Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...

γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος 
Από χρόνια προσπαθώ να δώσω στο κόσμο να καταλάβει τι είναι αυτό...

ΣΟΚ! Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ" ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ FESTIM LATO! ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1912! ΒΙΝΤΕΟ!


Με αφορμή δύο σχόλια του αναγνώστη μας Panagiotis Panagiotis
τα οποία και σας παραθέτουμε (με κεφαλαία γράμματα) αναδημοσιεύουμε μια σημαντική αποκάλυψη και βίντεο που δείχνουν ότι ...

ΜΕΤΑ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΑΧΤΣΙΟΓΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"! ΠΕΣΕ ΜΑΚΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ: ΠΕΡΙΠΟΥ 200.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΙΣ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΑΓΕ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!!

σχόλιο Νίκος Βραχιολίδης, πηγή είδησης: left.gr
"Τσοβολα δώστα όλα", έλεγε ο Αντρέας Παπανδρέου, τώρα λέμε "Αχτσιόγλα δώστα όλα"! 
Άρχισε η προεκλογική περίοδος! Μοιράζουν δώρα στους συνταξιούχους! Οι συνάδελφοι της ΔΕΗ θα πάρουν τα περισσότερα! Λίγη ώρα μετά την κοινοποίηση του παλιού μου άρθρου για το Μητσοτάκη που του είπα ότι δεν θα τον ψηφίσουν 100000 συνάδελφοι, βγήκε η Αχτσιόγλου και γλύφει τους συναδέλφους συνταξιούχους!
18.52 το ανέβασα, 20.24 απάντησε εκείνη! 
465 ευρώ θα δώσει στους συναδέλφους συνταξιούχους, τα περισσότερα...

ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 88 ΕΤΩΝ Ο ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΗΣ! ΥΠΗΡΞΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ-ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ!

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο πτέραρχος Νίκος Κουρής. Ο πρώτος...

ΤΟΝ...ΦΙΜΩΣΑΝ! 4 ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ "ΣΗΚΩΤΟ" ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ "ΚΑΥΤΑ" ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Περιπετειώδης ήταν η είσοδος, η παρέμβαση και η τελική απομάκρυνση του Γιώργου Κόκκα, του ακτιβιστή δικηγόρου, στην προχθεσινή, στημένη επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε ο Κοτζιάς (ΥΠΕΞ). Ο Γιώργος Κόκκας έκανε ερωτήματα-καταπέλτη τα οποία αφενός ξάφνιασαν το...στημένο ακροατήριο, αφετέρου οδήγησαν την προεδρεύουσα Μαριλένα Κοππά να φωνάζει "μην απαντάτε στον κύριο είναι...εκτός θέματος"! Εμβρόντητοι έμειναν και οι "εγκάθετοι" καθηγητάδες και διπλωμάτες που παρίσταντο στην αίθουσα, χωρίς να...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ" ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ "ΒΟΡΕΙΟ-ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ" ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!! ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΕΝΩ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ! Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

Η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει αμέσως στον Ελληνικό λαό τις θέσεις της στις Ελληνοαλβανικές σχέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Τύπο αλλά και πρόσφατες δηλώσεις...

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ PRAVDA ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ: "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ GAY ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"!

Με μια επίθεση από αυτές που δεν συνηθίζονται σε ξένους ηγέτες, η...

ΦΤΟΥ ΣΟΥ! ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"! ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΕΒΕΣΑΙ;;; ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Μέσα στον ίδιο ΄πολιτικό βόθρο κολυμπάνε όλοι. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.δήλωσε ότι θα σεβαστεί τη συμφωνία των Πρεσπών, παρά τη διαφωνία του!
Το ρεπορτάζ αναφέρει από το sofokleousin.gr τα εξής:

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με δηλώσεις του στη ...

ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ!!! ΑΓΑΝΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Μια κάρτα για τα γενέθλια του Δημήτρη, από όλους μας, πρέπει να...

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 74.000 €, ΦΟΡΟΣ 52.000 €! ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΚΑ, ΔΕΚΟ, ΕΝΦΙΑ! ΠΕΡΑΣΤΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Eίναι αυτό το χαρτί που επισυνάπτω. Άνθρωπος με 74.000 εισόδημα από..

ΧΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ! "ΜΑΜΑ ΜΙΑ" ΜΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΔΑ ΑΛΛΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!

Χαμός απόψε στο Κηποθέατρο Παπάγου. Η Δέσποινα Βανδή και οι συνεργάτες της προσφέρουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα με το μούζικαλ "Μάμα μία"! Μην το χάσετε...

ΤΑΔΕ ΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ!

https://averoph.wordpress.com/2018/07/19/τάδε-λέγει-αριστοτέλης-ο-σταγειρίτης

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΛΕΤΗΡΩΝ!

Οι κωλοτούμπες των #ΣΥΡΙΖΑ - #ΑΝΕΛ για τα μνημόνια, τις περικοπές...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 4 ΤΟΥΡΚΟΙ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ) ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ!

Tέσσερις Τούρκοι συνελήφθησαν σε απαγορευμένη ζώνη στα σύνορα του Έβρου ενώ συνελήφθη και ένας Βούλγαρος για εμπρησμό κοντά στο...

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ! 12 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕ...ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κυρίως από Έλληνες που ζουν στην Κύπρο για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε στον...

ΝΕΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ!

Δελτίο Τύπου

                                                   18 Ιουλίου 2018                       

Συνεργασία της Ελένης Λέτσου 
με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα
 “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού” 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Ελένης Λέτσου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Η συμφωνία των Πρεσπών με την οποία παραδίδουμε το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς είναι κατάπτυστη και το έχουν...

Ο ΔΟΠΑΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ "ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΚΡΑΦΙΤΙ"!

               
  O Πόλεμος κατά των γκράφιτι συνεχίζεται
Ο ΔΟΠΑΠ συνεχίζει σε όλους του αθλητικούς χώρους που διαθέτει την...

ΝΕΑ-ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! 26 ΙΟΥΛΙΟΥ! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΕ!

Πέμπτη 26/07/2018 ραντεβού στις 18:30 στη Νομαρχία Πιερίας
Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας για την συμφωνία των Πρεσπών
Κοινοποιήστε - Διαδώστε - Προσκαλέστε

ΓΕΜΙΣΕ CELEBRITIES ΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ"! ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!

Η "Άγρια Δύση" του Θοδωρή Αθεριδη παρουσιάστηκε, το απόγευμα της...

"ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ"! ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΜΕΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΤΡΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
Ο Άγγελος Μανταδάκης είναι ο δημιουργός της περιβόητης λίστας με τις...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΑΝΑ! ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ.

Ἐπέσχεν ὄμβρον, πῦρ τρίτον φέρων κάτω,
Σχίζει δὲ ῥεῖθρον Ἠλίας τρέχων ἄνω.
Δίφρῳ ἀνηρπάγης περὶ εἰκάδα, Ἠλία ἱππεῦ.

Βιογραφία
Μέσα στη χορεία των Προφητών της Παλαιάς Διαθήκης...
ξεχωριστή είναι η θέση του προφήτη Ηλία. Στην Καινή Διαθήκη το όνομα...

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ 3 ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΧΩΡΑΣ! ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!

Διαπόντια νησιά: Μαθράκι, Ερείκουσα, Οθωνοί. Αυτά τα νησιά τα οποία ανήκουν στο ύστατο όριο της μεθοριακής γραμμής μας και προσδιορίζουν την ελληνική ΑΟΖ σε σχέση με την Αλβανία, φαίνεται ότι περνάνε στα χέρια της γείτονος. Όταν ο Τσίπρας μιλούσε και έλεγε ότι έχουμε να διευθετήσουμε το θέμα των συνόρων αυτό εννοούσε! Αυτό...

ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΣ ΣΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ! "ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ" ΦΩΝΑΖΕ Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΠΠΑ!

Στημένοι ομιλητές σε μια εκδήλωση για πολιτικούς καραγκιόζηδες του συστήματος, εμφανίστηκε ο ακτιβιστής δικηγόρος Γιώργος Κόκκας ο οποίος ξεμπρόστιασε τους προδότες της συμφωνίας των Πρεσπών και όσους τη στηρίζουν με φαιδρά επιχειρήματα! Ανάμεσα σε αυτούς τους...

ΜΥΘΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗ FRAPORT ΑΠΟ ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

Θησαυρίζει ακόπως και με ελληνικά δάνεια η Γερμανική Fraport από τα...

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: "ΕΚΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ. ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΔΟΛΟ. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ... ΓΟΥΔΙ"! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΔΕΙΤΕ...

Εκποίησαν την δημόσια περιουσία ενώ γνώριζαν ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη....

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Αθήνα: Πέμπτη 26 Ιουλίου 6μμ - Λεωφ. Μεσογείων κ' Κατεχάκη

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι, υψώνουμε τις φωνές μας και χιλιάδες ....

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ: ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΣΙΑΣ! ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται πλέον οι ελληνορωσικές σχέσεις μετά...

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ...ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΦΤΑΙΝΕ! ΣΑΣ ΞΕΝΑΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΙΚΟΝΕΣ...

Οι Αμερικανοί θέλουν πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος να μπει η περιοχή στο ΝΑΤΟ, και ασφαλώς θα το καταφέρουν.

Ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν ότι είναι ήδη εγκατεστημένη στα σύνορα ...

"ΒΟΜΒΑ" ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ: ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ"!!! ΔΕΙΤΕ...


Καλεντερίδης: Εκείνοι που έβαλαν τον Ιωαννίδη να κάνει το προδοτικό πραξικόπημα στην Κύπρο, είναι οι ίδιοι που έβαλαν τον Τσίπρα να υπογράψει την προδοσία στις Πρέσπες και να απελάσει τους Ρώσους.

Ελλάδα, κάτι σαν μπανανία… Είναι δομικό χαρακτηριστικό αυτής της χώρας. Μετά την αποικιοποίησή της μέσω του χρέους που προέκυψε από...

ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑ Η ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ! "ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΣΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΠΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;"!

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ Νο1 ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ ΡΩΣΙΑ! ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ "ΦΩΛΙΑ" ΡΩΣΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ, ΤΗΝ "ΕΛΑΚΤΩΡ"!

Πολύ άγρια τροπή παίρνει η κόντρα Ελλάδας(ΗΠΑ)-Ρωσίας στην χώρα μας καθώς τα όσα διαρρέουν κυβερνητικοί κύκλοι είναι αρκετά να...

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΠΛΟΙΑΡΙΟ ΜΕ 150 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 19 ΝΕΚΡΟΙ!

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι, που επέβαιναν σε πλοιάριο με πρόσφυγες από τη Συρία...
έχασαν τη ζωή τους ανοικτά της Γιαλούσας, η οποία βρίσκεται στο...

ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει η ρωσική κυβέρνηση τα...

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΕ): ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (21.00-22.30)

Στις 21.00 απόψε βγαίνουμε στον αέρα για τελευταία φορά για φέτος (λόγω διακοπών) στον http://www.eoellas.org/webradio/. Συντονιστείτε γιατί μαζί μας θα είναι πολλοί καλεσμένοι. Και ο τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, και η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα και ο δημοσιογράφος Κώστας Καλτσής και δημοσιογράφος -Πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Δημήτρης Φιλιππίδης και ο Γιώργος Πατούλης (Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου).

“ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ” ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

“ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ”  ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ
Αποκλειστικό
Στα άδυτα της Αμερικανικής Πρεσβείας…
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Αργά το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, ο Γιοχάνες Χαν Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση για θέματα διεύρυνσης της...

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙKΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΕΘ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Το ραντεβού ορίζεται για τις 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, στο...

ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ …ΤΣΙΠΡΑ

ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ …ΤΣΙΠΡΑ
Εκλογές τον Οκτώβριο του 2018
Εκ δεξιών η βοήθεια του Τσίπρα
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Αυτή η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων, κάθε μέρα οδηγείται και σε μια νέα αποτυχία. 
Γιατί είναι ανίκανοι να διαχειριστούν την Εξουσία ή γιατί προσπαθούν να...

ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ 4.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! "ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ" ΚΑΜΜΕΝΕ!

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Αθανάσιος Σαββάκης απηύθυνε έκκληση στις επιχειρήσεις να κινηθούν άμεσα σε αυτήν την κατεύθυνση, αξιοποιώντας τη δωρεάν νομική συνδρομή που παρέχει ο ΣΒΒΕ.
Στις 4 χιλιάδες αριθμούνται οι επιχειρήσεις που έχουν στην εταιρική τους...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ!!! ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!

Μοιάζει απίστευτο, ωστόσο η καταγγελία που ήρθε στην εφημερίδα μας είναι από αξιόπιστη πηγή και γι'αυτό τον λόγο τη δημοσιοποιούμε (διατηρώντας τις όποιες επιφυλάξεις μας), ζητώντας παράλληλα από τον Δήμο να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις. 
Πρόκειται για γυναίκα η οποία, όπως διαπιστώθηκε είναι ιδιοκτήτης αρκετών διαμερισμάτων στον Χολαργό (πρόκειται μάλλον για 7 διαμερίσματα), από τα οποία ενοικιάζει...

ZACHARIADI сказать вздор! "ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ"! ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ;

ZACHARIADI сказать вздор!
Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η δήλωση ...
«Δίπλα στους φιλήσυχους και δημοκράτες πολίτες, οι οποίοι διαδήλωναν...

"ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ! ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ"

                         
ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ
                        ------------------------------------------------------
Οι χώρες της Σιωνιστικής Δύσης, οι χώρες του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχουν κάνει την Ελλάδα οικόπεδο δικό τους, «Μπάτε σκύλοι αλέστε».
Απελαύνοντας τους Ρώσους διπλωμάτες,  «διϋλίζουμε τον κώνωπα, και...

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ), Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG ΑΠΟ ΤΙΣ 21.00-22.30 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Συντονιστείτε την Τετάρτη το βράδυ από τις 21.00 ως τις 22.30 να ακούσετε την εκπομπή μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" στον http://www.eoellas.org/webradio/. Κάντε κλικ στον διπλανό σύνδεσμο και ακούστε όσα έχουμε να πούμε με τους καλεσμένους μας. Ο αγαπημ΄λενος τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, η πατριώτισσα δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, ο δημοσιογράφος από τα Γιάννινα Κώστας Καλτσής (υπεύθυνος του ραδιοφωνικού σταθμού studio E 103 fm), αλλά και ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής Δημήτρης Φιλιππίδης. Μείνετε εδώ http://www.eoellas.org/webradio/

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ! Η ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ!

Δελτίο Τύπου
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών και...

ΦΟΒΕΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ Η 30ΧΡΟΝΗ ΕΞΕΤΡΑΠΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΤΡΑΠΗ
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (17/07) στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς.