Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΔΑΟΧ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Το δημοσίευμά μας ότι ο δήμος Αγίας Παρασκευής έχει γίνει μπάχαλο, επιβεβαιώνεται από το παρακάτω δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το γραφείο του Δημάρχου κ. Ζορμπά και απαντά σε δηλώσεις του π. Προέδρου ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π. (πρώην ΔΗΠΕΑΠ) κ. Ματζανά σε άλλη τοπική εφημερίδα! Ο Δήμαρχος καλεί τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή να προβεί σε πλήρη έλεγχο των πεπραγμένων του Νομικού Προσώπου. 
Η συνέπεια αυτού θα βαρύνει και τους προμηθευτές  οι οποίοι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από την εποχή που μεσουρανούσε ο Γιαννακόπουλος!
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση για κακόβουλες δηλώσεις  του π. Προέδρου της ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π κ. Χρ. Μαντζανά 
στην εφημερίδα Σχολιαστής αρ. 114.


Σχετικά με δηλώσεις  του π. Προέδρου της ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π κ. Χρ. Μαντζανά στην εφημερίδα Σχολιαστής αρ. 114, γίνονται γνωστά τα παρακάτω:

1.       Υπήρξε ομόφωνη  απόφαση του Δ.Σ. της ΚΟΙ.Π.Ε.Δ.Α.Π, προεδρεύοντος του κ. Χρ. Μαντζανά , για ανάθεση σε λογιστή,  της λογιστικής  διαχείρισης έτους 2010, έναντι του ποσού 9.000 πλέον ΦΠΑ.
2.       Ουδέποτε επισκέφτηκαν  τον κ. Χρ. Μαντζανά στελέχη της Δημοτικής Αρχής  για ανάθεση σε λογιστή οποιουδήποτε λογιστικού έργου, δεδομένης άλλωστε της απόφασης που αναφέρεται στην ενότητα  1.
3.       Ο λογιστής στον οποίον ανατέθηκε το προαναφερθέν λογιστικό έργο έχει ενημερωμένη άδεια εξάσκησης επαγγέλματος.
4.       Ο  προαναφερθής λογιστής μέσα σε δύο μέρες από την ανάθεση προέβη  σε καταγγελία της σύμβασής του με την ΚΟΙ .Π. Ε. Δ. Α. Π,  καταγγέλλοντας «ελλιπή στοιχεία που καθιστούν αδύνατη την έκδοση ισολογισμού και  λοιπών λογιστικών καταστάσεων και φορολογικών δηλώσεων για την οικονομική χρήση 2010».
5.       Για τους ανωτέρω λόγους ο Δήμαρχος υποβάλλει αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών,  στο ΣΔΟΕ  και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης  κ. Λέανδρο Ρακιντζή, για πλήρη έλεγχο των πεπραγμένων της ΚΟ.Ι Π. Ε. Δ. Α. Π.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ: "ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ"

 Επιστολή 16 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ    προς Παπανδρέου για το Μεσοπρόθεσμο

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με την επιστολή τους ουσιαστικά ζητούν το αυτονόητο: Να μην τους φέρονται σαν είναι πρόβατα στο μαντρί που υπακούουν σε κάθε εντολή του τσοπάνου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τσοπάνος είναι ο...Παπακωσταντίνου, ο οποίος έξω από το μαντρί της βουλής λύνει και δένει! Αποφασίζει με την τρόϊκα για το αποτελείωμα της χώρας και την παράδοσή της στους εγκληματίες της τοκογλυφίας ενώ οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ χωρίς να ξέρουν τίποτε για το περιεχόμενο του Μνημονίου, καλούνται σαν τα πρόβατα να υπογράψουν το κείμενο!
Αυτή είναι η δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατία του Παπανδρέου!

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
«Στη σημερινή, χωρίς προηγούμενο κρίση, οι στιγμές είναι για όλους μας ιστορικές Αποτελεί εθνική ανάγκη να συγκροτηθεί άμεσα ενιαίο μέτωπο σοβαρότητας και ευθύνης.
Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια με οδυνηρές θυσίες του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι οι θυσίες αυτές δεν θα πιάσουν τόπο.
Βρισκόμαστε όμως σήμερα, ένα χρόνο μετά, σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο και πάλι. Γιατί;
Δεν είναι απλά θέμα πολιτικής ευθύνης, είναι η λογική που επιβάλλει να υπάρξει απολογισμός.

- Είναι ζήτημα πατριωτισμού.
- Είναι ζήτημα Δημοκρατίας.
- Είναι ζήτημα ευθύνης και συνέπειας.
-  Είναι στοιχειώδης απόδειξη ότι σεβόμαστε την ψήφο των πολιτών.

Παράλληλα υπάρχει διάχυτη η ανησυχία πως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμού με τη διαδικασία του κατεπείγοντος και μάλιστα ως άρθρο ένα (1).
Ανάλογες επιλογές φαίνεται να υιοθετούνται και στο ευαίσθητο ζήτημα του εθνικού μας πλούτου. (αποκρατικοποιήσεις – αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας).
Αποφάσεις που θα προσδιορίσουν το μέλλον του τόπου για πολλές δεκαετίες δεν μπορούν  να ληφθούν παρά μόνο με πλήρη σεβασμό στις αρχές του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Αυτό επιβάλλει η τήρηση του Συντάγματος και η πολιτική μας τιμή. 
Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση όλων των θεσμικών οργάνων της Βουλής, αλλά και του κόμματος, προκειμένου να υπάρξει ευρεία συζήτηση με θέματα:
1.   Απολογισμός ενός χρόνου Μνημονίου
2.   Μεσοπρόθεσμο -πρόσθετα μέτρα 2011- αποκρατικοποιήσεις
3.   Διαδικασία εισαγωγής, συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή

Αντωνίου Τόνια
Γερανίδης Βασίλειος
Γιαννακά Σοφία
Καϊλή Εύα
Καρτάλης Κωνσταντίνος
Κουκουλόπουλος Πάρις
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας
Λιντζέρης Δημήτρης
Μερεντίτη Αθανασία
Νασιώκας Έκτορας
Ρενταρή Όλγα
Ρομπόπουλος Θωμάς
Σαλαγιάννης Νικόλαος
Τζελέπης Μιχάλης
Τόγιας Βασίλης»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ



Αγαπητέ Κύριε Βραχιολίδη,

Σχετικά με το δημοσίευμά σας της 30ης Μαΐου στην ιστοσελίδα σας, με τίτλο «Στις 22 Ιουνίου η δίκη Νικολάου στο Πενταμελές Εφετείο» και τα σχόλιά σας για το πρόσωπό μου, θέλω να σας διευκρινίσω ότι ούτε χαιρεκακώ ούτε εύχομαι την καταδίκη του τ. Δημάρχου κ. Δημήτρη Νικολάου.
Ανεξάρτητα από τα αισθήματα απογοήτευσης και λύπης που μου δημιουργούνται από την όλη στάση του κ. Νικολάου (από την επομένη των δημοτικών εκλογών μέχρι σήμερα), ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να ακυρώσει το έργο της δημοτικής αρχής, να με κατηγορήσει και να μηνύσει τους συνεργάτες μου και μένα για ανύπαρκτα έως φανταστικά αδικήματα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν επιχαίρω για την προσωπική περιπέτειά του στις αίθουσες των δικαστηρίων. Αντιθέτως, εύχομαι να είναι ευνοϊκή γι’ αυτόν η απόφαση του Εφετείου, όπως εύχομαι να αποκτήσει ο κ. Νικολάου γρήγορα την ψυχραιμία του και να είναι εποικοδομητική η παρουσία του στα δημοτικά δρώμενα.
Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή μου στην ιστοσελίδα σας και την εφημερίδα σας, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.


Φιλικά


Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ" ΤΟΥ Δ.Α.Ο.Χ.


 

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΛΑ:
"ΕΙΣΑΙ ΑΘΛΙΑ ΠΑΠΑΓΙΩΤΙΣΣΑ"

thumb

Το θέμα της ύπαρξης "μαύρου ταμείου" το οποίο έφερε στην επιφάνεια σε προηγούμενη συνεδρίαση η δημοτική σύμβουλος κα Πολυκαλά, (κάτω φωτό) ανακίνησε η ίδια στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ρίχνοντας ευθείες βολές στον πρώην Δήμαρχο κ. Νικολάου. 
Τόνισε δε, ότι δεν θα εγκαταλείψει την υπόθεση και ζήτησε από την δημοτική αρχή περισσότερη διερεύνηση του θέματος, διότι όπως χαρακτηριστικά τόνισε, "έχει πολλά σκοτεινά σημεία", μιλώντας ευθέως για διακίνηση μαύρου χρήματος!
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η κα Πολυκαλά, στο Δ.ΑΟ.Χ. υπήρχε επί θητείας Νικολάου "μαύρο ταμείο", λογαριασμός κρυφός στον οποίο γινόταν διακίνηση χρημάτων  με ...τρύπα 227.000 €!
Μάλιστα η μομφή απευθυνόταν στον ίδιο τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού, ο οποίος διετέλεσε και Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού! 
Ο κ. Νικολάου αφού αποκάλεσε την κα Πολυκαλά "his master's voice" (εννοώντας προφανώς τον εκδότη της εφημερίδας "30 Μέρες" που δημοσίευσε πρώτος το γεγονός), έριξε το...μπαλάκι στον Δ. Τούτουζα, λέγοντας ότι εκείνος διετέλεσε το μεγαλύτερο διάστημα Πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Χ. 
Η ενέργεια αυτή του Νικολάου ήταν εσκεμμένη, διότι ως γνωστόν ο Δ. Τούτουζας είναι σημερινός Αντιδήμαρχος με την παράταξη του δημάρχου Ξύδη. 
Ο κ. Νικολάου εμφανώς εκνευρισμένος, αποκάλεσε την κα Πολυκαλά "άθλια Παπαγιώτισσα"
Στο μεταξύ, ο δημοτικός σύμβουλος Άκης  Παπαγεωργίου έχει ήδη ζητήσει  τη σύσταση διαπαραταξιακής Επιτροπής ελέγχου, προκειμένου να διασταυρωθούν με ακρίβεια όλα όσα ζοφερά αποκαλύπτονται για τον ΔΑΟΧ και την ύπαρξη μαύρου ταμείου, τα οποία παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας!
Ήδη, νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "30 Μέρες" αναφέρεται και σε δεύτερο και τρίτο μαύρο λογαριασμό "που κανείς δεν γνώριζε και ποτέ δεν δηλώθηκε"
Συγκεκριμένα, εκτός από το μαύρο ταμείο που περιείχε παράνομες και αμφιλεγόμενες δαπάνες με χειρόγραφες αποδείξεις και διπλές χρεώσεις αμοιβών, τώρα αποκαλύφθηκε και άλλος λογαριασμός για τον οποίο δεν "ξέρουνε ούτε σε ποιον ανήκει ούτε τι ποσά είχε μέσα αλλά ούτε και τι δαπάνες έχουν γίνει. Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αν λάβει κανείς υπόψη του ότι εδώ και τρεις μήνες που απασχολεί ο απολογισμός του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού τους λογιστές, δεν έχει γίνει η παραμικρή έρευνα για να μάθουν το δικαιούχο αυτού του λογαριασμού. Έτσι σήμερα αποκαλύπτεται ότι τα διαχειριστικά συστήματα που τηρούσε ο ΔΑΟΧ, δεν ήταν δύο, αλλά τρία. Η νόμιμη διαχείριση του δημόσιου λογιστικού με την ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, ένας παράνομος λογαριασμός σε γνώση του διοικητικού συμβουλίου και ένας τρίτος λογαριασμός άγνωστος σε όλους".
 Η εφημερίδα "30 Μέρες" καταλήγει: "Ανεξάρτητα από την τελική έρευνα και την έκβαση των πραγμάτων, γεγονός είναι ότι στα οικονομικά του ΔΑΟΧ παρουσιάζεται θολό τοπίο, με μπερδεμένες εισπράξεις, άγνωστες δαπάνες, διπλά και τριπλά βιβλία και άναρχο σύστημα ελέγχου. Μέσα σ' αυτό το τοπίο, η προηγούμενη δημοτική αρχή υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν λεφτά με αποτέλεσμα να μετακυλείει το κόστος του αθλητισμού στους δημότες. Τ αθλητικά σωματεία έπαιρναν ελάχιστη επιχορήγηση με τεράστιες καθυστερήσεις και αναγκάζονταν να ζητάνε από τα μέλη τους γονείς αθλούμενων παιδιών να πληρώσουν το μάρμαρο. Οκτώ χρόνια έγινε ένα ατέλειωτο πάρτυ που οι Χολαργιώτες το πλήρωσαν ακριβά".

Όπως λένε οι πληροφορίες, η υπόθεση έχει θορυβήσει τον πρώην Δήμαρχο, κ. Νικολάου ο οποίος μπορεί μεν να ρίχνει τις ευθύνες στον τότε Πρόεδρο του ΔΑΟΧ Δημήτρη Τούτουζα, όμως προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου ήταν ο ίδιος ο Νικολάου, κατά συνέπεια ό,τι έχει αποκαλυφθεί, καταλογίζεται κυρίως στον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής. 
Περισσότερο θορυβημένος είναι ο διευθυντής του ΔΑΟΧ κ. Κώστας Κρασώνης ο οποίος παραμένει έως και σήμερα διευθυντής του Αθλητικού Οργανισμού. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει ήδη συναντηθεί με παλαιότερα μέλη του Δ.Σ. του ΔΑΟΧ,  προσπαθώντας να συγκεντρώσει γύρω του άτομα που θα τον στηρίξουν. Μάλιστα όπως λέγεται, συναντήθηκε και με τον παλαιό Δήμαρχο κ. Σκούρτη και νυν συμπαραστάτη του δημότη, επί θητείας του οποίου ο Κ. Κρασώνης είχε αναλάβει τα καθήκοντα του διευθυντού του ΔΑΟΧ. 
Όπως γίνεται αντιληπτό η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή, μάλλον...βρωμάει και όπως δήλωσε η κ. Πολυκαλά δεν θα την αφήσει να κουκουλωθεί. Εάν μάλιστα συσταθεί η διαπαραταξιακή επιτροπή ελέγχου, τότε θα δούμε να εκτυλίσσονται σκηνές σαν και αυτές της Εξεταστικής Επιτροπής στην Βουλή, με την μια παράταξη να ρίχνει την ευθύνη στην άλλη, μια και όπως ακούγεται θα ζητηθεί να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του ΔΑΟΧ ακόμη και επί δημαρχίας Σκούρτη!

Δεκτή η μήνυση για Έσχατη Προδοσία κατά της Κυβέρνησης

MΕΧΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑΝΔΡΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ

Απο τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού
Παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Εσχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο.
Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν στη Χαλκίδα:

Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της “Τρόικας” (ονομαστικά και με τις διευθύνσεις τους!) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Όσον αφορά την ίδια τη μήνυση, το κείμενο της οποίας καθώς και πλήθος στοιχείων μπορεί να δει κανείς στο blog του κ. Αντωνίουhttp://zoidosia.blogspot.com, γίνεται ονομαστικά κατά των ανωτέρω υπευθύνων και με τρόπο που η διαδικασία δεν περνάει από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, παρά την ασυλία που προσφέρεται από το Σύνταγμα σε βουλευτές και υπουργούς, η εσχάτη προδοσία αποτελεί αυτόφωρο έγκλημα, για το οποίο ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την άμεση δίωξη χωρίς την άδεια της Βουλής. Επίσης, παρόλο που το έγκλημα αυτό διαπράχτηκε στις 6 Μαΐου, επειδη είναι διαρκές, η δίωξη μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα – όπως και γίνεται.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, ΔΕΝ έβαλε την υπόθεση στο αρχείο αλλά έκανε δεκτή τη μήνυση και ξεκίνησε τη διαδικασία ορίζοντας  προανάκριση. Μάλιστα, το έκανε αυτό με ιδιαίτερη ταχύτητα: έλαβε την υπόθεση στα χέρια του στα μέσα Οκτώβρη, και μέσα σε δύο μήνες την προχώρησε (για όσους ξέρουν τους ρυθμούς αυτών των διαδικασιών, πρόκειται πράγματι για μεγάλη έκπληξη). Έτσι, ορίστηκε η προανάκριση για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, οπότε και κατέθεσε ο κ. Αντωνίου στον ανακριτή στη Χαλκίδα.

Στην προανακριτική αυτή διαδικασία ο κ. Αντωνίου κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα και στοιχεία για την υπόθεση. Μια βασική περιγραφή αυτών μπορείτε να δείτε στο bloghttp://stoxasmos-politikh.blogspot.com: στο blog αυτό μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα πολλά στοιχεία για την κατάθεση του κ. Αντωνίου, καθώς επίσης βίντεο από την ομιλία του αργότερα την ίδια μέρα αλλά και βίντεο από εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα, ο οποίος εδώ και καιρό φιλοξενεί τον κ. Αντωνίου στα δελτία ενημέρωσης του κ. Τέρενς Κουίκ. Έξω από το γραφείο του ανακριτή, αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα.
Αφού ο κ. Αντωνίου έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις προς τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα προχώρησε μαζί με τους παρευρισκόμενους προς το Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, όπου και άλλος κόσμος τον περίμενε για να ξεκινήσει η εκδήλωση συμπαράστασης. Το θέατρο βρίσκεται απένταντι από το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Η εκδήλωση αυτή είχε την ενεργό υποστήριξη απλών πολιτών αλλά και κινημάτων για την άμεση δημοκρατία.


Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Άγρια επίθεση κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου με πέτρες, αυγά και γιαούρτια

02.06.2011 | 21:56  γίνεται τώρα 
πηγή: newsit.gr 

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ! Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΤΑΙ

- Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βρίσκεται ακόμα μέσα στο κτίριο των ΚΑΠΗ Αργυρούπολης
- Στην ομιλία του τον χτυπούσαν με λέιζερ στα μάτια, κάποιοι έξω από το κτίριο
- Έχουν βάλει μαξιλάρια στα παράθυρα για να προστατευτούν από τις πέτρες που πετιούνται
- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ένας συνδυασμός από γραφειοκρατικά λάθη, ασαφείς οδηγίες και παρερμηνείες εγγράφων, οδήγησαν στην πρόωρη λύση των συμβάσεων 40 εργαζομένων μερικής απασχόλησης του Δήμου μας, 6 μήνες νωρίτερα από το κανονικό.
Το γεγονός αυτό γέμισε με απόγνωση τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας τους μια έντονη αίσθηση αδικίας, ειδικά σε μια περίοδο ύφεσης οικονομικής και ανεργίας υψηλής, όπου έστω και αυτοί οι λίγοι μήνες εργασίας θα αποτελούσαν σημαντική «ανάσα-βάλσαμο».
Η πολιτική ηγεσία-διοίκηση του Δήμου, καθώς και σύσσωμοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των υπαλλήλων, αναζητώντας λύση στο ζήτημά τους.
Πριν από λίγες μέρες, σε συνεργασία με τις Νομικές Υπηρεσίες του Δήμου, την Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών και ύστερα από μακροχρόνιες και έντονες διαβουλεύσεις με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών, η ηγεσία του Δήμου και με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε τέλος στη αγωνία των εργαζομένων, δικαιώνοντάς τους πανηγυρικά.
Οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον Δήμαρχο κύριο Βασίλειο Ξύδη, για την επίλυση του προβλήματός τους, την απόδοση δικαιοσύνης και την δυνατότητα στο δικαίωμα εργασίας που τους δόθηκε για 6 ακόμα μήνες.
Αποδίδουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου , κύριο Ηλία Αποστολόπουλο για την πρωτοβουλία και τον συντονισμό των κινήσεων, καθώς και για την αμέριστη βοήθειά του σε μια σειρά από τεχνικά διαδικαστικά ζητήματα που αφορούσαν την επίλυση του προβλήματος.
Οι δικαιωμένοι πλέον εργαζόμενοι, κάνουν ιδιαίτερη μνεία για την συγκινητική συμπαράσταση και το έντονο ανιδιοτελές ενδιαφέρον της Αντιδημάρχου κυρίας Αγγελικής Κούτρα. Η συμβολή της στην επίλυση του προβλήματος ήταν καίρια, με έντονες καθημερινές πιέσεις και επαφές της με τους αρμόδιους παράγοντες, πάντα με κύριο γνώμονα το συναίσθημα και το ενδιαφέρον της προς τον συνάνθρωπο. «Μας αγκάλιασε σαν μάνα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα…..και στάθηκε στο πλευρό μας ολον αυτόν τον καιρό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εργαζόμενοι.
Τέλος πρέπει να γίνει αναφορά στην εξίσου σημαντική συμβολή, συμπαράσταση και στάση όλων των υπαλλήλων και υπηρεσιακών παραγόντων απέναντι στους συναδέλφους τους εργαζομένους μερικής απασχόλησης. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ και σε αυτούς. 

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ



Στους εκβιασμούς της τρόϊκας «η Ελλάδα δεν θα πάρει την  5η δόση του δανείου εάν δεν υποθηκεύσει δημόσια περιουσία της», έπεσε ο Παπανδρέου και αμέσως μετά οι Σαμαράς - Καρατζαφέρης, αφού πρώτα οι τροϊκανοί φρόντισαν να εμφανίσουν τον… μπαμπούλα της στάσεως πληρωμών ή της επιστροφής στη δραχμή!  Τον ρόλο αυτό έπαιξαν με ιδιαίτερη επιμέλεια τα …βαποράκια της τρόϊκας, Παπακωνσταντίνου και Δαμανάκη αντίστοιχα.
Το δόλωμα τσίμπησαν και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, Παπανδρέου, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, με τον τελευταίο εξ’ αυτών, να πασχίζει να πείσει το λαό, παρομοιάζοντας τη συναίνεση-συνεννόηση με αυτή του Θεμιστοκλή - Ευριβιάδη, προκειμένου να σωθεί η πατρίδα στα 480 π.Χ.!
Αυτή τη στιγμή εξαιτίας της στάσης Παπανδρέου-Σαμαρά-Καρατζαφέρη, η χώρα μας  αναγκάζεται να ενυποθηκεύσει δημόσια περιουσία της προκειμένου να πάρει την 5η δόση!
Το σενάριο της υποδούλωσης και παραχώρησης της Ελλάδος στους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας, βαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμά τους.
Ενώ με το Μνημόνιο Νο1 οι τροϊκανοί δεν είχαν εξασφαλισμένη την είσπραξη των παλαιών ομολόγων και μπροστά στον κίνδυνο πτώχευσης της Ελλάδος, οδήγησαν τον Παπανδρέου και τους συναινούντες Σαμαρά-Καρατζαφέρη στο να κατοχυρώσουν με εμπράγματες ασφάλειες τα συμφέροντά τους!
Με τηνπρόσθετη χρηματοδότηση 65 δις ευρώ οι Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης κατοχύρωσαν για την τρόϊκα την αποπληρωμή και των παλαιών και του νέου δανείου, με την ενυποθήκευση της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδος!

Την ίδια ώρα οι Παπανδρέου-Σαμαράς-Καρατζαφέρης αποκηρύσσουν ως καταστροφική την επιστροφή στη δραχμή, χωρίς να εξηγούν γιατί αυτή η επιστροφή θα ήταν καταστροφική για την χώρα. Και γιατί επί 2 εκατονταετηρίδες δεν καταστράφηκε η χώρα;
Αποκρύπτουν από τον λαό ότι η επιστροφή στην δραχμή θα ήταν πρωτίστως καταστροφική για τους εγκληματίες τοκογλύφους οι οποίοι θα έχαναν τα λεφτά τους!
Για όλους αυτούς τους λόγους, η προδοσία σε βάρος της Ελλάδος είναι δραματικότερη από αυτή του Μνημονίου Νο1.
Η χώρα διαλύεται με ραγδαίους ρυθμούς.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες του υπό την προστασία πολλών φρουρών, όμως οι πολίτες και δη οι συμπολίτες του εν Χολαργώ κινδυνεύουν σε κάθε βήμα τους, ακόμη και μέρα μεσημέρι!
Χθες 31 Μαϊου στις 3.30 μ.μ. έξω από την καφετέρια delicious στην οδό Περικλέους (φωτό), οδοντίατρος που μένει στην παρακείμενη πολυκατοικία, δέχθηκε την επίθεση αγνώστου ο οποίος αφού της έβαλε το πιστόλι που κρατούσε στον κρόταφο, της ζήτησε το πορτοφόλι. Η γυναίκα τον παρακάλεσε να του δώσει ό,τι χρήματα είχε στο πορτοφόλι της αλλά να μην της το πάρει γιατί μέσα είχε την ταυτότητά της και πιστωτική κάρτα. 
Ο κακοποιός αφού πήρε 20 € που είχε για καλή της τύχη η οδοντίατρος,  της είπε να απομακρυνθεί χωρίς να γυρίσει πίσω της. 
Όμως τα χαρακτηριστικά του κακοποιού τα είδαν περαστικοί. Καστανόξανθος με καρέ μαλλί, μετρίου αναστήματος και όπως είπε το θύμα,  ελληνικής καταγωγής. 
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, εξέφρασε το φόβο του, λέγοντας προς την εφημερίδα μας ότι ο Χολαργός έχει γίνει κέντρο δράσης εγκληματιών. "Η πλατεία Βάθης έχει έρθει ήδη στην πόλη μας", είπε, για να συμπληρώσει: "Όταν οι εγκληματίες βγάζουν πιστόλι μέρα μεσημερι, χωρίς να λογαριάζουν τίποτε, τότε η κατάσταση είναι κυριολεκτικά τραγική". Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του delicious, έχει ήδη απευθυνθεί και στον δήμο Χολαργού, ζητώντας να συζητηθεί το πρόβλημα στα δημοτικά συμβούλια, ώστε να μπορέσει να βρεθεί μια λύση. 
"Δεν μπορούμε πια να κυκλοφορήσουμε έξω από το σπίτι μας", κατέληξε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.
Όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Όπως μας εκμυστηρεύθηκε αστυνομικό όργανο, "ακόμη δεν είδαμε τίποτε. Η κατάσταση μέρα με τη μέρα θα χειροτερεύει"

Όταν είπαν στο θύμα να πάει στην ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει τον κακοποποιό και ότι θα έπρεπε να κοιτάξει  κατάλογο φωτογραφιών από 3.500 σεσημασμένους, σοκαρίστηκε! Έπρεπε να ...φάει 2 μέρες κοιτάζοντας φωτογραφίες!
Εγκατέλειψε την σκέψη...

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ...ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

ΕΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

σαμαραςΟ Σαμαράς τελικά απέδειξε ότι με την πολιτική που ασκεί βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Έχοντας χάσει πλήρως την επαφή με τον λαό και τις ανάγκες της κοινωνίας, την ώρα που οι αγανακτισμένοι πολίτες συγκεντρώνονται έξω από το Σύνταγμα και τις άλλες πόλεις της χώρας απαιτώντας να βγούμε από το Μνημόνιο, ο κ. Σαμαράς έδωσε γη και ύδωρ στην τρόϊκα!!!
Και βεβαίως έβαλε νερό στον μύλο του Παπανδρέου, ο οποίος ενώ περίμενε να λάβει την συναίνεση του Σαμαρά κατά τη συνάντηση των πολιτικών ηγετών υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τελικά την πήρε  από όλη την κοινοβουλευτική  ομάδας της Ν.Δ.!
Ίσως η ενέργεια Σαμαρά ήταν εσκεμμένη: Δεν έδωσε αρχικά την συναίνεση στην συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Παπούλια, αλλά δέσμευσε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. με την συναίνεση που παρήχε στον Παπανδρέου, ενώπιόν της!!! 
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. λοιπόν συναίνεσε στο ξεπούλημα της χώρας (ο ίδιος το βάφτισε αξιοποίηση) με την υποθήκευση κερδοφόρων φιλέτων της δημόσιας περιουσίας τα οποία οσονούπω περνούν στα χέρια των διεθνών εγκληματιών της τοκογλυφίας. 

Ο Σαμαράς αποδεικνύεται σε σανίδα σωτηρίας για τον Παπανδρέου και  καταστροφικό για την χώρα πολιτικό. 
Αποκήρυξε μετά βδελυγμίας την επιστροφή στην δραχμή, μιλώντας χωρίς κανένα επιχείρημα για "καταστροφή", ενώ ουσιαστικά θα αποτελούσε καταστροφή μόνον για τους δανειστές της χώρας γιατί θα έχαναν τα λεφτά τους. Αντ'αυτού ως ανεύθυνος πολιτικός, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. προσυπέγραψε τις εμπράγματες ασφάλειες των δανειστών μας, με το Μνημόνιο Νο2 !!!

Αυτή είναι η επικίνδυνη-εγκληματική στάση του κ. Σαμαρά: Ενώ με το Μνημόνιο Νο1 δεν υπήρχαν ενυποθηκεύσεις της δημόσιας περιουσίας, τώρα, οι εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, με τον Παπανδρέου και  την επίσημη δέσμευση  Σαμαρά (ως επόμενη κυβέρνηση) εξασφαλίζουν την αποπληρωμή των δανείων τους μέσω του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας μας!

Ο κ. Σαμαράς είναι βέβαιο ότι με την στάση του αυτή, δεν χάνει μόνον την επαφή με την εκλογική βάση της Ν.Δ.. δημιουργεί ζήτημα και στους βουλευτές του κόμματός του, οι οποίοι αντιτίθεται σε αυτού του είδους τη στάση, μια και αφουγκράζονται τον παλμό της κοχλάζουσας κοινωνίας που ζητεί επιμόνως να μην ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία. 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΖΟΡΜΠΑ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)


Highslide JS
από τον εξωραϊστικό Σύλλογο          
"ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ"



 

Την διαμαρτυρία του προς τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά (φωτό) απέστειλε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος "Άγιος Ιωάννης" με αφορμή την άδεια εγκατάστασης περιπτέρου στην οδό Αγίου Ιωάννου 69. Ιδού τι σημειώνεται από τον Σύλλογο στην διαμαρτυρία.

Αγία Παρασκευή 1.6.2011
                                 Τ.Κ. 153 42



Αρ. πρωτ. 42
                                                                                     Αξιότιμο Κύριο
                                                                                     Βασίλειο Ζορμπά
                                                                                     Δήμαρχο
                                                                                     Αγίας Παρασκευής
Κύριε Δήμαρχε,
          Πληροφορηθήκαμε ότι πρόκειται να δώσετε άδεια εγκατάστασης περιπτέρου στο πεζοδρόμιο της οδού Αγ. Ιωάννου 69.
          Δηλαδή, αντί να μετακινήσετε, σύμφωνα και με παλιά απόφαση της Νομαρχίας, το περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Αγ. Ιωάννου 73 και που καταλαμβάνει ολόκληρο το πεζοδρόμιο, με την ενέργειά σας αυτή προκαλείτε και νέα παρακώλυση της ομαλής κυκλοφορίας των πεζών και των μανάδων με τα καροτσάκια.
          Ο Σύλλογος μας είναι τελείως αντίθετος με την ενέργειά σας αυτή που θα εξαναγκάζει τους πεζούς να περπατάνε στο δρόμο με κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας αλλά και που υποβαθμίζει την περιοχή μας.
          Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογός μας κατ' επανάληψη έχει αναφερθεί και στη Νομαρχία και στο Δήμο για τις ακατάλληλες θέσεις των περιπτέρων και κυρίως για την παράνομη κατάληψη χώρων πολύ πέραν των υπό του νόμου καθοριζομένων.
          Για όλα αυτά παρακαλούμε, το περίπτερο να εγκατασταθεί σε άλλη θέση που να μην παρακωλύει την ομαλή κυκλοφορία των πεζών, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα μας αναγκάσετε να κατεβούμε στο δρόμο για να εμποδίσουμε την τοποθέτησή του, αφού παντελώς μας αγνοείτε.
          Με εντολή του Διοικητικού Συμβουλίου.
Με τιμή
                   Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας


            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΒΟΥΓΥΙΟΣ   ΞΕΝΟΦΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2ο και 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Επειδή τα σχολεία μας έχουν μείνει στο έλεος του μνημονίου και της αδιαφορίας από την πλευρά της πολιτείας , οι Σύλλογοι του 2ου και 3ου Δημοτικού αποφασίσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ομορφήνουμε κάπως το σχολείο, να μαστορέψουμε διάφορα πράγματα που ήταν επικίνδυνα και ταυτόχρονα να δώσουμε και στα παιδιά την ευκαιρία να διακοσμήσουν το χώρο τους.
Την Κυριακή λοιπόν 29/5 μαζευτήκαμε και βάψαμε όσους εξωτερικούς τοίχους ήταν ξεφτισμένοι, βάψαμε τις πόρτες στις τουαλέτες και τις καθαρίσαμε, ώστε την επόμενη Κυριακή 5/6/2011 να έρθουν τα παιδιά και να ζωγραφίσουν στους τοίχους. Οι γονείς θα συνεχίσουν τα μαστορέματα σε τοίχους, κάγκελα, σίδερα που εξέχουν, σιφώνια που λείπουν.


Η σχολική επιτροπή, από τη μεριά της έβαλε εξαερισμό στις τουαλέτες, σίτες, φρόντισε για την  απόφραξη στα σιφώνια.
Περιμένουμε λοιπόν τον Δήμο να τηρήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει για επισκευή των τουαλετών, που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση μετά το πρώτο διάλειμμα και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας , γιατί είναι χαλασμένη όλη η εγκατάσταση, από καζανάκια, λεκάνες και αποχέτευση.
Περιμένουμε επίσης από το Δήμο να φροντίσει να στείλει καθαριστή για το 3ο Δημοτικό που δεν υπάρχει εδώ και 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται ποτέ το σχολείο.
Περιμένουμε να επισκευάσει την καμινάδα που ευτυχώς , όταν έπεσε ένα κομμάτι της, δεν χτύπησε κανένα παιδί.
Περιμένουμε να βάψει κάποτε τις τάξεις
Να ενδιαφερθεί για τα κάγκελα από την μεριά της 17ης Νοέμβρη, που έχουν αρχίσει και σκουριάζουν επικίνδυνα.
Περιμένουμε, τέλος πάντων, να ενδιαφερθεί για το αυτονόητο, και να μην αφήνει τα σχολεία στον αυτόματο πιλότο.
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:Το μπράβο δεν αρκεί. Αυτή είναι η στόφα των Ελλήνων και όχι η μούργα που βγάζουν οι πολιτικοί. ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΛΑΔΕΝΗΣ-ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΩΝ


Ο Σύλλογος Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων, την Κυριακή 29 Μαΐου πραγματοποίησε  με απόλυτη επιτυχία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου, τις παρακάτω  εκδηλώσεις:
 Αναγνώριση της   προσφοράς   του   πρώην    Δημάρχου  Παπάγου κ. Βασ. Μπλαδένη του πρώην   Κοινοτάρχη κ. Βασ.  Παπαευθυμίου (φωτό).
 Παρουσίαση του βιβλίου  της  συμπατριώτισσας   συγγραφέως κ. Στ. Πετρίκη - Τραγγανίδα με τίτλο «Μουσικά Ακούσματα από τη Δρυμαία Φθιώτιδας».
 Διεξαγωγή    ετήσιας Γενικής Συνέλευσης και εκλογές  για το 2011.
 Την  εκδήλωση  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους  οι    Επίτιμοι Δήμαρχοι Χολαργού κ. Σκούρτης και Παπάγου κ. Λιάπη, ο π. Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, ο π. Βουλευτής κ. Μπρακατσούλας, ο Αντιδήμαρχος  κ. Τσοχαλής, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι νυν και πρώην κ.κ. Μουντάκη, Αυγουρόπουλος, Παντελεάκος και Χατζής.
 Επίσης παρέστησαν πολλοί Στρατηγοί, Ναύαρχοι και Πτέραρχοι, ο π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γέμτος και η Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών κ. Πολυμέρου -  Καμηλάκη.
Από τους Πολιτιστικούς Φορείς του Δήμου, οι κυρίες Κοτρίδου, Κολιοπούλου, Ψοφάκη και Στασινοπούλου μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Οργάνωσης «η Ελληνική Εστία», ο κ. Σιατερλής Πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Παπάγου, ο κ. Κρανιώτης Πρόεδρος της Περιηγητικής Λέσχης, ο  κ. Πανούσης Πρόεδρος των Παλαιών Παπαγιωτών, η εκπρόσωπος των Κρητών κ. Βλάση, η κ. Παπαμάρκου Πρόεδρος των Λαρισαίων της Αθήνας, η κ. Τσιάκα Πρόεδρος της Λέσχης Γυναικών, η π. Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κοσμά – Τσίντζα, η εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Χολαργού κ.Φώτου  και διακόσια και πλέον   εκλεκτά μέλη και  φίλοι του Συλλόγου.
Με ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος απευθύνει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους τους  παρευρεθέντες  στην εκδήλωσή. Επίσης διαβεβαιώνει ότι  θα   συνεχίσει  την προσπάθεια   με την ουσιαστική  συνδρομή όλων όσων στηρίζουν το έργο του.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΛΤΑ!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ! 
ΣΑΝ ΒΔΕΛΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!

Κυριακή απόγευμα. Την ώρα που οι αγανακτισμένοι πολίτες αρχίζουν να συρρέουν στο κέντρο της Αθήνας για να εκφράσουν ομαδικά την οργή τους για το Μνημόνιο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος δεν παύει να τονίζει ότι η ασφάλεια των πολιτών επί θητείας του έχει βελτιωθεί, βρίσκει την ευκαιρία να το ...σκάσει από το σπίτι του στον Χολαργό, για να πάει μια βόλτα με τη γυναίκα του.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και ο φωτογραφικός φακός του, έτυχε να τον ...συλλάβουν επ' αυτοφώρω 1500 περίπου μέτρα μακρύτερα από την οικία του, στα σύνορα με την Αγία Παρασκευή.
Δείτε τους δυο επωχούμενους σε μοτοσυκλέτες αστυνομικούς, πώς τον φυλάνε: Κολλημένοι σαν βδέλες δεν τον αφήνουν ούτε φιλάκι να δώσει στην γυναίκα του. Τα...άγρυπνα μάτια τους είναι επάνω του 24 ώρες το 24ωρο.
Α ρε σε ποιους ανθρώπους ανατέθηκε η ...σωτηρία της πατρίδος;

ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΛΑΜΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ 
ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Αγανακτισμένοι πολίτες μας πήραν εδώ και μέρες στο τηλέφωνο για να διαμαρτυρηθούν για την κοπή μεγάλων δένδρων στην πλατεία Παλαμά. Τους είπαμε να περιμένουν λίγες ημέρες και όλα αποκαλύφθηκαν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας όταν και τα σκαπτικά μηχανήματα άρχισαν να παίρνουν μπρος σκάβοντας τμήμα της πλατείας Παλαμά.
Πρόκειται για συνέχεια των έργων ανάπλασης της οδού Φανερωμένης η οποία έχει φτάσει ήδη στο ύψος της πλατείας Παλαμά. Το σχέδιο απαιτεί το κόψιμο κάποιων δένδρων που δυστυχώς έγινε και αυτό.
Όταν είσαι μια πόλη η οποία αποκτά ολοένα και ρυθμούς που μοιάζουν με αυτούς της Αθήνας, όταν οι ανάγκες και οι κάτοικοι αυξάνονται, δυστυχώς τα δένδρα είναι τα πρώτα που θυσιάζονται. Έτσι έγινε και με την ανάπλαση της πλατείας Παλαμά.

Ας δούμε μπροστά μας, μετά από 10-15 χρόνια πώς θα είναι το σημερινό άλσος της οδού Περιικλέους!
Όταν ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ φώναζε και φωνάζει να μην ανοίξει το αναψυκτήριο γιατί σκέφτεται και φοβάται το Αύριο, γινόταν κακός και στιγματιζόταν από τον πρωην Δήμαρχο ότι εναντιώνεται στη θέληση του λαού. Σήμερα η θέληση και οι ανάγκες του λαού απαιτούν μεγαλύτερο αναψυκτήριο, τη λειτουργία του χειμώνα-καλοκαίρι, αποφασίστηκε ήδη να δοθεί σε ιδιώτη και πάει λέγοντας. Αύριο - μεθαύριο οι ανάγκες θα απαιτήσουν την κοπή δένδρων και τη συρρίκνωση του δάσους...κ.λ.π. κ.λ.π.
Έτσι γίνεται στις μεγαλουπόλεις, δυστυχώς. Και ο Χολαργός μέρα με την μέρα γίνεται μεγαλούπολη!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Σήμερα πραγματοποιείται η μεγάλη συγκέντρωση στα Προπύλαια (19.30) με πρωταγωνιστές Πανεπιστημιακούς καθηγητές και βεβαίως τον Μίκη Θεοδωράκη. Συγέντρωση που θα γίνει παράλληλα με των αγανακτισμένων πολιτών στο Σύνταγμα.
Είναι η ώρα που ο λαός θα αντιδράσει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο.
Είναι η ώρα να πιάσει τόπο η μεγάλη αντίσταση του κόσμου που εδώ και 8 μέρες δίνει βροντερό παρών στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες μεγάλες πλατείες της χώρας, ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει το αντισυνταγματικό μνημόνιο μακρυά από τη χώρα.
Η ανυποληψία στην οποία έχει περιέλθει το πολιτικό σύστημα οδηγεί στην ανάγκη να γεννηθεί κάτι καινούργιο. Το νέο αυτό μπορεί να προκύψει σήμερα. Με μπροστάρηδες τους πνευματικούς ανθρώπους και τους νέους. Ένα νέο κόμμα το οποίο θα διεκδικήσει και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την ψήφο του ελληνικού λαού στις επικείμενες εκλογές. Έτσι θα προκύψει και η νέα πολιτική δύναμη η οποία θα οδηγήσει στην αλλαγή του Συντάγματος και στο νέο ξεκίνημα για την χώρα.

ΝΕΟΣ web radio ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 Όπως μας ενημερώνουν o seal radio.com είναι ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός στο διαδίκτυο, ο οποίος άρχισε να εκπέμπει εδώ και δυο μέρες.
Σταθμός που θα καυτηριάζει τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη, όπως η οικονομική κρίση, η λαθρομετανάστευση αλλά θα επεκτείνεται και σε άλλα ευρύτερα πολιτικά και εθνικά θέματα τα οποία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας επηρεάζουν.
Η έδρα του σταθμού βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, και όπως είναι ευνόητο θα συμμετέχουν πολλοί συντοπίτες μας.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ



Ο Θεός να δίνει κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες να αντέξουν ένα ψυχικό φορτίο που ούτως ή άλλως δεν αντέχεται. 

ΕΠΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο δήμος Παπάγου-Χολαργού, μετά από τις αντιδράσεις των πολιτών και την δημοσιοποίηση που έλαβε το θέμα από τον τοπικό Τύπο και συγκεκριμένα από την ηλεκτρονική εφημερίδα μας και τον "Αντίλογο" , επανέθεσε σε λειτουργία τα τοπικά δρομολόγια, από τον οικιστικό ιστό του Χολαργού προς το κοιμητήριο της πόλης,  στον Υμηττό.
Αυτό τον ρόλο εξυπηρετεί η ενημέρωση και η συνεργασία Τύπου με την Δημοτική Αρχή: Ο Τύπος μεταφέρει τα προβλήματα, τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας προς τη Δημοτική Αρχή και αυτή με την σειρά τα ικανοποιεί.
Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι το λεωφορείο που εξυπηρετεί τα δρομολόγια ανήκει στον Παπάγο.
Οι δημότες  μετά από αυτή την κίνηση  είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ! ! ! ! ! ! !

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΗΝ 
ΦΙΛΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ  2010
====================


ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ  ! ! ! ! ! ! ! 
                     ΠΡΟΩΘΗΣΤΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ 
Συνέχεια αποκαλύψεων για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας! 



Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.
Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική - οικονομική - πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.


Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.
Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.
Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.


Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα - μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.
Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.
Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!
Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.
Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.
Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.


Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.

Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια
Χημικός, Γεωπόνος
ΜΔΕ στη Διασφάλιση Ποιότητας
Διδακτορικό Δίπλωμα στη Ρύπανση Εδαφών 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΑΦΟΛΟΓΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΦΠ&ΑΠ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Τηλ. 242109 3290, email: egol@uth.gr

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ!


Οι τροϊκανοί εγκληματίες έρχονται και βάζουν τοποτηρητές στις εφορίες (όπως τουλάχιστον απαιτούν) προκειμένου να βεβαιώνονται ότι δεν θα χάνουν ούτε ευρώ από τις εισπράξεις των κατά τόπους ΔΟΥ! 
Απομένει μόνο να φέρουν φορτηγά που θα φορτώνουν το ζεστό χρήμα του ελληνικού λαού από τις εφορίες και θα τα στέλνουν κατευθείαν στα θησαυροφυλάκιά τους! 

Πρόκειται για την πιο χοντρή "μπάζα" σαν και αυτή που κάνουν οι ληστές των τραπεζών. Με τη μόνη διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή μιλάμε για την πιο οργανωμένη ληστεία σε βάρος μιας χώρας, με τη βούλα της κυβέρνησης που εκπροσωπεί τη χώρα που καταληστεύεται!!!
Οι  Παπαπανδρέου και Παπακωνσταντίνου έχουν λάβει ρητή εντολή από την τρόϊκα να επισπεύσουν την διαδικασία προκειμένου οι διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας να αρπάξουν όσα περισσότερα  μπορούν  γιατί "ο χρόνος πιέζει". Ο χρόνος πιέζει  τους τροϊκανούς και όχι την Ελλάδα, άσχετα αν το παραμύθι και ο τρόμος που ενσπείρουν απευθύνεται στους Έλληνες ότι αν δεν συμφωνήσουν με τους όρους της τρόϊκας, δεν θα πάρουν την 5η δόση του δανείου!
Οι τροϊκανοί βιάζονται να αρπάξουν τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ γιατί φοβούνται το κύμα αντίστασης και οργής του ελληνικού λαού που εξαπλώνεται σαν πλημμυρίδα απ' άκρη σ' άκρη της Ελλάδος.

ΒΑΖΟΥΝ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ 
ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
Οι τροϊκανοί με το δόλωμα της 5ης δόσης,  βάζουν και Επιτροπή που θα ελέγχει και θα καθορίζει το πώς θα περάσει στα χέρια τους η δημόσια περιουσία! Ο -πολιτικά-άθλιος Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί και λειτουργεί ως πειθήνιο σκυλάκι τους, που υπακούει στα κελεύσματα επισπεύδοντας τις αποκρατικοποιήσεις-ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,  λες και είναι δικό του τσιφλίκι!!!

ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ:ΝΑ ΕΝΤΑΘΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου λειτουργούν σα να μην συμβαίνει τίποτε με την παλλαϊκή αντίσταση. Εφόσον διατηρούν τη νοοτροπία ....Μουμπάρακ, εφόσον δηλαδή επιμένουν να γράφουν στα παλιά τους παπούτσια τον λαό που πεινάει και οδηγείται εξαιτίας τους στην εξαθλίωση, αδιαφορώντας για το τσουνάμι αντίστασης που ολοένα και μεγαλώνει, στο τέλος το τσουνάμι αυτό θα τούς καταπιεί.
Η ιστορία διδάσκει ότι όποιος αδιαφόρησε στη λαϊκή αντίσταση στο τέλος το πλήρωσε!
Το 1862 εκδιώχθηκε από τον λαό ο Όθωνας και το 1973 ο λαός αντιστάθηκε στην χούντα.
Σήμερα ο κόσμος αντιδρά στην πιο στυγνή χούντα που πέρασε από αυτό τον τόπο, μια χούντα που κρύβεται πίσω από τον μανδύα της δημοκρατίας. 



ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ Ε'ΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ !

Τα δικαστήρια σε πλήρη ισχύ. Η δίκη κατά την οποία ο Δ. Νικολάου τιμωρήθηκε πρωτοδίκως  (τον περασμένο Ιανουάριο) με 10μηνη φυλάκιση για την περίπτωση γνωστής καφετέριας την οποία δεν σφράγισε ως όφειλε, θα συνεχιστεί στο Ε'μελές Εφετείο στις 22 Ιουνίου. 
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού θεωρεί ότι έχει προετοιμασθεί καταλλήλως ώστε να αποδείξει την αθωώτητά του, ελπίζοντας σε συγκεκριμένα δεδομένα:
1. Για την ίδια υπόθεση αθωώθηκαν οι συγκατηγορούμενοί του, υπάλληλοι της πολεοδομίας
2.Θεωρεί ότι πρέπει να αθωωθεί γιατί όπως λέει, λειτούργησε με κοινωνικά κριτήρια, μια και η επιχείρηση δίνει εργασία σε πολλές οικογένειες, συνεισφέροντας παράλληλα στα ασφαλιστικά ταμεία και στην οικονομία της χώρας. Αν  έβαζε λουκέτο στην καφετέρια, θα ήταν ανάλγητος κοινωνικά, συνεχίζει.
3. Το νομικό ...θωρηκτό που τον υπερασπίζεται είναι ο Βασίλης Καπερνάρος, από τους πιο γνωστούς δικηγόρους της Αθήνας ο οποίος, όπως λέγεται, διαθέτει πολλά επιπλέον νομικά, για το θέμα επιχειρήματα. 

Την ίδια ώρα, όπως μας λένε, ο Β. Ξύδης, περιμένει με αδημονία το αποτέλεσμα της δίκης. Είναι ευνόητο ότι εύχεται καταδίκη του Νικολάου, μια και μεταξύ των δύο ανδρών έχει αναπτυχθεί μίσος αβυσσαλέο, από τη στιγμή που  η δίκη Καρύδη τούς φέρνει αντιμέτωπους στα δικαστήρια. Αλλά και το γεγονός ότι ο Δ. Νικολάου έχει καταγγείλει τον Β. Ξύδη για παράβαση καθήκοντος αναφορικά με το αναψυκτήριο στο τένις Παπάγου, είναι ένας ακόμη λόγος που κάνει τον δήμαρχο Παπάγου να θέλει την καταδίκη Νικολάου. 
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!

Αν αυτός δεν είναι «αγανακτισμένος» … τότε ποιος είναι;;;


πηγή: piazzadelpopolo.blogspot.com
Σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Β’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, 83χρονος συνταξιούχος, ο οποίος εξέφρασε γραπτώς την αγανάκτησή του για την ταλαιπωρία που υπέστη κατά τη συναλλαγή του με το Δημόσιο.
Αφορμή στάθηκε η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε πριν από έξι χρόνια στη διαδικασία ανανέωση της άδειας παραμονής της αλλοδαπής συζύγου του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Με επιστολή του, το Φεβρουάριο του 2006, προς το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης που εν συνεχεία διαβιβάστηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών και στο Συνήγορο του Πολίτη, διαμαρτυρήθηκε για αυτήν την καθυστέρηση και κατήγγειλε με συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς την ανάρμοστη συμπεριφορά, που, όπως ισχυρίστηκε, του επέδειξαν οι υπάλληλοι όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών.
«Ο απλός πολίτης για να λύσει το πρόβλημά του, ενδεχομένως, πρέπει πρώτα να λύσει το πουγκί του», ανέφερε στην επιστολή του, υιοθετώντας, παράλληλα, χαρακτηρισμούς όπως «ανίκανοι», «αδαείς» και «αγενείς» σε βάρος των υπαλλήλων της υπηρεσίας.
Μετά από μήνυση του τότε διευθυντή της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο συνταξιούχος μηχανολόγος μηχανικός παραπέμφθηκε σε δίκη, για τις πράξεις της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης.

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΤΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

"ΓΙΝΕ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ"
αλλιώς "θα γίνει της...Αιγύπτου"

Αγριεύει μέρα με τη μέρα το κλίμα στις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών και αναμένεται να υπάρξει κορύφωση τις επόμενες ημέρες, χωρίς να μπορεί να προδικάσει κανείς τις εξελίξεις. Κριτήριο θα αποτελέσει η αντίδραση της κυβέρνησης, η οποία, εάν επιμένει να αγνοεί το κύμα οργής και συσσωρευμένης αγανάκτησης, αντιμετωπίζοντάς το είτε απαξιωτικά είτε όπως ο Πάγκαλος ως "light" εμφανίσεις, τότε τα πράγματα θα λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. 

Ήδη, για όσους παρακολουθούν από κοντά τον παλμό των εκδηλώσεων και τα μηνύματα τα οποία στέλνουν οι πολιτες έξω από την βουλή, μπορεί να διαπιστώσει ότι το κλίμα φουντώνει σταδιακά. 
Οι οργισμένοι πολίτες, εκτόξευσαν αρκετές φορές το σύνθημα "θα μπούμε μέσα", τα συνθήματα "κλέφτες-κλέφτες" και "προδότες-προδότες" είχαν μεγαλύτερη ένταση, ενώ οι απαξιωτικοί χαρακηρισμοί και οι ύβρεις σε βάρος των πολιτικών ακόμη και δημοσιογράφων είχαν εμπλουτιστεί. 
Η ύβρις "Γιωργάκη μαλάκα άλλαξε καριέρα, στη Νέα Υόρκη θέλουνε καινούργια καμαριέρα", ή το μήνυμα "Γίνε καμαριέρα να δούμε άσπρη μέρα" που συνοδευόταν με σατιρικό σκίτσο του Πρωθυπουργού, φανερώνουν ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι για το λαό. 

Οι αυτοσχέδιες κρεμάλες (φωτό αριστερά) που είχαν στηθεί, μαζί με το σύνθημα "Προδότες-κουφάλες, έρχονται κρεμάλες", αποδεικνύουν ότι οι πολίτες είναι τόσο εξοργισμένοι ώστε έχουν ήδη καταδικάσει με κρέμασμα την πολιτική των κυβερνώντων.
Και εφόσον τελικά ο κ. Παπανδρέου συνεχίσει να επιμένει ότι θα προχωρήσει σε όσα η τρόϊκα τον έχει προστάξει, αδιαφορώντας για την μη συναίνεση και για τις αντιδράσεις των πολιτών, τότε κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. 
Και εάν ο Πρωθυπουργός και οι βουλευτές της κυβέρνησης ψηφίσουν το νομοσχέδιο που θα σαρώσει ως νέα λαίλαπα, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα κ.λ.π. τότε ίσως γίνει της...Αιγύπτου όπως έλεγαν πολλοί ανάμεσα στους διαδηλωτές. 
Τέλος, να πούμε ότι ο εθνικός ύμνος κυριαρχούσε στην εκδήλωση, στους δε σταθμούς ΜΕΤΡΟ επικρατούσε το αδιαχώρητο (κάτω φωτό).
Δημοσιεύουμε ακόμη μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή πρωτοφανή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση!