Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ

 
Εκτός από το να βλέπει την περιουσία του να αυξάνει καθημερινά, ο Bernie Ecclestone είδε και την κόρη του Tamara, σε εξώφυλλο στο διεθνούς φήμης περιοδικό "Playboy"!

Η Tamara που με την περιουσία της θα μπορούσε να πίνει τσάι στο Buckingham στέφθηκε το ...κορίτσι του Μάη από το γνωστό περιοδικό και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!  Ο 87χρονος πατέρας της, είχε ενστάσεις για την απόφαση της κόρης της, η οποία δεν έχει περιοριστεί μόνο σε αυτή την φωτογράφηση  αλλά και σε άλλες όπως στο περιοδικό "Loaded". Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Tamara δεν το κάνει για τα χρήματα, αλλά για την δόξα!
Η κόρη του Bernie Ecclestone λοιπόν, δεν είναι μόνο πανέμορφη, είναι και η πιο πολυεκατομμυριούχος όμορφη. 
Υπήρξε spokeswoman για τη Φόρμουλα 1, ενώ το 2011 ακολούθησε τα χνάρια της Kim Kardashian, ξεκινώντας το δικό της reality.
Από τις πιο γνωστές εμφανίσεις της είναι και μέσα από τις διαφημίσεις της PETA όπου μέχρι σήμερα, η Tamara δηλώνει φανατική κατά της γούνας.
Πρόσφατα χώρισε από τον Omar Khyami,  αλλά τον χωρισμό της τον περιγράφει ως «τυχερή διαφυγή» καθώς τώρα απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της μοναξιάς: «Αισθάνομαι ότι κάνω μία νέα αρχή. Απολαμβάνω την ζωή μου. Μου αρέσει που είμαι μόνη! Τα καλύτερα θα έρθουν, γιατί πραγματικά το πιστεύω»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου