Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑ!

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ...ΠΑΤΑΓΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!


Ο αγαπητός Χολαργιώτης, καθηγητής Μαθηματικών και Πληροφορικής και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Βαλυράκης (φωτό), εισήχθη εσπευσμένως με οξεία σκωληκοειδίτιδα στο ΓΝΑ όπου και υπεβλήθη  σε εγχείρηση προχτές 14 Ιουνίου! Έντονοι πόνοι στην κοιλιακή χώρα ανησύχησαν τον Θανάση Βαλυράκη ο οποίος και μετέβη στο ΓΝΑ. 
Οι γιατροί  τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο διότι είχε διαπιστωθεί οξεία σκωληκοειδίτιδα, η οποία εξελισσόταν και μπορούσε ανά πάσα στιγμή να σπάσει η περιτονίτιδα. 
Ο Θανάσης την γλίτωσε φτηνά και πρόλαβε στο...τσακ.
Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σήμερα-αύριο ο Θανάσης Βαλυράκης αναμένεται να εξέλθει του νοσοκομείου. 
Του ευχόμαστε γρήγορα σιδερένιος! 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ 
ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ;
 O παραπάνω τίτλος και η αποκάλυψη, 
ανήκουν στο prezatv.blogspot.com
Έτσι, για να βλέπουν τα τακίμια του Σαμαρά 
(που βάζουν και υπογραφές υπέρ του) και οι διαδικτυακοί κουκουλοφόροι του Χολαργού, 
πόσο πολύ... βρίζει ο "Παρατηρητής".
Δείτε τον τίτλο του "Πρέζα tv" και ...διαδώστε ότι οι συντάκτες του συγκεκριμένου blog είναι υβριστές και συκοφάντες της Ν.Δ. !!!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!!

"Λέγομαι Δημήτρης Νικολάου" λέει ένας κύριος από το κοινό και αρχίζει να υποβάλει την ερώτησή του στον Βενιζέλο! Όχι, δεν πρόκειται για τον γνωστό Νικολάου του Χολαργού, ίσως για κάποιον μακρινό συγγενή του ή απλό συνεπώνυμό του. 
Το πολιτικό παχύδερμο όμως, ο Βενιζέλος, φοβούμενος μην τυχόν και βγει ο Τσίπρας και τον καθίσει στο σκαμνί για όσα έκανε σε βάρος του λαού, έγινε έξαλλος!!! 
Δείτε το βίντεο και απολαύστε τον Βενιζέλο που στο τέλος θα μας πλακώσει και στο ξύλο! 
Εάν βγει πάντως ο Σαμαράς, όχι μόνον ασυλία θα δώσει στον Βενιζέλο αλλά θα τον κάνει και υπουργό!!!
Όσοι βάζουν τις υπογραφές τους υπέρ Σαμαρά, ουσιαστικά υπουργοποιούν και πάλι τον Βενιζέλο!!!
Το καταλάβατε;

ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ...ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ!


Το ...τακίμι των κουκουλοφόρων του διαδικτύου στον Χολαργό, ο νεαρός που ταυτίζεται απόλυτα μαζί τους γιατί όπως δηλώνει, αυτοί  έχουν επιλέξει τον...δρόμο της αλήθειας (!!!),  εκτός από υβριστής και συκοφάντης, είναι και διαπλεκόμενος! Μέχρι τα μπούνια! Διαπλεκόμενος με τον αρχιγαλάζιο Σαμαρά, για τον οποίο βάζει υπογραφή στήριξης,  στον ίδιο και το  κόμμα του!!!

Άντε μετά να περιμένεις από τον νεαρό ...αντικειμενική δημοσιογραφία!!! Και –ω του θράσους-να σου...παραδίδει και μαθήματα δημοσιογραφίας ο νεανίας. Να χαρακτηρίζει  τους τοπικούς δημοσιογράφους, «δημοσιογράφους», εμφανίζοντας εαυτόν ως πραγματικό λειτουργό της δημοσιογραφίας!!!  Έχει δε το μέγιστο θράσος να λέει ότι ο τοπικός τύπος  υπηρετεί ...μικροκομματικά συμφέροντα και...λυμαίνεται τον Χολαργό! Ρε, εσύ βάζεις  νάαα μια υπογραφή στον αρχιδιαπλεκόμενο Σαμαρά, που οσονούπω θα λυμαίνεται όλη την Ελλάδα και θα παραδώσει την χώρα στα δίχτυα της Μέρκελ και μιλάς για...μικροκομματικά συμφέροντα; Μήπως ψέγεις τον τοπικό τύπο,  επειδή δεν έχει φτάσει τα δικά σου...μεγαλεία, να υπηρετεί ...μεγαλοκομματικά συμφέροντα;
Που ξεκινούν από τον Σαμαρά και φτάνουν μέχρι το Βερολίνο!
Δημοσιογράφος υποταγμένος με την υπογραφή του, ως κομματόσκυλο   στο άρμα ενός κόμματος,  δεν είναι δημοσιογράφος! Είναι λακές, γλύφτης, πολιτικός λούστρος .
Ποια κριτική και ποια αντικειμενική δημοσιογραφική ενημέρωση μπορεί να περιμένει από σένα ο αναγνώστης, όταν έχεις βάλεις υπογραφή κομματικής νομιμοφροσύνης στον αρχιδιαπλεκόμενο Σαμαρά; Είναι δυνατόν να ενημερώσεις τον κόσμο ότι ο Σαμαράς πήρε τα δωράκια του από την SIEMENS;  Ή ότι ο Σαμαράς είναι μέλος της Bilderberg  ή ότι ο Σαμαράς ήταν ο τελευταίος σε επιδόσεις από τους Έλληνες ευρωβουλευτές, το διάστημα που θήτευσε στην Ευρωβουλή και από τους τελευταίους (θέση 705 από 732) ευρωβουλευτές σε κοινοβουλευτικό έλεγχο και Ερωτήσεις; Είναι ποτέ δυνατόν να ψέξεις τον αρχηγό σου επειδή λάκισε από τον στρατό εξαγοράζοντας την θητεία του, την ώρα που τα...κορόϊδα Έλληνες στρατιώτες χύνουν τον ιδρώτα και το αίμα τους είτε στους αιθέρες είτε στις μάχιμες μονάδες;
Θα τα κάνεις όλα γαργάρα, διότι απλά δεν είσαι δημοσιογράφος. Είσαι κομματάνθρωπος του Σαμαρά. Κομματικό εξάρτημα της Ν.Δ. και μέχρις εκεί. Την αλήθεια την κάνεις ...κομπολόι κατά πως σε συμφέρει.
Ο «Παρατηρητής» όμως, στέκεται απέναντι από όλους. 
Το ότι αποκάλυψε ποια θα είναι η αυριανή ψήφος του Βραχιολίδη (Κοινωνία) σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι κομματικό εξάρτημα. Γκε-γκε; Κρίνοντας ψυχρά και βλέποντας ότι η «Κοινωνία» μετουσιώνει τα στοιχεία της Ελληνορθόδοξης Πατρίδας μας, θα ρίξει την ψήφο του εκεί. Δεν είναι όμως κομματικό εξάρτημα ούτε δίνει λόγο σε κανέναν. Εάν αύριο-μεθαύριο η «Κοινωνία» τα σκατώσει, η δημοσιογραφική...λεπίδα του «Παρατηρητή» θα την ξεσκίσει!
Το κατάλαβες μαθητευόμενε νεαρέ; Δημοσιογράφος που βάζει υπογραφές στήριξης ή υποταγής σε κόμμα, δεν είναι παρά κομματόσκυλο! Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Και τα δύο δεν γίνεται. Όπως ο Κουίκ παραιτήθηκε από τα ΜΜΕ για να γίνει εκπρόσωπος τύπου του Καμμένου έτσι κι εσύ, χώσου κάπου στο κόμμα του Σαμαρά ως κομματικό του εξάρτημα . 
Το να μιλάς από πάνω και να παραδίδεις μαθήματα δημοσιογραφίας, κατατάσσοντας τους τοπικούς δημοσιογράφους σε «δημοσιογράφους» και διαπλεκόμενους ε, σου πάει πολύ! 
Υ.Γ. Ε, ψιτ, βάλε πάλι τα τακίμια σου στο κουκουλοφορικό blog, που δεν διαπλέκονται με κανέναν, να σε στηρίξουν!

ΞΗΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "BODYLINE ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ!

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ THN ΠΡΑΣΙΑ!

Επί Δημαρχίας Νικολάου, το τότε caffe' "Τσάκρα" (Λ. Μεσογείων 242)  κατέλαβε όλη την πρασιά φέρνοντας... την είσοδό του μπροστά στο πεζοδρόμιο. 
Δεν κουνήθηκε φύλλο! Η παρανομία επιβλήθηκε και έτσι παραμένει και σήμερα. 


Πριν από μερικές ημέρες, άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο του ίδιου ακινήτου όπου μέχρι πριν από ένα χρόνο στεγάζονταν τα γραφεία της επιχείρησης BODYLINE (κάτω φωτό) και έκλεψαν όλα τα κλιματιστικά που υπήρχαν στον δεύτερο όροφο. 
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου (πάνω φωτό) φέρεται αποφασισμένος να κλείσει με συρματόπλεγμα ή κάγκελα και καγκελόπορτα όλη την πρασιά!!!
Ο Δήμος τι πρόκειται να κάνει; Τελικά, η κατάληψη της πρασιάς που έχει γίνει επιδημία,επιβάλλεται με το έτσι θέλω. 
Ή κάνουμε λάθος;

ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

54 ολόκληρα χρόνια στον Χολαργό και στο ίδιο σημείο (Λ.Μεσογείων 244) λειτουργούσε η επιχείρηση ηλεκτρικών ειδών "ΚΕΦΑΛΑΣ". Οικογενειακή επιχείρηση, η οποία από το  1958 δημιούργησε την δική της παράδοση. Μια επιχείρηση που ταυτίστηκε με την πόλη του Χολαργού. Σήμερα όμως, ο Τάσος Κεφάλας βάζει λουκέτο στο κατάστημά του. Θύμα της οικονομικής κρίσης η οποία ως τυφώνας σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της. Επιχειρήσεις που είχαν γερές βάσεις και είχαν ριζώσει, ξεριζώνονται από την κρίση που επέβαλαν στην χώρα μας οι διεθνείς τοκογλύφοι. 
Σε αυτούς τους διεθνείς εγκληματίες της τοκογλυφίας, υπέγραψε ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου. Αυτό το Μνημόνιο που θα σαρώσει και τα υπόλοιπα ακόμη ανοιχτά καταστήματα, θα κληθεί μεθαύριο να τηρήσει απαρέγκλιτα ο Σαμαράς, εάν βγει νικητής των εκλογών. 
Αυτή την γονυκλισία στις εντολές Μέρκελ που υπογράφει ο Σαμαράς, υπογράφουν  εμμέσως και όσοι με άλλες τους υπογραφές συντάσσονται με τον αρχηγό της Ν.Δ.! 
Η επιχείρηση ΚΕΦΑΛΑΣ αποτελεί ήδη παρελθόν!

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η Ν.Δ, ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ.GR


Εκλογές θρίλερ και μάχη ψήφο με την ψήφο δείχνει η μεγάλη πανελλαδική δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες 4 ημέρες για λογαριασμό του makeleio.gr.
Η ανεξάρτητη δημοσκοπική ομάδα ρώτησε κοντά στους 4000 ψηφοφόρους τι θα ψηφίσουν στις 17 Ιουνίου και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά στο όριο του στατιστικού λάθους.
Είναι σίγουρο ότι την Κυριακή το βράδυ θα καρδιοχτυπήσουμε παρακολουθώντας Τσίπρα και Σαμαρά να κονταροχτυπιούνται κουκί με το κουκί.

ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΜΑΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!!


Παρέμβαση Financial Times στις ελληνικές εκλογές: Αντισταθείτε στον δημαγωγό
Έχουν πέσει με λύσσα οι Γερμανοί και μέσω των Financial Times της χώρας τους, να κατευθύνουν τους Έλληνες να ψηφίσουν Σαμαρά. Γνωρίζουν ότι είναι ο άνθρωπός τους και ότι με τις δωσιλογικές υπογραφές του, θα πάρουν όλα τα φιλέτα της Ελλάδος! Ο Σαμαράς ως καλό παιδί της Siemens έχει πάρει τα δωράκια του και έχει υποσχεθεί τα πάντα στην Μέρκελ. 
Κι εδώ βγαίνουν βαστάζοι του, με υπογραφές και συγκεντρώσεις, να στηρίξουν τον δωσίλογο!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ!
Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν οι Financial Times της Γερμανίας, ζητώντας να ψηφίσουμε τον Σαμαρά και όχι τον δημαγωγό Τσίπρα.

Σύσταση προς τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν τη ΝΔ και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ απευθύνουν, σε σημερινό τους δημοσίευμα, οι Financial Times της Γερμανίας. Σφοδρή αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Κάλεσμα στους πολίτες της Ελλάδας να μην ψηφίσουν τον δημαγωγό, όπως τον χαρακτηρίζουν, Αλέξη Τσίπρα, καθώς οι προτάσεις του οδηγούν τη χώρα εκτός ευρώ, απευθύνουν σε σημερινό τους δημοσίευμα, μεταφρασμένο στα ελληνικά, οι γερμανικοί Financial Times.
Όπως επισημαίνουν στο μήνυμά τους προς τον ελληνικό λαό, η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη και οι ψηφοφόροι θα πρέπει να ψηφίσουν θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης.
Για αυτόν τον λόγο, οι  FTD προτείνουν, με «βαριά καρδιά» τη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως υπογραμμίζουν, θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας.
Ολόκληρο το δημοσίευμα:
«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο.
»Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Τα δημοτικά σχολεία επισήμως από σήμερα κλείσανε για το καλοκαίρι. Όλοι ευχήθηκαν καλές διακοπές (όσοι θα μπορέσουν να πάνε), ενώ με τα απολυτήρια του δημοτικού στο χέρι, οι απόφοιτοι της ΣΤ' Δημοτικού προετοιμάζονται για τις νέες εμπειρίες που θα αποκτήσουν ως γυμνασιόπαιδες.

Η φωτογραφία είναι από την τελευταία ημέρα του Α' Τμήματος της ΣΤ' Δημοτικού στο  1ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού, μαζί με την δασκάλα τους Γιώτα Λέκκα η οποία ιδιαίτερα συγκινημένη αποχαιρετά όχι μόνον τους μαθητές-μαθήτριες αλλά και τον Χολαργό, μια και του χρόνου θα διδάσκει σε σχολείο της Λακωνίας, όπου είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της.

ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ


ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕΤΑΞΥ 
ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ!

Νομίζετε ότι η χώρα βρίσκεται ενώπιον εθνικού διχασμού λόγω οικονομικής κρίσης; Υπάρχουν και εξαιρέσεις.  Εδώ στην περιοχή Παπάγου-Χολαργού έντονος είναι ο φόβος ότι μπορεί να χυθεί αίμα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων των δύο γειτονικών κοινοτήτων! Τι και αν ο «Καλλικράτης» τους ένωσε; Τρίχες! Το μίσος και η αντιπαλότητα μεγάλωσαν. Πέρσι είχαμε τα  επεισόδια και έκτροπα στο εφηβικό μπάσκετ μεταξύ των δύο σωματείων Παπάγου- Χολαργού. Φέτος υπάρχει φόβος ότι θα χυθεί αίμα στο ποδόσφαιρο. Δεν το λέμε εμείς. Προλειαίνουν το έδαφος οι μεταξύ των δύο ομάδων ανακοινώσεις. Το λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις, μέλη των συλλόγων!
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Παπάγου ανέβηκε φέτος κατηγορία και θα αγωνίζεται μαζί με τον ΟΦΧ στην Α’ Αθηνών!
Διαβάστε πρώτα την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Παπάγου με την ευκαιρία της εορτής του Συλλόγου για την άνοδό της στην Α’ Αθηνών και διαβάστε μετά την απάντηση του Δ.Σ. του Ο.Φ.Χολαργού.

"Xωρίς «Μισθοφόρους»
Χωρίς «Μονοχρονίτες  Περιπλανώμενους Μάγους»
Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 7.00μ.μ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!
ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ «ΤΡΕΛΛΟΙ» ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΝΕΕΣ «ΦΟΥΡΝΙΕΣ» ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ...
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ, ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ
ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ!!!"
Στο τέλος της ανακοίνωσης με  στυλό είχαν γράψει: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΧΟΛΑΡΓΕ
Ακολουθεί η...

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους φιλάθλους  του Χολαργού για την προκλητική συμπεριφορά κάποιων «φιλάθλων» της ομάδας του Παπάγου. Όπως βλέπετε στα συνημμένα χαρτιά πέταξαν τις ανακοινώσεις της γιορτής που πραγματοποιούν στου Παπάγου στα γραφεία του Συλλόγου με προειδοποιητικά συνθήματα εναντίον των Χολαργιωτών. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του Χολαργού να είναι σε επαγρύπνηση για προκλητικές ενέργειες από τους «φιλάθλους» του Παπάγου. Όσον αφορά τις εξωαγωνιστικές προκλήσεις , εμείς δηλώνουμε ότι θα είνα χαρά μας που θα είμαστε αντίπαλοι στην αγωνιστική περίοδο 2012-2013 με την ομάδα του Παπάγου και ελπίζουμε ότι οι φίλαθλοι του Χολαργού θα δείξουν το ήθος που διέπει τον κόσμο μας εδώ και πολλά χρόνια. Φαίνεται όμως ότι οι «Καλλικρατικοί συνδημότες» δεν έμαθαν τίποτα από τα επεισόδια που έγιναν τον περασμένο χειμώνα ανάμεσα στα εφηβικά τμήματα των ομάδων basket και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε, αλλά δηλώνουμε πλέον και απερίφραστα  ότι δεν νοιώθουμε και «συνδημότες». 
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Χολαργού"

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ!

 Στη φορολογική δήλωση που θα υποβάλλουμε φέτος εμφανίζεται πρώτη φορά ο κωδικός 205 (πίνακας 5) και ζητείται να αναγραφεί προαιρετικά ο αριθμός παροχής ρευματος της κύριας κατοικίας.
 Το στοιχείο αυτό θα βοηθήσει την εφορία να προχωρήσει στην ταυτοποίηση της παροχής ρεύματος και του χαρατσιού που δεν έχουμε πληρώσει. Χωρίς αυτό το στοιχείο είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο για  την εφορία να μας εντοπίσει.
        Γι'αυτό δεν συμπληρώνουμε τον κωδικό 205.
        ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!

ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ;






ΚΑΙ ΟΙ ΤEΣΣΕΡΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ 
ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
Γιατί άραγε η Μέρκελ, ο Σόϊμπλε και οι υπόλοιποι άρπαγες της διεθνούς τοκογλυφίας θέλουν τον Σαμαρά για Πρωθυπουργό; Επειδή ο Σαμαράς είναι αυτός που έχει  υπογράψει ενώπιον των δανειστών ότι θα τηρήσει πιστά ό,τι προβλέπει το Μνημόνιο2. Δηλαδή τον σφαγιασμό του λαού, με νέα μέτρα ύψους 11,6 δις ευρώ και απολύσεις περίπου 150.000 υπαλλήλων! 
Αυτά που έχει υπογράψει ο Σαμαράς θα κληθεί να τα εφαρμόσει μόλις αναλάβει Πρωθυπουργός! 
Η Μέρκελ έπαιξε έξυπνα το παιχνίδι "ευρώ ή δραχμή". "Εάν ψηφίσετε Τσίπρα γυρίζετε στη δραχμή", λένε οι Σόϊμπλε και οι άλλοι δανειστές. Άρχισε ο βομβαρδισμός κινδυνολογίας και τρομοκρατίας ότι εάν βγει ο ΤΣΙΠΡΑΣ θα καταστραφεί η χώρα, δεν θα υπάρχουν στα ράφια των Σ.Μάρκετς τρόφιμα ούτε χρήματα στα ΑΤΜ  και ο ελληνικός λαός θα πάει την Κυριακή να ψηφίσει Σαμαρά, τρομοκρατημένος!
Ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" έχει γράψει ότι ο Σαμαράς θα καταστρέψει την χώρα με ταχύτερους ρυθμούς και από τον Παπανδρέου. Τον...συμφοιτητή του. 
Δεν θα κρατήσει πάνω από έξι μήνες Πρωθυπουργός αλλά θα έχει πετύχει τους ...στόχους της Μέρκελ! Θα έχει βουλιάξει ακόμη βαθύτερα τον τόπο στην άβυσσο, με κίνδυνο να αιματοκυλήσει την χώρα, όπως δηλώνει κατ' επανάληψη ο Καρατζαφέρης. 
Εμείς ενημερώνουμε όσους δημοσίως στηρίζουν τον Σαμαρά. Στρώνουν το χαλί στην Μέρκελ! 

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!


Μήνυση κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνιος Γρέγος, κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μπουτάρη, στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας. Η υπόθεση αφορά τις δηλώσεις του δημάρχου στις
9 Μαΐου και η μύνηση αφορά τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, της διατάραξης κοινής ειρήνης και διέγερση πολιτών σε διχόνοια καθώς και εξύβριση.

Θυμίζουμε ότι τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει σχετικά με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή, τα ακόλουθα: «Είναι πέρα από κάθε λογική μέσα στο κοινοβούλιο να έχουμε ναζιστικό κόμμα. Είναι σημεία των
καιρών, γιατί σε όλη την Ευρώπη έχουμε τέτοια ναζιστικά φαινόμενα και πιστεύω βαθύτατα ότι, όπως στη Γερμανία είναι παράνομο το ναζιστικό κόμμα, έτσι και στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο το ναζιστικό κόμμα».

Νυν υπέρ πάντων το ευρώ!


Για το «Πάση θυσία στο ευρώ» διαγκωνίζονται τα κόμματα. Τις τελευταίες ειδικά μέρες, εκτυλίσσονται σκηνές απείρου κάλλους, με τους εκπροσώπους των κομμάτων να πασχίζουν να πείσουν, ποιο κόμμα δηλώνει περισσότερο του άλλου, αιώνια πίστη και αφοσίωση στο ευρώ!
Η χώρα λοιπόν θα αγωνιστεί να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ. Ό,τι μα ό,τι και και να γίνει, ο στόχος της Ελλάδος είναι να παραμείνει με κάθε κόστος στο ευρώ!
Δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς το ευρώ. Αφού και ο Θεός, όταν έλεγε το «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε», το ευρώ είχε στο νου του. «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε το ευρώ»!
Οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι ακόμη και τα παιδιά τους να πουλήσουν στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής ή τις γυναίκες στους στα χαρέμια, αρκεί η χώρα να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ!
Τι και αν οι Έλληνες χρειαστεί να κόψουν και τα δυο τους χέρια εάν αυτό τους εξασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ;
Η πίστη του Έλληνα είναι δεδομένη προς το ευρώ, με όσες θυείες και αν απαιτηθούν. Αφού, όσοι αυτοκτονούν από ‘δω και στο εξής, πέφτοντας από την πολυκατοικία τους, θα κρατούν στο χέρι από ένα ευρώ ως ένδειξη πίστης και αιώνιας αφοσίωσης στο καλύτερο νόμισμα του κόσμου.
Τι και αν το ευρώ έχει υποτιμηθεί; Τι και αν η μετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ από 50 ευρώ που είχε, έπεσε κοντά στο 1 ευρώ; Μπορεί με το 1 ευρώ να μην αγοράζεις ούτε ένα σουβλάκι, αγοράζεις όμως μετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ. Είδες τι κάνει το ευρώ;
Τι και αν το ευρώ από 1,47 που είχε πριν από χρόνια, έφτασε σήμερα στο 1,24 και αύριο-μεθαύριο θα φτάσει στο 1,15; Τι και αν...γαμήθηκε το ευρώ;
Άλλο να.. γαμιέται το ευρώ και άλλο η δραχμή. Άλλο να... γαμιέται η ...μπεμπέ και άλλο η πόρνη της Συγγρού. Το ίδιο είναι;
Γι’ αυτό, πάση θυσία στο ευρώ. Νυν υπέρ πάντων το ευρώ!

ΕΥΡΩ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


Ο ΕΥΡΩΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ 
γράφει ο Γιώργος Αρώνης

Το τελευταίο διάστημα ταξιδεύω στην Εύβοια, και συγκεκριμένα στο φτωχικό Αλιβέρι από όπου έχουμε οικογενειακές καταβολές.
Και το χαρακτηρίζω φτωχικό, καθώς είναι γνωστό ότι η περιοχή του Αλιβερίου, εκτός από ένα παλιό εργοστάσιο της ΔΕΗ και ένα σχεδόν εγκαταλειμμένο νταμάρι εκμετάλλευσης μεταλλευμάτων, το οποίο υπολειτουργεί, δεν διαθέτει  οργανωμένη παραγωγική ανάπτυξη παρά μόνον αγροτικές καλλιέργειες και κάποιες νέες προσπάθειες αλλιευτικής παραγωγής.
Στις συνεχείς επισκέψεις μου, συζήτησα με ντόπιους παραγωγούς και κατοίκους και διέκρινα μία έντονη δυσαρέσκεια για τις πολιτικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην πρωτεύουσα. Μίλησα με μικροκαλλιεργητές και απλούς κατοίκους και η πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί, δεν έχει καταλάβει επακριβώς ποια είναι τα πολιτικά θέματα που απασχολούν την Αθήνα, καθώς όπως μου είπαν, δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η συζήτηση που έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά και μόνο στην παραμονή της χώρας μας στο ευρώ ή όχι.
Το βασικό τους ερώτημα περιστρέφεται γύρω από το βιοτικό τους επίπεδο και την αρνητική συμβολή του ευρώ σε όλες τους τις δραστηριότητες. Όταν δε η συζήτηση φτάνει στους δανειστές μας και στους εκβιασμούς που μας θέτουν ,οι ερωταποκρίσεις που λαμβάνει κανείς είναι τόσο απλές και αφοπλιστικές, που μπορεί να τις συγκρίνει μόνο με τις αντίστοιχες ενός μικρού παιδιού που με αφοπλιστική ειλικρίνια σου λέει αυτό που σκέφτεται.
"Πρώτη φορά βλέπω να μας δανείζουν και αντί να καλυτερεύει η ζωή μας, να υποβαθμίζεται καθημερινά το βιοτικό μας επίπεδο", "ποιοί είναι οι δανειστές μας και γιατί μας έδωσαν τα λεφτά τους; Μήπως θέλουν κάτι που δεν γνωρίζουμε;", "δεν γνωρίζω για εσάς στη Αθήνα, αλλά εδώ στο Αλιβέρι χρήματα δεν είδαμε....", είναι μερικές από τις ερωταπαντήσεις που ακούει καθημερινά ένας επισκέπτης σε μία καφετέρια, όταν έρχεται η σχετική συζήτηση.

Όλα τα παραπάνω, που δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμοιο των κατοίκων μίας περιοχής, σίγουρα περιγράφουν μία ζοφερή πραγματικότητα όπου μία ολόκληρη κοινωνία δανείζεται χωρίς να βελτιώνει ή να αναδιοργανώνει κανένα δομικό της χαρακτηριστικό, όπως: τον τομεά παραγωγής, διοίκησης και κοινωνικών παροχών.

Το χρήμα, λένε οι Πολιτικοί μας, εισρέει στα ταμεία αλλά δεν προωθείται ούτε ένα ευρώ προς την ανάπτυξη, την έρευνα, την αποσυμφόρηση χιλιάδων χρεωμένων νοικοκυριών, και τέλος την ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων που κυριολεκτικά βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους διάλυσης.
Και όλη αυτή η "ενίσχυση" ή αλλιώς ο ευρωπαϊκός "φιλικός-εταιρικός δανεισμός" έχει όρους, σκληρούς και αδιαπραγμάτευτους..., έχει διακρατικές δεσμεύσεις, με δανειστές σε ρόλο αφεντικών....., έχει αυστηρές συνέπειες σε όποια κυβέρνηση αρνηθεί ή τολμήσει να αρθρώσει έστω την λέξη "επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και των δανειακών όρων".
Μέσα σε αυτό το εκβιαστικό πλαίσιο, οι Ευρωπαίοι φίλοι μας μετατρέπονται σε επαγγελματίες δανειστές, με τα γνωστά κερδοσκοπικά παιχνίδια, όπου μας δανείζουν με επιτόκια που με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στην χρεωκοπία και εκτός ευρωζώνης
Έτσι, διαδραματίζεται και ένας πολιτικός εκβιασμός, όπου κόμματα, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ επιδίδονται σε μία επαίσχυντη κινδυνολογία χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
Και η απάντηση ενός απλού πολίτη της επαρχίας, σε όλα αυτά; Η απάντηση ενός αγροτικού εργάτη που βρίσκεται στα όρια της αξιοπρεπούς διαβίωσης στους παραπάνω "εταιρικούς" εκβιασμούς των ευρωπαίων φίλων μας, ποια θα μπορούσε να είναι;

Αγαπητοί φίλοι, η απάντηση είναι πολύ απλή. Μας την έδωσε σε κεντρικό καφενείο ένας ασπρομάλλης 60άρης, ενώ κάπνιζε και έπινε απολαυστικά τον καφέ του:
"Θα πάρουνε όταν έχουμε και μπορούμε. Όταν δεν έχουμε να δώσουμε λόγω δυσκολιών, θα πρέπει να μάθουν να κάνουν και λίγη υπομονή. Άλλωστε γείτονες είμαστε....".
Μήπως τελικά, οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι που μας δάνεισαν με πανάκριβα επιτόκια και μας εκβιάζουν καθημερινά μέσω των ΜΜΕ, θα πρέπει να βρούν έναν Έλληνα πολιτικό να τους δώσει την ίδια αφοπλιστική απάντηση του μερακλή ασπρομάλλη από το καφενείο...;;;

Και μήπως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε όλα αυτά τα δάνεια και τα χρήματα που έρχονται στην χώρα μας, να τα μεταφέρουμε Άμεσα στην προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας, στην ανάπτυξη και στο κοινωνικό μας κράτος και όχι στους τραπεζίτες που τόσα χρόνια έγιναν εκατομμυριούχοι με  τα ληστρικά τους επιτόκια;;
Έτσι για το γαμώτο δηλαδή....

Ένα e-mail "εκτόξευσε" το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ



ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ Ν.Δ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!

Κατακόρυφη άνοδο σημείωσε χθες Πέμπτη το Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε κέρδη 10,12% και έκλεισε στις 550,10 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών, μάλιστα, ξεπέρασε τα 81 εκατ. ευρώ.
Στους επιμέρους δείκτες, ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με άνοδο 12,55% στις 205,93 μονάδες, ενώ ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησηςέκλεισε με κέρδη 8,15% στις 534,73 μονάδες. "Θεαματική" η άνοδος τουτραπεζικού δείκτη, 23,39% στις 224,21 μονάδες.
Την "εκτόξευση" του ΧΑ "πυροδότησε", σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από το μεσημέρι, ένα email που έφτασε το πρωί στις ελληνικές χρηματιστηριακές και που προεξοφλούσε το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, ότι δηλαδή θα επιτευχθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης, με ισχυρό το ενδεχόμενο πρωτιάς του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις αποκαλούμενες "μυστικές" δημοσκοπήσεις.
Άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το ενδεχόμενο αυτό πρέπει να θεωρείται τόσο ισχυρό ώστε τέσσερεις από τις έξι εταιρείες που έδιναν τη δυνατότητα στοιχηματισμού για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα απέσυραν τα προγνωστικά τους, λόγω του βέβαιου αποτελέσματος.
Στο ΧΑ, πάντως, τραπεζικές ήταν οι τέσσερεις από τις πέντε μετοχές με τη μεγαλύτερη άνοδο: Alpha Bank (29,75%), Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (28,03%), Τράπεζα Αττικής (27,36%) και Εθνική Τράπεζα (25,96%).
Από το σύνολο των μετοχών, οι 116 ανέβηκαν, οι 21 παρέμειναν σταθερές και οι 25 σημείωσαν πτώση.
πηγή: emea.gr

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από αναγνώστη μας και δημοσιεύουμε απάντηση προς τον Βύρωνα Πολύδωρα στο 3ο γράμμα του, για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο αναγνώστης μας δεν δηλώνει τα στοιχεία του και κανονικά δεν θα έπρεπε να δημοσιεύσουμε το σχόλιό του. Προβαίνουμε όμως σε αυτή διότι ουσιαστικά, στον Β. Πολύδωρα απαντά ο μεγάλος ποιητής Καβάφης. 


Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θά' βγαινες στον δρόμο.
Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε.
Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν. (Κων. Καβαφης)

όπου Ιθάκη βάλε Πολυτεχνείο
έπρεπε ηδη να εχεις φυγει....,δεν
πείθεις κανενα 

Τρία σενάρια φόβου


Εκλογές Ιουνίου 2012: Τρία σενάρια φόβου
Του Δημήτρη Μάρδα
Αν. καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Από τις 6 Μαΐου και μετά εκδηλώνεται καθημερινά σχεδόν, μια άκομψη πολιτική εκ μέρους των εταίρων μας, με επίκεντρο την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή. H τελευταία συνοδεύεται από θέσεις που, κατά την άποψη πολλών, δεν επιτρέπουν την αναθεώρηση των όρων του Μνημονίου. Όλα αυτά διαδραματίζονται σε μια περίοδο όπου το ΣΥΡΙΖΑ επιμένει βέβαια στην καταγγελία του Μνημονίου. Από την άλλη, παρά το γεγονός ότι οι απόψεις πολλών στελεχών του εν λόγω κόμματος για έξοδο της χώρας από το ευρώ περιορίσθηκαν μετά τις πρόσφατες εκλογές, δεν έπαψαν να υφίστανται στο λεξιλόγιο τους. Τι μπορεί να εξυπηρετεί όλη αυτή η έξαρση της εδώ και καιρό γνωστής φιλολογίας περί εξόδου της χώρας από το ευρώ;
Πρώτο σενάριο: Η θέση για επιστροφή στη δραχμή με την παράλληλη ανάδειξη όλων των αρνητικών στοιχείων μιας τέτοιας επιλογής, επιδιώκει να «φοβίσει» το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό μάλλον επιτεύχθηκε, με συνέπεια η αρχηγική του ομάδα να περιορίσει τις φωνές που πρόδιδαν μια αταξία ως προς την προβολή των σχετικών με την ευρώ-δραχμή θέσεων και όχι μόνο. Έτσι, οι απόψεις για έξοδο από το ευρώ περιορίσθηκαν (δεν εξαλείφθηκαν όμως), ο καταγγελτικός λόγος εις βάρος του Μνημονίου ολοκληρώνεται με άλλο λεξιλόγιο (όπως π.χ. απαναχάραξη του Μνημονίου κ.ά.), οι θέσεις του κου Τσίπρα για την εξωτερική πολιτική (π.χ. ονομασία Σκοπίων) φαίνεται ότι διαφοροποιήθηκαν, δείχνοντας λοιπόν ότι δεν έχουν σχέση με άλλες προς την επίσημη γραμμή του κόμματος απόψεις πολλών στελεχών του κ.ά.
Δεύτερο σενάριο: Οι δηλώσεις για επιστροφή στη δραχμή επιδιώκουν να «φοβίσουν» τους ψηφοφόρους. Συνέπεια του φόβου αυτού θα είναι η συσπείρωση μέρους των Ελλήνων στα γνωστά παραδοσιακά κόμματα υπέρ της δραχμής και η απομάκρυνσή τους από πολιτικούς σχηματισμούς, που υποστηρίζουν το αντίθετο εμμέσως ή σαφώς.
Τρίτο σενάριο αν και ίσως ηχεί υπερβολικό: Η όλη συζήτηση αναφορικά με τη δραχμή και την πιστή εφαρμογή του Μνημονίου επιδιώκει να εκνευρίσει τους ψηφοφόρους. Αυτοί ως θιγμένοι Έλληνες πολίτες, εξαιτίας της επιθετικής τακτικής των Ευρωπαίων, θα «πέσουν στο στόμα» του ΣΥΡΙΖΑ από αντίδραση. Έτσι, αν οι εταίροι μας κρίνουν ότι η Ελλάδα είναι ένα «καμμένο χαρτί» για την ευρωζώνη, τότε η επιδίωξή τους για αποπομπή της χώρας από το ευρώ δικαιολογεί την εν λόγω τακτική. Μπορούν λοιπόν να οδηγηθούν οι όποιες εξελίξεις μια τέτοια λύση, με τη βοήθεια όμως ενός «εχθρικού» πολιτικού, προς τους ιδίους, σχηματισμού όπως το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα αυτό δεν παύει να έχει ισχυρούς λάτρεις υπέρ της επιστροφής στη δραχμή.
Από την άλλη η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε να λύσει διάφορα χρονίζοντα προβλήματα της εξωτερικής πολιτικής και ιδιαίτερα αυτό των Σκοπίων. Η θέση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» για τη FYROM αντί οποιουδήποτε άλλου, στο πλαίσιο του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών δεν είναι δυνατόν να διαγραφεί από το χρυσό βιβλίο της πολιτικής του, παρά τις δηλώσεις του αρχηγού του, της 1ης Ιουνίου, για συνέχιση των προσπαθειών με σκοπό την λύση υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
Τι θα πετύχουν οι εταίροι μας με την τρίτη λύση: Να αποπεμφθεί η Ελλάδα από το ευρώ, ή να στριμωχθεί άγρια το ΣΥΡΙΖΑ ως προς τις επιλογές του για αναθεώρηση του Μνημονίου, εφόσον αναλογιστεί η ηγεσία του τις ζημίες μιας λύσης υπέρ της δραχμής. Όλα αυτά –και ότι άλλο μπορεί να προκύψει– εύλογα θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του συγκεκριμένου κόμματος, η οποία ηχεί εύκολη λόγω των αντιθέσεων-αντιφάσεων που το διακρίνουν. Οι αντίρροπες λοιπόν τάσεις στο εσωτερικό του προσφέρουν σε ΕΕ μια καλή ευκαιρία.
Η συγκυριακή άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν θα εξυπηρετήσει μια σειρά από συμφέροντα. Από την άλλη, η πτώση του ως προϊόν των κοινωνικών αναταραχών, που θα προκληθούν είτε από την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ είτε από οτιδήποτε άλλο, θα αναδείξει ξανά στη χώρα τα φίλια, προς την κρατούσα πολιτική κουλτούρα της ΕΕ, παραδοσιακά κόμματα της εξουσίας.



Αυτοπυροβολήθηκε στο Καινούργιο Αγρινίου


Ένας 57χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του χθες το βράδυ στο Καινούργιο της ΔΕ Θεστιέων του δήμου Αγρινίου.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προσωπικά και οικονομικά προβλήματα. Η αυτοκτονία έγινε το βράδυ, όταν ο 57χρονος κρατώντας στα χέρια του καραμπίνα εξήλθε από την οικία του και αυτοπυροβολήθηκε . Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από γείτονες οι οποίοι σοκαρισμένοι ειδοποίησαν την αστυνομία.
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον 57χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.
Ο αυτόχειρας σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ήταν για μεγάλο διάστημα άνεργος και αντιμετώπιζε οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, ενώ δεν είχε οικογένεια.
πηγή: newsnow.gr

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ»: ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΕΜΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!


ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"
Η "Κοινωνία" είναι το κόμμα που ψηφίζει ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Σας αποκαλύπτουμε και την ψήφο μας. Είπαμε, όλα στην φόρα, δεν κρύβουμε τίποτε. Είναι το κόμμα που μας εκφράζει. Η "Κοινωνία" εγκολπώνει το ελληνοχριστιανικό ιδεώδες όσο κανένα άλλο κόμμα. Όσα λέγονται στη συνέντευξη είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ.

Μ.ΗΛΙΑΔΗΣ: ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
Συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη

Ποιοι και πόσοι Έλληνες άραγε γνωρίζουν τι πρεσβεύει το κόμμα «Κοινωνία»; Το κόμμα του οποίου Πρόεδρος είναι ο Μιχάλης Ηλιάδης, με επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών τον δημοφιλή ηθοποιό Πέτρο Φυσσούν, ξορκίζεται από τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Η «Κοινωνία», αν και έχει συμμετάσχει σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, ποτέ  δεν προσεκλήθη από κανένα τηλεοπτικό μέσο για να πει τις απόψεις της. Προφανώς γιατί είναι απόψεις που ενοχλούν το πολιτικό σύστημα, τα media που σύρουν σε μια παγκοσμιοποιημένη κοινωνία.  Θεμέλιος λίθος της πολιτικής της «Κοινωνίας», είναι η  επαναφορά του γένους μας στην πνευματική τροχιά της Ρωμιοσύνης και της ανάκτησης εθνικής συνείδησης. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν με την καλλιέργεια της Ελληνορθόδοξης Παιδείας. Σε συνέντευξή του στον Μάκη Βραχιολίδη, ο πρόεδρος της «Κοινωνίας», τονίζει ότι για να υπάρξει ανάταση του Έθνους, απαιτείται οι πολιτικοί άρχοντες που θα εκλεγούν να είναι συνεχιστές του μοναδικού Κυβερνήτη του Γένους, του Ιωάννη Καποδίστρια». Αυτοί που θα στηρίξουν την ελληνορθόδοξη παράδοση. «Με τον εθνομηδενισμό που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει Εθνική Αναγέννηση», τονίζει ο κ. Ηλιάδης. Η «Κοινωνία» έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο εντυπωσιάζει.
Φίλες και φίλοι, πριν πάτε στις κάλπες να ρίξετε την ψήφο σας, διαβάστε αυτή τη συνέντευξη. Πάρτε μια γεύση από τις θέσεις και το πρόγραμμα της «Κοινωνίας». Θα διαπιστώσετε ότι είναι το κόμμα που γέμει από Ελλάδα και Ορθοδοξία, είναι το κόμμα που -πρέπει -να εκφράζει όλους μας!
·        «Οι αμοραλιστές πολιτικοί, φαύλοι και διεφθαρμένοι που διακυβέρνησαν τη χώρα, εξαθλίωσαν οικονομικά τον λαό»
·        «Η Εθνική Αναγέννηση που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με εθνομηδενιστικές απόψεις, δεν μπορεί ποτέ να πραγματοποιηθεί»
·        «Στόχος τους είναι να μας μετατρέψουν σε Γραικύλους πολιτικά και Ουνίτες θρησκευτικά»
  • «Επιδιώκουμε Παιδεία με τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης Παραδόσεως μας»
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΓΚΑΛΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟ MAKELEIO.GR: ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΝΔ...


ΓΚΑΛΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟ MAKELEIO.GR: ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙ Η ΝΔ...

Συντάχθηκε απο τον/την ypsistos Στις .
galopioynios
Η ανεξάρτητη δημοσκόπηση σε μεγάλο δείγμα για λογαριασμό του makeleio.gr συνεχίζεται. Μέχρι ώρας όμως(ημέρα Τρίτη), καταγράφονται συγκεκριμένα συμπεράσματα και τάσεις του εκλογικού σώματος, πανελλαδικά, που είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε επειδή δεν σας κρύβουμε τίποτα. Το τελευταίο αποτέλεσμα της πρόθεσης ψήφου θα το ανακοινώσουμε αναλυτικά, την Παρασκευή το απόγευμα. Όταν η έρευνα από τον συγκεκριμένο αξιόπιστο φορέα θα έχει ολοκληρωθεί.
Eμείς τα γράφαμε... οι ψηφοφόροι δυστυχώς τρομοκρατήθηκαν απο τους εκβιασμούς και τα ψευτοδιλήμματα των δανειστών και των μνημονιακών κομμάτων και τσίμπησαν το τυράκι της δραχμής...
Το makeleio έχει στα χέρια του ανεξάρτητη πανελλαδική δημοσκόπηση και μάλιστα με μεγάλο δείγμα, 2500 ερωτηθέντες σε όλη την Ελλάδα.
Τα ποσοστά που καταγράφει μέχρι ώρας είναι:
ΝΔ 29,9%
ΣΥΡΙΖΑ 26,3%
ΠΑΣΟΚ 11,0%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 6,5%
ΚΚΕ 4,0%
ΔΗΜΑΡ 5,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5,8%
 Το  γκάλοπ καταγράφει πολύ μικρο ποσοστό αναποφάσιστων μόλις 2% ενώ για μια ακόμη φορά μένουν εκτός βουλής ΛΑΟΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ...
To makeleio οφείλει να κρατήσει αποστάσεις απο όλες τις δημοσκοπήσεις ωστόσο η συγκεκριμένη δημοσκοπική ομάδα είχε επιβεβαιωθεί και στις εκλογές της 6ης Μαϊου...Κυριακή κοντή γιορτή που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Πάντως και έτσι να είναι τα νούμερα(μέχρι ώρας), η διαφορά είναι κοντά στα όρια του στατιστικού λάθους(+- 2-2.5%). Ίδωμεν...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5.00 μ.μ.  ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ .  ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ  ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ 
κας ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Φίλος αναγνώστης μας ενημερώνει ότι μεγάλη ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Παπάγου, (δίπλα στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ) από εκδήλωση η οποία ήταν προγραμματισμένη από τον ίδιο τον ΔΟΠΑΠ και την Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Ευαγγελοπούλο, αλλά η οποία δεν έχει ακόμη ξεκινήσει! 
Όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης μας, ο κόσμος είχε ήδη συγκεντρωθεί από τις 16.45 αλλά ακόμη η εκδήλωση δεν έχει ξεκινήσει αν και η ώρα είναι 17.45!!! Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα ξεκινούσε στις 17.00. 
Η αφόρητη ζέστη μαζί με την ένταση, έχει οδηγήσει σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα, ενώ όπως μας ενημερώνουν σημειώθηκαν και λιποθυμίες! 

ΓΡΑΜΜΑ 3ο ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2012



Αθήνα, 12.VI.2012

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Φθάνουμε στις εκλογές. Τις πιο κρίσιμες στη νεώτερη εποχή. Αυτή που λέμε μεταπολίτευση. Που δήθεν τελειώνει. Η αλήθεια είναι πως δεν τελειώνει. Απλά τα «παιδιά του πολυτεχνείου» συνταξιοδοτήθηκαν. Άλλα είναι στη φυλακή, άλλα κρυμμένα στις βίλλες τους να τρων τα κλοπιμαία, άλλα περιφέρονται στα «στέκια» και να αυτοεπαινούνται στα παραμύθια τους με έναν ήρωα (τον εαυτό τους, εννοείται) και δυο ψευδομάρτυρες κομπάρσους, άλλα να οργανώνουν τη μεγάλη συγκέντρωση της Πέμπτης και άλλα να πιάνουν στασίδι στην Κουμουνδούρου για την επόμενη μέρα. Αυτοί είναι οι συνταξιοδοτούμενοι που εμπορεύθηκαν το «πολυτεχνείο» και τα συμπαρομαρτούντα. Που κόλλησαν σαν βδέλλες στα αριστεροσοσιαλίζοντα κόμματα και κινήματα της εποχής. Ήσαν οι λιγότεροι. Κάποιοι άλλοι κατέφυγαν στις εφεδρείες των λεκτόρων στα πανεπιστήμια. Άλλος προσφιλής τους χώρος ήταν τα ινστιτούτα της εκπαίδευσης και «παιδείας». Ήξεραν πως ο χώρος ήταν πρόσφορος για μαρξιστομισθοφόρους. Και έζησαν έτσι, στρατολογούντες τα θύματά τους, τους δήθεν διανοούμενους επαναστάτες, με το αζημίωτο. Άλλοι κατέλαβαν τα συνδικάτα. Οι περισσότεροι, είναι πάλι αλήθεια, πετάχθηκαν «στη γράνα». Και λησμονήθηκαν εκεί. Από καιρού εις καιρόν τους έριχναν και κανένα ξεροκόμματο από τα περισσεύματα του μεγάλου φαγοποτιού. Αυτή ήταν η μεταπολίτευση. Σήμερα τα παιδιά τους παίρνουν τη σκυτάλη που εκείνοι ολοπόνηρα τους παρέδωσαν. Αναγεννούν και αναζωογονούν τα «ίδια ιδεώδη». Του κράτους-αγελάδας για άρμεγμα, που το τρέφουν με το αίμα τους αντί για χόρτο και σανό οι φτωχοί βιοπαλαιστές, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι μικρέμποροι, οι μεροκαματιάρηδες και πάντως οι κομματικώς αντίθετοι και ηθικά διαφωνούντες φιλήσυχοι νοικοκυραίοι. Τα παιδιά τους λοιπόν, που από μειράκια τα εξεπαίδευαν στις καταλήψεις, στα συλλαλητήρια, στις «μολοτοφορίψεις» και στην ιδεολογία της ανυπακοής, της βίας και του αντάρτικου, τώρα γίνονται οι νέοι διάδοχοι, οι νέοι αναθεωρητές, οι νέοι μεταρρυθμιστές, οι νέοι ριζοσπάστες, οι ψευδοπροφήτες πάντα της «νέας αλλαγής». Με μια μικρή ανεπαίσθητη διαφορά: ότι θα είναι πάλι οι ίδιοι καβάλα πάνω στα ίδια υποζύγια. Στους νομοταγείς, κατά τεκμήριο δεξιούς πολίτες. Αυτό οργάνωσαν δύο χρόνια τώρα, με τους μίσθαρνους κεκράκτες των ερτζιανών και με τους δίδοντες εξετάσεις στα αδηφάγα αφεντικά τους μικρούς και μεγάλους τηλεοπτικούς αστέρες, κατά τεκμήριο μεταπολιτευτικούς αποφοίτους των αριστερών και αριστερίστικων νεολαιών.
Η πρώτη ύλη της ιδεολογίας της «επανάστασης», οι αγανακτισμένοι. Τα εύφλεκτα υλικά, οι αυτοκτονημένοι δυστυχείς συνάνθρωποι. Το βαθύ πρόβλημα, οι άνεργοι. Χθες, προχθές ανανεώθηκε το οπλοστάσιο με τα φάρμακα των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας. Ο στόχος σταθερά ίδιος, τα δύο κόμματα που κυβέρνησαν. Ασχέτως αν η ΝΔ ουδέποτε εκυβέρνησε, με εξαίρεση την εθνοκυβερνητική πράξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, ή για την ακρίβεια, αφέθηκε να κυβερνήσει. «Πρόσχημα» δυστυχώς υπήρξε. Και θλιβερό διάλειμμα στην αριστεροπασοκοκρατία. Και ακουσίως άλλοθι παρείχε. Αυτοί που εκυβέρνησαν ήσαν οι κραδαίνοντες τον γρόνθον της ανυπακοής και προπαντός τα καδρόνια, αντί κοντού κόκκινης σημαίας, της εκβιαστικής απειλής. Και προ αυτής της φοβεράς απειλής οι προσχηματικά κυβερνώντες ενέδιδαν. Δεν ενέδωσα ποτέ. Σήμερα προβάλλουν το δίλημμα ως αποτρόπαιο σκιάχτρο: Μνημόνιο ή ελπίδα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο γκροτέσκο και γκαιμπελικό προπαγανδιστικό τέχνασμα. Όμως η πρόκληση για τη διάσωση της οικονομίας με όλα τα συνεπακόλουθα είναι μία: Δάνειο ή όχι. Και κατ΄επέκταση, Ευρώ ή δραχμή και ακόμη παραπέρα, στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ ή στην απομόνωση και στην παρέα με τους διεθνείς παρίες, της γης τους κολασμένους; Όσον αφορά το «ποντίκι που βρυχάται» προκαλώντας τη Μέρκελ να του πει, σύμφωνα με  ποια διάταξη των νομικών κειμένων μπορεί να αποβληθεί η καταγγέλλουσα το μνημόνιο δύστροπη δανειολήπτρια Ελλάδα, η απάντηση είναι απλή: Δεν υπάρχει διάταξη. Δεν θα αποβληθεί. Τα λεφτά θα της κόψουν. Και θα μείνει μέσα σαν ηρωϊκό πτώμα, σαν μούμια των Συριζαίϊκων πειραμάτων.
Επίλογος: Ο αιδεσιμώτατος Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ ο ήρωας και μάρτυς για την ισοτιμία μαύρων και λευκών στην Αμερική, είπε στην περίφημη ομιλία του «έχω ένα όνειρο»:
Εκεί έξω είναι ένα βουνό απελπισίας
που πρέπει να διαβούμε.
Μέσα μας όμως υπάρχει ένας βράχος ελπίδας.
Θα νικήσουμε».

Με αγωνιστικούς πάντα χαιρετισμούς,
εμπρός για τη νίκη,
Βύρων Γ. Πολύδωρας