Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!

ΠΟΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩ; 
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ, 
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΙΣΠΑΝΙΑΣ κ.λ.π.

Η Μέρκελ παίζει το πιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της Ευρώπης και κυρίως σε βάρος των χωρών της νότιας Ευρώπης, οι οποίες πλήττονται σε πρωτοφανή βαθμό από την οικονομική κρίση. Μετά την Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία έχουν μπει σε φαύλο κύκλο καταστροφής.
Η Γερμανία διά της Μέρκελ, εμποδίζει την κοπή νομίσματος από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ισχυριζόμενη ότι κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγάλη ανοδο στον πληθωρισμό!
Την ώρα που η Αμερική του Ομπάμα εδώ και πολύ καιρό έχει υιοθετήσει την λύση αυτή, κόβοντας και ρίχοντας στην αγορά δολάρια, χωρίς να έχει αυξηθεί ο πληθωρισμός των ΗΠΑ (διατηρείται γύρω στο 1,5%), η Μέρκελ έχει...τσιτώσει τα πόδια, τσακίζοντας την ευρωπαϊκή οικονομία των πιο αδύναμων χωρών.
Για να μπορέσει να ορθοποδήσει οικονομικά η Ευρώπη, χρειάζεται να κοπεί νόμισμα συνολικής αξίας 2,5-3 τρις ευρώ. 
Η Μέρκελ όμως παίζει με την ισορροπία και την επιβίωση της ευρωζώνης, στοχεύοντας αποκλειστικά  στην εξυπηρέτηση των δικών της  συμφερόντων! Στόχος της να καταστήσει αποικιοκρατική την Ελλάδα και ταυτόχρονα να βάλει πόδι (ή χέρι αν προτιμάτε) στην Ιταλία και Ισπανία.
Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις και το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να σταματήσει την άθλια Μέρκελ και την Γερμανία από την επιδίωξή της να εγκαθιδρύσει την νεά ηγεμονία της Ευρώπη.
Το Δ' Ράϊχ είναι εδώ και πολύ επικίνδυνο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταστεί πιόνι στα χέρια της Γερμανίας και μαζί με το ευρώ καταδυναστεύει τις πιο αδύναμεw χώρες !
Για ποια Ευρώπη της δημοκρατίας και της ισοτιμίας των μελών της λοιπόν μπορούμε να μιλάμε;
Προκαλεί μάλιστα θυμηδία όταν ακούς και βλέπεις τους πολιτικούς μας ταγούς, να υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει πάση θυσία στο ευρώ! Σε ποια Ευρώπη; Μα η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει μαγαζάκι της Μέρκελ για να επιβάλει την νέα ηγεμονία και το φασισμό της, μέσω του οποίου σκοπεύει να κατακτήσει τις αδύναμες οικονομικά χώρες του νότου!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ, ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ-ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ

Βραδυφλεγής βόμβα, καζάνι που βράζει ο ελληνικός λαός, ειδικά μετά τη δημιουργία της Κυβέρνησης Παπαδήμου, όπου συμπράττουν μαζί με το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ. και το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ.
Πριν από λίγες ώρες 150-200 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο Χολαργού όπου είχαν προγραμματισμένη ομιλία ο νέος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης και ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Μπάμπης Καραθάνος.
Υβριστικά συνθήματα σε βάρος ακόμη και πολιτών που προσήρχοντο στην ομιλία από τους οργισμένους συγκεντρωθέντες, οι οποίοι ήταν κυρίως μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου.
Το μείγμα είναι εκρηκτικό και φοβούμαστε ότι οι πολίτες αντί πια να είναι ενωμένοι, διχάζονται. Εξαιτίας αυτής της ανίερης με στοιχεία δωσιλογισμού, συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ
Δείτε το βίντεο που τράβηξε ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.



Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΑΔΩΝΙ-ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ! ΔΥΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙ.ΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ Λ. ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ!


Απίστευτα μέτρα προστασίας για την ομιλία που πραγματοποιούν σε 2 περίπου ώρες στο Αμφιθέατρο Χολαργού, ο νέος Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αϊβαλιώτης!
Δυο κλούβες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας και δυνάμεις της ΔΙΑΣ φυλάνε ως αστακό την περιοχή, για τον φόβο εκτρόπων και ταραχών σε βάρος των δυο βουλευτών.
Ήδη σε διάδορα μέρη της Αθήνας μοιράζονταν απειλητικά φέϊγ βολάν εναντίον των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. όπως "φάτε τους φασίστες" , στοιχεία που δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης!

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:"ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ 9%"!


http://esperida.files.wordpress.com/2011/06/venizelos2k11.jpg

 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!


Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Και ειδικά αυτός ο Βενιζέλος είναι ...μπαρούφας! Τους πληρώνουμε όλους αυτούς τους σκιντζήδες, και μαζί τους τροϊκανούς, για να κάνουν μετά από 1-2 μήνες διαπιστώσεις ότι τελικά το έλλειμμα θα κυμανθεί παραπάνω από το προβλεφθέν!
Έτσι ο Βενιζέλος διαπίστωσε (ο σοφός) ότι το έλλειμμα θα κυμανθεί στο 8% στο τέλος του χρόνου, για να βγει η τρόϊκα και να πει ότι τελικά θα πιάσει το 9% και λίγο παραπάνω!
Τι λέτε ρε φωστήρες! Εσείς έχετε όλα τα στοιχεία μπροστά σας και λέτε αυτές τις κοτσάνες, ρε άσχετοι, που σας πληρώνει ο λαός!
Εμείς το έχουμε πει εδώ και καιρό και το έχουμε δημοσιεύσει και στην έντυπη εφημερίδα μας. Μέχρι το τέλος του χρόνου το έλλειμα θα αγγίξει ή και θα ξεπεράσει το 10%. Ήδη κάναμε πρόβλεψη για 10,2%. Με απλούς υπολογισμούς και βλέποντας πού πάει το πράγμα.
Καραγκιόζηδες. Εσείς έχετε έρθει για να σώσετε την Ελλάδα;
Γελοίοι!!!

ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ! ΦΟΥΝΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΌ 700 ΜΟΝΑΔΕΣ!


Περιμένατε χαϊρι από τον Παπαδήμο; Αυτόν ντε, που τα παπαγαλάκια παρουσιάζουν ότι χαίρει εκτίμησης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Το Χρηματιστήριο πάει κατά διαόλου και από Δευτέρα κάντε υπομονή να δείτε πού θα φτάσει ο γενικός δείκτης: Κάτω από τις 700 μονάδες και θα αρχίσει πια να φλερτάρει με τις 650 και βλέπουμε!
Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Παπαδήμου! Αυτού που μάς τον φόρεσαν στο κεφάλι οι δανειστές και τον οποίο ήθελε επιμόνως ο Καρατζαφέρης!

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ!


 http://kartesios.com/wp-content/uploads/2010/11/DHMOSIOS-YPALLHLOS.jpg

Άλλη μια απάτη της Κυβέρνησης: Οι κρατήσεις που γίνονται στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, γίνονται με βάση το παλαιό μισθολόγιο και όχι το νέο-ενιαίο μισθολόγιο! Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε υπάλληλος χάνει περισσότερα χρήματα από το μισθό του!
Για παράδειγμα, εάν ένας υπάλληλος είχε μισθό 1500 € και με τις περικοπές που τού έγιναν, έφτασε να παίρνει 1000 €, οι κρατήσεις (π.χ. 10%) από τον μισθό του, δεν θα υπολογίζονται στα 1000 € αλλά στα 1500 € !!! Δηλαδή 1500 € - 10%= 150 €!!! Έτσι ο δύσμοιρος υπάλληλος θα εισπράττει στο χέρι 1000 €-150 €= 850 €!!! Αντί να του κόψουν 100 € του κόβουν 150 € από τον μισθό του, μια και ...υπολογίζουν ότι εισπράττει 1500 € μισθό και ας εισπράττει μόνον 1000 €!!!
Είναι ή δεν είναι απατεώνες;

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Σαρκοζί για Παπανδρέου: Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !

πηγή:ksipnistere.blogspot.com
Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
"Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας", φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.
"Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....
σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας",ανέφερε.
Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας, όπως αναφέρουν σήμερα τα ΝΕΑ, χρησιμοποιεί συχνά ύβρεις με τους συνεργάτες του, αλλά και όταν μιλά σε πολίτες.
Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό του 2008 σε μια γεωργική έκθεση όπου, ενώ χαιρετούσε το κοινό, ένας πολίτης αρνήθηκε να του δώσει το χέρι του και ο Σαρκοζί του είπε κατάμουτρα "φύγε από εδώ παλιομαλ...".

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΙΡΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Με προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας Χρήστου Παπουτσή έληξε η κατάληψη της "Λαϊκής Συνέλευσης Χολαργού-Παπάγου" από το εγκαταλειμμένο κτίσμα της οδού Κατσιμπίρη. Ένας δρόμος κάτω από το σπίτι του κ. Παπουτσή, προκάλεσε ανησυχία στον ίδιο, άλλωστε δεν είναι μικρό πράγμα να κάνουν κατάληψη οι ...αγανακτισμένοι πολίτες και σκληρά αντιδρώντες στο Μνημόνιο, δίπλα στο  σπίτι του!
Προφανώς έδωσε λοιπόν εντολή και την Τρίτη 15/1 αστυνομικοί αντικατέστησαν την κλειδαριά και αστυνομικά απέκλεισαν την πρόσβαση σε αυτό.
Η "Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση" διένειμε ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων εξηγεί τους λόγους που τους έκανε να προχωρήσει στην κατάληψη του εγκαταλειμμένου κτίσματος, αλλά και το πώς τούς έδιωξαν οι αστυνομικοί:

"Το σπίτι αυτό μετά τον θάνατο των ιδιοκτητών του κληροδοτήθηκε στο Δήμο Ζακύνθου ο οποίος δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την αξιοποίησή του. Τα τελευταία 4 χρόνια τυπικά το σπίτι αυτό προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των εγκαταλειμμένων οικημάτων που αντικρίζει κανείς σε όλες τις γειτονιές, να ρημάζει και να μετατρέπεται σε ερείπιο.
Αυτή την πραγματικότητα αποτίμησε η συνέλευσή μας και αποφάσισε να δώσει και πάλι ζωή στο συγκεκριμένο οίκημα...εκεί σκοπεύσαμε να στεγάσουμε τις κουβέρτες, τις εκδηλώσεις και μια σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων.
Κάποιοι προφανώς σκέφτηκαν ότι λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Καί έσπευσαν να το αποδείξουν κάνοντάς μας απανωτές "επισκέψεις" (με ΔΙΑΣ, περιπολικά, ασφαλίτες αλλά και την εμφάνιση διμοιρίας το Σάββατο το βράδυ), όπου μας κάλεσαν να εγκαταλείψουμε το χώρο οικειοθελώς,για να αποφύγουμε τις μηνύσεις και τις συλλήψεις. Εμείς συνεχίζαμε να υποστηρίζουμε το αυτονόητο. Οι χώροι αυτοί μας ανήκουν, όχι για να αξιώσουμε τη "νόμιμη" ιδιοκτησία τους αλλά για να πραγματώσουμε τη δίκαιη χρήση τους. Για να πραγματοποιήσουμε εντός τους, αυτά που ούτε πουλιούνται ούτε αγοράζονται...
Με τους δικούς μας τρόπους, χωρίς ιεραρχίες και καθοδηγητές, χωρίς άρχοντες και δούλους, χωρίς σημαντικούς και ασήμαντους. 
Η αντίδραση των μηχανισμών ήταν άμεση. Ενδεχομένως ο πρώην καταληψίας του '73 και νυν υπουργός Χ. Παπουτσής, να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την παρουσία καταληψιών στη γειτονιά του. Το σίγουρο είναι ότι μέσα σε ένα 48ωρο ο Δήμαρχος Ζακύνθου Στ. Μποζίκης ανησυχούσε για την περιουσία του δήμου του και ζήτησε την παραδειγματική μας τιμωρία με μήνυση που υπέβαλε.
Και την Τρίτη 15/11 σε ώρα που κανείς από εμάς δεν βρισκόταν εκεί, η δική μας κλειδαριά ως διά μαγείας αντικαταστάθηκε με νέα, ενώ στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής εμφανίστηκαν διμοιρίες για να επικυρώσουν ότι το κτίριο ξαναπέρασε στα χέρια τους. Μπράβο μάγκες, well done, αφήστε το ακατοίκητο να καταστραφεί! Έτσι θα συνάδει και με τα συνολικότερα σχέδια καταστροφής που μας επιβάλλετε και που βιώνουμε όλοι καθημερινά.
Όμως υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. 
Σημασία δεν έχουν οι τοίχοι που θα περιβάλουν τις αντιστάσεις, τις στοχεύσεις και τα όνειρά μας. Σημασία έχουν οι καρδιές που τα γεννούν και που τα θέτουν ως αδιαπραγμάτευτα. Συνεχίζουμε...
Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου"