Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ"


BAKOGIANNI

Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!
Στην λίστα του ΣΔΟΕ με τους πολιτικούς που παρουσιάζουν «περίεργο πλουτισμό», βρίσκονται ηχηρά ονόματα της πολιτικής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Μέχρι στιγμής είναι γνωστά τα 24 από τα 32 ονόματα της λίστας και η διαρροή τους, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται με κυβερνητική εντολή!
Τα υπόλοιπα ανακοινώνονται από την εφημερίδα στην έκδοση της Κυριακής. Λίγο πριν την ανακοίνωση των νέων μέτρων, παρουσιάζουν λίστα με πρώην και νυν εκπρόσωπους του κοινοβουλίου και του ευρωκοινοβουλίου για ν' ασχολείται ο κόσμος και να ξεχάσει τα προβλήματα του.
Για την ιστορία στην λίστα υπάρχουν 16 ονόματα από τον χώρο της ΝΔ (!!!), 1 από το ΚΚΕ, 1 από το ΛΑΟΣ, 1 από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και 5 από το ΠΑΣΟΚ! Τα ονόματα είναι:
1. Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ – Επικρατείας)
2. Κώστας Δρούτσας (ΚΚΕ – Ευρωβουλευτής)
3. Κυριάκος Βελόπουλος (ΛΑΟΣ – Α' Θεσσαλονίκης)
4. Σπήλιος Λιβανός (ΝΔ – Αιτωλοακαρνανίας)
5. Γιάννης Ιωαννίδης (ΝΔ – Α' Θεσσαλονίκης)
6. Γιώργος Αλογοσκούφης (ΝΔ – Α' Αθηνών)
7. Θοδωρής Ρουσόπουλος (ΝΔ – Επικρατείας)
8. Παναγιώτης Μελάς (ΝΔ – Α' Πειραιά)
9. Φεβρωνία Πατριανάκου (ΝΔ – Λακωνίας)
10. Σήφης Βαλυράκης (ΠΑΣΟΚ – Χανίων)
11. Γιώργος Ορφανός (ΝΔ – Α' Θεσσαλονίκης)
12. Γιώργος Τριφωνίδης (ΝΔ – Πρέβεζας)
13. Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ – Α' Αθηνών)
14. Βίβιαν Μπούζαλη (ΝΔ – Καστοριάς)
15. Νίκος Σηφουνάκης (ΠΑΣΟΚ – Λέσβου)
16. Συλβάνα Ράπτη (ΠΑΣΟΚ – Ευρωβουλευτής)
17. Άκης Γεροντόπουλος (ΝΔ – Έβρου)
18. Ελίζα Βόζενμπεργκ (ΝΔ – Α' Αθηνών)
19. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη (ΝΔ – Α' Αθηνών)
20. Απόστολος Κράτσας (ΝΔ – Β' Αθηνών)
21. Ελένη Κουντουρά (Ανεξάρτητοι Έλληνες – Α' Αθηνών)
22. Δημήτρης Πιπεργιάς (ΠΑΣΟΚ – Εύβοιας)
23. Στέλιος Ματζαπετάκης (ΠΑΣΟΚ - Ηρακλείου)
24. Νίκος Κόρτσαρης (ΝΔ – Φλώρινας)
piazzadelpopolo.blogspot.gr

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!


Ieronymos-1

Ο ελληνικός λαός , αποκαμωμένος και εξαντλημένος από όλους όσους τον έφτασαν ως εδώ, φαίνεται να έχει χάσει από την ψυχή του την σπίθα που θα ανάψει την φλόγα της αντίστασης και της μάχης, για την εκδίωξη των κατακτητών του. Οι Γερμαναράδες έχουν βάλει γερά το πόδι τους με την αμέριστη, πρόθυμη βοήθεια των δωσιλόγων πολιτικών. Η κυβέρνηση Παπανδρέου με τα στελέχη της (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος κ.α.), ο τραπεζίτης Παπαδήμος και σήμερα ο αρχιψεύτης Σαμαράς με τους Βενιζέλο-Κουβέλη, μπήγουν μέρα με την μέρα τα βέλη της Μέρκελ στο στήθος κάθε Έλληνα. Ο λαός δεν είναι μόνο οργισμένος και αγανακτισμένος με τα πολιτικά σκύβαλα-προδότες του. Ο λαός έχει προσωπικές ενοχές γι' αυτούς που ψήφισε και τους έχει αναδείξει διαχειριστές της τύχης του! Επί τόσα χρόνια ψηφίζει τους ίδιους και τους ίδιους και πάλι στα ίδια ...πολιτικά σκατά πέφτει. Νιώθει συνυπεύθυνος.
Μέσα σε αυτή την λάσπη που υπάρχει γύρω του, ο Έλληνας νιώθει πως φταίει κι ο ίδιος που δεν μπορεί να απαλλαγεί από αυτή. Γι' αυτό παραμένει μέσα στην αδράνεια.
Αυτή την ώρα ο Αρχιεπίσκοπος οφείλει να βγει μπροστά. Να σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης και του αγώνα για την νέα ελληνική επανάσταση.
Μακαριώτατε, η Πατρίδα και η Ορθοδοξία κινδυνεύουν όσο ποτέ. Οι πολιτικοί πρόδωσαν την εμπιστοσύνη του λαού και οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Σήμερα, παραδίδουν τον τόπο στους εχθρούς και ξεπουλούν την δημόσια περιουσία στους τοκογλύφους της Μέρκελ. Η εισβολή που υφίσταται ο τόπος από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες έχει στόχο να ισλαμοποιήσει την χώρα μας. Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν να απελευθερωθούν από τους Μωαμεθανούς και σήμερα ο τόπος αυτός βιώνει μια δεύτερη κατάκτηση από το Ισλάμ.
Σήμερα όσο ποτέ, ο λαός που μοιάζει υπνωτισμένος, θέλει έναν ηγέτη. Πραγματικό ηγέτη, πατριώτη, ελληνορθόδοξο. Οφείλετε λοιπόν Μακαριώτατε να βγείτε μπροστά. Να θυμίσετε τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, τον Γρηγόριο Ε', τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο και τόσους άλλους ιεράρχες και ιερείς μας!
Το χρωστάτε στο γένος μας, στις επερχόμενες γενιές, στην πίστη μας. Δείτε τις εκκλησιές που κάθε Κυριακή βρίθουν από πλήθος κόσμου. Είναι σαν να σας το ζητάει ο κόσμος Μακαριώτατε. Καλό το φιλανθρωπικό έργο σας, αλλά δεν αρκεί πια. Το σχέδιο των εχθρών είναι τόσο μεγάλο, ώστε σύντομα θα στερέψουν και οι δυνάμεις σας. Οι εχθροί θέλουν την υποδούλωση και εξαφάνιση της Ορθοδοξίας μας.
Βγείτε μπροστά Αρχιεπίσκοπε και συνεγείρετε τα πλήθη!

ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΟΜΠΥ, ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ!


TROIKA-ELLINIKI

Σε ρόλο Άραμι (Σαμαράς), Πόρθο (Βενιζέλος) και Ντ'Αρτανιάν (Κουβέλης), βρίσκονται στο LOBBY του ευρώ και παίζουν άριστα τα παιχνίδια του Ρότσιλντ και της Μέρκελ για το ξεπούλημα και την ισλαμοποίηση της Ελλάδος! 
Ο Πρωθυπουργός κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι ευρίσκονται στο LOBBY της δραχμής, και ότι το λόμπι της δραχμής είναι ο εχθρός της Ελλάδος, ενώ αυτός βρίσκεται στο LOBBY των Βρυξελλών, στο LOBBY του Ευρώ, και στο LOBBY των μνημονίων. Ο Πρωθυπουργός ευρίσκεται στο LOBBY του ξεπουλήματος όσο-όσο των ασημικών της χώρας στους δανειστές τραπεζίτες των κατακτητών. Το LOBBY του Ευρώ, εξυπηρετεί τα τραπεζικά Σιωνιστικά οικονομικά συμφέροντα, γιαυτά φροντίζει ο κ. Σαμαράς.
Το ευρώ μας κατάστρεψε, και όχι η δραχμή. Στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. επικρατεί η αρχή «ο κλέψας του κλέψαντος», ή το «Μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Βλέπε συμπεριφορά της Γερμανίας έναντι των κρατών του νότου της ζώνης του ευρώ.
Γίναμε Γερμανικό προτεκτοράτο. Μας κυβερνά Γερμανός ανθύπατος, υπάλληλος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων του Ρότσιλντ.
Mας κυβερνά μια Γερμανική ύπατη αρμοστεία. Μας κυβερνούν οι τρείς σωματοφύλακες του Ρότσιλντ, Άραμις (Σαμαράς), Πόρθος (Βενιζέλος), και Νταρτανιάν (Κουβέλης).
Οι Αρχαίοι πρόγονοι έλεγαν, «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», οι σύγχρονοι Έλληνες σήμερα καταντήσαμε Κλαζομένιοι, αφού ανεχόμεθα Ούννους και Βάνδαλους, Γότθους & Βησιγότθους, να μας κυβερνούν, και όχι μόνο. Σήμερα υφιστάμεθα εισβολή του Ισλάμ στη χώρα μας, στη χώρα του πολιτισμού. Αφρικανοποιούν τη πατρίδα μας, και ουδείς συγκινείται. Είναι στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, η Ελλάδα να Αφρικανοποιηθεί, με Ισλαμισμό, οπότε αντίο Χριστιανισμός και Ορθοδοξία.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΚΛΗΡΙΚΟΣ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


MOUSOULMANOS-KAIEI

"Την επόμενη φορά θα ουρήσω επάνω της" είπε εν μέσω επευφημιών του φανατισμένου πλήθους ισλαμιστών. 
Έτσι υπερασπίζεται ο ισλαμοφασισμός το δίκαιο και την αλήθεια! Κατά τα άλλα ο πρόεδρος των μουσουλμάνων χαρακτήρισε "ρατσιστή" τον Έλληνα Πρωθυπουργό! 
Ο ισλαμισμός έρχεται με αυτό το πρόσωπο που βλέπετε. Με μίσος εναντίον των χριστιανών. Έρχονται ως κατακτητές-σφαγείς. Τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων που ξανασκλαβώνονται, ποιός θα τα υπαραπσιστεί; Γι' αυτό φωνάζουμε "Μακαριώτατε Ιερώνυμε, βγες μπροστά, η Πατρίδα και η θρησκεία μας κινδυνεύουν"!
ellinikoforum.blogspot.gr

Τ΄ ΑΚΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ; ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ!


Portogalia-diadiloseis

Έτοιμη να αναζητήσει εναλλακτικές λύσεις στα μέτρα λιτότητας που έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες έντονο κύμα διαμαρτυριών σε όλη τη χώρα είναι η κυβέρνηση της Πορτογαλίας.
"Το Συμβούλιο του Κράτους ενημερώθηκε για την πρόθεση της κυβέρνησης να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την τροποποίηση της κλίμακας των κοινωνικών εισφορών", επισημαίνεται στην ανακοίνωση της προεδρίας της κυβέρνησης, που εκδόθηκε μετά την οκτάωρη συνεδρίαση του Συμβουλίου, το οποίο αποτελούν πρώην πρόεδροι της χώρας και εξέχουσες προσωπικότητες.
Τα νέα μέτρα λιτότητας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο, τα οποία προβλέπουν για την επόμενη χρονιά μεγάλη αύξηση των κοινωνικών εισφορών των μισθωτών, με ταυτόχρονη μείωση των εργοδοτικών εισφορών προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις σε όλη την Πορτογαλία.
Μετά τις διαδηλώσεις του περασμένου Σαββάτου στην Λισσαβόνα και σε περίπου τριάντα πόλεις, χθες Παρασκευή χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από το προεδρικό μέγαρο που συνεδρίαζε το Συμβούλιο του Κράτους φωνάζοντας "Κλέφτες, κλέφτες".
Ο πορτογάλος πρόεδρος Ανιμπαλ Καβάκο Σίλβα, ανήσυχος από το εύρος των διαδηλώσεων συγκάλεσε το Συμβούλιο του Κράτους για να αναλύσει τα νέα μέτρα λιτότητας. Το Συμβούλιο ζήτησε από την κυβέρνηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσει την "κοινωνική συνοχή" και να προωθήσει "τον πολιτικό και κοινωνικό διάλογο".
Ο Κοέλιο θα ζητήσει την Δευτέρα, από τους κοινωνικούς του εταίρους τις προτάσεις τους για τις εναλλακτικές λύσεις των αυστηρών μέτρων λιτότητας.
makeleio.gr

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!



Πώς αναγκάστηκε να πάρει πίσω το ρουσφέτι από τα συνεχή δημοσιεύματά μας και τις αντιδράσεις του κόσμου!


του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ρουσφέτι πρώτου μεγέθους το σφράγισμα του ολοκαίνουργιου, ιδιόκτητου, υπερσύγχρονου κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Χολαργού! Ο κ. Στουρνάρας και οι επιτελείς του αποφάσισαν στο πυξ- λαξ να βάλουν λουκέτο στην ΔΟΥ Χολαργού και να την ενσωματώσουν στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής όπου το μίσθωμα στο παλαιό εκείνο κτίριο, είναι 25.000 ευρώ τον μήνα. Η σκανδαλώδης αυτή περίπτωση, έκανε  τον γύρο του διαδικτύου και έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις από την ώρα που διαπιστώθηκε ότι ιδιοκτήτης του ακινήτου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής είναι ο  Κώστας Παπαναγιώτου, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, φιλαράκι του κ. Στουρνάρα και κολλητός του Άκη Τσοχατζόπουλου!!!

Την ώρα που τα νέα επώδυνα και βάρβαρα οικονομικά μέτρα είναι προ των πυλών, με την φτωχοποίηση του κόσμου να λαμβάνει διαστάσεις επιδημίας, ο κ. Στουρνάρας δεν άκουσε ούτε τις εκκλήσεις συνεργατών του, ούτε τις συνεχείς επιστολές του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη και αποφάσισε να υποκύψει στη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. Αποφάσισε λοιπόν να ξηλώσει την ΔΟΥ Χολαργού από το ιδιόκτητο κτίριο 1300 τ.μ. μέτρων και να την στείλει στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής, όπου το μηνιαίο μίσθωμα προς τον κ. Παπαναγιώτου είναι 25.000 ευρώ!!! Για τους φίλους λεφτά υπάρχουν! Για τον λαό δεν υπάρχουν! Τα παίρνουμε από τον κοσμάκη για να τα δώσουμε στον φίλο μας!!!  Και στον επί σειρά ετών φίλο του Τσοχατζόπουλου!!!  

Σημειωτέον ότι κ. Παπαναγιώτου έχει εγκαταλείψει την πολιτική προ αρκετών ετών και έχει αναπτύξει ακμάζουσα επιχειρηματική δραστηριότητα στην αγορά ακινήτων, έχοντας τη χαρά να
συνδιαλέγεται με μία ιδιαίτερη επιτυχία με το δημόσιο,  ενδεικτική περίπτωση είναι αυτή της ΔOY Αγίας
Παρασκευής.

Η απόφαση του κ. Στουρνάρα να μετακομίσει την ΔOY Χολαργού και όχι της Αγίας Παρασκευής ήταν τόσο χυδαία προκλητική που ξέσπασε μέγας θόρυβος, που ειδικά το πρωινό της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, όταν και γνωστοποιήθηκε επισήμως η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, έγινε σεισμός στο διαδίκτυο! «Ο Υπουργός ευνοεί προκλητικά τον φίλο του Κ. Παπαναγιώτου, πετώντας την ΔΟΥ Χολαργού από ιδιόκτητο υπερσύγχρονο κτίριο 1300 τετραγωνικών», έλεγαν πολλά από τα δημοσιεύματα.

Ιδού ένα χαρακτηριστικό:

«Αυτοί είναι οι καραγκιόζηδες της πολιτικής μας. Οι...σωτήρες μας βεβαίως, που ξεσκίζουν τον λαό στους φόρους, κόβουν μισθούς και επιδόματα, αλλά που παράλληλα όταν έχουν μπροστά τους ένα υπερσύγχρονο κτίριο χωρίς νοίκι, αποφασίζουν να του βάλουν λουκέτο και να μεταφέρουν την ΔΟΥ Χοκαργού στο παλαιό κτίριο της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής,  όπου το μηνιαίο μίσθωμα φτάνει τις 25.000 ευρώ!!

Φωστήρες είναι ο Στουρνάρας και οι συνεργάτες του ή σκέτα στουρνάρια; Ακόμη και οι συνεχείς επιστολές του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού προς τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Η απόφαση είχε ληφθεί! "Η ΔΟΥ Χολαργού κλείνει και μεταφέρεται στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής"!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! Συνταξιούχε και μισθωτέ, θα σου κόψουν την σύνταξη και τον μισθό, για να τα δίνουν στον κο Παπαναγιώτου, τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και φίλο του Άκη Τσοχατζόπουλου στον οποίο (όπως λένε οι πληροφορίες), ανήκει το ακίνητο όπου στεγάζεται η ΔΟΥ της Αγίας Παρασκευής! Πλήρωνε συνταξιούχε και μισθωτέ από το υστέρημά σου, πλήρωνε και εισιτήρια σε λεωφορεία, για να πηγαίνεις στην ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής. Το κράτος αποφάσισε: "Για σένα λεφτά δεν υπάρχουν για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου της ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής υπάρχουν και μάλιστα πολλά"!
Κατά τα άλλα ο Στουρνάρας και οι λοιποί του υπουργείου Οικονομικών θα μας σώσουν! Και ζητούν από τους Έλληνες να βάλουμε πλάτη! ΝΑΙ κυρίες και κύριοι, βάλτε πλάτες στους ολετήρες του έθνους».
Η απόφαση του κ. Στουρνάρα για την μεταφορά και κλείσιμο 49 ΔΟΥ ήταν η παρακάτω και εκδόθηκε την 20η Σεπτεμβρίου:  

Θέμα: «Αναστολή λειτουργίας ορισμένων Δ.Ο.Υ. »
ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Έχοντας υπόψη:
1.-      Τις διατάξεις:
α) Του άρθρου 32 του Ν. 1828/1989 (Α΄2) «Αναμόρφωση της φορολογίας εισοδήματος και άλλες διατάξεις», όπως έχει αντικατασταθεί και συμπληρωθεί με την παρ. 3 του άρθρου 19 του Ν. 2443/1996 (Α΄265) «Τροποποίηση και συμπλήρωση του Τελωνειακού Κώδικα και άλλες διατάξεις» και της παρ. 12  του άρθρου 55 του Ν. 4002/2011 (A’ 180) «Τροποποίηση της συνταξιοδοτικής νομοθεσίας του δημοσίου – Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση – Θέματα αρμοδιότητας Υπουργείων Οικονομικών, Πολιτισμού και Τουρισμού και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης».
 β) του  εδ.  β΄ της παρ. 15 του άρθρου 55 του Ν. 4002/2011.
γ) της παρ. 2 του άρθρου 20 του Ν.2469/1997 (Α΄38) «Περιορισμός και βελτίωση της αποτελεσματικότητας των κρατικών δαπανών  και άλλες διατάξεις».
δ) της παρ. 10 του άρθρου 16 του Ν.2873/2000 (Α΄285) «Φορολογικές ελαφρύνσεις και απλουστεύσεις  και άλλες διατάξεις».
ε) Του Π.Δ. 185/2009 (Α 213) «Ανασύσταση του Υπουργείου Οικονομικών, συγχώνευση του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών με τα Υπουργεία Ανάπτυξης και Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και μετονομασία του σε «Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας», μετατροπή του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης σε Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης και υπαγωγή στο Υπουργείο Εσωτερικών της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής» και του Π.Δ. 189/2009 (Α΄ 221) «Καθορισμός και ανακατανομή αρμοδιοτήτων των Υπουργείων».
στ) Του Π.Δ. 551/1988 (Α΄259) «Οργανισμός Νομαρχιών (Οργάνωση Οικονομικών Υπηρεσιών)», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
ζ) Του Π.Δ. 16/1989 (Α’ 6) «Κανονισμός λειτουργίας Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών(Δ.Ο.Υ.) και Τοπικών Γραφείων και καθήκοντα υπαλλήλων αυτών», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
η) Του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα, ο οποίος κυρώθηκε  με το « άρθρο πρώτο» του Π.Δ. 63/2005 (Α΄98 ) «Κωδικοποίηση  της Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα κυβερνητικά όργανα»
2.- Την επείγουσα ανάγκη αύξησης της αποτελεσματικότητας και της μείωσης του λειτουργικού κόστους της φορολογικής διοίκησης, καθώς και της εξοικονόμησης στελεχιακού δυναμικού.
3.- Το γεγονός ότι από τις διατάξεις της παρούσας απόφασης προκαλείται δαπάνη ύψους περίπου 1.500.000 ευρώ, σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού, (ειδικών φορέων 23120 των Δ.Ο.Υ. και 23150 της Γ.Γ.Π.Σ. – ΚΑΕ  0829) η οποία ωστόσο θα αποσβεστεί μεσοπρόθεσμα από το όφελος που θα προκύψει από τη μείωση του κόστους λειτουργίας και τη βέλτιστη απόδοση των Υπηρεσιών, ως αποτέλεσμα της εφαρμογής της παρούσας Απόφασης.


ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ


1. α) Αναστέλλουμε, από την 1η Οκτωβρίου 2012,  τη λειτουργία των Δ.Ο.Υ. της στήλης Β’ του Πίνακα 1 και μεταφέρουμε την καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητά τους, στις Δ.Ο.Υ. της στήλης Γ’  αυτού,  ως εξής:

 
ΠΙΝΑΚΑΣ 1

ΣΤΗΛΗ Α’
ΣΤΗΛΗ Β’
ΣΤΗΛΗ Γ’


ΝΟΜΟΣ
Δ.Ο.Υ. [τάξη]
των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία
Δ.Ο.Υ.  ΥΠΟΔΟΧΗΣ [τάξη]
στις οποίες μεταφέρεται η καθ’ ύλην και κατά τόπον αρμοδιότητα

  1.  


ΑΤΤΙΚΗΣ
(άρθρα 12, 28, 92 και 324 του ΠΔ551/1988)
ΙΕ΄ Αθηνών  [Α]

Α΄(Α΄Β΄Γ΄) Αθηνών [Α]

  1.  
ΚΒ΄ Αθηνών [Α]

  1.  
ΙΘ΄ Αθηνών  [Α]
ΙΓ΄ Αθηνών   [Α]

  1.  
ΚΓ΄ Αθηνών  [Α]

  1.  
Ιλίου [Α]
Αγίων Αναργύρων [Α]

  1.  
Άνω Λιοσίων [Α]

  1.  
Χολαργού [Α]
Αγίας Παρασκευής [Α]

  1.  
Αργυρούπολης [Α]
Ηλιούπολης [Α]

  1.  
ΚΑ΄ Αθηνών [Α]
Ψυχικού [Α]

  1.  
Κορυδαλλού [Α]
Νίκαιας [Α]

  1.  
Κορωπίου [Α]
Παλλήνης [Α]

  1.  
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ                         (άρθρο 20 του ΠΔ 551/1988)
Ναυπάκτου [Α]
Μεσολογγίου [Α]

  1.  
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ                         (άρθρο 36 του ΠΔ 551/1988)
Κρανιδίου [Β]
Ναυπλίου [Α]

  1.  
ΑΡΚΑΔΙΑΣ                         (άρθρο 44 του ΠΔ 551/1988)
Μεγαλόπολης [Β]
Τρίπολης [Α]

  1.  
ΑΧΑΙΑΣ
(άρθρο 60 του ΠΔ 551/1988)
Β΄ Πατρών [Α]
Γ΄ Πατρών [Α]


  1.  
Κάτω Αχαΐας [Α]

  1.  
ΔΡΑΜΑΣ                            (άρθρο 84 του ΠΔ 551/1988)
Νευροκοπίου [Β]
Δράμας [Α]

  1.  
ΕΒΡΟΥ
(άρθρο 108 του ΠΔ 551/1988)
Σουφλίου [Β]
Αλεξανδρούπολης [Α]

  1.  

ΕΥΒΟΙΑΣ                               (άρθρο 116 του ΠΔ 551/1988)
Λίμνης [Β]
Χαλκίδας [Α]





Τελικά, μετά τον θόρυβο που ξέσπασε σε βάρος του κ. Στουρνάρα, με διευκρινιστική του ανακοίνωση αργά το μεσημέρι της Παρασκευής, πήρε πίσω οριστικά την αρχική του απόφαση. Έτσι η ΔΟΥ Χολαργού παραμένει στις εγκαταστάσεις της και μετακομίσει η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής στο κτίριο της ΔΟΥ Χολαργού. 
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, makeleio.gr

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ"



Χαμός πριν από λίγο στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αποκάλυψε το περιεχόμενο τηλεφωνήματος που έκανε στον υπασπιστή του αρχηγού της Αστυνομίας, Οι ατάκες ήταν απίστευτες με τον κ.Παππά να προειδοποιεί ότι αν βουλευτής της Χρυσής Αυγής πάθει κακό θα γίνει της κακομοίρας.
"Πρέπει να σας ενημερώσω ότι μετά την απόφαση του Υπουργού να "αφαιρέσει" τους αστυνομικούς από τους βουλευτές μας μίλησα με τον.... υπασπιστή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ. Του είπα ότι αν πάθει κακό κάποιος από εμάς θα γίνει της π...Αν γίνει το παραμικρό θα μας κάνετε κυβέρνηση. Και μαζεύτε τους ρουφιάνους σας της ΕΥΠ που μας παρακολουθούν. μας την σπάνε οι φάτσες τους.
Δεν έχουμε τίποτα με τους άνδρες της ΕΛΑΣ αλλά ο Δένδιας ξεκίνησε την ιστορία" ήταν αυτά που περιέγραψε ο κ.Παππάς κάνοντας  τους εκπροσώπους των υπολοίπων κομμάτων να "παγώνουν".
ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! Η ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΙΣΛΑΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ!


islamistes
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ...

Το παρακάτω βίντεο αποτυπώνει μια πραγματικότητα που είναι δίπλα μας, ήδη την ζούμε. Ο δημοσιογράφος του καναπέ Λυριτζής μπορεί να διακωμώδησε το ρεπορτάζ που κάνανμε μέσα σε ένα από τα 100 και πλέον τζαιά που υπάρχουν στην πρωτεύουσα Αθήνα. Σε λίγο διάστημα τα τζαμιά θα πολλαπλασιαστούν και η απίτηση για μουσουλμανικό τέμενος στην καρδιά της Αθήνας θα γίνει θηλειά στον λαιμό της Ελλάδος. Οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα είναι γύρω στο 1,5 εκατομμύρια! Ο πολυπολιτισμός που θα εξαφανίσει τους Έλληνες είναι εδώ!!!


Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ "ΣΦΑΓΕΙΟ" ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΓΚΕΤΟ

dendias
ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ!
ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Οι δηλώσεις του Διευθυντού του Αστυνομικού τμήματος Ομονοίας Βασίλη Ρόκκου προς το Makeleio.gr, τον οδηγούν στο ...σφαγείο της ΕΔΕ! Θέλουν να τον καρατομήσουν γιατί είπε την αλήθεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και αγωνίζονται οι αστυνομικοί! Έτσι, δεν φτάνει που οι ένστολοι δοκιμάζονται σκληρά με μισθούς πείνας, ο Βασίλης Ρόκκος που τόλμησε να περιγράψει την πραγματικότητα, κινδυνεύει να τεθεί σε διαθεσιμότητα, μετά την ΕΔΕ που διετάχθη, προφανώς με εντολή του υπουργού κ. Δένδια! Το αστυνομικό τμήμα Συντάγματος έχει αναλάβει την διεξαγωγή της ΕΔΕ μετά από εντολή του Διευθυντή της Αστυνομίας Αθηνών, ταξίαρχου Μιχερίνα. Ο κ. Ρόκκος έχει ήδη τυλιχτεί σε μερικές κόλλες χαρτί επειδή τόλμησε να κάνει την παρακάτω δήλωση προς την εφημερίδα μας, χωρίς να πάρει άδεια από την προϊσταμένη του αρχή: «Για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι μειώσεις στους μισθούς των αστυνομικών. Εάν το αστυνομικό όργανο δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, το ενοίκιο ή το γραμμάτιο του αυτοκινήτου του, και με μειωμένο μισθό, θα σκέφτεται μονίμως αυτά και δεν θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του στην υπηρεσία του! Αναφορικά με το έργο που επιτελούμε στο Αστυνομικό τμήμα, μπορούμε να πούμε ότι σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι. Πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις υποδομές που μας διαθέτει η Πολιτεία. Δεν υπάρχει δηλαδή η κατάλληλη υποδομή. Συλλάβαμε τους ναρκομανείς. Ωραία. Πού θα τους πάμε; Τι πρόγραμμα υπάρχει για την απεξάρτησή τους; Όλα είναι μια αλυσίδα και δεν είναι θέμα μόνο της Αστυνομίας. Η πορνεία έχει πλέον καταστεί πταισματική παράβαση. Όπως όταν δίνουμε μία κλήση για οδική παράβαση. Ο ρόλος μας, περιορίζεται στον έλεγχο των στοιχείων των ιερόδουλων, εάν είναι δηλωμένες και εάν έχουν άδεια μόνιμης παραμονής. Αναφορικά με το εάν είναι οροθετικές, εφόσον υπάρχει και συνεργείο του ΚΕΛΠΝΟ, ναι, τις ελέγχουμε και γι' αυτό. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κύριε Βραχιολίδη».
Την αλήθεια είπε ο αστυνομικός διευθυντής! Έτσι κύρε Δένδια; Και γι' αυτές τις δηλώσεις θέλετε να του πάρετε το ...κεφάλι; Εμείς το δηλώνουμε: εάν πειράξετε έστω και μία τρίχα από την κεφαλή του Βασίλη Ρόκκου, θα έχετε να κάνετε μαζί μας. Καταντήσατε τους ένστολους ψυχικά ράκη με τους μισθούς πείνας που τους δίνετε, τους εξαθλιώνετε, θέλετε να τους επιβάλλετε και ...την σιωπή των αμνών; Θέλετε και το κεφάλι τους επί πίνακι εάν ανοίξουν το στόμα τους και πουν αλήθειες; Όχι κύριε Δένδια. Δεν θα περάσει! Να βάλετε στο αρχείο την υπόθεση και να αφήσετε τον Αστυνομικό Διευθυντή να κάνει την δουλειά του. Το έργο του, έργο αυταπάρνησης και αυτοθυσίας, φαίνεται τα 7 χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας. Έχει επιτελέσει έργο σημαντικό παρά το ότι η πολιτική ηγεσία κόβει τα πόδια στον ίδιο και σε όλους τους ένστολους!
Το ρεπορτάζ μας «Η Ομόνοια που δεν επισκέφτηκαν οι κ.κ. Σαμαράς-Δένδιας»κατέγραφε με μελανά χρώματα τις συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο υποτίθεται ότι επιθεώρησε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον αρμόδιο υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια. Τη διακίνηση ναρκωτικών δίχως τέλος, την εγκληματικότητα, την πορνεία, καλούνται να αναχαιτίσουν τα αστυνομικά όργανα, με τους πενιχρούς μισθούς των 480 ευρώ. Διακινδυνεύουν τη ζωή τους, την ίδια ώρα που τους κυνηγούν τα χρέη! Την εξαθλίωση αυτή, ο Έλληνας Πρωθυπουργός την θεωρεί ...αναγκαία, όπως δήλωσε ο ίδιος στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεση Θεσσαλονίκης! Ο κ. Σαμαράς μπορεί να θεωρεί αναγκαία και την...αυτοκτονία των Ελλήνων προκειμένου να κάνει το χατίρι της Μέρκελ. Ίσως να προτιμά τον κ. Ρόκκο να αυτοκτονήσει παρά να μιλήσει! Όχι όμως κύριε Δένδια, όχι κύριε Σαμαρά, δεν θα σας κάνουμε το χατίρι, δεν θα επιτρέψουμε το ρεπορτάζ μας και τα όσα είπε ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος Ομονοίας να γίνουν αιτία να επικρατήσει ο πολιτικός αμοραλισμός!
Αναδημοσιεύουμε μερικά αποσπάσματα από το ρεπορτάζ μας, μπας και καταλάβετε ότι αυτά αποτελούν δικό σας καθρέφτη και καμία ευθύνη δεν έχουν οι ένστολοι τους οποίους στοχοποιείτε!
steki1-makel1
«Την περιβόητη επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια, τα Μ.Μ.Ε. την κάλυψαν ως εξής: «Ο πρωθυπουργός περπάτησε στην πλατεία και στα στενά της περιοχής». Δείτε λοιπόν τι επικρατεί γύρω από την Ομόνοια και τα στενά της περιοχής. Η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών στο φόρτε της. Ο νεαρός, έχει ανασηκώσει το πόδι του και με την σύριγγα στο χέρι, ψάχνει να βρει σημείο για να ρίξει την ηρωίνη στις φλέβες του. Η φίλη του δίπλα, απλά παρακολουθεί. Η κατάσταση αυτή επικρατεί καθ' όλη την διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Από τις καθέτους προς την Βερανζέρου και Σωκράτους οδούς, ακόμη όμως και στους κεντρικούς δρόμους, γίνεται εμπόριο και χρήση ναρκωτικών. Η Αθήνα του 2012! Η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!»
«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΜΠΑΡ=ΠΟΡΝΕΙΑ!
makel4
Η περιοχή έχει βουίξει από τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και επαγγελματιών, για την καλπάζουσα και αδήλωτη πορνεία!. Όπως μας λένε, το παλαιό αστυνομικό τμήμα της οδού Σωκράτους, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο όπου γίνεται διακίνηση πορνείας. Τα ίδια επισημαίνουν για άλλα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή, σε μια περίμετρο 150-200 μ. τα οποία φιλοξενούν για λίγα λεπτά της ώρας, ιερόδουλες με τους πελάτες τους. Αυτό επαναλαμβάνεται δεκάδες ή εκατοντάδες φορές ημερησίως. «Και καλά», λένε οι κάτοικοι, «οι επιχειρήσεις μπορεί να επέλεξαν να φέρνουν ιερόδουλες για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Κόβουν όμως αποδείξεις για τα 5-10 λεπτά παραμονής του πελάτη στο δωμάτιο; Το ΣΔΟΕ τι κάνει; Έχει έρθει ποτέ να ελέγξει όλες αυτές τις επιχειρήσεις ή χάνει εκατομμύρια ευρώ;». Οι κάτοικοι εκφράζουν την βεβαιότητα ότι συμβαίνει το δεύτερο.
Στην φωτογραφία, βλέπουμε ένα μπαρ, το οποίο είναι γεμάτο από αλλοδαπές ιερόδουλες. Ο πελάτης μπαίνει στο μπαρ, διαλέγει την κοπέλα της αρεσκείας του και βγαίνοντας, εισέρχεται με την ιερόδουλη στην διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου, ώστε να ολοκληρώσει την γνωριμία τους, σε ένα από τα δωμάτιά του!»
makeleio.gr

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ: ΛΥΡΙΤΖΗΣ- ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ!



"ΣΙΓΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!
Διαβάζουν τις εφημερίδες από το στούντιο του ΣΚΑΪ, καλούν από τον...καναπέ, τους διαφόρους καλεσμένους και έτσι κάνουν το ρεπορτάζ τους! Ανάθεμα αν έχουν βγει ποτέ στο δρόμο να κάνουν ρεπορτάζ! Ξέρουν όμως και κρίνουν τα πάντα οι μεγαλο-δημοσιογράφοι και αστέρες της ΤV Λυριτζής και Οικονόμου!  Ξέρουν οι άνθρωποι πότε να βγάζουν σκάρτο ένα ρεπορτάζ. Τι σημασία έχει αν δεν έχουν μπει ποτέ τους σε τζαμί στο κέντρο της Αθήνας; Λυριτζής και Οικονόμου είναι αυτοί! Σκέτη αυθεντία!!!
Ο Λυριτζής απεφάνθη: «Σιγά το ρεπορτάζ. Αύριο θα μας πουν ότι πήγαν σε Ορθόδοξη Εκκλησία και έβγαλαν φωτογραφίες»!!!
Για τον τεράστιο δημοσιογράφο Λυριτζή, το να μπαίνει σε τζαμί στην Αθήνα και να φωτογραφίζει τους προσκυνητές μουσουλμάνους, είναι το ίδιο πράγμα με το να μπαίνει σε ορθόδοξο ιερό ναό και να φωτογραφίζει τους χριστιανούς και τον ιερέα. Σαν να τρώει παγωτό δηλαδή!
Σιγά το ρεπορτάζ κύριε Λυριτζή, έ; Τόσα ξέρεις τόσα λες, από ρεπορτάζ. Βλέπεις κάθε μέρα τέτοιες φωτογραφίες από το κέντρο της Αθήνας; Έχεις ξαναδεί ρεπορτάζ με προσευχόμενους μουσουλμάνους σε τζαμί της πρωτεύουσας; Το βλέπεις κάθε μέρα; Εκτός και αν είσαι τόσο προχωρημένος και βλέπεις πέρα από την εποχή σου. Όταν σε μερικά χρόνια, τα τζαμιά στην Αθήνα θα είναι ίσα ίσως και περισσότερα από τις ορθόδοξες εκκλησιές μας! Γάτος είσαι!
makeleio.gr

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΘΗΛΕΙΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ! «ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ», Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ!


troika2

Οι τσαρλατάνοι και κομπογιαννίτες της τρόικας κάνουν καλά την δουλειά τους.
Σφίγγουν και άλλο την θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων μέχρι να σκοτώσουν ακόμη περισσότερους. Τώρα εφηύραν «Κεφαλικό» έκτακτο φόρο σε 1.500.000 φορολογούμενους που εκμισθώνουν ακίνητα!!! Κανονικό πήδημα από χαράτσια. Όσοι δεν έχουν μπορούν να πηδήξουν από το μπαλκόνι ή να κρεμαστούν από σκοινί. Όσοι πάλι δεν θέλουν να αυτοκτονήσουν θα πάνε αλυσοδεμένοι στην φυλακή εκτός και αν φύγουν εκτός Ελλάδος και αδειάσουν την γωνία στα αφεντικά της τρόικας!
Το χαράτσι θα ξεκινά από τα 150 ευρώ και θα κλιμακώνεται ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος από ενοίκια και φορολόγηση από το πρώτο ευρώ των ελευθέρων επαγγελματιών με συντελεστή 20%-30% περιλαμβάνει το φορολογικό πακέτο ύψους 2 δισ. ευρώ που ετοιμάζει το οικονομικό επιτελείο κατ' εντολή της τρόικας.
Και όποιον πάρει ο χάρος!
Α, δεν τελειώσαμε, είπε η τρόικα. .
«Το πακέτο των 11,8 δισ. ευρώ πρέπει να συμπληρωθεί με επιπλέον 2 δισ. ευρώ από τη φορολογία για να διορθωθούν οι αποκλίσεις στο φετινό προϋπολογισμό»!
Το ξέσκισμα δεν έχει τέλος!
«ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ» λένε οι της τρόικας! Ο Σαμαράς όμως, σαν γύφτικο σκεπάρνι δήλωσε «Θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας. Θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι συνομιλητές σας και να παραμείνουμε πάση θυσία στο ευρώ».
makeileio.gr

ΕΦΕΣΗ ΑΣΚΗΣΕ Ο Δ. ΡΕΛΛΟΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ


ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΥΤΗ ΔΙΚΑΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ

RELLOS
Απρόκλητη θεώρησε το Ελληνικό Δικαστήριο την επίθεση του ακτιβιστή Δημήτρη Ρέλλου κατά του εκπρόσωπου του ΔΝΤ, Πωλ Τόμσεν. Από ότι φαίνεται, οι μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, η διαπόμπευση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο και άλλα πολλά που περνάει η χώρα μας και ο Ελληνικός λαός τον τελευταίο καιρό, δεν αποτελούν λόγο για έναν Έλληνα πολίτη να διαμαρτυρηθεί (με έναν ίσως πιο ιδιαίτερο τρόπο) αλλά ούτε και να αγανακτήσει! Ο Δημήτρης Ρέλλος δικάστηκε χωρίς κανένα ελαφρυντικό από την Ελληνική Δικαιοσύνη και παρόλο που ο δικηγόρος του Φώτης Μήτσης ζήτησε την κλήτευση του Τόμσεν προκειμένου να πει στο δικαστήριο εάν πράγματι προσβλήθηκε από την πράξη του συνταξιούχου καρκινοπαθή, εκείνο αρνήθηκε κατηγορηματικά!
«Να καλέσουμε τον κύριο Τόμσεν στο δικαστήριο να μας πει αν πραγματικά πιστεύει ότι ΔΕΝ έχει προκαλέσει τον Ελληνικό λαό» είπε ο δικηγόρος στο δικαστήριο προσπαθώντας να μεταπείσει την απόφαση – μαχαίρι του εισαγγελέα! «Έστω να έρθουν οι αστυνομικοί – μάρτυρες να μας πουν πως έγινε το συμβάν»! Ούτε αστυνομικοί ούτε το «θύμα» ο Τόμσεν δεν δέχτηκε το δικαστήριο να εμφανιστούν! Φαίνεται πως δεν έκρινε απαραίτητη την παρουσία τους αλλά ούτε και προκλητική την συμπεριφορά του εκπροσώπου του ΔΝΤ.
«Να μας πει ο κύριος Τόμσεν εάν προσβλήθηκε από την κίνηση του πελάτη μου» συνέχισε να λέει ο δικηγόρος Φ. Μήτσης. «Εδώ και δύο χρόνια είναι το κύριο πρόσωπο που δέχεται κριτικές και προκαλεί. Εχθές παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον κ. Στουρνάρα γιατί πάλι θεωρήθηκαν προκλητικά τα λόγια του. Και δεν δέχεστε ούτε καν την κλήτευσή του;. Είναι αναγκαία η παρουσία του για να μας πει εάν αυτά που κάνει πιστεύει ότι δεν προκαλούν τον Ελληνικό λαό»!
Η ένταση κορυφώθηκε στην δικαστική αίθουσα με τον Δ. Ρέλλο να φεύγει αγανακτισμένος για την άδικη απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης! «Μου έκοψαν τα φάρμακα, είμαι καρκινοπαθής, έκανα παράπονα, έστειλα επιστολές και δεν πήρα ποτέ απάντηση! Αγανάκτησα! Αυγά πέταξα, δεν έκανα φόνο» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του!
Και η κύρια ερώτηση του δικηγόρου προς την έδρα ήταν: «Ποιος είναι ο Τόμσεν τελικά για να μην έρθει στο δικαστήριο»; Απάντηση δεν δόθηκε. Μόνο μια ποινή 4 μηνών με τριετή αναστολή! Λίγα λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Ρέλλος εμφανώς ταλαιπωρημένος μετά από 12 ολόκληρες ώρες αναμονής, αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. «Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να απαλλάξουμε την Ελληνική κοινωνία από την Τρόικα» ήταν τα λόγια του που δεν συγκίνησαν ούτε τον δικαστή αλλά ούτε και τον εισαγγελέα.
makeleio.gr