Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ!


drastes

Απάντηση σε σχόλια αναγνωστών, από τον υπεύθυνο συντάκτη:
Επισημάναμε το θέμα της ανακολουθίας (ψεύδος το χαρακτηρίσαμε) της Αστυνομίας. Ενώ δηλώνει ότι συνέλαβε τους νεαρούς στις 12:50 και τους φωτογραφίζει μετά από λίγα λεπτά (αρχικά ατύπως και μετά επισήμως στις 13.30), η φωτογραφία δείχνει το ρολόϊ "καρφωμένο" στις 8.25! Έπρεπε να το κάνουμε μόκο; Να μην το επισημάνουμε;
Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω σχόλιο που υπογράφει το "Σκάνδαλο":
"ΣΚΑΝΔΑΛΟ 09-02-2013 02:31
TI ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΘΩΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ, ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ? ΛΟΙΠΟΝ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΡΝΕΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ ΠΑΙΖΑΚΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΙΟΛΟ ΠΙΑ"!!!
Ποιος προσπαθεί να αθωώσει τα παιδιά; Έχουμε δύο διαφορετικά αδικήματα: το ένα των παιδιών για το οποίο θα καταδικαστούν και το άλλο των αστυνομικών το οποίο προσπαθούν να κουκουλώσουν! Επειδή δηλ. έγινε το έγκλημα των παιδιών δεν θα πρέπει να μιλάμε γι' αυτό των Αστυνομικών;
Για πείτε μου σχολιαστές, οι Αστυνομικοί αυτοί, έτσι φέρθηκαν και στον Πακιστανό που κόντεψε να δολοφονήσει την Μυρτώ στην Πάρο; Την ίδια τύχη είχε ο Πακιστανός τον οποίο προσπααθούσαν να προφυλάξουν οι Αστυνομικοί από παντού; Μήπως η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δολοφόνου Πακιστανού με την ίδια ταχύτητα με την οποία δημοσίευσε τις φωτογραφίες των νεαρών;
Η Αστυνομία, την ίδια τύχη επεφύλαξε στα μπουμπούκια Τσοχατζόπουλο, Μαντέλη κ.λ.π.; Ή μήπως τους πήγαινε συνοδεία, χωρίς να τους αγγίξουν ούτε τρίχα από την κεφαλή τους;
Το έγκλημα αυτών των νεαρών έχει την ίδια βαρύτητα με αυτό που διέπραξε ο Πακιστανός της Πάρου; Αυτός πήγε να βιάσει και να σκοτώσει. Οι νεαροί επιτέθηκαν εναντίον του κράτους όπως αυτοί το αντιλαμβάνονται.
Κανείς δεν δικαιώνει το έγκλημα των παιδιών. Δεν μπορεί όμως η Αστυνομία, κατ΄εντολήν των κρατούντων και δη του κ. Δένδια να τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά. Να προστατεύει τα πολιτικά λαμόγια, τους αλλοδαπούς δολοφόνους και από την άλλη να βγάζει όλο της το άχτι σε αυτούς τους νεαρούς, σαν να έπιασε τους ταλιμνπάν!!!
Αυτό επισημάναμε και δεν αποτελεί συγχωροχάρτι για το έγκλημά τους αλλά όχι και να εξιλεώσουμε την Αστυνομία και τον Δένδια!
Μάκης Βραχιολίδης

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΣΩ TWITTER!


velopoulos

Διάλογο στο twitter είχαν ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Ευάγγελος Αντώναρος με αφορμή στα σχόλια του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τον Κώστα Καραμανλή. Ο Κ. Βελόπουλος έγραψε: "Ο Σημίτης θέλει να αναστηθεί μέσω Στουρνάρα γι' αυτό βαράει ο τελευταίος αλύπητα με ψεύδη τον Καραμανλή! Οι αχάριστοι της ΝΔ μούγκα".
Και ο Αντώναρος σχολίασε: "Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν θα επιτρέψω σε κανένα, μα σε κανένα, να αμφισβητήσει το έργο και την προσφορά του Κ Καραμανλή στη πατρίδα". Και ο Βελόπουλος του αντααπάντησε: "Φίλε είσαι ο μόνος μη αχάριστος από τους ευεργετημένους! Όλοι οι άλλοι κρύβονται για να επιβεβαιώσουν το ρητό"!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


ΣΆΒΒΑΤΟ, 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2013

Greek Super League LIVE tv: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ live streaming

Πρωτάθλημα Super League:
Asteras Tripolis vs Olympiacos live streaming
19:30 live
Βρείτε όποιο παιχνίδι ποδοσφαίρου παίζεται σήμερα στον πλανήτη μας και σας ενδιαφέρει,  ψάχνοντας  ανάμεσα σε επιλεγμένα  links που υπάρχουν στο
FOOTBALL της μπάρας

ή πατώντας εδώ

ή στα παρακάτω για συντομία

LINK1
LINK2
LINK3
LINK4
LINK5
LINK6

kolindrinamslatia

ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!

Το βίντεο είναι 1.31' λεπτά και τα δείχνει όλα. Ο Έλληνας που έγινε είλωτας για τις επόμενες γενιές! Ο Έλληνας που χλευάζεται παγκοσμίως, με την υπογραφή των δωσιλόγων Παπανδρέου, Σαμαρά κ.α. 
Δείτε το:

ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ;


PORTOKALIA
Αυτοί που μιλάνε για την βία και την τρομοκρατία, την οποία θέλουν να πατάξουν, αυτοί που κάνουν κιμά τα μούτρα των νεαρών συλληφθέντων, είναι αυτοί που κρατούν τα...καλάσνικοφ της διάλυσης της χώρας και του λαού της! Για την βία αυτή ποιος μιλάει σήμερα; Όποιος Έλληνας τολμήσει να αντισταθεί στα ...καλάσνικοφ του κράτους θα φάει χημικά στα μούτρα ή θα συντριβεί πάραυτα! Όποιος τολμά να διεκδικήσει τα δικαιώματά του γιατί του συντρίβουν τους μισθούς και του καταστρέφουν τη ζωή των παιδιών του, θα επιστρατευτεί!
Αυτή είναι η Δημοκρατία σήμερα στην Ελλάδα. Η...Δημοκρατία της επιβολής των στρατιωτικών επιστρατεύσεων, των χημικών, του ξύλου της Αστυνομίας και, και...
Θέλετε κι άλλα; Η Ελλάδα είναι ήδη στον αστερισμό της Αργεντινής. Θα δούμε καταστάσεις και γεγονότα που δεν θα τα πιστεύουμε. Κάτι Σαμαράδες, Βενιζέλοι και Κουβέληδες βλέπουν τα πειστήρια της...ανάπτυξης της χώρας  για την οποία ...μοχθούν!
Αυτή η αποκαλυπτική φωτογραφία δείχνει την Ελλάδα, όπως την κατάντησαν τα οικονομικά καλάσνικοφ των πολιτικών ταγών μας! Είναι αυτοί που ακόμη διαχειρίζονται τις τύχες μας και εμφανίζονται ως τιμητές της...δημοκρατίας. Θα ...πατάξουν τους τρομοκράτες!
Χειροκροτήστε τους και ξαναβγάλτε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό. Άλλωστε τα γκάλοπ τον θεωρούν καταλληλότερο Πρωθυπουργό!!!

ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Διαβάστε αύριο από την "Ελεύθερη Ώρα",  μια αποκλειστική συνέντευξη-βόμβα της βουλευτίνας Ραχήλ Μακρή η οποία λέει έξω από τα δόντια πού πάει το σχέδιο σε βάρος του λαού. Τι αγώνα δίνει η ίδια, ποιους ξεσκεπάζει και πώς μπορεί να αντιδράσει ο κόσμος σε αυτά που έχουν μεθοδεύσει εναντίον του. 
Η Ραχήλ Μακρή είναι εκπληκτική με τον σπαθάτο λόγο της και τη γενναιότητα που επιδεικνύει.  "Θα τα βγάλω όλα στο φως", λέει.
Η συνέντευξη θα δημοσιευτεί αύριο μεσημέρι από το "makeleio.gr"

ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!


Είναι χειρότερος από τον Παπανδρέου και βεβαίως πιο επικίνδυνος. Συνειδητά εγκληματεί σε βάρος της χώρας και του λαού. Ποινικοποιεί την τεκνοποιϊα, αυξάνοντας τους φόρους όσο πιο πολυμελείς είναι οι ελληνικές οικογένειες. 
Επιβάλλει τους πιο εξοντωτικούς φόρους από θεσπίσεως του ελληνικού κράτους και ξεπουλάει τη δημόσια περιουσία στους εχθρούς και κατακτητές της Ελλάδος. 
Έχει συμπεριλάβει στο ΤΑΙΠΕΔ όχι μόνο όλες τις προς πώληση επιχειρήσεις του κράτους αλλά μαζί με το πωλητήριο, δίνει και απόρρητα επιχειρησιακά μυστικά στους υποψήφιους αγοραστές! 
Έχει ανοίξει την κερκόπορτα στους εχθρούς εκτελώντας προθύμως τα σχέδια των τοκογλύφων! 
Αποδείχθηκε ελεεινός ψεύτης παγιδεύοντας τους ψηφοφόρους με τα δήθεν "Ζάππεια" και δεσμεύσεις για προστασία του εισοδήματος των εργαζομένων και των ευπαθών ομάδων (μισθωτών, συνταξιούχων, αναπήρων) για να αναδειχθεί στον πιο βάναυσο δυνάστη του λαού. 
Η ιστορία θα τον γράψει με τα μελανότερα χρώματα. 
Η Δικαιοσύνη οφείλει να τον  καθίσει στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ

Είναι πλήρως λειτουργικό και δεν μοιάζει με κανένα κινητό τηλέφωνο που έχουμε δει μέχρι τώρα…


Ήρθε για να «πατήσει» τα iPhone 5 & Galaxy S III

Πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο παπούτσι (Shoe Phone), το οποίο δημιουργήθηκε από τον 41χρονο καλλιτέχνη Sean Miles. Έρχεται σε διάφορα σχέδια και μπορεί να γίνει δικό σας στην προνομιακή τιμή των $3.950, δηλαδή μόλις 2917 ευρώ.




























otherside.gr

(ΒΙΝΤΕΟ)! Η ΣΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΜΒΑ ΕΝΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!


koritsi-vomva

Από θαύμα έζησε ένα κοριτσάκι στη Συρία όταν τραυματίστηκε από βόμβα την ώρα που τραγουδούσε σε δρόμο του Χαλεπιού.
Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο μία 9χρονη κοπέλα τραυματίζεται από βόμβα, την στιγμή που τραγουδά ένα τραγούδι για την ελευθερία στην Συρία. Αντιπολιτευόμενοι της Free Syrian Army in Syria (SAR) ανέβασαν το συγκεκριμένο βίντεο στο διαδίκτυο.
Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για την ελπίδα και την ελευθερία.
Οι αντιπολιτευόμενοι συχνά χρησιμοποιούν βίντεο, τα οποία δημοσιεύουν προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου σε αυτά που περνούν στην Συρία.
news247.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΑΝ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΚΛΗΡΟ)


drastes

Έπιασαν τους ταλιμπάν της ...Αθήνας! Αυτή ήταν η αντίληψη που κυριάρχησε στους αστυνομικούς της Κοζάνης!
¨Έτσι ξηγιούνται οι επαρχιώτες", ήταν αυτά που είπε αστυνομικός την ώρα που σάπιζαν στο ξύλο τους νεαρούς συλληφθέντες (όπως τουλάχιστον δήλωσε ο πετέρας του Μπουρζούκου). Τούς τύλιξαν με κουκούλε τα πρόσωπα λες και ήταν οι αρχιτρομοκράτες Ταλιμπάν, τους πλάκωσαν στο ξύλο (όπως λένε οι ίδιοι με τις κουκούλες στα πρόσωπα) και μετά προσπάθησαν να κουκουλώσουν το δικό τους έγκλημα! Ο κύριος Δένδιας την ίδια ώρα έλεγε "εάν έχετε στοιχεία ότι κακοποιήθηκαν να τα φέρετε στον εισαγγελέα κύριε Τσίπρα"! Τι στοιχεία άλλα απ΄αυτά των φωτογραφιών; 
Όπου βέβαια, τα ψέματα της Αστυνομίας πάνε σύννεφο! Η φωτογραφία που λένε ότι έβγαλαν τα πρόσωπά τους είναι αδιάψευστος μαρτυρας. Πρώτα τους τσάκισαν στο ξύλο και μετά τους φωτογράφισαν!
Δείτε το βίντεο με τους ...ταλιμπαν από την Αθήνα

"ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ"


 γράφει ο  Γιάννης Σκουτέρης
Δικηγόρος
                τ. Αντιδήμαρχος Χολαργού
Με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ημερησίων εφημερίδων κλπ. ΜΜΕ το Ειδικό Τέλος ηλεκτροδοτημένων δομημένων επιφανειών (χαράτσι) κρίθηκε αντισυνταγματικό, καθ’όσον δεν συνιστά ανταποδοτικό Τέλος, αλλά φόρο, αφού δεν αποτέλεσε αντικειμενικό μέτρο το εμβαδόν του κτίσματος, η παλαιότητα και αξία αυτού.
Ούτε οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις μπορούν να χαρακτηρισθούν έκτακτες υπό την έννοια του φόρου που επιβάλλεται για την αντιμετώπιση εκτάκτων και απρόβλεπτων καταστάσεων δοθέντος ότι δεν υπήρξε σχετική πρόβλεψη στο Προϋπολογισμό του έτους 2001 κατά τους ορισμούς του Συντάγματος.
Μετά ένα περίπου μήνα από την θέσπιση του εν λόγω δυσβάστακτου μέτρου δημοσιεύτηκε άρθρο μου στην ημερήσια Εφημερίδα «Εστία» την 2 Νοεμβρίου 2011 υπό τον τίτλον «Φόρος επί φόρων τέλη βαπτιζομένων» το οποίον συμπορεύεται εν πολλοίς με την ως άνω απόφαση του Πολ. Πρωτοδικείου, αντίθετη προς την τοιαύτη του Συμβουλίου Επικρατείας το οποίον έκρινε εν όψει της είσπραξης 2,5 δις ευρώ, το σχετικό νόμο Συνταγματικό πλην της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, σε περίπτωση μη πληρωμής του λογαριασμού.
Όμως αμφότερα τα Δικαστήρια της ουσίας και το Ακυρωτικό δεν απεφάνθηκαν ως προς το εάν για την βεβαίωση του τέλους αρκεί και μόνον μία ειδοποίηση, της ΔΕΗ και να επιδιωχθεί η είσπραξη του χωρίς την σύνταξη φορολογικών καταλόγων και την κοινοποίησή τους για τυχόν άσκηση ενδίκων μέσων από τους ενδιαφερόμενους. Δηλαδή εξατομικευμένων διοικητικών πράξεων, πράγμα το οποίο ελέγχεται και εξ επαγγέλματος, η οριστικοποίηση των οποίων καθιστά το χρέος εισπράξιμο. Και το περίεργο είναι ότι οι Εφορίες παραδέχονται την παρανομία αυτή, πλην όμως την δικαιολογούν ότι δεν υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό στο πληροφοριακό σύστημα οπότε περιορίζονται στα ελλιπή στοιχεία αυτής.
Επομένως η είσπραξη και για τον πρόσθετο τούτο λόγο του Ειδικού Τέλους «βεβαιωμένο» κατά τρόπον ανορθόδοξο είναι προδήλως παράνομη, αφού πέραν των άλλων δεν συνδέεται και με το εισόδημα και την περιουσία του φορολογούμενου.
Πρόκειται για νέο κεφαλικό φόρο, βαραίνει την απόγνωση των εντίμων Ελλήνων και ανεβάζει τη θερμοκρασία της κοινωνίας, η οποία είναι εξαντλημένη  από άμεσους, εμμέσους φόρους, έκτακτες εισφορές, μείωση μισθών και συντάξεων.
Εάν η Πολιτεία έλεγε την αλήθεια ολόκληρο, δηλαδή ότι είναι αναγκαία άδικος φόρος ίσως τότε ο αναστεναγμός του πολύπαθου λαού να ήταν πιο ελαφρύς και η Ελλάδα μεγαλύτερη.
Το Υπουργείο οικονομικών φοβούμενο μήπως τιναχθεί στον αέρα ο σχεδιασμός της Κυβέρνησης για την είσπραξη 2,5 δις ευρώ μέχρι τον Μάϊο του 2013, προσπαθεί μάταια ίσως να ανατρέψει την απόφαση του Πρωτοδικείου η οποία είναι προσωρινά άμεσα εκτελεστή. Τούτο διότι νομικοί κύκλοι την θεωρούν θεμελιωμένη αρκετά σε συνδυασμό προς το γεγονός ότι υπάρχει έντονος συντεχνιακή τάση του Σώματος των Δικαστών μετά την δραστική περικοπή του μισθολογίου τους.
Το Ελληνικό Δημόσιο και η ΔΕΗ έχασαν την «πρώτη» μάχη ενώπιον του Αρείου Πάγου, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα τους για χορήγηση προσωρινής διαταγής περί αναστολής εκτελέσεως της αποφάσεως του Πρωτοδικείου. Δηλαδή ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Αρείου Πάγου έκρινε ότι το αίτημα του, δεν ήταν απλώς αόριστον αλλά ότι δεν συντρέχουν εν προκειμένω οι νομικές προϋποθέσεις καθώς επίσης διότι δεν θα επέλθει καμία ζημία μη ευχερώς επανορθώσιμη στο Δημόσιο και ΔΕΗ μέχρι εκδόσεως αποφάσεως επί της αιτήσεως αναστολής.
Πάντως γεννάται δικαίωμα στους καταναλωτές να ζητήσουν – με αγωγή τους τα χρηματικά ποσά που έχουν ήδη καταβάλει στη ΔΕΗ η οποία έχει εισπράξει 700 εκατ. Ευρώ μέχρι σήμερα, ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα, καθώς επίσης και 300 ευρώ ημερησίως όταν παραβιάζονται τα όσα προβλέπονται στην απόφαση.
Δεν παραλείπουμε να σημειώσουμε ότι μετά την έκδοση της παραπάνω αποφάσεως του Πρωτοδικείου, σταμάτησε προσωρινά την εκντύπωση λογαριασμών με το έκτακτο ειδικό τέλος, ενώ στη συνέχεια με εντολή του κ.Στουρνάρα Υπουργού των Οικονομικών παρεμβαίνοντα ανεπίτρεπτα και χωρίς σεβασμό προς την δικαστική εξουσία τυπώθηκαν προς είσπραξη 3.000.000 λογαριασμοί λαμβανομένου υπ’όψη ότι η Διοίκηση της ΔΕΗ αναζητεί ρευστότητα για να αναχρηματοδοτητεί δάνεια και προχωρήσει σε επενδύσεις.
Παράλληλα δε, δρομολογεί αυξήσεις σοκ για όλους τους καταναλωτές αρχής γενομένης από 1η Ιανουαρίου του 2013 κατά ποσοστόν 48% όταν 350.000 περίπου καταναλωτές έχουν ανεξόφλητους τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.
Αναμένεται η έκδοση της αποφάσεως του Αρείου Πάγου η οποία φρονούμε ότι θ’απορρίψει την αίτηση του Δημοσίου με σκεπτικό ταυτόσημο με εκείνον της Πρωτοδικειακής απόφασης όπως:
Η επιβολή και θέσπιση του χαρατσιού είναι αντισυνταγματική πλήττει την φοροδοτική ικανότητα του πολίτη, κακώς εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, πρόκειται περί φόρου και όχι ανταποδοτικού τέλους και προ παντός ότι η Κυβέρνηση ως εκ τούτου δεν νομιμοποιείται να αναζητήσει ισοδύναμα μέτρα.
Οπότε στην περίπτωση αυτή το θέμα, αφού υπάρχει αντίθετη απόφαση του ΣτΕ δηλαδή σύγκρουση αποφάσεων, θα επιλυθεί από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο της Χώρας, χωρίς όμως μέχρι τότε να είναι νόμιμη η είσπραξη του επίμαχου τέλους που ίσως υπερβαίνει και τα 3 δις ευρώ.
Αν και το ΣτΕ δέχεται ότι το επίδικο τέλος δεν επιβάλλεται σε ανταπόδοση συγκεκριμένης υπηρεσίας παρεχομένης από το Κράτος προς τους βαρυνόμενους με αυτό, τα δε έσοδα καλύπτουν δημοσιονομικό έλλειμμα, και ως εκ τούτου αποτελεί φόρο κατά την έννοια του άρθρου 78 του Συντάγματος.
Όμως επειδή τούτο αφορά μόνον τα έτη 2011 και 2012 κατά το σκεπτικό της σχετικής αποφάσεως του Ακυρωτικού Δικαστηρίου μεταβαπτίζεται σιωπηρώς σε φόρο επειδή δήθεν θα ενταχθεί στο Εθνικό Σύστημα φορολογίας, από το 2013 σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Υπουργού οικονομικών κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Δηλαδή θεραπεία «αντισυνταγματικότητας» βάσει μέλλοντος και αβέβαιου γεγονότος, η πλήρωση του οποίου δεν μπορεί να ανατρέψει στο παρελθόν.
Η εμμονή του κ.Στουρνάρα στο να συνεχίσει κανονικά να εισπράττει η ΔΕΗ το τέλος για λόγους Δημοσίου συμφέροντος δεν προσβάλλει ούτε αγνοεί την δικαστική εξουσία μόνον αλλά εκθέτει την Κυβέρνηση και το Κράτος το οποίον όταν δεν σέβεται τους πολίτες δεν είναι Κράτος. Πάντως η Πολιτεία σκόπιμον θα ήταν πριν νομοθετεί να αποστέλλει  όλα τα νομοσχέδια, όπως γίνεται με τα διατάγματα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου ν’αποφαίνεται για την αντισυνταγματικότητά τους.
Επί του προκειμένου ας μου επιτραπεί να σημειώσω σχετική νομολογία του ΣτΕ δια της οποίας έχει κριθεί ακλόνητα ότι διάφορα τέλη που επεβλήθησαν στο παρελθόν συνιστούν φόρον π.χ. το 2% εις βάρος καταστημάτων αρ. αρ. 2817/2000 Τμ. ΣΤ ειδικόν πρόσθετο τέλος δημοσίων θεαμάτων 751/1986 Ολομέλειας κ.α.
Αντί λοιπόν η Τρόϊκα, να ενεργεί σύμφωνα με το προσχέδιο του νέου Μνημονίου ασφυκτικούς ελέγχους για τα δημοσιονομικά εν γένει μεγέθη με σκοπό την είσπραξη εσόδων για να τα εισπράξει πάραυτα η ίδια, μέσα στην «Τεχνογνωσία» της  που διαθέτει ας περιλάβει και την νομιμότητα των θεσμών οι οποίοι αποτελούν πηγές οικονομίας και ανάπτυξης.
Η δε Κυβέρνηση δεν είναι ανάγκη να δεσμεύεται να υποβάλλει δέκα επτά (17) διαφορετικές αναφορές σε μηνιαία ή ακόμα και εβδομαδιαία βάση και για θέματα μετατάξεων μετακινήσεων υπαλλήλων προσλήψεων προσωπικού με το περιβόητο «μπλοκάκι» αφού δεν έχει ακόμη δυστυχώς  «ξεκαθαρίσει» εάν πρόκειται για υπαλλήλους ή επαγγελματίες ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ).
                                                         

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η ΕΞΩΓΑΜΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!


H 42χρονη σήμερα Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ πάσχει από καρκίνο του μαστού και προσπαθεί να τον αντιμετωπίσει!Ζει και εργάζεται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, την Στοκχόλμη, στην εταιρεία αρχιτεκτόνων AG Arkitekter.
Η Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ είναι ο καρπός της σχέσης του Ανδρέα Παπανδρέου με την ηθοποιό και παρουσιάστρια της σουηδικής τηλεόρασης Ράνια Μπριγκίτε Νίμπλουμ.
Γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1969 στο Λιντίγκοσταντ της Σουηδίας και η ύπαρξή της ήταν άγνωστη στα παιδιά του Ανδρέα που είχε αποκτήσει από τη Μαργαρίτα και πληροφορήθηκαν το γεγονός στο γνωστό δημοσίευμα της Απογευματινής το 1975!
Πληροφορίες, ωστόσο, θέλουν την Μαργαρίτα Παπανδρέου να το γνωρίζει και μάλιστα φέρεται να πρότεινε τότε στον Ανδρέα Παπανδρέου να μεγαλώσει μαζί τους με τα άλλα παιδιά στον Καναδά αλλά δεν το δέχτηκε ποτέ η μητέρα της η οποία την κράτησε μαζί της!
Όταν ενηλικιώθηκε η Αιμιλία ήρθε στην Ελλάδα για να γνωρίσει τα αδέλφια της και από τότε επισκέπτεται συχνά την πατρίδα του πατέρα της μαζί με τη μικρή κόρη της Ολίβια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τα αδέλφια της και τους επισκέπτεται συχνά στην Ελλάδα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΝΔ! ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ


samaraskaratzaferis

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στην πολιτική. Βλέπει ότι δεν του βγαίνει με τον ΛΑΟΣ, έψαξε συνεργάτες και συμμαχίες για να φτιάξει νέο κόμμα, δεν του βγήκε και αυτό. Οπότε, όπως λένε οι πληροφορίες, αναζητεί ασμένως τρόπο να επιστρέψει στη ΝΔ.
Ο επιστήθιος φίλος του Αβραμόπουλος είναι γι' αυτόν η καλύτερη ...συνταγή για να κάνει το νέο connection με τα...πάτρια εδάφη! 
Οι πληροφορίες λένε ότι η ...σούπα ξαναζεσταίνεται ώστε ο Καρατζαφέρης να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, οπότε να ξανμπει στην πολιτική από την ίδια πόρτα  από την οποία μπήκε και ο Σαμαράς μετά την αποστασία του 1993. 
Τώρα, εάν θυμηθεί κανείς το τι δήλωνε πριν από μερικές ημέρες και μήνες ο Καρατυζαφέρης για τον Σαμαρά, ότι είναι επικίνδυνος και δεν θα διστάσει να ενσπείρει τον εθνικό διχασμό, αυτά θα πρέπει να τα απντήσει ο κ. Καρατζαφέρης! 
Κύτριε Πρόεδρε, μπορείτε να διαψεύσετε παρακαλούμε πολύ τις πληροφορίες μας; Ή μήπως είναι απολύτως αληθινές;
Εμείς πάντως λέμε ότι είναι ακριβείς και ότι ψάχνετε να βρείτε την φόρμουλα να επιστρέψετε στα παλιά σας λημέρια.
makeleio.gr

ΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


bourzoulos2

Η ανακοίνωση της αστυνομίας είναι η εξής: "Η σύλληψη έλαβε χώρα περί την 12:50 ώρα περίπου στην οδό Τρύφωνος στο κέντρο της Βέροιας.
bourzoulos2
Οι δράστες προσήχθησαν στη Διεύθυνση περί την 13:00-13:05 ώρα.
Φωτογραφήθηκαν ατύπως με κινητό τηλέφωνο περί την 13:11-13:14 ώρα και με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Υπηρεσίας περί την 13:30 ώρα". Δείτε τώρα με προσοχή την ώρα που φωτογραφίζουν τον Μπουρζούκο. Η ώρα είναι 8.25'. 
Άρα λένε ψέματα οι ασυνομικοί! Ή θα μας πούνε ότι το ρολόϊ είχε σταματήσει;
Πείτε την αλήθεια ρε μάγκες. Ότι τους τουλουμιάσατε στο ξύλο και μετά βγάλατε φωτογραφίες!!!

ΝΤΡΟΠΗ! Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

ΤΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
Ο γιος του Κώστα Δεληγιάννη μετακίνησε την επιχείρησή του λίγα μετρα πιο πάνω από την παλαιά, επί της οδού Δοϊράνης στον άνω Χολαργό. Ο επιχειρηματίας δημιούργησε ένα πολύ ωραίο χώρο για ποτό και μεζέ, πραγματικό στολίδι, όπου χαίρεσαι να βρίσκεσαι από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Πήρε την οριστική άδειά του με τις σφραγίδες από την Δ/νση Υγειονομικού, την Αστυνομία Χολαργού, τη Δημοτική Αστυνομία Παπάγου-Χολαργού και τη ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής-Χολαργού!
Και από τον παπά της ενορίας πήρε χαρτί. Και όμως, από την ημέρα που άνοιξε, η ...Αστυνομία κάθε λίγο και λιγάκι είναι έξω από το μαγαζί του για να ελέγξει εάν έχει πάρει άδεια!!!
Κοντεύει να χάσει τα μαλλιά της κεφαλής του: "Μα, αφού η Αστυνομία μού έχει βάλει σφραγίδες και μου έχει δώσει την άδεια", τους απαντάει!! Η απάντηση που παίρνει; "Τι να σας πούμε κύριε, εμάς μας στέλνουν από την Αστυνομία Αμαρουσίου"!
Καταλάβατε τι κράτος είναι αυτό; Η Αστυνομία Χολαργού του έδωσε την άδεια αλλά η Αστυνομία Αμμαρουσίου δεν γνωρίζει τίποτε! Γκα-γκά είναι οι άνθρωποι; Και καλά, εάν δεν έχουν σύστημα on-line για να ενημερωθούν, ένα τηλέφωνο δεν μπορούν να κάνουν οι αστυνόμοι του Αμαρουσίου στους συναδέλφους του Χολαργού και να τους ρωτήσουν: "Ρε παιδιά, σε αυτό το μαγαζί έχετε δώσει άδεια για να μην ερχόμαστε τσάμπα;"! Όχι, έπρεπε να κουβαληθούν από το Μαρούσι στον Χολαργό
Τώρα, εάν τα περιπολικά και οι μοτοσυκλέτες απασχολούνται άσκοπα και εάν την ίδια ώρα που ο καταγγέλων καλεί την Αστυνομία, γίνεται κάπου ληστεία και η στυνομία λείπει γιατί βρίσκεται στο μαγαζί του Δεληγιάννη, αυτό δεν ενδιαφέρει κανέναν! 
Και ούτε ποινή επιβάλλεται σε κανέναν. Οπότε, ο καταγγέλων που θέλει να κάνει καψόνια στον Δεληγιάννη, μπορεί να παίρνει κάθε μέρα και από ένα αστυνομικό τμήμα για να στέλνει τα περιπολικά έξω από την επιχείρησή του!    


ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Η δημοτική σύμβουλος κ. Αθανασάκου κατά τη χθεσινή δημοτικήσυνεδρίαση, ζήτησε και πήρε τον λόγο για την επέτειο των Ιμίων, κάνοντας πρόταση να πραγματοποιείται  τρισάγιο κάθε χρόνο στο μνημείο που βρίσκεται έξω από το δημοτικό θέατρο Παπάγου. Αφού ζήτησε το μνημείο να είναι καθαρό και να μην εμφανίζει εικόνα εγκαταλειψης, η κ. Αθανασάκου πρότεινε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια αξιωματικών.
Η πρόταση της κ. Αθανασάκου δεν εξετάστηκε και το προεδρείο του συμβουλίου αποφάσισε να περάσει στο επόμενο θέμα αλλά η κ. Αθανασάκου επέμεινε για δεύτερη φορά, λέγοντας ότι έθεσε ένα θέμα για το οποίο δεν έλαβε καμία απάντηση. 
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, όπως πληροφορηθήκαμε, της απάντησε: "Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις τώρα, κυρία Αθανασάκου;"
Ζητήσαμε την άποψη της κ. Αθανασάκου, η οποία είπε: "Πρόθεσή μου δεν ήταν να δημιουργήσω καμία εντύπωση. Είναι ντροπή να λέγεται κάτι τέτοιο. Εγώ ήθελα ο Δήμος να τιμά θεσπισμένα κάθε χρόνο τους πεσόντες στα Ίμια. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας από τους αξιωματικούς ήταν Παπαγιώτης. Τι ζήτησα λοιπόν; Να γίνεται ετησίως τρισάγιο, να καθαριστεί το μνημείο τους και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή". 
Προσπαθησαμε να επικοινωνήσουμε και με τον Νίκο Κουκή τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου αλλά δεν απάντησε στο τηλέφωνό του.

ΤΟ "ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης μαζί με την πλειοψηφία των συμβούλων του, απέρριψαν το αίτημα του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ για συζήτηση περαιτέρω δράσεων για να αποτραπεί η κατάργηση του ΙΚΑ & του ΕΟΠΥΥ Χολαργού. Το "Δίκτυο Πολιτών" όμως δεν καταθέτει τα όπλα. Αντιθέτως, συνεχίζει τον αγώνα για λογαριασμό όλων των Χολαργιωτών και μπράβο στον επικεφαλής Περικλή Ζήκα και τα στελέχη του!!!


Ο ίδιος, αναφερόμενος στον "Παρατηρητή" για το θέμα, δήλωσε: "Θέλουμε η κινητοποίηση να πάρει πανδημοτικό χαρακτήρα, γι’ αυτό δημιουργήσαμε την "Πρωτοβουλία για το ΙΚΑ & ΕΟΠΥΥ Χολαργού". Για να μπορούν να πάρουν μέρος όλοι.  Ξεκινάμε καμπάνια για συλλογή υπογραφών".
Ιδού και τα πειστήρια:

Προς
κ. Αντώνη Σαμαρά – Πρωθυπουργό
κ. Ιωάννη Βρούτση - Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης
                                   & Πρόνοιας
κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο - Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα, η οικονομική κρίση και η ανέχεια ωθούν τους πολίτες μαζικά στο δημόσιο σύστημα υγείας. Η αύξηση προσέλευσης στα νοσοκομεία είναι 30%, και στα ιατρεία του ΙΚΑ (τώρα ΕΟΠΥΥ) είναι 20%.

Την ώρα λοιπόν που η πληττόμενη από την οικονομική κρίση κοινωνία αναζητά καταφύγιο στο δημόσιο σύστημα υγείας και στη δημόσια κοινωνική ασφάλιση, θεωρούμε ευνόητη και αναγκαία την αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών τους, αντί της συνεχούς υποβάθμισης που λαμβάνει χώρα τα τελευταία χρόνια.

Θεωρούμε απαράδεκτο οι υπηρεσίες αυτές να αποδιαρθρώνονται και να συρρικνώνονται, λόγω των μνημονιακών περικοπών των δημόσιων κοινωνικών δαπανών.

Εμείς που υπογράφουμε, κάτοικοι των περιοχών που εξυπηρετούνται από το ΙΚΑ Χολαργού, δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην κατάργηση / μεταφορά του υποκαταστήματος ΙΚΑ Χολαργού και του ΕΟΠΥΥ Χολαργού.

Είναι ανεπίτρεπτο να καταργείται ένα υποκατάστημα και να ταλαιπωρούνται ανυπολόγιστα οι ασφαλισμένοι της περιοχής προκειμένου να εξοικονομηθεί προσωπικό για να ενισχυθούν με αυτό τα άλλα δύο υποκαταστήματα (Αγ. Παρασκευής και Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Είναι αδιανόητο να δρομολογούνται τέτοιες επιλογές χωρίς διαφανείς κοινοποιημένες μελέτες και κριτήρια, χωρίς τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, χωρίς να εξετασθούν υπαρκτές εναλλακτικές λύσεις για μείωση των λειτουργικών εξόδων. Άλλωστε η όποια εξοικονόμηση θα έχει το ΙΚΑ, μετατρέπεται σε πολλαπλάσιο κοινωνικό και οικονομικό κόστος για τους ασφαλισμένους με την μορφή χαμένου χρόνου μετακινήσεων και εργασίας, με αυξημένα έξοδα μετακίνησης και σε πολλές περιπτώσεις ηλικιωμένων ασφαλισμένων, σε αδυναμία πρόσβασης στη νέα γεωγραφική θέση.

Ζητάμε την ανάκληση της απόφασής σας, ώστε να σταματήσει κάθε διαδικασία κατάργησης / μεταφοράς του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ Χολαργού.

Προτείνουμε να εξεταστεί η δυνατότητα στέγασης των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ Χολαργού στο κτίριο του ΙΚΑ Χολαργού και περαιτέρω διαπραγμάτευση για μείωση του ενοικίου.


Επώνυμο
Διεύθυνση  Κατοικίας
Υπογραφή
Όνομα
E-mail
1





2





3





4





5





6





7





8





9





10