Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΗ ΜΑΝΤΙΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΠΟΔΙΕΣ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΗΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ....
το διαβάσαμε από τον Ιωάννης Παπαζήσης

ΓΥΡΙΣΑΜΕ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ! 5 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ...

thess_agogos1
Αγώνας δρόμου για να υδροδοτηθούν πολλές περιοχές - Αποκαταστάθηκε η σοβαρή βλάβη στο κεντρικό αγωγό της Αραβησσού

Αποκαθίσταται σταδιακά η υδροδότηση στις περιοχές της Θεσσαλονίκης...

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Δεν το γνωρίζαμε! Το ακούσαμε το πρωί στον σταθμό parapolitka fm, σε σχετικό ρεπορτάζ που έκανε ο σταθμός για την ιστορία της Δουκίσσης Πλακεντίας της φιλελληνίδας η οποία ήρθε στην Ελλάδα μόλις...

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΑΠΟΨΕ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ "Η ΡΟΔΙΑ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού και η Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Εθνικού Ωδείου Χολαργού  "Η Ροδιά" , παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα...

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ!!! ΣΑΛΟΣ!


Της κακομοίρας έγινε πριν από μερικές ημέρες στην διάρκεια εκδρομής...

ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ; ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ. ΒΙΝΤΕΟ

Τα κάλαντα του Λαζάρου σήμερα, μεγάλη ημέρα για τη Χριστιανοσύνη. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. 
Ας ακούσουμε τα κάλαντα.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΉΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ, Ω ΈΛΛΗΝΕΣ- ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;

ellada tourkia 1
Εχουν φουντώσει τα ξένα δημοσιεύματα περί εισβολής της Τουρκίας...

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ!

Ποιες κόκκινες γραμμές; Όλα είναι προσυμφωνημένα, απλά  ο προδότης...

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ!

Δελτίο τύπου

Δήλωση απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη  έκανε ο κ. Κατσίκης σχετικά με το θέμα των δυο Ελλήνων ομήρων που κρατούνται  παρανόμως στις Τουρκικές φυλακές. Οι δυο Έλληνες είναι απαχθέντες και τελούν υπό...

ΚΑΡΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ: ΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο "ΥΠΑΚΟΥΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ"!

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο Geopolitics & Daily News και την Γιώτα Χουλιάρα ο Νικόλαος Κ. Καρατουλιώτης, Υποστράτηγος Ε.Α. και συγγραφέας του βιβλίου «Γεωπολιτική Σκακιέρα: Η Ελλάδα στο κέντρο των Γεωστρατηγικών Εξελίξεων». 

ΕΡΩΤΗΣΗ

Το επεισόδιο με την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ "ΒΑΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Μπορεί να είναι χιουμοριστικό το παραπάνω γράφημα και να είναι χιουμοριστικός ο τίτλος, ωστόσο, μέσα από το χιούμορ του Έλληνα αναδεικνύονται και μεγάλες αλήθειες. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΖΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Σκηνές σαν και αυτές στις φωτογραφίες θα έρθουν για μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού μέσα στους επόμενους μήνες. Η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών Τσίπρα-Καμμένου ψηφίζοντας τη μείωση του αφορολόγητου και τη νέα περικοπή των συντάξεων μέσω του επαναϋπολογισμού τους, φέρνουν...

ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ: 17ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν νεαρή κοπέλα έπεσε από...

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ: ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΓΑΛΛΙΑ!

Eπίθεση κατά του Εμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά...

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ! ΓΙΩΡΓΟ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΔΕΙΣ "ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ"! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! "ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ" ΓΙΩΡΓΟ!!!

Κοίτα γέλια! Πως να μη γελάει το παιδί, ο Γιώργος, κολλητός του Νίκου Παππά. Ο χριστιανός Γιώργος Χριστοφορίδης, πρώην εκδότης της...

ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Η FIFA ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!

--Ρε μεγάλε Ιβάν, πώς τα καταφέραμε έτσι; Χωρίς να πέσει ούτε μία πιστολιά, έπεσε στη Δ'Εθνική το ελληνικό ποδόσφαιρο! Θα παίζει ο Ολυμπιακός με την Καστοριά και ο ΠΑΟΚ με τον Φωστήρα τη νέα περίοδο!
--Χαχα, δεν ξέρω πώς μου βγήκε Αλέξη, αλλά κάποια στιγμή θα πάρουμε το πρωτάθλημα, έστω κι απέναντι στον Φωστήρα και το Αιγάλεω!
Ολοταχώς προς τον γκρεμό του Grexit οδεύει πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ!

Με αφορμή την πρόσφατη περίπτωση με τον 88χρονο στη Γλυφάδα, ο...

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΡΑΜΠΟ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ! ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "ΒΙΕΤ ΚΩΣΤΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΥΘΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ!

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου (19.00 ΑΛΚΥΟΝΙΣnew star art cinema) έγινε τιμητική εκδήλωση και παρουσίαση της ταινίας «BIET ΚΩΣΤΑΣ» (του Γιάννη Τριτσιμπίδα), για τον Έλληνα που έγινε μύθος στα βουνά του Βιετνάμ, παρουσία της Πρέσβειρας της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ, ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...

Ο οικονομολόγος, Παναγιώτης Λελιάτσος, αναλύει...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΡΥΨΑΝ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΔΡΟΝΙΑ!


Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Μάκρη, αφού αμέσως...

ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 328 ΣΕ ΕΝΑ 24ΩΡΟ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΝΙΓΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ....

Την στιγμή που η κατάσταση στη Μόρια χαρακτηρίζεται ως «εκρηκτική», η ανησυχία επιτείνεται από την αιφνιδιαστική αναζωπύρωση των ...

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ “ΣΑΠΙΖΟΥΝ” ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ!!!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ “ΣΑΠΙΖΟΥΝ” ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ
Συνήγορος Τουρκάλας κατασκόπου πρώην βουλευτής της ΝΔ…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού
της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Τα δυο ελληνόπουλα – άνδρες αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού...

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΦΑΖΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΟΒΕΡΟ!

Ποιος από τους 4 ηγέτες παίρνει τον μεγαλύτερο μισθό;
α) Ραχόι
β) Κοέλιο
γ) Τσίπρας
δ) Αναστασιάδης

ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Ο Σουλτάνος στοχεύει σε πόλεμο στο Αιγαίο. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει σαρωτική επίθεση σε 2 ή 3 νησιά μας και να τα καταλάβει. Αυτός ο φασίστας δεν παίρνει από λόγια ούτε από διπλωματία. Μόνον με πόλεμο. Αν η πολιτική ηγεσία, η ηγεσία των Τσίπρα- Καμμένου, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ τους, αν αφήσουν τους επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους, τότε θα κατατροπώσουμε τους Τούρκους και το θράσος του Ερντογάν. 
Το παρακάτω ρεπορτάζ είναι από το newpost.gr:
Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες έστειλε ο Ερντογάν μέσα από το...

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ! Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΜΕΑ!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑμΕΑ
B. Mελά 1–15562–Χολαργός


Δελτίο Τύπου 13
                                              27 Μαρ. 2018

Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης  Μαρτίου 1821 στο Σύνδεσμο Παιδιών και ΑμεΑ

Γιορτάσαμε στις 23 Μαρτίου 2018 στον Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών...

ΕΙΣΤΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ! ΤΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ, ΥΠΟΔΟYΛΟΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

Σοκ προκαλούν τα τελευταία 24ωρα οι ειδήσεις αυτοκτονίας τριών νέων ανθρώπων.

Χθες στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε νεκρή μια 20χρονη φοιτήτρια...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή που απέστειλε η Λαϊκή Ενότητα Χολαργού-Παπάγου προς τον Δήμαρχο...

ΚΑΖΑΚΗΣ: "ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΨΗΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ."! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

Σε μια εκπληκτική του συνέντευξη στον Γεράσιμο Βραχιολίδη και στην ραδιο-διαδικτυακή εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηεητής", ο Δημήτρης Καζάκης είναι "κάθετος": "Θα καθίσουν στο σκαμνί για το αδίκημα της...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ Γ. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ...

Αθήνα, 28/03/2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Γ. Πολύδωρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση, σχετικά με...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ πήρε ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ-ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Τα «κόκκινα δάνεια των βουλευτών» προκαλούν πονοκέφαλο στη Βουλή, καθώς το… φέσι όλο και μεγαλώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες  49 πρώην και νυν βουλευτές έχουν λάβει από...

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΕΦΤΟΥΝ!

Σε λίγα λεπτά βγαίνουμε στον αέρα. Στις 21.00 συνοτινστείτε εδώ, στον διπλανό σύνδεσμο και ακούστε αλήθειες και αποκαλύψεις που δεν ακούτε αλλού! Η εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Γεράσιμο (Μάκη) Βραχιολίδη

Ο ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

Σάλο προκάλεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, ο οποίος ...

ΓΕΜΙΣΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ!

Μπορείτε να το δείτε κι εσείς περιδιαβαίνοντας τους...

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ!

Αμφίπολη: Το απίστευτο μυστικό! – Τι “περίεργο” έχει ο τάφος | Newsit.gr
Πέρασαν χρόνια από τη μεγάλη ανακάλυψη αλλά ο τάφος στην Αμφίπολη...

ΒΓΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 88ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!

Την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, επέβαλε το δικαστήριο στον...

ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ! ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ!

Την Ελληνική Σημαία που βρίσκεται έξω από τα γραφεία του ΤΟΕΒ στη Γαστούνη έκαψαν άγνωστοι δράστες το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, προκαλώντας θλίψη και οργή σε όλους τους κατοίκους, ενώ η αστυνομία....

ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ! ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΤΣΑΛΑΝ! ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Ήταν βέβαιο ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο Ερντογάν είχε στόχο ..

ΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ!

Με έμμεσο τρόπο, επαναφέρουν την κατηγορία περί δήθεν κατασκοπίας - Πώς προσπαθούν να «δέσουν» το κατηγορήτηριο που ακόμη...

88ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΚΑΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΕΛΛΑΣ 2018!

Ένας 88χρονος άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν από τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του, και επιχείρησαν να αρπάξουν όσα...

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.00)! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ...ΛΑΔΙ, ΠΡΩΤΟΙ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Μην χάσετε την αυριανή ραδιοφωνική μας εκπομπή "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Μαζί μας θα είναι η Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ, η γενναία γυναίκα που αποκάλυψε το σκάνδαλο με τα παραποιημένα στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ με επικεφαλής τον Ανδρέα Γεωργίου. Ο Γεωργίου ο οποίο τιμωρήθηκε με 2 χρόνια φυλάκιση πάνε να τον βγάλουν...λάδι πρώτοι απ' 'όλους οι δημοσιογράφοι του συστήματος. Θα έχουμε να πούμε πολλά. Συντονιστείτε στο διπλανό σύνδεσμο: http://www.eoellas.org/2017/09/28/live/

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ STAR! ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ "ΓΥΝΑΙΚΑ-ΗΡΩΑ, ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΧΙΜΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ"! ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΝΔΡΗ! ΒΙΝΤΕΟ.

Στημένο ρεπορτάζ 

Στις 22.3.2018 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, προβλήθηκε μια...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ! Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΜΙΞΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!


Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών στην...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ! ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΚΟΥ ΓΙΑ 2 ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ!

Προφυλακισμένοι θα παραμείνουν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί μέχρι να...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! "Ο ΤΡΑΜΠ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!


«Η βουλγαρική πύλη ‘Επιτσένταρ’ αναφέρεται στην είδηση ότι η Ουάσιγκτον...

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΧΙΟΥ: "ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ;"! ΒΙΝΤΕΟ-ΓΡΟΘΙΑ

Δείτε το πρώτο μέρος της εκπομπής "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κύριο...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: 29ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΝΑ ΤΗ ΒΙΑΖΕΙ ΕΠΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΘΕΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ! ΦΩΤΟ-ΣΟΚ!

iereas_kori
Η ιστορία της Έλενας Φραντζή που συγκλόνισε την Κύπρο - Τον γύρο του...