Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ-ΚΛΟΟΥΝ, ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ!

papan-klooun
Δημοσιογραφία-κλόουν σαν τον εικονιζόμενο είναι αυτή περί πραξικοπηματος σε βάρος του ΓΑΠ που έβγαλε το ΒΗΜΑ.
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Επί προηγούμενης Διοίκησης η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για ενδεχόμενο πραξικόπημα. Επίσης η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ουδέποτε έγινε αποδέκτης από άλλη Αρχή σχετικών Πληροφοριών, ώστε να προβεί στις από το νόμο προβλεπόμενες ενέργειες για την προστασία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος"
Όλα λοιπόν είναι ένα παιχνίδι των "νταβατζήδων" της ενημέρωσης και τίποτε περισσότερο!

ΤΟΝ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

paxatouridis
ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ
Ο Άγγελος Τσετσέλης είναι ο άτυχος κάτοικος Περιστερίου ο οποίος κυριολεκτικά τον έσκασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης. Την ώρα που λογόφερε με τον Α. Παχατουριδη για το κολυμβητήριο της πόλης, για το οποίο ενώ έχει πάρει λεφτά ο δήμος, δεν το ανοίγει! Την ώρα του διαπληκτισμού ο άτυχος Άγγελος παθαίνει το πρώτο έμφραγμα και τον επαναφέρει παρευρισκόμενος γιατρός! Στο ασθενοφόρο παθαίνει και δεύτερο έμφραγμα , το οποίο δυστυχώς είναι και το μοιραίο! Πέθανε την ώρα της μεταφοράς του στο νοσοκομείο!!
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης καλείται να μιλήσει και να πει τι ακριβώς έγινε. Ο άνθρωπος, όπως λένε οι μαρτυρίες έσκασε μπροστά του, νιώθοντας αδικημένος για την στάση του Δημάρχου!!!. Πήρε τα λεφτά ο Δήμος αλλά το κολυμβητήριο το είχε κλειστό!!! Τι τα έκανε τα λεφτά; Τα χρησιμοποίησε σε άλλες δοσοληψίες και άφησε ξεκρέμαστο το κολυμβητήριο και εκατοντάδες αθλούμενους;
Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον άτυχο Άγγελο Τσετσέλη, η ψυχολογική του κατάσταση ήταν πολύ άσχημη από καιρό, μια και πριν ενάμιση χρόνο έχασε την κόρη του! Κανείς από την οικογένειά του δεν θέλει να μιλήσει!
Ο Ανδρέας Παχατουρίδης όμως πρέπει να μιλήσει, διότι εάν οι καταγγελίες ευσταθούν, τότε το ζήτημα αποκτά άλλες διαστάσεις.
makeleio.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ. ΦΥΓΑΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΑΚΟ





foxdead
Ένα απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο κάνει το γύρο του πλανήτη...Μετά απο κινηματογραφική καταδίωξη φυγάς εγκλωβίζεται απο τις αστυνομικές δυνάμεις και μην έχοντας διέξοδο διαφυγής στρέφει το όπλο του στο κεφάλι του και αυτοπυροβολείται...
Το συμβάν κατέγραψε η κάμερα του ελικοπτέρου του καναλιού fox...




O "NTABATZHΣ" ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΠΑΛΙ "ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris Στις .

vima-praxikopima

Προκλητικό δίχως δεύτερη κουβέντα το δημοσίευμα του διαπλεκόμενου "Βήματος" με ενορχηστρωτή τον περιώνυμο πια θαμώνα της πλατείας Κολωνακίου Σταύρο Ψυχάρη και τα "τέκνα" του αλλά και εκδότες που συνηθίζουν τα "συμβόλαια εξόντωσης" μέσα από το εκδοτικό παρακράτος και την κοπριά που μια ζωή έριχναν για να επιβιώσουν επιχειρηματικά. Είναι πια όλοι τους γνωστοί και δακτυλοδεικτούμενοι. Και θα κατονομαστούν.
όπως σημειώνει και το αξιόπιστο on alert "δεν φθάνει η σκληρή επίθεση που δέχονται οι στρατιωτικοί από την κυβέρνηση και την τρόϊκα. Θα πρέπει πάλι να υποστούν και τα σενάρια περί ...πραξικοπήματος που σχεδίαζαν σκοτεινοί κύκλοι εναντίον της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου!
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες έχει πρώτο θέμα το πως "αποφύγαμε το πραξικόπημα"! Το ρεπορτάζ συνοδεύεται και από άρθρο του Στ.Ψυχάρη, ενώ η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία και ονόματα.
Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην αλλαγή των τεσσάρων Αρχηγών και ειδική αναφορά στον Φ.Φράγκο.
Όλα όσα είχαν ειπωθεί την περίοδο της υπουργίας Πάνου Μπεγλίτη, όχι μόνο δεν στηρίχθηκαν πουθενά ,αλλά αντιμετωπίστηκαν από το σύνολο του στρατέυματος ως γραφικότητες.
Ανεξάρτητα από το δημοσίευμα της εφημερίδας η οποια προφανώς θα έχει από κάποιες πηγές πληροφόρηση, οφείλει πλέον ο κ.Πάνος Μπεγλίτης να βγει δημόσια και να καταθέσει ότι ξέρει για το θέμα. Αν ξέρει κι αν έχει στοιχεία... Η περίοδος που διανυουμε είναι άκρως επικίνδυνη για να αφήνουμε σενάρια και πληροφορίες να σέρνονται εντός και εκτός Βουλής. Οι πολιτικοί έχουν την πρώτη και μεγαλύτερη ευθύνη.
Είναι ώρα λοιπόν ο κ.Μπεγλίτης να μιλήσει με στοιχεία και αποδείξεις. Που ,ποιοι και πως προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα στην Ελλάδα του 2011-2012.", καταλήγει το στρατιωτικό site.
Είναι ξεκάθαρο που το πάνε. Στην αποσταθεροποίηση. Το θέμα είναι ποιους ευνούν όλες αυτές οι δημοσιογραφικές χυδαιότητες.
Θα επανέλθουμε...
makeleio.gr

ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!


aftoktonia-oplo-krevati

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στους κοσμικούς, και όχι μόνο, κύκλους της Αθήνας.Ήταν ένας από τους πιο ένθερμους συλλέκτες έργων τέχνης, παλιός ιδιοκτήτης γκαλερί και γόνος ευκατάστατης εφοπλιστικής οικογένειας... Στα 55 του χρόνια, απογοητευμένος από τους ανθρώπους και έχοντας «χάσει» γονείς και φίλους, έβαλε τέλος στη ζωή του καταστρέφοντας με ειδικό μηχάνημα όλα του χρήματα...
Η τραγική ιστορία διαδραματίστηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου σ΄ ένα κλασσικό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθηνάς. Αποκαλύφθηκε στις αρχές της εβδομάδας όταν γείτονες του 55χρονου που είχαν μέρες να τον δουν ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο νεοκλασικό κτίριο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.
Ο 55χρονος, κείτονταν νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος ενώ μέσα στο δωμάτιο ήταν σκισμένα σε λωρίδες χαρτονομίσματα αξίας –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - 500.000 ευρώ! Ήταν ότι είχε και δεν είχε ο γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας...
Ο 55χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του χρησιμοποιώντας ένα 22άρι πιστόλι με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με την espresso, ήταν ξαπλωμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ μέσα στο διαμέρισμα ήταν διάσπαρτα εκατοντάδες κατεστραμμένα χαρτονομίσματα, τα οποία ο 55χρονος είχε κόψει σε λωρίδες λίγες μέρες ή λίγες ώρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του.
Χαρτονομίσματα των 500, των 100, των 50 και των 20 ευρώ, αλλά και αμερικανικά δολάρια και λίρες Αγγλίας ήταν όλα κομμένα σε λωρίδες με ειδικό μηχάνημα και κατεστραμμένα, σε ένδειξη αποστροφής του για ότι έχει να κάνει με τα πλούτη και τη χλιδή...
Η είδηση του θανάτου έπεσε σαν βόμβα στα στέκια που σύχναζαν φίλοι και γνωστοί του. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θα έβαζε και μάλιστα με τέτοιο τρόπο τέλος στη ζωή του... Άλλωστε δεν αντιμετώπιζε κανένα οικονομικό πρόβλημα, καθώς διέθετε μεγάλη ακίνητη περιουσία σε Αθήνα και σε νησί των βαρειών Σποράδων και εισέπραττε κάθε μήνα πολλές χιλιάδες ευρώ από ενοίκια... Όπως λένε αυτοί που τον γνώριζαν προφανώς ο 55χρονος βρισκόταν σε έντονη ψυχική φόρτιση, καθώς είχε απογοητευτεί από τους ανθρώπους. Μάλιστα, συχνά έλεγε ότι τον είχαν εγκαταλείψει όλοι...
makeleio.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΣΕ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .



Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ "30 ΜΕΡΕΣ"

Λάβαμε και δημοσιεύουμε  την απάντηση του κ. Νικολάου προς την εφημερίδα "30 Μέρες". Πολλοί από τους δικούς μας αναγνώστες όμως κύριε Νικολάου, δεν έχουν διαβάσει το άρθρο του κ. Κουγιουμτζόπουλου στο οποίο απαντάτε. Αυτό λοιπόν δημιουργεί μια ανισομέρεια για την εφημερίδα "30 Μέρες".
Τέλος πάντων, κύριε Νικολάου, επειδή γνωρίζουμε ότι ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος δεν έχει προβλήματα τέτοια κι έχει μάθει να παίζει με... handicap, δημοσιεύουμε την απάντησή σας.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΙΣ 30ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  
              ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.



Κύριε  Κουγιουμτζόπουλε,
 Στο τεύχος σας, στις 21 Σεπτεμβρίου σελίδα 9 με τίτλο «Βιώσιμη Κινητικότητα» αναφέρεστε στην ανάπλαση της οδού Φανερωμένης που έγινε με πρωτοβουλία μου και πραγματικά είναι  ένας βιώσιμος, οικολογικός και λειτουργικός δρόμος από τους σπάνιους στην χώρα μας. Είναι ευρέως γνωστό ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ' ολοκλήρου από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 1,5 εκ. ευρώ «Πράσινη ζωή στην Πόλη» και οι προδιαγραφές του είναι κατά το πρότυπο των δρόμων της Βαρκελώνης που εκπονήθηκαν από διάσημους μελετητές, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης. Όλα τα υλικά ήταν οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον ενώ στην μελέτη είχαν ληφθεί  όλοι οι διεθνείς κανόνες λειτουργικότητας του έργου.

 Εσείς αναφέρετε στο δημοσίευμα το εξής:  «Το αίσχος της Φανερωμένης, παράδειγμα  προς αποφυγή στην διεθνή βιβλιογραφία. Καταργήθηκαν εννέα μέτρα πεζοδρόμιο για να φτιαχτούν θέσεις Ι.Χ. σε έναν δρόμο που έγινε πια ταχείας κυκλοφορίας, ενώ ενώνει ένα αθλητικό κέντρο, δύο εκκλησίες, έναν Παιδικό Σταθμό ένα Νηπιαγωγείο, δύο πλατείες και το σταθμό του Μετρό. Οι πεζοί περπατάνε πια στο οδόστρωμα ενώ καθημερινά σημειώνονται δεκάδες ατυχήματα» και έχετε προβάλλει  συμπτωματικά ή σκοπίμως μία κάτοικο να περπατάει στο δρόμο ενώ μπορούσε να περπατάει στο  διπλανό της πεζοδρόμιο, πλάτους 2 μέτρων. Δηλαδή για να περπατήσει κάποιος πρέπει να υπάρχει πεζοδρόμιο 9 μέτρων, όπως αναφέρεστε στο δημοσίευμα σας;

Εν πάση περιπτώσει το ποιόν της δημοσιογραφικής σας δράσης είναι γνωστό για την εκλεξιμότητά σας. Αλλά εάν έχετε το θάρρος ζητήστε την γνώμη των κατοίκων της οδού Φανερωμένης για τον δρόμο τους.  Ένα δρόμο που έλυσε μεγάλα προβλήματα όπως των όμβριων υδάτων, του φωτισμού, του οργανωμένου παρκινγκ κ.λπ.

Κύριε Διευθυντά, πολύ σύντομα θα αντιληφθείτε ότι όλες οι προσπάθειες που κάνετε εσείς και  οι άλλοι συνάδελφοι σας εκδότες του Τοπικού Τύπου θα πέσουν στο κενό. Οι Χολαργιώτες για μία ακόμη φορά το 2014 θα αποφασίσουν για τον Δήμαρχο τους. Εκείνον που έκανε τόσα έργα  όσο ουδείς άλλος στην ιστορία του Χολαργού!
 

Με εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 

ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΤΟ Ν.ΨΥΧΙΚΟ!



ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΕΙ ΤΗ ΝΔ!

Η Χρυσή Αυγή σε μια κίνηση «ματ» όπως εκτιμούν τα στελέχη της, μετακομίζει από την οδό Δηλιγιάννη στην Αθήνα και έρχεται στην Λ. Μεσογείων, στο ύψος του Πενταγώνου. Η μετακίνηση της Χρυσής Αυγής στα σύνορα Ν. Ψυχικού και Παπάγου,  μόνο συμβολική δεν είναι. Έρχεται στην σφηκοφωλιά των ΝΔημοκρατών, στοχεύοντας να εισπράξει εκλογικά όλους τους Παπαγιώτες οι οποίοι παραδοσιακά έδιναν ποσοστό κοντά στο 70% στη ΝΔ. Η περιοχή του Παπάγου αποτελεί το μεγάλο κάστρο της ΝΔ και το πλήγμα που εκτιμούν ότι θα δεχθεί η παράταξη της ΝΔ από την Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές, θα είναι καίριο. Την ολοκληρωτική κατάρρευση που θα υποστεί το κόμμα του Σαμαρά, επιδιώκει να επωφεληθεί στο έπακρο η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό τον λόγο θεωρείται καθοριστική η επιλογή να μεταφέρουν τα κεντρικά τους γραφεία δίπλα στου Παπάγου,.
Σε όλα αυτά υπάρχει σχεδιασμός. Μόνο συμπτωματικό δεν είναι το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή έχει δύο βουλευτές της από του Παπάγου: Τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Χρήστο Παππά! Με αυτούς εμπροσθοφυλακή, το επιτελείο της Χρυσής Αυγής εκτιμά ότι θα εισπράξει για λογαριασμό της «μονοκούκι» τους ψηφοφόρους της ΝΔ από του Παπάγου. Και όχι μόνον αυτό. Η Χρυσή Αυγή ετοιμάζει μέχρι και υποψήφιο Δήμαρχο να κατεβάσει στον ενιαίο δήμο Παπάγου-Χολαργού. Μάλιστα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές τουλάχιστον τρεις νυν δημοτικοί σύμβουλοι του Παπάγου-Χολαργού ετοιμάζονται να ανακοινώσουν την προσχώρησή τους στην Χρυσή Αυγή, αμέσως μόλις ο Σαμαράς περάσει τα νέα μέτρα των 13,5 δις ευρώ από την βουλή.   

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ "ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ" ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ!

 
Αιμοδοσία πραγματοποιεί αύριο το πρωί από τις 9.00 και μεχρι τις 13.30 το μεσημέρι, ο ιερός ναός "Παναγίας Φανερωμένης" Χολαργού . Παρακαλούνται όσοι μπορούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία, να μην παραλείψουν να αφιερώσουν 10 λεπτά από τον χρόνο τους και να δώσουν λίγο, αλλά πολύτιμο αίμα. Θα σώσουν μια ανθρώπινη ζωή. Το αίμα για την χώρα μας είναι αναγκαίο όσο ποτέ και ειδικά σε μια οικονομική κρίση σαν την σημερινή, που εξακολουθούμε να εισάγουμε αίμα από την Ελβετία, είναι αναγκαίο να συμμετάσχουμε στην αυριανή πρωτοβουλία της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού. Διότι και θα σώσουμε έναν συνάνθρωπό μας και θα συμβάλλουμε στην μείωση των εισαγόμενων φιαλών αίματος!

ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΑΣ! ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!

ierarxes
ΕΣΥ Μιστερ Σαμάρας, πρωθυπουργέ, έχεις υπόψη σου τη δραματική κοινή επιστολή των Μητροπολιτών Αλεξανδρουπόλεως – Διδυμοτείχου;

Θα κάνεις το κορόϊδο για την προκλητικη εγκατάλειψη του Εβρου απ΄όλες τις Κυβερνήσεις;
Για πρόσεξέ το, ο Έβρος δεν είναι... Καλαμάτα
Δείτε περιπληπτικά τι επισημαίνουν οι δεσποτάδες του Έβρου:
*** Το μεταναστευτικό, ανεξέλεγκτο: Επιπλέον, γίνονται οι λαθρομετανάστες, πρόξενοι ατυχημάτων καθώς τη νύχτα κυκλοφορούν σε σκοτεινά μονοπάτια και λεωφόρους επιδιώκοντας δωρεάν μεταφορικό μέσο και χρήματα.
*** ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Στον Έβρο, ο αντίκτυπος πολλαπλασιάζεται επικίνδυνα με την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα να πνέουν τα λοίσθια, σε όλους τους τομείς και τις διαστάσεις τους.
***Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Για την επιχειρηματικότητα• οι πολιτικές που μέχρι τώρα ασκήθηκαν στην περιοχή μας, απεδείχθησαν ότι ήταν σε λάθος κατεύθυνση και παραμένουν με λάθος στόχευση.
*** ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: Οι μικρομεσαίες κλείνουν με ταχύτατο ρυθμό. Οι βιομηχανικές περιοχές μεταμορφώθηκαν σε φαντάσματα με κουφάρια, αφού οι μέχρι σήμερα Αναπτυξιακοί Νόμοι, επέτρεψαν την καταλήστευση των επιδοτήσεων από επιτηδείους.
***Η αγορά και κατανάλωση προϊόντων, αμφιβόλου ποιότητος, από τις γειτονικές Χώρες, γενικεύεται. Τοπικές Επιχειρήσεις με ιστορία προσφοράς, μεταφέρονται στη Βουλγαρία προκειμένου να επιβιώσουν.
***Η ΕΡΗΜΩΣΗ του Βορείου Έβρου παίρνει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις. Τα χωριά μας δείχνουν εγκαταλελειμμένα και παραμελημένα. Στο πλέον ευαίσθητο σημείο του Νομού, εκτός από τα Σχολεία κλείνουν τώρα και Υπηρεσίες: η Δ.Ο.Υ., τα γραφεία της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως, τα γραφεία Δ.Ε.Η. και Ο.Τ.Ε. και συρρικνώνονται τα Τελωνεία.
______________________________________
Η ΕΙΔΗΣΗ:
Οι δυο θρησκευτικοί ηγέτες του Έβρου Μητροπολίτες Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός και Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμος σε μια καθαρώς πολιτική παρέμβαση κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την περιοχή του Έβρου, με δραματική επιστολή τους το Δεκέμβριο του 2011, προς τον τότε διακοσμητικό μας πρωθυπουργό, τον επικαλούμενο και Παπαδήμιο. Η δυναμική των επιστολών αυτών τελεί εν ισχύ και διαβιβάζονται στον σημερινό πρωθυπουργό, μια και δεν είναι ιδιωτικά ραβασάκια , ώστε να τα πάρει μαζί του ο απερχόμενος. Ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια την επιστολή των δυο ιεραρχών με τη σύσταση -κι όχι παράκληση- να μην κάνει το κοροΐδο, διότι, να μα την πίστη, θα χορέψουμε καρσιλαμά κι όχι Καλαματιανό.
Σας δίνουμε παρακάτω το πορτρέτο του σημερινού ΄Εβρου, όπως αυτός περιγράφεται στις εύστοχές έως σοφές επισημάνσεις των δύο όντως σοβαρών ιεραρχών μας.

Διαβάστε την επιστολή των Μητροπολιτών παρακάτω:

ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

SOMATOFILAKES-MERKEL
Η καταστροφική κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να φανεί αρεστή στους τροϊκανούς, εκτελεί πειθήνια τις εντολές ισοπέδωσης της αγοράς.
Ο Τόμσεν και οι άλλες σκατόφατσες των δανειστών, ήρθαν στη χώρα με αντικειμενικό σκοπό να ισοπεδώσουν τους τελευταίους επιζήσαντες ελεύθερους επαγγελματίες. Αφού τους έριξαν την λάσπη ότι το σύνολο των επαγγελματιών είναι απατεώνες και φοροδιαφεύγουν και αφού η τρόικα απέρριψε αυτολεξεί τα προτεινόμενα ισοδύναμα μέτρα, η τριμερής κυβέρνηση της συμφοράς αποφάσισε να ξεσκίσει τους επαγγελματίες με φορομπηχτικά μέτρα ύψους 3 δις ευρώ!
Είναι τα μέτρα- χαριστική βολή στην αγορά και την ελληνική οικονομία. Το γνωρίζουν οι δικοί μας δωσίλογοι, με πρώτο και καλύτερο τον προδότη Σαμαρά. Τον οικονομικό εγκληματία, ο οποίος δήλωσε οικονομολόγος που νοιάζεται και πάντα νοιαζόταν για την ανάπτυξη!!! Ποια ανάπτυξη ρε οικονομολόγε της ξεφτίλας και των δανειστών;
Με κατάργηση του αφορολόγητου, με φορολόγηση 35% συν 23%, η κυβέρνηση της καταστροφής, βάζει την οριστική ταφόπλακα στην οικονομία!!!
Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι της συμφοράς στον τόπο. Η ιστορία θα τους δικάσει και θα τους καταδικάσει. Το ίδιο ελπίζουμε να κάνει και η τακτική Δικαιοσύνη. Να τους καθίσει στο σκαμνί και να τους δικάσει για το έγκλημα σε βάρος του λαού και της χώρας. Για το έγκλημα να παραδώσουν την χώρα στο έλεος των τοκογλύφων.
makeleio.gr

ΟΜΙΛΙΑ Β. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

  Ομιλία γιά τόν Πολιτισμό στούς Δήμους ἀπό τόν πρώην Δήμαρχο ῾Αγίας Παρασκευῆς καί μέλος τῆς Εὐρωπαϊκῆς ᾿Επιτροπῆς τῆς Π.Ε.Δ.Α κ. ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ σέ ἡμερίδα μέ Γάλλους Δημάρχους στήν ᾿Αθήνα ( 27/09/2012)

Το μέλος της Ε.Ε. της Π.Ε.Δ.Α., Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Βασίλης
Γιαννακόπουλος μιλώντας για τον πολιτισμό στους Δήμους υπογράμμισε «Η
ΠΕΔΑ συμμετείχε και συμμετέχει με πρωτοβουλίες της, αλλά και σαν χορηγός σε
ενέργειες των Δήμων και Κοινοτήτων που είχαν στόχο την σύνθεση των
πολιτισμών την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και την διατήρηση και
προβολή των τοπικών ιδιαιτεροτήτων. 

Η διασύνδεσή μας με τα Ευρωπαϊκά δίκτυα Δήμων και Κοινοτήτων οι πολιτιστικές μας ανταλλαγές, οδήγησαν στην
αδελφοποίηση πολλών Δήμων μας με αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς. Οι
περισσότεροι Δήμοι της Αττικής αλλά και ολόκληρης της Ελλάδος είναι
αδελφοποιημένοι με αντίστοιχους της Ευρώπης. Η συνειδητοποίηση της
σημασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθιστά αναγκαίο για εμάς να την
μοιραστούμε, να επικοινωνήσουμε τα επιτεύγματά μας, τα όνειρά μας, τις ιδέες
μας με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή είναι η σημασία του θεσμού της
αδελφοποίησης. Διότι ο πολιτισμός δεν είναι μια αφηρημένη έννοια που αφορά
μια κλειστή μειονότητα ανθρώπων».
aganargyroi.gr

ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ; ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ"!!!!!!!

SERAFIM
Δεν φτάνει η τρόικα που έχει κάνει μαρτύριο τη ζωή μας, έχοντας στήσει στρατόπεδο στο οποίο κόβει από 'δω, κόβει από 'κει. Κόβει από παντού η τρόικα! Έχουμε όμως και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο οποίος σε άρθρο του καταδικάζει την πεολειχία! Στρατιωτικός νόμος λοιπόν και στο πω΄ς θα εκφράζονται ερωτικά τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους! .Εάν και σε αυτό το ελάχιστο που έχει απομείνει μπαίνουν τέτοιοι φραγμοί και κόψιμο που θυμίζει τρόικα, τότε ζήτω που καήκαμε! 
ΟΜητροπολίτης στο άρθρο του αναλύει την σεξουαλική πράξη, λέγοντας ότι η πεολειχία καταδεικνύει «την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοδότου ελευθερίας μας».
Επικαλείται παραπομπές από εφημερίδες και site σύμφωνα με τα οποία αυξάνονται τα περιστατικά στοματικών καρκίνων που οφείλονται σε έναν ιό που μεταδίδεται με το στοματικό σεξ και σημειώνει ότι η ορολογία των δημοσιευμάτων σχετικά με την «χυδαία πράξη που περιγράφουν είναι απαράδεκτη.
Και σημειώνει: "Καταδεικνύει όμως την τρομακτική τραγικότητα της παραχρήσεως των σωματικών οργάνων και της παραχρήσεως της θεοσδότου ελευθερίας μας, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο με πολλή πατρική αγάπη παρακαλούμε θερμώς όλους τους υπευθύνους διαμορφώσεως της κοινής γνώμης αλλά και τους υπευθύνους διαχειρήσεως των πραγμάτων του κόσμου μας να αντιληφθούν επί τέλους την ευθύνη τους και το χρέος τους απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή".
Διαβεβαιώνει πάντως ότι δεν κινείται από κάποιο «ομοφοβικό σύνδρομο» αλλά ορμάται "εκ λόγων ποιμαντικού χρέους και ποιμαντικής ευθύνης" και προσπαθεί να «εμπεδώσει την αλήθεια ότι τα οψώνια της αμαρτίας είναι θάνατος και ότι η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του".

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Η ευθύνη και το χρέος απέναντι στο ιερό πρόσωπο του ανθρώπου και στο μέγιστο δώρο του Θεού, τη ζωή
Ἔχομε δηλώσει ἱκανές φορές ὅτι ἡ ἀληθής ἐπιστήμη ἀποτελεῖ θεόσδοτη εὐλογία γιατί διακονεῖ τό μυστήριο τῆς ζωῆς καί διασφαλίζει τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν εὐτελισμό, τόν μηδενισμό καί τελικά τήν ἄρνηση τῆς ἀληθείας του.
Στήν Σοφία Σειράχ, βιβλίο τῆς Παλαιᾶς Διαθήκης χιλιάδες χρόνια πρίν περιγράφεται αὐτή ἡ πραγματικότης καί σήμερα χωρίς νά κομπορημονοῦμε ἤ νά κορυβαντιοῦμε μέ μεγάλη ταπείνωση ἀλλά καί εὐγνωμοσύνη στούς ἀληθεῖς ἐπιστήμονας πού πραγματώνουν τόν ἱερό τους ὅρκο παρακαλοῦμε πατρικῶς νά ἐνωτισθοῦμε τῆς φωνῆς τῆς ἀληθοῦς ἐπιστήμης πού δυναμικά ἀποδεικνύει τήν ἀλήθεια τῆς ἀνθρώπινης φυσιολογίας καί ὀντολογίας.
Ἀποδεικνύεται λοιπόν σήμερα ὅτι δέν κινούμεθα ὅπως μᾶς κατηγοροῦν ἀσταθεῖς ἀδελφοί, ἀπό ποταπά κίνητρα ἀκραίας ἤ φονταμενταλιστικῆς διαθέσεως οὔτε ἔχομε κάποιο ὁμοφοβικό σύνδρομο ἀλλά ὁρμώμενοι ἐκ λόγων ποιμαντικοῦ χρέους καί ποιμαντικῆς εὐθύνης προσπαθοῦμε νά ἐμπεδώσωμε τήν ἀλήθεια ὅτι τά ὀψώνια τῆς ἁμαρτίας εἶναι θάνατος καί ὅτι ἡ παράχρησις τῶν σωματικῶν ὀργάνων τοῦ ἀνθρωπίνου ὄντος ἐγκυμονεῖ τρομακτικές συνέπειες τόσο στήν ψυχική ὅσο καί τήν σωματική ὑγεία του. Στήν ἱστοσελίδα ΝΕΑ on line (http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=25&ct=9&articleID=9246) ἀναφέρεται:
«Ο αριθμός των σοβαρών καρκίνων στο κεφάλι και στον λαιμό που σχετίζονται με έναν ιό ο οποίος μεταδίδεται με το στοματικό σεξ, αυξάνεται γρήγορα, αναφέρουν βρετανοί ερευνητές. Και συνιστούν να εξεταστεί σοβαρά το ενδεχόμενο εμβολιασμού των αγοριών εναντίον του. Όπως γράφουν στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση», η μορφή του καρκίνου που εξαπλώνεται ραγδαία, ιδίως στις ανεπτυγμένες χώρες, λέγεται οροφαρυγγικό καρκίνωμα των πλακωδών κυττάρων και προκαλείται από την μόλυνση με συγκεκριμένα στελέχη του ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV)... Οι καρκίνοι της κεφαλής & του τραχήλου (έτσι αποκαλούνται επιστημονικά οι καρκίνοι που αναπτύσσονται από το λαιμό και πάνω, δηλαδή στον φάρυγγα, στον λάρυγγα, στην στοματική κοιλότητα, στην γλώσσα κ.τ.λ.) αποτελούν τον έκτο πιο συχνό καρκίνο σε άντρες και γυναίκες μαζί, με 640.000 κρούσματα τον χρόνο. Στη νέα μελέτη, επιστήμονες από το Ίδρυμα Μελέτης Κεφαλής & Τραχήλου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Κόβεντρυ, συγκέντρωσαν στοιχεία από επιδημιολογικές μελέτες που καταδεικνύουν την εξάπλωση του οροφαρυγγικού καρκίνου. Μία από αυτές έδειξε ότι ο κίνδυνος αναπτύξεώς του αυξάνεται σε άντρες και γυναίκες που έχουν από 6 ερωτικούς συντρόφους και πάνω στη ζωή τους, από 4 ερωτικούς συντρόφους και πάνω με τους οποίους κάνουν στοματικό σεξ και – ειδικά για τους άντρες – όταν αρχίζουν να έχουν ερωτικές επαφές σε μικρή ηλικία. Άλλες μελέτες έχουν δείξει αύξηση τις τελευταίες δεκαετίες κατά 70% στην ανίχνευση των ιών HPV σε βιοψίες που διέγνωσαν οροφαρυγγικά καρκινώματα σε σουηδούς ασθενείς, ενώ σε αμερικανούς ασθενείς οι ιοί HPV ανευρίσκονται πλέον στο 60% έως 80% των βιοψιών αυτών έναντι του 40% που ήταν την περασμένη δεκαετία. Όπως επισημαίνουν ο δρ Χισάμ Μεχάνα και οι συνεργάτες του, οι ασθενείς με σχετιζόμενο με τους ιούς HPVοροφαρυγγικό καρκίνωμα κατά κανόνα είναι νεώτεροι και αναπαραγωγικής ηλικίας απ' ό,τι όσοι αναπτύσσουν αντίστοιχα καρκινώματα εξαιτίας άλλων παραγόντων (όπως το πολύ αλκοόλ και το τσιγάρο). Για όλους αυτούς τους λόγους, φρονούν πως πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου τα στοιχεία για το αν χρειάζονται τελικά προστασία και τα αγόρια από τους επικίνδυνους ιούς HPV», καθώς καί στήν ἱστοσελίδα iatropedia ἀναγράφονται (http://www.iatropedia.gr/articles/read/2775) τά ἀκόλουθα: «Πραγματικά έρευνα κατέδειξε ότι το στοματικό σεξ κρύβει πολλούς κινδύνους και μάλιστα οι γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ σε πολλούς και διαφορετικούς άνδρες δίχως καμία προφύλαξη, κινδυνεύουν μέχρι και 8 φορές περισσότερο να εμφανίσουν καρκίνο του φάρυγγα. Η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας επιστημόνων από το πανεπιστήμιο του Οχάιο, δρ Μώρα Γκίλισον τόνισε ότι: "Ένα άτομο που είχε έξι ή περισσότερους συντρόφους, με τους οποίους είχε επαφή με στοματικό σεξ, έχει οχτώ φορές περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στον φάρυγγα, σε σύγκριση με κάποια που δεν είχε κάνει ποτέ στοματικό σεξ". Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό American Association for the Advancement of Science και σύμφνα με τα αποτελέσματα της, ο ιός human papillomavirus (HPV) είναι πλέον η κύρια αιτία πρόκλησης στοματοφαρρυγικού καρκίνου σε ποσοστό 67% σε σχέση με το ποσοστό εμφάνισης όλων των αιτιών. Δηλαδή όσο περισσότερο στοματικό σεξ και όσοι περισσότεροι σύντροφοι στη ζωή κάποιου, τόσο μεγαλύτερος ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου. Στις ΗΠΑ πάντως το στοματικό σεξ είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο ανάμεσα στους νέους που το θεωρούν απλό, εύκολο και αβλαβές. Το χαρακτηρίζουν κοινωνικά αποδεκτό, χωρίς συνέπειες και πολύ λιγότερο επικίνδυνο από την ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Οι ειδικοί προστασίας του πληθυσμού από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα ενημερώνουν τους γονείς, δασκάλους, σεξολόγους, γυναικολόγους για τους κινδύνους που παρουσιάζει αυτή η σεξουαλική πρακτική».
Ὀφείλομε νά τονίσωμε ὅτι ἡ ὁρολογία τῶν δύο ἱστοσελίδων σέ ἀναφορά μέ τήν χυδαία πράξη πού περιγράφουν εἶναι ἀπαράδεκτη. Καταδεικνύει ὅμως τήν τρομακτική τραγικότητα τῆς παραχρήσεως τῶν σωματικῶν ὀργάνων καί τῆς παραχρήσεως τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας, γι' αὐτόν ἀκριβῶς τό λόγο μέ πολλή πατρική ἀγάπη παρακαλοῦμε θερμῶς ὅλους τούς ὑπευθύνους διαμορφώσεως τῆς κοινῆς γνώμης ἀλλά καί τούς ὑπευθύνους διαχειρήσεως τῶν πραγμάτων τοῦ κόσμου μας νά ἀντιληφθοῦν ἐπί τέλους τήν εὐθύνη τους καί τό χρέος τους ἀπέναντι στό ἱερό πρόσωπο τοῦ ἀνθρώπου καί στό μέγιστο δῶρο τοῦ Θεοῦ, τή ζωή.
Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΓΕΡΘΗΤΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!

aganaktismenoi-
Θα μεταβάλλουν την Ελλάδα σε Δημοκρατία του Νίγηρα!

Οι τρεις σωματοφύλακες της Μέρκελ, Σαμαράς (Άραμις), Βενιζέλος (Πόρθος) και Κουβέλης (Ντ' Αρτανιάν), έχουν φέρει εις πέρας την αποστολή τους: στα πρωτοφανή μέτρα εξαθλίωσης των Ελλήνων. Τα 9,5 δις ευρώ θα είναι από μισθούς συντάξεις. Η κατάργηση προνοιακών και οικογενειακών επιδομάτων, η αναδρομική αρπαγή του εφάπαξ αλλά και μισθών με την υπαγωγή στο ενιαίο μισθολόγιο, μαζί με την άγρια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, θα επιφέρουν μια άνευ προηγουμένου οικονομική καταστροφή στην χώρα. Η Ελλάδα, χάριν του ευρώ θα γυρίσει στον 19ο αιώνα. Και ακόμη χειρότερα. Διότι δεν θα υπάρξει καμία προοπτική ανάκαμψης. Το μαύρο σκοτάδι θα συνεχιστεί. Το χρέος θα ανεβαίνει συνεχώς προς τέρψιν των δανειστών. Οι τοκογλύφοι θέλουν την Ελλάδα συνεχώς χρεωμένη ώστε να αρπάζουν σε είδος και να συντρίβουν τον ελληνικό λαό. Θέλουν την γη και τους θησαυρούς της, μεταβάλλοντας τους Έλληνες σε Αφρικανούς του Νίγηρα. Η Λαγκάρντ όταν έκανε την παρομοίωση των Ελλήνων με τους Αφρικανούς του Νίγηρα, δεν το έκανε τυχαία. Ήξερε ποιος είναι ο στόχος των δανειστών και τον είπε αλληγορικά: «Δεν λυπάμαι τους Έλληνες όσο τα παιδιά του Νίγηρα»! Επομένως ο Έλληνας έχει δρόμο να διανύσει για να γίνει ίδιος με τους Αφρικανούς του Νίγηρα!
Έλληνες ή θα ξεσηκωθούμε ή θα πεθάνουμε από λιμό και ταπεινωμένοι. Έτσι θέλουμε το αύριο των δικών μας και των παιδιών μας;; Θα αφήσουμε τους εχθρούς μας Γερμανούς και τους σύγχρονους δωσιλόγους να εξοντώνουν το έθνος των Ελλήνων; Ή θα επαναστατήσουμε;
makeleio.gr

«ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΥΓΟ»!

xatzin-meimar
Χαμός στη ΝΔ με στελέχη να συζητούν με τον Πρόεδρο της βουλής για το αγκάθι που του έχει προκύψει μετά την αποκάλυψη της REAL NEWS.
Ακούγονται και λέγονται πολλά. Μάλιστα, λέγεται ότι κάποιος στέλεχος της ΝΔ είπε στον Β. Μεϊμαράκη: «Αφού τα έβαλες με τον Χατζηνικολάου, τώρα πρέπει να περιμένεις να σε καθαρίσει σαν αυγό».
Ανεξάρτητα εάν τα παραπάνω ειπώθηκαν ή όχι, ο Μεϊμαράκης γνωρίζει ότι έχει μπροστά του βράχο. Έχει χτυπήσει πάνω σε βράχο και η σύγκρουση μπορεί να είναι μοιραία για τον ίδιο. Ο Χατζηνικολάου δεν είναι όποιος-όποιος. Θεωρείται στη δημοσιογραφική πιάτσα «Πρωθυπουργός των δημοσιογράφων». Έχει κύρος και για να βγάλει αυτή την αποκάλυψη έχει στα χέρια του στοιχεία που τον διασφαλίζουν. Οπότε, έχοντας εκμηδενίσει κινδύνους για τον ίδιο, ο χαμένος της υπόθεσης φαίνεται να είναι ο Β. Μεϊμαράκης.
makeleio.gr

"ΘΑΥΜΑ" ME ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!

anapiros
Φίλος αναγνώστης του makeleio.gr λειτούργησε ως ρεπόρτερ και μας απέστειλε το θεματάκι...Ο αλλοδαπός ζητιάνος που βλέπετε στη φωτογραφία ζητιανεύει με το καροτσάκι του σε φανάρια της συμπρωτεύουσας...
Ως εδώ όλα καλά, καθημερινότητα θα μας πείτε.. ο ανάπηρος λαθρομετανάστης προσπαθεί να επιβιώσει ζητιανεύοντας...Δείτε όμως τώρα και τις παρακάτω φωτογραφίες στις οποίες ο "μαιμού" ανάπηρος περπατάει και βάζει το καροτσάκι του στη mercedes του!!!
makeleio.gr

anapiros-2

Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ "ΑΙΜΑΤΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ!!!

aise-zeibek
Η «Δημοκρατία» γράφει πως Διευθύντρια του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού ΤRT, Αϊσέλ Ζεϊμπέκ, το οποίο εκπέμπει και στην Θράκη (!!!), είναι η αδερφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και ερωτάται «μήπως μετά τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και τα τουρκικά σήριαλ;»! Μήπως όμως ξέχασαν κάτι;;;
Η «αδελφή» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊσέλ, είναι τελικά «ξαδέφλη» αντί για «αδελφή», το TRT δεν εκπέμπει στην Ελλάδα, παρά μόνο με κωδικοποιητή, αλλά είναι όντως Διευθύντρια του TRT!!! Η ίδια όμως ήταν το 2009 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ!!!
zeibek1zeibek2





zeibek3

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ

aetideon-33-2
Έντονο προβληματισμό στις διωκτικές αρχές προκαλεί η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού κάτω από αυτοκίνητο στην επί της οδού Αετιδέων 33 (Χολαργός) όπου διαμένει η ανακρίτρια η οποία χειρίζεται την υπόθεση της Proton Bank με κατηγορουμένους τον γνωστό επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και άλλα 26 άτομα.
Η έκρηξη έρχεται σε συνέχεια ανάλογου τύπου ενέργειας (πυροδότηση μηχανισμού) έξω από πολυκατοικία στο Χαλάνδρι πριν από 11 μήνες, η οποία εικάζεται ότι αφορούσε τον διευθυντή Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της ΤτΕ, Ι. Γούσιο, ο οποίος είχε διενεργήσει έλεγχο στην υπόθεση Proton που βρισκόταν τότε στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης υπό τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιάννη Δραγάτση και ως γνωστόν κατέληξε στην απαγγελία κακουργηματικών κατηγοριών.
Εν προκειμένω ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί κάτω από αυτοκίνητο σταθμευμένο στο Χολαργό εξερράγη στις 2:41 τη νύχτα, με αποτέλεσμα το όχημα να καταστραφεί. Πληροφορίες αναφέρουν πώς στην ίδια πολυκατοικία διαμένει ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, αλλά και η 2η ειδική ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη η οποία διερευνά την υπόθεση Proton Bank και μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να έχει στείλει τις κλήσεις προς απολογία για βαριά κακουργήματα σε βάρος του κ. Λαυρεντιάδη και άλλων κατηγορουμένων ώστε να κριθεί αν θα κρατηθούν προσωρινά ή όχι.
Οι αρχές δεν γνωρίζουν ποιός ήταν στόχος της επίθεσης, ούτε μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα άμεσα, πλην το αυτοκίνητο που εξερράγη ήταν ακριβώς ίδιου τύπου με αυτό του συζύγου της ανακρίτριας.
Ο προβληματισμός των αρχών σχετίζεται και με την έκρηξη που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2011 έξω από τετραώροφη κατοικία στο Χαλάνδρι στην οποία διαμένει, το στέλεχος της ΤτΕ, Ι. Γούσιος και είχε αναμειχθεί ως ελέγχων στην ίδια υπόθεση. Κι όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη κι άλλη σχετική έρευνα από τον εισαγγελέα Δραγάτση, για την αγοραπωλησία της Νεοχημικής από τον αμερικάνικο όμιλο Carlyle.
Πηγή:www.capital.gr

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ MAKELEIO3

Λόγω πληθώρας βίντεο, αλλά και του έκτακτου θέματος  με τα ονόματα των 35 πολιτικών προσώπων που ελέγχει το ΣΔΟΕ , καθώς και άλλων ειδήσεων, το καυτό θέμα της ΔΟΥ Χολαργού και του θρίλερ που παίχτηκε γύρω από αυτή (ρουσφέτι Στουρνάρα), θα προβληθεί στην εκπομπή της Δευτέρας 11.30, πάντα από το EXTRA3  και την εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ3 του Στέφανου Χίου.

ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑΣ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΕΜΕΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ". ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ


aetideon-33-1
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
Σε τρία πρόσωπα που διέμεναν στην πολυκατοικία επί της οδού Αετιδέων 33 στο Χολαργό εστιάζονται οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής( και όχι της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που αποσύρθηκε το ξημέρωμα από την υπόθεση)για την έκρηξη μηχανισμού που αποτελείτο από δυναμίτιδα με βραδύκαυστο φυτίλι.
Σύμφωνα με τις υγπάρχουσες πληροφορίες στον 1ο όροφο διαμένει γυναίκα που εργάζεται στο "Χαμόγελο του Παιδιού".
aetideon-33-2
Στον 3ο όροφο διαμένει ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος ενώ στον 5ο όροφο ανακριτική υπάλληλος που στο παρελθόν έιχε ασχοληθεί με τα γνωστά τρομοδέματα που αποστέλνονταν με courier σε πιθανούς στόχους αντάρτικου πόλης.
Απότι φαίνεται η υπόθεη φαίνεται σιγιά σιγά να ξεκαθαρίζει. Το αυτοκίνητο που έχει πάθει ζημιές είναι της υπαλλήλου το οποίο δεν κυκλοφορούσε αφού είχαν κατατεθεί οι πινακίδες του εδώ και καιρό.
Με την υπόθεση ασχολείται το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.
ΦΩΤΟ: Μάριος-Γιώργος Β.

ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ. ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΙΔΑ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ "ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;"

ekrixi-piloti
Δεν αφορά κατά πάσα πιθανότητα την αντιτρομοκρατική υπηρεσία η έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού που εξεράγη το ξημέρωμα της Παρασκευής σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Χολαργό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μηχανισμός αποτελείτο από δύο μασούρια δυναμίτιδα συνδεδεμένα με φυτίλι, υπόθεση που παραπέμπει σε ενέργεια ατόμων του κοινού ή οργανωμένου εγκλήματος.
Ο δυναμίτης είχε τοποθετηθεί κάτω από τζιπ γυναίκας που εργάζεται στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Άρα κατά τις πρώτες εκτιμήσεις το "πακέτο" δεν αφορά τον γνωστό δημοσιογραφό Δήμο Βερύκιο, σύμφωνα με όσα πληροφορούμαστε.
Ο δημοσιογραφός διαμένει στην ίδια πολυκατοικία αλλά η έκρηξη έχει συμβεί σε αυτοκίνητα γείτονα του.
Με την υπόθεση ασχολείται(μετά την αρχική διερεύνηση από την αντιτρομοκρατική)η Ασφάλεια Αττικής και πιθανόν το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών.
makeleio.gr

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΥΚΙΟΥ;

epithesi
ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΛΟΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Δ.ΒΕΡΥΚΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει αναλάβει την επίθεση με γκαζάκια σε βάρος αυτοκινήτου που βρίσκεται στο γκαράζ της επί της οδού Αετιδέων 33 πολυκατοικίας, στον Χολαργό. Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία διαμένει ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, με την οικογένειά του.
Επτά άτομα τη; αντιτρομοκρατικής και της Αστυνομίας βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο. Βεβαίως δεν δίνουν καμία πληροφορία, ούτε καν για το εάν πρόκειται για το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου. Απλά μας είπαν ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχομενα, η υπόθεση βρίσκεται κάτω από το μικροσκόπιό τους και δεν μπορούν να δώσουν καμία λεπτομέρεια στην δημοσιότητα.
epithesi1

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΙΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ!


LIVANOS-MEIMARAKIS

ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ... ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ...
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία της «υπόθεσης Μεϊμαράκη» έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς το προεδρείο της Βουλής παρέδωσε επιστολή του κ. Ιωσήφ Λιβανού στην οποία ο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης περιγράφει με λεπτομέρειες σκάνδαλο με «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».
Η επιστολή παρελήφθη από την Βουλή στις 12.9.2012 καθώς έχει και τον σχετικό αριθμό πρωτοκόλλου ενώ φαίνεται να την έχει παραλάβει και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ι. Τέντες και ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Στυλιανός Στυλιανόπουλος.
Επιπροσθέτως, ιδιαίτερη σημασία έχει και το γεγονός ότι στο κείμενο ο συγγραφέας αναφέρει ότι το ζεύγος Καρούζου έχει «στοχευμένες κουμπαριές με μεγάλο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι και με εισαγγελέα Εφετών» εννοώντας – δίχως όμως να τους κατονομάζει – τους κ.κ. Ε. Μεϊμαράκη και Γ. Γεράκη .
protothema.gr
Eggrafo-01
Eggrafo-02
Eggrafo-03
Eggrafo-04
Eggrafo-05
Eggrafo-06
Eggrafo-07

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ


Ρέππα 9 - 15669 - Παπάγου
Τηλ.210- 6537146
6945-803334

                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Θεσσαλών Παπάγου και Βορείων Προαστίων,
Ανακοινώνουν
στα μέλη και στους φίλους, ότι ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα. Λεπτομέρειες έχουν ως εξής :
       α.  Ημερομηνία : 6 και 7 Οκτωβρίου 2012.
       β. Δρομολόγιο : (1) Μετάβασης : Παπάγου, Καμένα Βούρλα, Καρδίτσα, Μορφοβούνι, Νεοχώρι.
                                        (2) Επιστροφής : Νεοχώρι, Μορφοβούνι, Καρδίτσα, Βόλος, Καμένα Βούρλα, Παπάγου.
                 γ. Αναχώρηση :την  08:00ω  της 6 Οκτ.2012, από τη Λέσχη (Πλατεία Αγ. Γεωργίου).  
       δ. Επιστροφή : Εκτιμώμενος   χρόνος   περί   την  18:00 – 19:00ω   της 7 Οκτ.2012.
       ε. Πρόγραμμα :  6 Οκτωβρίου 2012
                           (1)  Αναχώρηση 08:00ω από Λέσχη.
                           (2) Στάση στις 10:30-11:15 (περίπου) στα Καμένα Βούρλα για καφέ.
                           (3) Κίνηση προς Καρδίτσα και από εκεί άφιξη στο Νεοχώρι, Ξενοδοχεία ΑΝΑΤΟΛΗ και ΑΓΝΑΝΤΙ περί την 13:00.
                           (4) Φαγητό στο Νεοχώρι από 14:00-15:00
                           (5) Ανάπαυση 17:00-21:00.
                           (6) Μουσική Βραδιά από 21:00ω στο ξενοδοχείο ΑΓΝΑΝΤΙ, με φαγητό και μουσική από D.J.


                          7 Οκτωβρίου 2012
                         (1) Έως 10:00 λήψη πρωινού.
                          (2) 10:00 – 11:15 κίνηση και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Πελεκητής ή Ιερά Μονή Κορώνης.
                           (3) 11:15-12:30 κίνηση και επίσκεψη στο Φράγμα Ταυρωπού.
                            (4)  Φαγητό στην παραλία του Βόλου 14:00-15:30.
                            (5) Αναχώρηση από Βόλο για Αθήνα στις 16:00ω.

     στ. Τιμή 60Ε το άτομο σε δίκλινο ή 70Ε το άτομο σε μονόκλινο, στην οποία περιλαμβάνονται : 
                             (1) Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν.
                             (2) Διανυκτέρευση.
                             (3) Μουσική βραδιά με φαγητό.
                             (4) Πρωϊνό.

       ζ. Ελάχιστο αριθμό για την πραγματοποίηση της εκδρομής, αποτελούν τα 30 άτομα.
       η. Παρακαλούμε όπως οι δηλώσεις συμμετοχής γίνουν μέχρι την Τρίτη 2 Οκτ. 2012, με την καταβολή ποσού 30Ε τουλάχιστο κατ’ άτομο.
       θ.  Υπεύθυνοι οργάνωσης της εκδρομής είναι τα μέλη του Δ.Σ:
                           
                            (1) Κωνσταντίνος Τίγκας : Τηλ. 210-6537146 
                                                                                     6945-803334
                            (2) Επιτήδειου Μαρία      : Τηλ.  210-6538027
                                                                                      6972-305655
                            (3) Σκύφτας Δημήτριος    : Τηλ.  210-6531361
                                                                                      6944-731001
ΕΠΙΘΥΜΙΑ και ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ μας είναι ότι θα σας προσφέρουμε ένα άνετο και ευχάριστο Σαββατοκύριακο.
Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

                                                                        
                                                              Παπάγου, 25 Σεπτεμβρίου 2012


               Ο                                                                     Η
     Πρόεδρος                                                  Γεν. Γραμματέας

  Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας                               Μαίρη Επιτηδείου
                                                                                                     

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί φίλοι,


Η Δημοτική Αρχή Παπάγου Χολαργού, με σχετικές ανακοινώσεις, έχει επισημάνει πολλές φορές στους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας ότι στην περιοχή μας  (όπως και σε άλλες περιοχές) κυκλοφορούν αρκετοί απατεώνες, οι οποίοι προσπαθούν με διαφόρους τρόπους να τους εξαπατήσουν και να τους αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Δυστυχώς, αυτό το θλιβερό φαινόμενο συνεχίζεται και ατυχώς υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας οι οποίοι δεν υποψιάζονται ότι ο άγνωστος που τους πλησιάζει μπορεί να είναι απατεώνας. Μη υποψιαζόμενοι, δίνουν συνήθως βάση σ’ αυτά που τους λέει ο απατεώνας και γίνονται θύμα του.

Συνήθως, αυτοί οι απατεώνες εξαπατούν τους αφελείς ισχυριζόμενοι ότι τους έχει στείλει ο Δήμος ή ο Δήμαρχος ή ότι είναι φίλοι των παιδιών τους που έχουν κάποια οικονομική ανάγκη κλπ.

Θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε για άλλη μία φορά στους δημότες και κατοίκους του δήμου μας ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται σε τέτοιες περιπτώσεις οποιοδήποτε άγνωστο άτομο, γιατί 99% θα είναι απατεώνας. Αν μάλιστα μπορούν, ας προσπαθήσουν να το παγιδέψουν, ειδοποιώντας την Αστυνομία ή τη Δημοτική Αστυνομία ή κάποιο άλλο άτομο που είναι στην εγγύς περιοχή και μπορεί να τους βοηθήσει, ώστε ο απατεώνας να συλληφθεί.

Παρακαλούμε το περιεχόμενο αυτής της ανακοίνωσης να το μεταδώσετε στους φίλους / γνωστούς / γείτονες / συναδέλφους / συγκατοίκους σας ώστε και αυτοί να μην είναι ανυποψίαστοι όταν τους πλησιάζουν ύποπτα άτομα.


Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού


ΣΗΜΕΡΑ, Η ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ


Σήμερα συμπληρώνονται 181 έτη από την ημέρα (+27 Σεπτεμβρίου 1831) που ο αείμνηστος Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας έπεφτε νεκρός, δολοφονημένος
από ελληνικά(σημ:Ήταν όντως ελληνικά;), δυστυχώς, χέρια ένεκεν διχόνοιας και προσωπικών παθών, χωρίς να αποκλείεται καθόλου και ο δάκτυλος ξένων, ανθελληνικών δυνάμεων. Οι Έλληνες θυμούνται τον γενναίο εθνικό Κυβερνήτη, μεγάλο πολιτικό άνδρα και ευεργέτη του Γένους με σέβας και τιμούν την μνήμη του ευλαβικά.
Πρόκειται για τον άνθρωπο που σπούδασε την Ιατρική και τα θεωρητικές επιστήμες (φιλολογία, φιλοσοφία) στο εξωτερικό (Πάδουα) αφ' ου η Οθωμανική Διοίκηση (έτσι αποκαλούν την μαύρη σκλαβιά της τουρκοκρατίας η Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της) δεν διέθετε κανένα πανεπιστήμιο, αλλά ως γνήσιος Έλληνας ποτέ δεν περιφρόνησε την υπόδουλη Πατρίδα του θαμπωμένος από τα δήθεν φώτα της Εσπερίας. Πρόκειται για τον διπλωμάτη, ο οποίος είτε ως πρέσβυς είτε ως υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας είτε ως Κυβερνήτης της Ελλάδος, δεν καταδέχθηκε ποτέ να ξεπουλήσει την εθνική ταυτότητα, την κληρονομιά και τα δίκαια των Ελλήνων, χάριν κάποιας ανέντιμης ψευδεπίγραφης ειρήνης. Ήταν ο πλούσιος που δεν δίστασε να θυσιάσει την κοινωνική αίγλη και την χλιδή που του προσέφερε η θέση του δίπλα στον Ρώσσο Τσάρο, για να ωφελήσει την Επανάσταση, που φυτοζωούσε. Ήταν ο ακέραιος πατριώτης, που όχι μόνον δεν σπατάλησε το δημόσιο χρήμα (για διασπάθιση ούτε κατά διάνοιαν δεν μπορεί να γίνεται λόγος), αλλ' απεναντίας εργάσθηκε αμισθί για την συγκρότηση κράτους. Ήταν ο πιστός ευσυνείδητος Χριστιανός, ο οποίος εκκλησιαζόταν κάθε μέρα, πάσχιζε μέχρι εξαντλήσεως για τα ορφανά τέκνα και τους αναπήρους του Αγώνα και δεν δίστασε να διατάξει την παύση κάθε μασωνικής δραστηριότητος, καθ΄ όσον γνώριζε καλά πόσο επιζήμιοι για τον λαό και το έθνος είναι οι άνθρωποι αυτοί που πούλησαν την πίστη των πατέρων τους, για ν' αποκομίσουν εφήμερα υλικά οφέλη και αξιώματα μέσα από το σιωνιστικό κατασκεύασμα του τεκτονισμού.
Οι συγκρίσεις με τους σημερινούς πολιτικούς είναι θλιβερές. Εκείνος παρέλαβε στάχτες και ανέστησε κράτος με τακτικό Στρατό, διοίκηση και εθνική οικονομία, σχολεία και δικαστήρια. Δεν είναι τυχαίο ότι επέλεξε τον ωραίο μύθο του Φοίνικα, του πτηνού που αναγεννάται από την τέφρα του για να ονομάσει το πρώτο νόμισμα του νεοσύστατου κράτους, που παρίστανε αυτό ακριβώς το θέμα. Οι τωρινοί ταγοί «μας», εδώ και χρόνια κατέστρεψαν την εθνική οικονομία, κατέκλεψαν τα ταμεία, μας χρέωσαν σε τοκογλύφους για να έχουν τις προμήθειές τους από τις άνομες αγορές. Προσκυνούν τον αντίχριστο στις λέσχες Bilderberg και τους διαδρόμους της Σαηεντολογίας. Διαβάλλουν τους Έλληνες και τον πολιτισμό μας και αφήνουν τους άρπαγες απατεώνες να νοσφίζονται τα ονόματα και τα σύμβολά μας, δεν τολμούν δε ν' αρθρώσουν λέξη για τους αλύτρωτους αδελφούς μας στην Βόρειο Ήπειρο και την Κωνσταντινούπολι, Ίμβρο και Τένεδο ούτε για την κατεχόμενη Κύπρο. Αν είχαν ως πρότυπο τον ενάρετο Εθνικό Κυβερνήτη, η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική.
katastasikafeneiou.wordpress.com

capodistrias