Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΕΛΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ IL PECCATO ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ!

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ PARTY ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ!!! "OPEN BAR" !!! ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΛΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 
ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ!!!!
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ!!!

86ΧΡΟΝΗ ΨΥΧΩΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ


Μια 86χρονη ψυχωμένη Ελληνίδα έστειλε επιστολή-χαστούκι στην Άγκελα Μέρκελ και είπε αυτά που οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς, δεν τολμούν να πουν ούτε καν στους τελάληδες-χαρτογιακάδες της Μέρκελ,! Κατουριούνται επάνω τους από τον φόβο μήπως …φάνε ξύλο από την Γερμανίδα καγκελάριο ή την Λαγκάρντ (ΔΝΤ)! .
Η κυρία Πόπη Κόντη όμως, η 86χρονη Ελληνίδα μάς κάνει υπερήφανους με τον πατριωτικό της λόγο.Η επιστολή-χαστούκι μεταφράστηκε στην γερμανική γλώσσα, και παραδόθηκε στην Γερμανική πρεσβεία της Αθήνας στις 7 Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις και ζήτησε να αποσταλεί επισήμως στο ....
γραφείο της Γερμανίδας καγκελάριου.

Η μετάφραση της επιστολής, την οποία αλιεύσαμε από το on-news.gr έχει ως εξής:

Κυρία Μέρκελ,
Είμαι μια 86χρονη ΕΛΛΗΝΙΣ και σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε ότι στην πορεία της ζωής μου αναγκάστηκα να ζήσω αρκετά πολιτικά και πολεμικά γεγονότα.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!


Είναι ή δεν είναι δική σας αυτή η εξοχική βίλα κύριε Παπαντωνίου; Πάνω στο κύμα της Σύρου, μακριά από τα κακά βλέμματα! Και τι πισίνα! Είναι νόμιμη ή αυθαίρετη κύριε Παπαντωνίου; Ρωτάμε απλώς!
Γιάννος Παπαντωνίου. Ο βουτηγμένος μέχρι τον λαιμό στο πολιτικό σύστημα. Ο άνθρωπος που ωθούσε τον κοσμάκη να παίξει στο Χρηματιστήριο, εκεί όπου πριν από 11 χρόνια έγινε το μεγάλο πλιάτσικο και οι δύσμοιροι Έλληνες έχασαν τους κόπους μιας ζωής. Ακόμη και η κουτσή Μαρία και ο βοσκός από το χωριό, έπαιζαν στο Χρηματιστήριο, πειθόμενοι από τον τότε Υπουργό Οικονομίας κ. Παπαντωνίου, ο οποίος δημοσίως  έλεγε στον κόσμο να εμπιστευτεί το Χρηματιστήριο γιατί "η ελληνική οικονομία είναι ισχυρή"!!!

Τι και αν βούλιαξε το Χρηματιστήριο και χάθηκαν περιουσίες; Ο λαός, μετά από λίγο, άκουγε από τους ίδιους πολιτικούς του βεληνεκούς Παπαντωνίου, να λένε στον κοσμάκη: "Ας πρόσεχαν"!
Ο κύριος Παπαντωνίου όμως που ...πρόσεχε, έκανε οικονομίες. Γι΄αυτό, οι βίλες και τα μπάνια στη Σύρο!
Έτσι κύριε Παπαντωνίου; Δική σας δεν είναι η εξοχική κατοικία στην πρωτεύουσα του Αιγαίου;

ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ!

Έλληνες ψηλά το κεφάλι!
Ό,τι και να υπέγραψε η κυβέρνηση των δοσιλόγων δεν θα αναγνωριστεί από μία αυριανή Ελληνική πατριωτική κυβέρνηση, μετά τις εκλογές.
Η κάθοδος μας στο συλλαλητήριο της Κυριακής (12/2) επικροτήθηκε με ενθουσιασμό από πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι δεν μας γνώριζαν, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τις χιλιάδες επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας.
Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε να πέσει η κυβέρνηση των ανδρεικέλων και να ακυρωθούν οι υπογραφείσες εξευτελιστικές για τη Χώρα και τον λαό μας συμφωνίες.
Πρέπει άμεσα να προκηρυχθούν εκλογές, γιατί η σημερινή, παράνομη και κατοχική κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό και δεν μπορεί να δεσμεύει την Ελλάδα. Είμαστε κυρίαρχο κράτος και δεν δεχόμαστε εκβιασμούς και τελεσίγραφα!
Σας καλούμε σε συστράτευση και ανένδοτο αγώνα για την κατάρρευση του διεφθαρμένου και ανίκανου πολιτικού συστήματος των εντολοδόχων της σημερινής Βουλής.
Ο Θεός ας ευλογεί τον αγώνα μας!
Ο πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ!

Μην αγοράζετε τίποτε το γερμανικό! Διώξτε τους κατακτητές με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Σαμποτάρετε όλα τα γερμανικά προϊόντα: από τρόφιμα, μέχρι ηλεκτρικές συσκευές και αυτοκίνητα. Πείτε τους, ρε ουστ, και γυρίστε την πλάτη στους εχθρούς μας τους Γερμανούς!
Μην αγοράζετε γερμανικά!
Mία ενδιαφέρουσα απάντηση, στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για το Δίστομο, προετοιμάζεται απο πολίτες της χώρας.Εφόσον η Γερμανία δεν θα πληρώσει τις αποζημιώσεις, που οφείλει, η ελληνική κίνηση έχει σκοπό να τις στερήσει αυτά τα ποσά.Πιο συγκεκριμένα, έχει προταθεί άμεσο μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Οπότε, όποιος θέλει να συμμετέχει αρκεί να αποφεύγει τα προϊόντα με τους εξής αρχικούς αριθμούς στο barcode: 400, 401, 402, 403 ..440. Εάν αυτός είναι ο αρχικός αριθμός τότε το προϊόν προέρχεται απο την Γερμανία.Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, θα πάει το βουνό στον Μωάμεθ, λέει η παροιμία. Η πραγματικότητα λέει ότι η Γερμανία δεν θα ξεφύγει απο τα χρέη της.

ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΧΑΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! 
Αυτό το δάνειο ψήφισε ο Σαμαράς, ο Καραμανλής, οι υπόλοιποι βουλευτές της Ν.Δ. και οι Γεωργιάδης-Βορίδης που για το κατόρθωμά τους, πήραν μεταγραφή στη Ν.Δ.! 
το έγγραφο το δημοσιεύει το olympia.gr

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: έκλεψαν αρχαιολογικούς θησαυρούς του μουσείου της αρχαίας Ολυμπίας - Παραιτήθηκε ο υπουργός Πολιτισμού, Π.Γερουλάνος!

ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ  ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ!

πηγή: newsit.gr

Οι δύο κουκουλοφόροι έκλεψαν χρυσά κοσμήματα, νομίσματα και αγαλματίδια του μουσείου
- Ακινητοποίησαν τη φύλακα, την έδεσαν, την φίμωσαν και προχώρησαν στα ενδότερα
- ''Τους έβλεπα να σπάνε προθήκες και να κλέβουν θησαυρούς'' είπε η φύλακας
- Η είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου, προκάλεσε την παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού
- Ο κ.Γερουλάνος είναι καθ'οδόν για το μουσείο

Όλα έγιναν στο μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της αρχαίας Ολυμπίας, στις 07.30. Οι δράστες, που όπως φαίνεται είχαν στήσει καρτέρι, περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν. Έτσι άφησαν τη φύλακα να απενεργοποιήσει τον συναγερμό και μόλις αυτό έγινε, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Την πλησίασαν έβγαλαν όπλα και την ακινητοποίησαν. Την έδεσαν, την φίμωσαν και προχώρησαν στο εσωτερικό του μουσείου. Οι δύο δράστες άρχισαν να σπάνε με σφυρί προθήκες και να αφαιρούν αγαλματίδια και άλλους αρχαιολογικούς θησαυρούς, ανεκτίμητης αξίας.


Οι δράστες πήραν ακόμη αρχαία χρυσά κοσμήματα, νομίσματα και άλλα αντικείμενα, η καταγραφή και αποτύπωση των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα, καθώς οι αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία για να εντοπίσουν τους ληστές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φορούσαν κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κατάφεραν να απομακρυνθούν πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία. Βούτηξαν 65 από τα 460 εκθέματα του μουσείου.

EΝΑΣ ΑΓΓΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ευρωβουλευτής Nigel Farage δίνει υπέρ της Ελλάδος αγώνα στο ευρωκοινοβούλιο, ξεσκεπάζοντας τα όσα με δόλιο σχέδιο υφίσταται ο λαός μας από την Ευρώπη της Γερμανίας. Την ώρα που θα έπρεπε οι πολιτικοί μας ταγοί να αγωνίζονται υπέρ της Πατρίδος , αυτοί είναι υποτελείς και βάζουν τις υπογραφές εξευτελισμού και υποδούλωσης της Ελλάδος. 
Δείτε πώς έπρεπε να παλεύουν για την Ελλάδα οι πολιτικοί μας. Δείτε με πόσο πάθος και με τι επιχειρήματα μιλάει ο Nigel Farage. Δες το και συ Σαμαρά μπας και καταλάβεις πώς δίνονται οι μάχες και πώς παλεύουν για την Πατρίδα. Όχι σαν και σένα, του γλυκού νερού, τσάμπα μάγκα!


Απάντηση στh «Λαϊκή Συσπείρωση» για την Ανάρτηση της Φωτογραφίας του Γ. Παπαγιάννη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  από τον Φώτη Αλεξόπουλο
Ανεξ. δημοτικού συμβούλου Αγ. Παρασκευής 
Αγαπητές Φίλες /οι
Σας γνωρίζω ότι ο  Συνάδελφος Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Παράταξης  ΑΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ  ΕΠΟΧΗ -ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ  ΝΕΑ  ΠΟΛΗ  Κώστας  Κουβόπουλος , κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση  στην Ημερησία Διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, την 11/1/2012, που αφορούσε  την Ανάρτηση της φωτογραφίας του Πρώην Πρόεδρου Κοινότητας Αγίας Παρασκευής, και μετέπειτα Δημάρχου Γ. Παπαγιάννη .
Έχω γεννηθεί το 1970, και  Ανήκω στους «νέους» –στην Ηλικία» Δημοτικούς Συμβούλους, έτσι   θεώρησα σωστό, πριν την ψήφιση του συγκεκριμένου θέματος, να ζητήσω από τον κ. Κουβόπουλο να μας αναπτύξει και εξιστορήσει ποιος ήταν ο κ.Γ. Παπαγιάννης .

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: Ο ΞΕΝΟΜΑΝΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!


«χαρτονόμισμα χωρίς αντίκρισμα» 
ο διορισμένος Πρωθυπουργός

Ο Λουκάς Παπαδήμος, σύμφωνα με το βιογραφικό του, όταν τελείωσε το σχολείο το 1965,  μετέβη στις ΗΠΑ, προκειμένου να σπουδάσει Φυσική! Η σχολή της Φυσικής εκείνο το διάστημα στην Ελλάδα, ήταν ίσως η πιο περιζήτητη, ειδικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με καθηγητές που προσέδιδαν υψηλό κύρος και ποιότητα στις σπουδές. Καθηγητές του διαμετρήματος του Καίσαρα Αλεξόπουλου (φυσικός, Ακαδημαϊκός και εκ των συνευφευρετών της συσκευής ΒΑΝ), αλλά και του Δημητρίου Κάππου (Μαθηματικού), καθιστούσαν τη Σχολή της Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από τις πιο αξιόλογες παγκοσμίως. Και όμως, ο κ. Παπαδήμος την…περιφρόνησε, μεταναστεύοντας στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ)!!!
Γιατί άραγε ο Λουκάς Παπαδήμος εγκατέλειψε την Ελλάδα, για να φοιτήσει στην Αμερική; Προφανώς διότι είχε από μικρός το μικρόβιο της ξενομανίας, ίσως όμως και διότι η εισαγωγή του στο Ινστιτούτο των ΗΠΑ ήταν άνευ εξετάσεων!
Γιατί όμως αποφοίτησε μετά από 5 χρόνια και όχι τέσσερα (4), όσα είναι τα έτη σπουδών στη Φυσική; Και το κυριότερο: όταν ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του ως ηλεκτρολόγος μηχανικός (1972), γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος χρειάστηκε έξι χρόνια για να περατώσει το διδακτορικό του στα οικονομικά (1978); Έξι χρόνια για ένα διδακτορικό στην οικονομία;
Γι’ αυτό εμφανίζεται σήμερα ως φωστήρας, ο διορισμένος Πρωθυπουργός; Ποιος; Ναι, ο Λουκάς Παπαδήμος, αυτός που έβαλε την Ελλάδα στην νομισματική Ένωση με αλλοιωμένα στοιχεία!
Από το 1978, όταν ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στις ΗΠΑ, ο σημερινός Πρωθυπουργός παρέμεινε για 7 ακόμη χρόνια στο εξωτερικό, για να έρθει τελικά στην Ελλάδα το 1985, σε ηλικία 38 ετών!!!

Ο Λουκάς Παπαδήμος, με αυτή την πολυετή παραμονή του στο εξωτερικό, δεν υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία! Στο βιογραφικό του δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά για στρατιωτική θητεία Παπαδήμου και βεβαίως ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει σε σχετικές επίμονες ερωτήσεις..
Τι θυμίζει ο Παπαδήμος; Περίπτωση σαν αυτές του Τσοχατζόπουλου, Σαμαρά και άλλων πολιτικών ταγών, που δεν υπηρέτησαν στον στρατό! Και αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Παπανδρέου (αυτός υπηρέτησε στον αμερικανικό στρατό), τότε καταλαβαίνουμε πώς και γιατί έχει φτάσει σε αυτά τα χάλια η Ελλάδα!
Ο Έλληνας που δεν δείχνει εμπράκτως τον πατριωτισμό του μέσα από το χακί, Έλληνας που δε υπηρετεί ως στρατιώτης την Πατρίδα, μοιάζει με κολεό άνευ ξίφους, αγγείον άνευ οίνου, κέλυφος άνευ ωού. Και για να μιλήσουμε με οικονομικούς όρους, τους οποίους καταλαβαίνει καλύτερα ο κ. Παπαδήμος:
Έλληνας που δεν υπηρετεί την Πατρίδα ως στρατιώτης, είναι «χαρτονόμισμα άνευ αντικρίσματος»!

Σημ. Όποιος πει ότι ο Σαμαράς "υπηρέτησε στον στρατό", θα πει βλακεία. Ο Σαμαράς κατετάγη στο ναυτικό τον Ιούλιο του 1976 και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους εξαγόρασε την θητεία του με 21.000 δρχ.!!! Σε ηλικία 26 ετών παρακαλώ και εν καιρώ επιστρατεύσεως λόγω των γεγονότων της Κύπρου, ο Α. Σαμαράς, βρήκε τον τρόπο (!) να εξαγοράσει τη θητεία του (βουτυρομπεμπές)! Το 1977 υπηρέτησε 3 ακόμη μήνες από το "υπόλοιπο" της θητείας του! Κολαγιόπαις ήταν, ως κολέγιο και λούφα εξέλαβε το στρατό!

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Νέο μαχαίρι σε μισθούς - συντάξεις ζητάει η τρόικα

 
















 πηγή: real.gr
του Κων/νου Ρομποτή
 Με νέα επίθεση σε μισθούς και συντάξεις πιέζει η τρόικα για να καλυφθεί το πακέτο περικοπών ύψους 625 εκατ ευρώ που απαιτούνται για να κλείσει το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής του 2012.

Για τις επικουρικές συντάξεις, για τις οποίες είχαν προκριθεί δύο σενάρια (το πρώτο για περικοπή 15% και 20% για τις συντάξεις πάνω από 200 και 300 ευρώ αντίστοιχα και το δεύτερο για μείωση 10% και 20% για τις συντάξεις πάνω από 250 και 300 ευρώ αντίστοιχα), οι δανειστές πιέζουν για πρόσθετες περικοπές.

Παράλληλα ζητούν και μείωση στις κύριες συντάξεις του ΝΑΤ (κατά 7%) και των επονομαζόμενων ευγενών ταμείων (περικοπή 20% για συντάξεις πάνω 1.300 ευρώ). Με τις περικοπές στις συντάξεις θα μειωθούν οι δαπάνες κατά 300 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, για να καλυφθούν τα υπόλοιπα 325 εκατ. ευρώ προκρίνονται η επίσπευση της μείωσης κατά 10% στα Ειδικά Μισθολόγια και οι περικοπές στις δαπάνες των υπουργείων Παιδείας και Υγείας ενώ υπήρξε και πρόταση για την επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο.

Tα μέτρα που προκρίνονται για την οριστικοποίηση του δημοσιονομικού σκέλους της συμφωνίας με την τρόικα αναμένεται να συζητηθούν σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

από την Ζωή Ηλία
Η γλώσσα είναι χωρίς αμφιβολία, το πιο σημαντικό, το πιο αποτελεσματικό όργανο επικοινωνίας που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος. Με τη γλώσσα ως εργαλείο οι άνθρωποι, άλλοτε ως δέκτες και άλλοτε ως πομποί, προσλαμβάνουμε, μεταδίδουμε ή ανταλλάσσουμε πληροφορίες και γνώσεις, εμπειρίες και αντιλήψεις, συναισθήματα και σκέψεις. Χωρίς τη συνδρομή της γλώσσας η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους, η αλληλοενημέρωση και ο διάλογος θα απέβαιναν διαδικασίες, αν όχι εντελώς ανέφικτες, οπωσδήποτε πολύ ανεπαρκείς και ελάχιστα αποδοτικές και δημιουργικές.
  Ειδικότερα, η μητρική γλώσσα είναι η γλώσσα που ένα ανθρώπινο ον μαθαίνει από τη γέννησή του και αποτελεί την κυριότερη βάση για τη κοινωνιογλωσσολογική ταυτότητα ενός ατόμου. Η μητρική γλώσσα, ωστόσο, για ένα λαό δεν είναι απλώς ένα σύνεργο επικοινωνίας, ένα όχημα μεταφοράς πληροφοριών και γνώσεων, συναισθημάτων και σκέψεων, είναι κάτι το πολύ πιο σημαντικό. Είναι μια ουσιαστικής σημασίας συνιστώσα της εθνικής ταυτότητας του ανθρώπου και παράμετρος βασική του πολιτισμού του.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Τον λένε Θωμά Τσώλη και είναι από την Αλβανία. Εδώ και δυο χρόνια είναι άστεγος λόγω της μεγάλης κρίσης που τσακίζει τη χώρα και τους πολίτες. Ο Θωμάς έμενε στην άνω περιοχή Παπαγου αλλά η ανεργία στην οποία βρίσκεται, τον οδήγησε στους δρόμους του Παπάγου και του Χολαργού.
Δυο-τρεις κουβέρτες, ένα δισάκι με ρούχα και μια ομπρέλα, είναι η μοναδική του περιουσία. Ζει από την ελεημοσύνη που του προσφέρουν οι περαστικοί έξω από το πολυκατάστημα "Α.Β. Βασιλόπουλος"  στον Χολαργό, όπου επέλεξε να "κατασκηνώνει" καθημερινά.
Τον ρωτήσαμε εάν απευθύνθηκε στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και μας είπε ότι δεν τον βοήθησαν καθόλου.
Μες στο κρύο και τη βροχή, ο Θωμάς περιμένει την βοήθεια του κόσμου, ζητώντας ένα μεροκάμματο για ξεγελάσει την πείνα του.
"Είμαι μπογιατζής" λέει, "αλλά τελευταίο μεροκάμματο έκανα πριν από 2 μήνες. Ζητώ λίγη δουλειά", ψελλίζει, με τα δόντια του να τρίζουν από το κρύο.
Ο Θωμάς Τσώλης, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. "Έφυγαν και οι δύο", μας είπε, για να συνεχίσει: "Τι να κάνουν εδώ; Δεν έχει δουλειές και φύγανε στην Αλβανία. Αλλά κι εκεί, είναι δύσκολα. Ζούμε ψηλά, σε βουνό και είναι δύσκολο να βρεις δουλειά. Δεν άντεχαν όμως εδώ κι έφυγαν".
Δεν έχει σημασία που ο Θωμάς είναι από την Αλβανία. Είναι ένας από μας. Άνθρωπος, μέχρι χτες της διπλανής πόρτας, σήμερα όμως άστεγος!
Η τραγική κατάσταση στην Ελλάδα δεν κάνει διακρίσεις. Ξεκληρίζει Έλληνες και ξένους. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να βοηθήσει αυτό τον δύσμοιρο άνθρωπο και κυρίως ο δήμος ή η Εκκλησία, ας κάνουν κάτι!

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΦΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΞΕΥΤΙΛΩΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΒΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ!

Μόλις οι Γερμανοί και οι δορυφόροι της είδαν τον ενδοτισμό του Σαμαρά, σκλήρυναν την στάση τους και ζητούν τις υπογραφές όλων των κομμάτων, ακόμη και αυτών που δεν στηρίζουν το Μνημόνιο! Καλούν λοιπόν τον Τσίπρα, την Παπαρρήγα, τον Κουβέλη και όλους όσους δεν υπέγραψαν, να υποταχθούν στα Μνημόνια της ντροπής.

 Πάντως σήμερα, ο Σαμαράς στέλνει φαρδιές-πλατιές τις υπογραφές του στην Μέρκελ, δεσμευόμενος ότι θα τηρήσει κατά γράμμα όσα περιλαμβάνει η νέα δανειακή σύμβαση! Μήπως τού υποσχέθηκαν φαίνεται ότι θα τον βγάλουν Πρωθυπουργό;

Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τον Σαμαρά! Τον...τσάμπα μάγκα, τον κωλοτούμπα της Ν.Δ. που μετέτρεψε το κόμμα της Ν.Δ. σε απόκομμα! Τον συμφοιτητή του Παπανδρέου που ξεπουλάει τους εργαζόμενους και την Πατρίδα, για να γίνει Πρωθυπουργός! 

Μην ξεχάσετε να τον ψηφίσετε Νεοδημοκράτες, έτσι; Τ' ακούς φίλε Θεόδωρε Γκλεζάκο (Πρόεδρε της τοπικής Ν.Δ. Χολαργού) και Κων/νε Καραμπίνα (Πρόεδρε της τοπικής Ν.Δ. Παπάγου);  Ψηφίστε τον συνεργάτη των νεοναζιστών της Μέρκελ και των τοκογλύφων που διαλύουν τη χώρα!


Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ: ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!

 ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ 2020 ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 120% ΤΟΥ ΑΕΠ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ  ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 120%!

Η απάτη που παίζεται σε βάρος του λαού και της χώρας δεν έχει προηγούμενο. Η εσχάτη προδοσία για την οποία ήδη κατηγορούνται 173 βουλευτές, μηνυθέντες από τον  γιατρό Δ. Αντωνίου, λαμβάνει νέες, μεγαλύτερες διαστάσεις. Και όπως προβλέπεται, μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, ο αριθμός των υπευθύνων για εσχάτη προδοσία, θα αυξηθεί.
Οι Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου, παρασύροντας τούς βουλευτές  τους να υπερψηφίσουν το «κούρεμα» του χρέους και τα επαχθή μέτρα που το συνοδεύουν, διέπραξαν έγκλημα κατά του λαού και της χώρας. Είτε συνειδητά είτε από βλακεία, οι επικεφαλής των κομμάτων της μνημονιακής Κυβέρνησης, μαζί με τον διορισμένο Παπαδήμο, πρέπει να λογοδοτήσουν. 
Η βάρβαρη και επαχθής λιτότητα που συνοδεύει το «κούρεμα» του χρέους, πάρθηκε με το πρόσχημα ότι το δημόσιο χρέος πρέπει να φτάσει το 2020, στο 120% του ΑΕΠ!
Το πρόσχημα αυτό όμως είναι ψευδές. Διότι με την εφαρμογή του «κουρέματος, το δημόσιο χρέος θα βρεθεί απευθείας στο 120% του ΑΕΠ και αποτελεί έγκλημα σε βάρος του λαού η  6ετής απάνθρωπη λιτότητα, προκειμένου (δήθεν) να επιτευχθεί αυτός ο στόχος το 2020!
Ναι, καλά διαβάσατε και το επαναλαμβάνουμε: Το δημόσιο χρέος  βρίσκεται άμεσα στο 120% του ΑΕΠ με την εφαρμογή του κουρέματος και δεν απαιτούνται 6 χρόνια επαχθών μέτρων σε βάρος του λαού!


Σήμερα, αποκαλύπτουμε την απάτη, με απλά μαθηματικά που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δόθηκαν προχθές στη δημοσιότητα, η ύφεση στην χώρα μας το 2011, έφτασε στο 6,75%.
Το ΑΕΠ το 2010 ήταν 231 δις ευρώ.
Άρα, 231-6,75%= 215 δις ευρώ είναι το ΑΕΠ του 2011 .
Το χρέος του 2011 ήταν της τάξεως των 360 δις  ευρώ. Εάν αφαιρεθεί το «κούρεμα» των 100 δις ευρώ, τότε μένει χρέος 260 δις ευρώ.

Επομένως, το χρέος του 2011 ως ποσοστό του ΑΕΠ, είναι: 260:215=120%  του ΑΕΠ. 

500 εκατ. ευρώ ΦΠΑ χρωστάνε οι Γερμανοί του "ΕΛ. Βενιζέλος"


ΑΛΛΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ Φ.Π.Α! ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!


Την ίδια ώρα που οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ, έχουν δέσει την «κόκκινη κορδέλα» γύρω από το κεφάλι τους και συμπεριφέρονται πιο σκληρά από τον Ράμπο, σε μικρομεσαίους- βιοπαλαιστές επιχειρηματίες, έρχεται να σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων η αποκάλυψη του Κυριακάτικου Παρόντος η οποία κάνει λόγο πως περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ ΦΠΑ, χρωστάνε οι Γερμανοί που εκμεταλλεύονται από το 2001 τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

«Από το 2001 η εταιρεία «Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών», της οποίας κύριος μέτοχος είναι η γερμανική Hochtief, δεν καταβάλλει στο Δημόσιο τον ΦΠΑ, τον οποίο μάλιστα -άκουσον, άκουσον- ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, έχοντας οχυρωθεί πίσω από το επιχείρημα ότι έχει δικαίωμα «συμψηφισμού», χωρίς να υπάρχει όμως ούτε ίχνος τέτοιου δικαιώματος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρόλογο του ρεπορτάζ της εφημερίδας το ΠΑΡΟΝ και στην συνέχεια αναφέρει «Μόνο για τα χρόνια 2001, 2002 και 2003 ο οφειλόμενος ΦΠΑ ανέρχεται συνολικά σε (κρατηθείτε) 150.295.602,1 ευρώ, σύμφωνα με τη συμπληρωματική έκθεση ελέγχου φόρου προστιθέμενης αξίας που συνέταξε το Ειδικό Συνεργείο Ελέγχου.

Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, το σύνολο φόρου για βεβαίωση για το 2001 είναι 148.562,724 ευρώ, το 2002 είναι 813.410,12 ευρώ και το 2003 είναι 919.468 ευρώ! Οι Γερμανοί, που έχουν την εκμετάλλευση του Αεροδρομίου Σπάτων, γνώριζαν από τις 20 Μαρτίου 1997 ότι η δικαιολογητική βάση της μη καταβολής που πρόβαλλαν δεν ισχύει.

Και επομένως έπρεπε να καταβάλλουν στο ελληνικό Δημόσιο τον ΦΠΑ».

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, με δήλωσή του παραιτήθηκε του δικαιώματός του για αποζημίωση και σε συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ζήτησε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην εισπράττει πια την αποζημίωσή του.

῞Ενα συνέδριο μέ πανελλαδική καί διορθόδοξη ἀκτινοβολία

῞Ενα συνέδριο μέ πανελλαδική καί διορθόδοξη ἀκτινοβολία στήν πόλη μας πού διοργανώθηκε ἀπό τήν ἐνορία τῆς ῾Αγίας Παρασκευῆς ᾿Αττικῆς τοῦ πρωτ. π. Σταύρου Τρικαλιώτη, ἐφημερίου ῾Ιεροῦ Ναοῦ ῾Αγίας Παρασκευῆς ᾿Αττικῆς 

πηγή:aganargyroi.gr

p.d. 1
p.d.2
vgiannakopoulosarxiepiskopos

Μέ πολλή μεγάλη ἐπιτυχία διεξήχθη τό συνέδριο πού διοργάνωσε ἡ ἐνορία ῾Αγίας Παρασκευῆς ᾿Αττικῆς στίς 12 Φεβρουαρίου 2012 στό ἀναψυκτήριο «DA VINCI», μέ τήν ἔγκριση καί εὐλογία τοῦ Μακαριωτάτου ᾿Αρχιεπισκόπου ᾿Αθηνῶν καί πάσης ῾Ελλάδος κ. ῾Ιερωνύμου τοῦ Β΄. Μάλιστα ὁ ἴδιος ὁ ᾿Αρχιεπίσκοπος κ. ῾Ιερώνυμος παρέστη στό συνέδριο, κήρυξε τήν ἔναρξη τῶν ὁμιλιῶν καί ὁμίλησε πατρικά συγχαίροντας ἐκ καρδίας τόσο τούς ἱερεῖς πού δούλεψαν ἀόκνως γιά τήν προετοιμασία τοῦ συνεδρίου, ὅσο καί τούς λαϊκούς μας συνεργάτες πού μέ τόν τρόπο τους συνέτειναν στήν ὁμαλή προετοιμασία καί διεξαγωγή του. 

ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Πηγή video η ιστοσελίδα : http://www.aparaskevi-images.gr


1)ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ. Εἰσαγωγικό (Βουτσινᾶς) 0-3,30 / Ζορμπᾶς 3, 30-22, 30 / Γιαννακόπουλος 22, 30- 39, 45 /Σταθόπουλος 40, 20-54, 30 /Γκιζιώτης 54, 40-τέλος
 


2) ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ. Γκιζιώτης (συνέχεια) 6, 1 -7 / Κουβόπουλος 8, 55-24 / Παναγόπουλος 30, 26, 37 / ᾿Αλεφαντῆς 37-43, 50 / Δάβαρη 44-52, 30 / Κωβαῖος 52, 40 - τέλος
 

3) ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΎΛΟΥ 0- 5, 30 / Καψοκεφάλου 5, 30- 11, 20 / Γαβρᾶς 14-20  / Καζἀκος 20,50- 25 / Σιδέρης 25, 11-30, 5 / Τσιαμπᾶς 31, 47-41, 43 / Τσιμπουκάκης 41, 51-49, 24 /Πανουσοπούλου 49, 56-53 / Βλάχος 53-τέλος
 

4) ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ.  Κωνσταντακόπουλος 1, 23- 6, 15 / 6, 15 / Γουργούλης 6, 40-11, 10 / Κωστόπουλος 11, 12-15, 28 /Μουστόγιαννης 16, 32- 22, 10 /᾿Αλεξόπουλος 31, 34-38 / Κατσάρας 39, 36- 44 / Θεοδοσόπουλος 49, 48- 56, 10
 

5) ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ.  Μίχας 0-3, 40 / Καρακατσάνη 4, 41-6, 47 / Παπαμιχαήλ 7-11, 28 / Γιαννακόπουλος 11, 33- 12, 34 /Κανελλόπουλος 15, 12- 20 /  Γιαννακόπουλος 20, 22-29, 35 / Σταθόπουλος 29, 45- 38, 30 / Γκιζιώτης 38, 31-46, 20 / Κουβόπουλος 46, 21- 47, 40, Ζορμπᾶς 47, 43-τέλος
 

γίνεται τώρα! ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΛΑ &ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗ

Νέο ατύχημα στη συμβολή των οδών Μελά και Καραϊκσκάκη σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, με τραυματία τον Χολαργιώτη Νίκο Καψωκέφαλο, υπεύθυνο  του μικρού βιβλιοπωλείου της εκκλησίας της Αγίας Τριάδος.
Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έρχεται το ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τον τρυματία, ο οποίος χτύπησε στην μέση του.
Ο άτυχος οδηγός, κατέβαινε την οδό Μελά με την μοτοσυκλέτα του και έξω ακριβώς από το 1ο Λύκειο Χολαργού, άλλο όχημα που ερχόταν από την οδό Κραϊσκάκη, παραβίασε το "STOP" και έπεσε με δύναμη πάνω στον Χολαργιώτη οδηγό.
Αυτό το σημείο τείνει να εξελιχθεί σε καρμανιόλα. Πρέπει κάτι να γίνει από τον δήμο και την τροχαία προκειμένου να μην θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή.
Οι φωτογραφίες είναι από την έλευση του ασθενοφόρου, όπου βλέπουμε την προσπάθεια των νοσοκόμων του ΕΚΑΒ να βάλουν πάνω στο φορείο τον τραυματία. Ο αγαπητός Νίκος Καψωκέφαλος πρέπει να έχει χτυπήσει άσχημα στην μέση. Ευχόμαστε να γίνει γρήγορα καλά.  

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Ο δωρητής του ταξιδιού στο Παρίσι για τα μέλη του ΚΑΠΗ, διάβασε το σχόλιό μας και με επιστολή του απαντά άμεσα για το προκύψαν θέμα. Αυτό θα πει έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ενώ φαίνεται πόσο διαβάζεται η ηλεκτρονική εφημερίδα μας. 
Αξιότιμε κύριε Βραχιολίδη,

Διάβασα το άρθρο σας στην εφημερίδα σας και σας μεταφέρω τα εξής. Υπεύθυνος φορέας για το ταξίδι στο Παρίσι είναι το ταξιδιωτικό γραφείο που το διοργάνωσε. Προχθές μου ανακοίνωσε ότι για λόγους ασφαλείας λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Ευρώπη θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα όσον αφορά τις πτήσεις ( πολύωρη καθυστέρηση ) καθώς και κίνδυνος ατυχημάτων στα παγωμένα πεζοδρόμια του Παρισιού. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας των συμμετεχόντων το γραφείο δεν αναλαμβάνει το βάρος της ευθύνης για την ασφάλειά τους και αναβάλει το ταξίδι για μια εβδομάδα περίπου που αναμένεται βελτίωση του καιρού. Το ανακοίνωσα αυτό στην υπεύθυνη κα Μπουφούνου η οποία επικοινώνησε με το γραφείο ταξιδιών και της ανάφεραν τους ίδιους φόβους. Επειδή πάνω από όλα προέχει η ασφαλής μετακίνηση των συμμετεχόντων δέχτηκα την αναβολή. Τα υπόλοιπα περί ακυρώσεως και εκδρομής σε πόλη της Ελλάδας είναι ανακριβή.

Ευχαριστώ

Μπάμπης Στάικος

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ!

Με τις βαλίτσες στο χέρι έμειναν για δεύτερη φορά τα 100 "τυχερά" μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού, τα οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν στο Παρίσι για το ταξίδι-δώρο που τούς πρόσφερε ο κ. Στάϊκος.
Η δικαιολογία της αναβολής του ταξιδιού (όπως λένε οι πληροφορίες), ήταν: το πολύ κρύο που επικρατεί στο Παρίσι, πάγωσε τους σωλήνες και δεν υπάρχει ζεστό νερό στα ξενοδοχεία!
Φαίνεται αστείο, αλλά γεγονός είναι ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ αισθάνονται ότι εμπαίζονται και απόψε το βράδυ που συνεδριάζει το Δ.Σ. του ΚΑΠΗ (οδός Αγαμέμνονος) αναμένεται να δώσουν το παρόν και να εκφράσουν τις έντονες διαμαρτυρίες τους αρκετά μέλη που έτυχαν το ταξίδι-δώρο! Αναρωτιούνται -δικαίως- γιατί δεν ταξιδεύουν στο Παρίσι, την ώρα που αυτό τους υποσχέθηκαν. Και πότε τελικά θα ταξιδέψουν;
Ανώνυμο τηλεφώνημα που δεχθήκαμε στα γραφεία του "Παρατηρητή" και μας παρουσιάστηκε ως μέλος του ΚΑΠΗ Χολαργού, μας είπε: "¨Την πρώτη φορά δεν ταξιδέψαμε στο Παρίσι, για ανεξήγητους λόγους, χάνοντας την έκθεση για τον Μέγα-Αλέξανδρο που υπήρχε στο μουσείο του Λούβρου.Τώρα πάλι, μας είπαν ότι δεν πάμε γιατί είχαν παγώσει οι σωλήνες στα ξενοδοχεία! Μας κοροϊδεύουν, να μας το πουν ότι δεν πρόκειται να πάμε. Όχι να μας βάζουν να ετοιμάζουμε τις βαλίτσες και τελικά να ενημερώνουν τελευταία στιγμή ότι το ταξίδι αναβάλλεται"
Νομίζουμε ότι ο δωρητής του ταξιδιού κ. Στάϊκος, καλό είναι να στείλει  επιστολή στο Δ.Σ. του ΚΑΠΗ και να δώσει σαφείς καθησυχαστικές εξηγήσεις, διότι ήδη κυκλοφορεί ότι το ταξίδι ματαιώνεται οριστικά και ότι αυτό θα αντικατασταθεί με 4ήμερη εκδρομή σε κάποιο μέρος της Ελλάδος.


Μαύρο στους παλαιοκομματικούς...

Με αφορμή το σχόλιο του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" , "ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ", το οποίο αφορούσε στην φωτογραφία του Βενιζέλου με την Λαγκάρντ του ΔΝΤ (δείτε και βγάλτε συμπέρασμα), λάβαμε το παρακάτω σχόλιο από τον Γιάννη Κάκκανο.

"Η μικρή χώρα μας η Ελλάδα ενώ έχει την ευλογία να γεννοβολά φωτισμένα μυαλά, μια διαχρονική κακοδαιμονία μαστίζει τον τόπο εμποδίζοντας την ευημερία και την ανάπτυξη.  Έτσι, λοιπόν, αρκετοί Έλληνες διαπρέπουν σε όλες τις βαθμίδες του κοινωνικού ιστού στο εξωτερικό. Οι άλλοι που μένουν στην Ελλάδα αποτελούν στόχο του συστήματος και εμποδίζονται ποικιλοτρόπως. Ελάχιστοι κατορθώνουν να αναρριχηθούν ψηλά. Αυτό είναι το ένοχο σύστημα το οποίο ευθύνεται για το κατάντημα της σημερινής Ελλάδας. Και το… κακό, δεν σταματά εδώ, αλλά θα έχει συνέχεια και ακόμη περισσότερη συνέπεια στη φτωχολογιά. Με μόνο όπλο μας την ψήφο, οφείλουμε να συμμετέχουμε όλοι στις επικείμενες εθνικές εκλογές για να τιμωρήσουμε τους παλαιοκομματικούς και όσους άλλους ψήφισαν το δεύτερο μνημόνιο. Η πατρίδα μας πρέπει να σταθεί ξανά όρθια και να γίνει ισχυρή αποκτώντας σπονδυλική στήλη.  Η εθνική βλάβη, που εξακολουθούν να προξενούν  τα «μαλάκια» στην εθνική μας οικονομία και όχι μόνο είναι ανάγκη να εκλείψει και αυτό είναι στο χέρι μας.

Γιάννης Η. Κάκανος "
www.yanniskakanos.gr

ΕΛΟΝΟΣΙΑ, ΨΩΡΑ, ΛΥΣΣΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΙΤΙΑ; Η ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

* Ελονοσία, λύσσα, ψωρίαση και ψώρα απειλούν τη δημόσια υγεία!
* η διακοπή της δωρεάν χορήγησης αποστειρωμένων συριγγών και η έξαρση της οικονομικής εξαθλίωσης, έχει αυξήσει κατά 52,7% τα κρούσματα του AIDS μέσα στο 2011!
*ακόμη και με προσωπικά τους έξοδα οι γιατροί καλύπτουν το κόστος για την φροντίδα των πασχόντων



 Προκαλούν ανατριχίλα και φόβο όσα αποκαλύπτει ο γιατρός Μιχάλης-Άγγελος Άλμπαν




από τον Μάκη Βραχιολίδη
Η Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον μιας εθνικής καταστροφής την οποία επέβαλε η τρόικα και –φευ- νομιμοποίησε το ελληνικό Κοινοβούλιο, με την επονείδιστη ψηφοφορία της περασμένης Κυριακής.
Η καταστροφή αφορά όμως και στον ευαίσθητο τομέα της δημόσιας υγείας, καθώς οι σημαντικές περικοπές στις δαπάνες για την υγεία, καθιστούν τη χώρα ευάλωτη και αδύναμη να αντιμετωπίσει, όχι μόνο τις μεγάλες ανάγκες σε φάρμακα αλλά κυρίως την επέλαση ξεχασμένων ασθενειών και του AIDS που σαρώνουν ήδη τον τόπο!
Η Πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να ξεσπάσει επιδημία ελονοσίας, ψωρίασης ή ψώρας ενώ παράλληλα το AIDS  έχει λάβει εκρηκτικές διαστάσεις ανάμεσα στον ελληνικό πληθυσμό! Δυστυχώς η Ελλάδα μεταβάλλεται σε τριτοκοσμική χώρα σε όλα τα επίπεδα.
Οι διαπιστώσεις παγώνουν το αίμα:
Το 2011, δηλώθηκαν στο Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) 57 κρούσματα ελονοσίας, από τα οποία  27 σε Έλληνες (χωρίς ιστορικό μετακίνησης σε χώρες ενδημικές για ελονοσία), και 23 κρούσματα σε αλλοδαπούς από ενδημικές χώρες (κυρίως από το Πακιστάν).
Πώς όμως μπορεί να αντιμετωπιστεί η επέλαση επιδημιών και μάλιστα ξεχασμένων ασθενειών, την ώρα που η Πολιτεία, κατ’ εντολή της τρόϊκας, έχει προβεί σε συνεχείς περικοπές και μειώσεις κονδυλίων για την υγεία;


Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Κατάληψη Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής
«Σήμερα, 14 Φλεβάρη 2012 αποφασίσαμε συλλογικά να καταλάβουμε το δημαρχείο», αναφέρουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής που συμμετέχουν στην κατάληψη.
«Η αιτία είναι η καθημερινή εξαθλίωση των ζωών μας, που εντείνεται περισσότερο μετά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, και η δολοφονική καταστολή κάθε μορφής αντίστασης, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την πορεία της Κυριακής 12 Φλεβάρη, αποτέλεσμα της οποίας ήταν δεκάδες τραυματίες και συλληφθέντες.
Ανάμεσα τους και ένα μέλος της Ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Αγίας Παρασκευής, που συμμετείχε στο οργανωμένο μπλοκ της συνέλευσης που διαλύθηκε από τα χημικά στο Σύνταγμα.
Είμαστε άνεργοι-ες, επισφαλείς εργαζόμενοι-ες, φοιτητές-τριες, κάτοικοι της περιοχής. Μετατρέπουμε το Δημαρχείο της πόλης σε κέντρο αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό που επιβάλλουν τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά».
πηγή: newsbomb.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, διαμαρτύρονται και για την σύλληψη όσων συμμετείχαν στα επεισόδια της Αθήνας, ζητώντας την απελευθέρωσή τους.

Πρόταση για αναδιάρθρωση των λεωφορειακών γραμμών Χολαργού




γράφει ο    Θανάσης Αυγουρόπουλος 
 Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσα την παρακάτω πρόταση:
«Ζητώ από τη διοίκηση του Δήμου να εξετάσει το πρόβλημα που υπάρχει με τις λεωφορειακές γραμμές του Χολαργού και έχει σχέση με την πλημμελή εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας προς και από τους σταθμούς του Μετρό.
Όταν ξεκίνησε η λειτουργία του σταθμού του Μετρό στο Χολαργό και καταργήθηκαν τα δρομολόγια από και προς το κέντρο, συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των λεωφορειακών γραμμών και η σύνδεσή τους με τους δύο σταθμούς του μετρό, δεν ελήφθη όμως απόφαση για την απαραίτητη αναδιάρθρωση επειδή ήταν σε εξέλιξη η ανάπλαση της οδού Φανερωμένης.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

 Η Μέρκελ βλέποντας τον ελληνικό δωσιλογισμό και ραγιαδισμό, με τους πολιτικούς της να εξαθλιώνουν μέσα σε 2 χρόνια τον λαό, είναι έτοιμη να εφρμόσει την ίδια συνταγή και στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων!
Κατά την διάρκεια της σημερινής συνάντησής της, στην καγκελαρία, με τον πρωθυπουργό της ΠΔΓΜ Νικόλα Γκρούεφσκι.παρήχε τη στήριξή της στην επιθυμία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ!
Μάλιστα η  Μέρκελ προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, απευθύνοντας έκκληση σε Αθήνα και Σκόπια για συνέχιση της διαπραγμάτευσης και επίτευξη συμφωνίας στο θέμα της ονομασίας: "Το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να διευθετηθεί. Για αυτό και εγώ θα συνέχιζα οπωσδήποτε τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα και θα προσπαθούσα να βρω μια λύση. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε όλοι συνηθισμένοι στους συμβιβασμούς, διαφορετικά η Ένωση δεν θα μπορούσε να επιβιώσει", ήταν το μήνυμα που πέρασε η Καγκελάριος.

Τι σημαίνει αυτό; Σε λίγο η Μέρκελ αναμένεται μέσα στους εκβιασμούς που περνάει με τόση ευκολία στους Έλληνες πολιτικούς, να θέσει και το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Περιμένετε τότε, να δείτε τι κωλοτούμπες θα κάνει ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ



Στίχοι: Μίμης Τραϊφόρος
Μουσική: Μιχάλης Σουγιούλ
Πρώτη εκτέλεση: Σοφία Βέμπο


Ποιος το περίμενε στ' αλήθεια,
να βγουν ψευτιές και παραμύθια
και να ξεχάσουν τώρα πια τα λόγια εκείνα τους,
που μας τα 'λέγαν κάθε βράδι απ' τα Λονδίνα τους.

Μα δεν πειράζει, δεν πειράζει,
δεν θα το βάλουμε μαράζι
και δεν θα κλάψουμε που πάλι μας ξεχάσατε,
γιατί δεν είν' πρώτη φορά που μας τη σκάσατε
και στην υγειά σας μια οκαδούλα εμείς θα πιούμε
και στη μικρή την Ελλαδούλα μας θα πούμε:

Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου
κι όσο μπορείς κρατήσου
και στα παλιά παπούτσια σου,
γράψε όσα λέν οι εχθροί σου.

Ο NIGEL FARAGE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

Το παρακάτω βίντεο από την ομιλία του Βρετανού Nigel Farage είναι αποκαλυπτικό της κοινοβλυλευτικής δικτατορίας που ζει η Ευρώπη. Ξεσκεπάζει την κομπίνα που έχει στηθεί από εκφραστές του Δ'Ράϊχ μέσα στην Ευρώπη, της "ελευθερίας", "των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και της "Αλληλεγγύης"! 
Μια μπλόφα που καταστρέφει χώρες και λαούς! 
 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Η κυβέρνηση πρώτα θα ολοκληρώσει το Μάρτιο το έργο της και θα γίνουν εκλογές τον Απρίλιο, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Όπως είπε ο κ. Καψής, ο χρόνος παραγωγής έργου της κυβέρνησης είναι ένας-ενάμιση μήνας και άμεσα έχει τρεις εβδομάδες εξαιρετικά πιεστικές. «Οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα είναι "διαβολοβδομάδες" αν δείτε τον κατάλογο των ενεργειών που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει το PSI και η νέα δανειακή σύμβαση», παρατήρησε χαρακτηριστικά, ενώ για το θέμα του ανασχηματισμού προανήγγειλε ότι θα είναι περιορισμένου χαρακτήρα, λέγοντας: «Όποιες αλλαγές χρειαστεί να γίνουν, θα γίνουν, αλλά με αναγνώριση ότι αυτή η κυβέρνηση έχει μπροστά της ένα συγκεκριμένο έργο και ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και αυτό συνεπάγεται συγκεκριμένες ανάγκες». Ερωτηθείς αν οι αναπληρώσεις υπουργών θα γίνουν από πολιτικά πρόσωπα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως δεν έχει εικόνα.
Γραπτές δεσμεύσεις μέχρι την Τετάρτη
Μέχρι την Τετάρτη εν τω μεταξύ, θα πρέπει, όπως είπε, να έχουν δοθεί οι γραπτές δεσμεύσεις των πολιτικών αρχηγών προς τους δανειστές για την εφαρμογή των μέτρων του οικονομικού προγράμματος και σε ερώτηση αν υπάρχουν διαβεβαιώσεις ότι θα τις δώσουν, ο κ. Καψής αρκέστηκε να πει ότι τους έχουν ζητηθεί οι γραπτές δεσμεύσεις και θα υπάρξει μία επιστολή.
Όσον αφορά την εκκρεμότητα των 325 εκατ. ευρώ, διευκρίνισε πως δεν αφορούν τις συντάξεις αλλά θα προκύψουν από τις δαπάνες των υπουργείων, με τη σχετική επεξεργασία να ολοκληρώνεται εντός της ημέρας στο υπουργείο Οικονομικών.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή, τονίζοντας πως το μήνυμα που βγαίνει «από την ισχυρή πλειοψηφία που καταγράφηκε για το νέο οικονομικό πρόγραμμα -παρά τα προβλήματα που υπάρχουν και στο πολιτικό σύστημα- είναι η ισχυρή θέληση της Ελλάδας, να προχωρήσει, να παραμείνει η χώρα του ευρώ, να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της δανειακής σύμβασης και στα μέτρα που ψηφίστηκαν χθες από τη Βουλή». 

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΤ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Μετά τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας, τους 47 εμπρησμούς και τους βανδαλισμούς σε 150 εμπορικά καταστήματα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συγκεντρώνει την μήνυ και η οργή των πολιτών. Για μια ακόμη φορά, η ανικανότητα του κ. Παπουτσή επέφερε τραγικά αποτελέσματα στην κοινωνία. Και βεβαίως για παραίτησή του, ούτε λόγος.

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ: ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, BAZOΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ!

Ο Λουκάς Παπαδήμος, αφού ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (1998-2002), υπηρέτησε τα συμφέροντα της Γερμανίας, αλλοιώνοντας εσκεμμένως  την ισοτιμία της δραχμής έναντι του ευρώ, με αποτέλεσμα να υποσκάψει την ανταγωνιστικότητα της χώρας και να αυξήσει το δημόσιο έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, ήρθε για δεύτερη φορά να στρώσει το χαλί στη Γερμανία, δίνοντας παράλληλα την χαριστική βολή θανάτου στην Ελλάδα.
Αποκρυπτογραφόντας τις δηλώσεις του διορισμένου Πρωθυπουργού Παπαδήμου, αποκαλύπτεται ο ρόλος του μοιραίου ανθρώπου για τη χώρα:
1. ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ: Παρά το ότι προ δύο μηνών, ο Λ. Παπαδήμος είχε επισημάνει ότι η Ελλάδα διατηρούσε το χρέος της σε ελληνικό δίκαιο, τελικά η νέα δανειακή σύμβαση ενέταξε το δημόσιο χρέος της χώρας, στο αγγλικό δίκαιο. Το αγγλικό δίκαιο, δίνει την δυνατότητα στους ξένους δανειστές να κατάσχουν τα περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος, ανά πάσα στιγμή! Ο διορισμένος Πρωθυπουργός, ευσχήμως δεν άρθρωσε λέξη γι' αυτό!

2. ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ: Επαχθή και αποσιωπηθέντα μέτρα, συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση, τα οποία ο κ. Παπαδήμος και οι επιτελείς του θα  δημοσιοποιήσουν τώρα, αφού έχει ήδη υπογραφεί το "συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδος". Ως τρανταχτό παράδειγμα, αναφέρεται η αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων! Αύξηση, η οποία αντιστοίχως θα επιφέρει αντίστοιχες αυξήσεις στο χαράτσι της ΔΕΗ  στα ενοίκια και βεβαίως στη φορολόγηση των ιδιοκτητών!

Πόλεμο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, προβλέπει η ρωσική εφημερίδα Pravda

ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
πηγή: dailynews24.gr
«Η Ελλάδα θα διώξει την κυβέρνηση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους... Η Ελλάδα θα βγει από την ΕΕ και θα αρχίσει να εκτυπώνει δραχμές. Θα υπάρξουν συνομιλίες για συμμαχίες και με την εμφάνιση των Ρωσικών βάσεων", προβλέπει σε δημοσιεύμά της η εφημερίδα Pravda, το οποίο υπογράφει ο γνωτός για ανάλογα κείμενα δημοσιογράφος Stanislav Mishin.

Ωστόσο, πριν αυτά μπορέσουν να αποφέρουν καρπούς, η συμμαχία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ θα οδηγήσει άμεσα σε πόλεμο με την Τουρκία. Οι Τούρκοι θα αγωνίζονται σε ένα πόλεμο τριών μετώπων, αλλά μια αρκετά μεγάλη δύναμη θα κατευθυνθεί προς την Ελλάδα.
Οι Έλληνες θα πολεμήσουν όσο σκληρά μπορούν, αλλά θα νικηθούν. Η τουρκική επίθεση θα σταματήσει στη Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια τεράστιων μαχών εντός των δρόμων αλλά και των βουνών βόρεια.
Οι Βορειοελλαδίτες θα ενισχυθούν από εθελοντές από τη Σερβία, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία, κάτι το οποίο θα καθυστερήσει περαιτέρω την τουρκική εκστρατεία. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ θα μείνουν έξω από τις μάχες, σε αυτό το σημείο, καλώντας όλες τις πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.
Οι Τούρκοι θα μπουν στην Κεντρική Ελλάδα, αν και πολύ πιο αργά από ό, τι αναμενόταν, καθώς οι δυνάμεις τους θα αποσπαστούν λόγω μιας γενικής εξέγερσης των Κούρδων και των συνεχών έντονων συγκρούσεων στο βόρειο Ισραήλ. Η Ρωσία στην αρχή θα παραμείνει ουδέτερη, και θα κάνει έκκληση για ειρήνη, ωστόσο, θα κόψει από τους Τούρκους το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Ρωσική ανθρωπιστική βοήθεια θα πετάξει στην Ελλάδα, πάνω από τον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας. Μετά από αυτό, ενεργή Ρωσική βοήθεια θα έρθει.

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ;

πηγή: www.myota.gr 
Συστράτευση από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Δήμαρχος κ. Βασίλειος Ξύδης για την αποφυγή της επικείμενης κατάργησης και μεταφοράς του ΙΚΑ Χολαργού στα πλαίσια του Καλλικράτη που εφαρμόζεται και στο διοικητικό κομμάτι που προγραμματίζεται και στο Ιδρυμα της Κοινωνικής Ασφάλισης. Οπως ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος . Βασίλης Ξύδης έκανε τις απαραίτητες ενέργειες επικοινώνησε με τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο και του έστειλε επιστολή με την οποία τον παρακάλεσε να επανεξετάσει το θέμα και να μην κλείσει το υποκατάστημα. Αρωγός στο ζήτημα είναι και ο Δήμος Ψυχικού που εξυπηρετείται από το δικό μας ΙΚΑ. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι θα κάνει ότι μπορεί προκειμένου να το κρατήσει ανοιχτό το τμήμα του Χολαργού, όμως κάλεσε και τους δημοτικούς συμβούλους να ασκήσουν πιέσεις με όποιον τρόπο μπορούν και να στηρίξουν κάθε σχετική προσπάθεια. 

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ!

Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού εδώ και καιρό βρίσκεται κοντά στον Μάκη Βορίδη. Πού τον έχανες πού τον έβρισκες, ο Δ. Νικολάου μπαινόβγαινε στο γραφείο του προσφάτως παραιτηθέντος Μάκη Βορίδη.
Άλλωστε όπως έλεγε ο Δ. Νικολάου, ο πρώην υπουργός Μεταφορών είναι επί χρόνια φίλος του ενώ υπήρξε και δικηγόρος του.
Χθες όμως, ο Μάκης Βορίδης, κόντρα στη γραμμή του Λ.Α.Ο.Σ. ψήφισε "ΝΑΙ σε όλα" κατά την  ψηφοφορία για τη νέα δανειακή σύμβαση.
Ρωτήσαμε τον κ. Νικολάου εάν εξακολουθεί να στηρίζει τον Βορίδη.
Ο πρώην  Δήμαρχος Χολαργού ήταν σαφής: "Παραμένω κοντά στον Βορίδη. Είναι καθαρό μυαλό, τον πιστεύω ως προσωπικότητα και θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει αρχηγός της δεξιάς παράταξης. Ο Καρατζαφέρης είναι φίλος μου εδώ και 30 χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και επαγγελματικά, αλλά εγώ στηρίζω την επιλογή του Μάκη Βορίδη".



Μνημονιάκιας ο κ. Νικολάου;
Νικολάου: "Ανήκω στην Ν.Δ. και όπως είδατε, η μεγάλη πλειοψηφία των βουλευτών τάχθηκε υπέρ της νέας δανειακής σύμβασης. Δεν είμαι μνημονιάκιας με την έννοια που ίσως το λέτε εσείς, αλλά σε αυτή την φάση, έπρεπε να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση"
Εμείς τι να πούμε; Περαστικά κύριε Βορίδη, περαστικά κύριε Νικολάου;
Μάλλον, καλό κουράγιο Ελλάδα. Τι σού'μελε να πάθεις!

ΞΑΝΑΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΑΦΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" Ο ...ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ!

Μετά την χθεσινή ψηφοφορία στην βουλή και το ΟΧΙ ή το "περίπου όχι" 22 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ο Γ.Παπανδρέου διέγραψε 22 βουλευτές του!  Οι 22 διαγραφθέντες από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι: οι κ.κ. Κουβέλης, Βαγενά, Κατσέλη, Ξενογιαννακοπούλου, Β. Παπανδρέου, Μίχος,  Κυριακοπούλου, Τριανταφυλλόπουλος, Τόγιας, Κασσάρας, Καστανίδης, Τεκτονίδου, Κατσούρας, Μιχελογιαννάκης, Παραστατίδης, Αθανασιάδης, Παπαμανώλης, Βουδούρης, Μάταντζη, Θεοδωρίδης, Αμοιρίδης, Μαγκούφης. Σημειώνεται πως ο Αργύρης Λαφαζάνης είχε ήδη παραιτηθεί με επιστολή του στον Γιώργο Παπανδρέου.
Ο δρόμος για τον Γ. Παπανδρέου, είναι πλέον ανοιχτός να επαναδιεκδικήσει την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, απαλλαγμένος από τα -θεωρούμενα γι' αυτόν- πολιτικά βαρίδια!
Θεωρείται βέβαιον ότι θα συγκρουσθεί εκ νέου με τον επίδοξο διεκδικητή της αρχηγίας Βενιζέλο, είναι δε έτοιμος μετά την χώρα, να κάνει μπάχαλο (που έτσι κι άλλως είναι) και το ΠΑΣΟΚ.
Πιστεύει ότι θα αναλάβει εκ νέου την ηγεσία του κινήματος και μιλώντας για "επανίδρυση" θα ξεκινήσει από το μηδέν!

ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Τελικά ο Σαμαράς είναι ...χειρότερος και από τον Παπανδρέου. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ, από το "οι μάσκες έπεσαν, μόνη λύση οι ελογές" ο ψεύτης και κωλοτούμπας πολιτικός, "κατάφερε" και την Ελλάδα να παραδώσει στους διεθνείς τοκογλύφους (μέσω του αγγλικού δικαίου) και το κόμμα του να διαλύσει. Με την χθεσινή του παράλογη απαίτηση προς τους βουλευτές να συμμορφωθούν με την τραγέλαφη λογική του, είδε 21 κοινοβουλευτικά στελέχη της Ν.Δ. να λένε ΟΧΙ στο Μνημόνιο του θανάτου.
Τούς διέγραψε όλους! Η Ν. Δ. αποσυντίθεται! Εξ'αιτίας ενός μοιραίου ανθρώπου που οδηγεί τον τόπο με ταχύτατο ρυθμό στην καταστροφή και το χάος.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑΣ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΟΧΟΣ!

Ο μεγάλος ένοχος της σημερινής εθνοπροδοσίας, είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Με την δική του δωσιλογική στάση, με την οποία αποφασίζει να ενδώσει στους εκβιασμούς της τρόϊκας που φτωχοποιούν ακόμη περισσότερο και εξαθλιώνουν τον λαό, ρίχνει την χαριστική βολή στην Ελλάδα και τον λαό της. 
Είναι ο μεγάλος Εφιάλτης και ο υπεύθυνος για τα όσα θλιβερά λαμβάνουν χώρα στην πρωτεύουσα.
Ο άνθρωπος-κωλοτούμπας που προ δύο μηνών ενώ δήλωνε  ότι"οι μάσκες έπεσαν" , αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν θα συνέβαλε στην δημιουργία της μεταβατικής κυβέρνησης, όχι μόνο πρωταγωνίστησε στην κατάρτιση της μνημονιακής κυβέρνησης, αλλά βάζει θέμα κομματικής πειθαρχίας στους βουλευτές του εάν δεν ψηφίσουν την προδοτική σύμβαση που ξεπουλάει τη χώρα στους δανειστές μέσω αγγλικού δικαίου και φτωχοποιεί ακόμη περισσότερους Έλληνες.
Ο Σαμαράς εγκληματεί σε βάρος του Έθνους  και της χώρας.

Οι μάσκες έπεσαν και ο Σαμαράς αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο: Είναι ο χειρότερος Εφιάλτης της Πατρίδος!

ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 
ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η Ελευθερία στην χώρα μας και επισήμως παραδόθηκε στα χέρια των κατακτητών. Οι βιαστές της Δημοκρατίας, με εντολή του Υπουργού Προστασίας Χ.Παπουτσή, διέλυσαν με χημικά και δακρυγόνα, την ειρηνική διαδήλωση των πολιτών ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα φτωχοποίησης και υποδούλωσης της χώρας. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις, απέκλεισαν από νωρίς κάθε πρόσβαση στην Βουλή έχοντας διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσουν με κάθε τρόπο την ογκώδη λαϊκή συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
Eπρόκειτο για την μεγαλύτερη σε παλμό και όγκο διαμαρτυρία του κόσμου, μετά μάλιστα την πρόσκληση που απηύθυναν οι Θεοδωράκης-Γλέζος οι οποίοι προσήλθαν για να διακηρύξουν την οργή και αγανάκτησή τους  στην προδοσία σε βάρος της χώρας και του λαού.
Όμως οι εντολές για χρήση χημικών είχαν δοθεί από τον Χρήστο Παπουτσή.
Ο "Παρατηρητής" βρέθηκε δίπλα στην Βουλή. Οι γνωστοί- άγνωστοι άρχισαν τον κλεφτοπόλεμο με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι πολίτες είχαν απομονωθεί στα γύρω στενά χωρίς να μπορούν να πλησιάσουν, διαπίστωναν όμως ότι το σκηνικό που είχε στηθεί ανάμεσα στις αντιμαχόμενες ομάδες, ήταν στημένο. Δυο ομάδες που "έκαναν προπόνηση", κυριολεκτικά "έπαιζαν" μεταξύ τους, προκειμένου να διατηρούν σε απόσταση του ειρηνικούς διαδηλωτές.

Ξαφνικά, από την οδό Ακαδημίας και στην συμβολή της με την οδό Κριεζώτου παρεισέφρησαν  νέες ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν έντονες διότι εισχώρησαν ανάμεσα στον κόσμο εντελώς απρόκλητα. Ξαφνικά, έκαναν μεταβολή και άρχισαν  να ρίχνουν αδιακρίτως χημικά και δακρυγόνα προς τους πολίτες!!!
Οικογενειάρχες, πολλοί από τους οποίους ήταν μαζί με τα παιδιά τους, δέχτηκαν κατάμουτρα τα χημικά. Η κατάσταση έγινε αποπνικτική και το πλήθος άρχισε να τρέχει πελαγωμένο προς τα πάνω, προκειμένου να μπορέσει να αναπνεύσει.
Την ίδια ώρα, από την πλευρά της οδού Πανεπιστημίου το αποκομμένο εκεί πλήθος, δεχόταν μπαράζ χημικών από τους εκεί αστυνομικούς!  Τούς ψέκαζαν εν ψυχρώ στα πρόσωπα!
Οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν εντελώς απρόκλητα και κατόπιν εντολών του Χρήστου Παπουτσή προς το συγκεντρωμένο πλήθος. Επέλεξαν να υπηρετήσουν τους διεθνείς τοκογλύφους και κατακτητές της Ελλάδος.
Η Ελλάς παραδίδεται από τους νέους δωσιλόγους, στους κατακτητές της Γερμανίας και των δορυφόρων τοκογλύφων της. Oι Έλληνες βιαίως γίνονται είλωτες.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

ΓΛΕΖΟΣ: "ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ


Στο νοσοκομείο της Βουλής ο Μανώλης Γλέζος από Miss-Jessy-Lays

ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΑΝ ΓΛΕΖΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

πηγή: madata.gr
Θύματα της ευρείας χρήσης χημικών και δρακρυγόνων από την αστυνομία που σημειώνεται την τελευταία ώρα στην πλατεία Συντάγματος και μπροστά στον Αγνωστο Στρατιώτη,  έπεσαν και οι κ.κ Μίκης θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, που την ώρα εκείνη προσπαθούσαν να εισέλθουν στην βουλή.

Ο κ. Θεοδωράκης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ενώ στον κ. Μ.Γλέζο που αντιμετώπισε επίσης  αναπνευστικά προβλήματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δίνονται οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής. 

Πριν φθάσει έξω από τη Βουλή με φανερά τα συμπτώματα της δύσπνοιας, εξαιτίας της ρήψης χημικών, ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε ότι τα μέτρα αυτά τα οποία είναι εναντίον του ελληνικού λαού καταλύουν επιπλέον κάθε έννοια συνταγματικής και δημοκρατικής νομιμότητας.

Ο κ. Γλέζος έθεσε το ερώτημα γιατί δεν προκηρύχθηκαν εκλογές προκειμένου ό,τι αποφασιστεί να έχει την έγκριση του ελληνικού λαού ενώ κατέληξε λέγοντας «δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εξέγερση του ελληνικού λαού και ο ελληνικός λαός είναι εξεγερμένος». 

Παρέμβαση για την εκταταμένη χρήση χημικών έκανε στη Βουλή ο Π.Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ διακόπτοντας τη συζήτηση, κάνοντας έκκληση στην κυβέρνηση «να μαζέψει τα ΜΑΤ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης αξίωσε από την κυβέρνηση «να σταματήσει τον χημικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον των διαδηλωτών».

Ο κ. Λαφαζάνης κατήγγειλε πως οι διαδηλωτές εναντίον του Μνημονίου, μεταξύ των οποίων και οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, αντιμετωπίζουν προβλήματα από τα χημικά της Αστυνομίας - και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «προσπαθεί να κερδοσκοπίσει στην Ελλάδα και διεθνώς, με τις εικόνες από την πλατεία Συντάγματος».

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


http://4.bp.blogspot.com/-9T3x7u9ZDK4/Tefnk98nicI/AAAAAAAANJM/YCN54ITCSc0/s1600/mikis2004.jpg

Όλοι το απόγευμα στις 5.00 μ.μ. να μαζευτούμε έξω από τη Βουλή, από κάθε γωνιά της Ελλάδος, για να απαιτήσουμε να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδος μας, που είναι η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. 
Όλοι μαζί, μαζί με μας,
την Κυριακή στο Σύνταγμα,
να σταματήσουμε την προδοσία!
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ-ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ