Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤON ΕΟΠΥΥ!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εκδήλωση του Σύριζα Χολαργού-Παπάγου
"Το Δικαίωμα στην Υγεία στο Μνημονιακό Παρόν και δύο Δρόμοι για το Μέλλον"
Τετάρτη 26/2/2014 στις 8 μμ στο Δημαρχείο Χολαργού (αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”)
Ομιλητές:
Παναγιώτης Ψυχάρης- Πρόεδρος του Συλλόγου γιατρών ΕΟΠΥΥ Αττικής & μέλος ΔΣ ΙΣΑ
Χαρά Ματσούκα- Διευθυντρια αιματολογικού τμήματος ΓΝΑ Αλεξάνδρα – μέλος ΔΣ ΕΙΝΑΠ
Μαρία Διαλλυνά –Διευθυντρια Ψυχιατρικού τμήματος ΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς”
Χαρά Καφαντάρη – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Ανδρέας Ξανθός – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
image

ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική

      γράφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                    Διεθνολόγος
         e-mail: ant.grypaios@gmail.com
Τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στην Ουκρανία, είναι δάκτυλος
της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Είναι οργανωμένο σχέδιο των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να ζώσουν τη Ρωσία. Η νόμιμη κυβέρνησης της Ουκρανίας τυγχάνει της πλήρους στηρίξεως  της Ρωσίας. Η Σιωνιστική Δυτική προπαγάνδα
οργιάζει μέσα και έξω από την Ουκρανία, με τα πληρωμένα ΜΜΕ.
Το κακό άρχισε προ ετών, από τη φυλακισμένη πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Τζούλια Τιμοσένκο, με τη «πορτοκαλί» επανάστασή της.
Με το ζόρι οι Δυτικοί να βάλλουν την Ουκρανία μέσα στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. και στο Εβραϊκό Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ.
Το Εβραϊκό Δ.Ν.Τ. θέλει την Ουκρανία στην αγκαλιά του, όπως έβαλε την φουκαριάρα Ελλάδα, λόγω θαλασσινών Μαλακίων πολιτικών!!! 
Καλά δεν βλέπουν οι διαδηλωτές της Ουκρανίας, τα χάλια της Ελλάδος
προς παραδειγματισμό;;; Μας έβαλαν στο ΝΑΤΟ, στην Ε.Ε. & στο Δ.Ν.Τ. για να μας ληστέψουν, τα παγκόσμια Σιωνιστικά αρπακτικά, με τους ντόπιους πράκτορες πολιτικούς.
Αυτοί είναι οι Δημοκράτες διαδηλωτές της Ουκρανίας, οι Δημοκράτες
του Ομπάμα, Μπάϊντεν, Κέρι, της Μέρκελ, του Κάμερον, του Μπαρόζο, και των Σιωνιστών τοκογλύφων Παντοκρατόρων.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ έχουν διαθέσει εκατομμύρια δολάρια στα κόμματα της Ουκρανικής αντιπολίτευσης. Σε βάθος χρόνου, στόχος των
Σιωνιστικών ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι να προωθήσουν στην Ουκρανία συνταγματικές και εκλογικές μεταρρυθμίσεις τέτοιες, που θα επιτρέψουν τη συμμετοχή των πρακτόρων τους της αντιπολίτευσης, στην κυβέρνηση, και θα ανοίξουν το δρόμο για τη Σιωνιστική Ε.Ε. και το Εβραϊκό Δ.Ν.Τ. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το κόμμα της Μέρκελ εμπλέκεται σε χρηματοδοτήσεις μέσω Γερμανικών ιδρυμάτων στους ντόπιους Ουκρανούς πράκτορες πολιτικούς της Σιωνιστικής Δύσεως.
Τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, υποκινούνται από τη Σιωνιστική
Δύση, για τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά της συμφέροντα.
Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων του ROTHSCHILD μπήκε μέσα στην αυλή της Ρωσίας!!! Εσείς τι θα κάνατε όταν κάποιος καταπατούσε την αυλή σας;;;;
Τα γεγονότα στην Ουκρανία ενέχουν κινδύνους Γ! Παγκοσμίου Πολέμου. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία με τους ψυχασθενείς ηγέτες, θέλει να «βάλει χέρι» στη Ρωσία. Ξεκίνησε με τα αφελή κορίτσια τις γνωστές «PUSSY  RIOTS», για να καταλήξει στα δραματικά γεγονότα της Συρίας και της Ουκρανίας. Τα ΜΜΕ λένε «σφαγή στο Κίεβο», δεκάδες οι νεκροί και εκατοντάδες οι τραυματίες από βίαιες συγκρούσεις.
Οι ψυχοπαθείς Κοσμοκράτορες στηρίζονται σε τρία σκέλη.
Πρώτον σκέλος οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, δεύτερον σκέλος το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τρίτον σκέλος η Σιωνιστική Ε.Ε., αλλά και στην Άπω Ανατολή έχουν στηρίγματα, με τους αφελείς Ιάπωνες πολιτικούς.
Η Ρωσία επειδή αντιστάθηκε στη Συρία, και δεν επέτρεψε στους Παντοκράτορες να καταλάβουν τη Συρία, -όπως κατέλαβαν τη Λιβύη-
προσπαθούν τώρα να αποσπάσουν την Ουκρανία, σαν σφαίρα επιρροής της Ρωσίας. Αυτό το κάνουν για αντίποινα, επειδή η Ρωσία δεν τους επέτρεψε να κατακτήσουν τη Συρία, αλλά και να στερήσουν από τη Ρωσία ένα πολύτιμο γείτονα σύμμαχο, ζώνοντας Γεωστρατηγικά τη Ρωσία. Μετά το πρώτο κύμα βίαιων διαδηλώσεων, η κατάσταση είχε κάπως ηρεμήσει, μέχρις ότου η Ουκρανική αντιπολίτευση επεσκέφθη τη Μέρκελ στο Βερολίνο. Μία ημέρα μετά τη συνάντηση της Ουκρανικής αντιπολίτευσης με τη προτεστάντισα Σιωνίστρια Μέρκελ στο Βερολίνο, (το θηλυκό Χίτλερ), οι διαδηλώσεις ξανάρχισαν στο Κίεβο βιαιότερες. Η Γερμανία θα σπάσει τα μούτρα της πάλιν, από τη Ρωσία, όπως τα έσπασε ο  Χίτλερ.!!!
Συνεχώς οι Σιωνιστές προκαλούν τη Ρωσία. Κάποια στιγμή η αρκούδα
θα αντιδράσει βίαια, και δεν θα φταίει αυτή!!!
Τα διεθνή ΜΜΕ λένε ότι η κατάσταση στο Κίεβο είναι εκτός ελέγχου.
Τα επεισόδια γίνονται έξω από το Ουκρανικό Κοινοβούλιο.
Τώρα πάνε για συνομιλίες, για συμμετοχή της αντιπολίτευσης στη κυβέρνηση. Είναι αυτό που θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Από τα γεγονότα φαίνεται ότι η αντιπολίτευση έχει γίνει όργανο των τρελών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Στο εσωτερικό της Ουκρανίας το πολιτικό παιχνίδι παίζεται μεταξύ της φιλο-Ρωσικής κυβερνήσεως του προέδρου Γιανούκοβιτς, και της φιλο-δυτικής αφελούς Σιωνίστριας Τζούλιας Τιμοσένκο, ηγέτη της αντιπολίτευσης, με αντικαταστάτες, αφού αυτή είναι φυλακισμένη.
Η Τιμοσένκο για παράδειγμα είναι σαν το δικό μας το Σημίτη, ΓΑΠ, & Σαμαρά, «τάλε κουάλε» λέει ο Λαός.
Στο παγκόσμιο διπλωματικό επίπεδο η κατάσταση είναι επίσης πολωμένη αφού οι ΗΠΑ, Ε.Ε., & ΝΑΤΟ, όργανα των ψυχασθενών ηγητόρων της Ν.Τ.Π. θέλουν να «βάλλουν χέρι» στην Ουκρανία.
Η Ρωσία με τους συμμάχους της, από τη πλευρά της κατηγόρησε τη πολιτική των Δυτικών για τη κλιμάκωση της βίας στην Ουκρανία, με σκληρές δηλώσεις. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία δρά μέσα στην Ουκρανία με πράκτορες. Η Ουκρανία έχει διαιρεθεί ήδη σε δυτική και Ανατολική. Η Δυτική Ουκρανία είναι φιλο-δυτική, και θέλει την Ουκρανία μέσα στην Ε.Ε., δηλαδή μέσα στη φωλιά του λύκου των Σιωνιστών του Μπαρόζο και της Μέρκελ, ενώ η Ανατολική Ουκρανία με τη Κριμαία, είναι φιλο-Ρωσική. Αυτό το γεγονός εκμεταλλευόμενη η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, προσπαθεί να ρίξει τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο, όπως έκαναν στην Ελλάδα το 1945-1949.
Η Ουκρανία στο θρήσκευμα είναι Ορθόδοξη χώρα, όπως και η Ρωσία.
Όμως η Ορθοδοξία του Βαρθολομαίου & Ιερώνυμου, δεν συμπαρίσταται στις Ορθόδοξες χώρες, αφού και οι δύο Ορθόδοξοι θρησκευτικοί ηγέτες, είναι ενεργούμενα όντα των Σιωνιστών της ΝΤΠ.
Οι Κοσμοκράτορες με το ζόρι να βάλουν την Ουκρανία μέσα στην Σιωνιστική Ε.Ε. του Μπαρόζο, και Ρομπάϊ, μέσα στο λάκκο των λεόντων. Είναι η δεύτερη φορά που οι Σιωνιστές Δυτικοί επιχειρούν να πλήξουν τη Ρωσία. Η πρώτη φορά ήταν με την Οσετία και Απχαζία, στα σύνορα με τη Γεωργία, όπου η Ρωσία αντέδρασε δυναμικά και οι Σιωνιστικές δυνάμεις των τρελών Παντοκρατόρων, έκαναν πίσω ηττημένοι. Όμως δεν έβαλαν μυαλό. Η δεύτερη φορά είναι τώρα με την Ουκρανία. Αυτή τη φορά ή θα ηττηθούν και θα κάνουν πίσω, ή θα προκαλέσουν παγκόσμιο πόλεμο, με το Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, και άλλες Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις να γίνονται σκόνη από πυρηνικές βόμβες. Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλος ο πλανήτης τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Το Κίεβο είναι πλέον εμπόλεμη ζώνη. Οι φωτογραφίες των διεθνών ΜΜΕ, συγκλονίζουν από φόβο και τρόμο, με τη βιαιότητα των συγκρούσεων των δυτικών πρακτόρων, του παρασυρμένου πλήθους, με την Αστυνομία και το Στρατό. Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έπεισαν με τη προπαγάνδα τους Ουκρανούς πολίτες, ότι με τη δική τους διακυβέρνηση θα ζήσουν σαν σε παράδεισο πλούσια. Η εδώ Ουκρανική πρεσβεία, ας ενημερωθεί τι υφίσταται ο Ελληνικός Λαός, με τη Σιωνιστική διακυβέρνηση της Ν.Τ.Π., και ας ενημερώσει πάραυτα τον Ουκρανικό Λαό, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Εκτός εάν θέλουν να μπούνε στο στόμα του λύκου των Σιωνιστών Γερμανών.
Δυστυχώς η προπαγάνδα των Σιωνιστών Δυτικών, ξεσηκώνει τα πλήθη στην Ουκρανία, ιδιαίτερα στη Δυτική, όπου φιλο-δυτικοί εξτρεμιστές
πράκτορες, πολυβολούν αστυνομικούς και το Στρατό.
Οι Ελεύθεροι σκοπευτές –αγνώστου Εθνικότητος- πυροβολούν τα πλήθη των διαδηλωτών.
Η χώρα του κακού είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, συνεπικουρούμενες από το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τη Σιωνιστική Ε.Ε.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι λίαν επικίνδυνο για τη παγκόσμια ειρήνη, και δεν έχει λόγο ύπαρξης!
Το ΥΠ.ΕΞ. της Ρωσίας χαρακτήρισε υπεύθυνες για το χάος στην Ουκρανία, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, και την ηλίθια ηγεσία της Ε.Ε., η οποία οδηγεί την Ευρώπη σε πυρηνικό ολοκαύτωμα.           
Η Ρωσία παρακολουθεί από πολύ κοντά τα γεγονότα, και στηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου. Η διεθνής ασφάλεια ευρίσκεται σε κίνδυνο. Δυνατόν η κρίση στην Ουκρανία να εξελιχθεί σε παγκόσμιο πόλεμο, αφού άμεσα εμπλεκόμενες στη κρίση είναι οι μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη. Η Ουκρανία είναι σφαίρα επιρροής της Ρωσίας.
Με τη κατάρρευση της ΕΣΣΔ, η Σιωνιστική Δύση άρπαξε τις πρώην χώρες-μέλη της ΕΣΣΔ, και τις ενέταξε στο ΝΑΤΟ και στην  Ε.Ε.
Απέμεινε η Ουκρανία. Το 2004 η «πορτοκαλί» επανάσταση της Τζούλιας Τιμοσένκο, παρολίγον να ρίξει την Ουκρανία στο στόμα του λύκου της Σιωνιστικής Ε.Ε. & του ΝΑΤΟ, αλλά το κακό για την Ουκρανία απεφεύχθη. Ο πόλεμος στη Γεωργία (Οσετία & Απχαζία),
έγινε ουσιαστικά για την Ουκρανία.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, και άλλοι Δυτικοί, έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει να αποσπάσουν την Ουκρανία από τη Ρωσία.
Δημιούργησαν αντι-πυραυλικά & πυραυλικά συστήματα και ζώνες, γύρω από τη Ρωσία, από τις γειτονικές χώρες.
Πέφτοντας η Ουκρανία στην αγκαλιά της Σιωνιστικής Δύσης, -(στου λύκου το στόμα)- δημιουργείται Γεωστρατηγική ασφυξία για τη Ρωσία.
Η πέτρα του σκανδάλου είναι οι αφελείς Σιωνιστές Αμερικανοί πολιτικοί, που ενεργούν για λογαριασμό των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.
Τα ίδια έκαναν στην Απχαζία & Οσετία, επαρχίες της Ρωσίας στα σύνορα με τη Γεωργία. Τα ίδια έκαναν στις Αραβικές χώρες, με τις «Καταιγίδες της ερήμου» στο Ιράκ, και τις «Αραβικές Ανοίξεις».
Τα ίδια έκαναν στην Ανατολική Ευρώπη με τις «Πορτοκαλί» Επαναστάσεις. Μυαλό δεν βάζουν. Πολιτική τους η παγκόσμια πολιτική και πολεμική ανωμαλία, από την οποίαν κερδίζουν.
Η Ρωσία έστειλε αυστηρό μήνυμα στους Κοσμοκράτορες ότι δεν θα ανεχόταν με κανένα τρόπο ένταξη της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ, πολύ περισσότερο της Ουκρανίας. Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει να αποψιλωθεί!
Είναι ορατός ο κίνδυνος διαίρεσης της Ουκρανίας σε Δυτική & Ανατολική, εάν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες επιμένουν. Το ΝΑΤΟ έχει το πλεονέκτημα να έχει υπό τον έλεγχό του τη Τουρκία, η οποία ελέγχει τα στενά του Βοσπόρου & των Δαρδανελίων. Όμως σήμερα οι πύραυλοι με πυρηνικές κεφαλές, έχουν υπερβεί τις αποστάσεις, και το πλεονέκτημα αυτό της Τουρκίας να εγκλωβίσει τη Ρωσία μέσα στη Μαύρη Θάλασσα, έχει εξουδετερωθεί. Ήδη η Ρωσία έχει απλωθεί στη Μεσόγειο με μεγάλα και βαριά πολεμικά πλοία και στόλο, τελευταίας τεχνολογίας. Η κρίση της Ουκρανίας δυνατόν να εξελιχθεί σε θερμή παγκόσμια κρίση. Εκεί μας οδηγούν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες.
Η Ρωσία θέλει περιφερειακή ασφάλεια μακριά από τα σύνορά της, όπως έχει η Αμερική και η Ευρώπη. Ο Επεκτατισμός του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, είναι κίνδυνος για τη παγκόσμια ειρήνη.
Αφού η ΕΣΣΔ δεν υφίσταται, το ΝΑΤΟ δεν έχει λόγο ύπαρξης, αλλά το χρειάζονται οι Κοσμοκράτορες, για τα πολεμοχαρή παιχνίδια τους.
Η Ρωσία θα πολεμήσει με όλα τα μέσα για να αποφύγει τον εγκλωβισμό της, για να μη γίνει η Ουκρανία μέλος του ΝΑΤΟ & Ε.Ε.
Αυτή τη στιγμή οι ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, & Ε.Ε. προχωρούν σε ανατρεπτικές κινήσεις της νόμιμης κυβέρνησης στην Ουκρανία.
Η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική στην Ευρώπη, ευρίσκεται σε ανωμαλία, αφού η Ουκρανική κρίση δυνατόν να εξελιχθεί σε θερμή σύγκρουση ΝΑΤΟ-Ρωσίας. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ το διατηρούν οι Κοσμοκράτορες για τα βρώμικα πολεμοχαρή παιχνίδια τους, για κατάληψη της παγκόσμιας Κυριαρχίας.
 Οι αφελείς Αμερικανοί & Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες πρέπει να το σκεφθούν πολύ σοβαρά, αφού ο παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος θα σκοτώσει εκατομμύρια Αμερικανούς & Ευρωπαίους πολίτες.
Οι Αμερικανοί & Ευρωπαίοι Σιωνιστές πολιτικοί, πρέπει να σκεφθούν πως άρρωστοι εγκέφαλοι των ηγετών της Ν.Τ.Π. των Κοσμοκρατόρων, οδηγούν τον κόσμο συνειδητά στη καταστροφή, αφού πρόγραμμα των Παντοκρατόρων είναι να μείνουμε μόνον ½ δις. ανθρώπων στο πλανήτη. Αυτό θα το επιτύχουν ΜΟΝΟ με πυρηνικό όλεθρο. Φανταστείτε  2 πυρηνικές βόμβες-κεφαλές, να πέφτουν μέσα στις Αμερικανικές και Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις.
Οι αφελείς πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ , θα δολοφονήσουν έτσι τουλάχιστον 250 εκ. αθώους Αμερικανούς πολίτες. Γιαυτό η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ φρονίμως ποιούσα, θα πρέπει να κάνει πέρα τους πολεμοχαρείς ψυχασθενείς ηγέτες της Παγκόσμιας διακυβέρνησης .
Η Ευρώπη με την Αγγλία, το Βερολίνο με το Λονδίνο, θα γίνουν σκόνη.
Γιαυτό οι Άγγλοι Σιωνιστές Λόρδοι, να λάβουν τα μέτρα τους, και να μην ενδίδουν στις απαιτήσεις των ομοεθνών τρελών Επικυρίαρχων.
H πραγματική συμφορά για τον παγκόσμιο πολίτη, είναι να μην έχει ενημερωθεί, αλλά ξαφνικά να τον βρεί ο θάνατος.
Η Εκκλησία μας εύχεται υπέρ αποφυγής «αιφνιδίου θανάτου».
Οι Κοσμοκράτορες ψυχοπαθείς ηγέτες θα επιβιώσουν μέσα σε πολυτελέστατα υπόγεια πυρηνικά καταφύγια, για να εξουσιάσουν το πλανήτη μετά τη πολεμική καταιγίδα, και πυρηνικό όλεθρο.
Με βάση ορισμένες διεθνείς παραδοχές, όλα είναι έτοιμα για ένα παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, ίνα πληρωθούν οι Σιωνιστικές γραφές, «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».    

                                  


      









Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ! ΤΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!

Η διάσπαση της Ουκρανίας φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς έφτασε στο Χάρκοβο με σκοπό την δημιουργία ενός μιας δεύτερης Ουκρανίας, ενός κράτους στα όρια του χάρτη που βλέπετε με μπλε χρώμα. 
 
Ο Ουκρανός πρόεδρος στο διάγγελμά του το μεσημέρι του Σαββάτου από το Χάρκοβο ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ώρες και παρά του ότι αυτό φαίνεται να αποτελεί το βασικό αίτημα των διαδηλωτών της αντιπολίτευσης.
 
Χαρακτήρισε, απόπειρα πραξικοπήματος τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες και συμπλήρωσε: «Το παρόν κοινοβούλιο παίρνει παράνομες αποφάσεις που ντροπιάζουν τη χώρα».
Όπως είπε στο διάγγελμά του που μεταδόθηκε από το κανάλι UBR, «πυροβόλησαν το αυτοκίνητό μου αλλά δεν φοβάμαι. Θα μείνω στην Ουκρανία». Συμπλήρωσε, δε, ότι αυτό που προσπαθεί είναι να προστατεύσει το λαό από τους «επιδρομείς».
Λίγες ώρες νωρίτερα εκπρόσωποι από τις νοτιανατολικές επαρχίες και την Κριμαία που συνεδρίασαν, επίσης, στο Χάρκοβο, ανακοίνωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Κίεβο και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζουν την απόσχιση των περιοχών τους και τον σχηματισμό ανεξάρτητης κυβέρνησης, η οποία θα απολαμβάνει της έγκρισης και της προστασίας από την Ρωσία. 
Ήδη ο τοπικός κυβερνήτης, Μιχαήλ Ντόμπκιν, επιστρατεύει εθελοντές για την δημκιουργία μονάδων αυτοάμυνας στις ρωσόφωνες περιοχές αν χρειαστεί να υπερασπιστούν την ανεξαρτησία του νέου κράτους.
Υπενθυμίζεται ότι το Χάρκοβο ήταν η πρωτεύουσα της Σοβιετικής Ουκρανίας έως το 1939, και βρίσκεται στην κυρίως ρωσόφωνη ανατολική Ουκρανία, που αποτελεί και την εκλογική βάση του κ. Γιανούκοβιτς.
Για την ώρα, πάντως, οι ένοπλες δυνάμεις διακηρύσσουν, δια του υπουργείου Άμυνας την ουδετερότητά τους. «Οι δυνάμεις του στρατού της Ουκρανίας βρίσκονται στις μονάδες τους και πραγματοποιούν προγραμματισμένες ασκήσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου  Άμυνας.
«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πιστές στο συνταγματικό τους καθήκον και δεν μπορούν να εμπλακούν στην εσωτερική πολιτική διαμάχη» ανακοίνωσε ο αρχηγός του γενικού επιτελείου. 
Είχε προηγηθεί προχθέα προειδοποίηση του προέδρου του ουκρανικού Κοινοβουλίου ο οποίος ανέφερε ξεκάθαρα, ότι σε περίπτωση που η χώρα διαιρεθεί, η παραμονή της περιοχής στο πλαίσιο της Ουκρανίας δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Και εάν θέλουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ας στραφούν εναντίον τους, αφού οι ρωσικές δυνάμεις είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να μείνουν απαθείς. Δηλαδή προέβλεψε μια απειλή να εξελιχθεί η κατάσταση όπως στην Αμπχαζία και την Οσετία με την Ρωσία να εγγυάται την ασφάλεια του νέου κράτους. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το σχέδιο του Γιανουκόβιτς περιλαμβάνει την απόσχιση της νοτιοανατολικής Ουκρανίας και της Κριμαίας από την Ουκρανία και τον σχηματισμό ανεξάρτητης κυβέρνησης, η οποία θα απολαμβάνει της έγκρισης και της προστασίας από την Ρωσία.
Πιθανώς ο Β.Γιανουκόβιτς προσπαθεί να εξευμενίσει την Μόσχα μετά την απογοήτευση που της προκάλεσε με τους χειρισμούς του.
 
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση της τοπικής βουλής στο Χάρκοβο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τις νοτιοανατολικές περιοχές και την Κριμαία, στην οποία όμως δεν μετέχει ο Γιανουκόβιτς, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην πόλη.
 
Να αναφέρουμε ότι το Χάρκοβο ήταν η πρωτεύουσα της Σοβιετικής Ουκρανίας έως το 1939, και βρίσκεται στην κυρίως ρωσόφωνη ανατολική Ουκρανία, που αποτελεί και την εκλογική βάση του κ. Γιανούκοβιτς.
 
Ο τοπικός κυβερνήτης, Μιχαήλ Ντόμπκιν, πάντως, φέρεται να επιστρατεύει εθελοντές για να προστατεύσουν ακόμη και με χρήση βίας την περιοχή από τους διαδηλωτές. 
 
Η Ρωσία δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια στις εξελίξεις της γειτονιάς της. Άλλωστε το ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας λόγω εγγύτητας είναι πολύ εύκολο για αυτή να το προστατέψει.
 
Μόλις πριν από λίγο αναφέραμε την στρατηγική θέση της Κριμαίας και το πόσο σημαντική είναι για τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των Ρώσων λόγω της βάσης της Σεβαστούπολης, που φιλοξενεί το ρωσικό Στόλο, αλλά και του ελέγχου τεράστιου τμήματος των παραλίων της Μάυρης Θάλασσας, τα οποία έιναι απαραίτητα για την ασφάλεια της ίδιας της Ρωσίας. 
 
defencenet.gr

ΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Το σχόλιο ανήκει στον ευφυή ανώνυμο και ευγενή σχολιαστή:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ( ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ. 
ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ , 
1) ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ 
2) ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΚΟΜΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥ , 
ΤΟΤΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ) ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ : 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : 
1) ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ 
2) ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ .
ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ 
1) Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Ή ΜΕ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ 
2) ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. 
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΜΑΤΣΑΡΑ!


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΟΦΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...

http://www.feed2all.eu/watch/241669/1/watch-ofi-crete-vs-olympiacos-piraeus.html

http://www.hahabar.com/20140208/v-haha_sport_1_name-742960-52f59dec898b48.78060462.html

http://www.sportlemon.tv/20140208/vv52f59dec854024.58525281-742960.html


http://www.magicgoals.com/ofi-olympiakos-live-streaming.html


* To blog μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το site, δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
πηγή: loutrakiblog.gr

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖHΔΑΚΗ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΙΧ

Κόντρα στη γενικευμένη προπαγάνδα, που επιμένει να παρουσιάζει το έκτρωμα Χατζηδάκη ως μια ευνοϊκή ρύθμιση υπέρ του δανειολήπτη, Το ΧΩΝΙ παρουσιάζει την αλήθεια για το «ιρλανδικό μοντέλο» που αποφάσισαν να μας φορέσουν:

Αν αποφασίσουν ότι πληρώνεις υψηλό ενοίκιο...
ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
Αν μπορείς να εξυπηρετηθείς από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...
ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΟΝΟ 57 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!
Όλα τα άλλα θα σου τα παίρνουν οι τράπεζες
Αυτό είναι το «ιρλανδικό μοντέλο» που φέρνει ο Χατζηδάκης.

Ξαναψηφίστε τους λοιπόν...
toxwni.gr


"ΣΚΑΕΙ" ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (;)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγει στον αέρα δημοσκόπηση από τον θεωρούμενο -ίσως- πιο αξιόπιστο φορέα η οποία και θα δίνει υψηλότατα ποσοστά στη Χρυσή Αυγή. Τα ευρήματα δε, μιλούν για πολύ υψηλότερα ποσοστά από αυτά που είχε πάρει από τον ίδιο φορέα σε προηγούμενη δημοσκόπηση!!! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, με αναγωγή στη μονάδα θα της δίνουν νούμερα που αγγίζουν το 30% (!) σε μια μονομαχία στήθος με στήθος με τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρώτη θέση!  Και τα δύο κόμματα βρίσκονται στο όριο του στατιστικού λάθους για το ποιο είναι πρώτο, ωστόσο, τα ευρήματα δίνουμε την Χρυσή Αυγή με ελάχιστη διαφορά, εκατοστών της μονάδος, πρώτη (!)
Η ΝΔ πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται μακράν τρίτη! 
Αναμένουμε τα ακριβή νούμερα που θα βγάλει η δημοσκόπηση ωστόσο ερμηνεύοντας σε γενικό πλαίσιο το γεγονός δεν είναι καθόλου αφύσικο. Αντιθέτως, η πολιτική της φτώχειας, της πείνας, του ψεύδους και του δημοκρατικού ελλείμματος, οδηγεί ως αντίδραση όλο και περισσότερο κόσμο προς την Χρυσή Αυγή. Γι' αυτό τον λόγο η κυβέρνηση βιάζεται να τεθεί εκτός ν.ομου η ΧΑ και να μην συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές. 
Και όπως όλα δείχνουν θα το καταφέρει και αυτό! 

ΟΙ ΤΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!

Το Κίνημα Τυπογράφων καταγγέλλει σε όλους τους εργαζόμενους την εργοδοτική πρακτική της επιχείρησης τυποεκδοτική, ριζοσπάστης του ΚΚΕ, με απολύσεις συναδέλφων, με τις καθυστερήσεις των μισθολογικών υποχρεώσεων της, με την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων και κάθε τι που οδηγεί όλους τους εργαζομένους ανεξαιρέτως, σε υποχωρήσεις και στην ανέχεια, στο τέρας της ανεργίας που έχουν δημιουργήσει για να φοβίζουν και να εγκλωβίζουν συνειδήσεις και όποια αγωνιστική διάθεση αντίστασης και διεκδίκησης.


Όποια περίπτωση ίδιας πρακτικής και αν εξετάσουμε σε όλο τον κλάδο και στους επιχειρηματικούς ομίλους των ΜΜΕ, θα καταλήξουμε στον ίδιο ένοχο, το δρόμο της επιβίωσης του ισχυρότερου, με κριτήριο το ποσοστό κέρδους, τη ζούγκλα του ανταγωνισμού των μονοπωλιακών ομίλων του ΚΚΕ που οδηγεί στην άναρχη, ανισόμετρη ανάπτυξη ή και συρρίκνωση του κλάδου και της Ελληνικής τυπογραφίας όπως έχουμε καταγγείλει εκατοντάδες φορές..

Γι’ αυτό και δεν πρέπει ακολουθήσουμε το δρόμο της απομόνωσης παρακολουθώντας τους συναδέλφους μας να απολύονται από τους ανεπάγγελτους του περισσού.

Γυρίζουμε την πλάτη σε όσους σπέρνουν τη μοιρολατρία, τον συμβιβασμό, ή καλλιεργούν το έδαφος για να υποταχθούμε στη φτώχεια που μας επιβάλουν τα κομματόσκυλα του Περισσού.

Η μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στον κλάδο της Ελληνικής τυπογραφίας και ΜΜΕ, τίποτα κοινό δεν έχουμε ούτε με τους κομματικούς εργοδότες μας, ούτε με τους καλοπληρωμένους κομματικούς τηλεαστέρες και τηλεπερσόνες . Έχουμε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες αγωνίες με το σύνολο της Ελληνικής εργατικής τάξης.

Η θέση μας είναι με τον Ελληνικό λαό που σηκώνει κεφάλι, με τους Έλληνες εργάτες που αγωνίζονται, και  παλεύουν ενάντια στους εκμεταλλευτές του..

Ο λόγος πλέον ανήκει στους Έλληνες εργαζόμενους.
Απέναντι στο ψέμα και τον αποπροσανατολισμό που επιχειρούν συστηματικά μέσω των καναλιών και των εφημερίδων που εργάζονται πολλοί "συνάδελφοι" πρέπει να δώσουμε με αξιοπρέπεια τη δική μας δύσκολη μάχη.

Γι’ αυτό ξεκαθαρίζουμε σε όλους στην νέα ηγετική κλίκα του ΚΚΕ  που επάξια υπερασπίζονται τα κόκκινα καπιταλιστικά τους συμφέροντα στις κομματικές επιχειρήσεις τους, πως μπορεί να είναι η δουλειά μας, να τυπώνουμε τις φυλλάδες τους, αλλά στους εργάτες δεν περνάνε τα επιχειρήματά τους, και η αριστερή σταλινική κομματική τρομοκρατία τους.

Έτσι σήμερα μπαίνουν νέα καθήκοντα για όλους μας στον κλάδο, στο εργατικό κίνημα, στην εργατική τάξη. Η ενότητά της σε γραμμή ρήξης με τους αριστερούς μεγαλοεπιχειρηματίες-
καρχαρίες, τον εργοδοτικό - κομματικό συνδικαλισμό, την πολιτική της υποταγής στα συνδικαληστικά κομματόσκυλά και εκείνων που μιλάνε για άλλο διαχειριστικό μοντέλο ανάπτυξης, δίχως να έρθουν ποτέ σε ρήξη με το ίδιο το σύστημα που γεννά φτωχούς. και στηρίζει την λαθρομετανάστευση και την εξαθλίωση του Έλληνα εργαζόμενου.

Η λύση βρίσκεται μέσα στη συλλογική δράση και στον αγώνα, και όχι στην απομόνωση και την ατομικότητα. Επιβάλλεται, έστω και στο παραπέντε, ο ξεσηκωμός μας. Να βάλουμε εμπόδια σε κάθε εργοδοτική ανθελληνική όρεξη.

Τώρα θα κριθεί αν στην επίθεση της η κομματική εργοδοσία, θα συναντήσει εργάτες φοβισμένους και απογοητευμένους ή οργανωμένους και αποφασισμένους.
Τέρμα πια στην Κοροϊδία
* Γι’ αυτό απαιτούμε από το ΚΚΕ την άμεση ανάκληση των απολύσεων όλων των συναδέλφων μας  και να μη προχωρήσει η αριστερή αντεργατική κλίκα του περισσού σε νέες.

* Υπογραφή νέας επιχειρησιακής ΣΣΕ, που να προβλέπει τουλάχιστον ότι και η κλαδική.

* Να επιστραφούν οι παράνομες περικοπές μισθών και επιδομάτων από την  Τυποεκδοτική και τον Ριζοσπάστη.

* Εξόφληση όλων των δεδουλευμένων των εργαζόμενων.

* Καμιά θυσία για τα κέρδη του ΚΚΕ.

* Μόνο οι θυσίες του αγώνα πιάνουν τόπο.

Οι εργαζόμενοι έχουμε αρκετή πείρα πλέον, δεν μπορούν εύκολα να μας ξεγελούν, μπορούμε και πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα.
Συνάδελφοι, στο εργοστάσιο της Τυποεκδοτικής και του Ριζοσπάστη,
Οι Έλληνες εργαζόμενοι του κλάδου της εκτυπωτικής βιομηχανίας βιώνουμε την ίδια επίθεση, σε μια σειρά χώρους δουλειάς ζούμε τα ίδια προβλήματα, έχουμε τις ίδιες ανάγκες με τις δικές σας. Όπως κοινά είναι τα προβλήματα της τάξης μας, έτσι κοινός πρέπει να είναι ο δρόμος που έχουμε υποχρέωση να ακολουθήσουμε.
Ο δρόμος της διεκδίκησης στο δικαίωμα στη δουλειά, συσπειρωμένοι στο Κίνημα Τυπογράφων και με την ταξική μας συνείδηση ξεκάθαρη, χωρίς αυταπάτες και με καθαρούς στόχους μπορούμε να φέρουμε τα «κάτω-πάνω».
Το δυνατότερο όπλο στα χέρια των Ελλήνων εργατών είναι η ταξική ενότητα και αλληλεγγύη.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασηςδιεκδίκησης και πάλης

πηγή: ai-vres.blogspot.gr

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ "ΜΠΗΚΑΝ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ!

Η "ΥΠΕΡΒΑΣΗ" ΜΕΣΩ 10 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ...ΣΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΕΡΒΑΣΗ : Κίνημα Δράσης, Πράξης και Αποτελέσματος

ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΑΞΗ ακόμη μια δέσμευση της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης και επεξεργαστήκαμε την Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή την 21/11/2013 από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές Νίκο Σταυρογιάννη, Γιάννη Κουράκο, Θεόδωρο Παραστατίδη, Νίκο Νικολόπουλο, Γεώργιο Κασαπίδη, Μάρκο Μπόλαρη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρη Μουτσινά και Χρήστο Αηδόνη, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να δώσει την ενδεδειγμένη λύση στο μείζον κοινωνικό ζήτημα των Ομολογιούχων (Φυσικών Προσώπων Ιδιωτών - Αποταμειευτών ΟΕΔ), να αναγνωρίσει τη ζημία που υπέστησαν ως αποταμιευτές, να τηρήσει τις προεκλογικές αλλά και προγραμματικές δεσμεύσεις της για την αποκατάσταση της ζημίας τους και να συμπεριλάβει τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές ΟΕΔ στις φορολογικές
ρυθμίσεις, διευκολύνσεις και ελαφρύνσεις του νέου Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ), παρέχοντας τους τουλάχιστον τη νομοθετική δυνατότητα να συμψηφίσουν τις ζημιές που υπέστησαν από το PSI+ με τις μελλοντικές φορολογικές τους υποχρεώσεις, όπως αντίστοιχα, κατά τα ανωτέρω, παρέχεται η ίδια δυνατότητα στα νομικά πρόσωπα, προκειμένου τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές ΟΕΔ να εμφανίσουν την ανωτέρω ζημία στις Φορολογικές τους Δηλώσεις ως Πιστωτικό Φορολογικό Υπόλοιπο, μέχρις ότου δοθεί οριστική λύση στο μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα. Ταυτόχρονα, προτείναμε για την αποζημίωση των Φυσικών Προσώπων - Αποτεμιευτών ΟΕΔ ότι, επειδή αυτοί δεν είναι και δεν μπορούν να εκληφθούν ως επενδυτές αλλά, αντιθέτως, είναι αποταμιευτές, πρέπει να τύχουν από την Ελληνική Πολιτεία νομοθετικής μεταχείρισης ανάλογης και αντίστοιχης με αυτή των κατόχων, των δικαιούχων και συνδικαιούχων τραπεζικών βιβλιαρίων καταθέσεων ταμιευτηρίου, αφού και αυτοί είναι επίσης αποταμιευτές, προκειμένου για αξίες Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου έως το ποσό των 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ, αυτά να αποπληρωθούν, κατ’ αναλογία με τις καταθέσεις των βιβλιαρίων ταμιευτηρίου, στην καθορισμένη ημερομηνία ωρίμανσης και στην τιμή κτήσης τους, αφού δεν είναι σε καμία περίπτωση δίκαιο και εύλογο, η εγγύηση της Ελληνικής Πολιτείας προς τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές Ο.Ε.Δ, να υπολείπεται της αντίστοιχης εγγύησης των τραπεζικών καταθέσεων, που ανέρχεται επίσης στα 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ και ότι, για αξίες ομολόγων μεγαλύτερες των 100.000 ευρώ ανά ΑΦΜ, να είναι δυνατή η ανταλλαγή των νέων ομολόγων, καθώς και των ομολόγων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) που κατέχουν μετά το PSI+ τα Φυσικά Πρόσωπα-Αποταμιευτές Ο.Ε.Δ, επίσης στην τιμή κτήσης τους, με νέα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, διάρκειας έως 10 ετών, ανάλογα με την ηλικία του κατόχου-ομολογιούχου. Για το ανωτέρω ζήτημα, η Επιστημονική Επιτροπή του Κινηματος επεξεργάζεται ειδική ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ, που θα κατατεθεί σύντομα στη Βουλή. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Θεόδωρο Παραστατίδη, Νίκο Σταυρογιάννη, Γιάννη Κουράκο, Νίκο Νικολόπουλο, Γεώργιο Κασαπίδη, Μάρκο Μπόλαρη, Μίμη Ανδρουλάκη, Οδυσσέα Βουδούρη, Πάρη Μουτσινά και Χρήστο Αηδόνη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά μας και κατέθεσαν την ερώτηση που επεξεγραστήκαμε σε συνεργασία με το Σωματείο το Σωματείο Φυσικών Προσώπων, Καταθετών – Αποταμιευτών ΟΕΔ.

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ!!! ΙΔΟΥ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γιάννης Κεχρής στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του "ΖΟΟΜ" 
με τον Γιώργο Νούλα.


Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στις 18.30. 

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΦΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

Ο θυμόσοφος λαός λέει: "δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι"! Παραφρασμένο θα ταίριαζε γάντι αν λέγαμε: "δείξε μου ποιοι σε κυβερνούν να σου πω γιατί υποφέρει ο λαός σου"! 
Δείτε λοιπόν φάτσα ανθρώπου που είναι Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης καιβγάλτε συμπέρασμα: Μάλλον αξίζουμε ό,τι υποφέρουμε. Αφού επιλέγουμε τέτοιους ανθρώπους να εκπροσωπούν τον λαό στο  ελληνικό κοινοβούλιο και να μας κυβερνούν, τότε καλά να πάθουμε! 
Δείτε όμως τον ίδιο άνθρωπο ενώπιον της Λαγκάρντ. Σκέτη...κοτούλα. Η Λαγκάνρτ είναι έτοιμη να του τραβήξει γροθιά στο πρόσωπο. Και ο ίδιος στέκει σούζα μπροστά της με κατεβασμένους τους ώμους! 
Καλά τα παθαίνουμε λοιπόν. 

ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΑΚΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΟΡΚΙΔΗ: "ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ"!

Σχόλιο "Α.Π.": Αυτό το κομματόσκυλο που περνίεται και για προστάτης των εμπόρων το έχει δηλώσει επισήμως: "Δυο πράγματα δεν αλλάζω. Είμαι ΝΔ και Ολυμπιακός"! Τι περιμένεις λοιπόν από έναν τέτοιο εκπρόσωπο των εμπόρων; Πρώτα κοιτάζει μέσα από τα γυαλιά της ΝΔ και μετά -δήθεν- εμφανίζεται να υποστηρίζει τους εμπόρους! Αφού η ΝΔ έχει θάψει τους εμπόρους, περιμένετε από τον δηλωμένο πολιτικό κομματόσκυλο της ΝΔ να σώσει τους εμπόρους! 
Ένας έμπορος, που δηλώνει «ετοιμοθάνατος» έστειλε Στο ΧΩΝΙ την ακόλουθη επιστολή, ζητώντας να διατηρήσουμε την ανωνυμία του. Μια ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), στον οποίο καταλογίζει βαριές ευθύνες για το θάνατο του Έλληνα εμπόρου. Ασφαλώς, και θα δημοσιεύσουμε με χαρά τυχόν απάντηση του Βασίλη Κορκίδη, αν έχει την ευθιξία να ανταποκριθεί.
Το πλήρες κείμενο της ανοιχτής επιστολής έχει ως εξής:
«Αγαπητέ Συνάδελφε κ.Κορκίδη,
Κλείσαμε 6 ολόκληρα χρόνια ύφεσης και ψεύτικων πολιτικών υποσχέσεων για έξοδο από την κρίση, και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε ποιος φταίει,
Ξεριζώσαμε όλη την παραγωγική ικανότητα της χώρας και οδεύουμε προς τα 2.000.000 ανέργους και ακόμα ψάχνουμε πώς θα διασώσουμε τα διεφθαρμένα κομματικά πελατάκια σε όλους τους κρατικούς τομείς διασποράς τους, διασύροντας, ενοχοποιώντας και διαλύοντας χωρίς ντροπή και όλο τον υπόλοιπο υγιή δημόσιο τομέα.
Δεν κάνετε ουσιαστική κριτική και ανέχεστε την τρομακτική υποτίμηση και αποδόμηση της αγοράς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούμε ως ΕΣΕΕ,
Δεν αντιστέκεστε με ουσιαστική αντίδραση, το μόνο που καταφέρνετε να κάνετε είναι μια συνεχής τεκμηριωμένη αποτίμηση αυτής της καταστροφής νομίζοντας ότι θα γλιτώσετε από τη λαϊκή κατακραυγή, χωρίς να σας ενδιαφέρει η πλήρης απαξίωση της ύπαρξής σας από την συγκυβέρνηση της ντροπής,
Το εμπόριο σας παρακολουθεί έκπληκτο με την υπομονή και την επιμονή που επιδεικνύετε να συνδιαλέγεστε με ψεύτες και υποκριτές, με αυτούς που έχουν προδιαγεγραμμένη στόχευση και σκοπό: Να μας βγάλουν από τη μέση και να εξοντώσουν την πραγματική οικονομική ασπίδα αυτού του τόπου, το μικρομεσαίο εμπόριο και την μικροϊδιοκτησία,
Είναι προφανές ότι η στάση σας κ. Κορκίδη συνιστά σιωπηρή αποδοχή των εκκαθαριστικών επιχειρήσεων στο ελληνικό εμπόριο. Οι τρεις «το πολύ» Κυριακές ήταν -και με το παραπάνω- αρκετές, αλλά έπρεπε -κατά τη γνώμη σας- να πούμε και ευχαριστώ για την… επιτυχία των επτά και την, προς το παρόν, «αποφυγή» των 52 που ήθελε ο υπουργός Ανάπτυξης;
Είναι κάτι παραπάνω από τραγικό να παρακολουθούμε την επιμονή σας στην επιλογή της αποτύπωσης και των τεκμηριωμένων προτάσεων σε αυτούς που εξώφθαλμα πλέον αρνούνται να ή δεν θέλουν μας ακούσουν ή απλά μας δουλεύουν γιατί θέλουν να μας εξοντώσουν οδηγώντας τη χώρα σε μια καταστροφική αλλαγή μοντέλου που όλοι αυτοί οι οποίοι το εξυπηρετούν θεωρούν απαραίτητη.
Η ανοχή σας αυτή, πλέον, προκαλεί εύλογες απορίες για τη σκοπιμότητά της.
κ. Πρόεδρε, θέλω να μου απαντήσετε αν και εσείς πρεσβεύετε αυτή την άποψη, γιατί πλέον διαφαίνεται πως πολιτεύεστε και καλύπτεστε πίσω από μία αντιστασιακού τύπου σύμπλευση με την μνημονιακή πολιτική της καταστροφής των Ελλήνων.
Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν να γράφετε σε Δελτίο Τύπου της ΕΣΕΕ για την έκθεση του ΟΟΣΑ ότι «παρ’ όλες τις τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις των παραγωγικών φορέων, η πολιτεία επέδειξε αδικαιολόγητη κωλυσιεργία, αδράνεια και απροθυμία να τις εξετάσει» και αντί να θέσετε τις δικές μας κόκκινες γραμμές, αυτό να μεταβάλλεται σε ευχολόγιο ελπίδων και μακαρισμών για την βελτίωση της αντίληψης και της ακοής αυτών που έχουν συστηματικά διαλύσει τον τόπο.
Αλήθεια, εσείς ως έμπειρος και υποψιασμένος συνδικαλιστής ακόμα να πάρετε χαμπάρι ότι ο χρόνος, τα χρήματα, αλλά και η υπομονή μας έχουν προ πολλού τελειώσει;
Αν αυτό συμβαίνει, αγαπητέ Πρόεδρε, μάλλον πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι οι συνάδελφοι περιμένουμε τα από εδώ και πέρα που γράφετε -μάλλον ξεχνώντας ότι μπήκαμε στο 2014- να γίνουν εδώ και μη παρέκει, οριοθετώντας και το τέλος της συζήτησης και της ανοχής στην κοροϊδία.
Γιατί, λοιπόν, δεν απαιτείτε -με τσαμπουκά και τελεσίγραφα- την εφαρμογή όλων των προτάσεων μας για «Άμεση επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» βάσει του συγκεκριμένου σχεδίου που επιδώσατε προ πολλού στον Πρωθυπουργό και αυτός το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων;
Πώς εξηγείται η σιωπή σας; Οφείλετε μια εξήγηση-απάντηση σε όσων το μυαλό πάει αλλού.
Πώς θα παραμείνετε Πρόεδρος των νοικοκυραίων εμπόρων που, κατά εκατοντάδες χιλιάδες πλέον, βρίσκονται ένα βήμα πριν, αλλά και κατά δεκάδες χιλιάδες βρίσκονται ήδη μέσα στον οριστικό κοινωνικό διασυρμό που περιλαμβάνει κατασχέσεις, δημεύσεις και φυλακίσεις;
Η διαγραφή τους από την κοινωνία και τη ζωή θα είναι τελικά το κορυφαίο «επίτευγμα» της θητείας σας ως προέδρου της ΕΣΕΕ;
Όσο για το ταμείο μας, τον ΟΑΕΕ, αυτοί τον οδηγούν σε διάλυση επειδή, αντί να κάνουν τα αυτονόητα που προτείνουμε, έχουν σκοπό και στόχο να κουκουλώσουν το πλιάτσικο των αποθεματικών μας από το PSI και να μοιράσουν συντάξεις πείνας.
Αφήστε λοιπόν τα λόγια, τις προτάσεις στο κενό και τις ανοιχτές επιστολές και αγωνιστείτε μέχρι τέλους δίπλα στον κάθε συνάδελφο, μια και είστε συνυπεύθυνος πλέον για κάθε ένα μαγαζί που κλείνει, για κάθε έναν συνάδελφο που φυλακίζεται επειδή μας αρνούνται ρυθμίσεις επιβίωσης, επειδή μας αρνούνται την τιμιότητα και την νοικοκυροσύνη.
Εσείς μπορείτε να τους διαγράφετε από τα μητρώα των Εμπορικών Συλλόγων, μια και μέχρι σήμερα σας βολεύει το δόγμα του «διαίρει και βασίλευε», αλλά για εμάς θα παραμένουν έμποροι και συνάδελφοι μέχρι να τους δικαιώσουμε.
Ένας ετοιμοθάνατος εμποράκος».
toxwni.gr

ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Στον Εθνικό Ύμνο πρέπει να αναφέρουμε ότι τραγουδά το Εργαστήρι Παλιάς Μουσικής του Γ. Κωνστάντζου, διευθύνει ο Β. Φιδετζής, παίζει πιάνο ο Ά. Γαρουφαλής και το έβγαλε η ΛΥΡΑ το 2008.

ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΤΖΑΒΕΛΑ: "Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ" ΒΙΝΤΕΟ

Όσοι αντέχετε με τις αηδίες των πολιτικών ή όσοι τις αρχειοθετείτε βάλτε κάπου και τα όσα έχει δηλώσει για τον Σημίτη η κα Τζαβέλα που τώρα στο κόμμα της ΝΔ βρίσκει τον πραγματικό εαυτό της! 

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ! ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ-ΞΕΦΤΙΛΑ! ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΡΕ ΟΥΣΤ!

Λίγο πριν από τις ευρωεκλογές και αφού διήνυσε την πορεία της ως ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ τώρα είπε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Σαμαρά για την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη!!!
Στην πραγματικότητα το πολιτικό της τομάρι θέλει να διασώσει διότι με το ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να ξαναβγεί ευωβουλευτής, οπότε σου λέει, ας πάω στο μεγάλο το μαντρί! 
Αυτοί είναι οι πολιτικοί σήμερα. Δουλεύουν τον λαό που τρέχει και τους ψηφίζει όσες κωλοτούμπες κι αν κάνουν! 
Διαβάστε τη δήλωσή της και θα καταλάβετε για τι δούλεμα μιλάμε: «Ενόψει των Ευρωεκλογών ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για συσπείρωση της κεντροδεξιάς αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών που πιστεύουν ότι η χώρα μας πρέπει να παραμείνει σταθερά στην Ευρωπαϊκή της πορεία. Την επόμενη πενταετία θα οικοδομηθεί η νέα προοπτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σ’ αυτό τον αγώνα για το Ευρωκοινοβούλιο θα είμαι παρούσα με τη Νέα Δημοκρατία».

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!

Με 22 ψήφους υπέρ, 15 εναντίον και δύο αποχές το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ με προεξέχοντα τον Νικόλα Παπαδόπουλο εισηγήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, η οποία θα συνέλθει την Τετάρτη το απόγευμα, την αποχώρηση από την Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη στη Κύπρο, αποφασισμένος να ακολουθήσει την ένδοξη πορεία του πατέρα του Τάσου Παπαδόπουλου.
Σημειώνεται επίσης ότι η ψηφοφορία στην Κ.Ε. είναι μυστική.
Σύμφωνα με το προσχέδιο της απόφασης το οποίο διέρρευσε στα ΜΜΕ και από εκεί στο διαδίκτυο, προνοεί την παραίτησή των τεσσάρων υπουργών του ΔΗΚΟ στις 4 Μαρτίου.
Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη Κύπρο με την αποχώρηση του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗΚΟ) από τη κυβέρνηση Αναστασιάδη να είναι πλέον πολύ πιθανή μετά και τις συνεχείς παραβιάσεις της συμφωνίας που είχε επιτευχθεί προεκλογικώς από τον Ν.Αναστασιάδη.
Άλλωστε δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφού ο Ν. Αναστασιάδης βιάζεται για την πλήρη κατάργηση του Κυπριακού κράτους. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ακόμα ακούει στα αυτιά του την ρήση του αείμνηστου ηγέτη πατέρα του, Τάσσου Παπαδόπουλου όταν στο πρώτο Σχέδιο Ανάν είχε πει το αξέχαστο "κράτος παρέλαβα και κράτος θα παραδώσω", η κληρονομιά είναι βαριά.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απόφασης
ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ! ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!

Σχόλιο "Α.Π." Το παρακάτω είναι δελτίο Τύπου της ΝΔ Παπάγου-Χολαργού. Θα κόψουν και την πίτα τους τα παιδιά του Σαμαρά, του εθνικού καταστροφέα. Του ανθρώπου που μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια διέλυσε τα πάντα. Σε άλλη ανάρτηση θα σας θυμίσουμε τι έκανε ο εθνικός ολετήρας. Μας λέτε εάν θα έρθει και κάποιος επίσημος της ΝΔ να τον χαιρετήσει ...θερμά ο κόσμος; Συνταξιούχοι και άνεργοι, περάστε από την κοπή πίτας της ΝΔ να τους ψάλετε και τα κάλαντα του νέου χρόνου!!! 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Ενημερώνουμε τους Δημότες Παπάγου-Χολαργού ότι την Κυριακή 23 
Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 11:00 πμ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του 
Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού η Τοπική Επιτροπή της ΝΔ θα κόψει την 
βασιλόπιτα για το έτος 2014. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!!!

Προς: Αξιότιμο Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά
          Αξιότιμο Υπουργό Εσωτερικών , κ. Ιωάννη Μιχελάκη
          Αξιότιμο Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπο Αθανασίου          

Αξιότιμοι κύριοι,

Σύμφωνα με “διαρροές” στα ΜΜΕ, τις τελευταίες ημέρες, ελέγχονται (μεταξύ άλλων) και αιρετοί για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων/νομιμοποίηση εσόδων από φερόμενες ως εγκληματικές δραστηριότητες. Στα σχετικά δημοσιεύματα δεν αναφέρονται τα ονόματα των αιρετών αυτών, με αποτέλεσμα όλοι οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες να καθίστανται όμηροι μιας ιδιότυπης “πολιτικής ομηρίας”.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να οδηγηθεί στις Δημοτικές Εκλογές   του ερχομένου Μαΐου με αυτή την εκκρεμότητα. Επειδή και οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα πρόσωπα που διοίκησαν και πιθανόν να διεκδικούν εκ νέου την ψήφο τους, σας καλώ να δημοσιοποιήσετε την λίστα των ονομάτων των αιρετών, που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη υπόθεση.
 Με εκτίμηση,
 ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΡΜΠΑΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!

Συνέντευξη του Υποψηφίου Δημάρχου Πύργου Χάρη Μιχαλακόπουλου στον Αθηναϊκό Τύπο «Επίκαιρα» και την «Ελεύθερη Ώρα»
«Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου»
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
Ποιες είναι οι προσδοκίες σας από τη συμμετοχή σας στην κάλπη για την τοπική αυτοδιοίκηση και ποιος είναι ο κύριος αντίπαλός σας;
Κατ΄ αρχάς, είναι η πρώτη μας φορά που εισερχόμαστε με τον Συνδυασμό «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου» σε τέτοια διαδικασία (Δημοτικών Εκλογών). Οι περισσότεροι από εμάς υπήρξαμε μεν πάντα ενεργοί πολίτες του Πύργου, αλλά δεν ήμαστε Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν μπορούμε να κινούμαστε στην τετριμμένη οδό πολλών που ως τώρα ήταν στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Έχουμε δίπλα μας άτομα που πάνω από την κομματική ταυτότητα βάζουν τον τόπο τους , την πατρίδα μας. Που έχουν την έξωθεν καλή μαρτυρία, σε μία εποχή που η συμμετοχή στην Πολιτική έχει απαξιωθεί συστηματικά. Προσδοκούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο δυνατοί στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, να ιεραρχήσουμε από εκεί πλέον τα προβλήματα της τοπικής Κοινωνίας και να επιλέξουμε την κατάλληλη για τον τόπο λύση.
Έχουμε ως απλοί πολίτες ήδη επαφή με τα μείζονα και τα ελάσσονα προβλήματα του τόπου μας, έχουμε ακούσει εκατοντάδες πολίτες από τις πόλεις και τα χωρία του Δήμου μας και ξέρουμε ποια είναι τα κυρίαρχα προβλήματα.
Ουσιαστικά κύριος αντίπαλος μας δεν είναι μόνο οι ανεπαρκείς ή ανίκανες ως τα σήμερα τοπικές ηγεσίες (που τυγχάνουν της σιωπηρής ανοχής της Κεντρικής εξουσίας, με σχέσεις που κάθε άλλο σε διαφάνεια και αξιοπρέπεια θυμίζουν), αλλά και η άγνοια και η ατολμία των πολιτών-δημοτών να διεκδικήσουν ένα καλύτερο παρόν για αυτούς και ένα μέλλον για τα παιδιά τους. Θέλουμε τον πολίτη δυνατό, να γνωρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, να απαιτεί τον σεβασμό της εξουσίας και όχι να είναι απλώς το πρόθυμο και βουβό πρόβατο, όπως το θέλουν, που μόνο να πληρώνει Δημοτικά τέλη. 
Ποιες είναι εν συντομία οι βασικές θέσεις του συνδυασμού σας, με τον οποίο θα διεκδικήσετε τον Δήμο Πύργου; Τι παραπάνω μπορείτε να δώσετε στους δημότες ως παράταξη, από τους συνδυασμούς που θα έχουν κομματική στήριξη;
Προ εβδομάδων στη παρουσίαση του Συνδυασμού μας ενώπιον του Λαού του Δήμου Πύργου εξηγήσαμε ότι θέλουμε  έναν  Δήμο σαν την αρχαία Πόλη-Κράτος. Να στηρίζεται στα πόδια του, να επιλύει προβλήματα (όπως η εγκληματικότητα, η ανέχεια, η ανεργία, η ορθή διάθεση των απορριμμάτων, προβλήματα που έχουν γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια) και να είναι ο Δήμαρχος μπροστάρης στις διεκδικήσεις των πολιτών.
Όπως τονίσαμε εκεί, προτιμούμε έναν Δήμαρχο που θα πάει στα Δικαστήρια κατηγορούμενος διότι υπερασπίστηκε τα συμφέροντα των Δημοτών του και όχι επειδή καταχράστηκε λεφτά του Δήμου (συχνό φαινόμενο της εποχής μας !). Το λέμε και εδώ, «Κόμμα μας είναι ο τόπος μας», ως απάντηση στους κομματικούς υποψηφίους που περιμένουν εντολές για όλα από την υδροκέφαλη Αθήνα και τα εκεί παρακμιακά κομματικά επιτελεία.

Σήμερα επικρατεί για πολλούς λόγους μια εννοιολογική σύγχυση γύρω από την έννοια «πατριωτισμός», λόγω των γεγονότων που απασχόλησαν την επικαιρότητα. Ποια είναι η δική σας ερμηνεία του όρου ως Εθνικής Δράσης Ηλείας και πώς μεριμνάτε για την διάδοση του εθνικού μηνύματος;
Η Εθνική Δράση Ηλείας αποτέλεσε την βάση εκκίνησης για την συμμετοχή μας στα Δημοτικά πράγματα. Δύο και πλέον χρόνια παρεμβαίνει η Εθνική Δράση Ηλείας σε θέματα κρίσιμα για τον τόπο μας, την τόσο πληγωμένη Ηλεία μας. Και παρά την λάσπη που δεχθήκαμε (διότι η λέξη «Εθνικός» είναι…κακή ή πολιτικώς μη ορθή για κάποιους, όλους αυτούς όμως που την χρησιμοποιούν μόνο για να κάνουν Αντιπολίτευση στην Τρόικα και τα εγχώρια πιόνια της), ο Κόσμος της Ηλείας μάς αναγνωρίζει την ανιδιοτέλεια και την τόλμη.
Εμείς βλέπουμε την Πατρίδα ως αυτό που μας χάρισαν οι πρόγονοι μας και αυτό που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αν την αγάπη για την Πατρίδα άλλοι την λένε Εθνικισμό, άλλοι Πατριωτισμό, άλλοι Προγονολατρεία και άλλοι Ρατσισμό, ουδόλως μας απασχολεί ! Και εδώ ισχύει η φράση του Λόρδου Βύρωνα ότι «οι άνθρωποι βλέπουν τα πράγματα ανθρωπινά και τα γουρούνια γουρουνίσια» ! 
Για μας ισχύει το περιεχόμενο του Εθνικισμού, όπως τον όρισε ο Αρκάς Πολιτικός Αλέξ. Παπαναστασίου, ένας ορισμός που κάποιους «προοδευτικούς» στην Ελλάδα δεν …συμφέρει να θυμούνται.
Πατριωτισμός σημαίνει να σέβεσαι το Έθνος σου και τις παραδόσεις σου αλλά και να δέχεσαι ότι και ο αλλοεθνής έχει το δικαίωμα να αγαπά το Έθνος του και την Σημαία του.
Αυτό απέχει πολύ από το να κάνουμε το χατίρι κάποιων γνωστών ξένων  κέντρων που θέλουν να αφήσουμε την Ελλάδα μας(που για την Ελευθερία της θυσιάστηκαν τόσοι και τόσοι Ήρωες σε Όλες τις εποχές) στα χέρια Ξένων εισβολέων στην χώρα μας (που δείχνουν τον… Πολιτισμό τους με την έξαρση της εγκληματικότητας). Δεν το θέλουμε και αρνούμαστε την υποταγή στον Πολυφυλετισμό και την Πολυπολιτισμικότητα.
Αυτές τις Αρχές τις διακηρύσσουμε ως Εθνική Δράση Ηλείας από την πρώτη στιγμή. Σιγά-σιγά οι πολίτες αναγνωρίζουν την ορθότητα των Αρχών μας και αυξάνουν την συμπαράσταση στις προσπάθειες μας.

Έχετε προγραμματίσει κάποιες κοινωνικές δράσεις για να ανακουφίσετε τους πολίτες του Πύργου και της Ηλείας γενικότερα, οι οποίοι πλήττονται από την κρίση;
Ήδη βοηθάμε την προώθηση και την επίλυση τοπικών προβλημάτων όπως οι νομικές, ακτιβιστικές και πολιτικές μας παρεμβάσεις για τα Απορρίμματα της περιοχής και την περιστολή της εγκληματικότητας.  Η Ηλεία είναι στις τελευταίες θέσεις ανάπτυξης ως Νομός στην Ελλάδα (από 50η ως 52η θέση κινούμαστε). Το 2007 καταστραφήκαμε από τις πυρκαγιές, το 2008 από τον σεισμό. Οι συγκοινωνίες (Ιόνια Οδός, Τραίνο, Αεροπλάνο) απουσιάζουν παρά τα χρήματα του ΕΣΠΑ. Η ανεργία πλήττει την νέα γενιά. Τα προβλήματα είναι πολύ έντονα και στην πρωτεύουσα του Νομού, τον Πύργο, όπου θα «δώσουμε εξετάσεις» και για αυτό συμμετέχουμε στις Εκλογές ως «Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου».
Πιστεύουμε ότι έχουμε την θέληση και την δύναμη. Οι πολίτες του Πύργου, των κωμοπόλεων και των χωριών του Δήμου μας είναι οι πρώτοι και οι τελευταίοι κριτές μας .
Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου