Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!

Ο Chewbacca είχε καιρό να εμφανιστεί και να κάνει το σχόλιό του. Νομίζαμε ότι απέσυρε την ...υποψηφιότητά του σαν τον Στάϊκο αλλά ιδού, ενεφανίσθη από τις...φυλλωσιές, με το παρακάτω χιουμοριστικό σχόλιο. 
Έτσι για να έχουμε καλό Σαββατοκύριακο!
Μπείτε μέσα και δείτε τι λέει...

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΥΛΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ!!!

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΝ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ!
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού φαίνεται πλέον πως τίθεται στο περιθώριο του προεκλογικού αγώνα. Ειδικά μετά τις μεταγραφές του Δημήτρη Τούτουζα και της Άννας Παπαναστασίου που στελεχώνουν τη δημοτική παράταξη του Γιάννη Κεχρή, η υποψηφιότητα του πρώην Δημάρχου Χολαργού εκφυλίζεται. 
Ο λόγος είναι απλός: ο Γιάννης Κεχρής εξελέγη πρώτος σε ψήφους με τους "Ενεργούς Δημότες", ο Δημήτρης Τούτουζας εξελέγη πρώτος στον Χολαργό με τη "Νέα Πορεία" του Ξύδη, η δε Άννα Παπαναστασίου εξελέγη 4η σε ψήφους με τους "Ενεργούς Δημότες". Εάν σε αυτούς προστεθούν η Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη και ο Θανάσης Αυγουρόπουλος οι οποίοι ενισχύουν πλέον με τις ψήφους τους τον Ηλία Αποστολόπουλο αλλά και ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας που κατεβαίνει και αυτός υποψήφιος Δήμαρχος, γίνεται σαφές ότι ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού μοιάζει με την καλαμιά στον κάμπο!!! Όλους αυτούς τους υποψηφίους και τις ψήφους που κουβαλούν με τι τις αντικαθιστά; Ποιο αντίπαλο δέος έχει απέναντί τους;;;
Κανένα! Η υποψηφιότητα λοιπόν του πρώην Δημάρχου Χολαργού μοιάζει ...τελειωμένη! 
Αυτό ίσως που περιμένει κανείς είναι να ανακοινώσει ποιον υποψήφιο Δήμαρχο υποστηρίζει, με τα προγνωστικά να κλίνουν περισσότερο προς τον Γιάννη Κεχρή. 
Ίδωμεν... 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ!!!

Να προσέχει η Τουρκία και να μην παίζει πολεμικά παιχνιδια εισβολής με την Συρία γιατί ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Άσαντ δεν θα διστάσει να στοχοποιήσει την Άγκυρα με πυραύλους Scud-C καθώς η τουρκική πρωτεύουσα είναι εντός του βεληνεκούς τους, προειδοποίησε το Ισραήλ. Την ίδια στιγμή προτείνει συνεργασία στην Τουρκια για την απο κοινού ανάπτυξη των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο .
 
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ειδικός απεσταλμένος του ισραηλινού πρωθυπουργού David Meidan , προειδοποίησε  τις τουρκικές αρχές περί σοβαρότατων και επικίνδυνων συνεπειών μιας  τουρκικής στρατιωτικής επιχείρησης στη Συρία .
 
Σύμφωνα με  πληροφορίες , ο David Meidan , δήλωσε στον Τούρκο  επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ  Hakan Fidan ότι το συριακό καθεστώς θα απαντήσει σίγουρα με μια σκληρή απάντηση σε μια τέτοια πράξη . 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της ισραηλινής κυβέρνησης, η Συρία μπορεί να εκτοξεύσει αριθμό πυραύλων ( προφανώς Skud -C )   στην τουρκική επικράτεια  , συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας Άγκυρας  , ανέφερε ο ισραηλινός  ραδιοφωνικός σταθμός " Kol Yisrael " .
 
Υπενθυμίζεται ότι από τις 27 Μαρτίου  2014, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν για πρώτη φορά την πρόσφατη επίσκεψή  στην Άγκυρα του ειδικού απεσταλμένου  του  ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Ντέιβιντ Meidan . Σύμφωνα με αυτές  τις πληροφορίες ,ο Meidan συναντήθηκε με τον Hakan Fidan  με σκοπό την ομαλοποίηση των σχέσεις.
 Ειδικότερα , τα  δύο μέρη συζήτησαν την πρόταση για μια επίσκεψη στο Ισραήλ του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , καθώς και την συνεργασία στον τομέα της ενέργειας , συμπεριλαμβανομένης της από κοινού ανάπτυξης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο
 
defencenet.gr

ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Ασφυξία προκλήθηκε στην αίθουσα όπου έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ηλία Αποστολόπουλου. Στον επί της οδού Περικλέους & Ευτέρπης πρώτο όροφο του εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Δημάρχου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Σε μια αίθουσα 150 τ.μ. χωρούσαν ασφυκτικά περί τα 280-300 άτομα, γεμάτα τα μπαλκόνια, ενώ οι σκάλες και έξω από το κτήριο υπήρχε επίσης πολύς κόσμος (περί τα 100 άτομα). Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα μιας εντυπωσιακής συγκέντρωσης για τον  Ηλία Αποστολόπουλο. Η υποψηφιότητά του είναι δυνατή και όπως φαίνεται αγκαλλιάζεται από περισσότερους δημότες. 

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος υπήρξε πολύ σύντομος και περιεκτικός, δίνοντας το μήνυμα "Είμαστε η δημοτική παράταξη με τις νέες ιδέες που φέρνει νέα εποχή στο δήμο Παπάγου-Χολαργού". 

ΣΟΚ! Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!

σχόλιο Γ.Θ : Όταν ο ίδιος ο υποτιθέμενος πλανητάρχης ομολογεί περί αδυναμίας και εξάντλησης των ΗΠΑ, τότε η αρχή του τέλους της αμερικανικής Βαβυλώνος είναι πραγματικά κοντά...


Τους λόγους της «αυτοσυγκράτησης» των ΗΠΑ στη συριακή κρίση εξήγησε ο Ομπάμα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα υπεραμύνθηκε την Παρασκευή της απόφασής του να μην κάνει χρήση βίας κατά του συριακού καθεστώτος το περασμένο φθινόπωρο, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν και αυτές τα όριά τους.

«Νομίζω ότι δεν είναι σωστό να πιστεύουμε ότι ήμασταν σε θέση, με λίγα στοχευμένα πλήγματα, να εμποδίσουμε αυτά που παρακολουθούμε στη Συρία», είπε ο Ομπάμα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό δίκτυο CBS. Η συνέντευξη αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στη Ρώμη, λίγο πριν από την αναχώρηση του Αμερικανού προέδρου για τη Σαουδική Αραβία.

«Το θέμα δεν είναι ότι δεν άξιζε τον κόπο αλλά ότι μετά από μια δεκαετία πολέμου οι ΗΠΑ έχουν τα όριά τους», πρόσθεσε. «Οι στρατιώτες μας που εναλλάσσονται, οι οικογένειές τους, το κόστος που συνεπάγεται κάτι τέτοιο και η ικανότητα να φτάσουμε σε μια βιώσιμη λύση χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτούμε ενδεχομένως για άλλη μια δεκαετία» ήταν οι λόγοι που η Ουάσινγκτον δεν ήθελε να προχωρήσει σε μια στρατιωτική επέμβαση, σημείωσε.

«Και επιπλέον, δεν είναι σαφές ότι το αποτέλεσμα θα ήταν σημαντικά καλύτερο» εάν είχε γίνει η επέμβαση αυτή, συμπλήρωσε ο Ομπάμα.

Ο πόλεμος στη Συρία, που συμπλήρωσε ήδη τρία χρόνια, έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 146.000 ανθρώπους. «Όταν βλέπουμε μια χώρα σαν τη Συρία, πώς διαμελίστηκε, την ανθρωπιστική κρίση της, φυσικά κάτι τέτοιο δεν είναι συμβατό με καμία λογική ερμηνεία του Ισλάμ, το να βλέπουμε τα παιδιά να λιμοκτονούν ή να σκοτώνονται, οικογένειες να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους...» κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.


www.newsbeast.gr, yiorgosthalassis.blogspot.com

ΚΤΗΝΗ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ 27ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ!!!

ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ξυλοδαρμού και βιασμού 27χρονης νεαρής στην Αττική…
Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr χθες το πρωί στις 08:40 καταγγέλθηκε ότι στο 28ο χιλιόμετρο Βάρης Κορωπίου άγνωστοι απομόνωσαν 27χρονη κοπέλα και αφού την ξυλοκόπησαν την βίασαν.
Η κοπέλα επικοινώνησε άμεσα με τους οικείους της και το θέμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.
Άρχισαν εκτεταμένες αναζητήσεις με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών και από χθες έχουν προσαχθεί πάνω από 50 άτομα όπου ακολουθείτε η διαδικασία της αναγνώρισης.
Το περιστατικό δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο της συγκάλυψης των αλλοδαπών στην χώρα μας.
Την ευθύνη γι’ αυτό την έχουν ο κύριος Δένδιας καθώς και όλη η κυβέρνηση των δοσίλογων.
makeleio.gr

ΟΥΣΤ!!! Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ...ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ!


/kostasxan.blogspot.gr

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ"

Απάντηση σε σενάρια και σε όσους τολμούν να αμφισβητήσουν την δυναμική του δίνει ο Ηλίας Αποστολόπουλος με αφορμή τα όσα ακούγονται για προσπάθεια του Δημάρχου Ξύδη να διεμβολίσει την παράταξή του και να ωθήσει ακόμη και τον ίδιο υπό τον Χρήστο Δασκαλόπουλο. Ο ίδιος ο Ηλίας Αποστολόπουλος, με δήλωσή του ξεκαθαρίζει: 
"Η δημοτική μας παράταξη ολοένα και δυναμώνει. Όλο και περισσότεροι δημότες του Παπάγου-Χολαργού συσπειρώνονται γύρω από την προσπάθεια που έχουμε αναλάβει. Όλοι μαζί για την πόλη μας διεκδικούμε την δημαρχία για ένα καλύτερο Παπάγου-Χολαργού". 
Με αυτή την ξεκάθαρη δήλωση ο Ηλίας Αποστολόπουλος όχι μόνο διαβεβαιώνει τους πάντες ότι θα φτάσει ως το τέλος στην διεκδίκηση της δημαρχίας αλλά δείχνει ότι η παράταξή του δυναμώνει και αναμένονται νέες εκπλήξεις με νέες προσχωρήσεις σε αυτή! 

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ "ΒΟΜΒΕΣ" ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος μαζί με αρκετά στελέχη του κάνει αυτή την ώρα περιοδεία στι επιχειρήσεις του Χολαργού όπου δίνει και την πρόσκληση για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου που πραγματοποιεί απόψε στις 7.30 (στη συμβολή των οδών Περικλέους και Ευτέρπης). 
Όπως βλέπετε στη φωτογραφία δίπλα στον Ηλία Αποστολόπουλο είναι η Γιάννα Παπαγιάννη η νέα ...μεταγραφή στο ψηφοδέλτιο του Ηλία Αποστολόπουλου. 
Όπως όμως πληροφορούμαστε θα υπάρξουν νέες ηχηρές μεταγραφές οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και να ισχυροποιήσουν περισσότερο την παράταξη του Ηλία Αποστολόπουλου. 
Αυτές οι εκλογές αν μη τι άλλο παρουσιάζπουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. 

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΡΑΣΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ!

Χαρίλαος Τρικούπης (Ναύπλιο,11 Ιουλίου 1832 - Κάννες, 30 Μαρτίου 1896)
«Η Ελλάς προώρισθαι να ζήσει και θα ζήσει».


γράφει ο Αντιστράτηγος εα Ιωάννης Κρασσάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου Χολαργού
Μαζί για την Πόλη μας 
Την 6.30΄μμ της 30ης Μαρτίου 1896, ο Χαρίλαος Τρικούπης υπέκυπτε στο μοιραίο, στις Κάννες της Γαλλίας. Έναν χρόνο πριν (16 Απριλίου 1895),το κόμμα του είχε υποστεί συντριπτική ήττα, μη εκλεγέντος βουλευτού ούτε του ιδίου. Ο Μεσολογγίτης πολιτικός αποσύρθηκε της πολιτικής και αιτήθηκε συντάξεως. Επί  μια δωδεκαετία, είχε διατελέσει 7 φορές πρωθυπουργός. Η απονεμηθείσα σ’ αυτόν σύνταξη ανήλθε στο ποσό των 504 δραχμών.
Ένας ξεχωριστός  Πολιτικός
Ο Τρικούπης υπήρξε ο πιο ολοκληρωμένος και έντιμος πολιτικός του 19ου αιώνος. Πραγματικός μεταρρυθμιστής, προσπάθησε να μετατρέψει την Ελλάδα σε σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος. Ήταν ο πρώτος που προσέδωσε στον προϋπολογισμό αναπτυξιακό χαρακτήρα. Έθεσε σαν στόχους την οργάνωση του κρατικού μηχανισμού επί επιστημονικής βάσεως και την κατασκευή έργων υποδομής.  Ήταν ο γνησιώτερος οπαδός του κοινοβουλευτισμού και συνέδεσε το όνομα του με την «αρχή της δεδηλωμένης» Παρά τις πικρίες που έλαβε από το εκλογικό σώμα διεκήρυττε: « την λαϊκή γνώμη ακόμη και εσφαλμένη δεν την αντικατέστησε τίποτα καλύτερο».    Φρόντισε για την πολεμική προπαρασκευή της χώρας, έχοντας κατά νου την Βαλκανική συνεννόηση κατά της Τουρκίας. 
Η Αναγγελία Πτωχεύσεως
Ο  Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε τις εκλογές τον  Μάιο του 1892 με συντριπτική πλειοψηφία. Επιδίωξε την συνέχιση του προγράμματος  ταχύρυθμου αναπτύξεως, το περιορισμό των δαπανών, την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων και την εξασφάλιση νέου δανείου. Η Αγγλία έστειλε στην Ελλάδα τον Sir Edward Fitzgerald Law, πρώην ταγματάρχη, προκειμένου να εξετάσει την οικονομική κατάσταση της χώρας. Στην έκθεση του ο Λω επεσήμανε ότι, η κατάσταση μπορούσε να αντιμετωπισθεί, εάν ενισχυόμασταν οικονομικά . Για την λήψη του δανείου έθετε σαν προϋποθέσεις, την  περιστολή των δαπανών, την αναδιοργάνωση της διοικήσεως και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Για την κατοχύρωση των δανειστών πρότεινε τον έλεγχο των δημοσίων εσόδων. Ο Τρικούπης διαφώνησε με τις προτάσεις του Λω, και παραιτήθηκε . Πίστευε ότι, με την  εφαρμογή των προτάσεων του Λω, θα οδηγούμεθα σε οικονομικό μαρασμό και απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Η κυβέρνηση Σωτηροπούλου που τον διαδέχθηκε, απέτυχε να συνάψει δάνειο και ανέλαβε εκ νέου ο Τρικούπης. Την 13 Δεκ 1893 από του βήματος της βουλής ανακοίνωσε, την αδυναμία του κράτους εκπληρώσεως  των υποχρεώσεων του και πρότεινε έναν έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές. Η ιστορική φράση του : «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν», δεν κατεγράφη  στα πρακτικά της βουλής. 
Άλλου επιπέδου πολιτικός
Είναι άδικο να κρίνουμε τον Τρικούπη από το γεγονός της πτωχεύσεως. Το δίκαιο είναι να συγκρίνουμε, τι παρέλαβε και τι παρέδωσε. Ορισμένοι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι,  οι περιστάσεις ήσαν κατώτερες από τον Τρικούπη, και οι σύγχρονοι του ήσαν ανώριμοι πολιτικά για να τον κατανοήσουν. Εάν ζούσε σήμερα, θα αδυνατούσαμε και πάλι να τον καταλάβουμε. Ο μέσος Έλληνας διαθέτει την ευφυΐα να ξεχωρίζει τον ικανό και τον έντιμο, όταν καλείται όμως να επιλέξει, αποφασίζει με γνώμονα το προσωπικό και όχι το συμφέρον της πατρίδος. Αναγνωρίζουμε την αξία του  Τρικούπη, αλλά προτιμούμε  τον Δεληγιάννη. 


ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ!!!

ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ…
Συνελήφθη Διευθύντρια Τράπεζας για αισχροκέρδεια! Ζήτησε 100 ευρώ για μια…φωτοτυπία!!!
·      Κυριάκος Τόμπρας: «Όταν ο τραπεζίτης παρανομεί θα συλλαμβάνεται, θα οδηγείται στο αυτόφωρο και θα οδηγείται και στις φυλακές»

O δικηγόρος Λεωνίδας Στάμου κάνει δηλώσεις μετά την αυτόφωρη σύλληψη της διευθύντριας κεντρικού υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.Δίπλα του η καταγγέλλουσα Ευτυχία Σκυριώτη η οποία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της συλληφθείσας και της Τράπεζας επειδή της ζήτησε 100 ευρώ για μια…φωτοτυπία! 

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Οι δανειολήπτες περνούν στην αντεπίθεση και ασκούν πλέον όλα τα δικαιώματα που τους παρέχει ο νόμος. Πριν από 9 μέρες η κα Ζωή Καζαντζή υπέβαλε μήνυση σε βάρος του επί της οδού Αιόλου, διευθυντή καταστήματος της Εθνικής τράπεζας, για υπεξαίρεση των χρημάτων της που έχει σε δύο λογαριασμούς. Ο διευθυντής της τράπεζας όχι μόνο της είπε ότι οι λογαριασμοί της ήταν δεσμευμένοι αλλά αρνήθηκε και να της δώσει έγγραφη απάντηση για τον λόγο που αυτοί είχαν δεσμευτεί. Αυτό είχε ως συνέπεια η κα Καζαντζή να καλέσει την αστυνομία διά του Λεωνίδα  Στάμου, ικηγόρου του κινήματος δανειοληπτών «Υπέρβαση», με συνέπεια ο διευθυντής του καταστήματος της Εθνικής να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
 Πριν από 6 μέρες υπήρξε δεύτερη περίπτωση, αυτή τη φορά με τη δανειολήπτρια Ευτυχία Σκυριώτη,  μέλος του κινήματος «Υπέρβαση» η οποία επίσης οδήγησε σε αυτόφωρη σύλληψη τη διευθύντρια  κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς επειδή η τελευταία της ζήτησε 100 ευρώ για να της χορηγήσει αντίγραφο της δανειακής σύμβασης που είχε υπογράψει με την τράπεζα!!!!  


Ο Πρόεδρος του κινήματος «Υπέρβαση» έξω από αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, κάνει δηλώσεις στον Μάκη Βραχιολίδη και τη συνάδελφο δημοσιογράφο Ελένη Σάκο ( κανάλι ACTION24), μετά τη σύλληψη διευθύντριας κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Υπέρβαση» κάνοντας δηλώσεις στην εφημερίδα μας, είπε: Η κα Σκυριώτη πήγε στην Τράπεζα Πειραιώς για να ζητήσει αντίγραφο της δανειακής της σύμβασης , προκειμένου να κάνει τις διαδικασίες  που προβλέπονται από το νόμο και η διευθύντρια του καταστήματος την ενημέρωσε εγγράφως  ότι για να παραλάβει αντίγραφο της σύμβασης έπρεπε να καταβάλει το ποσό των 100 ευρώ. Επειδή αυτή η απαίτηση της Τράπεζας είναι παράνομη και καταχρηστική και συνιστά μάλιστα και ποινικό αδίκημα το οποίο τιμωρείται από το νόμο ως αδίκημα αισχροκέρδειας, με τη συνδρομή του δικηγόρου του κινήματος κ. Λεωνίδα Στάμου, η δανειολήπτρια είναι στον 1ο όροφο του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως , όπου και της υποβάλει μήνυση για αισχροκέρδεια. Η μήνυση στρέφεται σε βάρος της Τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα σε βάρος του καταστήματος της οδού Κοραή και ζητήσαμε την αυτόφωρη σύλληψή της, προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και να δικαστεί σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας για το συγκεκριμένο αδίκημα.
Την ίδια επιθετική τακτική θα ακολουθήσετε για το σύνολο των τραπεζών;
Τόμπρας: Αυτό επαναλαμβάνεται καθημερινά. Προχθές είχαμε διευθυντή Τράπεζας Πειραιώς από το κεντρικό κατάστημα και θα ξεσηκωθούμε σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να σταματήσει η αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, πρέπει επιτέλους οι φορολογούμενοι πολίτες και οι δανειολήπτες να καταλάβουμε ότι έχουμε και δικαιώματα δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις και ένα από τα βασικά μας δικαιώματα είναι να διεκδικούμε το δίκιο μας μέσα από όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία.  Όπως λοιπόν όταν παρανομεί ο πολίτης  έχει εις βάρος του όλες τις συνέπειες του νόμου, έτσι όταν παρανομεί και ο τραπεζίτης, ο νόμος είναι ίσος για όλους και ο τραπεζίτης θα συλλαμβάνεται, θα οδηγείται στο αυτόφωρο και θα οδηγείται και στις φυλακές. Όταν έχει παρανομήσει  θα οδηγείται στις φυλακές και μάλιστα σε τέτοιες περιπτώσεις που οι παρανομίες είναι κατ’ εξακολούθηση , διότι καθημερινά υπάρχουν  περιπτώσεις που μας καταγγέλλουν δανειολήπτες, μέλη του κινήματος «Υπέρβαση» που ταλαιπωρούνται από τις τράπεζες με αυτές τις αυθαιρεσίες.
Για 100 ευρώ;
Τόμπρας: Για 100 ευρώ. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ζητάνε 200 ευρώ για να δώσουν αντίγραφα δανειακών συμβάσεων. Αντιληφθείτε ότι το κόστος του αντίγραφου της σύμβασης είναι οι φωτοτυπίες, δηλαδή 2 ευρώ.  Δεν μπορεί λοιπόν μια τράπεζα να γίνεται ο χειρότερος μαυραγορίτης μέσα στην κρίση και το «προϊόν» που λέγεται φωτοτυπίες  και κοστίζει 2 ευρώ να το πουλάει 100 ευρώ.  Γιατί αυτά δεν τα κάνανε ούτε οι μαυραγορίτες στην κατοχή!  Όπως λοιπόν τιμωρείται ο έμπορος για αισχροκέρδεια  όταν πουλάει την ντομάτα δυο και τρεις φορές επάνω ως «καπέλο», με τον ίδιο ακριβώς τρόπο  ζητούμε να τιμωρηθούν με τις ισχύουσες κείμενες διατάξεις  του αγορανομικού κώδικα περί αισχροκέρδειας οι τράπεζες οι οποίες παράνομα και αυθαίρετα ζητούν από τους πελάτες εξωφρενικές χρεώσεις για να τους δώσουν αυτό που δικαιούνται να λάβουν δωρεάν, δηλαδή το αντίγραφο της δανειακής τους σύμβασης. 
"Ελεύθερη Ώρα"

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου και των συνδημοτών μας «Αλλάζουμε Σελίδα» επιλέγοντας το πολυσυλλεκτικό και ενωτικό ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου- Χολαργού».  

Με την προσχώρησή μας στο συνδυασμό του Γιάννη Κεχρή:
  • Ανατρέπουμε το υπάρχον σκηνικό και απαλλασσόμαστε από τα βαρίδια του παρελθόντος.
  • Δημιουργούμε το μέλλον μας με εμπειρία και γνώση- ενθουσιασμό και νιάτα- ελπίδα και αισιοδοξία.
  • Συμμετέχουμε και υλοποιούμε τα όνειρά μας για την πόλη που μεγαλώσαμε και θα κληρονομήσουμε στα παιδιά μας.
  • Στρεφόμαστε προς τον άνθρωπο-συνδημοτη κατανοώντας τις ανάγκες και δυσκολίες που βιώνουμε όλοι, προσπαθώντας να εξασφαλίσουμε ευπρέπεια στην διαβίωση του.
 Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Όλα αυτά τα χρόνια μας έμαθαν να αρκούμαστε στα λίγα. Μας παρουσίασαν τα αυτονόητα ως επιτεύγματα. Έβαλαν φρένο στα όνειρά μας. Ήρθε η ώρα να τους πούμε: Φτάνει! Αξίζουμε περισσότερα! Αξίζουμε έναν Δήμο που να αποτελεί πρότυπο μίμησης, έναν Δήμαρχο που να συνδιαλέγεται και να συναποφασίζει με το Δημοτικό του Συμβούλιο, μία δημοτική ομάδα με όρεξη για δουλειά! Αξίζουμε όσα μας στέρησαν! 
Ο Γιάννης Κεχρής, με όλους εμάς, είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος που μπορεί να εγγυηθεί το Δήμο που ΑξίΖουμε!

ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΝΑ     Τ.ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ     ΜΕΛΟΣ Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Π.Χ.

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ

ΑΥΤΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...

Η δημοσιογραφία της δημοκρατικής Χούντας

του Κυπριανού Χριστοδουλίδη

Ιατρός
Η Χούντα της 21 Απριλίου έπεσε και τη θέση της πήρε συνοπτικά η Χούντα της δημοσιογραφίας . Περιφραστικά, τώρα, η Χούντα αυτή είναι η πολυκέφαλη και διαπλεκόμενη χούντα των ελεύθερων και δημοκρατικών εκλογών της δήθεν πολυφωνίας. Το σωστό είναι "πολυφονίας" - πολυφονικότητα μάλλον - όπου κυριαρχεί η μονοφωνία ενός μαφιόζικου, εγκληματικού δηλαδή, συστήματος "δημοκρατίας". 

Οι μόνες φωνές που επιτρέπει και επιτρέπεται να ακούγονται η χούντα αυτή, είναι (ήταν) όσες υποτάσσονται και ακολουθούν τις συντεταγμένες από τα ανώτερα και αλλοδαπά κέντρα εξουσίας. Ειδικότερα τα σιωνιστικά τοιαύτα, τα οποία έβαλαν μπροστά τις μηχανές της παγκοσμιοποίησης και μας έφεραν εδώ τον "εθνάρχη" με τους διαδόχους του. 

Ο εθνομηδενισμός αποτελεί το καταστάλαγμα αυτής της Χούντας, τα παραδείγματα άφθονα, με τελευταίο δείγμα αυτό του Ν. Δήμου και τους "μύθους της Επανάστασης του ΄21". Οι εφημερίδες - και όχι μόνο - γνώμης περιόδου 1974 και εφεξής, βρίθουν από άρθρα παρόμοιου περιεχόμενου, όχι όμως και τόσο απροκάλυπτα. Η μεθόδευση γινόταν με αδιόρατο τρόπο, ορατό μόνο σε όσους μπορούσαν να διαβάσουν πίσω από τα (εικονο)γράμματα της βαθμιαία εγκαθιστάμενης εικονικής πραγματικότητας.

Όσο για τις άλλες οι φωνές, η δημοσιογραφία της Χούντας διέθετε τους χώρους συλλογής των απορριμάτων της. Τα μπάζα πήγαιναν στην ανακύκλωση πότε σαν σχόλια, άλλοτε σαν "γράμματα αναγνωστών", και ουδέποτε σαν "φωνές γνώμης". Ελάχιστες εξαιρέσεις ασφαλώς υπήρχαν και ακόμη υπάρχουν.

Και για να κλείσουμε μονολεκτικά το περιφραστικό σχήμα "Δημοσιογραφία της Χούντας", τούτο είναι ο απόλυτος εκφασισμός της δημοκρατίας. Αένανος τροφοδότης η ανά τετραετία ψήφος, οι εκλογές, και η κάθοδος όλο και περισσότερο υποψήφιων διεκδικητών για μια θέση στο Κοινοβούλιο της πολυσυλλεκτικής μονοφωνίας του σιωνισμού. Μιλάμε για κανονικό "ντοπάρισμα", κυριολεκτικά μαζική έκπλυση εγκεφάλων, η απόλυτη παράνοια.

Όπως αναφέρει ο έσχατος των αυτοκρατόρων Μάρκος Αυρήλιος, όταν η ρωμαϊκή αυτοκρατορία έπνεε τα λοίσθια, οι συγκλητικοί έψαχναν στους δρόμους της Ρώμης να βρουν έναν άγνωστο, του έδιναν λεφτά και του ζητούσαν να γίνει Καίσαρας. Ουδείς όμως δεχόταν. Σήμερα οι σιωνιστές βρίσκουν τους κατάλληλους. Είναι, δυστυχώς, οι ηλιθιότεροι των ανθρώπων. Ο νεότερος Μπους και ο δικός μας ο ΓΑΠ είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα αυταπόδεικτης βλακείας. Όσο για τους άλλους, έχουν, αν έχουν, την εξυπνάδα των μικρονοϊκών αριθμομνήμονων. Δειγματοληπτικά, οι διατελέσαντες υπουργοί οικονομικών, όπως και ο νυν «οικονόμος υγείας» κ. Άδωνης Γεωργιάδης

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΟΥΦΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αυτά που μας έχει χαρίσει ο Θεός είναι τα πολυτιμότερα αγαθά τα οποία όμως, δυστυχώς τα θεωρούμε αυτονόητα ότι τα έχουμε και πρέπει να τα έχουμε! Κούνια που μας κούναγε. Γι' αυτό όταν χάσουμε κάτι μόνον τότε το εκτιμούμε. Γιατί είμαστε ζωντόβολα!!!
Η 40χρονη Joanne Milne γεννήθηκε με ολική κώφωση, καθώς πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο του Usher. Στα 20 της χρόνια η ασθένεια της επηρέασε και την όραση.
Η Milne υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στη Μεγάλη Βρετανία, όπου της τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα κοχλία. Με τον τρόπο αυτό, πλέον μπορεί πλέον να ακούει, κάτι που αλλάζει ριζικά τη ζωή της.
Στο βίντεο η γυναίκα κατακλύζεται από δάκρυα χαρά και συγκίνησης, όταν ακούει για πρώτη φορά κάτι τόσο απλό και συνηθισμένο για τον περισσότερο κόσμο, όπως οι 7 ημέρες της εβδομάδας.
"Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και ήδη μπορώ να προβλέψω πώς αυτό θα αλλάξει τη ζωή μου", ανέφερε η 40χρονη. "Τις τελευταίες 48 ώρες ακούω το γέλιο, τα πουλιά που τιτιβίζουν και όταν είμαι με φίλους, εκείνοι δε χρειάζεται πια να με αγγίζουν στο χέρι για να έχουν την προσοχή μου".
(Πηγή: dailymail)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ. ΒΙΝΤΕΟ


Ο Παναθηναϊκός δεν ακολούθησε το ρυθμό της Μπαρτσελόνα και ηττήθηκε 84-62 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Όπως όμως ήρθαν τα πράγματα στον όμιλο με νίκη επί της Μάλαγα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ σφραγίζει την πρόκρισή του στα πλέι οφ.
Ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να βάλει την Μπαρτσελόνα στο δικό του καλούπι, αλλά κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν. Αρχικά έφερε αποτέλεσμα η προσπάθειά του. Δεν άφησε τους σουτέρ των "μπλαουγκράνα" να βρουν ρυθμό και παίρνοντας ο ίδιος σκορ από καταστάσεις στο "ένας μ' έναν" πέτυχε να οδηγεί (9-6, 13-10) μέχρι το 22-19.
Ωστόσο η επιβλητική παρουσία του Ντόρσεϊ έκλεισε τους διαδρόμους προς το καλάθι και οι γηπεδούχοι ανέκτησαν φάση - φάση την αυτοπεποίθησή τους. Βρίσκοντας δε σκορ από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο (Όλεσον, Αμπρίνες, Πούλεν) πρώτα προσπέρασαν (23-22) και κατόπιν, από το 15' και μετά, άνοιξαν την υπέρ τους διαφορά (33-27, 37-29, 42-32).

Το στατιστικό


Τα δεκάλεπτα: 14-15, 42-32, 64-46, 84-62

Μπαρτσελόνα: Πούλεν 8(2), Ντόρσεϊ 5, Σάδα 2(6ρ, 5ασ), Χουέρτας 4, Αμπρίνες 15(3/6τρ), Ναβάρο 8(2/8τρ), Παπανικολάου 6(1), Όλεσον 3(1), Λόρμπεκ 15(5/6δ, 1/2τρ), Λάμπε 4, Νάχμπαρ 3, Τόμιτς 11(5/8δ, 9ρ)

Παναθηναϊκός: Μπράμος 6(5ρ), Κάρι 2, Μπατίστ 7(1), Φώτσης 3(1), Ούκιτς 13(4/10δ, 1/2τρ), Λάσμε 9, Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 11(2τρ, 4λ, 4ασ), Γκιστ 9(1), Ματσιούλις 2(6ρ), Ράιτ
Από τη στιγμή δε που Ναβάρο έδωσε εύκολους πόντους στην Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός έχασε τις ελπίδες του. Με πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ και χαμένες επιθέσεις υπό ευνοϊκές προϋποθέσεις έμεινε πολύ πίσω (62-43) και στην τελευταία περίοδο πάλευε με ανεμόμυλους. Η ομάδα του Πασκουάλ πάντως δεν άφησε περιθώρια στους πρωταθλητές Ελλάδας κρατώντας σταθερή διαφορά (69-58, 72-54, 78-59).

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Έραζεμ Λόρμπεκ ήταν ο παίκτης που εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των "πρασίνων" να αμυνθούν στο "4", κάνοντας μεγάλη ζημιά από το πρώτο ημίχρονο.
2. Ο Άντε Τόμιτς, ο οποίος σε λιγότερα από 20 λεπτά άγγιξε το νταμπλ - νταμπλ.
3. Ο Τζόι Ντόρσεϊ, γιατί έφραξε το δρόμο στα ένας εναντίον ενός των "πρασίνων".
4. Ο Άλεξ Αμπρίνες, μια... μικρογραφία του Ναβάρο.
5.. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο μόνος που διακρίθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Το φύλλο αγώνα

Με νίκη στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" ο Παναθηναϊκός θα ήταν ήδη στα πλέι οφ και θα είχε κάποιες αμυδρές ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Πόσο εύκολο όμως ήταν να επικρατήσει στη Βαρκελώνη με παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμούς; Από τη στιγμή που άνοιξε το ροτέισον η Μπαρτσελόνα ξέφυγε, απέκτησε ψυχολογία και άφησε πολύ πίσω τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το ματς της χρονιάς είναι πλέον αυτό με τη Μάλαγα. Όλη η σεζόν στην Ευρωλίγκα παίζεται στο ΟΑΚΑ και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα του Αλβέρτη. Αν αξίζει να προκριθεί, θα το κάνει απέναντι στους Ανδαλουσιάνους.
contra.gr, news247.gr

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΧΘΕΙΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΘΑΛΕΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!

θαλεια χουντα 1Η δημοσιογράφος  Θάλεια Χούντα έχει πέσει οριστικά θύμα απαγωγής. Πρόκειται για δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Παλαιότερα είχε περάσει και από το πνευματικό κέντρο Χολαργού όπου είχε πραγματοποιήσει ομιλία. Μπήκε σε ταξί και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη της.


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ο ΞΥΔΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 
ΤΙΓΚΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!! 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ξύδης δίνει τα ρέστα του για να βγάλει δήμαρχο τον Χρήστο Δασκαλόπουλο! 
Η αρχική επιδίωξή του είναι να συνενώνσει σε ένα συνδυασμό τους Δασκαλόπουλο-Αποστολόπουλο με επικεφαλής τον πρώτο. Προς αυτό τον σκοπό δεν θα διστάσει να επικοινωνήσει και με δικά του στελέχη που έχουν ταχθεί με το μέρος του Αποστολόπουλου, προκειμένου να τα πείσει να συστρατευτούν με τον Δασκαλόπουλο! 
Επόμενος στόχος του Ξύδη είναι να διεμβολίσει τον συνδυασμό του Τίγκα. Με ποιο τρόπο; Ψάξτε να δείτε ποια στελέχη του Ξύδη έχουν πάει με τον Τίγκα και θα καταλάβετε για ποιον διεμβολισμό μιλάμε. Αυτά τα στελέχη θα επιδιώξει να τα φέρει στον Δασκαλόπουλο!!! 
Ισχυροποιώντας τον Δασκαλόπουλο μέσω της εξασθένισης του Αποστολόπουλου και του Τίγκα, ο Ξύδης θα χτυπήσει εκλογικά και τον Κεχρή, για τον οποίο του την...φυλάει στο τέλος!!! 

Όποιος αμφιβάλλει για όλα τα παραπάνω δεν χρειάζεται να προβεί σε διαψεύσεις. Ας τα βάλει καλά στο μυαλό του και ας οργανώσει την πολιτική του γύρω από αυτά τα σενάρια. 
Όποιος πάλι θέλει να αποδεχτεί μοιρολατρικά την τύχη του και να χάσει...από τον Ξύδη, ας κάτσει να χάσει. 
Πάντως τα πράγματα μέρα με τη μέρα γίνονται πιο περίπλοκα και τα χτυπήματα κάτω από την μέση θα αυξάνουν! 
Σύμφωνα δε με πληροφορίες μας ο Χρήστος Δασκαλόπουλος έχει πιστέψει τόσο πολύ ότι θα βγει δήμαρχος ώστε έχει αναθέσει την προκελογική του εκστρατεία σε εταιρεία που βγάζει δημάρχους!!! 

Είδατε λοιπόν, την καλύτερη ανάρτηση σας την φυλάγαμε για το βράδυ! Για να σας πούμε: όνειρα γλυκά με τον Ξύδη στην σκέψη σας!!!

ΟΔΟΣ ΘΑΛΕΙΑΣ-ΧΟΛΑΡΓΟΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ!!!

Οι εικόνες που δημοσιεύουμε είναι...σκληρές. Εάν έχετε προβλήματα υγείας παρακαλούμε απομακρυνθείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας. 
Στο ύψος ανάμεσα στην οδό Σαρανταπόρου και Υμηττού, η οδός Θάλειας είναι επικίνδυνη για κάθε διερχόμενο πεζό. Πεζοδρόμια κατεστραμένα ή ανύπαρκτα αναγκάζουν τους πεζούς να βγουν στο οδόστρωμα όπου είτε είναι μπαλωμένο είτε έχει λακκούβες. Ο στενός δε δρόμος εγκυμονεί κινδύνους  με το πέρασμα οποιουδήποτε τροχοφόρου! 
Δείτε φωτογραφίες και φρίξτε!

Αυτό λέγεται πεζοδρόμιο! Το αυτοκίνητο έχει παρκάρει αλλά ο πεζός πού θα πάει;;; Στου διαόλου τη μάνα!!! Η κολώνα ίσα-ίσα έχει καταλάβει ολόκληρο το πεζοδρόμιο (50 εκατοστά είναι δεν είναι) ενώ στη βάση της εξέχει σίδερο.  Όποιος τολμήσει να πλησιάσει στο σημείο θα σκοτωθεί. Είναι σίγυρο. Το όποιο δε πεζοδρόμιο φαίνεται να έχει απομείνει είναι σπασμένο!!!
Λίγα μέτρα πιο κάτω: πεζοδρόμιο 50 εκατοστών και αυτό! Διαλυμένο! Αν κάποιος βρεθεί στο σημείο νύχτα, σε λίγη ώρα θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα!!!
Αυτό λέγεται πεζοδρόμιο και ιδού οι πλάκες της ΕΥΔΑΠ! Δίπλα τους έχουν φυτρώσει ραδίκια! Περιμένουν κάποιον ατυχή που θα σκοτωθεί περνώντας από το σημείο για να δει τα...ραδίκα ανάποδα!!!
Το πεζοδρόμιο συνεχίζει πιο πάνω. Πλησιάζουμε την οδό Υμηττού. Εδώ, όπως βλέπετε σημειώθηκε σεισμός ...7 ρίχτερ σαν της Κεφαλονιάς. Αυτή η κατάσταση όμως επικρατεί εδώ και χρόνια!!! Super η δημοτική αρχή! 
Τι να κάνεις τις πλάκες στο πεζοδρόμιο; Καλύτερα να φέρουμε άμμο από την Λούτσα να στρώσουμε στο σημείο!!!

Εδώ υπάρχει και...αυλάκι! Αν πιαστεί μέσα το πόδι σου, δεν πειράζει, για ένα σπάσιμο κάνεις έτσι; Το Γενικό Κρατικό είναι δίπλα!
Αφού λοιπόν δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον πεζό, υποχρεώνεται να βγει στον δρόμο με τις λακκούβες και τα μπαλώματα! Δρόμος-ναρκοπέδιο! Οδός Θάλειας!!!

ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΟΒΙΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Κατάγματα στην περιοχή του στέρνου και πολλαπλές θλαστικές-εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του, έφερε ο βαρυποινίτης Αλβανός Ίλι Καρέλι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο κελί, όπου κρατείτο, στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Αυτό έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου, τα τραύματα αυτά προήλθαν από κάποιο όργανο -κι όχι από χέρια- ενώ προσδιορίζονται χρονικά πριν από περίπου τρία 24ωρα. Παραγγέλθηκαν περαιτέρω ιστολογικές-τοξικολογικές εξετάσεις.
Αυτό σημαίνει σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έχει στα χέρια του ο ιατροδικαστής ότι τα τραύματα του βαρυποινίτη έγιναν την ίδια μέρα που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο στις φυλακές Μαλανδρίνου τον σωφρονιστικό υπάλληλο.Αν ισχύει αυτό, τότε προκύπτουν δύο εύλογα ερωτηματικά.
1)Τα χτυπήματα στο σώμα του βαρυποινίτη προηγήθηκαν του φονικού που διέπραξε; Δηλαδή κάποιος ή κάποιοι τον ξυλοκόπησαν και αποφάσισε να στερήσει τη ζωή του σωφρονιστικού υπαλλήλου και πατέρα δύο παιδιών;
2)Ή τα χτυπήματα στο σώμα του έπονταν του φονικού; Που σημαίνει ότι ξυλοκοπήθηκε από κάποιους μετά το άγριο έγκλημα στο Μαλανδρίνο;
Η σορός του Αλβανού κακοποιού, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφόνησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι τον 46χρονο αρχιφύλακα των φυλακών Μαλανδρίνου Γιώργο Τσιρώνη, αναμένεται να επιστρέψει στη Νιγρίτα, προκειμένου να παραληφθεί από τους συγγενείς του.
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ:
«Δεν έχουμε καμία συμμετοχή στο θάνατο του Καρέλι» λένε οι σωφρονιστικοί
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έχουν καμία συμμετοχή στον θάνατο του Αλβανού κρατούμενου Ιλί Καρέλι, ο οποίος «την 25η Μαρτίου αφαίρεσε αναίτια τη ζωή του αείμνηστου σωφρονιστικού υπαλλήλου Γιώργου Τσιρώνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων (ΟΣΥΕ). Παράλληλα, εκφράζει τη λύπη της για τον θάνατο του Αλβανού κρατούμενου στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.
Ακόμη, η ΟΣΥΕ επισημαίνει: «Η ηθική μας και η λογική μας ως εργαζόμενοι μάς επιβάλλουν να κινούμεθα μακριά και να καταγγέλλουμε οποιαδήποτε μορφή αυτοδικίας ή αντεκδίκησης».
Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι είναι «προσηλωμένοι στην πανανθρώπινη αξία της ζωής που αποτελεί βασικό οδηγό του αγώνα μας και μας επιβάλλει μαζί με τη λύπη μας για αυτό καθ' αυτό το γεγονός να εκφράσουμε και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του θανόντος» προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Είμαστε σίγουροι, ότι η έρευνα που ήδη διεξάγεται θα αποδείξει καταρχήν κάτω από ποιες συνθήκες και σε ποια αίτια οφείλεται ο θάνατος του κρατουμένου, καθώς και την ειλικρίνεια των λόγων μας, δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτόν, ούτε παραλείψαμε να κάνουμε κάτι που θα εξέθετε τη ζωή του σε κίνδυνο» καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΣΥΕ.
koolnews.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ!

Εντός του Σαββατοκύριακου αναμένεται να ανακοινωθεί από υποψήφιο δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού μεταγραφή-βόμβα δημοτικού συμβούλου με την ένταξή του στη δημοτική του παράταξη! 
Αναμένουμε... 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ-ΣΚΟΤΩΣΤΡΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!!!

Αναγνώστες της εφημερίδας μας μάς τηλεφώνησαν και ζήτησαν να πάμε να φωτογραφίσουμε το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια μιας μικρής οδού του Χολαργού. Πάθαμε πλάκα!!! Δρόμος-πεζοδρόμια σκοτώστρα! Μας είπανε μάλιστα ότι έχουν ειδοποιήσει αρκετές φορές τον δήμο να δώσει λύση ώστε να μην κινδυνεύουν αλλά αγρόν ηγόραζε!
Πάρτε μια γεύση και στην επόμενη ώρα έρχεται σειρά φωτογραφιών σοκαριστικών!  

ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΚ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ; ΔΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ...

Το χαρακτηριστικό «κρακ» των δαχτύλων πρωταγωνιστεί στις λίστες με τις πιο ενοχλητικές συνήθειες. Τι συμβαίνει όμως, στα δάχτυλα και τις ενώσεις τους όταν το κάνουμε αυτό;
Οι σύνδεσμοι ανάμεσα από τα οστά του ανθρώπινου οργανισμού περιέχουν υγρό και αέρια, όπως είναι το άζωτο και το διοξείδιο του άνθρακα. Όταν το υγρό αυτό βρίσκεται υπό πίεση, τη στιγμή δηλαδή που ασκείται πίεση στον σύνδεσμο, το αέριο απελευθερώνεται και ακούγεται αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος. Είναι όμως η ανακουφιστική κατά τα άλλα κίνηση, επικίνδυνη για τον οργανισμό;
Σύμφωνα με τον καθηγητή ρευματολογίας και ερευνητή του Πανεπιστήμιου του Johns Hopkins University, Δημήτριο Παππά, M.D, για μερικούς ανθρώπους η κίνηση αυτή είναι μία μια νευρική συνήθεια, ενώ σε άλλους προσφέρει ανακούφιση. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει: μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία των αρθρώσεων αυτή η συνήθεια και αν ναι, ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες;

Υπάρχουν παρενέργειες στις αρθρώσεις;
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη, ότι το «σπάσιμο» των δαχτύλων προκαλεί οποιαδήποτε βλάβη, όπως για παράδειγμα αρθρίτιδα στις αρθρώσεις.
Ωστόσο, στην ιατρική βιβλιογραφία είναι διαθέσιμα στοιχεία που αναφέρουν ότι ορισμένες ζημιές στις αρθρώσεις ενδεχομένων να συνδέονται με τις ρωγμές από τον τραυματισμό των συνδέσμων που περιβάλλουν την άρθρωση ή με την εξάρθρωση των τενόντων, καταστάσεις οι οποίες βέβαια βελτιώνονται με κάποια συντηρητική αγωγή.

Μια μελέτη διαπίστωσε μάλιστα, ότι μετά από πολλά χρόνια «σπασίματος» των δαχτύλων, οι αρθρώσεις μπορεί να προκαλέσουν μειωμένη δύναμη της λαβής σε σχέση με τους ανθρώπους που δε «σπάνε» τα δάχτυλά τους.

Μπορεί η συνήθεια αυτή να οδηγήσει σε αρθρίτιδα;
Δεν υπάρχουν στοιχεία μιας τέτοιας συνέπειας. Σε περιορισμένες μελέτες μάλιστα, που έγιναν, δεν υπήρξε καμία αλλαγή στην εμφάνιση της αρθρίτιδας μεταξύ ατόμων που είχαν την συνήθεια να «σπάνε» τα δάχτυλά τους και σε εκείνους που δεν το έκαναν.

Τι προκαλεί την αρθρίτιδα;
Υπάρχουν διαφορετικά είδη αρθρίτιδας αλλά οι βασικές κατηγορίες είναι δύο: η φλεγμονώδης αρθρίτιδα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα και η εκφυλιστική αρθρίτιδα, πιο γνωστή ως οστεοαρθρίτιδα. Οι αιτίες δεν είναι πλήρως καθορισμένες, ωστόσο, οι έρευνες εστιάζουν στην αποσαφήνιση των μηχανισμών που οδηγούν σε αυτές τις ασθένειες.
Σε γενικές γραμμές όμως, μια γενετική προδιάθεση είναι πολύ πιθανό να οδηγεί και στις δύο μορφές αρθρίτιδας. Πιο συγκεκριμένα, για την φλεγμονώδη αρθρίτιδα, πιθανά αίτια θεωρούνται οι άγνωστοι εξωγενείς περιβαλλοντικοί παράγοντες, ενώ στην περίπτωση της οστεοαρθρίτιδας, ως «ένοχοι» εικάζονται η γήρανση και η υπερβολική καταπόνηση, που ενδεχομένως να επιταχύνουν τις βλάβες στις αρθρώσεις.
Αν κάποιος πάσχει από αρθρίτιδα, μπορεί η συνήθεια να «σπάει» τα δάχτυλά του να επιδεινώσει την υγεία των αρθρώσεών του;

Όχι. Ωστόσο, θεωρητικά το σκάσιμο της άρθρωσης σε ασθενείς με αδύναμες ή κατεστραμμένες αρθρώσεις λόγω αρθρίτιδας, θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει ευκολότερα σε τραυματισμό συνδέσμων ή σε οξύ τραύμα στις αρθρώσεις.

Υπάρχει διαφορά μεταξύ του τι συμβαίνει στις αρθρώσεις ενός παιδιού και ενός ενήλικα;
Όχι, αλλά η τακτική αυτή κίνηση έχει συνδεθεί με «αλλοιώσεις» του δέρματος στην περιοχή των ενώσεων στις γυναίκες.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν υπάρξει πολλές μελέτες που επιχείρησαν να απαντήσουν στο ερώτημα «αν το σπάσιμο των δαχτύλων είναι επιβλαβές για τις αρθρώσεις». Ωστόσο, σε αυτό που καταλήγουν οι περισσότερες είναι ότι η συνήθεια αυτή δεν οδηγεί σε αρθρίτιδα, αλλά μπορεί να προκαλέσει ασθενέστερη πρόσφυση.

Από την άλλη βέβαια, τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ένα ποσοστό 7% των ανθρώπων που έχουν αυτή τη συνήθεια, ενδεχομένως να παρουσίασαν βλάβες στην περιοχή του χόνδρου, κάτι που οι ειδικοί επικαλούνται προκειμένου να εξηγήσουν γιατί είναι πολύ απίθανο το «κρακ» να προκαλεί όντως αρθρίτιδα. Το ίδιο ποσοστό, σύμφωνα με τις έρευνες μπορεί να παρουσιάσει άλλα προβλήματα αλλά όχι σοβαρού μεγέθους.

Ως εκ τούτου, η κίνηση αυτή δεν συνιστάται, διότι μπορεί να προκαλέσει κάποια έστω και περιορισμένη ζημιά, αλλά δεν είναι μια ακραία συνήθεια, η οποία θα πρέπει απαραίτητα να αποφεύγεται.

govastileto.gr

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ!

Ποινική δίωξη σε βάρος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου έχει ασκήσει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά ιδιώτη, ο οποίος διεκδικεί από την τράπεζα τα πορίσματα που κατά καιρούς έχει εκδώσει για τη Συνεταιριστική της Λαμίας, την οποία από τον Μάρτιο του 2012 έχει θέσει υπό εκκαθάριση.
H Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και το ΣΔΟΕ, έχουν διαπιστώσει σε ελέγχους τους στη Συνεταιριστική της Λαμίας από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας παρατυπίες, κυρίως ως προς τη χορήγηση δανείων προς ημετέρους, τα οποία δεν εξυπηρετούνταν, η είσπραξή τους θεωρείτο αμφίβολη, δεν ικανοποιούσαν τα πιστωτικά κριτήρια και ορισμένα είχαν σοβαρές ενδείξεις αδυναμιών του πιστούχου, λόγοι για τους οποίους η τράπεζα τέθηκε τελικώς υπό εκκαθάριση.
Πηγές, οι οποίες γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα στη Συνεταιριστική της Λαμίας, καταγγέλλουν ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για τα συμπεράσματά της, προκειμένου εκείνες να κινηθούν εναντίον όσων βύθισαν τη Συνεταιριστή Τράπεζα στο βάλτο των ελλειμμάτων, ενώ η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος αντέτεινε ότι προέβη στις κατάλληλες ενέργειες για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, ισχυριζόμενη ότι η δική της αποστολή έληγε με την κατάθεση των πορισμάτων.
Ο Γιώργος Μανδηλάς, ο άνθρωπος ο οποίος έχει μηνύσει την Τράπεζα της Ελλάδος και τον διοικητή της Γιώργο Προβόπουλο,από τα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου, διεκδίκησε να αναγνωριστεί ως μέτοχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας, καθώς έχει κληρονομήσει σημαντικό μερίδιο από τον πατέρα του.
Στο πλαίσιο αυτό, ζήτησε να του παραδοθούν όλα τα πορίσματα που έχει εκδώσει η Τράπεζα της Ελλάδος πριν θέσει υπό εκκαθάριση τη Συνεταιριστική, πράγμα το οποίο έγινε δεκτό από τα δικαστήρια, τα οποία έκριναν ότι έχει έννομο συμφέρον.
Παρά ταύτα, η Τράπεζα της Ελλάδος, λειτουργώντας ως κράτος εν κράτει, αποφάσισε να παραδώσει μεν τα πορίσματα στη Δικαιοσύνη, όχι όμως όλα και κυρίως, ζήτησε να μην παραδοθούν στον εγκαλούντα, Γιώργο Μανδηλά  προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε έγγραφό της προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών,  «να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, στη Συνεταιριστική Τράπεζα και τρίτους συναλλασσομένους με αυτή».
Έτσι, παρανομώντας, παρέδωσε μόνο τα πορίσματα που είχαν συνταχθεί μέχρι το 2006 και όχι εκείνα των επόμενων χρόνων, στα οποία, όπως καταγγέλλει ο κ. Μανδηλάς συμπεριλαμβάνονται γνωστά ονόματα, τα οποία με τις πρακτικές τους οδήγησαν τη Συνεταιριστική της Λαμίας στο κλείσιμο και τους μετόχους και πελάτες της στην απόγνωση.
Στις 13 Ιανουαρίου, ο κ. Μανδηλάς ενημερώθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ότι έχει δοθεί νέα παραγγελία προκειμένου να παραδοθούν τα πορίσματα από το 2006 κι έπειτα εντός δέκα ημερών, ωστόσο  παρά τις νομικές πιέσεις, η Τράπεζα της Ελλάδος δεν προχώρησε στην παράδοσή τους.
Στο μεταξύ, η Εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη στον Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, θα κληθεί από την 18η πταισματοδίκη Αθηνών, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση, να καταθέσει για την υπόθεση μη παράδoσης των πορισμάτων. 
Δείτε το έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών 
poiniki_dioxi.jpg

ΒΙΑΣΜΟΣ 5ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!!! Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

Όπως αναφέρει το newsbomb,gr και παρουσίασε το ART TV,  ένα πρωτοφανές έγκλημα στη Γλαύκη της Ξάνθης σε βάρος ενός πεντάχρονου παιδιού ερευνά η Δικαιοσύνη, όπως προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Το θέμα έφτασε στη Βουλή, ύστερα από ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουΐκ, ο οποίος επικαλείται δημοσίευμα σε θρακιώτικη ιστοσελίδα.
Σύμφωνα με όσα παρατίθενται στην ερώτηση, τον Αύγουστο του 2010, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι βιάστηκε από τρεις δράστες στην τουαλέτα του τζαμιού της Γλαύκης, αλλά μέχρι σήμερα οι φερόμενοι ως δράστες κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στο κείμενο παρατίθενται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σύμφωνα με τις οποίες ο βιασμός ήταν ο δεύτερος κατά σειρά σε βάρος του πεντάχρονου κοριτσιού και οι δράστες χρησιμοποίησαν ακόμη και ξύλα στα γεννητικά όργανα του παιδιού με πρωτοφανή αγριότητα και σαδισμό. Αναφέρεται ακόμη ότι, παιδοψυχίατρος που εξέτασε το παιδί επιβεβαίωσε τα εγκλήματα του βιασμού.
Όπως εξάλλου παρατίθεται στο κείμενο, στην αρχή θεωρήθηκε πρωταγωνιστής της άγριας εγκληματικής πράξης ο πατέρας του παιδιού, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι οι δράστες του βιασμού ήταν ο αδελφός του (θείος της μικρής) με δύο ακόμη ανήλικους, ο ένας ηλικίας 12 ετών (γιος του) και ο άλλος φίλος του.
Από την έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, προκύπτει ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες, η μία το 2013 και η δεύτερη το 2014, οι οποίες εκκρεμούν όμως στην Ανάκριση.
Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση.
Με τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση.
Το θέμα όμως είναι ότι η υπόθεση παρά το ότι κοντεύουν να περάσουν4 χρόνια βρίσκεται στα συρτάρια και δεν προχωρεί στο ακροατήριο. Προσέξτε όμως ποιος ο "σεβασμός" των μουσουλμάνων στο τζαμί τους! Στο Πακιστάν καταδικάσανε σε θάνατο χριστιανό επειδή προσέβαλε τον Μωάμεθ. Εδώ, ο βιασμός μέσα σε τζαμί δεν αποτελεί για τους μουσουλμάνους προσβολή και ύβρη; Και την υπόθεση την "θάβουν" για 4 χρόνια; 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΟΥΤΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

Λάβαμε την παρακάτω δήλωση από την κα Μουτάφη η οποία αφορά στον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο στον οποίο την θέσαμε υπόψη ώστε να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει στην ίδια ανάρτηση.
Δημοσιεύουμε πρώτα την δήλωση της Αλεξάνδρας Μουτάφη και ακολουθεί η απάντηση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. 

Δήλωση Αλεξάνδρας Μουτάφη–Μανούσου

            Σχετικά με την αναγραφή του ονόματός μου στην ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ» που δόθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα και στον τοπικό τύπο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και στηρίζει την υποψηφιότητα του Κου Χάρη Κουγιουμτζόπουλου, δηλώνω ότι δεν επιθυμώ το όνομά μου να βρίσκεται μεταξύ αυτών που στηρίζουν την προαναφερόμενη υποψηφιότητα.
            Δεν προτίθεμαι να συμπορευθώ με συνδυασμούς που υποστηρίζουν την μείωση του συντελεστή δόμησης στου Παπάγου καθώς και τις γενικότερες πολεοδομικές παρεμβάσεις πλην της νομιμοποίησης των πολυκατοικιών της οδού Πίνδου.

                                                                     Αλεξάνδρα Μουτάφη – Μανούσου

Απάντηση του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου

Την κα Μουτάφη δεν την γνωρίζω. Ούτε βέβαια πολύ περισσότερο εμπλέκομαι στα εσωτερικά άλλων κινήσεων για να ξέρω ποιός είναι μέσα και ποιός έξω, ούτε μου επιτρέπει η πολιτική μου ηθική να κάνω προσωπικές συναντήσεις και συνεννοήσεις με μέλη άλλων κινήσεων.
Η κα Μουτάφη κατά περίεργο τρόπο εμφανίστηκε να υπογράφει ένα κείμενο υποστήριξης μου και μετά να το διαψεύδει. Δεν μπορώ να γνωρίζω με πια κίνητρα έγιναν όλα αυτά.
Μπορώ να γνωρίζω όμως ότι η κα Μουτάφη ανεξήγητα, διαδίδει ψευδείς ειδήσεις εναντίον μου, διότι εγώ ουδέποτε υποστήριξα την μείωση του συντελεστή δόμησης στον Παπάγου.  
Είναι σαφές ότι όσο μικρότερος είναι ο συντελεστής δόμησης μιας περιοχής, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία των ακινήτων, ανάλογα καλύτερα λειτουργεί η περιοχή και ανάλογα αυξημένη είναι η ζήτηση αγοράς. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν.
Το ζήτημα όμως δεν είναι απλό διότι μία μείωση συντελεστή δημιουργεί τεράστια κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, ειδικά σε μια περίοδο κρίσης.
Επίσης είναι σαφές ότι ο νέος προσδιορισμός της μείωσης του 0,9 ισοσκελίζει ουσιαστικά την αύξηση δόμησης που επιφέρει ο νέος κτηριοδομικός κανονισμός που εξαιρεί τους κοινόχρηστους χώρους από τους περιορισμούς του συντελεστή και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ζημιώνει κανέναν.
Είμαστε όμως κατηγορηματικά υπέρ της τεκμηρίωσης των αποφάσεων, συνεπώς για να διαπιστωθεί ο βαθμός των αδικιών και των προβλημάτων που επιφέρει η μείωση του συντελεστή, χρειάζεται επιστημονική μελέτη και όχι μπακαλίστικες διαδόσεις τρομοκράτησης των κατοίκων εν’ όψη εκλογών.
Μια πρακτική που υιοθετείται εκτεταμένα από διάφορους υποψήφιους, όπως διαπιστώνεται.  
Εχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι η μείωση του συντελεστή δόμησης  είναι ένα θέμα που έπρεπε να έχει βγει σε δημόσια διαβούλευση μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με συντεταγμένη δημόσια διαδικασία καταχωρήσεων της επιχειρηματολογίας και των περιπτώσεων και με άρτια και πλήρη ενημέρωση των κατοίκων σε διάρκεια και με δημόσια συζήτηση
Ετσι ώστε να μην είναι δυνατόν να γίνεται εμπόριο ψήφων και συνειδήσεων από διάφορους καλοθελητές που λειτουργούν υπόγεια και μέσα στους 4 τοίχους.
Το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Παπάγου που γίνεται για πρώτη φορά, δεν αφορά όμως μόνο τη μείωση του συντελεστή δόμησης. Αφορά εκατοντάδες άλλες λειτουργίες του προαστίου που απαιτούν άμεση διευθέτηση και λύση.
Τί θα γίνει με τις πολυκατοικίες του ΑΟΟΑ όπου εκεί οι κάτοικοι δεν μπορούν ούτε να βάψουν νομίμως τα σπίτια τους; Τι θα γίνει με τους δεκάδες κοινόχρηστους χώρους που απαιτούν ειδικές χρήσεις γης για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες όλων των πολιτών; Τί θα γίνει με τους άξονες της Αναστάσεως και της Εθνικής Αμύνης και τις κυκλοφοριακές ροές και τί θα γίνει με την νόμιμη χρήση για όλες τις επαγγελματικές στέγες;
Η μείωση του συντελεστή δόμησης δυστυχώς επισκίασε πολύ σημαντικότερα ζητήματα που τελικά δεν συζητήθηκαν παρά ελάχιστα. Επικράτησε δυστυχώς και πάλι η ελληνική υστερία μέσω φημών και αισθήσεων!
Ουδέποτε λοιπόν εμείς τοποθετηθήκαμε υπέρ της μείωσης του συντελεστή δόμησης, διότι θα παραβίαζε τρεις από τις 8 προτάσεις μας. Της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αφού η συμμετοχή των πολιτών ήταν ανεπαρκής, των αποφάσεων μέσω επιστημονικής τεκμηρίωσης, αφού δεν υπάρχει αποτυπωμένη η διάσταση του κοινωνικοοικονομικού προβλήματος και τέλος της βιώσιμης κινητικότητας, αφού δεν συμπεριελήφθησαν οι υπάρχουσες κυκλοφοριακές μελέτες.
Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω την κα Μουτάφη που έστω και με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο , μου έδωσε την ευκαιρία να εκθέσω για πρώτη φορά τις απόψεις μου επί του θέματος και την καλώ να συμμετάσχει στην ανοιχτή συζήτηση που έχουμε δημιουργήσει στη διεύθυνση http://8protaseis.gr/index.php/2014-03-13-17-29-37/idea/entry/add