Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΕΤΣΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!.


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ 
ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ
      

Με ερώτηση-καταπέλτη προς τους Υπουργούς Πολιτισμού Π. Γερουλάνο, Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδη και Περιβάλλοντος Τ. Μπιρμπίλη, ο βουλευτής και Δ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, θέτει για ακόμη μια φορά την Πολιτεία προ των ευθυνών της στο θέμα του Υμηττού.
Ο δυναμικός βουλευτής της Β’ Αθηνών, επικαλούμενος πρόσφατα  δημοσιεύματα του «Παρατηρητή»,  στην ερώτηση που κατέθεσε στις 31/3/11 (αρ.πρωτοκ. 14132),   καυτηριάζει τα «ήξεις αφήξεις» της Κυβέρνησης. Αντί η αυτή να μεριμνήσει για την προστασία του ορεινού όγκου του Υμηττού και δη της περιοχής Κορακοβουνίου, που εκτός των άλλων έχει κηρυχθεί και αρχαιολογικός χώρος, μεταθέτει το ζήτημα σε άλλη …υπηρεσία!!!  Τουτέστιν …άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε! Με την μόνη διαφορά ότι η αγάπη της Πολιτείας απευθύνεται προς τους... οικοπεδοφάγους.
Γι’ αυτό ο Βύρων Πολύδωρας, σε κάποιο σημείο της επιστολής-ερώτησής του αφού καταγγέλλει την αδράνεια της Κυβέρνησης, μιλώντας για "ολιγορούντες δημόσιους λειτουργούς", τονίζει ότι εξαιτίας τους «χάνεται δημόσια περιουσία, ως απροστάτευτη και ανυποστήρικτη»!

Ουσιαστικά αυτή την στιγμή ο Βύρων Πολύδωρας εμφανίζεται ως μοναχικός αγωνιστής της σωτηρίας του Υμηττού!
Πώς λοιπόν οι πολίτες να μην θεωρούν αναξιόπιστους τους πολιτικούς, όταν ανάμεσα στους 300 της Βουλής, όταν οι περισσότεροι είναι κηφήνες και μόνον κάποιοι σαν τον Πολύδωρα προβάλλουν ως προεξέχοντα στάχυα, για να αγωνισθούν για τα δίκαια των πολιτών και της γης μας;

Παρακάτω καταγράφουμε τα κυριότερα σημεία της ερώτησης Πολύδωρα:
«Σε σχετική ερώτησή μου υπ’ αριθμ. 10472/4-2-2011 προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, έτυχα της εξής “απαντήσεως”: «το θέμα που θίγεται στην ερώτηση άπτεται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, από την οποία έχουμε ζητήσει ενημέρωση». Όμως απάντηση ουσίας δεν έλαβα. Και το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Αφορά στην τύχη δημόσιας γης που μπορεί να εξελιχθεί σε εν δυνάμει λεία “αρπακτικών”. Και οι ευθύνες των ολιγορούντων δημοσίων λειτουργών είναι τεράστιες.
Πληροφορούμαι από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ότι  “οι οικοπεδοφάγοι επελαύνουν”. Με ψευδομάρτυρες και πλαστά “συμβόλαια” του 1850 ή και με τουρκικά “σενέτια” και παραχωρητήρια σουλτανικά ανοίγουν και διεξάγουν δίκες εικονικές μεταξύ ιδιωτών δήθεν αντιδίκων και άλλοτε κατά του Δημοσίου ή του ΑΟΟΑ (περίπτωση εγγύς της Μονής του “Aγίου Ιωάννου του Κυνηγού” στην Αγία Παρασκευή), οι “διεκδικητές” συναντούν ισχνή και αναιμική αντίσταση από πλευράς δημοσίου και έτσι κερδίζουν την δίκη και αποκτούν τίτλους ιδιοκτησίας. Έτσι δυστυχώς χάνεται δημόσια περιουσία, ως απροστάτευτη και ανυποστήρικτη. Ο κίνδυνος να καταπατηθεί και να οικοπεδοποιηθεί, με νομικίστικα και δήθεν δικαστικά τεχνάσματα ο λόφος Κορακοβούνι, οι πηγές του Ιλισσού και η ένταση όπου η εκκλησούλα της Αγίας Ελεούσας και η μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, η χαρακτηρισθείσα ως δασική και αρχαιολογική περιοχή, είναι ορατός.
Ως βουλευτής της περιοχής και ως μόνιμος κάτοικος Παπάγου-Χολαργού κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Να μην αφήσουμε την ασάφεια και σύγχυση των συναρμοδιοτήτων μεταξύ των ερωτωμένων Υπουργείων και την συνακόλουθη έλλειψη συντονισμού να οδηγήσει τα πράγματα στην μοίρα τους, στην απώλεια της περιουσίας του δημοσίου και στην καταστροφή του φυσικού (δασικού) και ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.
Κατόπιν των ανωτέρω ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:
Τι μέτρα προτίθενται να λάβουν και πώς θα συντονίσουν τις ενέργειές τους ώστε:
  •  Να σωθεί το Κορακοβούνι Υμηττού, στο δήμο Παπάγου-Χολαργού από τους οικοπεδοφάγους;
  • Να σωθεί το δάσος στην ευρύτερη και προστατευόμενη περιοχή;
  • Να αναδειχθούν οι πηγές του Ιλισσού και οι ευρισμόμενες εκεί αρχαιότητες;»

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΕΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!



ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ: "ΟΧΙ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΡΥΔΗ"

Προχθές βράδυ 30 Μαρτίου,   το ζεύγος Ποιμενίδη, ιδιοκτήτες του γηροκομείου «Φιλίππειον»   δέχτηκε επίθεση από τέσσερις κακοποιούς  Αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι κρατούσαν όπλα στο χέρια και αφού  χτύπησαν τον Φίλιππο Ποιμενίδη, τον οδήγησαν με τη βία στο σπίτι του ,  όπου εκεί βρίσκονταν η σύζυγός του και τα δύο εγγόνια τους. 
Τον έσπασαν κυριολεκτικά στο ξύλο, τον έδεσαν  σε καρέκλα και τον φίμωσαν, και του κατάφερναν αλλεπάλληλες μαχαιριές στα πόδια προκειμένου να τους αποκαλύψει όλα τα χρήματα που είχε στο σπίτι.  Οι Αλβανοί κακοποιοί αφού έκλεψαν πάνω από 10.000 ευρώ και όλα τα κοσμήματα που είχε η οικογένεια, συνέχισαν  να παραμένουν για τέσσερις περίπου ώρες μέσα στο σπίτι, καταφέρνοντας μαχαιριές στα πόδια και γροθιές στο πρόσωπο του Φίλιππου Ποιμενίδη, προκειμένου να τους ...δώσει και άλλα λεφτά!!! Μάλιστα  απείλησαν  να απαγάγουν τα δυο τους εγγόνια, τα οποία ήδη τα είχαν κοιμίσει με σπρέϋ!!!
Τελικά οι κακοποιοί εγκατέλειψαν την οικία του ζεύγους, αφού έκλεψαν και το αυτοκίνητό τους!
μια ΒΜW 525.
Σε ερώτησή μας εάν το ζεύγος Ποιμενίδη συσχετίζει το γεγονός με τα όσα ακούγονται για την διαθήκη Καρύδη, μας απάντησε η κ. Ποιμενίδη:
"Όχι, δεν κολλάει καθόλου αυτός ο συσχετισμός. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αυτοί οι κακοποιοί μάς ήθελαν ξύπνιους και γι΄αυτό βασάνισαν τον άνδρα μου. Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί μας ήθελαν ξύπνιους, αφού με τα σπρέϋ που κρατούσαν θα μπορούσαν να μας είχαν αποκοιμίσει".





ΤΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΜΑΣ!

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Όνειρο ...θερινής αλλά και χειμερινής νυχτός είναι να αναγνωρίσει ο ΓΑΠ την ελληνική ΑΟΖ! Εδώ ο Παπανδρέου δεν τολμά να ψελλίσει την λέξη, είναι δυνατόν να βρει το σθένος να προχωρήσει σε αναγνώριση της ελληνικής ΑΟΖ; Ο ΓΑΠ το μόνο που ξέρει είναι να χορεύει ζεϊμπέκικο και να υποκλίνεται στους Τούρκους είναι δυνατόν να εμφανιστεί ως Πρωθυπουργός που να κάνει τον Έλληνα να νιώσει εθνικά υπερήφανος;
Τρίχες! Εμείς πάντως αυτό το πρωταπριλιάτικο ψεματάκι βρήκαμε και σας σεβρίραμε!
Το αν πείσαμε κάποιους ή όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία!
Βέβαιον όμως είναι ότι τουλάχιστον διαδικτυακά πρωτοτυπήσαμε. Ουδείς εμφανίστηκε με παρόμοιο ψέμα.
Άντε και του χρόνου...ελπίζοντας ότι η Ελλάδα θα υπάρχει του χρόνου. Διότι με τον ΓΑΠ στο τιμόνι η χώρα βυθίζεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ


ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 


H κυβέρνηση αιφνιδιάζοντας τους πάντες,  σήμερα τα ξημερώματα (1/4/2011) προχώρησε  στην αναγνώριση  των ορίων της  ελληνικής ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη),  ευθυγραμμιζόμενη απόλυτα με τα όρια της ΑΟΖ που έθεσε πριν από ενάμισι μήνα το Ισραήλ.
Έγκυροι πολιτικοί κύκλοι που πρόσκεινται στο πρωθυπουργικό περιβάλλον  αποκαλύπτουν ότι η κίνηση αυτή του Έλληνα Πρωθυπουργού είχε επιλεγεί ήδη εδώ και καιρό, απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να την ανακοινώσει.  Και αυτό διότι σήμερα τα κέρδη, τόσο για τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου όσο και για την χώρα είναι πολλαπλά.

Οι χάρτες που ήδη έχει δώσει στην δημοσιότητα το Ισραήλ και  περιγράφουν την πορεία που θα έχει ο αγωγός φυσικού αερίου από το κοίτασμα "Λεβιάθαν", αποτελούν και τον οδηγό πλεύσης της αιφνίδιας αλλαγής πλεύσης της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής. Εν’ όψει των δυσμενών οικονομικών δεδομένων για την χώρα μας,  με την ανάγκη εξεύρεσης 50 δις ευρώ μέσα στα επόμενα τρία χρόνια για την πληρωμή λογαριασμών στην τρόϊκα, η κυβέρνηση αποφάσισε να επιδείξει πυγμή και να αναμετρηθεί με τον εαυτό της. Καθόρισε λοιπόν την ΑΟΖ και σε συνεργασία με το Ισραήλ προχωρά στην εκμετάλλευση του τεράστιου κοιτάσματος «Λεβιάθαν» το οποίο αναμένεται να αποφέρει πολλά κέρδη για την χώρα μας.
Τα κέρδη λοιπόν που αποκομίζει η χώρα και  ο Παπανδρέου συνοψίζονται στα εξής σημεία:
1.Αναπτερώνει την χαμένη ελληνική υπερηφάνεια,
2. Προσδίδει κύρος στην εξωτερική του πολιτική,
3. Εκμεταλλεύεται στο έπακρο την διεθνή συγκυρία, φέρνοντας σε θέση άμυνας την Τουρκία
4. Αποσβολώνει τους διεθνείς κερδοσκόπους και τους… οίκους αξιολόγησης που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδος.
4. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκηρύξει εκλογές έχοντας το μεγάλο αβαντάζ να τις κερδίσει.   

Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν, θα είμαστε σε θέση να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες  για την συγκλονιστική αυτή είδηση, μέσα στις επόμενες ώρες.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δωρητές οργάνων με το ζόρι

δημοσιεύθηκε στην http://www.enet.gr/                                 

      31 Μαρ 11 - 17:40


Ο εκφασισμός της δημόσιας ζωής δεν έχει τέλος. Δεν τους φτάνει που μας κατέστησαν φτηνό εργατικό δυναμικό, τώρα θέλουν και το πτώμα μας! Βλέπουν την κοινωνία σαν τεράστια μάντρα ανταλλακτικών και τα σώματά μας τρακαρισμένα αυτοκίνητα.
 Η κυβέρνηση αυτή έχει φτάσει στο σημείο να καταργήσει και αυτό το habeas corpus ("το σώμα μου είναι δικό μου", σε ελεύθερη μετάφραση), κατάκτηση του 13ου αιώνα! Εκτός από την παραβίαση του σώματος του νεκρού, υποχρεώνει και τους συγγενείς, μέσα στη θλίψη τους, να υποστούν και τον εξευτελισμό του (αθέλητου) κατατεμαχισμού και διάθεσης της σορού του. 
Το άλλοθι της "δήλωσης αντίθεσης" είναι, ως συνήθως, υποκριτικό. Λίγοι θα επιλέξουν να εμπλακούν, ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι θα είναι όλοι ενημερωμένοι, σε μια τέτοια γραφειοκρατική διαδικασία, και μάλιστα σε συνθήκες αγωνιώδους μάχης για βιοπορισμό. Οι πολλοί θα αφήσουν τα πράγματα ως έχουν, ακόμα κι αν δεν επιθυμούν να γίνουν δότες. Εξ άλλου, πιστεύετε ότι τα νοσοκομεία κι οι μεγαλογιατροί θα εξετάσουν αν το θύμα που τους ήρθε από δυστύχημα είχε κάνει εν ζωή δήλωση αντίθεσης; Με τέτοια "ζουμερά" όργανα στη διάθεσή τους, και τον λήπτη να περιμένει στην εντατική;
Και ο νομικός κόσμος τι έχει να πει; Συνήθως είναι λαλίστατος όταν θίγονται τα συμφέροντά του. Η Αριστερά; Έχει λόγο, ή δεν το θέμα δεν έχει προβλεφθεί στη μαρξιστική θεωρία;
Για την ώρα συμπολίτες προσέχετε. Βλέπω να ξαμολιούνται οι μπράβοι των νοσοκομείων και των μεγαλογιατρών προς "παραγωγή δοτών"...
Τα μόνα όργανα που θα μείνουν στα αζήτητα θα είναι οι εγκέφαλοι των μελών της κυβέρνησης...


Εμείς εδώ στον "Παρατηρητή" στο παραπάνω αξιόλογο άρθρο να καταθέσουμε τις δικές μας ερωτήσεις: 
1. Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, τι θα κάνει; Θα επιλέξει για μια ακόμη φορά την σιωπή για ένα μάλιστα θέμα το οποίο αφορά 100% την Εκκλησία και τους πιστούς;
2. Ποιος μας λέει ότι αυτό το φασιστικό μέτρο δεν αποτελεί κρυφό πόθο της κυβέρνησης για ...εμπόριο οργάνων σώματος, έστω και αν επιβάλονται βαριές ποινές σε όσους επιχειρούν τέτοιες πράξεις; Ποιος μας διαβεβαιώνει ότι μπροστά στην βεβαία δωρά οργάνων, δεν θα επισπεύδεται η θανή του αρρώστου;

ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ Μyxolargos.gr



AddThis Social Bookmark Button
myxolargos_new2
Το MyXolargos.gr αλλάζει!!! Mε ανανεωμένο προφίλ, πιό χρηστικό, πιό γρήγορο, πιό λειτουργικό και πιο όμορφο. Το ΜyXolargos.gr από τώρα θα είναι ένα ταχύτατο και εξαιρετικά λειτουργικό εργαλείο, με πολλές νέες εφαρμογές και μεγαλύτερη δυνατότητα  συμμετοχής των επισκεπτών του! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ!


ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ 2004, 
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ!!!


Κατόπιν εντολής του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή (φωτό), το πόρισμα με τα Ολυμπιακά ακίνητα δεν δίνεται στους δημοσιογράφους γιατί όπως δήλωσε είναι… «απόρρητο»!!!
Τα δισεκατομμύρια δηλαδή του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη ο οποίος χρυσοπλήρωσε τα ολυμπιακά έργα με υπερκοστολογήσεις και μίζες  πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ,  είναι …απόρρητα (σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή), παραμένοντας κλειδωμένα στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, για περισσότερο από ένα μήνα!
Ο δε κ. Ρακιντζής με τον οποίο επικοινωνούσαμε σχεδόν καθημερινά, κωλλυσιεργώντας, έφτανε στο σημείο να ψεύδεται, στέλνοντάς μας ακόμη και στο γραφείο του  Αριστείδη Μπουρδάρα, . Ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ο οποίος όμως δεν είχε αρμοδιότητα επί του θέματος!
Τελικά ο κ. Ρακιντζής μας είπε ότι το πόρισμα των Ολυμπιακών ακινήτων είναι απόρρητο και μόνον ο κ. Παπακωνσταντίνου μπορούσε να αποφασίσει αν θα δοθεί στην δημοσιότητα!!!
Με άλλα λόγια ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, λειτούργησε ως …πορτιέρης του ΠΑΣΟΚ, κρατώντας τσίλιες μπας και διαρρεύσουν προς τον Τύπο τα αίσχη και οι κλοπές των κυβερνήσεων Σημίτη, που ρήμαξαν τον τόπο με την ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων, οδηγώντας την χώρα στην σημερινή χρεοκοπία.
Δηλαδή ο κ. Ρακιντζής κατέληξε στο πόρισμα των Ολυμπιακών έργων-ακινήτων, για να ενημερωθεί μόνον ο κ. Παπακωνσταντίνου;
Πρακτικές απαράδεκτες οι οποίες αν μη τι άλλο δείχνουν ότι ο κ. Ρακιντζής ενδιαφέρεται να είναι αρεστός στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και όχι να ενημερώσει τους πολίτες για την λεηλασία που έγινε σε βάρος τους!

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης πριν από τέσσερις μέρες έβγαλε στο KONTRA CHANNEL το πόρισμα για τα Ολυμπιακά έργα, το οποίο κατάφερε να …βουτήξει μέσω άλλης οδού και μπράβο του!
Τελικά ο καλός δημοσιογράφος-ρεπόρτερ πρέπει να γίνεται …κλέφτης για να κάνει την δουλειά του και να ενημερώνει την κοινή γνώμη.  

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

νέες αποκαλύψεις με την υπόθεση της διαθήκης Καρύδη


Ο Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά τις δηλώσεις Νικολάου οι οποίες  άφηναν αιχμές σε βάρος του Δ. Παπαδόπουλου ακόμη και για κατάχρηση από μέρους του, τμήματος  της περιουσίας της  Καρύδη, ο πρώην στενός συνεργάτης του Νικολάου, απαντάει σε όλες τις μομφές του πρώην δημάρχου Χολαργού.

Ο κ. Νικολάου ισχυρίζεται πως του είπατε ότι μπήκατε στο σπίτι της Καρύδη λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της και  πήρατε μέσα από το κομοδίνο τα βιβλιάρια των καταθέσεων. Αυτές οι δηλώσεις σας έρχονται σε αντίθεση με όσα είπατε σε μένα.
Παπαδόπουλος: Εγώ δεν μίλησα ποτέ για ψάξιμο στο σπίτι της Καρύδη ούτε για κομοδίνα. Η δήλωσή μου είναι αυτή που έκανα και σε σας,  ότι δηλαδή τα βιβλιάρια των καταθέσεων μου τα είχε εμπιστευθεί η μακαρίτισσα γιατί φοβόταν να μην της τα κλέψουν.  
Ο κ. Νικολάου λέει ότι μέσα στο σπίτι της Καρύδη υπήρχαν πολλά χρυσαφικά, διαμάντια και χρυσές λίρες,  κληρονομιά από τον πατέρα τους. Και ότι από όλα αυτά δεν βρέθηκε τίποτε μετά τον θάνατό της.
Παπαδόπουλος: Πού ξέρει ο Νικολάου για χρυσαφικά και χρυσές λίρες; Είχε μπει ο ίδιος μέσα στο σπίτι τους; Εγώ δεν ξέρω τίποτε τέτοιο, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι το 2001 οι αδερφές Καρύδη αναγκάστηκαν να πουλήσουν την κατοικία τους γιατί αντιμετώπιζαν πρόβλημα βιοποριστικό.
Γιατί δεν παραδώσατε αμέσως στην Αστυνομία τα βιβλιάρια καταθέσεων,  παρά μόνον 6 ημέρες μετά τον θάνατο της Καρύδη;
Παπαδόπουλος: Εγώ πήγα αμέσως τα βιβλιάρια στην Αστυνομία η οποία όμως δεν τα δέχθηκε. Ειδοποίησε τον Εισαγγελέα και μετά από μερικές ημέρες με κάλεσαν στο Αστυνομικό τμήμα και έδωσα τα βιβλιάρια καταθέσεων από τα οποία δεν λείπει ούτε ένα ευρώ.
Γιατί δεν δώσατε τα βιβλιάρια καταθέσεων στην αδερφή της Δήμητρας Καρύδη, την Φανή, η οποία ήταν εν ζωή και εφιλοξενείτο στο γηροκομείο «Φιλίππειον»;
Παπαδόπουλος: Πήγα πρώτα στο γηροκομείο με την πρόθεση να δώσω τα βιβλιάρια στην αδερφή της. Όμως όταν διαπίστωσα  ότι δεν μπορούσε ούτε καν να δώσει την συγκατάθεσή της στο γραφείο Τελετών «Σταυρακάκη»,  προκειμένου να μεταφερθεί η σορός της Δήμητρας  από το νοσοκομείο Γεννηματά για να γίνει η ταφή, τότε κατάλαβα ότι έπρεπε να παραδώσω τα βιβλιάρια στην Αστυνομία.
Είπατε ότι η σορός της Δήμητρας Καρύδη βρισκόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς». Μα δεν  μου είπατε ότι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της;
Παπαδόπουλος: Εσείς καταλάβατε λάθος. Εγώ είπα ότι την βρήκε ο ταχυδρόμος μέσα στην κουζίνα. Ήταν σε κακή κατάσταση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και μετά από 2-3 ημέρες κατέληξε.
Ποια αίσθηση σας έχει δημιουργήσει η υπόθεση με την διαθήκη;
Παπαδόπουλος:  Έχει δοθεί μεγάλη διάσταση σε αυτή την υπόθεση. Να ξέρετε πάντως ότι ο Ανδρέας Γκοτσόπουλος είναι απόλυτα ηθικό στοιχείο και δεν φέρει καμία ευθύνη. Εγώ πιστεύω ότι η διαθήκη έγινε αλλά ξεχάστηκε σε κάποιο γραφείο του κ. Νικολάου και αμέλησε να καταθέσει προς έγκριση  την διαθήκη  σε συμβολαιογράφο όπως και να την φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για να γίνει αποδοχή της δωρεάς.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με την διαθήκη Καρύδη!


ΓΝΗΣΙΑ Η ΔΙΑΘΗΚΗ !
 ΤΟ…ΜΠΑΛΑΚΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!

Τα έως σήμερα στοιχεία  που υπάρχουν στα χέρια μας, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η διαθήκη Καρύδη  που συντάχθηκε στο Δημαρχείο Χολαργού και υπογράφηκε τόσο από την διαθέτουσα όσο και από τον Α. Γκοτσόπουλο,  είναι γνήσια. Τόσο η υπογραφή Γκοτσόπουλου όσο και της Δ. Καρύδη είναι οι αυθεντικές τους  υπογραφές. Ο Δήμαρχος Ξύδης άλλωστε,  επιβεβαίωσε δημοσίως ότι μετά από  έλεγχο και σύγκριση  της υπογραφής του πρώην Δημοτικού Συμβούλου με  αντίστοιχες υπογραφές του σε άλλα δημόσια έγγραφα,  δείχνουν ότι αυτή είναι γνήσια. Σήμερα,  φέρνουμε στην δημοσιότητα την υπογραφή της διαθέτουσας η οποία υπάρχει στην ταυτότητά της (φωτό) και συγκρίνοντάς την με την υπογραφή της στην διαθήκη, είναι η ίδια.

Το γεγονός επίσης ότι στην διαθήκη παρουσιάζονται σημαντικές λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή των αδερφών Καρύδη, τέτοιες που μόνον οι ίδιες γνώριζαν, είναι ακόμη ένα πρόσθετο στοιχείο που εδραιώνει την πεποίθηση ότι η διαθήκη είναι  γνήσια. Ούτε το πιο σατανικό μυαλό δεν θα μπορούσε να σχεδιάσει με τόση ακρίβεια το… τέλειο έγκλημα. Κατά συνέπεια η άποψη ότι πρόκειται περί σατανικού σχεδίου και οργανωμένης συνωμοσίας, είναι διάτρητη.
Άλλωστε και ο Δ. Νικολάου σε μια αποστροφή του λόγου του κατά την επίμαχη δημοτική συνεδρίαση, είπε  ότι μπορεί η διαθήκη να μην είναι άκυρη και να δει ο δήμος μήπως μπορεί να την ενεργοποιήσει ακόμη και σήμερα για και να διεκδικήσει τα 466.000 ευρώ.
Πιο πιθανό φαίνεται λοιπόν το ενδεχόμενο η διαθήκη Καρύδη να ξεχάστηκε στο γραφείο του πρώην Δημάρχου Νικολάου και από αμέλειά του να μην κατατέθηκε προς έγκριση σε συμβολαιογράφο, με αποτέλεσμα σήμερα ο Δήμος Χολαργού να έχει απωλέσει το σημαντικό ποσό των 466.000 ευρώ.
Με την άποψη αυτή συντάχθηκε και ο Δ. Παπαδόπουλος, το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση και δηλώσεις του οποίου φιλοξενούμε πιο πάνω.       

ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ… 
ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!!!

Σε αυτή την χώρα όπου το μαύρο γίνεται άσπρο, έτσι και οι προσλήψεις στην ΔΕΗ μέσω ΑΣΕΠ, για υπαλλήλους γραφείου, προσλαμβάνουν κομμώτριες ή καμαριέρες αποκλείοντας τους προγραμματιστές κομπιούτερ!!!
Δείτε το ντοκουμέντο και αηδιάστε για μια ακόμη φορά με την νεοελληνική λαμογιά.

Με την υπ.αριθμ. ΣΟΧ/2011 της 4/3/2011 ανακοίνωση της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, προκηρύχθηκε διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ  για την κάλυψη 32 θέσεων 8μηνης σύμβασης, υπαλλήλων γραφείου. Τα προσόντα που απαιτούντο για την κάλυψη των θέσεων αυτών, ήταν η γνώση ηλεκτρονικού υπολογιστή, επεξεργασία κειμένων, υπολογιστικών φύλλων, υπηρεσιών διαδικτύου κ.λ.π. Για την κάλυψη όμως των θέσεων αυτών, θεωρούσαν ανεπαρκείς τους πτυχιούχους χειριστές  ή προγραμματιστές κομπιούτερ, προσλαμβάνοντας απόφοιτους τεχνικού λυκείου με πτυχίο σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (τουτέστιν καμαριέρες, κομμώτριες κ.α.), υπαλλήλους γραφείου μεταφορών, εμπορικών επιχειρήσεων κ.λ.π.!
Το παρακάτω φωτό-ντοκουμέντο τα λέει όλα!
Όποιοι χειριστές-προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών συμπλήρωναν τα δικαιολογητικά για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, ο αρμόδιος υπάλληλος, έγραφε πάνω στον φάκελλο "ανεπαρκής", ενώ προωθούσε ως "επαρκείς"¨τους φακέλους των κομμωτριών κ.α.!
Όλα αυτά δημιουργούν την πεποίθηση ότι ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι "μαϊμού" για να βολευτούν ημέτεροι!


Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ»!!!


ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟΥΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…
Ο χημικός και επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου κ. Νίκος Κατσαρός αναφερόμενος στο νέφος της  ραδιενέργειας  που φτάνει καθημερινά στην χώρα μας από την Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, αποκάλυψε στην εφημερίδα μας: «Το νέφος που καταφθάνει στην χώρα μας από την Ιαπωνία έχει απειροελάχιστα έως μηδαμινά υπολείμματα ραδιενέργειας, έτσι που να μην υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας για τον κόσμο. Επειδή όμως  οι εξελίξεις  με τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή , εάν τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε σίγουρα θα επηρεαστεί αρνητικά και η χώρα μας».
Σε άλλη ερώτησή μας εάν η αναμενόμενη βροχή που θα πέσει εντός των ερχόμενων ημερών και στην Αττική, μπορεί να είναι ραδιενεργός, ο κ. Κατσαρός, απάντησε:
«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την Φουκουσίμα και από τα αν θα υπάρξει τήξη στους πυρηνικούς αντιδραστήρες. Εάν όπως σας είπα τα πράγματα χειροτερέψουν, τότε αντίστοιχα οι εξελίξεις θα είναι δυσμενείς και για εμάς. Πρέπει να υπολογίσετε ότι κατά μέσο όρο χρειάζονται  6 ημέρες για να φτάσει το ραδιενεργό νέφος από την Ιαπωνία στην χώρα μας. Αν μάλιστα φυσούν άνεμοι, τότε αυτό θα φτάσει σε 3-4 ημέρες».

Επομένως μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι θα σημαίνει μια τέτοια δυσμενής εξέλιξη: Το ραδιενεργό νέφος εάν συμπέσει να εμφανιστεί στην χώρα μας μαζί με την αναμενόμενη κακοκαιρία, τότε η βροχή που θα πέσει στα κεφάλια μας και στο έδαφος θα είναι ραδιενεργός με ό,τι δραματικές συνέπειες μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο για την χλωρίδα και την πανίδα!  

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΡΥΔΗ!


ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΜΑΚΗ: «ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΚΑΡΥΔΗ.  ΤΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»!
Οι εξελίξεις τρέχουν στην υπόθεση της διαθήκης των αδελφών Καρύδη από την στιγμή που ο Δήμαρχος κ. Ξύδης αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα το περιεχόμενό της, καθώς και πολλές λεπτομέρειες οι οποίες όμως χρειάζονται περαιτέρω έρευνα.
Η Μαρία Βλαμάκη της οποίας το όνομα εμπλέκεται στην υπόθεση από το ΜΕΜΟ της πρώην γραμματέος του Δήμου κ. Ευαγγελίδου, η οποία χρησιμοποίησε το όνομά της πρώτης ως πληροφοριοδότη ώστε ο δήμος Χολαργού να προλάβει να πάρει την περιουσία της Καρύδη από το γηροκομείο «Φιλίππειον», το οποίο την διεκδικούσε παράλληλα,  με δηλώσεις της στον «Παρατηρητή», απειλεί με μηνύσεις.
«Θα υποβάλλω μήνυση στην κα Ευαγγελίδου η οποία χρησιμοποίησε το όνομά μου σε ένα ΜΕΜΟ , χωρίς να έχω σχέση με αυτά που γράφει. Βέβαια η ίδια η κ. Ευαγγελίδου ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν έγραφε δακτυλογραφημένα σημειώματα παρά μόνον χειρόγραφα και ότι η υπογραφή της έμπαινε πάντα με τα αρχικά Ε.Ε. Εγώ για το μόνο που ενδιαφέρθηκα και ενημέρωσα τον δήμο,  ήταν ότι η σωρός της θανούσας είχε μείνει πολλές ημέρες στο νεκροτομείο άταφο  χωρίς να νοιαστεί κανείς γι’ αυτήν.   Τα υπόλοιπα είναι συκοφαντίες και θα ασκήσω ένδικα μέσα για να προασπίσω την αξιοπρέπεια και υπόληψή μου».

Σε ερώτησή μας αν γνώριζε να υπήρχαν χρυσαφικά στο σπίτι της Καρύδη, η κ. Βλαμάκη επιβεβαίωσε ότι «είχε πολλά χρυσαφικά στο σπίτι της η Καρύδη», ενώ σε άλλη ερώτησή μας ποιος πιστεύει ότι μπορεί να πήρε τα χρυσαφικά μια και δεν βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, ούτε παραδόθηκαν στην Αστυνομία, η κ. Βλαμάκη απάντησε:
«Της τα πήρε μάλλον αυτός που είχε τα κλειδιά και μπορούσε να μπαίνει μέσα στο σπίτι»!
Σύμφωνα με όσα μας δήλωσε, η Μαρία Βλαμάκη ετοιμάζει επιστολή-καταγγελία για τον «διασυρμό που υπέστη το όνομά της», όπως χαρακτηριστικά τονίζει, στην οποία θα εξηγεί τα πράγματα από την δική της σκοπιά, επιβεβαιώνοντας ότι θα υποβάλλει μηνύσεις.
Αντιστοίχως, σύμφωνα με πληροφορίες, μήνυση ετοιμάζεται να υποβάλει σε βάρος της κ. Βλαμάκη το γηροκομείο «Φιλίππειον»,  διότι σύμφωνα με το ΜΕΜΟ το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση από την Μαρία Βλαμάκη. 
Κοινώς αναμένεται χαμός σε μια ιστορία που λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ και στην οποία θα πρέπει να επέμβη εισαγγελέας. 

Η ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΗ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ  ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ 
ΓΙΑ  ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Οι ώρες είναι περισσότερο κρίσιμες από ποτέ για την πατρίδα. Με τους εγκληματικούς-προδοτικούς χειρισμούς του Γ. Παπανδρέου και του Γ. Παπακωνσταντίνου, η Ελλάς βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καταστροφική πορεία, η οποία δεν πρόκειται να ανακοπεί εφόσον εξακολουθούν να παραμένουν στην Κυβέρνηση τα ίδια πολιτικά ανδρείκελα. Ως μόνη λύση  προβάλλει η δημιουργία εθνοσωτήριου σχήματος από άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, με υψηλό πατριωτικό φρόνημα αλλά και από έμπειρους τεχνοκράτες και οικονομολόγους.
Ο Μάκης Βραχιολίδης κατά την προχθεσινή του παρουσία στο KONTRA CHANNEL υπογράμμισε ότι η  Λιάνα Κανέλλη αποτελεί την μεγάλη ελπίδα για την χώρα. Είναι ανάγκη η φλογερή, πατριώτισσα και έμπειρη ήδη πολιτικός, να ηγηθεί αυτού του πολιτικού σχήματος που θα οδηγήσει την χώρα μακριά από τις δαγκάνες του ΔΝΤ και στην διέξοδο από την κρίση.
Ο εθνικός μειοδότης Παπανδρέου με τις κάτω από το τραπέζι συμφωνίες με τους διεθνείς τοκογλύφους, με τα συνεχή ψέματα στον ελληνικό λαό και με τα περί μειωμένης εθνικής κυριαρχίας που τσαμπούναγε κάθε τόσο, δεν θα σταματήσει εδώ. Ήδη έχει ετοιμάσει το πακέτο της προς πώληση δημόσιας περιουσίας αξίας 50 δις ευρώ, μια πώληση η οποία θα συνεχιστεί με εντατικότερο ρυθμό και που θα αφορά ακόμη και στο ξεπούλημα του Αιγαίου, της ΑΟΖ κ.λ.π.
Ο Παπανδρέου αποτελεί τον μεγάλο Εφιάλτη για την πατρίδα μας, τον άνθρωπο που έχει ανοίξει διάπλατα την κερκόπορτα για την λεηλασία της Ελλάδος από τους διεθνείς απατεώνες,  τα κοράκια της Ε.Ε. και τους γείτονες επιβουλείς της.  

Το Κ.ΚΕ. ας φερθεί πατριωτικά και μην «καίει» το σπουδαίο εθνικό κεφάλαιο Λιάνα Κανέλλη, αφήνοντάς την απλά να ξεσπαθώνει μέσα από την Βουλή ή  τους τηλεοπτικούς δέκτες. Ας βάλει στην πρωτοπορία του αγώνα την  Λιάνα Κανέλλη, θέτοντάς την στην ηγεσία  ενός εθνοσωτήριου, οικουμενικού πολιτικού σχήματος, στο οποίο να συμμετέχουν πολλοί εξωκοινοβουλευτικοί, πνευματικοί, οικονομικοί, τεχνοκρατικοί παράγοντες, προκειμένου να οδηγήσουν την πατρίδα στην έξοδο από το σκοτεινό τούνελ στο οποίο μας έχει βάλει ο Παπανδρέου και η παρέα του.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ιατρόπουλος προς Παπανδρέου: «Φύγε, ΤΩΡΑ!»

Ιατρόπουλος προς Παπανδρέου: 

«Φύγε, ΤΩΡΑ!»

O πολύ αξιόλογος ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος με την γραφίδα του ζητάει από τον Παπανδρέου να φύγει από την χώρα μας, την οποία κατέστρεψε μέσα σε λίγους μήνες! Με αφοπλιστικά επιχειρήματα εξηγεί τους λόγους που ο Παπανδρέου πρέπει να μας αδειάζει την γωνιά. Όλο το ποίημα του Δ. Ιατρόπουλου θα το βρείτε σε αυτή την διεύθυνση:

 

http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_1234.html 

Εδώ το Πάσχα, το λέμε Λαμπρή, εδώ μαζί με τον Ιησού ανασταίνεται και η Περσεφόνη, εδώ η Ανάσταση είναι το άλλο πρόσωπο της Άνοιξης, εδώ οι Ποιητές μας, δίδαξαν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα τη διαφορά και την απόσταση ανάμεσα στο «βρίσκομαι», στο «είμαι» και στο «υπάρχω».
Κι ήρθες εσύ να τα διαλύσεις όλα, να τα ξεπουλήσεις όλα, να τα σβήσεις απ το χάρτη των Εθνών, των Λαών και των Ηπείρων.
Το ξέρουμε δεν είσαι μόνος σου, αυτοί που σε στείλανε, σου ετοίμασαν και την προίκα σου στον τόπο μας εδώ και χρόνια.
Και μαζί σου, στείλανε και αρμαθιές, ασκέρια, ομάδες από δικούς σου που ψευτομιλάνε κι αυτοί τη γλώσσα μας, όπως όλοι οι υπάλληλοι κάθε υπηρεσίας.
Όσο για τους άλλους, τους δικούς μας, τους Εφιάλτες, τους ΠηλιοΓούσηδες, τους Νενέκους, αυτούς, όση δύναμη κι αν νομίσουν πως έχουν, όση εξουσία κι αν έχουν αγοράσει με τα λεφτά του δικού μας ιδρώτα, ξέρουμε καλά, τι θα τους κάνουμε.
Έχουμε μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα, εδώ και εκατοντάδες χρόνια, ξέρεις...
Εσύ κοίταξε τον εαυτό σου μονάχα, τίποτε άλλο. Και φύγε. Φύγε τώρα. Δεν είσαι δικός μας.
Δεν σε θέλουμε στην πατρίδα μας.
 

ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!


Σιγήν ιχθύος τηρεί για μιαν ακόμη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Η υποτελής και αντιδημοκρατική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πήρε απόφαση και θέτει σε εφαρμογή τους επόμενους μήνες την περίφημη κάρτα του πολίτη, αυτή η οποία θα περιέχει όλα τα προσωπικά δεδομένα του κάθε Έλληνα , συνθλίβοντας κάθε έννοια ελευθερίας του ατόμου. Στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης και ισοπέδωσης των δικαιωμάτων του ανθρώπου, η κάρτα του πολίτη είναι άκρως επικίνδυνη για την φυσική, πνευματική και ψυχική υγεία του ανθρώπου.
Ο αρχιεπίσκοπος, αποστασιοποιημένος από το γεγονός  που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία και το πλήρωμα της εκκλησίας, εξοργίζει με την στάση του ακόμη και ιερείς οι οποίοι μπαίνουν αυτοβούλως στην πρωτοπορία του αγώνα για την αφύπνιση του λαού,  με την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και εκδηλώσεων.
 Αυτή την ώρα πραγματοποιείται μεγάλη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως  με ομιλίες υψηλού θρησκευτικού, κοινωνικού και επιστημονικού κύρους, στις οποίες αναλύεται εμπεριστατωμένα ο κίνδυνος της κάρτας του πολίτη.
Στο μεταξύ, ο ηγούμενος της ιεράς μονής Τρικόρφου Φωκίδος κ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης,  με επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισημαίνει τον κίνδυνο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και τους στόχους που έχουν όσοι επιβάλλουν τα νέα αυτά συστήματα στην Ελλάδα. Αλλά και ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος απέστειλε διάβημα προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, κρούοντας ουσιαστικά των κώδωνα του κινδύνου προς τους άγιους πατέρες της Εκκλησίας και κατ’  επέκταση προς τον επικεφαλής. Ιερώνυμο για το ότι καθεύδει μπροστά στην επερχόμενη λαίλαπα!   
Ο ιερομόναχος κ. Νεκτάριος Μουλατσιώτης (φωτό) εκ των επικεφαλής του αγώνα κατά της κάρτας του πολίτη, σε συνέντευξή του-καταπέλτη προς τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαπαναγιώτου, τονίζει μεταξύ των άλλων:
«Η κάρτα του πολίτη βασίζεται στην Συνθήκη του Σένγκεν, που σημαίνει ότι η κάρτα αυτή θα είναι: Ταυτότητα, βιβλιάριο τραπέζης, βιβλιάριο υγείας, άδεια οδήγησης, φοροκάρτα, διαβατήριο κ.τ.λ. Άρα κάθε κίνησή σου θα ελέγχεται , από το τι τρως (νηστεύεις), τι βιβλία αγοράζεις (χριστιανικά, πολιτικά, κτλ), προς τα πού καθημερινά κινείσαι κτλ.
Εάν είχε ο Χίτλερ σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα στοιχεία των πολιτών της Ευρώπης που δημιουργούν το πραγματικό προφίλ σου, σκεφθήκατε πόσο εύκολο θα του ήταν μέσα σε μια νύχτα να συλλάβει και να εξοντώσει όλο το γένος των Εβραίων; Αυτό θα πάθουν οι χριστιανοί εάν πολιτογραφηθούν ως πολίτες με τη θέλησή τους στο κράτος του Αντίχριστου.
Για όλα φταίει ότι ανήκουμε στην Δύση. Στην πραγματικότητα φταίνε όλοι οι πολιτικοί που εκχώρησαν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένα κέντρα αποφάσεων υπογράφοντας άνευ όρων τις Συνθήκες Μάαστριχτ, Λισσαβώνας, Άμστερνταμ, και Σένγκεν. Και όλα τα μέτρα που λαμβάνονται σήμερα δεν είναι λόγω του Μνημονίου. Αιτία είναι οι ανωτέρω Συνθήκες τις οποίες αποδεχθήκαμε άνευ όρων για να εισέλθουμε στην ΕΟΚ.  
Οι Συνθήκες Μάαστριχτ, Λισσαβώνας, Άμστερνταμ, και Σένγκεν έχουν υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας μας. Δι’ αυτό και δεν μπορέσαμε να πάρουμε χρήματα από τη Ρωσία ή την Κίνα. Εκείνο το «ανήκουμε στη Δύση» κατέστρεψε την χώρα μας και μαζί όλους εμάς. Και υπεύθυνοι είναι οι 300 της Βουλής, οι οποίοι δεν ενημέρωναν τότε το λαό, αλλά και όσοι υπέγραψαν τις ανωτέρω συνθήκες. Όλες οι κοινωνικές αλλαγές βασίζονται στις συνθήκες αυτές, η δε ηλεκτρονική διακυβέρνηση και η κάρτα του πολίτη καθώς και το επερχόμενο σφράγισμα στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, όπως προφητεύει η Αποκάλυψη του Ιωάννη, βασίζεται στη Συνθήκη του Σένγκενμ.
Χρειάζεται αγία ανυπακοή στο Κράτος. Διότι το Ευαγγέλιο και η εντολή του Χριστού είναι ξεκάθαρη. Όταν οι Νόμοι του Κράτους έρχονται σε αντίθεση με το Νόμο του Θεού, οι χριστιανοί δεν υπακούουν στο Νόμο του Κράτους αλλά στο Νόμο του Θεού».
Δυστυχώς μπροστά σε όλα αυτά τα φαινόμενα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος παραμένει απαθής θεατής, όπως άλλωστε του καταμαρτυρούν και ιερείς , αφήνοντας το ελεύθερο στον Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και τους άλλους να θέτουν ανενόχλητοι  τα θεμέλια της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην χώρα μας.
Εάν σήμερα υπήρχε εν ζωή ο μακαριστός Χριστόδουλος τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Γι' αυτό σήμερα οι χριστιανοί αισθάνονται ότι δεν έχουν πνευματικό και θρησκευτικό ηγέτη αντάξιο του κύρους του Χριστόδουλου!