Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ:¨ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! ΔΥΝΑΜΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ"!

Οι Δεσμεύσεις μας
  
              6 Οκτ. 2018

Εθελοντισμός στην Πρώτη Γραμμή        
 Δύναμη Τεράστια για Αξιοποίηση
Το συναίσθημα του να προσφέρεις, που κάθε εθελοντής βιώνει, φαίνεται...

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΤΟ VMRO ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΖΑΕΦ: "ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΑ ΜΟΝΟΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ"! ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Κρίσιμη πλέον η 10η Οκτωβρίου για τον Ζ.Ζάεφ με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων να λέει «Όχι» σε υπηρεσιακή κυβέρνηση και τους...

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥΣ! ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ "ΘΑΒΟΝΤΑΙ" ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ! ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

Με τη νέα τροπολογία Γαβρόγλου, οικογένεια με ένα παιδί και εισόδημα...

ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; SEX SHOW ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ!

Φιγουράρει στις πρώτες ειδήσεις της google και yahoo! Αρκεί λοιπόν να πετάξει τα ρούχα της μια γυναίκα ή να μην φοράει εσώρουχα σε δημόσια...

ΕΦΥΓΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΟΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ Η 20ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ!

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης στο μοιραίο ασανσέρ του ξενοδοχείου που...

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΒΙΤΣΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ: ΫΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ'!

Το γεγονός ότι η κατάσταση στα νησιά λόγω του μεταναστευτικού προβλήματος είναι οριακή επανέλαβε για ακόμη μία φορά από το βήμα...

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ: ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!

Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία της Λακωνίας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (05/10) βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι...

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΔΟΠΑΠ!

    Επίσκεψη του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΔΟΠΑΠ
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Αθανάσιος Βαλυράκης...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΗΣΗ ΛΑΓΟΥΔΗ! ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΒΟΥΪΖΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ!

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη - Τα νέα στοιχεία μιλούν ξεκάθαρα για...

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΙ!

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR
Ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων ανέβηκε στην κορυφή ενός γλυπτού...

ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε'! ΤΟΥ "ΕΒΓΑΛΑΝ" ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ 1821!

Δείτε εικόνα έξω από τον ιερό ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Χολαργό! Άγνωστοι βεβήλωσαν την προτομή του εθνομάρτυρα της...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΝΟΜΙΜΑ! ΜΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ SUPER MARKETS! ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ...ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΡΑΜΒΕΛΑΙΟ!

Χαμός γίνεται με τα προϊοντα που πουλάνε τα super markets και είναι γεμάτα από κραμβέλαιο και φοινικέλαιο! Δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα στα ράφια των πολυακταστημάτων και να διαβάσετε τα συστατικά των προϊόντων τροφίμων. Τα περισσότερα έχουν φτιαχτεί με φοινικέλαιο και κραμβέλαιο. Ακόμη και σε τυριά έχουν βάλει φοινικέλαιο. Όσοι...

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ! ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!! ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...

Ακούστε με προσοχή τα όσα λέει ο Δημήτρης Καζάκης σε σχέση με το τι προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών. Ανεξάρτητα αν συμφωνείτε ή όχι με τις τοποθετήσεις του πολιτικού κινήματος ΕΠΑΜ, του οποίου πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Καζάκης, παρακαλούμε ακούστε με κάθε προσοχή τα όσα λέει για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και το τι αποφάσισε με την υπογραφή του ο Κοτζιάς, ο Τσίπρας και ο Καμμένος ο...

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

ΣΕΡΡΕΣ: ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ -ΕΚΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΕΙ! "ΔΩΣΕ 2.500 ΕΥΡΩ Ή ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΘΟΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για τη δράση του «κυρίου φακελάκη» συνεχίζονται, η Σύγκλητος του ΤΕΙ Σερρών, πήρε θέση στο σημαντικό..

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ! Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: "ΜΙΛΩ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΝ"! ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ "ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ"!

(ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙ!)
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι επιτέθηκε κατά του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ...
«Μιλώ μόνον με άτομα που δεν πίνουν», είπε ο Ματέο...

ΑΡΓΟΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 10ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ!

Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την τραγωδία που σημειώθηκε στο σπίτι της η μητέρα της 10χρονης Στέλλας, την οποία σκότωσε ο ετεροθαλής 29χρονος αδερφός της στο Άργος.
Η άτυχη μητέρα και μητριά του 29χρονου δράστη ανέβασε δύο...

ΧΟΛΑΡΓΑΡΑ-ΟΛΕ! ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕ 15 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ (85-70)! ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ!

Χολαργός-παλληκάρι! Ομαδάρα φέτος ο Χολαργός ο οποίος με τέτοιο σύνολο και με εμφανίσεις-τσαμπουκά, όχι μόνο θα παραμείνει στην...

ΒΙΝΤΕΟ-ΒΟΜΒΑ! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: "ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"!

Ο Πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, σε διαδικτυακή συνέντευξη, μέσω "SKYPE", στο "ΕΟΕ Radio", στην εκπομπή «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» του δημοσιογράφου Γεράσιμου Βραχιολίδη. Η συνέντευξη πάρθηκε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018.
Είναι σημαντικά τα όσα λέει ο Δ. Καζάκης. 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ "ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ": ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΓΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!

Απίστευτες καταστάσεις βιώνει η χώρα με το ενδεχόμενο βράβευσης του...

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ: "Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ"! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΨΑΡΙΑΝΟ!

«Επιχείρηση» διαλύστε τον Ελληνισμό και την Ιστορία. Αυτός ο τίτλος θα...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ! ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΗΣΕ! ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αθώος κηρύχθηκε ο 52χρονος πατέρας δύο κοριτσιών από τη Ζάκυνθο, που κατηγορείτο για αποπλάνηση, βιασμό και αιμομιξία.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου μετά την πρόταση του Εισαγγελέα...

Ο ΖΑΕΦ ΕΦΑΓΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ! ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΛΥΠΗΤΑ, ΕΠΕΣΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ!2 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ!!

Ο ΖΑΕΦ ΤΟΥΣ ...ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ...ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΝΑ...ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ!!
Τα βίντεο και τη δημοσίευση είδαμε στο https://www.volcanotimes.com/2018/10/2_3.html
 Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΩΛΕΙΕΣ 97% ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ BLOOMBERG! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙ ΤΣΙΠΡΑ!

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Σχολιάζοντας την κατάρρευση των τραπεζικών μετοχών στο ελληνικό...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ(;). ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Άγνωστος εισέβαλε την Τετάρτη στην οικία του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν στην Πενσιλβάνια, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος...

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: "ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ"! Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΕΔΩ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ...ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ!

Σοκάρουν οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ ο οποίος επισκεπ΄τομενος τον Έβρο δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα εμπλακούν σθεναρά στον Έβρο και αυτό αποτελεί δέσμευσή τους! Δήλωση που δείχνει με τον πιο καταφανή τρόπο ότι η Ελλάδα είναι αποικία των ΗΠΑ! Ούτε...
....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ-ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ! ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΧΤΥΠΗΜA ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ-ΚΟΤΖΙΑ! ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ! ΑΠΟ 21.00-22.30 ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG

Συντονιστείτε από τις 21.00-22.30 στον 
Θα ακούσετε αυτά που σας κρύβουν τα συστημικά κανάλια! 

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ! ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ(;)! ΤΗΣ...ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ!


Εμείς το λέγαμε με δημοσιεύματά μας από καιρό. Δείτε τι γράφαμε στις 6 Σεπτεμβρίου, πριν από 1 μήνα δηλάδή: 

καταρρεουν οι ελληνικες τραπεζες, κατεδαφιζεται η μετοχη της εθνικης! (δείτε δίπλα: 

Σήμερα έχουμε κατάρρευση των μετοχ'ων των τραπεζών και γίνεται ο...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!! ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΠΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην Σικελία πάει το ΚΑΠΗ Παπάγου - Χολαργού
Το ΚΑΠΗ Παπάγου – Χολαργού οργανώνει οδική εξαήμερη εκδρομή...

ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΕ ΖΑΕΦ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κρις Σπύρου στον Ζόραν Ζάεφ: «Για το όνομα “Μακεδονία”, Μολών Λαβέ!»

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Γερουσιαστής, και π. Πρόεδρος της ...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΤΟ 568 ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! "ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ"!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της έντυπης εφημερίδας μας. Είναι το τεύχος της 30ης Σεπτεμβρίου 2018 (αριθμ. 568).  Την εφημερίδα μας μπορείτε...

ΕΓΚΑΝΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Χολαργός, 2 Οκτωβρίου 2018 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια Στίβου Αθλητικού Κέντρου Παπάγου
Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο στίβο, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού διοργανώνει μεγάλη γιορτή στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, το...

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ! ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: "ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;"! ΒΙΝΤΕΟ

Το λέμε συνέχεια και το ξανατονίζουμε: όλα τα μνημονιακά κόμματα κολυμπάνε στον ίδιο πολιτικό βόθρο. Προδοτικά και υποτακτικά στους τοκογλύφους. "Γιατί όχι; Γιατί όχι να μην συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ" απαντάει με νόημα η κ. Φώφη Γεννηματα σε σχετική ερώτηση.
Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπεράσματα για το τι έρχεται. Στην εξουσία...

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG (ΤΕΤΑΡΤΗ 21.00-22.30)! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ (ΕΠΑΜ) ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ! ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΙ... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΧΘΟΥΝ!

Τετάρτη 3 Οκτωβριου ώρα 21.15 ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, σε διαδικτυακή συνέντευξη , μέσω SKYPE, στο ΕΟΕ Radio, στην...

Η FAZ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΠΥΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ"! ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

Δύο παρασκηνιακές συναντήσεις του Ζόραν Ζάεφ με τη Μαρία Σπυράκη -μία εκ των οποίων μάλιστα έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας– φέρνει στο φως δημοσίευμα της γερμανικής FAZ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα έγγραφα, σε σχετική σύσκεψη που έγινε στα ...

ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΑΚΕΦΑΛΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΣΕΦ!

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Ακέφαλο πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε απογευματινές ώρες ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: Ο ΖΑΕΦ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ "ΤΙ ΤΗ ΘΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΑΡΘΡΑ" ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ "ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ"...ΚΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΗΠΑ!

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη κάνει η γερμανική εφημερίδα  και ο Γιώργος Τράγκας καταγγέλλει από την εκπομπή του τη σκευωρία Τσίπρας...

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΣΑΡΛ ΑΖΝΑΒΟΥΡ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γάλλος τραγουδιστής Σαρλ Αζναβούρ απεβίωσε σε ηλικία 94 ετών. Είχε πουλήσει 100 εκατ. δίσκους σε 80 χώρες και είχε ξεκινήσει την καριέρα...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΣΕ ΧΩΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕΕΕ!

Παρά το αρνητικό και απογοητευτικό για τον Ζάεφ αποτέλεσμα, με τη συμμετοχή του 34% των πολιτών, ο Τσίπρας, όχι μόνο πήρε στο...

ΓΙΑ 4η ΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ! ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΝΑΜΕ...

Για 4η μέρα βρέχει ακατάπαυστα στην Αττική. Έχει ρίξει τόσο νερό όσο για όλο το φθινόπωρο. Λονδίνο γίναμε. Καλή σας ημέρα.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ! ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

Καλό σας μήνα σε όλες και όλους Να έχετε υγεία και καλές δουλειές. Ο Θεός βοηθός. Και μια ακόμη ευχή: να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη Μακεδονία μας μέχρι τελευταία ρανίδος του αίματός μας!

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΚΟΠΙΑ: ΨΗΦΙΣΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟ 34% ΑΛΛΑ Ο ΖΑΕΦ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΗ! ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ "ΝΑΙ" ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το δημοψήφισμα στα Σκόπια, το οποίο ...

ΛΑΟΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!!!

Την ώρα που οι Σκοπιανοί εκφράζουν την άποψή τους ψηφίζοντας, οι...

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ: 20ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΤΗΝ 11ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Σύμφωνα με πληροφορίες, του argonafplia.gr ένας νεαρός άνδρας  20 ετών από πρώτο γάμο, που είχε ψυχολογικά προβλήματα, πυροβόλησε εξ επαφής το κοριτσάκι 11 ετών από το δεύτερο γάμο της μητέρας, το οποίο....

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΖΟΡΜΠΑ"! ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 3 ΑΤΟΜΑ!

evoia
 Στο έλεος του κυκλώνα Εύβοια και Φθιώτιδα - Αγνοείται...

ΚΑΜΜΕΝΕ, ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! "ΠΡΟΔΟΤΗ" ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!

Ο Καμμένος προτίμησε την καρέκλα του από το να υπερασπιστεί τη Μακεδονία μας Άφησε τους Τσίπρα-Καμμένο να υπογράψουν τη...

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ"!

ρεπορτάζ pronews, τίτλος: δικός μας
Σήμερα διεξάγεται το δημοψήφισμα στα Σκόπια για την αποδοχή ή την απόρριψη της συμφωνίας εκχώρησης της Μακεδονίας.

Έτσι ολοκληρώνεται μία ακόμα πράξη στην ταπεινωτική για την Ελλάδα, συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας , που φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το ερώτημα που θα κληθούν να απαντήσουν οι Σκοπιανοί με «ΝΑΙ» η...