Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

 πηγή: Olympia.gr

Σπάει η Ομερτά! Επερώτηση – βόμβα από τον Νίκο Νικολόπουλο για τον αδερφό του πρωθυπουργού
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: LEHMAN BROTHERS – ΕΛΛΗΝΙΚΑ CDS. Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα…

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ 2000 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
  • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!
  • ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ “ΕΙΔΙΚΕΣ” ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
  • ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ.
  • ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ DOMAIN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!!
  • Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
  • ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ “ΜΚΟ” ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Εδώ και ημέρες, ξεκινήσαμε την έρευνα για να δούμε που κατέληγαν οι χορηγίες κρατικών οργανισμών όπως το ΤΤ αλλά και υπουργειων, στα συνέδρια που φερόταν να οργάνωνε η εταιρεία “I4CENSE”, του αδελφού του πρωθυπουργού, κυρίου Ανδρέα Α. Παπανδρέου. Είχαμε αποκαλύψει ότι στο site της εταιρείας δεν υπήρχε ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο. Δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας ήταν ΑΓΝΩΣΤΑ, μη προσβάσιμα στο κοινό.
Παρ’ όλη την σοβαρότητα της καταγγελίας, ούτε ένας εισαγγελέας δεν ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ένα κανάλι δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Όπως και με το ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ακόμα και για την καταχώρηση του Domain της εταιρείας, δήλωσε ως διεύθυνση το …ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

ΤΟ κτίριο στην οδό Vignerons 1A όπου στεγάζεται η εταιρεία του Α. Παπανδρέου
Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:
Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία. 
Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security
Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!
Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.
Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.
Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.
Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.
Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους.  Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.
Ένα μεγάλο Μπράβο στους φίλους του Ολυμπία για την ανιδιοτέλεια και την αυτοθυσία τους.
Ένα μεγάλο Μπράβο στο παλικάρι που λέγεται ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ. Από το θάρρος και την μπέσα ενός άνδρα ξεκίνησαν όλες οι αποκαλύψεις αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις. ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΟ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΣ IJ PARTNERS ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ LEHMAN BROTHRS.
ΥΓ. Κύριε Κλέωνα, θα μας πείτε τώρα που στέλνατε τα λεφτά για τις χορηγίες; “Άστους, μην ασχοληθείς, αυτοί είναι περιθωριακοί!!”


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο αδερφός του πρωθυπουργού δηλώνει ως διεύθυνση το …Πανεπιστήμιο Αθηνών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


H Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψε ο Παπανδρέου και συναινoύν οι βουλευτές του!!!

Αυτά δεν πρόκειται να τα ακούσετε από τους «έγκυρους» ή τα μεγάλα κανάλια.
Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος αυτών που το ψήφισαν.
Γι αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από...Έλληνες πολίτες στους Έλληνες πολίτες...
Διότι και Νου έχουμε, και κρίση.
Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω Facebook αλλά και απλών λογαριασμών (Hotmail, googlemail) με την συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες.
Όσο περιληπτικά μπορώ, θα βοηθήσω να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρίες στον βωμό του ' δημόσιου χρέους' και της 'πτώχευσης'.
Εμείς ' οι άνθρωποι του μόχθου ' όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε στα χέρια μας το επαίσχυντο συμφωνητικό και μπορούμε να κρίνουμε τι σημαίνει σωτήρια της πατρίδος και όχι ξεπούλημα.
Έχουμε και λέμε λοιπόν...

---σελ.119-
ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύεσαι ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε (?) η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση!!!!)

---σελ 129.παραγρ.13.υποπαραγρ.1.

Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.
Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι
στην Τουρκία ή τα Σκόπια!!!
Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος

---Σελ.129.παραγρ.14.υποπαραγρ.1
Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο

---σελ΄121.παραγρ.5

Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία.6,2 για τα επόμενα χρόνια κ +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο,
επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!

---Σελ 123

Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια κ όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, που λήγουν ή προβεί σε αναστολή πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει
χρήματα από το μηχανισμό κ υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.

---Σελ.130,παραγρ.15+σελ 140,παραγρ 5...

Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του (Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου τώρα)
και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου δικαιοσύνης.
(Ούτε σε χώρα της κεντρικής Αφρικής δεν υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης, ακόμη κι αν αυτός είναι δοτός.
Ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο?
Ούτε ψήφιση στη βουλή ούτε καν υπογραφή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση!!!!)

---σελ 123,παράγραφος 5...

Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης κ τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή!
Αφήστε που δεν έχουμε κ συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει και πέρα υπάρχει το Διεθνές αλλά μας δένει τα χέρια: Πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στης Αγγλίας!!!

-----Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα κ άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή κ όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία !!!
Με λίγα λόγια θα μας παρουν και τα σώβρακα,  αν τους αφήσουμε!

Φιλική συμβουλή, την ώρα της ανάγνωσης να τρώτε κάποιο γλυκό για να κατεβαίνει η πίκρα..
Φιλική παράκληση, στείλτε το αρχείο μέσω email σε όλους τους γνωστούς, φίλους και συγγενείς σας.
Δείξτε το στην οικογένεια σας, τυπώστε το αν θέλετε.
Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτό μνημόνιο δεν πρέπει να χαθεί κάπου στο δρόμο, όπως γίνεται συνήθως.



ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ: ΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ!

Θα μπορούσε να συμβεί ακόμη και θανατηφόρο ατύχημα! 


Υδραυλικός που κλήθηκε να διορθώσει ρολόϊ της ΕΥΔΑΠ στην οδό Φανερωμένης στον Χολαργό, χρειάστηκε να σκάψει με κομπρεσέρ για να σπάσει τις προσφάτως από την ανάπλαση της οδού πλάκες, αλλά έπεσε πάνω στον αγωγό της ΔΕΗ τον οποίο είχαν εγκαταστήσει δίπλα από τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ !
Η εγκληματική προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο! Φαντάζεστε εάν το κομπρεσέρ του υδραυλικού έπεφτε πάνω στον αγωγό της ΔΕΗ και ειδικά εάν αυτός ήταν ανοιχτός; Θα είχαμε θανατηφόρο ατύχημα ηλεκτροπληξίας!
Ευτυχώς που ακόμη δεν έχουν τεθεί σε λειτουγία οι φανοί του πεζόδρομου της Φανερωμένης.
Όπως μας εξήγησε ο υδραυλικός (φωτό), ο αγωγός της ΔΕΗ θα έπρεπε να είχε μπει τουλάχιστον 50 πόντους κάτω από το έδαφος και όχι στους 20-25 πόντους που είναι τώρα και βεβαίως να βρισκόταν σε απόσταση ασφαλείας από τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ και όχι δίπλα σε αυτά. 
Αυτός που εγκατέστησε τον αγωγό της ΔΕΗ ή άσχετος είναι ή αναίσθητος.
Και προφανώς το πρόβλημα αυτό θα υπάρχει σε όλο το μήκος του δρόμου.
Είναι αναγκαίο να δοθεί λύση, διότι ναι μεν η τύχη αυτή την φορά ήταν με το μέρος του υδραυλικού, αλλά αύριο δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει!

ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ


Δείτε εικόνα Εθνικής Τράπεζας. Η ουρά είναι τεράστια, 8.05 το πρωί της 1ης Ιουλίου. Η Τράπεζα στον Χολαργό δεν έχει ακόμη ανοίξει.
Ο τελευταίος της ουράς, μπήκε στην Τράπεζα μετά τις 8.15'! Χρειάστηκε δηλαδή πάνω από 15 λεπτά για να πάρει τον αριθμό αναμονής στην Εθνική Τράπεζα!
Δεν φτάνει που οι υπάλληλοι δεν ήταν στις θέσεις τους από νωρίς, ο δε διευθυντής της Τράπεζας μπήκε στο κατάστημα από την πλαϊνή στις 7.59', οι πελάτες έπρεπε να μπαίνουν ένας-ένας από την ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας, πόρτα!
Βρε μπας και έχουν πάρει είδηση ότι η Εθνική Τράπεζα (έτος ίδρυσης 1840) ξεπουλιέται και αυτή και το έχουν ρίξει στο...ραχάτι;

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ...ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!


Ας μην αναρρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου και γιατί επί τόσα χρόνια δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στην προοπτική  βελτίωσης της ζωής μας.
Την περασμένη Τετάρτη, όταν στην Βουλή ολοκληρωνόταν η διαδικασία για την ψήφιση ή μή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές προσπαθούσαν να διαμαρτυρηθούν για τα άδικα μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου, τα οπτικά καταστήματα του Χολαργού είχαν πάρει απόφαση να παραμείνουν κλειστά, συμβάλλοντας στην κοινή διαμαρτυρία κατά της Κυβέρνησης και των... μνημονιακών της μέτρων.
Όλα τα οπτικά καταστήματα του Χολαργού ήταν κλειστά. Εκτός από το εικονιζόμενο στο Εμπορικό Κέντρο "Holargos Center" και ακόμη ένα, στο ίδιο κέντρο!
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, παρά το ότι υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών Νοτίου Ελλάδος, άρα θεωρητικά θα έπρεπε να δίνει πρώτος το παράδειγμα, αποφάσισε να έχει ανοιχτή την επιχείρησή του!!!
Συναδελφική αλληλεγγύη ...υπό του μηδενός!
Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς, παρά το ότι γνώριζε το ραντεβού των οπτικών στην Αθήνα μαζί με τους αγανακτισμένους!
Παρά το ότι ενημερώθηκε από τις 9.30 το πρωί ότι αποτελούσε θλιβερή εξαίρεση, μια και όλα τα οπτικά καταστήματα της περιοχής ήταν κλειστά, συμμετέχοντας στις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων, ο πρώην Πρόεδρος των Οπτικών, αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά την επιχείρησή του!!!
Μην απορούμε λοιπόν γιατί πάμε κατά διαόλου! Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

αποκλειστικό! 100 μοτοσυκλέτες της ΔΥΑΣ στην υπηρεσία του ΠΑΠΟΥΤΣΗ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, στις 30 Ιουνίου δόθηκε εντολή από την ΓΑΔΑ,  και 100 μοτοσυκλέτες της ΔΥΑΣ έσπευσαν αμέσως στον Χολαργό για να παράσχουν ...ασφυκτική προστασία στον Υπουργό...Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή!!!
Η εντολή δόθηκε με αφορμή αγανακτισμένους πολίτες που έκαναν περιοδεία στον Χολαργό, περνώντας και από το σπίτι του κ. Παπουτσή. Ήταν η πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες που αγανακτισμένοι πολίτες περνούν έξω από την οικία Παπουτσή, όμως η τελευταία εντολή της ΓΑΔΑ συνοδεύτηκε με πολύ πιο αυστηρά μέτρα προστασίας, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν την προηγούμενη ημέρα στο Σύνταγμα και για τα οποία φέρει ακέραια την ευθύνη ο αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Παπουτσής μάλιστα αντί να επιδείξει ευθυξία, προκάλεσε περισσότερο,  όταν από το βήμα της βουλής, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων τον ...Μίκη Θεοδωράκη!
Το κλίμα έγινε ιδιαίτερα βαρύ όταν δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια και στο οποίο εμφανίζονταν κουκουλοφόροι να συνομιλούν με αστυνομικούς και να φυγαδεύονται από αυτούς!!!
Όταν στην κοινή γνώμη δημιουργείται η πεποίθηση ότι η ειρηνική συγκέντρωση των "αγανακτισμένων" διαλύθηκε από προβοκάτσια της ίδιας της Αστυνομίας, και όταν ειδικά τα αστυνομικά όργανα ξυλοκόπησαν βάναυσα αθώους πολίτες, η οργή των περισσοτέρων δικαίως στρέφεται κατά του κ. Παπουτσή.
Γι' αυτό τον λόγο δόθηκε το σήμα από την ΓΑΔΑ και 100 μοτοσυκλέτες της ΔΥΑΣ, τουτέστιν 200 επωχούμενοι αστυνομικοί βρέθηκαν το απόγευμα της 30ης Ιουνίου στην υπηρεσία του Χρήστου Παπουτσή!!! Όλοι αυτοί, περιπολούσαν επί ώρες όλο τον Χολαργό, ενώ η πρόσβαση στην οικία του Χρήστου Παπουτσή ήταν αδύνατη για τους διερχόμενους πολίτες,  σε δύο οικοδομικά τετράγωνα!
Οι "αγανακτισμένοι" προσέγγισαν μόνον  την οδό Περικλέους, δύο δρόμους δηλαδή μακρύτερα από το σπίτι του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. 
Ο κ. Παπουτσής αφού είπε ό,τι είπε στην Βουλή, υπό την ισχυρή  προστασία των 200 αστυνομικών πήγε στο ρετιρέ της πολυκατοικίας του που αγναντεύει τον Υμηττό και απόλαυσε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του!!!

ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Ο Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του  οδήγησαν την χώρα στην άβυσσο. Με την πολιτική που ακολουθεί μέσω Μνημονίων και Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, θα βγάλει στον πλειστηριασμό την Ελλάδα.
Κατήντησε την χώρα διεθνή επαίτη,  που βυθίζεται σε ατελείωτα δάνεια και  υπέρογκους τόκους, όπου στο τέλος, επειδή αδυνατεί να αποπληρώσει το χρέος, βγάζει στον πλειστηριασμό το σπίτι του αλλά πάλι δεν ξεχρεώνει και μόνη λύση απομένει η αυτοκτονία!!!
Η Ελλάδα με τον Παπανδρέου στο τιμόνι είναι μια χώρα που θα ξεπουληθεί αλλά που δεν πρόκειται ΠΟΤΈ να καταφέρει να αποπληρώσει τόκους και χρέη. Άρα το έθνος οδηγείται στον θάνατο ή την αυτοκτονία!
Ήδη οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 40% από την ώρα που ο πολιτικός απατεώνας- εγκληματίας Παπανδρέου, έβαλε την χώρα στο ΔΝΤ  και στα Μνημόνια!

Το πρόσφατο άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ τα λέει όλα:
"Γροθιά στο στομάχι κάθε Ελληνα, που διατηρεί ακόμη υποτυπώδη ίχνη εθνικής αξιοπρέπειας, ήταν το χθεσινό φύλλο των "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" του Λονδίνου. Η κρυάδα άρχιζε από το κεντρικό θέμα της πρώτης σελίδας, από τις πρώτες λέξεις της αρχής της ανάλυσης: "Οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία που θα οδηγήσει σε πρωτοφανή εξωτερική επέμβαση στην ελληνική οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς ανάμειξης στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας σε αντάλλαγμα νέων δανείων διάσωσης για την Αθήνα", έγραφε η βρετανική εφημερίδα.

Ξένοι θα... μαζεύουν τους φόρους στη χώρα μας και ξένοι θα ξεπουλάνε την περιουσία του ελληνικού κράτους! Εφιαλτικό ακόμη και ως ιδέα, πόσω μάλλον ως πραγματικότητα.

Συναισθήματα φρίκης και ταπείνωσης θα καταλάμβαναν όποιον Ελληνα έβλεπε τον τίτλο του κύριου άρθρου της εφημερίδας αυτής: "Βγάζοντας την Ελλάδα σε πλειστηριασμό"!!! "Ενα ρωμαλέο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δεν είναι πανάκεια για τις αρρώστιες της Ελλάδας" επισημαίνουν οι "Φαϊνάνσιαλ Τάιμς" στο κύριο άρθρο τους και σπεύδουν να προειδοποιήσουν: "Οσο για την ιδέα να βάλουν ξένους υπευθύνους των ιδιωτικοποιήσεων, κινδυνεύει να πυροδοτήσει έκρηξη διαμαρτυρίας για τη χαμένη κυριαρχία, που μπορεί να υπονομεύσει την όλη προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης".



Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Παρεμβάσεις - Προτάσεις


του Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα
  Δημοτικού Συμβούλου Παπάγου - Χολαργού

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας έκανε προ Ημερησίας Διατάξεως, δύο Παρεμβάσεις – Προτάσεις  ανά μία για Χολαργό και Παπάγο

         Για Χολαργό

Από οκταμήνου και πλέον έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα με τις υπό αντικατάσταση τσιμέντινες κολώνες της ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, σε επτά θέσεις κατά μήκος της οδού 17 Νοέμβρη(γωνία 17 Νοε. και Σερίφου, γωνία 17 Νοε. και Τήνου κλπ) και σε άλλες δώδεκα περίπου θέσεις σε άλλα σημεία στο Χολαργό, υπάρχουν τσιμέντινες κολώνες που γύρω από τη βάση τους έχει γίνει εκσκαφή σε ακτίνα 1-2 μέτρων για να αντικατασταθούν.     

        Ο κίνδυνος που δημιουργείται είναι πολύ μεγάλος και καταρχήν για τα παιδιά, που εάν ξεφύγουν της προσοχής του συνοδού τους είναι πολύ πιθανό να βρεθούν μέσα στην εκσκαφή με απρόβλεπτες συνέπειες. Ακόμη στην κατάσταση που είναι τώρα οι κολώνες εάν ένα αυτοκίνητο προσκρούσει σε κάποια από αυτές, είναι βέβαιο ότι θα πέσει και ποιος ξέρει ποια και πόσο σοβαρά θα είναι τα αποτελέσματα.

       Κατόπιν των προαναφερθέντων και παρά το γεγονός ότι η αντικατάσταση των κολώνων αυτών δεν είναι έργο του Δήμου, έχω τη γνώμη ότι ο Δήμος νομιμοποιείται να ζητήσει από τη ΔΕΗ την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, αφού από την παρατεινόμενη παρούσα κατάσταση τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια των δημοτών του.

       Παρακαλώ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο επί των Τεχνικών έργων να επικοινωνήσει με τη ΔΕΗ και να ενημερώσει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο.

       Για Παπάγο

       Στο Σχολικό Συγκρότημα της οδού Μακεδονίας στεγάζονται τα 2ο – 3ο Δημοτικά Σχολεία και το σύνολο των μαθητών τη φετινή σχολική χρονιά είναι τριακόσια εβδομήντα επτά (377).

        Οι δρόμοι που προσεγγίζουν στα Σχολεία από τη Βόρεια και Δυτική πλευρά (πλευρά προς τον Υμηττό) είναι οι : Χατζηκωνσταντή, Πωγωνίου και Σακελλαρίου και οι οποίοι χρησιμοποιούνται κυρίως από Σχολές Οδηγών.

Το πρόβλημα που δημιουργείται από τις συνεχείς διελεύσεις εκπαιδευτικών οχημάτων είναι ιδιαίτερα σοβαρό για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς που τα συνοδεύουν καθημερινά στο Σχολείο τους.

Πρόσφατα μάλιστα παρά λίγο να έχουμε σοβαρό τραυματισμό παιδιού εξ αιτίας της απειρίας του εκπαιδευόμενου οδηγού.

        Η κατάσταση αυτή κρατά σε αναστάτωση από χρόνια τους γονείς, τους δασκάλους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και  τους κατοίκους της περιοχής.

       Έγιναν και παλαιότερα προσπάθειες οι οποίες δυστυχώς δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα δηλαδή την εκτροπή των εκπαιδευτικών οχημάτων στο ύψος της οδού Πωγωνίου προς την οδό Μακεδονίας και τη μη προσέγγισή τους στο Σχολικό Συγκρότημα.

       Όλες προσπάθειες που έγιναν και συνιστούσαν στις Σχολές Οδηγών να αποφεύγουν τη χρήση των δρόμων αυτών, δεν απέδωσαν έστω και αν είχε εμπλακεί σοβαρά και η Διεύθυνση Μεταφορών της τότε Νομαρχίας.

       Είναι απόλυτα σαφές ότι το τόσο σοβαρό αυτό ζήτημα μπορεί να λυθεί μόνο με την:
       α. Απαγόρευση εισόδου οχημάτων από οδό Χατζηκωνσταντή - στο ύψος της οδού Πωγωνίου – και από Σακελλαρίου  προς τα σχολεία.
       β. Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από Χατζηκωνσταντή δια της οδού Πωγωνίου προς την οδό Μακεδονίας.
       γ. Μετατροπή του τμήματος της  οδού Χατζηκωνσταντή  από το ύψος της οδού Πωγωνίου μέχρι τα σχολεία, της οδού Πωγωνίου και της οδού Σακελλαρίου, σε οδούς «Ήπιας Κυκλοφορίας». 
       δ. Είσοδο των οχημάτων των  κατοίκων της περιοχής με ειδική άδεια.

      Προτείνεται όπως στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, να δοθεί αποτελεσματική και μόνιμη λύση στο σοβαρό αυτό πρόβλημα που επί χρόνια ταλαιπωρεί και απειλεί τη ζωή παιδιών, γονέων  και κατοίκων, λύση με βάση τα προτεινόμενα στην προηγούμενη παράγραφο.

      Το πρόβλημα είναι σοβαρό, αλλά η αντιμετώπισή του εύκολη. Θέλει όμως ισχυρή βούληση και πιστεύω ότι θα την επιδείξετε.

      Παρακαλώ για τις ενέργειές σας και την ενημέρωση εντός μηνός όπως προβλέπεται από τον κανονισμό.
                                                           
                                                            


«Βαριές Καταγγελίες Κεχρή για τους Παιδικούς Σταθμούς»


Καταγγέλλω την Διοίκηση Ξύδη όσον αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς για Προκλητική Διάκριση εις βάρος του Χολαργού, Αντιπαιδαγωγική Αντίληψη και Κοινωνική Αναλγησία.

          Συγκεκριμένα:
1.        Καταγγέλλω για προκλητική διάκριση, που φτάνει στα όρια της ρατσιστικής αντιμετώπισης του Χολαργού, σε ότι αφορά τους Παιδικούς Σταθμούς (εφεξής ΠΣ). Στο πρώτο τρίμηνο του 2011 ο κ. Ξύδης δεν επέτρεψε την πληρωμή κανενός εντάλματος πλην της μισθοδοσίας στους Παιδικούς Σταθμούς Χολαργού.
Ο Προϊστάμενος του Διοικητικού Λογιστικού κ. Ζάχαρης σε ερώτημα που του απεύθυνα για το συγκεκριμένο θέμα (Αρ. Πρωτ.: 8/8-6-2011), απαντά (Αρ. Πρωτ.: 123/21-6-2011), αναφέροντας κατά λέξη: «…σας ενημερώνω ότι το 1ο τρίμηνο του 2011 και όσον αφορά το ΝΠΔΔ «Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Χολαργού» δεν έχει πληρωθεί κανένα Χρηματικό Ένταλμα εκτός μισθοδοσίας. Το Ταμειακό υπόλοιπο έναρξης (1/1/2011) ήταν 164.402,83 . Ο λόγος που δεν πληρώθηκαν ήταν η προφορική άρνηση της Ταμειακής Υπηρεσίας για την εξόφληση ενταλμάτων άλλων, πέραν της μισθοδοσίας, ενώ τα λίγα εντάλματα που κόπηκαν (προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, έναντι συμβάσεων μίσθωσης έργου, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ) δεν πληρώθηκαν…»
Το αποτέλεσμα ήταν να εξαντληθούν τα αποθέματα στους ΠΣ Χολαργού, να δημιουργηθούν σοβαρές ελλείψεις στα υλικά καθαριότητας, στις πάνες, στα είδη γραφείου και να υπάρχει η συνεχής απειλή διακοπής της τροφοδοσίας των ΠΣ με τρόφιμα.
Αντίθετα από τον Χολαργό, στους ΠΣ του Παπάγου επιτράπηκε η πληρωμή όλων των ενταλμάτων το πρώτο τρίμηνο χωρίς κανένα ουσιαστικό περιορισμό.
Θεωρώ απαράδεκτη την επιλεκτική αντιμετώπιση των ΠΣ του Χολαργού σε σχέση με αυτήν του Παπάγου και δεν καταλαβαίνω, ποιος ήταν ο λόγος αυτής της προκλητικής διάκρισης που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των ΠΣ Χολαργού και στην εξασφάλιση των συνθηκών Υγιεινής και Καθαριότητας.
Να επισημάνω ότι ο κ. Ξύδης αντίθετα με όσα ψευδώς ισχυρίζεται, ήταν ενήμερος αυτής της κατάστασης, αφού τον ενημέρωσα γραπτώς και προφορικώς. Επιπλέον, με αλλεπάλληλες επισκέψεις μου στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου ανέφερα το πρόβλημα τόσο γραπτώς όσο και προφορικώς.

2.        Καταγγέλλω την απόφαση της μη επανεγγραφής των παιδιών στους ΠΣ, των οποίων η μητέρα τους είναι άνεργη και την χαρακτηρίζω παιδαγωγικά απαράδεκτη
Το θέμα εγγραφής παιδιού με άνεργο γονέα στους ΠΣ τα προηγούμενα χρόνια εξατομικευόταν και κάθε περίπτωση συζητιόταν ξεχωριστά στο Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη μας πολλούς παραμέτρους, όπως το φορολογικό εισόδημα της οικογένειας και την διάρκεια ανεργίας (χρόνιος ή πρόσφατος άνεργος).
Σε κάθε περίπτωση όμως, παιδί που είχε εγγραφεί και ήδη φιλοξενούταν στους ΠΣ, επανεγγραφόταν ανεξάρτητα από το αν κάποιος από τους γονείς έχανε την δουλειά. Οι επανεγγραφές, αντίθετα με τις εγγραφές γίνονταν ελεύθερα ανεξαρτήτως κριτηρίων. Ο λόγος ήταν κυρίως παιδαγωγικός. Δεν θέλαμε σε παιδάκι που για πρώτη φορά στη ζωή του μπήκε στη διαδικασία κοινωνικοποίησης, να το αποχωρίσουμε βίαια από την ομάδα ένταξής του για λόγους που αφορούν τους γονείς του. Δεν επιθυμούσαμε να προσθέσουμε την ψυχολογική επιβάρυνση που προκαλεί στο παιδί η ανεργία ενός γονέα, την ψυχολογική επιβάρυνση που δημιουργεί ο αποκλεισμός του από τους ΠΣ και ο αποχωρισμός του από τους φίλους του, την δασκάλα του και από την ομάδα ένταξης στην οποία εντάχθηκε τον προηγούμενο χρόνο.

3.        Καταγγέλλω την κοινωνικά ανάλγητη αντιμετώπιση κοινωνικά ευπαθών ομάδων όπως:
                              i.          Μονογονεϊκή οικογένεια: Με το ποιο ακραίο παράδειγμα διαζευγμένης       μητέρας, που μεγαλώνει μόνη το παιδί της, της οποίας αποκλείστηκε το δικαίωμα      επανεγγραφής του παιδιού της επειδή έχασε την δουλειά της
                            ii.          Αύξηση τροφείων και στα χαμηλά φορολογικά εισοδήματα (κάτω από 35.000€). Μάλιστα σε εισοδήματα μικρότερα των 7.500€ η αύξηση φτάνει το 230%.


Γιάννης Κεχρής
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού

ΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΝ'ΟΨΕΙ


1.papandreou

Ο ελληνισμός βιώνει τον χειρότερο φασισμό από την ίδρυση του ελληνικού κράτους. Ούτε το καθεστώς Μεταξά  ούτε το καθεστώς Παπαδόπουλου συγκρίνονται με αυτό του Παπανδρέου.
Ουδείς από τους δύο πρώτους διεννοήθη να ξεπουλήσει τη δημόσια περιουσία προκειμένου να εξοφλήσει το χρέος της χώρας!
Ο Παπανδρέου υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών με το "λεφτά υπάρχουν" και αντί να εφαρμόσει -όπως υποσχέθηκε- φιλολαϊκή και κοινωνική πολιτική, μετεβλήθη σε στυγνό τύραννο της αστικής τάξης, προβαίνοντας σε βίαια κατάσχεση του εισοδήματός τους και οδηγώντας τους μέσα σε ένα χρόνο στην εξαθλίωση.
Ο Παπανδρέου χρησιμοποιεί το Κοινοβούλιο όχι για να εφαρμόσει αυτά για τα οποία εκλήθη με την ψήφο του λαού, αλλά για να υπογράφει -παρανόμως- διεθνείς συμβάσεις μέσω αντισυνταγματικών διαδικασιών (μόνον με 151  και όχι 180 ψήφους), υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία και σύροντας την χώρα κάτω από το άρμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο αποκήρυσσε -πάλι ψευδώς- δημοσίως!
Ενώ έχει χάσει την λαϊκή εμπιστοσύνη και ουσιαστικά αποτελεί κόμμα του 22% υπογράφει Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα και Εφαρμοστικούς Νόμους, που δεσμεύουν την χώρα για τα επόμενα -τουλάχιστον- 5 χρόνια!
Ο Παπανδρέου, όπως έχει δηλώσει και ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, εκτελεί "σύμβαση έργου" για λογαριασμό των δανειστών της χώρας.
Όλος ο διεθνής Τύπος έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Παπανδρέου ξεπουλάει την χώρα. Τίτλοι όπως "Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο" της Wall Street Journal αλλά και άλλες εφημερίδες, έχουν καταλάβει τον ρόλο του Παπανδρέου σε βάρος της Ελλάδος.
Πρόκειται για έναν πολιτικό απατεώνα που χρησιμοποιεί τον μανδύα της Δημοκρατίας για να δείξει το αληθινό πρόσωπο του πιο στυγνού φασίστα που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. 
Και δυστυχώς αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος, χρησιμοποιεί την Αστυνομία, όπως περίπου την χρησιμοποιούν οι δικτάτορες στα επισήμως φασιστικά καθεστώτα: Να επιτίθενται εναντίον των πολιτών, σπέρνοντας τον φόβο και την τρομοκρατία.  Ο Μουμπάρακ στην Αίγυπτο, ο Καντάφι στην Λιβύη και ο Άσαντ στην Συρία στέλνουν την Αστυνομία και τον στρατό αδιακρίτως εναντίον των πολιτών. Η πολιτική ηγεσία της χώρας μας έδωσε εντολή στις Αστυνομικές δυνάμεις να διαλύσουν τις χθεσινές ειρηνικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, και ρίχνοντας εκατοντάδες χημικά κατά πάντων, μετέβαλε σκοπίμως σε κόλαση το κέντρο της Αθήνας, διασύροντας για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στο εξωτερικό και χτυπώντας κατάστηθα τον τουρισμό μας!
Και το χειρότερο: Οι αστυνομικοί συνεργάζονταν με τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους, τούς οποίους -όπως έδειξε και βίντεο- η Αστυνομία έριξε σκοπίμως στο κέντρο της Αθήνας για να την κάψουν!
Οι αστυνομικοί με την εγκληματική επιχείρησή τους, ουσιαστικά τέθηκαν απέναντι από τους πολίτες. Ο εθνικός διχασμός βρίσκεται ενώπιόν μας, με την σφραγίδα του ίδιου του Παπανδρέου.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο ΚΟΥΡΟΥΠΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΓΥΑΛΙΑ!

 
Γενναίος, έντιμος, Πατριώτης ο Παναγιώτης Κουρουπλής,  αρνήθηκε να δεχθεί τον ωμό εκβιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καταψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Νομοσχέδιο. 
Αμέσως μετά, ο φασιστοειδούς νοοτροπίας Παπανδρέου, ο Εφιάλτης των Ελλήνων και της χώρας, διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ τον βουλευτή από την Αιτωλοακαρνανία.
Τόσος μάλιστα ήταν ο φασισμός του Παπανδρέου, ώστε άσκησε αφόρητες πιέσεις στον κ. Κουρουπλή να παραιτηθεί από την βουλευτική του ιδιότητα, ώστε να ...αδειάσει η έδρα του στο Κοινοβούλιο και να την καταλάβει ο επόμενος επιλαχών...αχυράνθρωπος του ΠΑΣΟΚ!
Ο ευπατρίδης Παναγιώτης Κουρουπλής, αρνήθηκε να ενδώσει στις πιέσεις και παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής.
Χαιρετίζουμε την γενναιότητα του Αιτωλοακαρνάνα βουλευτή και να είναι σίγουρος ότι αυτός βλέπει το φως της Αλήθειας, σε αντίθεση με όλους τους εθνομειοδότες και τυφλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ!

Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ..ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ!

Συγχαρητήρια  μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, έσπευσε να δώσει πρώτη απ'όλους τους Ευρωπαίους η Καγκελάριος Μέρκελ!
Γι' αυτήν δούλεψε ο Παπανδρέου, σε αυτήν και στην Γερμανία θα ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία της Ελλάδος, πώς να μην νιώσει ανακούφιση η Μέρκελ;
Ο Παπανδρέου έσωσε την Γερμανία και την Ευρώπη, καταδικάζοντας ταυτόχρονα την Ελλάδα και τους Έλληνες σε χρεοκοπία και εξαθλίωση!
Αυτός είναι ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπανδρέου!
Ο εκτελών "σύμβαση έργου" όπως λέει και ο Τσίπρας!

Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ!


Ο Παπανδρέου πέρασε από την Βουλή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το οποίο υποδουλώνει και ξεπουλάει την χώρα στους δανειστές της Γερμανίας, Γαλλίας, Αμερικής, σώζοντας τους Ευρωπαίους από την κατάρρευση, αλλά οδηγώντας την Ελλάδα στην οριστική χρεοκοπία και στην υπερβολική αύξηση του δημόσιου χρέους (θα ξεπεράσει τα 400 δις ευρώ), στον επόμενο ένα-ενάμισι χρόνο.
Όμως οι αστυνομικές δυνάμεις, "κατάφεραν" να διαλύσουν την ειρηνική διαμαρτυρία των αγανακτισμένων που από το πρωί είχαν κατακλύσει το Σύνταγμα, εκτοξεύοντας αδιακρίτως εκατοντάδες χημικά εναντίον όλων. Η ευκαιρία που ζητούσαν οι κουκουλοφόροι,  ήρθε από τις ίδιες τις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να επεκταθεί γενική σύρραξη.
Δεκάδες τραυματίες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν είχαν σχέση με κουκουλοφόρους, δέχτηκαν απρόκλητες και συνεχείς επιθέσεις, τόσο από τα ΜΑΤ όσο και από την περίφημη ομάδα ΔΥΑΣ!!!
Οι αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώνουν ήδη την μήνιν των αγανακτισμένων πολιτών αλλά και της κοινής γνώμης, η οποία πια έχει αντιληφθεί ότι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ποινικοποίησης ακόμη και της φιλειρηνικής διαμαρτυρίας! 
Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα δεν δίστασαν να επιτεθούν ακόμη και σε ασθενοφόρο!
Η πολιτική Παπανδρέου οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εθνικό διχασμό και σε νέα Δεκεμβριανά σαν και αυτά του Δεκεμβρίου 1944 που δημιούργησε ο παππούς του!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης σε μια αποκαλυπτική-αποκλειστική συνέντευξή του στον Μάκη Βραχιολίδη, μιλάει για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, λίγο πριν την διεξαγωγή της  ψηφοφορίας στην Βουλή. 
Ο βουλευτής αναφέρεται στο παιχνίδι που έχουν στήσει σε βάρος μας οι Τροϊκανοί και το πώς μας οδηγεί στο απόλυτο χάος η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Επισης προτείνει τρόπους εξόδου από το Μνημόνιο και κυρίως ότι πρέπει να διεκδικήσουμε την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου, καθώς και ότι οι Γερμανοί πρέπει να μας εξοφλήσουν τα 575 δις ευρώ που μας οφείλουν από τις καταστροφές που μας προκάλεσαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο 
Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι καταπέλτης!
Δείτε την συνέντευξη εδώ:




http://www.youtube.com/watch?v=_8sXZet0aFo
Από INDOBSERVER| 1 βίντεο

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Εσείς, οι της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που σήμερα ψηφίζετε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, θα καταγραφείτε στην ιστορία της χώρας ως οι σύγχρονοι Εφιάλτες. Ως οι Προδότες που άνοιξαν την κερκόπορτα για το ξεπούλημα της Ελλάδος στους οικονομικούς δολοφόνους της. Εσείς, που έχετε το θράσος να μιλάτε για πατριωτισμό είσθε οι δολοφόνοι της χώρας. Αυτοί που έστρεψαν το όπλο ή το μαχαίρι κατά των Ελλήνων.
Δεν ακούσατε την κ. Βάσω Παπανδρέου που είπε ότι τελικά θα πεί "ναι" στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα γιατί αποφάσισε να ψηφίσει το μαχαίρι αντί το πιστόλι;
Μα είτε μαχαίρι είναι είτε  πιστόλι, η χώρα δοιλοφονείται και με τα δύο. Εμείς μάλιστα επισημάναμε ότι επειδή ο θάνατος της Ελλάδος θα είναι πάνω στην προκρούστια κλίνη, θα είναι αργός και βασανιστικός, άρα το μαχαίρι είναι αυτό που θα επιφέρει τον αργό θάνατο της χώρας!
Αυτό είπε και η νέα προδότης Βάσω Παπανδρέου. Αυτό λένε και τα ...αντράκια της φακής Αθανασιάσης, Ρομπόπουλος, οι οποίοι αρχικά δήλωναν ότι δεν θα ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, αλλά που τελικά υποτάσσονται στα κελεύσματα της τρόϊκας και του κόμματος!
Όλοι εσείς που ψηφίζετε σήμερα το Μεσοπρόθεσμο καταχωρείτε τα ονόματά σας στην πιο μελανή σελίδα της ιστορίας του ελληνικού κράτους. 

Έτσι θα σας καταγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. 
Και είτε δικαστείτε από την ελληνική Δικαιοσύνη, είτε όχι, είτε σας κατατρέχουν οι Ερινύες είτε όχι, έως ότου πεθάνετε και φύγετε από την ζωή, ο ελληνικός λαός θα σας θεωρεί Προδότες!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΟΥΛΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!


Ούτε επί Οθωμανικού ζυγού οι Έλληνες δεν υπέφεραν τέτοια βάρβαρα μέτρα. 
Παπανδρέου, Βενιζέλος και λοιποί της Κυβέρνησης, κυριολεκτικά ξεκληρίζουν την μεσαία τάξη με τον φορολογικό βανδαλισμό που επιβάλλουν!
Και έχουν το θράσος να μιλάνε για πατριωτισμό!
Οδηγούν την Πατρίδα μας στην προκρούστια κλίνη και μέ δάνεια, δίνουν τον μπαλτά στους δανειστές μας να πετσοκόβει λίγο-λίγο το κορμί της Ελλάδος. Τα πόδια, τα χέρια και μετά από 1-2 χρόνια ό,τι έχει απομείνει από την Ελλάδα, θα το πάρουν οι ίδιοι οι δανειστές, με τους Έλληνες να έχουν μεταβληθεί σε είλωτες στην ίδια τους την χώρα!!!
Είναι οι πιο επικίνδυνοι Εφιάλτες της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας. 
Και έτσι θα τους καταγράψει!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ: ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ... ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Στο βιβλίο Γκίνες είναι έτοιμος να γραφτεί ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής καθώς αφενός μέσα σ' ένα εξάμηνο και μάλιστα σε εποχή Μνημονίου κατάφερε να προχωρήσει σε 250 προσλήψεις και αφετέρου για περίπου το 1/3 από αυτές λάνσαρε μια νέα ανεπανάληπτη πατέντα: Την πρόσλψη μέσω... απευθείας ανάθεσης. Προφανώς, ο πρωην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης όταν έθετε την αναλογία 1 προς 5 και αργότερα 1 προς 10 για τις προσλήψεις στο Δημόσιο δεν είχε υπόψη του το συγκεκριμένο δήμαρχο.
περισσότερα διαβάστε εδώ:

http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/12561

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ"!


Το ότι ένα εκ παραδρομής τυπογραφικό λάθος στην έντυπη έκδοση του "Παρατηρητή" θα δημιουργούσε...μεσανατολικό ζήτημα, ε, αυτό δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε. Η συνοικιακού τύπου όμως αντίδραση, αποτελεί ...πιστοποίηση ότι πράγματι ζούμε σε συνοικία! 

Αναφερόμαστε στην περίπτωση της κας Ευαγγελοπούλου, η οποία έστειλε τις καλοκαιρινές ευχές της μέσω της εφημερίδας μας. Κάτω όμως από το όνομά της μπήκε κατά λάθος η λεζάντα "Αντιδήμαρχος Χολαργού"!
Λάθος κύριοι, αλλά όχι και τόσο σοβαρό ώστε να γίνεται ολόκληρο σούσουρο ανάμεσα σε δημοτικούς συμβούλους, αλλά και να παίρνουν στην εφημερίδα μας ανώνυμα τηλέφωνα λέγοντας:
1. Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά;
2. Να διορθώσετε αμέσως το λάθος και να ζητήσετε συγγνώμη από τους αναγνώστες σας
3. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα!
Τι λέτε ρε παιδιά; Τρομερό λάθος, εγκληματικό! Να το πείτε και του Ξύδη, μην τυχον και κάνει το λάθος να χρήσει "Αντιδήμαρχο" την κα Ευαγγελοπούλου! Θα έχει κάνει...έγκλημα!
Αυτές είναι οι συνοικιακού τύπου αντιδράσεις.
Ρε, δεν κατεβαίνετε στο Σύνταγμα μπας και πείσετε κανένα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα; Και προπαντός σταματήστε να λέτε κοτσάνες!

ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟ "TEASE PLUS"

Ο "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ

Μπορεί να μην προλάβαμε να βγάλουμε πρώτοι την είδηση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν οι πρώτοι που φτάσαμε στο σημείο. Απλά, πέσαμε αμέσως στο μοντάζ της πολύ ενδιαφέρουσας-αποκλειστικής συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη η οποία θα βγει στον "αέρα" το απόγευμα, με συνέπεια να μην καταστεί εφικτή η άμεση ενημέρωση για το ...λουκέτο στο TEAS PLUS.
Οι δικαστικές διώξεις για την καφετέρια  TΕASE PLUS δεν έχουν τελιωμό.
Η Πολιτεία με  τα αστυνομικά όργανα που βλέπουμε στην φωτογραφία, έφάρμοσε τον νόμο, την απόφαση δηλαδή για σφράγισμα της επιχείρησης.
Δεν ξέρουμε τι μέλλει γεννέσθαι από την πλευρά των υπευθύνων, πάντως είναι αλήθεια ότι η ιστορία αυτή τούς έχει εξουθενώσει. Και μέσα στο κλίμα απελπισίας που υπάρχει λόγω κρίσης, δεν ξέρουμε τι δυνάμεις μπορεί να έχουν οι αρμόδιοι να ξανα-ανοίξουν την επιχείρησή τους.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν πορεία στους δρόμους του Χολαργού χθες απόγευμα 27 Ιουνίου με πρόθεση να περάσουν έξω από το σπίτι του Παπουτσή (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη) αλλά η αστυνομική δύναμη ήταν τόσο ισχυρή που τους εμπόδισε. Μάλιστα οι ειδικές δυνάμεις τους ακολουθούσαν σε κάθε βήμα τους.

Το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών διογκώνεται και με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος αναμένεται να γίνει ...τσουνάμι!
Οι 70 περίπου "αγανακτισμένοι" είχαν αναρτήσει πανό με το σύνθημα "ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ". Οι πολίτες έχουν πια καταλάβει την μπλόφα που έχουν στήσει σε βάρος τους, Κυβέρνηση και Τράπεζες. Όταν μάλιστα ο Πάγκαλος προβαίνει σε δηλώσεις του τύπου "Μεσοπρόθεσμο ή τανκς έξω από τις Τράπεζες", δεν έχουν καμιά απολύτως αμφιβολία για την χούντα που βιώνουν!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΕΚΑΝΑΝ…ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗ;



Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με την περιβόητη διαθήκη Καρύδη η οποία, όπως κατήγγειλε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης, βρέθηκε παραπεταμένη σε συρτάρι του γραφείου Δημάρχου! Την είχε ξεχάσει ο προκάτοχός του Δ. Νικολάου, και γι’ αυτό τον λόγο  κατηγορείται από τον νυν Δήμαρχο για την αμέλειά του  να μην φέρει την διαθήκη στο Δημοτικό Συμβούλιο και να μην κάνει αποδοχή κληρονομιάς, με συνέπεια ο δήμος να απωλέσει το ποσό των  465.982, 16 € όσο αναλογούσε σε καταθέσεις  και ομόλογα που άφηνε η αποθανούσα στον δήμο Χολαργού!!!
Ο Δήμαρχος έστειλε την υπόθεση στον Εισαγγελέα αλλά και ο Δ. Νικολάου πέρασε στην αντεπίθεση με μηνύσεις.

Η υπόθεση όμως φαίνεται  παίρνει νέα τροπή και το βασικό ερώτημα που πλανάται είναι πού είναι τα λεφτά; Υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν κάνει…φτερά  ή έχουν γίνει….καπνός!
Τα νέα δεδομένα εμπλέκουν στην υπόθεση τον Κ.Μ. ο οποίος όταν απεβίωσε η Δ. Καρύδη ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας της. Μετά από 1-2 χρόνια όταν  η δικηγόρος Αγγελική Στεργίου με την υπ. Αριθμ. 1076892/2713/ΑΟΟ/11-9-2005 απόφαση της Διεύθυνσης Εθνικών Κληροδοτημάτων (ή Τμήμα Σχολαζουσών  Κληρονομιών όπως είθισται να λέγεται), είχε ήδη οριστεί «Κηδεμόνας» της περιουσίας των αδελφών Καρύδη, ο –επίσης - δικηγόρος στο επάγγελμα- Κ.Μ. άρχισε να ζητάει από την Αγγελική Στεργίου τα χρήματα που ξόδεψε για την κηδεία της Δ. Καρύδη.  
Το ποσό δεν ήταν καθόλου ευκαταφρόνητο  (4.500 €) και ο άνθρωπος είχε κάθε δικαίωμα να το διεκδικήσει. Όμως, όπως μας λέει, συναντούσε μόνιμη άρνηση και έλλειψη συνεργασίας από την «Κηδεμόνα» της περιουσίας των αδελφών Καρύδη.

Τα χρόνια πέρασαν και φτάσαμε σήμερα, σχεδόν επτά χρόνια μετά τον θάνατο των αδελφών Καρύδη, να βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν! Ο Κ.Μ. επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με τον «Παρατηρητή» και αποκάλυψε  ότι η απάντηση που έλαβε από την κ. Αγγελική Στεργίου ήταν  ότι «δεν ξέρω  εάν υπάρχουν τα λεφτά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και πόσα είναι»!
«Αυτό δείχνει τουλάχιστον ανευθυνότητα, να μην πω τίποτε άλλο», είπε οργισμένος ο Κ.Μ. και συνέχισε: «Το μόνο άτομο που έχει δυνατότητα πρόσβασης στα βιβλιάρια καταθέσεων και στα ομόλογα των αδελφών Καρύδη, είναι η κ. Στεργίου. Αυτό βεβαιώνει και το Τμήμα Σχολαζουσών Κληρονομιών. Είναι δυνατόν να λέει τώρα ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν λεφτά; Τι θέλει να πει δηλαδή ότι εξαφανίστηκαν;».

Επικοινωνήσαμε με την «Κηδεμόνα» της περιουσίας Καρύδη, την κα Στεργίου, η οποία απάντησε:
«Ορίσθηκα από το Υπουργείο Οικονομικών στις 14/11/2005 ως «Κηδεμόνας της σχολάζουσας κληρονομιάς»  της Φανής Καρύδη στην οποία πέρασε η περιουσία μετά τον θάνατο της Δήμητρας Καρύδη. Αποδέχθηκα τον ορισμό στο Πρωτοδικείο. Όμως,  ένα έγγραφο που μου επιδόθηκε το 2007 από το Υπουργείο Οικονομικών, μου έλεγε ότι εάν άφηνα άπρακτη μια έκθεση, θα προέβαιναν στην αντικατάστασή μου. Νόμιζα ότι με είχαν αντικαταστήσει όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά. Είναι αλήθεια ότι αμέλησα την υπόθεση, γνώριζα  όμως ότι δεν είχε εμφανιστεί κανείς κληρονόμος . Από την εφημερίδα σας πληροφορήθηκα  ότι παρουσιάστηκε μια διαθήκη που λέγεται ότι έκανε η Δήμητρα Καρύδη και με την οποία  άφηνε την περιουσία της στον δήμο Χολαργού».

--Πήγατε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν τα χρήματα της διαθήκης;

ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Πήγα μια φορά πρόσφατα, αλλά από το αρχείο που κρατούν στο κομπιούτερ, μου είπαν ότι υπάρχουν γραμμάτια σε ομόλογα και βιβλιαρίων τραπέζης. Δεν υπάρχουν μετρητά

---Τι σημαίνει αυτό;

ΣΤΕΡΓΙΟΥ: Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που αντιστοιχεί  σήμερα στην σχολάζουσα κληρονομιά θα είναι πολύ μικρότερης αξίας από την αρχική κατάθεση, δεδομένου ότι τα ομόλογα έχουν χάσει την αξία τους λόγω της οικονομικής κρίσης. Πάντως μέσα στην εβδομάδα θα ξαναπάω και θα  έχω οριστική απάντηση για το πόσα χρήματα αντιστοιχούν τελικά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (!!!).

Στον Χολαργό-Παπάγο μπορεί να τσακώνονται ο Ξύδης με τον Νικολάου για τα …χαμένα λεφτά της διαθήκης Καρύδη, αλλά εάν αληθεύουν τα όσα μας είπε  η «Κηδεμόνας» της σχολάζουσας κληρονομιάς Αγγελική Στεργίου,  λόγω  της πολύχρονης  αμέλειάς της να ασχοληθεί με αυτό που της όρισε  η Πολιτεία, η κληρονομιά έχει  γίνει….καπνός!
Ο δικαίως οργισμένος  Κ.Μ. πάντως,  αποκλείει το γεγονός να έχει χαθεί από  "εγκληματική αμέλεια τέτοια περιουσία", όταν μάλιστα , όπως τον διαβεβαιώνουν από το τμήμα σχολαζουσών κληρονομιών, το μόνο άτομο  που είχε ΆΜΕΣΗ πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία της  σχολάζουσας κληρονομιάς, ήταν η κ. Στεργίου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΡΥΔΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμος Παπάγου-Χολαργού ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα αγωγή, έτσι ώστε να έχει έννομο συμφέρον και να εμφανιστεί ως κληρονόμος της περιουσίας των αδελφών Καρύδη, μέσω της –έως σήμερα- ανενεργούς διαθήκης της Δήμητρας Καρύδη.
Πάνω φωτό: Το σπίτι που έμεναν οι αδελφές Καρύδη

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
Εν όψει της ψηφοφορίας του ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015» και του εφαρμοστικού του νόμου, σας ενημερώνω ότι : 

α) Στις 20 Ιουλίου 2011 κατάθεσα έγκληση-μήνυση, για έσχατη προδοσία και άλλα ποινικά αδικήματα, κατά του Γεώργιου Παπανδρέου και απέδειξα ότι, χωρίς καμία αμφιβολία, ο εγκαλούμενος μηνυόμενος απέκτησε παράνομα και δόλια την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνηση της χώρας. Για τους λόγους αυτούς και βάσει των εμπεριεχομένων στη μήνυση ισχυρισμών, όλες οι συμφωνίες τις οποίες έκλεισε η Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2009 και έπειτα είναι άκυρες, λόγω μη νόμιμης εκπροσώπησης της χώρας κατά των διαπραγματεύσεων και της σύναψης τους. Συνεπώς, άκυρη είναι και η  Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού και το  Μνημόνιο Συνεννόησης ως αναπόσπαστο μέρος αυτής αλλά και από μόνο του. (βλπ. αρθ. 6 του προοιμίου της Σύμβασης http://ezs3e74ccfa59beb80e60e505853484c0156.s3.amazonaws.com/Greece-IMF.pdf  και την έγκληση μήνυση  http://www.scribd.com/doc/58389100/-ΕΓΚΛΗΣΗ διευκρίνιση - ολόκληρο το άρθρο 6 μόνο στα αγγλικά στη ιστοσελίδα της Βουλής) 

β) Η Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού είναι διεθνής σύμβαση αλλά κατά παράβαση του άρθρου 28.1 τέθηκε σε εφαρμογή χωρίς να κυρωθεί από τη Βουλή. Όπως ξέρετε, το σχετικό σχέδιο νόμου για τη κύρωσή της, κατατέθηκε για επεξεργασία στις 04.06 2010, αλλά δεν ψηφίστηκε ποτέ. βλπ. http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Anazitisi-Nomothetikou-Ergou?law_id=bcf0f265-06e2-4d43-a1ce-06ce96d27fb1 

γ) Με τη Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού, κατά πλήρη κατάλυση του Συντάγματος, παραχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις με αντάλλαγμα δανείου 110 δις ευρώ. Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί  απίστευτη, αδιανόητη και απόλυτη  έσχατη προδοσία της χώρας και του λαού και γι΄ αυτό η Σύμβαση είναι άκυρη και ως προϊόν της εγκληματικής πράξης αυτής. Ενδεικτικό απόσπασμα από τη μήνυσή μου:

" ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2010, 

άρθ 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ 

παρ 1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ή σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.

παρ. 5  Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».  

Επειδή όμως, η ασυλία ενός κράτους στο διεθνές δίκαιο διασφαλίζει ότι η περιουσία του είναι ακατάσχετη, η ετεροδικία του δεδομένη και το δικαίωμά του να ασκεί κυριαρχία αδιαμφισβήτητο, σημαίνει ότι ο εγκαλούμενος μηνυόμενος αποφάσισε να ζητήσει και να πάρει  δανεικά με  αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία μας, πράξη η οποία εκτός από ταπεινωτική, άκρως προσβλητική και εξευτελιστική τόσο για εμένα όσο και για το σύνολο των Ελλήνων,  αποτελεί  και απίστευτο σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που πηγάζουν από αυτήν. Έσχατη προδοσία δηλαδή. Και αυτό, επειδή  ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η κυβέρνησή του, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδας που μας "εκπροσώπησαν " σε αυτήν τη συναλλαγή, δεν είχαν σχετική εξουσιοδότηση  από εμάς. Από το Λαό δηλαδή . Και δε θα μπορούσαν ποτέ να την έχουν, όχι μόνο επειδή κανένας Έλληνας δε συμφωνεί με το αίσχος αυτό, αλλά, επειδή μια τέτοια απόφαση χρειάζεται και την άδεια όλων των προγόνων και όλων των απογόνων μας, γιατί και σε αυτούς ανήκει η χώρα και όχι μόνο σε εμάς. " 

Άκυρη Σύμβαση σημαίνει άκυρο Μνημόνιο, άκυρο Μεσοπρόθεσμο. 

δ)  Όταν ο κ. Παπανδρέου προσέφυγε στο μηχανισμό στήριξης, δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος χρεοκοπίας της χώρας όπως ο ίδιος ψευδώς ισχυρίστηκε,  καθώς η Ελλάδα είχε ένα από τα μικρότερα εξωτερικά χρέη παγκοσμίως, είχε σωρεία  άλλων πλεονεκτημάτων που έκαναν εύκολη υπόθεση τη διαχείριση των όποιων οικονομικών προβλημάτων, κάλυπτε άνετα τις ανάγκες πληρωμής μισθών και συντάξεων και για την αναχρηματοδότηση του χρέους της γενικής κυβέρνησης, δανειζόταν από τις χρηματαγορές, όπως όλα τα δυτικά κράτη. Εκείνη τη στιγμή απλά δανειζόταν πολύ ακριβά και αυτό  επειδή ο ίδιος είχε φροντίσει προηγουμένως, με τις δηλώσεις και με τις πράξεις του να προκαλέσει τεχνητά την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού της χώρας. Συνεπώς, η προσφυγή στη τρόικα δεν ήταν αναγκαία και αναπόφευκτη αλλά προμελετημένη και το επιπλέον δημόσιο χρέος το οποίο προκλήθηκε από την άνοδο των επιτοκιών όπως και από τις υπόλοιπες αξιόποινες πράξεις ή παραλείψεις του κ. Παπανδρέου, είναι προϊόν εγκλήματος και επαχθές. (βλπ. έγκληση-μήνυση για λεπτομέρειες) 

ε) Το ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012 - 2015» που καλείστε να ψηφίσετε, εμπεριέχει μέτρα λιτότητας τα οποία αν παρθούν, θα οδηγήσουν με απόλυτη μαθηματική ακρίβεια στη κατάρρευση της χώρας. Και το ξέρετε πολύ καλά αυτό το πράγμα, καθώς παρόμοια μέτρα έχουν εφαρμοστεί από την αρχή του 2010 άλλες δυο φορές και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο . Για του λόγου το αληθές, μόνο για το 2010 τα αποτελέσματα αυτών των μέτρων ήταν τα εξής : το εθνικό εισόδημα ( ΑΕΕ ) μειώθηκε κατά 5 δις ευρώ, το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά ένα μνημόνιο (29,9 δις ευρώ ) , υπάρχουν 181.670 επιπλέον άνεργοι, η Ελλάδα  έπεσε δέκα ολόκληρες θέσεις στην Παγκόσμια Κατάταξη Ανταγωνιστικότητας, αυξήθηκαν δραματικά οι εκτρώσεις και οι αυτοκτονίες (2 άτομα την ημέρα !!), κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία λόγω ελλείψεων και οι νέοι εγκαταλείπουν την χώρα για να βρουν αλλού μια καλύτερη μοίρα. Συνεπώς αυτά τα μέτρα είναι o σίγουρος δρόμος για τη  καταστροφή της χώρας και όχι μονόδρομος για τη σωτηρία της,  έτσι όπως ο κ. Παπανδρέου και το επιτελείο του ισχυρίζονται. 
Και όταν λέω " ο κ Παπανδρέου", αναφέρομαι στον ίδιο κύριο ο οποίος ξέρει πολύ καλά ότι "Αν αυξήσουμε  τους  φόρους  στη μεσαία τάξη θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα  βαθύνουμε  την ύφεση και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος  της κατάρρευσης " (βλπ. έγκληση-μήνυση) 
(Ρίξτε μια ματιά και στην έκθεση της ΟΗΕ η οποία λέει ότι τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζει η Ελλάδα όχι μόνο ότι καταστρέφουν το κράτος πρόνοια και την απασχόληση άλλα θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ανάκαμψη για την οποία υποτίθεται ότι λαμβάνονται.   http://social.un.org/index/LinkClick.aspx?fileticket=v0LQqd2FT3k%3d&tabid=1561)

στ)  Τα Σχέδια Νόμου που καλείστε να ψηφίσετε, προβλέπουν και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Μόνο που λόγω των συνθηκών, η αξία της έπεσε πάρα πολύ και έτσι πρόκειται στη πραγματικότητα για ξεπούλημα. Εκτός αυτού όμως, υπάρχει και άλλο πρόβλημα εάν αληθεύουν οι πληροφορίες του XrimaNews.gr, σύμφωνα με τις οποίες, " πηγή με άριστη γνώση των προβλημάτων του πακέτου αποκρατικοποιήσεων υποστηρίζει πως πολλά από τα περιουσιακά στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτό είναι τόσο ‘μπλεγμένα’ νομικά, που κανένας σοβαρός επενδυτής δε θα θελήσει να εμπλακεί σε μία διαδικασία εξαγοράς τους καθώς θα φοβηθεί να αναλάβει το ρίσκο να ταλαιπωρείται για χρόνια στα δικαστήρια με τα εμπλεκόμενα μέρη. Η νομική “ποιότητα” πολλών περιουσιακών στοιχείων του πακέτου είναι τόσο χαμηλή που μόνο η ιταλική Μαφία θα ενδιαφερόταν να επενδύσει σε αυτά, υποστηρίζει η πηγή ενώ δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων επισημαίνουν το ρεαλιστικό κίνδυνο η Ελλάδα να μετατραπεί σε πόλο έλξης επενδύσεων από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα σημειώνοντας ότι, ήδη, η ιταλική Μαφία αλλά και οι κινεζικές Τριάδες βολιδοσκοπούν τη χώρα." http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_2776.html

ζ) ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !  Απόδειξη ; Μόνο για τη  Σύμβαση Διευκόλυνσης Δανεισμού,  το Ελληνικό δημόσιο πλήρωσε 1,3 δις. ευρώ ! Τόσα ήταν τα έξοδά της εάν δεν το ξέρατε. Ρωτήστε το πρώην συνάδελφο σας κ. Νούλα που έχει τις λεπτομέρειες.  

η) Η κυβέρνηση ασκεί μια πολιτική για την οποία δεν έλαβε ποτέ εντολή και με την οποία ο λαός δεν συμφωνεί.  Εάν δεν με πιστεύετε κοιτάξτε έξω από τα παράθυρα της Βουλής !   


ΕΠΙΛΟΓΟΣ: 

αρθ. 120 παρ.  4 του Συντάγματος. 

 "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."  

Εγώ έκανα το καθήκον μου. Εσείς ; 

Χριστίνα Σαλεμή