Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και λοιποί. ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!


Ιδού το τρανό παράδειγμα:
Το μεγάλο σκάνδαλο του Ο.Ε.Ε.Κ. (Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) το οποίο συντελέστηκε στα 1998  και στο οποίο πρωταγωνίστησε μια πλειάδα 30 μεγαλοστελεχών- στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κάποιων της Ν.Δ. καθώς και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, εντοπίστηκε από τις δαγκάνες των  Οικονομικών Επιθεωρητών. Αυτοί,  έκαναν τον προληπτικό έλεγχο και συνέταξαν τις πορισματικές τους εκθέσεις, με τις οποίες η υπόθεση οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.
Ο ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός που ανέλαβε τον χειρισμό της, παρά το γεγονός ότι καθυστέρησε πολύ λόγω της παράλληλης ενασχόλησής του με την υπόθεση SIEMENS, τελικά απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σε 30 περίπου εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, στους οποίους ήδη απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Αυτό που αναμένουμε από μέρα σε μέρα (;) είναι να οριστεί ρητή δικάσιμος ημερομηνία.
Το βέβαιον είναι πως γνωρίζουμε ότι έχει γίνει διασπάθιση 6.000.000 € (έξι εκατομμυρίων) ευρώ,  χρήματα  τα οποία προέρχονταν από την Ευρωπαϊκή Ένωση που επιχορήγησε τα επιμορφωτικά προγράμματα του ΟΕΕΚ και η οποία έχει ενημερωθεί για το σκάνδαλο και πιθανώς να απαιτήσει να της επιστραφούν τα χρήματα! Γνωρίζουμε επίσης και τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου, τους ...αετονύχηδες που σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριές ποινές.
Οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου- Σαχινίδης του Υπουργείου Οικονομικών, έχουν ήδη ενημερωθεί για το σκάνδαλο από τον Ιανουάριο του 2010 , (εδώ και ένα χρόνο δηλαδή) με επιστολή που τους έστειλαν οι οικονομικοί επιθεωρητές που συνέταξαν το πόρισμα και οι οποίοι ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς να πάρουν άμεσα πίσω τα κλεμμένα από αυτούς που τα οικειοποιήθηκαν σε βάρος του δημοσίου Ταμείου.
Οι κ.κ.  Παπακωνσταντίνου- Σαχινίδης, επί ένα χρόνο κάνουν την…πάπια, έχοντας κλειδαμπαρώσει στα συρτάρια των γραφείων τους το μεγάλο σκάνδαλο, περιμένοντας προφανώς να … κουκουλωθεί!
Σημειώνεται ότι το σκάνδαλο αυτό είναι συγκροτημένο από όλες τις πλευρές, δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση και δεν είναι σαν το υπό διερεύνηση σκάνδαλο της SIEMENS  ή την …φούσκα του Βατοπεδίου.
Και όμως, παρά το ότι πιάστηκαν στα πράσα αυτοί που έβαλαν το χέρι και το στόμα στο μέλι, δεν γίνεται τίποτε.
 Οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου και οι λοιποί,  νοιάζονται μόνο πώς θα δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους τροϊκανούς. Μέλημά τους είναι πώς θα βάλουν νέους φόρους και πώς θα ξεζουμίσουν περισσότερο τον Έλληνα!

“ΦΕΣΙ 100.000 € ΓΙΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ”


Ο Αντιδήμαρχος κ. Δασκαλόπουλος κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή ότι χρέωσε άσκοπα τους δημότες με 100.000 € για αγορά εξοπλισμού αποκομιδής απορριμμάτων, ο οποίος όμως αποδείχθηκε άχρηστος και στοιβάζεται στο εργοτάξιο του δήμου, κάτω από το κοιμητήριο Χολαργού.
Όπως τόνισε ο κ. Δασκαλόπουλος «ξοδεύτηκε ένα τεράστιο ποσό χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη υποδομή για να υποστηρίξει το έργο».  
Σε ερώτηση που τέθηκε προς τον Αντιδήμαρχο αν θεωρεί ότι έγινε διασπάθιση του χρήματος με την αγορά  των κοντέϊνερς ο κ. Δασκαλόπουλος απάντησε.  «Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ξοδεύτηκε ένα υπέρογκο ποσό σε βάρος των δημοτών, χωρίς να μπορεί να αξιοποιηθεί. Ακούστηκε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή όπροσπαθούσε να πουλήσει το υλικό στον Δήμο της Αθήνας ή να το ανταλλάξει με άλλον αξιόπιστο για τον δήμο μας εξοπλισμό. Από πουθενά όμως δεν προκύπτει κάποια τέτοια συμφωνία. Ερευνούμε την υπόθεση και κοιτάζουμε τις πιο συμφέρουσες για τον δήμο μας λύσεις».

Στα σκουπίδια η πρώτη κινηματογραφική μηχανή προβολής του Χολαργού!


Ο Νίκος Καλλίτσης (φωτό) μαζί με τον τότε Δήμαρχο Σκούρτη αγόρασαν (στα  1986) για λογαριασμό του Δήμου Χολαργού έναντι 70.000 δρχ. την θρυλική μηχανή προβολής που χρησιμοποιούσε από το 1950 ο κινηματογράφος ΑΛΟΜΑ (φωτό).
Το κειμήλιο αυτό φαίνεται ότι για κάποιους δεν είχε αξία και πετάχτηκε στα σκουπίδια! Όπως ανέφερε ο κ. Δασκαλόπουλος, «κατά τον καθαρισμό του 3ου υπογείου, υπήρχε πεταμένη η συγκεκριμένη μηχανή, η οποία μάλιστα ήταν κατεστραμμένη.! Όπως με ειδοποίησε ο αρμόδιος του Πνευματικού Κέντρου είχε ήδη εκδοθεί από καιρό παραστατικό καταστροφής της μηχανής. Τι άλλο μπορούσα να κάνω;».  Εμείς εκφράζουμε την θλίψη μας προς όσους τελικά ευθύνονται!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

"ΦΥΓΕ ΑΠΟ 'ΔΩ"! ΕΤΣΙ...ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ-ΧΗΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ!

Η Μίμα από το Καρ του Πακιστάν, είναι μια άρρωστη, νέα γυναίκα, χήρα με δυο παιδιά, η οποία πάσχει από άσθμα και όχι μόνο και έχει ανάγκη από άμεση βοήθεια.

Την βρήκαμε χθες το πρωί 19/1/ έξω από την 5η στάση Χολαργού, στο κατώφλι της τράπεζας ΜIllenium,  να κείτεται στο πεζοδρόμιο, χωρίς να εχει το κουράγιο να σηκωθεί. Το πρωινό ψύχος ήταν δριμύ και περόνιαζε τα κόκκαλα.  Η θερμοκρασία με το ζόρι άγγιζε τους 5 βαθμούς Κελσίου. Πλησιάσαμε την Μίμα, όπου δίπλα της εκτός από το δοχείο για την πενιχρή  υλική βοήθεια των περαστικών, υπήρχαν φάρμακα και οι φωτογραφίες από τα ανήλικα παιδιά της (φωτό κάτω).
Μόλις μας είδε, έκανε να σηκωθεί και με δάκρυα στα μάτια, με λίγα- ελάχιστα ελληνικά, μας είπε ότι ήταν άρρωστη, ότι χρειαζόταν 15 € για να μπορέσει να αγοράσει τα φάρμακά της και ότι ήθελε να επιστρέψει στην  πατρίδα της, στο Κάρ του Πακιστάν. 

Όταν της προτείναμε να πάει στην Εκκλησία της Φανερωμένης για να της δώσει ρουχισμό ή λίγα χρήματα για να αγοράσει φάρμακα, μας απάντησε:
"Πήγα και με έδιωξε. Μου είπε φύγε από 'δω."

Δεν έχει λόγο να πει ψέμματα η Μίμα η οποία, χήρα πια, είχε ανάγκη από 15 € για να αγοράσει τα φάρμακά της  και ήθελε να βρει λίγα χρήματα για να επιστρέψει στην πατρίδα της.
Ο τόπος αυτός δεν την χωρά. Είναι άρρωστος και μαραζώνει, ίσως πιο γρήγορα και από την ίδια.
Όταν μάλιστα βλέπει να την διώχνουν και από την Εκκλησία, ίσως θέλει να φύγει μια ώρα νωρίτερα για το Πακιστάν.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η πρώτη κόντρα! ΣΚΟΥΡΤΗΣ ο «Συμπαραστάτης του Δημότη»



Η επιλογή του Β.Ξύδη να προτείνει ως «συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» , (νεοδημιουργηθείσα θέση που προβλέπει ο «Καλλικράτης») τον πρώην Δήμαρχο Χ. Σκούρτη,  προκάλεσε αντιθέσεις ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις, όπου είχαμε και μια περίεργη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στην παράταξη της κ. Πολυκαλά (Δημοκρατική Αριστερά) και στον συνδυασμό του κ. Νικολάου. Ενώ λοιπόν ο Β. Ξύδης, όπως δικαιολόγησε την πράξη του, λειτούργησε υπερκομματικά προτείνοντας τον κ. Σκούρτη, (ως γνωστόν ο τελευταίος ανήκει στο ΠΑΣΟΚ), η μειοψηφία αντέδρασε, λέγοντας ότι αυτό «αποτελεί πολιτική συναλλαγή με την οποία καταδεικνύεται το πολιτικό παιχνίδι που παίχτηκε προεκλογικά υπέρ του Ξύδη και το γραμμάτιο που εξαργυρώνει ο τελευταίος με την στήριξη στο πρόσωπο του Σκούρτη». Την ίδια ώρα η κ. Πολυκαλά επικεντρώθηκε στην σημασία των άλλων υποψηφιοτήτων, τονίζοντας ότι "υπάρχει προειλημμένη απόφαση, μια και όχι μόνο δεν ελήφθησαν υπόψη τα βιογραφικά των άλλων υποψηφίων αλλά ούτε καν τους δέχτηκε κάποια επιτροπή για συνέντευξη". Μάλιστα η κ. Πολυκαλλά αναφέρθηκε στο βιογραφικό της κ. Γεωργίτση, μιας εκ  των υποψηφίων, λέγοντας ότι αυτό είναι το άτομο που συγκεντρώνει όλα όσα απαιτεί η θέση του  «συμπαραστάτη του δημότη».
Τελικά στην ψηφοφορία που έγινε, ο επί 20 χρόνια Δήμαρχος Χολαργού κ. Σκούρτης εξελέγη στην νέα θέση με 22 ψήφους.

Πολλοί μας ζήτησαν να διατυπώσουμε την  δική μας θέση. Ιδού λοιπόν η άποψή μας για το θέμα:
Ο Ξύδης έκανε διάνα. Κίνηση ματ προς όλες τις κατευθύνσεις. Έδειξε υπερκομματική διάθεση. Η στάση του Σκούρτη να αποδεχθεί την θέση,  μπορεί να ερμηνεύεται ως αλτρουισμός όμως επειδή παρασκηνιακά το ΠΑΣΟΚ στήριξε στις δημοτικές εκλογές τον  Ξύδη, αυτό σίγουρα σε κάποιους δημιουργεί την εντύπωση ότι υπήρξε πολιτική συναλλαγή, την οποία χρεώνεται ο κ. Σκούρτης. Εμείς γνωρίζουμε ότι δεν υπήρξε καμία προσωπική συναλλαγή. Το βεβαιώνει ρητά και ο ίδιος ο κ. Σκούρτης και ο κ. Ξύδης. Όμως επειδή ο επί 20 χρόνια Δήμαρχος Χολαργού ο οποίος έχει διανύσει μια θαυμαστή πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας Δήμαρχος-σύμβολο για την πόλη μας, νομίζουμε ότι  βλάπτει την χρυσή ιστορία του το να στοχοποιείται –άδικα- από μερίδα δημοτών-κατοίκων. Δεν νομίζουμε ότι του κάνει καλό ούτε κυρίως του αξίζει. Για να αποφύγει λοιπόν αυτή την δυσμενή κριτική, πιστεύουμε ότι ο κ. Σκούρτης θα έπρεπε να προβληματιστεί περισσότερο πριν υποβάλλει αίτημα για να αναλάβει την θέση του "συμπαραστάτη του δημότη".
Πάντως εμείς του ευχόμαστε ειλικρινά καλή επιτυχία και θα είμαστε κοντά του.

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΞΥΔΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ



Η επίσημη πρώτη του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, κατά γενική ομολογία στέφθηκε με επιτυχία. Το… ντουέτο του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Αποστολόπουλου και του Δημάρχου Ξύδη,  λειτούργησε άψογα.
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος με την ευγένεια και την άψογη από μέρους του  στην τήρηση του κανονισμού , έδειξε ιδιαίτερα καταρτισμένος και δεν φάνηκε καθόλου άπειρος στον πρωτόγνωρο γι’ αυτόν  ρόλο. Από την άλλη, ο Δήμαρχος Ξύδης κατέδειξε ότι η τεράστια αυτοδιοικητική του εμπειρία αποτελεί το μεγάλο του όπλο στο να αποφύγει τις όποιες κακοτοπιές θα του παρουσιαστούν. Ήδη με την πρώτη του εμφάνιση, δεν «τσίμπησε» στα όσα του καταμαρτύρησε ο Πρόεδρος των εργαζομένων κ. Ντριβαλάς, εμφανίζοντας πρόσωπο διαλλακτικό και  ήπιο.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο.

Ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης.....???????


Το παρακάτω κείμενο λάβαμε από έναν κάτοικο της Θράκης.

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Ιδρύθηκε η Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης;



Όνειρο ή εφιάλτης, ό,τι από τα δύο και αν συμβαίνει, είναι πραγματικότητα. Επί 2,5 χρόνια καταγγέλλουμε τις προσπάθειες της Άγκυρας να θέσει θέμα ανεξάρτητης Θράκης, αλλά δυστυχώς σε ώτα μη ακουόντων… οι καταγγελίες έμειναν στον «αέρα».

Μέσω της γνωστής εφαρμογής της Google Earth ανακαλύψαμε πως η Θράκη δεν είναι πλέον ακριβώς Ελληνική, αλλά έχει μεταβληθεί (τουλάχιστον στους χάρτες της αμερικανικής εταιρείας) σε Ανεξάρτητη Δημοκρατία…! Απίστευτο και όμως γεγονός, αφού η αδράνεια των Ελληνικών κυβερνήσεων θα πρέπει επιτέλους να βραβευτεί από τους ινστρούχτορες της προπαγάνδας στην Άγκυρα.
Στην εικόνα που σας παραθέτουμε (τα πνευματικά δικαιώματα της οποίας έχει η Google και μάλιστα με απειλή ποινής… σε περίπτωση αναδημοσίευσης οποιουδήποτε χάρτη της) γίνεται περισσότερο από σαφές πως η Θράκη είναι πλέον ανεξάρτητη Δημοκρατία! Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν θα ...έχουμε εμείς ποινικές συνέπειες από την αναπαραγωγή αυτού του ψευδώνυμου χάρτη που τολμά να δημοσιεύει η Google, αλλά σκεπτόμαστε πως ίσως ήρθε η ώρα κάποιοι από την Δικαιοσύνη να αναλάβουν τον ρόλο που τους αρμόζει και να μηνύσουν τα αρμόδια Ελληνικά υπουργεία Εσωτερικών και Εξωτερικών, για πλημμελή εργασία και έκθεση σε εθνικό κίνδυνο μίας ολόκληρης γεωγραφικής περιοχής της χώρας…
Η Google Earth δημιουργεί σήμερα μείζον εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα, εκτός και εάν η Άγκυρα ή τα τσιράκια της στην Θράκη προσκόμισαν ικανά αποδεικτικά στοιχεία –διακρατικές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας- που αποδεικνύουν τη νομιμότητα του συγκεκριμένου χάρτη.


Ανύπαρκτη η Θράκη και για άλλη μεγάλη αμερικανική εταιρεία
Προσπαθώντας να εγκαταστήσω το δοκιμαστικό λογισμικό δημιουργίας γραφιστικών αρχείων της Corel (Corel Draw), διαπίστωσα με μεγάλη μου έκπληξη πως στην διαδικασία του Register και όταν έπρεπε να «καταθέσω» τα στοιχεία μου, δεν υπήρχε στην Ελλάδα η Θράκη. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την Corel σταματάει στην… Ανατολική Μακεδονία.
Αφέλεια, λάθος ή συντονισμένη ενέργεια από τις γνωστότατες στον χώρο της πληροφορικής και στο διαδίκτυο αμερικανικές εταιρείες Corel και Google; Μήπως κάποιος από την τραγική κυβέρνηση των Αθηνών θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρει θέση και να ζητήσει την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την επαναφορά της Θράκης στην Ελλάδα ή… θα πρέπει να ζητηθεί πρώτα η άδεια του κυρίου Στρος Καν;


Πώς πρέπει να αντιδράσουμε;
Ζώντας στην Θράκη και αντιλαμβανόμενος πως η εγκληματική ανεπάρκεια των Ελληνικών κυβερνήσεων καθιστά τον Ελληνισμό της Θράκης αιχμάλωτο του οιουδήποτε, έχω αρχίσει πολύ σοβαρά να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να καταβάλω οποιαδήποτε εισφορά στα ταμεία του Ελληνικού κράτους.
Η κοινή λογική προτάσσει, πως ίσως θα έπρεπε όλοι όσοι κατοικούμε στην Θράκη να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μην καταβάλουμε δεκάρα τσακιστή στο κράτος των Αθηνών έως ότου οι συγκεκριμένες αμερικανικών συμφερόντων εταιρείες επιδιορθώσουν το «λάθος» τους.
Άλλωστε, γιατί να συνεισφέρουμε σε ένα κράτος που μας έχει εγκαταλείψει στις διαθέσεις της Άγκυρας και μας αφήνει να χαρακτηριζόμαστε ως πολίτες κάποιου άλλου κράτους (και μάλιστα ανεξάρτητου);

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 6.00 μ.μ. ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σε λίγη ώρα, στις 6.00 το απόγευμα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον η επίσημη πρώτη του πρώτου δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού. Ήδη οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρχει κοσμοσυρροή ενώ προβλέπεται να υπάρξουν εντάσεις τόσο με θέματα που θα μπουν προ ημερησίας διατάξεως όσο και κατά την διάρκεια των θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΠΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ ...ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Το παρακάτω άρθρο δεν είναι καινούργιο. Δημοσιεύτηκε στο site "taxalia". To αναδημοσιεύουμε όμως για όποιους τρέφουν αυταπάτες για το τι παιχνίδι παίχτηκε σε βάρος του Καραμανλή, ο οποίος είχε μπει στο...ρουθούνι των ΗΠΑ τόσο με το βέτο στο Βουκουρέστι, εμποδίζοντας την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (όλοι θυμόμαστε την κατεβασμένη μούρη του Μπους από το στραπάτσο που είχε πάθει από τον Καραμανλή) όσο και με την συνεργασία Καραμανλή-Πούτιν στο ενεργειακό (Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη). Δείτε λοιπόν πώς παίχτηκε το παιχνίδι που στραγγάλισε τον Καραμανλή και έφερε τον Παπανδρέου στην εξουσία. Το καλό παιδί των ΗΠΑ!


Η κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno Baran

η οποία, στις 14 Μαρτίου 2007, έγραψε στο Αμερικανικό περιοδικό NATIONAL REVIEW, ένα άρθρο για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, στο οποίο προειδοποιεί την Ελλάδα για τους κινδύνους της Ελληνορωσικής συμφωνίας και ουσιαστικά ρίχνει την πρώτη προειδοποιητική βολή προς Καραμανλή, να μην κάνει κακές παρέες (βλέπε Πούτιν).
Το άρθρο βρίσκεται εδώ

Δύο μέρες μετά, στις 16 Μαρτίου 2007, Πούτιν και Καραμανλής, υπογράφουν τη συμφωνία για τον αγωγό (χωρίς να ακούσουν τη zeyno!)

Ο κύριος που βλέπετε παρακάτω, είναι ο Αμερικανός βοηθός Υπουργός Εξωτερικών, Matthew Bryza

Στις 29 Ιουνίου 2007, ο κ.Μπράιζα, ρίχνει τη δεύτερη προειδοποιητική βολή, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑ, προς Καραμανλή: "μην προχωράς με τον αγωγό"
Το δημοσίευμα του ΒΗΜΑτος είναι αυτό:

ο Καραμανλής συνεχίζει να μην ακούει τους Αμερικανούς (και την Zeyno) !
Έτσι, στις 23 Αυγούστου 2007, ξεσπούν 170 πυρκαγιές σε μια νύχτα στην Πελοπόννησο, με δεκάδες νεκρούς (εδώ)
Πόνος, δάκρυ, θάνατος, καταστροφή και ....για όλα φταίει ο Καραμανλής (φυσικά).

Επειδή όμως, όλες οι ιστορίες έχουν happy end,
την ίδια μέρα, στις 23 Αυγούστου 2007, η Τουρκάλα δημοσιογράφος Zeyno, που γνωρίσαμε παραπάνω και έριξε την πρώτη προειδοποιητική βολή στον Καραμανλή,
παντρεύεται στην Κωνσταντινούπολη, τον Matthew Bryza !
Kαι ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα !
Ηθικό δίδαγμα: ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !