Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!


Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΔΥΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ;

 Ακρόαση από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ζήτησε άμεσα ο Αρχηγός του ΓΕΝ Κοσμάς Χρηστίδης, στο άκουσμα της πρότασης Αναστασόπουλου να ... πουληθούν άμεσα τα δύο από τα τρία υποβρύχια Type 214 που βρίσκονται στη ναυπηγική κλίνη των ΕΝΑΕ!
Η κίνηση αυτή του Αρχηγού δείχνει ότι το ΠΝ είναι κάθετα αντίθετο στην εισήγηση του ειδικού συντονιστή για την επίλυση των προβλημάτων της χειμαζόμενης ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, Νίκου Αναστασόπουλου, και πως να μην είναι;
Ο Στόλος μένει με δύο σύγχρονα υποβρύχια, το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και ένα δεύτερο, μάλλον το ΠΙΠΙΝΟΣ (S121) Και τα άλλα, σε πέντε χρόνια από σήμερα θα είναι κατάλληλα για ... ναυτικοί στόχοι.
Ο Α/ΓΕΝ θεωρεί ότι πλέον πρέπει να ενημερωθεί απ'ευθείας ο πρωθυπουργός για το θέμα. Για το οποίο ζήτημα έχει ενδιαφερθεί και ισχυρότερος οικονομικός παράγων με παραδοσιακή σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό, ο οποίος καθαρά από πατριωτική αντίληψη εμφορούμενος και έχοντας άριστες σχέσεις με το Μαξίμου, δηλώνει και αυτός ότι "Είναι καθαρή τρέλα να πουληθούν τα υποβρύχια"...
Ηπρόταση της πώλησης για να εξοικονομηθεί 1 δισ. ευρώ και να επαναλειτουργήσουν τα ΕΝΑΕ με το πρόγραμμα αναβάθμισης των ΜΕΚΟ 200ΗΝ και την ναυπήγηση των δύο υποβρυχίων Type 214 της παραγγελίας Βενιζέλου του 2010, δεν αντέχει σε κριτική, φυσικά.
Ως "έτοιμος" πελάτης ακούστηκε το Ναυτικό της Αιγύπτου, αλλά τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε και το ενδεχόμενο να είναι η Ινδονησία (!) ο τελικός αγοραστής των δύο ελληνικών Type 214, σε περίπτωση που αντιδράσει το Ισραήλ, το οποίο δεν θα ήθελε φυσικά άμεση ενίσχυση του Ναυτικού μιας εξαιρετικά ασταθούς Αιγύπτου με δύο υποβρύχια τα οποία να μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στο ούτως ή άλλως χαμηλών δυνατοτήτων ισραηλινό Ναυτικό.
defencenet.gr

ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Θεσπέσια μουσική από την χορωδία "Ambitus" του Λεοντείου Λυκείου Ν. Σμύρνης απολαμβάνει το φιλοθεάμον κοινό, σε εκδήλωση που γίνεται για τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αυτιστικών Ατόμων. 
42 μέλη της χορωδίας υπό τις οδηγίες της μαέστρου Κατερίνας Βασιλικού,  και υπό τους ήχους του πιάνου που παίζει ο Μιχάλης Χανός και φλάουτου που παίζει ο Στέργιος Γιώτης, προσφέρουν μουσικό υπερθέαμα υψηλού επιπέδου. Όσοι θέλουν ακόμη και τώρα προλαβαίνουν να απολαύσουν μια μουσική εκδήλωση που δεν έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν συχνά στην περιοχή. Είναι ομολογουμένως μαγία αυτό που εξελίσσεται αυτή την ώρα στο Αμφιθέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στο δημοτικό Μέγαρο Χολαργού. 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 17.15


πηγή ανάρτησης: scorenews.gr
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή  αναμέτρηση   PAOK – Levadiakos  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:
Προσοχή: To blog δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων, δεν είναι ο παροχέας αυτών των μεταδόσεων και δεν ευθύνεται για την ποιότητα των μεταδόσεων. Οποιαδήποτε ευθύνη αντιστοιχεί στους παρόχους αυτών και στον τρόπο χρήσης της από τους χρήστες.

Όλοι οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας δέχονται ότι κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών, μόνο εφόσον καλύπτονται από την κείμενη νομοθεσία για ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. 

ΟΧΙ ...ΚΥΡΙΕ "ΙΛΛΙΣΣΕ"!


 Ένα καινούργιο ανώνυμο blog κυκλοφορεί εδώ και μέρες στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου. Πρόκειται για το ilissoshoragos.blogsspot.gr του οποίου φιλοξενήσαμε μια ενδιαφέρουσα παρέμβαση για την περίπτωση της κατάργησης του εμβλήματος του Περικλή από το σήμα του δήμου Παπάγου-Χολαργού. Όμως στην ταυτότητα του συγκεκριμένου blog υπάρχει το παρακάτω σύνθημα:

Ιλισσός

"Δημότης Χολαργού. Παρατηρητής και σχολιαστής των δρώμενων και εξελίξεων του δήμου μου. Δίχως φιλοδοξίες για ενεργή συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι απόψεις μου εκφράζονται κάτω απο ένα ψευδώνυμο για λόγους ασφάλειας. Η ανάγκη αυτή απορρέει απο την αδυναμία κάποιων να αντιμετωπίσουν την αλήθεια". 
Αυτό το τελυταίο δεν το καταλαβαίνουμε. Ότι δηλαδή κρύβεστε πίσω από ψευδώνυμο και ανωνυμία λόγω της...αδυναμίας κάποιων να αντιμετωπίσουν την αλήθεια; Και δεν αποτελεί δίκη σας αδυναμία το ότι δεν εμφανίζεστε επωνύμως;
Για πείτε μας κάτι: Η παρέμβασή σας για την απώλεια του εμβλήματος του Περικλή, σταματάει εκεί; Εάν θελήσετε να καταθέσετε ένσταση στην Επιτροπή Τοπωνυμιών ώστε να  απορριφθεί το νέο σήμα, ως τι θα την καταθέσετε; Ως..ανώνυμοι; Ως τι; Δεν θα βάλετε υπογραφή;
Απλά κύριοι, η παρέμβασή σας σταματά μέχρι ενός σημείου. Από 'κει και πέρα stop! δεν έχετε άλλες δυνατότητες να βοηθήσετε τους δημότες. 
Εμείς όμως από βδομάδα θα πάμε ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και επωνύμως, να προβούμε σε παρέμβαση σωτηρίας του ΠΕΡΙΚΛΗ!
Αυτά!!!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ



Σας προσκαλούμε στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 
του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου
την  Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10.00-18.00
               στο χώρο του σχολείου

            Με εκτίμηση
          Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΘΑΝΟΣ ΑΞΑΡΛΙΑΝ: ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ!

axarlian-nekros
ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Ο ΑΞΑΡΛΙΑΝ!
Με αφορμή τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ανασύραμε από τη μνήμη μας, ένα άλλο αθώο θύμα. Τον Θάνο Αξαρλιάν, που δυστυχώς σχεδόν οι πάντες έχουν ξεχάσει. Ιδού τι αναφερει για τη δολοφονία του και την τραγική δεύτερη "δολοφονία" του το site elkosmos.gr:
Πριν  από 20 και κάτι χρόνια, ο νεαρός Θάνος Αξαρλιάν βγήκε από το κατάστημα της μητέρας του για να πάει σε μια δουλειά αλλά  βρήκε τραγικό θάνατο από ρουκέτα της 17Ν, η οποία είχε εκτοξευθεί με στόχο το αυτοκίνητο του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παλαιοκρασά. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Θάνος Αξαρλιάν γράφτηκε στη συνείδηση του κόσμου ως «παράπλευρη απώλεια» της «επαναστατικής» δράσεως της ελληνικής τρομοκρατίας και μόνο το μετονομασμένο κομμάτι της οδού Λέκκα σε «Αθανασίου Αξαρλιάν», μαζί με μια αναμνηστική πλάκα τοποθετημένη στην συμβολή με την Περικλέους έμειναν να θυμίζουν τον αδικοχαμένο νέο (φωτό).
axarlian
Καμιά φωτιά δεν άναψε τότε στην Αθήνα, τίποτε δεν κάηκε και κανένας δεν κτυπήθηκε. Η οργή τότε δεν περίσσεψε ούτε και αργότερα. Ποτέ μέχρι σήμερα. Κανείς δεν εκδικήθηκε για τον Θάνο. Ούτε και η πολιτεία με τους θεσμούς της, που αφήνουν τους αριστερούς φονιάδες της 17Ν να μπαινοβγαίνουν από την φυλακή με άδειες και να απολαμβάνουν μοναδικών προνομίων κατά140710-axarlian-nekros τον εγκλεισμό τους.
Η σημερινή κατάσταση, με τις αμέτρητες τρομοκρατικές γκρούπες, σέκτες και συμμορίες που γεννούν τα νέα φυτώρια της εγχώριας τρομοκρατίας και η λίστα του θυμάτων που ολοένα και μεγαλώνει, μαρτυρούν ότι ο Θάνος Αξαρλιάν δεν ήταν μόνο θύμα της τρομοκρατίας αλλά και της κοινωνικής αμνησίας που επιμελώς καλλιεργείται από το κράτος και το επικοινωνιακό κατεστημένο της χώρας μας. Μιας χώρας 35 χρόνια βυθισμένης στο τέλμα της μεταπολιτευτικής αριστερής ηγεμονίας.

ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

boytia
Εχθές στις τέσσερις το απόγευμα στη Χαλκίδα ένας 45χρονος άντρας ανέβηκε στην ταράτσα
της τετραώροφης πολυκατοικίας όπου έμενε και βούτηξε στο κενό!
Πάγωσαν κυριολεκτικά οι διερχόμενοι όταν είδαν τον 45χρονο να κείτεται στο πεζοδρόμιο, με άσχημα τραύματα αλλά ακόμα ζωντανός...
Αμέσως στο σημείο ήρθε ασθενοφόρο όπου και τον παρέλαβε. Λίγο πριν τις οχτώ το απόγευμα όμως ο 45χρονος δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Μέχρι τώρα κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τι τον οδήγησε να κάνει το απονενοημένο διάβημα αφού σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν άφησε κανένα σημείωμα.
makeleio.gr

Η ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΟΡΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΕΡΕ!


Οι κραυγές αγωνίας για τον ελληνικό στρατό διαρκώς πυκώνουν. Ποιος τις ακούει όμως; Ο Σαμαράς, ο Πρωθυπουργός των αυτοκτονιών και της ραγδαίας επιδείνωσης της ανεργίας, νοιάζεται μόνο για το πώς θα ανακτήσει την αξιοπιστία του προς τους τοκογλύφους-δανειστές μας! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες έγινε στο Μεγάλο Πεύκο η ορκωμοσία των νέων καταδρομέων (ειδικές δυνάμεις), κατά την οποία όμως δεναπονεμήθηκαν τα πράσινα μπερέ των καταδρομέων! Η νέα σειρά καταδρομέων ορκίστηκε με τα τζόκεϋ, μια και δεν υπήρχαν λεφτά για τα μπερέ!!!

 Εάν πράγματι αληθεύει η πληροφορία, μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα! Σε λίγο, θα στέλνουν τους φαντάρους για εκπαίδευση, με τα σορτσάκι ή τις πυτζάμες ! 
Ο αρχηγός του ΓΕΝ με πρόσφατη επιστολή παρουσίασε την τραγωδία που διέρχεται ο στρατός, το πώς εξαθλιώνεται, αλλά ο Σαμαράς επιμένει να σφυρίζει προς τους δανειστές-εγκληματίες τοκογλύφλους: "Είμαστε αποφασισμένοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα για να είμαστε αξιόπιστοι απέναντί σας"! 
Θυμίζουμε ότι προ ημερών οι τοκογλύφοι ζήτησαν να εκκενωθούν τα νησιά με 150 κατοίκους και κάτω, όπως επίσης απαιτούν η στρατιωτική θητεία να είναι εθελοντική! 
Απέναντι σε αυτά τα πολιτικά καθάρματα ο Σαμαράς θέλει να είμαστε αξιόπιστοι!

ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ 30ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


isthmos
Με το πρώτο φως της ημέρας το προσωπικό της διώρυγας Κορίνθου βρήκε μέσα στο κανάλι να επιπλέει το πτώμα ενός νεαρού άνδρα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Ισθμίας το οποίο περισυνέλεξε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Κορίνθου για νεκροψία.
Πριν απο λίγο έγιναν γνωστά τα στοιχεία του νεαρού άνδρα. Είναι 30χρονος Κορίνθιος ο οποίος είχε εξαφανιστεί απο χθές το απόγευμα μαζί με το αυτοκίνητο του, το οποίο βρέθηκε παρκαρσμένο κοντά στο σημείο απο το οποίο πήδησε στο κανάλι. Στο νοσοκομείο κλήθηκαν οι συγγενεις που τον αναγνώρισαν.
Ηταν ένα εξαιρετικά ευαίσθητο παιδί, ευγενέστατο και με πολύ φιλότιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του moriasnews η ευαισθησία του δεν άντεξε την ερωτική απογοήτευση που δέχθηκε πριν απο λίγες ημέρες και οδηγήθηκε στο τρομακτικό βήμα.
Η οικογένεια του αλλά και ολόκληρη η συνοικία του στην Κόρινθο έχουν συγκλονιστεί απο τον άδικο χαμό του και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Ο έρωτας όμως αποδείχθηκε μοιραίος για αυτόν..!
moriasnews.gr

ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΖΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΟ CHILL OUT (ΧΟΛΑΡΓΟΣ)

 ΕΝΑΣ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ!

 
ΓΙώΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΖάΣ
"Θα τραγουδήσω για σένα... "
L I V E με ακριβά τραγούδια

Κυριακή μεσημέρι ώρα 2:30
Περικλέους 37, Χολαργός, τηλ. 210 6534654

"ΒΟΜΒΑ" ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ!!!


Ο ΞΥΔΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ;

Και οι 325 δήμοι της χώρας βρίσκονται ένα βήμα πριν την οικονομική κατάρρευση και τη χρεωκοπία. Δεν θα μπορούν να πληρώσουν μισθούς Χριστουγέννων!!!

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης είχε μιλήσει για 14 δήμους που θα προχωρούσαν σε στάση πληρωμών και είχε προβλέψει ότι τον Οκτώβριο είναι, πιθανόν, λόγω της συνεχιζόμενης υποχρηματοδότησης, να φτάσουν τους... 100 (εδώ). Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Δημήτρης Τσιαντής είχε κάνει λόγο, μιλώντας στην aftodioikisi.gr, για στάση πληρωμών από τους μισούς δήμους της χώρας. Έπειτα από έρευνα, η ιστοσελίδα παρουσίασε 95 δήμους που κινδύνευαν με «default» έως τα τέλη Οκτωβρίου. Ο κίνδυνος της χρεοκοπίας των δήμων αποφεύχθηκε με διάφορες εμβαλωματικές λύσεις όπως, για παράδειγμα, τα 35 εκατ. των δόσεων των ΠΟΕ.
Σήμερα, όμως το ενδεχόμενο αυτό επανέρχεται με τη μορφή «βόμβας» από τα πιο επίσημα χείλη και μάλιστα και για τους 325 δήμους της χώρας. Με (εξαιρετικά επείγουσα) επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών και κοινοποίηση στον υπουργό Εσωτερικών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ προειδοποιεί αν δε καταβληθούν τα... υποσχεθέντα 308 εκατ. ευρώ, οι δήμοι θα «περιέλθουν σε δεινή θέση, αδυνατώντας να πληρώσουν μισθούς και υποχρεώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων».
Αναλυτικότερα:
Με επιστολή που απέστειλε, σήμερα, και έχει την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα (την κοινοποιεί στον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη) του ζητεί να τηρήσει όλα όσα έχουν συμφωνήσει στις διάφορες συναντήσεις τους, τόσο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στις 19 Νοεμβρίου όσο και στην κοινή συνεδρίαση των Μόνιμων Επιτροπών Θεσμών και Οικονομικών της Βουλής.
«Δεσμευθήκατε», του λέει, «ότι εντός του έτους θα αποδοθούν στους Δήμους το υπόλοιπο της ΣΑΤΑ 2012 ύψους 199 εκ. € και το υπόλοιπο των παρακρατηθέντων 2012 ύψους 109 εκ. €, δέσμευση την οποία επανέλαβε και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στο Έκτακτο Συνέδριό μας της 3ης Δεκεμβρίου 2012».
Ωστόσο, «μέχρι σήμερα, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, δεν έχουν ακόμα καταβληθεί στους Δήμους η πρώτη δόση της ΣΑΤΑ ύψους 150 εκ. € και η τρίτη δόση των παρακρατηθέντων ύψους 35 εκ. €, παρά το ότι οι σχετικές αποφάσεις υπεγράφησαν στις 21 και 19 Νοεμβρίου 2012 αντίστοιχα».
«Είναι προφανές», καταλήγει, «ότι εάν οι υπηρεσίες σας συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα τηρηθεί η δέσμευσή σας, με αποτέλεσμα οι Δήμοι να περιέλθουν σε δεινή θέση, αδυνατώντας να πληρώσουν μισθούς και υποχρεώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων».
aftodioikisi.gr

ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣΥΝΘΕΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

xeiropedes 3
διαβάστε για ποιον πρόκειται
Η αστυνομία βρήκε 400 γρ. χασίς και μια ζυγαριά. Ο μουσικοσυνθέτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.
Το όνομά του είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστό, όταν κατηγόρησε...

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ


MANETTE
EINAI ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΡΑΣΤΗ
Νεαρός αλβανικής καταγωγής είχε κρυφτεί στο δάσος κι εντοπίστηκε το πρωί κατα τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή.
Ο νεαρός εντοπίστηκε κατα τη διάρκεια περιπολίας στο πλαίσιο των ερευνών στο Κρυονέρι, μετά τη χθεσινή ληστεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για έναν απο τους δράστες της συμπλοκής στην περιοχή ο οποίος είχε κρυφτεί στο δάσος κατα τη διάρκεια της νύχτας και επιχείρησε να βγει στο δρόμο, έγινε αντιληπτός όμως απο τους αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Το καλάσνικοφ του 26χρονου εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Στο μεταξύ οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν στην κατοχή τους στα στοιχεία και δεύτερου δεύτερου δράστη, αφού στο σάκο που εγκατέλειψαν μέσα στο αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλόπουλου ανάμεσα σε ένα πιστόλι και 3 χειροβομβίδες βρήκαν ένα διαβατήριο ενός 24 χρονου από την Αλβανία.
makeleio.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΣΕΡ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΪΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ! (VIDEO)





Ήταν εκείνη που έδωσε λεπτομέρειες για την υγεία της Κέϊτ Μίντλετον. Μητέρα δύο παιδιών, δεν μπόρεσε ν' αντέξει την πίεση, μετά τη δημοσιότητα που πήρε η άκομψη φάρσα. Η γυναίκα που εκτελούσε χρέη ρεσεψιονίστ στο ιδιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε η Δούκισα του Κέμπριτζ κι ήταν εκείνη που δέχτηκε πριν από δύο ημέρες το τηλεφώνημα από Αυστραλούς παραγωγούς, οι οποίοι παρίσταναν τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο αυτοκτόνησε!

Το πτώμα της Τζακίνθα Σαλντάνα βρέθηκε κοντά στο νοσοκομείο "King Edward VII", όπου εργαζόταν.
Το νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε επιβάλει κυρώσεις στη γυναίκα για την αφέλεια που επέδειξε, πιστεύοντας τους δύο φαρσέρ.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, λίγο μετά την είδηση του θανάτου της, αναφέρει: "Η Τζακίνθα εργαζόταν για το νοσοκομείο μας για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Ήταν μια εξαιρετική νοσοκόμα την οποία αγαπούσαν και σέβονταν όλοι οι συνάδελφοί της".
Εξάλλου, τα συλλυπτήριά τους εξέφρασαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Η Τζακίνθα, παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών, η οποία ήταν, σύμφωνα με το νοσοκομείο, εκείνη που σήκωσε το τηλέφωνο κι έδωσε τις απόρρητες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μιντλετον, φαίνεται πως δεν μπόρεσε ν' αντέξει την πίεση, μετά την ευρεία δημοσιότητα που πήρε η άκομψη φάρσα.
Η ακριβής αιτία του θανάτου της δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο όλες οι πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της.
Για την ιστορία, οι δύο φαρσέρ του ραδιοφωνικού σταθμού της Αυστραλίας είναι η Μελ Γκρέγκ και ο Μάικλ Κρίστιαν.

ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ!


samaras20
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur στην έκδοση του Σαββατοκύριακου ο Αντώνης Σαμαράς, επανέλαβε για μια ακόμη φορά την αποφαισιστικότητά του να εφαρμόσει τα μέτρα που του υπέδειξε η τρόικα ώστε η χώρα να ανακτήσει την αξιοπιστία της στους εταίρους!!!
Κόψτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα για τη δουλοπρέπεια και το δωσιλογισμό του ανδρός προς τους τοκογλύφους! Σε ποιους ρε να ανακτήσεις την αξιοπιστία σου; Στους άρπαγες της περιουσίας της χώρας, σε αυτούς που εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων; Και σε αυτούς δηλώνεις αποφασισμένος να συνεχίσεις το ξέσκισμα και την αιμορραγία του λαού;

Ακούστε τι άλλο είπε ο Πρωθυπουργός των αυτοκτονιών και της θανατηφόρας ανεργίας: "Η ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου"!!! Αυτός που συγκαλύπτει τα πολιτικά εγκλήματα του Παπανδρέου και που κλείδωσε στο συρτάρι οποιαδήποτε συζήτηση για τους λόγους που οδήγησαν τον τόπο στα Μνημόνια, λέει ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου"!!!!   Una razza una faccia με τον συμφοιτητή του. Από την ίδια φύτρα δωσιλογισμού και προδοσίας είναι φτιαγγμένοι και οι δύο.

Προαναγγέλοντας την επίσκεψη του στη Βαυαρία και τη συνάντηση του με τον εκεί πρωθυπουργό αύριο Κυριακή, ο Αντώνης Σαμαράς κάνει λόγω για μία «νέα αρχή» στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. «Έρχομαι σαν φίλος. Είμαστε συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Δεν πρέπει να κρύψει τίποτα ο ένας από τον άλλο αλλά πολλά κερδίζονται εάν μιλάμε περισσότερα μεταξύ μας» είπε ο πρωθυπουργός. 
Ρε ουστ, άθλιε πολιτικέ! Που θα πεις εμείς ότι με τους Γερμανούς μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά! Με τα γιαούρτια θα σε πάρουν οι Έλληνες που τολμάς να ταυτίζεις τα ιδανικά των κατακτητών και με των  κατακτημένων. Εμείς, θέλουμε να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας την οποία ποδοπάτησαν οι Γερμαναράδες μ'εσένα συνεργάτη τους. Εμείς θέλουμε την ελευθερία μας και όχι να είμαστε είλωτες στους Ούνους, όπως μας υποχρέωσαν να είμαστε οι υπογραφές σου!
ΟΥΣΤ!
Μ. Β.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΚΑΒΑΛΑ: ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

AMBULANZA-RAAGAZZINI
Τραγικό τέλος για τρία ανήλικα παιδιά στη Μεσορόπη Καβάλας, μετά από φωτιά που ξέσπασε...στο σπίτι όπου έμεναν με τους γονείς και τη γιαγιά τους.
Τα παιδιά, 5,7 και 15 ετών εντοπίστηκαν νεκρά εντός σπιτιού, μετά από μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 05.00 τα ξημερώματα. Στην περιοχή έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής με 4 οχήματα και 11 άνδρες, ενώ η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.
Thestival.gr

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ BLOG ILISSOSHOLARGOS ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ κ. ΣΤΑΪΚΟ!



O κ. Στάικος μέσα από ένα κείμενο γεμάτο ανακρίβειες, λανθασμένα συμπεράσματα και βαριές κατηγορίες για κάποιον  επίδοξο δήμαρχο που φαντάζεται,  προσπάθησε να δικαιολογηθεί για το ταξίδι φιάσκο στο Παρίσι και για την ταλαιπωρία που προκάλεσε στους  100 συμμετέχοντες μέλη του ΚΑΠΗ.
Μέσα σε όλα θυμήθηκε να ζητήσει  δημόσια την συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους για τις τέσσερις αναβολές και την οριστική ακύρωση του ταξιδιού.

Αρχικά δηλώνει μέσω της εφημερίδας «Διπλωματικός Παρατηρητής»  ότι έκανε το καθήκον του, πλήρωσε και παρέδωσε  εισιτήρια και  βάουτσερς στην κα Μπουφούνου και τον κ. Ίσκο,  πλήρωσε ότι έξοδα αναλογούσαν για τα εισιτήρια και εκεί ακριβώς τελείωσε και  το χρέος του.
Από την άλλη ο κ. Ισκος υποστηρίζει  στην ίδια εφημερίδα ότι δεν του παραδόθηκαν ποτέ εισιτήρια, παρά μόνο μία κατάσταση με το ονόματα των συμμετεχόντων.
Εν τω μεταξύ ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου είπε κατηγορηματικά στον «Διπλωματικό Παρατηρητή» ότι ο κ. Στάικος δεν πλήρωσε ποτέ τα εισιτήρια, παρά μόνο κάτι λιγότερο από το 20% της συνολικής αξίας του ταξιδιού, που ήταν της τάξεως των 54.000 ευρώ, οπότε δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί το ταξίδι με αυτές τις συνθήκες.
Τελικά ο κ. Στάικος υποστηρίζει δημόσια ότι έδωσε προκαταβολή 15.800 ευρώ και αγόρασε τα εισιτήρια. Το υπόλοιπο ποσό οφειλής ( 30.000 ευρώ) δεν είχε την δυνατότητα να το καλύψει, γιατί τελευταία στιγμή έπρεπε να σώσει την περιουσία κάποιου συνδημότη!  Τα νούμερα όμως δεν βγαίνουν.
Σύμφωνα με τα παραπάνω μπορούμε να κρίνουμε όλοι, ποιος είναι ο αναξιόπιστος της ιστορίας.
Επίσης ο κ. Στάικος δεν μας λέει  τι έγινε με τα χρήματα, που έδωσαν τα μέλη του ΚΑΠΗ στο πρώτο πρακτορείο, για υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονταν στο ταξιδιωτικό πακέτο. Δηλαδή σαν να μην έφτανε η κοροϊδία του προς αυτούς τους ανθρώπους, τους έβαλε και σε έξοδα.

Πάμε   στις ιστορίες συνωμοσίας που δημιούργησε ο κ. Στάικος. Αναφέρονται σε έναν «υποψήφιο δήμαρχο ευνούχο, άβουλο» και τέτοιες γελοιότητες και σε θεωρίες του  περί ανδρισμού, θάρρους έκφρασης απόψεων κ.λ.π.. Αφού ο ίδιος μιλάει για ανδρισμό, γιατί δεν μας λέει ευθέως, ποιος είναι αυτός ο επίδοξος δήμαρχος που φοράει ... τακούνια...;
Προφανώς,ο κ. Στάικος  είχε αρχικά όλη την καλή διάθεση προσφοράς. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε προγραμματίσει και δεν θα τον κατηγορούσε κανείς για αυτό, αν χειριζόταν το ζήτημα με περισσότερη υπευθυνότητα, ευαισθησία, και αμεσότητα. Δηλαδή μετά την πρώτη αναβολή του ταξιδιού θα έπρεπε να οργανώσει την πραγματοποίησή του, μόνο όταν θα ήταν βέβαιος ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί οικονομικά. Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά από τέσσερις αναβολές μέχρι και την οριστική ακύρωση του ταξιδιού, αφού ταλαιπώρησε, απογοήτευσε τόσα άτομα και τελικά εισέπραξε την οργή τους, έχει εκτεθεί  στην τοπική κοινωνία. Αυτό δεν αλλάζει, όσες περίεργες δικαιολογίες και να προβάλλει. Με αυτές  υποτιμά την νοημοσύνη όλων μας και επειδή θίγεται από χαρακτηρισμούς, που όπως και να το κάνουμε, τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση του αρμόζουν γάντι, κατηγορεί και κρίνει άστοχα ανθρώπους που δεν είναι τίποτα άλλο από γεννήματα της φαντασίας του

Η ΝASA ΠΡΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!



Τις οικογένειες όλου του κόσμου επιχειρεί να προειδοποιήσει αλλά και να ενημερώσει η NASA, ενόψει της 21ης Δεκεμβρίου όταν σύμφωνα με το υποτιθέμενο ημερολόγιο των Μάγια, θα τελειώσει ο κόσμος.
Δείξτε ψυχραιμία... άνθρωποι όλου του κόσμου! Το 2013 θα μας βρει... ζωντανούς! Πέρα από την πλάκα όμως, ένα πολύ σοβαρό ζήτημα έχει πάρει ταιράστιες διαστάσεις σε όλον τον πλανήτη. Δείτε τί ακριβώς έχει συμβεί...
Σύμφωνα με τη ΝΑSA, παιδιά και έφηβοι είναι τρομοκρατημένα με την προοπτική του τέλους που πλησιάζει και έχουν βυθιστεί στην κατάθλιψη. Πολλοί είναι οι νεαροί που σκέφτονται μέχρι και να αυτοκτονήσουν.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, η NASA επιχειρεί να εφιστήσει την προσοχή των γονέων προς τα παιδιά τους για να αποφύγουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις.
Πολλοί μάλιστα συμμετέχουν σε πάρτι «αντίστροφης μέτρησης» και για αυτόν τον λόγο η NASA προειδοποιεί πως οι φήμες αυτές αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή.
Συγκεκριμένα, στέλεχος της NASA αποκαλύπτει πως καθημερινά δέχεται δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στα οποία ανήσυχοι πολίτες των ρωτούν τι γνωρίζει ο οργανισμός για το επερχόμενο «τέλος».
Η πλειοψηφία αυτών, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι νεαροί.
«Για άλλους αποτελεί μυστήριο, για άλλους πλάκα. Για μερικούς όμως είναι κίνδυνος για την ζωή τους», τονίζει.
Η NASA, μάλιστα, άνοιξε μία νέα ιστοσελίδα πληροφοριών στην οποία τονίζεται προς τους πολίτες πως δεν πρέπει να ανησυχούν, καθώς ο κόσμος δεν πρόκειται να τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου.
fimes.gr

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ: «ΑΨΗΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΗΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»!!!


stournaras123

Αποκαλύπτουμε τι θα λέει ο Στουρνάρας στην επιστολή του προς τον Διοικητή της ΔΕΗ
γράφει ο Μάκης Βραχιολίδης
Από τις ειδήσεις πληροφορηθήκαμε ότι ο Ι. Στουρνάρας θα στείλει επιστολή στη διοίκηση της ΔΕΗ με την οποία θα ζητεί τη συνέχιση της είσπραξης του χαρατσιού.
Με λίγα λόγια ο κ, Στουρνάρας δίνει πρώτος το παράδειγμα πώς να αψηφάτε τις δικαστικές αποφάσεις και μάλιστα τις προσωρινώς εκτελεστές.
Εγώ, φαντάζομαι τί θα λέει η επιστολή προς τη διοίκηση - τον Διοικητή της ΔΕΗ κ. Αρθούρο Ζερβό:
"Αγαπητέ Αρθούρε
Από υγείαν είμαι καλά, προς το παρόν, το αυτό δε ποθώ και δι' υμάς
Όπως γνωρίζεις, αμφότεροι και οι δύο είμαστε διορισμένοι στις θέσεις μας από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση μας διόρισε για να χαρατσώσουμε τον κόσμο, και γι' αυτόν το λόγο πληρωνόμαστε. Άλλωστε, αν δεν χαρατσώσουμε τον κόσμο, από πού θα πληρωθούμε εμείς οι δύο; Εε;
Συνεπώς θα πρέπει να συνεχίσεις να εισπράττεις το χαράτσι, αψηφώντας τη δικαστική απόφαση, αλλά και τα αρθ. 244 & 245 του Π.Κ. περί καταπίεσης που προβλέπουν την ποινή φυλάκισης και για μένα που διατάσσω την είσπραξη και για σένα ο οποίος, ως "διορισμένος γραφεύς ή βοηθός" (κατά το γράμμα του αρθ. 245) εκτελείς την είσπραξη.
Σε ό,τι αφορά την πιθανή έως βέβαιη καταδίκη μας, οι ποινές θα είναι εξαγοράσιμες και θα τις πληρώσουμε από τους μισθούς που λάβαμε (και θα λάβουμε) μέσω του χαρατσιού. Και θα μας περισσέψουν και λεφτά για να ζούμε αξιοπρεπώς, βρε αδερφέ.
Γι' αυτούς όλους του λόγους, αγαπητέ Αρθούρε, πρέπει να εισπράττουμε τα χαράτσια».

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)



fbi
Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν δολοφονήθηκε με αρσενικό!!!
Οπως διαβάζουμε στην "Νέα Αρχή" ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, Μέμφις, και το Ντάλας, δηλητηριάστηκε με αρσενικό, λέει ο Δρ Εντ Lucidi που είδε το σώμα του TED πριν πεθάνει.
Επίσημα ο κ. Gunderson, υπέστη καρκίνο της ουροδόχου κύστης και πέθανε ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του. Φέρεται ο κ. Gunderson είχε ένα πολύ μεγάλο φάκελο του FBI για την ύπαρξη καταγγελιών κατά του οργανισμού.
makeleio.gr

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ Ή ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!
home
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ένα ζευγάρι από την Κολομβία έχει καταφέρει όχι μόνο να ζει αλλά και να μετατρέψει στο δικό τους σπίτι, έναν υπόνομο‼!
home3
Ο Μιγκέλ Ρεστρέπο και η σύζυγός του ζουν σε ένα χώρο μόλις 6,5 τετραγωνικών σε έναν υπόνομο της πόλης Μεντελίν. Για χρόνια αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα αλλά και πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες. Αδυνατώντας να μαζέψουν οικονομίες για να ζήσουν σε ένα κανονικό σπίτι, έχουν μετατρέψει τον υπόνομο σε δική τους στέγη.
home2
Ένα κρεβάτι, μια καρέκλα, ένας ανεμιστήρας, μια μικρή κουζίνα και μια τηλεόραση, είναι τα λίγα πράγματα πράγματα που απαρτίζουν το σπιτικό τους.
home4
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η πόλη Μεντελίν έχει κριθεί ως η πιο επικίνδυνη πόλη στον κόσμο, ενώ όπως αναφέρουν οι New York Times καταβάλλονται προσπάθειες να βελτιωθεί η εικόνα της και να κατασκευαστούν κτίρια και πλατείες.
Η Ελλάδα του αύριο! Δανία του Νότου δεν υποσχέθηκε να μας κάνει ο Παπανδρέου; Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάστε. Κολομβία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, τσαντίρια, υπόνομοι, μαζί με τα ποντίκια και πολύ μας πέφτει!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΠΕΔΡΑΣΕ Ο ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ!

lazanas
ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ;
Ερήμην σε 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο ανήλικος Αφγανός που κατηγορείται πως δολοφόνησε εν ψυχρώ τον άτυχο Θανάση Λαζανά στις Ιτιές! Απουσίαζε από τη δίκη γιατί έχει καταφέρει να αποδράσει! Το περιστατικό είχε συμβεί στις 19 Μαΐου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, μέχρι και επεισόδια είχαν σημειωθεί τότε, ενώ οι κάτοικοι απέκλεισαν σε καθημερινή βάση την εθνική οδό, ζητώντας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστσες. Η δίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο τριμελές ανηλίκων της Πάτρας, ερήμην του αλλοδαπού.
Την πληροφορία για την απίστευτη εξέλιξη της απόδρασης του κατηγορουμένου επιβεβαίωσε στο dete.gr ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου παλικαριού, Ντίνος Αργυρόπουλος...! Ο 17χρονος αλλοδαπός είχε μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνας όπου παρέμενε έγκλειστος από τον Μάιο. Τον Νοέμβριο συμπληρώθηκε το εξάμηνο και μεταφέρθηκε σε κέντρο κράτησης στο Βόλο. Εκεί κατάφερε να αποδράσει πηδώντας από έναν μαντρότοιχο και μέσα σε λίγη ώρα χάθηκαν τα ίχνη του... Έτσι σήμερα η οικογένεια του άτυχου 29χρονου Θανάση Λαζανά πήγε στο δικαστήριο για να γίνει η δίκη αλλά είδαν ότι στο εδώλιο δεν υπήρχε ο κατηγορούμενος... Θυμίζουμε ότι το φονικό έγινε τα ξημερώματα Σαββάτου της 19ης Μαϊου στα Κρύα Ιτεών. Ο 29χρονος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του και έγινε παρεξήγηση με τρεις Αφγανούς. Οι οποίοι από κοινού τον χτύπησαν με μια λάμα καταφέρνοντας έξι τραύματα που επέφεραν τον θάνατο. Ο 29χρονος πρόλαβε να αναφέρει την ταυτότητα των δραστών λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο 17χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία του άτυχου Πατρινού.
dete.gr

ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ

skia-andras
«Θέλω να με θυμάσαι όπως ήμουνα. Σ' αγαπώ. Ήμουνα πάντα καθαρός και ντόμπρος». Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του 36χρονου άνδρα που αυτοκτόνησε στην Κρήτη προς τον αγαπημένο του αδερφό.
Το γραπτό μήνυμα που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του 36χρονου, που εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, έριξε φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.
Όλες οι ενδείξεις και τα στοιχεία δείχνουν πως ο θανάσιμος τραυματισμός με μαχαίρι του 36χρονου αποτελεί πράξη απογοήτευσης καθώς στο μήνυμα στο κινητό του μοιάζει να προαναγγέλλει το απονενοημένο διάβημα.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρός, σε μία λίμνη αίματος από συγγενείς του, οι οποίοι ανησύχησαν όταν δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και φώναξαν κλειδαρά, για να μπουν στο διαμέρισμά του. (Πηγή: prismanews.gr)

ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΒΟΡΙΔΗ: "ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ"

voridis-skeftikos
Ο πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε με αφορμή την επέτειο για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, παίρνει νέες διαστάσεις. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, με ανακοίνωσή του επιτίθεται στον Μάκη Βορίδη αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι στην πρώτη γραμμή της ΝΔ είναι οι ακροδεξιοί.
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη ΝΔ ότι δημαγωγεί και αναφέρει για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη, πως είχε διοριστεί από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το Νίκο Μιχαλολιάκο. Επίσης, λέει ότι τον Μάϊο του 1985 ο κ. Βορίδης, κρατώντας τσεκούρι, απειλούσε πολίτες και έσπαγε βιτρίνες.
ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Να σταματήσει να δημαγωγεί η Νέα Δημοκρατία γιατί το 1984, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της Μάκης Βορίδης διορίστηκε από τον έγκλειστο δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού Γενικός Γραμματέας της Χουντικής Νεολαίας ΕΠΕΝ, αντικαθιστώντας το σημερινό Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1990!
Τον Μάιο του 1985, ο σημερινός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης κρατώντας τσεκούρι μαζί με άλλους τραμπούκους απειλούσε δημοκρατικούς πολίτες και έσπαγε βιτρίνες.
Να που βρίσκεται η ακροδεξιά! Στην πρώτη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.
Συγχαρητήρια κ. Σαμαρά και εις ανώτερα.
Αυτά προς το παρόν».