Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΣΤΑΣΗ Α. ΜΠΕΛΙΤΣΑΚΟΥ ΣΤΟ Δ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ 4.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ; ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ;"


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΟΠΑΠ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ!
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού ο Άγγελος Μπελιτσάκος κράτησε θαρραλέα στάση. Προτίμησε να σταθεί δίπλα στους επαγγελματίες-καταστηματάρχες του Χολαργού-Παπάγου μη διστάζοντας να κοντραριστεί και με συναδέλφους του, της ίδιας παρατάξεως. Η Διοίκηση του Δήμου έχει πάρει ευθεία θέση υπέρ του ξηλώματας των επιγραφών των καταστημάτων με την κ. Φασούλη (αναπληρώνει τον Δήμαρχο που ασθενεί) να λέει: "Να εφαρμοστεί ο νόμος, δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά, έχουν γίνει καταγγελίες για το θέμα"!
Ο Άγγελος Μπελιτσάκος όμως άσκησε επίθεση λέγοντας ότι "φαίνεται πως η τρόικα έχει κάνει πολλούς υπάκοους. Δεν σας φτάνουν 4.000 αυτοκτονίες; Θέλετε κι άλλες;"
Ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ μάλιστα ερμήνευσε και τον επίμαχο νόμο, τονίζοντας ότι δεν απαγορεύει τις επιγραφές οι οποίες δεν είναι φωτιζόμενες. Επίσης, ζήτησε από το Δήμο να... κάνει το κορόϊδο για λίγο καιρό και να μην εφαρμόσει το νόμο, ζητώντας ουσιαστικά από τη Δημοτική Αρχή να σταθεί αρωγός και όχι αντίπαλος των επαγγελματιών. 
Τα δημόσια συγχαρητήρια του Γιάννη Κεχρή δέχτηκε ο Άγγελος Μπελιτσάκος, εξαίροντας τη γενναία στάση του να μη λογαριάσει το όποιο πολιτικό κόστος, προτιμώντας να σταθεί στο πλευρό των επαγγελματιών του δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου