Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ κ. ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ


ΟΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ "ΑΝΕΝΤΙΜΗ" Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!!!
Μήπως μιλάμε για υποκρισία; 
Δείτε το παρακάτω ντοκουμέντο και θα καταλάβετε....



 Χολαργός,19/6/2009

ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Περικλέους 55, Τ.Κ. 155 61                                       

Τηλ.: 210 65 12 171 210 65 77 000 Fax.: 210 65 77 003





ΠΡΟΣ:

Την αξιότιμη

κα Ντίνα Καλλιοντζή - Νικολοπούλον ΑημοτιιαΙ Σύμβουλο Χολαργού





Κα Καλλιοντζή - Νικολοπούλου,





Με μεγάλη μου λύπη, είμαι υποχρεωμένος για την ενότητα της παράταξης κα τον έντιμο πολιτικό βίο του Χολαργού, να ζητήσω από το Δημοτικό Συμβούλιο την αντικατάσταση σας από Πρόεδρο του ΚΕΚ.

 Αυτά έλεγε ο κ. Νικολάου τον Ιούνιο του 2009, καταγγέλλοντας ουσιαστικά για ανεντιμότητα την κ. Καλλιοντζή. Και της ζητούσε να φύγει. Ο κ. Νικολάου κατηγορούσε την κ. Καλλιοντζή για διάσπαση της ενότητας της παράταξης ενώ της ζητούσε να φύγει από την Προεδρία του ΚΕΚ ώστε να αποκατασταθεί ο "έντιμος πολιτικός βίος του Χολαργού"! Δηλ. η κ. Καλλιοντζή (σύμφωνα με όσα έλεγε ο Νικολάου) ήταν ανέντιμη πολιτικά, δημιουργώντας ζήτημα σε όλο τον Χολαργό με την παρουσία της στα ΚΕΚ. Άφηνε δε πολλά υπονοούμενα, με το να μην εξειδικεύει ποια ακριβώς ήταν η "ανεντιμότητα" της κας Καλλιοντζή, τέτοια που να τον αναγκάσει να ζητήσει την αντικατάστασή της από Πρόεδρος του ΚΕΚ! 
Η κ. Καλλιοντζή όχι μόνο δεν μήνυσε τον Νικολάου, αλλά έχαψε την προσβολή περί ανεντιμότητάς της. Μετά από μερικούς μήνες ανακοίνωσε την παραίτησή της από την παράταξη "Ενεργοί Δημότες" προκειμένου να κατέβει για υποψήφια Δήμαρχος. Όταν όμως δεν της  βγήκε η πρωτοβουλία, ανέβηκε στην προεκλογική εξέδρα του Νικολάου αμέσως μετά την ομιλία του, φωτογραφήθηκε μαζί του!  Ουσιαστικά στήριξε την υποψηφιότητα του Νικολάου!!!
Δυο μέτρα και δυο σταθμά σε σχέση με την στάση που τηρεί τώρα στο ίδρυμα Αντιγόνη Ζουρούδη. Γιατί άραγε η ευαισθησία της αγαπητής κ. Καλλιοντζή εξαντλήθηκε μόνο στην περίπτωση της Βαλιάνου; Γιατί όταν την κατηγορούσε ο Νικολάου για ανεντιμότητα (έστω, πολιτική) η ευαισθησία της πήγε περίπατο και μάλιστα μετά από μερικούς μήνες χαιρέτησε την υποψηφιότητα Νικολάου από το προεκλογικό μπαλκόνι; 
Χαιρέτησε τον κ. Νικολάου που την αντικατέστησε από το ΚΕΚ για την "πολιτική της ανεντιμότητα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου