Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ ΑΠΕΙΛΕΙ: "ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΜΕ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΟΣΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!

ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΤΣΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.
Ο Γερμαναράς Σόϊμπλε εκτοξεύει απειλές λες και απευθύνεται σε υπόδουλους, σε δουλοπάροικους. 
"Η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αν η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της Κυριακής δεν σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα στο πλαίσιο του Μνημονίου",  είπε ο πολιτικός αλήτης  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας ζητεί ευθέως να ψηφιστούν Σαμαράς και Βενιζέλος για να διασφαλίσει την πιστή τήρηση των Μνημονίων του θανάτου σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Οι δύο πολιτικοί δωσίλογοι, Βενιζέλος-Σαμαράς τα υπέγραψαν όλα. Και ο Σόϊμπλε προειδοποεί: Ή θα ξαναβγάλετε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. ή εάν εκλέξετε άλλη κυβέρνηση που δεν  σκύψει το κεφάλι σε όσα υπέγραψαν Σαμαράς-Βενιζέλος, θα σας ...ξεσκίσουμε! 
Αυτό το χυδαίο λέει με λίγα λόγια ο πολτικός εγκληματίας Σόϊμπλε και απειλεί με οικονομική "ατομική βόμβα"-ασφυξία την Πατρίδα μας! 
Συνέλληνες, δώστε έναν μάθημα  σε αυτόν τον αλήτη και καταψηφίστε ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.! Θάψτε εκλογικά τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο! Ο Σόϊμπλε νοιάζεται μόνο για το συμφέρον της Γερμανίας και την πλήρη υποδούλωση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδος. Και αυτά τα υπέγραψαν οι Σαμαράς-Βενιζέλος;
Θα τούς ψηφίσετε; 


ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. 
ΘΑΨΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ!


Ο υποψήφιος Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε:

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και θα συγκυβερνήσουν. Μαζί υπέγραψαν το μνημόνιο, μαζί θα συγκυβερνήσουν. 

'Έρχονται σήμερα ως μωρές παρθένες και ζητούν ξανά την ψήφο του Έλληνα και της Ελληνίδας αυτοί που τον οδήγησαν στην απόγνωση. Πρόκειται για πρωτοφανές πολιτικό θράσος αν δεν μιλάμε για πλήρη έλλειψη συνείδησης της πραγματικότητας από τα δύο μεγάλα κόμματα. Είναι εκτός τόπου και χρόνου, ο κάθε λογικός άνθρωπος φαντάζομαι πως στον καπετάνιο του Τιτανικού δεν θα του έδινε ξανά να κυβερνήσει κρουαζιερόπλοιο. Και αυτοί βούλιαξαν την χώρα!

Κάθε ημέρα 2,5 άνθρωποι αυτοκτονούν, 1000 μπαίνουν στην ανεργία χωρίς ελπίδα για το αύριο, κλείνουν επιχειρήσεις, καταστρέφονται οικογένειες. Και από την άλλη κάθε ημέρα 300 λαθρομετανάστες μπαίνουν στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα. Δεν είμαι οπαδός της άρνησης αλλά δεν ακούω λύσεις. Δεν μου λένε προτάσεις και δεν εμπιστεύομαι ότι θα κρατήσουν το λόγο τους σε όσα λένε.

Εμείς λέμε σταθερά πως διεκδικούμε, πρώτον να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες, δεύτερον να μην εκχωρηθεί η εθνική κυριαρχία μας, τρίτον να αρχίσει η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, τέταρτον να ληφθούν μέτρα για την ανάπτυξη γιατί μέσα στην ύφεση δεν μπορεί κανείς να δημιουργήσει ανάπτυξη.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και θα συγκυβερνήσουν. Μαζί υπέγραψαν το μνημόνιο, μαζί θα συγκυβερνήσουν. Εγώ ζητώ από τους Έλληνες να μην φοβηθούν και να μην υποταχθούν, μαζί θα αγωνιστούμε για την Ελλάδα και θα κερδίσουμε γιατί μόνο μαζί μπορούμε να ανατρέψουμε το σχέδιο τους και να σώσουμε την πατρίδα μας.



ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΟ!

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ: 

"ΞΕΧΝΑ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 14 ΔΙΣ ΕΥΡΩ"!!!

Ο άνθρωπος αυτός, ο Αντώνης Σαμαράς, αυτός που δεν δούλεψε ποτέ του, που δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, ο αποστάτης της Ν.Δ. , αυτός που υπέγραψε και με τα δύο του χέρια το Μνημόνιο 2 και υποσχέθηκε γονυπετής στην Μέρκελ ότι θα τηρήσει ό,τι του πει, αυτός ο δωσίλογος, από την Δευτέρα παίρνει διερευντητική εντολή για να σχηματίσει κυβέρνηση.
Ο στόχος των τοκογλύφων είναι να βγει πρώτος ο Σαμαράς στις αυριανές εκλογές. Έστω και με βραχεία κεφαλή, ο νέος καταστροφέας της Ελλάδος, θα πάρει την πρωτιά στις αυριανές εκλογές. Και με 20 ή και 24% θα την πάρει, την πρωτιά ο Καλαματιανός. Θα βγάλει 70-75 βουλευτές και 50 μπόνους βουλευτές από τον ξεφτιλισμένο νόμο Παυλόπουλου, η Ν.Δ θα εκλέξει 120-125 βουλευτές. 
Από την ώρα εκείνη και μετά, ο Σαμαράς θα  έχει την πίεση της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Γιούνκερ του Μπαρόζο και των άλλων διεθνών τοκογλύφων πάνω από το κεφάλι του:
"Κόψε τον λαιμό σου και σχημάτισε κυβέρνηση εδώ και τώρα. Βρες τα με τους υπόλοιπους και κάνε κυβέρνηση πάση θυσία. Ξέχνα τις νέες εκλογές και την αυτοδυναμία, γιατί θα σου βγάλουμε στην φόρα τα...δικά σου. Την Τετάρτη να έχεις πάει στον Παπούλια με την κυβέρνηση στα χέρια και να πάρεις αμέσως τα μέτρα των 14 δις που έχεις υπογράψει". 
Αυτό είναι το μήνυμα που θα του περάσει από Δευτέρα η Μέρκελ και τα υπόλοιπα μπουμπούκια της διεθνούς κιμαδοποίησης.
Ο Σαμαράς άλλο που δεν θέλει. Θα τα βρει με τον Βενιζέλο και θα πάει την Τετάρτη-Πέμπτη στο Προεδρικό Μέγαρο για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 


Η χώρα πλέον από Δευτέρα μπαίνει σε ένα απίστευτο φαύλο κύκλο, με μέτρα λαίλαπα που θα καταχρεώσουν κάθε ελληνική οικογένεια και θα αυξήσουν κατακόρυφα τις αυτοκτονίες. Οι Έλληνες θα οδηγούνται όπως στο Νταχάου για να μεταβληθούν σε...σαπούνι! Θα χάσουν τις περιουσίες τους, το σπίτι τους, την δουλειά τους, την οικογενειακή τους ειρήνη.


Και αυτή την φορά ο Έλληνας δεν θα έχει δικαίωμα να πει τίποτε!!! Θα έχει υπογράψει μόνος την καταδίκη του!
Ο Σαμαράς θα γίνει Πρωθυπουργός έστω και για 1 ή ενάμισι χρόνο. Το επόμενο φθινόπωρο θα χρειαστεί να πάρει νέα μέτρα, τα οποία θα τα πάρει και αυτά για να εξασφαλίσει ακόμη περισσότερο τους τοκογλύφους, ξεπουλώντας και τα υπόλοιπα ιμάτια της Ελλάδος.


Και μετά γαία πυρί μειχθήτω. Ο ξένοι τοκογλύφοι θα έχουν εξασφαλίσει ό,τι θέλουν και η Ελλάδα με τους Έλληνες θα οδηγηθούν στην άβυσσο της εγκληματικότητας, της αναρχίας και των ταραχών. 
Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να διαψευσθούν οι εκτιμήσεις μας. Πάντως βλέπουμε τον τυφώνα Κατρίνα να έρχεται. 
Και την υπογραφή σε αυτόν θα έχει βάλει ο Σαμαράς και όσοι τον ψηφίσουν!!!

Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤE΄!


ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ‘Η ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ

του Μάκη Βραχιολίδη
Οι εκλογές που διεξάγονται αύριο είναι οι πιο κρίσιμες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά.
Η χώρα έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία, με  τις υπογραφές των δύο κομμάτων εξουσίας, του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Αρχικά, τον Μάιο του 2010 με το Μνημόνιο1 στο οποίο έσυρε την Ελλάδα ο Παπανδρέου με την παρέα του και μετέπειτα η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου με το Μνημόνιο2 και την δανειακή σύμβαση PSI , η οποία έθεσε την χώρα στο άρμα των τοκογλύφων για τις επόμενες δεκαετίες, μέσω της υπαγωγής του χρέους στο αγγλικό δίκαιο.

Ο λαός καλείται να αποφασίσει για την ύπαρξη και το μέλλον της Ελλάδος. Καλείται να αποφασίσει για την ζωή των παιδιών του και των επόμενων γενιών. Η Πατρίδα βρίσκεται μπροστά στις πύλες της κολάσεως τις οποίες άνοιξαν με αποκλειστική ευθύνη τους ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.. Τα δύο αυτά κόμματα που κυβερνούν τον τόπο από την μεταπολίτευση κι εδώ, είναι υπεύθυνα 100% για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος.
Θα συνεχίσουν οι συνέλληνες να εμπιστεύονται την τύχη τους και των παιδιών τους το μέλλον στις ίδιες πολιτικές παρατάξεις; Θα παραδώσουν εκ νέου τα ηνία του τόπου σε αυτούς που τους άρπαξαν τις συντάξεις, τους μισθούς, τα εργασιακά τους δικαιώματα;

Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. γέμισαν με χρέη τον τόπο, επί δεκαετίες τώρα. Κατάκλεψαν το βιος των Ελλήνων, για τις μίζες και τα μαύρα χρήματα με τα οποία γέμιζαν τα ταμεία τους. Αυτά τα κόμματα που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα του οίκου τους, μια και ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. έχουν από κοινού, χρέη που ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια  ευρώ, τα κόμματα αυτά είναι δυνατόν να σώσουν την Ελλάδα; Καταχρέωσαν τα ίδια τους τα μαγαζιά, κατάκλεψαν το κράτος, καταχρέωσαν την Πατρίδα και καταληστεύουν τα χρήματα του λαού!  Πώς είναι δυνατόν, τώρα που η Πατρίδα μας βρίσκεται στην  άβυσσο να την φέρουν σε ξέφωτο; 
Τις μόνες έγκυρες υποσχέσεις που δίνουν οι αρχηγοί των κομμάτων αυτών είναι μόνον προς την Μέρκελ και τους  διεθνείς τοκογλύφους. Με τις υπογραφές που βάζουν. Βουτηγμένοι στο ψέμα και την αναξιοπιστία τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι τροϊκανοί, μόνον που αυτοί τούς βάζουν χειροπόδαρα δεμένους να εκχωρούν την εθνική κυριαρχία της χώρας σε αυτούς! 
Θα ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. οι αρχηγοί των οποίων έχουν υπογράψει και με τα δύο χέρια την πιστή τήρηση των Μνημονίων και όσων νέων δεινών επέρχονται για την Ελλάδα;

Θα ψηφίσετε αυτούς που σας υποδεικνύουν οι Μέρκελ, Γιούνκερ, Μπαρόζο και τα άλλα μπουμπούκια της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Λέτε τυχαία να πιέζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.; Το κάνουν επειδή γνωρίζουν ότι μόνον με τα δύο αυτά κόμματα έχουν εξασφαλίσει τα κέρδη τους! Επειδή μόνον από αυτούς έχουν πάρει τις δωσιλογικές υπογραφές.

Οι ώρες είναι κρίσιμες. Οι Έλληνες καλούνται να αποφασίσουν όπως πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν οι Κύπριοι για το σχέδιο Ανάν: από το διεθνές περιβάλλον και από ντόπιους παράγοντες, σφύριζαν οι απειλές και η τρομοκρατία για το χάος που θα’ρχόταν στην Κύπρο εάν δεν ψηφιζόταν το δόλιο σχέδιο Ανάν. Το ίδιο κάνουν και τώρα διεθνείς τοκογλύφοι και εγχώριοι οσφυοκάμπτες. Ενσπείρουν την καταστροφή εάν δεν ψηφιστούν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ! Θα τους ακούσετε;      

ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΟΚ- ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ» ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ «ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ»!


αποκλειστικό!
·        Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το σκάνδαλο των 6 εκατομμυρίων ευρώ, με πρωταγωνιστές ανώτερα στελέχη  του Ελεγκτικού Συνεδρίου 
·        Κουκουλώνει το σκάνδαλο και ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού, Ι. Καραβοκύρης!
του Μάκη Βραχιολίδη
Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για το μέγα σκάνδαλο του ΟΕΕΚ (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης), με πρωταγωνιστές ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Μία όζουσα υπόθεση, αφορούσα σε διασπάθιση δημοσίου χρήματος που υπερβαίνει τα έξι εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία κατηγορούνται ότι λεηλάτησαν κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ανώτεροι δικαστικοί υπάλληλοι του Ελεγκτικού Συνεδρίου, μαζί με μέλη των οικογενειών τους.


Το θέμα παρουσίασε προ ημερών σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ η «Ελεύθερη Ώρα» και για το οποίο σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία-φωτιά για τα οποία ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Ιωάννης Καραβοκύρης οφείλει να δώσει μια σαφή απάντηση. Το νέο συγκλονιστικό στοιχείο που έρχεται στην επιφάνεια αφορά σε υπουργό, ο οποίος καρατομήθηκε από την θέση του, επειδή ακριβώς επιχείρησε να ξεσκεπαστεί το σκάνδαλο και να αποδοθούν στο δημόσιο, τα χρήματα της διασπάθισης! Πρόκειται για τον  πρώην υφυπουργό Παιδείας κ. Ιωάννη Πανάρετο ο οποίος απομακρύνθηκε από την θέση του τον Ιουνίου 2011.
Η επιστολή που αποκαλύπτουμε και την οποία απέστειλε ο κ. Πανάρετος, όντας Υφυπουργός Παιδείας (αριθ. Πρωτ. 456) στις  22/3/2010  προς τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ουσιαστικά έθετε ζήτημα υποχρέωσης των θεσμικών οργάνων, να προστατεύσουν τα συμφέροντα του Δημοσίου και να ανατρέψουν τις συνέπειες της οικονομικής ζημίας. Αυτό όμως, αποδείχθηκε ότι ήταν το …μοιραίο λάθος του κ. Πανάρετου, διότι από τότε δρομολογήθηκαν διαδικασίες αποπομπής του από την κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου! Σημειώνεται ότι την ίδια περίοδο, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Ι. Πανάρετος, εκτός από το σκάνδαλο του ΟΕΕΚ-Ελεγκτικού Συνεδρίου, έκανε μεγάλη έρευνα για την αποκάλυψη της οικογενειοκρατίας που νέμεται τα Πανεπιστήμια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δεινά που διατηρεί βαλτωμένη την Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι προσπάθειες του κ. Πανάρετου να εξυγιάνει τα Πανεπιστήμια και το Ελεγκτικό Συνέδριο, ήταν οι αιτίες που τον έθεσαν εκτός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Μετά από ένα περίπου χρόνο από την μοιραία επιστολή του, ο έως τότε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου αποκαθηλώθηκε από την θέση του υφυπουργού Παιδείας, κατά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης στις 17/6/2011!  Υπογραμμίζεται ότι η επίμαχη επιστολή του Ιωάννη Πανάρετου προς τον Γενικό Επίτροπο Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου τον Μάρτιο του 2010 κοινοποιήθηκε στην τότε ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών, τουτέστιν στους κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδη, οι οποίοι, όπως κατέδειξαν τα γεγονότα, είχαν προαποφασίσει να κουκουλώσουν το σκάνδαλο και, προφανώς μαζί με αυτό, να γράψουν στην μαύρη λίστα τον Ι. Πανάρετο. Όπως είχαμε αποκαλύψει, ο εκ των οικονομικών επιθεωρητών που διενήργησαν τον έλεγχο του ΟΕΕΚ, κ. Γ. Μπούτος είχε ενημερώσει από τον Ιανουάριο του 2011 τον τότε Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος αντί να προωθήσει τις διαδικασίες για να καθίσουν στο σκαμνί οι εμπλεκόμενοι και αποδέκτες της καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος, έκλεισε στο συρτάρι τους τις πορισματικές εκθέσεις των αρμοδίων οικονομικών επιθεωρητών (Μπούτου και Κουτελάκη), που καταλόγιζαν ευθύνες σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ και μέλη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που συμμετείχαν στη διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος.
Για την υπόθεση του ΟΕΕΚ όπου μεταξύ των άλλων, κατηγορούμενοι είναι οι  Γ. Παπακωνσταντίνου (πρώην Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ) και Δ. Αρσένης (γιος του Γεράσιμου Αρσένη), κινητοποιήθηκε ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ και το Ελεγκτικό Συνέδριο. Και ένα από τα μεγάλα θύματα αυτής της υπόθεσης ήταν ο Ιωάννης Πανάρετος!!!
Ο ίδιος ο κ. Πανάρετος δήλωσε σιβυλλικά για την επίμαχη επιστολή-έγγραφο: «Το έγγραφο αυτό δεν ήταν μια απλή διαβίβαση έκθεσης "για τις δικές σας ενέργειες". Αποτέλεσε μια ουσιαστική πολιτική παρέμβαση, με όλες τις συνέπειες πως ως τέτοια είχε». Με απλά ελληνικά, ο κ. Πανάρετος έκανε πολιτική παρέμβαση, ζητώντας να γίνει κάθαρση στο Ελεγκτικό Συνέδριο και οι συνέπειες αυτής της παρέμβασης ήταν να τον ξηλώσουν από το Υπουργείο Παιδείας!
Η επιστολή-γροθιά του κ. Πανάρετου προς τα συμφέροντα του ΠΑΣΟΚ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, έχει ως εξής:
  «Μαρούσι, 22 Μαρτίου 2010
Α.Π.: 456

Προς: Γενικό Επίτροπο Επικρατείας στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Κοιν.: 1. Υπουργείο Οικονομικών 
α) Υπουργό κ. Γ. Παπακωνσταντίνου
β) Υφυπουργό κ. Χ. Σαχινίδη
2. Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υπουργό κ Χ. Καστανίδη 
3. Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζή

Εσωτ. Διανομή: 
α)Υπουργό κ Α. Διαμαντοπούλου
β)Υφυπουργό κ. Π. Χριστοφιλοπούλου


Θέμα: Μη υλοποίηση των αποτελεσμάτων ελέγχου στον ΟΕΕΚ

Σχετ. : 1. Η αριθμ. ΓΕΔΔ. Φ.512/07/2140/11/2/2010 επιστολή του Γενικού Επιθεωρητή ΔΔ
2. Η αριθμ ΓΕΔΔ. Φ. 512/07/3193/2/3/2010 συμπληρωματική επιστολή του ΓΕΔΔ 

Κύριε Γενικέ Επίτροπε,

Σας διαβιβάζουμε τις παραπάνω σχετικές επιστολές του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, με τις οποίες
• ενημερώνει τις πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Οικονομικών, Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την εξέλιξη της υπόθεσης του ελέγχου, που διενεργήθηκε στον ΟΕΕΚ από την Οικονομική Επιθεώρηση για την περίοδο 1997-2003. 
• ζητά την παρέμβαση τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος της παραγραφής των απαιτήσεων του Δημοσίου από αχρεωστήτως καταβληθείσες αμοιβές σε στελέχη του ΟΕΕΚ, επισημαίνοντας την αιτία του συγκεκριμένου κινδύνου.
• θέτει υπόψη τους την από 23/2/2010 επιστολή του Οικονομικού Επιθεωρητή, όπου παρατίθενται οι λόγοι που τον αναγκάζουν να προσφύγει στην OLAF, ως έσχατη προσπάθεια για την υλοποίηση των αποτελεσμάτων του ελέγχου, προκειμένου το Δημόσιο να μην υποστεί  ζημία από τις παράνομες αποζημιώσεις, που έλαβαν στελέχη του ΟΕΕΚ κατά την προαναφερόμενη περίοδο

Από το περιεχόμενο των επιστολών του ΓΕΔΔ, των επισυναπτόμενων σ’ αυτές εγγράφων και όλων των στοιχείων που τέθηκαν υπόψη μας, ύστερα από αίτημά μας,
προκύπτει η υποχρέωση όλων μας, ως θεσμικών οργάνων, να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Δημοσίου, ανατρέποντας τις συνέπειες της οικονομικής ζημίας, που επήλθε στο Δημόσιο, λόγω της αχρεώστητης καταβολής αμοιβών σε στελέχη του ΟΕΕΚ και της θεώρησης αυτών, ως νόμιμων, από το Ελεγκτικό Συνέδριο κατά τον προληπτικό έλεγχο.

Κατόπιν αυτού σας παρακαλώ, λόγω του θεσμικού σας ρόλου, να παρέμβετε προκειμένου να εξαντληθούν όλες οι προβλεπόμενες από το νόμο δυνατότητες για την επανεξέταση των ήδη θεωρημένων και κρινόμενων ως νόμιμων από τον αρμόδιο Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου παράνομων δαπανών, σύμφωνα με τα ευρήματα του ελέγχου. 

Ευελπιστώ ότι θα συμπράξετε στην προσπάθεια να αποδείξουμε στην Ελληνική Κοινωνία ότι οι έλεγχοι της διαχείρισης των δημοσίων οικονομικών διενεργούνται για να διασφαλίζουν την νόμιμη, ορθολογική, αποτελεσματική και αποδοτική χρήση του δημόσιου χρήματος και ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων εφαρμόζονται προσθέτοντας αξία στην δημόσια διαχείριση.

Ο Υφυπουργός
Ιωάννης Πανάρετος» 


Αμείλικτα ερωτηματικά!
Βαριές είναι οι ευθύνες για τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ο οποίος καταγγέλλεται ότι κωλυσιεργεί και επιχειρεί να κλείσει το μεγάλο σκάνδαλο χωρίς να αποδοθούν οι ευθύνες προς τους υπολόγους.  Παρά τις εκκλήσεις του οικονομικού επιθεωρητή κ. Μπούτου να του επιδοθεί το πόρισμα του 3ου κατασταλτικού ελέγχου, ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού αρνείται, αν και έχει το πόρισμα στα χέρια του από τον περασμένο Ιανουάριο, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι επιδιώκει να κουκουλώσει μια όζουσα υπόθεση, ώστε αυτή να φτάσει στο Β΄ Κλιμάκιο, είτε αποδίδοντας ως λευκές περιστερές τους εμπλεκόμενους είτε να απομειώσει στο ελάχιστο τις ευθύνες τους για να πέσου στα μαλακά οι υπόλογοι.. Και αυτό επιχειρείται, χωρίς να λάβει καμία γνώση ο κ. Μπούτος, με συνέπεια ο τελευταίος να μην προλάβει να προσβάλλει έγκαιρα τυχόν πόρισμα-συγχωροχάρτι για τους υπευθύνους. 
Ο κ. Καραβοκύρης, αν και γνωρίζει και έχει στα χέρια του την επιστολή-γροθιά του πρώην υφυπουργού κ. Πανάρετου με την οποία ζητείται να προστατευτούν τα συμφέροντα του δημοσίου από την οικονομική ζημιά που προκάλεσε το σκάνδαλο του ΟΕΕΚ, πιθανότατα την έχει καταχωνιάσει στο συρτάρι του!
Εάν η χώρα έχει φτάσει σε αυτό το κακό χάλι, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον πλημμελή τρόπο με τον οποίο βεβαίωνε τις δαπάνες το ίδιο το Ελεγκτικό Συνέδριο. Όταν μάλιστα στους κόλπους του έλαβε χώρα ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, με βασικούς πρωταγωνιστές στελέχη του Ελεγκτικού, διασπαθίζοντας δημόσιο χρήμα που ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ, τότε ισχύει αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός: το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Γι’ αυτό τον λόγο η τρόικα υποκατέστησε το Ελεγκτικό, επειδή το τελευταίο απέτυχε στη δουλειά του, αφήνοντας ακόμη και μαύρο χρήμα να διακινείται στις τάξεις του! Με υπογραφές …νομιμοποίησης της διαφθοράς, από τα αρμόδια, εντεταλμένα όργανά του!
Τα ερωτήματα που υποβάλλονται προς τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είναι αμείλικτα:
Κύριε Πρόεδρε,
* Για ποιο λόγο δεν καταλογίζονται οι παράνομες αποζημιώσεις στα συμμετέχοντα στο σκάνδαλο στελέχη του Ελεγκτικού, μολονότι έχουν περάσει τρία χρόνια από την ολοκληρωμένη και με αδιάψευστα αποδεικτικά στοιχεία έκθεση του Οικονομικού Επιθεωρητή Γ. Μπούτου;
* Η μη ολοκλήρωση του κατασταλτικού ελέγχου στον ΟΕΕΚ, από την πλευρά του Ελεγκτικού, εννέα σχεδόν χρόνια από την έναρξή του, οφείλεται μόνο σε πλήρη αναποτελεσματικότητα ή σε προσπάθεια συγκάλυψης, όπως καταγγέλλει ο Οικονομικός Επιθεωρητής;
* Ποια πειθαρχικά μέτρα λήφθηκαν κατά των εμπλεκομένων στελεχών του Συνεδρίου;
Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ζητούν απαντήσεις. Φτάνει πια!

Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΡΕΒΟΣ!!!

Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει καμία τσίπα επάνω του! Εκεί όπου πριν από 20-25 μέρες ένας συνέλληνας έβαλε το πιστόλι στον κρόταφό του και αυτοκτόνησε, ο Βενιζέλος έστησε εξέδρα για να μιλήσει στα κομματόσκυλά του! 
Και μόνον για τον συμβολισμό που είχε η αυτοκτονία του 77χρονου Έλληνα, ο Βενιζέλος δεν θα έπρεπε να μιλήσει στο Σύνταγμα. Και όμως, αυτός ο άνθρωπος δεν ορρωδεί προ ουδενός. Φαντασθείτε τι θα γίνει αν αύριο βγει Πρωθυπουργός! 
Δείτε τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ, έστω αυτά τα λίγα πώς πανηγυρίζουν! Αυτοί ζουν σε άλλο κόσμο. Σε έναν κόσμο όμως που εξαιτίας της ψήφου τους η Ελλάδα οδηγείται στο ...νεκροταφείο, όπου θα της σκυλεύσουν το πτώμα οι τοκογλύφοι!


Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΑΚΗ

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του κέρδους από τη συναλλαγματική ισοτιμία ,αν κάποιος που για παράδειγμα  είχε μια επιταγή 2.500.000 ευρώ και που τα κατέθεσε σε τράπεζα του Λονδίνου, τα μετέτρεψε σε λίρες αγγλίας (στερλίνες) με 1.12138 ή 0.87862 (που είχε η ισοτιμία τον Ιανουάριο)
και τα φέρει σήμερα στην Ελλάδα με 1.23347 ,έχει κερδίσει (χωρίς τον τόκο και το κεφάλαιο) 583.675 ευρώ

Έτσι γίνονται τα λεφτά και ας αφήσει τις μπαρούφες ο Βενιζέλος και ο Σαμαράς περί δακρύβρεχτων εξαγγελιών για να μην βγάζει ο κόσμος τα χρήματα του στο εξωτερικό.
Εδώ τα κατέθεσε ο κόσμος σε εγγυημένα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου και έχασε το 1/5 του κεφαλαίου τους ενώ θα τους τα δώσει το ελληνικό κράτος μέχρι το 2042.

ΔΙΕΚΟΜΙΣΘΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο 30χρονος που μπήκε στον ιερό ναό και πέταξε τα ρούχα του έχει φανερά ψυχολογικά προβλήματα και ήδη διεκομίσθη σε νοσοκομείο όπου θα του δοθεί η κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Όπως μας ενημέρωσε ο πατήρ Ιωάννης Καλογερόπουλος, τα αδέρφια του 30χρονου μετέβησαν στην εκκλησία όπου ενημέρωσαν τους αρμοδίους ότι ο αδερφός τους έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και-δυστυχώς- το τελευταίο διάστημα δεν έπαιρνε τα φάρμακά του. Συνεπεία αυτής της κατάστασης ήταν και το σημερινό επεισόδιο.
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος δεν είναι από τον Χολαργό αλλά από το γειτονικό Χαλάνδρι. 

30ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΓΥΜΝΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΗΚΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!



ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ!

Πριν από 2-3 περίπου ώρες, ένας 30χρονος, προφανώς με ψυχολογικά προβλήματα, μπήκε στον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, όπου μέσα σε λίγα λεπτά και αφού άρχισε να φωνάζει, έβγαλε όλα του τα ρούχα! Έμενε επί ώρα γυμνός και δεν αποχωρούσε από την Εκκλησία. Οι αρμόδιοι κάλεσαν την Αστυνομία, περιπολικό της οποίας πήρε σηκωτό και με κλωτσιές τον γυμνό άνδρα από το σημείο.
Αυτή την ώρα φαίνεται πως έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις των μαρτύρων.
Όμως η συμπεριφορά της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της νεαρής αξιωματικού υπηρεσίας ήταν απαράδεκτη προς τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Αρχικά ο Μάκης Βραχιολίδης πήγε στις 3.00 μ.μ. στο Αστυνομικό τμήμα η αξιωματικός του είπε: "Δεν βλέπετε ότι παίρνω καταθέσεις; Ελάτε σε μια ώρα". 

Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να διακόψει την δουλειά της αστυνομικού, απλά ήθελε να ρωτήσει πότε θα μπορούσε να ενημερωθεί, αλλά η αστυνομικός απευθείας του είπε: "Δεν βλέπετε ότι παίρνω καταθέσεις;''.
Μετά από 1.30' ώρα ο εκδότης της εφημερίδος μας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και ενώ η αξιωματικός υπηρεσίας είχε ολοκληρώσει το έργο της (τουλάχιστον για τις έως σήμερα καταθέσεις), είπε στον Μ. Βραχιολίδη: "Δεν μπορώ να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία. Από μας δεν θα μάθετε απολύτως τίποτε. Πηγαίνετε από αλλού να μάθετε"!!!

Απίστευτο! Η νεαρή αυτή κυρία, έφερε για δεύτερη φορά τον Βραχιολίδη στο αστυνομικό τμήμα για να του πεί "δεν δίνω καμία πληροφορία"!!! Ενώ θα μπορούσε να το πει σε πρώτο χρόνο, τού έκανε ...καψόνι να τον φέρει μετά από 1.30 ώρα για να του πει "μάθε από αλλού τι έγινε στην εκκλησία"!!! 
Δεν είχε καν την ευαισθησία, το τακτ βρε αδερφέ, να ειδοποιήσει έστω και τηλεφωνικά τον εκδότη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" , δεδομένου ότι η εφημερίδα βρισκόταν πάνω στο γραφείο της (της την είχε πάει σήμερα ο ταχυδρόμος)!!!

Έτσι λειτουργούν στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού; Τέτοια καψόνια κάνουν στους δημοσιογράφους που το μόνο που θέλουν είναι να ενημερώσουν την κοινή γνώμη;
ΑΙΣΧΟΣ! 
Κάποιος πρέπει να πει στη νεαρή αστυνομικό ότι δεν βρίσκεται εκεί για να παίρνει μόνον καταθέσεις αλλά και να έχει στοιχειώδεις τρόπους καλής συμπεριφοράς και να διευκολύνει εντέλει το έργο των δημοσιογράφων.

Κατά τα άλλα το άτομο που εισέβαλε στην εκκλησία και ξεγυμνώθηκε, θα πρέπει να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν έχει ξανα απασχολήσει το αστυνομικό τμήμα, μια και η αξιότιμος αξιωματικός μας...έδιωξε κακήν κακώς! 

Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ "ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ!


"Επειδή μας έχουν κουράσει κάθε μέρα με την ίδια καραμέλα περί ναζί κτλπ  έχω να απαντήσω στον Μπένυ, στον Σα(χλα)μαρά, στον κονφερασιέ, στον Ανεξάρτητο Νεοδημοκράτη και στα 3 ορφανά του Μαρξ τα εξής… Αν αυτός :
- Που δακρύζει όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο
- Που νιώθει υπερήφανος που γεννήθηκε Έλληνας
- Που θέλει πίσω την Πατρίδα του από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες
- Που θέλει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι που έφτασαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι
- Που έχει υπηρετήσει με Τιμή τον Ελληνικό στρατό
- Που θέλει να δώσει μια Ελπίδα στην Ελληνική νεολαία για να μην εγκαταλείψει ακόμα μια φορά την χώρα
ονομάζεται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που βλέπει την άνοδο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής σαν το απόλυτο κακό, “ναζί” τότε δηλώνω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!
Σε κάθε άλλη περίπτωση ονομάζω αυτούς που το διαδίδουν συκοφάντες και αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν το 2012 στην Ελλάδα Ναζί, ΧΑΖΟΥΣ.
Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν υψηλότατο επίπεδο νοημοσύνης και είναι οι πιο ψαγμένοι απ΄ όλους, δεν πέφτουν στην παγίδα σας.


Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ΤΙΠΟΤΕ άλλο!


Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Β3 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ



 Στην κατάσταση  την οποία έχει φθάσει η πατρίδα μας είναι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, υποχρέωση του κάθε Έλληνα να ενημερώνεται σωστά και υπεύθυνα, ώστε
να είναι εις θέση να πάρει σωστές αποφάσεις, ανεπηρέαστος από φανατισμό, δημαγωγία, πνευματική τρομοκρατία ή παραπληροφόρηση.
Προς τον σκοπό αυτόν αναφέρουμε περιληπτικά ορισμένα μόνον σημεία των θέσεων, προτάσεων, προσπαθειών και επιτευγμάτων του προέδρου  Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ  συνολικά. 
Α) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

   Ο Πρόεδρος  του ΛΑ.Ο.Σ σε βάθος χρόνου είχε προειδοποιήσει τους πάντες για καίρια θέματα αφορώντα την οικονομία, εθνική κυριαρχία, φορολογία και γενικώς είχε θίξει κάθε τομέα της πολιτικής, εθνικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

   Σταχυολογικά θα πρέπει να αναφέρουμε:
·         Τις διαχρονικές προτάσεις του για μη αύξηση του Φ.Π.Α. εξηγώντας τα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της ενεργείας.
·         Τις προειδοποιήσεις του, ότι ο  άκρατος δανεισμός χωρίς ανάπτυξη και παραγωγή μας οδηγούσε κατευθείαν στην αγκαλιά του Δ.Ν.Τ.
·         Τις προειδοποιήσεις του για την επιτρεπομένη , για να μην πούμε προκληθείσα, εισβολή  ορδών λαθρομεταναστών.

Πουθενά δεν εισακούστηκε αλλά οι προβλέψεις του απεδείχθησαν όλες ακριβείς, με οδυνηρό τρόπο.

Β) ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ - ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

   Οι προτάσεις του για την έξοδο από την κατάσταση υποδουλώσεως, την οποία άλλοι δημιούργησαν,
 ήταν και είναι  απλές, εφαρμόσιμες, ρεαλιστικές και ουσιαστικές.

Πρότεινε:
·         Συγκεκριμένα μέτρα εξυγιάνσεως της οικονομίας  (αυτά είναι στην διάθεση κάθε πολίτη που
 ενδιαφέρεται  να μάθει, όποια και αν είναι η πολιτική του τοποθέτηση)
·         Την άμεση εφαρμογή της  Α.Ο.Ζ. (με τους μετριότερους υπολογισμούς, το κοίτασμα νότια της Κρήτης, μπορεί να αποδώσει 1,5 τρις ευρώ, εξαφανίζοντας το χρέος και όχι μόνον).
·         Την έξοδο σε αγορές οι οποίες είναι πρόθυμες να επενδύσουν, όπως η Ρωσία και Κίνα και η επιλεκτική αναφορά του δόγματος “Ανήκουμε εις την Δύση”.
 Η φιλοσοφία του είναι: Ανήκουμε εκεί που είναι το συμφέρον της Ελλάδος και συνεργαζόμαστε με ίσους όρους με αυτούς που ευνοούν την Πατρίδα.

ούτε και σε αυτά εισακούστηκε εγκαίρως...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ "ΑΓΚΑΛΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ 
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!



Ο Σαμαράς με όσα κάνει, δείχνει ότι προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός δεν διστάζει να θέσει υπό αμφισβήτηση ακόμη και την εδαφική ακεραιότητα της Θράκης!  
Στη Ροδόπη ο υποψήφιος της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου στο προεκλογικό του φυλλάδιο έχει τοποθετήσει σε περίοπτη θέση την Τούρκικη σημαία. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο μέσο του φυλλαδίου κάνει ιδιαίτερη μνεία στον πρώην βουλευτή και πράκτορα της Τουρκικής κυβέρνησης Αχμέτ Σαδίκ.


Φαίνεται πως τα πράγματα βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο στην Θράκη. Και την κατάσταση φροντίζουν να την χειροτερεύουν οι ίδιοι οι πολιτικοί μας ταγοί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Σαμαράς. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Θράκη. Μπορεί οι υποψήφιοι να γράφουν εδώ και χρόνια την λέξη TURK, αλλά ούτε σημαία είχαν, ούτε φωτογραφία με Τούρκους πράκτορες.

Όλα για την ψήφο. Τι απαντάει γι’ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς και όλοι οι πατριώτες της ΝΔ;


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο για νοθεία στις εκλογές της 6ης Μαϊου!

 ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΩΝΗ
Το ευρώ είναι ένας μηχανισμός χρεοκοπιών

  • «Μας έδιωξαν από το “Ράδιο 9” γιατί δεν ήθελαν να ακούσουν ξανά, εναντίον της κατοχής, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ευρώ»
  • «Ενώ το διεθνές δίκαιο προστάτευε τη χώρα μας, οι εδώ, αφήσανε τους τοκογλύφους να ανατρέψουν σε βάρος μας, τον πυρήνα του διεθνούς δικαίου» 
  • «Το ΔΝΤ είναι ένας μηχανισμός για να καθυποτάξει τους ανυπότακτους. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ενώ τα γραφεία του απέχουν ένα τετράγωνο από τον Λευκό Οίκο»
  • «Η κρίση θα πλήξει και την Γερμανία»
  • «Το κόμμα του κ. Καμμένου είναι η πίσω πόρτα  της Ν.Δ. Ρωτήστε υποψηφίους του, όπως τους κ.κ. Μαρκόπουλο και Ζώη»
  • «Το “Άρμα Πολιτών” εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιό μας. Μόνον ο κ. Δημαράς πήγε με το κόμμα Καμμένου»
  • «Η “Χρυσή Αυγή” είναι μια σαταντιστική, ναζιστική δύναμη, τελείως ανθελληνική»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
Το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο) διεκδικεί την ψήφο των Ελλήνων στις εκλογές της 6ης Μαϊου, με το ψηφοδέλτιο «ΟΧΙ». Ο Δημήτρης Καζάκης, ιδρυτής και Πρόεδρος του αντιμνημονιακού κινήματος, υποψήφιος ο ίδιος στην Β’ Αθηνών, σε αποκλειστική του συνέντευξη στον συνεργάτη της «Ελεύθερης Ώρας», Μάκη Βραχιολίδη, τονίζει ότι το «ΟΧΙ» είναι η κατεξοχήν αντικατοχική και αντιστασιακή  φωνή στο πολιτικό σύστημα, η οποία έχει συγκεκριμένη πρόταση για την έξοδο από την κρίση. Δεν διστάζει μάλιστα να επικρίνει τα υπάρχοντα αντιμνημονιακά κόμματα επειδή αντιμετωπίζουν τραγικά και μοιραία την κρίση, μη μπορώντας να απεμπλακούν από το καθεστώς που μας έχει επιβληθεί. Προς τούτο δε, υπογραμμίζει ότι το ευρώ είναι μηχανισμός χρεοκοπιών, ο ίδιος μάλιστα από την δεκαετία του 1990 δήλωνε δημοσίως ότι θα οδηγούσε σε μαζικές χρεοκοπίες. «Και η Γερμανία θα πληγεί από την κρίση» επισημαίνει με βεβαιότητα ο κ. Καζάκης. Κάθε λέξη που βγαίνει από το στόμα του έμπειρου οικονομολόγου, αποπνέει σιγουριά και γνώση του αντικειμένου. Ίσως γι’ αυτό τον λόγο τα πολιτικά συμφέροντα τον έθεσαν στο περιθώριο. Ο ίδιος όμως, αν και φοβάται το ενδεχόμενο νοθείας στις εκλογές, εκφράζει την αισιοδοξία του τόσο για το κόμμα του όσο και για την ενδυνάμωση του ποσοστού των λαϊκών δυνάμεων, ώστε να επέλθη η απελευθέρωση της Ελλάδος από τις κατοχικές δυνάμεις. Πέραν από την υπόσχεση που δίνει ότι θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά να οδηγηθούν στο σκαμνί οι υπαίτιοι της εθνικής τραγωδίας και οι δωσίλογοι που υπέγραψαν την παράδοση της χώρας στους δανειστές, η συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, μια και λέγονται πράγματα που δεν έχουν ειπωθεί από άλλους αντιμνημονιακούς πολιτικούς αρχηγούς.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κατέρχεσθε στις εθνικές εκλογές, ωστόσο πολύς κόσμος ακόμη δεν το γνωρίζει. Μήπως φταίει το γεγονός ότι διεκδικείτε καθυστερημένα την είσοδό σας στην Βουλή;
ΚΑΖΑΚΗΣ: Για δύο λόγους: πρώτον γιατί δεν υπάρχει ισότιμη μεταχείριση ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις, κάτι  που είναι γνωστό από παλιά αλλά και το γεγονός ότι εμείς καθυστερήσαμε. Και αυτό για τους εξής λόγους: πρώτον γιατί υπήρχαν εσωτερικές διεργασίες μέσα στο ΕΠΑΜ μέχρι να καταλήξουμε μέσα από συλλογική απόφαση εάν θα κατέβουμε ή όχι, και δεύτερον γιατί κρατηθήκαμε από οποιαδήποτε μονομερή ενέργεια προεκλογικού αγώνα, ώστε να μην θεωρηθεί προκλητική ενέργεια, από δυνάμεις με τις οποίες διερευνούσαμε την δυνατότητα συνεργασίας μέχρι την τελευταία στιγμή.
Γιατί δεν φροντίσατε να διευρύνετε το μέτωπο συνεργασιών σας; Περιοριστήκατε στην συνεργασία σας με το κόμμα του Παπαθεμελή και με ένα κίνημα πολιτών, αν δεν κάνω λάθος.
ΚΑΖΑΚΗΣ: Όχι. Η συνεργασία μας είναι σε τρία επίπεδα. Πρώτον, με όσα κόμματα ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση που έχουμε κάνει από τον Οκτώβριο του 2011, δεύτερον από 30—35 κινήματα, βάσεις και πρωτοβουλίες πολιτών που συναντηθήκαμε στις πλατείες και σε άλλες εκδηλώσεις και διαδηλώσεις του λαού και τρίτον, με αγωνιστές που προσήλθαν σχεδόν από όλο το πολιτικό φάσμα. Στο ψηφοδέλτιο του «ΕΠΑΜ-ΟΧΙ» βρίσκονται αγωνιστές σχεδόν από όλη την αριστερά  που θέλησαν να δώσουν τον αγώνα τους μαζί με το ΕΠΑΜ και όχι με τα κόμματά τους  ή τους  σχηματισμούς τους και άλλους αγωνιστές, όπως για παράδειγμα το «Άρμα Πολιτών», που πέραν από τον κ.  Δημαρά, όλοι οι υπόλοιποι εντάχθηκαν στα ψηφοδέλτια του «ΟΧΙ».

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΤΟΛΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ης ΜΑΪΟΥ

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ...

Προφανώς και η πρόβλεψη μπορεί να πέσει έξω, πάντως εμείς την επιχειρούμε, χωρίς τη βοήθεια γκάλοπ.
Δυστυχώς, όπως φαίνεται τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα σχηματίσουν κυβέρνηση συνεργασίας ακόμη και εάν χρειαστεί (που μάλλον θα χρειαστεί) η συμβολή-σύμπραξη του Φώτη Κουβέλη (Δημοκρατική Αριστερά).
Από Δευτέρα, που ο Σαμαράς θα λάβει διερευνητική εντολή από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, είναι βέβαιον ότι θα βρει τρόπο να σχηματίσει κυβέρνηση, μια και θα έχει πάνω από το κεφάλι του την...Μέρκελ να του κουνάει τις υπογραφές που έχει βάλει. "Κάνε κυβέρνηση εδώ και τώρα" θα του λέει, ενώ ο Σαμαράς, ο οποίος έχοντας το πάθος να γίνει Πρωθυπουργός έστω και για μερικούς μήνες θα τα βρει με Βενιζέλο και Κουβέλη! Εξ'άλλου ο Σαμαράς δεν θα επιτρέψει επ'ουδενί να δοθεί η εντολή στο δεύτερο κόμμα ή στο τρίτο, στους κ.κ. Βενιζέλο-Τσίπρα, να του πάρουν δηλαδή την γλύκα του Πρωθυπουργού από το στόμα!
Με άλλα λόγια, περαστικά μας! Η σφαγή έρχεται σε λίγες ημέρες για τον λαό, ο οποίος θα αποδείξει για μια ακόμη φορά πόσο ...μαλάκας είναι, όπως λέει και το βίντεο, "My name is Spyros and i'm malakas" ή το τραγούδι του Μηλιώκα "Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες"
Ιδού λοιπόν οι προβλέψεις του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή", που βλέπει 9κομματική Βουλή:
Ν.Δ. 23%
ΣΥΡΙΖΑ: 14%
ΠΑΣΟΚ: 12%
Κ.Κ.Ε. 9,5%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 6,0%
Λ.Α.Ο.Σ. 4,5 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 3,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 2 %
"ΟΧΙ": 2%
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: 1,8%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
ΔΡΑΣΗ: 1%
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ: 1%
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: 3,7%


ΓΚΑΛΟΠ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ


Παρασκευή, Απρίλιος 27, 2012

Θριάμβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..Συντριβή ΠΑΣΟΚ..Εκτός Βουλής ΛΑΟΣ, Ντόρα, Οικολόγοι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις



Αποτελέσματα που είναι βέβαιο θα προκαλέσουν ρίγος στο καθεστώς αποτύπωσε σε δημοσκόπησή της εταιρεία δημοσκοπήσεων για λογαριασμό μεγάλου καναλιού και του ΠΑΣΟΚ..
Με αναγωγή των αναποφάσιστων, που όλο και λιγοστεύουν τις τελευταίες μέρες, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

ΝΔ:
26,4%
ΠΑΣΟΚ: 17,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 10,9%
ΚΚΕ: 9,4%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,8%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 7,4%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 6,1%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 2,6%
ΛΑΟΣ: 1,9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: 1,2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%
ΔΡΑΣΗ: 0,8%

Τα αποτελέσματα αυτά είναι πρόσθεση των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων των τελευταίων 5 ημερών.
Αύριο θα ξεκινήσει νέος κύκλος δημοσκοπήσεων που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το μεσημέρι από την ίδια εταιρεία.

Στις συσπειρώσεις των κομμάτων καταγράφεται μια διαρκής άνοδος για τη ΝΔ, με το ΠΑΣΟΚ να πιέζεται από όλες τις πλευρές. Η δημοσκόπηση κατέγραψε μάλιστα ένα ποσοστό της τάξης του 4,3% που διαρέει προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δείχνουν σημάδια κόπωσης καθώς τα ποσοστά τους σημειώνουν κάθοδο μέρα με τη μέρα με την πλειοψήφια των απογοητευμένων να κινούνται προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τη ΝΔ.

Το ΛΑΟΣ τις τελευταίες ημέρες ανεβάζει λίγο τα ποσοστά του αλλά είναι απίθανο να εισέλθει στη Βουλή καθώς στην Αττική (που αποτελούσε τη βάση των ψηφοφόρων του) καταγράφει ποσοστά της τάξης του 2% - 2,5%.

Για τη Ντόρα δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω από το προφανές..Αν δεν υπήρχε η Κρήτη θα την πέρναγε μέχρι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην Β' Αθήνας που αναμένεται να δοθεί ένα ηχηρό χαστούκι στα κόμματα εξουσίας η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ συγκεντρώνουν παραπάνω από το 35%, ενώ τρόμο προκαλεί στο καθεστώς το ποσοστό των Ελλήνων Εθνικιστών που προσεγγίζει το 7%!!!!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ» ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ


Αγαπητοί Συμπολίτες,

Πριν λίγες μέρες, με ανοικτή επιστολή του Δημάρχου ενημερωθήκατε για το Πρόγραμμα Κοινωνικής Πολιτικής «Κοντά στο Δημότη», που συντάχθηκε από τη Δημοτική Αρχή και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε εκείνη την ανοιχτή επιστολή αναφέρθηκε ότι πολλές από τις παροχές που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το Πρόγραμμα εφαρμόζονται στο δήμο μας εδώ και αρκετό καιρό (μείωση δημοτικών τελών σε ΑΜΕΑ και πολυτέκνους, βοήθεια στο σπίτι, Κάρτα του Δημότη, μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς, παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα δύο δημοτικά πολυϊατρεία κλπ).

Με την παρούσα ανακοίνωση θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και πέντε μήνες έχουμε υλοποιήσει, πέραν των άλλων, και την παροχή ειδών διαβίωσης σε οικονομικά αδυνάτους και ανέργους συμπολίτες μας.

Πλέον συγκεκριμένα, έχουμε διανείμει μέχρι σήμερα:
α. δωροεπιταγές αξίας 2.150,00 € σε πενήντα (50) οικογένειες (προσφορά των πολυκαταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος, Market In και Σκλαβενίτης),
β.     διάφορα τρόφιμα βάρους 2.000 περίπου κιλών σε διακόσιες πενήντα (250) οικογένειες [προσφορά Υπουργείου Ανάπτυξης, πολυκαταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος, Λυκείου Ελληνίδων (Παραρτήματος Παπάγου – Χολαργού) και διαφόρων καταστημάτων Χολαργού],
γ.     σαράντα πέντε (45) πακέτα τροφίμων (με γαλοπούλες και συναφή προϊόντα) σε ισάριθμες οικογένειες και
δ.     το ποσό των 24.000,00 € σε εκατόν εξήντα (160) άτομα, τα οποία μας υπέδειξε ο φίλος δωρητής αυτού του ποσού.

Με την παρούσα ανακοίνωση, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους, φορείς και καταστηματάρχες που μας πρόσφεραν τρόφιμα, δωροεπιταγές και μετρητά για να υλοποιήσουμε το Πρόγραμμα «Κοντά στο Δημότη» και να διαβεβαιώσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι θα συνεχίσουμε να συμπαριστάμεθα στους δημότες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες. Ελπίζουμε ότι αυτές οι προσφορές θα συνεχιστούν, ώστε ο Δήμος μας, και με τη δική του οικονομική συμμετοχή, να ανταποκριθεί και να καλύψει τις ανάγκες των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας.


Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βασίλειος Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού

ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΦΩΤΟΥ


Οι "Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού" στηρίζουν δημοσίως την υποψηφιότητα της Εύς Φώτου με την παρακάτω ανακοίνωση:

Aγαπητές και Αγαπητοί φίλοι,

Oι «ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ» η μεγαλύτερη Δημοτική Παράταξη του Δήμου μας, με τους Δημότες που μας  παρακολουθούν συνεχώς, προσμένοντας ότι το 2014 ο Δήμος μας θα βρει ξανά τον ρυθμό του  και θα οδηγηθεί στο ποιοτικό επίπεδο ανάπτυξης που του αξίζει.

Στις δύσκολες αυτές Εθνικές Εκλογές ό καθένας από εμάς καλείται κατά συνείδηση να προτιμήσει εκείνους που θεωρεί άξιους για να βγάλουν την χώρα από το οικονομικό αδιέξοδο.
Με τη σκέψη αυτή παρακαλώ να στηρίξετε την ευγενική προσπάθεια ενός άξιου νεαρού μέλους, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος των «Ενεργών Δημοτών»  την κ. Εύη Φώτου.

Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα για την σωτηρία της πατρίδας μας και  προσωπικά καλή επιτυχία στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα Εύη Φώτου.

Φιλικά,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                                    

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ...ΓΟΜΑΡΙΑ!

Ο Δημήτρης Λαζαρίδης πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού και στέλεχος του Κ.Κ.Ε. συνέθεσε την παρακάτω μακέτα με την πολιτική συνέπεια του ΠΑΣΟΚ! Ό,τι έλεγε το έκανε!
Γι' αυτό πηγαίνετε σαν πρόβατα στο μαντρί να ξανα-ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. 
Βέβαια ο Λαζαρίδης που βάζει και την υπογραφή του λέει "ψήφισε το ΚΚΕ που επαληθεύεται καθημερνά"! Εμείς βάζουμε την έξυπνη μακέτα να δείτε την ξεφτίλα και την πολτική αλητεία του ΓΑΠ! Νομίζετε ότι θα διαφέρει ο Βενιζέλος; Αυτός που έλεγε ότι στην ΔΕΗ δεν πρόκειται να μπει κανένα χαράτσι και μετά από 2 μήνες ...πήδηξε όλους τους Έλληνες;
ΣΤΑ ΙΔΙΑ  ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ


Επιμήκυνση χρόνου ταφής 
των παιδιών και των νέων.

 
Αγαπητοί συμπολίτες,
 
Θεωρούμε υποχρέωση να σας ενημερώσουμε ότι η Δημοτική Αρχή, βιώνοντας και η ίδια το μεγάλο πόνο των οικογενειών της πόλης μας οι οποίες απώλεσαν παιδιά και νέα άτομα / μέλη τους και  θέλοντας να αμβλύνει αυτόν τον πόνο και τη θλίψη τους, αποφάσισε να επιμηκύνει την τριετή διάρκεια ταφής των παιδιών και των νέων στα κοιμητήρια Παπάγου και Χολαργού.
 Πλέον συγκεκριμένα, αποφάσισε η διάρκεια ταφής στα δύο κοιμητήρια της πόλης μας των παιδιών και των νέων ηλικίας μέχρι τριάντα (30) ετών που είναι δημότες Παπάγου – Χολαργού να επιμηκύνεται και να διαρκεί δέκα (10) έτη (αντί των τριών), χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των οικείων τους, εφ’ όσον βέβαια το επιθυμούν και οι οικείοι τους.
 Εκτιμούμε ότι με αυτή τη ρύθμιση επιλύουμε ένα πρόβλημα που υφίστατο επί πολλά έτη, το οποίο η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν φρόντισε να το επιλύσει, παρ’ όλο που η επίλυσή του ήταν απλή και εύκολη.
 Κατόπιν αυτού, οι οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της ρύθμισης, θα πρέπει να ενημερώνουν την Υπηρεσία Κοιμητηρίων του Δήμου μας (τηλ. 2132027100), πριν συμπληρωθεί τριετία από την απώλεια των τέκνων τους.
 
Πάντα στη διάθεση των συμπολιτών μας.
 
 Με φιλικούς χαιρετισμούς
 Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΟ "ΟΧΙ" ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"


Δείτε-ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη (Προέδρου του ΕΠΑΜ και υποψηφίου βουλευτή Β' Αθηνών με το "ΟΧΙ") στον Μάκη Βραχιολίδη, για λογαριασμό της "Ελεύθερης Ώρας"! Είναι πολύ δυνατή, τα λέει όλα! 

Προβληματισμός από τα μυστικά γκάλοπ. Χαμηλές συσπειρώσεις ψηφοφόρων σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Στο κυνήγι των αναποφάσιστων ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Διαβάστε προς τα πού "αιμορραγούν" τα δύο κόμματα σύμφωνα με μυστικά γκάλοπ

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα απομένουν για τις εκλογές της 6ης Μαΐου και στα επιτελεία των κομμάτων έχει σημάνει συναγερμός, καθώς μυστικά γκάλοπ δείχνουν τη συσπείρωση των ψηφοφόρων σε ασυνήθιστα χαμηλά επίπεδα.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί με συντονισμένο τρόπο να εξουδετερώσει τις φυγόκεντρες τάσεις, με τον πρόεδρο του κόμματος, Ευ. Βενιζέλο, να παραχωρεί την Τετάρτη διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο. Το επιτελείο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να πιστεύει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια "ανατροπών" με στόχο την άνοδο του ποσοστού συσπείρωσης ανά περιοχή, αλλά και πανελλαδικά.
Την ίδια στιγμή, όμως, ο "πονοκέφαλος" στην Ιπποκράτους είναι έντονος και αφορά τις μαζικές διαρροές από τη "δεξαμενή" των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ του 2009 κυρίως προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δημοκρατική Αριστερά.
Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά, αφού οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεσή τους συνεργάτες του, δείχνουν χαμηλό ποσοστό συσπείρωσης των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Αντίθετα, οι διαρροές κυρίως προς τα κόμματα της δεξιάς - ακροδεξιάς συνεχίζονται με σχετικά αμείωτη ένταση, γεγονός που καθηλώνει και το συνολικό ποσοστό του κόμματος στην επικράτεια.
Η αυτοδυναμία παραμένει άπιαστος στόχος, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες, τίθεται εν αμφιβόλω και η προσδοκία που έχει εκφράσει σε δεύτερο χρόνο ο κ. Σαμαράς για εκλογική πρωτιά, με μία "καθαρή" διαφορά από το ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, οι βασικότεροι αντίπαλοι της ΝΔ είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που μπορεί να μην ανεβαίνουν δημοσκοπικά αλλά δεν δείχνουν κάμψη, ενώ "αιμορραγία" ψηφοφόρων παρατηρείται και προς τη Δημοκρατική Συμμαχία αλλά και προς τον ΛΑΟΣ.

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΕΙ -ΣΩΣΤΑ- ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 
ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ! 
ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΤΙ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΜΑΛΑΚΕΣ! 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ



Αγαπητοί φίλοι
Είναι γεγονός  πως οι εκλογές αυτές είναι οι κρισιμότερες εκλογές που έχουν διεξαχθεί στην Ελλάδα έως σήμερα.  Δεν έχουμε να κάνουμε με την επιλογή ενός κόμματος  όπως άλλοτε, αν δηλαδή  θα επιλέξουμε  το ΠΑΣΟΚ ή τη Ν.Δ. και μετά να βγούμε να πανηγυρίζουμε με τα πλαστικά σημαιάκια για να «πικάρουμε» τους φίλους μας για τη μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται πολλά περισσότερα πράγματα. 
Η επιλογή του λαού σε ένα από τα «μνημονιακά» κόμματα ( ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ.- ΛΑΟΣ)  και μια ενδεχόμενη συγκυβέρνηση αυτών, θα σημάνει αυτόματα
·         την νομιμοποίηση όλων των εγκλημάτων  που διεπράχθησαν εις βάρος του ελληνικού λαού και σαφώς  χωρίς την έγκριση του
·          θα δώσει αμνηστία σε όλους τους υπευθύνους
·         Θα είναι η απαρχή νέων μειώσεων σε μισθούς και συντάξεις , εις τρόπον ώστε να ευημερούν οι «δανειστές μας» και να λιμοκτονεί ο Ελληνικός Λαός.
·         Οι μισθοί θα φθάσουν σε επίπεδο Βουλγαρίας
·         Οι νέοι θα εξακολουθήσουν να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας και μιας καλύτερης τύχης
·         Οι ξένοι θα συνεχίσουν να μας λοιδορούν και να μας λένε τεμπέληδες και βαρέλια δίχως πάτο ενώ παράλληλα θα θησαυρίζουν εις βάρος μας με τα λεφτά τα δικά μας εισπράττοντας τόκους και πανωτόκια.
·         Η Εθνική μας  Κυριαρχία πάει πραγματικά περίπατο και την εισπράττουν οι τραπεζίτες.
·         Ο Εθνικός μας πλούτος : Πετρέλαια, Φυσικό Αέριο, Χρυσός, Ήλιος, Ουράνιο κ.λ.π  θα είναι σε χέρια των ξένων ενώ εμείς θα δουλεύουμε με μισθούς πείνας προκειμένου να ξεπληρώσουμε τα χαράτσια που θα μας επιβάλλουν κάθε τόσο, πιστωτικές κάρτες, δάνεια
Δεν θέλω να συνεχίσω γιατί τα πράγματα είναι πραγματικά εξαιρετικά επικίνδυνα και δεν θέλω να σας γεμίσω με απαισιοδοξία. Το θέμα είναι πως αυτοί που οδήγησαν τη χώρα εδώ παραμένουν ατιμώρητοι και αμετανόητοι.
Οι αυτοκτονίες των πολιτών  δεν τους συγκίνησαν ενώ οι διαδηλώσεις πνίγηκαν στη βία και τα καπνογόνα. Οι πορείες των συνταξιούχων, μαθητών και φοιτητών αποκρούστηκαν με πρωτοφανή βία. 
Έρχονται λοιπόν αυτοί και ζητούν  ξανά τη ψήφο του Ελληνικού Λαού. Να την κάνουν τι; Αφού έχουν υπογράψει και ξαναϋπογράψει τα πάντα.  Ό,τι πρόκειται να κάνουν σαν κυβερνήσεις περιγράφονται στα μνημόνια.  Αυτά που λένε στις τηλεοράσεις πως θα κάνουν μετά τις εκλογές, είναι επιταγές χωρίς αντίκρισμα! θα τις εισπράξουμε ή θα τις πετάξουμε στα μούτρα τους;
Η απειλή τους πως δεν θα έχουμε λεφτά να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, έχει ήδη πέσει στο κενό σαν αβάσιμη τη στιγμή που η Ελλάδα είχε έσοδα το 2011 από φορολογίες περίπου 88δις ευρώ το χρόνο ενώ οι μισθοί και οι συντάξεις άγγιξαν τα 50δις ευρώ.  Από την άλλη ούτε ένα ευρώ από τη δανειακή βοήθεια που μας παρέχουν οι τραπεζίτες με υψηλότατους τόκους δεν πάει για την πληρωμή μισθών και συντάξεων
Αγαπητοί Φίλοι! Η Ελπίδα είναι εδώ και Υπάρχει είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το κόμμα που ίδρυσε ο Πάνος Καμμένος και που ξεκινησε ως κίνημα Προσωπικά έχω πιστέψει στο όραμα μιας Ανεξάρτητης Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που θα αντιμετωπίζεται ισόνομα από τους υπολοίπους εταίρους της στην Ε.Ε. Τη στιγμή μάλιστα που αυτοί μας οδήγησαν εδώ με καλά μελετημένο και οργανωμένο σχέδιο.
Ας αποταχθούμε τα κόμματα και τον κομματισμό και ας υποδεχθούμε τη νέα εποχήΤην εποχή των Ελλήνων και του Ελληνισμού
Εγώ είμαι υποψήφιος στη Β! Περιφέρεια της Αθήνας με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου.
Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ να πυκνώσετε τις τάξεις μας. Σκεφθείτε την παροιμία που λέει : «Αμαρτίες Γονέων παιδεύουσι τέκνα» Αυτό το μέλλον θα αφήσουμε κληρονομιά στα παιδιά μας; Ας αναλάβουμε επιτέλους για μια φορά τις δικές μας ευθύνες.

Φιλικά με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Πατεργιαννάκης Νικόλαος ( Φυσικός)
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου Χολαργού
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β! ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Τηλ 6936937713