Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦEΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Επιτέλους, ας αντιδράσουμε με πάθος και πίστη ότι μπορούμε και πρέπει να διώξουμε τους εχθρούς, ντόπιους και ξένους. Αυτούς που έχουν στείλει στην αυτοκτονία χιλιάδες συνανθρώπους μας, αυτούς που έχουν στείλει στην ανεργία πάνω από 1,5 εκατομμύρια συμπατριώτες μας. Ας ξεσηκωθούμε εναντίον αυτών που έστειλαν στην ξενιτιά τα παιδιά μας, στερώντας τους τα όνειρα να ζήσουν και να δημιουργήσουν στην Ελλάδα. Ας στείλουμε στο διάολο αυτούς που θέλουν τη γη μας και τα σπίτια μας. Αυτούς που θέλουν να αρπάξουν τη γη των προγόνων μας και τη δημόσια περιουσία.
Όλοι αύριο στις 6.30 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Να γεμίσουμε την πλατεία Συντάγματος και να τους ταρακουνήσουμε. Να φοβηθούν την λαϊκή οργή και το κύμα αντίστασης των Ελλήνων.  
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΗΝ!


Ένα εκπληκτικό κείμενο 

(από τόν Γάλλο λογοτέχνη Jean Richepin) 

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη.
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, χημεία
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε.
Θα πείτε «δεν γίνεται».
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.
Η πρόκληση πάντως ισχύει.» 
Jean Richepin

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ:ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ SIEMENS-ΣΑΜΑΡΑ


Τα στοιχεία που θα δημοσιεύσουμε αύριο, καταδεικνύουν ότι ο Σαμαράς χρησιμοποιείται ως ο …μακρύς βραχίονας της Siemens για την εκμηδένιση κάθε ελπίδας προς την ανάπτυξη της Πατρίδος μας. 
Πάρτε μια γεύση από τις αποκαλύψεις μας: 


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΟΣ
  

ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ SIEMENS, ΕΓΙΝΑΝ…ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!




ΡΟΜΠΕΡΤ ΣΙΚΕΛΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ- «ΣΚΟΥΠΑ» ΤΗΣ SIEMENS
 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗ SIEMENS!

Η ΕΠIΤΡΟΠΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΕΝΥΠΝΙΑΖΕΤΑΙ