Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ...ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Μήνυμα από αναγνώστη μας: 
"Κάποια καλόπαιδα,  της περιοχής μας μάλλον, κατέβασαν και εξαφάνισαν το πανό, που είχαμε βάλει πριν δυό μέρες στα κάγκελα δίπλα στο Μετρό της Εθνικής Άμυνας. Ένα άλλο πανό δίπλα, δεν το πείραξαν.
Το αναφέρω για να έχουν ανοιχτά τα μάτια όλοι οι συνδυασμοι γιατί όσο πλησιαζουμε στις εκλογες το κλιμα μπορει να πολωθει, και δεν συμφερει κανεναν. Ας το θεωρησουμε μεμονωμενο γεγονος.
Ας είμαστε σε ετοιμότητα!
 
Το πανό ήταν περίπου σαν της φωτογραφίας". 

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ: "ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΕ DEBATE"

H Συμμαχία Ευθύνης απέστειλε στους επικεφαλής των παρατάξεων την παρακάτω επιστολή για τη διενέργεια ανοιχτού debate στην Αγία Παρασκευή:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών αναφορικά με τις θέσεις των υποψήφιων παρατάξεων, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, λαμβάνω την πρωτοβουλία να σας προτείνω τη διενέργεια ενός ανοιχτού διαλόγου, σε ανοιχτό – κεντρικό σημείο της πόλης, με την συμμετοχή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

Η πρόσκληση αφορά όλους τους επικεφαλής συνδυασμών που κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές.
Για τη διασφάλιση της δημοκρατικής αρτιότητας του διαλόγου, προτείνω να τοποθετηθεί ειδική κάλπη, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής όπου την ημέρα του διαλόγου, οι πολίτες θα τοποθετούν τις ερωτήσεις τους. Στη συνέχεια θα διενεργηθεί κλήρωση για την επιλογή 10 εξ’αυτών στις οποίες θα απαντήσουμε όλοι οι υποψήφιοι στον προκαθορισμένο χρόνο των 2 λεπτών.

Τον συντονισμό μπορεί να αναλάβει είτε πρόσωπο κοινής αποδοχής είτε οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με τη διευκρίνιση ότι ο ρόλος τους θα είναι καθαρά συντονιστικός.

Προτείνω η διενέργεια του διαλόγου να πραγματοποιηθεί είτε στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής είτε στην Πλατεία Αη Γιάννη, την Τρίτη 13 Μαΐου και ώρα 20.00.

Αναμένω την άμεση απάντησή σας, έτσι ώστε να οργανωθεί η εν λόγω εκδήλωση.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Γιαννακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Οι 8Προτάσεις στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας
Το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ζάππειο παρακολούθησαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και μέλος της οργάνωσης ΠΕΖΗ κ. Νίκος Στάππας.
Στο Συνέδριο όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι και Υπουργοί όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, αναφέρθηκαν πολιτικές και στόχοι για την μείωση των ατυχημάτων στους δρόμους και για την ασφαλή μετακίνηση πεζών και ποδηλάτων.
Ετσι σήμερα με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οδικής Ασφάλειας για την οποία διοργανώθηκε και το συνέδριο, ο κ. Κουγιουμτζόπουλος επικεφαλής των 8Πρτοάσεων, τόνισε ότι η φιλική γειτονιά, η ασφαλής μετακίνηση, η κυκλοφοριακή αγωγή και βιώσιμη κινητικότητα αποτελούν βασική μέριμνα για τους δήμους.
Πρώτα από όλα είπε, ένας δήμος πρέπει να εξασφαλίζει στους πεζούς και στα άτομα με ειδικές ικανότητες ελεύθερη και απρόσκοπτη διέλευση και πρόσβαση σε όλους τους δημόσιους χώρους και τις πεζοδιαδρομές με ασφάλεια.

Οφείλει να εξασφαλίζει όλες τις μορφές εναλλακτικής μετακίνησης στους κατοίκους του έτσι ώστε αυτοί να μην είναι αναγκασμένοι να βρίσκουν αποκλειστικό καταφύγιο στο Ι.Χ.


Και τέλος έχει καθήκον να ενημερώνει τους κατοίκους του και να προωθεί προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής για να εξασφαλίζει την ασφάλεια τους στο δρόμο.

Ενας δήμος πρέπει να εκπονεί ολοκληρωμένα προγράμματα πλήρους σήμανσης και οδικής συμπεριφοράς.
 Και ο κ. Κουγιουμτζόπουλος συνέχισε:
«Οι 8Προτάσεις που καταθέσαμε έχουν βασικό στόχο την φιλική και ασφαλή γειτονιά, προωθούν τις εναλλακτικές μετακινήσεις και την ασφαλή μετακίνηση πεζών μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Περιλαμβάνουν την Βιώσιμη Κινητικότητα, αξιοποιούν την Εξυπνη Εξειδίκευση για την ανάπτυξη ενός πρότυπου μοντέλου ποδηλατικής κυκλοφορίας στην πόλη, εισάγουν στο Ανοιχτό Σχολείο στη Γειτονιά προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής και χρησιμοποιούν τα Εργαστήρια Πολιτισμού για την προώθηση  της ιδέας των εναλλακτικών μετακινήσεων με ασφάλεια.

Στο χώρο έξω από το Ζάπειο ο κ. Κουγιουμτζόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει προσομοιώσεις συγκρούσεων και μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από την ομάδα Πάνος Μυλωνάς και να συζητήσει μαζί τους τις δυνατότητες συνεργασίας με το δήμο μας.

Τέλος, με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Οδικής Ασφάλειας  ο κ. Κουγιουμτζόπουλος προτείνει σε όλους να δουν μια φορά το video του συλλόγου ΠΕΖΗ, να το προωθήσουν και να ευαισθητοποιηθούν στα μηνύματά του.

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ...

ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Εξαγριώθηκαν οι ΠΑΟΚτσήδες με τη φανέλα της Εθνικής! (pic)
Όπως αναφέρει το sentragoal.gr, ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με γνωστή εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία ντύνει και τον «δικέφαλο» έβαλε στην μπουτίκ του φανέλες εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Mundial και τις διαθέτει προς πώληση στους οπαδούς του.
Στην φωτογραφία που έχει αναρτήσει στο επίσημο προφίλ του στο facebook για να προσελκύσει τους οπαδούς, φιγουράρει ο Κώστας Κατσουράνης με την «γαλανόλευκη», ο οποίος ακούει κι αυτός τα εξ αμάξης, καθώς και οι άνθρωποι της ΠΑΕ που προάγουν την... Εθνική ομάδα του Σαρρή και της ΕΠΟ που πολεμούν τον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, «απειλούν» ότι δεν θα ξανά αγοράσουν κανένα προϊόν αν δεν βγάλουν τις φανέλες, ειδικά της Εθνικής ομάδας, καθώς θεωρούν ότι η ελληνική ομοσπονδία μεροληπτεί κατά των Θεσσαλονικέων κι έχουν κάνει δεκάδες σχόλια στα
οποία βρίζουν τόσο την ΕΠΟ, όσο και τον ΠΑΟΚ που την... βάζει στο μαγαζί του!
Εμείς όμως ρε Παοκτσήδες έχουμε πει κάτι καλύτερο που πρέπει να κάνουν όλοι οι οπαδοί. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου να αλλάξει το εθνόσημο-μαϊμού και να βάλει στο στήθος της το γνήσιο εθνόσημο με την ελληνική σημαία!
Ε, ψιτ, Παοκτσήδες, δείτε τις διαφορές. Ποιο ...σας κάνει για γνήσιο εθνόσημο; Ποιο δείχνει την ελληνική σημαία; Το αριστερό είναι τρε΄χα γύρευε, ενώ το δεξί είναι το σωστό. Κι όμως η ΕΠΟ που την κατηγορείτε και καλά κάνετε, επιβάλλει το μαϊμού εθνόσημο. 
Κανείς λοιπόν μην αγοράζει από τις μπουτικ της εθνικής αν δεν αλλάξουν το εθνόσημο! 

Ο ΟΗΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!

Γράφει ο Γιώργος Ιεροδιάκονος

Έκθεση του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δημοσιευθείσα την 07/03/2014 στο σάιτ του ΟΗΕ, επικρίνει με τον πιο περιγραφικό τρόπο την Ελληνική κυβέρνηση για την μεθοδική καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των ατομικών, πολιτικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Μάλιστα, ο διεθνής εμπειρογνώμονας του ΟΗΕ Cephas Lumina εκφράζει τη λύπη του για την έλλειψη δέσμευσης από την Ελλάδα στην εντολή του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να αντιμετωπίσει τις προφανείς προκλήσεις στην προοδευτική υλοποίηση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών.


ΖΩΝΤΑΝΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Η διαδικτυακή εφημερίδα μας διεξάγει ζωντανό γκάλοπ-ψηφοφορία. Ψηφίστε ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο αυριανός δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Στα αριστερά κάθε ανάρτησης βλέπετε το σχετικό πινακάκι και ψηφίζετε...
Την παραμονή των δημοτικών εκλογών (17 Μαϊου), στις 6.00 το απόγευμα θα σταματήσει η ψηφοφορία και θα σας ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα του γκάλοπ.  

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ ...ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΙΝΕΙ...

Αυτή την ώρα ο Γιάννης Κεχρής  έχει ξεχυθεί με το επιτελείο του στου Παπάγου και πόρτα-πόρτα γυρίζει πάνω από 2.000 σπίτια, δωρίζοντας στους δημότες της πόλης...

ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ.

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος επενδύει και σε νέους αλλά και σε στελέχη που έχουν γεννηθεί στον Χολαργό-Παπάγου και συνεπώς αγαπούν τον τόπο τους. 
Ο Μιχάλης Τράκας είναι ένας γνήσιος, γέννημα-θρέμμα Χολαργιώτης, υποψήφιος με τον Ηλία Αποστολόπουλο. Δείτε το βιογραφικό του όπως το παρουσιάζει ο ίδιος. Αξίζει να στηριχθούν νέοι και...ντόπιοι! 
  
Γεννήθηκα το 1968 στο Χολαργό, όπου και διαμένω μόνιμα έως σήμερα. Είμαι παντρεμένος με τη Διονυσία (Ντενίζ) Γαλάνη και
έχουμε έναν υιό, το Σπύρο.

Μαθήτευσα στο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού, καθώς και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παπάγου.
Έχω σπουδάσει Οδοντοτεχνική και ασκώ το επάγγελμα του Τεχνολόγου Ορθοδοντικού.
Έχω διατελέσει Καθηγητής, για αρκετά έτη, στο I.E.Κ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ, καθώς και στο Τ.Ε.Λ. - Τ.Ε.Ε. ΚΕΛΕΣΟ.
τ. Μέλος του Δ. Σ. Α' Βρεφονηπιακού Σταθμού Δήμου Παπάγου - Χολαργού.
Νυν Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5 ου Νηπιαγωγείου Χολαργού.
Η απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά με την πόλη μου, προήλθε από την επιθυμία μου να είμαι ενεργός πολίτης και όχι απλός παρατηρητής των προβλημάτων αυτής.
Δύναμαι να συμβάλλω με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου, Ηλία Αποστολόπουλου, στη Βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μας.
Στηρίζοντας την υποψηφιότητα μου, θα είναι για μένα τιμή και ευθύνη.

ΜΗΧΑΛΗΣ ΤΡΑΚΑΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ!!!

4. Αφισοκόλληση: Επιτρέπεται από κάθε συνδυασμό, 50 μέτρα 
περιμετρικά από το εκλογικό του κέντρο. 

Την πρόσφατη απόφαση 96 του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, παραβίασε ο πρώην δήμαρχος Χολαγού και νυν υποψήφιος δήμαρχος ο οποίος γέμισε όλη την οδό Περικλέους με αφίσες του!!! Η απόφαση 96 η οποία βρίσκεται εδώ και μέρες αναρτημένη στο διαδίκτυο και υποτίθεται θα έπρεπε να την σεβαστούν, πρώτ' απ'όλα αυτοί που διακηρύσσουν την εντιμότητα και τη χρηστή διοίκηση, ο πρώτος που την παραβαίνει είναι ο εικονιζόμενος! 
Τα παραπάνω  μας το καταγγέλλουν συνυποψήφιοί του, οι οποίοι λένε επίσης: "Πάρτε την απόφαση και δημσιεύστε την μπας και την δει αναδημοσιευμένη στην εφημερίδα σας, που την διαβάζει ανελλιπώς και συμμορφωθεί με τους κανόνες στους οποίους έχουμε συμφωνήσει όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι"
Διαβάζοντας λοιπόν την απόφαση 96 της 5ης Μαϊου 2014, ο τίτλος της λέει: "Καθορισμός θέσεων και τρόπου χρήσης αυτών για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων των Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων ως και για τους υποψηφίους των Ευρωεκλογών". 
Ξεκάθαρα πράγματα. Ενώ στις "Γενικές προτάσεις για όλους τους συνδυασμούς (δημοτικούς ή 
περιφερειακούς και ευρωεκλογών)", διαβάζουμε σε ό,τι έχει να κάνει με την αφισοκόλληση: "Επιτρέπεται από κάθε συνδυασμό, 50 μέτρα 
περιμετρικά από το εκλογικό του κέντρο". 
Η οδός Περικλέους όμως από το ύψος του Βασιλόπουλου και κάτω βρίσκεται σε απόσταση από 1 χιλιόμετρο έως 400 μέτρα από το εκλογικό κέντρο του Νικολάου! 
Όπως λένε τα ντοκουμέντα λοιπόν, πρόκειται για καραμπινάτη παρανομία του υποψήφιου δημάρχου ο οποίος αρέσκεται στο να βγάζει αφισέτες και να καταγγέλλει άλλους υποψήφιους, ωστόσο ο ίδιος δίνει πρώτος το κακό παράδειγμα! 
"Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις" λέει η παροιμία και δείχνει να "κουμπώνει" τέλεια στην περίπτωση αυτή. 
Μεταφέραμε τις καταγγελίες των αντιπάλων υποψηφίων δημάρχων και αναμένεται η συνέχεια... 


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ...
Μόλις κυκλοφόρησε το 515 τεύχος του έντυπου "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Πλούσιο σε ύλη και προβολή υποψηφίων δημάρχων-δημοτικών συμβούλων τεύχος, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα. 
Με τίτλο "ΟΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ", το κύριο άρθρο αναφέρει την τραγική κατάσταση στην οποία οδήγησαν οι πολιτικοί ταγοί τον λαό και τη χώρα, με τους ψηφοφόρους να καλούνται επιτέλους να δείξουν στοιχειώδη ωριμότητα. Διαφορετικά θα πέσουν στην ίδια παγίδα που τους έχει στήσει το πολιτικό σύστημα. Στον Παπάγου-Χολαργό ωστόσο, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αρκετοί υποψήφιοι δήμαρχοι μοιάζουν να είναι απελευθερωμένοι από την θηλειά και τον έλεγχο των κομμάτων. 
Επίσης στην πρώτη σελίδα προβάλλεται βαρυσήμαντη συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα (η συνέχειά της στη σελίδα 9).
Στις υπόλοιπες σελίδες δημοσιεύεται ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου προς τους δημότες, στην 3η σελίδα δημοσιεύεται συνέντευξη του έτερου υποψήφιου δημάρχου Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. 
Επίσης, η αθωωτική απόφαση της Ζωζώς Βαλλιάνου, άρθρο της υποψήφιας με τον Γιάννη Κεχρή, Κατερίνας Μαυροειδή, το κοινωνικό έργο του Θανάση Βαλυράκη (υποψήφιου με τον Ηλία Αποστολόπουλο), αλλά και η πρόσφατη ομιλία του Γιάννη Κεχρή. 
Στην 10η σελίδα προβάλλεται η είδηση της πολιτικής σφαγής Ξύδη-Κούτρα με την καρατόμηση της δεύτερης από το "Διά Βίου Μάθησης" καθώς και την ανεξαρτητοποίηση της κας Κούτρα. 
Στην 11η σελίδα υπάρχει η ανακοίνωση της κεντρικής ομιλίας του Ηλία Αποστολόπουλου ενώ την έκδοση πλαισιώνουν δύο ενδιαφέροντα άρθρα: "Το καλάθι της νοικοκυράς" από τον καθηγητή Θεόδωρο Αποστολόπουλο (θείο του υποψηφίου δημάρχου) και το "Χριστός Ανέστη η Ελλάς Ανέστη" του γνωστού δάσκαλου Σταύρου Σκανδάλη. 
Η εφημερίδα μας ήδη αυτή την ώρα διανέμεται στις επιχειρήσεις-εκλογικά κέντρα-ΚΕΠ-Λέσχη Αξιωματικών, ενώ από Δευτέρα θα παραδοθεί στα σπίτια των συνδρομητών-αναγνωστών μέσω των ΕΛΤΑ. 

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΥΤΟΣ Ο ...ΤΥΠΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ 

ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;

venizelos_-_psi

 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και …. 

…. τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.

Του Κώστα Βαξεβάνη 
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει το koutipandoras.gr και τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο τότε υπουργός Οικονομικών λειτούργησε με γνώμονα ξένα συμφέροντα, δημοσιεύονται για τραγική ειρωνεία την περίοδο που ένας μικροομολογιούχος αυτοκτόνησε, αφού καταστράφηκε από το κούρεμα που αποφάσισε ο Βενιζέλος. 
Η αμερικανική εταιρεία Cleary Gottlieb Steen and Hamilton, ορίστηκε από τον Βενιζέλο ως η εταιρεία που θα διαμεσολαβούσε νομικά και θα διαχειριζόταν το σενάριο του PSI. Για την υπόθεση αυτή η εταιρεία έλαβε μερικά εκατομμύρια ως αμοιβή. 
Στις 4 Αυγούστου 2011, ο Lee Buccheit, μέτοχος της εταιρείας και ειδικός σε θέματα χρηματοοικονομικής διαχείρισης και κρατικού χρέους, με επιστολή του στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΔΔΗΧ Πέτρο Χριστοδούλου, αναφέρει τα αποτελέσματα των επαφών του με τους ομολογιούχους και τις προτάσεις που υπάρχουν. Η ενημέρωση προφανώς και απευθύνεται στον άνθρωπο που πρόκειται να πάρει τις αποφάσεις, δηλαδή τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο. 
Ο Buccheit, ενημερώνει λοιπόν πως οι αντιπρόσωποι διαχείρισης επιμένουν τα ομολογιακά δάνεια να διέπονται από το αγγλικό Δίκαιο, ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα στο μέλλον, το ελληνικό κράτος να αλλάξει το νομικό καθεστώς. 
Γράφει συγκεκριμένα: «Οι αντιπρόσωποι διαχείρισης ισχυρίστηκαν ότι η συνέχιση της πρακτικής που θέλει τα ομόλογα της Ελλάδας να εκδίδονται υπό ελληνικό δίκαιο θέτει τους ομολογιούχους στο έλεος της Βουλής για τα επόμενα 30 χρόνια. Ισχυρίζονται πως η Βουλή θα μπορεί στο μέλλον να αλλάξει τους σχετικούς νόμους με επιζήμιο, για τα συμφέροντα των ομολογιούχων, τρόπο». 
Δηλαδή οι ομολογιούχοι φοβούνται μια μελλοντική αλλαγή του ελληνικού θεσμικού πλαισίου που μπορεί να μην τους συμφέρει. Έτσι ο Buccheit, προτείνει στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών και τους χειριστές της υπόθεσης:«Υπάρχει μια συμβιβαστική λύση που απευθύνεται και στην ανησυχία των αντιπροσώπων διαχείρισης ενώ παράλληλα διατηρεί και την ελληνική νομοθεσία στα νέα ομόλογα. Τα νέα ομόλογα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν και μια πρόβλεψη κατά το εξής πρότυπο: Αυτά τα ομόλογα θα διέπονται από και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Δίκαιο της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου 2011. Επίσης, τα νέα ομόλογα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τη ρητή υποβολή τους στη δικαιοδοσία τόσο των ελληνικών, όσο και των αγγλικών δικαστηρίων. 
Το αποτέλεσμα αυτής της προσέγγισης θα είναι να εξουδετερωθεί ο κίνδυνος να περάσει η Βουλή κάποιον μελλοντικό νόμο που θα φέρει σε μειονεκτική θέση τους ομολογιούχους του Project Oak.» 
Η νομική εταιρεία προτείνει δηλαδή την εναλλακτική λύση, σε όποιο δικαστήριο και αν επιδικάζονται μελλοντικές διαφορές, Ελλάδας ή εξωτερικού, αυτό να γίνεται με βάση το ελληνικό Δίκαιο και τη διαβεβαίωση πως αυτό δεν θα αλλάξει. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία επιλύει την πιθανή νομική ανασφάλεια των ομολογιούχων για το κούρεμα.
Ο Βενιζέλος ωστόσο απορρίπτει τη λύση και προχωρά σε PSI επιλέγοντας το αγγλικό Δίκαιο και την υποθήκευση της Ελλάδας. Το PSI βεβαίως καταστρέφει ταμεία και μικροομολογιούχους, ενώ αφήνει αλώβητους άλλους κατόχους ομολόγων. Οι τράπεζες οι οποίες φαίνονται να χάνουν από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων ανακεφαλαιοποιούνται με 50 δισ. ευρώ. 
Η απόφαση του Βενιζέλου να εντάξει τη διαδικασία στο αγγλικό Δίκαιο παρά τις αντίθετες συμβουλές της εταιρείας που πληρώθηκε για να βρει λύση, δεν βάζουν μόνο ένα πολιτικό αλλά και ένα νομικό θέμα το οποίο συνοψίζεται στο απλό ερώτημα: «για ποιό λόγο ο υπουργός Οικονομικών λειτούργησε ενάντια στο συμφέρον της χώρας;» Περιμένουμε απάντηση. 
Δείτε τα ντοκουμέντα 
1 
2 
koutipandoras.gr

ΟΙ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ...

Σε αυτό τον τόπο δεν έμεινε τίποτα όρθιο!!!

Την είδηση-βόμβα ανακοινώνει ότι θα φέρει σε λίγες
 μέρες στο φως, μαζί με σσχετικό 
βίντεο το "taxalia.blogspot.,gr". Λέει συγκεκριμένα: 
Είναι πανέμορφη, πασίγνωστη, δημοφιλέστατη και 
υποψήφια Ευρωβουλευτίνα σε αυτές τις Ευρωεκλογές! 
Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ποιοτική ταινία-ύμνο 
στον λεσβιακό έρωτα, με...
διακρίσεις σε φεστιβαλς ομοφυλοφυλικών ταινιών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ βίντεο από το taxalia, που δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο.
Έρχεται....
Εμείς ξέρουμε ότι όλα τα κάνουν να θεωρούνται φυσιολογικά. Gay, λεσβίες 
και σε λίγα χρόνια παιδόφιλοι, σαδομαζοχιστές θα μας εξουσιάζουν!

ΔΕΙΤΕ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ! ΤΟ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ

To Πολεμικό μας Ναυτικό εκτέλεσε την  Τρίτη  6 Μαϊου στο ΠΒΚ τις παρακάτω εκπαιδευτικές βολές …Δείτε το video των βολών!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Κατευθυνόμενου βλήματος EXOCET MM-38 από το ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ κατά στόχου επιφανείας.
  • Κατευθυνόμενου βλήματος SEA SPARROW (NSSM) από τη Φ/Γ ΑΙΓΑΙΟΝ κατά επερχόμενου βλήματος EXOCET MM-38.
  • Τεσσάρων (4) κατευθυνόμενων βλημάτων PENGUIN MK2-MOD3 από τα ΤΠΚ ΞΕΝΟΣ και ΚΑΒΑΛΟΥΔΗΣ (ανά δύο (2) κάθε ΤΠΚ) κατά στόχου επιφανείας.
Οι προγραμματισμένες εκπαιδευτικές βολές επ’ωφελεία ΠΑ και ΣΞ δεν εκτελέστηκαν καθώς ο στόχος επιφανείας (παροπλισμένο μικρό αποβατικό) βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή του ΠΒΚ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

veteranos.gr

ΣΚΛΗΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΖΑΜΠΑΛΙΔΗ ΕΝ'ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβλουλος με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο. Γιάννης Μπουζαμπαλίδης το'χει ρίξει στις σκληρές προπονήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει την είσοδό του στα δημοτικά συμβούλια και τη νίκη της παρατάξεω "8προτάσεις"! 
Δείτε stretching που κάνει μαζί με φίλους του πάνω στον Υμηττό όπου ανέβηκε για την πρωινή προπόνησ. Προφανώς στον Υμηττό θα έχει επκτείνει και την προκελογική του εκστρατεία για την αναζήτηση ψήφων. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Γιάννη, προχώρα και μην σταματάς πουθενά!

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΕ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

ΝΤΕΡΜΠΥ-ΦΩΤΙΑ. ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟ...ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ!
Γνωστή δημοσκοπική εταιρεία (το όνομά της δεν αποκαλύπτεται για ευνόητους λόγους) διεξήγαγε δημοσκόπηση σε ένα δείγμα 600 περίπου ψηφοφόρων στον Χολαργό-Παπάγου (δείγμα απόλυτα αναλογικό), το διάστημα μεταξύ των τελευταίων ημερών του Απριλίου έως και 2 Μαϊου. 
Τα ευρήματα, μέχρι εκείνη την περίοδο, δείχνουν ότι πρόκειται να γίνει...σφαγή στον δήμο Παπάγου-Χολαργού, χωρίς να αποκλείεται οποιαδήποτε έκπληξη.
Πάντως, αυτή που εμφανίζεται ως ...νικητής των εκλογών είναι η ...παράταξη των αναποφάσιστων! Το ιλιγγιώδες ποσοστό του 44% συγκεντρώνουν οι αναποφάσιστοι στον Παπάγου-Χολαργό, κάτι που από μόνο του σημαίνει ότι και η ίδια η δημοσκοπική μέτρηση καθίσταται επισφαλής.
Ο Περικλής Ζήκας αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, δεδομένου ότι οι μετρήσεις τον έδειχναν μεν χαμηλά, αλλά και η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται ότι θα παρουσιάζει αυξητική τάση, ειδικά τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς θα πρόκειται για τους αναποφάσιστους οι οποίοι μπροστά στην κάλπη θα θελήσουν να δώσουν την αντιμνημονιακή τους απάντηση στην κυβέρνηση Σαμαρά. Τα σενάρια για την δεύτερη Κυριακή πάντως, τον Ζήκα δεν τον είχαν μέσα. 
Ο Ρεμούνδος (υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ) όχι μόνο κρατάει δυνάμεις αλλά δείχνει και μια ανοδική τάση. Η Χριστίνα Πολυκαλά είναι στα πιο χαμηλά ποσοστά. 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος εμφανίζεται να έχει ένα διακριτικό προβάδισμα ενώ λίγο πίσω του γίνεται σφαγή! Μοιάζουν σα να πέφτουν όλοι πάνω στο νήμα! Ακόμη και ο πρώην δήμαρχος Χολαργού μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει στον δεύτερο γύρο. Υπάρχει μάλιστα, ανάμεσα στα άλλα και ένα σενάριο που βγάζει στον δεύτερο γύρο τον Κουγιουμτζόπουλο με τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού! Μοιάζει τελείως ...κουφό (για φαντάσου να δούμε κάτι τέτοιο) ωστόσο είναι δηλωτικό του θρίλερ που θα ζήσουμε το βράδυ των εκλογών! 
Μερικά από τα σενάρια του δεύτερου γύρου, όπως δίνονται μέσα από τα δημοσκοπικά ευρήματα είναι: Αποστολόπουλος-Κεχρής, Αποστολόπουλος-Τίγκας, ακόμη και Αποστολόπουλος-Κουγιουμτζόπουλος ή Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος. 
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης είναι η υψηλή δημοφιλία του πρώην δημάρχου Χολαργού σε σχέση με τους αντιπάλους του, μια δημοφιλία όμως που στο μεγαλύτερο ποσοστό της δεν είναι θετική αλλά αρνητική! 
Τέλος, στου Παπάγου, εκτός από τη σαφή διεισδυτικότητα του Τίγκα  καταγράφεται διεισδυτικότητα και των Δασκαλόπουλου-Αποστολόπουλου. 
Συμπερασματικά, οι εκλογές θα είναι θρίλερ, ακόμη και η ίδια η εταιρεία δεν μπόρεσε να δώσει σαρωτική υπεροχή κανενός και το υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων είναι ο μέχρι στιγμής νικητής και αυτός που θα καθορίσει τον αυριανό δήμαρχο. 

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ: "ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ"

"ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ Η ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ"

του Ιωάννη Παναγάκου
Παπάγος, 8 Μαΐου 2014
            Αγαπητοί συνδημότες, αγαπητοί φίλοι,
            Έλαβα χθες μια ανώνυμη επιστολή η οποία καταφερόταν εναντίον του υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Χρήστου Δασκαλόπουλου. Παρ’ όλο ότι για λόγους αρχών δεν τις ανοίγω και δεν απαντώ σε ανώνυμες οχλήσεις, επειδή, τώρα, ήμουν υποψιασμένος για τον βρώμικο πόλεμο που προσπαθούν κάποιοι κύκλοι να επιβάλουν στην εκλογική διαδικασία στο Δήμο μας, την άνοιξα με την περιέργεια να δω, τί θα μπορούσε να γράφει κάποιος που δεν έχει το θάρρος της γνώμης του ή ντρέπεται για το όνομα που φέρει και γι’ αυτό κρύβεται πίσω απ’ την ανωνυμία.
            Πραγματικά, συγκλονίστηκα. Συγκλονίστηκα διαβάζοντας την υπογραφή του ανωνύμου ή, μάλλον των ανωνύμων: "Κίνηση ΑΝΥΣΗΧΟΥΝΤΩΝ Αξιωματικών". Σημείωση: η σωστή ορθογραφία είναι ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΩΝ, αλλά στην επιστολή υπήρχε το ανορθόγραφο «ΑΝΥΣΗΧΟΥΝΤΩΝ».
            Συγκλονίστηκα, λοιπόν, γιατί δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι Έλληνες Αξιωματικοί θα είχαν τόσο πολύ μειωμένο το αίσθημα της ευθύνης και του θάρρους, ώστε να κρύβονται πίσω απ’ την ασφάλεια της ανωνυμίας. Και συνταράχτηκα απ’ τη σκέψη ότι μπορεί Έλληνες Αξιωματικοί να παρουσιάζουν τόση δειλία. Αδύνατον είπα. Δεν είναι δυνατόν να το έχουν γράψει Έλληνες Αξιωματικοί. Μάλλον κάποιοι ή κάποιος που δεν τιμά τα πανταλόνια που φορεί. Ίσως, λοιπόν να πρόκειται για προβοκάτσια. Και μάλλον, αυτό είναι: προβοκάτσια. Γιατί αποκλείεται Έλληνας Αξιωματικός να είναι ρίψασπις. Όμως, όπως και να έχει, προφανώς πρόκειται για κίναιδους της πολιτικής ζωής και δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ άλλο μαζί τους.
            Όσον, όμως, αφορά τα καταγγελλόμενα, αυτά δηλαδή που καταμαρτυρούν στον κύριο Δασκαλόπουλο, πρέπει κανείς να απαντήσει, πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού μάλλον τιμή, παρά το οποιοδήποτε όνειδος, του περιποιούν. Γιατί είναι τιμή για έναν Αξιωματικό να νοιάζεται για το ήθος των συναδέλφων του, να επιδιώκει και να προτρέπει να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες ώστε να γαλουχούνται οι Αξιωματικοί, από Ευέλπιδες ακόμα, με όλες εκείνες τις αρετές που θα τους επιβάλουν να λένε ΟΧΙ όταν τους υποχρεώνουν να πράττουν αντίθετα από τη συνείδηση και τον όρκο τους (ναι, καλά διαβάσατε – γι’ αυτά βασικώς τον κατηγορούν, επειδή θέλει τους αξιωματικούς εφοδιασμένους με αυτά τα όργανα, που, όπως είπε κάποτε ο καθηγητής Νίκος Λυγερός, δεν πωλούνται εις τα καταστήματα για να μπορεί να τα αγοράσει και να τα διαθέτει ο καθείς).
            Οι αχρείοι, βέβαια, δεν ορρωδούν έμπροσθεν ουδενός. Τον παρουσιάζουν ότι είπε, δήθεν, την Ελλάδα, Ελλαδίτσα. Παραποιούν δηλαδή σκόπιμα την πραγματικότητα η οποία είναι ότι πράγματι είπε την λέξη «Ελλαδίτσα» (εντός εισαγωγικών, όμως), θέλοντας να δείξει πώς μπορεί να βλέπουν οι ξένοι την πατρίδα μας, όταν εμείς τους δίνουμε αυτό το δικαίωμα τις τελευταίες δεκαετίες, ενδίδοντας σε ό,τι μας ζητά το σύστημα, άσχετα απ’ το αν αυτό είναι έξω από τις ηθικές αρχές με τις οποίες γαλουχηθήκαμε, χιλιάδες χρόνια, τώρα, οι Έλληνες, και οι οποίες μας διδάσκουν να θέλουμε, να μπορούμε και να λέμε ΟΧΙ ή ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, όταν διακυβεύονται η ελευθερία και η αξιοπρέπειά μας, τα δίκαιά μας, η γης, οι θάλασσες και οι αιθέρες μας.
            Για όλους αυτούς τους λόγους, αλλά και ένεκα του γεγονότος ότι ο Χρήστος Δασκαλόπουλος δοκιμάστηκε αριστεύοντας στη Διοίκηση του Δήμου, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, τον στηρίζω ανεπιφύλακτα και δηλώνω ότι μετά τη συγκεκριμένη επιστολή, η εκτίμηση, ο θαυμασμός και ο σεβασμός προς το πρόσωπό του, ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο. Εξάλλου, τον Χρήστο τον γνωρίζω από πρωτοετή Εύελπι, όλα αυτά τα χρόνια που φάγαμε μαζί «ψωμί κι αλάτι». Πώς είναι δυνατόν λοιπόν, να μην τον γνωρίζω σε βάθος και άρα πώς μπορεί να γίνει να μην τον εκτιμώ, να μην τον θαυμάζω, να μην τον σέβομαι, απεριόριστα!

Ιωάννης Παναγάκος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α.
Δάσκαλος Σκακιού – Λογοτέχνης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με το Συνδυασμό "Δυναμική Πορεία"
και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Δασκαλόπουλο

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΠΥΡΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

spyroudi-fwtia-6
spyroudi-fwtia-1
spyroudi-fwtia-4
spyroudi-fwtia-5
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στο χώρο του πρώην στρατόπεδου “Σπυρούδη”. Συγκεκριμένα η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα από τα παρατημένα τολ του στρατού που βρίσκονται εντός του χώρου στο οποίο ήταν αποθηκευμένο ηλεκτρολογικό υλικό του δήμου Αγίας Παρασκευής και άλλα εύφλεκτα προϊόντα.
Στο σημείο έσπευσαν 2 μεγάλες υδροφόρες και άλλα 2 οχήματα της πυροσβεστικής.
spyroudi-fwtia-3Χαρακτηριστικό της φωτιάς είναι η έντονη δυσοσμία καμένου λάστιχου που φτάνει έως τη διασταύρωση Γραβιάς και Αγίου Ιωάννου
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του agiaparaskevi-guide.gr τα σενάρια της φωτιάς είναι δύο. Το πρώτο θέλει να οφείλεται σε παιδιά που ανάβουν φωτιές μέσα στο πάρκο σύμφωνα με περίοικους και το δεύτερο σε κλοπή ηλεκτρολογικού υλικού όπου οι δράστες πυρπόλησαν την αποθήκη για να μην αφήσουν ίχνη.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Δήμου Αγίας Παρασκευής είναι τεράστια διότι επί τόσο καιρό κωφεύει στις εκκλήσεις περιοίκων και τα όσα καταγγέλλουν για το πάρκο ότι κατήντησε σκουπιδότοπος, ενώ φαίνεται ότι αδυνατεί να προστατεύσει την περιουσία του που είναι τόσο το πάρκο όσο και το υλικό που κατεστράφη ή και εκλάπη σύμφωνα με τη δεύτερη εκδοχή.
Σε επικοινωνία μας με την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Ελένη Δάβαρη που έσπευσε στο σημείο μας είπε ότι αναρωτήθηκε στο δήμαρχο για το που είναι το μεγάλο πυροσβεστικό του δήμου (υπάρχει και δεύτερο) με το δήμαρχο Ζορμπά να απαντά ότι δεν υπάρχει κανείς να το οδηγήσει! Την ίδια στιγμή εθελοντές από το Βύρωνα προσέτρεχαν επικουρικά να βοηθήσουν.
Με λίγα λόγια:
- Εχουμε δημοτική περιουσία και πράσινο που δεν μπορούμε να φυλάξουμε
- Έχουμε δημοτική περιουσία που είτε την κλέβουν είτε την καίνε για πλάκα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για την αιτία την πυρκαγιάς
- Έχουμε φύλακες που δε φυλάνε γιατί ο δήμαρχος τους έκανε οδηγούς ενώ έχουν καταγγελθεί από δημοτικούς συμβούλους και υποψήφιους δημάρχους ως φωτογράφοι του
- Έχουμε οχήματα αλλά δεν έχουμε οδηγούς
Τελικά τι έχουμε; Ίσως μπόλικη τύχη αφού αυτή τη φορά τη γλυτώσαμε… Πάντως όπως υπάρχουν περίεργοι άνθρωποι έτσι ανάβουν και περίεργες φωτιές…

spyroudi-fwtia από dm_517106f0a2288
agiaparaskevi-guide.gr

ΜΕ 150 ΨΗΦΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!! ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ SALTO MORTALE;

Με ψήφους 150 έναντι 119, υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018.
Στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 269 βουλευτές.
Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Ανδρέας Λοβέρδος και Χρήστος Αηδόνης.
Σημειώνεται πως η σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, ήταν η τελευταία πριν τις εκλογές για τους ΟΤΑ και το Ευρωκοινοβούλιο.
Παπαρήγα: Νέα μέτρα περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο
Νέα μέτρα περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, πέραν της γενικής αντιλαϊκής και αντεργατικής του κατεύθυνσης, τόνισε η επικεφαλής της ΚΟ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ταυτοχρόνως καταλόγισε στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιδίδονται σε μια «αποκρουστική αντιπαράθεση» ενόψει εκλογών.
«Κόντρα σε όλα αυτά που λέγονταν και τις διαφημίσεις που έγιναν, το Μεσοπρόθεσμο περιλαμβάνει 3 δισ. αντεργατικά μέτρα, 4 δισ. έμμεσους φόρους και 6 δισ. μέτρα από προηγούμενες αποφάσεις» τόνισε, δηλώνοντας τη ριζική αντίθεση του κόμματός της και με τα οριζόντια και τα κάθετα μέτρα ως εξίσου αντιλαϊκά.
Όμως, όπως είπε, χειρότερες είναι οι αναδιαρθρώσεις που εξασφαλίζουν ότι η λιτότητα και η ταξική πολιτική θα είναι μόνιμη.
Η κ. Παπαρήγα τόνισε επιπλέον ότι το θέμα Μνημόνιο- Αντιμνημόνιο (χωρίς να υποτιμά το ΚΚΕ τα συγκεκριμένα μνημόνια, όπως ξεκαθάρισε) δεν είναι ουσιαστική διαφορά, διότι, όπως σημείωσε, δεν πρόκειται να αλλάξει η πολιτική των μνημονίων.
Η Αλέκα Παπαρήγα ανέφερε ότι η αντιπαράθεση ανάμεσα στον πόλο της ΝΔ και σε αυτόν του ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει αποκρουστική μορφή ενόψει εκλογών, προσθέτοντας:
«Θανάσιμοι αντίπαλοι είναι όσον αφορά τη διεκδίκηση της κυβέρνησης. Πόσο θανάσιμοι αντίπαλοι, όμως, είστε όσον αφορά το αν πρέπει να είναι μέσα στην ΕΕ, αν πρέπει να είναι μέσα στον στρατιωτικό βραχίονα της Ένωσης;».
Καταλήγοντας, κάλεσε τον λαό να δει τον βασικό του αντίπαλο, που δεν είναι ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η αστική τάξη, τα μονοπώλια, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ. «Γιατί το να είσαι αντίθετος με τον κ. Σαμαρά ή τον Τσίπρα και να τους θεωρείς υπεύθυνους για την πολιτική κατάσταση, η προσωποποίηση βολεύει. Αλλάζεις τα πρόσωπα. Καλλιεργείς την εντύπωση ότι η αλλαγή μιας κυβέρνησης είναι σωτηρία κι έτσι ο λαός είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη» είπε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.
Κόντρες στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο
Οι αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στους εκφραστές του παλιού και του νέου, προκάλεσαν την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, κατά τη συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στην Ολομέλεια. Τη συζήτηση αξιοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, προκειμένου να υπογραμμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της κυβερνητικής σταθερότητας και ο προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης συνεργασίας. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, κατήγγειλε ότι έρχονται νέα μέτρα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι του Μεσοπρόθεσμου για πρωτογενή πλεονάσματα.
ΝΔ
«Ο κ. Τσίπρας αποπειράθηκε να εμφανίσει τον εαυτό του και το κόμμα του ως τον εκφραστή του νέου, αυτής της Ελλάδας που έρχεται σε αντίθεση με την παλιά Ελλάδα» είπε ο κ. Βορίδης, καλώντας τους βουλευτές να συμφωνήσουν ότι «το παλιό και το νέο δεν έχει χρονική σημασία, αλλά κυρίως σηματοδοτείται από το περιεχόμενό του». Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κάλεσε επίσης όλους να συμφωνήσουν ότι στο παλιό ανήκουν τα δημοσιονομικά ελλείμματα και αναρωτήθηκε ποιος φέρνει τελικά το νέο, «αυτός που μας λέει να συνεχίσουμε την πολιτική των ελλειμμάτων ή αυτός που στέκεται απέναντι σε αυτά εφαρμόζοντας πολιτική δημοσιονομικής πειθαρχίας»;
Ο κ. Βορίδης αναρωτήθηκε πόσες πρωτοβουλίες, νομοθετικές, ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και μίλησε για πολιτική τρομοκρατίας της άκρας αριστεράς ενώ, σχολιάζοντας τη φράση του κ. Τσίπρα ότι «η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ παρατήρησε ότι μπορεί η ευθύνη της διακυβέρνησης να ανήκε σε άλλα κόμματα, αλλά «ηγεμόνευε η αριστερά». «Αυτό που άλλαξε η κυβέρνηση Σαμαρά είναι ότι δεν προσκυνάμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς, είμαστε περήφανοι για τις αξίες και τις ιδέες μας και εφαρμόζουμε πρόγραμμα στη βάση αυτών» είπε ο κ. Βορίδης.
ΠΑΣΟΚ
«Το ΠΑΣΟΚ -και πολύ περισσότερο και ως Ελιά- είναι ο εγγυητής της κυβερνητικής σταθερότητας και ο προοδευτικός πόλος της κυβέρνησης συνεργασίας» είπε ο Πάρις Κουκουλόπουλος. «Ζητάμε λαϊκή εντολή για να ενισχύσουμε και να συνεχίσουμε αυτό ακριβώς που κάνουμε. Αποδοκιμασία μας στις εκλογές σημαίνει ότι δεν εγκρίνεται η στάση μας από τους πολίτες. Αποδοκιμασία μας σημαίνει ότι δεν έχει νόημα η ενίσχυση του προοδευτικού πόλου. Γι΄ αυτό κάναμε μια καθαρή εξήγηση, ότι αποδοκιμασία μας σημαίνει ότι μπαίνει τέλος στην κυβέρνηση συνεργασίας. Τι είναι εκβιαστικό; Τι είναι άσφαιρο;» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Με δεδομένο τον συσχετισμό δυνάμεων στην παρούσα Βουλή και με δεδομένη και τη στάση όλων των κομμάτων, χωρίς το ΠΑΣΟΚ χωρίς την Ελιά, υπάρχει κυβέρνηση; Όχι, δεν έχει τη δεδηλωμένη. Αυτό είναι άσφαιρο; Εκβιαστικό; Ψευδές; Όχι, μια απλή αλήθεια είναι».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ- Ελιά Δημοκρατική Παράταξη απευθύνεται στον πικραμένο κόσμο της δημοκρατικής παράταξης και πρόσθεσε ότι τα δύσκολα τελείωσαν και γι΄ αυτό, το κόμμα του είναι εδώ για να μην υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας στην κοινωνία και ζητάει από τον ελληνικό λαό να του δώσει τη δύναμη να φτάσει ως το τέλος αυτή την προσπάθεια.
 ΣΥΡΙΖΑ
«Αντί να μας λέτε για τα πρωτογενή πλεονάσματα, να κοιτάξετε τι γίνεται έξω από το υπουργείο σας» είπε, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, που κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία ότι πέταξε στον δρόμο τις καθαρίστριες των 400 ευρώ και «αν έτσι εννοεί η κυβέρνηση το πρωτογενές πλεόνασμα, τότε αυτό σημαίνει ανεργία, δυστυχία, φτώχεια, ύφεση και εξαθλίωση». «Ένα πανό έβγαλαν οι μικροομολογιούχοι που τους καταληστεύσατε, έξω από το Μέγαρο Μουσικής και πέσανε τα ΜΑΤ σε πέντε ανθρώπους και τους σέρνατε στο Αστυνομικό Τμήμα» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατήγγειλε επίσης ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι δεν θα έρθουν άλλα μέτρα. «Έναν δεσμευτικό στόχο έχει το Μεσοπρόθεσμο. Πρωτογενές Πλεόνασμα. Χωρίς όμως πρόσθετα μέτρα δεν θα πιάσετε αυτό τον στόχο» είπε ενώ, σχολιάζοντας φράση του κ. Κουκουλόπουλου ότι το Μνημόνιο τελείωσε, είπε: «Εσείς είστε που τελειώνετε. Πάμε σε υπερμνημόνιο μέχρι το 2052, με αυστηρή εποπτεία. Θα είμαστε υπό κηδεμονία μέχρι το 2052» υποστήριξε.
ΑΝ.ΕΛΛ
Για «εγκληματική πολιτική της λιτότητας και της φτωχοποίησης» έκανε λόγο η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά. Κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση για το κλείσιμο 450.000 επιχειρήσεων, για 6.000 αυτοκτονίες, την αύξηση της ανεργίας και την ύφεση. «Ο κόσμος δέχεται μια μόνιμη απειλή και εκβιασμό, προκειμένου να σας ψηφίσει. Ξέρετε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και ακόμη και σήμερα προσπαθείτε να κοροϊδέψετε τον ελληνικό λαό. Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και αλλαγή ηγεσίας. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε άλλο αυτή την εξαθλίωση και θα αγωνιστούμε με όλες τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του λαού» είπε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
ΔΗΜΑΡ
Υπεραισιόδοξους χαρακτήρισε τους στόχους του Μεσοπρόθεσμου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης και εκτίμησε ότι θα υπάρξει επιδείνωση σε όλα τα δεδομένα. «Αυτοί οι στόχοι υπερβαίνουν τη φέρουσα ικανότητα της κοινωνίας» είπε και κάλεσε την κυβέρνηση να εξηγήσει τι θα κάνει για την ανεργία και την παροχή ρευστότητας στην οικονομία. Ταυτόχρονα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καθυστέρησε σημαντικά την υπογραφή της ΚΥΑ για την τοποθέτηση συστημάτων εισροών και εκροών στα διυλιστήρια και τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών, χώρο που η κυβέρνηση δυστυχώς, όπως είπε, δεν έβαλε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων.
koolnews.gr, Φωτογραφία: Eurokinissi

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΩΓΩΣ ΜΠΡΕΜΠΟΥ-ΑΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ!

Πριν από 3,5 χρόνια μας εμπιστευτήκατε για να σας εκπροσωπήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας. Παρότι ο συνδυασμός «Συμπολιτεία Παπάγου-Χολαργού» με επικεφαλής τον Πάνο Δεμερτζή δεν κατάφερε να εκλεγεί στην διοίκηση του Δήμου, η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο προστάτεψε τις αξίες και τα ιδανικά του Προοδευτικού Κόσμου της περιοχής μας. 

Αυτά τα 3,5 χρόνια δώσαμε μεγάλες μάχες, για την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και την άντληση πόρων, για μια κοινωνική πολιτική και κοινωνικές δομές με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, για τον εξορθολογισμό των υπηρεσιών του Δήμου μέσω της τεχνολογίας και του διαδικτύου, για την δημιουργία προσπελάσιμων πεζοδρομίων, για την στήριξη των νέων φοιτητών και ανέργων για επιπλέον επιμόρφωση (πρόγραμμα Δια βίου μάθηση) και έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας (κυψέλες επιχειρηματικότητας), για την ουσιαστική ενοποίηση των δύο π. Δήμων, αλλά και συνολικά για την αξιοποίηση των πραγματικών δυνατοτήτων του νέου ενιαίου Δήμου. 
Αυτά τα 3,5 χρόνια δώσαμε μάχες και σε αξιακό επίπεδο, συγκρουστήκαμε με συντηρητικές αντιλήψεις στο δημοτικό συμβούλιο (όπως την μη αναγνώριση του εμφυλίου πολέμου από το σύνολο της Διοίκησης Ξύδη-Αποστολόπουλος-Δασκαλόπουλος) αλλά και σε ενδοπαραταξιακό επίπεδο, όταν κάποιοι έχοντας παλαιοκομματικές νοοτροπίες και προσωπικές στρατηγικές λειτουργούσαν εναντίον του κοινωνικού συμφέροντος και της κοινωνικής συμμετοχής.

Σήμερα, συνεχίζουμε τη φλόγα που άναψε με το τεράστιο έργο του και τις υποδομές που θεμελίωσε στο Δήμο μας ο π. Δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης και τις μάχες που έδωσε ο Πάνος Δεμερτζής απέναντι σε συντηρητικές νοοτροπίες.

Σήμερα, συνεχίζουμε την ίδια πορεία, μαζί με τον Προοδευτικό κόσμο του Παπάγου-Χολαργού, έτοιμοι για δράση και εφαρμογή συγκεκριμένου προοδευτικού πλάνου ανάπτυξης για το Δήμο, απαλλαγμένοι πια από τα βαρίδια και του παλαιού πολιτικού συστήματος που αναχώρησαν για άλλα (συντηρητικά) ψηφοδέλτια κάνοντας προσωπικές επιλογές με μη πολιτικά κριτηρία. 
Σήμερα, συνεχίζουμε, με τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ και τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο, για την εφαρμογή του μοναδικού συγκεκριμένου και ολοκληρωμένου προοδευτικού επιχειρησιακού προγράμματος που έχει καταρτιστεί. 
Η συνεχεία της προοδευτικής παράταξης του π. Δημάρχου Χολαργού Χαράλαμπου Σκούρτη και της “Συμπολιτείας Παπάγου-Χολαργού” του Πάνου Δεμερτζή, δεν θα μπορούσε να είναι σε συντηρητικά ψηφοδέλτια ή σε ψηφοδέλτια κομματικών στελεχών της Δεξιάς. 

Επιπλέον βασικό στόχο για εμάς είναι η αλλαγή του πολιτικού προσωπικού του Δήμου για αυτό στο συνδυασμό μας συμμετέχουν νέοι άνθρωποι -όχι μόνο ηλικιακά αλλά και νέοι στη νοοτροπία. Συμμετέχουμε για να τελειώσουμε μια για πάντα με τις νοσηρές αντιλήψεις όλων όσων διοίκησαν το Δήμο μας τα τελευταία χρόνια.

 Σε αυτή τη μάχη δηλώνουμε "παρών" στην πρώτη γραμμή, θέτοντας ξανά υποψηφιότητα ως Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπάγου-Χολαργού. 

Για την αλλαγή της νοοτροπίας και την καθημερινότητας στην πόλη μας δεν αρκεί απλά να λέμε ότι έχουμε νέες ιδέες και αντιλήψεις αλλά να το αποδεικνύουμε στην πράξη. 

Για αυτό δείτε τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που καταθέτουμε στο www.8prtoaseis.gr μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στο Δήμο μας, και στηρίξτε την συλλογική μας προσπάθεια για αλλαγή της καθημερινότητας μας, την αλλαγή του πολιτικού προσωπικού του Δήμου μέσα από την εφαρμογή του μοναδικού συγκεκριμένου ολοκληρωμένου επιχειρησιακού προγράμματος για τη γειτονιά μας, ώστε η 1η Σεπτεμβρίου να είναι μία καλύτερη μέρα για το Δήμο μας και όχι μία από τα ίδια.

Γωγώ Μπρέμπου                                                       Άκης Παπαγεωργίου
Δημοτική Σύμβουλος                                              Δημοτικός Σύμβουλος
Παπάγου-Χολαργού                                                 Παπάγου-Χολαργού

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΞΥΔΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή, την οποία υπογράφει η κα Γράψα:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) (13/3/14) σε τακτική δημόσια συνεδρίαση με την παρουσία πολλών δημοτών της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για την έγκριση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.).
Κατά την διάρκεια της συζήτησης αποφασίστηκε η μείωση, του Συντελεστή Δόμησης (Σ.Δ.) σε 0,90 και του ανωτάτου επιτρεπόμενου ύψους (ΑΕΥ) 12,00μ. χωρίς να λάβουν υπ’ όψη τους ότι υπάρχουν πολλές ιδιοκτησίες με ένα ή δύο ορόφους, οι οποίες δεν έχουν εξαντλήσει τον Σ.Δ. με συνέπεια να έχουν μείωση δόμησης.
Επίσης αποφάσισαν να δημιουργηθεί Τοπικό Κέντρο στις οδούς, Εθνικής Αμύνης (μεταξύ Αναστάσεως και Βυζαντίου) και Ιερολοχιτών και Οίκο Ευγηρίας στην οδό Κυρηνείας 34 (Κληροδότημα Σκυριανού).
Ο Δήμαρχος Κος Β. Ξύδης ανέφερε ότι με την μείωση Σ.Δ. και ΑΕΥ αυξάνει η αξία Γής της Κοινότητας Παπάγου και έφερε σαν παράδειγμα τις περιοχές Ψυχικό, Φιλοθέη, Εκάλη, Πολιτεία κλπ. Το παράδειγμα είναι ατυχές διότι οι περιοχές αυτές έχουν πολύ μεγαλύτερα οικόπεδα, δεν έχουν διαμπερή κίνηση, οι πλατειές είναι πράσινες και καθαρές και όχι πλακόστρωτες με σπασμένα πλακάκια, τα πάρκα είναι καθαρά και χωρίς σπασμένα παγκάκια και το σημαντικότερο δεν έχουν τοπικές αγορές και οίκους ευγηρίας με νεκροθάλαμο όπως δυστυχώς συμβαίνει με τον δήμο μας.  
Κε Αποστολόπουλε Η., Κε Δασκαλόπουλε Χ. και όσοι ψηφήσατε την μείωση του Σ.Δ. και του ΑΕΥ το ψηφήσατε γιατί σας έπεισε ο Κος Ξύδης Β. με το αστείο παράδειγμά του;
Κε Αποστολόπουλε αν και νέος ξεχάσατε το άρθρο που είχατε δημοσιεύσει της 6/12/2013, όπου αναλύετε με πίνακα τις επιπτώσεις που θα έχουν οι ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν εξαντλήσει τον Σ.Δ. και το ΑΕΥ. Το αναφέρω όπως ακριβώς τον έχετε συντάξει, όπως αναφέρω και την τελευταία παράγραφο του άρθρου σας:

ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ



Αγαπητοί συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες και με σεβασμό στην πόλη, καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έχουμε κινηθεί με γνώμονα την αξιοπρέπεια και τη σύνεση. Χωρίς να εκτοξεύουμε κατηγορίες ή να αναφερόμαστε στους άλλους συνδυασμούς, από την αρχή ξεκαθαρίσαμε ότι στόχος μας είναι η συνένωση δυνάμεων και το αύριο της πόλης μας.
Παρουσιάσαμε το πρόγραμμά μας, παρουσιάσαμε τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό μας, και καθημερινά η απήχηση που βρίσκουμε στους πολίτες αυξάνεται. Με την ίδια λογική και φιλοσοφία θα πορευθούμε και την τελευταία εβδομάδα των εκλογών. Εν όψει της 18ης Μαΐου δεν θα παρασυρθούμε όσο κι αν προκληθούμε. Θα διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και με θετικό πάντα λόγο θα συνεχίσουμε να εκθέτουμε τις θέσεις και προτάσεις μας.

Με εκτίμηση

Ηλίας Αποστολόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού