Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΚΩΝ'ΝΑ ΜΙΧΑΗΛ (ΑΠΟ ΤΟ "ΚAΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ)": Μ' ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΟΝΤΕΣ"!





















Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, γνωστή από το σήριαλ "Και οι Παντρεμένοι έχουν ψυχή" ήταν αποκαλυπτική σε συνέντευξή της, στην οποία έδειξε ότι είναι άκρως απελευθερωμένη σεξουαλικά και δεν κολλάει πουθενά.

Έτσι, αφού αποκάλυψε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" ότι έχει κάνει one night stand, ότι της αρέσουν οι μικρότεροι άνδρες και ότι όσες γυναίκες λένε ότι έχουν πάει με πέντε άνδρες, λένε ψέματα, μας πέταξε και την βόμβα ότι έχει δει… τσόντες και μάλιστα όλων των ειδών!!!

«Έχω δει πολλών ειδών τσόντες. Με διάφορα στοιχεία μέσα. Γερμανικού χαρακτήρα, όλων των χαρακτήρων, όλων των χρωμάτων, με ζώα, πράγματα… Έχω δει διάφορα. Σε μερικά γελάω, σε μερικά γίνεται δουλίτσα και μερικά τα αφήνω στη μέση», είπε η ηθοποιός με άνεση που ομολογουμένως δεν την περιμέναμε.


Μάλιστα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, με αφορμή το ρόλο της στην παράσταση «Τα Κόκκινα Φανάρια», είπε ότι λατρεύει τους ανθρώπους του περιθωρίου και ότι έχει φίλες που είναι πόρνες.

«Όλη μου τη ζωή μιλάω με πόρνες. Ξέρω κοπέλες, οι οποίες εκδίδονται. Εγώ αγαπώ το περιθώριο, μ’ αρέσουν οι άνθρωποι του περιθωρίου, τους βρίσκω πιο ενδιαφέροντες, τους βρίσκω πιο ζεστούς, τους βρίσκω πιο ανθρώπινους και όποιος είναι κακός, το ξέρω και ξέρω πότε θα μου τη φέρει. Ρουφάω από αυτούς τους ανθρώπους. Η δουλειά μου είναι αυτή. Είμαι λίγο βαμπίρ και παίρνω από αυτούς τους ανθρώπους», είπε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ: 13 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ...


Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ...ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!
"Mούτρο" της Bilderberg είναι ρεεεε! Πάρτε το χαμπάρι!
Τραγικός είναι ο απολογισμός στην Ελλάδα της κρίσης από την προσπάθεια να ζεσταθούν με τζάκια, σόμπες και αυτοσχέδια σώματα. Η οικονομική αδυναμία να προμηθευτούν πετρέλαιο έχει τραγικά αποτελέσματα. Δεκατρείς άνθρωποι το 2012 έσβησαν στις φλόγες, ενώ όπως όλα δείχνουν το 2013 τα θύματα θα είναι περισσότερα. 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική τα στοιχεία φέτος δείχνουν άνοδο στις πυρκαγιές από θερμαντικά σώματα κατά 20%...

ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ ΘΙΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ! ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ομολογώντας ότι πιστεύουμε "εις το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιό, το εκ του Πατρός εκπορευόμενο", καθίσταται εμφανές ότι  το Άγιον Πνεύμα δεν τίθεται εκτός του "δώρου ζωής"


γράφει ο Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Ιατρός-Παθολόγος

Προς πάντα ενδιαφερόμενο και καθ΄ ύλην υπεύθυνο

Ίσως, αρκετοί ή σχεδόν όλοι, της Διοικούσας Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος να αφήνουν το θέμα των μεταμοσχεύσεων να "πάρει το δρόμο του", λέγοντας και γράφοντας ότι η "η επίσημη άποψη της Εκκλησίας είναι θετική για τις μεταμοσχεύσεις". Παράλληλα μας πληροφορούν ότι η Εκκλησία "δεν προτρέπει, δεν αποτρέπει, αλλά επιτρέπει" αυτές τις ιατρικές πράξεις. Το ζήτημα τοποθετείται στο δικαίωμα της ελεύθερης  προσωπικής άσκησης της ίδιας βούλησης ενός εκάστου, το οποίο είναι φυσικά και ίδιον θέλημα. 

Είναι προφανές ότι με αυτή τη διγλωσσία και την επαμφοτερίζουσα στάση, ο λαός του Θεού βρίσκεται παγιδευμένος μη γνωρίζοντας τι πρέπει να πράξει. Και τούτο, διότι μέχρι στιγμής δεν έχει συγκληθεί Σύνοδος η οποία θα δώσει λύση στο παγκοσμίων διαστάσεων θέμα αυτό.

Ωστόσο, η Διοικούσα Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να συγκαλέσει τοπική Σύνοδο. Αυτό δεν απαγορεύεται. Θα έλεγα ότι συνιστάται, καθόσον οι μεταμοσχεύσεις θίγουν άμεσα το Δόγμα. Η Ιεραρχία της Εκκλησίας καλείται να μελετήσει το θέμα και από αυτή την πλευρά.

Ως προς τον γράφοντα, ειδικός δεν είναι επ΄αυτού. Υποστηρίζει όμως τούτο: Ομολογώντας ότι πιστεύουμε "εις το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιό, το εκ του Πατρός εκπορευόμενο", καθίσταται εμφανές ότι  το Άγιον Πνεύμα δεν τίθεται εκτός του "δώρου ζωής", όπως αποκαλείται η δωρεά οργάνων και οι συναφείς μεταμοσχεύσεις. Το Άγιον Πνεύμα δια των Οικουμενικών Συνόδων μας οδηγεί εις πάσαν την αλήθεια των ορατών και των αοράτων, δηλαδή  πάντα όσα εποίησε ο ποιητής Θεός και Πατέρας, Θεός αληθινός, και όλων όσων έχουν σχέση με την Πίστη. Και αυτά, βεβαίως, δεν αποσυνδέονται από τον κοινό και κοινωνικό μας βίο.

Η αλήθεια της δωρεάς οργάνων - ανεξάρτητα αν είναι εκούσια ή κατά εικασία - και των μεταμοσχεύσεων πρέπει να αποσαφηνισθεί, αν τω όντι πρόκειται περί Αληθείας ή περί ενός παμμέγιστου ψεύδους. Το οποίο υποδύεται και φαλκιδεύει όλες τις αρετές της Χριστιανοσύνης και αυτήν ακόμη την πίστη.

 Και αυτά μεν, όσον αφορά εις τα της Εκκλησίας. Ως προς δε την επιστήμη. και την ιατρική κοινότητα, που θέσπισε τη διάγνωση του (εγκεφαλικού) θανάτου για να ακολουθήσουν οι μεταμοσχεύσεις, αυτά τα λίγα. Ένας άνθρωπος που πεθαίνει, είναι ένας άνθρωπος και μάλιστα ασθενής. Καλά θα κάνουν να τον αφήσουν να πεθάνει και να αφήσουν στην άκρη τη διάγνωση του (εγκεφαλικού) θανάτου. Διαγνώσεις θανάτου δεν υπάρχουν στην Ιατρική. Υπάρχουν μόνο διαγνώσεις νόσων. Περί αυτού του θέματος έχω γράψει και δεν επιθυμώ να επαναλαμβάνομαι.  

Υστερόγραφο
Είναι ενδεχόμενο η διεστραμμένη λογική να υποστηρίξει ότι υπήρξαν άνθρωποι, που βαρύνοντο με πλήθος φόνων, όμως η Εκκλησία τους ανακήρυξε αγίους. Αν αυτό συνέβη, θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους, όσοι ασπάζονται αυτή την κακοήθη λογική, ότι οι άνθρωποι αυτοί δικαίως αναγνωρίσθηκαν άγιοι. Δεν μας άφησαν όμως το παράδειγμα του φόνου να ακολουθούμε. Άλλοι με τη σιωπή τους και έτεροι  με τα δάκρυα της μετανοίας, όπως καταγράφηκε με τα κόκκινα γράμματα της καρδιάς τους, το υπόδειγμα της ταπείνωσης και της συντριβής μας έδωσαν.

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ! (ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ)


"Tην Κυριακή το πρωί στις 11.00 ζωγραφίζουμε στο σχολείο...

Φοιτητές από την Σχολή Καλών Τεχνών με τον καθηγητή τους Β. Βλασταρά θα δείξουν σε μαθητές του σχολείου μας (όσοι δήλωσαν στον κ. Δημητρόπουλο μετά από ανακοίνωσή του) τεχνοτροπίες, σχολές, συνδυασμούς χρωμάτων και μέθοδο συνεργασίας. Ευελπιστούμε να καταφέρουν να βγει μία καλή πρόταση αισθητικής παρέμβασης για τους χώρους του σχολείου έτσι ώστε να το προχωρήσουμε και σε ένα εικαστικό πρότζεκτ που θα πραγματοποιηθεί τους επόμενους δύο μήνες.

Θα χαρούμε πολύ λοιπόν να έρθετε μια βόλτα να δείτε κι από κοντά τι πρόκειται να γίνει.
Κερνάμε ζεστό καφέ, φρέσκα κέικ και σπιτικά κουλουράκια.
Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων"

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΦΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.
http://greekchannelslive2.blogspot.gr/2012/03/sport-ch1.html

http://kokkina-nea-7.blogspot.gr

http://gazmades.blogspot.gr/p/channel-1.html

http://vipstreams.eu/watch/1/ofi-crete-vs-olympiacos-piraeus.html

http://greekchannelslive2.blogspot.gr/2010/05/sport-ch2.html

http://www.johngamag.net/2012/11/channel-1.html

http://gazmades.blogspot.gr/p/channel-2.html

http://www.stream.olympiakos-nea.org/

http://vipstreams.eu/watch/2/ofi-crete-vs-olympiacos-piraeus.html

http://livetv.ru/en/eventinfo/156863_ofi_olympiacos/

http://88.80.5.88/c4b00/20130301/vv5130c9e054235105644766-534108.html
newsnow, magicgoals



OFI - OLYMPIAKOS 

Live|Live|Live|Live|Live|Live|Live|Live|Live|Live

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ «ΦΕΣΩΝΕΙ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ. ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ!







047484576
ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΥΘ
172.569,33
0,00
77.953,25
250.522,58


Η Μπουδακίδου Σοφία του Ευθυμίου είναι ένα από τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου. Όπως φαίνεται το ονοματεπώνυμό της που δεσπόζει στην σχετική λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα, η συγκεκριμένη οφείλει πάνω από 250.000 ευρώ στο Δημόσιο. Η …κυνηγημένη από το ΣΔΟΕ προφανώς ενεργεί ως φυγάς. Μας αναφέρθηκε περίπτωση ιδιοκτήτη σπιτιού τον οποίο κυριολεκτικά…δάγκωσε! Δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι η γυναίκα-αράχνη ήταν καταχωρημένη στα μαύρα κατάστιχα του ΣΔΟΕ . Του παρουσιάστηκε ως Σοφία Καλαϊτζή, του συστήθηκε ως δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος της ΕΡΤ και ο δύσμοιρος έπεσε στην παγίδα. Πήρε ένα-δύο νοίκια κι έκτοτε η Μπουδακίδου δεν τον πλήρωνε. Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να της κάνει έξωση. Η γυναίκα-αράχνη, γνωρίζοντας τα..κόλπα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία κι εξαφανίστηκε …ξημερώματα από το σπίτι, χωρίς μάλιστα να αφήσει ούτε καν τα  κλειδιά!

Ειδοποιούμε κάθε ιδιοκτήτη να μην πέσει στην παγίδα της συγκεκριμένης γυναίκας. Θα πάθει τα ίδια. Κυκλοφορεί με το επίθετο «Καλαϊτζή Σοφία», είναι όμως καταχωρημένη στο ΣΔΟΕ ως «Μπουδακίδου Σοφία». Προσέξτε!  



ΠΑΠΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2014! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 2015 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές το 2014, αλλά ένα χρόνο αργότερα, άφησε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Ευρυπίδης Στυλιανίδης.
Διευκρίνισε ότι η σχετική συζήτηση δεν...
άνοιξε από το υπουργείο ή την κυβέρνηση, αλλά από την Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος, ωστόσο το θέμα υφίσταται. Οπως είπε, μάλιστα, το υπουργείο αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να απαντήσει τι μέλλει γενέσθαι και παρέπεμψε το θέμα στο μέλλον, λέγοντας πως η Βουλή είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση.
fimotro.blogspot.gr

ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!



ΟΙ «ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ» ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!
·       Υπέγραψαν δανειακές συμβάσεις χωρίς ποσά και ημερομηνίες!! Τελίτσες υπέγραφαν σαν να έπαιζαν τρίλιζα!!! 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Το έγκλημα που συντελείται σε βάρος του λαού ξεπερνά κάθε φαντασία. Δεν έχει προηγούμενο. Τα τρία Μνημόνια και τα συνοδεύοντα αυτά δανειακές συμβάσεις, είναι κυριολεκτικά στον αέρα. Είτε δεν ψηφίστηκαν από τα 3/5 της Βουλής όπως ορίζει το Σύνταγμα είτε όταν πέρασαν με πάνω από 180 ψήφους, ψηφίστηκαν ως προσχέδια και όχι ως δανειακές συμβάσεις. Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ πρώτα και η τρικομματική κυβέρνηση  σήμερα εφαρμόζουν επί τρία χρόνια βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες και στην αυτοκτονία περίπου 4000 συμπατριώτες μας, έχοντας συνάψει Μνημόνια και δανειακές συμβάσεις που είναι όλα παράνομα!

Τα ντοκουμέντα που παρουσιάζουμε είναι συγκλονιστικά, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση όχι μόνο για τα κόμματα που νομιμοποίησαν τις επαίσχυντες  παρανομίες αλλά και για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα λεγόμενα αντιμνημονιακά! Εφόσον διακηρύσσουν την αντιμνημονιακή τους πολιτική, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπουν να συντελείται μέσα στο Κοινοβούλιο εν ψυχρώ έγκλημα σε βάρος του λαού, χωρίς να εγκαταλείπουν τα έδρανα της βουλής ώστε να προκαλέσουν την πτώση της κυβέρνησης; ΣΥΡΙΖΑ, «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ, αφού τάσσονται κατά των Μνημονίων, των βάρβαρων μέτρων εξαθλίωσης του κόσμου και κατά της παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε άμεσα να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο και να μην επιτρέψουν να συνεχίζεται το έγκλημα σε βάρος του τόπου και του πολύπαθου λαού!  

Ιδού λοιπόν τα ντοκουμέντα που καταδεικνύουν ότι όσα βιώνει ο λαός τα τελευταία τρία χρόνια είναι απότοκα παράνομων ενεργειών από το ίδιο το Κοινοβούλιο!
1ο Μνημόνιο:
Το πρώτο μνημόνιο ουδέποτε πέρασε από την Βουλή. Ο Παπανδρέου μαζί με τον Παπακωνσταντίνου επέβαλαν το 1ο Μνημόνιο με τον Ν.3845 στις 6 Μαΐου 2010. Η δανειακή σύμβαση που το συνόδευε, ουδέποτε συζητήθηκε! Το Σύνταγμα, που ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές, έγινε κουρελόχαρτο! Το Μνημόνιο δεν ήρθε στη Βουλή. Το νομιμοποίησαν μόνοι τους οι Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Η βουλή έγινε… γιάφκα!

Με βάση αυτό το παράνομο Μνημόνιο ήρθε την 1η Ιουλίου 2011 στην Βουλή ο  Ν.3986/2011 προκειμένου να ψηφιστούν τα επείγοντα μέτρα εφαρμογής Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015 (ο λεγόμενος εφαρμοστικός νόμος). Ήταν η περίοδος που οι αγανακτισμένοι  έξω από την Βουλή έδιναν βροντερό παρόν και μία-δυο μέρες πριν οι  Παπανδρέου-Σαμαράς έπαιζαν το θέατρο της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας! Ο νόμος που επέβαλε μέτρα θανάτου σε βάρος των Ελλήνων, ψηφίστηκε 154  ψήφους από το ΠΑΣΟΚ + 1 ψήφο από την Έλσα Παπαδημητρίου.

Κατόπιν, ήρθαν πρόσθετα μέτρα σφαγής με τον  Ν.4024/2011, ο οποίος πέρασε από την Βουλή στις  20 Οκτωβρίου 2011 και αφορούσε: Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο − βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012−2015.

Στις 3 Οκτωβρίου 2011 ήρθε στην Βουλή ο Ν.4021/2011 όπου σε αυτόν και συγκεκριμένα στο άρθρο 48 έχουν καταχωρηθεί οι δανειακές συμβάσεις.  Ο  συγκεκριμένος νόμος,  στο 4ο μέρος  με το άρθρο 48 κύρωνε τα Μνημόνια που έχουν την ισχύ που ορίζει το άρθρο 28 του Συντάγματος, τουτέστιν με τα 3/5 των βουλευτών.  Ψηφίστηκε όμως χωρίς τις απαιτούμενες ψήφους των 180 βουλευτών!  
 Το Σύνταγμα ως γνωστόν προβλέπει ότι πρέπει να ψηφιστεί από τα 3/5 της Βουλής, τουτέστιν από 180 βουλευτές! Νομιμοποίησαν  και πάλι την παρανομία! Μετέβαλαν την Βουλή σε …γιάφκα κατά του λαού.

Το άρθρο 49 όμως του ίδιου Ν.4021/2011  αναφέρει ρητώς ότι πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από την Εθνική νομοθεσία. Οι προβλεπόμενες διαδικασίες  που αφορούν στην ψήφιση του νόμου από τα 3/5 της Βουλής δεν τηρήθηκαν και το Σύνταγμα έγινε και πάλι κουρελόχαρτο!
2ο  Μνημόνιο:
Ο Ν.4046 μπήκε στο ΦΕΚ  στις 14 Φεβρουαρίου-2012 και αφορύσε: Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας. Ο νόμος αυτός πέρασε από την Βουλή στις  12-Φεβρουαρίου 2012 με 199 Βουλευτές! Θα πει κανείς «ψήφισαν 199 βουλευτές άρα τα 3/5 της Βουλής άρα το Μνημόνιο και οι δανειακές συμβάσεις είναι νόμιμες»! 




Έλα όμως που δεν ψήφισαν δανειακές συμβάσεις αλλά προσχέδια δανειακών;;;

Αντί για ποσά, στην θέση των ποσών υπήρχαν τελίτσες (…), κενά και άλλα σχεδιάκια!!! Τρίλιζα ψήφισαν οι αθεόφοβοι! (βλέπε φωτό δίπλα, δεξιά και αριστερά. Τελίτσες και κενά). Είναι σαν να πας στην Τράπεζα να πάρεις ένα δάνειο και αντί για το ποσό σου βάζουν τελίτσες (…)! Τι χρωστάς στην Τράπεζα; Ό,τι ποσό θέλουν αυτοί ή…τελίτσες;

Οι κουτεντέδες της Βουλής στις 14/3/2012 ξαναέφεραν την δανειακή με την ΠΝΠ ΦΕΚ 55/Α/14-03-2012, αλλά και πάλι αυτό ήταν προσχέδιο δανειακών. 

Στις 22 Μαρτίου 2012 με τον Ν.4060/2012 κυρώνεται η προηγούμενη ΠΝΠ - Δανειακές συμβάσεις. Δηλαδή τα προσχέδια!!! Και αυτός ο νόμος ήταν  ανυπόγραφες δανειακές και μάλιστα χωρίς ποσά και ημερομηνίες.

Πέρασε στις 7 Νοεμβρίου 2012 με τις παρακάτω ψήφους: 126 ΝΔ + 27 ΠΑΣΟΚ το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016!

Η παρανομία της παρανομίας!  

  3ο Μνημόνιο:
Έρχεται στις 12-12-2012 με την ΠΝΠ ΦΕΚ 240/Α: Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Πέρασε την 15η Ιανουαρίου 2013 με 166 Βουλευτές ο Ν.4111/2013 κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων» και άλλες επείγουσες διατάξεις.

Πού πήγαν οι 180 ψήφοι που απαιτούσε ο νόμος; Σιγά που θα κάτσουν να σκάσουν! Εδώ έκαναν …γιάφκα την Βουλή με την καταμέτρηση των ψήφων και την τήρηση του Συντάγματος θα ασχολούνται; Αρκεί που είναι αξιόπιστοι στους διεθνείς τοκογλύφους!

Ο λαός μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια σε βάρος τους; Εμείς λέμε ναι, μπορεί. Αν και ο συνταγματολόγος σε ραδιοφωνική του εμφάνιση δήλωσε για το θέμα. 


 Κατρούγκαλος: «Καμία από τις τρεις δανειακές συμβάσεις, κανένα από τα Μνημόνια δεν ήρθε να κυρωθεί στη βουλή με τον τρόπο που προβλέπει το Σύνταγμα δηλαδή ως υπογραμμένη Συνθήκη και μάλιστα με την πλειοψηφία των 3/5. Η πρώτη δανειακή σύμβαση κατατέθηκε και αποσύρθηκε και η δεύτερη και Τρίτη ψηφίστηκαν ως σχέδια και μάλιστα με το τέχνασμα των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Αρχικά εγκρίθηκαν τα σχέδια όχι οι συμβάσεις  και μετά κυρώθηκαν . Δεν επιδιώχθηκε η ακύρωσή τους διότι δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε συνταγματικό δικαστήριο που να επιτρέπει τον έλεγχο αυτών των πραγμάτων . Το ΣτΕ ελέγχει μόνο την νομιμότητα Διοικητικών πράξεων, όχι διεθνών συμβάσεων και ο Άρειος Πάγος δεν έχει καμία τέτοια αρμοδιότητα. Όσο δεν έχουν Συνταγματικό Δικαστήριο  αυτές οι πολιτικές πράξεις δεν μπορούν να έχουν έλεγχο. Στο δεν  Διεθνές Δικαστήριο πάλι δεν υπάρχει δικαστήριο που να ελέγχει ένα τέτοιο εσωτερικό ζήτημα».

Εάν ισχύει αυτό που λέει ο κ. Κατρούγκαλος τότε έχουμε να κάνουμε με το τέλειο έγκλημα σε βάρος του λαού! Είναι δυνατόν κύριε Συνταγματολόγε να μην υπάρχει λύση για να σωθεί ο λαός από αυτούς που μετέτρεψαν σε γιάφκα την Βουλή και τους Βουλευτές σε …συνδικάτο του εγκλήματος; 

"Ελεύθερη Ώρα"