Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΝΑ ΠΟΔΗΓΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ!


Μετά την προχθεσινή εκλογική διαδικασία- φιάσκο για την ανάδειξη του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», κατά την οποία δόθηκε υπόγεια γραμμή από τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού να αποδοκιμαστούν και οι τρεις υποψηφιότητες, σκέφτηκα να απόσχω από την επόμενη εκλογική διαδικασία. Η απογοήτευσή μου  για τις πρακτικές που υιοθετεί ο Δήμαρχος, όντας νέος, είναι  μεγάλη. Ενώ ο Δήμαρχος  κάνει δημόσια δήλωση ότι και οι τρεις υποψηφιότητες είναι αξιόλογες, έχει ήδη προσυμφωνήσει να «θάψει» με …βροχή λευκών ψηφοδελτίων τις τρεις υπάρχουσες υποψηφιότητες, γιατί προφανώς έχει συνεννοηθεί να  …δώσει τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη»  στον Παναγιώτη Κανελλόπουλο. Μία  προκλητικά κομματική επιλογή.
Με τον άνθρωπο Παναγιώτη Κανελλόπουλο δεν με χωρίζει τίποτε. Μια φορά τον έχω δει στη ζωή μου. Είναι νέος και ενδεχομένως αξιόλογος ως επαγγελματίας και οικογενειάρχης. Τη θέση όμως του «Συμπαραστάτη του Δημότη» τη διεκδικεί ως κορυφαίο κομματικό στέλεχος, ως ο άνθρωπος που...

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟΥ! ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '80!

Ήταν από τα κορυφαία συγκροτήματα της δεκαετίας του 1980, με πολλες επιτυχίες στο ενεργητικό του. Μιλάμε για τους Cure. Απολαύστε το τραγούδι τους Friday im in love:

SOS! ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ!

Ένας κρατούμενος δραπέτευσε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας σήμερα το μεσημέριΠρόκειται για...

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ: ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ EUROGROUP!

Ήταν βέβαιο ότι θα υπήρχαν κραδασμοί και αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ εφόσον η κυβέρνηση έδινε εικόνα υποχώρησης από τις θέσεις της. Και αυτή η εικόνα δόθηκε! Και ο Λαφαζάνης μαζί με την αριστερή πλατφόρμα προκαλούν ήδη έντονους κραδασμούς  στον Σύριζα μετά τη χθεσινοβραδινή συμφωνία στο Eurogroup!  Όπως αναφέρει το aixmi.gr, η Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά και στελέχη προσκείμενα στον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζουν φόβους για ακύρωση των προεκλογικών δεσμεύσεων και συνακόλουθο κίνδυνο απώλειας της πρωτοφανούς λαϊκής στήριξης.
«Δε φεύγουμε από το Μνημόνιο, ούτε από την εποπτεία της τρόικας», παρατηρούσε ανώτερο κομματικό στέλεχος, και προσέθετε: 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 11 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ! ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ κ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;;;

Από την ερχόμενη Τρίτη η ελληνική κυβέρνηση επανέρχεται στην πραγματικότητα του Μνημονίου...

ΜΕ ΡΙΠΕΣ ΓΑΖΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ! Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ!!!

Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου για τον 47χρονο αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, πατέρα δυο ανηλίκων παιδιών και κουμπάρο του Αραβαντινού...

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΠΟΛΕΜΟΣ!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΡΩΣΙΚΕΣ!!!

Προκαλούν πόλεμο! Για πρώτη φορά θα δούμε Αμερικανικές δυνάμεις να συγκρούονται με Ρωσικές επι Ουκρανικού εδάφους... 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΒΕΡΟΙΑ- ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ SUPERLEAGUE (19.30)

Δείτε το παιχνίδι σε live streaming κάνοντας κλικ σε ένα από τα links που θα βείτε στα περισσότερα...

ΤΣΙΠΡΑ ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! OI ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το παρακάτω άρθρο του δάσκαλου-ρεπόρτερ Απόστολου Βραχιολίδη

ΤΣΙΠΡΑ ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! OI ΠΑΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΟΧΙ"!

γράφει ο Απόστολος Βραχιολίδης

ΧΘΕΣ ...Έγινε μια συμφωνία  Ελλάδας και δανειστών EUROGROUP κι άλλα ...Δεν είναι του πεταμού προς το παρόν.
 Δεν είναι και προς το ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ!
Εκείνο όμως που πρέπει να παρατηρήσει κάποιος ορθοφρονών είναι ότι η Ελλάς του Τσίπρα επιζητούσε μια ανάσα για να διαχειριστεί να του οίκου της! Την πήρε.. έστω και κολοβά. Το θέμα είναι ότι δόθηκε μια μάχη.. Το θέμα είναι ότι για...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE (17.15)

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στα παρακάτω LINK που θα βρείτε στα περισσότερα...

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00)


Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στα παρακάτω LINK που θα βρείτε στα περισσότερα...

ΩΔΕΙΟ ΜΑΣΚΑ! ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ! ΔΕΙΤΕ....

ΚΑΙ...


ΚΑΙ...
ΚΑΙ...



ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ!

Ένας εξέχων ραβίνος των ΗΠΑ ομολόγησε την ενοχή του σε 52 κατηγορίες για ηδονοβλεψία διότι συνελήφθη να κινηματογραφεί γυναίκες στα λουτρά της συναγωγής όπου πραγματοποιούταν το τελετουργικό εκκλησίασμα...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

"Παραλάβαμε 31 Αυγούστου ταμειακό υπόλοιπο 3.709.248. Σήμερα έχουμε 5.067.033 που ισοδυναμεί με αύξηση 37%"
Νοικοκυρεύουμε τα οικονομικά του δήμου αυξάνουμε τα ταμειακά διαθέσιμα


Αποκλειστική συνέντευξη του Αντιδημάρχου στον Κώστα Δεληγιάννη και την εφημερίδα Χολαργού-Παπάγου"Αντίλογος"


Κύριε Βαλυράκη, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος σας εμπιστεύθηκε τη νευραλγική θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις και διαπιστώσεις σχετι­κά με την εικόνα της οικονομικής κατάστασης του Δήμου; Ποιες είναι οι αρμοδιότητες σας;

Αγαπητέ κ. Δεληγιάννη, καταρχήν να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέ­ρον σας να ενημερώσετε τους συνδη­μότες μας, μέσω των απαντήσεων μου. Ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος μπορώ να σας εκμυστηρευτώ ότι με αιφνιδίασε, εμπιστευόμενος στο πρόσωπο μου τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης.
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν...

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 67ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!

67χρονη εντοπίστηκε νεκρή μετά από κλήση στην Πυροσβεστική υπηρεσία για εκδήλωση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στον Χολαργό! Η πυροσβεστική όταν χθες το απόγευμα έφτασε στον 2ο όροφο του διαμερίσματος της οδού Κανάρη 10, βρήκε στο διαμέρισμα νεκρή την...

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!

Δεν πήρε το λεωφορείο για τα Γιάννενα ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου, όταν εξαφανίστηκε από την γαλακτομική σχολή των Ιωαννίνων όπου φοιτούσε. Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη, έδειξε ότι...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ "ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ" ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΟΝ Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ!

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, με το που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία-φιάσκο (15 λευκά ψηφοδέλτια, με υποψήφιους για τον θεσμό τους Θωμόπουλο, Αναγνωστοπούλου, Βραχιολίδη) ανήρτησε τη νέα προκήρυξη για την πλήρωση της θέσης του..

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟ...ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΙ!!!

Το… "οικολογικό" κανάλι Σκάι που τόσο αγαπάει το περιβάλλον και προπαγανδίζει φανατικά την κλιματική αλλαγή, τώρα μας παρουσιάζει και ειδική μέθοδο αντιμετώπισης της βρομίζοντας την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε με θειάφι! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε νευρική κρίση από την επιτυχία της κυβέρνησης...

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?) Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των...


ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΟ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Τους όρους και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας για την παράταση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας έως το τέλος Ιουνίου περιγράφει η ανακοίνωση του Eurogroup.

Με βάση το ανακοινωθέν η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύθηκε να παρουσιάσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας λίστα με προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις, βάσει των οποίων θα ολοκληρώσει την αξιολόγηση του τρέχοντος προγράμματος.


Το μεταφρασμένο κείμενο:


ΙΔΟΥ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ, ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ!

Γερούν Ντάισελμπλουμ (πρόεδρος Eurogroup):

ΡΕΣΙΤΑΛ BΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ!

«ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ Ό,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ»!!!

Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΥΧΟΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η συμφωνία της κυβέρνησης Τσίπρα με τους δανειστές συνιστά υποχώρηση σε σχέση με τις δεσμεύσεις της προς τον λαό, ο υπουργός των Οικονομικών κ. Βαρουφάκης έωσε πραγματικό...

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΙΔΟΥ

Μόλις ολοκληρώθηκε η 2η ψηφοφορία-φιάσκο για την ανάδειξη του Συμπαραστάτη του Δημότη, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού βγάζει από το συρτάρι την προηγούμενη προκήρυξη την οποία με παρέμβασή μας ακύρωσε η εφημερίδα μας και κάνοντας τις σχετικές διορθώσεις, ορίζει ως νέα εκλογική διαδικασία για τον Συμπαραστάτη του Δημότη την επόμενη Παρασκευή. 
Δείτε την προκήρυξη:

ΤΡΕΧΑ ΑΦΕΛΗ ΛΑΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ...ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ!

Η κυβέρνηση Τσίπρα κατάφερε να μαζέψει τον λαό γύρω από το...πολιτικό της μαντρί ότι κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις και ότι θα...πουλήσει ακριβά το τομάρι της αλλά συμφώνησε σε ταπεινωτικούς όρους. 
Α. Στην παράταση της δανειακής σύμβασης! Τουτέστιν αναγνωρίζει μια ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΝΕΚΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! SUPER MODEL!

Τύφλα να'χουν τα μανεκέν της σημερινής μας εποχής. Φτιασιδωμένες και παστωμένες προκειμένου να φανούν όμορφες. Με το...στανιό ομορφιά! Στην περίπτωση όμως της συζύγου του Χάρη Κουγιουμτζόπουλου μιλάμε για αυθεντική, πηγαία, ελληνική ομορφιά! 
Χωρίς ρετούς και άλλα κόλπα! 
Η Νατάσσα Χαμηλοθώρη (σύζυγος του Χάρη) μπορούμε να πούμε ανεπιφύλακτα ότι ήταν καλύτερη από τα φωτομοντέλα-επαγγελματίες του είδους. 
Δείτε...

4 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΗΡΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP! ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ....

Υπαναχώρηση τουλάχιστον 180 μοιρών από τις προεκλογικές της εξαγγελίες για τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί η απόφαση να αποδεχτεί την 4μηνη...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΖΗΤΙΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΣΙΠΡΑ: "Η ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ"!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε με μεγάλη προσοχή αυτό το άρθρο του Δημήτρη Καζάκη, για να αντιληφθείτε τι μας ετοιμάζει ΚΑΙ η νέα κυβέρνηση. Οι δανειακές συμβάσεις δεν έχουν έρθει στην Βουλή, δεν έχουν ψηφιστεί και επομένως είναι παράνομες... και ταυτόχρονα το τελευταίο ανοιχτό παράθυρο για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! Αν ο Τσίπρας δεχτεί να ζητήσει παράταση... τότε θα έχει διαπράξει πραξικόπημα, όπως και ο Σαμαράς και θα έχει βάλει την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην Ελλάδα και στο Ελληνικό ΓΕΝΟΣ!
Ενημερωθείτε και ετοιμαστείτε για ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!
​Η​  αίτηση επέκτασης της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με συνταγματική εκτροπή και πράξη εσχάτης προδοσίας.


​                              ​Δημήτρης Καζάκης

Την Δεύτερα ο πρόεδρος του Eurogroup έστειλε τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά, λέγοντας ότι οι δανειστές απαιτούν πρώτα απ' όλα αίτηση από την ελληνική κυβέρνηση για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος (μνημονίου). Όπως είπε ο Ντάισελμπλουμ "το πρώτο βήμα θα είναι η επέκταση και το επόμενο βήμα είναι να μιλήσουμε για το περιεχόμενο του προγράμματος, αλλά όχι το ανάποδο."​ Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει επίσημη αίτηση για παράταση της υφιστάμενης δανειακής σύμβασης...


ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ!

Κύριε Πρωθυπουργέ Αλέξη Τσίπρα, Κύριε Βαρουφάκη, Υπουργέ των Οικονομικών και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή, επιστρέψτε στην Ελλάδα με την Ελληνική σημαία! Συμφωνία με τους δανειστές-τοκογλύφους- εχθρούς της...

ΧΑΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 56 ΝΕΚΡΟΥΣ!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ!

Ακόμη δύο άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο 24ωρο, εξαιτίας ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΛΕΤΗ! Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ!

Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού.

Μελέτη.

Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής. «Είναι διαπιστωμένο ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα, έχει ένα προφανές μυστικό νόημα. Πίσω από αυτό...

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ: "Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΟΦΙΑΣ"


Θυμάμαι μια φράση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σπύρου Παπαγεωργίου, σε μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: «Θα σεβαστούμε και το τελευταίο «ματωμένο ευρώ» των δημοτών μας».
Αυτό δεν φαίνεται όμως να ισχύει, αν λάβουμε υπόψη μας ότι μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας Δημοτικής Αρχής του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, ήταν η αύξηση της αποζημίωσης (μισθού) της Προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Μαργαρίτας Δημητρίου-Καβρουδάκη και της Αντιπροέδρου κ. Σοφίας Αϊδίνη (στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής), κατά 33%, όταν...

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΩ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ‏

Βίντεο κλίπ με πολλά νοήματα και πολλούς αποδέκτες… Ένα λιθαράκι για την Ελλάδα. Ένα λιθαράκι για την πατρίδα. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΝΙΛΑΚΗΣ

http://www.triklopodia.gr/

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΡΟΥΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: "ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ..."

Καταπέλτης ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Γιώργος Κασιμάτης μιλώντας στο Ράδιο 9,84και στο Γιώργο Σαχίνη, λέγοντας πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει δεκτή τη δανειακή σύμβαση - μνημόνιο με τους όρους που...

SOS! H ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ...

... γυμνές φωτογραφίες γυναικών. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ...ΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΣΑΣΑ ΓΚΡΕΫ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

Η Σάσα Γκρέι είναι μια πρώην πορνοστάρ των ΗΠΑ, ελληνικής καταγωγής, που αποσύρθηκε από το επάγγελμα για να δουλέψει σαν νοσοκόμα στο πλευρό των φιλορώσων ανταρτών που πολεμούν στην Ουκρανία. Όμως δολοφονήθηκε άγρια από τις ουκρανικές δυνάμεις...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! ΤΕΥΧΟΣ 525. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...

Το τεύχος Φεβρουαρίου (525) του "Ανεξαρτητου Παρατηρητή" κυκλοφόρησε και διανέμεται σε Χολαργό-Παπάγου-Αγία Παρασκευή. Στους αναγνώστες-συνδρομητές της εφημερίδας και στα δημοτικά καταστήματα Παπάγου-Χολαργού, στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου και στις επιχειρήσεις του Χολαργού. 
Με πρωτοσέλιδο και κεντρικό θέμα "ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΥΠΑΚΟΥ ΣΚΥΛΑΚΙ" η εφημερίδα μας είναι στην καρδιά της κεντρικής επικαιρότητας, με τα όσα τεκταίνονται αυτές τις μέρες στο Eurogroup. 
Τα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας: 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΠΥΡΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!

Ο Σπύρος Μαρούδας από τη Ζάκυνθο είναι 12 ετών. Δεν έχει προλάβει να χαρεί τα πιο αγνά χρόνια της ζωής του, καθώς έχει υποβληθεί ήδη σε 7 χειρουργικές επεμβάσεις (επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, μεταμοσχεύσεις βαλβίδων, κτλ) καθώς πάσχει από Δεξιοκαρδία και Συγγενή καρδιοπάθεια.
Η οικογένεια του μη μπορώντας να ενισχύσει πλέον οικονομικά τη...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Σε μια άκρως προκλητική κίνηση προέβη ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας της Τουρκίας στο Αιγάιο, επιλέγοντας μάλιστα μια περίοδο όπου βρίσκονται εν εξέλιξη πολύ σημαντικές διαδικασίες τόσο στο εσωτερικό της χώρας μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΟΕΟΟ!!

Μας λένε ότι δεν υπάρχουν λεφτά, ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με Grexit, ότι οι Τράπεζες αδειάζουν από ρευστό, το ίδιο και τα ΑΤΜ, αλλά φαίνεται ότι λεφτά υπάρχουν! Τη φωτό μας την έστειλε φίλος και είναι από τον περιφερειακό Θεσσαλονίκης. Το φορτηγό, λέει, μεταφέρει ευρώ  που...

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ! ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 4,5% ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕΕΕ!!!

Έχουμε να κάνουμε με δυο παράφρονες οι οποίοι θέλουν να συντρίψουν και ταπεινώσουν την Ελλάδα. Μιλάμε για απευθείας απογόνους του Χίτλερ! Σε αυτές όμως τις πολιτικά εγκληματικές φυσιογνωμίες σκύβουν...

ΕΣΠΑΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! ΤΙ ΕΙΠΕ...

Στην εκπομπή του Star «Μία», μίλησε ο συγκάτοικος του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης το απόγευμα της 6ης Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων όπου σπουδάζει...

Ο "ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ" ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!

Ο χθεσινός σεισμός στην Κεφαλλονιά μεγέθους 4 ρίχτερ προβλέφθηκε από τον "προφήτη των
σεισμών" Μύρωνα Μυριαλλή! Μια ακόμη επιτυχής του πρόβλεψη η οποία επιβεβαιώνεται τόσο από το προφίλ του στο facebook όσο και από τα...

ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ!!!


Η Αμερική μετατρέπονται σε βόρειο πόλο! Το χιόνι τους έχει κυριολεκτικά πνίξει. Έχουν παραλύσει τα πάντα σε πολλές Πολιτείες. Και μην έχοντας τι να κάνουν το ρίχνουν στις βουτιές στο χιόνι. Δείτε το βιντεάκι στα περισσότερα...

ΤΙΓΚΑΣ: "ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ"!

Δελτίο Τύπου 21
                                                                         19 Φεβ. 2015

Ανέτοιμος και πάλι ο Δήμος
στην Αντιμετώπιση της Κακοκαιρίας.

Δυσκολίες προσαρμογής φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή, αφού και πάλι δεν έλαβε τα στοιχειώδη μέτρα για την...