Σάββατο 26 Απριλίου 2014

"ΣΦΑΓΗ" ΞΥΔΗ-ΚΟΥΤΡΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟ "ΔΙΑ ΒΙΟΥ-ΜΑΘΗΣΗΣ" ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η Κική Κούτρα αποτελεί παρελθόν από εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα Διά Βίου Μάθησης μετά από αιφνίδια απόφαση του Δημάρχου Ξύδη! 
Η ίδια η κα Κούτρα ανήρτησε πριν από λίγο στο προφίλ της στο facebook το γεγονός, με το οποίο προαναγγέλλεται κόντρα ανάμεσα στην ίδια και τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού.
Ιδού τι γράφει η κα Κούτρα: 

"Κεντρο δια Βιου Μαθησης Δημου Παπαγου Χολαργου.... " Με την υπ αριθ.4/2013 αποφαση Δημαρχου {2-3-2013} οριστηκα εντεταλμενη Δημ Συμβουλος για θεματα του "ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Με βαση την παρα πανω αποφαση μετα μεγαλων προσπαθειων και προσωπικων παραμβασεων στους αρμοδιους φορεις εδημιουργησα το προγραμμα απο το μηδεν και επιτυχως το εθεσα σε λειτουργια απο τις 4/3 2014 με μεγαλη ανταποκριση απο ενδιαφερομενους και ιδιαιτερα της τριτης ηλικιας.Εξασφαλιζοντας δε προσφατα και δεκα υπολογιστες δωρεα προς εμενα της Τραπεζας Ελλαδος. Με την υπ αριθ.549 Αποφαση Δημαρχου {25-4-2014} ΧΘΕΣ παραμονες Δημοτικων Εκλογων αντικατασταθηκα ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ Ποια αραγε η σκοπιμοτητα της ενεργειας αυτης του κ Ξυδη ??????"

Η ...καρατόμηση της κας Κούτρα δείχνει ότι ο κ. Ξύδης επιδιώκει να πριονίσει τον Τίγκα! Και ως βαασική αφορμή για την αποπομπή της πρώην Αντιδημάρχου θεωρείται η ... "σπουδαία κατάκτηση για το 6ο διθέσιο νηπιαγωγείο Χολαργού", δελτίο τύπου πού αναρτήθηκε εν αγνοία του Δημάρχου. Δείτε το εδώ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! ΕΚΑΝΕ...ΧΩΝΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Η μέρα με τη νύχτα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Παναθηναϊκός έκανε χωνί τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε εύκολα τον τίτλο. κάνοντας σκόνη τον αντίπαλό του με 4-1. Πρόκεται μία από τις πιο εύκολες κατακτήσεις κυπέλλου των τελευταίων ετών! Ο ΠΑΟΚ θέλει γενικό ρεκτιφιέ και...πέταμα! 

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση αντιμετωπίζει και τα ζητήματα Ασφάλειας

Τεράστιο πια το πρόβλημα των ληστειών και των διαρρήξεων. Ιδιαίτερα σε χώρους ελλιπούς φωτισμού. Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση καταγράφοντας αιτήματα, καμένες λάμπες και έχοντας την δυνατότητα άμεσης σύνδεσης ακόμη και οπτικής επαφής ενός κέντρου με κάθε πολίτη ή σπίτι, δίνει την μοναδική αξιόπιστη λύση. Επίσης η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση μέσα από τις καταγραφές και σε συνδυασμό με τις Μελέτες τεκμηριώνει και νομικά επιχειρήματα με τα οποία μπορούμε ως δήμος να απαιτήσουμε ακόμη και με αγωγή από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του στελεχώνοντας επαρκώς τα αστυνομικά τμήματα.
Δείτε την πρότασή μας στο http://8protaseis.gr/index.php/8/1

Μια τέτοια δράση χρηματοδοτείται και από το πρόγραμμα “Ψηφιακή Σύγκλιση” και από το πρόγραμμα “Διοικητική Μεταρρύθμιση”. 

Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Μία ακόμη εξέχουσα προσωπικότητα του δημοσίου βίου της Πατρίδας μας στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος για τον Αντιστράτηγο ε.α. Συναδινό Ελευθέριο, τ. Διευθυντή Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.

Σε αντίθεση με τους φυγόστρατους πολιτικάντηδες και τα νούμερα της τηλεόρασης και του ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων της κλεπτοκρατίας, στον εθνικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου δίνουν το παρόν οι εκλεκτότεροι Έλληνες των ημερών μας.

Παραθέτουμε το πλούσιο βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.

Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.

Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ ,και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων. Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.

Είναι πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής από το 1980. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα, για το βαθμό του, παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.


"ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ"

από την Μαρία Μουντάκη – Αθανασάκου
τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού

Δημοτική Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού 
υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον "Ηλία Αποστολόπουλο" 
27 Απριλίου 1941. Πόσοι θυμούνται την ημερομηνία αυτή; Για την Ελλάδα το πρωινό της 27ης Απριλίου 1941 αρχίζει, με την κατάληψη της πόλης των Αθηνών, η μαύρη περίοδος της Γερμανικής κατοχής, που τόσα δεινά επέφερε στον τόπο μας. Ιδού πως περιγράφεται, συνοπτικά, το γεγονός αυτό από τον ιστορικό της εποχής:
Την Κυριακή 27 Απριλίου, γύρω στις 7:30 το πρωί, μια φάλαγγα Γερμανών μοτοσικλετιστών με τη συνοδεία δυο θωρακισμένων αυτοκινήτων, διέσχισε ολοταχώς την λεωφόρο Κηφισίας και δια των οδών Αμαλίας και Διονυσίου Αρεοπαγίτου έφθασαν στην Ακρόπολη. Οι επικεφαλής του αποσπάσματος, Γερμανοί αξιωματικοί ίλαρχος Γιάκομπς και υπολοχαγός Έλσνιτς έδωσαν εντολή και υπεστάλη η Ελληνική σημαία και ανυψώθηκε η σβάστικα με τον αγκυλωτό σταυρό. Ακολούθως ανέφεραν το γεγονός της τυπικής κατάληψης της πόλης στον Χίτλερ.
Δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό ότι, εκεί στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, εκείνη τη στιγμή, έλαβε χώρα η πρώτη μεγαλειώδης αντιστασιακή πράξη από τον στρατιώτη Εύζωνα φρουρό της σημαίας. Όταν έφθασαν οι Γερμανοί τον διέταξαν να κατεβάσει το Εθνικό μας Σύμβολο στη γλώσσα τους. Ο φρουρός κατάλαβε αλλά είπε «ΟΧΙ». Ο επικεφαλής ίλαρχος Γιάκομπς διέταξε έναν Γερμανό στρατιώτη να το πράξει, ο οποίος αφού κατέβασε την Ελληνική σημαία, τη δίπλωσε και τη παρέδωσε στα χέρια του Εύζωνα φρουρού. Ο Εύζωνας ατένισε για λίγο τη σημαία, ως ένα ύστατο χαιρετισμό, ύστερα την ξεδίπλωσε, τυλίχθηκε με αυτή, έτρεξε στην άκρη του Ιερού Βράχου και μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων Γερμανών έπεσε στο κενό, βάφοντας το εθνικό μας σύμβολο με το τίμιο αίμα του.
Οι Γερμανοί για ευνόητους λόγους απέκρυψαν το γεγονός. Όμως το γεγονός έγινε γνωστό για πρώτη φορά από την Αγγλική εφημερίδα «DAILY MAIL» στις 9 Ιουνίου 1941 με το τίτλο « A Greek carries his flag to the death» (Ένας Έλληνας φέρει τη σημαία του στο θάνατο). Σχετική μνεία υπάρχει και στο ημερολόγιο του τότε Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρύσανθου όπου αναφέρεται ότι «ο Έλλην φρουρός της Ελληνικής σημαίας της Ακροπόλεως, μη θελήσας να παραστεί μάρτυς του θλιβερού θεάματος της αναρτήσεως της εχθρικής σημαίας όρμησεν εκ της Ακροπόλεως και εκρημνίσθη φονευθείς».

Κωνσταντίνος Κουκίδης είναι το όνομα του Ευζώνου του ΕΛΛΗΝΑ αυτού και στολή του η γαλανόλευκη. Μας τον έχουν κρύψει, μας τον έχουν κλέψει. Σήμερα, μια αναμνηστική πλάκα στα Αναφιώτικα, στο σημείο όπου έπεσε, καθώς και μια άλλη μπροστά από το Διοικητήριο της Προεδρικής Φρουράς μας θυμίζουν την ηρωική πράξη του Εύζωνα Κ. Κουκίδη.
Ας κλείσουμε στη ψυχή μας αυτόν τον Εθνικό μάρτυρα και ας ψιθυρίζουμε το όνομα του κάθε φορά που αντικρίζουμε τη σημαία μας. Αφού τα σχολικά μας βιβλία δεν περιλαμβάνουν το γεγονός και δεν αναφέρουν το όνομα του ας το πούμε εμείς στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας για να τους τονίσουμε στη σημασία του Εθνικού μας συμβόλου. Γιατί όπως είπε ο Μεγάλος Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς «Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ρθούνε, θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!!!

ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ! ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ...

Ξεκινάει σε λίγο ο τελικός κυπέλλου Ελλάδος και ήδη πέφτει βροχή και αναμένεται καταιγίδα που ενδεχομένως να δυσκολέψει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. 
Σύμφωνα πάντω με την ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα που τοπικά, κυρίως στα ηπειρωτικά, θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Κυριακή 27 Απριλίου 2014. Τα φαινόμενα ενδέχεται κατά τόπους να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.
Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στην Ήπειρο, από 12 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι.
Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.
Τοπικές βροχές με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας και βελτίωση το βράδυ, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!!!


Κάντε κλικ σε ένα από τα παρακάτω links που κυκλοφορούνε ελεύθρεα στο διαδίκτυο για τον τελικό Κυπέλλου και καλή επιτυχία στην ομάδα σας. 

http://gofirstrow.eu/watch/256415/1/watch-paok-saloniki-vs-panathinaikos-athens.html

http://www.sportlemon.tv/20140426/vv535ad543145bc1.68244562-806153.html

http://www.vipboxeu.co/football/224654/1/paok-saloniki-vs-panathinaikos-athens-live-stream-online.html

http://www.hahabar.com/20140426/v-haha_sport_1_name-806153-535ad543297c70.53325045.html

 http://www.stopstream.tv/a-0/18/78/a-187926.html

 http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=259410&part=sports

 http://whoopwhoop.tv/sat-26th-apr_6-00pm-8-00pm_greece-cup-paok-saloniki_v_panathinaikos-athens.htm

 https://www.youtube.com/watch?v=C2f7a-0x2m0

 http://www.liveonlinetv247.com/blog/2014/04/live-sports-stream-26th-april-2014-bst/


 http://agones-live-streaming.blogspot.gr/


http://firstrownow.eu/

http://www.sportlemon.tv/

http://www.vipbox.tv/

http://www.hahasport.com/

http://www.firstrow.tv/

http://myp2p.pe/

http://www.realtvsport.com/index.php

http://www.rojadirecta.me/

http://livetv.ru/en/

http://www.lshunter.tv/

http://www.oleoletv.com/

http://www.livefootballol.tv

http://www.thefirstrow.eu

http://www.stopstream.tv/1/


http://coolsport.tv/schedule.html

http://www.livestream24.ro/


Το blog μας  δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων
Το blog δεν κάνει Stream, σας προσφέρει οτιδήποτε κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet
πηγή: skopelos-news

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ! ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕNΤΡΟ ΤΟΝ NEO ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

"ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;"
Αυτή η κόντρα ίσως πάει μακρυά. Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για τον βρεφονηπιακό σταθμό που εγκαινιάζεται αύριο στη συμβολή των οδών Βερσή και Αλευρά κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα τόσο κατά του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη όσο και κατά του Δημάρχου Αγ. Παρασκευής κ. Ζορμπά διότι εμπλέκεται λόγω της πολεοδομίας. Οι κάτοικοι σε σχετικό βίντεο κάνουν λόγο για την παρανομία στο VERDE λέγοντας του δημάρχου Ξύδη "Να δούμε πώς θα καλύψετε αυτή την παρανομία;" Σε άλλο σημείο λένε "Ευτυχώς που φεύγει ο Δήμαρχος" και σε άλλο του απευθύνται λέγοντάς του "Εκδικητικά το κάνετε δήμαρχε"
Δείτε την πρώτη σελίδα από τα ασφαλιστικά που κατέθεσαν κάτοικοι και με τα οποία ευλεπιστούν ότι θα ματαιώσουν τα εγκαίνια που έχουν προγρααμματιστεί για αύριο!
ΚΑΤΑ
 
Του ΝΠΔΔ (ΟΤΑ α΄ βαθμού) με την επωνυμία  Δ. Παπάγου-Χολαργού, με έδρα τον Χολαργό, οδός Περικλέους 55, ως καθολικού διαδόχου του ΝΠΔΔ Δ. Χολαργού, νόμιμα εκπροσωπούμενου από τον Δήμαρχό του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Της, με αριθ. Πρωτ. 10662/15.04.14, σύμβασης εκπόνησης έργου «Κατασκευή Δημοτικού Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου», στις οδούς Αλευρά και Βερσή και στο Ο.Τ. 356, της Δημοτικής Ενότητας Παπάγου, του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ...ΚΟΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

Ο πρόσφατα εκλεγμένος με το «Εθνικό Μέτωπο» δήμαρχος ενός παρισινού προαστίου δεν έχασε καθόλου χρόνο στο να κάνει πράξη μία από τις προεκλογικές του υποσχέσεις: να παγώσει τα σχέδια για ένα νέο τζαμί. 
 
Ο Δήμαρχος του Mantes - la - Ville, ο 32χρονος Cyril Nauth, είχε υποσχεθεί να μπλοκάρει το έργο, αναφέροντας προβλήματα στάθμευσης στη γειτονιά όπου επρόκειτο να αναγερθεί το μελλοντικό τέμενος, καθώς και πιθανές οικονομικές υποχρεώσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης.
 
Το προηγούμενο υπό τους σοσιαλιστές δημοτικό συμβούλιο, ενέκρινε τον Οκτώβριο ένα μέτρο να αγοράσει ένα δημόσιο κτίριο και στη συνέχεια να μεταπωλήσει το ακίνητο σε μια τοπική μουσουλμανική οργάνωση, η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή του σε μουσουλμανικό τόπο λατρείας.
 
Ο Nauth, μέλος του Εθνικού Μετώπου (FN), εξέφρασε την ανησυχία ότι η θρησκευτική ομάδα μπορεί να αποτύχει να καταβάλει στο δημαρχείο το ποσό των 650.000 € που απαιτούνται για την αγορά του ακινήτου. 
 
Ο ίδιος δήλωσε στην γαλλική εφημερίδα "Le Monde" αυτή την εβδομάδα ότι ήταν πρόθυμος να καταβάλει τις νόμιμες αποζημιώσεις στη μουσουλμανική οργάνωση, ως μία από τις πιθανές συνέπειες για την μονομερώς αναστολή της επιχείρησης. 
 
Οι μουσουλμάνοι του Mantes - la - Ville, ενός προαστίου 19.000 κατοίκων στα δυτικά της γαλλικής πρωτεύουσας, έχουν εκφράσει την ανησυχία τους, λέγοντας ότι το περιβάλλον που ζουν έχει γίνει όλο και πιο εχθρικό, από τότε που ο Nauth κέρδισε τις εκλογές της 30ης Μαρτίου. 
 
Ένα χοιρινό πατέ, το οποίο, όπως όλα τα προϊόντα χοιρινού κρέατος θεωρείται «ακάθαρτο» από τους Μουσουλμάνους, βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο του κτιρίου που λειτουργεί ως τζαμί στις 16 Μαρτίου. 
 
Την επόμενη μέρα, μια επιστολή βρέθηκε μέσα στο ίδιο γραμματοκιβώτιο που χαιρετούσε την άφιξη του νέου δημάρχου και του ευχόταν καλή επιτυχία στον Nauth στην «εκκαθάριση» της πόλης από τους μουσουλμάνους.
 
 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΑΕΙ ΚΕΡΑΤΕΑ (ΤΕΤΑΡΤΗ 30/4/14)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   για μια Αττική                                                                   σε μια χώρα
με δουλειά, ψωμί, ελευθερία                          
                                                                  χωρίς Χρέος, ΕΕ/ευρώ, Μνημόνια
με ανθρώπινο περιβάλλον και                                 και φασιστική απειλή    κοινωνικά αγαθά για όλους/ες
                                               

Εκδήλωση – συζήτηση
Κερατέα : Τετάρτη 30/4, 7.30μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο

«Ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές, που πραγματικά μας οδηγούν, ποια είναι η διέξοδος και πως θα συμβάλουμε στην οργάνωση του λαού
 για την Ανατροπή»
Ομιλητές:
Άγγελος Χάγιος,     υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ,
                                 απερχόμενος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική
Δέσποινα Κουτσούμπα, υποψήφια περιφερειάρχης με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική»
Τη συζήτηση θα ανοίξει η
Θοδώρα Θηβαίου, μέλος της συντονιστικής επιτροπής Αγώνα στην Κερατέα


Στην αντιπροσωπεία της «Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική – Ανταρσία σε κυβέρνηση – ΕΕ - ΔΝΤ» θα συμμετέχουν :

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης
ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων "Κ. Σωτηρίου", μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι :
ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Λογιστής, συμμετέχει στα κινήματα πόλης 
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, φοιτητής, συμμετέχει στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα
ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΚΙΚΗ, πρόεδρος συλλόγου γονέων, συμμετέχει στα κινήματα πόλης 
ΜΙΧΑΛΗ ΒΑΛΙΑ, φοιτήτρια, μέλος της συντονιστικής αγώνα στην Κερατέα, συμμετέχει στο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα
ΜΠΑΧΤΗ ΑΝΝΑ,  εκπαιδευτικός,  πρόεδρος Ε΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μαρκόπουλου – Πόρτο Ράφτη
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΚΗΣ, φωτογράφος,  μέλος του συντονιστικού αγώνα κατοίκων της Λαυρεωτικής, πρώην πρόεδρος του σωματείου ΘΕΜΙΣ κατασκευαστική.
ΣΥΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  Μηχανολόγος- Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, συνδικαλιστής μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου INTRACOM
ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Δίκτυο για την διάσωση του Σαρωνικού και συμμετέχει στο γονεικό κινήμα 


Με το μυαλό στις ανάγκες μας και την καρδιά στα όνειρά μας
αναγεννάμε την ελπίδα                                            

 στηρίζουμε – ψηφίζουμε                  


στις ευρωεκλογές






  στην περιφέρεια Αττικής
ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΝ. Αττικής

ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Το τελευταίο διάστημα δυο άστεγοι έχουν κάνει την εφμάνισή τους και αράζουν μπροστά στις σκάλες του ΜΕΤΡΟ Χολαργού. Η κατάσταση με τους αστέγους διαρκώς επιδεινώνεται, όπως και με τους αλλοδαπούς. Το θέμα ασφαλώς και πρέπέι να ασπασχολήσει τους υποψηφίους δημάρχους. 

Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ,ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΛ ,ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ,ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ. 

ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ "ΤΡΕΧΕΙ" ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΗ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥΣ
 
"ΟΙ ΣΑΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ.
 
ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΘΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ........ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
 

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΨΙΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΤΗΝ ΕΡΤ ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
 
ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΗΣ .
ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ.
 

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ "ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΙΛΑ" ΠΑΝΤΟΥ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ,ΣΤΗ ΕΡΤ ,ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ .
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ "ΧΕΡΙ" ΟΙ ΞΕΝΟΙ ,ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΡΟΦΗ 359 ΜΟΙΡΩΝ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΩΣΤΑ !
 



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΔΥΝΗΡΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
 
ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΒΑΘΙΑΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ,ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ .
ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ELITE , ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
 

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΕΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.
 

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ  .

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ , ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
 
ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ,ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ Ή ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ,ΑΠΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΑΓΟΡΕΣ" ΜΕ   ΟΠΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ  !
ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ , ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ,ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΟΠΛΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ , ΘΑ "ΚΟΠΕΙ" ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ .
 

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ "ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ .
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200% ΧΡΕΟΣ ΣΤΟ ΑΕΠ ΚΑΙ ΟΧΙ 175% ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.
 

ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΑΓΟΡΕΣ,ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΟΝΕΣ ΚΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ.
 

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΟΥΝ :

"ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ"
 
Α.Μ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Δεν χρειάζεται παραπάνω μαρτυρία απο την ομολογία των ίδιων των δολοφόνων του Ελληνικού λαού, που ομολογούν αναίσχυντα το έγκλημα τους.  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΝΩΜΕΣ !
Δημιουργημένο με Αγάπη για την Πατρίδα και για τον Άνθρωπο, από Πολίτες για Πολίτες.   
Δες το σαν ταινία με την οικογένειά σου ή με την παρέα σου. 
Θα τρομάξετε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα το απολαύσετε...  
Ένα συγκλονιστικό ταξίδι Αφύπνισης που πρέπει να το «ταξιδέψουμε» όλοι μας.

Έτος 2014. Η Ελλάδα βιώνει έναν ζωντανό Εφιάλτη που έχει μασκαρευτεί σε παραμύθι για μικρά παιδιά:
«Τα φάγατε και τα χρωστάτε, αλλά εμείς σας σώζουμε!», 
«Ζήτω! Καταφέραμε να παραμείνουμε στο ευρώ πάση θυσία!», 
«Οι εταίροι μας λένε ΜΠΡΑΒΟ για τις θυσίες!», 
«Εντάξει, γίνονται και κάποια τραγικά λάθη, αλλά έρχεται η Ανάπτυξη!»

Το ντοκιμαντέρ «ΟΥΣΤ - Η Κραυγή της Ελλάδας» είναι ένα ισχυρότατο ΣΟΚ, αλλά ταυτόχρονα και η Σωτηρία του μυαλού μας.  Το ξεπαραμύθιασμα.  Το γκρέμισμα της εικονικής πραγματικότητας που μας έχουν επιβάλλει εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα την τελευταία τριετία.  Το πώς θα καταφέρουμε να αντιδράσουμε ως Κοινωνία, θα κρίνει τις ζωές μας, το μέλλον μας, αλλά και την ίδια την ιστορία μας...

Τα θέματα που πραγματεύεται είναι τα εξής:
- Το Σχέδιο Υποταγής της Ελλάδας σε 4 φάσεις
- Οι αιτίες του Κακού
- Οι λύσεις

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και η Ειρήνη Βεντουζά «Μαζί για την πόλη μας»

O υποψήφιος Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος καλωσορίζει στον συνδυασμό «Μαζί για την πόλη μας» την κυρία Ειρήνη Βεντουζά, Δημοτική Σύμβουλο από το 2003 μέχρι σήμερα, πρώην Αντιδήμαρχο και για πολλά χρόνια Πρόεδρο του Φεστιβάλ Παπάγου, και μετέπειτα Παπάγου-Χολαργού.
Η Ειρήνη Βεντουζά, είναι μια γυναίκα με εμπειρία, ήθος και  αποτελεσματικότητα, με έντονη και πολυετή δράση στα κοινά του Δήμου μας.
Η προσπάθεια για ένα δυνατό ψηφοδέλτιο  που συνδυάζει την εμπειρία και την ανανέωση, την γνώση και τις νέες ιδέες συνεχίζεται.  Η συνένωση δυνάμεων που έχουμε θέσει ως προτεραιότητα, με στόχο έναν δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό και χρήσιμο στον πολίτη γίνεται πραγματικότητα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Μαζί για την πόλη μας»

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ: "ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ"

Η Ρωσία προειδοποίησε με τον πιο επίσημο τρόπο πριν λίγο την Δύση και την φιλοδυτική ομάδα που έχει καταλάβει την εξουσία στο Κίεβο με δήλωσή της στον ΟΗΕ ότι «Στο χειρότερο σενάριο και από την στιγμή που συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των αμάχων δεν θα διστάσουμε να εισέλθουμε ως ειρηνοποιοί στην Ουκρανία»!
Είναι η πρώτη επίσημη δήλωση της Μόσχας αναφορικά με την πρόθεσή της Ρωσίας να επέμβει ενεργά στην εξεγερμένη Ανατολική Ουκρανια.
 
Από την 1η Μαρτίου υπάρχει σχετικά απόφαση της Ανω Βουλής, ανέφερε ο πρέσβης της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη πρεσβευτής της Ρωσίας στα Ηνωμένα Εθνη, Βιτάλι Τσούρκιν, «υπενθύμισε» ότι «σε περίπτωση που η κατάσταση στην Ουκρανία λάβει πραγματικά άσχημη τροπή η Ρωσία θ επέμβει. Η κυβέρνηση του Βλαντίμιρ Πούτιν έχει λάβει από την Ανω Βουλή επίσημη άδεια για είσοδο ρωσικών ειρηνευτικών στρατευμάτων στο ουκρανικό έδαφος, ήδη από την 1η Μαρτίου».  
 
Ο Τσούρκιν διευκρίνισε με έμφαση: «Η Ρωσία δεν επιθυμεί να γίνει πράξη αυτό το σενάριο. Ο στόχος-κλειδί αυτή τη στιγμή είναι η αποκλιμάκωση της σύγκρουσης. Αλλά αν αυτό δεν συμβεί είμαστε έτοιμοι να πράξουμε αυτό που πρέπει».  
Αυτή την στιγμή περίπου 100.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν ξεκινήσει μεγάλες ασκήσεις στα σύνορα με την Ουκρανία. Στον αυτοκινητόδρομο M-4 που συνδέει το Ντονέτσκ με τα ορυχεία του Kamensk εξακολουθούν να κινούνται φάλαγγες με άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, ρουκετοβόλα BM-21 και φορτηγά Kamaz.  
Δεκάδες ελικόπτερα υπαρίπτανται της περιοχής και συχνά ο εκκωφαντικός θόρυβος των Su-27 και των MiG-29OST υπενθυμίζει ότι μια τεράστια στρατιά που γράφει στις πινακίδες της την φράση "ειρηνευτική δύναμη". ζεσταίνει τις μηχανές της.
Επίσης ομάδες Spetznaz (η 100η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία) ασκείται σε αεραποβάσεις και αποκοπή οδικών αρτηριών.
Οι Ρώσοι έχουν συγκεντρώσεις τεράστια δύναμη, καθώς δεν γνωρίζουν σε ποιο επίπεδο είναι αξιόμαχοι οι 11.000 Ουκρανοί στρατιώτες, με τα 160 άρματα μάχης, τα 230 ΤΟΜΑ και ΤΟΜΠ και τα 150 πυροβόλα διάφορων διαμετρημάτων που εμπλέκονται στις επιχειρήσεις εναντίον των δυνάμεων αυτοάμυνας των ρωσόφωνων.
defencenet.gr

ΙΔΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ "ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ¨Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Ολόκληρος ο πίνακας με τις αμοιβές

Πληθώρα υποψηφίων στη μάχη για μια θέση στην ευρωβουλή και στα αιρετά συμβούλια της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, παρά τη δραστική μείωση των αποδοχών τους από τον Ιανουάριο του 2013.
Ποια είναι όμως η ανταμοιβή τους για την προσφορά των υπηρεσιών τους; Σίγουρα είναι ένα καλό εισόδημα για τη διάρκεια της πενταετούς θητείας αφού μετά την κρίση και οι δουλειές και οι μισθοί έχουν συρρικνωθεί αρκετά
250.000 ευρώ μικτά οι δήμαρχοι
Είναι χαρακτηριστικό ότι το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί να εισπράξει ένας τοπικός άρχοντας, στα πέντε χρόνια της θητείας του, ανέρχεται στα 250.000 ευρώ μικτά: δηλαδή γύρω στα 160.000 ευρώ καθαρά. Τα ποσά αυτά αντιστοιχούν στην συνολική αποζημίωση των περιφερειαρχών και των δημάρχων σε πόλεις άνω των 100.0000 κατοίκων, οι μηνιαίες μικτές αποδοχές των οποίων ανέρχονται σε 4.275 ευρώ.
Οι αντιπεριφερειάρχες εισπράττουν 3.206 ευρώ, ενώ οι αντιδήμαρχοι στους μεγάλους δήμους εισπράττουν 2.137 ευρώ. Μικρότερα είναι τα ποσά που εισπράττουν οι δήμαρχοι σε πόλεις από 20.000-100.000 κατοίκους (3424 ευρώ) και σε πόλεις κάτω των 20.000 κατοίκων (2565 ευρώ), ενώ οι αντίστοιχοι αντιδήμαρχοι παίρνουν 1710 και 1283 ευρώ μικτά, αντίστοιχα.
Καλοπληρωμένοι οι ευρωβουλευτές
Εντελώς διαφορετικά είναι τα μεγέθη όσον αφορά τους ευρωβουλευτές, των οποίων ο μισθός ανέρχεται σε 6.200 ευρώ καθαρά, ποσό που υπερδιπλασιάζεται όταν συμμετέχουν σε όλες τις συνεδριάσεις του ευρωκοινοβουλίου, που η κάθε μία πληρώνεται προς 304 ευρώ.
Οι ευρωβουλευτές δικαιούνται επίσης 21.000 ευρώ για τους συνεργάτες τους στα γραφεία των Βρυξελλών, 5.000 ευρώ για συνεργάτες και άλλα 4.000 ευρώ για έξοδα του γραφείου τους στη χώρα προέλευσης τους. Εχουν όλα τα προνόμια των μελών του εθνικού κοινοβουλίου, όσον αφορά τους συνεργάτες και τους αστυνομικούς για τη φύλαξη τους, αεροπορικά εισιτήρια (για το πήγαινε-έλα στις Βρυξέλλες) και άλλα εισιτήρια για το ταξίδι και τη φιλοξενία στις Βρυξέλλες, 110 ατόμων ετησίως.
lykavitos.gr

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΧΑΡΑΚΤIΝΙΩΤΗΣ: "ΜΕ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ"

Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, κάποιοι συνδυασμοί χρησιμοποιούν μεθόδους άλλων εποχών στην προσπάθειά τους να γίνουν αρεστοί στους δημότες. Χρησιμοποιούν τη δύναμη που τους παρέχεται από τη σύγχρονη τεχνολογία για να προσβάλουν τους συνυποψηφίους τους και να σπιλώσουν συνειδήσεις.
Τέτοιου είδους πρακτικές πρέπει να είναι άμεσα κατακριτέες από το σύνολο του εκλογικού σώματος.
Επειδή σε σημερινό δημοσίευμα γίνεται ονομαστική αναφορά στο συνδυασμό "Μαζί για την πόλη μας" και στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο, από έτερο συνυποψήφιο για το αξίωμα του Δημάρχου, με έμμεση αναφορά και προς λοιπούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, θα ήθελα με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να τονίσω τα ακόλουθα.
Ο συνδυασμός "Μαζί για την πόλη μας" είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, στον οποίο συμμετέχουν προσωπικότητες και ο καθένας εκφράζει ελεύθερα τις ιδέες του και τις αξίες που πρεσβεύει. 
Ουδέποτε υπήρξε η επιδίωξη ο συνδυασμός και οι υποψήφιοι αυτού να λάβουν επίσημης υποστήριξης από οποιοδήποτε κόμμα, σε αντίθεση με αυτούς που προσπαθούν να το παίξουν κομματικοί, όταν το κόμμα που υποτίθεται ότι τους στηρίζει, τα προηγούμενα χρόνια το έβριζαν και μάλιστα τον υποψήφιο αυτού τις προηγούμενες εκλογές όχι μόνο δεν τον στήριξαν αλλά τον πολέμησαν με τον χειρότερο τρόπο. 
Εκτός φυσικά κι αν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία των "πηγών" τους φοβούμενοι να αναφέρουν ότι οι ίδιοι έχουν σχέσεις με συγκεκριμένα υποκείμενα.
Είναι προφανές ότι το χυδαίο αυτό δημοσίευμα έχει ως μόνο στόχο να πλήξει το συνδυασμό "Μαζί για την πόλη μας", αλλά το μόνο που θα καταφέρει είναι να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο του δημότες μαζί μας.

Θανάσης Χαρακτινιώτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

"ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ"

Χρήστος Χριστόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού

Με τον Γιάννη Κεχρή και τη “Δημοτική Αναγέννηση”

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου των  αυτοδιοικητικών εκλογών, φρονώ πως άπαντες συνυποψήφιοι έχουμε μια ηθική υποχρέωση: να εξηγήσουμε στους δημότες την επιλογή μας να ταχθούμε υπό τον εκάστοτε εν δυνάμει Δήμαρχο.Προσωπικά,ανακοίνωσα την κάθοδό μου στις προσεχείς εκλογές τον Ιούνιο του 2013 υπό τον Γιάννη Κεχρ ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽οτική ηθικκή και όχι δύο μήνες πριν από την κάλπη όπως δυστυχώς έπραξαν πολλοί συνυποψήφιο ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽οπαραταχθε δημοσκοπικάι άλλων παρατάξεων.Ήταν μια συνειδητή, αμετάκλητη απόφαση ευθύνης και σταθερότητας. Την ώρα που αρκετοί αξιολογούσαν δημοσκοπικά το ποιόν του εκάστοτε υποψηφίου και επέλεξαν οπορτουνιστικά την κάθοδό τους στις εκλογές, ο γράφων αιτιολογούσε έξι μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση την επιλογή του να συμπαραταχθεί με τον Γιάννη Κεχρή και τη «Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού»

Η απάντηση που δίνω και σήμερα περιστρέφεται γύρω από την ικανότητα του πολιτικού ανδρός να διοικήσει αποτελεσματικά το Δήμο.
Συγκεκριμένα, στο κομμάτι των οικονομικών και της απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων, ο Γιάννης Κεχρής αποδεδειγμένα κατέχει τις απαραίτητες τεχνοκρατικές γνώσεις καθώς και την πολιτική βούληση να προχωρήσει σε στοχευμένες νομοθετικές πρωτοβουλίες για την οικονομική διαχείριση του Δήμου μας.
Στον τομέα της πολιτιστικής-οικονομικής διπλωματίας, έχοντας προχωρήσει σε ένα εξονυχιστικό SWOT Analysis,αποτελεί το μοναδικό εν δυνάμει Δήμαρχο με ξεκάθαρη πρόταση εφαρμογής πολιτικής place branding στον Δήμο μας. Ο Γιάννης Κεχρής είναι αυτός που παρουσίασε τα πέντε απαραίτητα βήματα για την εφαρμογή της εν λόγω πολιτικής στρατηγικού σχεδιασμού της Τοπικής μας Κοινωνίας και όχι προεκλογικά πυροτεχνήματα ευτελούς χαρακτήρα.
Στο αέναο ερώτημα γύρω από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας και τις επιπτώσεις του- δραματική μείωση της κρατικής επιχορήγησης-ο σχεδιασμός και το πλάνο του Γιάννη Κεχρή επί της Αρχής της Εταιρικής Σχέσης αποτελεί την πλέον αποστομοτική απάντηση στους επαγγελματίες καταστροφολόγους. Η τεχνοκρατική κατάρτιση του επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης στη διαχείριση και αξιοποίηση των νέων Χρηματοδοτικών Εργαλείων αποτελεί καταλυτικό παράγοντα όσον αφορά την καταλληλότητα του για την Διοίκηση του Δήμου.
Οι στοχευμένες προτάσεις του για την εφαρμογή Ο.Ε.Ε (Οργανωμένης Εδαφικής Επένδυσης) με επίκεντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου μας καθώς και η ενεργοποίηση των τοπικών Συλλόγων, Σωματείων, Επιχειρήσεων από κοινού με τον ιδιωτικό τομέα μέσω του CLLD (Community Lead Local Development) αποτελούν αδιάσειστα πειστήρια για τις ικανότητες του Γιάννη Κεχρή.
Φανερώνουν όμως και στους δημότες  την ουσία της πολιτικής επιλογής μου (εδώ και περίπου 1 χρόνο) να συμπαραταχθώ με τον Γιάννη Κεχρή: Ένας άνθρωπος που δε δηλώνει μονάχα έτοιμος να νικήσει στις εκλογές, αλλά και να διοικήσει με επιτυχία το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.