Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΤΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 4ΜΗΝΟ!

Διαβάστε αύριο βράδυ στον "Ανεξλαρτητο Παρατηρητή" μια αποκαλυπτική συνέντευξη βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου ο οποίος προβλέπει τι εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στο επόμενο 4μηνο στη χώρα μας. 
Πού πάει η Ελλάς; Τι προβλέπεται να γίνει με το Μνημόνιο; Θα έχουμε νέο Μνημόνιο; Θα υπάρξει επιτέλους η πολυπόθητη ανάπτυξη;
Αύριο βράδυ η αποκάλυψη!
Για όσους βιάζονται, η συνέντευξη θα δημοσιευτεί στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής".

ΠΟΥΤΙΝ: ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!

-Αν έχουν αποδείξεις να τις παρουσιάσουν άμεσα-Ο Μπαράκ Ομπάμα που είναι και κάτοχος του Νόμπελ Ειρήνης, να αναλογιστεί τα θύματα που θα επιφέρει ένα χτύπημα -Η σύνοδος των G20 την Πέμπτη, είναι μια καλή ευκαιρία να συζητήσουμε όλοι το πρόβλημα της Συρίας

Η τυχόν πολεμική επιχείρηση στη Συρία θα έχει σκοπό να βοηθήσει τους ενόπλους εξεγερθέντες στον αγώνα τους με το καθεστώς του Μπασάρ 'Ασαντ με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, δήλωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενώ χαρακτήρισε ως «παντελή ηλιθιότητα» τους ισχυρισμούς ότι ο 'Ασαντ χρησιμοποίησε χημικά όπλα, «τη στιγμή, που ο στρατός της Συρίας πραγματοποιούσε επίθεση», μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Βλαδιβοστόκ, όπου βρίσκεται.

«Ο συριακός κυβερνητικός στρατός επιτίθεται, οι λεγόμενοι εξεγερθέντες βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και δεν έχουν τέτοιο εξοπλισμό, τον οποίο διαθέτουν τα κυβερνητικά στρατεύματα, δεν έχουν ούτε αεροπορία, ούτε τεχνικά μέσα, δεν έχουν σύγχρονα πυραυλικά συστήματα και πυροβολικό, Τί χρειάζεται να κάνουν οι χορηγοί αυτών των λεγόμενων ανταρτών και όσων βρίσκονται πίσω από αυτούς τους χορηγούς; Να τους βοηθήσουν να καλύψουν το κενό στις δυνατότητές τους», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηγέτης.

Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατό ούτε να παρασχεθούν σύγχρονα όπλα στους ενόπλους, ούτε να εκπαιδευθούν να τα χρησιμοποιούν, οπότε «η διέξοδος είναι μόνο μία: να καταφέρουν οι ίδιοι (σ.σ. οι χορηγοί) τα χτυπήματα.

«Εάν αυτό συμβεί, θα είναι εξαιρετικά λυπηρό».

O Πούτιν εξέφρασε μεταξύ άλλων την πεποίθησή του ότι η συριακή κυβέρνηση δεν χρησιμοποίησε χημικά όπλα και η όλη συζήτηση αποτελεί προβοκάτσια: «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν είναι κάτι περισσότερο από προβοκάτσια εκείνων, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλέξουν άλλες χώρες στη σύγκρουση, οι οποίοι θέλουν να πετύχουν την υποστήριξη από πλευράς ισχυρών μελών της παγκόσμιας σκηνής, πρωτίστως τις ΗΠΑ», επαναλαμβάνοντας σχετικά με τα στοιχεία, που επικαλείται η αμερικανική πλευρά, ότι «εάν υπάρχουν αποδείξεις πρέπει να παρουσιαστούν, εάν δεν παρουσιαστούν, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν» είπε και απηύθηνε κάλεσμα στον Μπαράκ Ομπάμα να αναλογιστεί τα θύματα που θα επιφέρει ένα στρατιωτικό χτύπημα στη Συρία, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι ο Αμερικανός ομόλογός του είναι κάτοχος του βραβείου νόμπελ Ειρήνης.

Λέγοντας μάλιστα τι θα έλεγε στον ομόλογό του αν συνομιλούσαν τηλεφωνικά, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι θα τον καλούσε να θυμηθεί «τι συνέβη τις τελευταίες δεκαετίες, πόσες φορές οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν την πρωτοβουλία των ενόπλων συγκρούσεων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Και μήπως αυτό έλυσε έστω ένα πρόβλημα; Αφγανιστάν, Ιράκ, εκεί δεν υπάρχει ουδεμία ειρήνευση, ούτε οποιαδήποτε δημοκρατία, την οποία επεδίωκαν οι εταίροι μας, δεν υπάρχει καν στοιχειώδης πολιτική ειρήνη και ισορροπία».

«Η Ρωσία καλεί να σκεφτούν καλά πριν ληφθεί απόφαση για επιχείρηση στη Συρία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας «λυπηρή» μια τέτοια απόφαση εάν τελικά ληφθεί.

Αναφερόμενος στα αμερικανικά επιχειρήματα ο Πούτιν είπε ότι οι ΗΠΑ οφείλουν να αποδείξουν τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία και να παρουσιάσουν αυτές τις αποδείξεις στους επιθεωρητές του ΟΗΕ.

«Οι ισχυρισμοί ότι τέτοιες αποδείξεις υπάρχουν, αλλά είναι απόρρητες και δεν μπορούν να τις δείξουν σε κανέναν, δεν αντέχουν στην κριτική, είναι απλώς έλλειψη σεβασμού προς τους εταίρους τους», είπε ο κ. Πούτιν.

Νωρίτερα το ρωσικό ΥΠΕΞ ανακοίνωσε ότι διαβίβασε δια της διπλωματικής οδού στην Ουάσιγκτον τη θέση της Μόσχας ότι οποιαδήποτε στρατιωτική ενέργεια εναντίον της Συρίας, κατά παράκαμψη του ΣΑ του ΟΗΕ, θα ήταν «πράξη βαρύτατης παραβίασης των κανόνων του διεθνούς δικαίου» και επιθετική ενέργεια. Όπως έγινε γνωστό και από την αμερικανική Πρεσβεία στη Μόσχα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριαμπκόφ δέχθηκε και συνομίλησε στο ρωσικό ΥΠΕΞ με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Μόσχα Μάικλ Μακφόλ.

Σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία, που αναμεταδίδουν τις δηλώσεις του, ο Β.Πούτιν πρότεινε στους διεθνείς εταίρους του, συμπεριλαμβανομένου και του Μπαράκ Ομπάμα, να συζητήσουν το συριακό πρόβλημα στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής των G20 στην Αγία Πετρούπολη στις 5-6 Σεπτεμβρίου και εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κ. Ομπάμα θα είναι παρών.
Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, το ανεπίσημο πλαίσιο των G20 δεν μπορεί να υποκαταστήσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, «όργανο το οποίο ειδικά είναι εξουσιοδοτημένο για να λαμβάνει αποφάσεις για τη χρήση βίας», αλλά μπορεί να αποτελέσει ένα καλό πεδίο για τη συζήτηση του προβλήματος, οπότε «γιατί να μην τη χρησιμοποιήσουμε».
Ο βοηθός του Ρώσου προέδρου επί διεθνών θεμάτων Γιούρι Ουσακόφ υπενθύμισε ότι στο πλαίσιο των G20 δεν έχει προβλεφθεί κατ' ιδίαν συνάντηση Ομπάμα-Πούτιν, η προετοιμασία της οποίας ακυρώθηκε λόγω της υπόθεσης Σνόουντεν, αλλά ότι θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες, πέραν της χειραψίας, για συζητήσεις των δύο ηγετών.

Μεταξύ άλλων ο Ρώσος ηγέτης χαρακτήρισε και έκπληξη την απόφαση του βρετανικού Κοινοβουλίου, η οποία σύμφωνα με συνεργάτες του «αντανακλά την πλειονότητα Βρετανών και Ευρωπαίων».

protothema

ΣΥΡΙΑ! ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΗΠΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ

Όπως αναφέρει το Βήμα, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι επιθεωρητές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών αποχώρησαν από την Δαμασκό, έχοντας ολοκληρώσει το έργο της έρευνας σχετικά με την χρήση χημικών όπλων στη Συρία. Λίγες ώρες αφότου ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν το ενδεχόμενο «περιορισμένης δράσης», χωρίς την εμπλοκή χρεσαίων δυνάμεων εναντίον του καθεστώς του σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, οι επιθεωρητές πέρασαν τα σύνορα προς τον  γειτονικό Λίβανο, αίροντας έτσι ένα πολιτικό, αλλά και πρακτικό εμπόδιο για την έναρξη μιας  «αναγγελθείσας» αμερικανικής επέμβασης.
Από στιγμή σε στιγμή πλέον η Συρία πρέπει να περιμένει αμερικάνικο χτύπημα. Και η ...χειρότερη κόλαση είναι μπροστά μας.

ΣΕΦΕΡΛΗΣ: ΟΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

Συνέντευξη του Μάρκου Σεφερλή στον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» και τον συνεργάτη μας Δημήτρη Αποστολόπουλο
Ό,ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΟΥΛΕΪΜΑΡΚ 
Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ
Ο Μάρκος Σεφερλής αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση κωμικού. Εδώ και χρόνια, απ΄την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μέχρι και τη φετινή του καλοκαιρινή επιθεώρηση ακολουθεί έναν τελείως μοναχικό δρόμο, μία εντελώς προσωπική  διαδρομή στην τηλεόραση και το θέατρο. Τολμώ να πω ότι έχει δημιουργήσει μία δική του σχολή, που έχει αγαπηθεί από ένα μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού και θεατρικού κοινού που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια. Την Τετάρτη  21 Αυγούστου βρεθήκαμε με τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"  στο Δελφινάριο για τη φετινή επιθεώρηση με τίτλο  ‘’Σουλεϊμάρκ ο  μεγαλοπρεπής’’. Ο δημοφιλής Μάρκος Σεφερλής μας δέχτηκε στο καμαρίνι του θεάτρου όπου και συνομιλήσαμε μαζί του. 
Στη φωτογραφία ο Μάρκος Σεφερλής με τον συνεργάτη του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" Δημήτρη Αποστολόπουλο

Πείτε μας δύο λόγια για το έργο και κατά πόσον ο κόσμος ανταποκρίνεται.

Σεφερλής: Η φετινή μας παράσταση είναι μία σάτιρα για τα Τούρκικα σήριαλ που έχουν εισβάλλει για τα καλά στις οθόνες μας. Απ’ την άλλη, όποιο σημείο της επικαιρότητας μπορεί να γίνει αντικείμενο σάτιρας, περνάει απ’ την πένα μας και παράγει γέλιο. Ο κόσμος ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό, περιέργως για την εποχή περισσότερο από άλλες χρονιές, πράγμα που δείχνει την ανάγκη του για γέλιο. Στο Δελφινάριο ξέρει ότι θα γελάσει ενώ πολλούς απ’ τους θεατές τους γνωρίζουμε με τα μικρά τους ονόματα. Είμαστε μία παρέα που περνάμε μεν καλά, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να πετύχουμε την αφύπνιση και μέσω της επιθεώρησης.

Πιστεύετε οτι η κωμωδία και το θέατρο μπορούν να βοηθήσουν τον πολιτισμό σε τέτοιες δύσκολες περιόδους;

Σεφερλής: Βεβαίως. Το θέατρο και γενικά οι τέχνες μπορούν να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε περίοδο και κυρίως στην ανάπτυξη του πνεύματος. Έχει αποδειχτεί ότι σε περιόδους κρίσης, η τέχνη είναι πάντα ένας τρόπος φυγής, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της. Είναι ένας αναίμακτος τρόπος για να περάσει αυτή η δύσκολη στιγμή, με σκοπό την καλυτέρευση της ζωής μας.

Ποιες οι επιρροές που έχετε ως κωμικός;
Σεφερλής:  Όπως κάθε άνθρωπος έχω μεγαλώσει με κάποιες ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Έχω δει όλους τους παλιούς μας κωμικούς όπως τον αείμνηστο Σωτήρη Μουστάκα, τον Κώστα Βουτσά, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, τον Στάθη Ψάλτη από νεότερους. Με όλους αυτούς είχα την τύχη να παίξω μαζί σε συγκινητικές στιγμές στην καριέρα μου. Μ’ αρέσει επίσης ο βουβός κινηματογράφος και κυρίως ο Τσάρλυ Τσάπλιν και ο Μπάστερ Κίτον. Κομμάτια από παντομίμα βάζω σε διάφορα σημεία στις παραστάσεις μου. Όνειρό μου είναι μία παράσταση μόνο με παντομίμα και μουσική που ετοιμάζεται τώρα, με τίτλο ‘’Χωρίς λόγια’’ και πάει για το καλοκαίρι.

Προβλέπεται δηλαδή να δούμε κάτι διαφορετικό από εσάς σε θεατρικό ή και κινηματογραφικό επίπεδο;

Σεφερλής: Για το χειμώνα ετοιμάζω δύο πράγματα. Θα είμαι στο ‘’Περοκέ’’ με κωμωδία που ξεφεύγει απ’ την επιθεώρηση του καλοκαιριού. Στη σκηνή του ‘’Rex’’ θα παρουσιάσω πολυθέαμα με stand-up, σκετσάκια, μπαλέτα, το οποίο σατιρίζει τη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Επίσης ετοιμάζω την πρώτη από μία τριλογία ταινιών για τον κινηματογράφο, με τίτλο ‘’Χαλβάη 5-0’’. Ήρωας ο αστυνόμος Μπέκρας που αναλαμβάνει κάθε φορά άλλη υπόθεση. Εδώ πρόκειται για τη δολοφονία ενός βιομήχανου χαλβά και ο Μπέκρας ψάχνει το δολοφόνο. Η ταινία θα βγει το φθινόπωρο του 2014. Οποιοδήποτε μέσον μου δίνει τη δυνατότητα προσφοράς γέλιου το εκμεταλλεύομαι.

Κλείνοντας, θα στείλετε ένα μήνυμα για τους Έλληνες που δοκιμάζονται;

Σεφερλής: Να είναι αισιόδοξοι καθώς είμαστε λαός διαφορετικός απ’ τους άλλους. Αυτό ενοχλεί γι’ αυτό και όλοι έχουν στραφεί εναντίον μας. Έχουμε αποδείξει ότι δε μασάμε και είμαστε λαός που όταν έρθει η ώρα, σηκώνουμε το κεφάλι τραβώντας ξανά προς τη δόξα και όλοι ακολουθούν τη σκιά μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι στο χέρι μας είναι να σηκώσουμε κεφάλι και να έρθουν τα πάνω κάτω.



‘’Σουλεϊμάρκ ο μεγαλοπρεπής’’
 Η καλοκαιρινή επιθεώρηση του Μ.Σεφερλή

Στις 9.15 ήμασταν εντός του θεάτρου κοιτάζοντας το επιβλητικό σκηνικό που δεσπόζει στη σκηνή. 
Σε λίγη ώρα και ενώ κόσμος συρρέει ακόμα, τα φώτα σβήνουν και μετά από ένα εντυπωσιακό χορευτικό ο Σεφερλής κάνει την είσοδό του ως Σουλεϊμάρκ πάνω σε ένα άλογο. Το σκηνικό με τα εφέ πυροτεχνήματος είναι εντυπωσιακό όπως και η στολή-κατασκευή του αλόγου. Ο Σεφερλής προλογίζει την παράσταση. Παίζει άψογα ανοίγοντας σύντομους διαλόγους με το κοινό, μας χαρίζει μερικές -σήμα κατατεθέν- ξεκαρδιστικές ατάκες, αυτοσχεδιάζει, σατιρίζει τα τούρκικα σήριαλ και τον Σουλεϊμάν που έχουν κατακλύσει τις οθόνες μας. 
Στη συνέχεια αποχωρεί από τη σκηνή προκειμένου ν’ αρχίσει η  κυρίως  παράσταση. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα ευφάνταστο θέαμα, βάζοντάς μας για τα καλά στο σύμπαν  του ιδιαίτερου αυτού γελωτοποιού και του θιάσου του, με διάρκεια μέχρι τις 2.30 το πρωί! Ο Σεφερλής και η ομάδα του παρουσίασαν ένα πολύχρωμο θέαμα, με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, πολλά σκετς και πραγματικά εμπνευσμένες ατάκες. Ο ίδιος, ακούραστος και αεικίνητος καθόλη τη διάρκεια, αλωνίζει τη σκηνή, με διάφορες αστείες μεταμφιέσεις, χορεύει, τραγουδάει, μας βάζει στο παιχνίδι, γράφει σπιρτόζικα κείμενα, με λίγα λόγια πρόκειται για ένα one man show ! Εξαιρετικά τα σκετσάκια με την παντομίμα φέρνοντας στο νου κωμικούς του βωβού κινηματογράφου όπως ο Charlie Chaplin και ο Harold Lloyd, το χαρακτηριστικό ‘’Σεφερλίδικο’’ χιούμορ με τα λογοπαίγνια το οποίο έχει ανάγει σε υψηλή τέχνη που ανά περιόδους έφτανε σε ευφυή επίπεδα, οδηγώντας το κοινό σε υστερικά ξεσπάσματα γέλιου. Άλλο μεγάλο του όπλο, ο αυτοσχεδιασμός, με το έμφυτο ταλέντο του να απαντάει αυτόματα σε οτιδήποτε ειπωθεί από κάτω.

Δίπλα του ένας θεότρελος θίασος με προεξέχοντα τον απολαυστικό και αγαπημένο  Γιάννη Καπετάνιο, το Θόδωρο Ρωμανίδη, την Αρετή Ζαχαριάδογλου, όλοι ικανοποιητικοί στους υποστηρικτικούς ρόλους τους υπό την καθοδήγηση του μέγα ενορχηστρωτή. Η ερμηνευτική απόδοση του Σεφερλή ανά διαστήματα θερίζει με το συνδυασμό κίνησης και ατάκας παρασέρνοντας το κοινό του Δελφιναρίου σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Απ’τα καλύτερα σκετς αυτό του Καραγκιόζη με τον Σεφερλή στον ομώνυμο ρόλο και τον Καπετάνιο ως Χατζηαβάτη, το χωριό με τον καφετζή Μήτσο, τα μωρά των πολιτικών και τι άλλο να πρωτοπεί κανείς για ένα θέαμα που τα παρέχει όλα δίχως υπερβολή. Το έργο δεν  κάνει κοιλιά πουθενά και ο Σεφερλής βαδίζοντας στα χνάρια του Χάρρυ Κλυνν αλλά με ένα δικό του προσωπικό τόνο, μας κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τις  εντυπωσιακές χορογραφίες του Αλέξανδρου Κουζίτσκιν.
Στις 2.30 τα ξημερώματα, μετά από ένα τετράωρο περίπου ακατάπαυστου γέλιου και καλής διάθεσης, ο καλλιτέχνης με το θίασό του εγκαταλείπει τη σκηνή  μέσα  σε κύματα χειροκροτημάτων. 
Πρόκειται συνολικά για μία καλοκουρδισμένη επιθεώρηση που αξίζει τα λεφτά της, μία όαση γέλιου απ’ τον πολυτάλαντο αυτόν κωμικό που θα σας κάνει σίγουρα να φύγετε πιο ανάλαφροι.
Σας καλούμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια που θα συνεχιστεί  μέχρι τις 22  Σεπτεμβρίου στο χώρο του Δελφιναρίου.                    


 

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 5ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;



Την Παρασκευή 30 Αυγούστου εξαφανίστηκε από ΙΛΙΟΝ-ΑΘΗΝΑ η ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΑΖΑΝ 5 ετών . Έχει Καστανά μαλλιά, Καφέ μάτια, ύψος 110 cm, βάρος 17 Kg . ΦΟΡΟΥΣΕ ΡΟΖ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣΠΡΑ ΠΕΔΙΛΑ

  • Ονοματεπώνυμο: ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΑΖΑΝ
  • Ημερομηνία γέννησης:22/6/2008
  • Χρώμα μαλλιών: Καστανά
  • Χρώμα ματιών: Καφέ
  • Ημερομηνία εξαφάνισης: 30/8/2013
ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΑΖΑΝ

skai.gr

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ!

ΣΚΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ...ΦΙΛΟΖΩΩΝ!
Πόσοι άραγε είναι εκείνοι οι φιλόζωοι που αφήνουν  τις ακαθαρσίες των σκύλων τους στα πεζοδρόμια και όπου αλλού αφοδεύουν με αποτέλεσμα να τις πατά ο κάθε ανυποψίαστος περαστικός;  Το φαινόμενο εξακολουθεί να αποτελεί μάστιγα για πολλούς δήμους. Και εδώ στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου είναι σοβαρό πρόβλημα ενώ δεν λείπουν τα έντονα παράπονα δημοτών. Οι ...φιλόζωοι γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τον κοσμάκη και συνεχίζουν απτόητοι να δημιουργούν προβλήματα στους κατοίκους-δημότες. Αφήνουν τους σκύλους τους να αφοδεύουν όπου λάχει και συνεχίζουν την πορεία τους χωρίς να μαζέψουν τα...σκατά τους. 
Εμείς εδώ από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" έχουμε αναφερθεί στο πρόβλημα ενώ ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αυγουρόπουλος με συνεχή αρθρογραφία του επισημαίνει την ανάγκη ευαισθητοποίησης τόσο των...φιλόζωων όσο και του Δήμου. Δείτε ένα παλαιότερο άρθρο του Θανάση Αυγουρόπουλου. 

Γιατί πρέπει να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων….

 Δείτε όμως κι ένα φωτορεπορτάζ από άλλο site στην περιοχή του Νέου Κόσμου με τις ...επιδόσεις των φιλόζωων στους δρόμους της πόλης:

"Ένα σπαρταριστό …διαφωτιστικό του πολιτιστικού επιπέδου κάποιων ζωοφίλων… που ξετρύπωσε αναγνώστης μας και μας το έστειλε. Δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2012 στο μπλοκ Νέος Κόσμος… Τα λέει όλα…




 Σε απέραντο Σκατο-Ναρκοπέδιο έχουν μεταβληθεί τα πεζοδρόμια του Νέου Kόσμου από τους φιλοζωϊκά ….ευαίσθητους -τινές- κατοίκους…της. Αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπό τους …ζωόδικα επιτρέπουν στα ζα τους να αποπατούν, όπου τους κατέβει με αποτέλεσμα η διέλευση από τα πεζοδρόμια να είναι μια σχοινοβασία επίπονος. Διότι η νάρκη- σκατό είναι σε κάθε βήμα τους. Αν την πατήσουν, ανατινάσσεται και το σπίτι τους ολάκερο, όπου μεταφέρουν τη βρώμα κι αντιλαμβάνεστε τι γίνεται εκεί .. Ανάστα ο κύριος.
Δεν ξέρουμε πώς να χαρακτηρίσουμε αυτούς τους φιλόζωους… Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι από την άφθονη διούρηση φιλοζωϊας που διακατέχονται έχουν μεταβληθεί και οι ίδιοι … σε τετράποδα .. Δείτε την εικόνα σε στενό πεζοδρόμιο της Αμεινοκλέους… Κι είναι μάλιστα σκατάκια από σκυλάκια …σαλονιού..Ναι και τα βλαχαδερά έχουν σαλόνια και στο Δοργούτιον…"
Τι κάνει ή τι έχει κάνει για το συγκεκριμένο πρόβλημα η κ. Πουτλίδου που έσπευσε να μας μηνύσει μέσα σε ένα 24ωρο επειδή αναφέραμε ότι αδέσποτος σκύλος δάγκωσε περιπατητή στου Παπάγου; Την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία δεν εκπροσωπεί; Αφού λοιπόν η φιλοζωική της οργάνωση είναι πανελλαδική, μπορεί να μας πει τι ενέργειες έχει κάνει στου Παπάγου-Χολαργού για να καταστείλει το φαινόμενο; Έχει έρθει σε επαφή με τον Δήμο, έχει έρθει σε επαφή με τις τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις; Έχει εκδώσει κάποια ανακοίνωση προς τους φιλόζωους της περιοχής για το μεγάλο αυτό πρόβλημα; Έχει σκεφτεί τι αγανάκτηση συσσωρευμένη υπάρχει από πολίτες που δεν χρωστάνε τίποτε να πατάνε τα σκατά του σκύλου ενός φιλόζωου, καθώς πηγαίνουν στη δουλειά τους; Μπορεί να μας απαντήσει; Να σπεύδει μέσα σε ένα 24ωρο να κάνει μηνύσεις ξέρει. Άλλωστε και η φωτογραφία της μπροστά από το γραφείο του Εισαγγελέα το αποδεικνύει. Καμμιά φωτογραφία από πρωτοβουλία σαν κι αυτή που περιγράφουμε μπορεί να μας δείξει;
Πάντως, παιδιά σχολείου έχουν αναρτήσει βίντεο και δείχνουν πώς πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο φιλοζωος που βγάζει το σκύλο του στο δρόμο για να κάνει την ανάγκη του! 
Δείτε το βίντεο.   


Η ΣΥΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ 8.000 ΚΑΜΙΚΑΖΙ!

(φωτό Αρχείου)
Η βρετανική εφημερίδα The Guardian αναφέρεται σε Σύριο αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας που υπηρετεί σε αεροπορική βάση κοντά στη Δαμασκό, ο οποίος δήλωσε ότι το καθεστώς ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ως αντεπίθεση στους Αμερικανούς, πιλότους- αυτοκτονίας (καμικάζι).

Ο αξιωματικός είπε:

«Απέναντι σε κάθε πύραυλο που εκτοξεύεται από τους Αμερικάνους ή τους Βρετανούς εμείς θα ρίχνουμε τρεις ή τέσσερις. Εάν τα αεροπλάνα τους εισβάλουν στον εναέριο χώρο μας, θα συναντήσουν την κόλαση του πυρός. Αν δεν μπορέσουμε να τα ρίξουμε θα πέφτουμε επάνω τους  και θα ανατινάζονται στον αέρα».

Ο αξιωματικός συνέχισε:

«Στις τάξεις μας υπάρχουν 8.000 στρατιώτες έτοιμοι να θυσιαστούν για να σταματήσει η επιθετικότητα των Αμερικανών και των Βρετανών και είμαστε έτοιμοι να  εμβολίσουμε αμερικανικό αεροπλανοφόρο προκειμένου να σταματήσει η επίθεση στη χώρα μου».

Ο αξιωματικός αναφέρθηκε στην ηρωϊκή διάθεση του συριακού στρατού:

« Είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε. Μόνο ο Αλλάχ μπορεί να πάρει την ψυχή μας, ούτε οι ΗΠΑ ούτε οι Βρετανοί. Βρισκόμαστε σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προκειμένου να διασφαλιστούν οι πύραυλοί μας από μια αεροπορική επιδρομή. Γνωρίζουμε ότι οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί θα χτυπήσουν συγκεκριμένους στόχους. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες στρατιωτικές μονάδες  έχουν μετακινηθεί».

echedoros-a.gr

ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ....INTERNET CAFE ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΣΟΥΝ!

ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΤΟΥ
 ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! 


Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ BLOG ΤΟΥΣ: ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥΣ!
Αυτά τα άθλια υποκείμενα που προσποιούνται τους τιμητές των πάντων και τους υπερασπιστές της αλήθειας, είναι κρυμμένα σε κάποιο internet cafe! Το "κλισιοσκόπιο" το έφτιαξαν σκόπιμα για να εκτοξεύουν λάσπη και συκοφαντίες χωρίς να μπορεί να τους εντοπίσει κανείς. Γι' αυτό χτυπάνε εκ του ασφαλούς (προς το παρόν). Γι' αυτό και έχουν μία μόνο ανάρτηση κάθε μέρα. Γιατί επισκέπτονται κάποιο internet cafe κάθονται για 5 λεπτά, κάνουν την ανάρτησή τους, πληρώνουν 0,50 ή 0,70 λεπτά και φεύγουν!
Κανείς δεν μπορεί έτσι να τους εντοπίσει. Φλομώνουν στην λάσπη τούς πάντες και δεν μπορεί να τους  επισημάνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Καταλαβαίνετε δηλαδή με τι θρασύδειλους λασπολόγους έχουμε να κάνουμε!
Η οικογένεια Πολύδωρα η οποία έχει δεχτεί πρωτοφανή λάσπη, κινήθηκε νομικά εναντίον των τυφλοπόντικων του διαδικτύου αλλά δεν μπόρεσε να βρει άκρη. Έτσι, ποιον να μηνύσει, τον τοίχο ή το ...internet cafe; 
Τα κωλόπαιδα πάντως που βρίσκονται πίσω από το ξεφτιλισμένο-κουκουλοφορικό blog του Χολαργού, είναι βέβαιον ότι είναι τοπικοί παράγοντες ή θέλουν να το παίξουν τοπικοί παράγοντες! Εμφανίζονται ως κύριοι στις όποιες δημόσιες παρουσίες τους αλλά τη βρωμιά και λάσπη τους την εκτοξεύουν μέσω του βδελυρού blog τους. 
Ο Πολύδωρας γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο blog το οποίο θα χρησιμοποιήσει στις επόμενες εκλογές για να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια. Δεν μπορεί όμως (προς το παρόν) να το αποδείξει με την ...βούλα του Σφακιανάκη. Η παροιμία όμως λέει ότι "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"! 
Τα υποκείμενα αυτά, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καθυβρίζουν και να λασπολογούν (επί 34 αναρτήσεις) τον τοπικό Τύπο, είναι ...βουλωμένο γράμμα. Τα χαμένα αυτά άτομα φτάνουν να απειλούν μέχρι και ζωές (δείτε την φωτογραφία με τον τοξοβόλο να σημαδεύει τον Βραχιολίδη που...απογοήτευσε την πόλη).
Γνωρίζουν όλοι ποιοι κρύβονται από πίσω... 
Φρόντισαν όμως ....οι τιμητές των πάντων να κρυφτούν σε internet cafe και να κάνουν από'κει τις αναρτήσεις τους. Θρασύδειλοι. 
Ο καιρός πλησιάζει όμως. Θα σας βρουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΔΣΑ: Απαράδεκτη και ύποπτη η τροπολογία υπέρ του Γεωργίου

ΔΣΑ: Απαράδεκτη και ύποπτη η τροπολογία υπέρ του Γεωργίου

 Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η ρύθμιση με την οποία ο υπόδικος πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παίρνει υπερεξουσίες είναι διπλά απαράδεκτη και ύποπτη. Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση: «Την ώρα που η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ύστερα από την παρέμβαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, θέτει το θέμα των τεράστιων ευθυνών του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Α. Γεωργίου και της Ανακρίτριας που χειρίζεται τη σχετική υπόθεση, με κατάπληξη παρακολουθούμε την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων της υπ’ αριθμ. 736/167 23.8.2013 τροπολογίας του κ. Υπουργού Οικονομικών. Με την τροπολογία αυτή η ΕΛΣΤΑΤ – δηλαδή ο κ. Α. Γεωργίου – καθίσταται αποκλειστικώς αρμόδια για την έκδοση κανονιστικής πράξης, με την οποία καθορίζονται, μεταξύ άλλων, οι όροι και οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες παρέχονται στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σε κάθε δημόσια αρχή, συμπεριλαμβανομένης και της Δικαιοσύνης.
Η ρύθμιση αυτή είναι διπλά απαράδεκτη και, δυστυχώς, ύποπτη. Πρώτον, από θεσμική άποψη παραβιάζει κατάφωρα το άρθρο 43 παρ. 2 του Συντάγματος, παρέχοντας εξουσιοδότηση στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. Και τούτο διότι, κατά το Σύνταγμα, τέτοιας μεγάλης θεσμικής σημασίας ρύθμιση μόνο με προεδρικό διάταγμα μπορεί να επέλθει, υπό την εγγυητική παρέμβαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Δεύτερον, από πολιτική άποψη ο ελεγχόμενος κ. Α. Γεωργίου καθίσταται αρμόδιος να καθορίζει ποιά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ θα δοθούν, ακόμη στη Δικαιοσύνη. Δηλαδή ακόμη και τα στοιχεία που αφορούν την ποινική δίωξη, η οποία έχει ασκηθεί εναντίον του. Είμαστε βέβαιοι ότι έστω και αν η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Οικονομικών – πράγμα που δεν θέλουμε να πιστεύουμε – εμμείνουν σ’ αυτή τη θεσμικώς και πολιτικώς απαράδεκτη ρύθμιση, οι Έλληνες Βουλευτές θ’ αντισταθούν, υπερασπιζόμενοι το Σύνταγμα και το δημόσιο συμφέρον, όπως επιβάλλει το καθήκον τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ».
Όπως αποκάλυψε χθες πρώτο το newsbomb.gr την τελευταία στιγμή προστέθηκε σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών που θα συζητηθεί σήμερα στη Βουλή, τροπολογία με την οποία ο υπόδικος πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παίρνει υπερεξουσίες! Πρόκειται για την τροπολογία – σκούπα 736/167 η οποία προστέθηκε στο σχέδιο νόμου για τις σχολάζουσες κληρονομιές αλλά ρυθμίζει διάφορα ευαίσθητα θέματα του υπουργείου Οικονομικών, τα οποία σε άλλες περιπτώσεις θα προκαλούσαν εντονότατες αντιδράσεις. Στην τροπολογία περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, πρόνοια για τη δημοσίευση στοιχείων από την ΕΛΣΤΑΤ παρέχοντας με ιδιαιτέρως προκλητικό τρόπο την απόλυτη εξουσία στον πρόεδρο της Αρχής, τον υπόδικο κ. Ανδρέα Γεωργίου!
Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την επιστολή – βόμβα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησε στη χώρα στη μέγγενη του Μνημονίου και την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου επί του θέματος.
newsbomb.gr

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ TV1 (BITNTEO)

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013 ο Παναγιώτης Αποστόλου (επικεφαλής Στρατηγικής πολιτικής του κόμματος «Ελλήνων Πολιτεία»), βρέθηκε στα Ιωάννινα και το ίδιο βράδυ παραχώρησε συνέντευξη στο «Ήπειρος TV1» και τον δημοσιογράφο Παν. Μπούρχα, εφ΄ όλης της ύλης. 

ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος προχωρεί σε συνεχείς επαφές και προτείνει σε πρόσωπα να στελεχώσουν τον δημοτικό συνδυασμό τον οποίο ετοιμάζει. 
Δεν προέβη σε επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του αλλά το αποκαλύπτει σε πολλούς. Είναι πλέον κοινό γνωστό ότι ο Δασκαλόπουλος ετοιμάζεται να κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος. 

Χαμός προβλέπεται με τους υποψήφιους  από τον Χολαργό! Πόσοι είναι μέχρι αυτή τη στιγμή;

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

Ο Ομπάμα σε συνενοήσεις με το Κογκρέσο αποφάσισε να προχωρήσει σε περιορισμένης κλίμακας επίθεση στη Συρία. Θα επιτεθεί σε στοχευμένους επιθέσεις και για μικρό χρονικό διάστημα. Όπως και να'χει ο πόλεμος είναι προ των πυλών με το Ιράν να επτοιμάζεται να εκτοξεύσει πυραύλους στο Ισραήλ. 
Το ντόμινο της κόλασης ξεκινάει...

Η ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΟΙΚΙΣΜΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 
Μια μεγάλη αγκαλιά για τα ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδιά όλης της χώρας ανοίγει η ηρωική δασκάλα στο ακριτικό Μέγα Δέρειο, η Χαρά Νικοπούλου, η οποία έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της αλλά και δεκάδες εθελοντές προχωρά στην κατασκευή και δημιουργία ενός παραδοσιακού οικισμού φιλοξενίας!
Η κόρη του πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου Βασίλη Νικόπουλου, αν και πέρασε τα πάνδεινα, αφού για αρκετούς μήνες αποτελούσε το «κόκκινο πανί» για τη μουσουλμανική μειονότητα του Εβρου, όχι μόνο δεν έσκυψε το κεφάλι, αλλά μέσα από την περιπέτειά της απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και επιθυμία να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Ετσι, αφού δημιούργησε το πνευματικό κέντρο «Η Κιβωτός της Δόμνας Βιζβίζη», μέσα από το οποίο ανέπτυξε δεκάδες δράσεις ενάντια στις μηδενιστικές και ορθολογιστικές συμβάσεις της εποχής, τώρα βάζει μπρος την υλοποίηση του μεγάλου οράματος. Οπως λέει η ίδια στην «Espresso», δεν είναι άλλο από τη δημιουργία του χωριού «Ακρίτα», το οποίο θα είναι στο πρότυπο των Παιδικών Χωριών SOS.

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ!

Όσοι άσκησαν αυτή τη λυσσαλέα-πρωτοφανή επίθεση σε βάρος μου, πολλοί εξ αυτών παρασυρμένοι από δεκάδες ιστοσελίδες και blogs που έγραφαν "Εφημερίδα καλεί τους πολίτες να ρίξουν φόλες στα σκυλιά" είτε θα ζητήσουν συγγνώμη είτε θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να αποδείξουν με στοιχεία και όχι με ενδείξεις πού και με ποιο τρόπο η εφημερίδα που διευθύνω, καλούσε τους πολίτες  να ρίξουν φόλες στα σκυλιά! Παρά το γεγονός ότι του επίμαχου άρθρου, από το οποίο -επαναλαμβάνω- παρασύρθηκαν πολλοί, ακολούθησαν συνεχείς αναρτήσεις που εξηγούσαν σε όσους δεν κατάλαβαν το νόημα του άρθρου, συνέχισαν και συνεχίζουν να επιμένουν σε ψεύδη ή και να καθυβρίζουν. Πρόσφατο ανώνυμο σχόλιο λέει:
"Γι'αυτό μη το παίζετε οτι νοιάζόσαστε.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ! Δήθεν τα σκουπίδια είναι ΚΑΚΑ ενώ οι ΦΟΛΕΣ καλες... Κολοτούμπες, ε κωλοτούμπες"!  

Όλοι λοιπόν όσοι επιμένουν ότι η εφημερίδα μου έγραψε κάπου ότι "οι φόλες είναι καλές" ή...προέτρψε τον κόσμο να ρίχνει φόλες, θα κληθούν να το αποδείξουν. Όπως επίσης, όσοι με καθύβρισαν από "ανθρωποειδές" έως "υπάνθρωπο" μέχρι που απείλησαν να με κρεμάσουν ζωντανό έξω από το αστυνομικό τμήμα Νικαίας. Τα ονόματα (είτε πραγματικά είναι είτε υποκοριστικά) τα έχω στη διάθεσή μου. Από την Άννα Μιλάνου μέχρι ton "kostas moremusic.gr" αλλά και την κ. Μαρία Δρίζου. 
Έχω οικογένεια και μεγαλώνω 3 παιδιά. Τέτοια χυδαιότητα από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται φίλοι των ζώων, δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Φαίνεται πως πολλοί εκ των φιλόζωων δεν είναι φίλοι της ανθρώπινης ζωής. Είναι έτοιμοι να "κατασπαράξουν" άνθρωπο εάν κάτι δεν τους...κάτσει καλά, σε σχέση με όσα πιστεύουν για τους τετράποδους φίλους μας. Πολλοί εξ αυτών μελετούν μόνο τη συμπεριφορά των συμπαθητικών τετράποδων αλλά δεν ξέρουν να διαβάζουν με στοιχειώδη προσοχή ένα κείμενο που αφορά στα αδέσποτα επιθετικά σκυλιά, όπως το δικό μας προχθές! 

ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ! ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ!!!
Άλλοι εξυπνάκηδες θέλουν να χτυπήσουν τον Βραχιολίδη, λέγοντας ότι τον έχουν ταράξει στις μηνύσεις και ότι ένα βράδυ πέρασε στη...στενή! Και τι σημαίνει αυτό ρε καρντάσια; Είναι επίμεμπτον; Μήπως από κάποιο έγκλημα δικό μου πέρασα στη στενή ή επειδή με...μπαγλάρωσαν χωρίς να στοιχειοθετείται αδίκημα σε βάρος μου; Και όταν ο εισαγγελέας αυτοφώρου είδε την επομένη τη σε βάρος μου μήνυση, διέταξε να με απελευθερώσουν αμέσως! Οποιοσδήποτε θέλει να καταθέσει μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία μπορεί αμέσως να στείλει τον δημοσιογράφο ή τον blogger  στα κρατητήρια. Έτσι έγινε και με μένα. Και θεωρώ ότι αυτή η σύλληψη αλλά και όσες μηνύσεις έχουν γίνει σε βάρος μου αποτελούν τίτλους τιμής για μένα. Διότι έχω καταφέρει να αθωωθώ σε όλες τις δίκες. Είτε πρωτόδικα είτε στο Εφετείο. Έχοντας σε πολλές δίκες
απέναντί μου μεγάλα ονόματα. Όπως την Άννα Βίσση αλλά και αντίπαλους δικηγόρους τον Βασίλη Καπερνάρο ή τον Απόστολο Ανδρεουλάκο. 
Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και τώρα με κ. Μάρθα Πουτλίδου, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας που με μήνυσε. Με μήνυσε, για προτροπή εξόντωσης ζώων με φόλες, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα sites. Περιμένω την δικογραφία να μάθω πώς η κ. Πουτλίδου αποδεικνύει εμπράκτως και με ατράνταχτα επιχειρήματα ότι η εφημερίδα μου προτρέπει τον κόσμο να εξοντώσει τα αδέσποτα με φόλες!!! Αποδείξεις και όχι ενδείξεις κα Πουτλίδου, έτσι;  

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!




Οι 15 άνδρες του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου που αποφάσισαν την απόταξη του αξιωματικού από τις Ένοπλες Δυνάμεις καλούνται να απαντήσουν στα καταλυτικά ντοκουμέντα- ερωτήματα που παρουσιάζουμε.
 Το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο τον καρατόμησε, στηριζόμενο σε πρωτόδικη δικαστική απόφαση, αγνοώντας το Εφετείο που αθώωσε τον αξιωματικό!
·                 Προφανής αιτία της απόταξης, το γενναίο «όχι» του αξιωματικού στο τέμενος της Αθήνας, την ώρα που το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο έλεγε “yes sir”!


Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Σκάνδαλο αποτελεί η απόταξη του σημαιοφόρου Αθανάσιου Τσακάλη από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού! Οι "Νέοι Άνθρωποι" προ 4μήνου  προέβλεπε  το σχέδιο καρατόμησης του αξιωματικού επειδή ο τελευταίος αντιστάθηκε δημοσίως στη δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό, όπου υπάρχει και ναυτική βάση, ερχόμενος σε ευθεία αντίθεση με το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο, που έλεγε “yes sir” στην απόφαση της κυβέρνησης να χτιστεί τέμενος στα όριά της! Όμως, σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν ότι το Πολεμικό Ναυτικό θα έφτανε στο σημείο να  αγνοήσει την απόφαση του Εφετείου στο οποίο ο αξιωματικός αθωώθηκε, στηριζόμενο σε πρωτόδικη απόφαση, για να του επιβάλλει έτσι την τρίτη στέρηση βαθμού και να τον αποτάξει από τον στρατό! Αντί δηλαδή η υπηρεσία του Αθανάσιου Τσακάλη να του σβήσει τις δύο άδικες στερήσεις  που προέρχονταν από την πρωτόδικη δικαστική απόφαση και να του επιστρέψει τους βαθμούς που του στέρησε, έγραψε στα παλαιά της υποδήματα την αθώωση του σημαιοφόρου στο Εφετείο!

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε αποτελούν κόλαφο για το Πολεμικό Ναυτικό και για όσους προχώρησαν στην καρατόμηση του αξιωματικού, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης.
3η ΣΤΕΡΗΣΗ ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! 
Προσέξτε το ντοκουμέντο της απόφασης του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου. Αντί να αναμείνει την εκδίκαση της έφεσης του Αθανάσιου Τσακάλη στις 16 Απριλίου, συνεδρίασε στις 3 Απριλίου (13 μέρες νωρίτερα από το Εφετείο) για να του επιβάλει την 3η στέρηση βαθμού, την οποία όμως τού είχε επιβάλλει για το ίδιο ακριβώς παράπτωμα (ως 2η στέρηση), λίγους μήνες νωρίτερα! Δεν φτάνει δηλαδή που ο αξιωματικός μερικές μέρες αργότερα αθωώθηκε, το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο, με συνοπτικές διαδικασίες του επέβαλε δύο στερήσεις για το ίδιο αδίκημα από το οποίο τελικά απαλλάχθηκε στις 16 Απριλίου!

Ένα επιπλέον γεγονός που εξοργίζει, είναι ότι το «Εμπιστευτικό-Προσωπικό» έγγραφο εστάλη προς τον αξιωματικό Αθανάσιο Τσακάλη, στις 21 Μαΐου 2013, όταν πια ήταν ήδη γνωστή η αθώωση του σημαιοφόρου! Αθώωση, η οποία είχε δημοσιευτεί στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο. Και όμως, η υπηρεσία του έκανε πως δεν είδε ούτε άκουσε τίποτε, στέλνοντας την δυσμενή κρίση (στέρηση βαθμού) στον Αθανάσιο Τσακάλη.

Τέλος, το «Εμπιστευτικό-Προσωπικό» έγγραφο, έδινε στον δυσμενώς κριθέντα αξιωματικό, τη δυνατότητα προσφυγής σε βάρος της απόφασης εντός 60 ημερών από «τη λήψη του παρόντος». Ο Αθανάσιος Τσακάλης παρέλαβε το «Εμπιστευτικό-Προσωπικό» έγγραφο στις 14 Ιουνίου. Άρα, ο σημαιοφόρος είχε τη δυνατότητα να καταθέσει την αίτησή του για επανάκριση της απόφασης του Ναυτικού Συμβουλίου, μέχρι τις 13 Αυγούστου 2013. Κρατήστε την ημερομηνία.

Δείτε το σκεπτικό της εξωφρενικής απόφασης! 



«ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση Δυσμενούς Κρίσεως



ΣΧΕΤ': α. Ν. 2439/96

β. Απόφαση ΣΠΑ υπ' αριθμ. 3 από 03-04-13 της 3ης Συνεδρίασης



1.      Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του σχετικού (α), σε τακτικές
κρίσεις Αξιωματικών
έτους 2013-14, σας ενέταξε στο πίνακα των «Διατηρητέο
στον αυτό βαθμό» σύμφωνα με το σχετικό
(β).



2.      Το αιτιολογικό της κρίσεως σας, έχει ως ακολούθως:

Σημαιοφόρος

Τσακαλής Αθανάσιος AM - Υ - 2782 «Διατηρητέος στον αυτό βαθμό» Παμψηφεί



Το Συμβούλιο σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8, 12 (παρ.7a και 8), 13 (παρ. 7, 10 και 11) και 25(παρ14) του Ν. 2439/96, αφού έλαβε υπόψη και συνεκτίμησε όλα τα υφιστάμενα στον ατομικό φάκελο του κρινόμενου στοιχεία ευμενή και δυσμενή, αποφάσισε με βάση και την προσωπική αντίληψη των Μελών του για τον κρινόμενο, ότι αυτός δεν συγκεντρώνει μεν σε βαθμό τουλάχιστον καλό όλα τα ουσιαστικά προσόντα, μπορεί όμως να τα αποκτήσει στο μέλλον κα θεωρείται κατάλληλος για την ενάσκηση των καθηκόντων του βαθμού του. Συγκεκριμένα με την Αρ. Απόφαση 225/12 του Τριμελούς Ν.Π. καταδικάστηκε · παμψηφεί ένοχος για την πράξη της εξύβρισης ανώτερου, όχι κατά την υπηρεσία ή για λόγους που έχουν σχέση με αυτή σε ποινή φυλακίσεως τεσσάρων (4) μηνών.

3.        Για την ανωτέρω δυσμενή σας κρίση, μπορείτε να ζητήσει επανάκριση με αίτηση σας, η οποία πρέπει να υποβληθεί εντός εξήντα (60) ημερών από τη λήψη του παρόντος.

4.        Χειριστής θέματος: Τμηματάρχης Β3-ΙΙΙ Αντχος (Ο) Δ. Τζάφος ΠΝ 7/7/1:9-705-1908. -



Πλοίαρχος Δ. Ε. Κατάρας ΠΝ Διευθυντής Β3».

Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

Η παμψηφεί αθωωτική απόφαση του Αθανάσιου Τσακάλη την οποία το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο αγνόησε!