Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!

Συμπίπτει χρονικά με τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου έρχεται προς έγκριση διαγωνισμός για την περισυλλογή αδέσποτων
Τις υποχρεώσεις των Δήμων που απορρέουν από το νομικό πλαίσιο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, υπενθυμίζει με έγγραφό του προς τους ΟΤΑ της χώρας ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος. Το έγγραφο απεστάλη και στο Δήμο Βόλου. Χρονικά τυχαία η υπενθύμιση ή όχι, συμπίπτει με τησημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου μεταξύ άλλων έρχεται προς έγκριση θέμα εκκίνησης διαγωνισμού για την ανάδειξη ιδιώτη, ο οποίος θα αναλάβει την περισυλλογή και φιλοξενία των αδέσποτων ζώων του Δήμου για ένα εξάμηνο, έναντι ποσού περίπου 30.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το έγγραφο - υπενθύμιση του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, «η περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων είναι αρμοδιότητα που μπορεί να ασκείται και από συνδέσμους Δήμων, καθώς και από φιλoζωικές ενώσεις και σωματεία, αφού προηγηθεί σχετική έγγραφη συμφωνία με τον αρμόδιο Δήμο, ο οποίος έχει τη συνολική εποπτεία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς εντός των διοικητικών του ορίων.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

Και όμως είναι πασίγνωστη Ελληνίδα, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά κυρίως στο εξωτερικό αν και σήμερα συμπληρώνει τα 21 χρόνια της!
Μπορείτε να μαντέψετε ποια είναι;

ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΨΑΛΜΟΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΣ ΕΝΑΤΟΣ
(ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΤΑ)
γράφει ο Γιώργος Βελλιανίτης
ο Παξινός
Ελέησον ημάς ο Θεός. Κύριε Ελέησον. Θεέ μου βοήθησέ με τον αμαρτωλό. Τα έχω παίξει μη γνωρίζοντας τελικά πού είναι το καλό. Ο Κόσμος έχει γεμίσει κεριά, λιβάνια, καντήλια, λιβανιστήρια, φυλακτά, εικόνες. Κάποιοι έχουν στήσει στο ταμπλώ του αυτοκινήτου τους ολόκληρο εικονοστάσι ! Οι άνθρωποι προσεύχονται συνεχώς, ενώ ταυτόχρονα καταριούνται στο ΄Ονομά Σου !

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΕΡΒΙΑΣ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΕΠΟ! ΒΙΝΤΕΟ

"Πέμπτη φάλαγγα" Αλβανών πρακτόρων οργάνωσε μια πρωτοφανή προβοκάτσια πριν την έναρξη του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδας – Σερβίας στα Χανιά της Κρήτης, όταν τρία παιδιά σχημάτισαν με τα χέρια τους στο στήθος τους το σύμβολο της αλβανικής σημαίας, όπως φαίνεται και στην φωτό!
Πέρα από τις ευθύνες της ΕΠΟ η οποία επέτρεψε εντός ελληνικού εδάφους αυτή την πρωτοφανή επίδειξη αλυτρωτικού πνεύματος της Αλβανίας, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι οι αλβανοί έχουν καταφέρει σε μια περιοχή όπως η Κρήτη και σε έναν τέτοιο αγώνα να "φυτέψουν" τρία μικρά παιδιά και να περάσουν το μήνυμα της αλβανικής προπαγάνδας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Απασφάλισε ο Γιώργης ο Κουρής και όπως  είπαμε θα ρίξει μόνος του τη κυβέρνηση. Η κυριακάτικη Κontranews ξαναχτυπάει με ένα πρωτοσέλιδο φωτιά με τίτλο Ο αποστάτης του '93 χτυπάει ξανά. Οπως έχουμε ξαναγράψει ο Γιώργης, ο Κουρής επιστρέφει από την κόλαση πιο σκληρός από ποτέ. Μιλάμε για τον θρυλικό εκδότη Γιώργο Κουρή που για μια ακόμη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία χαράσσει την πολιτική ατζέντα μέσα από τα πρωτοσέλιδά του-παλαιότερα της ΑΥΡΙΑΝΗΣ και τώρα της Kontranews. 
Ηταν λοιπόν το πρωτοσέλιδο της Kontranews που έκανε λόγο για έρανο στον γάμο των Κόκκαλη-Μαρτίνου ώστε να γίνει κουμπαράς για βουλευτές με σκοπό να συγκεντρωθεί ο αριθμός 180 που έχουν ανάγκη οι Σαμαράς-Βενιζέλος για να εκλέξουν πρόεδρο της Κολομβίας των Βαλκανίων από την παρούσα βουλή.
Στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο αναφέρθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης με...

ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΦΜ! ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

Καλύπτουν το παρατραπεζικο κύκλωμα με τα κλεμμένα ΑΦΜ !!!
Γνωρίζουν μέχρι και οι πέτρες ποιο είναι το βρώμικο κύκλωμα ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ, ΛΟΓΙΣΤΩΝ και ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, που διακινεί στοιχεία αχυρανθρώπων και μπροστινών σε τραπεζικές απάτες στην Ελλάδα !!!
Εισάγουν μέχρι και Έλληνες δεύτερης γενιάς από ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ και ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, που έχουν εκεί υπηκοότητα, άλλα διαβατήρια και αλλαγμένα ονόματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν ούτε ακόμη από τις διεθνείς διωκτικές αρχές !!! 
Τους κρατούν στην Ελλάδα για λίγες ημέρες, τους φτιάχνουν νέες ελληνικές ταυτότητες, τους ανοίγουν ΑΦΜ, τους φτιάχουν μαϊμού φορολογικές δηλώσεις, προκειμένου να αποκτούν εκκαθαριστικά, συνάπτουν στο όνομά τους εικονικά μισθωτήρια ακινήτων, προκειμένου να αποκτούν διεύθυνση κατοικίας και φορολογική έδρα στην Ελλάδα και, στη συνέχεια, τους ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς, από τους οποίους μάλιστα εκδίδονται και μπλοκ επιταγών, των οποίων τα φύλλα πωλούνται στα λεγόμενα "ριχτάδικα" για 1.500 ευρώ το κομμάτι, τους πληρώνουν για την μπροστάντζα, τους φυγαδεύουν ξανά πίσω από εκεί που τους έφεραν και, στη συνέχεια, ξεπλένουν στο όνομά τους όλο το μαύρο χρήμα της ελληνικής παραοικονομίας !!!


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ereportaz :
Πίσω από το πρόσχημα του φορολογικού απορρήτου, αρνήθηκε το ΥΠΟΙΚ να δώσει απαντήσεις για το μεγάλο σκάνδαλο που είχε αποκαλύψει το ereportaz και ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός τον...

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝ ΨΥΧΡΩ! Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Η σημερινή επίθεση αλλοδαπού με καλάσνικοφ μέσα σε μπαρ στο Μικρολίμανο του Πειραιά, δεν πρέπει να περάσει ως μεμονωμένο γεγονός. Η εφημερίδα μας έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και με συνέντευξη ιερέα ο οποίος έχει μιλήσει για εκατομμύρια λαθρομετανάστες οι περισσότεροι από τους οποίους είναι οπλισμένοι και περιμένουν το σύνθημα για να εξαπολύσουν ασύμμετρες επιθέσεις μέσα στις πόλεις της Ελλάδος. Δείτε εδώ την αποκαλυπτική συνέντευξη

Το σημερινό μακελειό που λέγεται ότι έγινε για τα μάτια μιας γυναίκας δεν πρέπει να απομονωθεί ως τέτοιο συμβάν. Ο αλλοδαπός κακοποιός μπορεί να παλάβωσε για τα μάτια μιας γυναίκας αλλά το καλάσνικοφ το είχε για άλλο σκοπό. Το είχε έτοιμο για να γαζώσει...

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ, ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Ερντογάν: Κάτσε σούζα όταν μιλάω εγώ! Σαμαράς: Άφεριμ Αφέντη"
Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!" 

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει το Καστελλόριζο και για ποιόν λόγο η Τουρκία επιμένει στο να το θεωρεί «επιπλέον» νησί, χωρίς υφαλοκρηπίδα, άρα και χωρίς δικαίωμα στην οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ.

Σε μία σειρά από δημοσιεύματα του Μανώλη Κοττάκη καθίσταται σαφές πως το Καστελλόριζο (και η ΑΟΖ που οριοθετείται από αυτό) βρίσκεται στο επίκεντρο του ενεργειακού ενδιαφέροντος όχι μόνο της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη. Πριν από 2 χρόνια είχαμε δημοσιεύσει την άκρως μυστική επίσκεψη της κυρίας Κλίντον στην περιοχή, συνοδεία αμερικανών εμπειρογνωμόνων. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίσκεψη (της τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ) έγινε με την κάλυψη της Σούδας και δύο πλοίων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.
Το ενδιαφέρον των αμερικανών εμπειρογνωμόνων δεν ήταν στο φυσικό αέριο ή στο πετρέλαιο της περιοχής αυτής, αλλά εστιαζόταν αποκλειστικά στους υδρίτες μεθανίου, τεράστια κοιτάσματα (μεγάλης ποσότητας και ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας) των οποίων υπάρχουν στην ΑΟΖ του Καστελλόριζου, με αποτέλεσμα να τραβήξουν το απόλυτο ενδιαφέρον των ΗΠΑ (και όχι μόνο)...


ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡOΩΘΟΥΝ!

Ήδη οι συζητήσεις είναι έντονες. Και το newsbomb.gr έχει πρωτοσέλιδο το θέμα περί σταδιακής αλλαγής σκυτάλης όχι μέσω εκλογών αλλά μέσω μεταβατικής κυβέρνησης. Η τρόικα θέλει πάση θυσία να περάσει τα νέα μέτρα σφαγής του λαού. Ο Σαμαράς έφτασε το διαλυμένο καράβι μέχρι τα ...μισά του πάτου και απομένει να το αποτελειώσει κάποιος άλλος. Ο Τσίπρας δεν φαίνεται για την ώρα να είναι αυτός. Η τρόικα θα βάλει αυτόν που γουστάρει. Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα υπακούσουν και πάλι ως σκυλάκια για να βάλουν όποιον τους υποδείξουν. 
Ξέρετε ποιος θα είναι;

ΣΗΚΩΘΕΙΤE ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΑΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΤΡΙΤΗ 25/11

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η «ΔΡΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού»
σας προσκαλεί στην συγκέντρωση – διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί
την Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9:00 το πρωί,
έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου 47 – 49),
κατά την διάρκεια της συζήτησης της προσφυγής μας
ενάντια στην κατασκευή τεμένους (ή τζαμιού) στον Βοτανικό.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

Σε συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και την προσπάθειας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ γιά την Υγεία, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού το Σάββατο 29 Νοεμβρίου και από 9 - 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Παπάγου.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΦΑΡΜΑΚΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ  29  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΠΑΓΟΥ

9 – 1 μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Ούτε καν γνωρίζαμε ότι στην αποστολή των e-mail του δήμου Παπάγου-Χολαργού βρίσκεται η φίλη μας Νίκη Ζιαμπάρα! Για να δουν ορισμένοι κακότροποι, ποια είναι η σχέση μας με τον Δήμο! Καμία απολύτως! 
Η Νίκη Ζιαμπάρα λοιπόν, επικοινώνησε άμεσα με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε ότι η αποστολή της ανακοίνωσης για τον "Συμπαραστάτη του Δημότη" έγινε κανονικά. "Στέλνουμε σε όλο τον τοπικό τύπο χωρίς την παραμικρή διάκριση", τόνισε η Νίκη Ζιαμπάρα.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 19 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση για την συζήτηση του Προϋπολογισμού του Δήμου, για το έτος 2015. Όπως είναι γνωστό, ο Προϋπολογισμός αποτελεί την έκφραση της πολιτικής βούλησης και του προγράμματος που πρόκειται να ακολουθήσει η κάθε Δημοτική Αρχή.
Η δική μας Δημοτική Αρχή, με ορθολογική διαχείριση, κατάφερε να απαλλάξει τον Δήμο από χρέη προηγουμένων ετών ύψους 8.000.000 ευρώ περίπου. Ταυτόχρονα προγραμμάτισε και εκτέλεσε σημαντικά έργα μακράς πνοής, διατήρησε υπάρχουσες δομές και δημιούργησε νέες, ιδίως στον κοινωνικό τομέα. Παρέδωσε δε τον Σεπτέμβριο έναν Δήμο υγιή οικονομικά. Ο Προϋπολογισμός που κατάθεσε η Δημοτική Αρχή, δεν έχει καμιά σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις και εξαγγελίες του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου, ιδίως ως προς την άσκηση της (δήθεν) «κοινωνικής» πολιτικής που θα ακολουθούσε. Ο κ. Δήμαρχος εξάντλησε όλη την «επαναστατική» δυναμική του προεκλογικά, επιστρέφοντας στη «νομιμοφροσύνη» μετεκλογικά, γεγονός που επεσήμανε ολόκληρη η αντιπολίτευση.
Κατά τη συζήτηση, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ! ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Σχόλιο δικό μας: Η εφημερίδα μας δεν συμφωνεί καθόλου με το παρακάτω άρθρο. Ωστόσο, επειδή είναι επώνυμο (από τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο) το δημοσιεύει. Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του να δημοσιεύει κάτι επώνυμα, θα το δημοσιεύουμε. Άλλωστε, ο Βολταίρος έλεγε "διαφωνώ μαζί σου αλλά θα υποστηρίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα την άποψή σου".
γράφει ο Παναγιώτης Αλεξόπουλος
μηχανικός εμπορικού ναυτικού
Δεν πέρασε λίγος καιρός από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και επαληθεύονται όλοι όσοι υποστηρίζουν ότι πολλοί υποψήφιοι στην πόλη του Παπάγου-Χολαργού, είχαν στόχο το προσωπικό τους συμφέρον και προβολή, μακριά από τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου μας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. 
Η σημερινή Δημοτική Αρχή αποτελείται από ένα μείγμα-συνασπισμό σημιτικών, βενιζελικών και αποτυχημένων της ΝΔ στελεχών οι οποίοι από θέση ισχύος λοιδορούν την πλειοψηφία των κατοίκων. 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΘΕΣΗΣ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ"! ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ;

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ ΟΧΙ! ΤΟΥΣ...ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΓΙΑ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ";

Μέχρι σήμερα το πρωί περιμέναμε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να στείλει τη σχετική ανακοίνωση για την προκήρυξη της πλήρωσης θέσης του "Συμπαραστάτη του Δημότη", όπου δίνεται η σχετική προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων! Την ανακοίνωση την είδαμε από χθες να φιγουράρει στη "Βόρεια Γειτονιά¨, στο "Μένουμε Χολαργό" και σε όλα τα blogs, sites εκτός από την εφημερίδα μας! Βεβαίως, το γεγονός είναι απαράδεκτο και προφανώς δεν πρόκειται για τυχαίο περιστατικό, δεδομένου ότι τέτοιες αποστολές e-mail γίνονται ομαδικώς και ο "κέρσορας" παίρνει όλες μαζί τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις για να στείλει την ανακοίνωση. 
Η δική μας ηλεκτρονική εφημερίδα εξαιρέθηκε, προφανώς σκοπίμως! Μήπως δόθηκε μήνυμα...

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ...ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ!

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΥΛΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ  … ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ …. ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΙΣ) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ 4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ  ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ …. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣ …. ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
cebaceb9cf83_cf80ceb1ceb9ceb4ceb5ceb9ceb1
Οπότε μήν απορείτε πώς και γιατί βρέθηκαν ...

ΓΙΝΑΜΕ ΣΙΚΑΓΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Όπως αναφέρει και το zougla.gr σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχτηκαν λίγα λεπτά μετά τις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μέσα σε νυχτερινό μαγαζί στην Ακτή Δηλαβέρη στο Μικρολίμανο. Η μνημονιακή χώρα μας σημείσε ανάπτυξη και σε αυτό τον τομέα! Έγινε κανονικό Σικάγο! Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι πυροβολισμοί έπεσαν σε δύο δόσεις, καθώς, όταν άδειασε ο πρώτος γεμιστήρας, ο δράστης τον αντικατέστησε και συνέχισε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, ο ένοπλος βγήκε από το κατάστημα και αφού τραυμάτισε ένα ακόμα άτομο, διέφυγε με ταξί, το οποίο εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΠΡΟΣΤΙΜΟ 270.000 € ΣΕ 67ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ 8 ΚΟΥΤΑΒΙΑ!

Αυτή είναι η καλύτερη τιμωρία για όσους διαπράττουν τέτοια εγκλήματα και αφορούν ζωές από ανήμπορα πλάσματα. Να επιβάλλουν πρόστιμα τεράστια ώστε ο διαπράξας το έγκλημα να ξεπουλάει το σπίτι ή το οικόπεδό του για να μπορέσει να πληρώσει το πρόστιμο. Διότι σε διαφοερτική περίπτωση αν τέτοιους εγκληματίες τους βάλεις φυλακή θα τους πληρώνει ο λαός μια ζωή! Με πρόστιμα όμως τόσο υψηλά θα βγαίνει κερδισμένο και το κράτος. 
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το έγκλημα αυτό καθ΄αυτό, και πώς αυτό θα αποτραπεί!
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης ...

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 3 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πώς ο δράστης ήταν κι εκείνος μέσα στο μαγαζί και διασκέδαζε. Σε διαφωνία που είχε με άτομα που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στο μαγαζί, νευρίασε , βγήκε για λίγο έξω… “γέμισε” ένα καλάσνικοφ  και στη συνέχεια το “ΑΔΕΙΑΣΕ” μπαίνοντας μέσα με ΜΑΝΙΑ.  Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:15. Στη συνέχεια , πήρε ταξί και εξαφανίστηκε ! Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του. Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΤΡΙΚΑΛΑ: ΜΑΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗN ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ! ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΕΠΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!!!

Άσχημη τροπή έχει πάρει η υπόθεση με 54χρονη Τρικαλινή που θέλει να φτάσει σε ακραία ενέργεια.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η Ε.Τ. έχει απευθυνθεί εδώ και 5 μήνες περίπου στον Δήμο Τρικκαίων για μια οικονομική στήριξη ώστε να τακτοποιήσει το χρέος της απέναντι σε γραφείο τελετών που επιμελήθηκε τον θάνατο του γιού της…
Τόσο η προηγούμενη Δημοτική Αρχή με το αιτιολογικό της εξάντλησης του σχετικού κωδικού του Δήμου για τέτοιες περιπτώσεις, όσο και η νέα Δημοτική Αρχή, έχουν αναλωθεί σε …υποσχέσεις προς την 54χρονη για οικονομική στήριξη.
Απελπισμένη η 54χρονη από τις …υποσχέσεις αναζητεί το ποσό που οφείλει στο γραφείο τελετών, θέλοντας να πουλήσει το νεφρό της, αφού δεν έχει οικονομικούς πόρους…

"ΒΟΜΒΑ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΤΑ...ΣΠΑΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ...

«Βόμβα» στα θεμέλια της Χαριλάου Τρικούπη έριξε πριν από μερικά λεπτά ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος με ανακοίνωση που δημοσίευσε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο ίντερνετ ζητά συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και εκλογή του προέδρου από τη βάση. Ολόκληρη η ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού έχει ως εξής:

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!

Ενα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε αργά σήμερα το απόγευμα στους χώρους του ΑΠΘ. Οπως καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές σημειώθηκε συμπλοκή με πυροβολισμούς ενώ υπήρξε και τραυματίας κοντά στο χώρο της Κτηνιατρικής Σχολής.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας...


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Ο Ελληνας φωτορεπόρτερ, Αθανάσιος Κοσσέ, με ρίζες από την Ανατολική Ουκρανία, φέρεται να σκοτώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια μαχών κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ

Ο φωτορεπόρτερ Αθανάσσιος Κοσσέ είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 'Ελληνας που σκοτώθηκε στην Ανατολική Ουκρανία, στις μάχες γύρω από το αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ηλεκτρονική εφημερίδα «Η Σύγχρονη Ρωσία», ο Ελληνας με ρίζες από την Ανατολική Ουκρανία, σκοτώθηκε στις 18 Νοεμβρίου κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονιέτσκ από πυρά που ρίχνουν συνεχώς από κει οι ένοπλες ομάδες της ουκρανικής εθνικής φρουράς και των  εθνικιστικών συμμοριών. 

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ...

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται αύριο.

Αναλυτικά, προβάδισμα...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!

Και όταν λέμε πασίγνωστη δεν εννοούμε μόνον εντός Χολαργού αλλά ανά την χώρα. 
Έχει μάλιστα διατελέσει και δημοτική σύμβουλος! 
Την βρήκατε...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ! ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ!

Εν αναμονή της συνέντευξης τύπου του Υπουργού κ.Τασούλα...
της 22ας Νοεμβρίου στο μουσείο της Αμφίπολης και φυσικά της κας Περιστέρη στις 29 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ, ας δούμε μια λεπτομέρεια που κρίνουμε ότι είναι αρκετά σημαντική.

Όταν ανακαλύφθηκε το ψηφιδωτό στον δεύτερο θάλαμο Θ2, προξένησε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το μάτι του ενός αλόγου φαινόταν να ήταν γαλάζιο σε αντίθεση με το άλλο μάτι το οποίο φαινόταν κανονικό.

Η εξήγηση που εδόθη στην αρχή ήταν ότι λόγω του ειδικού φωτισμού που εχρησιμοποιείτο κατά την φωτογράφιση πιθανόν να προκάλεσε το σημείο εκείνο να υπερφωτιστεί για κάποιον λόγο και το παιγνίδισμα αυτό του φωτός να μας δώσει την εντύπωση ότι το σημείο αυτό ήταν εκ προθέσεως γαλάζιο.

Όταν σε μεταγενέστερη φάση έγινε η πλήρης αποκάλυψη του ψηφιδωτού και δόθηκε στην δημοσιότητα μια πλήρης εικόνα του ψηφιδωτού που ελήφθη με διαφορετικό φωτισμό και πάλι το αριστερό μάτι του αλόγου συνέχιζε να εντυπωσιάζει με το γαλάζιο χρώμα του.

Είναι συνεπώς έτσι ή και πάλι κάποιο παιγνίδισμα του φωτός μας έδωσε λανθασμένη εικόνα;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ! 
Η Εθνική Ελλάδος Μinifootball με το γνήσιο εθνόσημο σο στήθος, αυτό που απεικονίζει την ελληνική σημαία, είναι πανέτοιμη να κυνηγήσει ...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Πατήστε εδώ να παρακολουθήσετε την σεισμικότητα σε πραγματικό χρόνο

 
Πατώντας πάνω στο χάρτη μπορείτε να δείτε τους σεισμούς, όπως αυτοί συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο και να ενημερώνεστε για την σεισμικότητα της περιοχής σας. 
Πάνω στο χάρτη, βλέπετε σε διάφορα σημεία κάποια σύμβολα. Τα μεγάλα αστέρια δείχνουν τις περιοχές στις οποίες ο σεισμός είχε μέγεθος πάνω από 6,5 Ρίχτερ και τα μικρότερα αστέρια τονίζουν την περιοχή όπου ο σεισμός είχε μέγεθος από 5,8 μέχρι 6,5 Ρίχτερ. 

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΕ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΘΗΡΙΩΔΙΑ" ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟ '41!

Στα παλιά του τα παπούτσια έγραψε το Πανεπιστήμιο Κρήτης την κοινή γνώμη του Ρεθύμνου και τις διαμαρτυρίες των πολιτών που συγκεντρώθηκαν στο Ωδείο, προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για την τιμητική εκδήλωση στον καθηγητή Ρίχτερ. Η ομάδα των πανεπιστημιακών, που επιθυμούσε διακαώς την αναγόρευση του Ρίχτερ σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, οργάνωσε κρυφή τελετή στην Πανεπιστημιούπολη στου Γάλλου, αδιαφορώντας και για το Ρέθυμνο και για τους συναδέλφους τους που είχαν εκφραστεί αρνητικά για τη συγκεκριμένη αναγόρευση.

ΓΕΩΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ! ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ: ¨Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ"

Δεν αποκλείει ένα νέο μεγαλύτερο σεισμό από την περιοχή του Ευβοϊκού Κόλπου, ο διευθυντής
megalos-seismos

Δεν αποκλείει ένα νέο μεγαλύτερο σεισμό από την περιοχή του Ευβοϊκού Κόλπου, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού ινστιτούτου Άκης Τσελέντης όπως δήλωσε σήμερα το πρωί.

«Ο κόσμος πρέπει να προσέχει», σημείωσε, «γιατί η περιοχή που έδωσε τις δύο δονήσεις τα ξημερώματα είναι μεγάλη είναι μεγάλης σεισμικότητας».

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΤΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ...

Ο Κώστας Τίγκας μπορεί να μην εξελέγη Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, ωστόσο σήμερα ανέλαβε ένα σημαντικό πόστο στον Δήμο!
Δείτε...

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΑΣ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

"Αναμενόμενο" χαρακτήρισε το σεισμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης ο ερευνητής σεισμολόγος, Ηλίας Τσιάπας στα parapolitika.
Μάλιστα η ομάδα του γνωστού σεισμολόγου, όπως ο ίδιος ανέφερε, είχε προβλέψει τους δύο σεισμούς από τις αρχές του μήνα με το ακριβές μέγεθος του σεισμού, αλλά και την ημερομηνία της πραγματοποίησής του, με μία μικρή απόκλιση ενός 24ωρου.

Η ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ...ΤΟΥΡΚΙΑ! ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

113 παιδιά βασανίζονται στις τουρκικές φυλακές ή υπό κράτηση το 2014
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ …ΠΟΥ ΑΝΑΚAΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΜΒΟ! –ΘΕΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΕΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! 
Δείτε τι γράφει η σημερινή ΧΟΥΡΙΕΤ!-Χθες ως γνωστόν ήταν η Παγκόσμια ημέρα του Παιδιου!) 

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ): ΜΕ ΜΕΝΑ ΜΠΛΕΞΑΤΕ! Η ΛΑΣΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΒΙΝΤΕΟ!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης φαίνεται ότι δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και περνά στην αντεπίθεση. Δείτε το βίντεο:

Ο ΜΑΪΚΛ ΦΕΛΠΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι άνθρωπος των ρεκόρ, Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Μάικλ Φελπς, έχει ερωτική σχέση με την τρανσέξουαλ Τέιλορ Λιάν Τσάντλερ 
Η ίδια η 41χρονη τρανσέξουαλ περιγράφει την ερωτική σχέση της με τον Ολυμπιονίκη Μάικλ Φελπς. Σύμφωνα με την Dailh Mail, η ίδια αποκάλυψε oτι γεννήθηκε αγόρι και βαφτίστηκε Ντέιβιντ Ρόι Φιτς. Ως έφηβη, πήρε ορμόνες και άλλαξε το όνομά της στο σημερινό, για να προχωρήσει και σε αλλαγή φύλου, στην ηλικία των 20.
"Ποτέ δεν ήμουν άνδρας, ποτέ δεν έζησα σαν άνδρας. Κανείς δεν μπορεί να πει, ότι με γνώρισε ή με έζησε ή ότι έχει τραβήξει έστω και μία φωτογραφία μου ως άνδρα".

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ! Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ...

Εμείς από αυτή την εφημερίδα είχαμε ξαναγράψει για τον κίνδυνο της γιόγκα και πώς αυτή προβάλλεται ότι σώζει τον άνθρωπο αλλά περιφρονεί παντελώς τον Θεό, θέλοντας να καταστήσει τον άνθρωπο-θεό!!! Δείτε την ανάρτησή μας για την περίπτωση ενός ανάπηρου που ξαναπερπάτησε και έγινε super-man χάρη σ' έναν δάσκαλο της γιόγκα! Πουθενά στο βίντεο που ανήρτησε δεν αναφέρεται στη δύναμη που του έδωσε ο Θεός! Αντιθέτως, θεωρεί ότι τη δύναμη την άντλησε από τον εαυτό του και μόνο. Δείτε εδώ την ανάρτηση αλλά και τους κινδύνους που είχαμε επισημάνει για τους αδαείς! 
Τι μεγάλο κίνδυνο της γιόγκα επισημαίνουν τόσο ο σοφός Επίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας. Δείτε τι λένε:
Οι πιστοί, σύμφωνα με την εγκύκλιο, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, καθώς πρόκειται για μία «θρησκευτική ή παραθρησκευτική μέθοδο, που ακολουθούν οι πιστοί», σύμφωνα με κείμενο του μητροπολίτη Αλβανίας, Αναστάσιου.

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Ε' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΑΛΕΘΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ;

Σχόλιο αναγνώστη: Το Υπουργείο το χαρακτήρισε «αβλεψία» των συγγραφέων του βιβλίου.
Εγώ το χαρακτηρίζω «αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»…. μέχρι που τίποτα πλέον δεν θα μας φαίνεται «ανατριχιαστικό» και «αποτρόπαιο». 
Σχόλιο δικό μας: Μας συνηθίζουν με τις εικόνες των τζιχαντιστών που αποκεφαλίζουν ανθρώπους και σιγά-σιγά περνούν το μήνυμα ώστε να μην μας κάνει εντύπωση όταν βλέπουμε τέτοιες εικόνες και στην Ελλάδα. Όλα είναι προγραμματισμένα αγαπητή Μαρία!
Διαβάστε το θέμα από το news.gr
Στην αντικατάσταση εικόνας στο βιβλίο Φυσικής της Ε' Δημοτικού θα προχωρήσει το υπουργείο Παιδείας στην οποία όπως διαπιστώθηκε εικονίζονται άνθρωποι να αλέθονται σε μπλέντερ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΑΪΑΝΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ!

«Θα ήθελα να είμαι βασίλισσα στις καρδιές των ανθρώπων, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να γίνεται βασίλισσα αυτής της χώρας»...Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η ζωή της ήταν σαν παραμύθι που δυστυχώς είχε κακό τέλος. Η ζωή της θα μπορούσε να είναι σαπουνόπερα ή ένα κακό ριάλιτι σόου, αφού είχε από όλα: αγάπη, μίσος, έρωτες, πλούτη, πάθη, συνωμοσίες, χωρισμό, απιστία.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΚΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ!

Έλλειμμα στην παραγωγή κακάου βλέπουν οι εταιρείες παραγωγής σοκολάτας, έλλειμμα το οποίο όπως υποστηρίζουν προέρχεται από τις εκτεταμένες ξηρασίες που πλήττουν τη δυτική Αφρική.
Όπως αναφέρουν οι εταιρείες το 2013 παρουσιάστηκε έλλειψη 70.000 τόνων κακάου στη ζήτηση της σοκολάτας ενώ για το 2020 προβλέπουν η έλλειψη αυτή να φτάσει μέχρι και το 1 εκατ. τόνους. Αιτία, όπως διατείνονται οι ειδικοί η μεγάλες ξηρασίες που πλήττουν τις δύο χώρες την Ακτή Ελεφαντοστού και την Γκάνα χώρες οι οποίες συμβάλλουν στο 70% της παγκόσμιας παραγωγής κακάου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ τ. ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ!

Η ιστορία του Έθνους δεν πρέπει να λησμονείται. Μέρος της ιστορίας μας ήταν και οι βασιλείς. Μην ξεχνάμε ότι ο Βασιλιάς Κωναταντίνος ο Α' απελευθέρωσε τη Θεσσαλονίκη. Οι σημερινοί-κομπλεξικοί αριστεροκουλτουριάρηδες όποιον μιλάει για βασιλεία τον θεωρούν φασίστα! 
Η ιστορία μας λοιπόν δεν αποκηρύσσεται, δεν στέλνεται στο πυρ το εξώτερο, όπως κάνουν οι κομπλεξικοί. Οφείλουμε να διδασκόμαστε από αυτή. Δείτε λοιπόν το εκπληκτικό, ιστορικό βίντεο από τους γάμους του τέως βασιλέα και της Άννας Μαρίας. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ (ΑΝΥΠΑΝΔΡΗ), ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΟΝΙΑ! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ

Η εφημερίδα μας εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες Χρόνια Πολλά. Χρόνια πολλά στη Μαρία (σήμερα λένε...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΪΚΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΤΡΟΪΚΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΝΩ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ"
ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ !!!
ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΠΡΩΤΗΣ & ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2015 !!!

Το αποκαλύψαμε εδώ πριν λίγες ημέρες, με τις δηλώσεις του Μιχάλη Σαλλα της Τράπεζας Πειραιώς & του Άδωνη Γεωργιάδη :
Και με το φλέγον ζήτημα της τροποποίησης του ΚΠολΔ :


Μοναδική λύση για να προστατέψετε οι Δανειολήπτες την περιουσία και την αξιοπρέπειά σας, είναι μόνον η συμμετοχή στην Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΑΣ !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Διαβάζουμε στο protothema.gr : 
Για δεύτερη φορά υψηλόβαθμα τραπεζικά στελέχη διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται θέμα πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ανεξαρτήτως της κατάληξης των διαπραγματεύσεων Kυβέρνησης καιTρόικα !!!
Για δεύτερη φορά μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου στις 11 Νοεμβρίου κορυφαία τραπεζκά στελέχη διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να...

ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ! ΤΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...

Ἔνδον τρέφει σε Γαβριὴλ ναοῦ, Κόρη,
Ἥξει δὲ μικρὸν καὶ τὸ Χαῖρέ σοι λέξων.
Βῆ ἱερὸν Μαρίη τέμενος παρὰ εἰκάδι πρώτῃ.
Βιογραφία
Η ευσεβής Άννα σύζυγος του Ιωακείμ, πέρασε τη ζωή της χωρίς να μπορέσει να τεκνοποιήσει, καθώς ήταν στείρα. Μαζί με τον Ιωακείμ προσευχόταν θερμά στον Θεό να την αξιώσει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, με την υπόσχεση ότι θα αφιέρωνε το τέκνο της σε Αυτόν. Πράγματι, ο Πανάγαθος Θεός όχι μόνο της χάρισε ένα παιδί, αλλά την αξίωσε να φέρει στον κόσμο τη γυναίκα που θα γεννούσε το Μεσσία, το Σωτήρα μας Ιησού Χριστό. Όταν η Παναγία έγινε τριών χρόνων, σύμφωνα...