πουλάκι μάς κελάηδησε το πιο ...πικρό τραγούδι! Την ερχόμενη Τετάρτη (7.00 μ.μ.), οι κ.κ. Ξύδης-Νικολάου προβαίνουν σε κοινή εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Δημαρχείο Χολαργού, προκειμένου να στηρίξουν τον Αντώνη Σαμαρά για Πρωθυπουργό. Στην εκδήλωση αυτή καλούν-επιστρατεύουν  στελέχη της Ν.Δ. ώστε να ...αγωνιστούν όλοι μαζί για τον Σαμαρά! Τον μεγάλο...ηγέτη! Ναι. αυτόν που υπέγραψε και με τα δύο χέρια ό,τι του ζήτησε η Μέρκελ για να εξαθλιώσει τους Έλληνες!
Ο Σαμαράς, αν μη τι άλλο πέτυχε να συνενώσει τους σφοδρούς αντιπάλους Νικολάου-Ξύδη οι οποίοι είναι αντίπαλοι και εντός και εκτός δημοτικών συμβουλίων, στα δικαστήρια!
Είδες ο Σαμαράς; Σε αυτή την εκδήλωση καλούνται και τα στελέχη της Ν.Δ. να συμπορευτούν όλοι στην προσπάθεια Ξύδη-Νικολάου για την υπερψήφιση Σαμαρά και την...σωτηρία του έθνους!
Ο κ. Αναγνωστόπυλος τι θα κάνει τώρα; Εάν η πρόσκληση απευθύνεται και στον ίδιο;
 Σύμφωνα όμως με όσα μας απάντησε, οι φήμες είναι ανυπόστατες και τον προσβάλλουν βαθύτατα. Εμείς τον προσβάλλουμε, που είπαμε αλήθειες ή η κοινή συνάντηση Ξύδη-Νικολάου στην οποία μπορεί να είναι προσκεκλημένος και ο ίδιος;  Θα πει "όχι" ο κ. Αναγνωστόπουλος; Και αυτό το "όχι" πώς θα το ερμηνεύσουν οι κ.κ. Ξύδης-Νικολάου και κυρίως πώς μπορεί να το ερμηνεύσει ο Σαμαράς, στα αυτιά του οποίου ενδεχομένως να φτάσουν οι όποιες παρασπονδίες; Εφόσον λοιπόν ο κ. Αναγνωστόπουλος δηλώνει πιστός στον κ. Σαμαρά και όχι ρίψασπις, τι θα κάνει; Θα παρευρεθεί στο προσκλητήριο που σαλπίζουν οι Ξύδης-Νικολάου; 
Απ'όσο πάντως γνωρίζουμε, ο κ. Αναγνωστόπουλος ήταν παρών σε ένα άλλο προσκλητήριο, αυτό της υποψήφιας Εύης Φώτου. Τότε λοιπόν ήταν παρών ο κ. Αναγνωστόπουλος και καθόταν σχετικά κοντά και με τον κ. Νικολάου και με τον κ. Ξύδη. Τώρα λοιπόν, γιατί νιώθει βαθύτατα προσβεβλημένος;


Εμείς όμως θα θέσουμε πιο σοβαρά θέματα: ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ Τ.ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; Αυτός είναι ο ρόλος του Δημάρχου κ. Ξύδη; Να είναι βαστάζος -τοποτηρητής του Σαμαρά; Αρμόζει σε έναν δήμαρχο να παίζει τον ρόλο του κομματάρχη; Και μάλιστα να διοργανώνει ως αρχηγικό κομματικό στέλεχος, ψηφοθηρική εκδήλωση υπέρ του Σαμαρά; 
Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και εμείς όχι μόνο τα αποκρούουμε μετά βδελυγμίας αλλά θα είμαστε απέναντί σας! Εσάς, ο Σαμαράς μπορεί να σας ενώνει, εμάς όμως μας χωρίζει.  
Ο Σαμαράς αποτελεί έναν δωσιλογικής αντίληψης πολιτικό, έναν καταστροφέα. Διέλυσε την παράταξή του και από αντιμνημονιακός εξελίχθηκε σε μνημονιάκια, με υπογραφές υποταγής στην Μέρκελ. Υπογραφές, που υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας και των επόμενων γενιών, για να γίνει Πρωθυπουργός ο Σαμαράς! Ε, όχι και να βγαίνουν από πάνω οι κ.κ. Νικολάου-Ξύδης να στρώνουν το χαλί στον Σαμαρά! Ας τον αφήσουν να βγάλει μόνος του τα κάστανα από την φωτιά. Εσείς τι δουλειά έχετε; Και ειδικά ο Δήμαρχος!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ"


"Κύριε, Διευθυντά,

Επ’ αφορμήν του άρθρου σας «ΞΥΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ;;;» οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα όσα γράφετε και αφορούν στο πρόσωπό μου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Μάλιστα, θεωρώ ότι με προσβάλετε βαθύτατα, όταν γράφετε ότι θα παραβρεθώ σε συνάντηση-γεύμα με τον Ξύδη και ενδεχομένως τα στελέχη του…

Σας ενημερώνω ότι καμία διάθεση δεν έχω να συνεργαστώ καθ’ οιονδήποτε τρόπο με ανθρώπους που κέρδισαν τις εκλογές, διαδίδοντας ότι δήθεν οι "Ενεργοί Δημότες" χρέωσαν το Δήμο με 25 εκατομμύρια Ευρώ, ότι είμασταν παράνομοι, παράτυποι, κλέφτες και απατεώνες, αλλά κυρίως με ανθρώπους που έβλαψαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ το στενό πυρήνα της οικογενείας μου.

Δεν μπορείτε να μπλέκετε σε τέτοιες ανίερες συνεργασίες ανθρώπους τίμιους, αξιοπρεπείς και κυρίως, ανυποχώρητους στις θέσεις, στις αρχές και στις αξίες τους. Ο Νικολάου μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, άλλωστε είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον Ξύδη και όλους όσοι τον πρόδοσαν και τον ξεπούλησαν για τα οφίτσια και ένα κομμάτι ψωμί.

Στην ενδεχόμενη απάντησή σας ότι απλά αναπαρήγατε μία φήμη, θα σας απαντήσω ότι το πουλάκι σας λέει ψέμματα και προτείνω να το κόψετε ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά εμένα και τους πάρα πολλούς Ενεργούς Δημότες που συμφωνούν απολύτως με τις θέσεις μου σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, σας ενημερώνω ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία, όπως κάναμε και στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, τόσο διότι δεν είμαστε ριψάσπιδες, όσο και για να αποφευχθεί η καταστροφική έξοδος της χώρας από το Ευρώ. Δυστυχώς, η χώρα βρίσκεται σε μονόδρομο και η αντιδραστική ψήφος δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ανθρώπους σοβαρούς και σκεπτόμενους που κόπτονται για το καλό της πατρίδος.

Τέλος, θέλω να διαψεύσω τα όσα γράφετε για τον Ξύδη, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές ουδέποτε είχε λάβει σαφέστατα θέση υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε κάνει ο υποφαινόμενος και πλήστοι άλλοι Χολαργιώτες-στελέχη της Ν.Δ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη δημοσίευση,
Άγγελος Γ. Αναγνωστόπουλος
Τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού"

Σχόλιο-απάντηση "Παρατηρητή": Ευχαριστούμε για την διορθωτική διευκρίνηση που κάνετε, την οποία και δημοσιεύουμε. Κατ' αρχήν δεν πρέπει να προσβάλλεστε από το συγκεκριμένο αθώο παραπολιτικό σχόλιο και θα σας εξηγήσουμε τους λόγους αμέσως παρακάτω, μέσα από την δική σας απάντηση.
Tο παραπολιτικό σχόλιο προέρχεται από δύο πηγές-πουλάκια, τα οποία λέτε ότι πρέπει να  κόψουμε "σύριζα". 
Τα όσα μας μετέφερε η πηγή μας δεν είναι αναληθή στα εξής σημεία:
1. Περιμένετε την επόμενη ανάρτηση και θα δείτε ότι η πηγή μας-πουλάκι όχι μόνον δεν πρέπει να το κόψουμε σύριζα αλλά να το βάλουμε να μας κελαηδήσει κι'άλλο.
2. Ο κ. Νικολάου, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι κινείται με δικούς τους ανθρώπους και με τον κ. Ξύδη για να στηρίξει τον Σαμαρά, χωρίς βέβαια να  επιβεβαιώσει για την συνάντηση στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομά σας. Εάν εσείς δεν συμπεριλαμβάνεστε σε αυτούς τους ανθρώπους, σεβαστοί οι λόγοι που επικαλείστε και διαψεύδετε το παραπολιτικό σχόλιο, μόνο ως προς αυτό το σημείο. Θα δείτε όμως στην επόμενη ανάρτηση ότι μάλλον θα μας δικαιώσετε και σε αυτό.

Για να δούμε όμως, γιατί προσβάλεστε ειδικά για το παραπολιτικό σχόλιο; Λέτε ότι δεν "μπορείτε να μπλέκετε σε τέτοιες ανίερες συνεργασίες ανθρώπους τίμιους, αξιοπρεπείς και κυρίως, ανυποχώρητους στις θέσεις, στις αρχές και στις αξίες τους". Δεχόμαστε απόλυτα ότι και τίμιος είστε και αξιοπρεπής και ανυποχώρητος στις θέσεις, στις αρχές και τις αξίες σας. Την  ίδια ώρα όμως, λίγες αράδες πιο κάτω, λέτε ότι  στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις τη Νέα Δημοκρατία, όπως κάνατε και στις εκλογές τις 6ης Μαΐου, διότι δεν είσαστε ρίψασπις!!!
Δεν προσβάλεστε όμως από τον ρίψασπι Σαμαρά, ο οποίος υπέγραψε με τα δύο χέρια το Μνημόνιο θανάτου της Ελλάδος, μπροστά στην Μέρκελ; Στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις αυτόν που μόνον ανυποχώρητος δεν υπήρξε στις θέσεις του και η ιστορία τον έχει ήδη καταγράψει ως δωσίλογο και άνθρωπο που στραγγάλισε την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσω της υπαγωγής του χρέους μας στο αγγλικό δίκαιο; Δεν προσβάλλεστε από τον Σαμαρά που έβαλε την υπογραφή του στο PSI με το οποίο καταληστεύθηκαν οι περιουσίες των ομολογιούχων του δημοσίου; Δεν προσβάλλεστε από τις δωσιλογικές υπογραφές Σαμαρά σε όλα τα υπόλοιπα που περιελάμβανε το PSI και διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τα πανεπιστήμια κ.λ.π.;
Και θα πάτε, ως ανυποχώρητος που είστε, να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις τον ρίψασπη και αναξιοπρεπή πολιτικό Σαμαρά, που με την πόλιτική του ξεφτίλισε το κόμμα που ίδρυσε ο Κων/νος Καραμανλής; Αυτός που συμμαχεί και με τον διάολο, που υπογράφει τα πάντα στην Μέρκελ προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός; Και προσβάλλεστε με το παραπολιτικό σχόλιο του "Παρατηρητή" για το οποίο τελικά δικαιώνεται; 
Διαβάστε σε λίγο την επόμενη ανάρτηση για να δείτε πώς δικαιώνεται το ...πουλάκι μας, το οποίο θα το βάλουμε να κελαηδήσει και πάλι!!!

ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ


sigmalive.com
Λέγοντας πολλές φορές την φράση "η κυβέρνηση της Αριστεράς", ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Τσίπρας, δεν παρουσίασε μόνο τα οικονομικά σχέδια αν γίνει κυβέρνηση αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες. Επιτέθηκε με σφοδρότητα σε Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον πρώτο ότι θέλει να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό και το  δεύτερο ότι είναι άριστος νομοθέτης της διαπλοκής.
Πιο αναλυτικά:
«Πρώτη πράξη της κυβέρνησης της Αριστεράς», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι η ακύρωση του Μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων του και η αντικατάστασή του με το Εθνικό Σχέδιο Ανόρθωσης για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική εξυγίανση. Αμέσως μετά, συμπλήρωσε, η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει τους επαχθείς όρους και θα ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης.
Σε ό,τι αφορά τη βιώσιμη αντιμετώπιση της κρίσης δημόσιου χρέους της χώρας σημείωσε ότι θα αναζητηθεί ευρωπαϊκή λύση και στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε θα διεκδικηθεί νέα αναδιαπραγμάτευση του χρέους, με στόχο τη δραστική μείωσή του, ή ένα μορατόριουμ για το χρέος και αναστολή πληρωμών των τόκων, έως ότου διαμορφωθούν συνθήκες σταθεροποίησης και ανάκαμψης της οικονομίας.
Επίσης, όπως επεσήμανε, το ύψος εξυπηρέτησης του χρέους θα πρέπει να συνδεθεί με το ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή με το ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ (ρήτρα ανάπτυξης).
Παράλληλα, θα καταργηθεί άμεσα η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου με αριθμό 6-28/2/2012, με την οποία μειώθηκαν ο κατώτερος μισθός κατά 22% (32% για τους νέους μέχρι 25 ετών), καθώς και τα επιδόματα ανεργίας, ασθένειας και μητρότητας και καταργήθηκαν οι συλλογικές συμβάσεις. Στο σημείο αυτό ο κ. Τρίπρας μίλησε για επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ και το επίδομα ανεργίας στα 461,5 ευρώ. Το επίδομα ανεργίας θα χορηγείται για δύο χρόνια.

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!

Κρυμμένοι μέσα στην κουκούλα και στο λαγούμι τους, συνεχίζουν να κάνουν τους τιμητές και να ... παραδίδουν μαθήματα ανδρισμού! Ρε είστε αντράκια της φακής, το είπαμε. Εσείς ξέρετε ποιον χτυπάτε: τον Βραχιολίδη. Είστε όμως κουκουλοφόροι, κρυμμένοι σε λαγούμια. Μπατζάκια δεν φοράτε ρε, να βγείτε έξω;
Εσείς καγχάζετε  με τις διώξεις Βραχιολίδη, αλλά σας πληροφορούμε ότι όλοι αυτοί που μας έχουν μηνύσει και εναγάγει, φοράνε παντελόνια. Μας κυνηγάνε έως θανάτου με μηνύσεις και αγωγές αλλά ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Εσείς, που πασχίζετε να παραδώσετε μαθήματα ηθικής, τάξεως και αντρίκιας στάσης, για το μόνο που μπορείτε να επαίρεστε είναι για την ...επισκεψιμότητα που έχετε! Αυτοηδονίζεστε μπροστά στον καθρέφτη και από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν κάνετε τίποτε άλλο, από το να λέτε "είμαστε πρώτοι. Να, το λέει και ο...καθρέφτης της alexa". 
Καθρέφτη -καθρεφτάκι μου...  
Δείτε τι έγραφαν προ ημερών οι ίδιοι οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου:
"1) Το Κλισισκόπιο πήρε την πρώτη θέση στην Ελλάδα, στις 18 Απριλίου 2012, όταν ασχολείτο με κάτι σαχλαμάρες της Ευαγγελοπούλου".
Πήραν την πρώτη θέση γιατί ...ασχολήθηκαν με κάτι σαχλαμάρες της Ευαγγελοπούλου! Μα δεν γράφουν και τίποτε άλλο. Μόνον σαχλαμάρες. 
Και η alexa τους έδωσε το παράσημο των ...πέντε δακτύλων! 


Υ.Γ. Ποιος παραδέχτηκε ότι τον συκοφαντήσαμε ρε; Μιλάτε εξ'ονόματος των Δεληγιάννη-Αρώνη;  Είπαν οι ίδιοι ότι τους συκοφαντήσαμε; 
Μόνον εσείς οι κουκουλοφόροι το λέτε. 
Για το αν έκαναν ή όχι αρνητική αναφορά για σας, καλύτερα να ξαναδιαβάσετε τα σχόλιά μας, όπου φαίνεται πως στερέψατε από επιχειρήματα. Μέχρι και από μόνοι σας... αδειάζετε το blog σας. ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΟΙ...Κουκουλοφόροι!



ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!




ΤΟΥΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΜΕ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ...



ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΟΜΠΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!

Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ


πηγή: myxolargos.gr
Τα πεζοδρόμια της Β. Μελά ανακατασκευάζονται αυτό το διάστημα στο πλαίσιο του έργου που έχει ξεκινήσει ο Δήμος.
Στο μεταξύ, στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Δασκαλόπουλος ανέφερε ότι το έργο ανακατασκευής των πεζοδρομίων θα μπορούσε να ενταχτεί στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015», ο Δήμος να εξοικονομήσει εν τέλει το ποσό των 286.000 ευρώ που συνολικά κοστίζει και να το διαθέσει σε άλλες μελέτες για άλλα πεζοδρόμια.
Γι αυτό και έχει ήδη ζητηθεί από τους τοπικούς Αντιδημάρχους και τα τοπικά συμβούλια να υποβάλλουν τις προτάσεις τους και να υποδείξουν τα σημεία όπου υπάρχει ανάγκη παρεμβάσεων σε πεζοδρόμια, έτσι ώστε η Τεχνική Υπηρεσία να τα εξετάσει. Τα κριτήρια για την επιλογή των πεζοδρομίων που θα ανακατασκευαστούν συνδέονται κυρίως με  την κυκλοφορία και την κατάστασή τους. Δηλαδή προηγούνται όσα πεζοδρόμια είναι αδιάβατα και βρίσκονται σε γειτονιές μεγάλης κυκλοφορίας.
melaepiskevipez_1
melaepiskevipez_2

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΙΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ


Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, την 1η Ιουλίου πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας  δρόμου 10 χιλιομέτρων στο δήμο Χολαργού-Παπάγου. Θα είναι αγώνας που θα διοργανωθεί από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ ενώ ενδεχομένως να τελεί και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Στόχος του Δήμου, είναι ο αγώνας δρόμου των 10 χιλιομέτρων, να γίνει θεσμός διότι θα είναι αφιερωμένος στους πεσόντες ήρωες των μαχών Βέργας-Δυρού και Πολυάραβου, κατά τις οποίες οι εθνικοί μας ήρωες απέκρουσαν τις ορδές του Ιμπραήμ κατά την Ελληνική επανάσταση του 1821.
Αυτές οι μάχες, οι οποίες δυστυχώς δεν έχουν προβληθεί όσο πρέπει από την Ιστορία ήταν ιδιαιτέρως σημαντικές διότι σηματοδότησαν την ήττα του Άραβα Ιμπραήμ ον οποίο είχε επιστρατεύσει ο σουλτάνος για να καθυποτάξει και να σκλαβώσει όλη την Πελοπόννησο.
Το απαράμιλλο θάρρος και  γεννιότητα των Ελλήνων αντικατοπτρίζεται από το πώς ο Γεώργιος Μαυρομιχάλης  "υποδέχθηκε" τις ορδές του Ιμπραήμ.Αντίστοιχο με  τον Λεωνίδα "Μολών Λαβέ"  ήταν το κάλεσμα του Μαυρομιχάλη στον Ιμπραήμ. "...Σε περιμένουμε με όσας διαθέτεις δυνάμεις...Οι κάτοικοι της Μάνης γράφομε και σε περιμένομε..."




Παρακάτω σας κάνουμε link για να ενημερωθείτε για τις μεγάλες αυτές απελευθερωτικές μάχες των Ελλήνων: 
http://www.mani.org.gr/istor/verga_diros/verga_diros.htm
http://www.mani.org.gr/istor/poliar/mahi_poliaravou.htm
Αναφορικά με τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων, πρέπει να τονίσουμε ότι αποτελεί πρωτοβουλία του δημοτικού Συμβούλου Άγγελου Μπελιτσάκου (Μανιάτης στην καταγωγή), η δε διαδρομή η οποία προβλέπεται να ξεκινάει από το Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (οδός Περικλέους), θα διασχίζει δρόμους του Χολαργού και του Παπάγου για να καταλήξει πάλι στο δημαρχείο.
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή και να γνωρίσουν τις λεπτομέρειες της διαδρομής, μπορούν να επικοινωνούν από την επόμενη εβδομάδα με τα γραφεία του ΔΟΠΑΠ (τηλ. 210 6543879).
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές αυτής της πρωτοβουλίας. 

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΚΩΛΟΣΦΟΥΓΓΑΡΙΟΙ (πρώην) ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ!


ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Πρώην άνθρωποι του Νικολάου είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το κουκουλοφορικό μπλογκ το οποίο μας επιτίθεται εδώ και 2 μέρες. Με αισχρά ψεύδη και συκοφαντίες. Ίδιον των δειλών, πίσω από την κουκούλα τους. 
Οι τύποι αυτοί, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υιοθετούν τις καταδικαστέες από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, πρακτικές συνεχών μηνύσεων, τις οποίες ακολουθούσε ο Νικολάου, για όλα τα χρόνια που ήταν Δήμαρχος. Μήνυε συνεχώς τις δύο παλαιότερες εφημερίδες: "Τον "Παρατηρητή" και τις "30 Μέρες"
Σήμερα, ο Νικολάου, εμφανίζεται να έχει αλλάξει στάση προς τον τοπικό τύπο. Ξαφνικά όμως σκάνε μύτη οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου και  επικροτούν τις παλαιότερες πρακτικές του Νικολάου!
Τότε ο Νικολάου, σήμερα αυτοί. Διαπνέονται από την αντίληψη που είχε ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού σε βάρος του τοπικού τύπου. Αυτά τα υποκείμενα, που το παίζουν τιμητές των πάντων, επικροτούν όλες αυτές τις μηνύσεις. Και καταφέρονται με συκοφαντίες και ψεύδη εναντίον του Βραχιολίδη, επιδιώκοντας, είτε να αμφισβητήσουν τις αθωωτικές υπέρ του δικαστικές αποφάσεις είτε να ευτελίσουν τον έντιμο αγώνα που έδινε ο ίδιος, κατά των συνεχών διώξεων τις οποίες υφίστατο. Διώξεις οι οποίες εκτός των άλλων, στόχευαν να τον συντρίψουν οικονομικά και ψυχικά, τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.  
Τα φασιστόμουτρα αυτά όμως του διαδικτύου, μπολιασμένα μέχρι το μεδούλι τους με αντιλήψεις που υιοθέτησε στο παρελθόν ο Νικολάου,  χαίρονται για τις διώξεις του τύπου και  εν τέλει ...επιβραβεύουν τον Βενιζέλο δημιουργό του τυποκτόνου νόμου με τον οποίο σύρονται σε ατέρμονες δίκες και αγωγές οι δημοσιογράφοι-εκδότες. 
Τα υποκείμενα αυτά, αντί να σταθούν δίπλα στον διωκώμενο τύπο, αντί να έρθουν μάρτυρες για τις συνεχείς μηνύσεις και αγωγές που δεχόταν, προβαίνουν σε άθλιες επιθέσεις εναντίον του τύπου, λοιδορώντας τον και συκοφαντώντας τον. 
Αυτά τα θρασύδειλα υποκείμενα, κρυμμένα στην κουκούλα τους, ρίχνοντας λάσπη, προσπαθούν να το παίξουν τιμητές των πάντων.  Δείτε τους με τη λύσσα καταφέρονται εναντίον του Βραχιολίδη. Επιχαίρουν για όποιες μηνύσεις δέχτηκε. Από τον Νικολάου, τον Ξύδη, μέχρι την πρώην εφέτη, τον δημοτικό αστυνόμο και τον παπά της ενορίας! Και επειδή αθωώθηκε, ξερνούν αβυσσαλέο μίσος και ψεύδη!


Εμείς σήμερα θα τους απογυμνώσουμε και θα αποκαλύψουμε πως είναι βγαλμένοι από το περιβάλλον του Νικολάου. Ενδεχομένως θήτευσαν κοντά του.  
Ιδού λοιπόν το αισχρό τους ψέδος:  
Διαβάστε τι γράφουν οι κουκουλοφόροι για την αθώωση Βραχιολίδη από την μήνυση Ξύδη: "Φυσικά, όταν παράγινε το κακό και δεν ήταν πια καν αστείο, ο Ξύδης κινήθηκε νομικά και ο Μάκης μάζεψε 8 μήνες, πρωτοδίκως. Μέχρι την έφεση, τα πράγματα στον πολιτικό στίβο άλλαξαν, ο Ξύδης χρειαζόταν πολιτική στήριξη, πέσανε και οι γνωστοί καλοθελητές από πάνω και επετεύχθη αλισβερίσι-συμβιβασμός, μετά από συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού.
Αθώος, αθώος! Μπράβο!"

Τα πραγματικά γεγονότα έχουν ως εξής: Ο Βραχιολίδης, μετά το πρωτόδικο δικαστήριο όπου τιμωρήθηκε με 8 μήνες φυλάκιση, άσκησε έφεση όπως του δίνει δικαίωμα ο νόμος. Το δικαστήριο στο Εφετείο Αθηνών, διεξήχθη σε δύο συνεδριάσεις. Την πρώτη, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις όλων των μαρτύρων και το μεγαλύτερο μέρος της απολογίας του κατηγορουμένου. Η δίκη διεκόπη λόγω ωραρίου και συνεχίστηκε μετά από 8 περίπου ημέρες κατά την οποία ολοκλήρωσε την απολογία του ο Βραχιολίδης και μετά αγόρευσε ο Εισαγγελέας και οι δύο συνήγοροι (υπεράσπισης και κατηγορίας). Η απόφαση ήταν αθωωτική. 
Ο Ξύδης είχε ...σκάσει από την στεναχώρια του. 
Βεβαίως οι εκλογές ήταν προ των πυλών και οι Νικολάου-Ξύδης ήταν αντίπαλοι. Ο Βραχιολίδης στήριξε τον Πάνο Δεμερτζή και στάθηκε απέναντι από τους Ξύδη-Νικολάου. 


Ο Ξύδης λόγω των εκλογών ήθελε να προβάλει τον συνδυασμό του μέσα από τον τοπικό τύπο. Μια μέρα, ένα- ενάμισι πριν από τις εκλογές, ο Νίκος Κουκής έκανε μια εκδήλωση στην ταβέρνα "Σταύρος" στον Άνω Χολαργό. Κάλεσε τον Βραχιολίδη και του είπε: "αν θες έλα, στο τραπέζι, θα είναι και ο Ξύδης. Ας τελειώσει η κόντρα σας εδώ".  Η απάντηση του Βραχιολίδη ήταν: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα, ούτε μισώ ανθρώπους. Δέχτηκα μήνυση, αθωώθηκα, τελείωσε για μένα η ιστορία, αφού δικαιώθηκα". Κι έτσι ο Βραχιολίδης πήγε στην ταβέρνα "Σταύρος" στον άνω Χολαργό. Δυόμισι μήνες μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου!  


Και ξάφνου, μετά από ώρα,  στην ταβέρνα εμφανίζεται ο Νικολάου με την παρέα του και κάθεται στο απέναντι τραπέζι! 


ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! Βγάζει το θέμα της ταβέρνας σαν να ήταν αλισβερίσι Βραχιολίδη-Ξύδη, για την αθώωση του πρώτου από το  δικαστήριο! Την ώρα που ο Βραχιολίδης είχε αθωωθεί δυόμισι μήνες πριν από την συνάντηση της ταβέρνας! Στην οποία ταβέρνα ήρθε ο Νικολάου!!!
Αυτός γνώριζε για την συνάντηση, η οποία σήμερα εμφανίζεται ψευδώς όπως εμφανίζεται από το κουκουλοφορικό blog!
Είναι ή δεν είναι λοιπόν άνθρωποι που  είχαν σχέση με τον Νικολάου οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου; 


ΞΥΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ;;;

παραπολιτικό...
Φαίνεται πως ο Σαμαράς στην λυσσώδη προσπάθειά του να εκλεγεί πρώτος και να θέσει τις βάσεις για την Πρωθυπουργία, επιστρατεύει και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες. 
Ένα καλό...πουλάκι που φέρνει μαζί του ειδήσεις, μας είπε ότι οι Νικολάου-Ξύδης έχουν κανονίσει συνάντηση-γεύμα, στο οποίο θα παρευρίσκονται και οι Γκοτσόπουλος-Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να αναλάβουν προσπάθεια στήριξης του Σαμαρά στις εκλογές!  Οι πληροφορίες δεν μας έχουν επιβεβαιώσει αν τελικά στην συνάντηση αυτή θα δώσει το παρόν ο Β. Ξύδης, αυτό πάντως που μας έχει διαβεβαιώσει το ...καλό πουλάκι, είναι ότι τόσο ο Νικολάου όσο και ο Β. Ξύδης τάσσονται ανοιχτά υπέρ του Σαμαρά.  


Και καλά ο Ξύδης (καλά, που λέει ο λόγος) αλλά ο Νικολάου τι δουλειά έχει με τόσο πάθος να στηρίζει τη Ν.Δ. ; Αυτός ήταν με την Μπακογιάννη, μετά με τον Καρατζαφέρη και τον φίλο του τον Βορίδη. Με τον Σαμαρά, ο Νικολάου δεν τα είχε ποτέ καλά. Ο Σαμαράς δεν τον χωνεύει τον Νικολάου, όπως βέβαια ο Σαμαράς δεν χωνεύει και την Ντόρα. 
Αλλά είπαμε, εν ονόματι της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και εν ονόματι της Πρωθυπουργίας Σαμαρά, όλα γίνονται.  Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. 
Έτσι, γύρισε η Ντόρα στην Ν.Δ. , ο Βορίδης μεταγράφηκε στην Ν.Δ. ε, να μην είναι ο Νικολάου παρών στις μεγάλες εξελίξεις της Ν.Δ.; 
Τι άραγε να θέλει πραγματικά  ο Νικολάου από όλα αυτά; Γιατί, μην νομίζετε ότι το κάνει για το καλό της παράταξης!!!
Μήπως θέλει να την...κάνει από τον Χολαργό και να τον βάλει ο Σαμαράς σε κάποια θέση Γ.Γ. κάποιου υπουργείου ή να τον κάνει Πρόεδρο Οργανισμού; Εμείς,  έτσι λέμε. 


Ο Β. Ξύδης είναι παλιά Ν.Δημοκρατική καραβάνα. Και πιστός. Φίλος του Ανδρεουλάκου τον οποίο στήριξε, τώρα, μας λέει το πουλάκι, παίρνει τους δημοτικούς του συμβούλους και τους υπενθυμίζει να ψηφίσουν Σαμαρά!!! 
Τέτοια σκορδοκαϊλα για τον Σαμαρά ρε παιδιά; Θα μας στείλει στο διάολο όλους. Σαν τον συμφοιτητή του τον  ΓΑΠ είναι ο Σαμαράς. Για να μην πούμε χειρότερος!!!

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!


Πρόεδρος «Ομόνοιας»: 
«Απαιτούμε στήριξη από την ελληνική Πολιτεία»

·        Η Αλβανική κυβέρνηση καταστρέφει κτίρια των Βορειοηπειρωτών, κάνουν πλιάτσικο στις εκκλησίες μας αλλά δεν υπάρχει φωνή διαμαρτυρίας από την Ελλάδα!
·        Οι Αλβανοί «μαγειρεύουν» απογραφή-μαϊμού για να ακυρώσουν την ελληνική μειονότητα, οι Βορειοηπειρώτες ζητούν την υπεράσπιση της Ελλάδος αλλά  αυτή...σιωπά!

του Μάκη Βραχιολίδη
Η ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου βιώνει διπλό δράμα: Μαζί με αυτό της οικονομικής κρίσης, από τις συνεχείς περικοπές συντάξεων (μια και πολλοί από αυτούς ζουν εντός της  ελληνικής επικράτειας), οι Βορειοηπειρώτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την εγκατάλειψη της ελληνικής Πολιτείας. Μπροστά στο μεθοδευμένο σχέδιο της Αλβανίας για εξόντωση της ελληνικής μειονότητας, η πολιτική μας ηγεσία ποιεί την νύσσαν. Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται, εκκλησίες με τεράστια πολιτισμική αξία βεβηλώνονται, περιουσίες των Βορειοηπειρωτών καταστρέφονται αλλά η ελληνική πολιτεία, ασχολείται με την οικονομική κρίση. Προφανώς αποτελεί επιχείρημα για να δικαιολογήσει την παντελή της αδράνεια.  Ήδη, η απογραφή που έχει πραγματοποιήσει η Αλβανική κυβέρνηση έχει ως στόχο της να εμφανίσει ανύπαρκτη μειονότητα τους Βορειοηπειρώτες! Η ελληνική κυβέρνηση έχει αφήσει απροστάτευτους τους συμπατριώτες μας, την ώρα μάλιστα που το Συμβούλιο της Ευρώπης επεσήμανε ότι η απογραφή των Αλβανών γινόταν εκτός πλαισίου του ΟΗΕ!
Τα όσα λέει στην «Ελεύθερη Ώρα» ο Βασίλης Μπολάνος (φωτό), Πρόεδρος της πασίγνωστης οργάνωσης «Ομόνοια», δείχνουν ένα ακόμη εθνικό έγκλημα που διαπράττεται από τους πολιτικούς μας ταγούς, στην Βόρειο Ήπειρο.

Νιώθετε μόνοι, ανυπεράσπιστοι από την ελληνική Πολιτεία;

Μπολάνος:Αυτή τη στιγμή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο εσωτερικό της,  αντανακλώνται και σε μας με αρνητικό τρόπο. Γιατί και οι εξελίξεις στην μειονότητα εξαρτώνται από την εσωτερική πολιτική κατάσταση της Ελλάδος. Ένα μεγάλο κομμάτι της μειονότητας μένει και βιώνει την κρίση στην  Ελλάδα και οπωσδήποτε συνοδεύει όλα τα επακόλουθα της κρίσης που αντιμεωπίζει η ελληνική κοινωνία. Αλλά και η μειονότητα που μένει εντός Αλβανίας, αυτή τη στιγμή έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την στήριξη της Πατρίδας.
Τα προβλήματα που μας απασχολούν, βεβαίως συνδέονται και με τα οικονομικά, καθώς πολλοί Βορειοηπειρώτες χάνουν τη σύνταξη, έτσι που δεν μπορούμε να λύσουμε ένα μείζον θέμα που είναι της Πολιτείας αλλά και θέματα εξωτερικής πολιτικής που αφορούν στο σεβασμό της Αλβανίας προς την ελληνική μειονότητα,  στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το καθεστώς Μπερίσα έχει εντείνει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος του ελληνισμού;

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Έχουμε χάσει τον λογαριασμό. Είναι η 4η ή 5η φορά  που αναβάλλεται το ταξίδι-δωρεά του Μπάμπη Στάϊκου προς τα μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού για το Παρίσι.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ που κάθε τόσο ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το πολυπόθητο ταξίδι στο Παρίσι, ειδοποιούνται για την αναβολή του μακρινού ταξιδιού και επιστρέφουν τις αποσκευές και τα ρούχα τους στην ντουλάπα!
Ο κ. Στάϊκος, δωροδότης του ταξιδιού, απάντησε με ανακοίνωση:
"Έχοντας δεδομένο το σεβασμό και την αγάπη προς όλους σας θέλω με αυτή την επιστολή να σας εκφράσω την βαθειά μου λύπη για την ταλαιπωρία και την ψυχική οδύνη που υπέστητε για το ταξίδι στο Παρίσι που σας είχα υποσχεθεί.
Για λόγους ανεξαρτήτως της βουλήσεώς μου και εμπιστευόμενος ανθρώπους οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στην αγνή και ανιδιοτελή πρόθεση της προσφοράς βρέθηκα σε μία δυσάρεστη θέση να απολογούμαι για κάτι που δεν έχω καμμία προσωπική ευθύνη. 
Θέλω να σας διαβεβαιώσω με την τιμή μου τι πέρα από κάθε δυσκολία, πέρα από όλα κακεντρεχή και χλευαστικά σχόλια, πέρα από βολές εναντίον μου για την προσφορά η οποία αντιβαίνει στην δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, ότι το ταξίδι στο Παρίσι θα γίνει.
Ήδη πριν από λίγο, παρουσία της κας Μπουφούνου προγραμματίστηκε από νέο πρακτορείο ταξιδίων η εκδρομή, για την περίοδο μετά τις εκλογές.
Ενδεχόμενα ο δρόμος για την Ιθάκη να είναι δύσκολος, αλλά η Ιθάκη είναι εκεί και μας περιμένει. 
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση και την υπομονή σας.
Μετά τιμής 
Μπάμπης Στάϊκος".

Ο Μπάμπης Στάϊκος προφανώς και κατάλαβε ότι το ταξίδι εξελίσσεται σε Οδύσσεια! Μάλλον όμως δεν κατάλαβε ότι η υπομονή πολλών εκ των μελών των ΚΑΠΗ έχει εξαντληθεί. Η οργή για τα περήφανα γηρατειά έχει ξεχειλίσει. Νιώθουν ότι τους εμπαίζουν. Ήδη ακούστηκε -δεν ξέρουμε πόσο μπορεί να ευσταθεί -αλλά πάντως οφείλουμε να το πούμε- ότι  οι λόγοι για τους οποίους ματαιώθηκε η ανέγερση του αγάλματος του Μέγα-Αλέξανδρου, επίσης δωρεά του κ. Στάϊκου, ήταν οικονομικοί. Απλά, η ένταση που προκλήθηκε για τον ορισμό της τελικής θέσης του αγάλματος σε συνδυασμό με την μετωνομασία της οδού "17 Νοέμβρη", ήταν μια καλή αφορμή για τον κ. Στάϊκο να ακυρώσει την δωρεά!
Σε κάθε περίπτωση πάντως, πέρα από τις καλές προθέσεις του κ. Στάϊκου ή τις ευθύνες που μπορεί να έχουν άλλοι, η αποτυχία αυτή αντανακλά κυρίως στο πρόσωπό του.
Κύριε Στάϊκε κι εμείς φορτωθήκαμε στην πλάτη μας εκατοντάδες πολίτες που είχαν παραγγείλει πατάτες και ελαιόλαδο. Τα φέραμε όμως σε πέρας, φέρνοντας παραγωγούς από την Φλώρινα έως την Καλαμάτα. Είχαμε αναλάβει φορτίο πολύ μεγαλύτερο από το δικό σας αλλά τα καταφέραμε.

Εάν πάντως σκέφτεστε να κατέλθετε για Δήμαρχος,  τέτοια κάκιστη οργάνωση από μέρους σας, δεν σας δίνει καλό βαθμό!
Ρωτήστε τα μέλη των ΚΑΠΗ! Το γράφουμε με ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας και τίποτε παραπάνω. 

ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Υποσχεθήκαμε ότι θα  αφοπλίσουμε τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου και θα τους βγάλουμε την κουκούλα. Αυτοί, οι λερωμένοι και αντράκια της φακής του κουκουλοφορικού blog που λέγεται "Κλισιοσκόπιο", αφού έμπλεξαν μαζί μας, να ξέρουν ότι θα τους ξεσκεπάσουμε και θα τους ξεμπροστιάσουμε σε όλο τον Χολαργό και στον Παπάγου. 


Αφού χθες τους ξεφτιλίσαμε και τους αφοπλίσαμε από κάθε επιχείρημα, με όσα ηλίθια έλεγαν: α) περί "συκοφαντίας" του Βραχιολίδη σε βάρος του Δεληγιάννη- Αρώνη και β) πως επειδή η εκκλησία και η δικαστής, μάς έχουν μηνύσει και εναγάγει, άρα είμαστε "συκοφάντες", πέρασαν -υποτίθεται- στην αντεπίθεση, με αισχρά, ψευδή και καθαρώς συκοφαντικά δημοσιεύματα, τα οποία ήδη τα έχουμε καταγράψει και τα στέλνουμε στον Εισαγγελέα! 


Δίνουμε υπόσχεση στον εαυτό μας και στους αναγνώστες μας ότι αυτούς τους ψευδολόγους και αλήτες του διαδικτύου, τους θρασύδειλους τύπους που γράφουν  για τον Βραχιολίδη αλλά δεν έχουν τον ανδρισμό να βγουν μπροστά και να πουν ποιοι είναι, εμείς θα σας τους αποκαλύψουμε και θα τους βγάλουμε την κουκούλα. Και βεβαίως θα τους στείλουμε στη Δικαιοσύνη για όσα ψευδή και συκοφαντικά-ατιμωτικά για το ήθος και την υπόληψη του Βραχιολίδη, λένε. 
Τι λένε λοιπόν; Ότι ο Βραχιολίδης κερδίζει τις δίκες γιατί ''πουλάει πολιτική στήριξη και προεκλογική εκδούλευση στο θιγέντα, απευθυνόμενος στα κατώτατα ένστικτά του. Αν ο κατήγορος δεν είναι τόσο αναξιοπρεπής και εμμείνει στις θέσεις του, ξεκινάει το παρακάλι, το κλάμα, ενώ μπαίνουν λυτοί και δεμένοι, συγγενείς και φίλοι στη μέση, ώστε να φέρουν το θιγέντα στο φιλότιμο και να λυπηθεί τον εκάστοτε εκδότη.
Η αρχική μαγκιά του εκδότη καταλήγει σε φράσεις όπως: "Έλα μωρέ, λυπήσου τον, είναι κακομοίρης, είναι φτωχός άνθρωπος, το 'χει χαμένο, δεν ξέρει τι του γίνεται, δεν θα το ξανακάνει κ.τ.λ.". Εμείς, πάντως, θα προτιμούσαμε να καταδικαστούμε, παρά να μας αθωώσουν λόγω βλακείας".
Μάλιστα, αυτοί οι αισχροί συκοφάντες που πνέουν τα λοίσθια και παραμιλάνε, φτάνουν και σε λεπτομέρειες όπως στην σε βάρος του Βραχιολίδη, μήνυση Ξύδη. Λένε λοιπόν ότι ο Βραχιολίδης "μάζεψε 8 μήνες, πρωτοδίκως. Μέχρι την έφεση, τα πράγματα στον πολιτικό στίβο άλλαξαν, ο Ξύδης χρειαζόταν πολιτική στήριξη, πέσανε και οι γνωστοί καλοθελητές από πάνω και επετεύχθη αλισβερίσι-συμβιβασμός, μετά από συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ:
Ο Βραχιολίδης έχει οδηγηθεί αλλεπάλληλες φορές σε δίκες και πάντα πάλευε έως τέλους για την αξιοπρέπειά του και την ανάδειξη της αλήθειας. Ποτέ δεν παρεκάλεσε κανέναν. Και ιδού οι αποδείξεις: 1. Ο Νικολάου τον έσυρε σε συνεχείς δίκες και τον έφτασε μέχρι τον Άρειο Πάγο. Αφού ο Βραχιολίδης αθωώθηκε πρωτόδικα για "δυσφήμιση", "συκοφαντική δυσφήμιση" και "ψευδορκία", ο Νικολάου τον οδήγησε στον Άρειο Πάγο. Και αφού τον έγδαρε οικονομικά, ο Βραχιολίδης αθωώθηκε διπλά. Και πρωτοδίκως και με την βούλα του Αρείου Πάγου. Οι αθωώσεις, όπου ο κατηγορούμενος γίνεται ρόμπα, παρακαλώντας ή εκβιάζοντας, επέρχονται πρωτοδίκως. Ποτέ στον Άρειο Πάγο! Ο Νικολάου ήθελε πάση θυσία να καταδικάσει τον Βραχιολίδη και επειδή δεν το κατάφερε, έσυρε τον Βραχιολίδη στον Άρειο Πάγο! Τον ξεζούμισε οικονομικά αλλά η αθώωση του δημοσιογράφου-εκδότη ήταν γενναία!

2. Η δίκη Ξύδη: Πρωτοδίκως ο Βραχιολίδης δικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση. Στο Εφετείο όμως, η δίκη διεξήχθη σε 2 συνεδριάσεις. Η πρώτη  διεκόπη λόγω ωραρίου και διεξήχθη μετά από 8 περίπου ημέρες. Ο Βραχιολίδης έδωσε τον αγώνα του να αθωωθεί και ο Ξύδης μαζί με τον πασίγνωστο δικηγόρο και πρώην βουλευτή Ανδρεουλάκο, έδωσαν τον αγώνα τους να καταδικάσουν τον εκδότη του "Παρατηρητή". Μάλιστα ο Ανδρεουλάκος, σε κάποια στιγμή της αγόρευσής του έχασε τον έλεγχό του, διότι προηγουμένως είχε ακούσει την αθωωτική πρόταση του Εισαγγελέα. 

Η αλητεία των κουκουλοφόρων του διαδικτύου, ψευδόμενη μιλάει ότι ο Βραχιολίδης τα είχε ήδη βρει με τον Ξύδη και μάλιστα είχαν συνφάγει σε γνωστή ταβέρνα του Χολαργού. (!!!) 

Περιμένετε και θα γελάσουμε με αυτή την λεπτομέρεια. Σας είπαμε: θα τους βγάλουμε την κουκούλα με όσα λένε. Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου έχουν χάσει παντελώς τον έλεγχο και παραμιλάνε. Αποκαλύπτονται μόνοι τους!!!
Διαβάστε σε λίγο λεπτομέρειες.