Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ; Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕ!

Ο εκδότης της εφημερίδας "30 Μέρες" έχει ήδη περάσει στην αντεπίθεση και μήνυσε τον Δ. Νικολάου (πρώην Δήμαρχο Χολαργού), για ψευδή καταμήνυση! Όπως πληροφορούμαστε, είναι πολύ πιθανόν να έχει κινηθεί η ίδια διαδικασία αυτόφωρης σύλληψης του Δ. Νικολάου, όπως ακριβώς έγινε και χθες με τον δημοσιογράφο! 
Τα πράγματα πλέον έχουν εκτραχυνθεί και οι καταστάσεις γίνονται άγριες και πολεμικές!!!
Ο Δ. Νικολάου αποφάσισε να υιοθετήσει την πρακτική Αρώνη και να κινήσει διαδικασία αυτοφώρου, με άμεση συνέπεια ο δημοσιογράφος να περάσει ευλόγως στην αντεπίθεση! 
Και βεβαίως, εφόσον για τον τοπικό τύπο υιοθετούνται τέτοιες πρακτικές που θυμίζουν άλλες επάρατες εποχές, οι τοπικοί εκδότες-δημοσιογράφοι θα λάβουν τα μέτρα τους! 
Ένα από αυτά και το σημαντικότερο: ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΣΤΟ...ΠΕΡΑΜΑ ¨Η ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ! 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ! (VIDEO)


MASONOS-PAPOULIAS

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ!
Αυτές κατευθύνουν τις τύχες του ελληνικού λαού.Πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι κινούσαν τα νήματα... "Η Μασονία είναι η υπέρτατη Αρχή-Αξία, κι όχι η Πατρίδα", "ο Τούρκος Μασόνος δεν πολεμάει τον Έλληνα" κι αντίστροφα. Προηγούνται τα συμφέροντα και οι σκοτεινοί σκοποί της Μασονίας κι όχι η Πατρίδα.Ο Γιωργάκης Παπανδρέου απέδειξε περίτρανα το μασονικό αξίωμα!
Σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασάτοι ΄Ελληνες πολιτικοί είναι Τέκτονες, ή ανήκουν στα παρακλάδια της μασονίας, που είναι ολίγον τι πιο λάϊτ, όπως οι Λάϊονς, οι Ρόταροι και οι Σαεντολόγοι!  Μπουμπούκια όλοι.
Μας πουλάνε "μούσια" περί σωτηρίας για την Ελλάδα κι αυτοί ανοίγουν το λάκο της... με εντολές ξένων κέντρων... Κι έπειτα απορούμε, πώς διάολο τρώμε τη μία σφαλιάρα πίσω από την άλλη και η πολιτική ηγεσία μας  σφυρίζει...πέρα βρέχει;
ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Και ρωτήστε τους:Τι ρόλο παίζουν μέσα στη μασονία;Τι επιδιώκουν;
GAPΟ Γιωργάκης, ο μεγαλύτερος ίσως δωσίλογος
από συστάσεως ελληνικού κράτους ΄Οσο τον θεωρούσαμε εμείς αφελή..τόσο και πιο χωμένος ήταν 
σε σπείρες συνωμοσίας κατά της Ελλάδας. Δείτε εικόνα καρνάβαλου! (βέβαια για τη γνησιότητα της συγκεκριμένης φωτό έχουν υπάρξει ενστάσεις και αμφιβολίες).
Τα μέλη της Μασονίας δεν είναι τυχαία, οι περισσότεροι είναι προσωπικότητες, αλλά τραυματικά άτομα. Ανασφαλή και φιλόδοξα. Αλληλοϋποστηρίζονται και είναι χωμένοι σε όλους τους κρατικούς μηχανισμούς.Ποιό είναι το μεγάλο αόρατο αφεντικό τους; Δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάσουμε. Βλέπουμε τη δράση όλων αυτών των χθονίων υποκειμένων και την τρώμε στο πετσί μας. Απολαύστε τους ..Φούσκες του κερατά... και εκτελεστές εντολών...
Κάτω ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, το αδερφάκι του Εθνάρχη.  Μασόνος κι αυτός.
AXILLEAS
Καραμανλης Αχιλέας και δεξιά ο τ. πρόεδρος Κωστής Στεφανόπουλος. Πάντως οι Ρόταρυ και οι Λάϊονς είναι μασογενείς μεν,  αλλά ολίγον τι πιό λάϊτ..
και όλες τους, λέσχες ελεγχόμενες από τα εβραϊκά κέντρα αποφάσεων.
SIMITIS-
ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΡΔΟΧΑΙ ΑΑΡΟΝ ΑΒΟΥΡΗΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΤΥ ΧΕΙΡΑΨΙΑ- με τον τότε Τούρκο πρωθυπουργό Μπουλεντ Ετσεβίτ, τον εισβολέα στην Κύπρο. Μασόνος..κι αυτός
Φαίνεται πως πίσω από κάθε ελληνική τραγωδία οι μασόνοι αλωνίζουν.
BAKOG
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ. Μπορούσε ο γύφτος να λείπει από το παζάρι; Να μη ξεχνάτε τις χειραψίες..
MΠΕΝΑΚΗ Η ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΕΜΙ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ
BENAKI
ΟΡΚΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ! Αυτή η πολιτική σουπιά, προφεσορίνα, πώς το'ξερε ότι έτσι θα γίνει; 
SAMAR-KLP
Και ο Σαμαράς, εδώ με ξένους ηγέτες για το αλυσσόδεμα της Ελλάδας. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι ξένοι ηγέτες είναι μυημένοι στη Μασονία.. Προσθέστε ακόμη και το φρούτο, τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ!  ΄Ολα τα παρακλαδια της Μασονίας, Λέσχες είναι (Λάϊονς-Ρόταρυ...)
Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ ....Να ξέρετε ότι:
national-post-masonic
Χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ τους είναι ο τρόπος που κάνουν τη χειραψία τους... Προσέξτε το αντίχειρα...κατά τη χειραψία. Είναι αναγνωριστικό στοιχείο... το άν ο άλλος ανήκει στην συμμορία... Σημίτης, Παπανδρέου, Ντόρα και το κακό μας συναπάντημα. Επίσης και οι υπογραφές τους, συνοδεύονται από κάποιες τελίτσες εμβληματικές, ώστε ο παραλήπτης της επιστολής να ξέρει ότι έχει να κάνει με αδελφό του στη Μασονία!
ΟΙ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ...ΜΑΣ! ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!
mitsotakis astathopoulos aefthimiou aloverdos a
Έλληνες Πολιτικοί, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ και καθηγητές Πανεπιστημίου, ανήκουν στον κόσμο της Scientology. Αξίζει να θυμήσουμε όταν πριν από μερικά χρόνια η Εκκλησία καταδίκαζε τη Σαϊεντολογία, όλοι αυτοί που βλέπετε εδώ, ήσαν μέσα στους κόλπους της και κάνανε το κορόϊδο! Γι αυτό και η εκστρατεία της Εκκλησίας δεν είχε απήχηση. Σχεδόν θάφτηκε, για να συνεχίζει τη δράση της η μασονική αυτή οργάνωση.
papagiannakis apanagiotopoulos akonidaris atheodorou a
ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ-ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ..ΜΑΣΟΝΟΙ
Έκανε εντύπωση την περασμένη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι χρήστηκε μασόνος, ένας Ιεράρχης! Η εκκλησία άρχισε να αποτινάσσει ...τα ράσα της: "Δεν είναι δυνατόν... να ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι αυτός κ.λ.π."
Υποκρισία και το μέγα έλεος! Διότι η ύπαρξη ιεραρχών μέσα στους κόλπους της Μασονίας είναι γνωστή εδώ και δεκάδες χρόνια.. Περί τίνων τυρβάζει η επίσημη εκκλησία.; Δείτε τους και δοξάστε τους.
Μια απορία έχουμε: Τι χρείαν έχει ένας ιερωμένος στη σκοτεινή και μυστικιστική Μασονία, όταν έχει έναν υπέρτατον Ιησούν Χριστό;
ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS
ANTHIMOS
PAPOULIASS
Κι ο Παπουλάκος μας με τα σάβανα της Μασονίας με άλλους συναδέλφους μασόνους ιεράρχες!
VARTHOLOM2VARTHOLOMAIOS
Αυτός, άνω δεξιά είναι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος όταν υπηρετούσε στον Τουρκικό στρατό...Διαβάστε τι λέει... ο ΄Ελλην! Ο ίδιος είναι μέλος-πρόεδρος της μασονικής οργάνωσης ΧΑΝ (λάϊτ οργάνωση) ..
VARTHOLOMvartholomaios-foto-gap
VARTOLOM-MASON
Στις τάξεις της Μασονίας, υπάρχουν μασόνοι αρκετοί ιεράρχες... κι ας αφήσουν τις υποκρισίες κάποιοι... Ακόμη κι ο Αθηναγόρας ,Οικουμενικός Πατριάρχης επίσης, ήταν μασόνος!
ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ
ATYHINAGORAS
Γενικώς το συμπέρασμα είναι: Η Μασονία παράγει δικά της μέλη για να καταλάβουν υψηλές εξουσιαστικές θέσεις... πρωθυπουργούς, υπουργούς κι άλλα θλιβερά τσιμπράγκαλα , που κανονίζουν απλά τις τύχες του έθνους, βάσει των συνταγών που συντάσσουν οι μάγιστροι της διεθνούς εβραιοκίντης μασονίας!. Τα λοιπά είναι.... δικά σας!
Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα σε βιντεο!
hellasnews-agency.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ!

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League Ολυμπιακός - Πλατανιάς (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.Μεταφέρετε τα παρακάτω links στην αναζήτηση google και καλή σας διασκέδαση!


http://greekchannelslive2.blogspot.gr/2012/03/sport-ch1.html

http://kokkina-nea-7.blogspot.gr/

http://vipstreams.eu/watch/1/olympiacos-piraeus-vs-platanias.html

http://www.stream.olympiakos-nea.org/

http://www.johngamag.net/2012/11/channel-1.html

http://greekchannelslive2.blogspot.gr/2010/05/sport-ch2.html

http://magic-sportzz.blogspot.co.uk/p/channel2.html

http://www.hahasport.com/v-4/8/88/v-488834.html

http://www.frombar.tv/v-4/8/88/v-488834.html

http://livetv.ru/en/eventinfo/144971_olympiacos_platanias/

http://www.vipboxsports.eu/football/107857/1/olympiacos-piraeus-vs-platanias-live-stream-online.html



  • To blog δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλλεται. Το blog μας δεν κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τις ιστοσελίδες που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
  • Όλοι οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας δέχονται ότι κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών, μόνο εφόσον καλύπτονται από την κείμενη νομοθεσία για ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.
  • Κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα προστεθούν και άλλα links, εφόσον υπάρξουν.
  • Τα links ανοίγουν 5-10 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συνήθως.

Κ.Κ.Ε. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Πέσανε απ΄τα σύννεφα στο ΚΚΕ!
«Αποτελεί πρόκληση η ομιλία του κ. Τσίπρα» αναφέρεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην πανελλαδική Συνδιάσκεψη του κόμματος, υπογραμμίζοντας πως «αντιγράφει ανερυθρίαστα το ΠΑΣΟΚ, που όσο έστριβε πιο δεξιά τόσο πιο πολύ επετίθετο κατά του ΚΚΕ».

«Τα επιχειρήματά τους δείχνουν την ιδεολογική τους στειρότητα» σχολιάζει το ΚΚΕ τονίζοντας πως «ας καταλάβουν ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να υποκύψει στον ευρωενωσιακό μονόδρομο».

«Δεν πρόκειται να εξαργυρώσει με υπουργεία και θεσούλες τους αγώνες του, το αίμα των αγωνιστών του, την προσφορά του στην εργατική τάξη και στο λαό και να παραιτηθεί από το σοσιαλισμό που είναι αναγκαίος και επίκαιρος», καταλήγει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
taxalia.blogspot.gr

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 24ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

apelpismenos-parathiro
Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει 24χρονος από τον Πύργο, ο οποίος ήταν ειδικός φρουρός σε υπηρεσία της Αθήνας .
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 24χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.
Πηγή: Patrisnews.gr

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΟΧΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΠΩΣ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!

 ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Δείτε το βίντεο και θα καταλαβετε το πόσο στουρνάρια πολιτικούς έχουμε στο σβέρκο μας...


ΕΣΤΥΨΑΝ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ! ΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!


Ο Μπάμπης Στάϊκος έκανε μια προσφορά εδώ και αρκετό καιρό: Χάρισε ένα ταξίδι στο Παρίσι σε 100 μέλη του ΚΑΠΗ Χολαργού. Προφανώς, κινούμενος από τα ίδια ελατήρια με αυτά που τον κατέστησαν ευεργέτη του Δήμου Παπάγου, με τις πάμπολες δωρεές, επιδίωξε να κάνει κάτι αντίστοιχο και στον Χολαργό. Πρόσφερε λοιπόν ένα ταξίδι στα μέλη των ΚΑΠΗ για το Παρίσι. Οι οικονομικές συγκυρίες μάλλον λύγισαν τον άνθρωπο. Δεν τού ...βγήκε το...χαρτί!
Όπως πληροφορηθήκαμε από το πρακτορείο ταξιδίων, το κόστος του ταξιδιού ήταν 54.000  ευρώ. Ο κ. Στάϊκος κατέβαλε ως προκαταβολή 15.800 ευρώ. Απέμεναν 38.200 ευρώ για να καλύψει όλα τα έξοδα.
Είτε οι δουλειές του μπορεί να μην πήγαν καλά είτε οι πελάτες του κ. Στάϊκου να μην τον πλήρωσαν στην ώρα του, το αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να ...πάει προς τα πίσω! 
Γιατί όμως κύριοι του Δήμου αφήσατε την κατάσταση να εξελιχθεί έτσι και να εκτεθεί κατ' αυτό τον τρόπο ο κ. Στάϊκος; Για ποιο λόγο να πέφτουν όλα τα βέλη της κριτικής πάνω στον Στάϊκο;
Δεν θα μπορούσε ο Δήμος, την ώρα μάλιστα που ο κ. Στάϊκος έχει καθιερωθεί ως ευεργέτης του Παπάγου, προσφέροντας δωρεές αξίας 800.000 ευρώ (κατά δήλωση του Δημάρχου κ. Ξύδη), να καλέσει και να πει στον κ. Στάϊκο: "Έλα 'δω κ. Μπάμπη. Αναλαμβάνουμε εμείς ως Δήμος να καλύψουμε το ποσό αυτό των 38.200 ευρώ και θα μας το εξοφλήσεις σε προκαθορισμένη ημερομηνία. Ώστε κι εσύ να μην εκτεθείς και τα μέλη των ΚΑΠΗ να πάνε το ταξίδι τους"! 
Γιατί δεν το κάνατε αυτό κύριοι του Δήμου, την ώρα μάλιστα που το οφείλατε στον κ. Συάϊκο;    


 
Κάτι ακόμη επίσης σοβαρό: Η φωτογραφία που δημοσιεύσαμε πρώτοι και που βλέπετε τον κ. Στάϊκο να παραδίδει φάκελο στην κ. Μπουφούνου και στον κ. Ίσκο, γράψαμε ότι επρόκειτο για παράδοση των εισιτηρίων. Το γράψαμε έτσι, διότι έτσι μας ειπώθηκε. Ότι δηλ. ο κ. Στάϊκος παρέδωσε τα εισιτήρια του ταξιδιού στο Παρίσι. Εάν δεν ήταν αληθές, γιατί η κ. Μπουφούνου και ο κ. Ίσκος δεν έβγαιναν να διαψεύσουν το γεγονός και να πουν "εμείς ρε παιδιά δεν παραλάβαμε εισιτήρια αλλά κάποια χαρτιά". Γιατί αφήσατε τον καιρό να παρέλθη, δυο μήνες σχεδόν χωρίς να κάνετε τίποτε;
Η δε κ. Μπουφούνου με την οποία μιλήσαμε πριν από 4-5 μέρες όταν είχε φτάσει στ' αυτιά μας η πληροφορία ότι το ταξίδι ακυρώνεται, η ίδια δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία μας: Δεν ξέρω κάτι για ακύρωση του ταξιδιού", μας είπε! 
Όλα αυτά αν μη τι άλλο δείχνουν ότι κάποιοι μέσα στον Δήμο "άδειασαν" τον Μπάμπη Σταϊκο, τον έστυψαν ως λεμονόκουπα ενώ έχουν και οι ίδιοι μεγάλες ευθύνες!  


Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση της σκανδαλώδους ένταξης της χώρας στο μνημόνιο με τις υπογραφές Σαμαρά, Βενιζέλου, Παπανδρέου, Κουβέλη… Αν και οι Σαμαράς και Παπανδρέου έλαμψαν δια της απουσίας τους!

Με 167 «όχι» και «119» ναι καταψηφίστηκε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπαγωγή της χώρας σε επιτήρηση και το μνημόνιο. Υπέρ της πρότασης, πλην του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκαν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. «Όχι» ….«βροντοφώναξαν» οι βουλευτές των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και πήραν στις «πλάτες» τους ολόκληρη την ευθύνη για την συγκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου που γνώρισε η χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά.
Νωρίτερα, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής με μία αποκάλυψη «βόμβα», αφήνοντας ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο τον σύμβουλο του πρωθυπουργού και υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη. Ο κ. Καμμένος ακούμπησε στην έδρα της βουλής έναν ευμεγέθη φάκελο και κοιτώντας τον κ. Σταμάτη τον κάλεσε να του πει, εάν τον αναγνωρίζει…. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του …θύμισε πως πρόκειται για την έρευνα που του είχε ζητήσει να κάνει για τα CDS και την IJ Partners… και «αναρωτήθηκε» ο κ. Καμμένος, γιατί αφού διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την σχέση ολόκληρης της οικογένειας Παπανδρέου με την κερδοσκοπία σε βάρος της χώρας μας, γιατί τώρα τους καλύπτουν;
Κάποια στιγμή μάλιστα, που αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων ο κ. Καμμένος έφτασε και στον κ. Βενιζέλο, δέχτηκε διακοπή στον λόγο του από τον γγ της Νέας Δημοκρατίας κ. Μ.Κεφαλογιάννη και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του απάντησε ότι κατανοεί, γιατί υπερασπίζεται τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αφού επί δύο έτη κρατούσε στο σπίτι του την λίστα Λαγκάρντ που είχε την μίση οικογένεια του κ. Κεφαλογιάννη μέσα…
Ο υπουργός κ. Δημήτρης Σταμάτης θέλησε να απαντήσει στον Πάνο Καμμένο για τις καταγγελίες του και αφού τον ειρωνεύτηκε του απάντησε, το ……απίστευτο …..επιχείρημα, ότι ούτε εκείνος καταλάβαινε ούτε κανείς άλλος θα καταλάβαινε το περιεχόμενο του φακέλου.
Και όμως! Καταλάβαιναν φαίνεται όλοι αυτοί που τόσο καιρό δεν άφησαν τους οικονομικούς εισαγγελείς να κάνουν την δουλειά τους, κατάλαβαν οι οικονομικοί εισαγγελείς που την μελέτησαν και ιδού και η ευκαιρία να καταλάβει και το υπόλοιπο κοινοβούλιο, αλλά και ο ελληνικό λαός τι «παιχνίδι» έχει παιχτεί στην πλάτη του και να προχωρούσε το αίτημα για την εξεταστική επιτροπή, κάτι το οποίο απάντησε στον κ. Σταμάτη και ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όμως για άλλη μία φορά, απλά άλλη μία υπόσχεση του πρωθυπουργού εξατμίζεται και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να συνεχίσει ατάραχος τα ταξίδια του ανα την υφήλιο στην ….υγειά μας, αφού άλλωστε …εμείς κερνάμε! …
olympia.gr

ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ: ΕΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ: ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΣΑΣ

ntertilis
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του γιού του Νικόλαου Ντερτιλή, τελευταίου κρατούμενου εκ των πρωταιτίων της χούντας, ενημέρωσε αμέσως τον αναπληρωτή διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού ότι εάν ο πρώην στρατηγός ζητήσει άδεια για να μεταβεί στην κηδεία του παιδιού του που θα γίνει σήμερα, Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, να του δοθεί και μάλιστα η μεταγωγή του να γίνει χωρίς χειροπέδες, παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός των φυλακών προβλέπει το αντίθετο. Απλά του ανέφερε ότι θα έχει μία διακριτική συνοδεία.
Ο Ν. Ντερτιλής ενημερώθηκε επί των προθέσεων του υπουργού Δικαιοσύνης και υπέβαλε στη διεύθυνση των φυλακών δήλωση στην οποία αναφέρει ότι δεν επιθυμεί να μεταβεί στην κηδεία του υιού του.
Να σημειωθεί ότι ο Ντερτιλής, που βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 37 χρόνια, καταδικάστηκε το 1975 σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 20χρονου Μιχάλη Μυρογιάννη στα γεγονότα του Πολυτεχνείου το Νοέμβριο του 1973.
onalert

Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΕΤΑΙ: ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!

DEH
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ...ΚΑΦΑΣΙ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 37% "ΚΑΠΕΛΟ" ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
Νέο "χτύπημα" στους καταναλωτές θα προκαλέσουν από το νέο έτος οι αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ εισηγείται προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο 

ΡΟΜΠΟΛΗΣ: ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ!

rompo
ΧΥΔΑΙΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Η οικονομία διαρκώς θα επιδεινώνεται με τον δείκτη της ανεργίας να σκαρφαλώνει ασταμάτητα τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό εκτίμησε ο καθηγητής Οικονομικών στο Παντειο κ. Σάββας Ρομπόλης, κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. ¨Η ανεργία για το 2012 θα σταθεροποιηθεί στο 29% ενώ για το 2014 εκτιμάται ότι η ανεργία θα φτάσει στο 31,4%. Υπάρχει όμως κι ένα άλλο μοντέλο, το οποίο υποστηρίζει ότι ενδεχομένως η ανεργία να πέσει μία με μιάμισι μονάδα από την πρόεβλεψη του 31,4% και αυτό διότι θεωρεί ότι θα αυξηθεί πολύ η μετανάστευση τα επόμενα δύο χρόνια, με συνέπεια να φανεί ότι υπάρχει μικρή πτώση στο ποσοστό της ανεργίας"!
Όπως γίνεται αντιληπτό, τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Ρομπόλης δείχνουν το ζοφερό μέλλον που προβλέπεται για την χώρα την επόμενη διετία. Μόνον ο ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός και ο περίγυρός του μίλησαν για νέο κλίμα και για πορεία προς την ανάπτυξη! Αυτή όμως, θα είναι η πορεία προς την ...ραγδαία ανάπτυξη των δανειστών και την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων!!!
makeleio.gr

ΘΑ ...ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΟΙ ΤΡΟΪΚΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!


SKOTONOMASTE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!
Η ανάρτησή μας "Από αύριο ο ΕΟΠΥΥ αρπάζει την ακίνητη περιουσία των Ασφαλιστικών Τμαείων γιατρών, δικηγόρων και δημοσιογράφων", (διαβάστε εδώ http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7923:2012-11-30-20-12-35&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2),  ανέδειξε το φαινόμενο που ήδη ζούμε από τα συνεχή σε βάρος του λαού, αντικοινωνικά-αντσυνταγματικά μέτρα.Φαινόμενο που φέρνει την μία κοινωνική ομάδα αντίπαλη της άλλης. "Γιατί μόνο εμείς να έχουμε υποστεί μειώσεις σε μισθούς συντάξεις κ.λ.π.;" "Γιατί να έχει συνθλιβεί μόνο το δικό μας ταμείο; Να πάθετε κι εσείς τα ίδια και χειρότερα".
Αυτό είναι το ρεζουμέ των μηνυμάτων που λάβαμε από την ανάρτηση της συγκεκριμένης είδησης. Είναι βέβαιον ότι η εφαρμογή και η επιβολή των σαδιστικών μέτρων σε βάρος του λαού, όχι μόνο δεν θα κάνει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν συνολικά το φαινόμενο, αλλά αντιθέτως η μία κοινωνική ομάδα θα επιζητεί την ίδια και χειρότερη επιβολή μέτρων στην άλλη κοινωνική ομάδα. Οι πολίτες, ουσιαστικά θα επιζητούν ασμένως τα κτηνώδη μέτρα και θα επιχαίρουν όταν αυτά τσακίζουν, αυτή που θεωρούν αντίθετη προς αυτούς κοινωνική ομάδα. Αυτό θα έχει ως άμεσο επακόλουθο, η τρόικα, οι δανειστές δηλαδή, να εδραιώσουν για μεγάλο διάστημα την κατοχή τους στην χώρα και να προκαλέσουν εθνικό διχασμό. Η Ελλάς οδηγείται μαθηματικά σε εμφύλια διαμάχη.
Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια των αναγνωστών μας και θα καταλάβετε πού πάει το πράγμα:
"#1 PAKI-BODY 30-11-2012 22:28
να και κατι σωστο. να σας παρει και τα σωβρακα. τα δικα μας τα εχει παρει. σε εσας γιατι οχι?"
"patronikolas 01-12-2012 01:54
τς τς τς παλιόπαιδα, η ανάρτηση είχε εντελώς διαφορετικό στόχο ...επιτέλους τα ταμεία των αρχιλαμόγιων δημοσιογράφων, των απατεώνων μηχανικών και των επίορκων ιατρών θα εξισωθούν με τα υπόλοιπα...τί είμαστε δηλαδή οι υπόλοιπο πολίτες Β κατηγορίας ή δουλεύουμε λιγότερρο?"
"#10 ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠ 01-12-2012 01:34
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠ' ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ"
"+7 #8 xaniotis 01-12-2012 00:40
ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΣΑΜΑΡΑ , ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ Ν.Α.Τ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΕΜΑ!!!"
"+23 #4 Κώστας 30-11-2012 22:42
Η Κόλαση είναι για όλους κουφάλες! Τι νομίζανε οι δημοσιογράφοι ότι θα τους αφήνανε στην απ'έξω?!Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τον προδότη ουδείς! Σαν στημένες λεμονόκουπες θα πάνε με τις ευλογίες του κοσμάκη που κοροϊδεύουν τόσα χρόνια!"
makeleio.gr

ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ!

Πήραμε τη δόση, όλη η χώρα πανηγυρίζει και ο Ψαλιδοχέρης έχει το ρεπορτάζ. Δείτε το βίντεο (Vid)
Η Ελλάδα πήρε τη δόση της και παρά τις εκκλήσεις Σαμαρά για να σταματήσει η θριαμβολογία όλοι χαμογελούν ευτυχισμένοι.
Ο "Ψαλιδοχέρης" κατέγραψε τη χαρά της κυβέρνησης, η οποία παραμένει ανεξήγητη.
news247.gr

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!



Επιστολή στον κ. Σπυρόπουλο, Διοικητή του ΙΚΑ για την ανάγκη παραμονής του ΙΚΑ στον Χολαργό, έστειλε ο Δήμαρχος.
Παρακαλούμε πολύ όπως το γραφείο τύπου του Δημάρχου ανιγράφει σε word έγγραφο την επιστολή και να μην μας την στέλνει σκαναρισμένη, διότι δεν είναι φωτογραφία τα γράμματα ώστε να βγαίνουν ευμεγέθη και ευανάγνωστα. 
Οπότε, κυρίες και κύριοι, ό,τι μπορείτε να διαβάσετε από την επιστολή διαβάστε το. Διαφορετικά, αφήστε το, γιατί κινδυνεύετε να πάθετε...εξάρθρωση αμφιβληστροειδούς! 

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΝ: ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!

Σούπερ προσφορά για ταξίδι στο Παρίσι! Κάντε ΤΩΡΑ κράτηση και δείτε την Πόλη του Φωτός στην πιο χαμηλή τιμή!
Ο κ. Παπαντωνίου είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στο οποίο απευθύνθηκε ο κ. Στάϊκος, για το ταξίδι που θα γινόταν στο Παρίσι, για τα μέλη των ΚΑΠΗ Χολαργού. Ταξίδι, το οποίο ως γνωστόν ακυρώθηκε. Μιλώντας στην εφημερίδα μας ο κ.Παπαντωνίου, υπήρξε κατηγορηματικός: 
"Ο κ. Στάϊκος δεν αγόρασε εισιτήρια από το πρακτορείο μας. Το πακέτο του ταξιδιού ήταν της τάξεως των 54.000 ευρώ και ο κ. Στάϊκος έδωσε ένα μικρό ποσό ως προκαταβολή, ποσό που ήταν δεν ήταν το 20% της συνολικής αξίας του πακέτου. Συνεπώς, δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί το ταξίδι. Κι ευτυχώς που ως πρακτορείο, δεν κάναμε την βλακεία να "κλείσουμε" εκ των προτέρων το ταξίδι στο Παρίσι, διότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήμασταν υποχρεωμένοι να πληρώσουμε από την τσέπη μας την εταιρεία". 

Αυτά μας είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου για το περιβόητο ταξίδι στο Παρίσι το οποίο πλέον ακυρώθηκε οριστικά! 
Από μέρους μας κανένα σχόλιο!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Ο ΕΟΠΥΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ!


eopyy

ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΟΥΤΑΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!
Αν και οι γιατροί, μηχανικοί και δημοσιογράφοι-εκδότες εφημερίδων, είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, τα ταμεία τους είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου! Με αυτό τον απλό τρόπο, επειδή τα ταμεία τους τα ...βάφτισαν ΝΠΔΔ κι επειδή από αύριο οι συγκεκριμένοι ασφαλιστικοί φορείς υπάγονται στον ΕΟΠΥΥ, αμέσως και η ακίνητη περιουσία τους περιέρχεται στην κατοχή του ΕΟΠΥΥ! 
Τι θα γίνει από 'δω και μπρος; Ο ΕΟΠΥΥ έχει ζωή ελαχίστων μηνών. Θα βουτήξει το ρευστό των ταμείων ΤΣΑΥ, ΤΣΜΕΔΕ ΚΑΙ ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για να καλύψει τις πληρωμές, φαρμακοποιών και άλλων προμηθευτών για ελάχιστους μήνες. Αμέσως μετά θα...βάλει λουκέτο. Θα γίνει της Πόπης με το ασφαλιστικό σύστημα να έχει ουσισαστικά καταρρεύσει. Θα έχει απομείνει στον ΕΟΠΥΥ η ακίνητη περιουσία των ταμείων, την οποία απλά και ωραία θα την παραδώσουν στους δανειστές....Γερμανούς!!!
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΤΑΚΤΟΥΝ!!! 

ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ! ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ!!!

dertilis
Τον δολοφόνο του αστυνομικού της ΔΙΑΣ όμως, τον άσφησαν να φύγει!!!
Έγκλειστος στον Κορυδαλλό εδώ και 38 χρόνια.

Δεν θα παραστεί στην κηδεία του γιου του Βασίλη, ο μοναδικός εν ζωή πρωταίτιος του Απριλιανού πραξικοπήματος του 1967, Νικόλαος Ντερτιλής, που παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού εδώ και 38 χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άρνηση του να υπογράψει σχετικό αίτημα προς τις αρμόδιες Αρχές, όπως προβλέπει ο Ποινικός Κώδικας για κρατούμενους που ζητούν να παρευρεθούν στην κηδεία συγγενικών τους προσώπων πρώτου βαθμού, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην παραβρεθεί για το «ύστατο χαίρε» στο μοναχοπαίδι του, που «έφυγε» σε ηλικία 62 ετών από εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
Ο Έλληνας ... «007»
Ο εκλιπόντας υπήρξε ένας από τους καλύτερους αξιωματικούς του Ελληνικού Ναυτικού, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές στο παρελθόν για ριψοκίνδυνες ειδικές αποστολές εκτός συνόρων. Στη Γιουγκοσλαβία, στη Γεωργία, στην Αφρική και την Αλβανία. Εκεί οφείλεται και ο χαρακτηρισμός του ως «Έλληνας 007».
Το 1993, οργάνωσε και συντόνισε την επιχείρηση «Χρυσόμαλλο Δέρας», για τη διάσωση Ελλήνων ομογενών που απειλούνταν από τις πολεμικές συγκρούσεις στο ηφαίστειο του Καυκάσου. Το Ναγκόρνο Καραμπάχ, τη Νότια Οσετία και την Αμπχαζία. Ήταν η μεγαλύτερη ανθρωπιστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ από την Ελλάδα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οι ομογενείς επαναπατρίστηκαν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.
Στο ναυτικό παρέμεινε ως τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οπότε και παραιτήθηκε από τη θέση του, για να αναλάβει ενικός αντιπρόσωπος των επιχειρήσεων Στασινόπουλου στο Βελιγράδι μέσω της εταιρείας Metal Globe και το 2010 έγινε μέλος του Δ.Σ. των ελληνικών επιχειρήσεων στη Γιουγκοσλαβία. Τα τελευταία χρόνια, δραστηριοποιούντα επαγγελματικά στο Λυντς της Αυστρίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή
Δεν υπογράφει αίτηση αποφυλάκισης
Ο 90χρονος «σκληρός» του δικτατορικού καθεστώτος, παραμένει έγκλειστος στην ΣΤ' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, αφού αρνείται πεισματικά να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης
Τον περασμένο Απρίλιο, ο πρώην στρατηγός είχε παραδώσει ιδιόχειρη επιστολή στο ΘΕΜΑ, στην οποία ανέφερε πως θα βγει από τη φυλακή εφόσον : «Αίτηση συγνώμη από εμέ επισήμως η ελληνική πολιτεία δια το διαπραχθέν έγκλημα κατ΄ εμού, όπερ απετέλεσε την μεγαλυτέραν ηθικήν, νομικήν και πολιτικήν ατιμίαν όλων των εποχών» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, καταλήγοντας : «Εν περιπτώσει μη παροχής ταύτης. Θα αποθάνω εντός των φυλακών εκπληρών αποστολήν ου μόνον ως Στρατιώτης, αλλά και ως Επαναστάτης εν τη πράξει»
protothema.gr

Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ

samaras-merkel-tsolak
Τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο και κυρίως τα ενημερωτικά site που δεν φημίζονται ότι γράφουν ανοησίες και αρλούμπες, μεταδίδουν την είδηση ότι η τρόικα έχει ζητήσει επίσημα από την κυβέρνηση των Τούρκογλου και των Τσολάκογλου την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας, ως μέσο για να πέσουν οι αμυντικές δαπάνες. Το θέμα περιλαμβάνεται κατά τις ίδιες πληροφορίες,  στην έκθεση αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.
Όπως αναφέρεται, η κατάργηση της θητείας σε συνδυασμό με την καθιέρωση συστήματος ηλεκτρονικών προμηθειών, μπορεί να προκαλέσει σημαντική μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας.
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό. Και θα πρέπει ο αρμόδιος υπουργός Εθνικής Άμυνας ή ο κύριος Κεδίκογλου να βγουν να τοποθετηθούν. Άμεσα.
makeleio.gr

"ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ" (video)







"Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ."  
Μεγάλη έκταση έχει πάρει η καταγγελία της φίμωσης του τύπου μέσω απειλών και δίωξης της δημοσιογράφου από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης. Απειλώντας τους προέδρους των αθλητικών σωματείων απαίτησαν να αποχωρήσει από την αίθουσα. Μετά την δημοσίευση της καταγγελίας, Ντόρα Σκορδαλάκη (φωτό) ζήτησε να περάσει η υπόθεση ως έκτακτο στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Το θέμα της δημοσιογράφου ανέλαβε να το φέρει στο συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης του ΕΝΑΚ Δ. Πανταζόπουλος. Μάταια όμως, προσπαθούσαν επί μισή ώρα όλες οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις να επέμβουν και να απαιτήσουν να πάρει τον λόγο ώστε να μαθευτεί η αλήθεια της καταγγελίας της. Ο δήμαρχος και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δρομολογούσαν και κατεύθυναν τη στημένη συνεδρίαση σαν να μην υπήρχε στην αίθουσα, ενώ συζητούσαν για την καταγγελία που κατέθεσε, της απαγόρευαν το λόγο. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κα Ζανιά επιβεβαίωσε με την στάση της πόσο κατευθυνόμενος είναι ο ρόλος των κομματικών οργάνων και όχι ο σεβασμός στο αξίωμα του πραγματικού της ρόλου στο να υπερασπίζεται τον θεσμό της δημοκρατίας μέσα στην αίθουσα. Σκοπίμως και ενώ ζητούσε επίμονα να της δώσουν το λόγο, την αγνοούσαν και προσπαθούσαν να κλείσουν το θέμα, με την εξής δήλωση: Το θέμα θα κλείσει, εφόσον τοποθετήθηκε ο δήμαρχος μας, αρκεί η δήλωση του και δεν τίθεται θέμα συνέχειας του θέματος. Μας κάλυψε ο δήμαρχος.
Τι φοβάστε Κε Δήμαρχε; αφού λέτε την αλήθεια γιατί δεν της δίνατε το λόγο;
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Στις 21/11/2012 είχαμε ανοιχτή συνάντηση στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με όλους τους προέδρους των αθλητικών σωματείων για να συζητηθούν τεχνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι. Μέσα στην αίθουσα ήταν και η Κα Σκορδαλάκη, της οποίας της ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει από το χώρο εφόσον τα θέματα ήταν τεχνικά και δεν υπήρχε λόγος να συμμετέχει σε αυτό. Αυτό φυσικά ήταν η επιθυμία των προέδρων των αθλητικών σωματείων γι’ αυτό και την παρακάλεσα να αποχωρήσει.
Η Αλήθεια κύριε δήμαρχε και κυρία Ζανιά είναι ότι, «Αν συνθλίψεις την αλήθεια, αν την κρύψεις, αν δεν την υψώσεις σαν έμβλημα, αν μιλήσεις σε συνάθροιση, χωρίς να την πεις ολόκληρη, τότε θα 'σαι λιγότερο αληθινός από αλήθεια.»
Τζακ Λόντον

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Αξίζει να αναφέρουμε τη μαχητικότητα του συναδέλφου Ν. ΤΖιγκουνάκη από την ηλεκτρονική εφημερίδα της Αργυρούπολης-Ελληνικού, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - http://www.epikoinonia-arg.gr/ που ενώ βιντεοσκοπούσε το σόου του δημάρχου προσπαθούσαν να τον βγάλουν έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, προφασιζόμενοι ότι δεν είναι δημότης Ηλιούπολης. Με την δυναμική παρέμβαση της Α Τσατσούλη επικεφαλής της παράταξης του Κ.Κ.Ε συνεχίστηκε η λήψη εικόνων της χθεσινής τραγωδίας.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΒΟΥΒΗ ΣΙΩΠΗΛΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ.

ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ Α. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ 21/11/2012, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Γ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

  • ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ε. ΖΑΝΝΙΑ
  • ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
  • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ.Σ.Η
  • ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ Θ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Ν. ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗ Της ΗΛ/ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δη- Κύριε Γιαννόπουλε δεν ντρέπεστε, πως επιτρέψατε στο δήμαρχο να απειλεί, να απαξιώνει και να εκβιάζει προκειμένου να φιμώσει τους πάντες.
Θ.Γ- Τι ήθελες να κάνω Ντόρα, δεν καταλαβαίνεις εγώ είμαι όργανο.
Δη- Τι μου λες τώρα, ότι τα όργανα δεν πρέπει να λένε την αλήθεια. Ντροπή σας, περιμένω να δω ποιος από όλους εσάς έχει την βούληση και το πολιτικό θάρρος να πάρει θέση σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. 
πηγή: mazinotia.blogspot.gr

ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ!


APOLITHOMENO DADIAS
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ...
velanidia-ekatom-eton
**Μια τεράστια βελανιδιά 20 μέτρων...φύλλα κανέλας καφέ και καουτσούκ ακόμη έχουν βρεθεί που σημαίνει ότι στην περιοχή αυτή του ΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΒΡΟΥ έθαλλαν εξωτικά φυτά...
Οι ανασκαφές έγιναν από τον διακεκριμένο στην Ελλάδα και την Ευρώπη Καθηγητή της Ιστορικής Γεωλογίας Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Ευάγγελο Βελιτζέλο, ο οποίος μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με το Δήμο Τυχερού για την ορθή συντήρηση και ανάδειξη των σπάνιων ευρημάτων στην περιοχή.
Το απολιθωμένο δάσος της ευρύτερης περιοχής Φυλακτού,, έχει σπάνιες και μοναδικές ιδιαιτερότητες . Ηαπολίθωση είναι τέλεια. Διατηρούνται σε άριστη κατάσταση τα εξωτερικά μορφολογικά γνωρίσματα των κορμών των δέντρων, π.χ. οι αυξητικοί δακτύλιοι, ο φλοιός καθώς επίσης και η εσωτερική δομή του ξύλου από την μικροσκοπική μελέτη της οποίας προσδιορίζεται το γένος και το είδος του απολιθωμένου δέντρου.
Τεμάχια από τα απολιθωμένα ευρήματα βρίσκονται στο προαύλιο του Kέντρου Οικοτεχνίας - Χειροτεχνίας Φυλακτού και στο πάρκο του χωριού. σκόρπια δηλαδή κι ατάκτως ειρημένα...
Μικρό εκθετήριο με δείγματα απολιθωμένων ευρημάτων της ευρύτερης περιοχής, λειτουργεί στο Τουριστικό Κέντρο Τυχερού (τηλ. 25540-41840) στην είσοδο του χωριού, δίπλα στη λίμνη.
Στον οικισμό του Φυλακτού, βρίσκεται ο κορμός απολιθωμένης βελανιδιάς μήκους 20 μέτρων και διαμέτρου 1,5 μέτρου, του οποίου η ηλικία υπερβαίνει τα 35 εκατομμύρια χρόνια από σήμερα, και αποτελεί μοναδικό εύρημα για τον ευρωπαϊκό χώρο.
Στο Κέντρο Πληροφόρησης Τυχερού εκτίθενται σπάνια ευρήματα μιας τροπικής χλωρίδας που αποτελείται από απολιθωμένα φύλλα κανέλλας, φτέρης, προγονικής μορφής δρυός, φύλλα του δέντρου του καφέ, του καουτσούκ και φύλλα της προγονικής μορφής της αμπέλου, ιδιαίτερα σπάνια τόσο για τον ελληνικό όσο και για τον ευρωπαϊκό χώρο
Την προοπτική ανάδειξης και προστασίας του απολιθωμένου δάσους της ευρύτερης περιοχής Φυλακτού-Τυχερού του νομού Έβρου (που χρονολογείται στα 40 εκατομμύρια χρόνια πριν από σήμερα) του αρχαιότερου στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα γεωλογικά μνημεία στον κόσμο,συζήτησαν χθες η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου- Μαυρανεζούλη και ο ομότιμος Καθηγητής Παλαιοβοτανικής-Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευάγγελος Βελιτζέλος.

Ο καθηγητής παλαιοντολογίας κ. Βελιτζέλος με την Αντιπεριφερειάρχη του Έβρου κ. Νικολάου.. που είναι όλο λόγια... μπροστά σε απολιθωμένους κορμούς δένδρων... Πάντως εκτός του δάσους Φυλακτού, εκείνο που είναι βέβαβιον , είναι ότι η ελληνική διοίκηση είναι ντάλα ..απολιθωμένη στον Έβρο από δεκάδων ετών!!
velanidia2
Ο καθηγητής κ. Βελιτζέλος, που έκανε και τις πολυετείς έρευνες-ανασκαφές με την ερευνητική του ομάδα στο απολιθωμένο δάσος του Έβρου, θεωρεί ανεκτίμητη αξία του, καθώς τα ευρήματα, όπως είπε, είναι μοναδικά παγκοσμίως και τόνισε την ανάγκη της ορθολογικής ανάδειξης και προστασίας τους.
Στον οικισμό του Φυλακτού, βρίσκεται ο κορμός απολιθωμένης βελανιδιάς μήκους 20 μέτρων και διαμέτρου 1,5 μέτρου, του οποίου η ηλικία υπερβαίνει τα 35 εκατομμύρια χρόνια από σήμερα, και αποτελεί μοναδικό εύρημα για τον ευρωπαϊκό χώρο.
Στο Κέντρο Πληροφόρησης Τυχερού εκτίθενται σπάνια ευρήματα μιας τροπικής χλωρίδας που αποτελείται από απολιθωμένα φύλλα κανέλλας, φτέρης, προγονικής μορφής δρυός, φύλλα του δέντρου του καφέ, του καουτσούκ και φύλλα της προγονικής μορφής της αμπέλου, ιδιαίτερα σπάνια τόσο για τον ελληνικό όσο και για τον ευρωπαϊκό χώρο.
Τονίστηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός μουσείου στην περιοχή, ώστε να στεγαστούν και να προστατευθούν τα ευρήματα που σήμερα παραμένουν διάσπαρτα και εκτιθεμένα σε διάφορα σημεία του νομού καθώς και μικρών κέντρων πληροφόρησης, περιπατητικών διαδρομών και μικρών γεωπάρκων προκειμένου να έχει τη δυνατότητα ο επισκέπτης να γνωρίσει και να θαυμάσει επιτόπου την ιστορία της περιοχής, ενώ η οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα συμβάλλει και στην περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών» είπε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου- Μαυρανεζούλη και πρόσθεσε:
«Έχουμε στον Έβρο το αρχαιότερο απολιθωμένο δάσος στην Ελλάδα και είναι λυπηρό να παραμένει αναξιοποίητο. Το μοναδικό αυτό γεωλογικό μνημείο, που αποτελεί πολιτιστική μας κληρονομιά, έχουμε υποχρέωση να το προστατεύσουμε και να το αναδείξουμε. Ο κ. Βελιτζέλος θα μας στείλει τις προτάσεις του, ενώ θα γίνει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σουφλίου κ. Ευάγγελο Πουλιλιό για να συνεργαστούμε προς την κατεύθυνση αυτή.»
Ο κάτοικος της περιοχής κ. Βασίλης Μιχαηλίδης, συνεργάτης του καθηγητή κ. Βελιτζέλου, αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος που νοιάζεται για το δάσος του Φυλακτού...΄Εχει καταντήσει ..σβούρα τρέχοντας από πόρτα σε πόρτα αρμοδίων κι αναρμοδίων, αλλά το πράγμα τελμάζει εδώ και 2 χρόνια. Φύλλο δεν κουνιέται. Κι από υποσχέσεις άλλο τίποτε. Τώρα ετοιμάζεται να δει το δήμαρχο Σουφλίου, κ. Πουλιλιό ελπίζοντας ότι κάτι θα γίνει...
Α, μην έχει πολλές ελπίδες κ. Μιχαηλίδη, οι τοπικοί έρχοντες του Έβρου είναι μόνο για σαλτανάτι... Μια και κινείσαι τόσο, βρές κάποιους εθελοντές,χωριανούς κι αρχίστε από μόνοι σας να βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα , υπό την καθοδήγηση βεβαίως του καθηγητή κ. Βελιτζέλου. Οι τοπικοί κι άλλο εν γένει άρχοντες είναι ειδικώς και γενικώς κουφαμάρες!
evro-nea.blogspot.gr

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΤΟ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ


katexomena-nekri-zoni

Ένταση επικρατεί από το πρωί στην Αυλώνα μέσα στη νεκρή ζώνη. Γύρω στις 9:30 άνδρες της UNFICYP προσπάθησαν να αφαιρέσουν παράνομη περίφραξη υποστατικού γεώτρησης νερού που τοποθετήθηκε από στρατιώτες του τουρκικού κατοχικού στρατού.
Άμεση ήταν η αντίδραση του κατοχικού στρατού, που έστειλε δυνάμεις στην περιοχή. Τουλάχιστον 200 Τούρκοι στρατιώτες φέρεται να έχουν ακροβολιστεί, υποστηριζόμενοι από τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.
Αυτή την ώρα διεξάγονται διαβουλεύσεις μεταξύ του κατοχικού στρατού και των Ηνωμένων Εθνών, για αποκλιμάκωση της κατάστασης, ενώ όσο περνά η ώρα΄, ενισχύονται στη σκηνή και οι ειρηνευτικές δυνάμεις.
Την τελευταία μισή ώρα τα Ηνωμένα Έθνη προχωρούν επίσης σε αποκλεισμό της περιοχής, αποκόπτοντας όλους τους δρόμους που οδηγούν στο εν λόγω σημείο.
Η προκλητική ενέργεια των Τούρκων έγινε το πρωί της 13ης Νοεμβρίου. Δύο στρατιωτικά οχήματα με Τούρκους στρατιώτες πλησίασαν το σημείο που βρίσκεται το υποστατικό με τη γεώτρηση και ξεκίνησαν να τοποθετούν την περίφραξη με πασσάλους και συρματόπλεγμα. Ελληνοκύπριοι γεωργοί ενημέρωσαν την Αστυνομία για το περιστατικό και αργότερα ενημερώθηκαν και τα Ηνωμένα Έθνη.
Ακολούθησαν διαβουλεύσεις της UNFICYP με τις κατοχικές δυνάμεις.
Πληροφορίες μάλιστα έκαναν λόγο και για συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών με τον κατοχικό στρατό για απομάκρυνση της παράνομης περίφραξης.
philenews.com.cy

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ¨" ΤΟΝ ΣΤΑΪΚΟ!


Κον Μάκην Βραχιολίδην

ΘΕΜΑ:  Ταξίδι των μελών του ΚΑΠΗ στο Παρίσι.

Κύριε Βραχιολίδη,

Αναφερόμενοι σε όσα ο κ. Χαρ. Στάικος δήλωσε σχετικά με το ταξίδι των μελών του ΚΑΠΗ στο Παρίσι και δημοσιεύσατε την 29η τρεχόντος μηνός στην ιστοσελίδα σας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε ότι ουδέποτε ο κ. Στάικος παρέδωσε εισιτήρια και αποδείξεις πληρωμής (Βάουτσερς) στο ΚΑΠΗ, όπως ανακριβώς ισχυρίζεται.

            Τα μόνα που παρέδωσε ο κ. Στάικος στο ΚΑΠΗ στις 23 Οκτωβρίου, ήσαν δύο καταστάσεις με τα ονόματα των μελών του ΚΑΠΗ τα οποία επρόκειτο να ταξιδέψουν για το Παρίσι με τις αεροπορικές εταιρείες  Aegean και Airfrance το διάστημα  2 – 5 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτές τις κρατήσεις και γι’ αυτό το ταξίδι ουδέποτε εκδόθηκαν εισιτήρια και ουδέποτε μας παραδόθησαν αυτά μέχρι σήμερα στο ΚΑΠΗ από τον κ. Στάικο ή από οποιονδήποτε άλλον εκπρόσωπό του (Ταξιδιωτικό Πράκτορα κ.λ.π.), παρά τις διαβεβαιώσεις του ίδιου του κ. Στάικου ότι αυτά θα μας παραδοθούν έγκαιρα, πριν την ημέρα της αναχώρησης. Άλλωστε, και στη με ημερομηνία 8 Νοεμβρίου 2012 ανακοίνωσή μας, η οποία αναρτήθηκε στον Πίνακα Ανακοινώσεων του ΚΑΠΗ, γίνεται αναφορά για παράδοση από τον κ. Στάικο στο ΚΑΠΗ λίστας ονομάτων και ημερομηνιών / ωρών πτήσεων και όχι για εισιτήρια.

            Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

            Επομένως, για την ακύρωση του ταξιδίου υπεύθυνος είναι καθ’ όλοκληρία ο κ. Στάικος, όπως ήταν υπεύθυνος και για τις προηγούμενες αναβολές, για τις οποίες προέβαλε κάθε φορά και διαφορετική δικαιολογία.

Για όλα τα λοιπά θέματα που σχετίζονται με αυτή την υπόθεση θα εκδοθεί άλλη ανακοίνωση.


            Παρακαλούμε για την καταχώρηση της επιστολής αυτής στην ιστοσελίδα σας, για την αντικειμενική ενημέρωση και για να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ

Παναγιώτης Ίσκος

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΟΜΙΝΗ! ΤΟΥ ΤΟ RHMAJAN ΛΗΣΤΕΣ!


Τεράστια καταστροφή για το κοσμηματοπωλείο του Λάμπρου Κομίνη στην οδό Αναστάσεως 115 στα σύνορα Χολαργού-Παπάγου! Πήγε το πρωί στο μαγαζί του και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα οικτρό θέαμα! Ληστές αφού είχαν σπάσει το ρολό, είχαν τρυπώσει από ένα μικρό άνοιγμα που κατάφεραν στην πόρτα και του τα πήραν όλα! Κυριολεκτικά όλα! Μάλιστα, λόγω των Χριστουγέννων είχε βάλει και όλα τα καινούργια κοσμήματα και ρολόγια στη βιτρίνα του καταστήματος! 

Αυτή είναι καταστροφή για έναν βιοπαλαιστή της σημερινής εποχής! 


ΟΙ ΞΙΦΟΜΑΧΟΙ ΧΟΛΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ



Μπορούσε και καλύτερα! 

Οι επιτυχίες που είχε το τμήμα ξιφασκίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού στο περιφερειακό πρωτάθλημα ξίφους μονομαχίας δεν είχαν συνέχεια. Στο Κύπελλο Ελλάδας εφήβων και νεανίδων, οι αθλητές του τμήματος «μπορούσαν να κάνουν πολύ καλύτερα πράγματα», όπως είπε ο προπονητής τους Στρατής Λιάκατος. Οι αγώνες του ξίφους μονομαχίας έγιναν στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και είχαν μεγάλη συμμετοχή και δυνατό ανταγωνισμό.
Τα θετικά της ιστορίας ήταν ότι 10 απ’ τους 16 αθλητές και αθλήτριες πέρασαν τον προκριματικό γύρο και έτσι κέρδισαν πόντους στη πανελλήνια κατάταξη για τον ΓΑΣ Χολαργού, τον σύλλογο που εκπροσωπεί την ξιφασκία του ΔΟΠΑΠ. Από τους «μικρότερους» ηλικίας 10 έως 13 ετών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της κατηγορίας εφήβων και νεανίδων (ηλικίες από 14 έως 17) ξεχώρισε η Ηρώ Τσούφη, η οποία στις 3 Νοεμβρίου είχε κατακτήσει το χρυσό στους περιφερειακούς αγώνες. Τώρα στη μεγαλύτερη κατηγορία όχι μόνον πέρασε και τον προκριματικό γύρο αλλά έφτασε μέχρι το δεύτερο νοκ-άουτ αγώνα. 

Στην τελική κατάταξη των αγοριών ο Παύλος Παπαβρόντος πήρε την 21η θέση, ο Περικλής Θεοδοσίου ήταν 30ος, ο Αλέξανδρος Ανδριτσόπουλος 36ος και ο Γιώργος Λυμπερόπουλος 48ος. Οι υπόλοιποι πήραν τις εξής θέσεις: Μανώλης Γιάνναρης 56ος, Στέφανος Ανδριτσόπουλος 64ος και Βαγγέλης Καραδήμας 75ος. Συνολικά συμμετείχαν 75 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Από τα κορίτσια, η Κατερίνα Οικονομάκη ήταν 15η, η Αρτεμισία Μπαλκούρα 17η, η Άλκηστις Βαλιανάτου 20η, η Ηρώ Τσούφη 22η, η Κατερίνα Δημουλάκη 30η, η Ιωάννα Μαλούχου 37η, η Ναταλία Κασίμη 46η, η Ευγενία Θεοδωροπούλου 47η και η Μαριάννα Λουιζίδου 52η. Συμμετείχαν 57 αθλήτριες.
Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού αφορά τους «μικρούς» ξιφομάχους. Στις 12 Ιανουαρίου θα παίξουν στον σημαντικότερο αγώνα της σεζόν, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξίφους Μονομαχίας για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 10 έως 13 ετών.