Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ!

Τις επόμενες ημέρες θα σας αποκαλύψουμε γιατί μας ψεκάζουν και ειδικά γιατί δεχόμαστε ψεκασμούς με αλουμίνιο. Πρόκειται για την άποψη ενός ανθρώπου που παρατηρεί αρκετό καιρό το φαινόμενο των αεροψεκασμών κι έχει καταλήξει σ'εάν συμπέρασμα που σοκάρει αλλά είναι απόλυτα λογικό. Δίνει εξήγηση εκπληκτική στο γιατί μας βομβαρδίζουν με αλουμίνιο!
Στο μεταξύ, αύριο βράδυ, εδώ στον ¨Ανεξάρτητο Παρατηρητή" θα υπάρχει ρεπορτάζ για το θέατρο παραλόγου που παίζεται από την πλευρά του κράτους. Όλοι κάνουν τον...κινέζο για τους αεροψεκασμούς: δεν άκουσαν, δεν είδαν, δεν ξέρουν τίποτα και πετάνε το μπαλάκι στην κερκίδα!
Μην χάσετε το ρεπορτάζ.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ




Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Egerssi@otenet.gr 
twitter:@egerssi

            Η πατρίδα μας, όπως, είναι γνωστό έχει πολλά ανοικτά θέματα με τους γείτονές μας και για τα οποία οι κυβερνώντες θα έπρεπε να ανησυχούν.  Από τη στιγμή, όμως, που δεν ανησυχεί και δεν ενεργεί κατάλληλα η Ελληνική Κυβέρνηση, έχουμε φαινόμενα σαν το παρακάτω που θα αναφέρω, γιατί ως γνωστόν, «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»! Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λοιπόν, στις 10/10/2012, ημέρα επισκέψεως στην πατρίδα μας του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Νταβούτογλου, πρότεινε να αρχίσουν ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Ε.Ε. με τη ΠΓΔΜ, τονίζοντας πως το θέμα της ονομασίας θα ληφθεί υπόψη στα πρώτα στάδια των διαπραγματεύσεων. Ο αρμόδιος επίτροπος δε, για θέματα διεύρυνσης, Στέφαν Φούλε, παρουσιάζοντας την έκθεση προόδου της πΓΔΜ για το 2012, είπε: «Η επιτροπή θα παρουσιάσει πρόταση για το πλαίσιο των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της πΓΔΜ με την ΕΕ, στην οποία θα λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη επίλυσης του θέματος της ονομασίας, από τα πρώτα κιόλας στάδια της ενταξιακής διαπραγμάτευσης». Έτσι, αργά αλλά σταθερά η γειτονική χώρα δουλεύει παρασκηνιακά για το συμφέρον της στα διεθνή forum, όταν όλο το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας, «κοιμάται του ύπνο του δικαίου». Θα ξημερώσει, λοιπόν, μια ημέρα και με τη «βούλα» της ΕΕ, η χώρα «Μακεδονία», θα είναι ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.   
            Τα παραπάνω έγραφα στις 14 Οκτωβρίου 2012, στο άρθρο μου: «Ο λαός μας θα εμπνεύσει τον Νέο Παύλο Μελά».
http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/274-o-laos-mas-tha-empnefsei-ton-neo-mela Και θεωρώ πως δικαιώνομαι, όπως και όσοι άλλοι έχουν κατά καιρούς διατυπώσει τις ανησυχίες τους για την ανύπαρκτη στρατηγική της εξωτερικής μας πολιτικής, όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων της πατρίδος μας, όταν επί δεκαετίες αυτές οι Ελληνικές κυβερνήσεις έχουν στείλει στις καλένδες την Εθνική απαίτηση του λαού μας. Δηλαδή, στην οριστική απόδοση του ονόματος της γείτονος πΓΔΜ να μην εμπεριέχεται το όνομα Μακεδονία. Όμως, η οσφυοκαμπτική ατολμία αυτών των κυβερνήσεων απέναντι στους «συμμάχους μας», φτάνει τα όρια, της Εσχάτης Προδοσίας. Ναι της Εσχάτης Προδοσίας. Άλλωστε, πως αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να ερμηνεύσει την αποδοχή της ύπαρξης του όρου Μακεδονία, στο οριστικό όνομα, από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου; Την αποκάλυψη έκανε με τις δηλώσεις του στους Σκοπιανούς δημοσιογράφους, ο ίδιος ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, στην ολοκλήρωση του τριήμερου ταξιδιού του σε Αθήνα και Σκόπια, όταν δήλωσε, κάνοντας και μαθήματα Ιστορίας: «Η Μακεδονία είναι μεγάλη περιοχή η οποία οριοθετήθηκε πριν από 100 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, συνεπώς πρέπει να υπάρχει ένας προσδιορισμός ώστε να γίνεται σαφής διάκριση. Υπό το πρίσμα αυτό πρότεινα έναν προσδιορισμό. Η ελληνική πλευρά έχει τη θέση σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός, ενώ η εδώ κυβέρνηση έχει διαφορετική άποψη επ΄ αυτού. Πρόκειται για μια ουσιαστική διαφορά. Το θετικό είναι ότι συζητάμε με τα δυο μέρη για ένα όνομα το οποίο θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”, όμως υπάρχει διαφορά σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός».   
            Την βεβαιότητα, πως δηλαδή η αποδοχή του οριστικού ονόματος της πΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία από την Ελληνική Κυβέρνηση, θα συνιστά Εσχάτη Προδοσία κατά των συμφερόντων της πατρίδος και του λαού, ενδυνάμωσε τα όσα άκουσα σε μια λαμπρή εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκα προσκληθείς. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Στόλου, Αντιναυάρχου Π.Ν Γρηγόρη Δεμέστιχα. Τίτλος του βιβλίου, άκρως επίκαιρος: «Ελληνική Εθνική Στρατηγική». Ομιλητές ήσαν ο Αντιναύαρχος  Ε.Α. Μιχαήλ Ισμαηλάκος, ο Ιστορικός-Συγγραφέας Σαράντος Καργάκος καθώς και ο ίδιος ο συγγραφέας. Την εκδήλωση διεύθυνε ο εκδότης Γιάννης Σχοινάς. Η αίθουσα ήταν πλημμυρισμένη από κόσμο, όπου ο καθένας διέκρινε πολλούς απόστρατους αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Οι πατριωτικές ομιλίες των ομιλητών συνέγειραν το φρόνημα των παρευρισκομένων, οι οποίοι πολλές φορές διακόπηκαν από ενθουσιώδη χειροκροτήματα.
            Από αυτήν την αξιόλογη εκδήλωση της παρουσίασης του πολύ σπουδαίου πολιτικο-στρατιωτικού βιβλίου του Επίτιμου Αρχηγού του Στόλου, Αντιναυάρχου Π.Ν Γρηγόρη Δεμέστιχα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μέρος των όσων είπε ο Επίτιμος από του βήματος αλλά εμπεριέχονται και στον πρόλογο του βιβλίου του:«…Η ιδέα για να εμβαθύνω σε θέματα Στρατηγικής ήλθε το 1996 (λίγο μετά τα γεγονότα στα Ίμια) όταν εκλήθησαν από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής διάφορα Ελληνικά Ινστιτούτα (μεταξύ των οποίων και η Ελληνική Εταιρεία Στρατηγικών Μελετών – ΕΛΕΣΜΕ – στην οποία ήμουν τότε Πρόεδρος) να προσέλθουν σε σύσκεψη προκειμένου να αρχίσει να μεθοδεύεται η διατύπωση της Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής. Φαίνεται ότι υπήρξαν κάποιες φωνές στην Ελληνική Βουλή για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου κειμένου, που έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Δυστυχώς λίγες μέρες μετά ήλθε η ειδοποίηση ότι η σύσκεψη ανεβάλετο για ευθετότερο χρόνο, που δεν έχει έλθει όμως μέχρι σήμερα. Κατά την γνώμη μου, ο λόγος ακυρώσεως της προσπάθειας για την σύνταξη αυτού του κειμένου ήταν ότι αυτό θα ήταν δεσμευτικό και δεν θα επέτρεπε τις αυθαιρεσίες και τις πρόχειρες λύσεις που δίδουν οι κυβερνήσεις μας ή που προωθούνται από ξένα κέντρα και αυτές τις αποδέχονται. Γι΄ αυτό και έχουμε συνήθως μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που νέμονται την εξουσία και όχι κυβερνήσεις που προωθούν τα εθνικά συμφέροντα…».
          Συμπερασματικά, θα ήθελα να μου εξηγήσει ο κάθε κακοπροαίρετος των όσων γράφω! Πως ερμηνεύεται η ακύρωση από την πολιτεία της κλήσεως φορέων χάραξης Ελληνικής Εθνικής Στρατηγικής υπό της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμύνης της Βουλής για ευθετότερο χρόνο; Από τότε μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει 17 ολόκληρα χρόνια και το Έθνος μας στερείται Εθνικής Στρατηγικής. Αυτή η στάση διαχρονικά της πολιτείας δεν συνιστά Εσχάτη Προδοσία; Γιατί όπως αναφέρει ο συγγραφέας, Εθνική Στρατηγική έχουν όλες σχεδόν οι χώρες του κόσμου. Και βεβαίως, πρώτοι και καλύτεροι οι Τούρκοι, οι οποίοι δεκαετίες πιο μπροστά προσχεδιάζουν τα “χτυπήματά τους” με απόλυτη επιτυχία, από ότι αποδεικνύουν τα γεγονότα. Έτσι βιώσαμε το 1922 την Μικρασιατική καταστροφή, το 1955 τα Σεπτεμβριανά της Πόλης, το 1974 τον διαμελισμό της Μεγαλονήσου.
    Συνεπώς, το δις εξ αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού! Και στην προκειμένη περίπτωση οι Ελληνικές κυβερνήσεις συνεχίζουν να υποπίπτουν στα ίδια εγκληματικά «λάθη» και τα οποία είναι απόρροια της συνειδητής πλέον, μη ύπαρξης Εθνικής Στρατηγικής. Αποτέλεσμα αυτής της συνεχιζόμενης προδοσίας είναι οι τρεις κρίσεις που ακολούθησαν με την Τουρκία τα έτη 1976, 1987 και 1996 και από τις οποίες η Τουρκία επέτυχε τους αντικειμενικούς της σκοπούς, όπως αναφέρει ο συγγραφέας (σελ.130-131)!
·         Με την κρίση του ΄76 επέτυχε την συμφωνία με το Πρωτόκολλο της Βέρνης για την μη εκτέλεση ερευνών σε αμφισβητούμενες θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου, που αφορούσαν τν Ανατολικό Αιγαίο.     
·         Με την κρίση του ΄87 ετέθη περιορισμός για την μη εκτέλεση ερευνών εκτός χωρικών υδάτων σε όλο το Αιγαίο. Αυτή η πολιτική υποχώρηση σε συνδυασμό με την διακήρυξη της Μαδρίτης του 1997 με την οποία η Ελλάδα αναγνωρίζει “νόμιμα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο” αποτελούν εξαιρετικά δυσμενή εξέλιξη αφού η Τουρκία κατά καιρούς επικαλείται το casus  belli όχι μόνο για την περίπτωση επεκτάσεως των Ελληνικών χωρικών υδάτων (σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο) από 6 σε 12 ν.μ. αλλά και για την εκτέλεση ερευνών εκτός χωρικών υδάτων σε όλο το Αιγαίο.  
·         Με την κρίση του ΄96 έθεσε διεκδικήσεις σε νήσους/νησίδες του Αιγαίου  

                                                                  

        
Γενική άποψη της εκδηλώσεως                                              
               
                                                                                  Ο Επίτιμος Αρχηγός του Στόλου στο βήμα                                                                                      
                                                                                                                   

  
Ο Σαράντος Καργάκος στο βήμα                                                               
  Εξ αριστερών: Παναγιώτης Αποστόλου,  Χαριτίνη Καλαμπόκη – Δημοσιογράφος, Ευάγγελος Σέκερης – Οικονομολόγος (εκπροσωπών τον πατέρα του Αντιναύαρχο ε.α. Αθανάσιο Σέκερη)   

"Ελεύθερη Ώρα"

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: "ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ"!

"Από δω και στο εξής θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι" δήλωσε ο δημοσιογράφος Πρετεντέρης στο MEGA, αναφερόμενος στο ποιοι θα είναι αυτοί που θα ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή από 'δω και στο εξής. Είπε δηλαδή ότι τη Χρυσή Αυγή την ψήφισαν πολλοί οικογνειεάρχες, άνθρωποι που δεν ήξεραν για το τι είναι αυτό το κόμμα αλλά τώρα με όσα αποκαλύφθηκαν θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρυ. Θα ξέρουμε δηλαδή ότι όσοι από δω και στο εξής όσοι ξαναψηφίσουν την ΧΑ θα ανήκουν στον υπόκοσμο! 
Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΞΕΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ;;

 
TO BINTEO ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ... ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ... ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΟ 0:51 ΛΕΠΤΟ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΑ "LET'S GO"!!!! ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ... ΛΕΝΕ "LET'S GO" ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ;;;; ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;; ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ... ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!

ΤΙ ΦΩΝΑΞΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ...

panagiotaros-gada-12
 Ο τελευταίος απο τα πέντε συλληφθέντα ηγετικά στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που οδηγήθηκε με χειροπέδες στα τζιπάκια της αντιτρομοκρατικής ήταν ο Ηλίας Παναγιώταρος... Ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ φώναξε στους δημοσιογράφους...
"καλό το σόου που στήσατε...Μη φάτε το βράδυ έχει μνημόνιο"
makeleio.gr 

"ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ" ΑΥΤΑ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Ο ALPHA!

To Αlpha πριν από λίγα λεπτά μετέδωσε ότι την δολοφονία του Φύσσα συντόνισαν ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;

ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!

Η Δικαιοσύνη ενήργησε σε χρόνο ρεκόρ στην υπόθεση Χρυσή Αυγή και έχωσε στην φυλακή όλη την ηγεσία του κόμματος. Η Δικαιοσύνη όμως λησμόνησε το μεγάλο σκάνδαλο Siemens  το οποίο οργάνωσε η Γερμανία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η Δικαιοσύνη φαίνεται πως ξέχασε την μίζα 1 εκατ. μάρκων της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!

Η υπόθεση των «μαύρων ταμείων» του ΠΑΣΟΚ και του ταμία του Σημίτη, Θεόδωρου Τσουκάτου, βρίσκεται στα αζήτητα, με την ευθύνη φυσικά της Δικαιοσύνης που κλείδωσε τους φακέλους και αρνείται πεισματικά να τους ανοίξει.
Αν και ο ίδιος ο κ. Τσουκάτος και άλλοι ομολόγησαν ότι όντως το 1999 «έπιασαν» από τη Siemens1 εκατ. γερμανικά μάρκα και τα έβαλαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η υπόθεση αποσιωπάται την στιγμή που υπάρχει παραδοχή ενοχής.
Ο ταμίας του Κώστα Σημίτη κ. Θεόδωρος Τσουκάτος που μετέφερε τα περίφημα «ορφανά εμβάσματα» τους γερμανικού κολοσσού στην Χαριλάου Τρικούπη, έχει ομολογήσει.
Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για το θέμα του ενός εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων τα οποία όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κατέθεσε στα ταμεία του Κινήματος. Το «κίνημα» οφείλει να έχει τις συνέπειες του νόμου για αυτή την ενέργεια, που είναι βαρύτατες.
Γιατί άραγε η «ανεξάρτητη» ελληνική Δικαιοσύνη αφήνει μια τόσο σημαντική υπόθεση να «αραχνιάζει» στα δικαστικά γραφεία;
Γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει να φέρει και πάλι στο φως την υπόθεση μεταφοράς ενός εκατομμυρίου μάρκων στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;
Μετά το εσπευσμένο κλείσιμο της προανακριτικής διαδικασίας, πολλοί έκαναν λόγο για προσπάθεια κουκουλώματος.

Και όμως, η Δικαιοσύνη ενήργησε αστραπαιαία στην περίπτωση της ΧΑ! Κύριοι μπορείτε να μείνετε ήσυχη ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει σοβαρά την δουλειά της!

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ

Αυτή είναι η σύγχρονη δημοσιογραφία των καθεστωτικών ΜΜΕ; Πού ήταν τόσα χρόνια να μιλήσουν για την εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ; Πού ήταν να χώσουν μέσα το ΠΑΣΟΚ ως εγκληματική οργάνωση που με τον Τσουκάτο έφερνε τα εκατομμύρια με το τσουβάλι στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ; Πού ήταν οι δημοσιογράφοι να ζητήσουν τη επέμβαση της Δικαιοσύνης να χώσει μέσα όχι μόνο τον Τσοχατζόπουλο, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο αλλά και τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό Σημίτη; 
Αυτή δεν είναι δημοσιογραφία, είναι αργυρώνητοι του συστήματος που ακολουθούν τις προσταγές του καθεστώτος. Ακούστε τον Χρυσοχοϊδη που βγαίνει και μιλάει από θέση ισχύος στο MEGA! Αφού τον κανάκευαν αυτόν και όλο το βρώμικο ΠΑΣΟΚ! 
Ντροπή! Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία! 

ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

- Πρώτος βγήκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ακολούθησε ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Κασιδιάρης που φώναζε έξαλλος
- Μαζί τους και η ανθυπαστυνόμος και ειδικός φρουρός που συνελήφθησαν επίσης και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γ. Πατέλης
- Άφαντος ο Χρήστος Παππάς
- Κλειστές Αλεξάνδρας και Ευελπίδων - Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας
- Στις 06:40 έγινε η σύλληψη του Νίκου Μιχαλολιάκου
- Ακολούθησε ο Ηλίας Κασιδιάρης, παραδόθηκε ο Παναγιώταρος
- Στις 19 οι συλλήψεις, 36 τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί
- Φωτιά το πόρισμα του Αρείου Πάγου: Αποκαλούσαν τον Μιχαλολιάκο «πρίγκηπα Φύρερ»
- Από το 1987 η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής
- Δολοφονίες, απόπειρες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκίες

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτή τη στιγμή μεταφέρονται στην Ευελπίδων οι συλληφθέντες βουλευτές, αστυνομικοί και μέλη της Χρυσής Αυγής. Κάθε συλληφθείς είναι σε άλλο αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας.
Απίστευτα τα μέτρα ασφαλείας. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο είναι εκατοντάδες από την Ελλάδα αλλά και από ξένα ΜΜΕ.


Με την ανθυπαστυνόμο, που συνελήφθη τελευταία, οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι 19 και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας της Χ.Α Νίκος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός, Νίκος Μίχος, ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλης, ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι στελέχη της Χ.Α.

Αναζητείται ο βουλευτής Επικρατείας Χρ. Παππάς ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παρουσιασθεί στην αντιτρομοκρατική ενώ αναζητούνται και άλλα 12 άτομα.



Όλο το χρονικό

Το κουβάρι για να ξηλωθεί μια και καλή η Χρυσή Αυγή άρχισε να... ξετυλίγεται στις 06:40 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ήταν η ώρα που εισαγγελέας και άνδρες της αντιτρομοκρατικής χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη.

«Ήρθαμε να σας συλλάβουμε» του είπαν μόλις τους άνοιξε την πόρτα. Δεν αντέδρασε και τους ακολούθησε.
Ο επόμενος ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος. Ακολούθησε ο «πυρηνάρχης» της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, ο άνθρωπος που μίλησε με τον Γιώργο Ρουπακιά λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και είπε στον 45χρονο δολοφόνο να «κόψεις το λαιμό σου».
Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν είναι είτε η διεύθυνση είτε η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
Οι συλλήψεις δε σταμάτησαν εκεί. Συνελήφθη και ο Παναγιώτης Λαγός, παραδόθηκε, μετά από... παράσταση έξω από τη ΓΑΔΑ, ο Ηλίας Παναγιώταρος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος και υπαρχηγός του Μιχαλολιάκου, Χρήστος Παππάς, καταζητείται, ενώ λίγο πριν από τις 15:00 πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο βουλευτής Νίκος Μίχος, φωνάζοντας "Ζήτω η Δημοκρατία".
Ο Παππάς, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες πως αναμένεται στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί, χλευάζει τις αρχές και μιλά σε ΜΜΕ, λέγοντας πως κυκλοφορεί ελεύθερος.

Συνολικά έχουν γίνει 19 συλλήψεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ανάμεσά τους μέλη του κόμματος, ένας ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ και η γυναίκα αστυνομικός που υπηρετεί στο τμήμα Ασφάλειας Πειραιά.
Όπλα, 43.100 ευρώ, πολλά φυσίγγια, υπολογιστές και USB βρέθηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου
Αμέσως μετά τη συλληψή τους, όλοι οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής στον 12ο όροφο του κτιρίου. Γρήγορα απ' έξω συγκεντρώθηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Όχι όσα θα περίμενε ίσως ο "πρίγκηπας Φύρερ" Νίκος Μιχαλολιάκος. Όσοι πήραν για... συμπεράσταση ήταν κατά πολύ λιγότεροι από τους 500.000 ψηφοφόρους που συχνά επικαλείται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής.

Σιγή ασυρμάτου από τις Αρχές


Όλα έγιναν με άκρα μυστικότητα. Κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Κανείς εκτός από τρεις ανθρώπους. Πριν από κάθε σύλληψη, ο εισαγγελέας υπηρεσίας καλούσε τους αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής, που είχε αναλάβει την έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, για να πάνε να κάνουν τις συλλήψεις. Μέχρι τη στιγμή που έκαναν τις συλλήψεις, δεν ήξεραν σε ποιους επρόκειτο να περάσουν χειροπέδες.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ

Η κόρη του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου έφτασε στη Γενική Ασφάλεια συνοδευόμενη από τον βουλευτή του κόμματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Ανέβηκε στα γραφεία αλλά δεν της επετράπει να δει τον πατέρα της. Καθώς έφευγε, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δε φοβάται τίποτα!

Το πόρισμα φωτιά


Το 9σέλιδο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη «καίει» την ηγεσία της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και μέλη του κόμματος. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός, αποκαλούνταν «πρίγκιπας Φύρερ», ο Χρήστος Παππάς ήταν ο υπαρχηγός του και μαζί με τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Λαγό ήταν ο «σκληρός πυρήνας» της οργάνωσης.
Η δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Γιώργου Ρουπακιά, ανέλαβε να εκπροσωπήσει και τον Ηλία Παναγιώταρο
Στο πόρισμα υπάρχουν στοιχεία αφορούν 10 ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, μεταξύ αυτών η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, η δολοφονία Πακιστανού μετανάστη στα Πετράλωνα και το επεισόδιο με τον Αιγύπτιο εργάτη στην ιχθυόσκαλα, υποθέσεις που περιλαμβάνονται στους 32 φακέλους, τους οποίους είχε αποστείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδιας, στην κ. Κουτζαμάνη.

Σύμφωνα με το ιστορικό της οργάνωσης, που καταγράφεται στο εννιασέλιδο πόρισμα η χρονική αφετηρία της δράσης της οργάνωσης τοποθετείται το 1987.

newsit.gr

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣ ΧΑ ΜΙΧΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόβουλα πήγε στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο καταζητούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος. Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό των εμπλεκομένων στην εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Στο πόρισμα των εννέα σελίδων, περιγράφεται η δομή της εγκληματικής οργάνωσης, αρχηγός της οποίας στοιχειοθετείται ότι είναι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Προετοιμασίες για τη μεταφορά των συλληφθέντων στην Ευελπίδων. 
Δείτε το βίντεο:

kathimerini.gr

ΜΕ ΝΟΜΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ!




ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

* Νομικοί καταγγέλλουν τον αντισυνταγματικό νόμο που στερεί τη σύνταξη και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των δικαιούχων

Μ. ΚΟΛΛΙΑ: «ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ»
Σακκάς: «οι απωλέσαντες τη σύνταξη ή το μισθό τους λόγω μη λήψης ΑΜΚΑ, να καταθέσουν αγωγή με τη νομική βάση του αδικαιολογήτου πλουτισμού»
* Το κράτος κόβει το επίδομα από πολύτεκνη μάνα και την οδηγεί στην καταστροφή
*Ούτε τους νεκρούς τους δεν μπορούν να κηδέψουν όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Εμφανίζονται ως υπερασπιστές της Δημοκρατία και πολέμιοι των φασιστών και νεοναζιστών! Στην πράξη όμως αυτοί είναι οι φασίστες. Είναι αυτοί που εφαρμόζουν την κτηνώδη πολιτική του ναζισμού που σύρει στον θάνατο και τα κρεματόρια αθώους ανθρώπους. Όσοι δεν συμμορφώνονται με νόμους αντισυνταγματικούς που καταπατούν κατάφορα τα συνταγματικά δικαιώματα της ανθρώπινης αξίας και θρησκευτικής συνείδησης, σύρονται βιαίως στον θάνατο.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους αρνητές του ΑΜΚΑ: η κυβέρνηση επιβάλλει την θανατική καταδίκη σε όσους για λόγους θρησκευτικής συνείδησης αρνούνται να αποκτήσουν ΑΜΚΑ. Είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, στην πλειοψηφία τους παλαιοημερολογίτες. Ενώ η κυβέρνηση θα μπορούσε με μία απλή ρύθμιση να επιλύσει το θέμα, σύρει βιαίως στον αργό θάνατο τους αρνητές του ΑΜΚΑ! Απευθυνόμενη δε στους μη κατόχους ΑΜΚΑ, επιμένει με κτηνώδη απάθεια: «Εάν δεν αποκτήσετε ΑΜΚΑ δεν πρόκειται να πάρετε ποτέ σύνταξη ούτε να έχετε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη"! Ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς φέρει προσωπική ευθύνη για το πολιτικό έγκλημα σε βάρος των αρνητών του ΑΜΚΑ, διότι ενώ θα μπορούσε να πάρει προσωπικά το θέμα επάνω του, δεν κάνει απολύτως τίποτε. Αυτό ακριβώς επισημαίνει και η βουλευτής των ΑΝΕΛ και ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρία Κόλλια.

Ο περίφημος Ν.3655/08 της Φάνης Πάλλη Πετραλιά, είναι αντισυνταγματικός! Δείτε γιατί: Σύμφωνα με τη παρ. 2 άρθρο 153 του Ν.3655/08 από 01/06/2009 «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των «ως άνω αντιστοιχών παραστατικών».
Ξερά-κοφτά δηλαδή,  ο νόμος ΑΜΚΑ καθορίζει ότι όποιος δεν διαθέτει τον αριθμό αυτό δεν θα έχει δικαίωμα στην εργασία και δεν θα απολαμβάνει σύνταξης ούτε ιατροφαρμακεευτικής περίθαλψης! Θα πεθαίνει δηλαδή στο δρόμο, όπως τα ζώα! Κυριολεκτικά σαν τα ζώα, διότι χωρίς ΑΜΚΑ η Εκκλησία δεν κηδεύει ούτε τους νεκρούς!

10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!

Οι σημερινές συλλήψεις των βουλευτών της Χ.Α. είναι οι πρώτες που αφορούν εκλεγμένους αντιπροσώπους του λαού από την πτώση της χούντας, δηλαδή από το 1974, και μετά. Κι αυτό γιατί η κατηγορία για το κακούργημα «συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση » δεν απαιτεί άρση βουλευτικής ασυλίας.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες χρυσαυγίτες είναι συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα. Οι συλλήψεις αποφασίστηκαν με εντολή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μελέτη του πορίσματος του αντεισαγγελέα κ. Χ. Βουρλιώτη, χωρίς να ανατεθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καθώς έχει τεκμηριωθεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Ο κ. Ν. Μιχαλολιάκος περιγράφεται ως αρχηγός και σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 10 ετών.

iefimerida.gr

ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ; ΙΔΟΥ...

 ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ - ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Στις 24 Σεπτεμβρίου το "Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου" διοργάνωσε συζήτηση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Χολαργού την οποία διηύθυνε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης και μίλησαν οι δημοσιογράφοι Γ. Ανανδρανιστάκης, Α. Χριστακάκη, Γ. Κυρίτσης, Β. Ραπτόπουλος, Η. Μαμαλάκης. 
Αυτό που προέκυψε από την εκδήλωση και δεν είναι καινοφανές, είναι ότι όλα τα συστημικά κανάλια είναι βουτηγμένα στα χρέη. Ένα μήνα να σταματήσει η χρηματοδότηση των καναλιών από την Τράπεζα, την επομένη έβαλαν λουκέτο! MEGA, ANTENNA, ALPHA, ΣΚΑΪ, θα κατεβάσουν ρολά έτσι και ο Επίτροπος της τρόϊκας που δίνει εντολή για τη χρηματοδότηση των καναλιών, κλείσει την στρόφιγγα! Κι ενώ για την Ελλάδα οι τροϊκανοί δίνουν με το σταγονόμετρο ακόμη και το ένα δις ευρώ εάν πρώτα δεν υλοποιήσουν την σφαγή του λαού, με τα κανάλια κάνουν το κορόϊδο! Το συμπέρασμα είναι απλό: οι τροϊκανοί κρατούν στο χέρι τα συστημικά ΜΜΕ και τους δίνουν λεφτά με τη σέσουλα για να υπηρετούν μετά με τη σειρά τους την...γερμανική μπότα! 
Μην περιμένετε επομένως να βρείτε σωτηρία! Συστημικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα παίζουν προδοτικό παιχνίδι και κρατούν τον λαό φυλακισμένο στα δεσμά της τρόικας και της Μέρκελ. Χρηματοδοτούνται από τις τράπεζες με την υπογραφή του τροϊκανού επιτρόπου για να κάνουν καθημερινή πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓ. ΚΟΣΜΑΣ: ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ!!!

Οι αλλαγές του φόρου ακίνητης περιουσίας είναι εξωφρενικές και ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες των φυλακών για τους έλληνες πολίτες που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν περισσότερα (το έχει ομολογήσει και ο ίδιος ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς), οι οποίοι καλούνται είτε να πληρώσουν το ΦΑΠ εικοσαπλάσιο, είτε να οδηγηθούν σε κελί κάποιας φυλακής... 

Ο νέος (τονίζουμε 20πλάσιος σε σχέση με φέτος) ΦΑΠ, θα έχει διαφορετική φορολογία για τα σπίτια αναλόγως του προσανατολισμού τους (βορρά, νότο, δύση ή ανατολή), ενώ θα έχουν διαφορετική επιπρόσθετη φορολόγηση αναλόγως και του πλήθους των παραθύρων που διαθέτουν!


 
 
Έτσι, αναγκαστικά, θυμόμαστε τα λόγια του Πατροκοσμά του Διδάχου (Κοσμά του Αιτωλού), ο οποίος είχε πει μεταξύ άλλων: «Θα σας βάλουν δυσβάσταχτο φόρο, θα φορολογήσουν τα παράθυρα…» και συμπλήρωσε λέγοντας «αλλά δεν θα προλάβουν»… Βέβαια, ο κατά πολύ μεταγενέστερός του και ιδιαίτερα γνωστός αγιορίτης μοναχός Γέροντας Παΐσιος, μας είχε προειδοποιήσει λέγοντάς μας: 
«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε…» Κι έτσι σκεφτόμαστε τη σημερινή ανύπαρκτη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εκτελώντας εντολές της τρόικα βυθίζει τη χώρα στην εξαθλίωση, την οδηγεί στο χάος, αλλά και με τις ενέργειές του επιβεβαιώνει τα λόγια αστέρων της σύγχρονης Ορθοδοξίας, οι οποίοι είχαν προειδοποιήσει για τα επερχόμενα, αλλά και την "ποιότητα" των ελληνόφωνων εθελόδουλων (λαθρο)κυβερνώντων εξυπηρετητών ξένων συμφερόντων. 

Εις αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων, ας καταγράφουμε τα γεγονότα και ας ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα. Γιατί, μόνο τα χειρότερα μπορούν να εξασφαλίσουν αυτοί που σήμερα προσποιούνται ότι κυβερνούν, ενώ στην πραγματικότητα είναι οικονομικοί και εθνικοί δολοφόνοι… Όσο για το περίφημο sucess story του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, προφανώς η επιτυχία αφορά την ολοκλήρωση του εγχειρήματος καταστροφής της Ελλάδας. 

Και το δίλημμα που προβάλλει σε όλους μας είναι:
Να χτίσουμε τα παράθυρά μας ή να χτίσουμε φυλακές για τους δημίους μας;
 
Παναγιωτίδης Απόστολος

kostaxan.blogspot, thesecretrealtruth

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ;

Δεν έχουμε καμία επιβεβαίωση, αλλά είναι κάτι που ακούγεται ευρέως: ξένες μυστικές υπηρεσίες που θέλουν με κάθε τρόπο να ρίξουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο, έφεραν σε πέρας το σχέδιο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.
Το ότι η χώρα οδηγείται σε εμφύλιο σπαραγμό μια ώρα αρχίτερα, είναι δεδομένο. Ο Σαμαράς με τον Δένδια ονομάτισαν την Χρυσή Αυγή "εγκληματική οργάνωση" και μέσα σε χρόνο ρεκόρ η Δικαιοσύνη έβγαλε τα συμπεράσματά της, με συνέπεια να συλλαμβάνονται σωρηδόν βουλευτές και μέλη της ΧΑ ως υπεύθυνοι για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης! 
Το ότι αυτή η ιστορία εξελίσσεται σε οργανωμένο σχέδιο για την εξαφάνιση της ΧΑ από το πολιτικό σκηνικό, είναι βέβαιον. Κάποιοι χρησιμοποιήσαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πατούν πάνω στο πτώμα του για να επωφεληθούν εκλογικά. Όσα όμως κάνει το άθλιο πολιτικό σύστημα οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον εθνικό διχασμό και στο αιματοκύλισμα του τόπου.
Γιατί άραγε η ΝΔ. καλύπτει τον Σύριζα και όσα έκαναν οι κουκουλοφόροι του; Γιατί η ΝΔ καλύπτει το βρώμικο ΠΑΣΟΚ και τις ευθύνες του στην διάλυση του τόπου; Το χρησιμοποιεί ως πατερίτσα για να παραμένουν και τα δύο κόμματα στο τιμόνι της εξουσίας.
Γιατί άραγε η Δικαιοσύνη δεν τυλίγει σε μια κόλλα χαρτί τη ΝΔ ως εγκληματική οργάνωση με τον φόνο του Τεμπονέρα από τον τότε Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ; Ε; 
Επειδή το σημερινό πολιτικό σύστημα το βολεύει η εξαφάνιση της ΧΑ. Όπως βολεύει και τους εξωτερικούς εχθρούς της χώρας ο εθνικός αλληλοσπαραγμός για να περάσουν τα σχέδιά τους όσο το δυνατόν πιο άνετα. 
Αφού διέλυσαν οικονομικά τη χώρα με τους εθνοπροδότες-υπηρέτες τους Παπανδρέου-Σαμαρά, σήμερα έρχονται ν' ανάψουν το φυτίλι για να διαμελίσουν την Ελλάδα! Με τον Σαμαρά να είναι πάλι ο μοιραίος που θα αποτελειώσει τον τόπο.  

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ

Με το παρακάτω μήνυμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τον "ηθικό" όπως τον χαρακτηρίζει αγώνα της, όπως επίσης καλεί τους πολίτες να συγκεντρωθούν στα γραφεία της στην Λ. Μεσογείων.
"Καλείτε άπαντες να στηρίξετε τον ηθικό και δίκαιο αγώνα μας ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα. Άπαντες στα γραφεία μας στη Λ. Μεσογείων!
Χρυσή Αυγή"

ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΝΗ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ!- ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!-ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ Χ.Α. ΈΧΟΥΝ ΕΦΕΔΡΙΕΣ ΚΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ... ΣΤΑ ΦΑΥΛΑ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ! Περιμένουμε!


Συνελήφθη ο Ν.Μιχαλολιάκος - Ακολουθούν κι άλλοι...
ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ










7)

Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο γραμματέας της Χ.Α. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για στελέχη της ακροδεξιάς.

09:11 Αναζητούνται κι άλλοι βουλευτές.

09:00 Ραγδαίες οι εξελίξεις καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ όπου συλλαμβάνονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Πριν από λίγο συνελήφθη ο Ν. Μιχαλολιάκος. Και ακολούθησε η σύλληψη του Κασιδιάρη... ΄Οπερ σημαινει ότι η ηγεσία της Χ.Α. είναι ...ακέφαλη! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ της ψευδοδημοκρατίας μας!.. Αυτής που  κοντρολάρει με τον ένα ή άλλο τρόπο τους΄Ελληνες από το 1951!  
Και για να μην χάσουμε επεισόδια, θυμίζουμε ότι οι βάνδαλοι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ... παραμένουν στο απυρόβλητο, αν και επί 15/ετία καταστρέφουν τα ιστορικά εμπορικά κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ! ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΔΑ!

Με χειροπέδες στα χέρια οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης.  Αλλά και άλλα κορυφαία στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταφέρονται στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στον 12ο όροφο του μεγάρου της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. 
Παράλληλα έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για άλλα 34 στελέχη της ΧΑ μεταξύ των οποίων άλλοι 3 βουλευτές!
Στόχος είναι να τους απαγγελθούν κατηγορίες το συντομότερο δυνατό!
Σημειωτέον ότι το σύνολο των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο, αντί για την Ευελπίδων, καθώς εκεί βρίσκονται όλες οι δικογραφίες. 

πληροφορίες από notioanatolika.gr, newsit.gr
 



ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΛΟΓΩ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

Τέλος στις φημολογίες περί πραξικοπήματος βάζει η ΓΑΔΑ, η οποία απαγόρευσε την συγκέντρωση των έφεδρων καταδρομέων στο Σύνταγμα, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
 
Σε ανακοίνωση του, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, επισημαίνει πως μετά και την ανάρτηση της ΚΕΕΔ στην οποία ζητά παραίτηση της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, υπάρχει φόβος να ξεσπάσουν γενικευμένα επεισόδια στην συγκέντρωση των εφέδρων στην Πλατεία Συντάγματος, δεν μπορεί να επιτραπεί η συγκέντρωση της ΚΕΕΔ για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Επιπρόσθετα, η ΕΛ.ΑΣ επισημαίνει πως σε περίπτωση όπου η ΚΕΕΔ αποφασίσει αν πραγματοποιήσει την συγκέντρωση στην περιοχή του κέντρου, θα αντιμετωπίσει νομικές κυρώσεις.
Η ανακοίνωση των εφέδρων
Σε ανακοίνωση του, ο διοικητής της ΚΕΕΔ, ο Ταξίαρχος ε.α. Τζιάκης Ιωάννης αναφέρεται στην αναβολή της συγκέντρωσης λέγοντας:
ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΚΥΡΩΣΗ.

«Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΕΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ. ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΘΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΕΥΝΟΪΚΩΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α.
ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ»

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

 
Μας κάνουν πλάκα τελικά οι «Ηγέτες» μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει μόλις…

Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΣΕ ΑΝΕΚΔΟΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ

Θα φανεί περίεργο, αλλά μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ‘70 οι παπαράτσι δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον για τους λαμπερούς σταρ του ελληνικού σινεμά της δεκαετίας του ‘50 και του ‘60.Τους απασχολούσαν οι πολυτάραχες ζωές των πλουσίων Ελλήνων, όπως του Ωνάση με την Μαρία Κάλλας και της Τζάκι Ωνάση, του Νιάρχου ή του Λάτση. Και αυτό, γιατί αυτές οι προσωπικότητες απασχολούσαν τον παγκόσμιο Τύπο.

ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ! ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

Τετραπλάσια τελικά θα είναι η λίστα των υπαλλήλων που απομακρύνονται από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με απόφαση της τρόϊκας και το πλέον ανησυχητικό είναι ότι οι "μετακινούμενοι" καλύπτουν οργανικές θέσεις οι οποίες και αυτές καταργούνται.
Που σημαίνει ότι κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής από το δρεπάνι της τρόικα, ούτε καν οι ΕΠΟΠ.
Στο ΦΕΚ που παρουσιάζουμε καταργούνται 1230 “καλυπτόμενες και κενείς προσωποπαγείς οργανικές θέσεις” προβλέπει απόφαση που υπέγραψαν Αβραμόπουλος και Μητσοτάκης. Που σημαίνει ότι οι υπάλληλοι που θα μείνουν χωρίς δουλειά θα είναι πολύ περισσότεροι από το!
Την απόφαση την υπογράφουν τυπικά οι Δ.Αβραμόπουλος και Κ.Μητσοτάκης για να έχει την τυπική νομιμοποίηση αλλά εκτός Ελλάδος αποφασίστηκε το ¨θερισμός" ου υπουργείου Άμυνας.
Δείτε τη όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως:

defencenet.gr