Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 11ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΛΕΠΙΔΑ 9ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΘΗΤΗ!

Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν σε σχολείο στην Θεσσαλονίκη καθώς 11χρονος Σύρος επιτέθηκε με αυτοσχέδια λεπίδα (!) και μαχαίρωσε...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ: "ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ 6,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ 336 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΣ! ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ"! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ EOELLS.ORG (ΚΥΡΙΑΚΗ 21.00-22.30) ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ Θ. ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ!

Την Κυριακή το βράδυ από τις 21.00-22.30 συντονιστείτε εδώ 
http://www.eoellas.org/webradio/ και ακούστε τη συνέντευξη-βόμβα του Θόδωρου Κατσανέβα (Προέδρου του κόμματος "Οδός Δραχμής") στον Μάκη Βραχιολίδη και όσα φοβερά αποκαλύπτει για το έγκλημα σε...

ΧΟΛΑΡΓΑΡΑ ΟΛΕ! ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ! ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ (74-60) ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΑΡΑ ΟΛΕ! ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ! ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ ΡΟΔΟΥ (74-60) ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΤΗ BASKET LEAGUE!!

Ιστορική επικράτηση για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, στην πρώτη...

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΔΩ ΣΤΟ...ΕΛΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ "ΝΑΙ" ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Η "Αμεση Δημοκρατία" του Περικλέους η οποία αναγεννήθηκε από τον Γιώργο Κόκκα στον Χολαργό, έφτασε στην Ιταλία! Και όχι μόνον. Οι Ιταλοί έχουν και υπουργείο Άμεσης Δημοκρατίας με έναν ωραίο, δυναμικό υπουργό με τον οποίο συναντήθηκε ο Γιώργος Κόκκας στην Ιταλία. 
Ιδού τι διαβάζουμε από τον ιστότοπο 
Ο Υπουργός della  democrazia diretta, Riccardo Fraccaro
Παγκόσμιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Αυτή είναι η ομιλία του υπουργού άμεσης δημοκρατίας & σχέσεων με το...

ΖΑΕΦ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"! ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ; ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΩΧΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχει καλύτερη συμφωνία για τις δύο πλευρές, από αυτή που...

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ: "Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ! ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ: ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ"!

                                         
  12 Οκτ.2018

Η Δημοτική Συγκοινωνία στα Χειρότερα
Αναδιοργάνωση, Εκσυγχρονισμός,
Αύξηση του Στόλου.
Στις δύσκολες μέρες που περνάει η πατρίδα και η κοινωνία μας, η παροχή υπηρεσιών του Δήμου στους πολίτες αποτελεί χρέος του και ...

ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ), ΑΛΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ! ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΣΟΥΛΤΑΝΟ!

Μαθήματα υψηλής διπλωματίας από τον Ερντογάν.
γράφειο ο Νίκος Καρατουλιώτης Υποστράτηγος Ε.Α
Και ενώ όλοι περιμένουν τον διαμελισμό της Τουρκίας, ο Ερντογάν παραδίδει μαθήματα υψηλής διπλωματίας επεκτείνοντας την Τουρκία. Έτσι λοιπόν σήμερα  τουρκικά στρατεύματα εισήλθαν στην Μανμπίτζ και ...

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ! ΚΑΗΚΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ 11 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΜΕ ΙΧ! ΤΟ ΙΧ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Τραγωδία στην Καβάλα: 11 νεκροί σε τροχαίο
Η σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα. Το ένα εκ των δύο μετέφερε 11 μετανάστες που κάηκαν ζωντανοί.
Χρήστος Δεμέτης
11 άνθρωποι κάηκαν σήμερα το πρωί, στην κυριολεξία ζωντανοί, όταν το ...

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ"!

12 Οκτωβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Ο Καμμένος μετέφερε στις ΗΠΑ προτάσεις της κυβέρνησης και του Τσίπρα»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ευρισκόμενος στις ΗΠΑ, ούτε ως ιδιώτης, ούτε ως αρχηγός κόμματος, αλλά με την ιδιότητα του Υπουργού της κυβέρνησης Τσίπρα, πρότεινε στον Αμερικανό ομόλογό του:

Πρώτον, την ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων των Αμερικανών στην ...

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΣΤΑΪΚΟΣ: "ΑΠΈΤΥΧΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ 8,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"!

Η συνέντευξη του Μπάμπη Στάικου δημοσιεύεται στο 125ο τεύχος του "Αντίλογου Χολαργού" , που μόλις κυκλοφόρησε. 
Διαβάστε τι αποκαλύπτει με τη συνέντευξή του ο Μπάμπης Στάικος. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα όσα αναφέρει για τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο και για τη νέα ευεργεσία που θέλησε να προσφέρει στον Δήμο και πώς τον αντιμετώπισε ο δήμαρχος, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Στάικου:
Κύριε Στάικε κατά καιρούς είχατε δεχτεί προτάσεις να στελεχώσετε τα...

Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΖΗΤΑ 3.000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"!!! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Σκοπίων
Σκόπια.

Η καθηγήτρια Τάνια Καρακαμίσεβα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος και είναι τόσο φοβισμένοι οι Έλληνες και άρχισαν να ουρλιάζουν και να κατακρίνουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δηλαδή, αναρωτήθηκε εάν (οι Έλληνες που κατακρίνουν τη Συμφωνία) είναι εξ αιτίας αυτών που έγραψε στο Facebook ο Τοντόρ Πετρόφ.

Ο  Πετρόφ έγραψε ότι η «Μακεδονία»...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ! "Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ...ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ"! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ

Αποκλειστικό!
Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών συστημάτων έχει αφήσει την..πόρτα...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE! ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! "ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"! ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ...ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ"! ΒΙΝΤΕΟ

«Ανεχόμαστε χίλια μύρια όσα στο όνομα της τρομερής πατρίδας και μιας, ας το πούμε φαντασίωσης που μας λέει ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική και θα παραμείνει ελληνική», ανέφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου.  
Αντιδράσεις προκαλούν οι απόψεις μέλους της επιτροπής για την αλλαγή...

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ

O Σταυρός ξανά στη θέση του! Οι κάτοικοι στην Απελή Μυτιλήνης έκαναν....

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΣΕ ΣΕΡΒΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ: "ΣΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ"!!!


Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, μιλώντας σε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του...

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

ΟΤΑΝ ΣΟΥ Γ@ΜΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ!

..Στην ιστορια της γης οτι ηταν να κατακτηθει πρωτα του αλλαξαν το παρελθον του ..!

Και αν και αυτο νομιζεις οτι ειναι συνομωσιολογια τοτε δεν γνωριζεις ...

Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ! "ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ"! ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

Τι υποστηρίζει η ομάδα των αναρχικών που ανήρτησε και σχετικό υλικό στο διαδίκτυο. Τι απαντά η Πρυτανεία και η θέση της Κοσμητείας.

ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

Πιθανή δολοφονία από τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις που καταδίωξαν και εγκλώβισαν τις τρεις γυναίκες στο ελληνικό έδαφος εξετάζουν πλέον...

ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ"!

Το Ελληνικό Όραμα  καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε οικονομική...

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΙΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ: "ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ"!

Δείτε τι γινόταν στον Χολαργό στα 2012-2013. Η "Λαϊκή Συνέλευση Χολαργού-Παπάγου" η οποία ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έφτιαξαν το..

ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΗ ΟΨΗ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ...

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή και τη δημοσιεύουμε.
Φίλε Μάκη,
Στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2018-2019 το 2ο Λύκειο Χολαργού είχε φρεσκοβαμμένη την εξωτερική όψη των κτηρίων του.  Όμως τώρα...

ΜΑΓΕΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΕΙΚΟΝΕΣ.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 1018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου και βράβευση του Μιχάλη Υφαντή
Με πλήθος κόσμου και κυρίως παιδιών, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ...

"ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ" ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΙΓΚΑ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ! ΤΙΓΚΑΣ: "ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣΜ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ..."

Οι Δεσμεύσεις μας
  
                                                                                 9 Οκτ. 2018

Αθλητικό Κέντρο Χολαργού στο Νταμάρι Εγκατάλειψη και Αδιαφορία

Ενώ ο Δήμαρχος διαφημίζει, ως μέγα έργο, την επισκευή του ανοιχτού γηπέδου Παπάγου, διαφημίζει δηλαδή το αυτονόητο, το αθλητικό κέντρο...

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ!

Τραγωδία στο Αιγαίο...

Σε πολύνεκρη τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι για μια καλύτερη ζωή ...

ΣΟΚ! ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 44 ΕΤΩΝ!

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 44χρονου υποπλοιάρχου του Λιμενικού Σώματος, Κυριάκου Παπαδόπουλου, κυβερνήτη του περιπολικού σκάφους ΠΛΣ 602 στη Μυτιλήνη, που...

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ PLAN B ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! "ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ"! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ! ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!

Πολιτικός τεραστίου βεληνεκούς. Διαβάστε από το sofokleousin.gr/ και θα καταλάβετε:
Ένα εναλλακτικό σχέδιο για μια νέα συμφωνία με τα Σκόπια και άλλες...

ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΤΗΝ... ΕΣΦΑΞΕ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

60χρονος άνδρας είχε στήσει "καρτέρι" θανάτου στην πρώην κουνιάδα του

Μια 53χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή, νωρίς το πρωί, μαχαιρωμένη τρεις..

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΩΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΡΕΜΕΤΗΣ ΣΕ "ΣΑΜΠΑΓ-ΧΟΥΡΙ"!


Η απάντηση του Δήμου-Δημάρχου είναι η παρακάτω:

Μαρούσι, 08 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αμαρουσίου τιμά τους Έλληνες ήρωες και την ιστορία της...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΠΑΠ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ PERSONAL TRAINING ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Απαγορεύεται το personal training εντός του ανακαινισμένου Στίβου στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Επειδή τις τελευταίες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση των έργων...

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 24 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ! ΡΕΕΕ, ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΑΚΟΥΣ;;;

ρεπορτάζ από 
Νικος Βραχιολιδης
Από αυτή την μικρή δίοδο, πώς είναι δυνατόν να περάσει ο όγκος του νερού μιας δυνατής βροχής, όπως αυτής πέρυσι στην Μάνδρα; Έχει...

ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ "ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ"!!!

φωτό αρχείου

Είχαμε την πληροφορία από χτες το απόγευμα ότι σημειώθηκε ένοπλη...

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)! ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ! ΑΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ ΣΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στον 
http://www.eoellas.org/webradio/ Στην εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητή" έρχονται αποκαλύψεις: 1. Για το ξεπούλημα της εκκλησιαστικής περιουσίας που περνά στα χέρια των Γερμανών.
2. Για το φοινικέλαιο και κραμβέλαιο, δύο ύποτπα για καρδιοπάθειες συστατικά τα οποία έχουν κατακλύσει τις τροφές. 
3. Για το δηξμόσιο χρέος το οποίο πλέον καλπάζει ανεξέλεγκτο και οδηγούμαστε σε βέβαιη χρεωκοπία. 
Μαζί μας ο Θόδωρος Κατσανέβας, ο Νίκος Κατσαρός. Συντονιστείτε...
http://www.eoellas.org/webradio/ από τις 21.00-22.30

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟΥΣ: "ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΑ VOUCHER Ή ΘΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ"!

Ενώπιον ενός θρασύτατου Προέδρου του ΕΟΠΥΥ βρέθηκαν οι οπτικοί, μέλη του ΔΣ των Οπτικών Συλλόγων της Ελλάδος οι οποίοι...

Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΡΕΜΕΤΗ ΜΕΤΩΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΕ...ΣΑΜΠΑΓ-ΧΟΥΡΙ! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Μετονόμασε οδό του Αμαρουσίου σε Σαμπάγ - Χουρί ο άνθρωπος που φώναζε ότι «αγαπάμε την πατρίδα»

Με μια απαράδεκτη και προκλητική κίνηση ο δήμαρχος Αμαρουσίου...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ! ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗ Β.ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ!

Ο τουρκικός Στρατός προωθήθηκε με αιφνιδιαστική επιχείρηση τις τελευταίες ώρες στα προάστια της συριακής πόλης Μανπίτζ, στην βόρεια...

Η ΜΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ-ΤΣΙΠΡΑ! ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Στο Υπερταμείο και από εκεί στα ξένα αρπακτικά με επικεφαλής τους...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 7 ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ! "ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ"!

Βήμα-βήμα υλοποιείται η Συμφωνία των Πρεσπών σε Αθήνα και Σκόπια. Τη Δευτέρα το βράδυ το υπουργικό συμβούλιο της ΠΓΔΜ έδωσε το «πράσινο φως» στην πρόταση Ζάεφ για τις πρώτες αλλαγές του Συντάγματος και σήμερα διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον Νίκο Κοτζιά η...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΘ! ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ"! Η ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!!! BINTEO

Ακούστε τον πολιτικά καταγέλαστο, αλλά και προδότη Καμμένο να λέει στη ΔΕΘ ότι δεν υπάρχουν μεταβάστες στη Θεσσαλονίκη. Και δείτε σήμερα πώς πνίγεται η Θεσσαλονίκη! 


ΜΠΑΡΑΖ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! 10 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ! ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ!

Ρημάζουν τα σπίτια των κατοίκων Χολαργού-Παπάγου οι κακοποιοί. Μέρα-μεσημέρι χτες και γύρω από την περιοχή των οδών Αρκαδίου, Μενίππου, Τσαλδάρη κ.λ.π. έγιναν περί τις 10 διαρρήξεις σπιτιών. Επίσης....

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΡΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ

Καμία φύλαξη από τους Τούρκους - Κάνουν τα στραβά μάτια για να περνούν δεκάδες διακινητές – Γεμίζει η χώρα μας με χιλιάδες ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ!

       
 Συνεχίζονται τα δωρεάν προγράμματα διατροφής του ΔΟΠΑΠ
Τη γυμναστική τους μαζί με την υγιεινή διατροφή μπορούν να ...

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ: "ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΞΕΙΣ"!

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, κι ενώ η οικογένεια δηλώνει δικαιωμένη από την...

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ!!! ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΕΛ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

«ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ»
Σήμερα το πρωί με την ΥΑ  166167/Δ2/ 05-10-2018  εγκρίθηκε η κατά παρέκκλιση λειτουργία του τμήματος της Ανθρωπιστικής κατεύθυνσης του 2ου ΓΕΛ Χολαργού. 

Το 2ο ΓΕΛ Χολαργού κατάφερε και  κράτησε την Ανθρωπιστική του κατεύθυνση , δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία και σε άλλα 11 από τα 21 τμήματα κατεύθυνσης των ΓΕΛ της Β΄ Αθήνας, να κρατήσουν τα δικά...

ΜΠΗΚΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΑ HOT SPOTS(;)! ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Τo πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου, αρκετές ημέρες πριν από την αιματηρή σύρραξη Αφγανών και Σύρων στο hotspot της Μαλακάσας, ένα άλλο περιστατικό που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενεργοποίησε τα στελέχη των υπηρεσιών Ασφαλείας: στον καταυλισμό προσφύγων του Σκαραμαγκά, ένας νεαρός Ιρακινός έβγαλε από την τσάντα του ένα πιστόλι και σφαίρες δείχνοντάς τα σε άλλους...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ "ΦΑΚΕΛΑΚΗΣ" ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ!

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του καθηγητή, ο οποίος...

ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ! ΔΕΙΤΕ...

O Σταυρός τοποθετήθηκε πριν περίπου 1,5 μήνα από...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΚΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD: ΣΩΣΤΕ ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΖΩ...

«Θα τους τσακίσουµε, κι ας έχουν µαζί τους τούς Ρότσιλντ και τους Ροκφέλερ», έγραφε το 2013 ο Πάνος Καµµένος σε ένα από τα γνωστά...

ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ!

Δύο μοιραία λάθη «πρόδωσαν» το κατά τα άλλα απόλυτα οργανωμένο...