Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ, ΕΒΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ! ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Θύμα άγριου προπηλακισμού έπεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος παρευρέθηκε νωρίτερα στις εκδηλώσεις μνήμης της...

19 ΜΑΪΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ! ΑΦΙΕΡΩΜΑ.

Πριν από τον όρο «Γενοκτονία» υπήρχε ο όρος «Εγκλήματα κατά της ....

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ-ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΥΚ!

Ελεύθεροι Κουκλατζής-Μητρετώδης με διπλωματικό τρικ

Ελεύθεροι Κουκλατζής-Μητρετώδης με διπλωματικό τρικ
Σε έναν καταλυτικό νομικό ελιγμό για την απελευθέρωσή των δύο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!

19 Μαΐου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Δήλωση της Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, κ. Ραχήλ Μακρή για την ονομασία των Σκοπίων.

Ραχήλ Μακρή: «Η ιδέα για την Μακεδονία του Ίλιντεν, είναι πρόταση της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»

Η ιδέα για την ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία του Ίλιντεν, είναι...

ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΓΥΝΑΙΚΕΣ”! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΓΥΝΑΙΚΕΣ”…
Εικονικοί γάμοι με λαθρομετανάστες;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – Αρθρογράφος 
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Η απελευθέρωση του Έθνους μας από την εθνική παλιγγενεσία των...

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ!

Αγαπητοί Γείτονες,

Με την παρούσα, υποβάλλω...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΣΦΑΚΙΑ! ΣΚΑΦΟΣ "ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ" ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ! ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΕΙΚΟΝΕΣ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΑΣ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ"!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από την επίσκεψή του στο προεδρικό μέγαρο και την ενημέρωση που έκανε στον Προκόπη Παυλόπουλο. Φιλοφρονήσεις και βλακείες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον Αλέξη Τσίπρα. "Ευχαριστώ  πολύ του είπε" και ότι "πρέπει να υπάρχει ομοφωνία των κομμάτων στα εθνικά μας θέματα"! Ούτε λόγος για το προδοτικό χάρισμα της Μακεδονίας στα Σκόπια! 
Δείτε το βίντεο:

17ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ ΜΕ 10 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Σε εξέλιξη το περιστατικό στο λύκειο Σάντα Φε. Αποκλεισμένη παραμένει...

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό: Ο Τσίπρας ενημερώνει εκτάκτως τους...

ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΟΠΛΟ, ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟ!

Πανικός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στα Δικαστήρια Γυθείου, όταν ο εναγόμενος υπόθεσης έβγαλε όπλο μέσα στην αίθουσα.

Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ flynews.gr, ο μηνυτής, προσήλθε στο...

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Αυτή είναι η νέα και μοναδική αυτή την στιγμή, γραμμή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, των 400.000 volt, της Πελοποννήσου. Συνδέει το λιγνιτικό εργοστάσιο της Μεγαλόπολης με την Πάτρα!
Το εργοστάσιο αυτό είναι που θέλουν να το χαρίσουν σε ιδιώτη! Σε λίγο...

ΤΙΓΚΑΣ: ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Η 12ΜΗΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

17 Μαΐου 2018

Δελτίο Τύπου                                        
Κώστας Τίγκας: Να θεσμοθετήσουμε τη 12μηνη λειτουργία του πρωτοποριακού θεσμού του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στο Δήμο Παπάγου - Χολαργό.

Στο ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε είναι απαραίτητο η Δημοτική Αρχή να αποδεικνύει με πράξεις το...

ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Μία 14χρονη μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια σχολικής...

ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

Παίζει με την φωτιά ο Ερντογάν. Οι κινήσεις του είναι άκρως επιθετικές....

ΕΓΚΛΗΜΑ! 114 ΜΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ 7.356 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Σε απάντηση της υπ΄αριθμ. 4989/05-04-2018 Ερώτησης του βουλευτή...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΘΕΣΠΙΣΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ "ΜΠΑΦΟ" ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΟΜΒΟΪ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΛΟΜΒΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Μία πολύ σημαντική αποκάλυψη είχαμε χτες από το "Εκρητικό Δελτίο" του Αντώνη Μυλωνάκη. Το εμπόριο (φαρμακευτικής) κάνναβης θα γίνεται επισήμως από...

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΤΙ 1967 ΤΙ 2018"! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣτΕ!

Η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και...

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΓΙΑ ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ!

Για ανεπίτρεπτη θεσμική εκτροπή κατηγορούν τον υπουργό Δικαιοσύνης οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, σε συνέχεια της ...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Ο ΖΑΕΦ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ! ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! BINTEO!

Σας παρακαλούμε δείτε το βίντεο με πρόσφατες δηλώσεις του Ζάεφ ο οποίος δήλωσε ότι η αλλαγή του Συντάγματός τους δεν αποτελεί εγγύηση, διότι και να το αλλάξουν, θα έρθει κάποια στιγμή που θα...

ΣΟΚ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΑ 56 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ! Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός. Απεβίωσε ο αναισθησιολόγος Γρηγόρης Κονταξής. Ήταν κάτοικος Χολαργού, ο οποίος είχε κατέβει ως υποψήφιος...

ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!!!

το τετ-α-τετ των δύο πρωθυπουργών διήρκεσε μία ώρα.

Προδότης με πατέντα που έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή για να κάνει...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ! ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: "ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"! ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ!

Μια απίστευτη ατάκα ξεστόμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης...

ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΣΚΑ: "ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ"! ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ
Αν μπούνε σπίτι σου ληστές
κι είχες τις πόρτες σου κλειστές
μη φοβηθείς
ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ...

κι άμα σε ψάχνουν δικαστές....

ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΕ: "ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΕΕ-ΙΣΡΑΗΛ. ΖΗΤΑΤΕ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΟΠΛΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ..."

Ερώτηση Νίκου Χουντή στην Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, κ. Μογκερίνι:

Ζητάτε «μέγιστη αυτοσυγκράτηση» από το κράτος που δολοφονεί ...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ: "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ! ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΩΣ...ΣΚΟΠΙΑΝΗ! ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΕΙΚΟΝΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

του Κωστή Αλεξίου*
 Την ώρα που η αφελής ελληνική Κυβέρνηση συζητά για λύσεις ντροπής ...

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.00)! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ-ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣτΕ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!

Συντονιστείτε στον 
http://www.eoellas.org/webradio/. Στις 21.00 βγαίνουμε στον αέρα και λέμε πολλά με τους καλεσμένους μας. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης θα μας πει για τους

λαθρομετανάστες που διαρκώς εισβάλλουν στα νησιά μας. Ο π. εισαγγελέας Ιωάννης
Σακκάς για την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που έβγαλε λάδι τον Κατρούγκαλο και τον νόμο που σφάζει του;ς συνταξιούχους. Θα μας πει για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του ΣτΕ, ενώ θα έχουμε κοντά μας και τον φοροτεχνικό κ. Μανούσο Ντουκάκη να μας μιλήσει για τη νέα μεγάλη σφαγή των συνταξιούχων. 


Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! "ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ" ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωταγωνιστής σε νέο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ βίντεο της... σειράς «Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη».

Ο πρωθυπουργός της ξεφτίλας, της εθνικής ταπείνωσης, ο...

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΘΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΣΤΟΥΣ 62 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ - ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ 8 ΜΗΝΩΝ
Σφαγή χωρίς τέλος εκτυλίσσεται στη Λωρίδα της Γάζας καθώς...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ! «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!» – ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΓΙΝΕ και ΑΥΤΟ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ του..

"ΒΟΜΒΑ"! ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ! ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης 8Προτάσεις Χάρης Κουγιουμτζόπουλος παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος, αλλά και από επικεφαλής της παράταξης που ίδρυσε ο ίδιος. Εγκαταλείπει απογοητευμένος τα δημοτικά πράγματα στον Χολαργό-Παπάγου. Θεωρεί ότι η τ. Αυτοδιοίκηση στις περιοχές Χολαργού-Παπάγου...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ!

Δείτε το Μέλλον της χώρας με τον Τσίπρα, τον αριστερό, στην ηγεσία για πάνω από 30 χρόνια. 
Ορτέγκα: το έπαιζε "αριστερός", άλλοτε επικεφαλής των ανταρτών...

ΑΘΡΟΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ "ΧΑΛΒΑ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;

Ο Τσίπρας δεν εγκαταλείπει την πολιτική σκηνή εύκολα. Διορίζει στρατιές και μάλιστα Ν. Δημοκράτες, αλλά και Πασοκτζήδες προκειμένου να...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ 20ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ!

Δάκρυα στα Καμένα Βούρλα στη Φθιώτιδα για τον θάνατο του 20χρονου φοιτητή, που βρέθηκε νεκρός στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Ο αδικοχαμένος νεαρός, γιος πολύτεκνης οικογένειας με γονείς...

Ο ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ "ΜΙΛΗΣΕ": ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ!

Επιβεβαιώνεται η αρχική εκτίμηση για τη συντριβή του Mirage 2000 και...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗΛΙΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ"! ΒΙΝΤΕΟ!

Μας το επεσήμαναν αναγνώστες μας και μας είπαν ότι δεν πρέπει να το κάνουμε...γαργάρα αλλά πρέπει να το αναδείξουμε. Είμαστε συνάδελφοι...

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΔΙΝΟΥΝ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΕ 2.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 100 ΣΤΡΕΜΑΤΑ...;;; ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ...

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ...ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

τίτλος: δικός μας, ρεπορτάζ: in.gr
Νέα σύγκρουση μεταξύ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Βερολίνου...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΓΗΜΑ!

από
ο Κούλης Μητσοτάκης, δένει τα κορδόνια των παπουτσιών του, πατώντας ένα κάγκελο, μπροστά σε στρατιωτικό άγημα που στέκεται προσοχή. Δεν έχει τέλος η τραγωδία...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΟΥ Ή ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΗΔΕΙΑ ΣΟΥ; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ! ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ!

Μέσα σε όλα όσα εκχωρεί αθέλητα λόγω ιδεοληψίας ή ανικανότητας ή σκόπιμα η κυβέρνηση, το όνομα της Μακεδονίας, την εθνική κυριαρχία..

ΤΡΑΝΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΓΚΕΫ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

Μπορεί να εμφανίζονται ως Drag queens, αλλά δεν απολείπει η σημειολογία που παραπέμπει σε όσα έρχονται με την ψήφιση του νέου...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΥΣ 59 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Αντιμέτωπο με διεθνή κατακραυγή βρίσκεται το Ισραήλ μετά το λουτρό αίματος στη Γάζα, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη μεταφορά της...

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ (21.00-22.00) ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG. 1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! 2. ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 2. Η ΝΕΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ!

Συντνιστείτε στην αυριανή εκπομπή μας εδώ στον http://www.eoellas.org/webradio/
Έχουμε πολλά να σας αποκαλύψουμε. Για την μέγιστη προδοσία που έρχεται με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, χωρίς να λ'άβει η χώρα μας την παραμικρή εγγύηση. κατεβάζει τα βρακιά της για να ενταχτούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χαρίζοντας παράλληλα το όνομα της Μακεδονίας μας. 
Μαζί μας και ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος έχειν γίνει ανταποκριτής σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, λόγω της έκρηξης του μεταναστευτικού στα νησιά μας. Υπεύθυνος του site lesvosnews.gr, ο Γιάννης Συνάνης έχει να μας πει πολλά για όσα γίνονται στα νησιά μας, πόσο έχουν καταστραφεί και πόσο κινδυνεύουν! 
Μαζί μας θα είναι και ο γνωστός φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης, να μας πει για τη νέα απίστευτη σφαγή που έρχεται στις συντάξεις. Γενοκτονία κανονική./ Συντονιστείτε εδώ http://www.eoellas.org/webradio/ την Τετάρτη από τις 21.00-22.00